Σύνδεση

View Full Version : συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

mario27
22/06/2013, 20:00
Dovizioso
The end.-

Argonautis46
22/06/2013, 23:16
"O Stoner πήγε στη Ντουκάτι και ξαφνικά έγινε οδηγάρα"
"Η οδηγάρα ο Stoner πήγε στο Φτουκάτι και το έκανε Ντουκάτι"

"Ο Ρόσσι έτρεχε μια ζωή με τα καλύτερα μηχανάκια και είχε για αντιπάλους μια ζωή παπούδια και ατάλαντους"
"Ο Ρόσσι μια ζωή έφτιαχνε μηχανάκια για ΠΠ και ξεμπρόστιαζε γατάκια.. Στη Ντουκάτι δε τον ακούγανε.."

"Η οδηγάρα ο Stoner πήγε στο Φτουκάτι και το έκανε Ντουκάτι"
"Επιτέλους έχουν όλοι τα ίδια λάστιχα και δεν έχουμε φαινόμενα τυπου Στονερ να παιρνει ΠΠ με Ντουκάτι"

Guys Guuys
Μετράει το πως το βλέπει ο καθένας
Ο κάθε οδηγός έχει και το ατου του

Γενικά μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών τι θέλουμε να πούμε??
Αυτον που κέρναγε τσαγάκια παντού?? Πολλοί είναι αυτοι.. Αργοτερα όμως τους κεράσανε τσαγακι?? Αρα τι? Μειώθηκε το κατορθωμα τους?

Ας το παμε με ΠΠ που μου αρεσει σαν ιδέα:wave2:

MG-KTiNoS
23/06/2013, 08:56
Επίσης, είναι καλύτερο να έχεις αναβάτες σαν σαν τον Rossi για την εξέλιξη, γιατί ζητάνε συνεχώς κάτι. Αναβάτες σαν τον Stoner που ότι και να τους δώσεις το πάνε κωλοφεράντζα, μακροπρόθεσμα δεν βοηθάνε γιατί στο τέλος σου μένει ένα μπ...δέλο που όταν το πάρει ο επόμενος γίνεσαι κι εσύ κι αυτός ρεζίλι.

Χωρίς να θέλω να σου τη χαλάσω τα πράγματα δεν πάνε καθόλου έτσι.
Αυτά ΟΛΑ είναι μύθοι των μίντια.

Ο Ρόσσι, κάποτε που ζούσε τη χρυσή εποχή του, έλεγαν θα τους κερδίσει μέχρι και με σουζούκι. Πες πες φυσικά το πίστεψε κι ο ίδιος και πήγε στη ντουκάτι που είχε πάρει τη κάτω βόλτα.
Ο τέλειος δοκιμαστής λοιπόν δεν κατάφερε τίποτα.
Μετά ήρθε η Άουντι και τον δικαίωσε.
Παραβλέπεις όμως έναν παράγοντα. Ο Ρόσσι έχει μια τεράστια εμπειρία στα μότο τζι και είναι όλη σε πολύ ψιλά επίπεδα.

Μετά λένε για το Στόνερ ότι και να του έδινες το πήγαινε κλπ κλπ
Θα σου πω ότι Ντε Πουνιέ είναι και πιο καλός σ αυτό.
Είχε πλάκα όμως όταν ο Στόνερ έπεσε στο ζέσταμα?
Ήταν αποδοτικό το στιλ του όταν δεν ξεκίναγε πρώτος ή όταν τα λάστιχα μονομάρκα δεν ήταν όπως τα ήθελε εκείνος?
Και εν τέλει 2 ΠΠ πήρε και έχασε άλλα 2.
Άρα δεν είχε και τόοοοσο τρομερή στατιστική.
Για την τηλεόραση φυσικά μπλα μπλα μπλα

Υπάρχει και κάτι ακόμα όταν το μηχανάκι φτάνει στο Ρόσσι ή στο Στόνερ είναι σχεδόν τέλειο. Θέλω να πω το έχουν δοκιμάσει ρυθμίσει για εκατοντάδες γύρους. Μη φανταστείς δηλαδή ότι οι τοπ αναβάτες θα κάνουν καμιά επανάσταση.
Θα το βελτιώσουν όμως σ ένα επίπεδο που ο κοινός δοκιμαστής δεν μπορεί να φτάσει ποτέ. (για αυτό και κάνει το δοκιμαστή και όχι τον πιλότο)
Θα κόψουν δηλαδή αυτό το δευτερόλεπτο που θα χωρίζει τον πολύ καλό χρόνο από το ρεκόρ πίστας.

Πριν φτιαχτεί όμως το μηχανάκι, υπάρχει στο μυαλό κάποιου Φουρουσάβα (που έτρεμαν οι Γιαπωνέζοι μπας και πάει στη ντουκάτι)
ή κάποιου Φίλλιπου Πρετσιόζι.
Γρήγορα ξεχάστηκε λοιπόν ο Φίλλιπάκος αλλά το πράμα πάει κάπως έτσι

Αν ο Φιλλιπάκος δεν είχε φτιάξει εκείνη τη μοτοσικλέτα, με εκείνο το μοτέρ (ντέσμο) εκείνο το πλαίσιο, εκείνα τα ηλεκτρονικά
(δεν είναι όλα τα ίδια) και δεν είχε παραγγείλει εκείνα τα λάστιχα σε μια εταιρία που ήταν έξω από το χορό.
Ο Στόνερ θα ήταν ακόμα στο ΛΣΡ να μαζεύει τουμπίδια γιατί οι τοπ ομάδες τον είχαν κόψει.

Βλέπεις οι ιδέες φτιάχνουν μηχανάκια, ΟΛΟΙ οι άλλοι έρχονται ...ΜΕΤΑ
Η τηλαιόραση φυσικά θα μας πει ότι ο κάθε Ρόσσι, Στόνερ κλπ γ... με τηλεσκόπιο γιατί την έχει 2 3χιλιόμετρα.

υγ
μακροπρόθεσμα η Ντουκάτι δεν απέδωσε γιατί ο κανονισμός των μότο τζι πι ΑΚΥΡΩΣΕ όλο το πρότζεκτ τους.
Καμία σχέση ο Στόνερ. Υποχρεώθηκαν δηλαδή να φτιάξουν μηχανάκι στο στιλ των Γιαπωνέζων, όπως τους είπε το τιμ του Ρόσσι.
Καμία σχέση με τις ικανότητες του Στόνερ που ήταν μεγάλες όπως και να χει.

devil's animal
23/06/2013, 09:38
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις και για ποιο θεμα μιλας.
Αν δεν κανω λαθος,για την εξελιξη του Μ1 νομιζα οτι μιλαγαμε, και γιαυτο σε ρωτησσ και απαντας για τοιχους , αν ειναι επικοινωνικος και οτιδηποτε αλλο.

Λογικό αφού πήρε τη Yamaha από τη μέση του grid και την έκανε μόνιμη πρωταθλήτρια/διεκδικήτρια τίτλων...που το παράξενο...και που δοκιμάζει τις ρυθμίσεις του αχώνευτου και το λέει χωρίς κόμπλεξ είναι "μεγάλος" στα μάτια του κόσμου...ή αν το θες κι αλλιώς "θεός"...τώρα που την είδες την ανάποδη πραγματικότητα...

Κανεις πλακα τωρα ετσι? Αποκλειεται να το λες σοβαρα…
ο "μεγαλος" το 2010 σηκωσε τοιχο ετσι ώστε να μην του παιρνει ρυθμισεις ο "αχωνευτος"…ο ιδιος μεγαλος στα τελειωματα της χρονιας σηκωθηκε κι εφυγε από την γιαμαχα μια και δεν «σηκωνε» την μειωση μισθου κι εφευγε και ο φουρουσαβα(ο οποιος παρεμπιπτοντως ηταν αυτος που εκανε το μηχανακι πρωταθλητρια)…
Στην συνεχεια εκανε δηλωσαρες πριν την ελευση στην ντουκατι, τις οποιες εκανε γαργαρα επι δυο χρονια που ξεφτυλιζοταν και τελος γυρισε εκει που εφτυσε στην γιαμαχα δηλαδη στην οποια συνεχιζει τον εξευτελισμο του ριχνοντας το στον χαβαλε με ανθρωπακια στο κρανος…αυτος φιλε μου δεν ειναι "μεγαλος", αλλα μεγαλος καραγκιοζης… το οτι ειναι πανεξυπνος και επικοινωνιακος δεν σημαινει οτι ειναι και "μεγαλος"…
Ο αχωνευτος που χαρακτηριζεις εσυ, αντι να σηκωσει ενα τριμετρο ντουβαρι στην μουρη του ροσσι (απολυτως δικαιως), του δινει απλοχερα τις ρυθμισεις του παροτι εχει ρητρα στο συμβολαιο του που του δινει το δικαιωμα να στερησει την παροχη των τελευταιων εξελιξεων απο τον δευτερο αναβατη…αυτος ειναι ο μεγαλος εκ των δυο…
Οποιος κανει το λαθος να αμφισβητησει την υπαρξη της ρητρας ας ριξει μια ματια στην περσυνη συνεντευξη πριν την ινδιαναπολη κατα την οποια ερωτηθηκε απο δημοσιογραφο εαν θα την χρησιμοποιησει…
Ολοι ειμαστε οπαδοι καποιου οδηγου, αλλα παραλληλα καλο ειναι να βλεπουμε και την πραγματικοτητα…

απαντησε περι αυτου και μετα μιλαμε και για την εξελιξη του Μ1...

byron
23/06/2013, 09:45
Στην εξέλιξη του Μ1, φυσικά και συμμετείχε! Μην ξεχνάς ότι η Yamaha τον κράτησε στην Tech3 μέχρι το 2011, αν και τα αποτελέσματα του δεν θα το δικαιολογούσαν... Πριν από αυτό, είχε εξελίξει το VTR και το RS Cube (όντας ο νο.1 οδηγός της ομάδας και έχοντας ολοκαίνουργια μηχανάκια και στις 2 περιπτώσεις). Επίσης ήταν επίσημος δοκιμαστής της Michelin για πολλά χρόνια...

Δηλαδη τον αναβατη που (αντε κι εφτιαξε) ενα sbk, ενα αποτυχημενο απριλια και δοκιμαζε λαστιχα, ειναι για σενα ο "ο σημαντικοτερος οδηγος εξελιξης της 15ετιας" ?

byron
23/06/2013, 09:49

Κουραστικο κατανταει. Για τα ψυχολογικα του ροσσι θελεις να πουμε ?

fkol k4
23/06/2013, 09:58
Χωρίς να θέλω να σου τη χαλάσω τα πράγματα δεν πάνε καθόλου έτσι.
Αυτά ΟΛΑ είναι μύθοι των μίντια.
Χωρίς να θέλω να σου τη χαλάσω, τα πράγματα είναι όντως όπως τα λέω. Δεν αναπαράγω μύθους των media.

Εξάλλου, αν εξαιρέσεις την εμπάθεια προς τον Stoner (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135988&page=11&p=2337874#post2337874) (του οποίου το στυλ φυσικά και ήταν μια χαρά επαρκές από όπου και αν ξεκίναγε και φυσικά έχει κερδίσει και χάσει και με μάχες όπως όλοι και όχι μόνο φεύγοντας μπροστά όπως λεν όσοι δεν (θέλουν να) θυμούνται) και αυτά που περιγράφεις εσύ δεν λένε κάτι άλλο από όσα έγραψα, το μηχανάκι έρχεται σε ένα καλό επίπεδο στον top οδηγό και αυτός κόβει το τελευταίο δευτερόλεπτο γιατί μόνο αυτός πάει τόσο γρήγορα.
Και ναι, όταν λες πως κυνηγάς την κορυφή ένα «καλό επίπεδο» είναι σαν να λες μπουρδέλο.
Αλλιώς λες «πάμε για τη χαρά της συμμετοχής» ή «πάμε για μια αξιοπρεπή συμμετοχή» και καθάρισες, δεν σου λέει κανένας κουβέντα.

Ο De Puniet είναι μακράν ο καλύτερος στην εξέλιξη στον κόσμο όσον αφορά αντοχή πλαισίων και φόρμες-κράνη. Οι άλλοι αναβάτες προσέχουν να μην πέσουν, για τον De Puniet προσέχουν τα τσιμέντα να μην πέσει πάνω τους. :lol:
Μια De Puniet replica φόρμα κανονικά θα έπρεπε να κοστίζει χρυσάφι. Αν εννοείς αυτό, τότε συμφωνούμε. Πέραν αυτού, αν περιμένεις να σου πει ο De Puniet τι συμβαίνει όταν το μηχανάκι πάει σε ρυθμό βάθρου, θα περιμένεις πολύ...

Αυθαίρετο συμπέρασμα...
Αυθαίρετο είναι ένα συμπέρασμα που δεν βασίζεται σε κάποιο σκεπτικό. Το λέει και η λέξη εξάλλου.
Για ένα συμπέρασμα στο οποίο το σκεπτικό που μας οδηγεί σε αυτό δημοσιεύεται στις ακριβώς προηγούμενες γραμμές, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον όρο αυθαίρετο.
Μπορείς να πεις πως διαφωνείς με αυτό, μπορείς να πεις πως το σκεπτικό στο οποίο βασίζεται κάπου χάνει (λέγοντας φυσικά που, αλλιώς θα έχεις ο ίδιος ένα δικό σου αυθαίρετο συμπερασμα ;) ), μπορείς να το πεις λανθασμένο, αλλά αυθαίρετο όχι.
Εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο.

MG-KTiNoS
23/06/2013, 10:32
Χωρίς να θέλω να σου τη χαλάσω, τα πράγματα είναι όντως όπως τα λέω. Δεν αναπαράγω μύθους των media.

Και πως ο Ρόσσι, ο τοπ δοκιμαστής, εξελιχτής όπως θέλεις πες τον, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα 2 χρόνια στο Ντούκο?

Και πως ο Σούπερ ντούπερ αναβάτης Στόνερ έχασε και το 2ο ΠΠ στη ντουκάτι και το 2ο ΠΠ στη Χόντα?
:cool:

Λέμε τώρα...

RaGe_Raptor
23/06/2013, 10:36
Πάμε ακόμη μια...5 σελίδες πίσω...

μα την πραγματικότητα βλέπουμε...πάντα είχε χαβαλέ ή αν θες τον χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα εκεί που τον εξυπηρετεί καλύτερα...και βέβαια οποιοσδήποτε θα σήκωνε τοίχο...ο ίδιος ήταν το καθεστώς στη yamaha και το ένστικτο επιβίωσης του επέβαλε να οχυρωθεί από την απειλή (βλ.lorenzo ή "αχώνευτος" όπως αρέσκομαι να τον χαρακτηρίζω...:D)...αν δεν ένιωθε απειλούμενος νομίζεις πως θα σήκωνε τοίχο?...τώρα ο χόρχες νιώθοντας παντοδύναμος ίσως δίνει δεδομένα απλόχερα..προσθέτει πόντους στο ίματζ του..κανείς δεν είναι "άγιος" κι όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο πλανάται πλάνην οικτράν...
πήγε στη ντουκάτι όντας ιταλός σε ιταλικό μηχανάκι με ότι συνεπάγεται αυτό...εμείς οι οπαδοί του περιμέναμε ανάσταση παρόμοια με του 2004 που δεν ήρθε ποτέ...anyway τώρα είναι πάλι στη yamaha σαφώς πίσω από τον κυριότερο αντίπαλό του κι όχι μόνο...θα μπορούσε να τελειώσει την καρριέρα του στην κορυφή όμως δεν το έκανε...μάλλον βρίσκει κίνητρο να τρέχει...ίσως και να τον έλκουν οι παχυλοί μισθοί...δε μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του...όμως το επικοινωνιακό το "έχει" και το χρησιμοποιεί πολύ καλύτερα απ'τους άλλους...παραδίδει σεμινάρια...κι απ'ότι φαίνεται κι ο χόρχες το παίζει καλά...αλλά μου είναι αχώνευτος ο πστς...:lol:

fkol k4
23/06/2013, 10:49
Και πως ο Ρόσσι, ο τοπ δοκιμαστής, εξελιχτής όπως θέλεις πες τον, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα 2 χρόνια στο Ντούκο?

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο, θα πρέπει να διαβάζεις πρώτα και μετά να διορθώνεις. Έγραψα:

Για να φτιάξεις αγωνιστικό που θα πάρει πρωτάθλημα, θέλεις και δοκιμαστή που να μπορεί να κερδίζει αγώνες, και για χρόνια ο καλύτερος που υπήρχε ήταν ο Rossi γιατί απλά οι άλλοι πήγαιναν πιο αργά.
Οπότε, λογικά ήταν και ο κορυφαίος στην εξέλιξη.

Όταν ο Rossi πήγε στη Ducati, πλέον δεν ήταν ο πιο γρήγορος από όλους (άρα ούτε ο μοναδικός που θα μπορούσε να γυρίσει χαμηλά). Επίσης, θα έφτιαχναν ένα πολύ καλό μηχανάκι στην Ducati αν είχαν τη διάθεση να αντιγράψουν τη Yamaha και σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ο Rossi. Τα υπόλοιπα είναι και επιλογή του εργοστασίου (και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου).

Και πως ο Σούπερ ντούπερ αναβάτης Στόνερ έχασε και το 2ο ΠΠ στη ντουκάτι και το 2ο ΠΠ στη Χόντα?

Λέμε τώρα...
Όλοι οι σούπερ ντούπερ αναβάτες του κόσμου έχουν χάσει πρωταθλήματα, δεν τρέχουν μόνοι τους ξέρεις υπάρχουν και άλλοι σούπερ ντούπερ αναβάτες (όπως ο Lorenzo πχ)...
Εδώ έχουν χάσει πρωταθλήματα και μάχες ο Μωχάμετ Αλί ο Michael Jordan o Michael Shumacher και ο Federer, δεν θα έχανε ο Stoner;
Τι λέμε τώρα; Όποιος χάνει δεν αξίζει;

byron
23/06/2013, 10:54

Λέμε τώρα...

Τρομερο επιχειρημα... :tooth:

Ρε σεις, ταλαντουχοι οδηγοι ειναι, οχι ο Πανοραμιξ με το μαγικο φιλτρο...

devil's animal
23/06/2013, 10:55
Κουραστικο κατανταει. Για τα ψυχολογικα του ροσσι θελεις να πουμε ?

'νταξει μου αρκει...
επανερχομαι με αναλυση περι εξελιξης...

devil's animal
23/06/2013, 10:55
Πάμε ακόμη μια...5 σελίδες πίσω...

ρε δεν το εγραψα για σενα..

δες σε ποιον εχω κανει quote...

RaGe_Raptor
23/06/2013, 11:48
ρε δεν το εγραψα για σενα..

δες σε ποιον εχω κανει quote...

Κι εμένα έκανες μαν...αμάν αυτά τα σμαρτφόουν...:lol:

pipe_smoker
23/06/2013, 12:26
Εγώ μια ερώτηξη/σχόλιο να κάνω και πάω πάλι πίσω στη γωνιά μου να στηρίξω το σαγόνι μου στην παλάμη μου με ύφος σκεπτικό, προσπαθώντας να καταλάβω τί στο γεροδιάολο προσπαθείτε να πείτε/αποδείξετε/περί ποίου θέματος διαφωνείτε και λοιπά.

ο "μεγαλος" το 2010 σηκωσε τοιχο ετσι ώστε να μην του παιρνει ρυθμισεις ο "αχωνευτος"…ο ιδιος μεγαλος στα τελειωματα της χρονιας σηκωθηκε κι εφυγε από την γιαμαχα μια και δεν «σηκωνε» την μειωση μισθου κι εφευγε και ο φουρουσαβα(ο οποιος παρεμπιπτοντως ηταν αυτος που εκανε το μηχανακι πρωταθλητρια)…
Στην συνεχεια εκανε δηλωσαρες πριν την ελευση στην ντουκατι, τις οποιες εκανε γαργαρα επι δυο χρονια που ξεφτυλιζοταν και τελος γυρισε εκει που εφτυσε στην γιαμαχα δηλαδη στην οποια συνεχιζει τον εξευτελισμο του ριχνοντας το στον χαβαλε με ανθρωπακια στο κρανος…αυτος φιλε μου δεν ειναι "μεγαλος", αλλα μεγαλος καραγκιοζης… το οτι ειναι πανεξυπνος και επικοινωνιακος δεν σημαινει οτι ειναι και "μεγαλος"…

Έστω ότι είναι έτσι.

Ο αχωνευτος που χαρακτηριζεις εσυ, αντι να σηκωσει ενα τριμετρο ντουβαρι στην μουρη του ροσσι (απολυτως δικαιως), του δινει απλοχερα τις ρυθμισεις του παροτι εχει ρητρα στο συμβολαιο του που του δινει το δικαιωμα να στερησει την παροχη των τελευταιων εξελιξεων απο τον δευτερο αναβατη…αυτος ειναι ο μεγαλος εκ των δυο…

Για ποιό λόγο είναι ο Ρόσσι ο επικοινωνιακός που παραδέχεται ευθέως ότι ο Χόρχε πλέον του σκίζει τα ράμματα όπου όπως κι όποτε θέλει (επικοινωνιακό είναι κι αυτό σαφώς), ενώ η κίνηση "ανωτερότητας" του Χόρχε να μη σηκώσει ντουβάρι δείχνει μεγαλείο ψυχής κι απλοχεριά κι όχι μια εξόφθαλμη επικοινωνιακή κίνηση???
Αν τον έπαιρνε στα σοβαρά ο Χόρχε το Ρόσσι και πίστευε ότι απειλείται ο τίτλος του θα έδειχνε μεγαλείο? Δε νομίζω. Και ντουβάρι θα σήκωνε και ηχομόνωση θα έβαζε και θα έραβε με σακοράφα τα στόματα των μηχανικών του μη τυχόν και τους ξεφύγει τίποτα πουθενά.

Δε λέω ότι ο Ρόσσι ΔΕΝ είναι επικοινωνιακός. Είναι. Και καλά κάνει. Και έτσι όπως έχουν σήμερις τα πράγματα καλά θα κάνουν να είναι όλοι τους. Και ευτυχώς (γι'αυτόν τον ίδιο) έμαθε να είναι κι ο Χόρχε. Γιατί αν μετά τα "ρεζιλίκια" του Ρόσσι με τα φεύγω και ξαναγυρνάω στη Yamaha, κρατούσε ο Χόρχε "εκδικητική" στάση απέναντί του με ντουβάρια και χωρίς να δίνει ρυθμίσεις κλπ, τότε θα τον έσκιζε στα δύο εκτός πίστας ο Τύπος. "Φοβάται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής την επιστροφή του παλιού?" και άλλα τέτοια.

ΚΑΙ ο Χόρχε ΚΑΙ ο Ρόσσι ήξεραν πολύ καλύτερα και πριν από εμάς ο ένας τις ικανότητες του άλλου. Ο Ρόσσι ήξερε ότι το Χόρχε δεν τον έχει εντός πίστας και το ήξερε κι ο Χόρχε, κι αυτό έδωσε σχετική άνεση στον δεύτερο να κάνει τον ανοιχτοχέρη για να μην πέσουν να τον φάνε επειδή φέρθηκε άσχημα στο Ρόσσι κατά την επιστροφή του. Μέσα στην πίστα τον είχε και φρόντισε να τον ισοφαρίσει όσο μπορούσε κι εκτός αυτής.

Το έχω ξαναπεί. The way I see it, κάθε συνέντευξη, κάθε κουβεντολόι, κάθε δήλωση, κάθε κίνηση είναι πολύ προσεκτικά μελετημένη κι αποσκοπεί κάπου (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

Μερικές δε, είναι τόσο φανερές που μου θυμίζουν τους δήθεν καυγάδες των κικμπόξερ και λοιπών όταν δίνουν συνέντευξη πριν τον αγώνα, που όλως τυχαίως κάθε φορά ο ένας ρίχνει ένα ποτήρι νερό ή λέει κάτι στον άλλον, αρχίζει το βρισίδι, και πάνω που πάνε να πιαστούν στα χέρια ορμάνε και τους χωρίζουν οι παρατρεχάμενοί τους. Και δώσ'του ο πορωμένος/βλαμμένος που το βλέπει στην TV να κ@υλώνει και να λέει "Έτσι σου'πε?!! Να τονε σκίσεις τον μπ@ύστη στο ρινγκ!!!"
Ούτε ο Καμπούρης στο έξτρα3 δεν έστηνε τόσο γελοίους καυγάδες για να ανεβάσει τηλεθέαση.

ΥΓ. Επειδή στο τέλος θα πρέπει να δηλώνουμε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για να πούμε τη γνώμη μας χωρίς να μας μπει ταμπέλα του βαλετζιπιώτη ή αντιβαλεντινικού, το συγκεκριμένο το σχολίασα χωρίς να κρίνω κάτι ως λάθος ή σωστό από την πλευρά του Ροσσι ή του Χόρχε. (αλήθεια στονεροτζιπιώτες ή χορχετζιπιώτες υπάρχουν? Ή οι άρρωστοι υπάρχουν μόνο όσον αφορά το Ρόσσι, με τους μισούς να ασχολούνται με το να τον θεοποιήσουν και τους άλλους μισούς να ασχολούνται με το πώς θα αλλάξουν τη γνώμη των πρώτων?)

endopandou
23/06/2013, 12:58
Ή οι άρρωστοι υπάρχουν μόνο όσον αφορά το Ρόσσι
Άι γειά σου! Μόνο :a013:

με τους μισούς να ασχολούνται με το να τον θεοποιήσουν
Άι ξανα ματα γειά σου! Σταυροφόροι λέγονται :priest:

αι τους άλλους μισούς να ασχολούνται με το πώς θα αλλάξουν τη γνώμη των πρώτων?)
Καμία ανάγκη αλλαγής γνώμης. Δικαίωμα διαφορετικής μόνο :wave2:

Argonautis46
23/06/2013, 13:30

Διαφωνείς στο οτι υπάρχουν πορωμένοι αντιροσσικοι? Οπου δε θα αναγνωρίσουν για παραδειγμα οτι ο Ρόσσι είναι ατυχος αυτη τη χρονιά?
Εδω εχουμε ακούσει οτι η θέση του ειναι 6η με 8η αφότου ηρθε στο γιαμαχα!!!

pipe_smoker
23/06/2013, 13:31
Άι γειά σου! Μόνο :a013:

Μάλιστα...

Αφ'ενός το στηρίζεις κάπου αυτό? Το έχεις παρατηρήσει απλά? Είναι τόσο έντονο το φαινόμενο που σε οδηγεί σε συμπέρασμα?

Αφεταίρου, αν το στηρίζεις κάπου, μπορείς να δώσεις και καμιά εξήγηση για το λόγο για τον οποίο συμβαίνει? Φάρμακα έχει ο Ρόσσι και τραβάει μόνο αυτός τους άρρωστους? (θα έλεγα "μέλι" αλλά δεν κολλάει)

Άι ξανα ματα γειά σου! Σταυροφόροι λέγονται :priest:

Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα το δίπολο "εικονολάτρες-εικονομάχοι".

Αλλά για μισό...

Δικαίωμα γνώμης έχουν όλοι. Μεταξύ αυτών και οι ουδέτεροι. Η οποία γνώμη μπορεί να διαφέρει από την οποιαδήποτε άλλη.

Όταν όμως η καραμέλα παραμένει μονίμως η ίδια και την πιπιλάνε οι ίδιοι άρρωστοι υπέρ του Ρόσσι, πώς γίνεται να διαιωνίζεται ο διάλογος αν την είχαν φτύσει οι άρρωστοι κατά του Ρόσσι?

Όπως σαφώς δέχεσαι ότι υπάρχουν οι βαλετζιπιώτες (τυφλοί με παρωπίδες μπλα μπλα μπλα), αρνείσαι την ύπαρξη των αντιβαλεντινικών, οι οποίοι (κι αυτοί τυφλοί με παρωπίδες μπλα μπλα μπλα) μοναδικό σκοπό εχουν να κοντράρονται με τους πρώτους, οι οποίοι όπως είπαμε τον θεοποιούν ενώ αυτοί αντίθετα τον δαιμονοποιούν?

"Δικαίωμα διαφορετικής γνώμης" λέγεται, ή μήπως "Επειδή έχουμε βάλει το χέρι μέσα από το παντελόνι και τον παίζουμε νομίζουμε ότι δε μας βλέπουν?":wave2:

ΥΓ. Ρητορικές οι ερωτήσεις btw.

ΥΓ2. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά

Argonautis46
23/06/2013, 13:37
Α ρε smoker με τις υπεραναλύσεις σου(που σ εχω πει απο πιο παλια οτι μου αρεσουν). Μεσα σε 2 γραμμες το εστρωσα εγω το γατακι:pantofla:

endopandou
23/06/2013, 13:48
Διαφωνείς στο οτι υπάρχουν πορωμένοι αντιροσσικοι? Οπου δε θα αναγνωρίσουν για παραδειγμα οτι ο Ρόσσι είναι ατυχος αυτη τη χρονιά?

Ναι διαφωνώ. Πες μου ποιος δεν παραδέχεται πως είναι άτυχος

Εδω εχουμε ακούσει οτι η θέση του ειναι 6η με 8η αφότου ηρθε στο γιαμαχα!!!
Τι εννοείς; 6ος δεν ήταν στον προηγούμενο αγώνα και πέρασε 5ος τώρα;
Αν εννοείς την αξία του την γνώμη μου την έχω πει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είπα πως σαν δυναμική (στην δεδομένη χρονική στιγμή) ήταν 4ος ή 5ος και έπεσαν να με φάνε κολλώντας την αστεία ταμπέλα του αντιβαλεντινικού.
Τελικά έμελλε να το παραδεχτούνε οι περισσότεροι πως ακόμα και τώρα η αξία του είναι αυτή αλλά οι ταμπέλες απο τους δίκαιους έμειναν :tooth::hunter:

spyrakos35
23/06/2013, 13:56
Αν τωρα πεις και οτι δεν εισαι αντιβαλεντινικος εγω θα φωναξω ο λυ μπιακος :moutza:

endopandou
23/06/2013, 14:01
Μάλιστα...

Αφ'ενός το στηρίζεις κάπου αυτό? Το έχεις παρατηρήσει απλά? Είναι τόσο έντονο το φαινόμενο που σε οδηγεί σε συμπέρασμα?

ναι, ναι και ναι

Φάρμακα έχει ο Ρόσσι και τραβάει μόνο αυτός τους άρρωστους? (θα έλεγα "μέλι" αλλά δεν κολλάει)
Εκτός απο τους βαλεντινικούς που είναι σαφέστατα η μειοψηφία μεταξύ των φαν του υπάρχουν και οι άσχετοι που κάπου άκουσαν πως υπάρχει ένας ήρωας στα μηχανάκια και είπαν να πρωτοπορήσουν (:tooth:) δηλώνοντας μεγάλοι φαν του.
Προσοχή, όχι του αθλήματος αλλά του βάλε. Μεταξύ αυτών και τα πάμπολλα έφηβα (κάθε ηλικίας...) κοριτσάκια που τον λατρεύουν.
Και να φανταστείς πως ''αυτά'' επειδή είναι πολλά κινούν και νήματα.

Τώρα στο γιατί λατρεύουν μόνο αυτόν. Γιατί είναι σαν τη χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ ''αυτή ξέρουν, αυτή εμπιστεύονται'' :tooth: (οι παλαιότεροι κατάλαβαν πως είναι σαν τη διαφήμιση)

endopandou
23/06/2013, 14:09
Αν τωρα πεις και οτι δεν εισαι αντιβαλεντινικος εγω θα φωναξω ο λυ μπιακος :moutza:
Σπύρο εξηγώ πως προχτές ο άλλος είπε ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ αντιβαλεντινικό γιατί δεν έγραψες ο βάλες ο θεός κι ετσ'. Κατάλαβέ με plz ρε τομάρι γαμώ τα 3G δίκτυα :tooth:

Argonautis46
23/06/2013, 14:12
Ναι διαφωνώ. Πες μου ποιος δεν παραδέχεται πως είναι άτυχος

Μα επειδή έφερα ένα παράδειγμα δε σημαινει αυτόματα οτι ισχύει.. Δε συνδέονται άμεσα οι προτάσεις μου.
Δηλαδή δε σημαίνει οτι όποιος δε θεωρεί το ροσσι άτυχο είναι αντιροσσικός ή και το αντιθετο.
Απλα λέω οτι υπάρχουν αντιροσσικοι. Δεν είναι περιεργο.

Όσον αφορα τις θέσεις.. Δε με πιάνεις. Είναι άλλο πράγμα να λές ο ροσσι ηρθε γιαμαχα πάλι και το μόνο που καταφερε μια συλλογή απο 6ες και 8ες θέσεις και αλλο πραγμα να λές οτι ο ρόσσι ειναι 6ος 8ος στην καταταξη.(ειδες που δε φταίμε οι ροσσικοι που μετράμε τα ΠΠ):tooth:

endopandou
23/06/2013, 14:23
Είναι άλλο πράγμα να λές ο ροσσι ηρθε γιαμαχα πάλι και το μόνο που καταφερε μια συλλογή απο 6ες και 8ες θέσεις και αλλο πραγμα να λές οτι ο ρόσσι ειναι 6ος 8ος στην καταταξη.(ειδες που δε φταίμε οι ροσσικοι που μετράμε τα ΠΠ):tooth:

Εγώ πάλι είδα να γράφουν για εκτοόγδωος μόνο για να τη σπάσουν σε κάτι αγύριστα κεφάλια που τους τα κάνουν αερόστατα με το θεό και τα 9.
Δεν υπάρχουν αντιρωσικοί γιατί δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν με τόσα που έχει κάνει αυτός ο αναβάτης λέμε.
Η όποια εναντίωση είναι προς τους τυφλούς παρωπιδάτους και ενίοτε (συχνά) άσχετους που τους τα κάνουν πυραύλους με τραγικά επιχειρήματα του στυλ έχει 9.
Και εγώ 2 ρε συ έχω και επιθυμώ να παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος λένε.

Αυτό βλέπω εγώ.

Πάω για μπάνιο, χτυπηθείτε μόνοι σας ρε καθάρματα :wave2::tooth:

radd
23/06/2013, 14:44
Εγώ πάλι είδα να γράφουν για εκτοόγδωος μόνο για να τη σπάσουν σε κάτι αγύριστα κεφάλια που τους τα κάνουν αερόστατα με το θεό και τα 9.
Δεν υπάρχουν αντιρωσικοί γιατί δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν με τόσα που έχει κάνει αυτός ο αναβάτης λέμε.
Η όποια εναντίωση είναι προς τους τυφλούς παρωπιδάτους και ενίοτε (συχνά) άσχετους που τους τα κάνουν πυραύλους με τραγικά επιχειρήματα του στυλ έχει 9.

Αυτό βλέπω εγώ.

Σωστοοος :a013:

Ένας από τους ροσσικούς σαν αυτούς που αναφέρεις θα σου απάνταγε:
"Άσε ρε άσχετε που πας για μπάνιο.. το γνωρίζεις ρε πως μόνο ο Ρόσσι ξέρει μπάνιο χωρίς μπρατσάκια; Θυμάσαι ρε άσχετε που ο αχώνευτος πήγε να πνιγεί στη γούρνα όταν πανηγύριζε; Θα μας πείτε τώρα όλα τα τσουτσέκια οι αντιροσσικοί για τα μοτοτζιπιά..."
:lol:

pipe_smoker
23/06/2013, 14:52

Σωστά τα λές......

Πήγαινε για μπάνιο να κάνεις καμιά βουτιά να συνέλθεις:lol:

Καλό μπάνιο:beer:

MG-KTiNoS
23/06/2013, 18:48
Δεν έγραψα κάτι τέτοιο, θα πρέπει να διαβάζεις πρώτα και μετά να διορθώνεις. Έγραψα:

Όταν ο Rossi πήγε στη Ducati, πλέον δεν ήταν ο πιο γρήγορος από όλους (άρα ούτε ο μοναδικός που θα μπορούσε να γυρίσει χαμηλά). Επίσης, θα έφτιαχναν ένα πολύ καλό μηχανάκι στην Ducati αν είχαν τη διάθεση να αντιγράψουν τη Yamaha και σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ο Rossi. Τα υπόλοιπα είναι και επιλογή του εργοστασίου (και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου).

Όλοι οι σούπερ ντούπερ αναβάτες του κόσμου έχουν χάσει πρωταθλήματα, δεν τρέχουν μόνοι τους ξέρεις υπάρχουν και άλλοι σούπερ ντούπερ αναβάτες (όπως ο Lorenzo πχ)...
Εδώ έχουν χάσει πρωταθλήματα και μάχες ο Μωχάμετ Αλί ο Michael Jordan o Michael Shumacher και ο Federer, δεν θα έχανε ο Stoner;
Τι λέμε τώρα; Όποιος χάνει δεν αξίζει;

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.
Ο Ρόσσι δεν μπόρεσε να φτιάξει το Ντουκάτι γιατί απλά δεν φτιαχνόταν.
Το πλαίσιο κάρμπον θέλει λάστιχα με διαφορετικό σκελετό απ ότι του αλουμινίου. (έχει να κάνει με τις ελαστικότατες πλαισίου αυτό)
Λάστιχα που δεν ...υπήρχαν.
Το πέρασμα λοιπόν στη μονομάρκα ελαστικών δεν βελτίωσε τους Γιαπωνέζους, σακάτεψε το πρότζεκτ Πρετσιόζι
Οι καταναλώσεις φυσικά ακύρωσαν τη μοτερούκλα Ντουκάτι , κλπ κλπ
Πάει να πει το πέρασμα στο πλαίσιο αλουμινίου τύπου Χόντα ήταν πια μονόδρομος.
Ένας μονόδρομος όμως άγνωστος για τους Ιταλούς που θα κάνουν χρόνια να εξερευνήσουν (2,5 έχουν περάσει ως τώρα)

Ο Στόνερ δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην κορφή. Για αυτό δε μιλάμε?
Δεν πήρε ποτέ πρωταθλήματα σερί όπως ο Ρόσσι.
Φακτ.
Άρα δεν φτάνει να είσαι γρήγορος στο γύρο. Θέλει και μερικά άλλα προσόντα.
Λέει ο άλλος από πάνω ατυχία.
Θα σου απαντήσω, το ότι ο Ρόσσι έμεινε τοπ για πολλά χρόνια, μόνο τύχη δεν το λες.
Ο Ρόσσι λοιπόν πούλησε τον εαυτό του όσο πιο καλά μπορούσε -πράγμα που ο Στόνερ δεν έκανε-
Δε μιλάμε μόνο για οδήγηση εδώ, αλλά και για δημόσιες σχέσεις και κοινωνική ευφυΐα (ποιός είναι που και κάνει τι, τι χειρισμούς πρέπει να κάνω για να πετύχω αυτό ή εκείνο)
Τέλος όσο εμείς κράζουμε το Ρόσσι που πήγε στη Ντουκάτι ξεχνάμε ότι πήρε ένα κάρο λεφτά και μάλιστα κατάφερε ακόμα ένα καλό συμβόλαιο μετά το βατερλό.
Όπως όλοι οι μεγάλοι αθλητές κλείνει την καριέρα του όχι με μια αλλά με δύο ακριβές μεταγραφές.
Ο άλλος πάει για ψάρεμα με το ταλέντο του μαζί.

Λίγοι έχετε καταλάβει την ιδιοφυΐα Πρετσιόζι .
Ο άνθρωπος πήρε έναν άλλο δρόμο και νίκησε τους Γιαπωνέζους πράγμα που λίγο χρόνια πριν ήταν ανέκδοτο.
Δεν αντέγραψε τίποτα, ήταν όλα φρέσκες ιδέες δικές τους και δεν διέθετε πάρα ένα μέρος του μπάτζετ των άλλων.
Βρήκε όμως συνεργάτες όπως ο Σούπο και με πολύ υπομονή τους κάρφωσε σα κεφτέδες.
Θυμάται κανείς πόσους πιλότους δοκίμασε ο Σούπο?
Όλους όσους είχαν προηγούμενα με το Ρόσσι πχ πλην Μπιάτζι.
Ο Στόνερ όταν πήγε στη Ντουκάτι ήταν στα αζήτητα και κανένας άλλος μεγάλος δεν είχε διάθεση να δοκιμάσει.
Πάντα δευτεράντζες μπορούσαν να βρουν
Για αυτό σας λέω, ο Στονεράκος στη βάρκα πρέπει να έχει ένα κάδρο του Σούπο και να του ανάβει καντήλι κάθε πρωί πριν πάει για ψάρεμα...

yg
Πόσο μεγάλος ήταν ο Στόνερ τελικά?
2ΠΠ ακριβώς.
(που δεν το βάζουν ούτε στη 10άδα του χρυσού βιβλίο)
Καλή psargia !

Pan (dvs)
23/06/2013, 21:50
Ολοι δικιο εχετε απ την μερια σας,εγω θελω να μου απαντησετε γιατι ο Ροσσι δεν παει?
το μηχανακι που ειναι καλο και ρολαρει στις στροφες χωρις τις παντες που παν τα χοντα και τα chatering τοχει, τις ρυθμισεις του αλλουνου του αντιπαθη οπως λετε τις εχει απλωχερα,τον μηχανικο που ειχε εχει,κολωγερο δεν τον λες,ωριμο ισως,αρα τι πταιει ακουω αποψεις.
Μηπως τελικα ρε παιδια οι αλλοι ειναι απλα τρελλα πιο γρηγοροι οδηγοι και αυτος εχει μεινει στο παλιο στυλακι να πεφτει στα φρενα πιο αργα κλπ αλλα αυτο δεν παιζει πια,οταν οι αλλοι εχουν τρελλες κλισεις και ξυνουν τα αυτια πανω απ τα κερμπ.

Παρακολουθω πολυ λιγους αγωνες.Ο Ροσσι μου δινει την εντυπωση οτι αρχισε να φοβαται.

kerasaki
23/06/2013, 22:56
Το εχω ξαναπει και πιστευω οτι εκει ειναι η διαφορα
Οσοι ειστε τριαντα κατι και καβαλατε απο 15-16 χρονων, αναρωτηθειτε πως οδηγουσατε τοτε και πως οδηγατε τωρα. Ναι μεν υπαρχει η εμπειρια αλλα ενα μερος της νεανικης τρελας πινει πλεον μοχιτο σε μια αιωρα. Δεν ειναι καμια φοβερη διαφορα....ειδικα στο παγκοσμιο μια αποκλιση του μισου δευτερολεπτου ειναι αρκετη. Μονο και μονο αν το παρουμε απο αποψη ''φυσιολογικης φθορας'', τα αντανακλαστικα δεν ειναι τα ιδια, ο φοβος μεγαλυτερος κτλ
Ο Stoner σε αντιθεση με τον Rossi, ηταν της σχολης η βαθρο η πτωση, ο Rossi ενδεχομενως να ηταν της ιδιας σχολης στα πρωτα του χρονια στα μεγαλα αλλα τα βαθρα ηταν σαφος περισσοτερα απο του Stoner.

Argonautis46
23/06/2013, 23:36

Αυτό βλέπω εγώ.

Υπαρχουν λοιπόν οι Ροσσικοί και οι Αγανακτισμένοι/να Αντι-Σταυροφόροι (για να δεις οτι σε έμαθα μαν):tooth:

ΟΚ κατάλαβα τι λές.. Απλως θεωρώ οτι αφότου έφυγε απο Γιαμαχα ξεφύτρωσαν και οι αντι ροσσικοι.. Αυτοι που έχουν αγανακτήσει πλέον με τον ρόσσι και θέλουν να τον κερνάει τσαγάκι ο κρατσακρούτσας σε κάθε αγώνα. Μπορει βέβαια όλο αυτό να προέρχεται και πάλι απο αυτό που λές εσυ (να βουλωθούν καποια παρα-ανοιγμένα στόματα ροσσικών:a16:)

TROOPER
24/06/2013, 08:49
pipe +ολα !!!!!!!!

:beer::beer:

MG-KTiNoS
24/06/2013, 09:15
Υπαρχουν λοιπόν οι Ροσσικοί και οι Αγανακτισμένοι/να Αντι-Σταυροφόροι (για να δεις οτι σε έμαθα μαν):tooth: ΟΚ κατάλαβα τι λές.. Απλως θεωρώ οτι αφότου έφυγε απο Γιαμαχα ξεφύτρωσαν και οι αντι ροσσικοι..

Αντιροσσικοί υπήραχαν πάντα αλλά όσο ο Ρόσσι τους είχε στο λούτσο όλους, έκαναν μόνο...
Μετά ήρθε η Ντουκάτι πρώτα (όχι ο Στόνερ) και κυρίως ο Χόρχες μετά και έβαλαν τέλος.
Με το τέλος οι απανταχού πικραμένοι χοντάκιδες πήραν τα πάνω τους.

Εμένα από παλιά δεν μου άρεσε το φαινόμενο Ρόσσι.
Όχι σαν πιλότος αλλά σαν κατάσταση.
Ο Ρόσσι άλλαξε τα μότο τζι πι προς το εμπορικότερο, έβαλε ανθρώπους μέσα που καμία σχέση δεν είχαν με το άθλημα.
Αυτό έφερε λ7 μεν αλλά σήμερα πάει να σκοτώσει το σπορ. Οι μόδες σήμερα είναι αύριο αλλάζουν.
Η αγ'απη για το σπορ και τη μοτοσυκλέτα είναι άλλο πράμα.
Ποιός βλέπει μοτο3 σήμερα?
Πάνω κάτω κανένας.
Μότο2 λίγοι.
Σας το έχω ξαναπεί ο κόσμος αλλάζει και η μοτοσυκλέτα πάει μαζί.
Εμένα όμως δεν μ αρέσει
(και στα δικά μου)

υγ
Έχει πλάκα ν ακούς τις ΙΔΙΕΣ μλκιες που έλεγαν για το Ρόσσι να τις λένε για τον Στόνερ και σιγά σιγά να τις μουρμουράνε για τον Μάρκεζ.
Έχει πλάκα να βλέπεις πως φτιάχνονται είδωλα και πόση ανάγκη έχουν μετά να τα κατεδαφίζουν...
:rolleyes:

devil's animal
24/06/2013, 09:54
Το έχω ξαναπεί. The way I see it, κάθε συνέντευξη, κάθε κουβεντολόι, κάθε δήλωση, κάθε κίνηση είναι πολύ προσεκτικά μελετημένη κι αποσκοπεί κάπου (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

Μερικές δε, είναι τόσο φανερές που μου θυμίζουν τους δήθεν καυγάδες των κικμπόξερ και λοιπών όταν δίνουν συνέντευξη πριν τον αγώνα, που όλως τυχαίως κάθε φορά ο ένας ρίχνει ένα ποτήρι νερό ή λέει κάτι στον άλλον, αρχίζει το βρισίδι, και πάνω που πάνε να πιαστούν στα χέρια ορμάνε και τους χωρίζουν οι παρατρεχάμενοί τους. Και δώσ'του ο πορωμένος/βλαμμένος που το βλέπει στην TV να κ@υλώνει και να λέει "Έτσι σου'πε?!! Να τονε σκίσεις τον μπ@ύστη στο ρινγκ!!!"
Ούτε ο Καμπούρης στο έξτρα3 δεν έστηνε τόσο γελοίους καυγάδες για να ανεβάσει τηλεθέαση.

ΥΓ. Επειδή στο τέλος θα πρέπει να δηλώνουμε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για να πούμε τη γνώμη μας χωρίς να μας μπει ταμπέλα του βαλετζιπιώτη ή αντιβαλεντινικού, το συγκεκριμένο το σχολίασα χωρίς να κρίνω κάτι ως λάθος ή σωστό από την πλευρά του Ροσσι ή του Χόρχε. (αλήθεια στονεροτζιπιώτες ή χορχετζιπιώτες υπάρχουν? Ή οι άρρωστοι υπάρχουν μόνο όσον αφορά το Ρόσσι, με τους μισούς να ασχολούνται με το να τον θεοποιήσουν και τους άλλους μισούς να ασχολούνται με το πώς θα αλλάξουν τη γνώμη των πρώτων?)

με τα υπολοιπα που γραφεις ενα μερει μπορει να συμφωνησω γιατι επι της ουσιας, δεν ξερουμε πως εχουν απο "μεσα" τα πραγματα...
αλλα θα σταθω στις 3 αυτες παραγραφους και θα σου πω οτι ιντριγκες σοβαρες μεσα στο MotoGP, υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν...

το οτι περασε απο την corckscrew o Rossi τον Stoner, o δευτερος δεν προκειται να το ξεχασει ποτε γι'αυτο και οποτε αναφεροταν το ονομα του σε συνεντευξης κλπ, ειχε ενα μειδιασμα, σαν να μυριζε σκατα την ιδια στιγμη που ακουγοταν το "R"...
ασχετως αν μετα απεδειξε οτι ηταν αθλος αυτο που εκανε με το τριμπ0υρδελο εκει μεσα και αργοτερα αποδεχθηκε ολος ο κοσμος (ακομα και ο Rossi) οτι ειναι ο Θεος της οδηγησης...

ο Lorenzo τωρα, δεν νομιζω να μπορεσει να ξεχασει τον "τοιχο" που σηκωσε ο teammate του!! για να μην παιρνει ρυθμισεις, την στιγμη που πηγαινε πολυ δυνατα για πρωταθλημα..ηταν το πιο παρεξηγημενο ατομο στα ΜοτοGp γιατι προϋπηρχε ο θρυλος που σηκωνε κουπες και αυτος (Ω!τι βλασφημια Θεε μου!!) εκανε νικες και τον περναγε στα ισα!
οποτε ολοι επεσαν να τον φανε οτι πηρε τις ρυθμισεις του rossi και γι'αυτο παει καλα...λες και ηταν ο τελευταιος πιτσιρικος απο την Κατω Ραχουλα και τον πηραν στην Yamaha και με τις ρυθμισεις του "θεου", εκανε νικες...

μετα ερχομαστε στις δηλωσεις του Rossi και του Burggess περι Ducati κλπ...κλπ...

απο την πλευρα που το βλεπω εγω λοιπον, ο Rossi εκανε καποια σοβαρα λαθη με το επικοινωνιακο του πραγματος...
ξεκιναμε με το οτι δεν ηταν καθολου μετριοφρων...(ενταξει πολλα πρωταθληματα και μπραβο σου αλλα chill out λιγο...δεν τους γ@μας ολους οποτε και οπου)...μετα ηταν ειρωνικος ως προς τους συναθλητες του χωρις να γνωριζει το background...(του γυρισε πολυ μπουμερανγκ οταν πηγε στην ducati και ειδε τι καβαλουσε ο Stoner ολα αυτα τα χρονια και τον επαιζε στα ισα)...φοβοταν την ηττα υπερβολικα...(φιλε δωσε απλοχερα τις ρυθμισεις σου στον πιτσιρικα αμα εισαι μαγκας και βγες και πες το και μετα περνα τον σε καθε στροφη για να αναγνωρισει ολος ο κοσμος το ταλεντο σου στην οδηγηση αφου θα ειχατε ΙΔΙΟ μηχανακι) και τελευταιο και καλυτερο...μην γυρνας πισω εκει που εφτυσες με το 1/3 των χρηματων που επαιρνες και σαν δευτερο ονομα και μου το παιζεις cool και ανετος...δεν εισαι...

θα μπορουσε να φυγει απο το σπορ οταν ηταν στην κορυφη και με την yamaha θα το εκανε αν το παλευε (ακομα και με τον Jorge μεσα) αλλα η υπεροψια του και το γεγονος οτι πιστευε οτι μπορουσε να φτιαξει τα παντα και να γ@μησει οποιον εμπαινε στο διαβα του και με πατινι ακομα, τον εφερε στην θεση που βλεπουμε σημερα...

υπ'οψιν ημουν ροσσικος και ψιλοειμαι ακομα γιατι Αυτος με εμαθε τι εστι motoGp, αλλα μεγαλωνοντας δε μπορω παρα να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα...
τωρα υποστηριζω πιο πολυ αυτον που προσπαθει για το καλυτερο χωρις φαμφαρες (βλ. Crutchlow), παρα τις ντιβες...
γι'αυτο και εχω συμπαθεια στον pedrosa, που παρ'οτι εχει την ταχυτητα ολα αυτα τα χρονια εχει και ολες τις ατυχιες του κοσμου και δεν εχει παρει ενα ΠΠ...
(ενταξει παιζει ρολο και η μαχητικοτητα του που δεν ειχε τα προηγουμενα χρονια και την εφτιαξε)

endopandou
24/06/2013, 10:04
με τα υπολοιπα που γραφεις ενα μερει μπορει να συμφωνησω γιατι επι της ουσιας, δεν ξερουμε πως εχουν απο "μεσα" τα πραγματα...
αλλα θα σταθω στις 3 αυτες παραγραφους και θα σου πω οτι ιντριγκες σοβαρες μεσα στο MotoGP, υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν...

το οτι περασε απο την corckscrew o Rossi τον Stoner, o δευτερος δεν προκειται να το ξεχασει ποτε γι'αυτο και οποτε αναφεροταν το ονομα του σε συνεντευξης κλπ, ειχε ενα μειδιασμα, σαν να μυριζε σκατα την ιδια στιγμη που ακουγοταν το "R"...
ασχετως αν μετα απεδειξε οτι ηταν αθλος αυτο που εκανε με το τριμπ0υρδελο εκει μεσα και αργοτερα αποδεχθηκε ολος ο κοσμος (ακομα και ο Rossi) οτι ειναι ο Θεος της οδηγησης...

ο Lorenzo τωρα, δεν νομιζω να μπορεσει να ξεχασει τον "τοιχο" που σηκωσε ο teammate του!! για να μην παιρνει ρυθμισεις, την στιγμη που πηγαινε πολυ δυνατα για πρωταθλημα..ηταν το πιο παρεξηγημενο ατομο στα ΜοτοGp γιατι προϋπηρχε ο θρυλος που σηκωνε κουπες και αυτος (Ω!τι βλασφημια Θεε μου!!) εκανε νικες και τον περναγε στα ισα!
οποτε ολοι επεσαν να τον φανε οτι πηρε τις ρυθμισεις του rossi και γι'αυτο παει καλα...λες και ηταν ο τελευταιος πιτσιρικος απο την Κατω Ραχουλα και τον πηραν στην Yamaha και με τις ρυθμισεις του "θεου", εκανε νικες...

μετα ερχομαστε στις δηλωσεις του Rossi και του Burggess περι Ducati κλπ...κλπ...

απο την πλευρα που το βλεπω εγω λοιπον, ο Rossi εκανε καποια σοβαρα λαθη με το επικοινωνιακο του πραγματος...
ξεκιναμε με το οτι δεν ηταν καθολου μετριοφρων...(ενταξει πολλα πρωταθληματα και μπραβο σου αλλα chill out λιγο...δεν τους γ@μας ολους οποτε και οπου)...μετα ηταν ειρωνικος ως προς τους συναθλητες του χωρις να γνωριζει το background...(του γυρισε πολυ μπουμερανγκ οταν πηγε στην ducati και ειδε τι καβαλουσε ο Stoner ολα αυτα τα χρονια και τον επαιζε στα ισα)...φοβοταν την ηττα υπερβολικα...(φιλε δωσε απλοχερα τις ρυθμισεις σου στον πιτσιρικα αμα εισαι μαγκας και βγες και πες το και μετα περνα τον σε καθε στροφη για να αναγνωρισει ολος ο κοσμος το ταλεντο σου στην οδηγηση αφου θα ειχατε ΙΔΙΟ μηχανακι) και τελευταιο και καλυτερο...μην γυρνας πισω εκει που εφτυσες με το 1/3 των χρηματων που επαιρνες και σαν δευτερο ονομα και μου το παιζεις cool και ανετος...δεν εισαι...

θα μπορουσε να φυγει απο το σπορ οταν ηταν στην κορυφη και με την yamaha θα το εκανε αν το παλευε (ακομα και με τον Jorge μεσα) αλλα η υπεροψια του και το γεγονος οτι πιστευε οτι μπορουσε να φτιαξει τα παντα και να γ@μησει οποιον εμπαινε στο διαβα του και με πατινι ακομα, τον εφερε στην θεση που βλεπουμε σημερα...

υπ'οψιν ημουν ροσσικος και ψιλοειμαι ακομα γιατι Αυτος με εμαθε τι εστι motoGp, αλλα μεγαλωνοντας δε μπορω παρα να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα...
τωρα υποστηριζω πιο πολυ αυτον που προσπαθει για το καλυτερο χωρις φαμφαρες (βλ. Crutchlow), παρα τις ντιβες...
γι'αυτο και εχω συμπαθεια στον pedrosa, που παρ'οτι εχει την ταχυτητα ολα αυτα τα χρονια εχει και ολες τις ατυχιες του κοσμου και δεν εχει παρει ενα ΠΠ...
(ενταξει παιζει ρολο και η μαχητικοτητα του που δεν ειχε τα προηγουμενα χρονια και την εφτιαξε)

Α πα πααααα :a016::a016::a016:

MG-KTiNoS
24/06/2013, 10:09

ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ

και σου το λέω από 1ο χέρι στη Ντουκάτι πήγε μόνο για τα λ7. ΟΛΑ τ άλλα που ακούς είναι σαχλαμάρες. Παζάρεψε ως το τέλος μέχρι σεντς

RaGe_Raptor
24/06/2013, 10:13

σε γενικές γραμμές.....

αρχίζεις και μ'αρέσεις...:cry::beer::beer:

cosgili
24/06/2013, 11:23
Μωρέ ας είχαν κάνει άλλοι τα μισά από αυτά που έχει κάνει ο ρόσσι και θα τα βλέπαμε μετά και τα δικά τους. Ο στόνερ 2 πήρε και την είδε υπεράνω και πολύς για να μείνει και πήγε για ψάρεμα που είναι λιγότερο επικοινωνιακό, ο Γιώργης 2 πήρε και άρχισε τα show και τα καραγκιοζιλίκια χωρίς λαϊκό έρεισμα (το λέω γιατί θα πουν κάποιοι και ο Ρόσσι τα έκανε, αλλά αυτός είχε κοινό που παραλυρούσε), ο κοντός, αυτός και αν είναι ανέκδοτο, την έχει δει τόσο ο αρχιlooser που πέφτει ο ομόσταυλος και μιλάει για καλή παρουσία της ομάδας:uplate:!

Στο δια ταύτα...

Πως θα κατηγορήσεις κάποιον για γραφικότητα και αστοχίες όταν έχει πάρει όσα όλοι οι άλλοι μαζί. Το δικαιούται κύριοι, το κέρδισε. Και τα λέω σαν φίλαθλος και όχι οπαδός. Εχω συμπάθειες και όχι εμπάθειες...:beer:

Argonautis46
24/06/2013, 12:10

Ολα αυτά που σου μαύρισα μηπως αποδεικνύουν οτι του αρέσουν οι πρωτιές?? Μετα απο οοοοοοοολα αυτα τα ρεζιλικια που έκανε οπως ισχυρίζεσαι μήπως είναι ένα παππούδι που το παλεύει ακόμα, ύστερα απο όλες αυτες τις αποτυχίες?(απιροελάχιστες μπροστά στις επιτυχίες)
Το οτι έφυγε ο Στόνερ στα ντουζένια του δε λέει κάτι. Μεγαλύτερος άθλος είναι να μαζεύεις τα κομμάτια σου.
Επίσης αμα ποτέ γυρίσει ο Στόνερ στα GP να τον κατηγωρίσεις οτι γύρισε εκεί που έφτυσε. (Γι αυτό και δε του ήταν δύσκολο να φύγει)
Ο Ρόσσι για μένα είναι σημαιοφόρος του "That's racing"

Πάντα φιλικά:wave2:

MG-KTiNoS
24/06/2013, 15:03
Έντο....

Έχω άσΚιΜα νέα...
Ο Davide Brivio που είναι ο ΓΓ στο πρότζεκτ Σουζούκι ήταν ΠΡΙΝ ΓΓ στη VR46.

και λέει ότι ο Ρόσσι μια χαρά τα πάει στη γιαμάχα και θέλει μόνο λίγο χρόνο για να αποδωσει...
:smokin:

λες ????

ΛΕΣΣΣΣΣ??????

pipe_smoker
24/06/2013, 15:15
Τώρα που εμένα η απάντηση στον Devil's μου βγήκε (μαζί με τα quotes) 10.000 χαρακτήρες τί να την κάνω? Να τη βάλω στον κ@λο μου?:a02:

MG-KTiNoS
24/06/2013, 15:19
Τώρα που εμένα η απάντηση στον Devil's μου βγήκε (μαζί με τα quotes) 10.000 χαρακτήρες τί να την κάνω? Να τη βάλω στον κ@λο μου?:a02:

σπάστη στα 3...

devil's animal
24/06/2013, 15:24
Ολα αυτά που σου μαύρισα μηπως αποδεικνύουν οτι του αρέσουν οι πρωτιές?? Μετα απο οοοοοοοολα αυτα τα ρεζιλικια που έκανε οπως ισχυρίζεσαι μήπως είναι ένα παππούδι που το παλεύει ακόμα, ύστερα απο όλες αυτες τις αποτυχίες?(απιροελάχιστες μπροστά στις επιτυχίες)
Το οτι έφυγε ο Στόνερ στα ντουζένια του δε λέει κάτι. Μεγαλύτερος άθλος είναι να μαζεύεις τα κομμάτια σου.
Επίσης αμα ποτέ γυρίσει ο Στόνερ στα GP να τον κατηγωρίσεις οτι γύρισε εκεί που έφτυσε. (Γι αυτό και δε του ήταν δύσκολο να φύγει)
Ο Ρόσσι για μένα είναι σημαιοφόρος του "That's racing"

Πάντα φιλικά:wave2:

φυσικα και του αρεσουν οι πρωτιες...και ειναι λογικο γιατι εχει "μεθυσει" με το ποτο της επιτυχιας ολα τα προηγουμενα χρονια...
και ναι, ειναι ενα παππουδι που το παλευει ακομα και αυτος ειναι και ο μονος λογος που τον ψιλοϋποστηριζω ακομα και ευχομαι να "γυρισει" για να δουμε την διψα του για πρωτιες και φυσικα ωραιες μαχες και προσπερασεις...
ο stoner εφυγε στα ντουζενια του για συγκεκριμενους λογους...επειδη εβλεπε οτι το αθλημα πηγαινει πισω αντι για μπροστα...
και αν το θες, ναι, λεει πολλα η κινηση του γιατι ΤΩΡΑ θα αρχιζε να βγαζει λεφτα ο stoner με την honda πεσμενη στα ποδια του...
αν ηθελε να εκμεταλλευτει καταστασεις θα ειχε κατσει και θα εκανε περιπατο με το φετινο μηχανακι και φυσικα μαζευοντας μεγαλο μπαγιοκο...ΑΛΛΑ εφυγε! τα εφτυσε στα μουτρα ολα αυτα και την εκανε με τα λιγοστα που ειχε μαζεψει τα προηγουμενα χρονια...
παρεπιπτοντως πρωτη φορα η honda εκανε τετοια προσφορα σε οδηγο (νομιζω καπου 10 μυρια εσκασε στα ποδια του)...
:wave2:

pipe_smoker
24/06/2013, 15:56
σπάστη στα 3...

Και να τη βάλω στον κ@λο μου σε τεύχη :lol:

Χέσ'το. Έχω δώσει υποσχέσεις εδώ μέσα ότι θα λιγοστέψω τα σεντόνια οπότε ας τη φάει το σκοτάδι.

Ας πω (συνοπτικά) ότι:
Ουδέποτε διαφώνησα στο ότι υπάρχουν ίντριγκες. Και μέσα σε αυτές είναι και το τί θα ειπωθεί στον Τύπο, πώς θα ειπωθεί για να ενοχλήσει ή όχι, για να φανεί σαν κίνηση μεγαλείου ή όχι κλπ.

Ο Ρόσσι έκανε την προσπέραση στη Laguna όταν έπρεπε να την κάνει (για να κερδίσει αλλά και για να γ@μήσει ψυχολογικά το Stoner κάτι που φάνηκε ότι κατάφερε για ένα σχετικό χρονικό διάστημα), κι αντιστοίχως παραδέχτηκε το Stoner σαν κορυφαίο αναβάτη όταν έπρεπε να τον παραδεχτεί (όταν πλέον είδε ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να πάει την Ντουκάτι οπότε "όσο μεγαλύτερη η αξία αυτουνού που την πήγαινε τόσο μικρότερη η ντροπή αυτού που δεν μπορεί να την πάει", κι επίσης όταν ο Stoner δεν αποτελούσε πλέον γι'αυτόν απειλή γιατί σταμάτησε να τρέχει.). (Μπορεί βέβαια να λέω και μπούρδες γιατί το κακό με τα παρασκηνιακά είναι ότι κάνουμε υποθέσεις και τίποτα παραπάνω.)

Κοινώς κάθετί έχει το λόγο του που συμβαίνει όταν συμβαίνει. Δεν αποκλείω τις περιπτώσεις αυθορμητισμού, αλλά αυτές ειδικά από cold blooded επαγγελματίες αναβάτες σπανίζουν.

Αν λοιπόν ο Χόρχες ακόμα θυμάται και τον τσούζει ο τοίχος που του είχε σηκώσει πριν κανά τάλαρο χρόνια ο Ρόσσι τότε "ορθώς" είχε πράξει και τον είχε σηκώσει. Γιατί τότε ένιωθε να απειλείται από τον πιτσιρικά Χόρχε, αλλά επίσης είχε τόσο μεγάλο κοινό και ο Τύπος ήταν με το μέρος του, οπότε οι λίγοι θα έλεγαν "Καλά δεν ντρέπεται να μη δίνει ρυθμίσεις και να σηκώνει ντουβάρια?" και οι πολλοί θα έλεγαν "Και καλά κάνει. Πήγε στη Γιαμάχα, τους έφτιαξε το μηχανάκι και θα δώσει τις ρυθμίσεις του? Ας ιδρώσει λίγο κι ο άλλος." Στα @@ του λουλούδια λοιπόν. Δεν του έσκασε τα λάστιχα. Ρυθμίσεις δεν του έδωσε γιατί ήθελε να σιγουρέψει τη νίκη του.
Αντιστοίχως, σήμερα ο Χόρχε δε νιώθει να απειλείται από το Ρόσσι οπότε δεν έχει κανένα λόγο να σηκώσει ντουβάρια κι επιπροσθέτως κερδίζει και ένα τμήμα της κερκίδας με το μέρος του κατ'αυτόν τον τρόπο. Αυτός τη νίκη του την έχει εξασφαλισμένη από πλευράς Ρόσσι. Αν μπορούσε να σηκώσει κάποιου τύπου ντουβάρι σε κανά Πεντρόζα εκεί θα άλλαζε το τράγουδο.

Το αν ο Ρόσσι έκανε λάθος που γύρισε εκεί που έφτυσε, ή πουλήθηκε για τα φράγκα στην Ντουκάτι ή δεν ξέρω γω τί άλλο σόρρυ αλλά με αφήνουν αδιάφορο. Δεν το βλέπω έτσι. Κι όχι μόνο για το Ρόσσι αλλά γενικά. Επαγγελματίες αναβάτες είναι, και κάνουν τις επιλογές τους και κουμάντο στο δικό τους πορτοφόλι και στο ποιανού το άλογο θα καβαλήσουν.

Περί του "αν ήταν μάγκας ο Ρόσσι": Τη μαγκιά την ορίζει διαφορετικά ο καθένας. Όπως την ορίζω εγώ στο δικό μου το κεφάλι, μαγκιά δεν υπάρχει πλέον στον αθλητισμό (ίσως δεν υπήρξε και ποτέ). Οπότε δεν ψάχνω για μάγκες εκεί μέσα. Εκεί μέσα ψάχνω για αυτούς που θα διαχειριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα μέσα που διαθέτουν (εντός κι εκτός πίστας) προκειμένου να κερδίσουν και να δω έναν όμορφο αγώνα. Το αν πήγαν για τα λεφτά ή το αν σήκωσαν ντουβάρι, ή το αν πιάσανε γκόμενα την αδερφή του αντίπαλού τους για να του γ@μήσουν την ψυχολογία (ο Σβαντς στο Ρέινι δεν το είχε κάνει αυτό?) λίγο με ενδιαφέρει.
Όρια σαφώς και υπάρχουν αλλά είναι δυσδιάκριτα κι ο καθένας θέτει τα δικά του. Άλλοι θυμούνται το Senna σαν το μεγαλύτερο πιλότο που πέρασε ποτέ από τη F1 κι άλλοι σαν το μεγαλύτερο @.

Τέλος,
ο Ρόσσι θα μπορούσε να φύγει όσο ήταν κορυφή. Δεν έφυγε.
Έφυγε ο άλλος όμως και πήγε για ψάρεμα και μας λείπει και βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή που έφυγε.
Ο καθένας κάνει κάποιες επιλογές. Rewind η ζωή δεν έχει για να δούμε τί θα γινότανε άμα....

Αυτιά.

MG-KTiNoS
24/06/2013, 17:48
Καπνιστή
Ο Χόρχε πήρε ίδια υλικά με το Ρόσσι και πήρε -όχι ρυθμίσεις του Ρόσσι- αλλά ντάτα για να ρυθμίσει το μηχανάκι και όποια άλλη πληροφορία ήθελε.
Τις πληροφορίες αυτές είχε συλλέξει και ο Ρόσσι και τις θεωρούσε δικές του.
Δεν ήταν όμως...
Ήταν της Γιαμάχα.
Και έχασε από το Χόρχε και είπε
ή εγώ ή αυτός...
και η Γιαμάχα του είπε αυτός, το μπούλο!
Υπολόγισε ότι με τον τοίχο που σήκωσε δεν έβλαψε μόνο το Χόρχε αλλά και τον εαυτό του και την ομάδα.
Πήρε λοιπόν τα λ7 της Ντουκάτι για παρηγοριά γνωρίζοντας ότι έχασε.
Δεν του βγήκε όμως ο λογαριασμός,
0 αποτελέσματα=λιγότερα λεφτά
και πέτυχε μια ακόμα μεταγραφή στη Γιαμάχα με την βοήθεια του Δον ΕΖμπελάτα.
Πάει να πει
Χωρίς Ρόσσι=λιγότερη τηλεθέαση=λιγότεροι σπόνσορ.
Ο Χόρχες δε γούσταρε αλλά, σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι, κατάλαβε ότι ένας υπάλληλος είναι κι αυτός και η δόξα εφήμερη κλπ κλπ
Όχι δε γούσταρε που γύρισε ο Ρόσσι, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει?
Να βάλει τοίχο και του χρόνου να πάρει συμβόλαιο για ντουκάτι...?
Είναι πολύ νέος ακόμα.
Το αφεντικό εδώ είναι η Ντόρνα και οι κατασκευαστές
Ο άλλος που έφυγε και αφού έφυγε είπε ότι πίστευε...
Ήταν απλά αντιτουριστικός. Για αυτό και δεν έβγαλε λεφτά. Δεν είχε ούτε φόλουερς στο τουίτερ, δεν έγραφε στο γυαλί, δεν πούλαγε.
Το μοτο τζι πι δεν είναι σπορτ είναι μπίζνες όπως είπε ο Εζμπελέτα. Κρίμα που έφυγε αλλά ήξερε κι αυτός πως με πολλούς αναβάτες ικανούς για βάθρο είχε θέμα.
Άσε που ο Μάρκεζ -έγινε- από τους πιο αγαπητούς οδηγούς με το καλημέρα. Οπότε πάλι θα είχε το ίδιο θέμα...
-Γιατί ο κόσμος γουστάρει το Ρόσσι κι όχι εμένα ακόμα και τώρα που πήρα ΠΠ...?

Έλα ντε, για σκέψου το λίγο !

YG
Δεν ξέρω και πολλούς που βλαστήμησαν που έφυγε ο κλάψας...
Μπορώ να σου πω ότι εκτώς από τους ντουκάτακηδες οι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα.
:D

mario27
24/06/2013, 18:15
Μπλα μπλα μπλα....
Πολυ σεντονι ρε παιδια.
Λετε τοσα χωρις να λετε τιποτα.
:priest:

KostasV2
24/06/2013, 20:24
Μπλα μπλα μπλα....
Πολυ σεντονι ρε παιδια.
Λετε τοσα χωρις να λετε τιποτα.

Τον τίτλο του θέματος τον είδες; :D

farflung
24/06/2013, 20:36
Καπνιστή
Ο Χόρχε πήρε ίδια υλικά με το Ρόσσι και πήρε -όχι ρυθμίσεις του Ρόσσι- αλλά ντάτα για να ρυθμίσει το μηχανάκι και όποια άλλη πληροφορία ήθελε.
Τις πληροφορίες αυτές είχε συλλέξει και ο Ρόσσι και τις θεωρούσε δικές του.
Δεν ήταν όμως...
Ήταν της Γιαμάχα.
Και έχασε από το Χόρχε και είπε
ή εγώ ή αυτός...
και η Γιαμάχα του είπε αυτός, το μπούλο!
Υπολόγισε ότι με τον τοίχο που σήκωσε δεν έβλαψε μόνο το Χόρχε αλλά και τον εαυτό του και την ομάδα.
Πήρε λοιπόν τα λ7 της Ντουκάτι για παρηγοριά γνωρίζοντας ότι έχασε.
Δεν του βγήκε όμως ο λογαριασμός,
0 αποτελέσματα=λιγότερα λεφτά
και πέτυχε μια ακόμα μεταγραφή στη Γιαμάχα με την βοήθεια του Δον ΕΖμπελάτα.
Πάει να πει
Χωρίς Ρόσσι=λιγότερη τηλεθέαση=λιγότεροι σπόνσορ.
Ο Χόρχες δε γούσταρε αλλά, σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι, κατάλαβε ότι ένας υπάλληλος είναι κι αυτός και η δόξα εφήμερη κλπ κλπ
Όχι δε γούσταρε που γύρισε ο Ρόσσι, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει?
Να βάλει τοίχο και του χρόνου να πάρει συμβόλαιο για ντουκάτι...?
Είναι πολύ νέος ακόμα.
Το αφεντικό εδώ είναι η Ντόρνα και οι κατασκευαστές
Ο άλλος που έφυγε και αφού έφυγε είπε ότι πίστευε...
Ήταν απλά αντιτουριστικός. Για αυτό και δεν έβγαλε λεφτά. Δεν είχε ούτε φόλουερς στο τουίτερ, δεν έγραφε στο γυαλί, δεν πούλαγε.
Το μοτο τζι πι δεν είναι σπορτ είναι μπίζνες όπως είπε ο Εζμπελέτα. Κρίμα που έφυγε αλλά ήξερε κι αυτός πως με πολλούς αναβάτες ικανούς για βάθρο είχε θέμα.
Άσε που ο Μάρκεζ -έγινε- από τους πιο αγαπητούς οδηγούς με το καλημέρα. Οπότε πάλι θα είχε το ίδιο θέμα...
-Γιατί ο κόσμος γουστάρει το Ρόσσι κι όχι εμένα ακόμα και τώρα που πήρα ΠΠ...?

Έλα ντε, για σκέψου το λίγο !

YG

Καλα τα λες ετσι ειναι σε γενικες γραμμες,στο τελευταιο για τον Στονεριδι δεν συμφωνω ομως,γιατι εγω που τον εβλεπα απλα και μονο και τον χαιρομουν που πηγαινε μαλιοκουβαρα μου ελειψε,το οτι ηταν αντιτουριστικος στην συμπεριφορα και στις δηλωσεις ποσως με ενδιεφερε, εγω το ματσακι εβλεπα,και να σου πω και κατι τον πηγαινα περισσοτερο που ηταν σοβαρο τυπακι και δεν γουσταρε πολλα πολλα,απο το να βλεπω τα καραγκιοζιλικια του χορχε να καρφωνει σημαιακια και το ροσσι να βαζει αφισες και βεγγαλικα,χωρις να αμφισβητω την αξια τους.
Οπως και ο αλλος ηταν αντιτουριστικος και κλαψιαρης ο Μπιατζι,τα sbk ομως τα εβλεπα εξαιτιας του και τωρα δεν εχουν κανενα ενδιαφερον χωρις αυτον με τους δευτεροκλασατους εκει μεσα.
Γενικα ομως καταληγει παντα στο ρητο περι ορεξεως κολοκυθοπιτα γιαυτο και ειναι και ατερμονες αυτες οι συζητησεις.

mario27
24/06/2013, 20:41
Τον τίτλο του θέματος τον είδες; :D

Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Τι σημασια εχει ο τιτλος? Δηλαδη αυτο εδω το θεμα ειναι το "θεμα των σεντονιων"?
Και διπλα, στο Ασσεν, τι πρεπει να γραψουμε? 3 λεξεις ή πρεπει και εκει σεντονια?

Το σεντονι οδηγει σε σεντονι εις διπλουν και εις τριπλουν κτλ . Θα γραψει ενας το σεντονι του, θα του απαντησουν πχ 3 ατομα και η συζητηση θα συνεχιστει με σεντονια χωρις καμια ουσια,χωρις κανενα νοημα. Θα επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια.
Δεν εχω συμμετεχει απο την αρχη σε αυτο το θεμα και δεν ξερω σε τι αναφερονται οι πρωτες σελιδες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουν χιλιοειπωθει τα ιδια πραγματα χωρις νοημα!

KostasV2
24/06/2013, 20:47
Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Τι σημασια εχει ο τιτλος? Δηλαδη αυτο εδω το θεμα ειναι το "θεμα των σεντονιων"?
Και διπλα, στο Ασσεν, τι πρεπει να γραψουμε? 3 λεξεις ή πρεπει και εκει σεντονια?

Το σεντονι οδηγει σε σεντονι εις διπλουν και εις τριπλουν κτλ . Θα γραψει ενας το σεντονι του, θα του απαντησουν πχ 3 ατομα και η συζητηση θα συνεχιστει με σεντονια χωρις καμια ουσια,χωρις κανενα νοημα. Θα επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια.
Δεν εχω συμμετεχει απο την αρχη σε αυτο το θεμα και δεν ξερω σε τι αναφερονται οι πρωτες σελιδες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουν χιλιοειπωθει τα ιδια πραγματα χωρις νοημα!

Είναι θέμα καταγραφής απόψεων. Και ως γνωστόν, ο καθένας έχει από μια, όπως και κ***τρυπίδα...

pipe_smoker
24/06/2013, 21:26
Καπνιστή....

Έγραψα κι εγώ πέντε πράγματα περί Dorna αλλά είναι στη λογοκριμένη έκδοση (αυτή που έβαλα στον πάτο μου και την έφαγε το σκοτάδι που λέγαμε :lol: ).

Δε διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες. Ούτε είπα κάτι αντίθετο. Αλλά ούτε και σχετικό με την άμεση έννοια. (τα παραδείγματα με το Στόνερ και το Χόρχε τα έφερα ως απάντηση γιατί τα χρησιμοποίησε ο Devil's που σε αυτόν πήγαινε η απάντηση).

Ο στόχος μου ήταν να περιγράψω το γενικό τοπίο όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, και (από εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα) το ότι μεγαλεία ψυχής και καραγκιοζιλίκια είτε προκύπτουν "καταλάθος" από λανθασμένες κινήσεις, είτε έτσι εκλαμβάνουμε εμείς καλοσχεδιασμένες κινήσεις.
Κίνητρα υπάρχουν πάντα.

Για να χρησιμοποιήσω ένα δικό σου παράδειγμα, είναι σα να σου πω ότι ο Εζμπελέτα έφερε το Ρόσσι στη Γιαμάχα γιατί δεν ήθελε να στερήσει από τον κόσμο τη χαρά του να τον δει πάλι να καβαλάει. Μεγαλείο ψυχής κι ο Εζμπελέτα :lol:

Το θέμα (ξαναλέω) με τα παρασκηνιακά είναι ότι ξέρουμε πως κάτι παίζεται, αλλά σίγουροι για το τί ακριβώς είναι αυτό δε θα είμαστε ποτέ.
Κάνουμε υποθέσεις και ψ@λοβροντάμε για να περνάει η ώρα και να έχουμε να λέμε, να κλαίμε, να γκρινιάζουμε, γιατί δεν έχει μόνο η κυρά Κατίνα της γειτονιάς δικαίωμα στο κουτσομπολιό, και στις χειρότερες περιπτώσεις για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. (Κι επίσης γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι ύπνος με ρόδες, και όποιος θέλει να ασχοληθεί σχετικά μπλέκεται και με τα πίτουρα μπας και ξυπνήσει από καμιά αποκάλυψη του Hello για το κέρατο που έριξε ο τέταρτος μηχανικός της Pramac στη γκόμενά του.)

Σίγουροι είμαστε μόνο γι'αυτό που βλέπουμε. Η τούμπα είναι τούμπα. Δεν είναι μοντάζ. Η πρωτιά είναι πρωτιά.

Τώρα το αν και πώς και πού και πότε και τί προηγήθηκε για να έρθει αυτή η πρωτιά ή η τούμπα είναι κάτι το οποίο ανοίκει στα παρασκηνιακά. Επηρεάζουν την κατάσταση σαφώς, αλλά αυτά τα κουλαντρίζουν άλλοι κι όποιος τα κουλαντρίζει καλύτερα τόσο το καλύτερο γι'αυτόν. (εκτός κι αν σκοπεύουμε να κατέβουμε στο Σύνταγμα να κάνουμε πορεία για να δώσουν εργοστασιακό μοτοσακό στον Κράτσλοου :lol: )

Εγώ βλαστημάω. Ειδικά με τον ύπνο που με πιάνει στους μέχρι στιγμής αγώνες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Με αυτόν μέσα μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Μπορεί και όχι. Δε θα το μάθουμε ποτέ.

Όποιος μπορεί να αρκεστεί στο να βλέπει τους αγώνες κάθε δεύτερο ΣΚ κι όλα τα άλλα να τα έχει γραμμένα στα ριπαπά του (μόλις ανοίξουν τις σαμπάνιες να κλείνει την TV για να μην ακούει και τί μαλακία βγάζει του καθενός το στόμα, για να μην πω μόλις πέσει η καρώ) νομίζω ότι το απολαμβάνει περισσότερο από όλους.

TROOPER
25/06/2013, 08:39

σπάστη στα 3...

Και να τη βάλω στον κ@λο μου σε τεύχη :lol:....

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

MG-KTiNoS
25/06/2013, 15:12
Φαντασου οτι καποιοι τον θεωρουν μικρη απωλεια για τo MOTOGP γιατι κερδιζε μονο απ το γκαζι χα χα.

ASSEN TT - CASEY STONER
294109

kai κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν είχε αλλεργία στη γλουτενη αλλά πήρε λάθος φάρμακα και χάλασε ο κύκλος...
χο χο χο...

:p

byron
25/06/2013, 16:04
χάλασε ο κύκλος...

Στο κατόπι του Vale κι αυτός? 28 μέρες κύκλο?

MG-KTiNoS
25/06/2013, 16:13
Στο κατόπι του Vale κι αυτός? 28 μέρες κύκλο?

Ααα δεν ξέρω, ρώτα αυτούς που λένε ή κάποιο σφίχτη ή ακόμα πιο καλά έναν ποδηλάτη...
Αυτή ξέρουν!

endopandou
27/06/2013, 12:35
Για να μην νομίζει κανείς πως η Dorna δεν έχει να κάνει τίποτα με μεταγραφές ας διαβάζει τι λέει ο Πονσαράλ σε μια κρίση τιμιότητας :p

έτοιμο φρεσκομεταφρασμένο στο τραπέζι σας να το φάτε μωρά μου :pipila: :tooth:
http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.gpone.com%2Fen%2F2013062710623%2FPoncharal-rischiamo-di-perdere-Crutchlow.html

το επίμαχο σημείο είναι αυτό:
"Everyone is happy to Cal, the same Carmelo Ezpeleta dotes on him and includes him among the 'top men' championship. We are all working together, we, Yamaha, sponsors, Dorna, to find the best solution.
:wave2:

mario27
10/07/2013, 09:45
Δυσκολα πολυ δυσκολα δυο γιαμαχα (εργοστασιακα και μη) στο βαθρο. Μονο αν πεσει καποιο ρεπσολ.
Sad, but true!

Λοιπον ηθελα να το ποσταρω στο θεμα του Ασσεν αλλα ειναι κλειδωμενο. Ποτε δεν καταλαβα γιατι κλειδωνονται! Ειμαστε στην Γερμανια θα μιλησουμε στο θεμα της Γερμανια , οχι στο θεμα του Ασσεν ή του Μουτζελο! :lol:
Για τοσο χαζα μας εχουν?
(εγω παντως δεν ειμαι)

Από την πρώτη νίκη του Valentino Rossi στην κορυφαία κατηγορία motogp που κέρδισε τότε στα 500κε στο Grand Prix του Donington Park το 2000,
295234

μέχρι τη νίκη στο ολλανδικό TT του 2013,
295236
(πως περναν τα χρονια Ροσσακο :lol: )

πέρασαν 12 χρόνια και 355 ημέρες. Αυτή η επίδοση έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Alex Barros (11 έτη και 204 ημέρες) και σπρώχνει επίσης τον Phil Read στην τρίτη θέση (11 έτη και 16 ημέρες)

«Ο γιατρός» θα μπορούσε να θέσει ακόμα ένα ρεκόρ, αν συμπεριλάβει όλες τις κατηγορίες.
Η τρέχουσα έκταση νικών σε βάθος χρόνου του Rossi είναι σήμερα στα 16 έτη και 345 ημέρες (από την πρώτη του νίκη ως την τελευταία)
Αν κερδίσει στην Sepang του τρέχοντος έτους, θα ξεπεράσει τον Loris Capirossi που έχει 17 χρόνια και 49 ημέρες. Η πρώτη νίκη του Rossi ήρθε στα 125κε στο Grand Prix της Τσεχίας στο Brno το 1996.

295237

:a23::a23:

Corvo
10/07/2013, 09:49
ε κλειδωνονται γιατι το γαμαμε νομιζω το θεμα, για καθε αγωνα φτανουμε 40 σελιδες και δεν λεμε και τιποτα σχετικο :lol:

παντως ο Ροσσι ειναι ανθρωπος των ρεκορ ακομα και τωρα βαζει το ονομα του στους πινακες...

παντως στο σοβαρο για προβλεψη
Μαρκεζ, Ροσσι, Ντανι, Κρατς

byron
10/07/2013, 09:55
ε κλειδωνονται γιατι το γαμαμε νομιζω το θεμα, για καθε αγωνα φτανουμε 40 σελιδες και δεν λεμε και τιποτα σχετικο :lol:

παντως ο Ροσσι ειναι ανθρωπος των ρεκορ ακομα και τωρα βαζει το ονομα του στους πινακες...

παντως στο σοβαρο για προβλεψη
Μαρκεζ, Ροσσι, Ντανι, Κρατς

τα θέματα κλειδώνται όταν ξεκινάει άλλος αγώνας, και όταν το θέμα σας μπορεί να καλυφθεί στο παρόν.

Τωρά γιατί δεν ποστάρετε το ρεκόρ του ρόσσι κατευθείαν εδώ, και το βάζετε στον αγώνα της Γερμανίας...

mario27
10/07/2013, 10:23
Μα ειπα γιατι!
Ηταν να μπει στο θεμα του Ασσεν αλλα το θεμα ειναι κλειδωμενο.
Εεε το εβαλα στο θεμα της Γερμανιας.
Η επομενη λυση ηταν να ανοιξω καινουριο τοπικ . Δεν εβλεπα καποιο ιδιαιτερο λογο να το κανω ή να το βαλω.
Δεν πιστευω να κουρασα κανεναν Admin? :D :p

pipe_smoker
10/07/2013, 10:36
Μα ειπα γιατι!
Ηταν να μπει στο θεμα του Ασσεν αλλα το θεμα ειναι κλειδωμενο.
Εεε το εβαλα στο θεμα της Γερμανιας.
Η επομενη λυση ηταν να ανοιξω καινουριο τοπικ . Δεν εβλεπα καποιο ιδιαιτερο λογο να το κανω ή να το βαλω.
Δεν πιστευω να κουρασα κανεναν Admin? :D :p

Τα θέματα των αγώνων ανοίγουν μια εβδομάδα πριν τον αγώνα και κλείδώνουν μια εβδομάδα μετά, όπου και ανοίγεται το θέμα για τον επόμενο αγώνα. Συνήθως Δευτέρες γίνεται αυτή η δουλειά αν δεν κάνω λάθος και γίνεται από κάποιον μοντ.
Μια εβδομάδα πριν για να γίνει το μπλα μπλα περί του τί θα δούμε, περί προγνωστικών, δοκιμαστικών, "οι από δω μαμάνε τους απο κει" κλπ, Σαββατοκύριακο ο αγών, και μένει άλλη μια εβδομάδα για να κουβεντιαστεί το aftermath, το αν οι απο δώ μάμησαν τους απο κει, να γίνουν τα πανηγύρια κλπ. Μετά πέφτει κλείδωμα κι ανοίγεται το επόμενο γιατί "φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς" και πάει λέγοντας.
Όντως το ρεκόρ του Ρόσσι εδώ κολλάει, κι όχι στο θρεντ του Άσσεν, που όλοι ξέρουμε ότι θα κλειδωθεί, κι αν κάποιος θέλει να σχολιάσει και κάτι όταν το δει δε θα μπορεί. Το ότι το ρεκόρ σχετίζεται με τη νίκη στο Άσσεν δε σημαίνει ότι πρέπει να το ποστ να μπει εκεί. Τα θρεντ των αγώνων αφορούν τους αγώνες και θέματα άμεσα σχετιζόμενα με αυτούς (που συνήθως όταν λήξει ο αγώνας θα έχουν λήξει κι αυτά πχ μια συνέντευξη, μια δήλωση κλπ).

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζορίζεσαι.

byron
10/07/2013, 10:52
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζορίζεσαι.

Γουστάρει την αρκούδα του sniper.

pipe_smoker
10/07/2013, 10:59

:lol::lol::lol:

sniper
10/07/2013, 11:02

Αρκουδες.... 2

295250 295251

byron
10/07/2013, 21:34
Από την πρώτη νίκη του Valentino Rossi στην κορυφαία κατηγορία motogp που κέρδισε τότε στα 500κε στο Grand Prix του Donington Park το 2000,
295234

μέχρι τη νίκη στο ολλανδικό TT του 2013,
295236
(πως περναν τα χρονια Ροσσακο :lol: )

πέρασαν 12 χρόνια και 355 ημέρες. Αυτή η επίδοση έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Alex Barros (11 έτη και 204 ημέρες) και σπρώχνει επίσης τον Phil Read στην τρίτη θέση (11 έτη και 16 ημέρες)

«Ο γιατρός» θα μπορούσε να θέσει ακόμα ένα ρεκόρ, αν συμπεριλάβει όλες τις κατηγορίες.
Η τρέχουσα έκταση νικών σε βάθος χρόνου του Rossi είναι σήμερα στα 16 έτη και 345 ημέρες (από την πρώτη του νίκη ως την τελευταία)
Αν κερδίσει στην Sepang του τρέχοντος έτους, θα ξεπεράσει τον Loris Capirossi που έχει 17 χρόνια και 49 ημέρες. Η πρώτη νίκη του Rossi ήρθε στα 125κε στο Grand Prix της Τσεχίας στο Brno το 1996.

295237

:a23::a23:

Κάτι που είναι κουφό, είναι πως η αγώνες που μεσολάβησαν μεταξύ της τελευταίας νίκης του στη Sepang το 2010 και της τελευταίας, του Assen είναι 46 (!) :uplate:

Και το ακόμα ποιό κουφό, είναι οτι με την τελευταία νίκη του έχει συγκεντρώσει 4646 βαθμούς !! 295281

MotoGP 3170
500cc 534
250cc 510
125cc 432

295282

TROOPER
11/07/2013, 09:24
Κάτι που είναι κουφό, είναι πως η αγώνες που μεσολάβησαν μεταξύ της τελευταίας νίκης του στη Sepang το 2010 και της τελευταίας, του Assen είναι 46 (!) :uplate:

Και το ακόμα ποιό κουφό, είναι οτι με την τελευταία νίκη του έχει συγκεντρώσει 4646 βαθμούς !! 295281

MotoGP 3170
500cc 534
250cc 510
125cc 432

295282

λιακοπουλικο!!!!!

:lol::lol:

MG-KTiNoS
11/07/2013, 09:58
λιακοπουλικο!!!!!

:lol::lol:
Πάντως ο Μπάρμπας έχει ματιάσει κόσμο και κοσμάκι έτσι?

RaGe_Raptor
11/07/2013, 14:26

MotoGP 3170
500cc 534
250cc 510
125cc 432

295282

μμμμμμμμμμμμμμμ.............πορδές...!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

mario27
11/07/2013, 20:50
Ερχεται το 9393 , γατακια! :a25:

Marc Marquez World MotoGp Champion 2014-2025
:a42:

Corvo
12/07/2013, 01:43
Ερχεται το 9393 , γατακια! :a25:

Marc Marquez World MotoGp Champion 2014-2025
:a42:

:beer:

Argonautis46
13/07/2013, 12:49
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136465&page=10 (δεν ξέρω πως το κάνετε το κολπάκι συμπαθάτε με)

Επειδή είπα ένα πράγμα πολύ απλό στο θρέντ του MotoGP και χιλια άλλα ειπώθηκαν χωρίς να τα έχω αγγίξει το στόμα μου(Στονερ, Πεντρόσα και κατι άλλα)
Θέτω λοιπόν εδώ το ερώτημά και ας είμαι :a6:
Γιατι ο Γιατρός θα έπρεπε να προσαρμοστεί στο μηχανάκι του όπως όταν ήταν νιάτο???

Επίσης ΟΧΙ δεν πιστευω οτι μπορει να πάρει ΠΠ?
Ακόμα πιο επίσης MG-Ktinos και Motomaniac δε μίλησα πουθενά για Στονερ και η σύγκριση είναι άτοπη κάθως, ο Στόνερ οταν μπήκε σε Ducati και σε Honda ήταν ΠΟΛΥ μικρότερος και ήταν στα ντουζένια του.

MG-KTiNoS
13/07/2013, 13:01
Αυτό σου είπα κι εγώ.
Άμα είσαι τζόβενο γμς και δέρνεις, άμα είσαι μπάρμπας ούτε μαξιλάρι δεν αλλάζεις. Πως να στο πω πιο απλά?
ΑΛΛΟ ΤΖΟΒΕΝΟ ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

-ρε συ ο Μπάρμπας έχει καμιά σχεση με το το ΜτσοΤάκ....? Τους έχει γμσ όλους μιλάμε, βουντού κάνει?-

φτου φτου σκορδα θα γμθει ο σέρβερ...

fkol k4
13/07/2013, 13:01
Γιατι ο Γιατρός θα έπρεπε να προσαρμοστεί στο μηχανάκι του όπως όταν ήταν νιάτο???

Πιθανώς γιατί ήταν το ίδιο μηχανάκι που οδηγούσε τόσα χρόνια εξελιγμένο κατά μόλις 2 χρόνια και όχι κάτι καινούριο όπως ήταν όταν πρωτοπήγε στη Yamaha.

mario27
13/07/2013, 13:20
Το μηχανακι εχει αλλαξει και εχει ερθει στα γουστα του Λορενθο. Παρολο που μιαζουν τα στυλ οδηγησης τους δεν ειναι ιδια.
Ο ροσσι βουταει αργα , με φρενα οπως ναναι και μπαινει οπως ναναι στην στροφη. Ο λορενθο πιο νωρις και ομαλα με απιστευτη ταχυτητα μεσα στην στροφη. Οταν λεμε απιστευτη, απλως δεν υπαρχει αυτο που κανει ο Λορενθο. Εκει πιστευω οτι ειναι ολο το παιχνιδι για τον Ροσσι. Αν και πιστευω οτι δεν μπορει να καταφερει και κατι τρομερο. Οπως δεν αλλαξε στην Ντουκατι το στυλ οδηγησης του (γιατι δεν μπορουσε και ηταν γερος) ετσι και τωρα.
Ετσι δεν μπορει να παει πιο γρηγορα στο γυρο.
Στον ρυθμο αγωνα ειναι ο γνωστος ο ροσσι που ξερουμε ολοι. Εξαιρετικος αλλα περασαν και τα χρονια! :D
Στο Ασσεν δηλωσε οτι βρηκε κατι στα φρενα που του εδωσε καλυτερη αισθηση.

Ο στονερ ειναι αλλιως. Οτι και να του δωσεις θα το βαλει στην πολ, θα το παει τεζα. Ξεχνιουνται οι μερες που επαιρνε το παρτσακλο πριν 3-4 χρονια και το εβαζε στην πολ μεσα σε 5 λεπτα? Ναι στον γυρο ειναι φοβερος ο στονερ και πηγαινε ακομα και με το Ντουκατι. Αλλα το Ντουκατι υστερει παααρα πολυ στον ρυθμο αγωνα.

Το ιδιο και ο χορχε. Δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο ο στονερ αλλα με το μηχανακι (που το εχει φερει στα μετρα του) ειναι απιαστος σε ρυθμο αγωνα.
Θυμαμαι ειδικα τι εκανε στο Μουτζελο! :panic::panic:

Koita και συγκρινε!

http://resources.motogp.com/files/results/2013/ITA/MotoGP/RAC/analysisbylap.pdf?v5_9e57a1f9

http://resources.motogp.com/files/results/2013/ITA/MotoGP/RAC/Analysis.pdf?v5_9e57a1f9

ΥΓ Ο ροσσι ειναι προσαρμοσμενος. Κοντευει χρονος πανω στο Μ1. Απλα δεν μπορει περισσοτερο με αυτο που εχει τωρα στα χερια του.
Και μην ακους αυτους που λενε οτι ξεχασε να οδηγαει επειδη πηγε στη Ντουκατι. :priest:

Bladerunner
13/07/2013, 16:42
Ο ροσσι βουταει αργα , με φρενα οπως ναναι και μπαινει οπως ναναι στην στροφη.

:confused: :eek: :lol::bawl:

Συγγνώμη ...αλλά δεν άντεξα!

mario27
13/07/2013, 16:48
:confused: :eek: :lol::bawl:

Συγγνώμη ...αλλά δεν άντεξα!

Σε σχεση με τον Λορενθο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Sad , but true !

:bawl:

sapila racing
13/07/2013, 18:14

Σε σχεση με τον Λορενθο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Sad , but true !

:bawl:

Αυτό το 'οπως να ναι' δεν υπάρχει στην μεγάλη κατηγορία εδώ και χρόνια. Χωρίς ακρίβεια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανείς ούτε κοντα στο βαθρο.
Εξαιρείται ο Marquez φετος που ψάχνεται ακόμα.
Ούτε και στους πιο πίσω απο τους alien μπορεί να παει καποιος χωρίς ακρίβεια και να διακριθεί.
Αλλους αγώνες βλέπεις εσυ?

Ο Rossi φρενάρει πάρα πολύ αργά, ο Lorenzo σχετικά νωρίς ακόμα και σε σχέση με άλλους.
Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Οσο για την προσαρμογή, φυσικά και θέλει προσαρμογή.
Το φετινό Μ1 είναι τελείως άλλο μηχανάκι απο το τελευταίο Μ1 που είχε καβαλήσει πριν αυτό.

Καλη η πλάκα, αλλά να τα λέμε και όπως είναι. ;)

mario27
13/07/2013, 18:20
Για του λογου του αληθες βρηκα αυτο το βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=huGexZrovco

Ο ροσσι ειναι απο τους ελαχιστους που χρησιμοποιουσε 4 δακτυλα!!!
Tωρα παιζει και με 3.
Ενα δαχτυλο ο schwantz και Doohan (δεικτης), stoner (κωλοδαχτυλο)
Δυο Rainey , Lorenzo.
Και Marquez 4 (τον εχω δει και με 2) . Αυτος ειναι ρουκι και το βρισκει ακομα.
Ενταξει ειναι και τι αισθηση θα παρεις αλλα 4 δακτυλα ειναι υπερβολικα πιστευω :rolleyes:

mario27
13/07/2013, 18:32
Αυτό το 'οπως να ναι' δεν υπάρχει στην μεγάλη κατηγορία εδώ και χρόνια. Χωρίς ακρίβεια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανείς ούτε κοντα στο βαθρο.
Εξαιρείται ο Marquez φετος που ψάχνεται ακόμα.
Ούτε και στους πιο πίσω απο τους alien μπορεί να παει καποιος χωρίς ακρίβεια και να διακριθεί.
Αλλους αγώνες βλέπεις εσυ?

Ο Rossi φρενάρει πάρα πολύ αργά, ο Lorenzo σχετικά νωρίς ακόμα και σε σχέση με άλλους.
Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Οσο για την προσαρμογή, φυσικά και θέλει προσαρμογή.
Το φετινό Μ1 είναι τελείως άλλο μηχανάκι απο το τελευταίο Μ1 που είχε καβαλήσει πριν αυτό.

Καλη η πλάκα, αλλά να τα λέμε και όπως είναι. ;)

Δεν διαφωνω. Τωρα που το ξαναδιαβαζω και εγω το 'οπως να ναι' δεν ακουγεται ωραιο. Και οχι αυτο που καταλαβατε.
Στο απολυτο μετραει μονο το απολυτο.
Και ο ροσσι ειναι ο πιο "βιαιος" στα φρενα απο ολους εκει μεσα πιστευω.Αυτο ενοουσα 'οπως ναναι'. Μεταφορικα και οχι κυριολεκτικα.:D

pipe_smoker
13/07/2013, 18:48

Τι λε ρε παιδί μου (http://www.youtube.com/watch?v=FCfjpKEoqEI) :lol::lol::lol:

Ενταξει ειναι και τι αισθηση θα παρεις αλλα 4 δακτυλα ειναι υπερβολικα πιστευω :rolleyes:

Τώρα γίνεσαι πρόστυχος και δεν κάνει:smokin:

(το με πόσα δάχτυλα θα πατήσει τη μανέτα του φρένου ένας αναβάτης των gp νομίζω είναι πέραν κάθε κριτικής. Άντε να κρίνουμε τη στάση του, το πώς πλαγιάζει, το πώς ισιώνει μετά τη στροφή. Αλλά το πόσα δάχτυλα χρησιμοποιεί για το φρένο.... Έλεος. Χρησιμοποιεί όσα τον βολεύουν για να αποδώσει καλύτερα. Και για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, ε μάλλον ξέρει τί κάνει και τί τον βολεύει σε κάτι το τόσο βασικό.)

Και ο ροσσι ειναι ο πιο "βιαιος" στα φρενα απο ολους εκει μεσα πιστευω.Αυτο ενοουσα 'οπως ναναι'. Μεταφορικα και οχι κυριολεκτικα.:D

Είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, το λες με τη θετική ή με την αρνητική έννοια?

Γιατί όλα να τα βάλουμε στο τραπέζι (και το αν γέρασε, και το αν το έχει πια, και το άμα είναι πέτσινα τα 7 σαν του γαύρου ένα πράμα).
Αλλά άμα φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε τις ικανότητες του Ρόσσι στα φρένα, θα πάρω αγκαλιά την πολική αρκούδα του sniper και θα μετακομίσω στην Ανταρκτική να ψάχνω το παράξενο αντικείμενο:alien:

byron
13/07/2013, 19:30
Το οτι ο ροσσι χρησιμοποιει 4-14-124 δεν εξηγει τιποτα στον τροπο που φρεναρουν τα αλλιεν.
Αν υπηρχε πλεονεκτημα θα το εκαναν ολοι.
Μη ξεχνιωμαστε...αυτοι οι οδηγοι εχουν ενα αυστηρα προσωπικο στυλ που ουτε καλουπωνεται ουτε αντιγραφεται.

mario27
13/07/2013, 20:01
Δεν αμφισβητω κανεναν ροσσι. Ποιος ειμαι εγω αλλωστε!
Αλλα προσωπικα τα τεσσερα εδω μου καθονται (δειχνοντας το λαιμο μου :p)

pipe_smoker
13/07/2013, 20:40
Αλλα προσωπικα τα τεσσερα εδω μου καθονται (δειχνοντας το λαιμο μου :p)

Ε, και όλοι αυτοί που τους έχει περάσει κατά καιρούς στα φρένα (μιας και το συνηθιζε) κάπου θα τους καθόντουσαν τα 4.....:D

RaGe_Raptor
13/07/2013, 20:50
Ε, και όλοι αυτοί που τους έχει περάσει κατά καιρούς στα φρένα (μιας και το συνηθιζε) κάπου θα τους καθόντουσαν τα 4.....:D

:cry::lol::smokin:

Bladerunner
13/07/2013, 20:57
Αν θέλεις να επιβραδύνεις από τα 310 χιλιόμετρα ανά ώρα στα 65 μέσα σε διακόσια μέτρα, θα χρειαστεί να βάλεις 11 κιλά δύναμη στη μανέτα και θα έχεις επιβράδυνση -1.8g*

Αν μάλιστα έχεις σχεδιάσει και να προσπεράσεις κάποιον άλλον κατά την παραπάνω διαδικασία, μάλλον θα χρειαστεί να υπερβείς τα παραπάνω νούμερα.

Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους σ' αυτό, χρησιμοποιείς όσα δάχτυλα χρειάζεσαι!

Αν θέλεις να φρενάρεις από τα 250 στα 80 μέσα σε 300 μέτρα, δε χρειάζεσαι κανένα δάχτυλο. Απλά κλείνεις γκάζι! :lol:

*Κ1 στην πίστα Austin των H.Π.Α (στοιχεία τηλεμετρίας brembo) (http://motogp.brembo.com/schede_circuiti_pdf/02_statiuniti/02_statiuniti_eng.pdf)

petros1972
13/07/2013, 21:01
παντως ειναι πολυ πιλοτος ο γιατρος αν και δεν ειναι πολυς καιρος που βλεπω motogp.αλλα θυμαμαι τον αγωνα του γιατρου με τον στονερ yamaha-ducati και δεν εχω δει καλυτερο θεαμα απο αυτο και εκει τον παραδεχτηκα

petros1972
13/07/2013, 21:05
δεν νομιζω καμμια μοτοσυκλετα σαν αυτες του εμποριου να φρεναρουν ετσι

petros1972
13/07/2013, 21:08
το στυλ του γιατρου νομιζω οτι το ειχε ο συγχωρεμενος και φιλος του γιατρου simoncelli τουλαχιστον εμενα αυτο μου θυμιζε

pipe_smoker
13/07/2013, 22:14
Αν θέλεις να επιβραδύνεις από τα 310 χιλιόμετρα ανά ώρα στα 65 μέσα σε διακόσια μέτρα, θα χρειαστεί να βάλεις 11 κιλά δύναμη στη μανέτα και θα έχεις επιβράδυνση -1.8g*

Αν μάλιστα έχεις σχεδιάσει και να προσπεράσεις κάποιον άλλον κατά την παραπάνω διαδικασία, μάλλον θα χρειαστεί να υπερβείς τα παραπάνω νούμερα.

Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους σ' αυτό, χρησιμοποιείς όσα δάχτυλα χρειάζεσαι!

Αν θέλεις να φρενάρεις από τα 250 στα 80 μέσα σε 300 μέτρα, δε χρειάζεσαι κανένα δάχτυλο. Απλά κλείνεις γκάζι! :lol:

*Κ1 στην πίστα Austin των H.Π.Α (στοιχεία τηλεμετρίας brembo) (http://motogp.brembo.com/schede_circuiti_pdf/02_statiuniti/02_statiuniti_eng.pdf)

Αλήθεια πες μου τώρα, γίνεται να υπάρχει κάποιος που να μη σ'αγαπάει εσένα?:a07:
:a012::a012::a012:

mario27
13/07/2013, 22:23
H brembo δινει 360 στην ευθεια αλλα εγω δεν θυμαμαι πανω απο 342 . Και αυτα τα χλμ μονο η Χοντα.
Ολοι οι αλλοι 3-7 χλμ κατω.

byron
13/07/2013, 22:26
H brembo δινει 360 στην ευθεια αλλα εγω δεν θυμαμαι πανω απο 342 . Και αυτα τα χλμ μονο η Χοντα.
Ολοι οι αλλοι 3-7 χλμ κατω.

310 λεμε...

mario27
13/07/2013, 22:30
310 λεμε...
Hρεμα...
Λεω για την μεγαλη ευθεια.
Αμεσως να την πειτε στον αλλο.

endopandou
13/07/2013, 23:26
Αν θέλεις να επιβραδύνεις από τα 310 χιλιόμετρα ανά ώρα στα 65 μέσα σε διακόσια μέτρα, θα χρειαστεί να βάλεις 11 κιλά δύναμη στη μανέτα
:a013: ωστόσο αρκετά μικρότερη απο τα SBK με τα ατσάλινα...

endopandou
13/07/2013, 23:34
Και ο ροσσι ειναι ο πιο "βιαιος" στα φρενα απο ολους εκει μεσα πιστευω

Δεν είναι ρε baby. Βασικά δεν ήταν ποτέ, ήταν όμως ένας απο τους πιο σταθερούς στα πολύ γερά φρένα και ο καλύτερος ever στο block pass
Ta πιο σκληρά φρένα απο τότε που θυμάμαι να μετράνε τα είχε ο Barros (και σε στεγνό και σε βρεγμένο)

Argonautis46
14/07/2013, 08:05
Αλήθεια πες μου τώρα, γίνεται να υπάρχει κάποιος που να μη σ'αγαπάει εσένα?:a07:
:a012::a012::a012:

Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε αλλά και εγώ τον αγαπάω. Στο οδήγηση tips n tricks δίνει και παίρνει ο bladerunner.

Anyway το είχα απορία αυτο το πράγμα εδω και καιρό αλλα το είχα ξεχάσει. Τι διαφορά υπάρχει στο φρενάρισμα (στην πίεση, νουμερα) σε εμάς τους θνητούς, :sad: τους άπιστους :sad: σε σχέση με εσας τους πιστάκιδες και τους Μοτοτζιπιοτες οδηγούς???

I know :a6:

pipe_smoker
14/07/2013, 08:52
Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε αλλά και εγώ τον αγαπάω. Στο οδήγηση tips n tricks δίνει και παίρνει ο bladerunner.

Anyway το είχα απορία αυτο το πράγμα εδω και καιρό αλλα το είχα ξεχάσει. Τι διαφορά υπάρχει στο φρενάρισμα (στην πίεση, νουμερα) σε εμάς τους θνητούς, :sad: τους άπιστους :sad: σε σχέση με εσας τους πιστάκιδες και τους Μοτοτζιπιοτες οδηγούς???

I know :a6:

Κοιτα, εγω σαν πιστακιας και μοτοτσιπιοτης οδηγος φρεναρω πολυ διαφορετικα απο εσενα που εισαι κοινος θνητος. Αλλα μη με κουραζεις να σου εξηγω σε παρακαλω γιατι τρεχω σε μερικες ωρες και το βραδυ εχω ραντεβου με κατι paddock girls για βραδια ποιησης:lol:

Δεν εχω πατησει ποτε πιστα δικε μου. Κουλαδι θεοκουλαδο ειμαι.
Οχι δεν τον ξερω τον blade αλλα τον εχω εκτιμησει απο τα γραπτα του εδω μεσα. Και απο την ουσια των κειμενων του, αλλα και απο αλλα πραγματα ακομα περισσοτερο:beer:

mario27
14/07/2013, 10:16
Δεν είναι ρε baby. Βασικά δεν ήταν ποτέ, ήταν όμως ένας απο τους πιο σταθερούς στα πολύ γερά φρένα και ο καλύτερος ever στο block pass
Ta πιο σκληρά φρένα απο τότε που θυμάμαι να μετράνε τα είχε ο Barros (και σε στεγνό και σε βρεγμένο)

Αυτος πρεπει να ειχε παρει βραβειο χρυσο τακακι .
Δεν εβλεπα τοτε γιατι ημουνα νιανιαρο! :p

MG-KTiNoS
14/07/2013, 11:14
Αυτος πρεπει να ειχε παρει βραβειο χρυσο τακακι .
Δεν εβλεπα τοτε γιατι ημουνα νιανιαρο! :p
τα @@ μου έχει πάρει...

KostasV2
14/07/2013, 11:23
τα @@ μου έχει πάρει...

Δεν θα έλεγα ότι 7 νίκες και 32 βάθρα είναι @@...

http://www.motogp.com/en/riders/Alex+Barros

MG-KTiNoS
14/07/2013, 11:26

Άσε με ρε Κώστα, είχε πάει στη Χόντα να πάρει ΠΠ και πήρε και τις τρίχες.... (εκτως από τ @@)

Πετρογκαζάκης σε κακή έκδοση ήταν ο άνθρωπος.