PDA

View Full Version : Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15

kalgeorge
14/09/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Απ τη στιγμή που είμαι παγιδευμένος σ αυτό και επιτρέπεται η χρήση του, πληρώνω φόρο για να το αγοράσω. Το να το καπνίζω στο χώρο της δουλειάς μου που εγώ επένδυσα να στηθεί σαφώς είναι δημοκρατία και ελευθερία. Το να μου το απαγορέψουν με το έτσι θέλω δεν είναι..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις.
κοιτα, ειναι πανευκολο....

κλειδωνεις το μαγαζι....καθεσαι μεσα...καπνιζεις 2-3-4-5 πακετα..:rotflmao: και το ξαναανοιγεις..

και δεν σου λεει και κανενας τιποτα
:lol: :lol:

sf1n4k1
14/09/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κοιτα, ειναι πανευκολο....

κλειδωνεις το μαγαζι....καθεσαι μεσα...καπνιζεις 2-3-4-5 πακετα..:rotflmao: και το ξαναανοιγεις..

και δεν σου λεει και κανενας τιποτα

Κοίτα βασικά είναι πιο έυκολο..καπνίζω και θα καπνίζω..κι αν θες μπαίνεις αν όχι δε μπαίνεις. Αν θες κάνεις κ ένα τσιγαράκι μαζί μου.

Akatanomastos
14/09/2010, 13:54
Απ τη στιγμή που είμαι παγιδευμένος σ αυτό και επιτρέπεται η χρήση του, πληρώνω φόρο για να το αγοράσω. Το να το καπνίζω στο χώρο της δουλειάς μου που εγώ επένδυσα να στηθεί σαφώς είναι δημοκρατία και ελευθερία. Το να μου το απαγορέψουν με το έτσι θέλω δεν είναι..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις.

φιλε

το μαγαζι

ΕΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

τι δημοκρατια μου λες και ελευθερια

το κρατος λεει αυτο
τερμα
τελιωσε το παραμυθι

τι ιδιωτικος χωρος και φορους μας λες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
14/09/2010, 13:55
Αυτόφορω δε μπορεί να με πάει καν, βασικά ούτε την ταυτότητά μου δεν είμαι υποχρεωμένος να του δείξω.

:nono: :nono:

Κάνεις λάθος... δες το link με τον νόμο που έβαλα.. Οχι μόνο είσαι υποχρεωμένος αλλά πρέπει να διατηρείς και σχετικό βιβλίο παραβάσεων που θα καταγράφει την λίστα παραβάσεων (δες τον νόμο) σου. Και αν αρνηθείς να δείξεις... μέχρι και αυτόφωρο. Αυτά βέβαια απο 1/10/2010.

Και κάτι άλλο ... το 80% πάει στους δήμους απο το πρόστιμο και το 20% στο υπουργείο οπότε περιμένε τους.. θα σκάσουν κάποια στιγμή.

Gandalf

Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:55

Είχα την εντύπωση οτι οι έννοιες δημοκρατία / ελευθερία πάνε πιο πέρα απο ενα χόρτο 8 εκατοστων

Δε βαριέσαι, όλοι την αμερική και τα αμερικΛανάκια βρίζουμε (όρα προηγούμενα ποστ), αλλα τη Philip Morris κανουμε πλούσια

Στο ονομα της ελευθερίας ρε γαμώτο for the land of the brave and the free :rotflmao:

kalgeorge
14/09/2010, 13:57
Κοίτα βασικά είναι πιο έυκολο..καπνίζω και θα καπνίζω..κι αν θες μπαίνεις αν όχι δε μπαίνεις. Αν θες κάνεις κ ένα τσιγαράκι μαζί μου.

σωστοτατος.....

αλλα μετα φίλε...μην λεμε οτι θελουμε...

ΑΝ...λεω ΑΝ.....σταματησουν να ερχονται στο μαγαζι σου...υπευθυνος εισαι εσυ....οχι το κρατος
:wave2:

alres
14/09/2010, 13:57
δηλαδή με όλη την προαναφρθείσα καφρίλα περιμένει κανείς ότι για πιο σοβαρά ζητήματα δεν θα πέσει ρουφ;
Ή ότι δεν θα αξιοποιήσει κάθε τεχνολογικό μέσο για ν ασκήσει τη μικροεξουσία του στον διπλανό του; Και μετά αναρωτιέσαι αν η εξουσία θα κάνει το ίδιο απέναντί σου, σε μια στραβή...Ε ρε γέλια....

Τι τηλέφωνα, τι κινητά με κάμερες, τι στυλό με φωτογραφικές, τι βιονικό μάτι...
Έτσι ρε γερά...Ρουφιανιά παντού ρε, να μάθουν τα μ*^^&(*πανα να κάνουν του κεφαλιού τους...
Γαμήστε τα όλα λέμε...Και σώστε τον κόσμο....
:alien:

sf1n4k1
14/09/2010, 14:00
Μάγε δεν ισχύει ως ώρας πάντως απο 1/10 βλέπουμε.

Ακατανόμαστε χαχ

Ηλία..χάνεις την έννοια ελευθερίας-δημοκρατίας και μόνο με τον τρόπο που το παρουσιάζεις.

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:01
Ηλία..χάνεις την έννοια ελευθερίας-δημοκρατίας και μόνο με τον τρόπο που το παρουσιάζεις.

Πιθανον ρε φιλε. Αλλα δεν την περιορίζω σε ενα τσιγάρο :winka:

sf1n4k1
14/09/2010, 14:01
σωστοτατος.....

αλλα μετα φίλε...μην λεμε οτι θελουμε...

ΑΝ...λεω ΑΝ.....σταματησουν να ερχονται στο μαγαζι σου...υπευθυνος εισαι εσυ....οχι το κρατος

7 χρόνια τώρα που καπνίζω..δε σταμάτησε κανείς να έρχεται. Τώρα βέβαια μπορεί να σταματήσει γτ έχει ξυπνήσει μέσα στον Έλληνα το αίσθημα του αντικαπνιστή καταπατώντας κάθε ελευθερία και λογική..σωστά..

sf1n4k1
14/09/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιθανον ρε φιλε. Αλλα δεν την περιορίζω σε ενα τσιγάρο :winka:

Αν την πίστευες πραγματικά, θα την περιόριζες ακόμα και σ ένα τσιγάρο. Αν πίστευες σ αυτή θα καταλάβαινες οτι αυτός ο νόμος την καταπατεί άσχετα απ το αν μιλάμε για τσιγάρο και το αν καπνίζεις η όχι..

kalgeorge
14/09/2010, 14:04
7 χρόνια τώρα που καπνίζω..δε σταμάτησε κανείς να έρχεται. Τώρα βέβαια μπορεί να σταματήσει γτ έχει ξυπνήσει μέσα στον Έλληνα το αίσθημα του αντικαπνιστή καταπατώντας κάθε ελευθερία και λογική..σωστά..

