Σύνδεση

View Full Version : συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

RaGe_Raptor
19/03/2015, 22:45
ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ (http://www.motociclismo.es/mundial-motogp/articulo/derrota-stoner-rossi-lauguna-seca/1)
αφιερωμένο στον έντο:hug::kiss::giggle:

endopandou
19/03/2015, 22:52
ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ (http://www.motociclismo.es/mundial-motogp/articulo/derrota-stoner-rossi-lauguna-seca/1)
αφιερωμένο στον έντο:hug::kiss::giggle:
Το ξέρω πως ήταν στημένο ντάρλινγκ. Θέλει προσπάθεια να μην δει κάποιος πως έκλεισαν τα μάτια στους κανονισμούς για άλλη μια φορά για χάρη του βαλεντιντήνο :tooth::kiss:

RaGe_Raptor
19/03/2015, 22:53
Το ξέρω πως ήταν στημένο ντάρλινγκ. Θέλει προσπάθεια να μην δει κάποιος πως έκλεισαν τα μάτια στους κανονισμούς για άλλη μια φορά για χάρη του ντιντή :tooth::kiss:

καλέ μόνο για Laguna διάβασες????:smokin:

fkol k4
19/03/2015, 22:57
Το ξέρω πως ήταν στημένο ντάρλινγκ. Θέλει προσπάθεια να μην δει κάποιος πως έκλεισαν τα μάτια στους κανονισμούς για άλλη μια φορά για χάρη του βαλεντιντήνο :tooth::kiss:

Μπα, δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται πως όποιος μπορεί περνάει (https://www.youtube.com/watch?v=5-FD76BwB08)...

endopandou
19/03/2015, 22:59
καλέ μόνο για Laguna διάβασες????:smokin: χαχα ναι μισό να κάτσω να μάθω την ιστορία του motogp απ το motociclismo :bawl::bawl:

Μπα, δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται πως όποιος μπορεί περνάει (https://www.youtube.com/watch?v=5-FD76BwB08)...
πάλι ανάλυση για το πόσο διαφορετικά ήταν τα συμβάντα θες ντάρλινγκ;

fkol k4
20/03/2015, 00:51
πάλι ανάλυση για το πόσο διαφορετικά ήταν τα συμβάντα θες ντάρλινγκ;

Φυσικά ήταν διαφορετικά και τα συμβάντα και κυρίως το αποτέλεσμα.
Απλώς, ο καθένας μας θεωρεί άλλα τα σημαντικά σημεία διαφοροποίησης, οπότε καταλήγει σε διαφορετικό συμπέρασμα.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα σημεία που θεωρείς εσύ σημαντικά, θεωρείς πως έχει κατά κάποιον τρόπο ο αναβάτης που υποστήριζες έχει ιστορικά αδικηθεί, με αποτέλεσμα να προσπαθείς είτε να επανορθώσεις μια (όπως τη βλέπεις εσύ) ιστορική αδικία προβάλλοντας τα παραπάνω σημεία (τα οποία υπενθυμίζω πως δεν τα θεωρούν όλοι το ίδιο σημαντικά), είτε απλώς προσπαθείς να «μουντζουρώσεις ηθικά» την αίσθηση νίκης των οπαδών του Rossi για το συγκεκριμένο γεγονός. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν οι οπαδοί των ομάδων δηλαδή, όπου όποιος η ομάδα του οποίου χάνει το εκάστοτε πρωτάθλημα ισχυρίζεται προς τους αντιπάλους οπαδούς πως αυτό συνέβη λόγω στησιμάτων, διαιτησίας κτλ.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τα σημεία που εγώ θεωρώ σημαντικά στην όλη ιστορία, θεωρώ πως όχι μόνο δεν υπήρξε ιστορική αδικία, αλλά αντιθέτως το ίδιο το γεγονός υπήρξε προοίμιο μιας «ιστορικής θείας δίκης» η οποία διήρκεσε για κάμποσο από το υπόλοιπο εκείνης της αγωνιστικής χρονιάς.

Φυσικά, μιας και είμαστε και οι δύο μεγάλα παιδιά, δεν πρόκειται ούτε εσύ να ασπαστείς τη δική μου άποψη όπως δεν πρόκειται να ασπαστώ κι εγώ τη δική σου. Οπότε, απλώς θα συνεχίσουμε να πειράζουμε ο ένας τον άλλον μέσω των σχετικών thread ή και από κοντά αν τύχει, αλλά ακριβώς επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, θα το κάνουμε φιλικό κλίμα και για το χαβαλέ μας.

:beer:

RaGe_Raptor
20/03/2015, 05:17
χαχα ναι μισό να κάτσω να μάθω την ιστορία του motogp απ το motociclismo :bawl::bawl

Ρε φιλαράκ'.... Με το που του βγάζανε pit board με το όνομα του ακατανόμαστου έπεφτε το αστέρι σου...!!! Πεφταστέρι τον είχε κάνει...:lol:

MG-KTiNoS
20/03/2015, 06:59
Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα σημεία που θεωρείς εσύ σημαντικά, θεωρείς πως έχει κατά κάποιον τρόπο ο αναβάτης που υποστήριζες έχει ιστορικά αδικηθεί, με αποτέλεσμα να προσπαθείς είτε να επανορθώσεις μια (όπως τη βλέπεις εσύ) ιστορική αδικία προβάλλοντας τα παραπάνω σημεία (τα οποία υπενθυμίζω πως δεν τα θεωρούν όλοι το ίδιο σημαντικά), είτε απλώς προσπαθείς να «μουντζουρώσεις ηθικά» την αίσθηση νίκης των οπαδών του Rossi για το συγκεκριμένο γεγονός. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν οι οπαδοί των ομάδων δηλαδή, όπου όποιος η ομάδα του οποίου χάνει το εκάστοτε πρωτάθλημα ισχυρίζεται προς τους αντιπάλους οπαδούς πως αυτό συνέβη λόγω στησιμάτων, διαιτησίας κτλ.

Άμα τύχει και δεις τον Τάκη κανένα βράδυ θα καταλάβεις πως πως ο κόΖμος είναι γεμάτος από τέτοιους.
Η αλήθεια όμως πέρα από τους σεξ πίστολς είναι....

https://youtu.be/1quXR2_T5Jw

endopandou
20/03/2015, 08:00
Προσπερνόντας τα ότιναναι ποστ του κτήνου...

Γάιδαρε το μεγαλείο στην θεία δίκη όπως την αποκαλείς ήταν το πως γύρισε ο πρινς στην συνέντευξη υπέρ του την προσπέραση. Ο τύπος είναι τόσο ψύχραιμος και έξυπνος που κόλλησε στον τοίχο όλο το repsol τιμ (και κυρίως τον Λίβιο) :owned: μιλάμε για μπιστόλιασμα ολικής.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το κατάφερε ενώ ήξερε πως και στα 2 συμβάντα ήταν παράνομος και στο εν λόγω ουσιαστικά πέταξε στα χώματα τον μικρό προσπαθώντας να χωθεί σε σημείο που δεν τον έπαιρνε. Άνοιξε γραμμή μοιραία και τον πέταξε έξω. Απλά πράγματα τα οποία αποδεδειγμένα ανά τους καιρούς επιτρέπονται σε τέτοιο βαθμό Μόνο στους εκλεκτούς. Μόνο.-
Ο πιτσιρίκος ήταν απλά τυχερός που έμεινε όρθιος, αλλά σε παράπτωμα δεν υπέπεσε αφού ήταν ήδη μπροστά από πριν χωρίς να χάσει την πρωτοπορία πουθενά.
Συνεπώς η διαφορά με το άλλο γεγονός είναι τεράστια και καμία ιστορική αδικία (η οποία είναι δεδομένη) δεν επανορθώθηκε. Ο Βαλεντιντήνος συνεχίζει και κάνει ότι θέλει, απλά οι (εκλεκτοί) αντίπαλοι έμαθαν και με δικαιολογίες προηγούμενα δεδικασμένα κάνουν τα ίδια. (μιλάω για το συμβάν που ο μικρός εμβόλισε τον Γιώργο και τη σκαπούλαρε)

Καμία προσπάθεια μουτζουρώματος δεν υπάρχει από τα μη βαλεντιντηνικά μέσα και φίλαθλους, το αντίθετο συμβαίνει. Τα πριγκιπικά προσκείμενα μέσα και οπαδοί έχουν ζωστεί τα κίτρινα γυαλιά και δεν βλέπουν τα αυτονόητα.
Το είδες φαντάζομαι το βιντεάκι που σκολίασα στο άλλο θρεντ εψέ. Είδες με στοιχεία πόσο μούφα είναι η υπόθεση και πως τα πάντα ήταν πάλι στημένα. Ε θα είδες επίσης πως άλλοι αδυνατούν να τα δούν :tooth: :beer:

fkol k4
20/03/2015, 11:24
Άμα τύχει και δεις τον Τάκη κανένα βράδυ θα καταλάβεις πως πως ο κόΖμος είναι γεμάτος από τέτοιους.

Ας μην πάμε στα άκρα, ποτέ δεν θα έβαζα τον endo σε αυτή την κατηγορία. Το πείραγμα μεταξύ αντιπάλων φιλάθλων είναι και υγιής πράξη ενίοτε.
Με τον endo δεν θα τσακωθούμε για τον Stoner και τον Rossi, απλά αυτός προσπαθεί να πικάρει τους Rossiκους για να κάνει λίγη πλακίτσα και το ίδιο αντίστοιχα προσπαθώ κι εγώ με τους Stonerικούς (@ endo αυτό εννοούσα με τη φράση «ηθικό μουντζούρωμα», όχι κάτι πιο σοβαρό).

Εξάλλου, όποιος μπορεί να δει ψύχραιμα και αντικειμενικά, θα καταλάβει πως και των δύο πλευρών τα επιχειρήματα δεν έχουν και πολλή αντικειμενικότητα (αντικειμενικά τα πράγματα έχουν προ πολλού κριθεί), αλλά είτε άλλοτε είναι ερμηνεία γεγονότων σύμφωνα με προσωπικά φίλτρα, είτε ελαφρού τύπου ad hominem επιθέσεις προς αυτόν που υποστηρίζει ο αντίπαλος, στις οποίες σημειωτέον δεν πολυπιστεύουμε κιόλας.

RaGe_Raptor
01/04/2015, 14:02
αυτό ταιριάζει εδώ:"Rossi:the movie" (http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/rossi-the-movie/)

RaGe_Raptor
03/04/2015, 20:18
και το #34 γίνεται #1....το σωτήριον έτος 1993:beer:

333559...

endopandou
13/04/2015, 23:19
Χαίρομαι που αρέσει σε όλους μας το στυλ του μικρού. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάποιοι έβλεπαν απ το 2007 στον τρελό θρύλο. Οι υπόλοιποι ή δεν έβλεπαν (κι ας ορκίζονται πως παρακολουθούν τους αγώνες απ το 1950) ή είχαν τόσο κλειστά τα μάτια που δεν μπορούσαν να το ξεχωρίσουν
Φυσικά το τι νομίζει ο καθένας δεν μετράει τόσο. Το τι είπαν οι μεγάλοι του αντίπαλοι μετράει, οπότε να άλλη μία μπας και... https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9qPGlefA&index=45&list=PL04E68255D9D4CC33

υγ. πολύ γουστάρω που η κουβέντα γυρνάει πάντα στον τρελό θρύλο :beer:

MG-KTiNoS
14/04/2015, 00:01
Βασικό πράγμα το στιλ δε λέω αλλά υπάρχουν και τα νούμερα.
Και τα νούμερα λένε ότι μάλλον ο μικρός το κατέχει πιο καλά το...στιλ αφού στα 20 έχει κάνει πιο πολλά από ότι ο τρελός σε όλη του ζωή.
:lol:

υγ
Σε 1 2 3 ή 4 χρόνια τα μηχανάκια θ αλλάξουν και κάποιος άλλος θα βρει κάτι...
Ακόμα όταν μιλάμε για το στιλ μια κουβεντούλα θα πρέπει να πούμε και για το δόλιο τον πετρογκαζάκι
μια που ένα χεράκι το έβαλε κι αυτός.'
Αμαρτία είναι

endopandou
14/04/2015, 00:12
ρε συ νικωλάκι δεν μπορούμε τη μέρα να τη λέμε νύχτα. Ποιο στυλ λες; Οι συναθλητές του τρελού μίλησαν. Πως είναι ο καλύτερος αναβάτης λέει ο πρινς και η παρέα του και εσείς δεν μπορέσατε να το δειτε ποτέ. Αυτό το είπαν ενώ ο άνθρωπος είχε μόλις 2 πρωταθλήματα και εσείς αναμασάτε στατιστικά.

byron
14/04/2015, 00:28
Χαίρομαι που αρέσει σε όλους μας το στυλ του μικρού. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάποιοι έβλεπαν απ το 2007 στον τρελό θρύλο. Οι υπόλοιποι ή δεν έβλεπαν (κι ας ορκίζονται πως παρακολουθούν τους αγώνες απ το 1950) ή είχαν τόσο κλειστά τα μάτια που δεν μπορούσαν να το ξεχωρίσουν [/url]

Ο ΜΜ έκανε έφοδο την 1η χρονιά και τα σάρωσε όλα, ο CS έπεσε 18 φορές σε 16 αγώνες την 1η του χρονιά, με καλύτερη θέση δεύτερος στην Τουρκία?
Την 2η χρονιά πήγε σφαίρα και ο ένας και άλλος...οκ έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν και το σερί των νικών του ΜΜ...δύσκολα.
Την 3η? Ας δούμε...πάντως οι 6 νίκες του 2008 του CS, δείχνουν ...μάλλον εύκολες για τον ΜΜ
Τα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες του ΜΜ ας τα αφήσουμε, λεπτομέρειες.

Στατιστικά ? Και ας έχουν χαώδη διαφορά στα ενεργά χρόνια :
ΜΜ σε Μοtο2 & ΜοtοGP : 70 races-> 36 Wins, 56 Podiums, 37 pole, 30 faster Lap (:uplate:)
CS σε ΜotoGP : 115 races -> 38 Wins, 69 Podiums, 39 pole, 29 faster Lap...

Δεν ξερω που βλέπεις τις ομοιότητες με τον ΜΜ, πραγματικά...:confused: Ούτε ο ίδιος δεν βλέπει ομοιότητες, ενώ μάλλον εμπαθής μου φαίνεται η σύγκριση που κάνει του ΜΜ με Pedrosa και Lorenzo...Τον διάβασε καλά πάντως, βουλωμένο γράμμα διαβάζει.

Casey Stoner believes Marc Marquez must be given time to prove he can marry his prodigious pace with the consistency required to become a MotoGP champion.
Definitely the kid has got talent, and it's going to be interesting to watch him, but he has to keep it up; this is the thing.
"Too many people say 'he can only get better'.
"Whatever happens at the beginning won't necessarily continue to happen.
"I didn't get great results in my first races and look where I ended up." :tooth:
Stoner said it was important to maintain perspective, particularly as Marquez's current rivals Jorge Lorenzo and Dani Pedrosa can boast similar records in their debut campaigns

http://www.autosport.com/news/report.php/id/107842

Φυσικά το τι νομίζει ο καθένας δεν μετράει τόσο. Το τι είπαν οι μεγάλοι του αντίπαλοι μετράει, οπότε να άλλη μία μπας και... https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9qPGlefA&index=45&list=PL04E68255D9D4CC33 υγ. πολύ γουστάρω που η κουβέντα γυρνάει πάντα στον τρελό θρύλο :beer:

A ok...αν η κατάταξη ορίζεται από τις δηλώσεις των άλλων, υπάρχουν δηλώσεις να φάνε και οι κότες για τους πρωταθλητές. Και αν αρχίσουν οι δηλώσεις για το τι ΘΑ έκαναν :
αν ΔΕΝ σταμάταγαν τους αγώνες,
αν ΔΕΝ έπεφταν σε κάποιον αγώνα,
αν ΔΕΝ έμεναν σε κάποιον αγώνα από λάστιχα/μοτέρ/βενζίνη,
αν ΔΕΝ έσπαγαν τα κόκκαλα τους σε πτώσεις,
αν είχαν εργοστασιακό μηχανάκι,
αν,
αν,
αν... θα έπρεπε να ξαναγράψουμε την ιστορία των αγώνων σύμφωνα με τις υποθέσεις και τα compliments των αντιπάλων, και όχι με τι γράφει το χρονόμετρο.

Η πικρή αλήθεια είναι πως ο καθε οδηγός καταλαμβάνει μια θέση στην ιστορία με αυτά που επιτυγχάνει, και όχι μ΄αυτά που ΘΑ επιτύγχανε ΑΝ δεν είχε σταματήσει. Ο Stoner έχει μια χαρά θέση στην ιστορία των αγώνων, και πολύ περισσότερο θόρυβο γύρω απ΄το όνομα του απ΄ότι αξίζει. Μόνο ένας εμπαθής βλάμένος δεν θα αναγνώριζε πως είχε μοναδικό στύλ, ατελείωτη φυσική ταχύτητα ως χάρισμα και ήταν γεννημένος νικητής.-

Με την επιλογή του να σταματήσει όμως, αυτόματα σταματάει να ανήκει και στους δυνητικούς πρωταγωνιστές, μιας και ο τίτλος ανήκει σε όσους αγωνίζονται. Σύμφωνα με τους χρόνους που ανέφερε ο Nakamoto (που τον έχει σαν γιό του), με το 1,5sec δεν πας πουθενά όταν η δεκάδα παίζει στο 0,5". Αν τρέξει και όταν σετάρουν RCV και άμα βρει την κατάσταση του (και μακάρι) θα έχουμε να λέμε...Μέχρι τότε να΄χαμε να λέγαμε.

Καληνύχτα. :wave2:

foogr01
14/04/2015, 00:48
...
Η πικρή αλήθεια είναι πως ο κάθε οδηγός -και γενικά άνθρωπος θα βάλω εγώ- καταλαμβάνει μια θέση στην ιστορία με αυτά που επιτυγχάνει, και όχι μ΄αυτά που ΘΑ επιτύγχανε ΑΝ

Τη γνώμη μου για το Stoner την έχω γράψει στο thread που πρέπει.

Καληνύχτα κι από μένα :ZZZ:

endopandou
14/04/2015, 00:50
Ο ΜΜ έκανε έφοδο την 1η χρονιά και τα σάρωσε όλα, ο CS έπεσε 18 φορές σε 16 αγώνες την 1η του χρονιά, με καλύτερη θέση δεύτερος στην Τουρκία?
Την 2η χρονιά πήγε σφαίρα και ο ένας και άλλος...οκ έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν και το σερί των νικών του ΜΜ...δύσκολα.
Την 3η? Ας δούμε...πάντως οι 6 νίκες του 2008 του CS, δείχνουν ...μάλλον εύκολες για τον ΜΜ
Τα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες του ΜΜ ας τα αφήσουμε, λεπτομέρειες.

Στατιστικά ? Και ας έχουν χαώδη διαφορά στα ενεργά χρόνια :
ΜΜ σε Μοtο2 & ΜοtοGP : 70 races-> 36 Wins, 56 Podiums, 37 pole, 30 faster Lap (:uplate:)
CS σε ΜotoGP : 115 races -> 38 Wins, 69 Podiums, 39 pole, 29 faster Lap...

Δεν ξερω που βλέπεις τις ομοιότητες με τον ΜΜ, πραγματικά...:confused: Ούτε ο ίδιος δεν βλέπει ομοιότητες, ενώ μάλλον εμπαθής μου φαίνεται η σύγκριση που κάνει του ΜΜ με Pedrosa και Lorenzo...Τον διάβασε καλά πάντως, βουλωμένο γράμμα διαβάζει.

Casey Stoner believes Marc Marquez must be given time to prove he can marry his prodigious pace with the consistency required to become a MotoGP champion.
Definitely the kid has got talent, and it's going to be interesting to watch him, but he has to keep it up; this is the thing.
"Too many people say 'he can only get better'.
"Whatever happens at the beginning won't necessarily continue to happen.
"I didn't get great results in my first races and look where I ended up." :tooth:
Stoner said it was important to maintain perspective, particularly as Marquez's current rivals Jorge Lorenzo and Dani Pedrosa can boast similar records in their debut campaigns

http://www.autosport.com/news/report.php/id/107842

A ok...αν η κατάταξη ορίζεται από τις δηλώσεις των άλλων, υπάρχουν δηλώσεις να φάνε και οι κότες για τους πρωταθλητές. Και αν αρχίσουν οι δηλώσεις για το τι ΘΑ έκαναν :
αν ΔΕΝ σταμάταγαν τους αγώνες,
αν ΔΕΝ έπεφταν σε κάποιον αγώνα,
αν ΔΕΝ έμεναν σε κάποιον αγώνα από λάστιχα/μοτέρ/βενζίνη,
αν ΔΕΝ έσπαγαν τα κόκκαλα τους σε πτώσεις,
αν είχαν εργοστασιακό μηχανάκι,
αν,
αν,
αν... θα έπρεπε να ξαναγράψουμε την ιστορία των αγώνων σύμφωνα με τις υποθέσεις και τα compliments των αντιπάλων, και όχι με τι γράφει το χρονόμετρο.

Η πικρή αλήθεια είναι πως ο καθε οδηγός καταλαμβάνει μια θέση στην ιστορία με αυτά που επιτυγχάνει, και όχι μ΄αυτά που ΘΑ επιτύγχανε ΑΝ δεν είχε σταματήσει. Ο Stoner έχει μια χαρά θέση στην ιστορία των αγώνων, και πολύ περισσότερο θόρυβο γύρω απ΄το όνομα του απ΄ότι αξίζει. Μόνο ένας εμπαθής βλάμένος δεν θα αναγνώριζε πως είχε μοναδικό στύλ, ατελείωτη φυσική ταχύτητα ως χάρισμα και ήταν γεννημένος νικητής.-

Με την επιλογή του να σταματήσει όμως, αυτόματα σταματάει να ανήκει και στους δυνητικούς πρωταγωνιστές, μιας και ο τίτλος ανήκει σε όσους αγωνίζονται. Σύμφωνα με τους χρόνους που ανέφερε ο Nakamoto (που τον έχει σαν γιό του), με το 1,5sec δεν πας πουθενά όταν η δεκάδα παίζει στο 0,5". Αν τρέξει και όταν σετάρουν RCV και άμα βρει την κατάσταση του (και μακάρι) θα έχουμε να λέμε...Μέχρι τότε να΄χαμε να λέγαμε.

Τα ακούτε μπεν νίκυ πρίγκιπα και λοιπά τρικούλαδα; Να οι αποδείξεις πως δεν έχετε ιδέα τι λέτε. Μπυρων τόκινγκ γουιθ έβιντενς.
υγ. Και εσύ Honda κάτσε στη γωνία αμίλητη οκλαδόν που θέλεις τον κουλό του +1,5 πίσω.

σούς όλοι μπρε ε ε ε ε

(έχω την αίσθηση πως βγάζεις μια πικρία για το ότι δεν είχες καταλάβει νωρίτερα πόσο τεράστιος αναβάτης είναι ο τρελός)

MG-KTiNoS
14/04/2015, 01:31
(έχω την αίσθηση πως βγάζεις μια πικρία για το ότι δεν είχες καταλάβει νωρίτερα πόσο τεράστιος αναβάτης είναι ο τρελός)

Μπα δεν είναι πικρία...
Απορία είναι !
Την έχω και με τον πατέρα μου που μ έχει πεθάνει με την ΑΕΚ...
Ο μόνος αναβάτης ο οποίος είναι στατιστικά κοντά με τον ΜΜ είναι ο Ρόσσι.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι πίσω.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούν ν αλλάξουν πια ακόμα κι αν ο Μαρκ πει πάω για ταυρομάχος.
:D

byron
14/04/2015, 02:08
Τα ακούτε μπεν νίκυ πρίγκιπα και λοιπά τρικούλαδα; Να οι αποδείξεις πως δεν έχετε ιδέα τι λέτε. Μπυρων τόκινγκ γουιθ έβιντενς.
υγ. Και εσύ Honda κάτσε στη γωνία αμίλητη οκλαδόν που θέλεις τον κουλό του +1,5 πίσω.

σούς όλοι μπρε ε ε ε ε

Ναι, το κουαλιτυ οφ Μάι εβιντενς πάσχει...σε αντίθεση με την απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη, πως σημασία εχουν οι δηλώσεις (!!) που έκαναν οι αντίπαλοι, και όχι τα πασε αποτελέσματα... :tooth:

Πρωτότυπο σύστημα αξιών, δε λέω...

endopandou
14/04/2015, 10:25
Μπα δεν είναι πικρία...
Απορία είναι !
Την έχω και με τον πατέρα μου που μ έχει πεθάνει με την ΑΕΚ...
Ο μόνος αναβάτης ο οποίος είναι στατιστικά κοντά με τον ΜΜ είναι ο Ρόσσι.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι πίσω.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούν ν αλλάξουν πια ακόμα κι αν ο Μαρκ πει πάω για ταυρομάχος.
Νικωλάκι σόρυ ρε φίλε αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σε έχει πεθάνει ο μπαμπάς σου για το οτιδήποτε. Τι άσχετα είναι αυτά πάλι;

Τεσπα θα σου το πω για άλλη μια φορά, όχι πως θα το καταλάβετε. Δεν με απασχολούν τα στατιστικά. Ας Στατιστικολογήσει όποιος θέλει όσο θέλει, ας γράψει ότι ύμνους θέλει για όποιον πολυπρωταθλητή θέλει κι ας δοξάσει όσες κάλπικες κούπες θέλει. Ειλικρινά δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση για το επίπεδο των γνώσεών τους το οποίο αγωνιωδώς προσπαθούν κάλπικα να πλασάρουν ως σοβαρό.-

Αυτοί λοιπόν που (κατ εμέ πάντα) ως ανήμποροι να διακρίνουν την συνολική αξία, την αποζητούν στους τίτλους και φυσικά είναι μπάρτσα - ολυμπιακός - σουμάχερ - λεμπ - ρόσι και οσονούπω μαρκέζ ας πορευτούν στον κόσμο του καλύτερου με τη βούλα. Δεν με απασχολεί.
Κάποιοι από εμάς -που όλως τυχαίως έχουμε ασχοληθεί αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα- το βλέπουμε αλλιώς το πράγμα.
Για να καταλάβεις τη διαφορά στην οπτική των ανθρώπων Νικωλάκι, θα σου δώσω 2 παραδείγματα.
Όταν κρίθηκε ο τίτλος του mgp στο τέλος του 13 εσύ -που πρωτύτερα είχες γεμίσει τους σκληρούς των φόρουμ με το ότι είσαι Λορενθικός- σταμάτησες να υποστηρίζεις Γιώργο, ενώ εγώ έλεγα με δέος πως τέτοια λυσσαλέα προσπάθεια δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ από κανέναν και αναφερόμουν σε αυτόν διθυραμβικά χωρίς φυσικά να απαξιώσω ούτε στιγμή τον μικρό.
Εμένα στα πιστόνια μου αν δεν έγραψε άλλη μια κούπα στο παλμαρές του. Εσύ σταμάτησες να τον υποστηρίζεις. Αυτό το έκανες απλά γιατί για εσένα μετράει πρώτιστα ο τίτλος, ενώ για εμένα όχι. Αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικά πράγματα βλέπουμε;
Το άλλο έγινε πάλι κάπου σε εκείνη την περίοδο ή λίγο αργότερα. Τολμάει να γράψει σχολιαστής πως ο Σένα (της F1) δεν ήταν και τόσο υπέροχος όσο θέλουν να πιστεύουν κάποιοι για να εισπράξει από γνωστό "γαμώ τα παιδιά" σε χρόνο dt την προτροπή να πάει να βοσκήσει γίδια. Ο "γαμώ τα παιδιά" ενώ στην περίπτωση του Άυρτον δεν λαμβάνει υπ όψιν τα στατιστικά που τον κατατάσσουν στο στερέωμα ως μέτριο, στην περίπτωση του πρίγκιπα τα ευαγγελίζεται. Αντιλαμβάνεσαι την υποκρισία της οπτικής; Αυτό είναι ένα μόνο γεγονός, έχω κι άλλα αν θέλεις.
Με αυτό θέλω να σου πω πως σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι άνθρωποι που μας αποκαλούν άπιστους για το ότι δεν ασπαζόμαστε πρωτίστως τα στατιστικά του εκάστοτε πρίγκιπα, σε διαφορετικές στιγμές μας επιβεβαιώνουν.

Κοντολογίς μερικοί από εμάς θα γουστάρουμε πάντα σένα - μακρέι - ρέλ - σβάντζ και φυσικά τον θεό κέισυ αλλά και τον μικρό γιατί διακρίνουμε κάτι ξεχωριστό το οποίο βαρύνει περισσότερο απ τον αριθμό των πρωταθλημάτων.
Εσείς απ την άλλη μπορείτε να προσκυνάτε κούπες και να σταυροκοπιέστε στο άκουσμα των 9 του μητσοτάκη, δημοκρατία έχουμε.
Η μεγαλύτερη διαφορά μας όμως παραμένει το ότι εσείς δεν μπορείτε παρά να απαξιώνετε μόνιμα την άλλη οπτική. Τυχαίο;

Κάτι τελευταίο επειδή εξακολουθείς να αποκαλείς τουμπάκια τον θεό λες και είσαι ο τελευταίος άσχετος που δεν αντιλαμβάνεται την υπερπροσπάθεια στο φορτηγό φτουκάτι. Ή ΕΣΚΕΜΈΝΑ δεν λαμβάνεις υπ όψιν το ότι το τριμπούρδελο δεν οδηγιόταν, ότι κάνουν τα βαλετζιπιοτάκια δηλαδή.
Το 11 και 12 ο τρελός θρύλος έπεσε 2 φορές σε αγώνα (και άλλες 3 χαζές σύνολον στα δοκ) εκ των οποίων η μία τον κράτησε εκτός για 3 αγωνιστικές και ουσιαστικά του στέρησε την κούπα.
Ο μικρός απ την άλλη έφτασε να πέσει με 300 και δεν έπαθε τίποτα, συνέχισε και πήρε κουπα την ώρα που ο αντίπαλός του έσπαγε 2 φορές καπάκι στο ίδιο σημείο την κλείδα.
Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε για να το καταλάβετε πως για να σηκωθούν οι κούπες χρειάζεται να υπάρχει ένα σύνολο προϋποθέσεων -όπως ομάδα, μοτό, επίπεδο αντιπάλων- εκ των οποίων σε μεγάλο βαθμό και τύχη;

Κορίτσα ντε τέλει κουβέντα με άλλες κούκλες, ευκαριστώ γκια τη κατανόηση :D

pipe_smoker
14/04/2015, 10:57
......

Αφου ντε τελει κουβεντα μπορει μην απαντησει, ναι?

Λοιπόν....

Μια απορια εχω βεβαια, το πώς ηταν καλπικες οι κουπες?
Σαν τα πετσινα του γαυρου που του τα εδινε η διαιτησια?
Εβαζε τους αλλους να τρεχουν με ξεφουσκωτα λαστιχα?

Τεσπα, κουβεντα ντεν εκει ειπαμε, ντεν πειραζει, παρακατω....

Αρχικα, κατηγορεις τους "οπου νικητής/θρυλος/πρωτη μουρη κλπ παω κι εγω μαζι του" οτι χρησιμοποιουν τα στατιστικα οπου τους συμφερει, κι οπου δεν τους συμφερει (βλ. Αυρτον πχ) ετσι κι ακουστει αντικειμενικη/κακια κουβεντα αρχιζουν να ουρλιαζουν "Blasphemy!!!!".

Στο διπλα θρεντ εγινε μια κουβεντα για το ποιος ηταν ο καλυτερος στα φρενα.
Τί επικαλεστηκες?
Τα αλανθαστα νουμερα και τις στατιστικες που δεν εχουν σχεση με συναισθηματισμους και προτιμησεις, τα οποια τα δινει η μπρεμπο κλπ κλπ.
Εδω γινεται επικληση στατιστικων, και το γυρνας στο "να'χαν τα νουμερα στομα, να ξερατε τί θα λεγανε", "αυτο που μετραει ειναι οι δηλωσεις των συναθλητων", "πανω απ'ολα το εμπειρο το ματι καταλαβαινει το ταλεντο" και παει λεγοντας.

Διαλιεχτε.... Στατιστικα θεμε ή γνωμες απο δω κι απο κει (γιατι κι ο Θεος ο ιδιος να πει τη γνωμη του, για μενα που ειμαι Μουσουλμανος, ο Θεος σου λεει μαλακιες).

Τελος, οσο υπαρχουνε τα φαν μπους που τρεχουν οπου δουνε νικητη, πρωταθλητη κλπ, οπως ειπα παραπανω, αντιστοιχως υπαρχουν και οι "αντι".
Πραγμα το οποιο το εχουμε γραψει αρκετες φορες εδω μεσα.

Αλλος εχει αναγκη να ανηκει και παει με τους πολλους, αλλος νοιωθει την αναγκη να ξεχωριζει και παει με τον εναν/λιγους.

Και τα δυο σεβαστα ειναι, ο καθενας τα ζορια του τραβαει κι αναλογες αναγκες τπυ δημιουργουνται.

Αλλα αλλο αυτο, κι αλλο το δε βλεπω τι μου γινεται απο τη φανατίλα, ειτε ειμαι απο τη μια πλευρα ειτε απο την αλλη, κι απλα πεταω ενα "καλος ο Ροσι" ή "καλος ο Στονερ" στο τελος του σεντονοκραξιματος μου ετσι για το ξεκαρφωμα.

Αυτα:wave2:

endopandou
14/04/2015, 15:08
Αφου ντε τελει κουβεντα μπορει μην απαντησει, ναι?

Λοιπόν....

Μια απορια εχω βεβαια, το πώς ηταν καλπικες οι κουπες?
Σαν τα πετσινα του γαυρου που του τα εδινε η διαιτησια?
Εβαζε τους αλλους να τρεχουν με ξεφουσκωτα λαστιχα?

Τεσπα, κουβεντα ντεν εκει ειπαμε, ντεν πειραζει, παρακατω....

Αρχικα, κατηγορεις τους "οπου νικητής/θρυλος/πρωτη μουρη κλπ παω κι εγω μαζι του" οτι χρησιμοποιουν τα στατιστικα οπου τους συμφερει, κι οπου δεν τους συμφερει (βλ. Αυρτον πχ) ετσι κι ακουστει αντικειμενικη/κακια κουβεντα αρχιζουν να ουρλιαζουν "Blasphemy!!!!".

Στο διπλα θρεντ εγινε μια κουβεντα για το ποιος ηταν ο καλυτερος στα φρενα.
Τί επικαλεστηκες?
Τα αλανθαστα νουμερα και τις στατιστικες που δεν εχουν σχεση με συναισθηματισμους και προτιμησεις, τα οποια τα δινει η μπρεμπο κλπ κλπ.
Εδω γινεται επικληση στατιστικων, και το γυρνας στο "να'χαν τα νουμερα στομα, να ξερατε τί θα λεγανε", "αυτο που μετραει ειναι οι δηλωσεις των συναθλητων", "πανω απ'ολα το εμπειρο το ματι καταλαβαινει το ταλεντο" και παει λεγοντας.

Διαλιεχτε.... Στατιστικα θεμε ή γνωμες απο δω κι απο κει (γιατι κι ο Θεος ο ιδιος να πει τη γνωμη του, για μενα που ειμαι Μουσουλμανος, ο Θεος σου λεει μαλακιες).

Τελος, οσο υπαρχουνε τα φαν μπους που τρεχουν οπου δουνε νικητη, πρωταθλητη κλπ, οπως ειπα παραπανω, αντιστοιχως υπαρχουν και οι "αντι".
Πραγμα το οποιο το εχουμε γραψει αρκετες φορες εδω μεσα.

Αλλος εχει αναγκη να ανηκει και παει με τους πολλους, αλλος νοιωθει την αναγκη να ξεχωριζει και παει με τον εναν/λιγους.

Και τα δυο σεβαστα ειναι, ο καθενας τα ζορια του τραβαει κι αναλογες αναγκες τπυ δημιουργουνται.

Αλλα αλλο αυτο, κι αλλο το δε βλεπω τι μου γινεται απο τη φανατίλα, ειτε ειμαι απο τη μια πλευρα ειτε απο την αλλη, κι απλα πεταω ενα "καλος ο Ροσι" ή "καλος ο Στονερ" στο τελος του σεντονοκραξιματος μου ετσι για το ξεκαρφωμα.

Αυτα:wave2:
Aγορίνα σου θυμίζω πως πλην του φκολ και του σπύρου σεντόνια σπανιότατα διαβάζω οπότε συγχώρα με αλλά το κείμενό σου πήγε άπατο. :D
Αυτά :wave2:

byron
14/04/2015, 16:08
Που ν' ανέβει στα MotoGp κι ο Marquez...

Η εποχή του Rossi ήταν μεγάλη, αλλά μάλλον πέρασε. Δεν είναι το ίδιο πια.

natathimomasteafta# :smokin:

MG-KTiNoS
14/04/2015, 16:42
natathimomasteafta# :smokin:

Να πούμε και κάτι άλλο?
Αν ο Ρόσσι τελειώσει φέτος 3ος, είναι μικρό αποτέλεσμα?

υγ
Μανούλι ένα σου λέω.
Γιώργος ΤΕΛΟΣ. Χτές ήταν άρρωστος, προχτές είχε πρόβλημα το κράνος, πέρσι δεν είχε γυμναστεί καλά.
Ας τα σκεφτεί αυτά σε σχέση με την εποχή που φώναζε γκέιμ όβερ.
Αν κάτι δεν μου αρέσει στα σπορτ είναι το μεγάλο στώμα κι αυτό μου την έσπαγε και στο Στόνερ.
Μπορεί εσένα να μην σ ενδιαφέρουν τα στατιστικά αλλά είναι η μόνη αλήθεια
Όλα τ άλλα είναι κουραφέξαλα.
Εκ του αποτελέσματος και μόνο.

Μετά το Γιώργο έγινα ΓιαΝΝόΝε και μετά Απρίλια.
Σώγαμπρο δε μπήρα κανένα.

υγ
κάλπικο ΠΠ είναι μόνο αυτό που έκλεψαν από το Χαράντα
:rotflmao::rotflmao:

sapila racing
14/04/2015, 16:50
υγ
κάλπικο ΠΠ είναι μόνο αυτό που έκλεψαν από το Χαράντα
:rotflmao::rotflmao:

Με δόλο κι επιτηδες κιόλας.
Είχα φωτό του Capirossi υπογεγραμμένη απο τον ίδιο οταν είχαμε συναντηθεί κάποτε στην εκθεση και την εκανα κομματακια μετα απο αυτό το συμβάν που εκανε μπερμ επιτηδες τον Harada. :mad:

endopandou
14/04/2015, 17:08
Ναι, το κουαλιτυ οφ Μάι εβιντενς πάσχει...σε αντίθεση με την απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη, πως σημασία εχουν οι δηλώσεις (!!) που έκαναν οι αντίπαλοι, και όχι τα πασε αποτελέσματα... :tooth:

Πρωτότυπο σύστημα αξιών, δε λέω...

Μπορεί εσένα να μην σ ενδιαφέρουν τα στατιστικά αλλά είναι η μόνη αλήθεια
Όλα τ άλλα είναι κουραφέξαλα.
Εκ του αποτελέσματος και μόνο.

Πρέπει το λιγότερο να προβληματιστείτε και οι δύο αν νομίζετε πως οι συναθλητές του αναφέροντας το ότι ήταν ο καλύτερος δεν είχαν λάβει υπ όψιν πόσα πρωταθλήματα είχε.

Σας παραπέμπω λοιπόν πάλι στους συναθλητές του να τους βροντήξετε για την άγνοιά τους. Εδώ πάλι το βίντεο για να τους θυμάστε μην πάει και ξεμπροστιάσετε κάναν άλλον που δε φταίει σε τίποτα ο κακόμοιρος... https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9qPGlefA&index=45&list=PL04E68255D9D4CC33

Παράκληση: ξεκινήστε το κράξιμο ευγενικά. Κάτι στο στυλ "Αγαπητέ Vale, Niky, Ben, George κλπ είμαστε Έλληνες γνώστες του moto.gr και θέλουμε να δηλώσουμε ευθαρσώς πως δεν έχεετε ιδέα τι λετε" αρκεί για μια καλή αρχή, ενώ στη συνέχεια μπείτε πιο γερά στο παιχνίδι και κάντε τους ολοκληρωτικά ρόμπα τους αδαείς.

Μετά περάστε κι απ τη DORNA και ΑΠΑΙΤΉΣΤΕ να του ξηλώσουν τον τίτλο του θρύλοι με την αιτιολογία πως αφού έχει μόνο 2 πρωταθλήματα δεν τον αξίζει

Μη γκζεχάσετε να υπογράψετε ως #the_unbeatables :wave2:

MG-KTiNoS
14/04/2015, 17:30
Μάνο άμα φεύγεις όλοι καλοί κι ευγενικοί είναι.... (αρκεί να αδειάσεις τη γωνιά στα γρήγορα)
Άσε που στο μοτο τζι πι πριν ανοίξεις το στόμα σου έρχεται κάποιος Λιν ή κάποιος Σούπο και σου λέει για άκου λίγο...

Εκτώς φυσικά αν είσαι ο Σιμοντσέλι που λες για την αδερφή του ΜπαρμΈρα έτσι απλά..
Τέσπα

endopandou
14/04/2015, 17:45
Μάνο άμα φεύγεις όλοι καλοί κι ευγενικοί είναι....
σε αντίθεση με εμάς που μπορεί να είμαστε φευγάτοι, ο τρελός το 2011 που έγιναν οι εν λόγω δηλώσεις δεν είχε πει πως θα φύγει. Άρα... ;)

GIOTIS750
14/04/2015, 19:04
σε αντίθεση με εμάς που μπορεί να είμαστε φευγάτοι, ο τρελός το 2011 που έγιναν οι εν λόγω δηλώσεις δεν είχε πει πως θα φύγει. Άρα... ;)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ejyOmMYG-hc

endopandou
14/04/2015, 19:12

:a013:

στο 10.30...

GIOTIS750
14/04/2015, 19:29
Γαμο τα βιντεο σημερα το ανακαλυψα.:beer:

byron
14/04/2015, 19:39
"Αγαπητέ ... Niky

Όπως είχε πει και ο μΠαγκόσμιος Πρωταθλητής με τον μΠάτο του...

333936

endopandou
14/04/2015, 19:58
Όπως είχε πει και ο μΠαγκόσμιος Πρωταθλητής με τον μΠάτο του...

333936
Άι παιδάκι μου, δεν καταλαβαίνεις γρι τι γράφουμε. Αυτή την ατάκα της Χάιδως την ποστάρουμε οι άπιστοι μπας και καταλάβετε στη ζωή σας πως οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια κάποιες φορές.
#the_unbeatables

Nα πως τελείωσε την καριέρα του στο φορτηγό ο πρίγκιπας
333938

και να ο τρελός
333939

byron
14/04/2015, 20:41
Γαμο τα βιντεο σημερα το ανακαλυψα.:beer:

Τρομερό βίντεο όντως...άγιο είχε ο Mark. Τραπεζάκι στα 4 θα γινόταν ο μικρός. :tooth:

pipe_smoker
14/04/2015, 20:50
Aγορίνα σου θυμίζω πως πλην του φκολ και του σπύρου σεντόνια σπανιότατα διαβάζω οπότε συγχώρα με αλλά το κείμενό σου πήγε άπατο. :D
Αυτά :wave2:

Το κειμενο μου δεν πηγε απατο ΣΤΟΠ
Το διαβασαν πολλοι, των οποιων η γνωμη με ενδιαφερει περισσοτερο απο τη δικη σου (με το μπαρδον) ΣΤΟΠ
Δεν απευθυνοταν μονο σε εσενα ΣΤΟΠ
Ειχες ηδη ξεκαθαρισει οτι δε θες κουβεντες οποτε δε θα χαλαγα το "σαλιο" μου για να μιλαω σε τοιχο ΣΤΟΠ

:wave2:

byron
14/04/2015, 20:58
Άι παιδάκι μου, δεν καταλαβαίνεις γρι τι γράφουμε. Αυτή την ατάκα της Χάιδως την ποστάρουμε οι άπιστοι μπας και καταλάβετε στη ζωή σας πως οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια κάποιες φορές.
#the_unbeatables

333938

και να ο τρελός
333939

Συγκλονιστικός πίνακας...βγαίνουν ωραία συμπεράσματα από τον βρόχινο που έβαλες.
Όπως οτι ο τρεχαγύρευε Katsuguki Nagasuka είναι πιο γρήγορος από τον Stoner, ενώ ο Petrucci, Abraham, o Elisson με το ART :lol: είναι πιο γρήγοροι απ΄τον πρίγκιΨ...

18 years after, 5134 points και ο "κάλπικα πρωταθλήματα" ακόμα ατσαλωμένη την έχει...

Και τον συγκρίνουμε με τον μαλαγρωτή κυπρίνων...omg + 3 LoL :tooth: :tooth:

endopandou
14/04/2015, 21:13
Συγκλονιστικός πίνακας...βγαίνουν ωραία συμπεράσματα από τον βρόχινο που έβαλες.
Όπως οτι ο τρεχαγύρευε Katsuguki Nagasuka είναι πιο γρήγορος από τον Stoner, ενώ ο Petrucci, Abraham, o Elisson με το ART :lol: είναι πιο γρήγοροι απ΄τον πρίγκιΨ...

Τι; Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια; ΟΜG :plaf:

MG-KTiNoS
14/04/2015, 21:27
Εγώ τώρα τα θυμάμαι λίγο διαφορετικά.
Για να μην πάμε πιο πίσω, ας δούμε μόνο το 2012. Χρονιά που χάνει τον τίτλο και σαν
οδηγός αλλά και σαν ομάδα... (με τον Πετρογκαζάκι)
Sachsenring λοιπόν και....
Casey Stoner fell at the penultimate turn while battling team-mate Dani Pedrosa.
(δεν θα σχολιάσω εγώ τίποτα απλά αν ήμουν στη Χόντα θα έριχνα χριστοπαναγίες... χαμογελόντας στο γκόΖμο και λέγοντας δε ντρέχει τίποτες όλα καλά...)

Ιταλία μετά και...
Casey Stoner, the only rider to run the 'special option' hard rear tyre, ran off track and rejoined in tenth.
Θα μου πεις ο άνθρωπος ...
was never comfortable with his Honda during the Mugello MotoGP race after only finishing eighth....

Λιγο πιο μετά πάει Αμερική Indianapolis Grand Prix και πέφτει άγρια.
(από δικό του λάθος πάλι)

Για να πάμε στην Αυστραλία που θα έπρεπε να δόσει ένα χεράκι στην ομάδα αλλά...
αλλά φυσικά κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα.
Λέμε λοιπόν ότι με τη Χόντα βρέθηκε 2 φορές στην κατάσταση να πάρει ΠΠ αλλά μόνο τη μια τα κατάφερε.
-----------------------------------------------------
Δες τώρα τι κάνει ο Μάρκεζ 2 χρόνια τώρα και θα καταλάβεις ΓΙΑΤΙ τα νούμερα δεν λένε ΠΟΤΕ ψέματα.
'Αλλο 1/2 άλλο 2/2 κι άλλο 3/3...
Και για να στο πω απλά όλοι δίνουν 50% να το πάρει ο ΜΜ φέτος και ένα 50% για όλους τους άλλους (Γιώργο Ρόσσι και Ντόβι)
Αν δεν ήταν ο ΜΜ θα λέγαμε ότι Ρόσσι και Ντόβι είναι διεκδικητές του τίτλου.
Τώρα λέμε απλά αουτσάιντερ.
Ο μικρός δείχνει να οδηγεί πάνω και πέρα απ όλα.
Αυτή είναι και η διΦΟΡΑτου μεγάλου από τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

υγ
δεν έχω να πω τίποτε άλλο.

byron
14/04/2015, 21:42
Τι; Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια; ΟΜG :plaf:

φυσικα και λένε. Είναι πασιφανές οτι ο Nagasuka τον έκανε τραπεζάκι τον Κάσεϋ... 333943

byron
14/04/2015, 21:47
Λιγο πιο μετά πάει Αμερική Indianapolis Grand Prix και πέφτει άγρια.

Ελα ρε...είχε πέσει και με το Honda ?? :uplate:

333944

endopandou
14/04/2015, 22:46
φυσικα και λένε. Είναι πασιφανές οτι ο Nagasuka τον έκανε τραπεζάκι τον Κάσεϋ... 333943
άι γειά σου, αφού το λένε οι αριθμοί έτσι θα 'ναι, άρα συνεχίστε και εσείς να το λέτε και μην δώσετε σημασία αν τυχόν σας πει κανείς πως δεν έχετε ιδέα τι λέτε.

#to_travaei_o_organismos_sou :p

byron
14/04/2015, 23:01
άι γειά σου, αφού το λένε οι αριθμοί έτσι θα 'ναι, άρα συνεχίστε και εσείς να το λέτε και μην δώσετε σημασία αν τυχόν σας πει κανείς πως δεν έχετε ιδέα τι λέτε.

#to_travaei_o_organismos_sou :p

#perimeno_tin_sofia_pou_tha_moirastei_aplohera

Venceremos & avanti popolo ✌

GIOTIS750
14/04/2015, 23:21
Τρομερό βίντεο όντως...άγιο είχε ο Mark. Τραπεζάκι στα 4 θα γινόταν ο μικρός. :tooth:

:lol::lol::lol:

sapila racing
15/04/2015, 14:45
Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou

και να ο τρελός

Εχεις πολύ πλάκα τελικά!! :tooth:

Στην προσπάθεια σου να αποδείξεις πόσο καλύτερος οδηγός ΗΤΑΝ ο stoner απο τον Rossi, έβαλες στοιχεία απο αγώνα σε βρεγμένο με πολύ αντίξοες συνθήκες, με πιτ στοπ για αλλαγή ελαστικών όπου έπεσε το μισό grid!
Tρομερά στατιστικά όντως, έχω παθει πλάκα λέμε!! Πρέπει να σε παρουν στην στατιστική υπηρεσία εσένα!!! :cry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για να σοβαρευτούμε τωρα, οποιος σκέφτεται λογικά καταλαβαίνει οτι οι αριθμοί και τα στατιστικά πάντα λένε την αλήθεια όταν εξεταζονται σε ενα δεδομένο βαθος χρόνου κι όχι όπως βολεύει τον κάθενα που προσπαθεί με αποσπασματικά στοιχεία να αποδείξει κατι που δεν ισχύει. :rolleyes:

spyrakos35
15/04/2015, 15:31
Παρακαλω σε τρεις σελιδες να κλειδωθει το θεμα...... :D

GIOTIS750
15/04/2015, 16:13
333950
333951

https://www.youtube.com/watch?v=xXjdMESA4w0&feature=player_detailpage

https://www.youtube.com/watch?v=xXjdMESA4w0&feature=player_detailpage

:a08::a08::a08::a08::a08::a08::a08::a08::a08::a012:

Is like the old days λενε οι σχολιαστες και καραγουσταρανε.!

sapila racing
15/04/2015, 16:18
Ωραλιες φωτό GIOTIS750 αλλά μικρές βρε παιδί μου!!

να μια απο τις αγαπημένες μου. :D
Παρατηρείστε πόσο άλλαξε το στυλ οδήγησής του από τότε!
Ανα τους αιώνες αμην λεει το θέμα. :)

byron
15/04/2015, 16:25
Ωραλιες φωτό GIOTIS750 αλλά μικρές βρε παιδί μου!!

να μια απο τις αγαπημένες μου. :D
Παρατηρείστε πόσο άλλαξε το στυλ οδήγησής του από τότε!
Ανα τους αιώνες αμην λεει το θέμα. :)

Α, ρε Biaggi...κάηκε απ΄το μεγάλο στόμα του.

Κάπου διάβαζα δηλώσεις του, πως μόνο ο Rossis θα μπορούσε να έχει τέτοια γάματα πορεία με μηχανάκι (Dulapi), και να τσιμπήσει ξανά πρωτοκλασσάτο εργοστασιακό.

byron
15/04/2015, 16:28
"Valentino Rossi is like Copperfield! After two bad seasons [at Ducati] he managed to get the world champion winning bike."

Writing on his official Twitter account Biaggi - who retired as a double World Superbike champion at the end of last year and is now a WSBK commentator on Italian TV - insisted he had not been criticising the former seven time MotoGP champion.

"Saying Rossi is like Copperfield was meant to be a compliment. Only a magician like him could recover so well after two years that were so difficult. Getting back on the world championship winning Yamaha with Lorenzo was anything but easy. I wish them both good luck."

7Tolis
15/04/2015, 16:49
333954

endopandou
15/04/2015, 17:46
Α, ρε Biaggi... χαχαχα ok τον έσωσες :a024: :a013:

Εχεις πολύ πλάκα τελικά!! :tooth:

Εκπληκτικό επίπεδο κουβέντας, προεφηβεία διανύεις;

endopandou
15/04/2015, 18:15
Πιο ολοκληρωμένα στατιστικά λοιπόν για τα παλικάρια που ευαγγελίζονται τα στατιστικά, αλλά όχι όλα τα στατιστικά, μόνο τα στατιστικά που τους βολεύουν με την αιτιολογία ... εεεμ ... κάτσε να θυμηθώ ... εεεμ ... γαμώτο δεν υπάρχει αιτιολογία, μάλλον πρέπει να το ψάξουμε στο ότι θέλουν βλέπουν για απάντηση.

Λοιπόν παρέα του "numbers never lie when they fits us" oι παρακάτω πίνακες απ τ' απαγορευμένα του εβδομόγδοου αφιερωμένοι

Η αξία του αναβάτη στις δύσκολες μοτοσυκλέτες φαίνεται λέγαν πάντα...

Σε αυτόν τον πίνακα η θέση του αρμόζει καλύτερα στις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του λατρεμένου σας
Πρωτάθλημα 2011 τελική βαθμολογία
Έβδομος με 139 ολόκληρους βαθμούς
333956

Πρωτάθλημα 2012 τελική βαθμολογία
Προσωπικά θεωρώ ως τεράστια επιτυχία την έκτη θέση και την συγκομιδή 163 ολάκερων βαθμών.
333957

Αυτά αξίζει ο πρίγκιπας μητσοτάκης σύμφωνα με τα στατιστικά. Εσείς το λέτε. Σύγκριση με τον τρελό, μπορεί να μην το κατανοείτε, αλλά δεν υπάρχει.

και τους έπαιρνε 15 μύρια το χρόνο ο γάτος :tooth::tooth:
"ε ντου" https://www.youtube.com/watch?v=vJbrMLhW0Bg

endopandou
15/04/2015, 18:23
Αν είχατε ασχοληθεί και αν μπορούσατε να δείτε τα οφθαλμοφανή θα γνωρίζατε γιατί ο τρελός αναδείχτηκε πρωταθλητής και συνέχισε να παίρνει νίκες και βάθρα έως τελευταία στιγμή, ενώ ο εβδομόγδοος πρίγκιπας το μόνο που πήρε ήταν ο Ούτσιο (απ το χεράκι...)

https://www.youtube.com/watch?v=qpWsDROVvuI&feature=share

pipe_smoker
15/04/2015, 18:33

Μάλλον στο δικό σου χωριό το λέγαν αυτό πάντα.

Στο δικό μου πάντα λέγαν, η αξία του αναβάτη φαίνεται από το σύνολο της καριέρας του.

endopandou
15/04/2015, 18:38
Μάλλον στο δικό σου χωριό το λέγαν αυτό πάντα.

Στο δικό μου πάντα λέγαν, η αξία του αναβάτη φαίνεται από το σύνολο της καριέρας του.
Αγορίνα είσαι τραγικά νέος στο χώρο για να γνωρίζεις τι έλεγαν

sapila racing
15/04/2015, 18:47
Πιο ολοκληρωμένα στατιστικά λοιπόν για τα παλικάρια που ευαγγελίζονται τα στατιστικά, αλλά όχι όλα τα στατιστικά, μόνο τα στατιστικά που τους βολεύουν με την αιτιολογία ... εεεμ ... κάτσε να θυμηθώ ... εεεμ ... γαμώτο δεν υπάρχει αιτιολογία, μάλλον πρέπει να το ψάξουμε στο ότι θέλουν βλέπουν για απάντηση.

Λοιπόν παρέα του "numbers never lie when they fits us" oι παρακάτω πίνακες απ τ' απαγορευμένα του εβδομόγδοου αφιερωμένοι

Σε αυτόν τον πίνακα η θέση του αρμόζει καλύτερα στις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του λατρεμένου σας
Πρωτάθλημα 2011 τελική βαθμολογία
Έβδομος με 139 ολόκληρους βαθμούς
333956

Πρωτάθλημα 2012 τελική βαθμολογία
Προσωπικά θεωρώ ως τεράστια επιτυχία την έκτη θέση και την συγκομιδή 163 ολάκερων βαθμών.
333957

Αυτά αξίζει ο πρίγκιπας μητσοτάκης σύμφωνα με τα στατιστικά. Εσείς το λέτε. Σύγκριση με τον τρελό, μπορεί να μην το κατανοείτε, αλλά δεν υπάρχει.

και τους έπαιρνε 15 μύρια το χρόνο ο γάτος :tooth::tooth:
"ε ντου" https://www.youtube.com/watch?v=vJbrMLhW0Bg

Πάλι τα ίδια κάνεις ατιμούλικο και βαζεις αποσπασματικά αυτα που σου αρέσουν με απώτερο σκοπό φυσικά να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα.
Δεν θα σου περάσει. :nono:

Αυτα εδω ειναι τα πραγματικά και αδιάσειστα στατιστικά εκτός κι αν τα data του motogp.com είναι λανθασμένα που δεν το νομίζω:

http://www.motogp.com/en/riders/Casey+Stoner

http://www.motogp.com/en/riders/Valentino+Rossi

Βγαλε τον μεσο όρο βαθμών ανα χρονιά και θα εκπλαγείς με το ποσο μακράν νυχτωμένος είσαι.
Επειδή μπορεί να μην το χεις με τα μαθηματικά να και τα αποτελέσματα:

Rossi 18 χρονια GP 4798 βαθμοι δηλαδή 265,5 βαθμοί μέσος όρος.

Stoner 11 χρονια GP 2157 βαθμοί δηλαδή 196 βαθμοί μέσος όρος.

Στο ψάρεμα πιθανότατα ο Stoner είναι καλύτερος, δεν εχω τετοια data.
Στα GP πάντως ειναι φανερό οτι ο Rossi ειναι μακράν μπροστά.

Α και πουσαι.
Μην απαντήσεις, από τούδε και στο εξης λέω να σταματήσω να διαβαζω άσχετα/αχρηστα ποστ. :)

pipe_smoker
15/04/2015, 18:48
Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι πάλι καλά που ό,τι κατάφερε ο Ρόσι (τα περισσότερα τέλος πάντων) τα κατάφερε με τη γιαμάχα κι όχι με τη Honda, που κουμαντάρει τους αγώνες, ελέγχει τη dorna, σιάγνει τους κανονισμούς, διαλέγει τα λάστιχα, βγάζει λεπίδια και κουμπούρια στους υπόλοιπους αναβάτες και τους βάζει κεφάλια αλόγων στα κρεβάτια τους για να χάσουν τον αγώνα, και ένας Θεός ξέρει τί άλλο.

Όχι με το Στόνερ θα γινόταν σύγκριση, μιλάμε θα περπάταγε ο άνθρωπος και θα τονε φτύνανε.
Θα ντρεπότανε να βγει απ'το σπίτι.

Καλά θα κάνει ο Μαρκέζ να την κοπανήσει και να πάει σε καμιά απρίλια, σουζούκι, να φτιάξει κανά δικό του πραπρά που να μην πηγαίνει μία, γιατί έτσι και καταφέρει ο άθρωπας αυτά που βλέπουμε να έρχονται αν συνεχίσει με τους ρυθμούς που πηγαίνει, οι αυριανοί haters θα τον κρεμάσουν ανάποδα λέμε.

Ήδη βλέπω και το βιβλίο να έρχεται...

"Marc Marquez: The darkest conspiracy in MotoGP history. The ASIMO robot created by Honda that was presented as a human and managed to steal 25 world titles."

pipe_smoker
15/04/2015, 18:56
Αγορίνα είσαι τραγικά νέος στο χώρο για να γνωρίζεις τι έλεγαν

Επίκληση στην υποτιθέμενη άγνοιά μου λόγω ηλικίας/μη επαρκούς (κατά την αποψή σου) ενασχόλησή μου με το χώρο κάνεις τώρα?

Το επιχείρημά σου είναι άκυρο και το ξέρεις.

Ατάκες του στυλ "Είσαι πολύ μικρός για να ξέρεις/μιλάς" ανήκουν σε άλλες εποχές και άλλα μυαλά.

Και ξαναλέω.
Στο δικό μου χωριό κρίνανε συνολικά, και χωρίς "τί θα είχε γίνει αν".

Κάθε χωριό με τα χούγια του.

endopandou
15/04/2015, 18:58
Δεν θα σου περάσει. :nono:

...

Μην απαντήσεις, από τούδε και στο εξης λέω να σταματήσω να διαβαζω άσχετα/αχρηστα ποστ. :)

Το πόσο μου αρέσουν οι συγκροτημένες σκέψεις με συνέχεια και λογική δεν λέγεται :tooth:

sapila racing
15/04/2015, 19:30
Eχουν γραφτεί πολλές σελίδες για τον αγώνα στην Laguna Seca το 2008, κυρίως για το προσπερασμα του Rossi στην corkscrew, και για την χαζή πτώση του Stoner στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία οπου δεν μπορούσε να περάσει τον Rossi με τίποτα ωστε να μείνει μετα στην ευθεία μπροστά με το γκάζι του Ducati. Τελικά το παράκανε κι έπεσε.

Ομως για μένα το καλύτερο στιγμιότυπο του αγώνα ήταν αυτό!! :beer:
Προσπεραση του Rossi στον Stoner απο την εξωτερική και ολική καταστροφή του ηθικού του Stoner.
Σε αυτό το σημείο ο Stoner αρχισε να συνειδητοποιεί οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει τον αγώνα παρ όλο που αρχικά περίμενε οτι θα κανει περίπατο με μισό δευτερόλεπτο καλύτερο χρόνο στις δοκιμές.

https://www.youtube.com/watch?v=gBWt2KopLno

MG-KTiNoS
15/04/2015, 22:06
Παρακαλω σε τρεις σελιδες να κλειδωθει το θεμα...... :D

έκανα μεγάλο σουξέ όμως ε?

MG-KTiNoS
15/04/2015, 22:11
Καλά θα κάνει ο Μαρκέζ να την κοπανήσει και να πάει σε καμιά απρίλια, σουζούκι, να φτιάξει κανά δικό του πραπρά που να μην πηγαίνει μία, γιατί έτσι και καταφέρει ο άθρωπας αυτά που βλέπουμε να έρχονται αν συνεχίσει με τους ρυθμούς που πηγαίνει, οι αυριανοί haters θα τον κρεμάσουν ανάποδα λέμε.

Πωωωω τι είπε τώρα ο ογκόλιθος...???!!!!
:a46::a46::a46:

pipe_smoker
15/04/2015, 22:15
Πωωωω τι είπε τώρα ο ογκόλιθος...???!!!!
:a46::a46::a46:

Δε θα σε χάλαγε καθόλου όμως έτσι?:D

Σα να λέγανε του πατέρα σου που σε ζαλίζει με την ΑΕΚ ότι θα πάρουν μεταγραφή το Μέσι:lol:

FotisFz1
15/04/2015, 22:39
Ελα μην ακουω τετοια
Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ
Τι Μεσι κ μακακιες :D

GIOTIS750
16/04/2015, 13:23
Rossi

Season Class Bike Team Race Win Pod Pole FLap Pts Plcd WCh
1996 125cc Aprilia RS125 Scuderia AGV Aprilia 15 1 2 1 2 111 9th 0
1997 125cc Aprilia RS125 Nastro Azzurro Aprilia 15 11 13 4 7 321 1st 1
1998 250cc Aprilia RS250 Nastro Azzurro Aprilia 14 5 9 0 3 201 2nd 0
1999 250cc Aprilia RS250 Nastro Azzurro Aprilia 16 9 12 5 8 309 1st 1
2000 500cc Honda NSR500 Nastro Azzurro Honda 16 2 10 0 5 209 2nd 0
2001 500cc Honda NSR500 Nastro Azzurro Honda 16 11 13 4 10 325 1st 1
2002 MotoGP Honda RC211V Repsol Honda Team 16 11 15 7 9 355 1st 1
2003 MotoGP Honda RC211V Repsol Honda 16 9 16 9 12 357 1st 1
2004 MotoGP Yamaha YZR-M1 Gauloises Fortuna Yamaha 16 9 11 5 3 304 1st 1
2005 MotoGP Yamaha YZR-M1 Gauloises Yamaha Team[N 1] 17 11 16 5 6 367 1st 1
2006 MotoGP Yamaha YZR-M1 Camel Yamaha Team 17 5 10 5 4 247 2nd 0
2007 MotoGP Yamaha YZR-M1 Fiat Yamaha Team 18 4 8 4 3 241 3rd 0
2008 MotoGP Yamaha YZR-M1 Fiat Yamaha Team 18 9 16 2 5 373 1st 1
2009 MotoGP Yamaha YZR-M1 Fiat Yamaha Team 17 6 13 7 6 306 1st 1
2010 MotoGP Yamaha YZR-M1 Fiat Yamaha Team 14 2 10 1 2 233 3rd 0
2011 MotoGP Ducati Desmosedici GP11 Ducati Team 17 0 1 0 1 139 7th 0
2012 MotoGP Ducati Desmosedici GP12 Ducati Team 18 0 2 0 1 163 6th 0
2013 MotoGP Yamaha YZR-M1 Yamaha Factory Racing 18 1 6 0 1 237 4th 0
2014 MotoGP Yamaha YZR-M1 Movistar Yamaha MotoGP 18 2 13 1 1 295 2nd 0
2015 MotoGP Yamaha YZR-M1 Movistar Yamaha MotoGP 2 1 2 0 1 41* 1st* 0
Total 314 109 198 60 90 5134 9

* Season in progress.

Stoner

Season Class Bike Team Race Win Pod Pole FLap Pts Plcd WCh
2001 125cc Honda RS125R Telefónica MoviStar jnr Team 2 0 0 0 0 4 29th –
2002 250cc Aprilia RS250 Team LCR 15 0 0 0 0 68 12th –
2003 125cc Aprilia RS125 Team LCR 14 1 4 1 2 125 8th –
2004 125cc KTM 125 FPR Red Bull KTM 14 1 6 1 1 145 5th –
2005 250cc Aprilia RSA 250 Team LCR 16 5 10 2 1 254 2nd –
2006 MotoGP Honda RC211V Team LCR 16 0 1 1 0 119 8th –
2007 MotoGP Ducati GP7 Ducati Marlboro 18 10 14 5 6 367 1st 1
2008 MotoGP Ducati GP8 Ducati Marlboro 18 6 11 9 9 280 2nd –
2009 MotoGP Ducati GP9 Ducati Marlboro 13 4 8 3 2 220 4th –
2010 MotoGP Ducati GP10 Ducati Marlboro 18 3 9 4 3 225 4th –
2011 MotoGP Honda RC212V Repsol Honda 17 10 16 12 7 350 1st 1
2012 MotoGP Honda RC213V Repsol Honda 15 5 10 5 2 254 3rd —
Total 176 45 89 43 33 2411 2

Marquez

By season
Season Class Motorcycle Team Races Wins Podiums Poles FLaps Points Placement
2008 125cc KTM Repsol KTM 125cc 13 0 1 0 0 63 13th
2009 125cc KTM Red Bull KTM Motosport 16 0 1 2 1 94 8th
2010 125cc Derbi Red Bull Ajo Motorsport 17 10 12 12 8 310 1st
2011 Moto2 Suter Team CatalunyaCaixa Repsol 15 7 11 7 2 251 2nd
2012 Moto2 Suter Team CatalunyaCaixa Repsol 17 9 14 7 5 328 1st
2013 MotoGP Honda Repsol Honda 18 6 16 9 11 334 1st
2014 MotoGP Honda Repsol Honda 18 13 14 13 12 362 1st
2015 MotoGP Honda Repsol Honda 2 1 1 1 0 36* 3rd*
Total 116 46 70 51 39 1778
* Season in progress.

endopandou
16/04/2015, 13:50
Γιώτη στον αέρα γράφουμε ε; Συνεχίζεις και εσύ, σαν τους χθεσινούς, να συγκρίνεις συνολικές επιτυχίες οδηγών σε διαφορετικά μηχανάκια, ενώ πριν ελάχιστα ποστ σας θύμισα πως όταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού σας όταν οδήγησε το μπουρδέλο πήρε τον Ούτσιο.
Τι να σου πω; Οι φακοί των κίτρινων γυαλιών πρέπει να είναι αδιαπέραστοι σε οποιαδήποτε μορφή φωτονίων. Πορευθείτε όπως καταλαβαίνετε. :wave2:

GIOTIS750
16/04/2015, 14:05
Γιώτη στον αέρα γράφουμε ε; Συνεχίζεις και εσύ, σαν τους χθεσινούς, να συγκρίνεις συνολικές επιτυχίες οδηγών σε διαφορετικά μηχανάκια, ενώ πριν ελάχιστα ποστ σας θύμισα πως όταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού σας όταν οδήγησε το μπουρδέλο πήρε τον Ούτσιο.
Τι να σου πω; Οι φακοί των κίτρινων γυαλιών πρέπει να είναι αδιαπέραστοι σε οποιαδήποτε μορφή φωτονίων. Πορευθείτε όπως καταλαβαίνετε. :wave2:
Endo εχεις φαγωθει τοσα χρονια που σε ξερω να βριζεις τον ροσσι μεχρι και συκια πας να τον βγαλεις ,[χτυπημα κατω απο τηνζωνη και δεν το γνωριζει να σου απαντησει κιολας ]
δεν βαρεθηκες να μαλωνεις και να γραφεις σελιδες και να προσπ[αθεις να αποδειξης αυτο που πιστευεις εσυ .
εμεις ματια δεν εχουμε να κρινουμε και να εχουμε την αποψη μας ?ε δεν συνφωνω που λες μαζι σου
και στο φιναλε δεν θα κατσω να γραψω στον αλλον οτι εχει κιτρινα γυαλια επειδη δεν συμφωνω μαζι του .

fkol k4
16/04/2015, 14:33

Ούτε αυτή η σύγκριση έχει λογική, υπάρχει και το αντίστροφο επιχείρημα.
Ας πούμε ότι με τα μπουρδέλα ήταν καλύτερος ο Stoner.

Με τα καλά μηχανάκια όμως;
Με το που πήρε καλό μηχανάκι στο Moto GP ο Stoner, πήρε ένα πρωτάθλημα και μια 3η (όχι 2η πίσω από τον Lorenzo, 3η πίσω από τον teammate του) θέση. Αφήνω έχω την Rookie χρονιά.
Ο Rossi με καλό μηχανάκι στο Moto GP πήρε 5 πρωταθλήματα σερί και πίσω από τον teammate του δεν τερμάτισε παρά μόνο μετά από 9 χρόνια συμμετοχής. Ούτε καν σαν Rookie.

Άρα οκ, εγώ μπορώ να συμβιβαστώ και να το κλείσω στο ότι ο Stoner ήταν καλύτερος άμα το μηχανάκι είναι νταλίκα ενώ όταν είναι της προκοπής είναι καλύτερος ο Rossi...

sapila racing
16/04/2015, 14:44
Άρα οκ, εγώ μπορώ να συμβιβαστώ και να το κλείσω στο ότι ο Stoner ήταν καλύτερος άμα το μηχανάκι είναι νταλίκα ενώ όταν είναι της προκοπής είναι καλύτερος ο Rossi...

Δεν είσαι δίκαιος. Ο Stoner ειναι πολύ καλός και στα τηλεκατευθυνόμενα! :D
http://www.rcnews.net/tag/casey-stoner/

Xωρίς πλάκα, μακαρι να ξαναγυρίσει να έχουμε θέαμα. Ηταν πολύ καλός οδηγός, απλά δεν άντεξε την πίεση και την εκανε.

Βέβαια υπαρχουν και κάποιοι που τον θεοποίησαν και θελουν να θυμούνται μονο τα καλά του και τα καλά του αποτελέσματα.
πχ αν τους πεις οτι εφαγε τούμπα μεχρι και στο warm up lap θα σου πουν οτι δεν ξερεις τι λες. :lol:
Κι όμως την έφαγε, νατη.

http://www.youtube.com/watch?v=z0iszcvOYaw

Αυτοί ειναι με τα ροζ γυαλιά και μεσα απο τα ροζ γυαλιά μαλλον τα βλέπουν ολα κίτρινα κι αρρωσταίνουν.

endopandou
16/04/2015, 14:47
Fkol Σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό ο παράγοντας τραυματισμός δεν υφίσταται. ΟΚ πες το σε αυτόν 334014

endopandou
16/04/2015, 14:50
Δεν είσαι δίκαιος. Ο Stoner ειναι πολύ καλός και στα τηλεκατευθυνόμενα! :D
http://www.rcnews.net/tag/casey-stoner/

Xωρίς πλάκα, μακαρι να ξαναγυρίσει να έχουμε θέαμα. Ηταν πολύ καλός οδηγός, απλά δεν άντεξε την πίεση και την εκανε.

Βέβαια υπαρχουν και κάποιοι που τον θεοποίησαν και θελουν να θυμούνται μονο τα καλά του και τα καλά του αποτελέσματα.
πχ αν τους πεις οτι εφαγε τούμπα μεχρι και στο warm up lap θα σου πουν οτι δεν ξερεις τι λες. :lol:
Κι όμως την έφαγε, νατη.

http://www.youtube.com/watch?v=z0iszcvOYaw

Αυτοί ειναι με τα ροζ γυαλιά και μεσα απο τα ροζ γυαλιά μαλλον τα βλέπουν ολα κίτρινα κι αρρωσταίνουν.
Εσύ δεν έγραψες πριν λίγα ποστ πάλι πως δεν θέλεις να ασχολείσαι με εμένα ??????????????????????????????????????
Εννοούσες πως θα εξακολουθήσεις να ασχολείσαι με εμένα έμμεσα μέσω ποστ άλλων??????????????????????????
ΟΚ αυτή την αξία έχει ο λόγος σου

επίσης φορ δε ρέκορντ... με τα αστεία ποστ σου θυμίζεις τούρκους που στην κρίση με τα Ίμια διέκοψαν όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα και έπαιζαν νίκες της τουρκίας έναντι της Ελλάδας στη μπάλα και στο μπάσκετ.
#pathetic

simoril
16/04/2015, 14:59
Με το που πήρε καλό μηχανάκι στο Moto GP ο Stoner, πήρε ένα πρωτάθλημα και μια 3η (όχι 2η πίσω από τον Lorenzo, 3η πίσω από τον teammate του) θέση.

Πήρε ενα πρωτάθλημα με περίπατο πάνω σε ενα μηχανάκι (honda 800) που δεν είχε κερδίσει τίποτα

Την επόμενη χρονιά τραυματίστηκε όντας 32 βαθμούς πίσω απ'τον Χορχε. Πίστευω πως με την εικόνα του honda στους τελευταίους 7 αγώνες μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει και εκείνο το πρωτάθλημα.

Γενικότερο σχόλιο:

Ο Τίτλος και οι 23 νίκες του καγκουρο σε συνδιασμό με τις αμέτρητες σφαλιάρες του γιατρού πάνω στην ίδια μοτοσυκλέτα δεν χωνευονται ευκολα.

Bladerunner
16/04/2015, 15:03
Όσο και να συμπαθούμε κάποιους ή να μη χωνεύουμε κάποιους άλλους αναβάτες, η προσωπική μας εκτίμηση είναι κάτι υποκειμενικό. Τα μετρήσιμα αποτελέσματα -βαθμοί, νίκες, πρωταθλήματα- είναι αυτά που χαρακτηρίζουν αντικειμενικά το καλύτερο αγωνιστικό "πακέτο". Ο οδηγός, σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον, παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα-δυναμικό. Εγώ, εσύ, ο παραδίπλα κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να μιλάμε και να γράφουμε. Τα στατιστικά όμως θα είναι πάντα διαθέσιμα.

ΥΓ. Στους αγώνες, καλύτερος αναβάτης είναι αυτός που έχει τις περισσότερες νίκες και όχι κατ' ανάγκη αυτός που έχει τα περισσότερα ρεκόρ πίστας ή ο πιο θεαματικός.

spyro
16/04/2015, 15:04
.... ενώ πριν ελάχιστα ποστ σας θύμισα πως όταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού σας όταν οδήγησε το μπουρδέλο πήρε τον Ούτσιο.

δυστυχώς για εμάς τους 2 αυτό το επιχείρημα λειτουργoύσε όταν ο Ρόσσι είχε τελειώσει με τη ducati παντελώς ηττημένος και βολόδερνε χωρίς τίποτα σημαντικό με τη Yamaha.

Τώρα που είναι ανταγωνιστικός με τη Yamaha και γεμίζει θέαμα και χαμόγελα το κόσμο τότε μάλλον δε μετράει πια αυτό το επιχείρημα

endopandou
16/04/2015, 15:11
Στους αγώνες, καλύτερος αναβάτης είναι αυτός που έχει τις περισσότερες νίκες
Φτου κι απ την αρχή.
Ναι τα 'παν κι άλλοι βαλεντινικοί. Εδώ https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9qPGlefA&index=45&list=PL04E68255D9D4CC33 όμως λένε άλλα οι συναθλητές του.
Γιατί δεν τους ζητάτε το λόγο που παραχαράζουν την λογική των αριθμών?

endopandou
16/04/2015, 15:16
Πήρε ενα πρωτάθλημα με περίπατο πάνω σε ενα μηχανάκι (honda 800) που δεν είχε κερδίσει τίποτα

Ε ΟΧΙ. Είσαι εγκάθετος.-

Bladerunner
16/04/2015, 15:22
Ναι τα 'παν κι άλλοι βαλεντινικοί.

Ούτε "βαλεντινικός" είμαι ούτε "στονερικός". Ξέρω από προσωπική εμπειρία ποιος παίρνει τα καλύτερα πακέτα. Μηχανές - χορηγίες. Αυτός που φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

endopandou
16/04/2015, 15:44
Ούτε "βαλεντινικός" είμαι ούτε "στονερικός". Ξέρω από προσωπική εμπειρία ποιος παίρνει τα καλύτερα πακέτα. Μηχανές - χορηγίες. Αυτός που φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αναθεώρησε λίγο την προσωπική σου εμπειρία ή κράτα τη σε ότι αυτή αφορά, γιατί στο motogp δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.
Για να καταλάβεις τι παίζει, όταν αρχές Μαίου του 12 και ενόσω ο πρίγκιπας Βάλε έφερνε επειικώς αισχρά αποτελέσματα, βγήκε ο εσπελέτας και είπε πως το 2013 ο πρίγκιπας όχι μόνο θα έχει μηχανάκι, μα θα είναι και ανταγωνιστικό.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή γνωρίζαμε πως ο ίδιος ο πρινς είχε ζητήσει μηχανάκι απ τη Honda και αυτοί ενώ στην αρχή αρνήθηκαν να του δώσουν το οτιδήποτε, τελικά του πρόσφεραν θέση σε δορυφορικό χωρίς εργοστασιακή υποστήριξη.
Η Yamaha απ την άλλη, (το αγωνιστικό τμήμα, η ομάδα που τρέχει στο motogp δηλαδή) επίσης δεν τον ήθελε όταν τους ζήτησε τηλεφωνικά μοτό.
Μέχρι εκείνο το διάστημα ΔΕΝ τον ήθελε κανείς απ τους 2 μεγάλους. ΚΑΝΕΙΣ.
Τότε λοιπόν και εν μέσω πλήρους απογοήτευσης των δήθεν πιστών του που από λαοθάλασσα ψάχναμε να βρούμε κίτρινι καπέλο στις κερκίδες, έκανε την συμφωνία κάτω απ το τραπέζι ο εσπελέτα και έσπευσε πρώτος να το διατυμπανίσει στα πλήθη για να σταματήσει η εκροή βαλετζιπιωτών.
Αυτή είναι η κατά-ντια-σταση στο motogp. Οι φέροντες τα TV views είναι οι εκλεκτοί. Ο θεσμός αυτός καθ αυτός -κατ αυτούς- είναι δευτερευούσης σημασίας.

Ποια ισότητα; Ποια αξιοκρατία; Ποια εντιμότητα; Ο πρίγκιπας είναι στο καλύτερο μηχανάκι με μέσον και σε όποιον αρέσει

devil's animal
16/04/2015, 15:50

αν ειναι ετσι τοτε πως πηραν τον Rossi μετα την Ducati στην πρωταθλητρια Yamaha?
και ενω τους ειχε φτυσει καταμουτρα λογω lorenzo, που τον πηγαιναν για Νο1 οδηγο...

δεν ειναι ακριβως ετσι...παιζει πολυ ιντριγκα και τεραστια συμφεροντα πισω απο τις μετεγραφες...
ο Rossi ειναι αυτος που γνωρισε το αθλημα στον περισσοτερο κοσμο...λογω της αποδοσης του πρωτιστως..αλλα οχι μονο...τα σκετσακια και τα λοιπα "θεατρικα" εχουν μεινει στην ιστορια...μετα ειναι οι συνεντευξεις τυπου, τα γραφικα των κρανων, οι αστειες γκριματσες...κλπ..κλπ...
κανενας δεν τα εχει καταφερει καλυτερα απο αυτον στο επικοινωνιακο κομματι...

και ακριβως επειδη οι αγωνες ειναι θεαμα, οι οδηγοι καλουνται να γινουν πρωτα διασκεδαστες του κοινου και μετα πιλοτοι...
αυτο αν το καλοσκεφτειτε ισχυει σε ολα τα σπορ που εχουν περισσια ποσοτητας τεστοστερονης-αδρεναλινης...
και ειναι και λογικο γιατι ο κοσμος φερνει το χρημα..και στις ομαδες και στους οδηγους...και το χρημα κινει τα παντα...

τι να το κανεις αν με καποιο τροπο ξερεις οτι υπαρχει ενας γαματος οδηγος σε ενα τοπικο πρωταθλημα που δεν ασχολειται κανενας (π.χ. ελληνικο) που με τις καταλληλες προϋποθεσεις μπορει να σκισει στα 2 και τον Rossi και τον Marquez και τον Stoner?
αφου δεν ασχολειται κανενας να ριξει χρημα και να υπαρχουν χορηγοι για να γινει γνωστο στο ευρυ κοινο και να το παρακολουθουν κατα εκατονταδες χιλιαδες, μην πω εκατομμυρια...μενει θαμμενος....

το αθλημα ηταν ξεχασμενο προ Rossi εποχη...η δυναμικη του σε κοινο ηταν για γελια...ποιος ηξερε τον swantz, τον rainey, τον sheene, τον spencer?? μονο οι πορωμενοι με το αθλημα...μονο που αυτοι ηταν λιγοι...πολυ λιγοι...ολοι οι αλλοι εβλεπαν μπαλα...:lol:

ο rossi εφερε τον κοσμο στους 2 τροχους ή αντιστοιχα τους 2 τροχους, στον κοσμο...

αλλα δεν το εκανε μονο με την οδηγηση του...
σαφως οδηγουσε και πολυ γρηγορα και εντυπωσιακα, καθως ειχε το καλυτερο πακετο σε μοτοσυκλετα, ομαδα, μηχανικους κλπ...

συνεχιστε τωρα να μετρατε ποιος την εχει μεγαλυτερη (την ταχυτητα) και μικροτερο (το γυρολογιο) ενω ολοι ξερουμε οτι για να γινει σωστη συγκριση πρεπει και οι 2 οδηγοι να καβαλανε ιδιες μοτοσυυκλετες με ιδια λαστιχα, ηλεκτρονικα, την ιδια μερα, στην ιδια πιστα, που και παλι...ο ενας μπορει να ειναι χαλια ψυχολογικα γιατι τον αφησε ο γκομενος και να τα παει σκατα ενω μπορουσε καλυτερα...

byron
16/04/2015, 16:06
Αναθεώρησε λίγο την προσωπική σου εμπειρία ή κράτα τη σε ότι αυτή αφορά, γιατί στο motogp δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.
Για να καταλάβεις τι παίζει, όταν αρχές Μαίου του 12 και ενόσω ο πρίγκιπας Βάλε έφερνε επειικώς αισχρά αποτελέσματα, βγήκε ο εσπελέτας και είπε πως το 2013 ο πρίγκιπας όχι μόνο θα έχει μηχανάκι, μα θα είναι και ανταγωνιστικό.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή γνωρίζαμε πως ο ίδιος ο πρινς είχε ζητήσει μηχανάκι απ τη Honda και αυτοί ενώ στην αρχή αρνήθηκαν να του δώσουν το οτιδήποτε, τελικά του πρόσφεραν θέση σε δορυφορικό χωρίς εργοστασιακή υποστήριξη.
Η Yamaha απ την άλλη, (το αγωνιστικό τμήμα, η ομάδα που τρέχει στο motogp δηλαδή) επίσης δεν τον ήθελε.
Τότε λοιπόν και εν μέσω πλήρους απογοήτευσης των δήθεν πιστών του που από λαοθάλασσα ψάχναμε να βρούμε κίτρινι καπέλο στις κερκίδες, έκανε την συμφωνία κάτω απ το τραπέζι ο εσπελέτα και έσπευσε πρώτος να το διατυμπανίσει στα πλήθη για να σταματήσει η εκροή βαλετζιπιωτών.
Αυτή είναι η κατά-ντια-σταση στο motogp. Οι φέροντες τα TV views είναι οι εκλεκτοί. Ο θεσμός αυτός καθ αυτός -κατ αυτούς- είναι δευτερευούσης σημασίας.

Ποια ισότητα; Ποια αξιοκρατία; Ποια εντιμότητα; Ο πρίγκιπας είναι στο καλύτερο μηχανάκι με μέσον και σε όποιον αρέσει

Epic Post.
Μετά απο 20 χρόνια αγώνες, πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες, εκατοντάδες lap record, podium, νίκες και πρωταθλήματα...κάποιος κατηγορεί τον Rossi για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , ισότητα και εντιμότητα...στον κόσμο του motogp...που αν ανοιγοκλείσεις τα μάτια παραπάνω, έχεις φάει γύρο.

Νομίζω οτι μετά από αυτό το post, μπορεί να κλειδωθεί το thead καθώς δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα πλέον.

endopandou
16/04/2015, 16:11
Epic Post.
Μετά απο 20 χρόνια αγώνες, πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες, εκατοντάδες lap record, podium, νίκες και πρωταθλήματα...κάποιος κατηγορεί τον Rossi για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , ισότητα και εντιμότητα...στον κόσμο του motogp...που αν ανοιγοκλείσεις τα μάτια παραπάνω, έχεις φάει γύρο.

Νομίζω οτι μετά από αυτό το post, μπορεί να κλειδωθεί το thead καθώς δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα πλέον.

Ρε άνθρωπε δεν καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να ποστάρετε μόνιμα αέρα κοπανιστό χωρίς το παραμικρό επιχείρημα φωνάζοντας; Ρε συ αλήθεια δεν έχετε δυνατότητα να κατανοήσετε τι κάνετε;
#famfarologoi_rpm

byron
16/04/2015, 16:12
Γιατί έσβησες την πρόταση? Θεωρησες οτι είναι too much ακόμα και για σένα? :tooth:

Όταν σταματήσετε τα επιχειρήματα για τα συμφέροντα που έδιναν το καλύτερο μηχανάκι στον πρωταθλητή, κάντε και ένα review αντίστοιχης κριτικής για τα συμφέροντα που έδιναν μηχανάκι στον φαροφύλακα Pedrosa.

endopandou
16/04/2015, 16:15
Γιατί έσβησες την πρόταση? Θεωρησες οτι είναι too much ακόμα και για σένα? :tooth:

σε εμένα απευθύνεσαι καλέ μου φίλε; Δεν έσβησα κάτι

ΝIKOLTSOS
16/04/2015, 16:17
Αν δεν ορίσετε και αποδεχτείτε όλοι ένα ορισμό για το τι σημαίνει "καλός-επιτυχημένος οδηγός" θα μιλάτε και θα μιλάτε...και θα μιλάτε... χωρίς να καταλήξετε κάπου μιας και δεν θα υπάρχει κοινός αποδεκτός παρανομαστής.

Αλλά και να ορισθούν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να είναι "Ο Καλύτερος",
Θεωρώ πως η ουσία δεν είναι εκεί....,

Αλλά να βλέπουμε σε όσους περισσότερους αγώνες τέτοιες κόντρες...
https://youtu.be/L4X4yvTHaRM?t=1989
και τέτοιες κόντρες...
https://youtu.be/JY9mrKR5SkA?t=40
και τέτοιες...
https://youtu.be/x6GbBgHV42U?t=137
https://youtu.be/x6GbBgHV42U?t=137
https://youtu.be/omk5sHY2xwI?t=2223

και μπορούμε να κάνουμε τεράστια την λίστα....

Αν δεν χαιρόμαστε που υπάρχει ο Marguez, που γύρισε η Suzuki + Aprillia,Melandri...
Δεν περιμένουμε την Kawa... μην πω και την BMW... καλύτερα να κλείσουμε την TV ή το PC μας...

Το ζητούμενο είναι να βλέπουμε τεράστιο συναγωνισμό ΝΑ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ....
Αν μείνει και νικάει ο Marquez ή Rossi ή ο Χ με +5,6,9 sec την κάτσαμε!!!!!

byron
16/04/2015, 16:22
Ρε άνθρωπε δεν καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να ποστάρετε μόνιμα αέρα κοπανιστό χωρίς το παραμικρό επιχείρημα φωνάζοντας; Ρε συ αλήθεια δεν έχετε δυνατότητα να κατανοήσετε τι κάνετε;
#famfarologoi_rpm

Ναι, οκ....οτι πεις.
Ακαιπουσε...μην νομίζεις οτι με τις τσιρίδες οτι ποστάρουμε αέρα κοπανιστό vs αυθεντίας είναι και κάτι καινούργιο στην συμπεριφορά των ατόμων που προσπαθούν μέσω προσωπικών επιθέσεων να καλύψουν την παντελή έλλειψη λογικών επιχειρημάτων.

Ad hominem "επιχείρημα" λέγεται.

Ακου αξιοκρατία...ντροπή λέμε.

byron
16/04/2015, 16:25
σε εμένα απευθύνεσαι καλέ μου φίλε; Δεν έσβησα κάτι

Τότε endo, η τελευταία πρόταση που σου έκανα quote περί αξιοκρατίας, ισότητας και άλλων δαιμονίων του post 679 σβήστηκε μόνη της. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

endopandou
16/04/2015, 16:34
Τότε endo, η τελευταία πρόταση που σου έκανα quote περί αξιοκρατίας, ισότητας και άλλων δαιμονίων του post 679 σβήστηκε μόνη της. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Καλέ και έντιμέ μου μου φίλε δεν έσβησα κάτι, αν το έκανα πόσταρέ το κείμενο να νιώσεις καλύτερα.

MG-KTiNoS
16/04/2015, 16:39

Kai είχε κάθε λόγο να το πει γιατί ο κόΖμος αγαπάει Βάλε και δες κι εδώ μέσα τι θα γίνεται κάθε φορά που κερδίζει.
Το μοτο τζι πιλ λοιπόν ΖΕΙ από τον κόσμο, την τηλεόραση και τους σπόνσορες. Ζει α΄πό τον κάθε Βάλε ή ΜΜ που ε'ιναι σούπερ σταρ
όχι απ τον κάθε κλαψομούνη
Λογικό είναι αφού έφυγε και τους γ.... Αλλά και όταν ήταν στη Χόντα δεν ήταν στο HRC

Η Yamaha απ την άλλη, (το αγωνιστικό τμήμα, η ομάδα που τρέχει στο motogp δηλαδή) επίσης δεν τον ήθελε όταν τους ζήτησε τηλεφωνικά μοτό.
Βασικά στη Γιαμάχα δεν είναι ότι δεν τον ήθελαν απλά ο Χόρχες είχε κάποια προβλήματα...
Εκ του αποτελέσματος όμως ο Χόρχες είχε άδικο γιατί όπως βλέπεις... Είναι πιο γλλιγορος και γλλλιστερος ο Βάλε.

Αυτά λέω κι εγώ για τον Πετρούτσι εδώ και χρόνια αλλά δεν μ ακούει κανένας....

Το μοτο τζι πι είναι καπιταλιστικός θεσμός.
ΙΣΩΣ παλιά στην ΕΣΣΔ που έτρεχαν στον πάγο με κάτι ντνιπρρρρ τα πράγματα να ήταν κάπως διαφορετικά.
Αυτό το σπορτ όμως, το 2015 ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Αν δεν αρέσει υπάρχει και το WSBK που είπε και ο Ντούχαν κάποτε.
;)

endopandou
16/04/2015, 16:48
Βασικά στη Γιαμάχα δεν είναι ότι δεν τον ήθελαν απλά ο Χόρχες είχε κάποια προβλήματα...
Μήπως να πάτε παρέα με τον φίλο μου τον μπύρων να ψάξετε τα χαμένα κείμενα, τις χαμένες πατρίδες και τα χαμένα μυαλά μας;

Μάθε ρε μαν πριν γράψεις δενκακό (υπάρχει δήλωση του Τζάρβις σε βίντεο ντάρλινγκ...) ;)

byron
16/04/2015, 17:13
Καλέ και έντιμέ μου μου φίλε δεν έσβησα κάτι, αν το έκανα πόσταρέ το κείμενο να νιώσεις καλύτερα.

Καλέ και εντιμότατε φίλε, το κείμενο σου όπως το έκανα quote είναι εκεί. Λείπει μόνο η πρόταση Ποια ισότητα; Ποια αξιοκρατία; Ποια εντιμότητα; Ο πρίγκιπας είναι στο καλύτερο μηχανάκι με μέσον και σε όποιον αρέσει και μπορεί να λείπει μόνο από 2 λόγους, εκτός και υπονοείς πως την πρόσθεσα εγώ. :uplate:

1) την έσβυσες εσύ
2) την έσβυσε κάποιος mod επιλεκτικά.

Τεσπά δεν έχει και πολύ σημασία, συμπερασματικά το ίδιο προκύπτει. Πως ο Πρίγκιψ πήρε μηχανάκι επειδή είναι τσάτσος και όχι επειδή το άξιζε. Όπότε...:wave2:

7Tolis
16/04/2015, 17:23
Μα και το τσατσιλίκι να έχει συμβεί, η κατάληξη είναι ότι ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει και οι ομαδάρχες απλά έκαναν λάθος.

MG-KTiNoS
16/04/2015, 17:33
Μήπως να πάτε παρέα με τον φίλο μου τον μπύρων να ψάξετε τα χαμένα κείμενα, τις χαμένες πατρίδες και τα χαμένα μυαλά μας;

Μάθε ρε μαν πριν γράψεις δενκακό (υπάρχει δήλωση του Τζάρβις σε βίντεο ντάρλινγκ...) ;)

Τον "Μπύρον" τον έχω δει μια φορά στη ζωή μου...
Νομίζω όμως ότι πείναμε ουισκάκι
:p
Υπάρχει όμως και σχετικό άρθρο στο GPone που έλεγε πόσο χαρούμενος ήταν ο Χόρχες για την επιστροφή Βάλε.

Υπάρχει και πιο κακό άρθρο που λέει ότι η ντόρνα ΠΛΗΡΩΣΕ τη Γιαμάχα για το κοντράτο του Βάλε

Φυσικά υπάρχει και η ζωή που λέει ότι αν κερδίσει την Κυριακή ο Βάλε θα γίνει της πουτάνας
(και κάθε καλός μάνατζερ, διαφημιστής, πωλητής αέρα κοπανιστού το ξέρει αυτό)

υγ
αν κι εμένα στα @@ μου Η Απρίλια κι ο ΓιαΝΝοΝε να κερδίζει, άντε και βάθρο ο Πετρούτσι...

MG-KTiNoS
16/04/2015, 17:39
Τεσπά δεν έχει και πολύ σημασία, συμπερασματικά το ίδιο προκύπτει. Πως ο Πρίγκιψ πήρε μηχανάκι επειδή είναι τσάτσος και όχι επειδή το άξιζε. Όπότε...:wave2:

Θυμάσαι κ΄ποτε που "ΚΑΠΟΙΟΙ" έγραφαν εδώ μέσα ότι έπρεπε να πάρουν το μηχανάκι από τον Βάλε και το δώκουν στον Καλ???
Θυμάσαι που έλεγαν ότι η Ντουκάτι καταστρέφει καριέρες και πάει χαμένος ο Καλ εκεί?
Γουέλ????

:rotflmao::rotflmao::wave2::rotflmao::rotflmao:

pipe_smoker
16/04/2015, 17:45
Φτου κι απ την αρχή.
Ναι τα 'παν κι άλλοι βαλεντινικοί. Εδώ https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9qPGlefA&index=45&list=PL04E68255D9D4CC33 όμως λένε άλλα οι συναθλητές του.
Γιατί δεν τους ζητάτε το λόγο που παραχαράζουν την λογική των αριθμών?

Το να κάνει κάποιος ξανά τον κόπο να σου πει ότι είναι σύνηθες φαινόμενο να λέγονται παρόμοια πράγματα γενικώς, να υποθέσω θα πάει στράφι.

Γιατί να μην το έχεις σκεφτεί από μόνος σου δεν υπάρχει περίπτωση.
Και συνεχίζεις να το σερβίρεις σαν επιχείρημα.

Όταν ρωτάνε κάποιον στην TV πώς ήταν η συνεργασία του με τον τάδε στο θέατρο ας πούμε, έχεις ακούσει συχνά να λένε "Ααααα! Ο Τάδε? Καλά μιλάμε για μεγάλο μαλάκα!!! Κι ατάλαντοοοοοοος!!!! Γάμησέ τα σας λέω!"?

Ή αντιστοίχως όταν ρωτάνε αθλητές για διάφορους συναθλητές τους, συμβαίνει συχνά να πει κάποιος "Έλα μωρέ με το μαλάκα." ή αν έχει αποσυρθεί "Ρε δε μας χέζετε, μας τα έχετε πρήξει με το γίδι. Καλύτερα που πήγε σπίτι του και ησυχάσαμε!"?

Γιατί να χαλάσει κάποιος το image του και την εικόνα του δείχνοντας μικρός με το να κράξει κάποιον?
Όσο καλύτερα λόγια πει για κάποιον άλλον, τόσο μεγαλύτερος φαίνεται ο ίδιος.

Αυτό το καταλαβαίνει και παιδάκι 10 χρονών.
Και προσπαθείς να μας πείσεις, όχι μόνο ότι στέκει το επιχείρημά σου, αλλά ότι το πιστεύεις κι εσύ ο ίδιος.

Αν ήτανε να παίρνουμε στα σοβαρά την κάθε μαλακία που αραδιάζει ο κάθε διάσημος μπροστά στην κάμερα και στο μικρόφωνο, θα πετάγανε οι γάιδαροι και τα ψάρια θα είχαν καταλάβει τη στεριά:wave2:

fkol k4
16/04/2015, 18:22
Fkol Σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό ο παράγοντας τραυματισμός δεν υφίσταται. ΟΚ πες το σε αυτόν 334014

Φυσικά και υφίσταται. Άλλωστε μπορείς να πεις πως και ο Rossi γι αυτό τερμάτισε πίσω από τον teammate του το 2008. Τι να κάνουμε όμως, στα σπορ υπάρχει κι αυτό. Δεν σταματάμε να μετράμε τη χρονιά αν τραυματιστεί κάποιος.
Αυτός πριν τραυματιστεί είχε σηκώσει 3 σερί
Και ακόμη και τότε τερμάτισε 2ος, όχι 3ος και όχι πίσω από teammate του

Ε, όχι δα...
Το μηχανάκι αυτό μόλις την προ-προηγούμενη χρονιά είχε πάρει πρωτάθλημα με τον Hayden.
Επίσης είχε πάρει ένα σκασμό νίκες με τον Pedrosa.
Κι αν το επιχείρημα για το ότι το Ducati ήταν μπουρδέλο είναι σταθερά πως μόνο ο Stoner το πήγαινε, τότε μάλλον το RCV του 11 ήταν αστέρι γιατί όλοι το πήγαιναν καλά.

Πίστευω πως με την εικόνα του honda στους τελευταίους 7 αγώνες μπορούσε...

Η πίστη σου σέσωκέ σε, αλλά η πίστη δεν είναι γνώση και το αντικείμενό της δεν αποδεικνύεται.

endopandou
16/04/2015, 18:51
Καλέ και εντιμότατε φίλε, το κείμενο σου όπως το έκανα quote είναι εκεί. Λείπει μόνο η πρόταση Ποια ισότητα; Ποια αξιοκρατία; Ποια εντιμότητα; Ο πρίγκιπας είναι στο καλύτερο μηχανάκι με μέσον και σε όποιον αρέσει και μπορεί να λείπει μόνο από 2 λόγους, εκτός και υπονοείς πως την πρόσθεσα εγώ. :uplate:

1) την έσβυσες εσύ
2) την έσβυσε κάποιος mod επιλεκτικά.

Αγορίνα δεν με απασχολεί αν το έχεις εντελώς χαμένο το κείμενο, πάντως σε βεβαιώ πως βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν απ την αρχή.
Τώρα για ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις δεν χρειαζόταν κι άλλη επιβεβαίωση. Ευχαριστώ ωστόσο:a10:

endopandou
16/04/2015, 19:10
Μα και το τσατσιλίκι να έχει συμβεί, η κατάληξη είναι ότι ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει και οι ομαδάρχες απλά έκαναν λάθος.
Είναι η δεύτερη φορά που πέφτεις διάνα σε αγωνιστικό θέμα.
Το πιο εντυπωσιακό θέμα της εποχής είναι πως ο πρίγκιπας βελτιώθηκε σαν αναβάτης και καταφέρνει να παίρνει τα μέγιστα από το πακέτο του, διαψεύδοντας σύσσωμο το μοτοσυκλετιστικό στερέωμα. Ο άνθρωπος είναι από τους ελάχιστους που κατάφεραν να επιστρέψουν τόσο δυναμικά μετά από μεγάλη και δύσκολη περίοδο.

Αντί λοιπόν να συζητάμε για τα απίθανα που βλέπουμε να κάνει, ασχολούμαστε με το κάθε αδαή που μέσα στην άγνοιά του δεν καταλαβαίνει πως από το αστοιχείωτο "σας τα λέγαμε άπιστοι εμείς που ξέρουμε γιατί έχει 9" έως το γιατί συμβαίνουν αυτά τα καταπληκτικά που δεν τα περίμενε ούτε καν η ίδια του η ομάδα, μεσολαβεί το χάος.

Για να επιβεβαιώσω πως δεν περίμενε ούτε η ομάδα του την φοβερή νίκη του στο κατάρ, να το βίντεο απ τον τερματισμό.
3 άνθρωποι σύνολον πάνω στα κάγκελα, εκ των οποίων ο ένας ήταν τόσο σαστισμένος που δεν σήκωσε καν το χέρι :eek:
http://vid1347.photobucket.com/albums/p705/endopandou/Record_2015_03_30_18_57_38_956_zpsyva3tspd.mp4

[LIST=1]

Και ακόμη και τότε τερμάτισε 2ος, όχι 3ος και όχι πίσω από teammate του

εξηγώ συνεχώς πως δεν δέχομαι αυτό το σκεπτικό

MG-KTiNoS
16/04/2015, 20:02
Όταν ρωτάνε κάποιον στην TV πώς ήταν η συνεργασία του με τον τάδε στο θέατρο ας πούμε, έχεις ακούσει συχνά να λένε "Ααααα! Ο Τάδε? Καλά μιλάμε για μεγάλο μαλάκα!!! Κι ατάλαντοοοοοοος!!!! Γάμησέ τα σας λέω!"?

O Biaggi τα έλεγε....

Ή αντιστοίχως όταν ρωτάνε αθλητές για διάφορους συναθλητές τους, συμβαίνει συχνά να πει κάποιος "Έλα μωρέ με το μαλάκα." ή αν έχει αποσυρθεί "Ρε δε μας χέζετε, μας τα έχετε πρήξει με το γίδι. Καλύτερα που πήγε σπίτι του και ησυχάσαμε!"?

Ο Σιμοντσέλι τους έβριζε μια χαρά και ο ΓιαΝΝόΝε έριξε και κάτι ψιλές στη Μοτο3

Γιατί να χαλάσει κάποιος το image του και την εικόνα του δείχνοντας μικρός με το να κράξει κάποιον?
Γιατί στα @@ του...?

Αν ήτανε να παίρνουμε στα σοβαρά την κάθε μαλακία που αραδιάζει ο κάθε διάσημος μπροστά στην κάμερα και στο μικρόφωνο, θα πετάγανε οι γάιδαροι και τα ψάρια θα είχαν καταλάβει τη στεριά:wave2:

Εδώ ακούμε Αντωνάκη άκομα... Μη σου πω ΚΑΙ Άδωνι...

υγ
Ξέχασα να σας πω πως αν ο Ρώσσι δεν είχε βρει μηχανάκι θα είχε μεταΠΗΔΗΣΕΙ στο WSBK
που δεν ήταν του ΕΖμπέλετα ΤΟΤΕ.
Να ρωτήσω πόσοι θα συνέχιζαν να βλέπουν μοτο τζι πι χωρίς Ρόσσι από δω?
Τα νούμερα τηλεθέασης όσο ο Ρόσσι ήταν στο Ντούκο το είπαν πάντως καθαρά...
:cool:

byron
16/04/2015, 20:21
Αγορίνα δεν με απασχολεί αν το έχεις εντελώς χαμένο το κείμενο, πάντως σε βεβαιώ πως βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν απ την αρχή.
Τώρα για ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις δεν χρειαζόταν κι άλλη επιβεβαίωση. Ευχαριστώ ωστόσο:a10:

H αλήθεια είναι πως στο pc που είχα απαντήσει, δεν το έβλεπα πλέον και είμαι σίγουρος. Ενώ τώρα το βλέπω κανονικά... ίσως καποια μαλακία του Chrome, δεν το καταλαβαίνω. My apologies.