View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
KostRider
27/09/2014, 19:30
Σε είδα πιπινάκι, να με κοιτάς και να μου σκας χαμόγελο, όλο νόημα, μου έφτιαξες την μέρα...δυστυχώς ήμουν εν κινήσει και δεν έπαιξε κάτι πιο πέρα...
akis_trevor
27/09/2014, 20:18
σε ειδα πριν 2-3 ωρες 800gs τριβαλιτσος,προβλεπε να βγαινεις προς ριο κλπ....:beer:
Σε είδα πιτσιρικά να με κοιτάς φουλ προβλεπόμενο πανω στο σκούτερ και να γουσταρεις.Σου παιξα δυο τρεις φορες τα φώτα κι εσκασες ενα χαμόγελο...
Earentil21
28/09/2014, 15:03
Σε ειδα στον περιφερειακό Βόλου αναποδογυρισμένο.. Ελπίζω νασαι καλα , επαθα μεγαλο σοκ με το θέαμα.. Σε είδα κοπανε στο κεντρο της Λάρισας να σπρωχνεις το παιδί σου μέσα στο δρόμο για να με αναγκάσει ς να σταματήσω.. Πλακωθηκα στα φρένα για να μην σκοτωθει κανένας... Μηχανακιας βλακα δεν είναι βρισιά...
Σε είδα χθές στην γέφυρα της Π. Ράλλη (ρεύμα προς Πειραιώς), λίγο μετά το γνωστό στοκατζίδικο, πάνω στη στροφή της γέφυρας να έχεις πιάσει με το ανάποδο χέρι το γκάζι για να κάνεις το Σταυρό σου με το δεξί διότι στα αριστερά σου υπήρχε Εκκλησία...:rolleyes:
Ρε πότε θα μάθετε ότι δεν τα κάνει όλα στον αυτόματο ο (όποιος) Θεός;;;
Σας είδα χιπστέρια χθες το μεσημέρι στη παραλιακή με τα μούσια και τα κουστούμια σας.
Σε είδα μπουμπού μου να φεύγεις για το λιμάνι για να μπεις στο πλοίο να πας Αθήνα :a35:
Πριν από 5 χρόνια και 2 μήνες σε έφερα καινούρια καινούρια εδώ κάτω και μου χάρισες αμέτρητες όμορφες στιγμές !
Είθε να σε χαρεί ο νέος σου ιδιοκτήτης και να σε προσέχει ώστε να του προσφέρεις κι εκείνου χαρές !
Στενοχωρήθηκα, αλλά σε πήρε καλό παιδί, δικό μας :beer:
Σε είδα Γιώργο και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Είδα και την καλή σου, η οποία μου έκλεισε ναζιάρικα το μάτι, οπότε αναπόφευκτα το ειδύλλιο προχώρησε! Μου ξηγήθηκε πάντως εξ αρχής ότι εσύ θα παραμείνεις η πρώτη της αγάπη και να μην κάνω ζήλιες ;)
Αρχίσαμε ήδη τα παιχνίδια και η συμβίωση προβλέπεται πολλά υποσχόμενη!
Σε είδα σήμερα για πρώτη φορά ύστερα από το μοιραίο. Σου είχαν κάνει "πλαστικές" και σε είχαν συνεφέρει αλλά εγώ σε κατάλαβα από το πίσω φως και την πινακίδα . Ποιος ξέρει τι είπε ο έμπορος στον καινούριο σου και αν με σύστησε σα δικηγόρο ή γιατρό...
καλούς δρόμους να έχετε και συ και αυτός...
Σε ειδα σκατοχοντρε να μου ''πεταγεσαι απ'το στενο'' και ενω ειχα τη μικρη στο αυτοκινητο να παω στον παιδικο,σαν να μην τρεχει τιποτα και η γυναικα διπλα σου να τραβαει τα μαλλια της και να σου ριχνει μπινελικια για την μαλακια που σε δερνει πρω'ι'νιατικα..........που να πας 100 μετρα παρακατω και να σου βγει νταλικα,καργιολη και να παθεις δεκα χιλιαρικα ζημια στο κωλοaudi σου που με εκανες και εχασα δεκα χρονια απ'τη ζωη μου.
Σε ειδα διπλοκαβαλο Tiger 800 το πρωι 5.15 στο ανεβασμα της Συγγρουλιγο πριν τις στηλες.
Τι παθαινετε μερικοι και οταν βλεπετε φωτα να σας πλησιαζουν ...ανοιγετε το γκαζι λες και κανετε αγωνες...
Μια συμβουλη...
Αν θες να φουνταρεις....καντο μονος σου.
Ο συνεπιβατης δεν σου φταιει σε τιποτα...
macdeath_s
02/10/2014, 02:42
Σε είδα επιτέλους κτήνος (SD1290r) στους δρόμους της Αθήνας. Του Πειραιά για την ακρίβεια μιας και ήμασταν Δέλτα Φαλήρου.
Ωραίο το πορτοκαλί αλλά το μαύρο τρελή αλητεία. Είχες και akra τελικό και ο ήχος σήκωνε ότι σηκώνεται και δε σηκώνεται στο ανθρώπινο σώμα :P Παλίκαρε που το χεις καλορίζικο κι από δω και ήρεμα (αν και σε κτλβαινω). Σου είπα πώς να βγείς στα village και από την k@υλα πέρασες φανάρια τα πέρασες όλα και σε είδα μετά να γυρνάς πίσω :p
Υ.Γ. Μας γ@μησες πρωινιάτικο. Για 3η δουλειά θα ψάχνουμε. ΤΙ Η Χ Ο Σ ήταν αυτός!!!!!
KostRider
02/10/2014, 11:15
Σε είδα με το παπί και σε νόμισα για πεζό..βάλε και ένα πίσω φως για να φαίνεσαι τη νύχτα..
