View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
zannisvel
19/06/2014, 09:29
Σε ειδα κ@λοβιδα να λειπεις απο το προστατευτικο της εξατμισης και να δημιουργεις ενα μεταλλικο ηχο συντονισμνενο τελεια με το γκαζι.... Μου εκοψες τη χολη μεχρι να καταλαβω οτι ολα τα δημιουργησες εσυ και οχι κατι εσωτερικο...:moutza:
notakos600
19/06/2014, 09:44
Σε άκουσα κωλόβιδα όταν με χαιρέτησες και είδα την θέση σου άδεια όταν γύρισα σπίτι. Πήγα να σε ψάξω αλλά κρύφτηκες στα ξερόχορτα... Βρήκα κι έβαλα άλλη αλλά με νευρίασες τόσο που όταν φύγουν τα ξερόχορτα και σε πετύχω θα σε βάλω στη μέγγενη και θα σου γ@μήσω ότι έχεις και δεν έχεις. Άντε παλιοσαβούρα με σύγχισες πρωινιάτικα.
(Ο μεγάλος ερωτικός της βίδας που σφίγγει τα άκρα του ψαλιδιού στο τελείωμα σε ΧΤ 600).
theofilos888
19/06/2014, 19:38
Σε ειδα το μεσημερακι στο γαλατσι με το υπεροχο κατακοκκινο 748 με τις τερμινιονι σου. Ωραιος ηχος! Ειδα κ εσενα με τη μπλουζα λεμοτ χωρις κρανος ακριβως πισω απο το ντουκατι. Ειδα και εσας φιλοι μου (ναι, για εσας τους 2 λεω, ξερετε εσεις) να προσπαθειτε και να καταφερνετε να μου φτιαξετε το κεφι! Σας ευχαριστω απο καρδιας! Να ειστε παντα καλα!
Σε ειδα κ@λοβιδα να λειπεις απο το προστατευτικο της εξατμισης και να δημιουργεις ενα μεταλλικο ηχο συντονισμνενο τελεια με το γκαζι.... Μου εκοψες τη χολη μεχρι να καταλαβω οτι ολα τα δημιουργησες εσυ και οχι κατι εσωτερικο...:moutza:
Σε άκουσα κωλόβιδα όταν με χαιρέτησες και είδα την θέση σου άδεια όταν γύρισα σπίτι. Πήγα να σε ψάξω αλλά κρύφτηκες στα ξερόχορτα... Βρήκα κι έβαλα άλλη αλλά με νευρίασες τόσο που όταν φύγουν τα ξερόχορτα και σε πετύχω θα σε βάλω στη μέγγενη και θα σου γ@μήσω ότι έχεις και δεν έχεις. Άντε παλιοσαβούρα με σύγχισες πρωινιάτικα.
(Ο μεγάλος ερωτικός της βίδας που σφίγγει τα άκρα του ψαλιδιού στο τελείωμα σε ΧΤ 600).
η μερα της βιδας ειναι σημερα; :cry:
γ@μιολ@ μπιλια πεταχτηκες απο διακοπτη και σε εψαχνα σε ολη την αποθηκη. καλα δεν παιζει να σε βρω εκει που κρυφτηκες αλλα σε αναπληρωσα ...τανα. εσπασα ενα αλλο ρουλεμαν και σε αντικατεστησα :a52:
KostRider
19/06/2014, 22:13
σε είδα παπ@ρα με το κουτί,να επιχειρείς να βγείς απο στενό,να κορνάρω,τίποτα,μέχρι που με είδες και σταμάτησες με όλη την μούρη έξω..έκανα ελιγμό και σε απέφυγα..σε είδα κι εσένα με το μπούσα και την γυναίκα σου και ανάμεσά σας...το μωράκι σας, μηνών το έκοψα...τι να πώ...είστε γονείς μερικοί;
σε ειδα φιλε στο κηφισσο με το καινουργιο cb 650f με τα χρωμαρα τ τρικολορ και αρρωστησα...τι εφτιαξε παλι ο ιαπωνας ρε φιλε....καλες βολτες να χεις!!!
Σε είδα ρε πατριώτη πατεντιάρη και δεν σε πίστευα . :uplate::uplate:
Πως να μην σε γράφουν οι νέες κάμερες της τροχαίας ?
Εύκολο !!
Κρεμάς μία τσάντα με σκουπίδια στο πίσω υαλοκαθαριστήρα :lol::lol::lol:
318861
Σε ειδα πρωι Σαββατου με το ασημι Skyteam Ace 125 σου να κανεις το στροφιλικι στο Ντραφι....
υποθέτω ποιος εισαι αλλα περιμενω να αποκαλυφθεις......μονος σου....
SHOOTER045
23/06/2014, 10:51
Σε είδα καφετζή να κάνεις απλωτές και να παίζεις με κουβαδακια....
Μεθαύριο θα φέρω τα δικά μου....
Σας είδα και ... ζήλεψα
318923
318924
σε ειδα φιλε στο κηφισσο με το καινουργιο cb 650f με τα χρωμαρα τ τρικολορ και αρρωστησα...τι εφτιαξε παλι ο ιαπωνας ρε φιλε.
Κλαίω :tooth: :tooth:
Σας είδα στους Αγ. Θεοδώρους με το παλιό κλασσικό όμορφο ΧΤ500 με ιταλικές πινακίδες, να ξεκινάτε διακοπές στην Ελλάδα. Ωραίοι :beer:
nikos_abel
23/06/2014, 11:21
Σας είδα καμιά 15αριά - 20αριά χαγιαμπούσες έξω από το Ναύπλιο προς Κάντια, όλοι φουλ προβλεπέ,
ήμουν αυτός με το κόκκινο αυτοκίνητο που σας χαιρέταγα και (οι περισσότεροι) ανταποδώσατε.
Που πηγαίνατε ωρε παλουκάρια; Ζήλεψα, καλούς δρόμους νάχετε :beer:
KostRider
23/06/2014, 11:23
Σας είδα χθες μετά το Λιανοκλάδι να μας χαιρετάτε, καλούς δρόμους να έχετε!
SHOOTER045
23/06/2014, 12:08
Σας είδα και ... ζήλεψα
318923
318924
Εγώ να δεις τι βλέπω
Είμαι δίπλα από την 111ΠΜ Και έχουν άσκηση
Ένας τρελαμένος με τι που απογειώθηκε, τι πήρε εντελώς κάθετα μέχρι που χάθηκε...
Αυτά είναι γκάζια
Σε είδα πίσω Μ5 να παραδίδεις το πνέυμα και τα λινά σου στην Πανόρμου πρωί πρωί.... και που νόμιζα ότι θα το βγάλεις το καλοκαίρι:(. Και το μεσημέρι με είδα να αποχωρίζομαι 170 ευρωπαϊκά για ένα καινούριο Μ7... σε 1 μήνα θα σου κάνει παρέα και το μπροστινό!!!!
Σε είδα κοπελιά με το kia σου να κάμεις όπισθεν και να ανοίγεις χώρο να περάσω μέσα στην πηγμένη γεωργίου στον Πειραιά και τελικά επαληθεύετε ο μύθος που λέει οτι δεν υπάρχουν μόνο στ@αρχιδιστές οδηγοί αλλα και άνθρωποι που νοιώθουν.Μακάρι να λειτουργούσε το κεφάλι αρκετών που καμμία σχέση με το δικό σου δεν έχει....
Σε ειδα με το bmw x5 να εχεις ορεξεις...
Σε ειδα και σενα με το M3 να πηγαινεις με 20 μιλωντας στο κινητο και να τους εχεις ολους γραμμενους... εεε ρε κατακεφαλα που παν χαμενα...:rolleyes:
GIXXERAKIAS
25/06/2014, 07:52
Σε είδα εχθές στην Δεκελείας με το GS1200 με τα δύο αγοράκια σου (ο μικρός μπροστά σου και ο πιο μεγάλος πίσω μέτα βίας να κρατιέται ) και εσύ κλασικά ακράνωτος και νεαρός σε ηλικία.....
Σε είδα το πρωί στον Κηφισσό με την κούκλα μαύρη ΒMW Rκάτι (ήταν boxer),για την κατάσταση της για κυκλοφορία καλή είναι ένα μαζεματάκι το θέλει όμως και σου εύχομαι να μπορέσεις να την ανανεώσεις το συντομότερο δυνατό.Τίς είχες bagster στο τεπόζιτο και shoei κράνος.:beer:
Σε είδα χτες το βράδυ με το κίτρινο πανέμορφο 748 να πηγαίνουμε παρέα μέχρι την κατεχάκη. Σε είδαν όμως και οι Δίες που δεν είχες πινακίδα... Ελπίζω όλα να πήγαν καλά.
low pass
25/06/2014, 16:13
Σε είδα ντελιβερά σωριασμένο ξάπλα στην μέση του δρόμου με τα αυτοκίνητα να σου ξυρίζουν τα πόδια περνώντας...
Έβαλα κάθετα τη μηχανή στο δρόμο για να μην πέσει κανένας πάνω σου,μέχρι να ρθει το ασθενοφόρο.
Ελπίζω όλα καλά φίλε...
Σε είδα BMW r1150gs και παρατήρησα ένα κόκκινο λαμπάκι στο ταμπλό που αναβόσβηνε γρήγορα. Δευτερη που βλέπω να κάνει το ίδιο μέσα σε ένα μήνα. Τι δείχνει το λαμπάκι ρε παιδιά; Σαν check engine μου έμοιαζε.
Σε ειδα ΗΛΙΘΙΕ να κανεις σφηνες χθες στο Μεγαρο Μουσικης και μη εχοντας καθρεφτες απλα να πας χωρις αυριο.
Βγηκες μπροστα απο ενα F650 Dakar και αφου αυτος σε στολισε με κορνες και μπινελικια...καθισες στο φαναρι σαν κοτουλα.
Αφου ξεκινησαμε...λογω της κινησης βρεθηκα μπροστα σου!
Με πηγμενη την Β.Σοφιας και τα αυτοκινητα σταματημενα προσπαθησα να βγω δεξια απο ενα κενο που αφησε ταριφας.
Τοτε ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΣ πισω μου ηλιθιε και να μου τη λες κιολας γιατι εκανα δεξια!
Ακουσες τις φωνες μου που σου ελεγα ..."ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ???" και πηγες να πουλησεις μαγκια.
Σου ειπα να πιασεις ακρη να τα πουμε αλλα αφου δεν επαθε το μηχανακι μου ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ και εσενα η VESPA σου ειχε γρατσουνιες στο φτερο...σε εγραψα στα @@ μου και σε αφησα να πας να βαλεις καμμια δοση μυαλο !
σε ειδα vfr 1000 του 86 θαρρω;; σημερα στις 17.00 περιπου. σου ειπα ωραιο ειναι και συνεχισες προς μαλακασα :beer:
καλους δρομους :)
σαν 130 μου φανηκε το πισω λαστιχο :eek: και googlaρα να δω specs 140 φοραει χιλιαρι :D
roukos_x
25/06/2014, 20:04
σε ειδα μιλφαρα στην shell της ευρθραιας να με κοιτας απο πανω μεχρι κατω οσο βαζαμε βενζινη.
Ετσι για να μην σε ξενερωσω δεν ανοιξα ζελατινα! δεν ηθελα να στην χαλασω!!!
χαχαχαχχαααααααααααααα!!!!
Σε ειδα με το bmw 650 να ανεβαινουμε σβελτα την Κηφισιας & σε χαρηκα... αλλά ρε παιδι μου φορα και καμια προστασια, βαλε και ενα full face κρανος που ησουν με το ανοικτο...:rolleyes:
spyrakos35
27/06/2014, 05:29
Σε ειδα στο δρομο νεο βε στρομ 1000 και ελισσοσουν σφαιρα στην κινηση.....
Δεν ηταν τοσο κακο σε μαυρο.....
Σε ειδα φιλε μου ψηλα στην κηφισιας στο φαναρι που στριβει αριστερα στην Νεα Ερυθραια και με ρωτησες αν το χρωμα στο mt-07 μου (race blu) βγαινει απο το εργοστασιο και οτι σου αρεσε πολυ. Μετα ανοιξε το φαναρι και εφυγες μπροστα με το ss σου κανοντας οχταρια και εγω σε χαζευα απο πισω ως πρωταρης...
Σε είδα BMW r1150gs και παρατήρησα ένα κόκκινο λαμπάκι στο ταμπλό που αναβόσβηνε γρήγορα. Δευτερη που βλέπω να κάνει το ίδιο μέσα σε ένα μήνα. Τι δείχνει το λαμπάκι ρε παιδιά; Σαν check engine μου έμοιαζε.
ABS off δειχνει το λαμπάκι
Σε είδα αλλοδαπέ να έχεις αναμμένα τα ομίχλης και να μην καταλαβαίνεις ότι κλείνουν και δεν δουλεύουν μαζί με τα υπόλοιπα φώτα. Σου έδειξα πως και άρχισες να φωνάζεις στα Αλβανικά μάλλον (δεν κατάλαβα γρι). Όταν κατάλαβες ηρέμησες και μου έδωσες και καρτούλα για ελαιοχρωματισμούς και λοιπά μερεμέτια. Μπαααα θα προτιμήσω κάποιον που να ξέρει την γλώσσα μου για να μπορώ να συνεννοηθώ.
:nono:
Σε είδα και σένα αρχιπαπάρα που με έκοψες κάθετα και μπήκες μπροστά μου σαν να μην υπήρχα. Όταν σε έκοψα κι εγώ από αριστερά προς τα δεξιά γιατί ήμουν πριν τη μαλακία σου κι έπρεπε να ξαναπάω στη θέση μου γιατί ήθελα να στρίψω, έβαλες τις φωνές. Όλα αυτά με ταχύτητες πόλης 40-45. Όταν όμως σταμάτησα, σου έκλεισα τον δρόμο και κατέβηκα από το μηχανάκι, έκλεισες τα παράθυρα και τις ασφάλειες στις πόρτες.
Πωωω ρε φίλε, πρέπει να είμαι πολύ τρομαχτικός λέμε, όταν τα παίρνω κράνα.
:a11::a11:
Σε ειδα piaggio M500 με πινακιδα απο πενηνταρι πανω και τρελαθηκα καλη φαση να ειχα ενα τετοιο "αυτοκινητακι"..Πρωτη φορα σε ειδα στην πατρα και στην ζωη μου γενικοτερα..:bawl:
bros400pgm
27/06/2014, 16:09
Ο αντιπροσωπος της piaggio εχει ενα τετοιο, για διανομες ανταλλακτικων οταν βρεχει.:D
Kostas2B
27/06/2014, 16:56
Σε είδα στο Colmar με το KTM X Bow και δε πρόλαβα να σε φωτογραφίσω...φτουυυυυ!
Ο αντιπροσωπος της piaggio εχει ενα τετοιο, για διανομες ανταλλακτικων οταν βρεχει.:D
Ο παπανικολαου..?ΚΑλη φαση παντως το συγκεκριμενο..
Υ.γ.Μπορει να ηταν και αυτος που λες τον ειδα που εφυγε απο ενα συνεργειο με vespaκια και σταματησε στο φαναρι που ημουν και εγω..
akis_trevor
28/06/2014, 13:09
σας ειδα,παιδια απτον οκανα,να περνατε για ακομα μια φορα απτο αντιρριο στο ριο,κολυμπωντας και να σας θαυμαζω.μπραβο σας.
τα τελευταια 4-5 χρονια που παω καθε χρονο και τους βλεπω,αναθεωρω τις δυσκολιες μου....
chester24
28/06/2014, 21:14
Σας εβλεπα και σας χαιρετουσα σημερα εναν εναν, στην εθνικη οδο Πατρων - Πυργου.... Απο τα 15 περιπου μηχανακια στο συνολο, χαιρετισαν μονο δυο??????????? :confused:
Γουατ δε φακ??? Εμεις και κανενας αλλος ε???
Σας ειδα και σας χαιρέτισα ολους πριν λιγο γυρνωντας απ 2ο πόδι Χαλκιδικής. Πρώτη φορά, και μου έκανε εντύπωση, εισασταν σχεδόν όλοι με μπουφαν και κράνος... :wave2: καλούς δρόμους!
Σε ειδα να απορεις(σε περασα με 140 περιπου..) και να μου λες στο φαναρι μια χαρα παει για 50αρι και δεν του το ειχα μονο που ξεχασα να σου πω οτι ειχε αλλη μια εξατμιση απο την αλλη μερια και ηταν 250...:bawl::bawl::bawl:
KostRider
29/06/2014, 19:27
Σε είδα να πλένεις το παμριζ με το πλυστικό και να μου έρχονται τα νερά πάνω μου..στο φανάρι σου είπα να προσέχεις όταν καθαρίζεις το παμριζ, εάν είναι πίσω σου μηχανή, γιατί έρχεται όλο το νερό πάνω και μου είπες συγνώμη και θα προσέχεις άλλη φορά! Σωστός ο κουτάκιας..
George_Sp
29/06/2014, 21:21
Έλεγα να το βάλω στα Ανέκδοτα αλλά σε είδα και γω.
http://4drivers.gr/press-room/item/3086-den_xanagine_pote.html
ac9800pba
01/07/2014, 02:57
Σας είδα όλα τα φανάρια κολλημένα στο κόκκινο από όλες της πλευρές στην διασταύρωση Ιεράς οδού & Κωνσταντινοπόλεος από τουλάχιστον 1:30 έως 3:30 το βράδυ... Μέχρι πριν λίγο που έφυγα ακόμα έτσι ήταν... και την τροχαία που ειδοποίησαμε λέει δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αυτή τη στιγμή :D
Ευτυχώς δεν έχει γίνει κανά ατύχημα προς το παρόν :/
taisteal
01/07/2014, 14:46
Σε ειδα μπατσε για πολλες μπατσες να παραβιαζεις την προτεραιοτητα μου,και να πετας και σκουπιδια μετα εξω απο το παραθυρο...
ΠΙΘΗΚΕ :moutza::moutza::moutza:
Σε ειδα περιπολικο να περνας με κοκκινο χωρις να υπαρχει λογος και χωρις αναμενους φαρους........
οοοτι να'ναι...
Manalishi
02/07/2014, 09:21
Σε είδα κλήση για στάθμευση απο το μακρυνό 2010 να εμφανιζεσαι, 80 ευρώ.....με μεγάλη πιθανότητα να μην ήταν τοτε δικό μου το αμάξι...
UPDATE:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΗΣΗΣ 09/02/2010
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ : 09/04/2010
Ελληνικό Δημόσιο.... ποτέ δεν σε απογοητέυει....
yianyian
02/07/2014, 16:42
Σε είδα παππού με το σκούτερ να πηγαίνεις χαλαρααααά σε δρόμο που ο πιο αργός πάει με 80 και να αποφασίζεις να σταματήσεις δεξιά.
Χωρίς πίσω στοπ σε λειτουργία, χωρίς φλας, χωρίς λόγο και αιτία μάλλον για να κάνεις αναστροφή.
Δεν σε έκανα σουβλάκι από πίσω γιατί κάποιος καλός θεός μου έδειξε διάδρομο μισού μέτρου μεταξύ εσένα και του πεζοδρομίου και σε πέρασα από δεξιά, 3 millisecond αργότερα και θα είχα καρφωθεί από πίσω σου με όσα είχα :dizzy:
Η μαλ@κία μου ήταν ότι παρόλο που πήγαινα γρήγορα, είχα πιάσει δεξιά και πίσω σου και σε μάζευα τελικά πολύ πιο γρήγορα απότι νόμιζα.
amyroukai
02/07/2014, 16:58
Σε είδα τρίροδε σκουτεράκια να κάνεις αριστερά για να περάσει ο "άντρας" με το SS που κατέβαινε το ποτάμι με το δάχτυλο κολλημένο στην κόρνα και αμέσως μετά να κάνεις πάλι δεξιά και να με κλείνεις, ενώ άνετα θα μπορούσες να κάνεις διευκόλυνση για έναν ακόμα.
Σε είδα και εσένα, λατρεμένη κιουρία με το merc coupe να με βάζεις σε διαδικασία φρένων πανικού πάνω σε νερά γιατί τότε σε βόλευε να πεταχτείς από το στοπ και να περάσεις το δρόμο. Παρά τρίχα...
AristidisZ
02/07/2014, 22:59
Σε γνώρισα σήμερα Skylare στο Καφενίοτε στον Πειραιά, και χάρηκα πολύ που τα παμε από κοντά :beer: :wave2:
Σε είδα στην παραλιακή να εχεις κολλήσει πίσω από ένα αυτοκίνητο & να έχει έρθει ασθενοφόρο... Πιστεύω να είσαι καλα....αν κρίνω από την μηχανή πρέπει να κολλησες με πολλά...
roukos_x
03/07/2014, 07:31
Καλα ρε οργιο με το σκουτερ, με βλεπεις να περιμενω να αναψει το φαναρι να στριψω αριστερα...
Κ πας να με προσπερασεις απο αυτη τη πλευρα;;;;
Τι να σου πω...
σε ειδα αδερφε προχθες με το χτ που με ειδες να σπρωχνω το παπι στα βιλαντζ και σταματησες στα καπακια για να με βοηθησεις!
σε ευχαριστησα θερμα και σου ειπα οτι θα σπρωξω 200 μετρα και θα φτασω στο βενζιναδικο. ΑΝ εισαι και εδω μεσα σε ευχαριστω και απο εδω. ειναι σα να με πηγες πατακι μεχρι το βενζιναδικο ξεκουραστα! :beer::beer::beer::beer:
taisteal
03/07/2014, 16:49
Σε ειδα gsxr 750 μια μαζα απο σιδερα..
Με 200+,στην ευθεια Ιτεας-Αμφισσας...
Με μηδεν εξοπλισμο,και ο μπαρμπας εκανε αναστροφη..
:(
...
Σε είδα στην Κηφισίας το πρωί στο ύψος του President στο ρεύμα προς Αθήνα ξάπλα στο διάζωμα, με το κράνος δίπλα και με κάποιους από πάνω να σε φροντίζουν. Είδα και την ασημί Μερσεντές στην μέση της διασταύρωσης.
Ελπίζω να είσαι καλά. Δεν είδα άλλες λεπτομέρειες λόγω της πρασιάς...
Σε είδα ξαπλωμενο ktm 990 στον Κεράνη. Όλα θα πάνε καλά.
skylaros
04/07/2014, 20:45
Χάρηκα που σε γνώρισα Αρίστο, πάντα χαμογελαστός εύχομαι!
ps: Ευχαριστώ που με έκανες και πιτσιρικά ! :p :beer:
Σε είδα μελαχρινό γκομενάκι με αλογοουρά και καυτό σορτσάκι, με το R1 να το ξεκωλιάζεις στην παραλιακή στο Ηράκλειο και να ουρλιάζει η Akrapovic.
Ερωτεύτηκα
maim2004
07/07/2014, 09:51
Σε είδα π@π@ρ@ με την μερσεντε E200 να σφάζεις STOP στην Μαραθώνος στον Γέρακα χωρίς να κοιτας και να σε νοίαζει οτι μπαίνεις σε δρόμο με προτεραιότητα!! Λίγο ακομα και θα σε εμβόλιζα μπαρμπα-μ@λ@κ@, πάλι καλά που μπήκε το ΑΜπουΣου και κατάφερα και άλλαξα λωρίδα....
Black Mamba
07/07/2014, 10:10
Σε ειδα "hypster"(βλεπε μουσια,γυαλι ψαγμενο)
πανω στο Afrika να απολαμβανεις πρωινιατικα την μουσικουλα σου,
απο τα σουπερ-ντουπερ ακουστικα κλειστου τυπου (studio !) περτικαλι χρωματος,
περιμενοντας στο φαναρι στα Ιλισια...
Πληρως αποκομμενος απο το περιβαλλον...
Τι σκατα εχετε στο μυαλο σας, δεν ξερω...:rolleyes:
2stroker
07/07/2014, 22:00
Σας ειδα σημερα πηγαινοντας για μπανιο στη βαρκιζα να ειστε ακρανοβιτς,με τιραντακια,χωρις μπλουζες,με σαγιοναρες,να πηγαινετε ταπα μεσα στη κινηση και οι περισσοτεροι να με κοιτατε με απορια πηγαινοντας το αγωνιαρικο ρολαριστα με φουλ εξοπλισμο!Ναι φιλοι μου θελω να παω να κανω το μπανακι μου να γυρισω σπιτι να φαω το φαγακι μου και να αραξω ηρεμος μετα απο μια γεματη μερα.Τα γουστα τα βγαζω στο βουνο η οταν ο δρομος ειναι αδειος!!
Σε είδα φερυμποτάκι να μη σε προλαβαίνω για 1-2 λεπτά στις 2 το βράδυ στο Αντίρριο και να πληρώνω γέφυρα με το κουτί. Μη σου τύχει :cry:
amyroukai
08/07/2014, 08:43
Σε είδα, Φρόντο Μπάγκινς από το Σάιρ, στο ποτάμι. Σαν τον εσταυρωμένο να τεντώνεσαι να πιάσεις το φαρδύ τιμόνι του R1200R σου και να φρενάρεις πανικόβλητος όταν πλησίαζες προπορευόμενα αυτοκίνητα, γιατί δεν χωρούσες; Γιατί δεν μπορείς να κοντρολάρεις το σιδερένιο άλογο έτσι τεντωμένος; Σε είδα να κάνεις ΧΟΝΤΡΗ μαλακία όταν σε πέρασα και έχεις μεγάλη χάρη που έχω κέφια σήμερα, θα σε άφηνα να γίνεις μυγάκι σε πίσω πόρτα, στο μέγεθος μοιάζετε έτσι και αλλιώς. Και φαινόσουν και 50άρης +, να πω ότι είσαι μικρός και δεν σου κόβει... Τι τα παίρνετε αφού δεν τα φτάνετε, ήθελα να ήξερα.
Σας είδα και όλους τους καραμαλάκες με τα χρεποσκούτερ και τα πενηντάρια παπιά αριστερά καμαρωτούς, εννοείται ότι το χάος από μηχανάκια πίσω σας δεν σας απασχολεί, εσείς ζείτε τον ανοιχτό δρόμο, βολτάρετε στην προσωπική σας route 66, "μηχανή φίλος, ΓΚάβλα". Το ότι μόνο μιά κοπέλα δικάβαλη κατάλαβε ότι καθυστερεί κόσμο και έκανε άκρη, δεν τιμά κανέναν σας...
mikRRopixel
08/07/2014, 09:46
Σε είδα κοπελιά με το σκούτερ στην Αριστοτέλους (Αχαρναί) να σου κάνω νόημα ότι έχεις το σταντ ανοιχτό αλλά εσύ δεν πήρες χαμπάρι και μάλλον κατάλαβες ότι σου έκανα καμάκι και χασκογέλαγες...ελπίζω να μην έφαγες τα μουτράκια σου πιο κάτω!
Σε ειδα στην Κηφισιας να στριβεις για αλλαγη λωριδας χωρις να κοιταξεις και οποιον παρει ο χαρος...:rolleyes:
nikos_abel
08/07/2014, 12:00
Σε είδα χθες το μεσημεράκι στη Χαλανδρίου να έχεις σκύψει να πιάσεις κάτι από το πορτ μπκαγκάζ.
Μη ρωτήσετε τι, από τι αυτοκίνητο, σε ποιο σημείο, μόνο το χρώμα του μαγιό??? σλιπ??? κάτι άλλο??? θυμάμαι και
το κοκκίνισμα στο δεξί κ@λμέρι, μάλλον από το πολύ καθησιό.
Αφού είμαι εδώ και γράφω ή γκέι έγινα, ή πολύ ψύχραιμος είμαι τελικά.
Δε θα σε ξεχάσω.....
zannisvel
08/07/2014, 14:54
Σε ειδα φιλε χθες το βραδυ στην Αγιας Παρασκευης να εχεις πεσει απο αυτοκινητο που σε εκλεισε και την εκανε, σε ρωτησα αν χρειαζεσαι να σε παω σπιτι μετα την οδικη αλλα ησουν μια χαρα, μονο το ΜΤ-03 ειχε κατι μωλωπες και στραβωμενο τιμονi. Ελπιζω η αστυνομια να τον βρηκε και να παρεις την αποζημιωση σου.
Σε είδα σημερα το πρωι στη εθνική οδό προς Πειραιά στην Μεταμόρφωση , με το μαύρο GLK να μου κανεις χώρο για να περάσω!!! Σε ευχαρίστησα και μου έπαιζες τα φώτα! Στάνταρ εχεις μηχανή... Ελπίζω να διαβάζεις!
Σε είδα βλαχομπρούκλη με το τεράστιο SUV να μην με έχεις δει με το scooter καθως γυρνουσα από τη δουλειά και παραλίγο να με ρίξεις όταν έκανες αποτομο ελιγμό για να αποφυγεις να περάσεις πάνω απο το καπάκι του υπονόμου (ναι αυτά που βρισκονται σε κάθε δρόμο με υψος 1 (ένα!) εκατοστό). Φαντάζομαι το πήρες κι εσυ το SUV για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του ε???? καραγκόζη! τα ακουσες τα *&@#^%~! μεσημεριάτικα αλλά δεν σε αγγιξε. Απύθμενη η βλακεία ορισμένων....
Σε είδα να κόβεις το stop χωρίς να κοιτάξεις και να μου προκαλείς την πρώτη μου πτώση!!! Ευτυχώς πρόλαβα και δεν έπεσα πάνω σου ζώ#ν και την γλίτωσα κι εγω και το μηχανάκι. Προσέχτε γιατί η ζέστη βαράει στο κεφάλι τους κουτάκιδες μάλλον...
afortistos
10/07/2014, 14:49
Σε είδα δευτεριάτικα να πλένεις το πεζοδρόμιο και να έχεις γεμίσει νερά και σαπουνάδες το δρόμο και μετά σε κλάσματα δευτερολέπτου το χάος. ευτυχώς μια γρατζουνία στο γόνατο και ένας μικρός πόνος από το τράνταγμα στο στήθος. και ένας σπασμένος καθρέφτης. μπουφανάκι, γαντια, κράνος όλα δούλεψαν σωστά.
PetranGR
10/07/2014, 16:39
ψίτ όμορφε με το ΚΤΜ ,σε είδα πάνω στην λαγκαδά να προσπαθείς να μαζέψεις τα όσα, και να κάνεις drift με την πίσω ρόδα κοιτώντας γύρω σου, χωρίς κράνος φυσικά και να δείξεις οτι είσαι χεράς ... ελπίζω να μην πέσεις :)
και ψίτ κύριος με το Transalp που έτρεχαν λάδια απο το μπουζί ;;;; το λυπάμαι το μηχανάκι σου στα χέρια σου με την συνολική κατάσταση που σίγουρα το είχε φέρει,αφού κιόλας στα φανάρια του έριξες κι χλέπα...
Σε ειδα με το cinquecento να αλλαζεις λωριδα χωρις φλας 2 φορες.....και οταν σε περασα κοιτωντας, ηθελες να μου την πεις κιολας...:confused:
Εχε χαρη που ησουν γυναικα...:moutza:
amyroukai
10/07/2014, 19:05
Σε είδα (μαζί με πολύ κόσμο ακόμα) καθισμένη στα σκαλιά δημόσιας υπηρεσίας, με το φουστανάκι ψηλά και τα πόδια ανοιχτά, να κάνεις το Milo Manara περήφανο... Εύγε και καλή σου μέρα και πάλι :)
Kostas2B
11/07/2014, 08:23
Σας ειδα χθες καμια 50αρια μηχανές στο Ribas και μερικοί δίνατε σόου...Σουζες,εντο,rolling burnouts...
Καιρό είχα να δω τετοια φάση!
Σε ειδα cb 400 στην Γαλατσιου...σαν καινουργιο :beer:
Σας είδα ΚΤΜ 990,Busa,CB400 και άλλους πολλούς είτε να πηγαίνετε έιτε να γυρίζετε απο Σούνιο μπανάκι πλήρως προβλεπόμενοι και χαιρετηθήκαμε κιόλα....Εύγε,με κάνατε να νοιώσω και εγώ βολικά που νόμιζα οτι είμαι ο μόνος "αστακός" :beer:
chester24
13/07/2014, 19:26
Σε ειδα φιλε ποδηλατη, να εισαι σταματημενος στο φαναρι και να φορας FULL FACE κρανος... Ναι να φορας με το ποδηλατακι αλλα κρανος ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!!!!:confused: Το να φορας κρανος απο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ δεν βοηθαει.. Εστω κ αν εχεις σηκωμενη την ζελατινα... :cry:
Μα καλα πως ανεπνεες μεσα στην κ@λοζεστη????????? :sweat::sweat:
PetranGR
14/07/2014, 00:38
εθεάθη μαύρο χαμηλώμενο BMW μπροστά στην έκθεση με άντρα οδηγό και γυναικά συνοδηγό με την γυναίκα να με χαζεύει , και να μου κλείνει το μάτι και να με δείνει πεταχτό φιλάκι ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ; πάει , δεν πάμε καλά ... καρφί δεν της καιγόταν!
Σας είδα χθες τσοπεράδες, τρεις τον αριθμό, να έχετε σταματήσει στην άκρη της αερογέφυρας στη Σκάλα..
Με είδα να σταματάω πιο κάτω για να ακούω τις ελευθέρας και τους βε..
Ω ρε Παναία μου..
Antartis
14/07/2014, 13:47
Σας είδα που ξεκουραζόσασταν εκεί γύρω στα τελευταία διόδια για Αθήνα 2 μαύρα supersport (cbr/ninja?) Σήκωσα το χέρι και σας χαιρέτισα μέσα από ασημί κουτί.Πάντα όρθιοι παλίκαροι !
Σας είδα κ εσάς στην Αλμυρή,καμιά δεκαριά Harley λες και είσασταν οι Sons,αν δεν κάνω λάθος πρόλαβα να δω πολωνική πινακίδα. Ωραιότατοι !!
Είδα και εσένα ρε σφίχτη,όλη την εθνική με innova,σορτσάκι,αμάνικο,καπελάκι,κοντρα ξυρισμένο πόδι...Τελικά σας καίνε τον εγκέφαλο τα φάρμακα, ε;
peterTHErider
14/07/2014, 14:52
σας ειδα χθες στη βολτα κουτακιδες στην εθνικη ηρακλειου-ρεθυμνου να κανετε σχεδον ολοι δεξια να περασω!ομολογω εντυπωσιαστηκα θετικα!
2stroker
14/07/2014, 16:12
Σε ειδα ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ το σαββατο το πρωι στη διασταυρωση αχαρνων με καυτατζογλου εσυ με παπι να παραβιαζεις το κοκκινο και να προσπαθεις να περασεις στα γρηγορα μπροστα απο μια νταλικα χωρις να εχεις καθολου ορατοτητα για το αν ερχετε οχημα δεξια της νταλικας,ευτυχως ημουν-ησουν κολοφαρδος και σε ειδα ΜΑΛΑΚΑ!Δε σε χαλασε το μπινελικακι!ΖΩΟΝ!
amyroukai
14/07/2014, 16:14
Σε είδα ανατολίτη με το χρεποσκούτερ και τα δύο παιδάκια να περνάς το στοπ, να σταματάς στη μέση της διασταύρωσης και να με κοιτάς σαν χάνος που προσπαθώ να φρενάρω και να μην σε χτυπήσω... Το πίσω παιδάκι διάβαζε περιοδικό ανέμελο, σούπερ.
Billymuse
14/07/2014, 19:37
Σε είδα καραγκιόζη μπάτσε να πετάς ρατσιστικές ατάκες σήμερα που μου έκανε έλεγχο στο βαν της δουλειάς και
σε χάλασε που ο αλλοδαπός βοηθός μου είχε τα χαρτιά του κανονικά και έλεγες ατάκες ''αντε να φύγεις απο δώ και πάρε
και εναν ακόμα μαζί σου'' έχε χάρη που πνιγόμαστε στη δουλειά εμεις και δεν καθόμαστε να πίνουμε καφέ όλη μέρα..
KostRider
14/07/2014, 20:14
σε είδα φίλε με το βαραντέρο να με χαιρετάς στον δρόμο προς Προυσό,μετά το Καρπενήσι..καλούς δρόμους!!! :beer:
Eversman
15/07/2014, 08:24
Σας είδα 0830 το πρωΐ της Κυριακής, λίγο πρίν τις Ερυθρές, πρός Θήβα.Εγώ πήγαινα, εσείς ερχόσασταν. Ευχαριστώ για τον χαιρετισμό, καλά χιλιόμετρα!
Σε είδα "φτιαγμένο" Lancia Delta του 91' σε μαύρο-κόκκινο με το μεγάλο αυτοκόλλητο SCANIA(???) στο πίσω τζάμι, να κατεβαίνεις την Θησέως πρός παραλία, λές και σε κυνηγούσε η Ο.Π.Κ.Ε. , να περνάς σφήνα ανάμεσα σε εμένα και ένα scooter στην μεσαία λωρίδα, τόσο πού ένοιωσα τον καθρέπτη,να περνά ξυστά από τον αγκώνα μου. Φθάνοντας στο παρακάτω φανάρι, υπέθεσα ότι είσαι κάγκουρας πιτσιρίκος. Όταν είδα ότι ήσουν 50+ σε ρώτησα ..."καλά δεν ντρέπεσαι, στην ηλικία σου, να κάνεις μ@λ@κίες?" με κοιτούσες σαν χάνος. Μάλλον το γέρας και η μ@λ@κί@, είναι ασύμβατες καταστάσεις.
Σε ειδα χθες στη Συγγρου να προσπαθεις να με πιασεις με το dorsoduro μολις σε περασα κανονικα απο αριστερα.
τι διαολο?
μολις βλεπετε TDM900 μπαινετε σε WAR MODE ??
Ξεκρανωτος οπως ησουν εγκατελειψες την προσπαθεια γιατι ετρωγες και πολυ αερα...ασε που δεν με εφτανες.
Δεν περιμενες να ειναι δυνατο το μηχανακι μου ε? νομιζες θα κερασεις τσαι???
Lipton Ice Tea να δροσιστεις φιλε μου...
KostRider
16/07/2014, 14:05
Σε είδα ηλίθιε ταρίφα, να βγαίνεις από σούπερ μάρκετ, να κοιτάς μόνο από το αντίθετο ρεύμα και το ταξί το ειχες βγάλει όλο μέσα στο ρεύμα που ερχόμουν, εάν δεν έβγαινα στο αντίθετο και δεν σου κορνάριζα, μάλλον δεν θα έγραφα τώρα εδώ...
amyroukai
16/07/2014, 17:53
Σε είδα γερομπαμπαλή να διασχίζεις την παραλιακή στην Βουλιαγμένη, κοιτώντας από την λάθος κατεύθυνση και όταν κατάλαβες ότι ενώ κοιτάς τον άδειο δρόμο από την άλλη μεριά γίνεται πανικός από οχήματα που φρενάρουν, να μας βρίζεις κιόλας με χειρονομίες...
κατευθυνση απο νικαια προς ποταμι επι της πετρου ραλλη. ωρα 9 το πρωι. ειμαι στο υψος του μουρατη περιπου και η αληθεια ειναι οτι εχει μια σχετικη κινηση. ελεγχω να δω που θελει να παει το καθε ενα απο τα κινητα εμποδια που εχω μπροστα μου και οταν ξεκαθαριζω τις προθεσεις τους και αποφασιζω απο που θα χωθω σηκωνω το βλεμα προς την γεφυρα. και τοτε σε ειδα μαλακα με το τσοπεροειδες μπουρδελο σου που επειδη προφανως εκανες λαθος και ηθελες να πας κατω απο τη γεφυρα βρηκες πολυ λογικο να γυρισεις πανω στην γεφυρα με αποτελεσμα οταν σηκωσα το βλεμα να εισαι καθετα με το μισο μπουρδελο σου στην δεξια λωριδα και το υπολοιπο μισο στην αριστερη!!!!τελικα καταφερες να κανεις την μανουβρα και ενω εμεις ανεβαιναμε τη γεφυρα εσυ επιασες τερμα δεξια και την κατεβηκες!!!!
ημαρτον με τους μαλακες...!
σε ειδα καφε αλυσιδα με επενδυση στην κηφισιας στο ανεβασμα 50-100 μετρα μετα το φαναρι που κανει δεξια για χαλανδρι
αν καποιος απο δω την ψαχνει ας ριξει μια ματια εκει γυρω μηπως την εχουν βαλει στην ακρη
δυστυχως ηταν μεσαια λωριδα και δεν μπορεσα να την μαζεψω
Billymuse
17/07/2014, 18:41
Σε ειδα χθες το πρωι φιλε συμφορουμιτη Θεοφιλε στην Ευελπιδων τα φιλια μου
και απο εδω τζουτζουκο:p
AristidisZ
17/07/2014, 18:56
σε είδα στη Κόνωνος σήμερα το απόγευμα Ζανή (zannisvel) και χάρηκα πολύ :beer:
Σε είδα κουτάκι μου απόψε τελευταίο βράδι στα χέρια μου,απο αύριο καλοτάξιδο να'σαι πάλι στα χέρια του νέου σου ιδιοκτήτη... :wave2:
Σε ειδα 2καβαλο με το z 750, το κρανος στο χερι και ταπα! Μπραβο...
Σε ειδα με το κουτι σου να παραβιαζεις στοπ μιλωντας στο κινητο...
Οταν ηρθα διπλα σου και σε κοιταξα, το επαιζες κινεζος...
Καμια μερα θα μας σκοτωσετε μ@λ@κες με τα κινητα σας...
zannisvel
18/07/2014, 08:24
σε είδα στη Κόνωνος σήμερα το απόγευμα Ζανή (zannisvel) και χάρηκα πολύ :beer:
Και ´γω χαρηκα που τα ειπαμε εστω και ετσι στα γρηγορα. Αντε και την επομενη φορα :beer:!!!!
Έχω βαρεθεί να σας βλέπω βλαμμένα ξεκράνωτα με τα σκούτερ που φεύγετε με κόκκινο για να χωθείτε πρώτοι και μετά; Μετά σας πιάνει τι ακριβώς και πάτε σαν τον επιτάφιο; &*%$%#$#@
amyroukai
18/07/2014, 10:48
Σε είδα κύριε με το χαλιαμπούσα και το ΑΧΟ κρανάκι σας να κατεβαίνετε το ποτάμι. Έχετε δαγκώσει μεγάλη μπουκιά και φαίνεται ότι δεν καταπίνεται, ελπίζω να το καταλάβετε και εσείς πριν χτυπήσετε ο ίδιος και πάρετε κάποιον στο λαιμό σας.
Σε είδα (αλλά όχι εγκαίρως) να με περνάς (στην ίδια λωρίδα) στις κλειστές, θεότυφλες στροφές από παραλιακή προς Συγγρού φίλε με την BMW και το κράνος στον αγκώνα.
Αιφνιδιάστηκα επειδή δεν το περίμενα στο σημείο εκείνο και με τον τρόπο που το έκανες. Σε έβλεπα μετά να κάνεις άσκοπα τσαλίμια ανεβαίνοντας την Συγγρού.
Καλή τύχη! Θα την χρειαστείς την επόμενη φορά που θα παίξεις κορώνα-γράμματα σε αντίστοιχο σημείο.
Τέλος πάντων, μιας και κάποιος ανέβασε τον πίνακα με τις παραβάσεις και τα πρόστιμα, σκέφτηκα να σου υπολογίσω ένα "κουστούμι".
Πάμε λοιπόν:
Οδήγηση οχήματος για επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων. 700 €
Πρόκληση τρόμου ή ανησυχίας με τη συμπεριφορά του στους λοιπούς χρησιμοποιούντες την οδό ή τους κατοικούντες κοντά σ΄αυτή. 200 €
Κράνος δίτροχης μοτοσικλέτας ή μοτοποδηλάτου - μη χρήση από οδηγό ή επιβάτη. 300 €
Ενεργεί προσπέρασμα κατά την προσέγγιση σε κυρτή αλλαγή κλίσης ή πάνω σε στροφή με ανεπαρκή ορατότητα σε οδόστρωμα διπλής κατεύθυνσης. 80 €
Σύνολο: 1280 €
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι φταίω κι εγώ... Ας μου ρίξω κι εμένα ένα πρόστιμο γιατί δεν σε είδα εγκαίρως.
Μη επίβλεψη ζώων 20 €
Με τις υγείες μας!
Bladerunner
18/07/2014, 11:04
Σε είδα καγκουράκο να με περνάς με το Crypton από εξωτερική :eek: και πολύ σε χάρηκα! Πολύ θα γούσταρα να άκουγα την περιγραφή σου στους φίλους σου. "Έριξα σε 600άρι!" :beer:
Σας είδα γιδοβοσκοί με τα μηχανάκια σας οχι κατά σειρά αλλα με διαφορά 2-3 λεπτών να σφάζετε τα κόκκινα.Και δεν φτάνει που τα σφάζετε κατεβάζετε με περίσσια χάρη το κινητό απο το αριστερό κουλάδι σας για να το παίξετε δήθεν οτι δεν τρέχει τίποτα...πρέπει να έχει βγεί προκύρυξη μαλακίας δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το φαινόμενο να βλέπεις τουλάχιστον 1 μέσα στη βδομάδα να το κάνει αυτό.Καλά για κράνος ούτε λόγος στην τελική το δικό σας το ξερό θα ανοίξει σαν καρπούζι απο το Σάκη το γλύκα...
amyroukai
18/07/2014, 23:05
Σε είδα να πουλάς αντριλικι στο φανάρι για να ψαρωσει το τσιτσιδο από πίσω. Σορι ρε φίλε, δεν κρατήθηκα, ελπίζω να μη στο κοπαναει για καιρό. Άνοιξε το και εσύ το ρημαδι το σούπερσπορ, αν το ξεκινουσες καλά θα σε αφηνα. Ξερογκαζια και απο συμπλέκτη τίποτα... :)
akis_trevor
19/07/2014, 10:34
σε ειδα μεσηλικα με το fazer 600 να εχεις βγαλει τα τελικα απτην ουρα και να τα τα εχεις βαλει κατω απτο μοτερ!!!! :eek:
wtf????