σου ξαναλεω....μιας και δεν βλεπω να το καταλαβαινετε....

δεν ξυπνησε τωρα ξαφνικα το αισθημα....απλα μεχρι τωρα δεν εβρισκες πουθενα το δικιο σου ας πουμε.....

sf1n4k1
14/09/2010, 14:06
σου ξαναλεω....μιας και δεν βλεπω να το καταλαβαινετε....

δεν ξυπνησε τωρα ξαφνικα το αισθημα....απλα μεχρι τωρα δεν εβρισκες πουθενα το δικιο σου ας πουμε.....

Και σου ξαναλέω και εμένα μ ενοχλεί ο καπνός. Όσες φορές ζήτησα ευγενικά απο κάποιον να τον απομακρύνει απο πάνω μου το έκανε. Τώρα εσένα μου λες οτι στον φυσάνε και στα μούτρα ε τσέκαρέ το με κάποιον πλαστικό γιατί κάτι έχουν τα μούτρα σου. Απο εκεί και πέρα δε λέω να υπάρχει η ασυδωσία αλλά η λογική ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ..

kalgeorge
14/09/2010, 14:07
Και σου ξαναλέω και εμένα μ ενοχλεί ο καπνός. Όσες φορές ζήτησα ευγενικά απο κάποιον να τον απομακρύνει απο πάνω μου το έκανε. Τώρα εσένα μου λες οτι στον φυσάνε και στα μούτρα ε τσέκαρέ το με κάποιον πλαστικό γιατί κάτι έχουν τα μούτρα σου. .

πςςςς....ετσι ετσι.....με σοβαρα επιχειρηματα :lol: :lol: :lol:

Joyrider
14/09/2010, 14:07
Μεγάλοι άνθρωποι και δημοκρατία και ελευθερία νομίζετε σημαίνει κάνω ότι γουστάρω και ότι νομίζω εγώ σωστό.

Ε λοιπόν ποτέ δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει δημοκρατία με την έννοια που της δίνετε και με οποιαδήποτε έννοια. Ευφημισμός είναι.

Για τον πολύ απλό λόγο ότι ζούνε πολλοί μαζί σε μια κοινωνία κτλ και ποτέ με ποτέ δεν θα συμφωνήσουν όλοι άρα πάντα η πλειοψηφία θα υπερισχύει καλώς ή κακώς, λογικά ή παράλογα, νόμιμα ή παράνομα σε βάρος της μειοψηφίας.

Who said life is supposed to work?

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:08
Εν τω μεταξυ το όλο θεμα ειναι κλασσικο ενδημικο αυτης της χώρας και της ελληνικής κουτοπονηριάς.

Πάντα όταν κατι ειναι να αλλάξει, ζητάμε περίοδο προσαρμογής, παρατάσεις, παρατάσεις στις παρατάσεις και τελικα δεν κάνουμε τίποτα ουτε στην προσαρμογή ουτε στις παρατάσεις. Πάντα να έρθει η μερα "και βλέπουμε, κατι θα γινει". Λογική φτωχομπινέ και καταφερτζή.

Τέθηκε 1/9 σε ισχυ ο νομος. Ολοι περιμένουν τη 1/10 με τη λογική της αρπαχτής "μη χάσουμε κόσμο", στο μεσοδιάστημα όλοι κανουν οτι δε συμβαινει τίποτα.

Παραδείγματα πλείστα.

Οδηγίες της ΕΕ για τις χωματερές, όλοι αδιαφορουν μεχρι τη μερα του προστίμου

Οδηγία της ΕΕ για τα πορθμεία ανοιχτού τύπου σε σχεση με το τοναζ και την διανυόμενη αποσταση. Αδιαφορία εδω. Αποτέλεσμα: Χωρις πλοιο η Γαυδος φέτος

Οδηγία της ΕΕ για τον Ελληνικό Νηογνώμονα. 12 χρονια παίρνουμε παρατάσεις για να "εναρμονιστούμε με τις οδηγίες", κωλοβαραμε και τελικα μας τον έκλεισαν πριν λιγες μέρες. Πιεση, κλάψα και νεα παράταση, γελάνε μαζί μας

Τελικά όντως δεν ειναι το τσιγάρο. Ειναι πρόβλημα νοοτροπίας ενος ολόκληρου λαού που κουβαλάει στη συλλογική του μνήμη τη λογική του καταφερτζή και του γυρολόγου

:sad:

notakos600
14/09/2010, 14:08
Τώρα εσένα μου λες οτι στον φυσάνε και στα μούτρα ε τσέκαρέ το με κάποιον πλαστικό γιατί κάτι έχουν τα μούτρα σου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:09
[...] καταπατώντας κάθε ελευθερία και λογική[...]

Ελεος... :sick:

sf1n4k1
14/09/2010, 14:09
πςςςς....ετσι ετσι.....με σοβαρα επιχειρηματα :lol: :lol: :lol:

Ε μα τι να σε κάνω μια ώρα..κάνετε τους χαζούς..οι περισσότεροι δε καταλαβαίνετε οτι σήμερα περνάνε με το έτσι θέλω κάτι που διαλύει τη ζωή έως και την ελευθερία κάποιων. Και άυριο τη δική σας. Τους βολέυει να τρωγόμαστε και να ρουφιανευόμαστε και οι περισσότεροι απλά ακολουθείτε..

kalgeorge
14/09/2010, 14:10
Ελεος... :sick:

καλα..θα βγαλεις ακρη :lol: :lol:

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:10
[..] κάτι που διαλύει τη ζωή έως και την ελευθερία κάποιων[...]

ξανά έλεος, για τσιγάρο μιλάμε, ντροπή ρε σεις...

konsttanttinos
14/09/2010, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
... ν ασκήσει τη μικροεξουσία του στον διπλανό του..

Oλο το νοημα του κομπλεξισμου και της ρουφιανας του αιωνιως καταπιεσμενου νεοελληνα σε μια πολυ ωραια φραση.
Αντι να δεχτουμε μεν το μετρο, αλλα να μην υποκυψουμε στο τετραψηφιο της ρουφιανιας, διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα μας βλεποντας τον ''εχθρο'' μας στον καπνιστη που θα τολμησει να αναψει τσιγαρο σε κλειστο χωρο...και τοτε ξυπναει ο ''χωροφυλακας'' μεσα μας και φροντιζουμε την αμεση τιμωρια.

Ειναι σαν την δικαιολογια του ρουφιανου : ''εγω δεν ειμαι ρουφιανος, αλλα δυο πραγματα που ξερω θα τα πω, για το καλο ολων'':lol:

NikosR
14/09/2010, 14:13
Ρε εδώ άλλοι στέλνουν ρουφιανο-γράμματα στην Αττική Οδό, στο τηλ. για το κάπνισμα θα κολώσουν?

:smokin:

sf1n4k1
ξανά έλεος, για τσιγάρο μιλάμε, ντροπή ρε σεις...

