View Full Version : συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
εξηγώ συνεχώς πως δεν δέχομαι αυτό το σκεπτικό
Δεκτόν, αλλά κι εγώ δεν δέχομαι το σκεπτικό του τύπου «μα το είπε ο Κανεμότο και ο Σούπο».
Με αυτή τη λογική ο Μπραντ Πιτ είχε πει για τον Ρόσσι «θα έδινα τα πάντα να ήμουν σαν κι αυτόν (http://www.motogp.com/en/news/2008/10/10/brad-pitt-reveals-his-admiration-for-rossi/148399)» και αν με ρωτούσες αν θα ήθελα να είμαι ο Κανεμότο ή ο Μπραντ Πιτ, φαντάζομαι μαντεύεις τι θα απαντούσα...
Όσο για τους αντιπάλους το δέχομαι, αλλά αναφέρονταν καθαρά στο 2011, όχι στη γενικότερη αξία.
Και επειδή εδώ κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ως «φορών κίτρινα γυαλιά», να επισημάνω πως η για εμένα ο Rossi δεν είναι ούτε ο μεγαλύτερος αναβάτης που έχω δει, ούτε αυτός που προτιμώ προσωπικά. Αυτοί είναι αντίστοιχα ο Rainey και ο Schwantz και από τους τωρινούς έχω δηλώσει πως προσωπικά είμαι με τον Lorenzo, όχι με τον Rossi.
Αλλά όχι και να θεωρείται μεγαλύτερος αναβάτης ο Stoner από τον Rossi, αυτό είναι ύβρις προς το ίδιο το σπορ.
pipe_smoker
16/04/2015, 20:38
:lol:
υγ
Ξέχασα να σας πω πως αν ο Ρώσσι δεν είχε βρει μηχανάκι θα είχε μεταΠΗΔΗΣΕΙ στο WSBK
που δεν ήταν του ΕΖμπέλετα ΤΟΤΕ.
Να ρωτήσω πόσοι θα συνέχιζαν να βλέπουν μοτο τζι πι χωρίς Ρόσσι από δω?
Τα νούμερα τηλεθέασης όσο ο Ρόσσι ήταν στο Ντούκο το είπαν πάντως καθαρά...
:cool:
Ψηλάφισε προσεκτικά γύρω γύρω τον πάγκο.....
Βρες πού έχεις τα γυαλιά της γκαβωμάρας που πουλάς στο ΓΚοΖμάκη....
Βάλε ένα ζευγάρι που να σου κάνει....
Και ξαναδιάβασε να δεις τα bold στη λέξη "συχνά":p
Εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουνε.
Το παρατσούκλι του Έρικ Κλάπτον είναι "slow hand" που είναι χαϊδευτικό του "κουλός".
Σχεδόν κανείς δεν έχει να πει κακιά κουβέντα για έναν άνθρωπο με τέτοια καριέρα και τέτοια προσφορά στη μουσική.
Εκτός από τον Μπλακμορ, πρώην κιθαρίστα των deep purple, που όταν τον είχαν ρωτήσει τη γνώμη του για τον Κλάπτον είχε πει ότι όντως είναι κουλός και δικαίως του έχει δοθεί το παρατσούκλι.
Και στους αγώνες που η τεστοστερόνη δίνει και παίρνει σίγουρα θα υπάρξουνε στιγμές που κάποιος δε θα κρατηθεί και θα το τραβήξει.
Κι ο Ρόσι του είχε παίξει ένα γρόθο του Μπιάτζι να έρθει στα γράδα του:lol:
Στα @@ του δεν είναι κανείς.
Ή, για να πιάσουμε πάλι τις εξαιρέσεις, μπορεί να είναι ελάχιστοι, ή μπορεί να είναι αυτό το "παράξενο" επικοινωνιακό τους ύφος για να διαφέρουν.
Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης, πωλήσεων μπλουζακίων καπελακίων και λοιπών μαλακιών, δεν πουλήσανε γιατί γράφανε "Ρόσι".
Πουλήσανε γιατί γράφανε "Ρόσι" και όπου "Ρόσι" σημαίνει 9 κούπες, και όλα τα συμπαραμαρτούντα.
Κι εγώ μπορεί να το έχω το επικοινωνιακό.
Άμα δεν έχω γ@μηθεί να σηκώνω τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο, ούτε μπλουζάκι θα πουλήσω ούτε μηχανάκι θα μου δώσουν, και μόνο η μάνα μου θα με κλάψει.
Για να επιβεβαιώσω πως δεν περίμενε ούτε η ομάδα του την φοβερή νίκη του στο κατάρ, να το βίντεο απ τον τερματισμό.
3 άνθρωποι σύνολον πάνω στα κάγκελα, εκ των οποίων ο ένας ήταν τόσο σαστισμένος που δεν σήκωσε καν το χέρι
http://vid1347.photobucket.com/albums/p705/endopandou/Record_2015_03_30_18_57_38_956_zpsyva3tspd.mp4
Το οτι η ομάδα του πανηγύρισε, και ακόμα περισσότερο ο ένας είχα σαστίσει τόσο ΔΕΝ σήκωσε το χέρι (!!!)(μήπως είχε πάει για χέσιμο όταν ήταν 8ος, και βγήκε στον τερματισμό?)....είναι απόδειξη πως η ομάδα του δεν πίστευε σ΄αυτόν? Εεεε?
Και μιλάμε για τον αγώνα που ήταν μπροστά τους 3 τελευταίους γύρους?
Αυτά είναι τα τεκμήρια της εμπερεστατωμένης σου άποψη ??? Ενα δάκρυ κύλισε από το πόσο μικροί είμαστε...Είσαι τιτανοτεράστιος φίλε !!!
:tooth:
:tooth::tooth:
:tooth::tooth::tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
MG-KTiNoS
16/04/2015, 22:25
pipe_smoker
http://www.derapate.it/articolo/marco-simoncelli-il-meglio-del-sic-nel-giorno-del-suo-anniversario-foto-e-video/42361/
-O Μπαρμπέρα είναι κόπανος... χωρίς παραξήγηση...
-Οι ΙΣπανοί δεν με γουσταραν...
-Μεγάλωσα ορίμασα και κατάλαβα ποιοί είναι φιλοί και ποιοί λένε ότι είναι εκεί
και μετά σου ρίχνουν μια κλωτσά στο γκώλο...
-καλέ μου θεέ (αυτό το έλεγε κάθε μέρα) τι χτύπος !!!
-Ο Μπερμπερά είπε ότι έβγαλες πόδι
-Ναι ναι ...της αδερφής του...
pipe_smoker
16/04/2015, 22:38
pipe_smoker
http://www.derapate.it/articolo/marco-simoncelli-il-meglio-del-sic-nel-giorno-del-suo-anniversario-foto-e-video/42361/
-O Μπαρμπέρα είναι κόπανος... χωρίς παραξήγηση...
-Οι ΙΣπανοί δεν με γουσταραν...
-Μεγάλωσα ορίμασα και κατάλαβα ποιοί είναι φιλοί και ποιοί λένε ότι είναι εκεί
και μετά σου ρίχνουν μια κλωτσά στο γκώλο...
-καλέ μου θεέ (αυτό το έλεγε κάθε μέρα) τι χτύπος !!!
-Ο Μπερμπερά είπε ότι έβγαλες πόδι
-Ναι ναι ...της αδερφής του...
Τα ξέρω βρε άνθρωπα αυτά για τον Σίμο.
Δεν είναι ο κανόνας όμως αυτός. Αυτό λέω.
sapila racing
17/04/2015, 08:53
Let it die.
334051
Γιατί ρε φίλε?
Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο που θα μοιραστεί απλοχερα η απόλυτη γνώση! :lol:
endopandou
17/04/2015, 09:50
Γιατί ρε φίλε?
Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο που θα μοιραστεί απλοχερα η απόλυτη γνώση! :lol:
Πάμε πάλι.
Αυτό είναι θρεντ για αγωνιστικά θέματα, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων τω μελών του φόρουμ.
Τα συνεχόμενα φλέιμ ποστ με σκοπό την υποτίμηση μελών -εκ των κανονισμών- δεν επιτρέπονται.
Εσύ ωστόσο εξακολουθείς να assholeisai μανιοκαταθληπτικά με εμένα δίχως να καταλαβαίνεις (όχι τυχαίο) πως αποδομείς τη λειτουργία του ίδιου του φόρουμ.
Στο απυρόβλητο είσαι, δεν κατανοείς τι πράττεις, δεν ντρέπεσαι, δεν κρατάς τον λόγο σου, πορεύσου. Να νικηθείς αποκλείεται, αυτό προϋποθέτει κατανόηση.
#the_unbeatables
sapila racing
17/04/2015, 09:58
Πάμε πάλι.
Αυτό είναι θρεντ για αγωνιστικά θέματα, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων τω μελών του φόρουμ.
Τα συνεχόμενα φλέιμ ποστ με σκοπό την υποτίμηση μελών -εκ των κανονισμών- δεν επιτρέπονται.
Εσύ ωστόσο εξακολουθείς να assholeisai μανιοκαταθληπτικά με εμένα δίχως να καταλαβαίνεις (όχι τυχαίο) πως αποδομείς τη λειτουργία του ίδιου του φόρουμ.
Στο απυρόβλητο είσαι, δεν κατανοείς τι πράττεις, δεν ντρέπεσαι, δεν κρατάς τον λόγο σου, πορεύσου. Να νικηθείς αποκλείεται, αυτό προϋποθέτει κατανόηση.
#the_unbeatables
Flame post? Εγώ γράφω flame post ή εσύ που τα έχεις βαλει με όλο το φόρουμ?
Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον καν μαζί σου αγαπητέ. :nono:
Tα υπόλοιπα μέλη μια χαρά ανταλλάσσουν απόψεις, και όλοι μα όλοι έχουν άλλη αποψη απο την δική σου, την οποία εσύ όχι μόνο δεν δέχεσαι αλλά επιτίθεσαι συγκαλυμμένα σε όποιον δεν συμμερίζεται την άποψή σου.
Απ όσα έγραψες ο ενας δεν ξερετι τι του γίνεται, ο άλλος το χει χαμένο, ο άλλος φοράει κιτρινα γυαλιά, εγώ *&^%λούμαι μανιοκαταθλιπτικά με σένα.
Συμμορφώσου γιατί παραβαίνεις τους κανόνες πλέον.
endopandou
17/04/2015, 10:06
Flame post? Εγώ γράφω flame post ή εσύ που τα έχεις βαλει με όλο το φόρουμ?
Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον καν μαζί σου αγαπητέ. :nono:
Tα υπόλοιπα μέλη μια χαρά ανταλλάσσουν απόψεις, και όλοι μα όλοι έχουν άλλη αποψη απο την δική σου, την οποία εσύ όχι μόνο δεν δέχεσαι αλλά επιτίθεσαι συγκαλυμμένα σε όποιον δεν συμμερίζεται την άποψή σου.
Απ όσα έγραψες ο ενας δεν ξερετι τι του γίνεται, ο άλλος το χει χαμένο, ο άλλος φοράει κιτρινα γυαλιά, εγώ *&^%λούμαι μανιοκαταθλιπτικά με σένα.
Συμμορφώσου γιατί παραβαίνεις τους κανόνες πλέον.
με το απειλητικό συμμορφώσου τι εννοείς προϊστάμενε;
edit Α για νέους βαθμούς ποινής μίλαγες. Και πολύ που άργησαν.
Τελικά αν δε θεωρείς τον Στόνερ τον καλύτερο όλων των εποχών, δεν πρέπει επ'ουδενί να το γράψεις σε αυτό το θρεντ γιατί θα σου την πέσει ο Εντοςπαντού με επιχειρήματα που μόνο εκείνος θεωρεί λογικά και τεκμηριωμένα. Και αν δεν το βάλεις κάτω και προσπαθήσεις με τη λογική να τα αντικρούσεις και να δεις που μπορεί να βγάλει αυτός ο διάλογος, θα αρχίσει να σε υποτιμά να σε προσβάλλει και να σε χαρακτηρίζει malaka αλλά γραμμένο στα αγγλικά για να θεωρείται σικ. Και τέλος να καταλήγει πως φταίει το σύστημα το σάπιο κλπ κλπ.
Μάλιστα.
Τι να πει κανείς..τεσπα..στο θέμα μας..κανα ψάρι έπιασε ο υπερμέγιστος;
endopandou
17/04/2015, 17:52
Τελικά αν δε θεωρείς τον Στόνερ τον καλύτερο όλων των εποχών, δεν πρέπει επ'ουδενί να το γράψεις σε αυτό το θρεντ γιατί θα σου την πέσει ο Εντοςπαντού με επιχειρήματα που μόνο εκείνος θεωρεί λογικά και τεκμηριωμένα. Και αν δεν το βάλεις κάτω και προσπαθήσεις με τη λογική να τα αντικρούσεις και να δεις που μπορεί να βγάλει αυτός ο διάλογος, θα αρχίσει να σε υποτιμά να σε προσβάλλει και να σε χαρακτηρίζει malaka αλλά γραμμένο στα αγγλικά για να θεωρείται σικ. Και τέλος να καταλήγει πως φταίει το σύστημα το σάπιο κλπ κλπ.
Μάλιστα.
Ναι την ξαναείδαμε πολλάκις αυτή τη λογική. Το ότι ο μοντεράτορας σαπίλα ρέισι και ο φίλος του μπύρων διατυμπανούν πως δεν θέλουν να ασχολούνται μαζί μου αλλά ασχολούνται μόνιμα μαζί μου (και με άλλους στονερικούς που δεν τους είναι αρεστοί αλλά αυτό είναι άλλο) ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ αδυνατείτε να το δείτε ή καλύτερα δεν θέλετε να το δείτε εθελοτυφλώντας. Το assholeitai σε πείραξε. Κατ αυτή τη λογική λοιπόν είναι άσχημο πράγμα οι κακές λεξούλες και θεμιτό οι συνολικά και μόνιμα προκλητικές συμπεριφορές.
Κουράγιο και λίγοι έμειναν
Μάλιστα.
Αν κάποιος σου απαντήσει με τρόπο που παραβιάζει τους κανονισμούς, μπορείς είτε να συνεχίζεις να τηρείς τους κανονισμούς και να παραπέμψεις το θέμα στο moderation team του forum, είτε να παραβιάσεις με τη σειρά σου τον κανονισμό και να απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο.
Στην 2η περίπτωση όμως, δεν μπορείς να παραπονιέσαι μιας και είσαι συνένοχος.
Εν πάση περιπτώση, αν και με τον endo εδώ και καιρό διαφωνούμε για το συγκεκριμένο θέμα, σε εμένα δεν έχει απευθυνθεί με απρεπή τρόπο. Τι εξήγηση δίνεις;
και με άλλους στονερικούς που δεν τους είναι αρεστοί αλλά αυτό είναι άλλο
Κακώς συνδέεις μεταξύ τους άσχετα πράγματα.
Για παράδειγμα, το γεγονός πως το μισό moderation team έχει τσακωθεί με συγκεκριμένο μέλος δεν οφείλεται στο ότι είναι στονερικός, αλλά στο δασκαλίστικο ύφος με το οποίο απευθύνεται στους πάντες. Είναι αυτονόητο πως κάτι τέτοιο θα συμβεί αργά ή γρήγορα.
Δεν υπάρχει κλίκα αντι-φιλάθλων του Στόνερ.
Ναι την ξαναείδαμε πολλάκις αυτή τη λογική. Το ότι ο μοντεράτορας σαπίλα ρέισι και ο φίλος του μπύρων διατυμπανούν πως δεν θέλουν να ασχολούνται μαζί μου αλλά ασχολούνται μόνιμα μαζί μου (και με άλλους στονερικούς που δεν τους είναι αρεστοί αλλά αυτό είναι άλλο) ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ αδυνατείτε να το δείτε ή καλύτερα δεν θέλετε να το δείτε εθελοτυφλώντας. Το assholeitai σε πείραξε. Κατ αυτή τη λογική λοιπόν είναι άσχημο πράγμα οι κακές λεξούλες και θεμιτό οι συνολικά και μόνιμα προκλητικές συμπεριφορές.
Κουράγιο και λίγοι έμειναν
Δεν κατάλαβα πως προέκυψαν πάλι οι παραληρητικές ιδέες διωκτικού τύπου. Δεν έχω ανταποδώσει κάποιες απ΄τα απαξιωτικές φίφες που μου έχεις αποδώσει, μιας και ο μοναδικός τρόπος για να γράφει κάποιος μαζί σου είναι να κάνει πλάκα αν και έχει χάσει το νόημα και αυτό.
Πως να κάνεις πλάκα σε κάποιον που έκατσε, παρατήρησε, ξαναέπαιξε, έκανε pause, rewind, forward, HD full screen και τόλμησε χωρίς ντροπή να σχολιάσεις τον τρόπο που πανηγυρίζουν (!!) κάποιοι τεχνικοί της ομάδας, και όχι το γεγονός της νίκης (οποιουδήποτε αναβάτη), προκειμένου να τεκμηριώσει την απαξίωση προς κάποιον οδηγό που κέρδισε έναν αγώνα?
Ολόψυχα καλή εκτόξευση σου εύχομαι. 334082
RaGe_Raptor
04/06/2015, 18:11
χρόνια πολλά στον τεράστιο Mick για τα γενέθλιά του:beer:
336681
MG-KTiNoS
15/06/2015, 16:12
337225
Garriga & John Kocinski
Από τότε που ήρθε ο Ρόσσι πτν όλα....
Χάλασαν τα μότο τζι πι !
(παλιά ήταν όλα όμορφα...)
:rotflmao:
337225
Garriga & John Kocinski
Από τότε που ήρθε ο Ρόσσι πτν όλα....
Χάλασαν τα μότο τζι πι !
(παλιά ήταν όλα όμορφα...)
:rotflmao:
Αποκλείεται να είναι ο Kocinski
sapila racing
15/06/2015, 17:20
Αποκλείεται να είναι ο Kocinski
Σωστός...
Eχει ξαναμπεί η φωτό, αλλά δεν το βρήκαμε τότε ποιός τις έτρωγε, μονο ποιός τις εριχνε.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=68252&page=140&p=1905722&highlight=Garriga#post1905722
Τελικά βρεθηκε ομως σημερα:
Juan Garriga (Grottini-Ducati 888SP5) taking it out on Mauro Mastrelli (Pasolini-Yamaha YZF750SP), 1993 Spanish World Superbike round, Albacete
Aπό εδω
http://itsawheelthing.tumblr.com/page/266
Ktinos αδιάβαστος, αυριο με τον κηδεμόνα σου παιδί μου. :D
MG-KTiNoS
29/06/2015, 01:24
337888
Valentino Rossi is visiting the Goodwood Festival of Speed (West Sussex, UK) to celebrate Yamaha Motor Company's 60th anniversary. Here he is on the Goodwood House balcony
GIOTIS750
29/06/2015, 13:12
Valentino Rossi al Festival of Speed di Goodwood
Read more: Fotogallery, Valentino Rossi al Festival of Speed di Goodwood http://www.gpone.com/2015062817398/Valentino-Rossi-al-Festival-of-Speed-di-Goodwood.html#ixzz3eRsLow5J
.
Follow us: @gponedotcom on Twitter | GPOnecom on Facebook
http://www.gpone.com/2015062817398/Valentino-Rossi-al-Festival-of-Speed-di-Goodwood.html
https://www.youtube.com/watch?t=21&v=QsSOAnPWWHU
https://www.youtube.com/watch?t=21&v=QsSOAnPWWHU
7Tolis:beer:
MG-KTiNoS
21/07/2015, 14:12
338741
Πάει ο φούρνος....
Billymuse
21/07/2015, 21:27
338741
Πάει ο φούρνος....
Καπελάκι απο Ατρομητάρα?
MG-KTiNoS
22/07/2015, 07:43
Καπελάκι απο Ατρομητάρα?
MG-KTiNoS
04/10/2015, 19:15
342354
Είχε πει τότε που ήταν στη Ντουκάτι.....
RaGe_Raptor
14/10/2015, 11:06
Διαβαστερό παιδί ... έτσι εύκολα γίνεσαι γιατρός;
342984
τελείως σκράπας ήταν στο σχολείο. άμα ήταν στην Ελλάδα θα ήταν πάντα γαλαρία με όριο απουσιών και glx με motorsport :lol:
τελείως σκράπας ήταν στο σχολείο. άμα ήταν στην Ελλάδα θα ήταν πάντα γαλαρία με όριο απουσιών και glx με motorsport :lol:
Μα τι διαβάζει ρε ΄σεις? Βιβλίο που έχει γράψει ο πατέρας του και ο ίδιος στα 15? :confused:
Καπελάκι απο Ατρομητάρα?
χαχαχαχα
που το ειδες μωρη κουφαλα!!!
ΝIKOLTSOS
15/10/2015, 06:52
SUPERBIKE CHAMP CARLOS CHECA TURNS HIS HAND TO RALLY (http://www.enduro21.com/index.php/rally/116-superbike-champ-carlos-checa-turns-his-hand-to-rally)
Νομίζω πρέπει να γραφτεί κι εδώ:
2006 World Champion NickyHayden will be inducted into the MotoGP Hall of Fame as a MotoGP Legend in Valencia.
link (http://www.motogp.com/en/twitter_update/2015/10/16/2006-world-champion-nickyhayden-will-be-inducted-into-the-motogp/187214)
φατσούλα:
343174
δικό σας :D
Νομίζω πρέπει να γραφτεί κι εδώ:
2006 World Champion NickyHayden will be inducted into the MotoGP Hall of Fame as a MotoGP Legend in Valencia.
link (http://www.motogp.com/en/twitter_update/2015/10/16/2006-world-champion-nickyhayden-will-be-inducted-into-the-motogp/187214)
φατσούλα:
343174
δικό σας :D
Ο Hayden μάλλον πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Guinness, ως ο άνθρωπος που έβαλε τους περισσότερους άσσους#1 πάνω του, μετά το ΠΠ του 2006.
Η μόνη σκηνή που μου έχει μείνει από εκείνη τη χρονιά, είναι η πτώση του Collin στην τελευταία στροφή, λίγα μέτρα πριν την μοναδική νίκη σε GP που θα πετύχαινε.
Τώρα, για το legend...μάλλον κίνηση marketing προς το αμερικανικό κοινό μου φαίνεται. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι τώρα τον τίτλο τον έδιναν σε όσους είχαν minimum 2 ΠΠ στα μεγάλα ή είχαν σκοτωθεί σε αγώνα.
MG-KTiNoS
17/10/2015, 11:04
Η μόνη σκηνή που μου έχει μείνει από εκείνη τη χρονιά, είναι η πτώση του Collin στην τελευταία στροφή, λίγα μέτρα πριν την μοναδική νίκη σε GP που θα πετύχαινε.
Εμενα πάλι του Ρόσσι....
http://www.repubblica.it/2006/c/sezioni/sport/moto06/valencia-gara-06/valencia-gara-06.html
:D:D
Ordine d'arrivo
1. Troy Bayliss (AUS/Ducati) in 46:55.415 Με το κωλομηχανάκι που μόνο ο Στόνερ κέρδιζε
2. Loris Capirossi (ITA/Ducati) a 1.319
3. Nicky Hayden (USA/Honda) 9.230
4. Dani Pedrosa (ESP/Honda) 12.065
5. Marco Melandri (ITA/Honda) 16.306
6. Toni Elias (ESP/Honda) 17.390
7. Shinya Nakano (JPN/Kawasaki) 19.329
8. Kenny Roberts Jr (USA/KR211V) 23.174
9. Colin Edwards (USA/Yamaha) 26.072
10. Carlos Checa (ESP/Yamaha) 28.194
<B>Rossi shock: caduta e addio al titolo<br>Hayden è campione del mondo</B>
Jorge Lorenzo, nuovo campione del mondo della 250
Classifica mondiale piloti
1. Nicky Hayden (USA/Honda) 252 punti (campione)
2. Valentino Rossi (ITA/Yamada) 247
3. Loris Capirossi (ITA/Ducati) 229 με κάτι αγώνες λιγότερους
4. Marco Melandri (ITA/Honda) 228
5. Dani Pedrosa (ESP/Honda) 215
6. Kenny Roberts Jr (USA/KR211V) 134
7. Colin Edwards (USA/Yamaha) 124
8. Casey Stoner (AUS/Honda) 119
9. Toni Elias (ESP/Honda) 116
10. John Hopkins (USA/Suzuki) 116
Classifica mondiale costruttori
1. Honda 360 punti
2. Yamaha 289
3. Ducati 248
pipe_smoker
17/10/2015, 11:28
Ο Hayden μάλλον πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Guinness, ως ο άνθρωπος που έβαλε τους περισσότερους άσσους#1 πάνω του, μετά το ΠΠ του 2006.
Τώρα, για το legend...μάλλον κίνηση marketing προς το αμερικανικό κοινό μου φαίνεται. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι τώρα τον τίτλο τον έδιναν σε όσους είχαν minimum 2 ΠΠ στα μεγάλα ή είχαν σκοτωθεί σε αγώνα.
Agreed.
Κι εγώ νομίζω τα κριτήρια για το χολοφέιμ αυτά που λές είναι.
Αν έχουν βγει να τα ανακοινώσουν δημόσια με βούλες και σφραγίδες δεν ξέρω, γιατί αλλιώς τέτοια κίνηση όπως αυτή με τον Χέυντεν δε θα μπορούσαν να την κάνουν.
MG-KTiNoS
17/10/2015, 11:44
Κι εγώ νομίζω τα κριτήρια για το χολοφέιμ αυτά που λές είναι
χωρίς ΠΠ κωλοφέιμ δεν έχει.
Κάτσε να δούμε τώρα που θα πάρει πουλο ο Πετρογκαζάκης αν θα τον γράψουν
(η λογική αυτό λέει πάντως, οι μανατζαραίοι δεν ξέρω....)
:rolleyes:
pipe_smoker
17/10/2015, 11:53
Αυτό λέω ρε συ.
Χωρίς 2 ΠΠ στα μεγάλα κιόλας, δεν έχει χολοφέιμ.
Όπως έγραψε κι ο Βύρωνας.
Άμα μπει κι ο Πεντρόζας χόλοφέιμ ας τους βάλουν κι όλους να τελειώνουμε.
Δε μου είναι αντιπαθής και το έχω ξαναπεί. Κάθε άλλο.
Και το οδηγικό στυλ του μου αρέσει, και γρήγορος είναι και και και.
Αλλά αυτό είναι gp. Όχι δημοτικό να βραβεύουμε και την προσπάθεια.
Αν υπάρχουν κριτήρια πρέπει να τηρούνται.
MG-KTiNoS
17/10/2015, 12:31
μόνο λεφτά υπάρχουν....
μόνο λεφτά υπάρχουν....
αυτό .-
Ο τρόπος που το κάνουν, είναι εντελώς οτι να΄ναι πλέον. Μέχρι στιγμής προϋπόθεση ΗΤΑΝ τα 2 ΠΠ στα μεγάλα. Με τι κριτήρια επιλέχθηκε ένας αναβάτης που έχει 1 ΠΠ και 5 νίκες συνολικά στην καριέρα του, το αγνοώ.
Αν ήθελαν να τους ξεφτιλίσουν όμως, θα μπορούσαν να ζητήσουν να μπουν και ο Κ.Roberts Jr, Criville και όσοι παγκόσμιοι είναι εν ζωη.
devil's animal
17/10/2015, 16:55
ειστε σιγουροι οτι ειναι 2 ΠΠ για το hall of fame? γιατι βλεπω στους legends και τον Schwantz που εχει 1...
ειστε σιγουροι οτι ειναι 2 ΠΠ για το hall of fame? γιατι βλεπω στους legends και τον Schwantz που εχει 1...
Μπορεί να έχουν και τον Kevin. Δεν θυμάμαι, ο κανόνας ήταν δυο. Ακόμα και αν είναι άλλος ένας, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο σημείο σύγκρισης πάντως.
Ακόμα και με κάτι αόριστο τύπου "συνεισφορά στο σπορ".
devil's animal
17/10/2015, 20:46
Μπορεί να έχουν και τον Kevin. Δεν θυμάμαι, ο κανόνας ήταν δυο. Ακόμα και αν είναι άλλος ένας, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο σημείο σύγκρισης πάντως.
Ακόμα και με κάτι αόριστο τύπου "συνεισφορά στο σπορ".
δεν λεω οτι υπαρχει σημειο συγκρισης, φιλοσοφικο ηταν το ερωτημα...
ΝIKOLTSOS
24/10/2015, 22:54
«Ήμουν αποφασισμένος να αποδείξω πως μπορούσα να κερδίσω ακόμα και χωρίς μια μοτοσυκλέτα όπως η Honda, που όλοι πίστευαν πως είναι αήττητη....>>
«Τελικά είχα δίκιο!», σκέφτηκα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω, τους γάμησα όλους... τι παράσταση!».
http://www.motomag.gr/news/reportaz/apo-ta-mystika-arheia-pos-o-rossi-pige-stin-yamaha-2003
και στο τέλος ένα τέλειο video...
MG-KTiNoS
12/12/2015, 08:42
348044
Μπορεί να κόστισε ένα ΠΠ αλλά θα μείνει αξέχαστο....
MG-KTiNoS
08/01/2016, 15:50
Δηλώσεις Στόνερ.
-Ο Μάρκεζ με φοβότανε στη Χόντα....
:cool:
GIOTIS750
13/01/2016, 19:19
RETRO INVASION 2T
https://www.youtube.com/watch?v=oSxZ7d2o3V8
https://www.youtube.com/watch?v=oSxZ7d2o3V8
Aγαπαω μπαζ :a016::cool:
Loris Baz: Where there’s a will, there’s a way
Yes, Loris Baz is a unique case within the rarified world of MotoGP, and not because his 1,88m makes him the tallest rider in the category, but because the way to get there on his own was completely different than any other MotoGP rider. And that, incidentally, did have something to do his stature.
“I started racing motocross,” explains Loris Baz regarding his beginnings on motorbikes. “Then I tried the speed circuit. I ran two races in France and after the second one I was invited to Spain. I ended up running all the championships in Spain, which led us to move to Valencia.” We are speaking about a Loris who was no more than 10 years old.
To my surprise, Loris then explains that his teammate was no one other than Maverick Viñales! The Baz and Viñales families ended up sharing a summer vacation, and since then there has been a different relationship than usual between the two.
Promotional championships, the CEV championship… “I went through all the categories in the CEV until in 2006 I got to 125cc. By then, at 13 years old, I was 1.73 m which did not help me much in a category where there were riders like Pol Espargaró, Tito Rabat, Maverick and Marc Márquez … Also to obtain fairly competitive material was a lot of money. A lot.”
“Together with my father we decided to move me to Supersport, but a fatal accident in the championship had the organization them raise the minimum age from 14 to 15…and I was out the CEV.” The Baz family decided to take a sabbatical. But it was only as far as races were concerned, because it was then that he likely put in the most kilometers on a motorcycle in his life thus far. He was 14. “All we did was train. I lapped and lapped at all kinds of circuits in France and Spain, although mostly in Valencia.”
And reaching the age for admission into the 600cc class in 2008, Loris aimed for European championship, which he won in his first year. It was clear that he had talent. The next step was to step up into the 1000cc category. “To learn, we decided to go to the British Championship. My memories from that year are very good.”
In the British championship, the very young Frenchman continued to surprise. But once again something unexpected cut short what promised to be a brilliant season. “I was at home in Valencia preparing to go to the race and I got a call from the team telling me that we couldn’t go to the race because the sponsor had not paid anything since the beginning of the championship, so we had to stay at home.”
Loris explains how very difficult that time was, and how at midseason he thought the year was done. But far from throwing in the towel he and his father went looking for a bike that would allow them to finish the competitive year. “In the end we found not one motorcycle but five!” Recalls the French rider with a smile. “I did six races in six weeks, on five different motorcycles and three different brands of tires. I did a race in Germany and the 24 hours of Lemans with Yamaha, I raced Superstock at Magni Course with a Honda, then went to Albacete on a Kawasaki and to Portugal with a Honda…They were a brilliant five weeks because I went from having nothing to racing every weekend.”
This charmed luck is one of the hallmarks of Loris, a guy with a demeanor of one who has seen the world and has had to fight. It is a situation that often leads to one of two extremes: to live in eternal distrust of everything around you, or to be accepting and deal with what comes to you, and fortunately in the case of Loris he is the latter.
After all those years as a “catch rider” here and there, the opportunity for which he had been working finally arrived: a contract as a factory rider on the Kawasaki Superbike team. “From 2008 to 2012 I had basically been a Yamaha rider, but with the crisis every time things got harder. Kawasaki helped me a lot in that time and I made the step to SBK.”
In SBK, Baz was on one of the protagonists, winning races, setting fastest laps. But when the opportunity to make the jump to MotoGP came, Loris did not hesitate. “I was fine with Kawasaki, but at the end of 2014 I ended the contract which was supposed to be for two seasons. By then I knew about the return of Michelin, so it was very clear that it was time to give it a shot…With whom didn’t matter, the important thing was to get into MotoGP.”
How could it be otherwise, his manner of entering into the GPs again proved to be anything but normal. The draft agreement with the Aspar Team did not materialize because of the surprising decision of Honda of not wanting to work with a rider the size of Loris. HRC’s experience with Marco Simoncelli had been complicated because of his height, so Honda immediately vetoed Baz.
Συνεχεια
http://pecinogp.com/where-theres-a-will/
MG-KTiNoS
20/08/2016, 10:02
Η τέχνη των δημοσίων σχέσεων
Ρόσσι: Ο Γιαννόνε ήταν γενναίος στην Αυστρία, 7 πιλότοι πάνε δυνατά και είναι είναι πανέμορφο πρωτάθλημα όπου απαγορεύεται να κάνεις λάθος...
Λίγο πιο κει
Χόρχες: Η Ντουκάτι έχει ένα τρομερό μοτέρ αλλά κάτι της λείπει στις στροφές. Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα "ταβήγματος" σε καμία πίστα.
Τώρα τα Μισελέν εγγυούνται πολύ μεγάλο γκριπ στο κέντρο αλλά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουν τα ίδια με την Αυστρία όπου το μοτέρ παίζει τεράτιο ρόλο. Η Ντουκάτι φυσικά είναι πολύ πιο μπροστά απ΄ ότι πέρσι αλλά Ο ΓιαΝΝΟΝε και και ο Ντιοβιτσιόζο δεν είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές και αυτή φυσικά είναι μια ακόμα λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά....
μουαχαχαχαχαχα.....
:moutza:
Έλα Γιαννάκη για πάρτη σου ρε μπαγάσα.
Καλημέρα.
371522
astroman76
19/10/2016, 12:27
Καλημέρα.
371522
ωραιες εποχες....
Καλημέρα.
371522
Ο δεξιός ποιός είναι?
astroman76
19/10/2016, 13:37
o μακαριτης επισης..Dale Singleton
RaGe_Raptor
19/01/2018, 19:12
είχαμε γράψει σε κάποια φάση (ίσως και σ'αυτό το θέμα) για το ποιος έξυσε γόνατο πρώτος,Roberts ή Saarinen.Δε θυμάμαι τι είχαμε πει ακριβώς αλλά ο Roberts το έμαθε από τον Saarinen,όπως περιγράφει στο βιβλίο του "Τechniques of motorcycle road racing"
https://soundcloud.com/user-436659228/king-kenny-on-rider-commitment-and-body-position
είχαμε γράψει σε κάποια φάση (ίσως και σ'αυτό το θέμα) για το ποιος έξυσε γόνατο πρώτος,Roberts ή Saarinen.Δε θυμάμαι τι είχαμε πει ακριβώς αλλά ο Roberts το έμαθε από τον Saarinen,όπως περιγράφει στο βιβλίο του "Τechniques of motorcycle road racing"
https://soundcloud.com/user-436659228/king-kenny-on-rider-commitment-and-body-position
Κάποιος ή κάποιοι το είχαν γράψει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Saarinen ήταν ο πρώτος που το εφάρμοσε ως τεχνική οδήγησης.
Κάπου είχα δει φωτογραφίες με πληγωμενα γόνατα από την τριβή, μιας και τότε δεν υπήρχαν προστατευτικα στις στολές.
Τεράστιος οδηγός που έφυγε πολύ νωρίς εξαιτίας της ηλιθιότητας των Ιταλών διοργανωτών της Monza.
Κάποιος ή κάποιοι το είχαν γράψει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Saarinen ήταν ο πρώτος που το εφάρμοσε ως τεχνική οδήγησης.
Κάπου είχα δει φωτογραφίες με πληγωμενα γόνατα από την τριβή, μιας και τότε δεν υπήρχαν προστατευτικα στις στολές.
Τεράστιος οδηγός που έφυγε πολύ νωρίς εξαιτίας της ηλιθιότητας των Ιταλών διοργανωτών της Monza.
Ακριβώς...
392388
devil's animal
19/06/2018, 20:18
Συνεχίζω την κουβέντα από το thread της Καταλωνίας με αποδείξεις όσον αφορά αυτά που έγραψα...
Πάμε με 2 λινκακια που αποδεικνύουν ΓΙΑΤΙ η yamaha πήρε τον rossi μετά την ducati..
https://motomatters.com/interview/2012/08/23/lin_jarvis_on_rossi_s_return_what_it_mea.html
https://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2013/march/mar2113-yamaha-without-title-sponsor-in-2013/
Όποιος ξέρει αγγλικά τα πράγματα είναι απλά...ο rossi πάρθηκε λόγω της τεράστιας επιρροής του (βλ. fans) και για να επιστρέψουν οι βασικοί χορηγοί στην αγωνιστική ομάδα (βλ. Fiat)...
Δλδ χρήμα!! Και μάλιστα λέει ο jarvis σε κάποιο σημείο ότι ΔΕΝ είναι καλό για το σπορ ένας τέτοιος αθλητής να βρίσκεται σε θέσεις όπως είναι η 7η, 8η, 9η κλπ...
Τουτέστιν... έπεσαν τα έσοδα στα πέτρινα χρόνια της ducati...
Και άλλο ένα όσον αφορά το πλαίσιο του yamaha με επεξηγησεις από vinales...είναι ακριβώς τέτοια εποχή ..μετά τη Καταλωνία και ερχόταν το assen...
Ο μικρός έσπερνε στο pre season...είχε πάρει και τρεις νίκες σερί και μετά η καταστροφή και το χάος...(μάλιστα λέγαμε τότε εδώ μέσα ότι αν δεν "ξυπνήσει" ο marquez, ο vinales θα έκανε περίπατο με το πρωτάθλημα)...
https://www.crash.net/motogp/feature/262808/1/vinales-yamaha-and-a-tale-of-two-chassis
Άντε να σας δω τώρα...
Ο Jarvis βέβαια λέει ότι ένας τέτοιος αθλητής πρέπει να είναι σε ανταγωνιστικό μηχανάκι ό,τι μάρκα και να είναι αυτό.
Και λέει ακόμα ότι αυτό το ενδεχόμενο θα κάνει καλό και στον ίδιο και στους συναθλητές του και στο άθλημα.
Όλες οι ομάδες εκεί έχουν ανάγκη από χορηγούς κι όλες φυσικά κυνηγάνε τον οδηγό που φέρνει χορηγούς.
πού το περίεργο;
Για το πλαίσιο γράφει επίσης στο άρθρο ότι είπε ο Βινάλες ότι δεν ταίριαζε μεν στο στυλ του αλλά είχε προοπτικές. και το ότι κέρδιζε μέχρι τότε δε σημαίνει ότι θα κέρδιζε και μετά.
devil's animal
20/06/2018, 19:46
Ο Jarvis βέβαια λέει ότι ένας τέτοιος αθλητής πρέπει να είναι σε ανταγωνιστικό μηχανάκι ό,τι μάρκα και να είναι αυτό.
Και λέει ακόμα ότι αυτό το ενδεχόμενο θα κάνει καλό και στον ίδιο και στους συναθλητές του και στο άθλημα.
Όλες οι ομάδες εκεί έχουν ανάγκη από χορηγούς κι όλες φυσικά κυνηγάνε τον οδηγό που φέρνει χορηγούς.
πού το περίεργο;
ειπα εγω οτι ειναι περιεργο?
εγω ειπα απλα οτι ο rossi εχει επιρροη και τον θελουν στις ομαδες (πορφανως) για τα λεφτα που φερνει...οχι για τις νικες...
γιατι για τις νικες, ειχαν τον lorenzo...τον οποιον και ειχαν σαν 1ο οδηγο και μολις πηρε πρωταθλημα δεν του εκαναν ουτε παρτυ...:rolleyes:
το "θα κανει καλο στους συναθλητες του και στο αθλημα" μεταφραζεται "φερνει το χρημα μαγκες και πουλαει σαν τρελος, ανεξαρτητως αν νικαει ή οχι..." εεε, προφανως αν ενας τετοιος αθλητης ειναι στις πισω θεσεις 2 χρονια τα εσοδα μειωνονται και ολοι προσπαθουν να βρουν τροπους ανοδου...και ενας απο αυτους ηταν να παρει ενα μηχανακι να γυριζει καπου εκει κοντα με τους πρωτους....
και αν θες Μανωλη να δουμε λιγο το περιεργο σε αυτο που εσυ ειπες ειναι οτι οι ομαδες θα επρεπε να κυνηγανε τον οδηγο που φερνει ΝΙΚΕΣ και οχι χορηγους...τους χορηγους θα επρεπε να τους κυνηγαει η ομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ο οδηγος της ειναι καλος εντος πιστας...ο rossi φερνει τους χορηγους και χωρις νικες...αυτη ειναι η "νικη" του...
Για το πλαίσιο γράφει επίσης στο άρθρο ότι είπε ο Βινάλες ότι δεν ταίριαζε μεν στο στυλ του αλλά είχε προοπτικές. και το ότι κέρδιζε μέχρι τότε δε σημαίνει ότι θα κέρδιζε και μετά.
ρε συ...
εδω λεει "δεν μ'αφηνουν να μιλησω"...:lol: σε ερωτηση που του εκαναν επι του θεματος....και ο rossi ειχε κανει δηλωσεις περι αυτου (του θεματος με το πλαισιο)...:rolleyes:
δλδ κωμικοτραγικα πραγματα...:a014:
Το θέμα είναι ότι η όλη συζήτηση έχει εδώ και καιρό καταντήσει κουραστική.
Στο φινάλε ακόμα και να ισχύει η μία ή η άλλη ερμηνεία (γιατί όλα ερμηνείες είναι δεν είμαστε μάρτυρες ούτε διευθυντές των ομάδων) δεν ενδιαφέρει.
Αυτό που ενδιαφέρει (ή θα έπρεπε) είναι τι θέαμα παρακολουθούμε.
Όλη αυτή η ιστορία κάθε φορά τίνει προς την εμπάθεια, και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά κάποιους όμως τους χάρακτηρίζει αυτή η λέξη
devil's animal
20/06/2018, 22:49
Το θέμα είναι ότι η όλη συζήτηση έχει εδώ και καιρό καταντήσει κουραστική.
Στο φινάλε ακόμα και να ισχύει η μία ή η άλλη ερμηνεία (γιατί όλα ερμηνείες είναι δεν είμαστε μάρτυρες ούτε διευθυντές των ομάδων) δεν ενδιαφέρει.
Αυτό που ενδιαφέρει (ή θα έπρεπε) είναι τι θέαμα παρακολουθούμε.
Όλη αυτή η ιστορία κάθε φορά τίνει προς την εμπάθεια, και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά κάποιους όμως τους χάρακτηρίζει αυτή η λέξη
Θα συμφωνήσω μαζί σου...
Θα ήταν ευχής έργο να υπήρχαν σωστοί συνομιλητές όσον αφορά τους αγώνες αλλά και το "παρασκήνιο" τους...ακόμα και αν διαφωνούσαμε μεταξύ μας θα γινόταν ένας σωστός διάλογος και πιθανότατα θα έβγαινε κάτι...θα μάθαιναν κάποιοι 5 πραγματακια...ακόμα και ιστορικά σαν γνώση...
Αλλά για να γίνει αυτο, πρέπει να μην υπάρχουν εμπάθειες όπως είπες και κόμπλεξ...
Όταν κάποιοι είναι τέρμα "βαμμένοι" και το μόνο που βλέπουν είναι κίτρινο ή μπλέ ή κόκκινο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ..άκρη δεν βγαίνει...
Όταν υπάρχουν χαρακτηρισμοί όπως "άχρηστος" για αναβάτες παγκοσμίου πρωταθλήματος, οταν διαβάζεις κατάρες για καρκίνους και βλέπεις χειροκροτήματα σε τουμπες, καταλαβαίνεις που είναι το επίπεδο...
Είναι θλιβερό αν κάτσεις να το αναλογιστείς...
Τέλος οποίος θέλει να μιλήσει και στο τέλος να βγει ένα συμπέρασμα, ας το κάνει...ΑΛΛΑ με επιχείρηματα...
όπως θα έκανε ενας πολιτισμένος άνθρωπος ...
όχι όπως ένας αρουγκανος που το μόνο που βλέπει είναι "μπάλα"* και "ο μπαοκ να κερδαει"**...
* Δεν έχω κάτι με το ποδόσφαιρο αλλά το αναφέρω ως το πλέον λαϊκό άθλημα με τους λιγότερο σκεπτόμενους φιλάθλους...
** Επίσης δεν έχω κάτι με τον παοκ.. αλλά πιάσατε το νόημα...
FotisFz1
21/06/2018, 00:05
* Δεν έχω κάτι με το ποδόσφαιρο αλλά το αναφέρω ως το αθλημα με τους λιγότερο σκεπτόμενους φιλάθλους...
..
Στο εγραψα και στο αλλο θρεντ αλλα δεν θες να το κατανοησεις μαλλον...
Η δικη σου αντιληψη δεν ειναι ντε φακτο και η ορθη
Εσυ μπορει να βλεπεις το ποδοσφαιρο ετσι αλλα για καποιους ειναι ετσι
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1669833349739104&id=120808834641571
Τα ιδια και στο gp
οσα εσυ τα βλεπεις και τα αντιλαμβανεσαι με ενα συγκεκριμενο τροπο
δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι και τα σωστα και ολοι οι
αλλοι ειναι "αρουγκανοι"
devil's animal
21/06/2018, 09:54
Στο εγραψα και στο αλλο θρεντ αλλα δεν θες να το κατανοησεις μαλλον...
Η δικη σου αντιληψη δεν ειναι ντε φακτο και η ορθη
Εσυ μπορει να βλεπεις το ποδοσφαιρο ετσι αλλα για καποιους ειναι ετσι
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1669833349739104&id=120808834641571
Τα ιδια και στο gp
οσα εσυ τα βλεπεις και τα αντιλαμβανεσαι με ενα συγκεκριμενο τροπο
δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι και τα σωστα και ολοι οι
αλλοι ειναι "αρουγκανοι"
δεν ειπα οτι η δικη μου αντιληψη ειναι ντε φακτο και η ορθη...αλλα δεν εχει καμια σχεση το βιντεο που παραθετεις με αυτα που λεω...
στο βιντεο βλεπουμε οτι καποιοι φιλαθλοι εχουν την παιδεια να καθαριζουν τις θεσεις που καθοντουσαν...
δεν εχει να κανει με το να ειναι ή να μην ειναι σκεπτομενοι...
μιλαω καθαρα για το κομματι της θεασης...δλδ τι βλεπουμε, πως το βλεπουμε, πως το κατανοουμε και πως το αποκωδικοποιουμε...
αλλοι μπορει να βλεπουν απλα 18-22 μηηχανακια να γυριζουν γυρω γυρω απο μια διαδρομη...να βλεπουν πολυχρωμα μηχανακια που επανω τους εχουν αναβατες που φορανε πολυχρωμες φορμες και να τρεχουν σαν τρελοι (π.χ. το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων)...
αλλοι να βλεπουν την τελικη ταχυτητα που αναπτυσσουν στην μεγαλη ευθεια και να εκστασιαζονται λεγοντας "μα πως μπορουν να πηγαινουν με 340?"
αλλοι να βλεπουν αλλα...κ.ο.κ...
το ιδιο ειναι και με το παρασκηνιο...τις δηλωσεις, τις χειρονομιες ή την σταση του σωματος στην απονομη κλπ...
και προσεξε μπορει ολοι οι αποπανω να καθαριζουν τις θεσεις τους οταν τελειωνει ο αγωνας...ασχετο το ενα με το αλλο...
εδω μιλαμε για τους φιλαθλους του σπορ και πως αυτοι αντιλαμβανονται το "θεαμα", την "παραγκα" κλπ...
ε, συνηθως λοιπον το ποδοσφαιρο καθως ειναι και το πιο λαϊκο, οπως εγραψα, ειναι και αυτο που εχει τους λιγοτερο σκεπτομενους...
και ξαναλεω δεν εχει να κανει με την παιδεια, αυτη καθεαυτη...εχει να κανει με την γενικοτερη αντιληψη....
RaGe_Raptor
22/06/2018, 11:26
Συνέχεια από το άλλο θέμα
τι λινκ περιμενεις?
αυτα ειναι γνωστα...εχουν συζητηθει σε συνεντευξεις ουκ ολιγες φορες...
δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο...
και μονο τα λινκ που εβαλα στο αλλο thread που ουσιαστικα απαγορευαν στον vinales να μιλησει για το πλασιο, φτανει...
ο rossi επελεξε το πλαισιο...αναγκαστικα θα δουλευτει ΑΥΤΟ το πλασιο...ανεξαρτητα που του vinales δεν του ταιριαξε...
εχουν χασει και οι 2 τοσες νικες - βαθρα ψαχνοντας ακομα να βρουνε να δουλεψει το πλαισιο....εντωμεταξυ ο zarco τους γλενταγε...
εδω (https://www.dailystar.co.uk/sport/motorsport/680744/Yamaha-Valentino-Rossi-Maverick-Vinales-MotoGP) ο team manager λεει ξεκαθαρα οτι οι αποψεις του rossi υπερτερουν εναντι του vinales...
παροτι ο vinales ειχε τερματισει μπροστα απο τον rossi περυσι και ειχε παρει 3 νικες εναντι μιας του rossi...και ερχεται ο team manager και λεει αυτο φετος...:rolleyes:
τωρα για το συμβολαιο αυτο καθεαυτο δεν γινεται οπως καταλαβαινεις να βρεις και πολλα για ευνοητους λογους...:rolleyes:
αλλα ξαναλεω...στις συνεντευξεις τους εχουν παιξει πολλες κουβεντες που το αποδεικνυουν...και οι δημοσιογραφοι το γνωριζουν και τους κανουν συγκεκριμενες ερωτησεις πανω σ'αυτο...και αυτο συνεβαινε και με τον lorenzo οταν ηταν στην yamaha...
θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ειχαν ρωτησει τον lorenzo οταν ηρθε ο rossi απο ducati αν θα κανει χρηση του ορου του 1ου οδηγου (και καλα επειδη ειχε γινει αυτο με τον τοιχο οταν ηταν ακομα εκει, για να δημιουργηθει ιντριγκα φυσικα)...και ο lorenzo ειχε πει οτι "δεν τιθεται τετοιο θεμα"...
δεν μπορω να κατσω να ψαχνω τοσα χρονια συνεντευξεις...λυπαμαι...
Αν λοιπόν ο νο1 (VR46) παίρνει τα καινούρια παρτς και τα δίνει ΌΠΟΤΕ κι ΑΝ θέλει στον νο2 (MV25) τότε ο νο2 θα έπρεπε να συνεχίσει να σπέρνει με τα παλιά παρτς το 2017.
Δεν ήταν όμως μόνο το νέο πλαίσιο που έκανε ζημιά στον MV25, η Michelin άλλαξε σκελετό μεσούσης της σεζόν κι από τότε χαντακωθηκε. Μάλιστα είχαν ανακοινώσει ότι μέσα στη σεζόν του 2018 δε θα γίνει καμία αλλαγή στον σκελετό των ελαστικών.
Τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά, πολύ μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν τεράστιο αποτέλεσμα, όπως είδαμε και πρόσφατα με τον JL99. Δεν βγαίνουν εύκολα σωστά συμπεράσματα.
Υγ:μα λινκ από daily star ρε φίλε... :lol:
devil's animal
22/06/2018, 11:43
Συνέχεια από το άλλο θέμα
Αν λοιπόν ο νο1 (VR46) παίρνει τα καινούρια παρτς και τα δίνει ΌΠΟΤΕ κι ΑΝ θέλει στον νο2 (MV25) τότε ο νο2 θα έπρεπε να συνεχίσει να σπέρνει με τα παλιά παρτς το 2017.
Δεν ήταν όμως μόνο το νέο πλαίσιο που έκανε ζημιά στον MV25, η Michelin άλλαξε σκελετό μεσούσης της σεζόν κι από τότε χαντακωθηκε. Μάλιστα είχαν ανακοινώσει ότι μέσα στη σεζόν του 2018 δε θα γίνει καμία αλλαγή στον σκελετό των ελαστικών.
Τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά, πολύ μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν τεράστιο αποτέλεσμα, όπως είδαμε και πρόσφατα με τον JL99. Δεν βγαίνουν εύκολα σωστά συμπεράσματα.
Υγ:μα λινκ από daily star ρε φίλε... :lol:
:lol::lol: τι να κανω? αυτο βρηκα απο προχειρο γκουγκλαρισμα...:bawl:
εννοειται οτι επαιξε και αυτο με τα λαστιχα ΑΛΛΑ το αλλαξαν νομιζω εφοσον ειχαν ρωτησει...και ο rossi ειχε ταχθει υπερ...αν δεν κανω λαθος...
ειπαμε ο ροσσι εγινε πιο γρηγορος απο τον βινιαλες σε μια χρονια... τι τον λεμε γοατ χωρις λογο ? του χρονου θα δει τη γλυκα και ο πεντροζας να δει τι εστι ομαδα με τον ροσσι μεσα.
καμια τραμπα το γιβερναου να κανει η γιαμαχα μπας και δεν τερματιζει 5ο το πουλεν τους στην αγαπημενη του πιστα...
το ρυθμο του αγωνα τον εδειξε ο μαρκ... οι αλλοι για να τρωνε τα αποφαγια κατω απο το τραπεζι σαν τα σκυλια ειναι.
Nostradamus
01/07/2018, 20:02
Κουράζεις τρομερά...ακόμη και το πετυχημένο τρολαρισμα (που δεν το χεις) όταν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο μονότονο τρόπο καταντάει γελοίο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/07/2018, 20:03
ειπαμε ο ροσσι εγινε πιο γρηγορος απο τον βινιαλες σε μια χρονια... τι τον λεμε γοατ χωρις λογο ? του χρονου θα δει τη γλυκα και ο πεντροζας να δει τι εστι ομαδα με τον ροσσι μεσα.
καμια τραμπα το γιβερναου να κανει η γιαμαχα μπας και δεν τερματιζει 5ο το πουλεν τους στην αγαπημενη του πιστα...
το ρυθμο του αγωνα τον εδειξε ο μαρκ... οι αλλοι για να τρωνε τα αποφαγια κατω απο το τραπεζι σαν τα σκυλια ειναι.
Τον ρυθμο του αγωνα τον δειξανε σχεδον ολοι.8 ατομα παλευαν για το βαθρο.Ποιος μ.μ. λες εση???
Τον ρυθμο του αγωνα τον δειξανε σχεδον ολοι.8 ατομα παλευαν για το βαθρο.Ποιος μ.μ. λες εση???
στο 1.35 + γυρναγανε για το 80%... ο ρυθμος του αγωνα ηταν στα χαμηλα 1.34
ο μαρκ με το που επιασε 3-4 γθρους στο 1.34 χαιρετησε τα λιμα και τα αφησε να πλακονωνται σαν τα αδεσποτα για τα περιοχωμενα του σκουπιδοτενεκε.
Κουράζεις τρομερά...ακόμη και το πετυχημένο τρολαρισμα (που δεν το χεις) όταν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο μονότονο τρόπο καταντάει γελοίο.
ειπαμε τοσα χρονια κουραζατε λεγοντας τον επιβητορα του γιβερναου και του μπιατζι γοατ...
οι εποχες που τρωγατε την παπατζα αμασητη και κανεις δεν τολμαγε να μιλησει τελειωσαν... τωρα εχει μαθημα... δε θα πεφτει κατω τιποτα.
ε να κουραστητε και σεις λιγο... καιρος σας ειναι.
εσεις θελετε να μεινει για παντα τι αντιδρατε ??? 2 χρονια ακομα και οποιος αντεξει.
Nxoxt, κουραζεις...
Εσυ και καποιοι αλλοι κανετε κοσμο να μην θελει να μπαινει να διαβαζει...
Σχετικα με τον Rossi, υπαρχουν ανθρωποι που τον παρακολουθουν απο τοτε που ηταν στα 125cc.
Με το ζορι προσπαθεις να πεισεις ολους οτι ο Rossi ειναι τιποτα ως οδηγος και απλα και μονο marketing;;;
Γιατι;Στο ζητησε κανενας; ;;
Και ΟΧΙ μαθηματα δεν θελουμε (τελεία και παυλα):nono:
Επιστροφή στην κανονικότητα.
NxOxT έχεις κάποια δίκια αλλά μετά φτάνεις στην αντίπερα όχθη. Που ξεχώρισε ο Lorenzo σήμερα ? Ρεζερβουάρ είχε , γιατί οπισθοχώρησε στο τέλος?
Ο Pedrosa γιατί χάνεται στο τέλος? Του κάνει βουντού ο Ρόσι από τώρα? Εάν του χρόνου δεν βρει ομάδα(έτσι λένε οι τελευταίες φήμες) υπεύθυνος θα είναι ο εαυτός του με τις φετινές εμφανίσεις.
Ο κυρίαρχος σήμερα(μάλλον όλης της χρονιάς) ήταν ένας. Όταν έβαλε το κεφάλι κάτω απλά έριχνε 0.5sec στον γύρο. Γιατί το έκανε ? Πιθανόν γιατί με τον ρυθμό που μπορούσε να πάει
δεν θα έβγαζε αγώνα λόγω ελαστικών ή κατανάλωσης ίσως.
Ο Vinales από την κάμερα του ελικοπτέρου μία πήγαινε τάπα και στον επόμενο γύρο τον περνάγανε 2-3 μαζί. Αυτό δείχνει αστάθεια απόδοσης και όχι κακή μοτοσυκλέτα.
Οι διαφορές των μηχανών με τόσα ηλεκτρονικά και περιορισμό (μία μάρκα ελαστικών-ecu) τείνουν να μηδενιστούν. Την διαφορά την κάνουν πλέον όσοι μπορούν και όποτε μπορούν (εκτός ενός που μπορεί συνέχεια)
Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει όταν 10 οδηγοί παλεύουν τροχό με τροχό , περισσότερο γιατί αυτό σημαίνει ότι κάνουν συνεχόμενα λάθη και γιατί ο κίνδυνος για το χειρότερο είναι αυξημένος ( η στιγμή που ο Jorge
έχασε μπροστινό ή ταχύτητα ήταν τρομακτική)
o λορε δεν ηταν πουθενα σημερα... το σκραπ δεν το ειχε ποτε.
Αυτη τη χρονια εχουμε τον κατεστραμενο μαρκ που κατανταει κουραστικο σε καθε στροφη να λες τωρα θα σαβουριασει αλλα ειναι ο μεγαλυτερος οδηγος που εχει δει αυτο το σπορ απο οταν αρχισε, οταν το χοντα δουλευε τους εκανε πλακα... οταν δεν δουλευε το εκανε να δουλευει αυτο δεν το εχει κανει ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ. Αν τωρα αυτο ειναι μικροτερο κατωρθομα του να παιρνεις πρωταθληματα απο τον γιβερναου και τον ταμαντα... μπορει να μην πεισω κανενα αλλα θα τα ακουτε... θα τα ακουτε και θα τα ξαναακουτε σαν μουσικη ασανσερ.
Ο λορε σε 1.5 χρονια (στην ιδια ηλικια με τον ροσσι οταν ηταν στη ντουκατι) δαμασε το Ντουκατι... στα 32 του οχι στα 22 του γιατι αυτο με την ηλικια ειναι φετιχ... αυτο ειναι επιτευμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ... ιδιως μετα το δουλεμα που του ριχνατε εδω μεσα.
Ο ροσσι το επιτευμα του ειναι η ηλικια του... ο κιλι κερδισε αγωνα παγκοσμιου στα 41 και προχθες ο μπαιλις στη αυστραλια στα 49...
Ο μονος λογος που χαραμιζει ενα μηχανακι ο τζαρβις και καταστρεφει καριερες οδηγων ειναι για να πουλαει καπελακια ειτε το θελετε ειτε οχι...
Εξαιτιας του γοατ εχει χαραμιστει μια ολοκληρη γενια ιταλων οδηγων και απο οτι βλεπω πια θα εξαπλωθει ο καρκινος και στο μανατζεμνετ οταν αποσυρθει μιας και η αβαντα που τρωνε οσοι ειναι στην ακαδημια του ειναι σκετη τρελλα...
Nxoxt, κουραζεις...
Εσυ και καποιοι αλλοι κανετε κοσμο να μην θελει να μπαινει να διαβαζει...
Σχετικα με τον Rossi, υπαρχουν ανθρωποι που τον παρακολουθουν απο τοτε που ηταν στα 125cc.
Με το ζορι προσπαθεις να πεισεις ολους οτι ο Rossi ειναι τιποτα ως οδηγος και απλα και μονο marketing;;;
Γιατι;Στο ζητησε κανενας; ;;
Και ΟΧΙ μαθηματα δεν θελουμε (τελεία και παυλα):nono:
γιατι εσας σας ζητησε κανεις να τον βγαζετε γοατ με το στανιο ? και οποιος τον πλησιαζει να ειναι η κωλοπαιδο η αχωνευτος ?
καιρος να ακουσετε τον αντιλογο... αν κουραζεσαι μην μπαινεις να διαβαζεις πηγαινε σε φορουμ να μιλατε για τις επικες νικες με τον γιβερναου και τον ουκαβα.
οι μοντ δικοι σας ειναι, εφαγα μπαν για τον χειντεν και ο αλλος που χε ποσταρει ταφο εδω μεσα απλα του σβησανε το ποστ....
δεν θα μακροημερευσω μην ανυσηχεις γιατι αυτα που λεω θα τα λεω μεχρι το τελικο μπαν... μετα θα γυριστε στα παλια λιμερια... με προβλεψεις μεταξι σοβαρου και αστειου για αμμοπαγιδες, ατυχηματα, σπασμενα μοτερ μπας και γυρισει ο τροχος και ξαναμαμισει ο φτωχος.
Που να πιασουν και οι ζεστες....
δεν πιανουν στην ιρλανδια ζεστες.
δεν πιανουν στην ιρλανδια ζεστες.
...εμεις την πληρωνουμε ομως...
Το ότι σε έναν αγώνα σαν το σημερινό, κάποιος εξακολουθεί να μιλάει για τον Ροσσι και τον Gibernau, το μόνο που δείχνει είναι πόσα πολλά χρωστάνε οι απανταχού πουθενάδες στον Ροσσι που εξαιτίας του αποκτούν διαδικτυακή υπόσταση.
Ανάψτε κανένα κεράκι, πάρτε καμία πιπα στον Ουτσιο
γιατί αν σταματησει ούτε κουβέντα σε φαροφυλακα δεν μπορείτε να πιάσετε.
αυτο παει και αντιστροφα ομως... οι πουθεναδες τον βαφτισαν γοατ για τα σκετσακια του αφου κερδιζε τον γιβερναου και απεκτησαν ειδωλο να εχουν να χαιροντε για τη πουθεναδικη ζοουλα τους, για αυτο τρεχει στα 39.
Γιατι οδηγικα για 5ος και κατω στον αγαπημενο του αγωνα ειναι, πανω σε εργοστασιακο μηχανακι...
δεν θα πεφτει τιποτα κατω οσο συνεχιζετε θα υπαρχει αντιλογος.
FotisFz1
01/07/2018, 22:49
Ολοι μας και μονος σου NxOxT
Μοιρασε πονο
Πιο τραγικος και απο αρχαια τραγωδια ομως.... κριμα :(
Ο λορε σε 1.5 χρονια (στην ιδια ηλικια με τον ροσσι οταν ηταν στη ντουκατι) δαμασε το Ντουκατι... στα 32 του οχι στα 22 του γιατι αυτο με την ηλικια ειναι φετιχ... αυτο ειναι επιτευμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ... ιδιως μετα το δουλεμα που του ριχνατε εδω μεσα.
Ο ροσσι το επιτευμα του ειναι η ηλικια του... ο κιλι κερδισε αγωνα παγκοσμιου στα 41 και προχθες ο μπαιλις στη αυστραλια στα 49...
Επίτευγμα τεράστιο το ότι κατάφερε να κάνει 2 νίκες φέτος με το καλύτερο μηχανάκι των 2 τελευταίων ετών; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιοι είναι οι κίλι και μπάιλις; Πόσα πρωταθλήματα τζιπί έχουν;
Ο μονος λογος που χαραμιζει ενα μηχανακι ο τζαρβις και καταστρεφει καριερες οδηγων ειναι για να πουλαει καπελακια ειτε το θελετε ειτε οχι...
Εξαιτιας του γοατ εχει χαραμιστει μια ολοκληρη γενια ιταλων οδηγων και απο οτι βλεπω πια θα εξαπλωθει ο καρκινος και στο μανατζεμνετ οταν αποσυρθει μιας και η αβαντα που τρωνε οσοι ειναι στην ακαδημια του ειναι σκετη τρελλα...
397303
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sapila racing
03/07/2018, 12:18
Ποιοι είναι οι κίλι και μπάιλις; Πόσα πρωταθλήματα τζιπί έχουν;
Μια και ο NxOxT συνεχώς αναφέρει οτι θα μας μάθει θα μας κανει θα μας ράνει, ενώ γράφει οτι νάναι, αναγκάζομαι να βάλω τάξη.
O Pier Fransesco Chili ειναι αυτός που έχει κερδίσει έναν μοναδικό αγώνα στα GP500 το 1989 στο Misano. Κέρδισε γιατί όλοι οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί μπουκόταραν τον αγώνα λογω της υπερβολικής ολισθηρότητας με την βροχή που έριχνε.
Μάλλον ατυχές παράδειγμα διάλεξε ο αδιάβαστος συμφορουμίτης.... :D
Φυσικά έχει δίκιο οτι νίκησε αγώνα σε μεγάλη ηλικία, στα 40 του βέβαια και όχι 41, αλλά ήταν ένας αγώνας στα superbikes.
Ο Max Biaggi, τον οποίο συνεχώς μειώνει θεωρώντας τον ανάξιο αντίπαλο του Rossi, ηταν 2 κλάσεις καλύτερος οδηγός του Chili και κέρδισε άξια το πρωτάθλημα WSBK στα 41 του ενώ είχε και 13 νίκες στην top κατηγορία στα GP παρόλο που ποτέ δεν ταίριαξε καλά στα μεγάλα.
Στα 250 ηταν φοβερός και κέρδισε 4 πρωταθλήματα.
Oσο για τον Troy Bayliss, ειναι τεράστιος οδηγός αλλά στα GP δεν τα κατάφερε πολύ καλά ενώ στα WSBK ηταν φοβερός.
Στην πρώτη του χρονιά στα Motogp έχασε το Rookie of the Year απο τον Hayden, τον οποίο συνεχώς μειώνει επίσης ο αδιάβαστος συμφορουμίτης.
Κέρδισε βέβαια εναν φοβερό αγώνα στην Valencia to 2006, αλλά ήταν κι η μοναδική του νίκη.
To οτι τρέχει στο Αυστραλιανό πρωτάθλημα SBK στην ηλικία του ειναι επίτευγμα βέβαια, αλλά οκ.
Εκείνα τα παλιά χρόνια οι οδηγοί GP500 τα WSBK τα έλεγαν diesel, αυτό κάτι δείχνει σχετικά με την σχέση μεταξύ των κατηγοριών...
Οπως εγραψε κι ο NxOxT 'τωρα εχει μαθημα... δε θα πεφτει κατω τιποτα.' ;)
Φυσικά έχει δίκιο οτι νίκησε αγώνα σε μεγάλη ηλικία, στα 40 του βέβαια και όχι 41, αλλά ήταν ένας αγώνας στα superbikes.
Oσο για τον Troy Bayliss, ειναι τεράστιος οδηγός αλλά στα GP δεν τα κατάφερε πολύ καλά ενώ στα WSBK ηταν φοβερός.
WSBK είναι εκεί που πηγαίνουν όλοι οι αποτυχημένοι του GP;
sapila racing
03/07/2018, 12:26
Οχι ακριβώς.
Πανε και μεγάλοι και επιτυχημένοι οδηγοί των GP στο τελείωμα της καριέρας τους γιατί θέλουν να συνεχίσουν να τρέχουν αγώνες και στα WSBK οχι μόνο είναι ανταγωνιστικοί αλλά μπορούν και να κερδίζουν αγώνες και πρωταθλήματα.
πχ Biaggi, Barros, και άλλοι.
Μια και ο NxOxT συνεχώς αναφέρει οτι θα μας μάθει θα μας κανει θα μας ράνει, ενώ γράφει οτι νάναι, αναγκάζομαι να βάλω τάξη.
O Pier Fransesco Chili ειναι αυτός που έχει κερδίσει έναν μοναδικό αγώνα στα GP500 το 1989 στο Misano. Κέρδισε γιατί όλοι οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί μπουκόταραν τον αγώνα λογω της υπερβολικής ολισθηρότητας με την βροχή που έριχνε.
Ο Max Biaggi, τον οποίο συνεχώς μειώνει θεωρώντας τον ανάξιο αντίπαλο του Rossi, ηταν 2 κλάσεις καλύτερος οδηγός του Chili και κέρδισε άξια το πρωτάθλημα WSBK στα 41 του ενώ είχε και 13 νίκες στην top κατηγορία στα GP παρόλο που ποτέ δεν ταίριαξε καλά στα μεγάλα.
Στην πρώτη του χρονιά στα Motogp έχασε το Rookie of the Year απο τον Hayden, τον οποίο συνεχώς μειώνει επίσης ο αδιάβαστος συμφορουμίτης.
Κέρδισε βέβαια εναν φοβερό αγώνα στην Valencia to 2006, αλλά ήταν κι η μοναδική του νίκη.
To οτι τρέχει στο Αυστραλιανό πρωτάθλημα SBK στην ηλικία του ειναι επίτευγμα βέβαια, αλλά οκ.
Εκείνα τα παλιά χρόνια οι οδηγοί GP500 τα WSBK τα έλεγαν diesel, αυτό κάτι δείχνει σχετικά με την σχέση μεταξύ των κατηγοριών...
Μα πραγματικά δηλαδή...κάθεσαι και γράφεις στον κάθε άσχετο; OMG + 3 LoL ρε μαν.
ΥΓ. Για τον αγώνα που κέρδισε ο Chili μόνος του, ξέχασες να αναφέρεις την ατελείωτη ρόμπα που του φύλαξαν οι πρωτοκλασάτοι όταν πήγαν κάτω από το podium και τον χειροκροτούσαν ειρωνικά την ώρα που σήκωνε την κούπα.
Μια και ο NxOxT συνεχώς αναφέρει οτι θα μας μάθει θα μας κανει θα μας ράνει, ενώ γράφει οτι νάναι, αναγκάζομαι να βάλω τάξη...
https://media.giphy.com/media/13py6c5BSnBkic/giphy.gif
Είναι εκεί που έστελνες τον Λόρε πριν απο κανένα μήνα...
Ξέρεις, πριν κάνει εκείνους τους δύο "βαρετούς" αγώνες και υπογράψει στη χόντα... :smokin:
Δεν άλλαξε κάτι. Ακόμα για κει είναι. :lol:
για τον κιλι ειπα αγωνα παγκοσμιου οχι GP... εφερα παραδειγμα οδηγων που εχεουν κερδισει οντας γεροντες γιατι αυτο με την ηλικια κατανταει αστειο για εναν οδηγο που απο τα 29 σταματησε να κερδιζει πρωταθληματα και απο το 30 τον θεωρουμε γερο για να πουμε οτι κανει κατι σπουδαιο επειδη τον πανε καροτσακι (αχαχαχαχαχαχαχ)
Στα 250 παιρνει πρωταθλημα και η κουτση μαρια... αλλα και παλι αλλο να λες ο ροσσι εχει 7 και παει για το 8ο και αλλο παει για το 10ο... πριν το ροσσι κανεις δεν λογαριαζε τα μικρα πρωταθληματα μετα τον ροσσι αρχησατε να μετρατε και τις μικρες κατηγοριες... γελαει ο κοσμος.
μετρα ποσοι εχουν πρωταθλημα στα 250 και τι απεγιναν μετα... αλλα ειπαμε απο τα 7 τα 5 τα πηρε με μπιατζι και γιβερναου μεσα... οποτε και τα 250 μετρανε και τα τοπικα και ποσες φορες κερδισαν στο ταβλι.
μεταξεταστεος....
Βασικά οι άσχετοι και η κουτσή Μαρία που παίρνει ΠΠ στα μικρά νομίζουν πως δεν υπολογίζονται.
Ο Ago (αν σου λέει τίποτα το όνομα) πως νομίζεις ότι μάζεψε πρωταθλήματα; από τα μεγάλα;
ΓΤΠΚ...
Βασικά οι άσχετοι και η κουτσή Μαρία που παίρνει ΠΠ στα μικρά νομίζουν πως δεν υπολογίζονται.
Ο Ago (αν σου λέει τίποτα το όνομα) πως νομίζεις ότι μάζεψε πρωταθλήματα; από τα μεγάλα;
ΓΤΠΚ...
αυτοι που κερδιζουν ΜΟΝΟ στα μικρα... ο αγκο και μονο τα μεγαλα να πιασεις παλι πιο πολλα εχει απο το ροσσι... κατα τα αλλα ο πιο επιτυχημενος λεειο ροσσι.
Να δω τι παπα θα πουλατε για το ροσσι αμα παρει ο μαρκ 7... γιατι η οδηγικη αξια για σας τα νουμερα ειναι ειτε παιρνεις 5 απο τα 7 με τον μπιατζι ειτε 4 στα 4 με ολους μεσα και σε καλες ηλικιες.
μονη ελπιδα να μετρατε τα καπελακια και τα μπλουζακια εκει GOAT.
FotisFz1
04/07/2018, 08:10
αυτοι που κερδιζουν ΜΟΝΟ στα μικρα... ο αγκο και μονο τα μεγαλα να πιασεις παλι πιο πολλα εχει απο το ροσσι... κατα τα αλλα ο πιο επιτυχημενος λεειο ροσσι.
Να δω τι παπα θα πουλατε για το ροσσι αμα παρει ο μαρκ 7... γιατι η οδηγικη αξια για σας τα νουμερα ειναι ειτε παιρνεις 5 απο τα 7 με τον μπιατζι ειτε 4 στα 4 με ολους μεσα και σε καλες ηλικιες.
Αντιφασκεις λιγο αλλα τι α κανς...
Οταν λες 4 στα 4 με ολους μεσα σε καλη ηλικια τι εννοεις;
Συμφωνα με το οσα μας εχει πει μεχρι τωρα ο ανταγωνισμος του ΜΜ ειναι
1. η κουλομαρια ο Ροσσι
2. ο Ντοβι που κερδισε μονο στα μικρα
3. ο Πεντροσα που κερδισε μονο στα μικρα
4. ο Βινιαλες που κερδισε μονο στα πολυ μικρα
Αρα ουσιαστικα σιγα το κατορθωμα
Καταφερε να τα παρει μονο κοντρα στον Χορχε
Ε τουλάχιστον είχε ένα ανταγωνιστή. Ο Γ.Ο.Α.Τ. δεν είχε κανέναν λέμε :lipssealed:
Αντιφασκεις λιγο αλλα τι α κανς...
Οταν λες 4 στα 4 με ολους μεσα σε καλη ηλικια τι εννοεις;
Συμφωνα με το οσα μας εχει πει μεχρι τωρα ο ανταγωνισμος του ΜΜ ειναι
1. η κουλομαρια ο Ροσσι
2. ο Ντοβι που κερδισε μονο στα μικρα
3. ο Πεντροσα που κερδισε μονο στα μικρα
4. ο Βινιαλες που κερδισε μονο στα πολυ μικρα
Αρα ουσιαστικα σιγα το κατορθωμα
Καταφερε να τα παρει μονο κοντρα στον Χορχε
το 13 ο ροσσι ηταν 33.... γερο τον λετε μονο εσεις σε τετοια ηλικια (ειπαμε εγινε γερος απο 30 για να του δωσουμε αξια)
Ο ντοβι ειναι δευτεροκλασσατος αλλα απο γιβερναου καλυτερος...
Ο Λορε πριν παει ντουκατι του πηρε πρωταθλημα μια χαρα στα ισα του μαρκ
ο πεντροσα ειναι καταθλυπτικη περιπτωση αλλα και παλι ειναι οδηγος με αρκετες νικες στα GP, δεν τον λες μπιατζι με τη μηδενικη παρουσια στα GP.
Ο βινιαλες οσο ειναι ο ροσσι στην ομαδα και ο τζαρβις το αφεντικο δεν μετραει... αλλιως εδειξε τι μπορει να κανει αν η ομαδα τον λογαριαζει ως νουμερο ενα.
Ο μαρκ βασικα ετσι οπως παει σε λιγο θα τρεχει μονος του και τοτε το ρεκορ του αγκο θα ειναι σε κινδυνο οχι του ροσσι... εκτος αν στη γιαμαχα βαλουν μυαλο που δεν το κοβω.
397400
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το 13 ο ροσσι ηταν 33.... γερο τον λετε μονο εσεις σε τετοια ηλικια (ειπαμε εγινε γερος απο 30 για να του δωσουμε αξια)
Ο ντοβι ειναι δευτεροκλασσατος αλλα απο γιβερναου καλυτερος...
ο πεντροσα ειναι καταθλυπτικη περιπτωση αλλα και παλι ειναι οδηγος με αρκετες νικες στα GP, δεν τον λες μπιατζι με τη μηδενικη παρουσια στα GP.
Ο βινιαλες οσο ειναι ο ροσσι στην ομαδα και ο τζαρβις το αφεντικο δεν μετραει... αλλιως εδειξε τι μπορει να κανει αν η ομαδα τον λογαριαζει ως νουμερο ενα.
Ο μαρκ βασικα ετσι οπως παει σε λιγο θα τρεχει μονος του και τοτε το ρεκορ του αγκο θα ειναι σε κινδυνο οχι του ροσσι... εκτος αν στη γιαμαχα βαλουν μυαλο που δεν το κοβω.
Μου θυμίζεις παλιό ιταλικό μοτόρι ρε μάγκα.
Δεν καταλαβαίνεις ε ?
Όπως και εκείνα δεν αντέχαν την υγρασία και σένα σ' έχει πειράξει το κλίμα του νησιού εκεί στα βόρεια...
Είναι εκεί που έστελνες τον Λόρε πριν απο κανένα μήνα...
Ξέρεις, πριν κάνει εκείνους τους δύο "βαρετούς" αγώνες και υπογράψει στη χόντα... :smokin:
Φεύγει ο Πεντρόζα και ψάχνουν τσαμαδούρα.
Μου θυμίζεις παλιό ιταλικό μοτόρι ρε μάγκα.
Δεν καταλαβαίνεις ε ?
Όπως και εκείνα δεν αντέχαν την υγρασία και σένα σ' έχει πειράξει το κλίμα του νησιού εκεί στα βόρεια...
Μην κοροϊδεύεις ρε. Ξέρεις πόσοι 33χρονοι τρέχουν στο GP σήμερα; Ακούς εκεί "γέρος" στα 33... πού ακούστηκε;!
Μην κοροϊδεύεις ρε. Ξέρεις πόσοι 33χρονοι τρέχουν στο GP σήμερα; Ακούς εκεί "γέρος" στα 33... πού ακούστηκε;!
Σπαμ ον ,ας πάμε σε σειρές μου για λίγο ...
http://www.contra.gr/Sports/Volleyball/Hellas/o-50arhs-poy-paizei-akomh-volei-sthn-a2.5049589.html
ΥΓ ποιον συμφορουμίτη σας θυμίζει ρε ???
Εγώ βασικά δεν τον παρεξηγώ, άσχετα αν μας τα έχει κάνει μπαλόνια, δεν είναι κι ο μόνος.
Ξέρεις πόσοι δεν έχουν μπει ποτέ καν πίστα αλλά έχουν άποψη για τους αγώνες; Δε βαριέσαι, μπορεί να μην καβαλάει καν.
Σαν τους πιλότους μαχητικών στο pc μόνο.
Haters gona hate μπας και κερδίσουν τα δύο λεπτά αναγνώρισης μεταξύ ασχέτων που θα γουρλώσουν τα μάτια απ΄την ανάλυση του πόσο καλύτερος ήταν ο Okawa απ΄τον Rossi σε μία στροφή το 2003...
Οι πουθενάδες του χθές, λένε για τα κάλπικα του Spencer που είχε καλύτερο μηχανάκι.
Οι σημερινοί για τα κάλπικα του VR κόντρα στον Biaggi που είχε μηδενική παρουσία στα GP (μην τα πετάς έτσι τα καρότα γιατί θα πνιγούμε :tooth::tooth::tooth:).
Οι αυριανοί, πως ο ΜΜ πήρε ΠΠ κόντρα σε ένα γέρο σωβρακέμπορα, έναν με διπολική διαταραχή, έναν καταθλιπτικό, έναν δευτεροκλασάτο και έναν αδικημένο από την μοίρα.
Ε, οκ...δεν το λες και κατόρθωμα.
Δώσε πόσο ρε μαν, καιρό είχαμε να βρούμε τέτοιο αετόπουλο στο φόρουμ.