SHOOTER045
02/10/2014, 12:43
Σε είδα πριν λίγο με το VFR400 gull arm
Ξέρω ότι καμία διετία το μαστορευες και το κράτησες αυθεντικό, Αυτός ο ήχος δεν θυμίζει τίποτα άλλο,θα έρθω για καφέ και βόλτα
akis_trevor
02/10/2014, 13:48
Σε ειδα με τον καινουργιο μικρο δουκα,να του εχεις βαλει μπαγκαζιερα...:yuck:
Σε ειδα να μου βγαζεις τα ματια με τις βυ:a03:ρες σου πανω στο παπακι δεν φοβασαι μην σου κρυωσουν βραδιατικα..?:a01:
theofilos888
03/10/2014, 00:05
Σε ειδα ρημαδα φλατζοκολλα να κολλας παντου και να μη φευγεις με τιποτα. Σε ειδα και σενα φαναρι να βελτιωνεσαι με τη χρηση της.
σήμερα έκανα μια βολτα Πάρνηθα και ειδα διάφορα. πανω στο πλάτωμα χαιρέτησα 2 αλλα κανεις δεν ανταπεδωσε, ειδα και ελαφια να μην φοβούνται τους ανθρώπους και να τρώνε απο τα χέρια μας..αλλα το κορυφαίο εγινε το βραδυ στην Βουλιαγμένης σε ειδα λοιπόν χαζουλι με το Ducati Multistrada 1100 να καθεσε στο φαναρι και να κοιτας μια εμενα, μια την συνεπιβατιδα μου, ριχνεις 2 ξερογκαζιες (θες και ακραπες παναθεμα σε και ηταν και ασχημες εκει που ηταν) κι αφου ξεκίνησες πλακωμένος για να μας δειξεις οτι μας πέρασες? μαλλον το χάρηκες.... μεχρι που ακουσα απο πισω "τον έχουμε?" οποτε πηρα και το οκ να ανοιξω γκαζι. σε επιασε λιγο πανικός μαλλον που σε περασα και στο επόμενο φαναρι κοίταζες καλα καλα την μηχανή και οχι εμενα πλεον αλλα το γουρλομα των ματιων σου οταν ειδες την μαμα εξάτμιση/θερμοσίφωνα που εχω δεν θα το ξεχασω ευκολα.. τουλάχιστον ήσουν προβλεπομενος.
Σε ειδα το πρωι στο ΚΤΕΟ να πιανουμε κουβεντα... Αν δε μου ΄λεγες οτι οδηγουσες μηχανη, θα φοβομουν να σου δωσω να περασεις τον ληστη...:p
Σε ''μαζεψα'' πριν μια ωρα απο στροφη Τριλοφου στο ''μηδεν''.....σε εσωσε το κρανος φιλαρακι και γλιτωσες τα χειροτερα!!!!!Σπασμενη κατω γναθος και λιγα δοντια!!!
Περαστικα και καλη αναρρωση.
Σε ειδα μεσιε με το Α3 να βλεπεις μπροστα σου οδηγο με Ν που πηγαινε με 40 σε δρομο με μηδεν φωτισμο και οχι ιδιαιτερο πλατος και να αναβοσβηνεις ανυπομονα τα φωτα για να κανει ακρη(?) η να αυξησει ταχυτητα(?)...
peterTHErider
04/10/2014, 10:59
Σας ειδα και σας ξαναειδα και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεστε!γιατι μποτιλιαριζεστε στο κεντρο με τριβαλιτσα και μας κολλατε και εμας απο πισω?γιατι καβαλας μηχανη στο κεντρο αφου στο τελος συμπεριφερεσαι χειροτερα(κλεινοντας τους υπολοιπους με μηχανες)και απο αυτοκινητο?ε?
Και μην πειτε για bmw γιατι και εγω τετοιο εχω...
Το ειδα το παλικαρι ξαπλα και μου σφιχηκε το στομαχι...αφου ειναι οκ παλι καλα...και καλη αναρωση να εχει.
σε ειδε φιλε με το gs που με χεραιτησες εξω απο τη λαμια καλους δρομους σε σενα και στο αλλο gs που ακολουθουσε:beer:
Billymuse
05/10/2014, 15:35
Σε είδα χθες ταρίφα το βράδυ που βάζαμε βενζίνη και εσυ αραχτός πέταξες το τσιγάρο σου απο το παράθυρο καθώς
έβαζες και εσύ βενζίνη..κριμα που δεν άρπαξες φωτιά μαζι με το κάρο σου..
Σε είδα σήμερα το πρωί φίλτατε υπάλληλε πρατηρίου βενζίνης να το γεμίζεις όσο δεν πάει άλλο,είπαμε ρε αδερφέ φούλαρε το...όχι να πάρω και για το σπίτι επειδή σώνει και καλά ήθελες να φτάσεις τα 15 ευρώ στρογγυλά.....
Καμια 30+ bmw να κατεβαινετε προς Πατρα απο Πατρων-Κορινθου.Σας λυπηθηκα ,το νερο που ριχνει ειναι απιστευτο!
Χαζευα τη μηχαναρα σου χθες στο χαλανδρι, μετα εμφανιστηκες κι εσυ και ειπαμε 2 κουβεντες.
Περιμενα μεχρι να το ακουσω να παιρνει μπρος , για να δω πως ακουγονται 2300κυβικα απο 3κυλινδρη μηχανη. Καλες βολτες!
σε ειδα φιλε με το φειζερ. σου ειπα οτι δεν εχεις κωλοφαναρο. φυγαμε με thumb up.
Eversman
11/10/2014, 17:54
Σε είδα φίλε Πειραιώτη εξατμισά, να μου λές Super τιμή και να μου ξηγιέσαι σπαθί, όταν σε ρώτησα αν μπορούμε να βγάλουμε τη μαμά εξάτμιση από την Αφρικάνα και να βάλουμε/προσαρμόσουμε την Ακράπα που μου έδωσε πελάτης, έναντι χρημάτων για δουλειά που του έκανα. Μου έφτιαξες τη μέρα!
