PDA

View Full Version : συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

cityfly
11/06/2019, 13:28
O Rossi έκλεισε για DTM (αμάξια είναι αυτά)

http://www.motoblog.it/post/963828/valentino-rossi-accetta-la-proposta-presto-in-dtm?utm_source=Facebook&utm_medium=link&utm_campaign=Facebook%3A+Motoblog&utm_content=Valentino+Rossi+accetta+la+proposta%3A+%22presto+in+DTM%22&utm_term=e7234fdb&fbclid=IwAR3ISWd7J7lc-nN77GV6LN4W-Tq462kAP9_aG3JSkltGxsUsAFHJBXRK7-c

:wave2:

Από ό,τι κατάλαβα μέσω google translate φημολογείται ότι έκλεισε για να τρέξει μόνο στο Μισάνο, όπου μάλλον θα τρέξει και ο Ντοβιτσιόζο

MG-KTiNoS
11/06/2019, 17:44
Ο Γιώργης γύριζε από Ιαπωνία με νέες ιδέες

FotisFz1
11/06/2019, 21:18
Νεες ιδεες για δικαιολογιες

p@nos
11/06/2019, 22:09
Ίσως το πακέτο Χόντα ΜΜ αυτή τη στιγμή να είναι αχτύπητο
κι εμείς να λένε χαζομάρες.

η χοντα παντα ειχε ενα πακετο τρομερου οδηγου και μοτο στημενης πανω στον οδηγο...

απλα ο ΜΜ δεν εχει καποιον ανταξιο αυτη τη στιγμη για να τον ανταγωνιστει κιολας...παλευει το ντοβι αλλα εχει δουλεια ακομα το μηχανακι...και δεν ειναι για να μειωσω τον ΜΜ, ο τυπος ειναι ενα απο τα τρομερα ταλεντα που βγαινουν μια φορα στα 10 χρονια, απλα πλεον αυτο χαλαει και το νοημα του αγωνα...οι αγωνες εχουν χασει την αιγλη του παρελθοντος πλεον, και οι εταιρειες φαινεται σα να προσπαθουν, να απωθήσουν τον κοσμο απο αυτους...

Acacius
12/06/2019, 21:12
οι αγωνες εχουν χασει την αιγλη του παρελθοντος πλεον, και οι εταιρειες φαινεται σα να προσπαθουν, να απωθήσουν τον κοσμο απο αυτους...

Μια χαρά είναι οι αγώνες, εμείς απλά δεν είμαστε πια 16.

Το ότι τα μηχανάκια έχουν γίνει λιγότερο ανθρωποφάγα να το δεχτώ, αλλά και πάλι μια χαρά αγώνες βλέπουμε και χωρίς να χρειάζεται να μαζεύουν τον εκάστοτε αναβάτη με το κουταλάκι.

FotisFz1
12/06/2019, 21:16
Και γω συμφωνω οτι οι αγωνες εχουν και τωρα την ομορφια τους..
Προσωπικα θα ηθελα να αφηναν λιγο περισσοτερη ελευθερια στα εργοστασια
Π.χ. αλλαγες στα μοτερ εντος της σαιζον και ελευθερη επιλογη μαρκας ελαστικων θα εδινε πιστευω περισσοτερο θεαμα

Acacius
12/06/2019, 21:18
Θεωρητικά κι εγώ θα ήθελα περισσότερη ελευθερία, αλλά και μόνο να βάλουν δεύτερη μάρκα ελαστικών νομίζω ότι θα σκοτώσει το μισό ανταγωνισμό. Οπότε...

p@nos
13/06/2019, 15:23
Μια χαρά είναι οι αγώνες, εμείς απλά δεν είμαστε πια 16.

Το ότι τα μηχανάκια έχουν γίνει λιγότερο ανθρωποφάγα να το δεχτώ, αλλά και πάλι μια χαρά αγώνες βλέπουμε και χωρίς να χρειάζεται να μαζεύουν τον εκάστοτε αναβάτη με το κουταλάκι.

δεν κρινω απο θεμα επικινδυνοτητας, το θεμα με τους κανονισμους ομως εχει γινει τοσο γελοιο που πραγματικα εχει χασει καθε πραγματικο ενδιαφερον το σπορτ....πλεον βλεπουμε απολυτη κυριαρχια της χοντα οπου βρηκε εναν πραγματικα πολυ καλο οδηγο και για να εξασφαλισει οτι θα τους ξεφτυλισει ολους, εχει πληρη ελεγχο στους κανονισμους (ξεχασαμε ηδη τα περι ''σποιλερ'' μου φαινεται), δινει τοσα λεφτα για να στησει το μηχανακι του μαρκεζ οσα δινουν ολες οι υπολοιπες δορυφορικες ομαδες μαζι, και προφανως, ο ανταγωνισμος πλεον ειναι ανυπαρκτος...

οταν δεν παλευεις για την πρωτια, δεν εχει και κανενα ιδιαιτερο ενδιαφερον ο αγωνας, και αυτο φαινεται και στις πισω θεσεις....

ακομα πιο τραγικα τα πραγματα στην Φ1 λογω κανονισμων οπου ο vettel εχασε την νικη λογω ''αντικανονικης'' εισοδου στην πιστα...ναι οκ ισως υπηρχε λιγο στσβοτιμονια αλλα δεν γινεις τη νικη ετσι...

MG-KTiNoS
15/07/2019, 08:24
408182

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/07/2019, 09:58
408182

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Οχι ρε φυλε:bawl::bawl:

katsar
15/07/2019, 10:09
κακίες :lol:

Lioulios
16/09/2019, 11:50
Οσοι παρακολοθειτε gp πιο συστηματικα απο μενα θα καταλαβαιτε καλυτερα αυτο που θελω να πω .

Ο Μαρκεζ ειναι ενα κλπαιδο και μισο και το επιβαιβεωνει συνεχως .
Απο την αλλη ,εχουμε το ροσσι που αν και διεκδικιτης τιτλου τα παλιόγερα χρονια ,εχοντας κανει και αυτος τις μαλακιες του(τις ιδιες πολλες φορες με αυτες που του κανει ο αλλος και τον θαβει) ...εχει δωσει πολλες φορες το χερι στον νικητη και το διασκεδαζει μαζι του .
Εχουμε δει ενα ροσσι να χεραιται με τις νικες του Χέιντεν που θεωρει απο τους καλυτερους του φιλους και υποστιριζει ανοιχτα τον αλλο μακατιτη ,τον 58 ...που το διασκεδαζει με την ψυχη του .Που εχει ομαδα και βγαζει οδηγους ...
...Που εχει γινει ο ιδιος τo moto gp και που ολοκληρη σχεδον η κερκιδα πηγαινει να δει τον τελευταιο εκπροσωπο μιας αλλης εποχης να ειναι οσο
ανταγωνιστικος μπορει και να τερματιζει στην οποια θεση παιρνοντας το χειροκροτημα για ολο το πακετο που προανεφερα .

Αυτο για να το πετυχεις , δεν ειναι ευκολο . Αν ο Μαρκεζ ηταν αλλιως , θα μπορουσε να ειναι και συνεχιστης της ολης φασης ,αλλα τοσο μυαλο εχει.
Ο κοσμος δεν θα τον βαλει ποτε στις καρδιες του αν και ειναι οτι καλυτερο εχει περασει ποτε μεχρι σημερα απι το αθλημα .

Ολα τα αλλα ...

Vice
16/09/2019, 12:03
Ο ένας έχει 20 χρόνια στο κουρμπέτι και ο άλλος 10. Είναι λιγο νωρίς να μιλάμε το τι ΘΑ γίνει στο τέλος της καριέρας τους

ΟΚΤΑΝΙΟ
16/09/2019, 13:41
Και σε ποιον αναβάτη που κατάφερε να κερδίσει συστηματικά τον γιατρό έδωσε τα εύσημα η κερκίδα φίλε μου αλήθεια;

Να απαντήσω εγώ?
Ευκολακι η ερωτηση σου by the way ;)

Στον MM93....
Και μέχρι και τα μισα του '15, παρόλο που (όπως έγραψες), έτρωγε συστηματικά ξύλο ο 46 από τον μικρό, σχεδόν όλος ο "κίτρινος λαος" πανηγύριζε κ επεφημουσε τον μικρό.

Αυτά μέχρι το τέλος του '15. Όταν αποφάσισε να 'χαρίσει' το πρωτάθλημα στον 99, ο κίτρινος λαός ξερνάει καθέ φορά που τον βλεπει

g_m900
16/09/2019, 13:48
Εδω κανουν λαθος μερικοι. Οταν μπηκε ο Μαρκεθ στα μεγαλα όλοι λεγαμε για τον διαδοχο... Το απιστευτο ταλέντο... Τον Τζοκερ που θα αλλαξει τα παντα στο σπορ. Τα αλλαξε. Αναγκασε ολους να αλλαξουν το στυλ οδηγησης λογω της ηλεκτρονικης εποχης που ο αναβατης γκρινιαζει πλεον για τα ηλεκτρονικά της μοτο και οχι τοσο για τα υπολοιπα. Επισης ευνοηθηκε απο την αλλαγη ελαστικων αλλα αυτο περισσοτερο σαν εταιρεια η Χοντα και που διαβασε καλυτερα τα μηνυματα.

Απο κει και μετα εβαλε την ισπανικη νοοτροπια με το σκεπτικο... "Αν οχι εγω... Ουτε εσυ που με κερδισες"... Και εδωσε το πρωταθλημα στον Χορχε.

Τωρα δεν του φταιει κανεις. Ετσι εστρωσε... Ας κοιμηθει.

Επισης οσοι λενε για Μαρκεθ στα δίχρονα 500... Το βλεπουμε με τον γιατρο στην εποχη του TC και ολων των μπιχλιμπιδιων που οδηγουν την μοτο με τον αναβατη συμμετοχικο.

Rac3rX
16/09/2019, 14:37
Να απαντήσω εγώ?
Ευκολακι η ερωτηση σου by the way ;)

Στον MM93....
Και μέχρι και τα μισα του '15, παρόλο που (όπως έγραψες), έτρωγε συστηματικά ξύλο ο 46 από τον μικρό, σχεδόν όλος ο "κίτρινος λαος" πανηγύριζε κ επεφημουσε τον μικρό.

Αυτά μέχρι το τέλος του '15. Όταν αποφάσισε να 'χαρίσει' το πρωτάθλημα στον 99, ο κίτρινος λαός ξερνάει καθέ φορά που τον βλεπει

Για το Θεό μην πιάσουμε πάλι το τι έγινε το '15!
Θα μου επιτρέψεις πάντως να έχω τις αμφιβολίες μου για τους πανηγυρισμούς της κίτρινης κερκίδας, διότι όταν κοντραριστηκαν πραγματικά στα ίσια το '15,προ Μαλαισίας ακόμα,πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτό που περιγράφεις γράφονταν και ακούγονταν. Ας συμφωνησουμε ότι διαφωνούμε για να μην εκτροχιαζουμε το thread.

Vice
16/09/2019, 15:20
Έλεος πάλι με το 15. Πάρτε το το πρωτάθλημα να ησυχάσουμε.

Η μόνη διαφορά που θα κάνει είναι οτι θα καθυστερήσει τον Μάρκ ενα χρόνο περισσότερο να το σπάσει και αυτό.

Επίσης έχω σοβαρές αμφιβολίες οτι ο Μάρκ δίνει δεκάρα τσακιστή για το τι πιστεύει ο κίτρινος λαός και ο οποιοσδήποτε λαός πέραν του δικού του.

cityfly
16/09/2019, 15:25
Οι φίλαθλοι δεν ειναι ολοι ισοι και ομοιοι. Μερικοί δεν ξέρουν καν το MotoGP. Ξέρουν "αυτο με τις μηχανές που τρέχει ο Βαλεντίνο Ρόσσι". Δεν υπάρχει ομως κανένας φίλαθλος που να γνωρίζει το σπορ και να μην υποκλίνεται στο ταλέντο που λέγεται Μαρκ Μαρκέθ. Το αν ειναι δημοφιλής ή οχι δεν έχει τίποτα να πεί για τους αγώνες και δεν θα γραφτεί ποτέ σε κάνενα επίσημο έγραφο οτι ναι μεν ήταν πρωταθλητής αλλά....δεν ειχε τόσους φιλάθλους όσο ο Ρόσσι. Αυτά ειναι για να χαίρονται οι οπαδοί του και να νομιζουν οτι ειναι κάποιο VIP club και για να έχουν κάτι να λένε εκτός πίστας.

Έτσι είναι, άλλο το να αναγνωρίζεις τις ικανότητες κάποιου κι άλλπ να σου αρέσει αυτός ο κάποιος. Και οι λόγοι είναι πολλοί κι όχι απαραίτητα κακοί. Μπορεί να μην σου αρέσει το στυλ του. Μπορεί να σε χαλάει αυτό που εκλαμβάνεις ως χαρακτήρα του (δεν έχει σημασία αν το εκλαμβάνεις σωστά δεν είμαστε φίλοι με κανέναν από αυτούς) μπορεί πολλά. Αυτή τη λογική που έχουν μερικοί ότι επειδή είναι ικανός πρέπει και να τον υποστηρίζεις δεν την καταλαβαίνω.

simoril
16/09/2019, 15:27
ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ '15!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

RaGe_Raptor
16/09/2019, 15:31
ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ '15!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Αχ και να ερχόταν στη Σουζουκάρα, έστω και σε δορυφορική!
Στο τέλος της χρονιάς, θα είχε τον φοίνικα ως σύμβολό του
409908

BLiTzER
16/09/2019, 16:02
Αχ και να ερχόταν στη Σουζουκάρα, έστω και σε δορυφορική!
Στο τέλος της χρονιάς, θα είχε τον φοίνικα ως σύμβολό του
409908

Ο μόνος φοίνικας που μπορεί να κοντράρει σε ταχύτητα είναι αυτός:

409910

Κι αυτός σε γλάστρα, για να μην μπορεί να πάει πολύ μακριά και του ξεφύγει.

ΟΚΤΑΝΙΟ
16/09/2019, 16:05
Για το Θεό μην πιάσουμε πάλι το τι έγινε το '15!
.

Έλεος πάλι με το 15..
.

Από τη στιγμή που το '15 (δηλαδή το 2015, ολογράφως, το ετος δύο χιλιάδες δέκα πέντε μχ) αυτό που μέχρι τότε ήταν ένα θέαμα "καθαρο" από στησιματα, παράγκες, εντολές, που αυτά που κοροιδευα στο ποδόσφαιρο και στη F1 δεν είχαν τη παραμικρή θέση στα gp, έρχεται ένα τσουτσέκι κ μου φέρνει τα πάνω κάτω.

Ε μέχρι να ψοφησω εγώ η ο 93 πρώτος, πάντα γα θυμάμαι και θα λέω για το '15
Το 2015
Το δύο χιλιάδες δέκα πέντε.

Αυτός τα κατάφερε έτσι, ας προσεχε

ΟΚΤΑΝΙΟ
16/09/2019, 16:16
Πάντως για να λέμε κ του στραβού το δίκιο, το έχουμε ζαλίσει με το '15....
Οπότε, κάθε φορά που απορείτε γιατί τόσο μίσος για τον 93,
θα σας λέμε για το γεγονός που έγινε την επόμενη χρονιά από το 2014 :p
Η, ένα χρόνο πριν το 2016 :bawl:

Διαλιεχτεεεεε :beer:

Jimmu
16/09/2019, 16:42
Μπορεί ο καθένας να θυμάται ότι θέλει...Όπως βολεύεται κι όπως αγαπάει στην τελική.
Η ουσία είναι μια: Τιμόνι σα το Μάρκο στα gp δεν έχει περάσει.Κανένας....(μέχρι στιγμής) κι αυτό δε νομίζω να χωρά αμφιβολία.Οι αριθμοί, που δεν ψεύδονται ποτέ, το αποδεικνύουν περίτρανα σε όποιον κάνει τον κόπο να κοιτάξει...
Αυτό βαθμολογείται,αυτό κερδίζει πρωταθλήματα,αυτό προσφέρει θέαμα στο κοινό και εξέλιξη στο άθλημα καθ'αυτό...
Όσοι ρομαντικοί γουστάρουν να βλέπουν αγώνες για το κίτρινο backround στην κερκίδα,να περιμένουν "ανάσταση νεκρών",να συζητάνε για το 15 ή το 67,δικαίωμά τους πάλι...
Ο καθένας παρακολουθεί για δικούς του λόγους που μόνο αυτός ξέρει.Καλά να 'μαστε λοιπόν να βλέπουμε ωραίους αγώνες κι ας κερδίζει πάντα ο καλύτερος...:beer:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/09/2019, 16:50
Θα ήθελα του χρονου ο κουαρταραρο να παει σε κάποιο απο τα δυνατά εργοστάσια και ο Μάρκος να πάρει άλλο ενα προταθλημα (η2)και να σταματήσει εκεί.Δλδ η 8η9 πρωταθληματα.Θα δει το όνειρο του να περάσει το γιατρό σε πρωταθλήματα να καταρέει.Θα ήθελα να δω τοτε τη χαρακτήρα θα έβγαζε.:eek:

Σορρυ για το εκτος θέματος.Εγώ σταματάω εδώ.

husky21
16/09/2019, 16:53
Η ουσία είναι μια: Τιμόνι σα το Μάρκο στα gp δεν έχει περάσει.Κανένας....(μέχρι στιγμής) κι αυτό δε νομίζω να χωρά αμφιβολία.Οι αριθμοί, που δεν ψεύδονται ποτέ, το αποδεικνύουν περίτρανα σε όποιον κάνει τον κόπο να κοιτάξει...
Αυτό βαθμολογείται,αυτό κερδίζει πρωταθλήματα

Αφου οι αριθμοι δεν ψευδονται ποτε τοτε κατι δεν λες καλα...και μαλλον ΔΕΝ ειναι ακομα το καλυτερο τιμονι εβερ

Ακομα ΔΕΝ εχει ουτε τα περισσοτερα πρωταθληματα,ουτε τις περισσοτερες νικες ουτε τους περισσοτερους βαθμους

Οποτε κανε υπομονη και οταν και εφοσον οι αριθμοι σου βγουν στο μετρημα μπορεις να το ισχυριστεις αυτο

ΤάκηςΜπ
16/09/2019, 16:55
Μπορεί ο καθένας να θυμάται ότι θέλει...Όπως βολεύεται κι όπως αγαπάει στην τελική.
Αυτό βαθμολογείται,αυτό κερδίζει πρωταθλήματα,αυτό προσφέρει θέαμα στο κοινό και εξέλιξη στο άθλημα καθ'αυτό...
Όσοι ρομαντικοί γουστάρουν να βλέπουν αγώνες για το κίτρινο backround στην κερκίδα και περιμένουν "ανάσταση νεκρών",δικαίωμά τους πάλι...
Ο καθένας παρακολουθεί για δικούς του λόγους που μόνο αυτός ξέρει.Καλά να 'μαστε λοιπόν να βλέπουμε ωραίους αγώνες κι ας κερδίζει πάντα ο καλύτερος...:beer:

Σίγουρα,απλά όταν μιλάμε για είδωλα,δεν φτάνει μόνο να είσαι ο καλύτερος.Ο Σουμάχερ ήταν ο καλύτερος στην εποχή του,ο γιατρός το ίδιο,ο ΜΜ το ίδιο.Γιατί στις 2 πρώτες περιπτώσεις μιλάμε για θρύλους και στην 3η μιλάμε απλά για έναν πάρα πολύ καλό οδηγό που κατά την ταπεινή μου άποψη σε 15 χρόνια θα τον θυμούνται μόνο απ'τις αναφορές στα ρεκόρ και στα πρωταθλήματα; Είναι κι αυτό ένα αξιοθαύμαστο κατόρθωμα; Προφανώς και γι'αυτό οι περισσότεροι επευφημούμε την οδηγική του ικανότητα,είναι όμως αρκετό για να τον βάλει ψηλά στο πάνθεον του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Και πάλι κατά την γνώμη μου,όχι.

Αναλογία: γιατί όλοι συμπαθούν τον Λεκλέρκ; Αρχικά γιατί είναι το next big thing,αλλά εκτός αυτού γιατί είναι και κύριος εντός κι εκτός πίστας. Γιατί πολλοί αντιπαθούν τον Φερστάπεν; Γιατί,ενώ με υποδεέστερο μονοθέσιο τους παίζει μπάλα σε πολλές πίστες(και κατά την γνώμη μου είναι καλύτερος οδηγός απ'τον Λεκλέρκ),έχει κάνει πάρα πολλά λάθη εντός πίστας,που του έχουν-δικαιωματικά-προσδώσει την ταμπέλα του απερίσκεπτου(βλ. κραστάπεν).Το ίδιο γίνεται και με τον ΜΜ,ο οποίος πριν 5-6 χρόνια ήταν το next big thing,τώρα πια είναι το the biggest thing,αλλά και πάλι κάτι λείπει.Γι'αυτό και ο MM έχει υποστηρικτές μόνο Χοντάκηδες και άσχετους,τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ και γι'αυτό πάντα κάτι θα του λείπει.Και δεν λέω πως δεν μπορεί να γίνει goat βάσει αποτελεσμάτων και στατιστικών,είδωλο πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει.

husky21
16/09/2019, 17:00
Γι'αυτό και ο MM έχει υποστηρικτές μόνο άσχετους

Να αγιασει το στομα σου...!!!

Rac3rX
16/09/2019, 17:16
Φοβερό τσουβάλιασμα, flaming + shitposting ταυτόχρονα, 10/10 :lol:

RaGe_Raptor
16/09/2019, 17:28
Δείτε asbk, bsb, MotoAmerica με αγωνιζόμενους οι οποίοι σας ειναι (σχεδον ή εξ'ολοκλήρου) άγνωστοι για να χαρείτε το άθλημα :D
I do.

simoril
16/09/2019, 20:35
Να πετάξω μια πίπα που μου κατέβηκε στο μυαλό;

Γιατί η ντουκάτι δεν υπογράφει τον Ζαρκό για δοκιμαστή για την επόμενη σεζόν;

Πιστεύω οτι θα ήταν καλή κίνηση δεδομένου οτι

*ο γάλλος είναι ελεύθερος,
*το έχει πάρει απόφαση οτι του χρόνου δεν θα αγωνίζεται, αλλά μπορεί να κάνει κάποιες wild card συμμετοχές όπως ο Πίρρο,
*θα κάνει τις δοκιμές του άνετα και θα προσαρμοστεί στη μοτό χωρίς το άγχος των αποτελεσμάτων
*ειναι πολύ καλό τιμόνι θα έλεγα καλύτερο απο αυτούς που έχουν τώρα
*αυτή τη στιγμή τον υπογράφουν σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ
*θα χρειάζονται μάλλον έναν ή και 2 εργοστασιακούς οδηγούς για το '21

:confused:

RaGe_Raptor
16/09/2019, 20:57

*το έχει πάρει απόφαση οτι του χρόνου δεν θα αγωνίζεται, αλλά μπορεί να κάνει κάποιες wild card συμμετοχές όπως ο Πίρρο,
*θα κάνει τις δοκιμές του άνετα και θα προσαρμοστεί στη μοτό χωρίς το άγχος των αποτελεσμάτων

Απαντάω εδω, ανεβάζοντας το κασέ του κτινου (even more clicks):
Δορυφορική Σουζουκάρα με δίδυμο φωτιά, Ζάρκο /Λόρε. Και οι 2 έρχονται τζάμπα (σχετικά). Κοιμούνται στο Hamamatsu

slzr
16/09/2019, 21:12
Δορυφορική Σουζουκάρα με δίδυμο φωτιά, Ζάρκο /Λόρε. Και οι 2 έρχονται τζάμπα (σχετικά). Κοιμούνται στο Hamamatsu

Αυτό θα ήθελα να το δω!!! Της πτανας θα γινόταν :beer:

husky21
16/09/2019, 21:18

Συμφωνα με τον Περνατ η Ντουκατι ηδη κινειται για να παρει εναν εκ των Βινιαλες ή Κουαρταραρο για το 21
και ο Ζαρκο ελπιζει πως στο τελος της χρονιας θα σταματησει ενας εκ των Καλ ή Χορχε για να παρει την θεση του

https://www.gpone.com/en/2019/09/16/motogp/pernat-marquez-won-at-misano-thanks-to-rossi.html

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/09/2019, 22:42

Λέει πουθενά οτι δε θα αγωνίζεται ο ζάρκο απο του χρονου? Έχω χασει επεισόδεια? Πρωσοπικα θα στεναχορηθω αν κανει κάτι τέτοιο.Ο τύπος όταν ηταν στης μπροστινές θέσεις έβγαζε θέαμα και δε φοβόταν να χωθεί.

husky21
16/09/2019, 22:56
Λέει πουθενά οτι δε θα αγωνίζεται ο ζάρκο απο του χρονου? Έχω χασει επεισόδεια? Πρωσοπικα θα στεναχορηθω αν κανει κάτι τέτοιο.Ο τύπος όταν ηταν στης μπροστινές θέσεις έβγαζε θέαμα και δε φοβόταν να χωθεί.

Προς το παρων ναι δεν εχει ομαδα για του χρονου
Ηδη ανακοινωθηκε οτι σταματα απο την ΚΤΜ στο τελος της σαιζον
Μαλιστα οι Αυστριακοι προς τιμην τους του ειπαν αν θελει να σταματησει κ τωρα και θα παρει κανονικα ολα τα λεφτα για το 19

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/09/2019, 05:47
Προς το παρων ναι δεν εχει ομαδα για του χρονου
Ηδη ανακοινωθηκε οτι σταματα απο την ΚΤΜ στο τελος της σαιζον
Μαλιστα οι Αυστριακοι προς τιμην τους του ειπαν αν θελει να σταματησει κ τωρα και θα παρει κανονικα ολα τα λεφτα για το 19
Πόπο ρε φυλέ.Τόσο απογοητευμενοι μαζί του?Το ήξερα οτι δε θα συνέχιζε με τη κτμ αλλά οχι οτι δε τους νοιάζει να φύγει και απο τώρα. Δε πιστεύω πάντως να χαθεί έτσι απλα.Σίγουρα θα ξαναδουμε την κολοτουμπα στον αέρα.Καλά το είχε πει όταν είχε ερωτηθεί στα μότο 2 γιατί δεν ανεβενει κατηγορία.Είχε πει "καλύτερα στη μότο 2 και πρωταθλητής παρα στα Τζίπι και τελευταιος"

Vice
17/09/2019, 08:14
Φοβερό τσουβάλιασμα, flaming + shitposting ταυτόχρονα, 10/10 :lol:

Αφου το λεει ο Τάκης μπού και η "αντικειμενική" παρέα του έτσι θα είναι :lol:

ΤάκηςΜπ
17/09/2019, 13:44
Πόσες φορές να πω "κατά την γνώμη μου" ρε σεις;

Vice
17/09/2019, 13:55
Πόσες φορές να πω "κατά την γνώμη μου" ρε σεις;

Έχεις την εντύπωση οτι αν γράψεις "κατα την γνώμη μου" μέσα σε μια πρόταση, μπορείς να προσβάλεις δημοσίως οποιον θέλεις ελεύθερα;

ΤάκηςΜπ
17/09/2019, 14:00
Έχεις την εντύπωση οτι αν γράψεις "κατα την γνώμη μου" μέσα σε μια πρόταση, μπορείς να προσβάλεις δημοσίως οποιον θέλεις ελεύθερα;

Αα μιλάς για το "Χοντάκηδες και άσχετοι".Ομολογώ ότι αν έλεγα το 99.9% των οπαδών του ΜΜ είναι χοντάκηδες και άσχετοι θα ήταν λίγο πιο σωστό,δεν ήθελα να σας προσβάλλω.

Jimmu
17/09/2019, 14:13
Ομολογώ ότι αν έλεγα το 99.9% των οπαδών του VR είναι άσχετοι θα ήταν απόλυτα σωστό.

Fixed:bawl:

ΤάκηςΜπ
17/09/2019, 14:30
Fixed:bawl:

Τουλάχιστον δεν είμαστε Γιαμαχακηδες :lol:

Nostradamus
17/09/2019, 15:36
Οχι ο Λορε στην σουζουκαρα ρε!!

Μπορει να ερθει το αλιεν ομως αν θελει..αχωνευτος αλλα μεγαλο τιμονι..

husky21
17/09/2019, 16:43
Τουλάχιστον δεν είμαστε Γιαμαχακηδες :lol:

Αυτο να το κοιταξετε...ειναι σοβαρο
Μονο Yamaha:a08:

Jimmu
17/09/2019, 19:05
Αυτο να το κοιταξετε...ειναι σοβαρο
Μονο Yamaha:a08:

Εφόσον μιλάμε για αριμόνια, θα συμφωνήσω...:smokin:

simoril
17/09/2019, 20:32
Τέλος ο Ζάρκο απο ΚΤΜ απο τώρα!

Ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν δεν τον άφησαν να φτάσει.

MG-KTiNoS
17/09/2019, 22:15
Τέλος ο Ζάρκο απο ΚΤΜ απο τώρα!

Ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν δεν τον άφησαν να φτάσει.

Γλίτωσε ο άνθρωπος την ταλαιπωρία με τη σιδερΓιά που έχουν για πλαίσιο !
:lol:

MG-KTiNoS
17/09/2019, 22:17

Αν ο Ζάρκο πάει στη Ντουκάτι (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ)
Παίζει για 1ος πιλότος :cool:
Εγώ πάντως για Χόντα τον βλέπω ή γιαμάχα

MG-KTiNoS
17/09/2019, 22:21

Ο ταλέπορος ο Ιταλός ΧΡΟΝΙΑ παρακαλάει για 2η ομάδα σουζούκι αλλά ακόμα ΤΙΠΟΤΑ
Μακάρι να βρει σέλα ο Ζαρκό του χρόνου

MG-KTiNoS
17/09/2019, 22:35
Έλεος πάλι με το 15. Πάρτε το το πρωτάθλημα να ησυχάσουμε.

Η μόνη διαφορά που θα κάνει είναι οτι θα καθυστερήσει τον Μάρκ ενα χρόνο περισσότερο να το σπάσει και αυτό.

Επίσης έχω σοβαρές αμφιβολίες οτι ο Μάρκ δίνει δεκάρα τσακιστή για το τι πιστεύει ο κίτρινος λαός και ο οποιοσδήποτε λαός πέραν του δικού του.

Εγώ έχω σοβαρή αμφιβολία να τον νοίαζει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα λεφτά που παίρνει
και θα ήταν και χαζός να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο στην παρούσα φάση
- το τι θα πει του το λένε άλλοι-

MG-KTiNoS
17/09/2019, 22:37

Προς τιμήν τους.... Θα πληρώσουν γιατί έχουν συμβόλαιο και είναι υποχρεωμένοι.

Σύμφωνα με τον Περνατ η Ντουκατι .....]
Ο Περνάτ με τους Ντουταταίους έχει πλακωθεί στο ξύλο (όχι μεταφορικά) και επίσης κοουτσάρει και δικούς του πιλότους
οπότε ναι μεν ξέρει πολλά (γιατί είναι και μεγάλη κουφάλα) αλλά συχνά όταν μιλάει για μεταγραφές κάνει δηλώσεις
για να προκαλέσει καταστάσεις

lleonidas
19/09/2019, 12:11
409973
Από εδώ (https://www.reddit.com/r/motogp/comments/d5vwdh/marc_marquez_stats_after_200_gps_infographic/) .

ptc
19/09/2019, 12:42
Από εδώ (https://www.reddit.com/r/motogp/comments/d5vwdh/marc_marquez_stats_after_200_gps_infographic/) .

Τα νουμερα δεν εχουν σημασια φιλαι. Οσο κι αν προσπαθει ο κοσμος δε θα τον αγκαλιασει και ολοι ξερουμε πως αυτο μετραει στο τελος. Με τις πλατες της Honda και με την ισπανικη παραγκα εχει πετυχει ο,τι πετυχε. Ο πραγματικος χαρακτηρας του φανηκε στη Μαλαισια το 2015 αλλωστε και απο τοτε παντου ο κοζμος τον γιουχαρει. Κι εδω που τα λεμε αν δεν εχεις οδηγησει διχρονο, χωρις να εχεις τα ηλεκτρονικα να σε σωζουν, δεν αξιζεις. Εκει φαινοντουσαν οι αληθινοι οδηγοι, ολοι οι αλλοι ειναι νουμπαδες.

Για τη Μαλαισια το 15 ειπα;.. :lol:

Τα ειπα ολα μαζι για να γλυτωσουμε καμια δεκαρια ποστ.

lleonidas
19/09/2019, 12:45
Χαχα!Ξέρω ότι τρώγεστε μ'αυτά εδώ μέσα, χουλιγκάνοι ροσσομαρκαίοι :D

slzr
19/09/2019, 13:01
Τα νουμερα δεν εχουν σημασια φιλαι. Οσο κι αν προσπαθει ο κοσμος δε θα τον αγκαλιασει και ολοι ξερουμε πως αυτο μετραει στο τελος. Με τις πλατες της Honda και με την ισπανικη παραγκα εχει πετυχει ο,τι πετυχε. Ο πραγματικος χαρακτηρας του φανηκε στη Μαλαισια το 2015 αλλωστε και απο τοτε παντου ο κοζμος τον γιουχαρει. Κι εδω που τα λεμε αν δεν εχεις οδηγησει διχρονο, χωρις να εχεις τα ηλεκτρονικα να σε σωζουν, δεν αξιζεις. Εκει φαινοντουσαν οι αληθινοι οδηγοι, ολοι οι αλλοι ειναι νουμπαδες.

Για τη Μαλαισια το 15 ειπα;.. :lol:

Τα ειπα ολα μαζι για να γλυτωσουμε καμια δεκαρια ποστ.

ptc... κι εσύ;;;;;; :lol:

409978

ptc
19/09/2019, 14:07
ptc... κι εσύ;;;;;; :lol:

Επαναληψις μητηρ πασης μαθησεως. Οταν τα διαβαζεις σε καθε νημα αγωνα, ε σου μενουν. :p

husky21
19/09/2019, 14:28
409973

Καντε μια προσθεση τις νικες και τα βαθρα του ακατανομαστου στις 12 πρωτες σαιζον του οπως την φωτο παραπανω...
409981

simoril
19/09/2019, 15:28
^

Μόνο τις 12 σεζόν να υπολογίσετε, γιατί μετά έσκασε μύτη στη μεγάλη κατηγορία ο Λόρε και άρχισαν οι ΦΑΠΕΣ.

:bawl: :cool::cool::cool:

Rac3rX
19/09/2019, 15:36
Μη συγκρίνετε ανόμοιες εποχές λέμε...

husky21
19/09/2019, 15:58
^

Μόνο τις 12 σεζόν να υπολογίσετε, γιατί μετά έσκασε μύτη στη μεγάλη κατηγορία ο Λόρε και άρχισαν οι ΦΑΠΕΣ.

:bawl: :cool::cool::cool:
ναι δικιο εχεις
ειδικα το 08 κ 09 επεσε πολυ φαπα
Απο την αναποδη φυσικα

giorgos.boun
19/09/2019, 16:48
ναι δικιο εχεις
ειδικα το 08 κ 09 επεσε πολυ φαπα
Απο την αναποδη φυσικα

Φώτη εσυ;;;;
Γιατί δεν μπαίνεις βρε αγόρι μου από το άλλο account, το κανονικό, να καταλαβαίνουμε και ποιος τα γράφει;
Μας μπερδεύεις με τα τόσα που έχεις.
Σορρυ για το off.

slzr
19/09/2019, 16:57
Επαναληψις μητηρ πασης μαθησεως. Οταν τα διαβαζεις σε καθε νημα αγωνα, ε σου μενουν. :p

:Είπα κι εγώ.. :lol:

:beer:

MG-KTiNoS
23/09/2019, 15:32
To μηχανάκι του Φάμπιο έχει πλαίσιο 08
και μοτέρ με 500 στροφές κάτω απ ο εργοστασιακό.
Η μόνη αναβάθμιση που πήρε φέτος είναι τα καλάμια από καρμπον στο πιρούνι.
Το λες και τραγικό !
410171

ptc
28/09/2019, 10:24
Μια ιδεα για να αποκτησει ενδιαφερον το πρωταθλημα.

410503

peterTHErider
28/09/2019, 12:32
To μηχανάκι του Φάμπιο έχει πλαίσιο 08
και μοτέρ με 500 στροφές κάτω απ ο εργοστασιακό.
Η μόνη αναβάθμιση που πήρε φέτος είναι τα καλάμια από καρμπον στο πιρούνι.
Το λες και τραγικό !
410171

πλαισιο απο το 08;τοτε που ηταν 800αρια;;;

BLiTzER
28/09/2019, 12:39
Μια ιδεα για να αποκτησει ενδιαφερον το πρωταθλημα.

410503

Σωστός.

Και για να αποκτήσουμε εμείς λίγο perspective.

410505

Στα 200 GP για τον καθένα:

Πρωταθλήματα,
Νίκες,
Βάθρα,
Poles,
Ταχύτεροι γύροι.

:smokin:

husky21
28/09/2019, 13:08
Σωστός.

410505

Πρωταθλήματα,
Νίκες,
Βάθρα,
Poles,
Ταχύτεροι γύροι.

Βγαλε επιτελους τα κιτρινα γυαλια
Να ειστε αντικειμενικοι εδω μεσα
οχι φανατιλες

BLiTzER
28/09/2019, 13:17
Βγαλε επιτελους τα κιτρινα γυαλια
Να ειστε αντικειμενικοι εδω μεσα
οχι φανατιλες

Ε τι; Κοίτα πώς τον έχει ισοπεδώσει στις POLE POSITIONS !!1112

Jimmu
28/09/2019, 13:36
Σωστός.

Πρωταθλήματα,
Νίκες,
Βάθρα,
Poles,
Ταχύτεροι γύροι.

..καλά,το "perspective" άστο, γιατί τα 200 αυτά gp είναι υπολογίζοντας και τα junior....και γιατί φέτο κι ο Κουαρταραρό, μπροστά θα είναι στη βαθμολογία..
Άσε που το 10ο δεν είναι και πολύ μακρυά,.....πια...
.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
..για το Μάρκο, έτσι?

:bawl:

BLiTzER
28/09/2019, 13:38
..καλά,το "perspective" άστο, γιατί τα 200 αυτά gp είναι υπολογίζοντας και τα junior....και γιατί φέτο κι ο Κουαρταραρό, μπροστά θα είναι στη βαθμολογία..
Άσε που το 10ο δεν είναι και πολύ μακρυά,.....πια...
.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
..για το Μάρκο, έτσι?

:bawl:

Τι εννοείς "υπολογίζοντας και τα junior"; Πριν λίγες μέρες δε γιόρτασε 200 GP ο ΜΜ, με σημαίες και πανηγύρια; Τον είχες ενημερώσει ότι τα junior δε μετράνε; Κάνε ένα τηλεφωνάκι, προλαβαίνει να ζητήσει συγγνώμη.

200 GP είναι και για τους 2, ακριβώς το ίδιο μέγεθος. Junior, mid, senior, whatever.

Όοοοοοοταν έρθει το 10ο, ξαναμιλάμε. Μέχρι τότε, μιλάμε με γεγονότα. Και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Εσύ δεν ήσουν Λορενζικός; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

husky21
28/09/2019, 13:56
Ποστ περι Gibernau και λοιπους κουλους σε 3,2,1
το βλεπω το κακο να ερχεται....

Υ.Γ. που ακριβως κολλαει ο Κουαρταραρο με τα 200 GP του ξεγραμμενου;
Αυτος εμφανιστηκε περιπου μετα τα 350

Jimmu
28/09/2019, 13:56
O Γιώργης είναι τραυματίας και να τον αφήσετε ήσυχο τον άνθρωπο μέχρι να ανακάμψει...!

:beer:

edit: Το ποστ με το "Σέτε" και λοιπούς παραλείπεται καθότι, είναι ατέρμονη η λούπα ....Μετά τι πιάνουμε είπαμε? Μαλαισία 15?

ΡΕΕΕ......Φρέσκα κουλούρια πουλάει ο κουλουράς....

GIOTIS750
30/09/2019, 14:35
Εδώ λίγο χρώματα κι με πινέλο αν θέτε να βαψετε τίποτα γυαλιά κλπ
:lol::beer:410626

g_m900
01/10/2019, 05:30
Δηλαδη αν παραθετεις αριθμους...φορας κιτρινα γυαλια.
Κατα τα αλλα εμεις του Ροσσι ειμαστε φανατικοι και κοιταμε μονο το 15 στη Μαλαισια...

Πραγματικα ηταν εκπληξη για μενα οι αριθμοι. Δεν υπολογιζα καθολου οτι ο Ροσσι ηταν τοσο κυριαρχικος.
Μην γραψει κανεις εξυπναδα περι ανταγωνισμου γιατι ο Ροσσι τα περισσοτερα τα πηρε χωρις ηλεκτρονικα και με διχρονιλα του κερατα στα 500.
Ο ΜΜ93 πηρε με τα 1000αρια ολα του τα πρωταθληματα και με μια σταθερη βαση στην οποια δουλευει η ομαδα του χρονια ενω καποιοι αλλοι μεχρι να συνερθουν απο τα 500 διχρονα...πηγανε στα 1000αρια τετραχρονα...μετα 800αρια και ξανα 1000αρια.
Εμεις συζηταμε μονο για το τι πρωταθλημα θα επερνε ο Μαρκεθ με την ΚΤΜ η την Ντουκατι αν αποφασισει να παει.
Σιγα μην παει.
Εννοειται πως θα φοβηθει.
Η χοντα του την 3η χρονια στα GP βρονταγε οταν την πηγαινε αερα...και οκ ειναι αστερι ο τυπος και πολυ τιμονι αλλα η Χοντα ξαναγινε πρωταθλητρια οταν πηγε στην Ολινς και την Μπρεμπο. Με Showa και Nissin γελουσε ο κοσμος.

platanos
01/10/2019, 07:30
Ο Μαρκεζ είναι πιστόλι παιδιά!!Δεν τον συμπαθώ σαν συμπεριφορά αλλά έχει ταλέντο!!
Ο Ροσσι δύναμη του παρελθόντος αλλά μεγάλωσε την θέση του θα την πάρει ο Γάλλος Φαμπιο......Όσο για Λορενθο πολύ μαυρογατος ο πουσ.....ς

MG-KTiNoS
04/10/2019, 09:01
Σωστός.

410505

Πρωταθλήματα,
Νίκες,
Βάθρα,
Poles,
Ταχύτεροι γύροι.

ωραία είναι όλα αυτά αλλά το σταρ σίστεμ
που προσπαθεί να κρατήσει το μπάρμπα ζωντανό ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια

ότι ο ΜΜ τα έκανε αυτά όντας 3 χρόνια ΝΕΟΤΕΡΟΣ

Έντο με ταξί
Τέλειωσε και το 1 γιαμάχα
10 χρόνια χωρίς ΠΠ
2 χρόνια χωρίς νίκη
απόλυση Γκαλμπουζέρα (τον έφυγε)
και η ζωή συνεχίζεται

husky21
04/10/2019, 10:23
ωραία είναι όλα αυτά αλλά το σταρ σίστεμ
που προσπαθεί να κρατήσει το μπάρμπα ζωντανό ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια

Βεβαια και συ ξεχνας(ισως κ οχι)
μια αλλη μικρη λεπτομερεια
Οτι ο ενας ξεκινησε 2 χρονια νωριτερα να τρεχει και ειχε περισσοτερους αγωνες ανα σαιζον
Οποτε ειναι απολυτα φυσιολογικο να φτασει τα 200 GP νωριτερα

Ειναι αυτα τα ατιμα μαθηματικα που ειπε και ο blitzer...

BLiTzER
04/10/2019, 10:28

Δηλαδή θα ήταν σωστό να συγκρίνουμε πόσες νίκες έκανε ο ΜΜ σε 200 αγώνες και ο Rossi σε 120 αγώνες, επειδή ο πρώτος ξεκίνησε να τρέχει νεότερος. :lol:

DoctoR_k6
04/10/2019, 11:15
Δηλαδή θα ήταν σωστό να συγκρίνουμε πόσες νίκες έκανε ο ΜΜ σε 200 αγώνες και ο Rossi σε 120 αγώνες, επειδή ο πρώτος ξεκίνησε να τρέχει νεότερος. :lol:

Οπως μας συμφερει αρκει να εχουμε δικαιο...:bawl:

MG-KTiNoS
04/10/2019, 13:58

Όχι αλλά επειδή τα ρεκόρ μετράνε στο τέλος της καριέρας
έχει 3 χρόνια πιο πολλά για να πάρει +3 ΠΠ
:D
Επίσης πήρε ΠΠ στα μοτο τζι πι με το καλώς ήρθε
πράγμα που δεν μπόρεσε ο μπάρμπας.
ναταλεμεκιαυτα
:cool:

υγ
Είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα βρουν για να δικαιολογήσουν τα αυτονόητα.

-Ο άνθρωπος δεν μπορεί πια.
:wave2:
(κόπσανε και τα κίτρινα ρπσμ)

BLiTzER
04/10/2019, 13:59
Ε καλά, δε νομίζω να θεωρεί κάποιος ότι μπορεί. :p

Acacius
04/10/2019, 18:06
Ρισκάρω την πρόβλεψη πως όταν συγκρίνουν την πορεία του κωλόγερου και του τσόγλανου στα 400 GP, οι στατιστικές θα είναι αμείλικτα υπέρ του δεύτερου

BLiTzER
04/10/2019, 18:09
Ρισκάρω την πρόβλεψη πως όταν συγκρίνουν την πορεία του κωλόγερου και του τσόγλανου στα 400 GP, οι στατιστικές θα είναι αμείλικτα υπέρ του δεύτερου

Πολύ πιθανό, καθώς έχει μερικά χρόνια προβάδισμα, τεράστιο πλεονέκτημα, και δεν έχει πάρει κανένα ρίσκο αλλαγής μοτοσικλέτας/ομάδας, ούτε έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στο άθλημα τα χρόνια που αγωνίζεται, αλλά μην ξεχνάς ότι κάποια στιγμή όλοι φθίνουν. Δεν είναι δυνατό να έχεις τις ίδιες επιδόσεις στα πρώτα 10 χρόνια και στα επόμενα 10. Αυτό ισχύει σε όλα τα αθλήματα κορυφαίου επιπέδου φυσικά. Μένει μόνο να δούμε πού θα είναι αυτό το σημείο.

simoril
04/10/2019, 20:38
Μετά τα 200 GP του γιατρού έσκασε μύτη ένας στόνερ και κάποιος λόρε...

Λογικό να πέσουν τα ποσοστά του...

Ο Μάρκος ποιον θα έχει αντίπαλο στο προσεχές μέλλον;

(Μη συγκρίνετε διαφορετικές εποχές... τα ποσοστά δεν βγαίνουν μόνο απο την οδηγική ικανότητα του καθενός αλλά απο πάρα πολλούς παράγοντες.)

cityfly
04/10/2019, 23:09
Μια χαρά δίκαιη σύγκριση είναι το 200-200. Και επίσης δίκαιη θα είναι ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ η 300-300, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τότε τι θα λένε τα νούμερα το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν σημαίνε κάτι το απόλυτο για το μέλλον. Μόνο εκτιμήσεις μπορεί να κάνει κάποιος.

MG-KTiNoS
05/10/2019, 13:20
Μια χαρά δίκαιη σύγκριση είναι το 200-200. Και επίσης δίκαιη θα είναι ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ η 300-300, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τότε τι θα λένε τα νούμερα το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν σημαίνε κάτι το απόλυτο για το μέλλον. Μόνο εκτιμήσεις μπορεί να κάνει κάποιος.

Κοίτα εμένα αυτά τα με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω δεν μου αρέσουν και πολύ.
Μετράνε τα 200 (αν δεν ήταν υπερ του δεν θα τα μέτραγαν)
αλλά το ότι ήρθε 1η χρονιά στο motogp και σήκωσε κούπα που το βάζεις?
Είναι πιο σημαντικές 2 3 νίκες παραπάνω υποθέτω από το να σκάσεις
και να τους σαπίσεις όλους με το καλημέρα ή όχι?
Τέσπα εδώ θα μαστε να να δούμε το ρεκόρ ΠΠ (και όχι νικών)
να σκάει διότι ο νέος δείχνει να παρελαύνει ασταμάτητος
και δεν είναι θέμα μηχανακίου γιατί οι άλλοι χονταίοι βλέπεις που είναι.

υγ
Αυτό το να μετράμε νίκες και όχι παγκόΖμια
είναι μια πρωτοτυπία που εισήγαγε ο Ρόσσι για να ξεχαστεί
πως τα ΠΠ του Αγκοστίνη δεν θα ξεπεραστούν ΠΟΤΕ.
(και υπάρχει κι ένας ακόμα που πήρε και φ1που ήθελε να τρέξει ο Ρόσσι αν θυμάσαι)

cityfly
05/10/2019, 13:29
Κοίτα εμένα αυτά τα με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω δεν μου αρέσουν και πολύ.
Μετράνε τα 200 (αν δεν ήταν υπερ του δεν θα τα μέτραγαν)
αλλά το ότι ήρθε 1η χρονιά στο motogp και σήκωσε κούπα που το βάζεις?
Είναι πιο σημαντικές 2 3 νίκες παραπάνω υποθέτω από το να σκάσεις
και να τους σαπίσεις όλους με το καλημέρα ή όχι?
Τέσπα εδώ θα μαστε να να δούμε το ρεκόρ ΠΠ (και όχι νικών)
να σκάει διότι ο νέος δείχνει να παρελαύνει ασταμάτητος
και δεν είναι θέμα μηχανακίου γιατί οι άλλοι χονταίοι βλέπεις που είναι.

υγ
Αυτό το να μετράμε νίκες και όχι παγκόΖμια
είναι μια πρωτοτυπία που εισήγαγε ο Ρόσσι για να ξεχαστεί
πως τα ΠΠ του Αγκοστίνη δεν θα ξεπεραστούν ΠΟΤΕ.
(και υπάρχει κι ένας ακόμα που πήρε και φ1που ήθελε να τρέξει ο Ρόσσι αν θυμάσαι)

Η ουσία του 200-200 είναι ότι οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται στο ίδιο πλαίσιο.
Με λίγα λόγια δεν μπορείς να πεις ποιος είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ καλύτερος όταν ο ένας είναι στο τελείωμα κι ο άλλος στα μισά συγκρίνοντας τα τελευταία χ χρόνια. Το να συγκρίνεις τι έκαναν κι οι δύο στην αρχή είναι δίκαιη σύγκριση αλλά δείχνει πορεία όχι τελικό αποτέλεσμα.
Μπορείς να εκτιμήσεις ότι θα τον περάσει ή όχι αλλά, και το χω ξαναπεί σαν προσωπική γνώμη, το ποιος είναι goat δεν μπορείς να το πεις όταν κάποιος είναι ακόμα εν ενεργεία.

MG-KTiNoS
05/10/2019, 14:01
Η ουσία του 200-200 είναι ότι οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται στο ίδιο πλαίσιο.
Με λίγα λόγια δεν μπορείς να πεις ποιος είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ καλύτερος όταν ο ένας είναι στο τελείωμα κι ο άλλος στα μισά συγκρίνοντας τα τελευταία χ χρόνια. Το να συγκρίνεις τι έκαναν κι οι δύο στην αρχή είναι δίκαιη σύγκριση αλλά δείχνει πορεία όχι τελικό αποτέλεσμα.
Μπορείς να εκτιμήσεις ότι θα τον περάσει ή όχι αλλά, και το χω ξαναπεί σαν προσωπική γνώμη, το ποιος είναι goat δεν μπορείς να το πεις όταν κάποιος είναι ακόμα εν ενεργεία.

Τεσπα ας μετρήσουν οι οπαδοί όπως θέλουν
Σε λίγο το 8ο και δεν βλέπω ποιος μπορεί να τον εμποδίσει και για το 9....
Μετά θα δούμε.

GIOTIS750
08/10/2019, 23:07
https://2wo.gr/race/race-world/3872-marc-marquez-oikonomikes-apolabes-mporei-na-prokalesoyn-alysidotes-exelixeis

Lioulios
09/10/2019, 07:26
https://2wo.gr/race/race-world/3872-marc-marquez-oikonomikes-apolabes-mporei-na-prokalesoyn-alysidotes-exelixeis

Βγηκα απο την σελιδα καευθειαν ,πριν πεσει κανενα εκατομμυριο και με πλακωσει.

GIOTIS750
09/10/2019, 19:43
Βγηκα απο την σελιδα καευθειαν ,πριν πεσει κανενα εκατομμυριο και με πλακωσει.

:lol:σωστος:beer:

sniper
10/10/2019, 10:48
Τεσπα ας μετρήσουν οι οπαδοί όπως θέλουν
Σε λίγο το 8ο και δεν βλέπω ποιος μπορεί να τον εμποδίσει και για το 9....
Μετά θα δούμε.

Δεν χρειάζεται, το έχει ήδη πει ο Γιατρός ότι εύκολα θα περάσει κι αυτόν και τον Αγκοστίνι στα επόμενα χρόνια.

Το γεγονός που κάνει τον Γιατρό να είναι goat, είναι ότι είναι αυθεντικός, το διασκεδάζει, και δεν είναι Ισπανός.

BLiTzER
10/10/2019, 10:51
Δεν χρειάζεται, το έχει ήδη πει ο Γιατρός ότι εύκολα θα περάσει κι αυτόν και τον Αγκοστίνι στα επόμενα χρόνια.

Το γεγονός που κάνει τον Γιατρό να είναι goat, είναι ότι είναι αυθεντικός, το διασκεδάζει, και δεν είναι Ισπανός.

Και δεν πανηγυρίζει "πρωταθλήματα" που πήρε ενώ έτρεχε μόνος του με μοτοσικλέτα, όταν οι άλλοι είχαν glx 80άρια.

sniper
10/10/2019, 10:55
Και δεν πανηγυρίζει "πρωταθλήματα" που πήρε ενώ έτρεχε μόνος του με μοτοσικλέτα, όταν οι άλλοι είχαν glx 80άρια.

ΟΚ, πανηγυρίζει γιατί οδηγεί κάτι που δεν μπορεί κανένας άλλος (ο Χόρχε δεν πιάνεται, δεν μπορεί να οδηγήσει πλέον ούτε τρικυκλο) και βγάζει πρωταθλήματα.
Επίσης, έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι και ο εξυπνότερος στο γκριντ, αλλά σ' αυτό φταίει το DNA του.

BLiTzER
10/10/2019, 10:57
Α δε μιλούσα για τον ΜΜ. Ο ΜΜ δικαίως πανηγυρίζει, είναι τιμονάρα. :D

DoctoR_k6
10/10/2019, 11:31

Οταν αποσυρθει ο κοντινοτερος διεκδικητης θα τα βαλει με τον επομενο...μην χολοσκας.
Κ σε 2 κατηγοριες ετσι...? :D

MG-KTiNoS
10/10/2019, 13:53

O Γιατρός δεν διασκεδάζει. Χτίζει αυτοκρατορία.
Παίζει να είναι ο εξυπνότερος μπίζνεζ μαν όλων των εποχών και όχι μόνο στην ιστορία των αγώνων.
Από το τίποτα ως τώρα βρέθηκε με
-2 αγωνιστικές ομάδες που παίζουν για παγκόσμιο.
-μια σχολή αγωνιστικής οδήγησης και γραφείο μάνατζμεντ πιλότων
-μετοχές σε πολύ σημαντικές εταιρείες στο χώρο. (που μπορούν να σπονσοράρουν τους πάνω)
Ο άνθρωπος έφερε αυτό που λέμε δημόσιες σχέσεις σε άλλο επίπεδο άγνωστο μέχρι τώρα.
Μπορεί να μην σπάσει ποτέ το ρεκόρ του Αγκοστίνι, μπορεί να χάσει το ρεκόρ του από τον ΜΜ αλλά
Ουδής ποτέ δεν έφτασε σε τέτοια απίστευτα επίπεδα δημοτικότητας.
(βλέπε κι εδώ μέσα πχ)

Αυτή είναι αντικειμενική αλήθεια άσχετα αν μας γουστάρει ή όχι

sniper
10/10/2019, 13:59
O Γιατρός δεν διασκεδάζει. Χτίζει αυτοκρατορία.
Παίζει να είναι ο εξυπνότερος μπίζνεζ μαν όλων των εποχών και όχι μόνο στην ιστορία των αγώνων.
Από το τίποτα ως τώρα βρέθηκε με
-2 αγωνιστικές ομάδες που παίζουν για παγκόσμιο.
-μια σχολή αγωνιστικής οδήγησης και γραφείο μάνατζμεντ πιλότων
-μετοχές σε πολύ σημαντικές εταιρείες στο χώρο. (που μπορούν να σπονσοράρουν τους πάνω)
Ο άνθρωπος έφερε αυτό που λέμε δημόσιες σχέσεις σε άλλο επίπεδο άγνωστο μέχρι τώρα.
Μπορεί να μην σπάσει ποτέ το ρεκόρ του Αγκοστίνι, μπορεί να χάσει το ρεκόρ του από τον ΜΜ αλλά
Ουδής ποτέ δεν έφτασε σε τέτοια απίστευτα επίπεδα δημοτικότητας.
(βλέπε κι εδώ μέσα πχ)

Αυτή είναι αντικειμενική αλήθεια άσχετα αν μας γουστάρει ή όχι

Συμφωνούμε.

THRESH
10/10/2019, 14:31
Μπορούσε να πάει κ αλλού για επιχειρηματικές κινήσεις , να θυμήσω οτι είναι Yamaha Ambassador και πόσα ακόμη

Είναι στο MotoGP γιατί γουστάρει να καβαλά μοτό και να οδηγεί γενικότερα
ενώ η ηλικία του δεν έχει και πολύ σημασία αφού είναι ανταγωνιστικός,κι ας μην είναι η χρονιά του.

Να θυμίσω οτι το 2006-2007 , ο Rossi δοκίμασε πετυχημένα σε ένα publicity stunt μια F1 της Ferrari τότε
με καθόλου άσχημα αποτελέσματα.
Τότε , αν δεν ήταν τόσο μπ*23δέλο το εσωτερικό της Scuderia με Todt - Montezemolo - Schumacher , δεν θα ήταν διόλου απίθανο να
χάναμε το γιατρό προς τα εκεί

Φανταστείτε τον στις 24h του LeMans αύριο μεθαύριο