Για τσιγάρο μιλάμε ακριβώς. Δε θέλω να σ ενοχλώ αλλά καπνίζω. Συγνώμη που καπνίζω αλλά είμαι εθισμένος σ αυτό. Γιατί αφού εγώ δε θέλω να σ ενοχλώ εσύ θες να μη καπνίζω?Γιατί δε ζητάς να είμαστε χώρια?Γιατί περιμένεις να καταλάβω οτι ενοχλείσαι απ τον καπνό μου και εσύ να μη καταλαβαίνεις οτι ενοχλούμε να μου απαγορεύεις το τσιγάρο με το έτσι θέλω εφ όσον είμαι εθισμένος σ αυτό?

Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Ρε εδώ άλλοι στέλνουν ρουφιανο-γράμματα στην Αττική Οδό, στο τηλ. για το κάπνισμα θα κολώσουν?

Και τους απαντάνε κιόλας :smokin:

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:15
Για τσιγάρο μιλάμε ακριβώς. Δε θέλω να σ ενοχλώ αλλά καπνίζω. Συγνώμη που καπνίζω αλλά είμαι εθισμένος σ αυτό. Γιατί αφού εγώ δε θέλω να σ ενοχλώ εσύ θες να μη καπνίζω?Γιατί δε ζητάς να είμαστε χώρια?Γιατί περιμένεις να καταλάβω οτι ενοχλείσαι απ τον καπνό μου και εσύ να μη καταλαβαίνεις οτι ενοχλούμε να μου απαγορεύεις το τσιγάρο με το έτσι θέλω εφ όσον είμαι εθισμένος σ αυτό?

Μα αυτό εγινε. Θα είμαστε χώρια. Αλλα αντι να είμαστε χώρια όλο το βραδυ (και να μου λείπεις :blush: ), θα είμαστε για λιγο οταν θα βγαινεις έξω να καπνισεις

(κι έτσι και ξαναμιλήσεις στον Bryan εξω στο δρομο θα στο βγάλω το μαλί :mad: )

Μια και μιλησες για εθισμο, τα ναρκωτικά να συνεχίσουμε να τα απαγορεύουμε, η κι εκει θες κατανόηση στο ονομα των δημοκρατικών ελευθεριώνΕ ; :winka:

Akatanomastos
14/09/2010, 14:15
κάτι που διαλύει τη ζωή έως και την ελευθερία κάποιων. Και άυριο τη δική σας..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ντροπη που λεει και ο καπτεν

μακαρι να κανατε τιποτα σοβαρο και για την ανεργια, τους φορους, την υγεια

και αλλα πολλα

αυτα αραγε, εισαι σιγουρος οτι ειναι εξω απο τα ορια του μαγαζιου σου και του σπιτιου?

Gandalf dr685sm
14/09/2010, 14:16
Εν τω μεταξυ το όλο θεμα ειναι κλασσικο ενδημικο αυτης της χώρας και της ελληνικής κουτοπονηριάς.

Πάντα όταν κατι ειναι να αλλάξει, ζητάμε περίοδο προσαρμογής, παρατάσεις, παρατάσεις στις παρατάσεις και τελικα δεν κάνουμε τίποτα ουτε στην προσαρμογή ουτε στις παρατάσεις. Πάντα να έρθει η μερα "και βλέπουμε, κατι θα γινει". Λογική φτωχομπινέ και καταφερτζή.

Τέθηκε 1/9 σε ισχυ ο νομος. Ολοι περιμένουν τη 1/10 με τη λογική της αρπαχτής "μη χάσουμε κόσμο", στο μεσοδιάστημα όλοι κανουν οτι δε συμβαινει τίποτα.

Παραδείγματα πλείστα.

Οδηγίες της ΕΕ για τις χωματερές, όλοι αδιαφορουν μεχρι τη μερα του προστίμου

Οδηγία της ΕΕ για τα πορθμεία ανοιχτού τύπου σε σχεση με το τοναζ και την διανυόμενη αποσταση. Αδιαφορία εδω. Αποτέλεσμα: Χωρις πλοιο η Γαυδος φέτος

Οδηγία της ΕΕ για τον Ελληνικό Νηογνώμονα. 12 χρονια παίρνουμε παρατάσεις για να "εναρμονιστούμε με τις οδηγίες", κωλοβαραμε και τελικα μας τον έκλεισαν πριν λιγες μέρες. Πιεση, κλάψα και νεα παράταση, γελάνε μαζί μας

Τελικά όντως δεν ειναι το τσιγάρο. Ειναι πρόβλημα νοοτροπίας ενος ολόκληρου λαού που κουβαλάει στη συλλογική του μνήμη τη λογική του καταφερτζή και του γυρολόγου

+100000000000000000000000000000000000000000

φωνή βοώντος εν ερήμω.

Α.. και για την ιστορία το μέτρο είναι Πανευρωπαϊκό , οπότε οτι και να λένε εδώ .. θα εφαρμοστεί πλήρως γιατί πέρα απο τις εισπράξεις θα έχει μετά και πρόστιμα το Ελληνικό κράτος.Οπότε.....

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=4372804

Gandalf

sf1n4k1
14/09/2010, 14:17
Γιατί να μη βγαίνεις εσύ λίγο έξω να καπνίσω εγώ? (μέχρι το Μάιο εσύ θα βγαίνεις έξω τα βράδια). Τώρα μιλάμε για τα μεσημέρια..

kalgeorge
14/09/2010, 14:17
Μα αυτό εγινε. Θα είμαστε χώρια. Αλλα αντι να είμαστε χώρια όλο το βραδυ (και να μου λείπεις :blush: ), θα είμαστε για λιγο οταν θα βγαινεις έξω να καπνισεις

(κι έτσι και ξαναμιλήσεις στον Bryan εξω στο δρομο θα στο βγάλω το μαλί :mad: )

α το πουλακι μουυυυυυυυ

γυρναει και με σενα στις καφετεριες τα απογευματα???/

και μενα μου λεει οτι εχει δουλεια στο μαγαζι....

:mad: :mad:

DrEvil
14/09/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Αντι να δεχτουμε μεν το μετρο, αλλα να μην υποκυψουμε στο τετραψηφιο της ρουφιανιας, διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα μας βλεποντας τον ''εχθρο'' μας στον καπνιστη που θα τολμησει να αναψει τσιγαρο σε κλειστο χωρο...και τοτε ξυπναει ο ''χωροφυλακας'' μεσα μας και φροντιζουμε την αμεση τιμωρια.

Ειναι σαν την δικαιολογια του ρουφιανου : ''εγω δεν ειμαι ρουφιανος, αλλα δυο πραγματα που ξερω θα τα πω, για το καλο ολων'':lol:

+1

sf1n4k1
14/09/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

και αλλα πολλα

αυτα αραγε, εισαι σιγουρος οτι ειναι εξω απο τα ορια του μαγαζιου σου και του σπιτιου?

και αλλα πολλα

Μακάρι να κάναμε ποιοι?εσύ είσαι απ έξω?Αυτά που αναφέρεις είναι η ψήφος μου και η ενεργός μου δράση σαν πολίτης..αλλά που κολάνε με το να μου απαγορεύεις εσύ να καπνίζω και να μη ζητάς και εσύ ένα δευτερο χώρο έστω για εμένα?Κάπου που να νιώθω και εγώ ελέυθερος να κάνω αυτό που μου πουλάνε και με φορολογούν χωρίς να σ ενοχλώ?

Γιατί κάνετε όλοι καραμέλα ρε σεις και γαργάρα το να χαρακτηριστούν τα μαγαζιά καπνιζόντων και μη?

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:26
[...]Γιατί κάνετε όλοι καραμέλα ρε σεις και γαργάρα το να χαρακτηριστούν τα μαγαζιά καπνιζόντων και μη?

Γιατι το 'χουμε ξανασυζητήσει και βαριόμαστε.

Ο διαχωρισμός των μαγαζιών καταπιπτει συνταγματικά και ειναι ο λόγος που δεν εφαρμόζεται και που απέτυχε η πρώτη εφαρμογή του νόμου σΑβραμόπουλου...

Κυρίως γιατι ΔΕΝ υπάρχουν αμιγείς παρέες καπνιστών και μη. Γιατι ΔΕΝ γινεται και ΔΕΝ πρέπει να βγαινεις χωριστα

Πόσες φορές να το γράψουμε δηλαδή οτι ο διαχωρισμός μαγαζιών οδηγησε εδω που φτάσαμε;

Η δηομκρατία κύριοι (επειδή πολλή κουβέντα γίνεται γι' αυτήν) οφείλει να σέβεται τη μειοψηφία, αυτό ειναι δημοκρατία. Ειδικά εαν η μειοψηφία υφίσταται το πρόβλημα.

:wave2: :beer: :wave2:

Akatanomastos
14/09/2010, 14:26

Γιατί κάνετε όλοι καραμέλα ρε σεις και γαργάρα το να χαρακτηριστούν τα μαγαζιά καπνιζόντων και μη?

ρε παιδια πια καραμελα?

αυτο που λετε δεν παιζει να γινει

ΟΛΟΙ θα κανουν αιτηση για μαγαζι καπνιστων

ποιοι θα παρουν?
σε ποσους θα δωσουν?

μηπως θα δωσουν βυσματικα τις αδειες?

και τα μπαρ που τοσο νοιαζεστε, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
γιατι η πλειοψηφια θα πηγαινουν στων καπνιζοντων

δεν ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβετε

για τα αλλα που λες,

για την ψηφο

της ψηφισες ρε φιλαρακι την προηγουμενη φορα?

ασε μη μου πεις, ειναι προσωπικη ετσι και αλλιως

αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μας ελεγες

οχι πασοκ οχι νδ
ποτε δεν εχω βρει ψηφοφορο τους

παρολο που ειναι το 68+ τοις εκατο

που στο διαολο ειναι?ζουν ολοι σε αλλη χωρα?

sf1n4k1
14/09/2010, 14:32
Τώρα που δε θα καπνίζει κανείς?Δε θα κλείσουν?

Η να το πω αλλιώς. Δε θα κλείσει καμία καφετέρια και κανένα μπαρ?

Δε θα έπρεπε και εσείς οι αντικαπνιστές να υπερασπίζεστε το δικαίομά μας των καπνιστών δλδ να καπνίζουμε σε κάποιον ειδικά διαμορφωμένο χώρο?Αντ αυτού να χαίρεστε που το εισόδημά σας καταλήγει σε μια ρουφιανογραμμή και κάποιες χιλιάδες αστυνόμων που όλοι μας πληρώνουμε για να μας κυνηγάνε να μη καπνίζουμε?

Αυτό δεν είναι ντροπή?Δεν είναι αίσχος?

Akatanomastos
14/09/2010, 14:36

Δε θα έπρεπε και εσείς οι αντικαπνιστές να υπερασπίζεστε το δικαίομά μας των καπνιστών δλδ να καπνίζουμε σε κάποιον ειδικά διαμορφωμένο χώρο?Αντ αυτού να χαίρεστε που το εισόδημά σας καταλήγει σε μια ρουφιανογραμμή και κάποιες χιλιάδες αστυνόμων που όλοι μας πληρώνουμε για να μας κυνηγάνε να μη καπνίζουμε?

οχι ρε φιλε δεν θα κλεισει

γιατι ολες οι επιλογες θα ειναι ιδιες(θεωρητικα)

δεν ειναι λογος για να κλεισει ενα μαγαζι το τσιγαρο

ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ να πεις δεν παω σε μαγαζι επειδη δεν καπνιζω

μπορει να μην θελεις να κατσεις το ιδιο πολυ
αλλα οχι να μην πας

μπορει να μειωθουν τα κερδη του
αλλα οχι να κλεισει

αλλοι ειναι λογοι που θα κλεισουν τα μπαρ

αλλα εσεις θα τσακωνεστε για το τσιγαρο στο χερι

στο κατω κατω
εχουμε γεμισει μπαρ σε αυτην την χωρα

οποιος δεν ηξερε τι να κανει ανοιξε ενα μπαρ ή τοσταδικο

και σε καθε γειτονια εχουμε 2-3

οσα δεν τα σηκωνει η αγορα, και οι νεες συνθηκες της
αναγκαστικα θα κλεισουν

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:37

Κανένα δε θα κλείσει (αν και για πλείστες καφετέριες του κώλου δε θα με χάλαγε).

Θα καπνιζεις σε ειδικό χώρο, απλα δεν ειναι διαμορφωμένος. Εξω δηλαδή.

Ρε μαγκες, δινετε ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαστάσεις σε κατι γελοίο. Εχουμε πολλά προβλήματα για να ασχοληθουμε με αυτό.

kalgeorge
14/09/2010, 14:38

αλλοι ειναι λογοι που θα κλεισουν τα μπαρ

ν

τι να κλεισουν ρε συ....εδω διαμαρτυρονται για τα μαγαζια που εχουν 5 και 6 ευρω τον καφε....και 10 και 12 ευρω το ποτο...και παλι το πλημμυριζουν....

