View Full Version : Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
Cpt. Haddock
18/10/2010, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το ίδιο δεν λένε και οι φαρμακοβιομηχανίες,εταιρείες καυσίμων,τροφίμων κλπ;
My point exactly
Δεν ειδα να τους υποστηρίζει κανενας, γιατι μας πιανει ο πονος για τις καφετέριες; Ασε με τα κωλομαγαζα που όλοι ξέρουμε οτι δουλεύουν στο όριο της νομιμότητας πολλες φορές
devil's animal
18/10/2010, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε, πατε καλά;
Οι ανθρωποι λενε ξεκαθαρα "στ' αρχιδια μας η υγεια σας αρκει να μηχασουμε τζίρο" και το σκέφτεστε αν εχουν δίκιο;
εγω ακουσα και ενα αλλο καλο απο εναν απο δαυτους: "καλυτερα να πεθανουμε απο το τσιγαρο παρα απο την πεινα"...:rolleyes: η :a31: σε ολο της το μεγαλειο...
λες και θα πεινασουν οι εστιατορες τα καλοπαιδα, που χρεωνουν 20? κατα κεφαλη οτι και αν παρεις σχεδον...ή οι καφετεριακηδες που εχουν 500% κερδος απο καθε ροφημα που πουλανε.
ας αποφασισουν να ριξουν τις τιμες τους στο μισο (παλι θα εχουν κερδος) και να δουμε τοτε αν θα μπει κοσμος μεσα και αν θα τοςυ ενοχλει το οτι δεν θα καπνιζουν...
:wave2:
Hornet_08
18/10/2010, 12:18
Εγω αν ειχα μαγαζι δεν θα μπορουσα να δεχτω οτι ΔΕΝ απαγορευεται το τσιγαρο στο καζινο κ τα μπουζουκια πχ.
devil's animal
18/10/2010, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Εγω αν ειχα μαγαζι δεν θα μπορουσα να δεχτω οτι ΔΕΝ απαγορευεται το τσιγαρο στο καζινο κ τα μπουζουκια πχ.
κοντος ψαλμος αλληλουϊα...
απλα μια παραταση εχουν παρει...
τουτεστιν...
καλομελετα και ερχεται...
Hornet_08
18/10/2010, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κοντος ψαλμος αλληλουϊα...
απλα μια παραταση εχουν παρει...
τουτεστιν...
καλομελετα και ερχεται...
Δε νομιζω... Εκει ειναι πολλα τα λεφτα (Αρη).
Αρχιδια παραταση, γιατι να παρει παραταση το κωλομαγαζο που βγαζει 1 μυριο το μηνα και να μη παρει το καφενειο της γειτονιας.
vangelis 64
18/10/2010, 12:25
My point exactly
Δεν ειδα να τους υποστηρίζει κανενας, γιατι μας πιανει ο πονος για τις καφετέριες; Είχα πει παλιότερα ότι ο νόμος για το τσιγάρο δεν ψηφίστηκε για νά'χουμε την υγειά μας αλλά για να μάς διαιρέσει ακόμα περισσότερο.Η υγεία είναι απλά το πρόσχημα,αλλά τόσο ισχυρό ώστε να μάς κάνει να τσακωνόμαστε καθημερινά.
Προχθές,ενώ περίμενα ένα φίλο στο μετρό τού Αγίου Αντωνίου,ένας έξαλλος πολίτης έβριζε οδηγό λεωφορείου που κάπνιζε και τον έδωσε στον υπεύθυνο.
Από τη μία σωστό..μην καπνίζεις μέσα στο λεωφορείο ρε κερατά!Από την άλλη...μπουρδέλλο.Τέλος πάντων...
Για ποιούς λες ότι δεν τούς υποστηρίζει κανείς;Για τίς εταιρείες που ανέφερα;Αν ναι,τούς υποστηρίζουμε αγοράζοντας ό,τι σκατά μάς πουλάνε καθότι μάς έχουνε ψήσει πως είναι καλό για την υγεία μας.:cry:
Ασε με τα κωλομαγαζα που όλοι ξέρουμε οτι δουλεύουν στο όριο της νομιμότητας πολλες φορές Εδώ έχεις απόλυτο δίκηο και λίγα λες.:beer:
Akatanomastos
18/10/2010, 12:45
το ιδιο και με την ταχυτητα.
δε πα να ξεκωλιαζεται ο αλλος στις σουζες και στα εντο...δεν πα να πηγαινει με 300...
αν δεν πεσει επανω μου δεν εχω λογο να του την πω. (παλι θα πω: "κοιτα τον μ@λακα πως παει"...αλλα μεχρι εκει)
ωραια τα λες γενικα
και συμφωνω
αλλα αυτη η παραγραφουλα ειναι λαθος
γιατι οταν πεσει πανω σου
θα ειναι πολυ αργα...
οπως ζητας λοιπον να σεβομαστε τους γυρω μας για το τσιγαρο
θα πρεπε ολοι μας να τους σεβομαστε και στους δρομους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για την ιστορία η τελική απάντηση απο το Υπουργείο Υγείας ήταν πως ο νόμος ισχύει για όλους... και τα γλέντια σίγουρα θα αρχίσουν μετά τις Δημοτικές εκλογές όπου θα χρειάζονται και χρήματα κιόλας... μην ξεχνάτε το ανταποδοτικό του πρόστιμου.
Gandalf Συμφωνώ... λογω ψηφου κάνουν τα στραβά μάτια αλλά μολις αναλαβουν οι νέοι Καλι-κρατες... εκει θα πέσει κλάμα... :bigcry:
Γιατι τότε θα πρέπει να μαζεψουν λεφτά με βάση το νεο νομο περι αποθεματικου των Δημων... και τότε θα δεις σαν μυγες θα πέφτουν οι δημοτικοι υπάλληλοι πανω σε καφετεριες και μαγαζια... :winka:
reinmeister
18/10/2010, 14:22
το τσιγαρο στην ελλαδα δεν θα κοπει ποτε με απαγορευση τετοιου ειδους...αυτο ειναι ξεκαθαρο...οταν το καταλαβουν και οι απο πανω,τοτε τα πραγματα θα γινουν καλυτερα για σας που γκρινιαζετε...
εμεις που καπνιζουμε μια χαρα εξακολουθουμε να περναμε...
:lol: :lol: :lol:
αμα θελουν να κοπει το τσιγαρο...ειναι απλο...ανεβαζουν τη φορολογια του...αλλα εκει φυσικα δε τους συμφερει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμα θελουν να κοπει το τσιγαρο...ειναι απλο...ανεβαζουν τη φορολογια του...αλλα εκει φυσικα δε τους συμφερει...
Δεν ζεις εσύ στην Ελλάδα μάλλον...
Από τα 3,80 ενος πακέτου τσιγαρα, τα 3,45 είναι φόρος!!!
Cpt. Haddock
18/10/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν καπνιζει :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το τσιγαρο στην ελλαδα δεν θα κοπει ποτε με απαγορευση τετοιου ειδους...
Και εγω δε νομιζω να το κοψετε ... αλλα σιγουρα θα το μειωσετε .. :lol: :p
δεν καπνιζει :lol:
ετσι :lol: :lol: :lol:
Από τα 3,80 ενος πακέτου τσιγαρα, τα 3,45 είναι φόρος!!!
αμα ηθελαν να το κοψουν, θα το πηγαιναν 10? το πακετο...τελος το καπνισμα...τοσο απλα...και στη βενζινη απο το 1,50 το 1,30 φορος ειναι
το τσιγαρο στην ελλαδα δεν θα κοπει ποτε με απαγορευση τετοιου ειδους...αυτο ειναι ξεκαθαρο...οταν το καταλαβουν και οι απο πανω,τοτε τα πραγματα θα γινουν καλυτερα για σας που γκρινιαζετε...
εμεις που καπνιζουμε μια χαρα εξακολουθουμε να περναμε...
:lol: :lol: :lol:
+1000!!!
reinmeister
18/10/2010, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και εγω δε νομιζω να το κοψετε ... αλλα σιγουρα θα το μειωσετε .. :lol: :p
μπαααα...οπου καπνιζαμε καπνιζουμε...:D
Akatanomastos
18/10/2010, 14:49
ποιος μιλησε να το κοψουμε το καπνισμα?
ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε
ΑΥΤΟ θα ηταν φασιστικο,
ο κυριαρχος λογος του νομου ειναι
να σεβομαστε τους αλλους που δεν θελουν τον καπνο μας
και στο πλαισιο αυτο, βοηθαει στο να το ελατωσεις και ισως να το κοψεις
αυτο ειναι ολο
Cpt. Haddock
18/10/2010, 14:50
μπαααα...οπου καπνιζαμε καπνιζουμε...:D
Μπα;
Και τότε πώς μειώθηκε ο τζίρος απο την εφαρμογή του νόμου (κατα πως λενε οι μαγαζατορες); :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
..............
ο κυριαρχος λογος του νομου ειναι
να σεβομαστε τους αλλους που δεν θελουν τον καπνο μας
........
:rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Akatanomastos
18/10/2010, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ειλικρινα βαριεμαι να ξανα αναλυω στο ιδιο θρεαντ την ιδια ιστορια
υ.γ. απο τι εχω παρατηρησει στους "διαλογους μας"
εκτιμας πολυ την διαδικασια ανταλαγης αποψεων:sick:
ειλικρινα βαριεμαι να ξανα αναλυω στο ιδιο θρεαντ την ιδια ιστορια
υ.γ. απο τι εχω παρατηρησει στους "διαλογους μας"
εκτιμας πολυ την διαδικασια ανταλαγης αποψεων:sick:
το ρητο οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες το ξερεις.
σε γενικες γραμμες λοιπον εγω κραταω τη δικια μου.εσυ αν ψηνεσαι για ανταλαγες...προβλημα σου.
να μαθεις επι τελους οτι οταν λες κατι (οχι μονο εσυ) σχολιαζεται (θετικα-αρνητικα,δεν εχει σημασια).εμενα μου φανηκε αστειο και γελασα.αν δε σου αρεσει λευτερη μου μπορεις να αυτοκτονησεις
Akatanomastos
18/10/2010, 15:09
σε γενικες γραμμες λοιπον εγω κραταω τη δικια μου.εσυ αν ψηνεσαι για ανταλαγες...προβλημα σου.:
ε αυτο νομιζα οτι κανουν οι ανθρωποι στα φορουμ
ανταλαζουν αποψεις
ηλιθιες, εξυπνες, αστειες, στενάχωρες..
αλλα προφανως δεν ειναι ετσι, μπαινουν ολοι με οτιδηποτε κολλημενο εχουν στο μυαλο τους
και φευγουν παλι ετσι..ωραια..
να μαθεις επι τελους οτι οταν λες κατι (οχι μονο εσυ) σχολιαζεται (θετικα-αρνητικα,δεν εχει σημασια).εμενα μου φανηκε αστειο και γελασα.αν δε σου αρεσει λευτερη μου μπορεις να αυτοκτονησεις
να σχολιαζετε, δεν ειπα ποτε το αντιθετο,
αλλα θεωρω οτι καλο ειναι να σχολιαζετε επικοδομητικα
αλλιως δεν συζηταμε...κλανουμε..
και τελος δεν στο πα αυτο γιατι 1 φορα ετυχε να σχολιασεις ετσι..
μονο ετσι σχολιαζεις στα δικα μου ποστ, ε θα προτιμουσα να μην κλανουμε αλλα να μιλαμε
δικαιωμα σου βεβαια να κανεις οτι θες
δεν λεω οχι..
υ.γ. τωρα φτιαχνω τον κομπο στην θηλεια:bigcry:
...