Σε είδα και εσένα Πειραιώτη λαστιχά του κώλ@υ, να μου δίνεις τιμή εξωφρενική για δύο λαστιχάκια. "Για σένα φιλαράκι η τιμή, επειδή είσαι της πιάτσας...." Όξω ρέ αλήτη αντιεπαγγελματία!
guzzistas
12/10/2014, 19:00
Σας είδα σήμερα το πρωί... μετά τον Ισθμό, άλλοι προς Επίδαυρο, άλλοι προς Κιάτο..
Πολύ μηχανή ρε, πολύ καιρό είχα να δω τόσους στο δρόμο!
KostRider
12/10/2014, 22:12
Είδαμε πολλούς σήμερα και μάλιστα χαιρέτησαν όλοι! Σε είδα κι εσένα π@παρα με το subaru, να μας περνάς και να μας γεμίζεις σκόνη... Οι κόρνες και οι μούντζες, ελπίζω να σε έκαναν να καταλάβεις την π@παρια σου...
Σας είδα σήμερα στον Β.Ο.Α.Κ.
Μπορεί να μέτρησα και 100 μηχανές. Μεγάλες και μικρές παρέες, με ss, με on-off, με street - γυμνά, μικτά γκρουπάκια, ακόμα και enduro...
Το φχαριστήθηκα ! Εύχομαι να το απολαύσατε σήμερα όπως κι εγώ ! Πάντα όρθιοι :beer:
Σας ειδα πολλους σημερα να χαιρετατε βολταρωντας...:wave2:
Ειδα κι εγω, Merc E230 AMG, με χερα να το πηγαινει απο Σιμου μεχρι Παναγιά.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα χιλιομετρα ομορφης οδηγησης και "αμιλλας" που μου εδωσες.
Ελπιζω να ξαναβρεθουμε και τα χλμ μας να ειναι παντα με ασφαλεια-χαμογελο.
Σας βλεπω μαστορια να με αφηνετε και 2η εβδομαδα χωρις μηχανη...............:moutza:
Βλεπω οτι.....δεν βλεπουν στο δρομο!!!!!!
Παρα τριχα.
chester24
14/10/2014, 07:16
Σας "βλεπω" ρε παλιομπινεδες, να βαζετε χερι στα ξενα μηχανακια τωρα τελευταια με πολυ μεγαλη συχνοτητα. Εχετε πολυ μεγαλο θρασος ρε πουστονια να πειραζετε ξενες περιουσιες που εχουμε ιδρωσει για να αποκτησουμε.
Που θα παει, ενας θα πιαστει επαυτοφορω... Περιμένω πως και πως την ημερα που καποιος εδω μεσα θα γραψει κατι τετοιο.... :evil::mad:
Σε ειδα χθες, στο φανάρι της Κατεχάκη στη Μεσογείων, παλικάρι με το ΧΤ550 αλλά motard και πολύ όμορφο μάλιστα.. Ναι, το κατάλαβα ότι το εφτιαξες μόνος και οτι εχεις κάνει κι άλλα πράγματα....!
Εύγε!
KostRider
14/10/2014, 21:44
σε είδα παππού,μπαίνοντας στην Μακρακώμη στην πλατεία,παρολίγο να σε πατήσω,ευτυχώς σταματήσαμε κι οι δύο έγκαιρα..κατ'άλλα είστε ενάντια στη παράκαμψη του χωριού σας...σε είδα κι εσένα κατσίκα,που παρολίγο να πεταχτείς μπροστά μου..πάλι την γλίτωσα σήμερα..
δευτερα πρωι κρανος γκρι σοει με στικερ μοτο.γρ πισω, πανω σε κλε 500. ποιος?
nikos_abel
15/10/2014, 18:33
Δε θέλω να φράφω γκρίνιες εδώ αλλά....
...μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι; Περνάς με κόκκινο δικάβαλος, δε μιλάω για κράνη κλπ, και μπαίνεις σφήνα με το έτσι θέλω μπροστά σε όλους και μόλις κάνω τη κίνηση να μη σε αφήσω, μου πετάς ένα
"κάτσε ρε φίλε ένα λεπτό να περάσω".
Με κόκκινο. Εντελώς.
:plaf::a31::eleison:
Σε ειδα στα φαναρια με το xt χωρις κρανος και απο πισω η πιτσιρικα (4-5 χρονων) με το κρανος σου... Σε ειδαν και οι Διας απο διπλα και σου εκαναν σημα...
Σε είδα στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Τώρα λογικά θα φορέσεις κράνος την επόμενη φορά. Αν υπάρξει.
amyroukai
16/10/2014, 08:03
Σε είδα corvette μαύρη στην Καβάλας. Ωραίος ήχος, ωραίο σουλούπι. Και περνάω από δίπλα, ρε αθεόφοβε τραχανοπλαγιά, το καπέλο του JR στο ταμπλώ; Ακόμα γελάω...
Σε ειδα σημερα τ οπρωι και δεν μπορω ακομη να συνελθω....
~35 με μαυρο ν μπλουζακι και αβυσσαλεο :a03: ...
κατι μου απαντησες στην αρχικη ερωτηση μου αλλα ξεχασα γιατι μπηκα στο μαγαζι με το που σε ειδα...
Μανουλα....
http://www.youtube.com/watch?v=WYeQgLYUw4A
Για πάμε :
1. Σε είδα κυριούλη να μου πετάγεσαι από το STOP χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, να ακούς τα λάστιχα μου να τρίζουν στα χαλίκια καθώς φρέναρα και να ακινητοποιείς το αμάξι απότομα. Στο παρά 5... Σε κοίταξα κουνώντας το κεφάλι κι εσύ είχες το βλέμμα του χάνου.
2. Σε είδα με τ' αμάξι να πετάγεσαι από STOP, ούτε σκέφτηκες να κοιτάξεις, ούτε να κόψεις, ούτε τίποτα. Πατημένος βγήκες και συνέχισες και όποιον πάρει ο χάρος, ε ;
3. Σε είδα που με είδες από τον καθρέφτη του αμαξιού σου και να μου κλείνεις το άνοιγμα που είχες από δεξιά να μην περάσω στη διήθηση. Οκ. Φρένα, πάμε από την άλλη αφού άφησες τώρα άνοιγμα στ' αριστερά. Ξανά τα ίδια. WTF ? Με ήξερες ή έχεις γενικά θέμα με τις μηχανές ; Για την ιστορία περίμενα πίσω σου μέχρι που ακινητοποιήθηκες στην κίνηση και πέρασα ά ν ε τ α και χ α λ α ρ ά από δίπλα σου.
4. Σε είδα να πετάγεσαι από θέση (παράνομης) στάθμευσης και σα να μη τρέχει τίποτα να μου κόβεις το δρόμο. Εμ βέβαια, είχες τη λιμουζίνα και όλοι άλλοι δεν υπάρχουν, συγνώμη κιόλας. Μ΄έσωσε το γκαζάκι της μηχανής.
5. Σε είδα να πετάγεσαι με όσα από στενό στ' αριστερά (εννοείται δεν είχες προτεραιότητα) και να συνεχίζεις πατημένος. Χρησιμοποιούν κι άλλοι το δρόμο, you know ? Ευτυχώς πάω σαν κότα σε ορισμένα σημεία, σα να τα μυρίζομαι τα "περιστατικά".
edit: (παρολίγο να τους ξεχάσω αυτούς)
6. Σας είδα κι εσάς με cbr 125 (δικάβαλο, ακράνοβιτς κλπ.) να επιχειρείτε να κάνετε αναστροφή, να με βλέπεις οδηγέ και παρόλα αυτά να πετάγεσαι μπροστά μου προσπαθώντας με με προλάβεις. Κόβω εγώ καλού κακού και καλά έκανα γιατί σου 'σβησε το μηχανάκι και μου έμεινες μπάστακας στη μέση. Παρολίγο να σου πέσει κιόλας με τον άλλο από πίσω να κάνει κάτι άτσαλες κινήσεις... God have mercy.....
Το ξέρω ότι μπροστά στην Αθήνα δεν πιάνουν μία τα παραπάνω, αλλά για το Ηράκλειο, για ένα μόλις πρωινό είναι TOO MUCH :priest:
Κι ένα ευχάριστο:
* Σε είδα μούργο αραχτό και λάιτ ξαπλωμένο στην άκρη μαζί με τα 2 αδερφάκια σου. Σταμάτησα να σας χαζέψω γιατί ήσασταν πολύ χαριτωμένα και ήρθες και κόλλησες τη μουσούδα σου στο πόδι μου. Άμα είχα αυλή θα σας είχα μαζέψει και τα 3 ! Δυστυχώς μπόρεσα να σου προσφέρω μόνο ένα χάδι... Μου έφτιαξες τη μέρα πάντως ! :loukaniko:
Σε είδα χθες το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο με το "Suzuki DL 650 V-STROM μαύρο, με λίγα χιλιόμετρα, σε άριστη κατάσταση" και σου' φτιαξα ήδη όπως βλέπεις την αγγελία που θα βάλεις σε κανά 2μηνο που θα θες να το ανταλλάξεις "με Polythron 300 s-i σε παρόμοια κατάσταση", γιατί πλέον (σαν καλό θυματάκι που είσαι και ακολουθείς επακριβώς τις επιταγές της μόδας) δε σε βολεύει το Στρώμα μιας και χρειάζεται και τα 2 χεράκια στο τιμόνι για να ξεκινήσει και δεν μπορείς να κάνεις λάικ ταυτόχρονα με την εκκίνηση.. ΒΛΑΚΑ! Περιμέναμε 3 μηχανές στο φανάρι ΒΛΑΚΑ με τα αυτοκίνητα να περνάνε δεξιά-αριστερά ΒΛΑΚΑ να βάλεις το κινητό στην τσέπη ΒΛΑΚΑ και να ξεκινήσεις ΒΛΑΚΑ! :moutza:
amyroukai
16/10/2014, 14:44
Σε είδα με την παράνομη να σου κάνει διάλεξη με αυστηρό ύφος: ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙΣ; Όχι πες, είσαι χαρούμενος με αυτήν; Γιατί δεν φεύγεις; Τι θα κάνεις στη ζωή σου, μου λες, με έναν τέτοιο άνθρωπο; Δεν θέλεις το κάτι παραπάνω; Σε ικανοποιεί αυτό το πράγμα; Πες μου!
Το ότι έχει ένα δίκιο το έχει η άτιμη, άμα έχεις την ατυχία να γίνεις ζευγάρι με βαμπίρ πρέπει να φεύγεις. Αλλά τέτοια διάλεξη από 20χρονη (που το "η ζωή σου" μάλλον μεταφράζεται στην επόμενη εβδομάδα, άντε μήνα) ήταν πολύ αστεία.
spyrakos35
16/10/2014, 20:06
.......... (που το "η ζωή σου" μάλλον μεταφράζεται στην επόμενη εβδομάδα, άντε μήνα)...........
εξαρτάται τον τραπεζικό λογαριασμό
Σε είδα Μίλτο Σαββάτο απόγευμα στον όμορφο Άγιο Νικόλαο και ήπιαμε τις καφεδάρες μας στη θάλασσα δίπλα μετά motoσυζητήσεως :D
Να είσαι πάντα καλά :beer:
Σε είδα Κωστή (Τσομπάνη) και πολύ χάρηκα που τα είπαμε έστω και για λίγο. Καλά χλμ φίλος και θα τα πούμε λίαν συντόμως στα λημέρια σου.
Πάντα όρθιος !!!
:beer::beer:
σε ειδα να εχεις παθει...
ΧΙΟΝΙΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!! :lol::lol:
325296
κοριτσια τρεχατε!!!!!!!!! :lol::lol:
325297
amyroukai
20/10/2014, 16:56
325297
Σε πάει γ@μιώντας;
panos_zip
20/10/2014, 16:59
Σας είδα TDMάδες την Κυριακή το απόγευμα να γυρνάτε από Τρίκαλα Κορινθίας (μαλλον) και σας χάρηκα.
Σας είδα και εσάς στην εθνική με τα cb400 αργότερα την ίδια ημέρα να γυρνάτε προς Αθήνα.
:beer: σε όλους!
Να πω όμως και κάτι που είδα και δεν μου άρεσε.
Ήμουν με το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από το κονβόι των tdm στην κορίνθου-πατρών στο ρεύμα προς αθήνα. Κάποια στιγμή βλέπω από τον καθρέπτη ένα αυτοκίνητο, με αναμένο το αριστερό φλας, να έρχεται προσπερνώντας τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω μου. Έκανα και εγώ λίγο δεξιά και τον άφησα να με περάσει. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο φτάνει τα tdm και με το αριστερό φλάς αναμένο θέλει να τους προσπεράσει.
Και εκεί έγινε το περίεργο. Ενώ τα όλοι κινήθηκαν σχετικά δεξιότερα στον δρόμο, ο τελευταίος tdmας ο οποίος ήταν και δικάβαλος, αρνείται να κάνει στην άκρη.
Το αυτοκίνητο με το φλάς αναμένο έχει πλέον πλησιάσει αρκετά την μηχανή. Ο τύπος συνεχίζει να μην τον αφήνει να περάσει επειδηκτικά, κάνοντας μάλιστα μανούβρες να τον κλείσει και να μην τον αφήσει να περάσει και κάνοντάς ττου κάτι νοήματα με τα χέρια που λόγω δικής μου θέσης δεν μπορούσα να τα δω.
Πλησίασα λίγο και βλέπω την μηχανή να κινείται στην διπλή διαχωριστική ακριβώς, το αυτοκίνητο με το αριστερό φλάς αναμένο να κάνει σινιάλο με τα φώτα και ο tdmας να του δείχνει με υφος περίεργο τις ταμπέλες οι οποίες έγραφαν "70". Το χέρι του κουνιόταν με στύλ "που πας ρε να περάσεις δεν βλέπεις τα όρια ταχύτητας?" κλπ κλπ.
Το θέμα είναι ότι το κονβόι πήγαινε με 100-120 σταθερά και κάνανε και προσπεράσεις. Οπότε το ύφος του tdmά φαινόταν πολύ αλαζονικό.
Δεν τους ακολούθησα όμως για να δω πότε και άν τον άφησε να περάσει. Έβλεπα όμως για πολύ ώρα το αυτοκίνητο με αναμένο το αριστερό φλας.
Να πω ότι η συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν ήταν καθόλου επιθετική, απλά ήθελε να προσπεράσει.
Και ότι το υπόλοιπο κονβόι των tdm δεν είχε την ίδια συμπεριφορά. Μόνο ο τελευταίος.
Αν το διαβάζεις, ειλικρινά ρε φίλε, τι σε πείραξε???? Ας έκανες λίγο δεξιά και όλα θα ήταν μια χαρά.
Σε ειδα και χαιρετηθηκαμε pacman!:wave2:
SHOOTER045
21/10/2014, 12:00
Σε είδα και ήπιαμε καφέ bradipus- Χρήστο
Να σαι καλά και πάντα όρθιος
Δουλειά δεν κάναμε, αλλά ότι χρειαστείς εδώ είμαι
Σε ειδα τυπακο με το bmw r80gs μαλλον να το παρκαρεις και τρουπωσες μεσα σε μια τετραοροφη οικοδομη στο υπογειο της στο οποιο το εχετε κανει συνεργειο? απεναντι απο παλιο θερινο cinema στη πατρα..:cool:
Christos ktm R
21/10/2014, 13:53
Δεν είδα κανέναν χτες από Θεσσαλονίκη Πρέβεζα εκτός από 2 σκούτερ.κριμα
o_gavros
21/10/2014, 17:39
325297
Εγώ πέτυχα το γιο τού τον Αύγουστο! :p
325371
Edit: ανάθεμα τα κινητά
Σε είδα (τι διάολο, σα μαγνήτης τραβάω τα περιστατικά τελευταία...) "κύριε" να ξεκινάς από τη δεξιά άκρη του δρόμου που ήσουν παρκαρισμένος με το scooterάκι σου, ούτε λόγος για να ελέγξεις φυσικά, να κόβω ταχύτητα και να σε αποφεύγω κάνοντας μία λωρίδα αριστερά και να συνεχίζεις να μου χώνεσαι σχεδόν κάθετα για να περάσεις δύο λωρίδες καπάκι και να κάτσεις τέρμα αριστερά.
Ούτε σου κόρναρα, ούτε σε έβρισα, ούτε καν μια χειρονομία, έτσι; Αφού δεν έγινε τίποτα απλά αποφάσισα να σου μιλήσω με ευγένεια και με ύφος φιλικό. Είχες μεγαλύτερη ηλικία από μένα και υπέθεσα ότι ίσως κάτι σε απασχολούσε και δεν πρόσεχες, τουλάχιστον να σε "αφυπνίσω" να μη πάθεις τίποτα μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου και να μην πάρεις και κανέναν άλλο μαζί σου...(*) Το μόνο που σου είπα λοιπόν όταν σταματήσαμε στο φανάρι (εκ των υστέρων είμαι σίγουρος ότι θα το έσφαζες κιόλας αν μπορούσες) ήταν να ελέγχεις και να ανάβεις το φλας να προειδοποιείς μα δεν είναι κόπος, γιατί ήδη σου έκανα χώρο και συνέχιζες να βρίσκεσαι σε πορεία σύγκρουσης με μένα.
Ε, κατάφερες και μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι με τη συμπεριφορά σου. Εννοείται ζήτησες και τα ρέστα με τρόπο πολύ άσχημο και φάνηκε ότι δεν υπολογίζεις κανέναν μα κανέναν άλλο εκτός από την πάρτη σου. Στο πρόσωπό σου είδα γιατί αυτή η χώρα έφτασε στη σημερινή της κατάντια. Ειλικρινά δε πλήρωσες τη συμπεριφορά σου γιατί έχω περισσότερα να χάσω από σένα, αλλά η ανοχή (γιατί καθαρά για ανοχή πρόκειται απέναντι σε σένα και το "σινάφι" σου) έχει και τα όριά της.