πλακα μου κανεις??

ego_o_idios
14/09/2010, 14:42
na kserete oti se evropaika krati pou efarmostike to metro magazia eklisan
osi exete pai italia 8a exete di espresadika sto or8io

ke magazia me karekles ke trapezia mono gia fagosima

ke bar na klinoun apo tis 9 to vradi giati den patai psixi
ka8onte oloi ke ksesalonoun spitia tous opou ola epitreponte

ke esis tragoudate

to apotelesma tou metrou ine
mizeria ke marasmos

ala as to kseperasoume afto

i mi kapnizontes den prokite na ofeli8oun
8a pe8enoun apo karkino
atiximata doksa ton 8eo iparxoun poles eties

afti pou kapnizoun pe8enoun me tin idia sixnotita peripou

den alazi tipota

ala magazia 8a klisoun sigoura ke para pola na iste sigouri

sf1n4k1
14/09/2010, 14:44
Μη το πιάσουμε το θέμα..έχω απαντήσει. Δε θα πάω σε καφετέρια πχ..γιατί καφές χωρίς τσιγάρο δεν υπάρχει για καπνιστή...άρα ή θα ψάξω καφετέρια που να έχει έξω διαμορφωμένο χώρο με σόμπες το χειμώνα και παραλία το καλοκαίρι ή δε θα πάω. Οι υπόλοιποι?Θα κλείσουν ή θα μειωθούν τα έσοδά τους πρώτα και θα κλείσουν μετά. Απλά θα μειωθούν οι επιλογές για εσάς τους μη καπνιστές και θα το δείτε...

Το δικαίομά μου να καπνίζω το συνηδειτοποιεί κανείς?Το υπερασπίζεται κανείς?Μπα ε?Εγώ το δικαιομά σας να μη καπνίζετε πάντως θα το υπερασπίζομαι πάντα. Μαγκιά σας.

Τι προβλήματα έχουμε, τα είπες μόνος σου πριν χωματερές κτλ..και?Τι θα κάνουμε γι αυτά?Ότι κάνουμε τόσα χρόνια τώρα και το ανέφερε ο ακατανόμαστος. Θα ψηφίσουμε ΝΔ ή ΠαΣοΚ και θα μας τα λύσει. Όχι μικρά κόμματα, όχι πολυφωνία στη βουλή. Α η ακόμα καλύτερα (που είναι και τση μόδας) δε θα πάμε να ψηφίσουμε!!!!

sniper
14/09/2010, 14:46
.....

Θα καπνιζεις σε ειδικό χώρο, απλα δεν ειναι διαμορφωμένος. Εξω δηλαδή.

....

Kι αρα τα καφέ και τα μπαρ, θα μυρίζουν αντί για τον ωραιο W.O. Larsen μου, την ξυνίλα απο τις μασχάλες του άπλυτου, το σκορδο που εφαγε με το πιτογυρο η διπλανή μου, την κλ@νια που άφησε ο παραδίπλα.... γιατι δεν κάθεστε εσείς έξω να αναπνέετε και τον πεντακάθαρο αέρα της όμορφης πόλης μας; :a021:

Akatanomastos
14/09/2010, 14:47
[B]
Το δικαίομά μου να καπνίζω το συνηδειτοποιεί κανείς?Το υπερασπίζεται κανείς?Μπα ε?Εγώ το δικαιομά σας να μη καπνίζετε πάντως θα το υπερασπίζομαι πάντα. Μαγκιά σας.
/B]

πως?

sf1n4k1
14/09/2010, 14:49
πως?

Όχι πάντως με το να χαρώ αν έβγαινε νόμος υποχρεωτικού καπνίσματος..

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:49
[...]Το δικαίομά μου να καπνίζω το συνηδειτοποιεί κανείς?[...]

ΝΑΙ (μα καλα κουφός είσαι; )

Γι' αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ δε ζητάει την πληρη απαγόρευση του τσιγάρου ή την πώληση καπνού, απλα μονο να ΜΗΝ καπνιζετε σε κλειστό χώρο με άλλο κόσμο.

Το αστείο ειναι οτι ΕΣΕΙΣ οι καπνιστές ζητάτε την πληρη απαγόρευση :rotflmao:

Τα περί μιζέριας και μαρασμου στο εξωτερικο ειναι αστεία και σαν επιχειρήματα (ρωτήστε και κανεναν που ταξιδεύει συχνα) και σαν αναφορά. Ετσι κι αλλιως εκει ο κόσμος βγαίνει λιγότερο και προτιμα να πινει στο σπιτι του γιατι ειναι φτηνότερο (και μπορει να πιει κι αν ειναι πιτσιρικάς)

Μη συγκρίνετε ανόμοια πραγματα.

Το 2004 παντως, Νοέμβριο μηνα με κρύο στο Δουβλινο, γεματες ήταν οι παμπ. Και είχε κόσμο έξω που κάπνιζε

Μη λέτε ότι θετε

Akatanomastos
14/09/2010, 14:50
Όχι πάντως με το να χαρώ αν έβγαινε νόμος υποχρεωτικού καπνίσματος..

ναι οκ

αλλα πες μου

πως υπερασπιζεσαι το δικαιωμα του αλλουνου να μην καπνιζει
ενω του καπνιζεις στο 1 μετρο

σε ρωταω για να σου πω ευχαριστω μετα καταλαβες?

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kι αρα τα καφέ και τα μπαρ, θα μυρίζουν αντί για τον ωραιο W.O. Larsen μου, την ξυνίλα απο τις μασχάλες του άπλυτου, το σκορδο που εφαγε με το πιτογυρο η διπλανή μου, την κλ@νια που άφησε ο παραδίπλα.... γιατι δεν κάθεστε εσείς έξω να αναπνέετε και τον πεντακάθαρο αέρα της όμορφης πόλης μας; :a021:

γιατι νομοθετήσαμε πρώτοι :a021:

(βρίσκεις Λαρσεν; υπάρχει έλλειψη γενικώς...)

sniper
14/09/2010, 14:51
....

Το 2004 παντως, Νοέμβριο μηνα με κρύο στο Δουβλινο, γεματες ήταν οι παμπ. Και είχε κόσμο έξω που κάπνιζε

....

Δεν φημίζονται πάντως για την ευφηία τους...

sniper
14/09/2010, 14:52
....

(βρίσκεις Λαρσεν; υπάρχει έλλειψη γενικώς...)

Το καράβι απ' την Περσία... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

mikros boudas
14/09/2010, 14:53
μια χαρα βγαινουν και σε κλαμπ και σε παμπ και σε μπαρ και σε εστιατορια και παντου.και πινουν και κεφι κανουν και γκομενιζουν και συζητανε και απ'ολα.παραπονα κανουν ελαχιστοι,κυριως πιτσιρικαδες, που μερικα κλαμπ δεν εχου σκεπαστρα.βλεπεις οι τιμες ανεβηκαν κατακορυφα

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:53
Το καράβι απ' την Περσία... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

:bawl:

(δεν το ΄'ξερα και δεν τσιμπησα μερικα στο duty free απο Δανια για Νορβηγία - και τώρα κατάντησα με Borkum Riff κι ενα λαιμό χάλια... :sick: )

super_toto
14/09/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios

ala magazia 8a klisoun sigoura ke para pola na iste sigouri

Καλύτερα, είναι πάρα πολλά ούτως ή άλλως. Ας ασχοληθούν και με καμιά παραγωγική δουλεια. :rotflmao:

sf1n4k1
ναι οκ

αλλα πες μου

πως υπερασπιζεσαι το δικαιωμα του αλλουνου να μην καπνιζει
ενω του καπνιζεις στο 1 μετρο

σε ρωταω για να σου πω ευχαριστω μετα καταλαβες?

Ειδικά γι αυτό ρωτάς τον κατάλληλο, αλλάζω θέση αν βλέπω οτι λόγο πχ ροής αέρα πάει ο καπνός μου σε κάποιον που δεν καπνίζει. Αν υπάρχει μωρό σε διπλανό τραπέζι (σιχτιρίζω μέσα μου τους γονείς του, υπάρχουν και πιο ανοιχτές καφετέριες) κι αλλάζουμε τραπέζι με όλη την παρέα (καπνίζουν όλοι). Σβήνω, αλλάζω θέση αν μου ζητηθεί απο κάποιον ευγενικά (αν και δε μου χει τύχει, ίσως λόγω των παραπάνω).

Ήμουν υπέρ όταν είπαν να δημιουργηθούν χώροι μη καπνιζόντων και τους σεβόμουν και τους σέβομαι, σε αεροδρόμια κτλ..

Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Καλύτερα, είναι πάρα πολλά ούτως ή άλλως. Ας ασχοληθούν και με καμιά παραγωγική δουλεία. :rotflmao:

Καλό :rotflmao:

Ρε συ να διατηρήσουμε ενα επιπεδο στην κουβεντα μας :bawl: :lol:

Akatanomastos
14/09/2010, 14:56
Ειδικά γι αυτό ρωτάς τον κατάλληλο, αλλάζω θέση αν βλέπω οτι λόγο πχ ροής αέρα πάει ο καπνός μου σε κάποιον που δεν καπνίζει. Αν υπάρχει μωρό σε διπλανό τραπέζι (σιχτιρίζω μέσα μου τους γονείς του, υπάρχουν και πιο ανοιχτές καφετέριες) κι αλλάζουμε τραπέζι με όλη την παρέα (καπνίζουν όλοι). Σβήνω, αλλάζω θέση αν μου ζητηθεί απο κάποιον ευγενικά (αν και δε μου χει τύχει, ίσως λόγω των παραπάνω).

Ήμουν υπέρ όταν είπαν να δημιουργηθούν χώροι μη καπνιζόντων και τους σεβόμουν και τους σέβομαι, σε αεροδρόμια κτλ..

μπραβο

πολυ φιλοτιμα ολα αυτα

αλλα δεν αρκουν

γιατι οσο και να μην το καταλαβαινετε

σε κλειστο χωρο
οπου και να κρυφτεις

ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:56
[...]Ήμουν υπέρ όταν είπαν να δημιουργηθούν χώροι μη καπνιζόντων και τους σεβόμουν και τους σέβομαι, σε αεροδρόμια κτλ..

Δεν τους σέβεσαι.

Τους εφαρμόζεις γιατι επιβάλεται. :winka:

super_toto
14/09/2010, 14:57
Καλό :rotflmao:

Ρε συ να διατηρήσουμε ενα επιπεδο στην κουβεντα μας :bawl: :lol:

Χαμηλό ή υψηλό?

sf1n4k1
14/09/2010, 14:57
μπραβο

πολυ φιλοτιμα ολα αυτα

αλλα δεν αρκουν

γιατι οσο και να μην το καταλαβαινετε

σε κλειστο χωρο
οπου και να κρυφτεις

ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Και στ αεροπλάνα παλιά που κάπνιζες πως και δε πέθαιναν όλοι ρε συ?

sniper
14/09/2010, 14:58
:bawl:

(δεν το ΄'ξερα και δεν τσιμπησα μερικα στο duty free απο Δανια για Νορβηγία - και τώρα κατάντησα με Borkum Riff κι ενα λαιμό χάλια... :sick: )

Ο μπλε δεν είναι ασχημος..... :D Έχω κι ένα ένα μισόκιλο (Μεταλλικό αεροστεγώς κλεισμένο) Captain Black μπλε για τις δύσκολες μέρες τις καπναπαγόρευσης..... βεβαια στο πουλάω αν θες 300? :D

Akatanomastos
14/09/2010, 14:59

καλα οκ

δεν ειναι θεμα οτι πεθαινεις επειδη θα καπνισεις

ποιος ειπε για θανατο?

αλλα αφου το πας ετσι

γιατι δεν κανεις επανασταση για να καπνιζεις στο αεροπλανο ή στο λεωφορειο?

Ειναι τεραστια καταπατηση της ελευθεριας μας..

Cpt. Haddock
14/09/2010, 14:59
Ο μπλε δεν είναι ασχημος..... :D Έχω κι ένα ένα μισόκιλο (Μεταλλικό αεροστεγώς κλεισμένο) Captain Black μπλε για τις δύσκολες μέρες τις καπναπαγόρευσης..... βεβαια στο πουλάω αν θες 300? :D

Ισα ρε γερολαδά :lol:

sf1n4k1
14/09/2010, 15:00
καλα οκ

δεν ειναι θεμα οτι πεθαινεις επειδη θα καπνισεις

ποιος ειπε για θανατο?

αλλα αφου το πας ετσι

γιατι δεν κανεις επανασταση για να καπνιζεις στο αεροπλανο ή στο λεωφορειο?

Ειναι τεραστια καταπατηση της ελευθεριας μας..

Κάνω. Πάω με το σκούτερ όπου βρω..ΚΤΕΛ δε ξέρω καν τι είναι που λες..

Εξαερισμός, ιονιστής αέρα, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εντός του κτηρίου έστω και μικροί άθλιοι όπως είναι στο εξωτερικό είναι μερικά πράγματα που θα μπορούσατε να ζητάτε και οι αντικαπνιστές υπερασπιζόμενοι το δικαίομα των καπνιστών να καπνίζουν. Αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπο έυχομαι να τα πούμε απο κοντά σε μια καφετέρια που θα έχει επιβιώσει (με ανοιχτό χώρο έξω για καπνίζοντες).

Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:00

Μια και τ' ανέφερες...

Στο αεροπλάνο απο σεβασμό δεν καπνιζεις ή γιατι θα σε κατεβασουν κατω; :winka:

Akatanomastos
14/09/2010, 15:01
Κάνω. Πάω με το σκούτερ όπου βρω..ΚΤΕΛ δε ξέρω καν τι είναι που λες.. αφηστε ρε τα παραμυθια της επαναστασης

και καντε καμια επανασταση σε σοβαρα θεματα

sniper
14/09/2010, 15:02
Πραγματική ιστορία παράνοιας:

Σε εστιατόρια στο Ναϊρόμπι (πρωτεύουσα της Κένυα), σε τραπέζι που είναι ΕΞΩ στη βεράντα, μόλις τελειώνει το φαγητό, ένας κακόμοιρος ανάβει ένα τσιγάρο..... Από τραπέζι 10 μέτρα μακρυά, σηκώνεται ιθαγενής Κενυάτης και του κάνει παρατήρηση επειδή τον ενοχλεί ο καπνός..... Έπρεπε να κουβαλάει ακόμα τα μπαγκάζια του εφέντη για το σαφάρι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
14/09/2010, 15:03
Ισα ρε γερολαδά :lol:

εκεί θα καταντήσουμε..... έπεσε και κατα 80% η παραγωγή Ελληνικού καπνού.... :sad:

sf1n4k1
14/09/2010, 15:03
Έλα είπαμε θα τα πούμε σε μια καφετέρια που θα καπνίζουμε οι 8 στους 10 πάλί τα υπόλοιπα..

Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:04
[...]εφέντη [...]

"Μπουάνα"

Παλι κοπάνα εκανες την ώρα των Σουαχίλι;
:rotflmao:

(και καπνιζες; :lol: )

Aggelos_SV
14/09/2010, 15:04
Εγώ που είμαι εθισμένος στο κλάσιμο (μετά από κατανάλωση βραστών αυγών) και στο ρέψιμο(σκορδαλιά inside) μπορώ να ασκώ ελεύθερα αυτές τις μη ποινικοποιημένες φυσικές μου ανάγκες,παρουσία καπνιστών και μη?

Προφανώς και όχι γιατί έχω τη στοιχειώδη αντίληψη ώστε να καταλάβω πως θα χαρακτηριστώ βρωμύλος/λίγδας/σκατιάρης/βρωμόκωλος κλπ
Ας καταλάβουν όλοι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσουμε για το σπίτι μας ή για εξωτερικούς χώρους που δεν ενοχλούν.

Γιατί δηλαδή πρέπει να φάω στη μάπα τη βρωμιά του άλλου,σε χώρο συνάθροισης,υπό τη δικαιολογία του εθισμού?

Αφήνω στην άκρη το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το κάπνισμα του άλλου με καθιστά παθητικό καπνιστή με όποιες μακροχρόνιες συνέπειες,μου προκαλεί ερεθισμό στα μάτια και στο λαιμό ..κλπ

Τα περί ρουφιανιάς,μπάτσων και επαναστατών είναι κλάιν μάιν από τη στιγμή που δεν σεβόμαστε τον διπλανό μας είτε είναι στην παρέα μας είτε άγνωστος

Θέμα πολιτισμού είναι αποκλειστικά,και από την έλλειψη αυτού πάσχουμε στον μέγιστο βαθμό.Το κάπνισμα απλά είναι ένα μικρό κλαδάκι από το δέντρο

Τις φιλικές μου πορδές....:rotflmao: :rotflmao:

sniper
14/09/2010, 15:05
"Μπουάνα"

Παλι κοπάνα εκανες την ώρα των Σουαχίλι;
:rotflmao:

(και καπνιζες; :lol: )

Μπορεί να είχε καταγωγή από Μολούκο....

sf1n4k1
Μια και τ' ανέφερες...

Έχω να μπω απο τότε που κάπνιζαν..υπήρχαν θέσεις καπνιστών και μη καπνιστών με αρκετά καλό εξαερισμό αν τις πρόλαβες και κανείς δεν είχε παράπονο..απλά είχε παραπάνω συντήρηση το θέμα και οι περισσότερες εταιρίες το έξοψαν τελείως. Όχι όλες όμως.

kalgeorge
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγώ που είμαι εθισμένος στο κλάσιμο (μετά από κατανάλωση βραστών αυγών) και στο ρέψιμο(σκορδαλιά inside) μπορώ να ασκώ ελεύθερα αυτές τις μη ποινικοποιημένες φυσικές μου ανάγκες,παρουσία καπνιστών και μη?o:

ωπα φιλε...αργησες να μπεις στην κουβεντα και σε προλαβαν

kalgeorge
14/09/2010, 15:06
Μπορεί να είχε καταγωγή από Μολούκο....

εσυ θα βλεπεις τα εμοτικονς και θα νομιζεις οτι καπνισες :rotflmao: :rotflmao:

σαν τις παλιες ελληνικες ταινιες που κοιταζαν συνεχεια τα γλυκα στην βιτρινα και χορταιναν :lol:

Aggelos_SV
14/09/2010, 15:07
ωπα φιλε...αργησες να μπεις στην κουβεντα και σε προλαβαν

Την άφησε κι άλλος πιο πριν?Πως και δεν τη μυρίστηκα?:confused: :rotflmao:

sf1n4k1
14/09/2010, 15:07
Να απομακρυνθεί ο φίλος aggelos_SV γιατί θ ανάψω τσιγάρο..

Akatanomastos
14/09/2010, 15:08
Έχω να μπω απο τότε που κάπνιζαν..υπήρχαν θέσεις καπνιστών και μη καπνιστών με αρκετά καλό εξαερισμό αν τις πρόλαβες και κανείς δεν είχε παράπονο..απλά είχε παραπάνω συντήρηση το θέμα και οι περισσότερες εταιρίες το έξοψαν τελείως. Όχι όλες όμως.

δηλαδη δεν εμπαινες τοσα χρονια λογω απαγορευσης τσιγαρου?

ή επειδη δεν ετυχε να ταξιδεψεις?

ρε θα μας τρελανετε?:rotflmao:

και αν λοιπον πρεπει να ταξιδεψεις

θα πεις ΟΧΙ, επειδη δεν μπορεις να μην καπνισεις 3 ωρες?
ποιος εισαι ρε τεραστιε?
ο ΩΝΑΣΗΣ εισαι να εχεις δικο σου αεροπλανο να κανεις οτι θελεις?:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τρομερα επιχειρηματα

Aggelos_SV

Γιατί ?Φοβάσαι μη γίνει πυροκλάνι?:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge

μαλλον εσυ μην αναψεις κοντα του....και εχουμε καμμια πυρκαγια :bawl:

sniper
14/09/2010, 15:09
Την άφησε κι άλλος πιο πριν?Πως και δεν τη μυρίστηκα?:confused: :rotflmao:

Καπνίζουν οι διπλανοί σου....

sf1n4k1
14/09/2010, 15:11
δηλαδη δεν εμπαινες τοσα χρονια λογω απαγορευσης τσιγαρου?

ή επειδη δεν ετυχε να ταξιδεψεις?

ρε θα μας τρελανετε?:rotflmao:

και αν λοιπον πρεπει να ταξιδεψεις

Έμπαινα ρε..νταξ δε πεθαίνεις για 3.5 ώρες να πας αγγλία. Σκάς και μια τζούρα μέσα μέχρι να σε κράξουν και σου κλάνουν τα ούμπαλα γιατί να κατέβεις δε παίζει όπως είπε ο Ηλίας. Φυσάς και τον καπνό άμα πετύχεις τον kalgeorge στα μούτρα του...γιατί το τραβάνε και είσαι κομπλέ.

DrEvil
Μια και τ' ανέφερες...

Και εκεί πλέον πουλάνε Smokeless τσιγάρα...
Οπότε την περασμένη εβδομάδα από Παρίσι για Τρεβίζο, μια χαρά καπνίζαμε οι εθισμένοι.

Cpt. Haddock

Να περασεις εξω :rotflmao:

sniper
14/09/2010, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Και εκεί πλέον πουλάνε Smokeless τσιγάρα...
Οπότε την περασμένη εβδομάδα από Παρίσι για Τρεβίζο, μια χαρά καπνίζαμε οι εθισμένοι.

Μόλις οι αεροσυνοδοί αρχίσουν να διανέμουν και smokless πίπες, πουλάω την μηχανή κι αρχίζω τα ταξίδια....

Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:14
[...]πουλάω την μηχανή κι αρχίζω τα ταξίδια....

Ενα εισιτήριο αλε (μονο) για Γιαννενα θα το βγάλεις :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

sniper
14/09/2010, 15:15
Ενα εισιτήριο αλε (μονο) για Γιαννενα θα το βγάλεις :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

Νομίζεις αντέχω για παραπάνω; :lol: :bawl: :lol: :lol:

Aggelos_SV
14/09/2010, 15:16
Μόλις οι αεροσυνοδοί αρχίσουν να διανέμουν και smokless πίπες, πουλάω την μηχανή κι αρχίζω τα ταξίδια....

Θα κάνεις το Παρίσι - Τρεβύζο ,Κολιάτσου-Σύνταγμα:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:16
Νομίζεις αντέχω για παραπάνω; :lol: :bawl: :lol: :lol:

Κρατα τη ντιζα για την επιστροφη :bawl: :bawl: :bawl:

sniper
14/09/2010, 15:18
Θα κάνεις το Παρίσι - Τρεβύζο ,Κολιάτσου-Σύνταγμα:rotflmao: :rotflmao:

Εσύ απαγορεύεται να ανέβεις στο αεροπλάνο..... πορδ@λ@ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

DrEvil
14/09/2010, 15:19

Πρέπει να είναι "υψηλόστροφη" η αεροσυνοιδός πάντως για να καπνίζει η πίπα....:D ;) :lol:

sniper
Κρατα τη ντιζα για την επιστροφη :bawl: :bawl: :bawl:

Fly by wire? :confused:

zephyr1
Πληρης απαγορευση του ιντερνετ στους υπαλληλους των τραπεζων που κατα περιεργο τροπο εχουν αποψη για ολα και εχουν φτασει στα 30.000 μυνηματα.

Απορω πως ειναι μπροστα ο μακις305, αφου τελευταια τον εχει φαει η μουγκα.
.
Καλα, δουλευεις ή εισαι σε αδεια? :confused:

Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:20
Fly by wire? :confused:

ε, αφου ειναι clutch without wire :p

Aggelos_SV
Εσύ απαγορεύεται να ανέβεις στο αεροπλάνο..... πορδ@λ@ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Μα γιατί?Το after burner βοηθά στην απογείωση,και τα επιβατηγά δεν έχουν!!:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

sniper
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Πρέπει να είναι "υψηλόστροφη" η αεροσυνοιδός πάντως για να καπνίζει η πίπα....:D ;) :lol:

Ο νΤρούπερ στην αεροπορία δεν ήταν; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Ειμαι στο γραφείο.

Εν αναμονή αυριανου μιτινγκ με τον νεοαφιχθεντα μεγάλο που θα αποφασίσει για πολλά :sick: :bigcry: :lol:

sniper
14/09/2010, 15:21
Πληρης απαγορευση του ιντερνετ στους υπαλληλους των τραπεζων που κατα περιεργο τροπο εχουν αποψη για ολα και εχουν φτασει στα 30.000 μυνηματα.

.

Ρωμαικές αυτοκτονίες μετά....

sapila racing
14/09/2010, 15:25

:lol: :rotflmao: :lol:

sf1n4k1
14/09/2010, 15:25
Θα :smokin: το :smokin: αφήσουμε :smokin: στις :smokin: 31 :smokin: σελίδες:smokin:?

Boxer
14/09/2010, 15:55

.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Volo
14/09/2010, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και εδώ ο νόμος για την σχετική ρύθμιση προς απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους.

http://www.yyka.gov.gr/ministry/grafeio-typoy/deltia-typoy/2010/aygoystos/koini-ypoyrgiki-apofasi-gia-tin-efarmogi-toy-nomoy-peri-olikis-apagoreysis

Και κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί κάποιος να κάνει καταγγελία και νομίζω προσωπικά οτι δεν έχει τύχει ίδιας προβολής.

Αυτό το είχα δει στην Αγγλία και είχα μείνει μαλάκας. Και το εφάρμοζαν με αυστηρότητα όχι οι αρχές αλλά ο ίδιος ο κόσμος.
Με είχε πλησιάσει τότε ένα κοριτσάκι και μου ζήτησε να της πάρω τσιγάρα και την κοίταγα καλά καλά. Της λέω γιατί δεν πας μόνη σου. Δεν θα μου δώσει λέει απαγορεύεται είμαι μικρή:eyepop:
Πήγα και της πήρα ο βλάκας.
Είναι όπως μάθει κανείς τελικά. Σε άλλες χώρες το εφαρμόζουν γιατί δεν έχουν και επιλογές.
Από λόγια δεν καταλαβαίνουν πολλοί από ξύλο όμως όλοι. Πως δηλαδή σταμάτησαν στην Αγγλία οι χουλιγκανισμοί στα γήπεδα? Τους γαμήσανε κανονικά. Άμα εδώ εφαρμοστεί ο νόμος να δω ποιός θα κάνει τον έξυπνο να ανάβει τσιγάρα. Γιατί μόνο μαλάκας θα είναι.

mikros boudas
14/09/2010, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Αυτό το είχα δει στην Αγγλία και είχα μείνει μαλάκας. Και το εφάρμοζαν με αυστηρότητα όχι οι αρχές αλλά ο ίδιος ο κόσμος.
Με είχε πλησιάσει τότε ένα κοριτσάκι και μου ζήτησε να της πάρω τσιγάρα και την κοίταγα καλά καλά. Της λέω γιατί δεν πας μόνη σου. Δεν θα μου δώσει λέει απαγορεύεται είμαι μικρή:eyepop:
Πήγα και της πήρα ο βλάκας.
Είναι όπως μάθει κανείς τελικά. Σε άλλες χώρες το εφαρμόζουν γιατί δεν έχουν και επιλογές.
Από λόγια δεν καταλαβαίνουν πολλοί από ξύλο όμως όλοι. Πως δηλαδή σταμάτησαν στην Αγγλία οι χουλιγκανισμοί στα γήπεδα? Τους γαμήσανε κανονικά. Άμα εδώ εφαρμοστεί ο νόμος να δω ποιός θα κάνει τον έξυπνο να ανάβει τσιγάρα. Γιατί μόνο μαλάκας θα είναι. καλα η αλλη μαλακια στην αγγλια ειναι τα αυτοματα μηχανηματα πωλησης τσιγαρων,κανεις δεν ζητασει ταυτοτητα σε αυτα.