υ.γ. τωρα φτιαχνω τον κομπο στην θηλεια:bigcry:
καλη επιτυχια !
reinmeister
18/10/2010, 15:13
Μπα;
Και τότε πώς μειώθηκε ο τζίρος απο την εφαρμογή του νόμου (κατα πως λενε οι μαγαζατορες); :evil:
απλο ειναι...τα κοροιδα πηγαιναν σε μαγαζια χωρις ακρες...:lol:
μπαααα...οπου καπνιζαμε καπνιζουμε...:D Ολα εχουν ημ. ληξης..... :p
Δηλαδη οπως αυτος που δεν καπνιζει πρεπει να τον σεβομαι δεν πρεπει και αυτος να σεβαστει εμενα που θελω να καπνιζω? Ο νομος ειναι λαθος και θα επρεπε να λαβει υποψιν του και τις δυο πλευρες. Ο τζιρος των μαγαζιων σιγουρα εχει καποια πτωση και τωρα που θα χειμωνιασει θα εχει ακομα περισοτερη. Δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος που λεει οτι αν δεν μπορω να καπνισω θα παω σε αλλο μαγαζι και αν δεν υπαρχει αλλο μαγαζι τοτε καθομαι σπιτι μου και πινω το καφεδακι μου και τσαμπα.
:sad:
mikros boudas
18/10/2010, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Δηλαδη οπως αυτος που δεν καπνιζει πρεπει να τον σεβομαι δεν πρεπει και αυτος να σεβαστει εμενα που θελω να καπνιζω? Ο νομος ειναι λαθος και θα επρεπε να λαβει υποψιν του και τις δυο πλευρες. Ο τζιρος των μαγαζιων σιγουρα εχει καποια πτωση και τωρα που θα χειμωνιασει θα εχει ακομα περισοτερη. Δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος που λεει οτι αν δεν μπορω να καπνισω θα παω σε αλλο μαγαζι και αν δεν υπαρχει αλλο μαγαζι τοτε καθομαι σπιτι μου και πινω το καφεδακι μου και τσαμπα.
:sad: Νομος να σεβεται και τις δυο μεριες υπηρχε και δεν τον σεβαστηκε κανεις:beer:
mikros boudas
18/10/2010, 16:16
εγω αλλο δε καταλαβαινω σχετικα με την πτωση τζιρου.
ο νομος ειναι σε ισχυ απο 1 Οκτωβρη.
Σημερα εχουμε 18 Οκτωβρη.Η κουβεντα για τον τζιρο γινεται απο τις 11 του μηνος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Απο 1-11,δεν ηταν ο καιρος τοσο κακος ωστε να πρεπει ολοι να μπαινουν μεσα,ισα-ισα υπηρξαν μερες που ο καιρος ηταν πολυ καλος και ολοι καθοντουσαν εξω.Δλδ απο 1-11,τουλαχιστον τις μισες μερες εκατσαν αναγκαστικα μεσα ολοι που απαγορευτεται το τσιγαρο και αρα μερικοι ισως να μην βγηκαν εξαιτιας αυτου.Ας πουμε κιολας πως ολες αυτες οι μερες ηταν παρασκευοσαββατοκυριακο που βγαινουν οι περισσοτεροι.Πως στο διαολο λενε για μειωση τζιρου 50%?Ακουσα σημερα στο ραδιο παλι εναν υπευθυνο σωματειου,να λεει πως τους τελευταιους μηνες υπαρχει πτωση 30-50% και ειδικα απο 1 Οκτωβρη εχουν γινει χειροτερα τα πραγματα.Πως λοιπον ισχυριζονται για μειωση λογω τσιγαρου οταν εχουν δεδομενα μονο απο 5-6 ημερες?
Προφανως το τραβανε κιολας για να δειξουν οτι εχουν δικιο. Σιγουρα υπαρχουν ταβερνες και καφετεριες που δεν εχουν εξωτερικους χωρους.
Οσο για το νομο που λες οτι υπηρχε αλλα δεν σεβαστηκε κανεις δεν φταιω εγω.
Εγω σαν καπνιστης ρωταω πριν κατσω αν και που μπορω να καπνισω.
Και στη τελικη οπως ετοιμαζονται τωρα με εφοδους και ελεγχους να επιβαλουν τον τωρινο νομο το ιδιο θα μπορουσαν να εχουν κανει και με τον προηγουμενο. Και τοτε δεν θα υπηρχαν αντιδρασεις με αφορμη τη πτωση του τζιρου απο τα μαγαζια και οι καπνιστες εφοσον θα ειχαν το χωρο που θα μπορουσαν να πιουν το καφε τους και να καπνισουν σιγουρα δεν θα ειχαν κανενα προβλημα.
Και ξαναλεω οπως εγω δεν θελω ολοκληρη τη καφετερια για καπνιζοντες τωρα γιατι οι μη καπνιζοντες εχουν τοσο μενος εναντιον μου και δεν σεβονται και τη δικια μου ελευθερια?
Και μην μου πεις το αντιθετο γιατι απο τους μη καπνιζοντες εδω μεσα ειναι ζητημα αν υπερασπιστηκαν την ιδεα για ξεχωριστους χωρους 1-2. Οι υπολοιποι βγαζουν μια αγρια χαρα καλυπτομενοι πισω απο ενα νομο που περιοριζει την ελευθερια μου.
Αν αυριο ελεγε ο νομος οτι απαγορευονται τα δικυκλα και οποιος θελει μηχανη θα καβαλαει μονο στην αυλη του με προσχημα τους πολλους τραυματισμους και θανατους απο δικυκλο θα σας αρεσε ολοι οι φανατικοι με το αυτοκινητο να βγουν και να λενε μπραβο σε αυτον το νομο?
:(
devil's animal
18/10/2010, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Αρχιδια παραταση, γιατι να παρει παραταση το κωλομαγαζο που βγαζει 1 μυριο το μηνα και να μη παρει το καφενειο της γειτονιας.
γιατι ακριβως ειναι πολλα τα λεφτα....(Αρη)
devil's animal
18/10/2010, 17:00
ωραια τα λες γενικα
και συμφωνω
αλλα αυτη η παραγραφουλα ειναι λαθος
γιατι οταν πεσει πανω σου
θα ειναι πολυ αργα...
οπως ζητας λοιπον να σεβομαστε τους γυρω μας για το τσιγαρο
θα πρεπε ολοι μας να τους σεβομαστε και στους δρομους
ναι αλλα μεχρι να πεσει πανω σου ΕΣΥ και ο καθε ΕΣΥ (μιλαω για πολιτες) δεν μπορει να του κανει τιποτα.
γενικα, οπως ειπα, δεν ειμαι υπερ των απαγορευσεων. και το εννοω.
δεν θα ηθελα δλδ επουδενι να μου απαγορευσουν την ταχυτητα..(το κανουν εμμεσως, αλλα εμενα μου την σπαει)
οπως επισης συμφωνω με τα 2 ειδων μαγαζια. ειναι πιο δημοκρατικο απο το υπαρχον νομοσχεδιο.
απο την στιγμη που δεν θα ενοχλειται δλδ καποιος, στα @@ μας.
ετσι και με την ταχυτητα, τις σουζες κλπ. ο αλλος μπορει να το εχει. αστον.
αν ομως πεσει πανω σου λογω αυτου, παρ'του τα ολα. σπιτια, μηχανες, αυτοκινητα...
αντιστοιχα και με το τσιγαρο.
αν δεν ενοχλει τους αλλους,αστον.
αν ομως ενοχλει, κοψ'του τον κwλο... :evil:
MitsosNaked
18/10/2010, 17:05
Μία ιδέα ακόμα σχετικά με τα μαγαζιά;
Μήπως ΔΕΝ φοβούνται τόσο ό,τι οι πελάτες θα σταματήσουν να βγαίνουν γενικά στα μαγαζιά λόγω του νέου νόμου, αλλά
λόγω του ό,τι ζώντας στην Ελλάδα(που κατα τη δημοφιλή άποψη 'τίποτα δέ λειτουργεί') ο δίπλα καταστηματάρχης που μπορεί να είναι πιό 'ρισκαδόρος'/να έχει περισσότερες 'άκρες' κλπ ενδεχομένως να είναι πιό ελαστικός στην εφαρμογή, και έτσι οι πελάτες του πρώτου να πάνε σ'αυτόν.....; Με άλλα λόγια μήπως πιό πολύ φοβούνται ο ένας τον άλλο, παρά όλοι μαζί το νόμο και τους ελεγκτές....;
Άν ο νόμος εφαρμόζεται απο όλους αυστηρά(θεωρητικά), τότε κανονικά δέν τίθεται θέμα μή επισκεψιμότητας απο πελάτες(λόγω νόμου), αφού ο Έλληνας έχει αποδείξει περίτρανα μέχρι σήμερα πως άν ένα μαγαζί είναι 'τρέντυ' ή ΄μούρη΄ή 'στέκι', είναι διατεθειμένος να φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να μπεί(πόσο μάλλον απλά να μήν του επιτρέπεται να καπνίσει εντός).....
...
αν ομως πεσει πανω σου λογω αυτου, παρ'του τα ολα. σπιτια, μηχανες, αυτοκινητα...
Το λιγότερο ατυχές το παράδειγμα σου φίλε. Αν πέσεις πάνω στον άλλο ενώ πηγαίνεις τάπα παίζει και να τον αφήσεις στον τόπο.
Τι πάει να πει αν το έχει άστον; μέχρι να πάρει κάποιον στο λαιμό του;;Μετά δώσε τα σπίτια τις μηχανές και τα αυτοκίνητα στους δικούς του που τον κλαίνε...
:sick:
Akatanomastos
18/10/2010, 21:06
ναι αλλα μεχρι να πεσει πανω σου ΕΣΥ και ο καθε ΕΣΥ (μιλαω για πολιτες) δεν μπορει να του κανει τιποτα.
δεν θα ηθελα δλδ επουδενι να μου απαγορευσουν την ταχυτητα..(το κανουν εμμεσως, αλλα εμενα μου την σπαει)
οπως επισης συμφωνω με τα 2 ειδων μαγαζια. ειναι πιο δημοκρατικο απο το υπαρχον νομοσχεδιο.
τωρα κανεις και συ οτι κανουν οι αλλοι με το τσιγαρο που τα θελουν δικα τους..
και εισαι 100% λαθος
ποιος κρινει οτι εσυ "το χεις"
εσυ?
και αν καποια στιγμη "δεν το χεις" τι θα πεις?
συγνωμη παιδια παρτε τα σπιτια μηχανες αυτοκινητα?
και ο αλλος που του πεθανε το παιδι, ή εμεινε παραλυτος
θα πει ενταξυ μωρε, το παιδι "δεν το χε" μια στιγμη..
δεν ειναι ετσι στάυρο ..
και βεβαια δεν χρειαζετε να σκοτωσεις καποιον για να ενοχλεις..
γρηγορα γρηγορα:
1) κανεις ενοχλητικο θορυβο
2) μπορει να τρομαξεις αλλο οχημα ωστε να προκαλεσεις ατυχημα
και αν το ψαξουμε λιγο θα βρουμε πολλα..
μην μιλαμε για νομους οπου και οταν μας βολευει
και τους ξεχναμε μετα..:wave2:
Joyrider
18/10/2010, 21:20
Αυτό το επιχείρημα ισχύει και για το άλλο θρεντάκι? Περί παιδοφιλίας? Μέχρι να "πέσει πάνω στο παιδί σου" ο ανώμαλος που κάνει "σούζες" είναι οκ?
devil's animal
18/10/2010, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Το λιγότερο ατυχές το παράδειγμα σου φίλε. Αν πέσεις πάνω στον άλλο ενώ πηγαίνεις τάπα παίζει και να τον αφήσεις στον τόπο.
Τι πάει να πει αν το έχει άστον; μέχρι να πάρει κάποιον στο λαιμό του;;Μετά δώσε τα σπίτια τις μηχανές και τα αυτοκίνητα στους δικούς του που τον κλαίνε...
:sick:
τωρα κανεις και συ οτι κανουν οι αλλοι με το τσιγαρο που τα θελουν δικα τους..
και εισαι 100% λαθος
ποιος κρινει οτι εσυ "το χεις"
εσυ?
και αν καποια στιγμη "δεν το χεις" τι θα πεις?
συγνωμη παιδια παρτε τα σπιτια μηχανες αυτοκινητα?
και ο αλλος που του πεθανε το παιδι, ή εμεινε παραλυτος
θα πει ενταξυ μωρε, το παιδι "δεν το χε" μια στιγμη..
δεν ειναι ετσι στάυρο ..
και βεβαια δεν χρειαζετε να σκοτωσεις καποιον για να ενοχλεις..
γρηγορα γρηγορα:
1) κανεις ενοχλητικο θορυβο
2) μπορει να τρομαξεις αλλο οχημα ωστε να προκαλεσεις ατυχημα
και αν το ψαξουμε λιγο θα βρουμε πολλα..
μην μιλαμε για νομους οπου και οταν μας βολευει
και τους ξεχναμε μετα..:wave2:
ρε παιδια αυτη ειναι αποψη μου. δεν σημαινει οτι ειναι σωστη και με το "γραμμα του νομου"...
ουτε οτι θα ειναι αρεστη σε ολους.
εγω ετσι πιστευω οτι θα υπηρχε απολυτη ελευθερια και δημοκρατια, ετσι λεω.
και Λευτερη για να απαντησω και στα "ερωτηματα¨σου...
1) κανεις δεν κρινει αν "το'χει" ή οχι...
ειναι γενικη αποψη. μπορει εσυ για μενα να το'χεις και για καποιον αλλον να θεωρεισαι κουλατζα.
2) αυτο θα ειναι κατι πολυ δυστυχες αλλα συμβαινει συνεχως. οχι μονο με μηχανες. ψαξε 18αρηδες πιτσιρικαδες με rally,gt,cupra κλπ...
επισης ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη δεν πιστευω ΑΠΟΛΥΤΑ στους νομους, δεν λεω οτι με βολευει.
φυσικα και πρεπει να ειμαστε ολοι κατω απο ενα νομοθετικο καθεστως για να μην ξαναγυρισουμε στον "νομο της ζουγκλας"...
αλλα οπως ολοι ξερουμε οι νομοι βγαινουν απο ανθρωπους και δεν ειναι αυτο που λεμε αντικειμενικοι.
κοινως,ετσι μας ηρθε/συμφερει/βολευει τον μπατζανακη μας κλπ...οχι ολοι τους αλλα ετσι πανε οι περισσοτεροι.
και για να επανελθουμε:
ο νομος για τα μαγαζια και το καπνισμα ειναι ολιγον τι φασιστικος. τουλαχιστον σε ξενυχταδικα και cafe. για τα εστιατορια, κατα την γνωμη μου, ειναι σωστο.
οπως και το γελοιο οριο των 130 σε αυτοκινητοδρομο που ΚΑΝΕΙΣ δεν το τηρει. μα κανεις ομως. θες βουλευτες, θες μπατσους, θες εμας τους ιδιους...κανεις. γι'αυτο και εχει "ψιλοκαταργηθει" απο μονο του και δεν σε γραφουν αν πηγαινεις με 140.
ενταξει εκτος αν θελουν λεφτα...:rolleyes:
devil's animal
18/10/2010, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αυτό το επιχείρημα ισχύει και για το άλλο θρεντάκι? Περί παιδοφιλίας? Μέχρι να "πέσει πάνω στο παιδί σου" ο ανώμαλος που κάνει "σούζες" είναι οκ?
παιζουν πολλα εδω αδελφε.
αν βλεπεις τον παιδοφιλο σαν "αρρωστο ανθρωπο"...ισχυει.
αν τον βλεπεις σαν "σεξουαλικο κτηνος"...οχι δεν ισχυει.
επισης αλλαζει πολυ το ζητημα: εχω παιδι ή δεν εχω παιδι.
επισης μπορει να εισαι υπερ του νομου και να λες:
οτι και να κανει στο παιδι μου, θα τον παραδωσω στα χερια της διακιοσυνης γιατι ετσι αρμοζει σε εναν συγχρονο δημοκρατικο ανθρωπο που δεν ακολουθει το νομο της ζουγκλας και δεν κατακλυζεται απο τον συναισθηματισμο του.
ή οχι:
οτι και να κανει στο παιδι μου, θα του κανω τα ιδια και χειροτερα, οχι μονο σ'αυτον αλλα σε βαθμο 3ης συγγνειας δεν θα ζησεις κανενας απο το σοϊ του γιατι πιθανοτατα να ειναι το ιδιο κτηνη.
προσωπικα λοιπον, εγω τους θεωρω ολους αυτους "αρρωστα κτηνη" και σαφεστατα θα τους εκανα τα ιδια και χειροτερα αν "επεφταν πανω στο παιδι μου". αν ηξερα οτι ειναι παιδοφιλος και δεν με ενοχλησει δεν μπορω να τον καρφωσω....
Joyrider
18/10/2010, 21:50
παιζουν πολλα εδω αδελφε.
αν βλεπεις τον παιδοφιλο σαν "αρρωστο ανθρωπο"...ισχυει.
αν τον βλεπεις σαν "σεξουαλικο κτηνος"...οχι δεν ισχυει.
επισης αλλαζει πολυ το ζητημα: εχω παιδι ή δεν εχω παιδι.
επισης μπορει να εισαι υπερ του νομου και να λες:
οτι και να κανει στο παιδι μου, θα τον παραδωσω στα χερια της διακιοσυνης γιατι ετσι αρμοζει σε εναν συγχρονο δημοκρατικο ανθρωπο που δεν ακολουθει το νομο της ζουγκλας και δεν κατακλυζεται απο τον συναισθηματισμο του.
ή οχι:
οτι και να κανει στο παιδι μου, θα του κανω τα ιδια και χειροτερα, οχι μονο σ'αυτον αλλα σε βαθμο 3ης συγγνειας δεν θα ζησεις κανενας απο το σοϊ του γιατι πιθανοτατα να ειναι το ιδιο κτηνη.
προσωπικα λοιπον, εγω τους θεωρω ολους αυτους "αρρωστα κτηνη" και σαφεστατα θα τους εκανα τα ιδια και χειροτερα αν "επεφταν πανω στο παιδι μου". αν ηξερα οτι ειναι παιδοφιλος και δεν με ενοχλησει δεν μπορω να τον καρφωσω....
Τον παραλληλισμό τον έκανα θεωρώντας πως αν και αυτός "το έχει" και το κάνει εικονικά μέσα στο σπίτι του εσένα δεν σε ενοχλεί. Αλλά αν "πέσει" πάνω σου τότε μόνο θα τον θεωρήσεις κακό. Βασικά με πμ αν θες για να μην σπαμάρουμε εδώ.
devil's animal
19/10/2010, 00:09
Τον παραλληλισμό τον έκανα θεωρώντας πως αν και αυτός "το έχει" και το κάνει εικονικά μέσα στο σπίτι του εσένα δεν σε ενοχλεί. Αλλά αν "πέσει" πάνω σου τότε μόνο θα τον θεωρήσεις κακό. Βασικά με πμ αν θες για να μην σπαμάρουμε εδώ.
για να το ληξουμε...
αν ο αλλος γ@μαει παιδακια μεσα στο σπιτι του δεν μπορω να το παιξω εγω Τριανταφυλοπουλος και να τον βγαλω φορα παρτιδα (οπως εκανε με τον Κορκολη π.χ.)
ουτε ειμαι σωτηρας του κοσμου,ουτε θα γινω avenger σαν τον Charles Bronson...
αν πεσει κατι τετοιο στην δημοσια αντιληψη, τον λογο εχει ο εισαγγελεας...
για να το ληξουμε...
αν ο αλλος γ@μαει παιδακια μεσα στο σπιτι του δεν μπορω να το παιξω εγω Τριανταφυλοπουλος και να τον βγαλω φορα παρτιδα (οπως εκανε με τον Κορκολη π.χ.)
ουτε ειμαι σωτηρας του κοσμου,ουτε θα γινω avenger σαν τον Charles Bronson...
αν πεσει κατι τετοιο στην δημοσια αντιληψη, τον λογο εχει ο εισαγγελεας...
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ;;;!!!
Σε οτι αφορα το "καρφωμα" για το τσιγαρο συμφωνω.
Αλλα εδω εχεις ξεφυγει.
Εντιτ: "δημοσια" αντιληψη ειναι επισης εαν πεσει στην δικη σου κ δεν εισαι ο δραστης.
Οταν περιμενετε την καθε κυβερνηση και τον καθε νομο να σας βαλει στην θεση σας,πλεον εχει χαθει το νοημα της ελευθεριας και μετατρεπομαστε σε ανδρεικελα των εκαστοτε ηγετων.
Ειναι τοσο απλο δλδ. να σεβαστεις τον οποιοδηπωτε χωρο ειτε ειναι καπνιστων, ειτε οχι?
Αν βγαζαν νομο για περιορισμο ολων των δικυκλων μεχρι 80 ιππους ,τοτε θα βλεπαμε αν σας αρεσει γενικως η απαγορευση ή οχι.
Ποσο θα ηθελα να γινοταν αυτο.:rolleyes:
reinmeister
19/10/2010, 09:40
στις φυλακες ξερει κανεις τι εχει γινει με το μετρο?
στις φυλακες ξερει κανεις τι εχει γινει με το μετρο? Εκει Καπνίζουν τζαμαικανα αφορολόγητα... εξ αλβανιας...
Cpt. Haddock
19/10/2010, 10:22
στις φυλακες ξερει κανεις τι εχει γινει με το μετρο?
Επιτρέπεται, μετα το σεξ :a021:
doctor x
19/10/2010, 10:27
τελικα με τα διοδια τι ...γινεται?:dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
τελικα με τα διοδια τι ...γινεται?:dizzy: :lol:
Operater
19/10/2010, 10:32
Eν τω μεταξύ, ο νόμος αυτός είχε τεθεί σε ισχύ και επί Όθωνος!
λινκ (http://www.acharnorama.gr/site/ellada/to_1856_i_proti_apagoreusi_kapnismatos_stin_ellada_xoris_omosa_aeispraktikousa_logous.html)
δεν ξέρω αν ξαναμπήκε εδώ...
vangelis 64
19/10/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οταν περιμενετε την καθε κυβερνηση και τον καθε νομο να σας βαλει στην θεση σας,πλεον εχει χαθει το νοημα της ελευθεριας και μετατρεπομαστε σε ανδρεικελα των εκαστοτε ηγετων.
Όλο το ζουμί εδώ είναι.:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν βγαζαν νομο για περιορισμο ολων των δικυκλων μεχρι 80 ιππους ,τοτε θα βλεπαμε αν σας αρεσει γενικως η απαγορευση ή οχι.
Ποσο θα ηθελα να γινοταν αυτο.:rolleyes: Κι εγώ κι εγώ!:rotflmao:
Κάπτεν;
Τι σου είπα; Χάθηκε ένα οχυρό όχι όμως ο πόλεμος!!! (http://www.cosmo.gr/News/Hellas/297849.html)
Carry on....
:smokin:
Akatanomastos
18/11/2010, 12:28
Κάπτεν;
Τι σου είπα; Χάθηκε ένα οχυρό όχι όμως ο πόλεμος!!! (http://www.cosmo.gr/News/Hellas/297849.html)
Carry on....
:smokin: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!
''Σε μικρά μπαρ όπου δεν υπάρχουν υπάλληλοι και την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία τους έχουν οι ιδιοκτήτες τους, θα μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι αν θέλουν οι πελάτες τους να καπνίζουν στο μπαρ ή όχι, καθώς δεν θα μπορούν να κατηγορηθούν ότι εξαναγκάζουν τους υπαλλήλους τους ένα αυτοί δεν είναι καπνιστές, να καπνίζουν παθητικά στο χώρο εργασίας τους.''
Τελικά ή είναι γελοίοι ή έχουν χάσει τη μπάλα. Το να έχουν δλδ υπαλλήλους καπνιστές δεν τους περνάει από το μυαλό?
devil's animal
18/11/2010, 13:53
"- Να εφαρμοστεί πλήρης απαγόρευση στα εστιατόρια, όπου όμως θα είναι αυστηρή και θα τηρηθεί αφήνοντας εκτός τα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ."
δεν τους περναει απο το μυαλο οτι πολλα μαγαζια, ειναι bar-restaurant ή cafe-restaurant και πολλες φορες μεχρι και στα μπουζουκια (κεντρα διασκεδασεως) προσφερουν φαγητο??
ενα ματσο χαλια ειμαστε...
:rolleyes: :rolleyes:
BELZEBOYLIS
19/11/2010, 18:34
δεν έχετε βαρεθεί να γκρινιάζετε ??? :wave2: :lol:
Εχετε παρατηρησει οτι ολο και περισσοτερα κλαμπ εχουν βαλει μια φορα τη βδομαδα λαιβ ;
Συνηθως unplugged , ο Σχοινας στο Dome ο Καζουλης στο Jasmine κλπ .....
Εξαιρουνται του νομου λογω "ορχηστρας"....:D
BELZEBOYLIS
19/11/2010, 21:09
ωραία ,τώρα που ξεμπερδέψαμε με τον ανόητο αυτό νόμο , μπορούμε να κόψουμε το κάπνισμα ανενόχλητοι :lol: :wave2:
Shaolin Monk
19/11/2010, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ωραία ,τώρα που ξεμπερδέψαμε με τον ανόητο αυτό νόμο , μπορούμε να κόψουμε το κάπνισμα ανενόχλητοι :lol: :wave2:
:D :D :D :D
Κάπτεν;
Κερδίσαμε τον πόλεμο, μ@λ@κ@ρα! (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074299) :a021:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις θα απαγορεύεται το κάπνισμα σε: εστιατόρια, ταβέρνες, καταστήματα γρήγορου φαγητού, κινηματογράφους, θέατρα, ξενοδοχεία, αίθουσες παιχνιδιών και αίθουσες εκδηλώσεων κάθε μορφής.
:smokin: :smokin: :smokin:
reinmeister
13/01/2011, 07:22
veni vidi vici...
και
ουαι τοις ηττημενοις...
πα να στριψω ενα κι επανερχομαι...:smokin:
Δει δη χρημάτων......
:smilea:
lanzaman
13/01/2011, 07:29
Κάπτεν;
Κερδίσαμε τον πόλεμο, μ@λ@κ@ρα! (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074299) :a021:
:smokin: :smokin: :smokin:
δεν ειναι και ακριβως ετσι..
ειπαν οτι θα επιτρεπεται το καπνισμα οπου σερβιρονται ποτα..
θα απαγορευτε ομως οπουδηποτε σερβιρεται φαγητο..
ξερεις ποσα εστιατορια ξαφνικα θα βαπτιστουν μπαρ? :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
δεν ειναι και ακριβως ετσι..
ειπαν οτι θα επιτρεπεται το καπνισμα οπου σερβιρονται ποτα..
θα απαγορευτε ομως οπουδηποτε σερβιρεται φαγητο..
ξερεις ποσα εστιατορια ξαφνικα θα βαπτιστουν μπαρ? :lol: :lol:
Να τρώτε σπίτια σας!
:smokin: :smokin:
καπετανιο παει το σμιρτινγκ...παλι μπακουρι...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
δεν έχετε βαρεθεί να γκρινιάζετε ??? :wave2: :lol: Δεν έχουν βαρεθεί (οι πολιτικοί) να κάνουν μ@λ@κίες;;;;; :a31: :a31: :a31: :a31:
Εχετλαίος
14/01/2011, 05:36
Να τα κάμετε 3 σε 1;
:confused:
devil's animal
14/01/2011, 06:53
για αλλη μια φορα. . .Α,ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
ενα σωστο μετρο εκαναν&αυτο το γ@μησαν λογω "πιεσεων". . .
Θλιψη. . .
Θλιψη. . .
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
220983
reinmeister
14/01/2011, 07:12
Θλιψη. . .
γαμησε τα φιλε,σκασμενοι ειμαστε απο την στεναχωρια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
γαμησε τα φιλε,σκασμενοι ειμαστε απο την στεναχωρια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
Ναι ΡΠΜ.... το ένα πισω απο το άλλο ανάβουμε απο την στεναχώρια... :sad:
devil's animal
14/01/2011, 09:09
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
14/01/2011, 09:10
εγω νομιζα οτι σκατε μονο αν ανεβαινετε καμια σκαλα ή καμια ανηφορα...τωρα αμα σκατε ΚΑΙ απο την στεναχωρια..δε'ν'καλο..να το κοιταξετε...
devil's animal
14/01/2011, 09:11
Ναι ΡΠΜ.... το ένα πισω απο το άλλο ανάβουμε απο την στεναχώρια... :sad:
εσυ δεν κανεις πιπες?:confused: :smokin:
nikos_abel
14/01/2011, 10:10
Νενηκίκαμεν
221064
εσυ δεν κανεις πιπες?:confused: :smokin:
Θες να δοκιμάσεις;
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
reinmeister
14/01/2011, 10:15
εγω νομιζα οτι σκατε μονο αν ανεβαινετε καμια σκαλα ή καμια ανηφορα...τωρα αμα σκατε ΚΑΙ απο την στεναχωρια..δε'ν'καλο..να το κοιταξετε...
θα απαντησω επιχειρηματολογωντας...
νια νια νια νιααααααα νιααααα......:p :p :p
Σκάνε όσοι καπνίζουν και δεν γυμνάζονται.... αλλά σ' αυτό το φόρουμ όλοι οι καπνιστές είναι τούμπανα.
Αντίθετα με κάποιους μη καπνιστές...
Κα γαία πυρί μιχθήτω
Joyrider
14/01/2011, 10:31
Σκάνε όσοι καπνίζουν και δεν γυμνάζονται....
Έτσι γίνεται? :look:
221067
harris_x
14/01/2011, 10:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι γίνεται? :look:
Oχι....
221068
Joyrider
14/01/2011, 10:41
Oχι....
Οκ.:p
221069
Οκ.:p
Aντίο :wave2:
221070
Joyrider
14/01/2011, 10:46
Aντίο :wave2:
lol
Λεωνίδας
18/01/2011, 06:21
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος ώστε να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις και πολίτες δύο ταχυτήτων, ανακοινώνει σήμερα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.
Το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας με 700 άτομα θα διενεργεί καθημερινα ελέγχους ενώ κάθε εβδομάδα θα δίνει στοιχεία για την απροθυμία συνεργασίας του Ελεγκτικού Μηχανισμού.
Η ενημέρωση του υπουργού βρίσκεται σε εξέλιξη.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4613709
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
επιτρεπεται το τσιγαρο εδω μεσα ; :confused:
Λεωνίδας
18/01/2011, 06:35
Κάπτεν;
:smokin: :smokin: :smokin: not yet... (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074941) :a01: :a01:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
not yet... (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074941) :a01: :a01:
Γελοίοι.....
Λεωνίδας
18/01/2011, 06:39
Γελοίοι..... ποιοι ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιοι ?
Οι πολιτικοί μας... στην θέση του θα είχα παραιτηθεί... τον μάλωσε ο ΓΑΠ και ό,τι σκέφτηκε το παίρνει πίσω.....
Λεωνίδας
18/01/2011, 06:48
Οι πολιτικοί μας... στην θέση του θα είχα παραιτηθεί... τον μάλωσε ο ΓΑΠ και ό,τι σκέφτηκε το παίρνει πίσω..... το κακό είναι ότι δημοσιοποίησε τη σκέψη του νωρίτερα απ' ότι έπρεπε (επιδημία έχει πέσει στην κυβέρνηση)
αλλά επί της ουσίας... :D :D
Λεωνίδας
18/01/2011, 09:37
ψιλοσχετική είδηση... :rolleyes:
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=11327&la=1
nikos_abel
13/04/2011, 11:54
Εγώ πάντως όσο καιρό ήτανε το φόρα κλειστό, το έκοψα το τσιγάρο.
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗ ΠΙΠΑ!!!!!!:smokin:
nikos_abel
03/10/2011, 08:13
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Σταθερότης κυβερνητικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής για το καλό των συνανθρώπων τους!!!
Ορίστε το λινκ (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=422642)
makis206
03/10/2011, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Σταθερότης κυβερνητικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής για το καλό των συνανθρώπων τους!!!
Ορίστε το λινκ (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=422642)
Tώρα που αρχίσαμε το ηλεκτρονικό;:mad:
nikos_abel
03/10/2011, 08:44
Γέλα γέλα, όταν θα ψάχνεις για σέρβις μάνουαλ στα τεχνικά να δούμε θα γελάς;
:rotflmao:
makis206
03/10/2011, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Γέλα γέλα, όταν θα ψάχνεις για σέρβις μάνουαλ στα τεχνικά να δούμε θα γελάς;
:rotflmao:
Έχω κολλητό ηλεκτρολόγο κύριος..:D
Άσε που πάντα θα υπάρχει λύση δηλαδή, τώρα σκέφτομαι να γεμίσω το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με υγρό αναπλήρωσης τσιγάρου και ν'αρχίσω να ρουφάω την εξάτμιση. Για ατμοποιητή νομίζω ότι αρκούν τα μπουζί. Το μόνο που μου λείπει είναι ένας εθελοντής που θα ρίχνει τις ξερογκαζιές..:rotflmao:
Aυτό το ηλεκτρονικό πάντως πολύ της μοδός έχει γίνει. Ειδικά στα δικαστήρια, ακόμη και μέσα στις αίθουσες, έχει ΠΟΛΛΗ πέραση. :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσε που πάντα θα υπάρχει λύση δηλαδή, τώρα σκέφτομαι να γεμίσω το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με υγρό αναπλήρωσης τσιγάρου και ν'αρχίσω να ρουφάω την εξάτμιση. Για ατμοποιητή νομίζω ότι αρκούν τα μπουζί. Το μόνο που μου λείπει είναι ένας εθελοντής που θα ρίχνει τις ξερογκαζιές..:rotflmao:
Ξέχνα το...δεν παίζει... Ένα γέμισμα με τέτοια υγρά είναι πολλές φορές πάνω η αξία του αυτοκινήτου.
Άσε που θα θέλεις και μπουζί ιριδίου μετά... :smokin: :rotflmao:
kalgeorge
05/10/2011, 10:01
ti tha ginei tha to apagorepsoun na isixasoume i akoma??
makis206
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ξέχνα το...δεν παίζει... Ένα γέμισμα με τέτοια υγρά είναι πολλές φορές πάνω η αξία του αυτοκινήτου.
Άσε που θα θέλεις και μπουζί ιριδίου μετά... :smokin: :rotflmao:
Δεν έχεις άδικο, ίσως να δοκιμάσω σε κάνα Cub-50 πρώτα και βλέπουμε..:rotflmao:
ΥΓ:Θεέ μου τι λέμε;:bigcry:
makis206
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ti tha ginei tha to apagorepsoun na isixasoume i akoma??
Να κι ο παθητικός ατμιστής..:smokin: