View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
spyrakos35
23/05/2014, 23:25
σε είδα σε αριστερή στροφή να σε τραβάει δεξιά......
και μετά έκανες την πάπια και ξαφνικά δεν πήγαινε πια γρήγορα το σκουτερ σου......
amyroukai
23/05/2014, 23:36
Σε είδα με το νεξους να πεταγεσαι απο την είσοδο της ΕΟ ως τέρμα αριστερά μαγκακος ακρανουί, με τον πισωκολλητο σου παρεουλα. Και να κάνεις ότι μλκια μπορούσες για να δείξεις ότι τι; περνάς το φειζερ;
Red Rider
24/05/2014, 14:05
Σε είδα σήμερα το πρωί κατά τις 08.00 στην κάθοδο της Συγγρού,με το RD 350 άσπρο κόκκινο με JL εξατμίσεις.
Καλούς δρομους :beer:
Σας βλέπω καθημερινά στις γύρω περιοχές του Πιραέους απο τότε που μπήκε ο Μαης,δε φτάνει που είστε ακράνωτοι και με τις βερμούδες κάνετε και τσι σφήνες σας και είστε επικίνδυνοι για τους άλλους,για σοβαρευτείτε λιγάκι,αν δε θελετε να γυρίσετε εσέις σπίτια σας δε φταίμε εμείς που θέλουμε να γυρίσουμε....
roukos_x
24/05/2014, 16:42
aprilia "κατι"... μεσημεριατικα στην δροσια... ζευγαρι...δεν λεω..κρανακι κ οι δυο!!
αλλα ρε φιλε... αν παθετε τπτ -χτυπα ξυλο- τα μαγιω σας..θα σας σωσουν????
κ καλα εσυ οδηγε...την γκομενα σου δεν την νοιαζεσαι καθολου? φερε μια εικονα στο μυαλο σου μονο... μια!
πως θα ειστε ΑΦΟΥ σηκωθειτε?
KostRider
24/05/2014, 19:38
Σε είδα ταρίφα, να κάνεις προσπεραση και να έρχεσαι καταπάνω μου, κόρνες ,σινιάλα κακό και ευτυχώς έκανα δεξιά και γλίτωσα..και ήμουν και με το κουτί...γρόθε...
Bradipous
24/05/2014, 23:45
Σε ειδα Ρεαλ να κανεις την τρελη ανατροπη και να σηκωνεις την κουπα. Χαρηκα και εσενα και το ωραιο παιχνιδι που εγινε. :sun:
tzimidis
25/05/2014, 15:13
Molis Sas eida 2 japan SS (busa kai R1?) na me pernate san na eimai stamatimenos ( me 150 ego) sto dromo apo katerini pros thessaloniki.
Ligo meta se eida ki esena me tin xrysafi BMW na mou kaneis to idio, kai isoun kai dikabalos!!
Kalous dromous na exete....
devil's animal
25/05/2014, 16:18
σας ειδα ηλιθιοι που περπαταγατε ΟΛΟ τον δρομο απο Αρτακη προς Προκοπι στις 22:00...
βουνο με κλειστες τυφλες στροφες, χωρις φωτα και εκατονταδες (για να μην πω χιλιαδες) περπατουσατε σε μονους και διπλους στιχους μεσα στην μεση του δρομου...
και ολα αυτα για να προσκυνησετε τον Αγιο Ιωαννη Ρωσσο...σε μια γιορτη που εχει την Τριτη...
Μ@ΛΑΚΕΣ!! μπορουσε να γινει ανετα ατυχημα...
την καταγγελια μια φορα στους τσεους την εκανα..δεν ξερω κατα ποσο ενδιαφερθηκαν..αλλα τουλαχιστον οτι μπορουσα εκεινη την ωρα εκανα...
το επομενο βημα θα ηταν να τρομαζα μερικους απο σας...αλλα εχετε χαρη που δεν οδηγουσα εγω το κουτι...:a29:
Δεν μπορω να πω οτι μου ειχατε λειψει αλλα:
Σας ειδα ολους (τους ιδιους τα 2 τελευταια χρονια) με τα μουσκουλα, τα τατου, τα μαυρισμενα κορμια, το βλεμμα γεματο περηφανια και τα μακρυψαλιδα σας στη Μακενζυ, να μην σας νοιαζει θεος, παρα μονο η μοστρα σας.
Και καλα ο πεζος ειναι μαλακας αν δεν πολυπροσεξει (τρις αμα εχει και μωρο στο καροτσακι) αλλα περναει απο την διαβαση, εσεις στα παπαρια σας ομως.
Το πουλ-μουρ ειναι εδω, ενωμενο δυνατο.
afortistos
25/05/2014, 22:24
Σας ειδα στο κερατσινι στο σελεπιτσαρι για αλλη μια φορα να εχετε κανει τα τεραστια πεζοδρομια παρκινγκ για τα αυτοκινητα σας και να περπατατε ολοι μα ολοι πανω στο δρομο με τα παιδια σας, με τα καροτσακια,με τα ποδηλατα.
γ@μω τα μυαλα σας. κ μαλλον εκει ειναι και το προβλημα στο ποστ του devils παραπανω και οχι η πιστη. γιατι μου φαινετε οτι τελικα η ηλιθιοτητα και ο ωχαδερφισμος ειναι ανικητα στην ελλαδα.
roukos_x
25/05/2014, 22:27
εγω παλι ειδα...απο γλυφαδα μεχρι κηφισια...
2!!!
ω,ναι... ΜΟΝΟ 2 κρανη!! κ αυτα τα δυο κρανη σε ΕΝΑ βεσπακι!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... τπτ αλλο...
οτι να'ναι ρε... ο αλλος με το 50αρακι ηθελε ολη την Ποσειδωνος δικη του..
ο αλλος με το τζιπ..τι τζιπ?? σπιτι με ροδες ηταν... κινητακι στο αυτι, χερακι εξω κ κλάιν μάιν..
ΚΑΝΕΝΑΣ πανω απο 50χλμ/ωρα..σε ολολκηρο ποταμι κ εθνικη οδο!!
τι να πω...ετυχαν ολοι μπροστα μου σημερα..
ΚΑΙΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
akis_trevor
25/05/2014, 22:27
τελικα η ηλιθιοτητα και ο ωχαδερφισμος ειναι ανικητα στην ελλαδα.
η μ@λ@κι@ να δεις..
ειδα πολλα μηχανακια στην πατρων κορινθου και σας χαρηκα,προβλεπε οι περισσοτεροι.ενα στρωμα με ενα βερσυς σας πετυχα και στο ανεβα και στο κατεβα,με αντιθετες κατευθυνσεις....:beer:
Σας είδα ακράνωτους, με σαγιονάρα, και δέρμα γυμνό πολύ...άντρες γυναίκες και παιδιά σήμερα, μεταξύ Βάρκιζας και Κηφισίας... Τόσο λίγο αγαπάτε τον εαυτό σας άραγε;
Kostas2B
25/05/2014, 22:49
Σας ειδα τόσα ζώα σημερα με τα μηχανάκια σας στην παραλιακή να τρέχετε αναμεσα στα αυτοκίνητα,ενας στους δέκα φορούσε κράνος! Δυστυχώς δεν υπαρχει παιδεία,δεν αλλάζει αυτο!
Το αποκορύφωμα ηταν ενας τύπος με Beverly χωρις μπλούζα και ξυπολητος...
Billymuse
25/05/2014, 22:51
Σας είδα σήμερα στο Πειραιά και στον Βόλο να περνάτε δευτερο πάσχα..γιατί με τόσα πρόβατα που βόσκουν δε μπορώ να σκεύτω τπτ
άλλο..άντε καλό μεσαίωνα
amyroukai
25/05/2014, 23:29
Σε είδα αντρακι σουλατσο με το 600 και την ξανθιά με τα εσώρουχα -κυριολεκτικα- να περνάς καμαρωτος Πετράλωνα...
Σε είδα και εσένα με το σκούτερ και αυτό που φαινόταν σαν στενο ντελιβεροκουτο... Αλλά ηταν πύργος με ηχεία, να βαρας το mea culpa σε ένταση που έσβηνε και την εξάτμιση του fazer.
Σε είδα και σε ενιωσα δροσερη βροχουλα :)
spyrakos35
26/05/2014, 08:06
Σας βλεπω ολους με κρανος εδω στο Τελ Αβιβ...
micro_fresh
26/05/2014, 08:58
Σε είδα πουρνό πουρνό στο Γέρακα με το beverly και το πιστσιρίκι όρθιο μπροστά σου, φυσικά ακράνωτοι και να σφάζεις το φανάρι! Αφού δε μιλούσες και στο κινητό ταυτοχρονα.... πάλι καλά!
amyroukai
26/05/2014, 10:18
Σε είδα με το μαύρο Vstrom να ανεβαίνεις τον κηφησό, εξοπλισμένος και κυριλές. Σε είδα να κοιτάς το κενό ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να μην την παίρνεις τη ρημάδα την απόφαση να περάσεις, αλλά ούτε και να κάνεις άκρη κιόλας. Σε είδα να με κοιτάς και μετά να γκαζώνεις απότομα όταν σου κόρναρα, να περνάς και μόλις έφτασες στον εμπρός προφυλακτήρα, ακόμα ανάμεσα στα αυτοκίνητα, να φρενάρεις πανικόβλητος, με το μηχανάκι να τρέμει γιατί το έσφιξες από την τρομάρα σου που ανέβηκες από τα ογδόντα στα ογδονταπέντε. Εννοείται πως το τι ποιός υπάρχει πίσω σου δεν σε νοιάζει, γιατί είσαι τόσο γίδι και τόσο πανικόβλητος που καθρέφτες δεν μπορείς να δεις, νόμιζες ότι εξαφάνισες τον κόσμο με την φοβερή σου επιτάχυνση. Αντί για μούτζα, μαλακισμένο, έπρεπε να σου δώσω κλωτσίδι την ώρα που σε πέρασα. Αλλά δεν πειράζει, θα τσακιστείς μόνος σου, φαίνεται. Ελπίζω να μην πάρεις και κανέναν άλλο μαζί.
Σε είδα τριμάλακα σήμερα το πρωί έξω από την πύλη του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" με το gs και την τριπλέτα. Που πα ρε λιγδοτάπαρο φουλ adv μέσα στην πόλη?? Σταμάτησες να πάρεις τσιγάρα και στο κατέβα χτύπησες το πόδι στη σέλα κι έφυγε το σανδάλι.
Είσαι και μαλάκας είσαι και κοντοπούτανο χαχαχα. Ξεραθήκαμε στα γέλια 3-4 μηχανάκια που είμαστε στο φανάρι και βλέπαμε.
Ούρτ !!!
:yuck::yuck::yuck:
zannisvel
26/05/2014, 11:33
Σε ειδα χθες Τακη Τσουκαλα να πεφτεις με τη παπια σου εξω απο το σπιτι μου, να εχεις χτυπησει αλλα να ξανα - ανεβαινεις στη παπια για να μη μεινεις πισω στη πορεια με Μωραλη-ικους. Προσπαθησες να το βαλεις μπροστα αλλα το ποδι ποναγε και τελικα εκατσες συνοδηγος.... Τετοια καψα;;;;; :confused::confused:
mikRRopixel
26/05/2014, 13:59
Σε είδα χθες απόγευμα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, νεαρέ Αθίγγανε που είχες παρκάρει το Mitsubishi Evo (!) στη Λ.Ε.Α. και προσπαθούσες πεζός να περάσεις στο κεντρικό διάζωμα (!) για να μαζέψεις κάτι που σου έπεσε. Στο τσακ δεν σε πήραμε παραμάζωμα, αφού δεν άκουσα τίποτα στις ειδήσεις μάλλον δεν σε έφαγαν λάχανο απαράδεκτε τύπε...
peterTHErider
27/05/2014, 12:38
σας ειδα ολους σας κωλοζωα στο ηρακλειο κρητης να παρκαρετε πανω στα πεζοδρομια και στις ραμπες αναπηρων και οταν στην ειπα πως στα αρχιδια σου για τους αναπηρους και τις μαμαδες με τα καροτσακια με κοιτουσες λες και σου ειπα αγνωστες λεξεις!κωλοζωα!
Σε είδα να θες να βγάλεις ασφάλεια για το 690sm του 17χρονου γιου σου . :eek:
Όταν σε ρώτησε ο ασφαλιστής για δίπλωμα είπες πολύ άνετα ότι φυσικά δεν έχει .
Όταν σου είπε ότι δεν γίνεται να βγάλεις ασφάλεια ,
τσαμπουκαλεμένα ζήτησες και το λόγο ρωτώντας '' γιατί ? " :eyepop:
Παραδίνομαι :lol::lol:
Σε είδα Παρασκευή απόγευμα έξω από τον πρώην ναό της Φιλαδέλφειας να πέφτεις πάνω σε μπλόκο, με παπί, ζελεδιασμένο μαλλί, την κυρά με ξανθό μαλλί κομμωτηρίου πίσω και το 3χρονο πιτσιρίκι σου μπροστά σου να απολαμβάνει τη θέα. Έκανες τον αδιάφορο και έκατσες αριστερά μπας και γλιτώσεις. Τα δύο περιπολικά και το ανακριτικό που ήταν εκεί όμως, σε είδαν και τους έτρεξαν τα σάλια!!! Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε και να νιώσετε την ηδονή που αρμόζει στην περίσταση...
GIXXERAKIAS
27/05/2014, 15:19
Σας είδα κλαρινογαμπράκια με τα Tiger 1050 στο φανάρι της Δωδεκανήσου και Πειραιώς...γυαλισμένα και τα δύο,ο ένας δικάβαλος και κλασικά ακράνοβιτς όλοι έτοιμοι για μπάνιο.Από τήν μία σας ζήλεψα (λόγω του μπάνιου) και από την άλλη.....:(
Σε είδα κ@@@βίδα να εχεις κοπεί σχεδόν μισώ πόντο στην κεφαλή του παπιου.Αυτά παθαίνεις αμα εχεις μαμά εξατμηση και κατεβαινεις πεζοδρόμια.
ειδα σε ερημο δρομο του αμαρουσιου να με περνανε με +100χλμ με τη σειρα μια bmw 1200 boxer μια mercedes sl κατι amg αλλη μια bmw και ενα cayenne turbo ολα συνοδευαν τον τυπο με τα πλουσια @ρχιδια στο mercedes και εκλεισαν και τον δρομο για να μπει στο σπιτι του το οποιο εναι οσο η γειτονια μου ολοκληρη
μπορει να με περασαν πολλα λαμογια σημερα χωρις να το ξερω αλλα σιγουρα εσυ ησουν το μεγαλυτερο..............
Είδα σημερα το πρωί 2 TDM με προβλεπε οδηγούς! Ήμαρτον κύριε! Τι άλλο θα δούμε καλοκαιριάτικα!!!
σε είδα φορτηγάκι της τροχαίας. Ο οδηγός χωρίς ζώνη η συνοδηγός το ίδιο. Της την έπεφτες χύμα, έπινες καφεδάκι και οδηγούσες επικίνδυνα. Καλά όλα τα άλλα που βλέπουμε στους δρόμους αλλά αν τον παίζετε και εσείς τραβάτε ψοφήστε.
Σε είδα παππού τελευταία στιγμή να πετάγεσαι από το πουθενά στη μέση της Αλεξάνδρας χωρίς προφανώς να ενδιαφέρεσαι για τα λιγοστά χρόνια που σου απομένουν. Με είδα οριακά να γλιτώνω τα δικαστήρια για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Ευτυχώς τη σκαπουλάραμε και οι δύο, ούτε να σε βρίσω δεν είχα κουράγιο.
Σε ειδα με το tdm να ανοιγεις σε ευθεια, αλλα στην στροφη δεν σε ειδα! Ευθειακιας ετσι?:p
GIXXERAKIAS
29/05/2014, 13:53
Σε είδα να βρίζεις το πρεζάκι που πέρναγε το δρόμο αργά αργά και εσύ μωρή καριόλα ήσουν με το iphone στο σκούτερ και έκανες τσάτ στο FB.:moutza:
Σας ειδα πριν λιγο , ξαπλωμενους στην ασφαλατο μπροστα απ τα πευκακια, και το μηχανακι, μαλλον fazer γυμνο να χει φαει τρελη στουκα.
ειχατε τις αισθησεις σας και μαλλον δε χτυπησατε, αλλα που πατε ρε πουστη μου χωρις κρανη (τουλαχιστον) ?
καλη αναρρωση ευχοομαι, και να φορατε εστω κρανος και μπουφαν.
Σας βλέπω όλους στο φανάρι που είστε σταματημένοι πίσω μου να απορείτε στη θέα του Quadrifoglio Verde... και μ αρέσει!!! :D
roukos_x
30/05/2014, 12:30
Σας βλεπω καθε μερα που αφηνετε τις μηχανες σας να κανουν παρεα στην δικη μου! Καθε πρωι ειναι μονη της κ μεχρι το απογευμα μαζευεται παρεα!!!
Σε είδα μπαμπά με το παιδάκι σου χθες βράδυ στο Χαιδάρι, με τα ποδήλατά σας τα κρανάκια σας, φώτα και τα συναφή και πολύ σας χάρηκα..
Σε είδα και έσενα παπάκια στην Αγωνιστών, να έχεις ξεχάσει το στάντ κατεβασμένο εν κινήσει και ακριβώς πριν τη στροφή να σου φωνάζει έταιρη παπιόβια να το ανεβάσεις.. Στο τσακ τη γλύτωσες φιλαράκο και δε φορούσες, κλασσικά, κράνος κιόλας..
Bradipous
31/05/2014, 08:15
Ηταν εχθες παγκοσμια ημερα χαλασμενου λεωφορειου;
Πετυχα 2 λεωφορεια σταματημενα στην ακρη του δρομου μεσα σε λιγα λεπτα, ενα του princess καζινο και το αλλο του ελληνικου στρατου πανω στη γεφυρα του αξιου.
low pass
31/05/2014, 11:04
Σε είδα ηλικιωμένε κουτάκια να πετάγεσαι απο στενό, παρ΄ότι σου κόρναρα πως έρχομαι ,αλλά στα τέτοια σου με γραψες.
Οι δικοί σου γιατί δεν σου παίρνουν τα κλειδιά άπ΄το αμάξι ήθελα να ΄ξερα...έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
theofilos888
01/06/2014, 18:15
Σε ειδα στην Κηφισιά μικε777.
σε είδα τελευταία στιγμή κ@λοφιδο (!) στο "πιστάκι" Σταυρός - Στάγειρα και παραλίγο να μου στοιχήσεις μια άδοξη πτώση. Sorry στους ζωόφιλους του forum αλλα το μ@αμημένο το πάτησα ενώ ημουν ήδη πλαγιασμένος στη στροφή και στο τσακ γλίτωσα το μπροστινό.... ο όφις ο καταραμένος που λένε...
Σε ειδα στην Κηφισιά μικε777.
:lol::lol::lol::wave2:
Billymuse
01/06/2014, 21:17
Σας είδα σήμερα...να τζογάρετε και να παρασύρεται φυσικά και μένα..και να μη σταματάμε για καμια ώρα...δε λέω ονόματα
γιατί παραλίγο να καταστραφούν οικογένειες :lol:;)
KostRider
01/06/2014, 23:03
σε είδα.. 317400 ,ευτυχώς χωρίς συνέπειες..
Σε είδα βλαμένε μαθητόμπατσε με το μάυρο 207 και εσένα χαζόμπατσε που φορούσες και στολή δίπλα του! Μπήκατε σφήνα από τέρμα αριστερά-τέρμα δεξιά στην έξοδο το Ολυμπιακού χωριού παίζοντας τα φώτα σε όλους και μετά μου έκανες και το κινέζο όταν σου είπα τί μαλακίες είναι αυτές που κάνεις στον δρόμο!!! Την επόμενη δεν θα καθαρίσεται τόσο εύκολα!!! Θα σας πάρω τα νούμερα και θα σας κοπούν τα γέλια απότομα!!! Μαλακισμένα, που με ένα σήμα νομίζεται ότι έχετε ασυλία στις μαλακίες.Θα σε ξαναπετύχω μπαστουνοβλαχομπατσάκι, το νού σου!!!!
Σε είδα παπόβιε (level 70 & paragon 280 τουλάχιστον) να οδηγείς με το ένα χέρι (το αριστερό) γιατί το άλλο το είχες σπασμένο (το δεξί) και να πηγαίνεις με όσα και όπως μπορείς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα..
Τουλάχιστον φόραγες κρανάκι..
2stroker
03/06/2014, 00:17
Σε ειδα κοπελια με το klx125 σημερα μεσημερακι στην ερμου.Κρανακι εντουραδικο,googles,επιγονατιδες.Πολυ σε χαρηκα.Παντα ορθια!! :beer:
Σας είδα το μεσημέρι στο Κουκάκι μέσα στο ψιλόβροχο παρέα με 4 μηχανές με ελληνικές πινακίδες.
Ο αρχηγός (με Transalp 700) είχε και χάρτη στο tank bag.
Ακολουθούσε ένα BMW 1200 και δύο Honda NC750X με διαδοχικά νούμερα στις πινακίδες. Παρουσίαση στο ειδικό τύπο ίσως;
Εγώ ήμουν αυτός με το ροζ δίτροχο με τις νεράιδες που περίμενε στον κάθετο.
Μην παρεξηγηθούμε, εννοώ την τσάντα της μεγάλης μου κόρης από το σχολείο.
theofilos888
03/06/2014, 20:28
Σε ειδα με το ασημι σκουτερ στην κυψελη με αυτοκολλητο μοτο.γρ πριν λιγο. Σου κορναρα αλα δεν ακουσες. Ημπυν ακριβως πισω σου. Καλους δρομους.
Bob_o_mastoras
03/06/2014, 20:58
Σε ειδα ή μαλλον δε σε ειδα (εγκαιρα), κ@λολακουβα σε μεγεθος και βαθος κρατηρα απο βομβα, και σε πατησα γυρνωντας χθες απο Χαλκιδικη για Θεσσαλονικη με το κουτακι μου το Honda με 3 ατομα μεσα. Τα ηδη κουρασμενα αμορτισερ την ακουσαν πολυ ασχημα και σημερα διαπιστωσα πως χριζουν αλλαγης, τουλαχιστον τα μπροστα. Γιναν σμπαραλια τα καημενα. :cry:
Προσοχη σε οποιον περναει απο εκει. Η λακουβα βρισκεται στο δρομο Θεσσαλονικης-Μουδανιων στο ρευμα προς Θεσσαλονικη στη δεξια λωριδα του δρομου την οποια καταλαμβανει σχεδον ολη, καμια 10 χλμ απο τα Μουδανια. Δεν θυμαμαι ακριβως το σημειο δυστυχως.
Προσοχη σε οποιον περασει με street μηχανακι απο εκει (αν και μαλλον θα κινειται στην αριστερη λωριδα ηδη :lol: ). Μιλαμε για λακουβα μεγαλου βαθους και εμβαδου. Δυσκολα αποφευγεται.
Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τον εργολαβο και τον υπευθυνο για την συντηρηση του δρομου και να τους στειλω για αλλαγη οδοντοστοιχιας.
:a26::a015::a018::a016::a023::a52::a37:
GIXXERAKIAS
04/06/2014, 08:30
Σε είδα τυπάκο στην βροχή με το παπί,πρωί στην Δεκελείας με το παντελονάκι το λευκό και με ασορτί σκαρπίνι και έκλαψα από τα γέλια.....:bawl:
amyroukai
04/06/2014, 16:20
Σε είδα γελοίε τύπε να έχεις σταματήσει με το αυτοκίνητο στην γέφυρα Λυκόβρυσης, να έχεις κατέβει και να γυαλίζεις τα παπούτσια σου και να σηκώνεις το παντελόνι να στρώσεις τις ημιδιάφανες κάλτσες... ΕΛΕΟΣ.
Σας είδα "συνάδελφοι" μοτοσικλετιστές με το που σταμάτησε η λάσπη να πίπτει, να βγαίνετε καμαρωτοί γυαλί μαλλί πάλι...
amyroukai
05/06/2014, 00:04
Σε είδα με το φουντωτό μαλλί εξω απο το μαυρο κράνος. Με το μπουφανακι. Με το τατου "freedom" στον δεξί αστράγαλο. Με το απαστραπτον καγκουρικο daytona. Σε είδα που το έλιωσες όσο παει και δεν μου 'κάνε κέφι να σε περάσω. Πήγαμε μαζί απο τα σχολεία ως την νέα Κηφισιά. Μπράβο σου και εύχομαι με κάτι μεγαλύτερο. Μακάρι να ήταν περισσότεροι αναβάτες έτσι συνειδητοποιημενοι και ορεξατοι. Καλούς δρόμους κοπέλα. Respect.
Σε είδα πρωινιάτικα και μου έβγαλες ορέξεις να παίξουμε τίποτα φάπες ρε παλιομπουρδέλο με το σκατοtoyota σου την ώρα που μου έκανες την γνωστή χειρονομία πεοπαλινδρόμησης...Δε σου χουν μιλησει ποτε ρε γίδι για τις λωρίδες και τις κατευθύνσεις;αλλά συγκρατήθηκα και σου πέταξα 4-5 καντηλίκια μέσα απο το κράνος,δεν άξιζες τον κόπο ούτε για φτύσιμο ρε λεμέ,όχι για σφαλιάρες....
parachuter
05/06/2014, 18:19
σε είδα ρε όργιο το μεσημέρι στη περιμετρική Πατρών να μας προσπερνάς από δεξιά με την κόκκινη GS σου που παραλίγο να σου φύγει κιόλας!!Ρε γίδι ήταν κλειστό το ένα ρεύμα....θα πάθεις τίποτα αν φτάσεις 2' αργότερα;;;Εμείς τι σου φταίμε που παραλίγο να σε εμβολίσω κιόλας με το τζιπάκι!
Σε είδα τελευταία στιγμή και σε απέφυγα βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα καλέ μου γεράκο με το παμπάλαιο αγροτικό. Σε δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση. Με στροφές, τυφλές στροφές. Στη δική μου λωρίδα. Ερχόσουν με όπισθεν.
Όταν σε ξανακοίταξα ήσουν πεσμένος μπρούμητα στο δρόμο μέσα στα αίματα. Δεν κουνιόσουν, είχες ροδιές στην πλάτη σου και το αγροτικό σου πάταγε το κεφάλι. Αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο άνοιξα τα μάτια μου, ξεφύσηξα, σε είδα στον καθρέφτη να συνεχίζεις ατάραχος με όπισθεν προς την επόμενη στροφή, έριξα κανά 2 καντήλια και συνέχισα το δρόμο μου...
amyroukai
05/06/2014, 20:17
Σας είδα κυρίες 911 με πινακίδες ιστορικό ακρόπολις. Ήχος μούρλια και εμφάνιση κόλαση...
Και μετά είδα και τον κλαρινοκουλό με την κοτσιδού με το tramp stamp να ανεβαίνει την ΕΟ πατώντας συνεχώς φρένο, ακόμα και όταν γκάζωνε το υπερτουριστικό του...
Σε ειδα κοπελιτσα με το klx250(μαλλον)στην μαρουδα στο φαναρι απεναντι απο το τιπ τοπ και σε χαρηκα αλλα επρεπε να φορας και κρανακι..:beer:
Σε ειδα μπαρμπα με το παπακι σου και κατι ηχεια να παιζουν τερμα!!:rolleyes: Και που να σφιξουν οι ζεστες!:lol:
Σε ειδα και εσενα να βγαζεις φλας και να στριβεις χωρις να κοιταξεις...(οποιον παρει ο χαρος που λενε)...........
Σας είδα σήμερα (15-20 μοτο) να οδευετε προς τη πανελληνια (λογικά) και σας χάρηκα (και ζηλεψα λιγάκι)
Καλούς δρομους
akis_trevor
06/06/2014, 14:25
σε ειδα με το χτ το 600 με το μπυφανακι σου,μεσημεριατικα μεσα στην πατρα και ειπες και στην προπορευομενη σου με το σκουτερ οτι εχει ξεχασει το φλας αναμενο..:beer:
SHOOTER045
07/06/2014, 14:52
Σε είδα φίλε από Κατερίνη με το fz6 με μπαγκάζια κλπ να σταματάς πριν την πόλη μου
Και όπως ερχόμουν από πίσω με το παπί μου σταμάτησα και τρόμαξα το έτερον σου ήμισυ
Ανταλλάξαμε δύο-τρεις κουβέντες, με ρώτησες για τα λουτρά και πως πάνε εκεί
Σου είπα ακόλουθα να σου δείξω τον ποιο σύντομο
Καλή διαμονή και καλά να περάσετε στα μέρη μου
Σε ειδα με το aprilia στην εθνικη Αθηνων-Κορινθου να πηγαινεις με την βερμουδα και το αμανικο...& το χειροτερο χωρις κρανος φορωντας ενα καπελο!:confused:
Johny the Fox
07/06/2014, 17:49
Σε ειδα με το ducati 1199 superlegera.Τρελο μηχανακι Αυτο δεν ειναι που κοστιζει 73000 ευρω ; Να εισαι καλα να τα χαιρεσαι και εμεις καλυτερα να βρεχουμε με σαλια τα ονειρα και τα στομαχια μας.Π@ΤΑΝΑ ΚΡΙΣΗ..
KostRider
07/06/2014, 19:36
Σε είδα παλιό κάγκουρα με το ραλί με την παρέα σου, να πηγαίνεις χαλαρά και μολις σε πέρασα πατημένος επειδή βιαζόμουν να πάω στη δουλειά, έκανες κατέβασμα για να με περάσεις για να μην ντροπιαστείς στην παρέα σου, αλλά ατύχησες..το είχα πατήσει κι εγώ πολύ..Πρέπει να ντράπηκες πολύ στην παρέα σου που σε τσάγιωσε ένα Swift...
HelenKoR
08/06/2014, 04:53
Εχθές, Σάββατο, στις 18:30 ακριβώς μετά τα διόδια Ελευσίνας προς Αθήνα είδα πάρα πολλές μηχανές σταματημενες. Καλούς δρόμους να έχετε
chester24
08/06/2014, 11:19
Σε ειδα ρε κλαρινογαμπρουλη με Multi 1200 στο φαναρι...
Ωραιο το μηχανακι δεν λεω... Και αυτη η Termignioni βγαζει εναν θορυβο σκετη κ@υλα!!!
Εσυ ομως πηγαινες για καφε και μια που εκανε ζεστη μου εβαλες την παντοφλιτσα... Βασικα δεν εχεις τιποτε αλλο να φορεσεις..
Καλοκαιρι + Μοτο = ΓΥαλι + Μαλλι + Σουπερ Παντοφλιτσα..
Το χειμωνα -γκουχου γκουχου- τελη Σεπτεμβρη θελω να πω, το βαζεις μεσα...
Ενταξει κρανος δεν φορας γιατι θα χαλασει το Hipster look σου και δεν σε νοιαζει η ΚΑΡΚΑΝΑ σου...
Ρε ΚΑΓΚΟΥΡΙΔΗ ΜΟΣΤΡΑΤΖΗ ΜΑΙΝΤΑΝΕ, βαλε ενα παπουτσακι τουλαχιστον, γιατι ετσι και μπλεξει το δαχτυλο με τον λεβιε και το παντοφλακι την ωρα που πας να βαλεις το ποδι κατω, εσυ θα κλαις απο τον πονο και εγω απο τα γελια...
:yuck:
GIXXERAKIAS
09/06/2014, 10:31
Σε είδα σήμερα στήν Πειραιώς και Δωδεκανήσου με το κουκλί σου το BMW 1150GS.Είναι το πιό όμορφο που έχω δεί,λευκό-μπλέ με βαμμένα καπάκια boxer μπλέ και ζάντες μαύρες σαν το νεότερο μοντέλο.Να το χαίρεσαι και καλούς δρόμους!:beer:
grigoros130
09/06/2014, 15:33
Σε είδα μοναχικέ καβαλάρη, περνώντας με το ΧΤάκι το μπλε, φορτωμένο λες και έκανες μετακόμιση (6 βαλίτσες :eek: ) να χαζεύεις το διδυμάκι (δικό μου ήταν) αραγμένο..
Pan (dvs)
10/06/2014, 07:57
Ειδα πεντε πιστσιρικαδες με Βεσπες.
Η μια καλυτερη απο την αλλη,ο σωστος εξοπλισμος,το σωστο φορτωμα και η σωστη διαθεση.
Αστερια μου, παντα καλους δρομους να εχετε.
:a013::a012:
GIXXERAKIAS
10/06/2014, 08:33
Σε είδα το πρωί πανέξυπνε/πανέμορφε μούργο στα φανάρια της Δεκελείας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου να περιμένεις να έρθει άνθρωπος στο φανάρι να περάσεις μόλις δεί εκείνος ότι το πεδίο είναι ελευθερο.Πέρασες μαζί με ένα παλικάρι και κούναγες και ουρά με χαρά! :)
sotostzav
10/06/2014, 12:50
Σε ειδα τιτανοτεραστιοτρισμεγιστε μπαρμπα (γυρω στα 70) χτες το απογευμα στο ρευμα προς αθηνα μετα την γεφυρα της βαρυπομπης...Ειχες αραξει στην αριστερη (:eek:) λωριδα,ειχες αφησει την θεια μεσα στο αμαξι και ειχες βγαλει γρυλο και αλλαζες λαστιχο!!!Για σενα πρεπει να γραφτηκε το τραγουδι "εισαι θεος,ηλιος καλοκαιρινος" βρε κιαρατα!!!!Αφου αποφευχθηκε το πολυνεκρο και προφανως καποιος διερχομενος ειδοποιησε τους καπς,οι οποιοι ηρθαν αεροπορια και γκαριζαν στο μεγαφωνο (και εννοειται με το δικιο τους στην συγκεκριμενη φαση),ελπιζω να εληξε το ολο σκηνικο αναιμακτα και εσυ να μην ξαναοδηγησεις ποτε καλε μου παππουλη....Θα σε επαιρνε και κανενας σβαρνα και θα σε πληρωνε για ανθρωπο.....
Σε είδα καλλιτέχνη το πρωί στη Λ.Μαραθώνος με ταμπουράτο ΧΤ600 χωρίς καθρέπτες , τρικάβαλο (οκ, το παιδί στη μέση) και φυσικά ακράνοβιτς όλοι. Θεώρησα, κακώς, ότι θα πήγαινες κάπου κοντά, αλλά τελικά τα δέκα χιλιόμετρα τα έκανες και μάλιστα χτύπαγες και καμιά κατοστάρα που και που……
Ο θεός να σας φυλάει…..:confused:
mikRRopixel
10/06/2014, 21:51
Σε είδα πριν λίγο "αδερφάκι" μπλε 600RR σε ένα φανάρι στη λ. Δημοκρατίας. Τα είπαμε για πολύ λίγο, αν διαβάζεις εδώ καλούς δρόμους!
theofilos888
10/06/2014, 21:55
Σε είδα το απόγευμα στο σταθμό του ηλεκτρικού στα πατήσια με το υπέροχο cb1300 σε ίδιο λευκό κόκκινο χρώμα. Καλούς δρόμους!
Σε ειδα και σένα με το μώβ cb400 μέσα στη νύχτα 10 το βράδυ να οδηγείς με κουστούμι και γυαλί ηλίου rayban. Να φανταστώ εικαστικό δρώμενο;;;
2stroker
11/06/2014, 00:56
Σε ειδα αποψε ΠΟΥΣΤΟΤΑΡΙΦΑ να κανεις αναστροφη στη λιοσιων με το ετσι θελω εξω απο το σταθμο αττικης,ευτυχως που πλακωθηκα στα φρενα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!
amyroukai
11/06/2014, 17:29
Σε είδα παξιμάδι εμπρός γραναζιου να έχεις φύγει και να εχεις ξαπλώσει στο πλαστικό καπάκι, να κουτσομπολευεις με την ασφάλεια σου. Και μη χειρότερα.
Σε είδα Μιχάλη Σπηλιωτη να έχεις στην αποθήκη σου παξιμάδι, μπράβο σου.
Σε είδα Γιωργο Χαβελα να μου εμπιστευεσαι το προσωπικο σου gs550 ενώ δεν με ξέρεις καθολου. Όποιος πιστεύει ότι υπάρχουν άλλα σοβαρά μοτέρ πλην τετρακυλινδρων, χρειάζεται μιά βόλτα με αυτό. Τράβηγμα απο μηδέν στροφές με όλες τις σχέσεις. Μηδέν κραδασμοι βηξιματα κλπ. Και gear indicator, 35 χρόνια πίσω... Ευχαριστώ και για την βόλτα και για την εξυπηρέτηση.
Σε είδα και εσενα ανοητε με το freewind να σκίζεσαι να κάνεις... Τι;
Σε ειδα κοπελιτσα που σε φερανε στη δουλεια, εφερες κολοτουμπες στο ποταμι σημερα το μεσημερακι γιατι δεν ειχες φτιαξει την μπροστινη ροδα απο το ινοβα και αυτο το αμοιρο σε πεταξε κατω. Ευτυχως φοραγες κρανος και γλυτωσες τα χειροτερα. Αλλα που πας με το μαγιο και την σαγιοναρα ρε κοπελια? Ειχες εγκαυματα τριβης σε ολο το σωμα σου, ακομα και στο στηθος!
Περαστικα και ποτε ξανα.
Σε είδα φιλαράκο με το λαβωμένο/σπασμένα πλαστικά CBR σου στον Κηφισσό λίγο πριν τις εξόδους για Πειραιά και Ποσειδώνος,ήσουν ξάπλα και μιλούσες με τον αστυνομικό για το ατύχημα ευτυχώς δεν εδειχνες να έχεις κάτι σοβαρό μα γιατί ρε αδερφέ ακριβώς πίσω σου το κράνος στην τσαντούλα του...φόρα το το ρημάδι.....μακάρι να είσαι ακέραιος και ποτέ ξανά...
amyroukai
12/06/2014, 10:38
Σε είδα τελειωμενη πατσογρια να κοκκαλωνεις το ασημί 307 ακριβώς στο σημείο που χωρίζει η έξοδος του Πειραιά για εθνική και παραλιακή και να παλευεις να βάλεις όπισθεν για να αλλαξεις έξοδο, ενώ ήσουν ήδη στην είσοδο της γέφυρας για Ε.Ο. Ελπίζω να μην σκοτωσες κανέναν. Ελπίζω να μην ξαναοδηγησεις ποτέ. Λυπάμαι που δεν προλαβα να δω πινακίδα.
KostRider
12/06/2014, 11:34
Σε είδα φίλε με το gsr 600 να είσαι μπροστά μου στο φανάρι δικάβαλος με την κοπελιά σου και να μιλάς με τον φιλαράκο σου με το παπί, ακράνοβιτς όλοι φυσικά. Εγώ ήμουν πίσω σου με άλλους 3 φίλους και για πλάκα έριξα μια ξερογκαζιά και εσύ αμέσως τσίμπησες και πλακώθηκες, μόλις άναψε πράσινο..γιατί βρε αγόρι μου, φοβήθηκες μην σε τσαγιώσω επειδή είμαι πιο γρήγορος και μειωθείς στην κοπέλα σου;
Σε ειδα στο βενζιναδικο με το bmw Κ1200 που σου επεσε...
Κριμα...
Επρεπε να ειχες βαλει ταχυτητα...:(
Σε είδα πιτσιρικά με το Ε36 του μπαμπά (?) να σφάζεις το Stop 7 και κάτι το πρωί Αγ. Πάντων με Μαργαροπούλου και να προλαβαίνω οριακά να φρενάρω με το scooterακι πριν με στειλεις στο απέναντι πεζοδρόμιο! Ζήτησες συγνώμη αλλα τί να το κάνω αν με εμβόλιζες! :moutza:
Σε είδα να μου κάνεις σινιάλο για το μπλόκο της τροχαίας στο ρεύμα μου.
Ευχαριστώ, γιατι μόλις ειχα σφάξει 2 κόκκινα, είχα προσπεράσει σε διπλή διαχωριστική και κυκλοφορούσα χωρίς ζώνη (:lol:)
:beer:
sapila racing
13/06/2014, 13:26
Σε είδα με το GB400, ωραίο μηχανάκι που είχα καιρό να το δω. :)
Τα είπαμε λίγο στο φαναρι, και συνεχίσαμε το δρόμο μας.
Σε ειδα φιλε με το 636 στη πενα στο λεχαιο πρην καμια ωρα με το κρανος σουστο κεφαλι.
Εκανα δεξια με το κουτι να με περασεις και με ευχαριστησες:a013: ετσι.
καλους δρομους φιλαρακι να χεις!!!!σε χαζεψα!
Σε ειδα πουσταρα της Διας να ρολαρεις και να σφαζεις το κοκκινο φαναρι και να περνας εκατοστα απο μπροστα μου.
Χωρις φαρους χωρις σειρηνες χωρις τσιπα.......
PetranGR
16/06/2014, 11:08
σε είδα κωλό-γέρε να κάνεις σλάλομ μέσα απο τα αμάξια ακράνατος πάνω στην βασιλίσης όλγας,και να μην κοιτάς οτι ερχόμουν από τα αριστερά σου, και με έκοψες τον δρόμο ,και θα βρισκόμουν πάνω στο αμάξι σε φώναξα ,αλλά σημασία δεν έδωσες.