Σε θυμάμαι.
Κάποτε ΟΛΑ πληρώνονται!
Σιχαμένοι "άνθρωποι". Πραγματικά λυπάμαι.
(*) ώρες ώρες δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω να εύχομαι να ψοφήσετε όλοι σας μπας και ξεβρομίσει ο τόπος....
Τα είπα και ηρέμησα (λίγο). Συγνώμη.
taisteal
21/10/2014, 18:33
Σε ειδα χθες δολοφονε να σφαζεις το στοπ και να στελνεις φιλο μου στο νοσοκομειο με σπασμενο ποδι..
Bradipous
21/10/2014, 18:36
Σε είδα και ήπιαμε καφέ bradipus- Χρήστο
Να σαι καλά και πάντα όρθιος
Δουλειά δεν κάναμε, αλλά ότι χρειαστείς εδώ είμαι
:beer:
Σε είδα ομόσταυλε με το factory έξω από το megastock bazzaar της Π.Ράλλη.
Σε είδα και σένα με το f650gs στη χαμαστέρνας...
Κουλουριασμένο πάνω στο ρεζερβουάρ...
Με το κακόμοιρο το μοτεράκι να ζορίζεται...
Να στρίψεις πιο γρήγορα από μένα.
(Εγώ χαλαρός να έχω μείνει μαλάκας)
Μπράβο με πέρασες. Είσαι πρώτος.
o_gavros
23/10/2014, 19:55
Σε είδα Comando στα Πατήσα!
325515
akis_trevor
23/10/2014, 21:47
σε ειδα γερακο μου τις τελευταιες μερες να εχεις καταπεσει πολυ.ηρθε ο γιατρος και αν και ελπιζα οτι ισως κατι μπορει να βοηθησει,ηξερα οτι θα σε κοιμιζαμε.
μετα βιας περπαταγες,και ειχες αρχισει να πονας πολυ απτα αρθριτικα.πλεον ειχαν πειραχτει και τα νευρα στα ποδια σου.στον προστατη σου τα πραγματα χειροτερευαν,οποτε μαλλον καλυτερα ετσι.
σε θαψαμε κοντα εκει που σαρεσε οταν ησουν μικροτερος,διπλα στα ξυλα,εκει που σκαρφαλωνες γιατι ειχε μυρωδιες.χρονια ειχα να σε δω να τρεχεις,να γαυγιζεις,να σαχλαμαριζεις.περασες αρκετα τον μεσο ορο ζωης σου..να σαι καλα αντρουλη μου.....:sad::sad::sad:
ελπιζω να τα ξαναπουμε....
Σε ειδα κουλουριασμενη και παγωμενη μπροστα στα σκαλοπατια του μαγαζιου μου.
Ολοι γυρω να σε κοιτανε απορημενοι και αρκετοι να χασκογελανε.
Με εσενα;
Με την καταντια τους;
Που εβλεπαν ενα νεο ανθρωπο να χαραμιζεται;
Σε ρωτησα το ονομα σου μου ψελισες "Νεφελη".
Καποια στιγμη σηκωθηκες με δυσκολια και φευγοντας μου ειπες "Δεν πειραζει ασε με,εχω υπαρξει και χειροτερα...."
:(
amyroukai
24/10/2014, 08:45
Σε ειδα να περπατας στη γεφυρα βαρυμπομπης πιανοντας το ποδι σου. Το gsxr διπλα, δεν φαινοταν να εχει ζημια, μαλλιν ηταν χαλαρη σουπιτσα λογω βροχης και απροσεξιας. Παλι καλα που δεν ηταν χειροτερα, με τη φορμα και το αθλητικο ρε γμτ...
Τεο... :(
taisteal
24/10/2014, 15:20
Σας ειδα ζευγαρι πολωνων ποδηλατων φορτωμενοι οσο δεν παιρνει,μεσα στη βροχη και με απιστευτο αερα,να λετε αστεια μεταξυ σας και να
ειστε μεσα στο χαμογελο...
Καλους δρομους να εχετε...
:a23::a23::a23::a23:
amyroukai
25/10/2014, 20:54
Σε είδα, τριανταρη, ντυμένο "κανονικά", καθαρό, να ζητάς εξω απο το σουπερμαρκετ κέρματα για φαγητό. Έχω ξαναδεί και αλκοολικούς και ζακια και διάφορους περίεργους να κάνουν το ίδιο. Το να έρχεται κάποιος που θα μπορούσα να είμαι εγώ, να λέει ότι είναι άνεργος πόσο καιρό και θέλει κάτι να φάει... Γαμω το κέρατό μου. Και βλέπεις τους μαλάκες στην τηλεόραση να χαίρονται που πέρασαν οι τράπεζες το κρας τεστ. Στο διάολο με την κωλοχωρα αυτή πιά...
Eversman
26/10/2014, 09:46
Σε είδα εχθές το βράδυ να κάνεις όπισθεν με φόρα,χωρίς έλεγχο, από κάθετο (παράνομο) παρκάρισμα, ενώ περνούσα από πίσω σου, κινούμενος κανονικά στον άξονα του δρόμου. Για καλή μου τύχη το πεζοδρόμιο ήταν σχεδόν ένα με τον δρόμο και το καβάλησα. Δεν είχε την ίδια τύχη το Citroen που ερχόταν από πίσω μου.
Πού πάς βρέ άνθρωπε 84 χρονών και θές να οδηγήσεις, έχοντας αντανακλαστικά μπανάνας? Έλεος, το υπουργείο μεταφορών μου μέσα, με τις "ανανεώσεις" του!
Σε είδα 4 η ωρα το ξημέρωμα στην Κηφησιας με το ψωλοκρυο κι εσύ να εχεις το γκαμπριο ανοιχτό και να βγαζεις "αγαπουλες,σελφι".....
Σας είδα κι αλλους μεθυσμενους και ημιμεθυσμενους να πηγαίνετε σαν τα σκατά χτες το βράδυ.
Υγ.Σε είδα κι εσενα με το κοκκινο Mini να πηγαίνεις τάπα την Κηφησιας με σφήνες. Ξέρω μαλακια αλλά πολύ με αρεσες!!!(κυρίως γιατί το είχες )
Σε είδα McTalas σήμερα κατά τις 06:30 στη Λ. Λαυρίου...
:wave2:
Σας είδα ο ένας με ΧΤ660 και ο άλλος με NC700X να έχετε κέφια πρωί πρωί στο ανέβασμα της Κηφισίας..
Ε μπήκα κι εγώ με το ΤΑ στο παιχνίδι και καταφέραμε,
α) να απορούν όλοι με εμάς :confused:
β) να μυρίσει "ψοφίλα" όλη η Κηφισίας από τα αχαλίνωτα άγρια άλογά μας!!! :rotflmao:
Πλάκα είχε πάντως! :D
zannisvel
29/10/2014, 00:08
Σε είδα σήμερα το απόγευμα πεσμένη αναίσθητη στη Συγγρού πριν το τη γέφυρα για το Πειραιά και να σου κανουν μαλαξεις μέχρι να ερθει το ασθενοφορο. Δεν ειδα μηχανη, πρεπει να ήσουν πεζή... Ελπίζω να τα κατάφερες και να γίνεις καλά. :(
agamoi-thytai
29/10/2014, 15:32
Σας βλέπω κάθε μέρα έξω από το σχολείο να βάζετε τα μικρά παιδιά πάνω στα δίκυκλα και χωρίς κράνος.
Και φυσικά τροχαία πουθενά.
(Αν και νομίζω πως όποιος τολμούσε να γράψει έξω από σχολείο, μάλλον θα του ερχόταν μετάθεση για του διαόλου τη μάνα)
Σε ειδα με το παπακι, να ριχνεις μια γρηγορη ματια πισω σου να δεις μηπως ηταν κανενα στρουμφ & να την ''κανεις'' με κοκκινο και χωρις κρανος εννοειται!
Σε ειδα μ@υνακι να προσπαθεις να παρεις το κρανος που ειχα "κλειδωμενο" στη σελα (δεν ηξερες κιολας, γιδι).
Δυστυχως (η μαλλον ευτυχως) με ειδες κι εσυ που ερχομουν με το καδρονι και την γλυτωσαμε κι οι δυο.
KostRider
31/10/2014, 00:29
Σε είδα φίλε νταλικέρη, να βγάζεις δεξί φλας να σε περάσω και μάλιστα έκανες και λίγο άκρη! Σου κορναρα περνώντας, καλούς δρόμους! Σε είδα κι εσένα φίλε με το αυτοκίνητο, να κάνεις άκρη για να περάσω με διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα οχήματα, πρέπει να είσαι κι εσύ μηχανόβιος, κόρνα και πέρασα! Σας ευχαριστώ και τους δύο!
mikRRopixel
31/10/2014, 09:44
Σε είδα σήμερα το πρωί στη Ν.Ιωνία γελοίε ταξιτζή πίσω μου, να μου κορνάρεις επειδή τόλμησα να σταματήσω σε διάβαση πεζών για να περάσει μια γιαγιά. Αυτή είναι η παιδεία σου, αυτή είναι και η παιδεία που περνάς στα παιδιά σου. Περαστικά σου!
Σε ειδα με το ktm 690 να εχεις ωραιο ρυθμο! Εφτασα στη δουλεια νωριτερα... χωρις να το καταλαβω:p
KostRider
31/10/2014, 12:07
Σε είδα φίλε με το tdm , να φοράς κράνος! Σταμάτησες για να πάρεις καφέ και μου είπες πως τώρα θα το αγόρασες και το πήγαινες στον μάστορα για έλεγχο!Σου ευχήθηκα καλούς δρόμους και πάντα όρθιος! Ωραίο ήχο έχουν και οι ακράπες σου!
amyroukai
31/10/2014, 12:16
Σας βλέπω στη βροχή ακράνωτους και απορώ...
Σας βλέπω με το dainese σουξουμουξου αλλά με υφασμάτινο παντελονάκι και σκαρπίνι και χαμηλή καλτσα να φαίνεται η γαμπίτσα και απορώ...
Σας είδα παππούδια να περνάτε αυτοκτονικά το δρόμο περπατώντας απαθείς αλλά με τα μάτια καρφωμένα στα οχήματα που φρέναραν πανικόβλητα και μετά είδα και τα παιδάκια που κρατούσατε από το χέρι...
Λίγο ήταν, χάθηκε και εκείνο...
SHOOTER045
31/10/2014, 13:00
Σας είδα το πρωί
2 τροφαντες αγελαδιτσες να μου κανετε εμφάνιση στο στροφιλικη προς Έδεσσα.
Δεν φταίγατε εσείς, αλλά το ζώο το αφεντικό σας
nikos_abel
31/10/2014, 15:03
Σε είδα σήμερα το πρωί στη Ν.Ιωνία γελοίε ταξιτζή πίσω μου, να μου κορνάρεις επειδή τόλμησα να σταματήσω σε διάβαση πεζών για να περάσει μια γιαγιά. Αυτή είναι η παιδεία σου, αυτή είναι και η παιδεία που περνάς στα παιδιά σου. Περαστικά σου!
Είδα και εγώ έναν εκπληκτικό νέο με ένα παρτάλι, να μου κορνάρει φρενάροντας και μετά να μου φωνάζει, επειδή δεν προσπέρασα από αριστερά το αυτοκίνητο που σταμάτησε εμπρός μου και το οποίο πήγε να κόψει απότομα αριστερά για να προσπεράσει το ταξί που σταμάτησε ξαφνικά μπροστά του.
Planning ahead το λένε στο χωριό μου....
Σε ειδα να εχεις μεινει στην αριστερη λωριδα στην εθνικη και να εχουν κολλησει απο την κινηση ολοι!
Σας ειδα να τρακαρετε και να κλεινετε την αριστερη λωριδα περιμενωντας μαλλον την τροχαια...:look:
ypapadio
31/10/2014, 21:16
Σας είδα στρώματα και βαραντέρο στα διόδια Μαλγάρων!
Σε είδα σκουτεράκια κάτω απο την γέφυρα μετά την Αρκίτσα να περιμένεις να κόψει η μπόρα!
Σας είδα και εσάς στα Οινοφυτα Φούλ προβλεπέ!!!
Εγω δυστηχώς με το κουτί!!!!:mad::cry:
Red Rider
01/11/2014, 23:50
Σε είδα με το gsr απόψε το βράδυ στον περιφερειακό του λιμανιού.
Κάναμε και ένα πάτημα γιατί ήθελα να δοκιμάσω τα καινούργια πραγματάκια που έβαλα στο αυτοκίνητο...
Τελικά έπιασαν τόπο τα λεφτά που του έριξα ;)
σας ειδα μετα busa στη λαμια το μεσημερι οπως και τα δυο xr 125 :beer:
σε ειδα ΒΛΑΚΑ τελευταια στιγμη στο Δελτα φαληρου σαββατο νυχτα σε σημειο με 0 φωτισμο εγω αριστερα να στριβω με τον δρακο και ξαφνικα να κατεβαινεις απο το ρυθρο αριστερα μου, στην μεση του πουθενα, ντυμενος στα μαυρα! αμα σε ακουμπαγα σκοτωνομασταν και οι 2!!!
CustomBoy
03/11/2014, 12:42
Με είδες εχτες το βράδυ να μένω απο βενζίνη,και να σταματάς για να με βοηθήσεις...μου εκανες πατάκι μεχρι το πλησιέστερο βενζινάδικο..Γλίτωσα αρκετό σπρώξιμο ,να σαι καλά και καλους δρόμους
ΥΓ κατι πρεπει να γινει με την βενζίνη κ την περίπτωση μ ρπστ μου χαχα
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
04/11/2014, 08:37
σε ειδα χθες μεσιμερι στην μιχαλακοπουλου, αλλα δεν σε προλαβο.
ενα βισινι πραμα κατι σαν manster, με ηχο εξατμισης mpazani. Το μονο που προλαβα να δω υταν ο ιμαντας κινησης στα δεξια. τι να ησουν αραγε?
amyroukai
05/11/2014, 10:03
Σε είδα τροχαιε να σταματας κόσμο στον παραδρομο, να τον βάζεις υποχρεωτικά σε χώρο με κορίνες, όπου περιμεναν κιτρινοφορεμενα παιδάκια με έντυπα στατιστικά μάλλον, να ξέρει ο εργολάβος της ΕΟ που πάμε; ελπίζω να σας πετύχω στο γύρνα.
George_Sp
05/11/2014, 19:39
Σε είδα μικρέ μουργάκο να περπατάς τρομαγμένος στο διαχωριστικό της Εθνικής Οδού-Κηφισσού στο ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα για Πειραιά. Είχε τόσο κίνηση που στη διήθηση δε γινόταν με τίποτα να πλακωθώ στα φρένα και και να σταματήσω με αλάρμ. Τουλάχιστον ειδοποίησα την αστυνομία στην επόμενη έξοδο. Ελπίζω να ζεις :(
Σε ειδα να παραβιαζεις το στοπ & οταν προλαβα να φρεναρω και να σ'αρχισω στις κορνες, ζηταγες & τα ρεστα... εφαγες τα ''κοσμητικα'' σου επιθετα & ηρεμησες...
dimmie_72
14/11/2014, 16:35
Σήμερα, σε market γνωστής αλυσίδας
326978
Τι έγινε ρε παιδιά? Άνοιξε το Τριώδιο? Σε είδα σήμερα στον Πειραιά, με αυτό το…. το…. το…. πράμα!
326981
amyroukai
15/11/2014, 11:29
Σε είδα να μου κάνεις σήμα να σταματήσω. Σταματάω λίγα μέτρα μετά για να μην είμαι μέσα στη μέση της πλατείας, διπλοσταματημένος μαζί με τους άλλους.
"Γιατί δεν σταματήσατε κύριε;" Άν δεν είχα σταματήσει δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα, δεν νομίζετε; "Ναι αλλά εγώ σας έκανα σήμα εκεί" Ναι και εκεί είμαι μέσα στη μέση όμως, εδώ είμαι στην άκρη και ασφαλής. "Άδεια-δίπλωμα-ταυτότητα-ασφάλεια". Ασφάλεια έχω μόνο από σκαναρισμένο πρωτότυπο γιατί ο ασφαλιστής δεν την έχει στείλει ακόμα. "Ναι αλλά θα σας γράψουμε". Ναι αλλά είμαι ασφαλισμένος, οπότε δεν θα με γράψετε γιατί άλλος έχει κάνει την παρανομία και δεν μου έχει στείλει εγκαίρως το ασφαλιστήριο μου όπως οφείλει, καίτοι είναι πληρωμένο. "Ξέρετε τι βρισίδια έχουν πέσει από τηλεφώνου παρουσία μας σε ασφαλιστές;" Όχι, ξέρω ότι είναι μία το πρωί και δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν τέτοια ώρα και ότι θα μπείτε στο online στο περιπολικό, θα δείτε ότι είμαι ασφαλισμένος και άρα νόμιμος και δεν θα με γράψετε :) "Το τι βλέπουμε είναι δική μας δουλειά, εσείς έπρεπε να την έχετε". Ναι αλλά δεν την έχω όμως, την έχω πληρώσει και την βλακεία αλλουνού δεν θέλω να την χρεωθώ, μου φαίνεται παράλογο και λάθος.
Φεύγει.
Γυρίζει.
"Να φέρετε ως την Τρίτη το πρωτότυπο, καλό βράδι".
Θενξ, τροχαίε.
Σας είδα παρεα βεστρωμαδες χθες ,στην εξοδο του Βόλου.Ηταν ωραία μέρα για βόλτα.
Σε ειδα να φευγεις με κοκκινο χαλαραα:confused: