View Full Version : Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Cpt. Haddock
02/06/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάιπ κλάμπ
:smokin:
:D
200212
Gandalf dr685sm
02/06/2010, 09:10
Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν τα έσοδα του κράτους από το φ.π.α κατρακυλίσουν κατακόρυφα.
Όταν μειωθούν δλδ οι πωλήσεις σε ποτά, τσιγάρα, τρόφιμα. Στη βενζίνη ήδη γίνεται.
Τ΄ακούς Μάγε?
Έχετε ενα ταλέντο να συγκρίνετε τα ασύγκριτα... τι σχέση έχει το ποτό - τσιγάρο με την βεζνίνη και το τρόφιμο που είναι είδη πρώτης ανάγκης; Και αναφέρω την βενζίνη κυρίως οχι για τις μετακινήσεις αλλά ώς προϊόν πετρελαίου που είναι για θέρμανση κτλ.
Όσον αφορά το ΦΠΑ και τις μειώσεις... να σου αντισταθμίσω τα οφέλη απο το Ε.Σ.Υ και τις όποιες ασθένειες μειωθούν λόγω μείωσης κατανάλωσης ποτού και καπνίσματος; Ούτε παρονυχίδα δεν είναι.
Μην μου κάνετε ανούσιες συγκρίσεις και παραδείγματα που δεν στέκουν.
Το θέμα είναι ενα...
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ μιας και είμαστε Ελλάδα και όλα αλλάζουν ή δεν εφαρμόζονται πλήρως, απο 1/9 παντού θα απαγορεύεται το κάπνισμα. Θα πέφτει 150αρι στο κεφάλι στους καπνιστές και άλλο ενα 500+ στο μαγαζί. Αυτό θα περάσει ώς νόμος και μην ξαφνιαστεί κανένας στο γιατί και πως... το εξηγήσαμε και πιο πάνω.
Υπάρχει πάντα η προϊστορία ενός έτους όπου αντι να διαμορφώσουν οι περισσότεροι όπως έπρεπε τα καταστήματα τους και να σεβαστούν τους μη-καπνιστές, επέλεξαν να κάνουν οτι γουστάρουν. Οπότε δικαίως πλέον ήρθε η ολική απαγόρευση.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Υπάρχει πάντα η προϊστορία ενός έτους όπου αντι να διαμορφώσουν οι περισσότεροι όπως έπρεπε τα καταστήματα τους και να σεβαστούν τους μη-καπνιστές, επέλεξαν να κάνουν οτι γουστάρουν. Οπότε δικαίως πλέον ήρθε η ολική απαγόρευση.
Gandalf + 1000
Έχετε ενα ταλέντο να συγκρίνετε τα ασύγκριτα... τι σχέση έχει το ποτό - τσιγάρο με την βεζνίνη και το τρόφιμο που είναι είδη πρώτης ανάγκης; Και αναφέρω την βενζίνη κυρίως οχι για τις μετακινήσεις αλλά ώς προϊόν πετρελαίου που είναι για θέρμανση κτλ.
Βενζίνη για θέρμανση; Ινδουιστής μοναχός είσαι;
Όσον αφορά το ΦΠΑ και τις μειώσεις... να σου αντισταθμίσω τα οφέλη απο το Ε.Σ.Υ και τις όποιες ασθένειες μειωθούν λόγω μείωσης κατανάλωσης ποτού και καπνίσματος; Ούτε παρονυχίδα δεν είναι.
Εγώ ξέρω κάποιους που ήταν με καρκίνο και δεν κάπνισαν ποτέ... Εκτός αν θεωρείς ότι στην Αθήνα ο αέρας είναι βουνίσιος και τον μολύνει ο καπνός του τσιγάρου.
Κοστίζουν στο ΕΣΥ και τα ατυχήματα με μηχανές.... να τις απαγορεύσουμε.
Μην μου κάνετε ανούσιες συγκρίσεις και παραδείγματα που δεν στέκουν.
Μας συγχωρείς....
Το θέμα είναι ενα...
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ μιας και είμαστε Ελλάδα και όλα αλλάζουν ή δεν εφαρμόζονται πλήρως, απο 1/9 παντού θα απαγορεύεται το κάπνισμα. Θα πέφτει 150αρι στο κεφάλι στους καπνιστές και άλλο ενα 500+ στο μαγαζί. Αυτό θα περάσει ώς νόμος και μην ξαφνιαστεί κανένας στο γιατί και πως... το εξηγήσαμε και πιο πάνω.
Gandalf
Αν θέλουν να κόψουν το κάπνισμα γιατί κάνει κακό στην υγεία ας το απαγορεύσουν με νόμο. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκριτικά και για τον λ@ύτσο!
Στην Ελλάδα η απαγόρευση καπνίσματος σε κλειστούς χώρους δεν μας πολυενοιαζε μιας και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν εξωτερικούς χώρους που επιτρεπόταν και ο καιρός είναι σύμμαχος σχεδόν όλο τον χρόνο.
Η εμπειρία του προηγούμενου έτους έδειξε ότι τα περισσότερα μαγαζιά (που τηρούσαν την απαγόρευση σε κλειστό χώρο) μέσα ήταν σχεδόν άδεια ενώ έξω ήταν γεμάτα.
Τώρα , αν από 1/9 απαγορευτεί ΚΑΙ στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ χώρους των μαγαζιών (όπως π.χ. στην Νέα Υόρκη ) , συγγνώμη αλλά θα είναι γελοίο ….
Πραγματικά ,(αν καπνίζεις) δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να πατήσεις σε μαγαζί… αν πάλι πρέπει να πας από υποχρέωση , θα φας στα γρήγορα από υποχρέωση, θα πιεις ένα ποτό το πολύ από υποχρέωση και έξω από την πόρτα… Δεν θα υπάρχει καμιά χαλάρωση και ευφορία…
Το «φέρε άλλη μια γύρα» , «πιασε ένα μπουκάλι ακόμα» , «άντε γεια μας…» κ.λ.π. θα το ξεχάσουμε κι εμείς αλλά και οι μαγαζάτορες….
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Στην Ελλάδα η απαγόρευση καπνίσματος σε κλειστούς χώρους δεν μας πολυενοιαζε μιας και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν εξωτερικούς χώρους που επιτρεπόταν και ο καιρός είναι σύμμαχος σχεδόν όλο τον χρόνο.
Η εμπειρία του προηγούμενου έτους έδειξε ότι τα περισσότερα μαγαζιά (που τηρούσαν την απαγόρευση σε κλειστό χώρο) μέσα ήταν σχεδόν άδεια ενώ έξω ήταν γεμάτα.
Τώρα , αν από 1/9 απαγορευτεί ΚΑΙ στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ χώρους των μαγαζιών (όπως π.χ. στην Νέα Υόρκη ) , συγγνώμη αλλά θα είναι γελοίο ….
Πραγματικά ,(αν καπνίζεις) δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να πατήσεις σε μαγαζί… αν πάλι πρέπει να πας από υποχρέωση , θα φας στα γρήγορα από υποχρέωση, θα πιεις ένα ποτό το πολύ από υποχρέωση και έξω από την πόρτα… Δεν θα υπάρχει καμιά χαλάρωση και ευφορία…
Το «φέρε άλλη μια γύρα» , «πιασε ένα μπουκάλι ακόμα» , «άντε γεια μας…» κ.λ.π. θα το ξεχάσουμε κι εμείς αλλά και οι μαγαζάτορες….
Επανέρχομαι: Εφόσον το κάπνισμα δεν είναι παράνομο, τότε σε εξωτερικούς χώρους μπορείς να καπνίζεις. Επίσης εφόσον το κάπνισμα δεν είναι παράνομο, ας υπάρχουν μαγαζιά ΜΟΝΟ για καπνιστές και μόνο για μη καπνιστές.
Cpt. Haddock
02/06/2010, 09:45
Επίσης εφόσον το κάπνισμα δεν είναι παράνομο, ας υπάρχουν μαγαζιά ΜΟΝΟ για καπνιστές και μόνο για μη καπνιστές.
για να μην τα ξαναγραφω, διαβασε τις προηγούμενες σελίδες :lol:
Panopticon7
02/06/2010, 09:50
Πραγματικά ,(αν καπνίζεις) δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να πατήσεις σε μαγαζί
Και δεν χαιρεσαι που επιτελους θα εχουμε ενα φραγκο στην τσεπη ?
Ρε μακαρι να το απαγορεψουν, ο καφες εχει φθασει τα 5 ευρω, σε καλο εστιατοριο για να φας θελεις 50 ευρω τουλαχιστον...
Χιλιες φορες μια εκδρομη 1 φορα την εβδομαδα παρα καφε καθε μερα και ποτα εξω
Cpt. Haddock
02/06/2010, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Και δεν χαιρεσαι που επιτελους θα εχουμε ενα φραγκο στην τσεπη ?
Ρε μακαρι να το απαγορεψουν, ο καφες εχει φθασει τα 5 ευρω, σε καλο εστιατοριο για να φας θελεις 50 ευρω τουλαχιστον...
Χιλιες φορες μια εκδρομη 1 φορα την εβδομαδα παρα καφε καθε μερα και ποτα εξω
Εμείς οι δυό πολύ συμφωνούμε τελευταία :look:
Panopticon7
02/06/2010, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εμείς οι δυό πολύ συμφωνούμε τελευταία :look:
Ναι, να το κοιταξεις αυτο :lol:
για να μην τα ξαναγραφω, διαβασε τις προηγούμενες σελίδες :lol:
Είμαι στο γραφείο κι απαγορεύεται το κάπνισμα.... το βράδυ στο σπίτι με Larsen & Churchwarden
:D
Gandalf dr685sm
02/06/2010, 09:56
sniper... μην το γυρνάς σε προσωπική επίθεση καθώς μειώνεις τον ίδιο τον λόγο σου. Δεν πρόκειται να πέσω σε τέτοια παγίδα. Ειδικά όταν αυτά που λες δεν στέκουν κατά εμέ.
Εγώ ξέρω κάποιους που ήταν με καρκίνο και δεν κάπνισαν ποτέ... Εκτός αν θεωρείς ότι στην Αθήνα ο αέρας είναι βουνίσιος και τον μολύνει ο καπνός του τσιγάρου.
Κοστίζουν στο ΕΣΥ και τα ατυχήματα με μηχανές.... να τις απαγορεύσουμε.
Οι μη καπνιστές με καρκίνο είναι ελαχιστότατοι συγκριτικά με όσους καπνίζουν. Επίσης δεν έχει καμία θέση με το θέμα αφού συζητάμε και λέμε πόσο κέρδος αφήνει το ΦΠΑ και πόσο κέρδος αν μειωθεί το κάπνισμα. Αν το απλώσουμε μπορώ να σου προσθέσω και μη ασφαλισμένους , και παράνομες συνταγογραφήσεις, διαφυγόντα κέρδη και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Το ίδιο ισχύει και για τις μηχανές που αναφέρεις... εντελώς άτοπο επιχείρημα. Χώρια που ακόμα και αν το δεχτώ ... τι σχέση έχει με το κάπνισμα και το θέμα Υγείας; Εκτός και αν υποχρεώνεις κανένα να σταθεί μπροστά στην μηχανή σου κάθε φορά που οδηγείς και ρισκάρεις την υγεία του. Μιλάμε για εντελώς ασύνδετη λογική.
Μας συγχωρείς....
Δεν χρειάζεται... περιμένω απλά ώς ευφύης άνθρωπος να αντιληφθείς κάποια πράγματα.. δεν θες ... άλλο ζήτημα αυτό.
Αν θέλουν να κόψουν το κάπνισμα γιατί κάνει κακό στην υγεία ας το απαγορεύσουν με νόμο. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκριτικά και για τον λ@ύτσο!
Μα δεν καταλαβαίνεις , έτσι;... δεν το κάνουν για να κόψουν το κάπνισμα στους καπνιστές.. είναι επιλογή σας αυτό. Το κάνουν για να προφυλάξουν τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να καπνίζουν μαζί σας καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός προς αυτούς. Ακόμα και όταν υπήρξε πέρισυ η επιλογή του να κάνει κάτι κάποιος όσον αφορά το θέμα με πολύ πιο ήπιο τροπο.
Gandalf
Επανέρχομαι: Εφόσον το κάπνισμα δεν είναι παράνομο, τότε σε εξωτερικούς χώρους μπορείς να καπνίζεις.
Δεν ξέρω πως θα ισχύσει στην Ελλάδα , αλλά στην Νεα Υορκη ,που έχω σαν παράδειγμα , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κάπνισμα ΚΑΙ στους ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ των καταστηματων. πρέπει να είσαι ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ για να καπνίσεις…
Αν π.χ. ένα μαγαζί έχει άυλη ή έχει τραπέζια στο πεζοδρόμιο ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να καπνίσεις εκεί… πρέπει να σηκωθείς , να κατέβεις από το πεζοδρόμιο , βγεις στον ΔΡΟΜΟ και να καπνίσεις ….
:a31:
.....
Μα δεν καταλαβαίνεις , έτσι;... δεν το κάνουν για να κόψουν το κάπνισμα στους καπνιστές.. είναι επιλογή σας αυτό. Το κάνουν για να προφυλάξουν τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να καπνίζουν μαζί σας καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός προς αυτούς. Ακόμα και όταν υπήρξε πέρισυ η επιλογή του να κάνει κάτι κάποιος όσον αφορά το θέμα με πολύ πιο ήπιο τροπο.
Gandalf
Εσύ δεν θες να καταλάβεις!
Αν θέλουν να προφυλάξουν τους υπόλοιπους, ας νομοθετήσουν ανάλογα. Με την γενική απαγόρευση, είτε θα παρανομούμε, είτε θα κλείσουν μαγαζιά.
Και τότε να δεις έξοδα το ΕΣΥ
Gandalf dr685sm
02/06/2010, 10:04
ρε συ φίλε... το έκαναν πέρισυ είπαμε... χώροι διαμορφωμένοι, καταστήματα που μπορούν να βάλουν αυτοκόλητα για καπνιστές... αν διαβάσεις τον νόμο θα δείς οτι πέρισυ τέτοια εποχή επί Αβραμόπουλου είχε γίνει... και το έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Οπότε τι περιμένες να γίνει τώρα;
ggs, σε ανοιχτούς χώρους καταστημάτων (αυλές, τραπεζάκια σε πεζοδρόμιο κοκ ) θα επιτρέπεται.. Μόνο σε κλειστούς χώρους δεν θα το επιτρέπουν.
Gandalf
Panopticon7
02/06/2010, 10:10
ggs, σε ανοιχτούς χώρους καταστημάτων (αυλές, τραπεζάκια σε πεζοδρόμιο κοκ ) θα επιτρέπεται.. Μόνο σε κλειστούς χώρους δεν θα το επιτρέπουν.
Gandalf
Μα καλα, παντου δεν λεγατε οτι θα το κοψουν ? ακομα και εξω ?
τι μαλακιες ειναι αυτες...
Γμτ, παλι αφραγκος θα ειμαι
Gandalf
Αν είναι έτσι , τότε μια χαρά για οσους έχουν εξωτερικό χώρο και εχει καλο καιρο…
Για τα μαγαζιά που έχουν μονο μέσα , θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα…
Gandalf dr685sm
02/06/2010, 10:12
σε ανοιχτούς χώρους ... πραγματικά ανοιχτούς χώρους (οχι κλεισμένους με νάυλον κτλ.) θα επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο την νομοθεσία.
Εκτός και αν έκανα λάθος... και αυτο παίζει με τις εκφράσεις που έχουν σε κάθε παράγραφο.
Gandalf
Βενζίνη για θέρμανση; Ινδουιστής μοναχός είσαι;
.....
Μάγε είσαι καλά; (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231047256)
guzzistas
02/06/2010, 12:11
Καλά αυτό δεν θα γίνει λόγω απαγόρευσης του τσιγάρου.... αλλά λόγω άδειας τσέπης.....
Gandalf dr685sm
03/06/2010, 05:24
κοντά είμαι φίλε στην αυτοπυρπόληση.. άστα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά για άλλα πράγματα.. γμστ τα...
Gandalf
σε ανοιχτούς χώρους ... πραγματικά ανοιχτούς χώρους (οχι κλεισμένους με νάυλον κτλ.) θα επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο την νομοθεσία.
Εκτός και αν έκανα λάθος... και αυτο παίζει με τις εκφράσεις που έχουν σε κάθε παράγραφο.
Gandalf
Εποχικούς καπνιστές θέλουν να μας κάνουν δλδ? :lol:
Αν είναι έτσι, τότε το χειμώνα με βλέπω να τραβιέμαι στην Κρήτη. :rotflmao:
Gandalf dr685sm
27/08/2010, 05:18
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056712
Απο την Τετάρτη δηλαδή , αλλάζει το καθεστώς τελικά;... εδώ δεν ξέρουν ακόμα ποιός θα ελέγχει τι και πως θα γίνεται αυτό!
Μια ζωή προχειρότητες..
Gandalf
Μια ζωή προχειρότητες..
Gandalf
Μην ξεχνάμε πως ζούμε στην ARPA-COLA LAND!!! :winka:
Λεωνίδας
27/08/2010, 05:33
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056712
Απο την Τετάρτη δηλαδή , αλλάζει το καθεστώς τελικά;... εδώ δεν ξέρουν ακόμα ποιός θα ελέγχει τι και πως θα γίνεται αυτό!
Μια ζωή προχειρότητες..
Gandalf αφού λέει, επόπτες, δ.αστυνομία, λιμενικό :rolleyes:
πάντως στη δουλειά μου θα πέσει πολύ γέλιο αν καταργηθούν (που θα καταργηθούν) τα καπνιστήρια και βγαίνει έξω ο κόσμος
Cpt. Haddock
27/08/2010, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πάντως στη δουλειά μου θα πέσει πολύ γέλιο αν καταργηθούν (που θα καταργηθούν) τα καπνιστήρια και βγαίνει έξω ο κόσμος
Γιατί, έχετε ακόμα; :confused:
Εμάς βγαινουν στο δρόμο εδω κι ενα χρονο
Λεωνίδας
27/08/2010, 05:40
Γιατί, έχετε ακόμα; :confused:
Εμάς βγαινουν στο δρόμο εδω κι ενα χρονο έχουμε που να μην είχαμε :mad: :evil:
Gandalf dr685sm
27/08/2010, 05:40
το ίδιο και στην εταιρία που είμαι αλλά και σε άλλες που πηγαίνω.. τους βγάζουν όξω.
δεν ξέρω βέβαια αν κάνουν χρήση αυτού του τρόπου..
http://www.youtube.com/watch?v=QHOaJSXr9HI&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
notakos600
27/08/2010, 05:47
Να ρωτήσω κάτι;
Στο σπίτι σας καπνίζετε δίπλα στη γυναίκα σας και το παιδί σας και τους αναγκάζετε να αναπνέουν τον καπνό σας;
Τότε γιατί σας ενοχλεί το να σταματήσετε να καπνίζετε σε δημόσιους χώρους;
Φανατικός καπνιστής 20 και πλέον χρόνια και πάντα βγαίνω έξω και καπνίζω, με καύσωνα, με αγιάζι, με τα πάντα.
Ας συμπεριφερθούμε κάποιοι κάποτε υπεύθυνα σε αυτόν τον τόπο κι ας είμαστε πρώτοι εμείς οι καπνιστές.
Λεωνίδας
27/08/2010, 06:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να ρωτήσω κάτι;
Στο σπίτι σας καπνίζετε δίπλα στη γυναίκα σας και το παιδί σας και τους αναγκάζετε να αναπνέουν τον καπνό σας;
Φανατικός καπνιστής 20 και πλέον χρόνια και πάντα βγαίνω έξω και καπνίζω, με καύσωνα, με αγιάζι, με τα πάντα.
Ας συμπεριφερθούμε κάποιοι κάποτε υπεύθυνα σε αυτόν τον τόπο κι ας είμαστε πρώτοι εμείς οι καπνιστές. δυστυχώς ΠΑΡΑ πολλοί / ες καπνίζουν δίπλα στα παιδιά τους :( :mad: :(
Να ρωτήσω κάτι;
Ας συμπεριφερθούμε κάποιοι κάποτε υπεύθυνα σε αυτόν τον τόπο κι ας είμαστε πρώτοι εμείς οι καπνιστές.
+800
notakos600
27/08/2010, 06:02
δυστυχώς ΠΑΡΑ πολλοί / ες καπνίζουν δίπλα στα παιδιά τους :( :mad: :(
Κάθε μέρα βλέπω κάριες να καπνίζουν μέσα στο κάρο τους με το παιδάκι ανάμεσα στα καθίσματα να παίρνει τζούρες....
Panopticon7
27/08/2010, 06:03
Να ρωτήσω κάτι;
τα καπνιστηρια γιατι να καταργηθουν ομως ? :confused:
notakos600
27/08/2010, 06:04
τα καπνιστηρια γιατι να καταργηθουν ομως ? :confused:
Γιατί υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ελλάντα;
Cpt. Haddock
27/08/2010, 06:06
Γιατί υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ελλάντα;
Στα γραφεία των εταιριών, ναι. Κλειστοι χωροι καπνίσματος με βάση την προηγούμενη νομοθεσία.
pou na katargithoun edo pou doulevo ego pou eimaste o enas pano ston allo. eidika an arxisoun kai vgainoun sto dromo tha xoume gelia :D
Panopticon7
27/08/2010, 07:41
μλκια ειναι να καταργηθουν... ειδικα στην δουλεια, ο καπνιστης θα πηγαινει τουαλετα στα διαλειμματα για να καπνισει, κριμαΣ.
Λεωνίδας
27/08/2010, 07:53
μλκια ειναι να καταργηθουν... ειδικα στην δουλεια, ο καπνιστης θα πηγαινει τουαλετα στα διαλειμματα για να καπνισει, κριμαΣ. ούτε στην τουαλέτα επιτρέπεται (θεωρητικά)
μόνο έξω
Λεωνίδας
27/08/2010, 07:53
Κάθε μέρα βλέπω κάριες να καπνίζουν μέσα στο κάρο τους με το παιδάκι ανάμεσα στα καθίσματα να παίρνει τζούρες.... :cry: :a31: :a018:
Επειδη εχω βαρεθεί με ολα αυτα
και την υγεια μου την χαλάει η ακατασχετη π@π@ρολογία
ας μου προσφερουν πρωτα ενα καθαρό περιβάλον
διχως ψεκασμους χημικα στην ατμοσφαιρα
εκπομπες ραδιενεργειας μικροκυματων και δεν ξερω τι άλλο
ας μου παρεχουν τροφιμα αγνα διχως λιπασματα
η καλλιεργημενα σε βεβαρυμενα απο ουρανια τριχλωριουχα κερατα και οτι αλλο
ας μου διαθετουν ποσιμο νερο διχως κολωβακτυριδια μεταλα ιχνοστοιχια και βαρεα μεταλα
και μετα ας ερθουν να μου πουν για καρκινους και δυδιμους που εχουν βγει στο στομαχι μου στα κοκαλα και οπου αλλου
τοτε ισως και να σκεφτω να το κοψω το τσιγαρο !!!!
Αυτα Γεια :wave2: :wave2: :wave2:
georgemark
27/08/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
ας μου διαθετουν ποσιμο νερο διχως κολωβακτυριδια μεταλα ιχνοστοιχια και βαρεα μεταλα
και μετα ας ερθουν να μου πουν για καρκινους και δυδιμους που εχουν βγει στο στομαχι μου στα κοκαλα και οπου αλλου
Φίλε μου ίσως έχεις δίκιο ίσως και όχι ,
αυτά που ζητάς να σου προσφέρουν αυτους τους καιρούς που ζούμε δεν πρόκειται να
γίνει με τίποτα και για διάφορους λόγους .
Αλλά ειλικρινά περιμένεις να σου προσφέρει κάτι κάποιος άλλος ώστε να προσφέρεις εσύ μετά
κάτι στον εαυτό σου ;
Σημ: είμαι καπνιστής.
Εγώ μπορώ να μην εισπνέω τον καπνό σου?
Αν μπορώ δε μπα να τα ανάβεις και 30/λεπτό επειδή έτσι κ αλλιώς είσαι βεβαρυμένος, με γειά σου με χαρά σου!
Ααα…. Ματθαίο …θα σε μαλώσω (και δεν θέλω…)
Μην είσαι βρε αντίθετος με την …πρόοδο…
Να γίνεις politically correct….
Να κόψεις το κάπνισμα …να γίνεις vegetarian…. Να αγοράσεις και ένα Prius….
:beer:
Λεωνίδας
27/08/2010, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Αν μπορώ δε μπα να τα ανάβεις και 30/λεπτό επειδή έτσι κ αλλιώς είσαι βεβαρυμένος, με γειά σου με χαρά σου! +1
Λεωνίδας
27/08/2010, 09:10
έχουμε μπερδέψει το politically correct μΕ φαίνεται με τη βρώμα του τσιγάρου :confused: :rolleyes: :rolleyes:
guzzistas
27/08/2010, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Αν μπορώ δε μπα να τα ανάβεις και 30/λεπτό επειδή έτσι κ αλλιώς είσαι βεβαρυμένος, με γειά σου με χαρά σου!
Σωστός...... :beer:
έχουμε μπερδέψει το politically correct μΕ φαίνεται με τη βρώμα του τσιγάρου :confused: :rolleyes: :rolleyes:
Μωρέ και το καμαμπερ βρωμάει σαν αρβύλα κυνηγημένου Ταλιμπαν στα βουνά της Τορα-Μπορα , αλλά ο Politically correct είναι αυτός που μπορεί(?) να ξεχωρίσει(?) μέσα στην ποδαρίλα τα «αρώματα» της Νορμανδικής επαρχίας…
…τι το θέλουν το βρωμοτυρο στις ποικιλίες τυριών και μας χαλανε την μπύρα , δεν μπορώ να καταλάβω…
:confused:
σειρά έχουν οι υπέρβαροι ...
Αμα ειναι να λιγοστεψουν οι πεταμενες γοπες αναμεσα στα βοτσαλα και την αμμο (που η αναλογια τους αυξανεται γεωμετρικα) εγω μαζι τους....
φετος σε οποια παραλια και να πηγα ηταν μια αηδια ....
κι ο καθε μαλακας να πεταει την γοπα εξω απτο γαμοαυτοκινητο για να μη καψαλισει το ολοκαινουριο τασακι... μαλακοπιτουρα Ελληνα....
konsttanttinos
27/08/2010, 10:58
Τετοιες γελοιες δικαιολογιες-μπαρουφες εφευρισκουν οι παθολογικα εξαρτωμενοι απο το τσιγαρο και κοροιδευουν τον εαυτο τους, ελπιζοντας το ιδιο και για τους υπολοιπους.
Εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι το τσιγαρο ειναι το πιο ακινδυνο, απο ολα τα παραπανω που μας ανεφερες, οτι ολοι θελουν το κακο σου ενω εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για'σενα.Δεν με νοιαζει αν κανεις τον οισοφαγο σου σαν εξατμιση εντουρο, ή τα πνευμονια σου μαυρα σαν καρβουνα.
Αυτο ειναι προβλημα σου και μονο.
Δεν σου ειπε κανενας να κοψεις το κωλοτσιγαρο, ουτε καν να το ελαττωσεις.
Εγω το μονο που θελω ειναι να μην με ενοχλεις με τον κωλοκαπνο σου...δεν θελω το μωρακι μου να μαθει την μυρωδια του καπνου πριν μαθει να περπαταει και το καροτσακι του να μυριζει καπνο μεσα στο ιδιο μου το σπιτι.Δεν θελω να βρωμαω απο πανω μεχρι κατω καθε φορα που παω να πιω ενα ποτο.Δεν θελω να μυριζω τις γοπες μεσα στα τασακια, ουτε καν να τα βλεπω.Ειναι δικαιωμα μου.
Ας σεβαστει πλεον ο καθενας τον πλησιον του, αφηνωντας στην ακρη μπουρδες περι ελευθεριας των καπνιστων.Ας βγεις εξω, κανε το τσιγαρακι σου, enjοy the moment , και επιστρεφεις μεσα για την συνεχεια, χωρις να ενοχλεις κανεναν.
Αυτο ζηταω, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Εχω 5 μηνες που το εκοψα και ή ζηλευω ή εγινα πολυ στριμμενος.:lol:
guzzistas
27/08/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εχω 5 μηνες που το εκοψα και ή ζηλευω ή εγινα πολυ στριμμενος.:lol:
:lol: :lol:
Ούτε το ένα ούτε το άλλο... Εχω ενάμιση χρόνο που το έκοψα και όλα καλά... Ακόμη βρίζω τον εαυτό μου που κάπνιζα σχεδόν 20 χρόνια 2 πακέτα τη μέρα.. (prince μαλακο).....
Λεωνίδας
27/08/2010, 11:54
Μωρέ και το καμαμπερ βρωμάει σαν αρβύλα κυνηγημένου Ταλιμπαν στα βουνά της Τορα-Μπορα , αλλά ο Politically correct είναι αυτός που μπορεί(?) να ξεχωρίσει(?) μέσα στην ποδαρίλα τα «αρώματα» της Νορμανδικής επαρχίας…
…τι το θέλουν το βρωμοτυρο στις ποικιλίες τυριών και μας χαλανε την μπύρα , δεν μπορώ να καταλάβω…
:confused: το πας κάπου ή αυτό ήταν :confused:
Τετοιες γελοιες δικαιολογιες-μπαρουφες εφευρισκουν οι παθολογικα εξαρτωμενοι απο το τσιγαρο και κοροιδευουν τον εαυτο τους, ελπιζοντας το ιδιο και για τους υπολοιπους.
Εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι το τσιγαρο ειναι το πιο ακινδυνο, απο ολα τα παραπανω που μας ανεφερες, οτι ολοι θελουν το κακο σου ενω εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για'σενα.Δεν με νοιαζει αν κανεις τον οισοφαγο σου σαν εξατμιση εντουρο, ή τα πνευμονια σου μαυρα σαν καρβουνα.
Αυτο ειναι προβλημα σου και μονο.
Δεν σου ειπε κανενας να κοψεις το κωλοτσιγαρο, ουτε καν να το ελαττωσεις.
Εγω το μονο που θελω ειναι να μην με ενοχλεις με τον κωλοκαπνο σου...δεν θελω το μωρακι μου να μαθει την μυρωδια του καπνου πριν μαθει να περπαταει και το καροτσακι του να μυριζει καπνο μεσα στο ιδιο μου το σπιτι.Δεν θελω να βρωμαω απο πανω μεχρι κατω καθε φορα που παω να πιω ενα ποτο.Δεν θελω να μυριζω τις γοπες μεσα στα τασακια, ουτε καν να τα βλεπω.Ειναι δικαιωμα μου.
Ας σεβαστει πλεον ο καθενας τον πλησιον του, αφηνωντας στην ακρη μπουρδες περι ελευθεριας των καπνιστων.Ας βγεις εξω, κανε το τσιγαρακι σου, enjοy the moment , και επιστρεφεις μεσα για την συνεχεια, χωρις να ενοχλεις κανεναν.
Αυτο ζηταω, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Ki εγω ζητάω ειρήνη σε ολο τον κοσμο
να μην καπνιζουν τα φουγαρα των εργοστασίων
να φυγουν οι κεραιες που ειναι κρυμενες στους θερμοσιφωνες
να μην μου χεζουν τα σκυλιά το δεντρο εξω απο το σπίτι μου
κι απο εσενα να μην κλανεις οταν τρως πατατες που ποτιστικαν απο τα νερά του ασωπού γιατι βαρενεις τον αερα που αναπνεω στο "καθαρο¨ απο τσιγαρα εστιατοριο
Σταματηστε να βλεπεται μονο το δαχτυλο λεμεεεεεεεε
Εχω κι αλλες μ@λ@κιες να σας πω !!!
το πας κάπου ή αυτό ήταν :confused:
Ναι οτι οι Νορμανδοί ειναι φτιαχνουν τυρί με τα πόδια τους :p :p :p
Λεωνίδας
27/08/2010, 12:01
Ki εγω ζητάω ειρήνη σε ολο τον κοσμο
να μην καπνιζουν τα φουγαρα των εργοστασίων
να φυγουν οι κεραιες που ειναι κρυμενες στους θερμοσιφωνες
να μην μου χεζουν τα σκυλιά το δεντρο εξω απο το σπίτι μου
κι απο εσενα να μην κλανεις οταν τρως πατατες που ποτιστικαν απο τα νερά του ασωπού γιατι βαρενεις τον αερα που αναπνεω στο "καθαρο¨ απο τσιγαρα εστιατοριο
Σταματηστε να βλεπεται μονο το δαχτυλο λεμεεεεεεεε
Εχω κι αλλες μ@λ@κιες να σας πω !!! Ματθαίε, μείνε στο θέμα καλύτερα...
ΔΕΝ είναι επιχειρήματα αυτά, ελπίζω να το καταλαβαίνεις
ΔΕΝ έχει σχέση ο Ασωπός, οι κεραίες, τα φουγάρα με εσένα το φουγάρο στη μούρη μου όταν πάω να πιω ένα ρημαδοποτό
ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να το εισπνέω και να βρωμάω
.-
Απλά ρε Λεωνιδα προσπαθω να σας πω πως ειναι πολύ μεγαλύτερο το θεμα
των εισπνεόμενων και πως δεν βρωμας ΜΟΝΟ απο το τσιγαρο
θα τα πουμε ισως καποτε απο κοντα ;)
:wave2:
Οταν βγαινεις απο ενα κεντρο η μια καφετερια βρωμας ΜΟΝΟ απο το τσιγαρο,τα ρουχα σου τα μαλλια σου,ολοκληρος!
konsttanttinos
27/08/2010, 13:22
Εγω οταν μπαινω χειμωνα στο μπαρακι ειμαι μπανιαρισμενος, μυριζω ολοκληρος αφρολουτρο με αρωμα καρυδα, paco rabanne και τσιχλα μεντα.
Μετα απο λιγο βρωμοκοπαω τσιγαριλα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, νιωθω ξηρο τον λαιμο μου, και τα ματια μου ειναι σαν του δρακουλα.
Τωρα, περιμενω να μου πεις τι αλλο μπορει να προκαλει αρωμα τσιγαριλας μεσα σ'εναν κλειστο' χωρο εκτος απο το τσιγαρο, εκτος κι αν εισαι κολλητος του Λιακοπουλου ή εξαρτημενος καπνιστης που κρεμεται απο μπαρουφες.
Λεωνίδας
27/08/2010, 14:08
:wave2: τα είπαν οι από πάνω :D
Εγω οταν μπαινω χειμωνα στο μπαρακι ειμαι μπανιαρισμενος, μυριζω ολοκληρος αφρολουτρο με αρωμα καρυδα, paco rabanne και τσιχλα μεντα.
Μετα απο λιγο βρωμοκοπαω τσιγαριλα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, νιωθω ξηρο τον λαιμο μου, και τα ματια μου ειναι σαν του δρακουλα.
Τωρα, περιμενω να μου πεις τι αλλο μπορει να προκαλει αρωμα τσιγαριλας μεσα σ'εναν κλειστο' χωρο εκτος απο το τσιγαρο, εκτος κι αν εισαι κολλητος του Λιακοπουλου ή εξαρτημενος καπνιστης που κρεμεται απο μπαρουφες.
Φιλαρακι :evil: ΠΟΛΥ στην ΤΣΙΤΑ σε βλεπω... Χαλαρωσε..Chill Out... :smokin:
άναψε ενα τσιγαρο...
207821
Λεωνίδας
27/08/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
άναψε ενα τσιγαρο... πολύ καλά τα λέει :evil:
στην Ιταλία μια χαρά τα ανάβανε τα τσιγάρα... ΟΞΩ :wave2:
guzzistas
27/08/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
άναψε ενα τσιγαρο...
Nαι ... σε σκίτσο πλέον... ο συχωρεμένος..... από καρκίνο του πνεύμονα......
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Nαι ... σε σκίτσο πλέον... ο συχωρεμένος..... από καρκίνο του πνεύμονα......
:wave2: :uplate:
207824
Δυσκολες εποχες για καπνιστες ρε πουστη μ΄.
Καταξοδευεσαι και δεν σου μενονυ λεφτα για αλκοολ,γαμεις την υγεια σου (ευτυχως το σ'κωτι σου την σκαπουλαρει) ,βηχεις πρωι βραδυ σα λαμια,βρωμας τσιγαριλα εσυ και ολη σου η προικα ,σε σιχαινονται απο πανω και οι υπολοιποι Κρο Μανιον και εχουν και σωστα επιχειρηματα σαν να μην εφταναν ολα τα υπολοιπα....
Εμενα ολα αυτα με στεναχωρουν πολυ και με κανουν να θελω να καπνιζω πιο πολυ για να χαλαρωσω.
Επιτελους πια αμα θελετε να μην καπνιζουμε,αφηστε μας να καπνιζουμε. :look: :look: :uplate: :uplate:
intruder
27/08/2010, 15:45
οι καπνιστες λενε (οι πιο πολλοι) οτι ειναι δικαιωμα τους κ να τους αφησουν ελευθερους να καπνιζουν κτλ απτη στιγμη που ενας εξερτημενος καπνιστης(το 99% δηλαδη)μονο ελευθερος δεν ειναι.απο την αλλη οι μη καπνιστες λενε για δικαιωμα στον καθαρο αερα θα γινουν μυνυσεις σε οσους τους τον στερουνε κτλ γιατι δεν κανουν μυνηση στη ΔΕΗ πρωτα απο ολα κ μετα το συζητανε με το καπνισμα.αλλο δεν τους εμεινε τους πολιτικαντηδες παρα να βαλουν κ τον λαο σε νεο πολεμο(καπνιστες-αντικαπνιστες) οπως κ βαζελοι-γαυροι πασοκοι-νεοδημοκρατες μεταλαδες-σκυλαδες κ γενικα ολοι οι -αδες -αντιαδες.το προβλημα ειναι αλλου κμεις ασχολουμαστε με τα τσιγγαλιδια.χωρια που η ελληνικη διασκεδαση(κουτουκακι φαση με ρεμπετικα) που τουλαχιστον αυτην την κρατησαμε δεν θα υπαρχει πια.ολοι στο ιδιο σακι ρε.παγκοσμιοποιηση.στο εξωτερικο δεν καπνιζουν κτλ αλλα μπορουν να πανε στο παρκο εδω μπορουμε?αν πας με μπυρα στο παρκο εαν δεν σε ζαλησουν τιποτα παραξενοι ενοχλητηκοι(φιλε κανα κατοσταρικο-τωρα εγινε ευρω) θα καταληξεις στο τμημα για αναγνωριση στοιχειων.σε αλλα μερη μπορει να ισχυει η απαγορευση κ πολλα αλλα ισχυουν ομως κ οι ευρωπαικες προδιαγραφες για ΟΛΑ τα αλλα
Λεωνίδας
27/08/2010, 18:26
αυτό το επιχείρημα με τη ΔΕΗ πότε θα καταλάβετε ότι είναι άσχετο με τη συζήτησή μας :confused:
Panopticon7
27/08/2010, 18:27
αυτό το επιχείρημα με τη ΔΕΗ πότε θα καταλάβετε ότι είναι άσχετο με τη συζήτησή μας :confused:
Ας παρει πρωτα ο ΜΠΑΟΓΚ κιπελο κ μετα θα το συζητησουμε το καπνισμα !
Cpt. Haddock
27/08/2010, 18:43
Έλα ντε; :rolleyes:
konsttanttinos
28/08/2010, 00:54
Πως ειναι ασχετο ρε φιλε?
Για δες εδω... http://oreivatis.blogspot.com/2010/07/blog-post_4773.html
:winka:
Λεωνίδας
28/08/2010, 04:28
Πως ειναι ασχετο ρε φιλε?
Για δες εδω... http://oreivatis.blogspot.com/2010/07/blog-post_4773.html
:winka: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Οταν βγαινεις απο ενα κεντρο η μια καφετερια βρωμας ΜΟΝΟ απο το τσιγαρο,τα ρουχα σου τα μαλλια σου,ολοκληρος!
Έτσι είναι αυτά τα μαγιαζιά.
Αν δεν αρέσει σε κάποιους, μπορούν να οργανώσουν εξόδους σε παιδότοπους. Κατά την έξοδό τους θα μυρίζουν μαλακτικό και τσίχλα φράουλα. :lol:
Η τσίχλα με γεύση μέντας είναι κατάλληλη (για χρήση) με απαραίτητη την γονική συναίνεση. :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αν δεν αρέσει σε κάποιους, μπορούν να οργανώσουν εξόδους σε παιδότοπους. Κατά την έξοδό τους θα μυρίζουν μαλακτικό και τσίχλα φράουλα. :lol:
Η τσίχλα με γεύση μέντας είναι κατάλληλη (για χρήση) με απαραίτητη την γονική συναίνεση. :rotflmao:
Πουτ@να εξαρτηση...ε????
alexxxcbr
28/08/2010, 06:13
Oποιος γουσταρει να καπνιζει ας καθεται εξω.....Πηξαμε στους θεριακληδες...
:confused: :confused: :confused:
Λεωνίδας
28/08/2010, 07:58
Η τσίχλα με γεύση μέντας είναι κατάλληλη (για χρήση) με απαραίτητη την γονική συναίνεση. :rotflmao: έτσι ήταν :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Oποιος γουσταρει να καπνιζει ας καθεται εξω.....Πηξαμε στους θεριακληδες...
:confused: :confused: :confused:
Γιατί Αλεξάκο να πάω εγώ έξω? Δεν ενοχλούσα κανέναν πριν μπεις εσύ στο μαγαζί. Δέκα νοματαίοι που ήμασταν, όλοι βρωμοκοπούσαμε τσιγαρίλα αλλά δεν μας πείραζε. :wave2:
@950dim: :beer: :winka:
@Λεωνίδας: Για πες.
Λεωνίδας
28/08/2010, 11:39
@Λεωνίδας: Για πες. όπως θεωρείς αυτονόητο ότι δεν καπνίζεις σε νοσοκομεία, αεροπλάνα, μετρό, ΚΤΕΛ, σινεμά, θέατρα κλπ, έτσι θα μάθεις και στα bars, clubs, ταβέρνες, μπουζούκια
όπως έγινε / γίνεται παντού :wave2:
Λεωνίδας
28/08/2010, 11:40
όλη η κουβέντα μου θυμίζει τη συζήτηση για τη θερμοκρασία του a/c στη δουλειά
εμείς οι μαλάκες με τα πουκάμισα και οι κυρίες με τα τιραντάκια που μονίμως κρυώνουν
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ ΜΩΡΗ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΔΥΘΩ :confused: :mad: :mad: :mad:
intruder
28/08/2010, 11:48
εφοσον μιλαμε για δικαιωμα στον καθαρο αερα νομιζω οτι δεν ειναι ασχετο.σου ευχομαι ποτε να μην το ζησεις(οπως κ σε ολους) αλλα εαν εισαι παθων θα καταλαβεις
ΕΛΛΗΝΕΣ! Αφου δεν μπορειτε να κοψετε την μαλακια που σας εχει βαρεσει στον εγκεφαλο, κοψτε τουλαχιστον το καπνισμα :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
28/08/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
εφοσον μιλαμε για δικαιωμα στον καθαρο αερα νομιζω οτι δεν ειναι ασχετο.σου ευχομαι ποτε να μην το ζησεις(οπως κ σε ολους) αλλα εαν εισαι παθων θα καταλαβεις εδώ μιλάμε για δικαίωμα στο μη τσιγάρο-στα-μούτρα-μου νομίζω
intruder
28/08/2010, 11:53
νταξ απο την μια εχεις κ δικιο.αφου δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα για τα καυσαρια εντομοκτονα ρυπογονα σπρει κτλ τουλαχιστον ας κανουμε το λιγοτερο που μπορουμε με το τσιγαρο σαν ατομικη ευθυνη:beer:
Δηλαδή τώρα ο Έλληνας θα κόψει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους δηλαδή? μάλιστα...
Λεωνίδας
28/08/2010, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Δηλαδή τώρα ο Έλληνας θα κόψει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους δηλαδή? μάλιστα... ακριβώς τα ίδια λέγανε στην Ιταλία πριν λίγα χρόνια
δες τώρα :wave2:
ακριβώς τα ίδια λέγανε στην Ιταλία πριν λίγα χρόνια
δες τώρα :wave2:
τι να σου πω ρε Λεωνίδα δεν ξέρω τι γίνεται στην Ιταλία.
εγώ ξέρω ότι εδώ και 1-1,5 χρόνο έχουν σκληρύνει τα μέτρα κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους αλλά στην ουσία δεν γίνεται τίποτα.
αυτό βέβαια δεν μπορώ να σου κρύψω ότι με βολεύει όντας περιστασιακός καπνιστής
Gandalf dr685sm
28/08/2010, 13:20
Όλα θα κριθούν απο το αν πέσει καμιά χοντρή καμπάνα σε χρηματικό πρόστιμο. Αν σε πιάσουν να καπνίζεις και σου χώσουν καμιά 150αρα.... ε θα το σκεφτείς δεύτερη φορά να το κάνεις.
Α και κάτι σημαντικό... αν τα μαγαζιά βγάλουν τα τασάκια πως θα καπνίζετε ρε;..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απο εκεί και πέρα για τα νυχτερινά μεγάλα μαγαζιά το περιθώριο των μηνών που δίνει ουσιαστικά τους πάει στην Άνοιξη και εκεί πάλι θα καπνίζουν όξω... οπότε τζίφος...χαχαχαχα
Γελάω πάντως γιατί σε αυτά τα σκυλο-μπαρ-πίστες κτλ.. έχω να πατήσω εδώ και δύο χρόνια. Σε μπαράκια κτλ που πηγαίνω έτσι και αλλιώς επειδή είναι κάτω απο 300m² θα πρέπει να προσαρμοστούν. Βέβαια μένει να δούμε αν θα πέφτουν καμπάνες γιατί δυστυχώς μόνο έτσι έχουμε μάθει.
@Καπνιστές... καπνίστε όπου και όσο γουστάρετε αρκεί να μην ενοχλείτε άλλους. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Έρχομαι εγώ να μαρσάρω με τις ξετάπωτες Akrapovic στο παράθυρο που κοιμάστε; Το ίδιο σκεπτικό είναι...
Gandalf
alexxxcbr
28/08/2010, 19:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Γιατί Αλεξάκο να πάω εγώ έξω? Δεν ενοχλούσα κανέναν πριν μπεις εσύ στο μαγαζί. Δέκα νοματαίοι που ήμασταν, όλοι βρωμοκοπούσαμε τσιγαρίλα αλλά δεν μας πείραζε. :wave2:
Κι ομως ηρθε η ωρα που θα πατε εξω φιλε μου..και πολυ αργησατε
:wave2: :wave2:
Λεωνίδας
29/08/2010, 09:56
τι να σου πω ρε Λεωνίδα δεν ξέρω τι γίνεται στην Ιταλία.
εγώ ξέρω ότι εδώ και 1-1,5 χρόνο έχουν σκληρύνει τα μέτρα κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους αλλά στην ουσία δεν γίνεται τίποτα.
αυτό βέβαια δεν μπορώ να σου κρύψω ότι με βολεύει όντας περιστασιακός καπνιστής εγώ που συζήτησα με κάτι Ρωμαίους το θέμα, μου είπαν ότι όταν ψηφίστηκε ο νόμος τα ίδια έλεγαν (σιγά μην εφαρμοστεί κλπ) αλλά πλέον εφαρμόζεται
και στα 31 μου ήπια το πρώτο ποτό μέσα σε bar χωρίς να καπνίζει ΚΑΝΕΙΣ... :wave2:
εγώ που συζήτησα με κάτι Ρωμαίους το θέμα, μου είπαν ότι όταν ψηφίστηκε ο νόμος τα ίδια έλεγαν (σιγά μην εφαρμοστεί κλπ) αλλά πλέον εφαρμόζεται
και στα 31 μου ήπια το πρώτο ποτό μέσα σε bar χωρίς να καπνίζει ΚΑΝΕΙΣ... :wave2:
α με κάτι Ρωμαίους? δλδ τους πρωτευουσιάνους?
γιατί στην επαρχία και δη στα χωριά λιγάκι δύσκολο να εφαρμοστεί...
εγώ που συζήτησα με κάτι Ρωμαίους το θέμα, μου είπαν ότι όταν ψηφίστηκε ο νόμος τα ίδια έλεγαν (σιγά μην εφαρμοστεί κλπ) αλλά πλέον εφαρμόζεται
Θα ξαναπήγαινες? :lol:
Λεωνίδας
29/08/2010, 10:30
Θα ξαναπήγαινες? :lol: σ' ένα μαγαζί με καθαρό αέρα, πολύ καλύτερες τιμές από Ελλάδα και γεμάτο ιταλίδες; μπαααα :lol:
Λεωνίδας
29/08/2010, 10:31
γιατί στην επαρχία και δη στα χωριά λιγάκι δύσκολο να εφαρμοστεί... μέχρι να φτάσω - αν φτάσω - στην ηλικία του καφενείου μπορεί να έχει εφαρμοστεί :lol: :lol:
Πάντως από 1η Σεπτεμβρίου το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζεται. Σήμερα απόγευμα έσκασε στην εταιρία ένα mailάκι που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Θα χουμε γλέντια στον σχεδόν ανύπαρκτο υπαίθριο χώρο. :D :a01:
Akatanomastos
30/08/2010, 11:23
γιατί στην επαρχία και δη στα χωριά λιγάκι δύσκολο να εφαρμοστεί... λες ε?:rolleyes:
Gandalf dr685sm
31/08/2010, 08:07
λοιπόν...
απο 50-150 το πρόστιμο σε παραβάτες καπνιστές. Μάλιστα αν "αντισταθούν" σε ελεγκτές υπάρχει διαδικασία ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ-ΣΥΛΛΗΨΗΣ!!! Το πρόστιμο βεβαιώνεται και αποστέλλεται στην εφορία του παραβάτη. :a21:
Απο 500-10000 ευρώ το πρόστιμο σε καταστήματα που αν γίνουν και υπότροποι ΧΑΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ απο μερικές μέρες εώς και οριστικά!!!!
Το 80% θα πηγαίνει στην τοπικη αυτοδιοίκηση απο το ποσό των προστίμων και το 20% στο Υπουργείο Υγείας. Οπότε όπως κατανοείτε και με το σκεπτικό οτι Δημοτική Αστυνομία και Λιμενικό θα ελέγχουν , είναι σχεδόν σίγουρο οτι οι καμπάνες θα είναι εκεί.
Για τον μήνα Σεπτέμβριο θα είναι μόνο συστάσεις κατά την Υπουργό Υγείας, που όμως θα προσμετρούνται αργότερα αν τα ίδια καταστήματα και παραβάτες αδιαφορήσουν για το μέτρο...
Είπατε τίποτα;... ειδικά σε εποχές που ψάχνουν να βγάλουν χρήματα θεωρείτε οτι δεν θα το επιβάλλουν το μέτρο ακόμα;
Ή μήπως οι ιδιοκτήτες θα θέλουν να δούν κλειστό και χρεωμένο με μερικές χιλιάδες ευρώ το μαγαζί τους;
Gandalf
Λεωνίδας
31/08/2010, 08:13
λοιπόν...
απο 50-150 το πρόστιμο σε παραβάτες καπνιστές. Μάλιστα αν "αντισταθούν" σε ελεγκτές υπάρχει διαδικασία ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ-ΣΥΛΛΗΨΗΣ!!! Το πρόστιμο βεβαιώνεται και αποστέλλεται στην εφορία του παραβάτη. :a21:
Απο 500-10000 ευρώ το πρόστιμο σε καταστήματα που αν γίνουν και υπότροποι ΧΑΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ απο μερικές μέρες εώς και οριστικά!!!!
Το 80% θα πηγαίνει στην τοπικη αυτοδιοίκηση απο το ποσό των προστίμων και το 20% στο Υπουργείο Υγείας. Οπότε όπως κατανοείτε και με το σκεπτικό οτι Δημοτική Αστυνομία και Λιμενικό θα ελέγχουν , είναι σχεδόν σίγουρο οτι οι καμπάνες θα είναι εκεί.
Για τον μήνα Σεπτέμβριο θα είναι μόνο συστάσεις κατά την Υπουργό Υγείας, που όμως θα προσμετρούνται αργότερα αν τα ίδια καταστήματα και παραβάτες αδιαφορήσουν για το μέτρο...
Είπατε τίποτα;... ειδικά σε εποχές που ψάχνουν να βγάλουν χρήματα θεωρείτε οτι δεν θα το επιβάλλουν το μέτρο ακόμα;
Ή μήπως οι ιδιοκτήτες θα θέλουν να δούν κλειστό και χρεωμένο με μερικές χιλιάδες ευρώ το μαγαζί τους;
Gandalf αν "αντισταθούν" :confused: δηλαδή αν σε σταματήσει τροχαία για ζώνη / κράνος, θα "αντισταθείς" :confused:
ΜΑΚΑΡΙ να το επιβάλλουν στους χώρους εστίασης / διασκέδασης επιτέλους :D
Λεωνίδας
31/08/2010, 08:15
μου λείπει ο thou-vou :( :lol: :lol:
Cpt. Haddock
31/08/2010, 08:16
μου λείπει ο thou-vou :( :lol: :lol:
Απο αύριο θα έχει πολλά νεύρα :lol:
Gandalf dr685sm
31/08/2010, 09:06
@Λεωνίδας...
"αντισταθούν" ===> αρνηθούν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις ή/και αρνηθούν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας για την βεβαίωση της παράβασης. Κάτι σαν εκείνο με τα εισητήρια για ΟΑΣ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ κτλ.... Μόνο που τώρα επειδή είναι και Λιμενικοί ίσως να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω (άμεση σύλληψη και οχι κλήση ΕΛ.ΑΣ). Αυτά είπε τουλάχιστον το πρωί στον ΣΚΑΙ η υπουργός Υγείας.
Gandalf
Λεωνίδας
31/08/2010, 09:07
@Λεωνίδας...
"αντισταθούν" ===> αρνηθούν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις ή/και αρνηθούν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας για την βεβαίωση της παράβασης. Κάτι σαν εκείνο με τα εισητήρια για ΟΑΣ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ κτλ.... Μόνο που τώρα επειδή είναι και Λιμενικοί ίσως να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω (άμεση σύλληψη και οχι κλήση ΕΛ.ΑΣ). Αυτά είπε τουλάχιστον το πρωί στον ΣΚΑΙ η υπουργός Υγείας.
Gandalf οι λιμενικοί αν δεν κάνω τραγικό λάθος μπορούν να κάνουν κανονικά σύλληψη
οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν ξέρω...
εγω ΘΕΛΩ να εφαρμοστει το μετρο.
;)