George_Sp
16/06/2014, 11:12
Σας είδα πολλούς στην ετήσια και το χάρηκα. :beer:
Σας είδα 5 αρκουδο-τσοπανόσκυλα να φυλάτε το κοπάδι με τα γίδια κατεβαίνοντας από Μαυρολιθάρι. Ευτυχώς σας πρόλαβα και σταμάτησα καμιά 20αριά μέτρα από το κοπάδι έσβησα τη μηχανή. Στείλατε και τον αρχηγό να με μυρίσει. Κάτσαμε 2-3 λεπτά ήσυχα και αφού το κοπάδι έφυγε και ανεβήκατε τη πλαγιά, ξεκίνησα και γω. (σε είδα όμως τον ένα πουστόμοργο από τα 5 να με παίρνεις στο κατόπι, αλλά μια πρώτη και το μπούλο γρήγορα :lol: )
Σε είδα φιλαράκι με το μαύρο v-strom κατά τις 11 κοντά στα διόδια Σχηματαρίου. Χαιρέτισα και ανταπέδωσες. :beer:
motoexelixis
16/06/2014, 11:23
Σε ειδα βλακακο παπουκαλε με το ασημι seat ibiza να κατεβαινεις απο το δρομο απο βουργαρελι προς αρτα, με το κινητο σου στο χερι,αν και επρεπε να το εχεις βαλει στον πατο σου, και ολο το κωλο αμαξο σου πανω στη στροφη στο αντιθετο ρευμα,λες και εμπαινες με 300 και φοβοσουν οτι θα σε πεταξει η στροφη,ειμαι αυτος με το 636 που σου εριξε τα γαμωσταυριδια....
KostRider
16/06/2014, 12:34
Σας είδα πολλούς χθες στην επιστροφή από Ναύπακτο, μέσα στη βρόχα και αλληλοχαιρετηθήκαμε! Καλούς δρόμους!
σε ειδα με το τενερε, γκατζιβα? και τα lucky strike αυτοκολητα και απο πισω το αυτοκολητο του μοτο, δικαβαλο και υπερταλαιπωρημενους να γυρνατε προχτες κυριακη απο την βολτα σας. ελπιζω να γυρισατε με ασφαλεια.
το κια που σας κορναρε προσπαθωντας να σας χαιρετησει μεσα στον ορυμαγδο των αστραπων, βροντων και κεραυνων.:wave2:
επισης σε ειδα κεραυνε προχτες λιγο πριν τα οινοφυτα να σκας πανω σε κολωνα της δεη και να κανεις εκκοφαντικο θορυβο μετα πυροτεχνηματων :eleison::eleison:
SHOOTER045
17/06/2014, 09:28
Σε είδα χτες το απόγευμα την ώρα που ήμουν υπηρεσία, φίλε να έχεις μείνει από βενζίνη,με το καφέ super tenere 750.
Σταμάτησα μιλησαμε λίγο, πήγα σου έφερα μπετονακι το βάλαμε μπροστά και πιάσαμε κουβέντα,μου το έδωσες βόλτα σου είπα τι είδα λάθος πάνω του, φράγκα είπες δεν παίζουν,μετα το σέρβις στραγγιξες από λ7
Το πίσω λάστιχο σου ήταν 8ετιας
Σου είπα ακόλουθα
Και σου έδωσα το παλιό πίσω του transalp ,δεν ήταν καινούργιο αλλά τουλάχιστον ακόμα ήταν φρέσκο, αν και είχε τα χιλιόμετρα του.
Δεν σταμάτησες να με ευχαριστείς και να λες ότι με έστειλε ο Θεός.
Καλούς δρόμους να χεις με προσοχή.
Το ότι καβαλάς μηχανάκι Παπάρα με το ΠΑΣΟΚικό μουστάκι δεν σε κάνει αυτόματα μοτοσυκλετιστή. Επίσης η ευγένεια είναι επίκτητο και όχι κληρονομικό χάρισμα. Σου άφησα σημείωμα το πρωί που άνοιξα το μαγαζί μου και σε παρακάλεσα να μην ξαναφήσεις το μπουρδέλο σου μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού. Ήρθες να το πάρεις μεσημέρι και κοίταξες μέσα στο μαγαζί με υφάκι. Βγήκα και σου είπα ότι εγώ έγραψα το σημείωμα και άρχισες τις παπαριές:
" δεν το αφήνω κάθε μέρα εδώ" - αυτό σου έλειπε,
"ποιος είσαι εσύ" - ο μαλάκας που πληρώνει φόρους για ένα μαγαζί κι εσύ είσαι ο μαλάκας που παρκάρει σε πεζοδρόμια και κλείνει την είσοδο του μαγαζιού μου,
ΚΑΙ Το κλασικό "δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς" - μου είναι αδιάφορο, φρόντισε μα μην αναγκαστείς να μάθεις εσύ σε ποιον μιλάς.
Ήμουν πολύ ευγενής, μακάρι να γράφεις εδώ και να το δεις (δεν έχω ελπίδες) αλλά στο είπα κιόλας: ΤΗΝ επόμενη φορά που θα κάνεις την ίδια μαλακία, θα το βρεις κλειδωμένο με 2 πέταλα και αλυσίδα στην κολόνα της πολυκατοικίας. Κι ας έρθεις να μου ζητήσεις τον λόγο.
Παπάρα ε παπάρα Ελληναρά, Σαβατοκαβαλάρη πουλμουρατζή με er6.
Σας είδα καμιά 10αριά τριβάλιτσους (ιταλοί; ) στην εθνική οδό, μάλλον ρολάρατε προς Πάτρα. καλούς δρόμους να έχετε 318569 318570
σας ειδα και γω παλικαρια με τα εργαλεια σας στο μελισσι κορινθιας!για πατρα μαλλον και απο τον παλιο ολο παραλια.
καλους δρομους!τροχιζα μια πορτα και σταματισα να σας χαζεψω!
Σε είδα τριμαλακα με το ΚΤΜ χωρίς ίχνος απο φως πίσω να κανεις οτι μαλακια σου κατέβει (σκισιμο κόκκινα,σουζες κλπ).Το κοριτσάκι που είχες πίσω τι σου έφταιγε ρε παπαρε;;;;Ασταδιαλα πια ολοι
Σε ειδα με το παπακι να φευγεις με κοκκινο και οταν στην ειπα, μου απαντησες ''εγω παντως πρασινο εχω''.......
μα καλα... τι πινετε ρε πστ μου:confused:
Bob_o_mastoras
19/06/2014, 00:26
Σε ειδα, σημερα το βραδακι, που βγηκα να πιω μια μπυρα. Σε γνωρισα, μιλησαμε, μου αρεσες πολυ και δεν μπορω να σε βγαλω απ'το μυαλο μου τωρα..
:a07::a07::heartpound::heartpound: