Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

γιωτάς
17/11/2014, 20:41
Σε είδα με το παλιό 600αρι στη Λαυρίου, στο φανάρι των Sweetwaters. Τα είπαμε και γελάσαμε για λίγο μέχρι να ανάψει πράσινο. Σε είπα "παππού", με είπες "παιδί" σου και πως εμείς οι "νέοι" σου φαινόμαστε "άχαροι". Όντως ο νέος ωραίος αλλά ο παλιός.... Να το χαίρεσαι μάστορα το εργαλείο. Πόσα χλμ να εχεις άραγε?

Σας είδα και σας ΙΧδες λίγο παρακάτω να έχετε σταματήσει δίπλα-δίπλα για δευτερόλεπτα και να έχετε κλείσει το ένα ρεύμα προς Μεσόγεια, ώσπου ο ένας ξαφνικά έκανε όπισθεν και επιτόπου μέσα στη λεωφόρο και έφυγε με-τα-όσα προς το αντίθετο αφού πρώτα χτύπησε 2 - 3 κουτιά. Αν ήμουν πίσω σας θα μάζευα κομμάτια. Αν κατάλαβα καλά τσακωθήκατε αλλά ποιος ξέρει τί είδε αυτός που έφυγε έτσι όπως έφυγε???:a016:

Σας είδα και σας τροχαίους να οδηγείτε χωρις ζώνη και κινητό στο χέρι. Τελικά.... no hope

KostRider
17/11/2014, 22:55
Σε είδα άθλιε να περιμένεις στη διασταύρωση και να έχεις στοπ, μόλις έβγαλα φλας να στριψω αριστερά , εσύ δεξιά με στοπ, πετάγεσαι και πλακωθηκα στα φρένα...την κόρνα , τα σινιάλα και το βρισίδι, τα έφαγες, ευτυχώς σταμάτησες στην άκρη και γλιτώσαμε τη στουκα, γρόθε....βιαζόμουν, αλλιώς θα άκουγες κι άλλα γαλλικά...

Σε είδα κι εσένα που μου έκανες σινιαλο, γιατί μετά τη στροφή είχε μπλόκο και γίδια μέσα στο δρόμο, φίλε, να είσαι καλά που με προειδοποίησες και έκοψα έγκαιρα...

Billymuse
18/11/2014, 05:19
Σε είδα τρελέ μου και σε έψαχνα σε ποια Πίνδου ήσουν παλι καλά όχι σε κανα Αγ.Στέφανο :lol:
χάρηκα και για το καφεδάκι που είχαμε και τα είπαμε..καλη επιστροφή Taisteal:beer:

amyroukai
19/11/2014, 10:02
Σας είδα φασίστες καταληψίες της αριστερής λωρίδας.
Σας είδα να προκαλείτε μποτιλιάρισμα ΜΟΝΟ αριστερά στις τρεις γέφυρες, με μιά λωρίδα σταματημένη για 200-300 μέτρα πριν το μποτιλιάρισμα στις άλλες δύο (που κινούνταν αργά, απλώς). Σας είδα κοπρίτες με τα αυτοκίνητα να κάνετε φρεναρίσματα πανικόβλητοι και τιμονιές δεξιά για να κερδίσετε λίγα μέτρα και ποιός έρχεται από πίσω χεστήκατε. Για το ότι "σπρώχτηκα" και στριμώχτηκα ανάμεσα σε άναρχα κινούμενα οχήματα ηλιθίων με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων που πετάγονταν ως δύο λωρίδες δεξιά, για το ότι δεν με κάρφωσε κανένας άλλος από πίσω που δεν περίμενε ΤΟΣΗ μαλακία μαζεμένη σε μιά ανοιχτή στροφή, για το ότι (αυτό πες μαλακία μου) έπρεπε να ισορροπώ και το γαμημένο το πίσω φρένο που μπλόκαρε δυο τρεις φορές ευτυχώς χωρίς να κοπανήσω πουθενά, δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω...

Και είδα και εσένα ΜΑΛΑΚΑ με το βέρσις και το AGV λίγο παρακάτω, να παίζεις μπλοκ πας γιατί είσαι πολύ άντρας, αλλά χέρια για διήθηση δεν, το κατάλαβες στο πρώτο κενό.

Είδα και τον απόλυτο αρσενικό με το ημιυδρόψυκτο GS1200ADV. Εννοείται αριστερά, ε; Πλησιάζει τα αυτοκίνητα. Ψάχνει το κουμπί, ενεργοποιεί το ηλεκτρονικό μετρητήρι της τούρατεκ που αναγράφει σε ειδική οθόνη το ακριβές κενό ανάμεσα στις λωρίδες και υπολογίζει με τι ποσοστό επιτυχίας θα γίνει η διήθηση. Ανάβει τους φάρους, βγάζει ανακοίνωση "ΑΧΤΟΥΝΓΚ ΚΟΥΤΑΚΕΝ: ΜΠΑΓΙΕΡΙΣΕΝ ΜΟΤΟΡΕΝ ΒΕΡΚΕ ΠΑΠΟΡΙ ΑΠΡΟΑΤΣΙΝΓΚ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΔΙΗΘΗΣΕΝ, ΣΒΑΙΝ". Περιμένει να πρασινίσει η ένδειξη στο τούρατεκ. Περιμένει να δει ότι δεν είναι λάθος η ένδειξη. Περνάει, διαστακτικά και παρακολουθεί τις αποστάσεις ανάμεσα στα δύο οχήματα. Κοιτάει τον έναν οδηγό δεξιά του αφ'υψηλού με υπεροπτικό ύφος. Κοιτάει την συνοδηγό αριστερά και προλαβαίνει να της πει "έχω κότερο, έλα για βόλτα". Εν τω μεταξύ από πίσω του έχεις ανάψει τσιγάρο ακόμα και αν δεν καπνίζεις, έχεις φάει ένα τοστάκι, έχεις βράσει έναν ελληνικό χωρίς να χυθεί, τον έχεις πιεί και σκέφτεσαι για δεύτερο, έχεις σπαμάρει σε δέκα θρεντ στο μοτο.γρ, έχεις αλλάξει στάτους στο φέισμπουκ σε "σε απόγνωση" και ο GSάκιας ακόμα περνάει δύο αυτοκίνητα. Και το ξανακάνει στο επόμενο κενό. Safety first. Αλλά να μπει σε μία λωρίδα, αφού έτσι και αλλιώς ΔΕΝ πάει πιο γρήγορα από τα κουτιά, ούτε λόγος. Η μηχανή προσφέρει ευελιξία, αφού.
Και γαμώ την καταδίκη μου μέσα, αμέσως μόλις τον πέρασα τον ηλίθιο βγαίνει ένα αρχιδοκουτί να χωθεί από την αριστερή στη μεσαία με αγωνιάρικη τιμονιά, το "προλαβαίνω να αλλάξω λωρίδα πριν με πλησιάσουν οι μηχανές, έχω το μάτι κολλημένο στον μεσαίο καθρέφτη και ξέρω" και μου κόπηκε η μαγκιά, παρέα με πολλά χρόνια ζωής. Στο διάολο πιά, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.

notakos600
19/11/2014, 12:23
Σε είδα και ακόμη απορώ πως την έχει γλυτώσει το παιδάκι. Μπαμπάς (ο θεός να τον κάνει) με TDM και το παιδάκι από πίσω 3-4 χρόνων με το σακίδιο πλάτης του νηπιαγωγείου.
Ρε εγκληματία πως το μπαντιλίκωνες έτσι το τριμπούρδελο με το παιδί να προσπαθεί να κρατηθεί σαν τη μαιμού από πίσω;
Έλεος ρε εσείς, έλεος.
Σας βλέπω κι εσάς κλώσσες να πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο με όσα, ούτε στοπ υπάρχουν, ούτε σταυροδόμια, ούτε τίποτα.
Πάντως έτσι όπως οδηγούμε όλοι μας είναι θαύμα που δεν θρηνούμε δεκάδες θύματα κάθε μέρα.

zygos30
19/11/2014, 16:03
Σε ειδα να πας να παρκαρεις το μαυρο R1 με την ακραπα διπλα απο καφετερια στην Κ.Τουμπα μεσα στις λασπες και δευτερολεπτα αργοτερα να ''παλευεις'' να το σηκωσεις απο κατω.Ποιος διαολος σε εβαλε να το αφησεις εκει ρε φιλε.....δεν το'ξερες πως θα βουλιαξει ο πλαγιοστατης???
Κι αφου καταφερες να το σηκωσεις καθοσουν σαστισμενος και το'βλεπες και το ξαναβλεπες.........ευχομαι να ειναι μονο ο σπασμενος καθρεφτης και να μην επαθε ζημια το φερινγκ.

Hayate
19/11/2014, 17:28
Σας είδα σήμερα 2-3 φορές να μπουκάρετε στη μέση του δρόμου με το έτσι θέλω να κορνάρω και στα @@ σας και να πώ η 1η ήταν γιαγιά ήταν κουφή αλλα εσύ ρε παλουκάρι μου 18-19 χρονών μαλάκας δεν ξέρεις οτι δεν περνάμε κάθετα το δρόμο όταν έχει φουλ κίνηση........τσάμπα τα τσαρουχώματα στα φρένα ώρες ώρες ρε πστημ....

George_Sp
19/11/2014, 19:03
Σε είδα μικρέ μουργάκο να περπατάς τρομαγμένος στο διαχωριστικό της Εθνικής Οδού-Κηφισσού στο ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα για Πειραιά. Είχε τόσο κίνηση που στη διήθηση δε γινόταν με τίποτα να πλακωθώ στα φρένα και και να σταματήσω με αλάρμ. Τουλάχιστον ειδοποίησα την αστυνομία στην επόμενη έξοδο. Ελπίζω να ζεις :(

Δυστυχώς σε είδα προχθές νεκρό στην άκρη του διαχωριστικού. Καλό ταξίδι μουργάκο και συγγνώμη που δε μπόρεσα να κάνω κάτι αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη η ώρα και ο ροή για να κάνω κάτι.

pektis
19/11/2014, 20:57
Σε ειδα με το σκουτερ να χωνεσαι απο δεξια... στο παρα 5 που λενε την γλυτωσαμε και σημερα...:confused:

Hayate
20/11/2014, 09:09
Σας είδα προ 1 ώρας στην Λ.Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο να κάνετε ένα πολύ ωραίο σάντουιτς καραμπόλα 3 αμάξια...κρατάτε και καμμια απόσταση δε βλάπτει...τώρα καλορίζικα τα σίδερα και τα πλαστικά.

sniper
20/11/2014, 09:31
Σε είδα με το 990 και το κίτρινο αυτοκόλητο moto.gr στην μπαγκαζιέρα, απο το Μέγαρο μουσικής μέχρι το Μαρούσι που πηγαίναμε μαζί...

1. Μην κολλάς ανάμεσα σε αυτοκίνητα εν κινήσει περιμένοντας πότε θα ανοιξουν... και
2. Μην κολλάς ή πας κοντά σε TDM ξεκράνωτο, που είναι πισω και δεξιά απο μαύρο Octavia RS με φιμέ τζάμια που πάει κολλητά σε Α4.... ;)

Ζεύκας
20/11/2014, 10:31
2. Μην κολλάς ή πας κοντά σε TDM ξεκράνωτο, που είναι πισω και δεξιά απο μαύρο Octavia RS με φιμέ τζάμια που πάει κολλητά σε Α4.... ;)

Με είδα πριν από χρόνια, με το παπί να είμαι σε ένα ανηφορικό δρομάκι στο Κολωνάκι.

Μπροστά μερσεντικό φιμέ τζάμια να έχει μπλοκάρει το δρόμο δεν έχω δρόμο να κάνω διήθηση,
και κόλλησα δίπλα στο φίλο μας το πρώην ειδικοδυναμίτη φουσκωτό στο TDM

"Φύγε ρε!! Φύγε!" μου ούρλιαζε
"Που να πάω ρε;;;;" ουρλιάζω κι εγώ

Ε τελικά βρήκα ένα άνοιγμα και την έκανα. Δεν είναι να μπλέκεις με ΚΔΟΑ

toyar
20/11/2014, 10:37
πριν χρονια εξω απο τη γαδα στην αλεξανδρας στο ανεβασμα προσπαθω να περασω με διηθηση τερμα δεξια με ενα παπακι διπλα σε παρομοια πομπη
ανοιγει μια πορτα απο το συνοδευτικα και μου κανει νοημα μια γυναικα να μην περασω απο κει
της ειπα<<πεστου αμα φοβαται να καθεται σπιτι του>> κι εφυγα
δεν υπαρχει πιο αηδιαστικη φαση στο δρομο απο τις πομπες με συνοδευτικα :yuck::moutza:

sapila racing
20/11/2014, 13:04
Προπερσι μου βγηκε με καρακοκκινο (κοκκινο απο ωρα) μερσεντικο και παρα λιγο να κοπανησουμε.
Τσαμπουκαλευτηκα ελαφρως, στον οδηγό, μου εδειξε το κουμπούρι του και την εκανα σφαίρα.
Ηταν ΔΣ τελικά το μερσεντικό, συνοδευτικό δεν είχε.
Ηθελα να ξερα τι θα γινόταν ετσι και τρακαραμε όμως. ΔΣ ξεΔΣ θα τους ετρεχα στα δικαστήρια μεχρι τελους.
Οι δρομοι ειναι για ολους, μονο τα ασθενοφόρα, πυροσβεστικά και αστυνομικά θα επρεπε να μπορούν να περνανε αερας και μονο με σειρηνες καρούμπαλα κλπ.
Οχι οι ΔΣ, διαφοροι πολιτικοί και δεν ξερω γω ποιός αλλος. :nono:

Nik0s_Dk
20/11/2014, 13:27
Σε είδα κάρια με το ασημί πόλο να κάνεις αναστροφή στη Βελβενδού στη Κυψέλη, σε σημείο που απαγορεύεται. Δεν σου βγήκε με την πρώτη και έβαλες οπισθεν χωρίς να κοιτάξεις ποιος ή τι ήταν από πίσω σου. Για μερικά εκατοστά γλιτώσαμε. Δε γλίτωσε (το στούκο) ο Κυρ Γιάννης 2 λεπτά μετά. Μπροστά στα μάτια μας αναστροφή ένα φορτηγάκι στην Γαλατσίου, Δεν είδε ποτέ το παπί που κατέβαινε. Ευτυχώς ο κυρ Γιάννης τη γλίτωσε ίσως με κάποιο σπάσιμο στο γόνατο, και δεν "έφυγε" όπως ο γιος του από τροχαίο όπως μας είπε.. Περαστικά κυρ Γιάννη, και την επόμενη φορά φόρα το το ρημάδι το κράνος, χτες ήσουνα τυχερός..

VANDA
20/11/2014, 13:36
Σε είδα ξανθιά βλαμμένη με το παιδάκι σου και μηδέν προστασίες πάνω στο σκουτεροτέτοιο να πετάγεσαι με κόκκινο από το στενάδι -χωρίς καν ορατότητα- για αναστροφή εκεί που θα έμπαινα. Εσύ στην κοσμάρα σου, αλλά το μικρό είχε γουρλώσει τα μάτια του που με έβλεπε να έρχομαι κατα πάνω σας. Έκοψα και περνώντας δίπλα σου σου φώναξα 'ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΗΛΙΘΙΑ;;'..
..και το μετάνιωσα, μόλις ξαναείδα τα μάτια του έντρομου μικρού και σκέφτηκα πώς θα το πάρει όλο το σκηνικό. Μου χάλασες τη μέρα.

dimzab
21/11/2014, 16:45
Σε είδα με το 990 και το κίτρινο αυτοκόλητο moto.gr στην μπαγκαζιέρα, απο το Μέγαρο μουσικής μέχρι το Μαρούσι που πηγαίναμε μαζί...

1. Μην κολλάς ανάμεσα σε αυτοκίνητα εν κινήσει περιμένοντας πότε θα ανοιξουν... και

Με τί ήσουν; δεν σε κατάλαβα!
1. εννοείς ότι σε έκλεινα; αν ναι sorry, πάντα προσπαθώ να ανοίγω σε όποιον κι αν με φτάνει...
ή εννοείς να μην το κάνω για να μη γίνω σάντουιτς. Αν ναι, thanks για το tip.

2. Το κατάλαβα το γκρουπάκι όταν είδα το octavia με τα φιμέ, αλλά δεν νομίζω ότι κόλησα στο tdm, τον πέρασα όταν με άφησε... και αφού είχα πλησιάσει κάπως για να με δει...

:beer:

pektis
22/11/2014, 16:05
Σε ειδα με το bandit 600s το μπλε... (σαν καινουργιο:look:)

valero
23/11/2014, 05:24
Σε ειδα με transalp 700 μπλε αςπρο , σε εκδρομή στη Valia kalda 16 Νοεμβρίου να με προσπερνάς απο δεξιά στη συνέχεια να πετάγεσαι αριστερά προσπερνόντας άλλους δυο και φρεναροντας αναίτια , έμαθα οτι εισαι απο Κοζάνη και με ελάχιστη Μοτοσυκλετιστική παιδεία , θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με κανενα ηλεκτρονικό παιχνίδι αυτα με τους στρατούς ή με τίποτε ποδόσφαιρο (ως οπαδός εννοείται ).οι Μοτοσυκλέτες απαιτούν διαφορετική αντιμετώπιση αλλιώς σκοτώνουν , να είσαι γερός και η Παναγιά μαζι σου.

TROOPER
25/11/2014, 21:40
σε ειδα στην θεση του οδηγου...

διοδια απο αθηνα για λαμια. το ταμπλο δειχνει: Ι.Χ. 3,95€

η υπαλληλος παιρνει τα λεφτα και δινει τα ρεστα λεγοντας ''ευχαριστω''. και ο οδηγος του αυτοκινητου απανταει:

''ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ? ΜΕ 3,95 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!!!!''

ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

υ.γ. ο οδηγος αν θελει ας πει μονος του ποιος ηταν.

akis_trevor
25/11/2014, 21:47
σε ειδα στην θεση του οδηγου...

διοδια απο αθηνα για λαμια. το ταμπλο δειχνει: Ι.Χ. 3,95€

η υπαλληλος παιρνει τα λεφτα και δινει τα ρεστα λεγοντας ''ευχαριστω''. και ο οδηγος του αυτοκινητου απανταει:

''ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ? ΜΕ 3,95 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!!!!''

ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

υ.γ. ο οδηγος αν θελει ας πει μονος του ποιος ηταν.

:bawl::bawl:
σας ειδα σημερα το πρωι να το εχετε ριξει ολοι στο :a31::a31::a31: στον δρομο..μα μερικες φορες σκεφτομαι οτι δεν γινεται να ειστε τοσο γκαου και το κανετε επιτηδες!!!!στα διαλα ....

sniper
26/11/2014, 10:55
Με τί ήσουν; δεν σε κατάλαβα!

Μη ξαναπεί κανένας ότι κάνουν θόρυβο οι ανοιχτές εξατμίσεις

1. εννοείς ότι σε έκλεινα; αν ναι sorry, πάντα προσπαθώ να ανοίγω σε όποιον κι αν με φτάνει...
ή εννοείς να μην το κάνω για να μη γίνω σάντουιτς. Αν ναι, thanks για το tip.

Προφανώς το 2ο

2. Το κατάλαβα το γκρουπάκι όταν είδα το octavia με τα φιμέ, αλλά δεν νομίζω ότι κόλησα στο tdm, τον πέρασα όταν με άφησε... και αφού είχα πλησιάσει κάπως για να με δει...

:beer:

Ναι, αυτο το πλησιάζω σχολίασα...

Hayate
26/11/2014, 18:10
Σε είδα στην Καβάλας φίλη παλιά συμμαθήτρια να καλείς την τροχαία με τους άλλους 2...μετά την παράκαμψη που κάνανε για τα έργα 3 αμαξάκια που τα κάνατε ματς μούτς....ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς σας....Αν σφάζει κόκκινο ο τρίτος δυστυχώς πληρώνει και τους άλλους....το πάθημα να γίνει μάθημα...

akis_trevor
26/11/2014, 19:35
σας ειδα σημερα το πρωι να το εχετε ριξει ολοι στο :a31::a31::a31: στον δρομο..μα μερικες φορες σκεφτομαι οτι δεν γινεται να ειστε τοσο γκαου και το κανετε επιτηδες!!!!στα διαλα ....

και σημερα τα ιδια και χειροτερα...:moutza: ζουδια..

Tedvj23
26/11/2014, 19:54
και σημερα τα ιδια και χειροτερα...:moutza: ζουδια..

Συμφωνω και για τις 2 μερες αν εννοεις εδω πατρα...Μακαρι να μπορουσα να κατσω ολη μερα σπιτι για σιγουρια παρα εχει γινει ρουλετα η κιηση στον δρομο..

πυξιδας990
26/11/2014, 19:56
cbf 600 black μαλλον και fazer 1000 red,το μεσημερι ηταν λεωνιδιο και φωτογραφιζονταν μπροστα στον οδοστρωτηρα.
καποιος απο εδω?

pektis
27/11/2014, 08:52
Σε ειδα tdm με ξεταποτες εξατμησεις εννοειτε, να εχεις ορεξη για μ@λακιες!! Τι να σου κανω που ηταν κρυο ακομα το μηχανακι και το λυπηθηκα...:a13:

CustomBoy
27/11/2014, 20:32
Σε είδα πουστάνθρωπε μεσημεριάτικα να μπαινεις καθετα στην πειραιώς με το LADA και να σταματας με το ΚΟΥΤΙ στην αριστερη λωρίδα,και να κοιτάζεις αμεριμνος τους απέναντι για να βρείς κενο να περάσεις....ευτυχώς κατάλαβα τη Μ@λακία σου νωρίς και εκοψα ταχυτητα+λωρίδα...πάντα με κρατημένο το δάχτυλο στην κόρνα και φώτα να παίζουν,αλλα ΟΥΤΕ καν τον κόπο να κοιταξεις δεν εκανες...

est
27/11/2014, 20:54
Σας έβλεπα σήμερα στη βροχή με τα τζετ κρανάκια σας να μη βλέπετε την τύφλα σας και να πηγαίνετε όπως να'ναι..
:nono:

Hayate
30/11/2014, 01:05
Σας είδα πάλι λεβεντόπαιδα να κάνετε κατάληψη στο Πολυτεχνείο να κλείνετε την Πατησίων και τη Στουρνάρη με τους κάδους και τα γνωστά πολεμοφόδια,τουλάχιστον μας κάνατε σήμα να μη περάσουμε γιατί είχατε φτιάξει το οχυρό..

spyrakos35
01/12/2014, 10:50
Σας ειδα ευτυχως και τις τρεις που πηγατε να με κλεισετε αλλαζοντας λωριδα χωρις να δειτε και χωρις φλας.....

peterTHErider
01/12/2014, 11:35
Σας ειδα κλαρινοαναβατες της καφετερειας να σταματατε με ξερογκαζιες με τις αταποτες μπροστα στην καφετερια να πινετε τον καφε σας στα γρηγορα και να φευγετε,το γελιο το εριξα μετα που σας ειδα στην καφετερια 50 μετρα πιο κατω οταν εφευγα,παλι να πινετε καφε με τις μηχαναρες σας κολλημενες στην τζαμαρια του μαγαζιου!χαχα!ειμαι σιγουρος πως περασατε απο ολες τις καφετεριες της πολης!!!το πραγματικα αστειο ηταν που ο ενας καβαλουσε 990 και ειχε βαλει μπροστα φτερο χωματινο απο exc και καλα οτι παει εντουραδες να μην γεμιζει λασπες και φορουσε ασφαλτινα σλικ λαστιχα!!!!οοοοτι να'ναι...

KostRider
02/12/2014, 12:18
Σε είδα βλακα με το πουντο, να πετάγεσαι ασαλιωτος από διασταύρωση, παρόλο που ερχόταν κουτιά και από τις δύο κατευθύνσεις κι εγώ προσπερνουσα το ένα, στο τσακ την γλιτώσαμε , αλλά την μούντζα σου την έφαγες γιδι....

CustomBoy
02/12/2014, 12:45
Σε ειδα την ώρα που καβαλούσα τη μηχανή(klr) εξω απο το συνεργείο,να περνάς με το λευκο πράσινο KLR ,με fmf εξάτμιση ,πολυκαλοδιατηρημενο,κοντοφτερο μπροστα κτλ κτλ..πολύ το χάρηκα

DrEvil
02/12/2014, 12:56
Σε ειδα παλιοταραμα με το 990 Αντβ που ειχες μπει στο αντιθετο ρευμα κι ερχοσουν κατα πανω μου.
Σου κορναρα, 'επαιξα' τα φωτα, αρχισα τα μπινελικια και μετα θυμηθηκα οτι δεν πρεπει να ειμαι στην δεξια λωριδα, γιατι εδω οδηγουν αριστερα.

Μα τι μαλακς ειμαι ωρες-ωρες.
Συγγνωμη φιλε μου κι απ'εδω. (ελπιζω να κανεις εγγραφη και να το δεις).

KostRider
02/12/2014, 18:20
Σε είδα στις ειδήσεις, τροχαίο και μετά έμαθα ότι το μια εμπλεκόμενη νταλίκα, είναι του αδελφού μου, ευτυχώς δεν χτύπησε καθόλου και η νταλίκα σχεδόν καθόλου...δυστηχώς δεν στάθηκε τυχερός ο οδηγός του αγροτικού... R.I.P :(

pektis
02/12/2014, 20:13
Σε ειδα να φευγεις με κοκκινο, μιλωντας στο κινητο...
Οταν ακουσες την κορνα ''ξυπνησες''....... :confused:
(υγ: αυτα τα κινητα θα μας ''φανε'')

camen
03/12/2014, 12:04
Σε ειδα Μικε πρωι πρωι Δευτερας πρωτομηνιατικα, γτ αλλαζα λαστιχα στη μεση του δρομου και ξηγηθηκες μορτικα, πολλα ευχαριστω ρε!!!

ΥΓ: Να γιατι moto.gr ...

amyroukai
03/12/2014, 14:45
Σε είδα σικάτε 50άρη να πηγαίνεις το SV1000 με τις τσακισμένες γιοσιμούρες στο μάστορα (εννοείται τσίτσιδος/ακράνωτος) και να λες "κάνε ένα σέρβις, τι περιλαμβάνει;" και μετά αφού σου εξηγεί ο άνθρωπος ότι θα το δει όλο το μηχανάκι (μάλλον το είχες καιρό ακίνητο) με το μπλαζέ μαλακοϋφάκι να ρωτάς "ε αφού θα σηκώσεις το τεπόζιτο να δεις το φίλτρο αέρα, δεν κάνεις και μιά τσακ να ρυθμίσεις βαλβίδες; μάλλον τις είχα δει πριν δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά να είμαστε σίγουροι".
Ω ρε συφοριασμένε, εγώ γαμήθηκα στο γέλιο και βγήκα από το μαγαζί, ο μάστορας προς τιμήν του έμεινε σοβαρός.

teo_g7
03/12/2014, 16:36
Σε είδα με το Varadero 125 στο ποτάμι με το Γιοσι-μουρη και ΜΑ την Παναγία ησουν οτι πιο εκνευριστικο έχω ακούσει!Απορω πως το καβαλας ρε αδερφέ...

Σας είδα κι εσας να πρωτοτυπειτε παγκοσμια και να κορναρετε στο πορτοκαλι για να περάσετε κι εσείς με κοκκινο ζώα!

(Δεν ξέρω αν το κατάλαβε κανεις έτσι όπως το γραψα)

mikes
03/12/2014, 21:38
Σε ειδα Μικε πρωι πρωι Δευτερας πρωτομηνιατικα, γτ αλλαζα λαστιχα στη μεση του δρομου και ξηγηθηκες μορτικα, πολλα ευχαριστω ρε!!!

ΥΓ: Να γιατι moto.gr ...
:beer: :beer:

παντως το να ΜΗΝ σε δω στο νησι, και να σε δω στην ηλιουπολη δεν το φανταζομουνα να πω την αληθεια! χαιρομαι που εμεινες ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες μου!

Billymuse
04/12/2014, 21:08
Καλα δε χρειάζεται να γράψω για τα κόκκινα και τα στοπ που παραβιάζουν ολη την ώρα ειναι βαρετό..
ειδικά οταν οδηγας στην Αθήνα(λογο δουλειας) 5-6 ώρες την Ημέρα...
Αλλα
Σήμερα το μεσημέρι σε είδα σκατόγρια να έχεις παρκάρει ψιλοστραβά τον ένα τροχό και να πατάει
και την άλλη διαγράμμιση στο πάρκινγκ ενος σουπερμαρκετ..μετα ήρθε ενας κύριος και κατάφερε να παρκάρει το
αυτοκινητο του μαεστρικά μπορώ να πω κανονικότατα μέσα στη διαγράμμιση της ελεύθερης θέσης.. όση ώρα περίμενα
τον πατέρα μου στο μηχανάκι έτυχε να κοιτάω προς τα έξω οταν βγήκες..στράβωσες που ο άλλος πάρκαρε κανονικά..πας
ξεπαρκάρεις και οταν φτάνεις στο ύψος της πορτας του βγάζεις κατι αιχμηρό!!! και του κάνεις χαρακιά... χωρις λόγο ???!?!
Φυσικά περίμενα τον κύριο οταν βγήκε και φρίκαρε και έδωσα τα στοιχεία σου..λογικά θα σε πλακώσει στις σφαλιάρες
γιατι για τέτοιες είσαι..ουτε που με είδες οτι σε κοιτούσα μουαχαχαα αντε γεια

teogtp
05/12/2014, 12:08
Σας βλεπω καθημερινα να παρκαρετε και μου στριμωχνετε το μηχανακι με τα κωλαμαξα σας.
Ποια ειναι η ωρα που θα μου το ριξετε δεν ξερω.
Και να πω οτι δεν εχει χωρο σταθμευσης τριγυρω.
5 στρεμματα ειναι το παρκινγκ του ΟΣΕ λεβεντες και αυτος ειναι αδειος!

amyroukai
05/12/2014, 14:00
Σε είδα ρε μπαλούρδε με το αράι στο κεφάλι και το νταϊνέζε μπουφαν, το τσαντάκι μηρού, το "ποταμίσιο" σακκίδιο στην πλάτη και τους δύο τσαίους με τα πράσινα (συνοδεία; ) ένα βήμα πίσω σου, να βολτάρεις πεζός απέναντι από το μέγαρο μουσικής. Πόσο γκιόζης φαινόσουν δεν θα στο πω, ωπ μου ξέφυγε.

Σε είδα ασπρομάλλη με το μεγασκούτερ να φεύγεις με κόκκινο, να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο και να βρίζεις τον οδηγό του λεωφορείου που ερχόταν κανονικά.

Σας είδα πιτσιρίκες του γυμνασίου να συζητάτε στο δρόμο "μαλάκα με κάρφωνε στον τοίχο λέμε έκανα γκαπ-γκαπ στο προσκέφαλο. Καυλώσαμε και τη μάνα του με τις φωνές, μου το είπε μετά, γαμώ τα άτομα έτσι; χαχαχαχαχαχαχα".

bros400pgm
06/12/2014, 07:16
Σας ειδα τρομπες ΔΙΑΣ να ζητατε χαρτια-ταυτοτητες απο παιδια του Λυκειου γιατι εκαναν skateboard εξω απο κτιριο στην περιοχη που γινοταν η εμποροπανυγηρι της Πατρας. Απο διπλα φυσικα οι ξεκρανωτοι και οι κοντρακηδες περνουσαν αερα πατερα. Ασε τους γυφτους που εχουν κατασκηνωσει σε αλλα φιλετα της παραλιας. Ειπαμε, δεν εχουμε everest στην παραλια αλλα τραβατε να παιξετε καπου αλλου ρε.

Ichigo
06/12/2014, 16:15
Σε είδα σήμερα απόγευμα όργανο της τάξης με πλήρη εξάρτηση -για να μην το πω αλλιώς αλλά δεν το επιτρέπει η αγωγή μου- στο πολιτικό σου SYM μηχανάκι με κομμένη την πινακίδα σου να σφάζεις το κόκκινο μέσα στο Ψυχικό. Φυσικά εσύ είσαι υπεράνω του νόμου για να κυκλοφορείς έτσι. Ποιοι είμαστε εμείς που θα σε κρίνουμε ε; :yuck:

taisteal
06/12/2014, 23:05
Σε ειδα που ηρθες Λαμια και τα ειπαμε

:beer: :wave2:

Tedvj23
07/12/2014, 12:57
Σε ειδα χθες ταριφα που πηγαινες στην βενιζελου με ανοιχτη την πισω αριστερη πορτα!!!:eek:

PetranGR
08/12/2014, 14:29
σε είδα στο ιβανόφειο καθώς ανέβαινες και έστριψες επί της αγίου δημητρίου με ΚΟΚΚΙΝΟ ...

Ρε φίλε, ρε φίλε... δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος που περιμένω να ανάψει πράσσινο ; Πέρνας δίπλα μου με τα χίλια ζόρια με το Hornet παλιάς γενιάς και το αυτοκόλλητο του Moto.gr επάνω στο κεφάλι σου και φεύγεις με κόκκινο,σε κορνάρησε ένα αμάξι,και "έκοψες"ταχύτητα καθώς έστριβες και "έδειξες"με το χέρι σου σε φάση "άντε φύγε ρε" ... ντρέπομαι για πάρτυ σου...

Μακάρι κακό να μην σε βρεί.

sniper
09/12/2014, 10:13
Σε είδα στην κηφισίας με το 600F να πηγαίνεις ανάμεσα στ' αυτοκίνητα βγάζοντας γόνατα συνεχεια... Να 'σαι καλά, γέλασα πρωί-πρωί...

GFawkes
09/12/2014, 10:39
Σε ειδα επαναστατη του πληκτρολογιου και της ιντιφαντας του νερου,
στο Golden Hall με μαλλινο μπλουζακι Tommy Hilfiger γεματος με τσαντες στα χερια.

Πλακα μας κανεις ετσι; ή η μαχη εναντια στον ιμπεριαλισμο ειναι για τους "αλλους";

gcrook
09/12/2014, 12:14
Σε ειδα βραδυ με το αυτοκινητο να περνας το στοπ σαν να μην υπηρχε (και μαλιστα βραδυ σε διαυσταυρωση γειτονιας χωρις ορατοτητα και με βρεγμενο οδοστρωμα) και να πλακωνεσαι στα φρενα στην μεση της διασταυρωσης γιατι με ειδες στα 2 μετρα.
Ευτυχως που ειχα κοψει γιατι ξερω ποσοι σαν και σενα τρωνε το στοπ εκει.
Εμεινα που λες ακινητος να σε κοιταω μια εσενα μια το στοπ πισω σου,και επειδη το επιασες το νοημα (αν και δεν με καταλαβες ποιος ειμαι) :D ,πηρες το πιο τσαντισμενο υφος που θα μπορουσε καποιος που εχει κανει χοντρη μαλακια να παρει,
εβαλες πρωτη και εφυγες με υφος.
Εισαι και συνφορουμιτης ρε μαλακα οχι τιποτα αλλο. :D

karellen
09/12/2014, 15:38
Σας βλέπω μανταμίτσες (κυρίως), κάθε μέρα να πηγαίνετε να πάρετε τα μπουμπούκια σας από το Δημοτικό απέναντί μου και να παρκάρετε μπουλουκηδόν μπροστά-μπροστά στην πόρτα.
Αν ήταν δυνατόν να μπαίνατε και μέσα στην τάξη με το αυτοκίνητο!
Κι όλα αυτά με λιακάδα,φαντάσου να 'βρεχε κιόλας.

amyroukai
09/12/2014, 18:29
Σε είδα ελληναρά να μου εξηγείς πως "εξαφάνισες" τον φάκελο της πολεοδομίας της πολυκατοικίας σου από το αρχείο, ενώ τον χρειαζόμαστε για δουλειά. Μυαλό κουκούτς. Και σε είδα, ενώ πρόκειται να πάρεις επιστροφή από την εφορία λόγω λάθους στον ΕΝΦΙΑ και από την πώληση πάνω από 30,000 ευρώ να μου κάνεις παζάρια για μετά φόρων αμοιβή ευρώ σαράντα δύο. Το θράσος ορισμένων δεν έχει όριο...

Billymuse
11/12/2014, 14:19
Σε είδα σήμερα στον Κηφισό το πρωί...

328442

δε ξέρω τι έγινε αλλα ελπίζω να μη χτύπησε ο οδηγός ούτε κάποιος πελάτης μέσα στο ταξί.. άλλο αυτοκίνητο δν
υπήρχε δίπλα τρακαρισμένο... :confused:

vaska
11/12/2014, 17:37
Στρώμα τρομερό με μπουμπούκο πάνω του και ακράπα σούζα σε κάθε φανάρι, στριψίματα που ούτε το moto gp δεν τα βλέπεις και ύφος "γαμάω και δέρνω".

Τελικά οι δρόμοι της Πάτρας έχουν ακόμα πρόσφυση και το καπάκι που έφαγες θα το θυμάσαι για καιρό. Κράνος δεν έβγαλες μιας και ο κόσμος που μαζεύτηκε σε είχε στη γιούχα. Μάζεψες τα κομμάτια της υπερμηχανάρας σου μαζί με κείνα του εγωισμού σου κι έφυγες αέρας. Κρίμα η ακράπα που τσαλακώθηκε γμτ.
Μαλακοπίτουρα ακόμα γελάω!!

pektis
11/12/2014, 18:18
Σε ειδα να με κλεινεις και να ζητας συγγνωμη.......
Παλι καλα που ημουν υποψιασμενος οτι θα την κανεις την μ@λακια και ειχα κοψει...στα χιλιοστα την γλυτωσα & σημερα...:rolleyes:

teo_g7
11/12/2014, 18:25
Την έχετε βρει εύκολη τη μαλακια "Δε σε είδα" και να σας δω τι θα λέτε στα δικαστήρια μετα αμα "ξαπλωσετε" κανέναν

amyroukai
11/12/2014, 19:08
Σε ειδα ρε παπιε με την ιδιοκατασκευη στεγαστρο τυπου bmw c1. Θεουλης... δεν προκαμα να φωτογραφισω κιολας.

michael1969
12/12/2014, 13:11
Σε ειδα βρε π@π@ρα με το παπακι να κανεις προσπεραση μεσα στην κινηση να μπενεις ατο αντιθετο ρευμα χωρις να βλεπεις απο την βροχη γιατι μαλλον θεωρισες οτι το κρανος ειναι διακοσμιτικο στοιχειο.
Τι να σου πω ΒΡΕΕ Μ@ΛΑΚ@ που ειχες και υφος οτι σου ανηκει ο δρομος......

CustomBoy
12/12/2014, 13:33
Σε είδα κ@λοβροχή να με εχεις τοσες μερες,χωρίς μηχανάκι..και να κυκλοφορώ με τα τραίνα...αντε μπας και ανοιξει λιγο ο καιρος να βολταρουμε λιγο

g_m900
12/12/2014, 15:14
σε ειδα στην Γαλατσιου να περνας παρανομα απο δεξια ενω εγω με το αμαξι ειχα ηδη βγαλει φλας να πιασω δεξι ρευμα.
μολις περασες απο αριστερα...ειπες μια μαλακια που δεν ακουσα αλλα μου εδωσες να καταλαβω οτι το διπλωμα το πηρες νυχτα.
στο φαναρι ομως που κατεβασα τζαμι δεν σε ειδα να εχεις την ιδια μαγκια...και απλα αγνοουσες το βλεμα μου.

συγνωμη που σε αναγκασα να φας ελαχιστα τα τακακια σου φιλτατε με το Βeverly 300.

amyroukai
12/12/2014, 16:58
Σε ειδα ηλιαχτιδα, φευγαλεα, το απογευμα.

Που να παω αυριο να σε χαρω, αραγε... :)

agamoi-thytai
12/12/2014, 21:52
Στρώμα τρομερό με μπουμπούκο πάνω του και ακράπα σούζα σε κάθε φανάρι, στριψίματα που ούτε το moto gp δεν τα βλέπεις και ύφος "γαμάω και δέρνω".

Τελικά οι δρόμοι της Πάτρας έχουν ακόμα πρόσφυση και το καπάκι που έφαγες θα το θυμάσαι για καιρό. Κράνος δεν έβγαλες μιας και ο κόσμος που μαζεύτηκε σε είχε στη γιούχα. Μάζεψες τα κομμάτια της υπερμηχανάρας σου μαζί με κείνα του εγωισμού σου κι έφυγες αέρας. Κρίμα η ακράπα που τσαλακώθηκε γμτ.
Μαλακοπίτουρα ακόμα γελάω!!
Ένα λευκό σαν το δικό μου, που όμως είχε εξάτμιση με απίστευτο θόρυβο είδα σήμερα, να κανει μαγκιές.
Ακρανοβιτς ήταν όμως όποτε δεν ήταν ο "δικός" σου :D

Iamthagod
12/12/2014, 22:58
Σε είδα 17-18χρονε με τον πάπιο φωτάκια Led για κωλοφάναρο που από μακριά δεν καταλάβαινες τι είναι και με τη γκόμενα, φυσικά ακράνωτοι κ οι δύο. Μπροστά το φιλαράκι σου με κωλοφάναρο χρώματος άσπρου... Δυστυχώς ήμουν με το κουτί και δεν μπορούσα να σου πω πως δε φένεσαι και να προσέχεις με τις καγκουριές...

Σε είδα στη συνέχεια ΑΛΟΝΣΟ με το Πασσατ να κάνεις υπερπροσπέραση, να σου πατάω παρατεταμένη κόρνα για τη λαλακία σου και σα γνήσιος ΒΛΑΚΑΣ να πηγαίνεις μπροστά μου επίτηδες αργά,για τι, να μου τη σπάσεις; καημένε.

KostRider
12/12/2014, 23:27
σε είδα παλιοκάγκουρα με την φτιαγμένη μπέμπα,να έχεις παρκάρει όλο το αυτοκίνητο,πάνω στο πεζοδρόμιο...φυσικά δεν μπορούσε κανείς να περάσει και πήγαιναν όλοι οι πεζοί,μέσα στον δρόμο,όπως κι εγώ:nono: ...αλλά για κακή σου τύχη,το ΑΤ ήταν,μόλις στα 20 μέτρα και σε έδωσα στεγνό στους τσαίους...:evil: μετά που πέρασα με το κουτί,είδα το μαγικό χαρτάκι στο παμπρίζ σου..δεν σε χάλασε γίδι..:yuck:

stach
13/12/2014, 19:21
Μεσημέρι, το λεωφορείο έχει βγάλει φλας και στρίβει δεξιά από Πανόρμου προς Λαρίσης...ακράνωτος σκουτεράς τον προσπερνάει άνετος από δεξιά, συνεχίζοντας βεβαίως ευθεία και τσαμπουκαλεύεται και στον οδηγό που του την είπε...

μερικοί το έχουν κάψει εντελώς μιλάμε

Africaptan
14/12/2014, 08:41
Σε ειδα (και σε ακουσα) αχαρακτηριστε αρχηχωριαταρε να πηγαινεις με ταχυτητα χελωνας στη μεση του δρομου με τις δυο λωριδες, να σφηνωνω απο δεξια σου (4 μετρα πριν τη σταση του λεωφορειου) για να παρω κοσμο απ τη σταση, να πλακωνεσαι στις κορνες κι οταν σου απαντησα να διαλεξεις μια απ τις δυο λωριδες να πηγαινεις, κατεβηκες και βαρουσες μπουνιες στο λεωφορειο...
Το χερι σου καλα αρχιμαλακα;;;

Υ.Γ. Παντως μετα που εφυγες και ηρεμησε ο κοσμος (εγω συνηθισμενος απο αχαρακτηριστους σαν εσενα) επεσε πολυ γελιο με την παρτη σου στο λεωφορειο !!!

amyroukai
14/12/2014, 21:30
Σε ειδα χαγιαμπουσα λαβωμενη στην εξοδο της παχης, ασθενοφορο και παρεα μηχανες παρκαρισμενες στην ραμπα εξοδου. Ελπιζω να ηταν μονο σιδερα...

Σας ειδα εντουροπαιδα στα μεσαια Τρικαλα, χωμα και λασπη απο πανω ως κατω και με χαμογελα ΝΑ. Η πεντακαθαρη αφρικα με το βαλιτσονι πριν και το απαστραπτον 990adv μετα το καφε που ειχατε σταματησει, ηταν χτυπητες αντιθεσεις. Ο λοκαλογελοιος με το gsxr ολ δε μονεϊς, οπως και η γιαγια "ου να μου χαθουν τα ζωα οι πολιτικοι, καποτε διναμε δωματια 180 ευρω το βραδι και μας λεγανε και ευχαριστω, μας κατεστρεψαν πια"

Σας ειδα με την μουλτι και το χαϊπερ με τις βαλιτσες, συνοδεια λευκου μιτσουμπισι, γυρισμα εκπομπης; τεστ περιοδικου;

Σε ειδα ηλιθιο gps να μην διακρινεις χωμα και ασφαλτο, η μια διαδρομη βατη, στην αλλη παραλιγο να αγορασω βουνοπλαγια με τη λασπη και βαρεσε σαλπιγγα υποχωρηση...

Σε ειδα ηλιε, σε ειδα ομιχλη, σε ενιωσα τρελο κρυο... τρεις εποχες σε 400 χιλιομετρα!

xaotikos
14/12/2014, 21:39
Σήμερα στη Στυμφαλία παρέα 40-50άρηδων με τα touring-sport touring μηχανάκια τους και τις γυναίκες στην ίδια ταβέρνα που ήμουνα. Ήταν σαν να βλέπω το μέλλον μου :p

arhs
14/12/2014, 21:42
Σε ειδα χαγιαμπουσα λαβωμενη στην εξοδο της παχης, ασθενοφορο και παρεα μηχανες παρκαρισμενες στην ραμπα εξοδου. Ελπιζω να ηταν μονο σιδερα...

Το ειδα και γω και ανατριχιασα... Μοτοπαρεα-ασθενοφορο ηταν ολοι κοντα στο συρματοπλεγμα στα αριστερα οπως παιρνεις την εξοδο για παχη. Οπου ρωτησα κανεις δεν ειχε νεα...

Nik0s_Dk
15/12/2014, 12:58
Σε είδα "μάνα" να τραβάς από το χέρι 2 παιδιά στην Πειραιώς στο ύψος του Πολυχώρου στο Γκάζι, χωρίς καν να κοιτάξεις αν έρχεται αυτοκίνητο ή κάτι άλλο. Ευτυχώς δεν ερχόταν αυτοκίνητο και έκανα ελιγμό και σε προσπέρασα... Σας είδα τυπάκια με κουτιά να καίτε τα στοπ κατά συρροήν και από θαύμα να στέκομαι ακόμα όρθιος. Σε Είδα και σένα στην Βεΐκου να αλλάζεις λωρίδα από στάση για να προχωρήσεις 3 μέτρα. Παραλίγο να μου φτιάξεις τη μέρα.
Σας είδα και σας παιδιά να στέκεστε σε σημείο με λουλούδια..

sniper
15/12/2014, 13:09
Σε είδα με τη βέσπα χθες στη Δημητρακοπούλου, με το παιδάκι απο πισω, με κρανακι και μπουφαν και οι δύο και είπα Επιτέλους, να ένας σωστός, κι έσφαξες το κόκκινο κανονικότατα....

GsDakar
15/12/2014, 21:18
σε ειδα πανηλιθιε παπακια στην μεσογειων στο υψος του Σωτηρια να βγαζω φλας να μπω αριστερα με το κουτι και να ανοιγεις γκαζι να μην με αφησεις , αν εβγαινα ρε μπαγλαμα ποιος θα κερδιζε λες ;

renos.xart
15/12/2014, 22:05
Σε είδα παρκαρισμένο GS1200 φάουλ έξτρα και λασπωμενο :D,όπως πρέπει, Τσιμισκη με Π.Μελλα. Σε αντίθεση με το λίγο παρακάτω GS Adv, πάλι φουλ τουρατεκ, αλλά μάλλον καφετεριακο. Ωραία δείχνουν με τα χώματα.

McTalas
16/12/2014, 09:55
Σε ειδα χτες αργα gsx-r να μπαινεις στο ΤΤ Υμηττου με go-pro στο κρανος... περιμενω τοβιντεο!!!!
:evil:

amyroukai
16/12/2014, 10:36
Και οπως περιμενα κατι χαρτια στην πολεοδομια, τσουπ, Σε ειδα διμετρο γκομενακι με το μαυρο ιαπωνικο ον οφ και το λευκο-ασημι κρανος. Οπτασια, ειδικα με το strobe light μπροστα... :bawl:

GiannisZ
16/12/2014, 16:04
Σε ειδα ταριφα στο κατεβασμα της Συγγρου προς Πειραια κατα τις 14:30 με την E-class (w212) να εισαι τερμα αριστερα και να βγαζεις φλας για να περασω και μετα να ξαναμπαινεις με φλας παλι στην αριστερη. Ωραιος..!

KostRider
17/12/2014, 17:07
Σε είδα ταρίφα στο Περιστέρι, να μου παραχωρείς προτεραιότητα, καθώς ήθελα να αλλάξω ρεύμα και δεν με άφηνε κανείς άλλος... εισ ωραίος!

SHOOTER045
17/12/2014, 22:58
Σε είδα vangeliskk και τα είπαμε για λίγο στην πλατεία ελευθερίας ( Έδεσσα)
Την επόμενη να πιούμε και καφέ

7Tolis
18/12/2014, 12:20
Σε είδα με το ktm.. Είδα και το κράνος που έσπασε. Αντίο μάλλον.

satel
18/12/2014, 14:38
Σε είδα με το busa και την πινακίδα ΕΑ στο Ηράκλειο τση Κρήτης. Μα ποιον κυνηγάτε στον ΒΟΑΚ και δεν τον φτάνουν τα απλά μηχανάκια;

pektis
18/12/2014, 16:04
Σε ειδα να ξεπαρκαρεις χτυπωντας στον πισω προφυλακτηρα απο ενα clio του κουτιου, να φερνει 2 σβουρες και να μενει καγκελο η θιτσα!
Πας και καλα να παρκαρεις για να τα βρειτε...
Φευγεις σπινιαρωντας, με τον προφυλακτηρα σου να βρισκει...!
Πρεπει να σε πηρε απο πισω ενας με παπι για να σου παρει το νουμερο...
Ρε τι βλεπουμε καθε μερα!:confused:

George_Sp
18/12/2014, 21:11
Σε είδα κουριερά της ACS ακράνοβιτς με παπί χρέπι να κάνεις ελιγμούς πάνω στη πλατεία Καραϊσκάκη και να ετοιμάζεσαι να φας τα μούτρα σου όταν το μπροστά αμάξι σταμάτησε να δώσει προτεραιότητα σε όσους έμπαιναν στο κόμβο.
Σε είδα στην αρχή της Λένορμαν με το λευκό Triumph (thruxton-bonneville δε κατάλαβα) να σφάζεις το κόκκινο και μετά να χώνεσαι για διήθηση επικίνδυνα σε σημείο να σταματάς και να πιέζεις τα αυτοκίνητα να σου ανοίξουν με το ζόρι. Ήθελα να ξερα με τόσα ακανόνιστα φανάρια της Λένορμαν από κέντρο μέχρι Κηφισσό γιατί τόση βιασύνη. Αφού στάνταρ θα σε πιάσει το επόμενο ή το μεθεπόμενο (δεν είναι Βουλιαγμένης που τα χουν συντονίσει όλα μεταξύ τους)

Δε ξέρω γιατί αλλά όσο πάει και πληθαίνει το φαινόμενο οι δίτροχοι να κάνουν μλκίες. Και μετά απορείτε για την προκατάληψη απέναντί μας, που αντί να μας προσέχουν περισσότερο μας γράφουν στα παπάρια τους οι τετράτροχοι.

Dant3
19/12/2014, 02:08
Σε ειδα με το sv1000 με το αλλαγμενο μπροστινο,τις ixil κτλ
καποιος απο δω μεσα εισαι
ανοιξαμε λιγο μιας και βιαζομουν
σταματουσα και για συζητηση αμα λαχει αλλα ειχα αργησει να παρω τη δικια μου για να παμε σινεμα

ΥΓ.το δικο μου φοραει το 650αρι μοτερ του δικου σου αρα δεν εχει νοημα το ανοιγμα :p

teogtp
20/12/2014, 16:47
Σε είδα ελαιοχρωματιστή-υδραυλικε-σοβατζη "μάστορα" να τσεκαρεις το επαγγελματικο μου αμάξι και να μου λες ότι έχει πρόβλημα επειδή τα καυτά λάδια του μοτέρ αχνιζαν.........
Και το κορυφαίο......."Τα λάδια έπρεπε να μην ανεβαινουν επάνω στο μοτέρ (κεφαλή) αλλά να μενουν κάτω"
:bawl:

Ζεύκας
20/12/2014, 18:49
Σε είδα χθες απογευμα με το Duke IV 690 στη Βουλιαγμένης να ανάβεις καντηλάκια σε κάθε φανάρι. Ωραίος...

Tedvj23
20/12/2014, 19:37
Σε ειδα να μου κοιτας το εργαλειο και να ξερογλυφεσαι..:bawl:

Nik0s_Dk
22/12/2014, 15:18
Σε είδα λευκό speed triple να κατεβαίνεις την Πειραιώς. Είσαι έρωτας μεγάλος..

Bob_o_mastoras
22/12/2014, 23:05
Σε είδα στην ιερα οδο να σφάζεις κοκκινο με τον παπιο σου με σούζα.. Τζισους!! Ήσουν και κοντά 40 χρονων. Πιτσιρικάς τι θα κάνες, ποιος ξέρει...

theofilos888
23/12/2014, 08:20
Σε ειδα mv agusta brutale 800 στην Πειραιώς χθες το πρωι. Εργο τεχνης κ χαρμα οφθαλμων!

amyroukai
23/12/2014, 14:48
Σε ειδα μαιανδρε της σημαιας γνωστης παραταξης, ζωγραφισμενο στον προθαλαμο μεγαλης αστυνομικης διευθυνσης, με μολυβι στα μαρμαρα στον τοιχο. Κριμα που εισαι εκει ακομα, αποκλειεται να εχεις περασει απαρατηρητος απο τους εργαζομενους.

akis_trevor
26/12/2014, 20:21
χαρηκα που σε ειδα billymuse και τα ειπαμε σε καφεδακι κλπ...
ηθελα να παω και βολτιτσα ναυπακτο αλλα δεν περιμενα να ριξει τοσο νερο...χαλαλι σου!!!:D
αντε να κανονισουμε και καμια βολτιτσα οπως ειπαμε...:beer:

mondo 52
26/12/2014, 20:41
θελω να πω ενα μεγαλο μα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα παλικαρι που μου εφτιαξε την μερα μονο και μονο με τιν κινηση που εκανε για μενα και φυσικα θα κανει και για αλλουσ οταν θα χρειαστει.αγουροξυπνημενος πρωι σημερα σταματαω στο ποταμι στο υψος του σκαι τερμα δεξια με αλαρμ να δεσω το κρανος γιατι ξεχασα να το κουμποσω.και απο το πουθενα σταματαει ο φιλος και με ρωταει ενα απλο πραγμα ενα.....φιλε ολα καλα?μονο αυτο.του ειπα οκ και εφυγε.τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι.
Αρα και εγω χαρηκα που σε ειδα φιλε μου ξημερωματα με το ασπρο fazer......

KostRider
26/12/2014, 20:54
θελω να πω ενα μεγαλο μα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα παλικαρι που μου εφτιαξε την μερα μονο και μονο με τιν κινηση που εκανε για μενα και φυσικα θα κανει και για αλλουσ οταν θα χρειαστει.αγουροξυπνημενος πρωι σημερα σταματαω στο ποταμι στο υψος του σκαι τερμα δεξια με αλαρμ να δεσω το κρανος γιατι ξεχασα να το κουμποσω.και απο το πουθενα σταματαει ο φιλος και με ρωταει ενα απλο πραγμα ενα.....φιλε ολα καλα?μονο αυτο.του ειπα οκ και εφυγε.τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι.
Αρα και εγω χαρηκα που σε ειδα φιλε μου ξημερωματα με το ασπρο fazer......

Είχα κι εγώ, τέτοια σωστή αντιμετώπιση..περισυ το καλοκαίρι, που κατέβηκα Αθήνα, είχα σταματήσει στη Λ.Ε.Α. λίγο πριν την Αθήνα, για να ρυθμίσω το gps και σταμάτησε ένας φίλος με xt 600 και ένας αστυνομικός με octavia για να με ρωτήσουν το αυτονόητο...φίλε όλα καλά; υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...

tomy
27/12/2014, 01:57
Σε ειδα ελληνογερμανέ στην Λιμνη, Ευβοίας να μου χτυπάς την μηχανη ενώ προσπαθουσες να παρκαρεις το opel σε τρία στρέμματα χώρο. Σε ειδα να κανεις τον κινέζο οταν πλησίασα και έδειξα που την χτυπησες. Σε ειδα να μιλάς για φανταστικό ατύχημα στην αστυνομία που κάλεσα να καταγράψει το συμβάν. Σας ειδα και εσάς συγχωριανοί του ελληνογερμανου που ενώ παραδεχθηκατε πως είδατε το συμβάν δεν θέλετε να έρθετε σαν μάρτυρες γιατι τον γνωρίζετε. Δεν πειράζει καλη καρδια και καλές γιορτές, εύχομαι μονο οταν σας συμβεί κατι ο αυτόπτης μάρτυρας να μην εχει αντίστοιχη νοοτροπία..

akis_trevor
27/12/2014, 16:34
Ειδα εσενα η τον σωσια σου βυρωνα,σημερα στην πατρα,σε ενα hyundai ασημι....

GiannisZ
29/12/2014, 16:16
Σε ειδα κοκκινο golf v gti (φτιαγμενο) να εχεις ορεξη για ανοιγμα σημερα κατα τις 15:45 στο υψος του σεφ. Νομιζω καταλαβες πλεον τι σημαινει hayabusa... Αααα, ξεχασα.... Απο τα 120 που ανοιξα ειχα μεσα 4η...

PetranGR
29/12/2014, 16:51
σε είδα εχθές GT-R 35 παραλιακή με Βουλγάρικες πινακίδες να σε κυνηγάει krauser2288 και εγώ από πίσω να σας βλέπω.Φτάσαμε στις στροφές της Κρήνης,με υγρασία κάτω και να ρίχνει ψιλό-βροχό. Να σε βλέπω να πετάς κωλιές καθώς πατάς το γκάζι στις στροφές,ήταν απόλαυση.Είς το επανιδείν.

dimmie_72
01/01/2015, 03:54
Σε είδα ηλίθιε κάγκουρα στο Βόλο με 60 πόντους χιόνι να περνάς έξω απ το σπίτι μου αλυσίδωτος με το χρέπι σου.

Το σάπιο μπουρί σόμπας πούχες για εξάτμιση σε συνδυασμό με τα 4 sub να βαράγανε υπόηχους στο χιόνι ήταν ακινητοποιημένα. Δυστυχώς τα db δεν λιώνουνε τον πάγο. :(

Τα λάστιχά σου ήταν τόσο φαγωμένα και η ασχετοσύνη σου τόσο μεγάλη που αν και προσπαθούσαμε 4 άτομα να σε σπρώξουμε κάρφωνες την 1η γκαζώνοντας γράφοντας το έπος της μ@λ@κί@ς σου στην άσφαλτο.

Σε προτροπή μας να βάλεις 2η ή 3η να φύγεις γλυκά ενώ σε σπρώχναμε (για να κολλήσεις παρακάτω), μας έστελνες σαν αντίλογο τις ευλογίες σου με ευωδία καμένου λαδιού και της σάπιας λαμαρίνας στις 7-8000 στρ.

Όχι δεν είν' αυτός ο νεοέλληνας σκέφτηκα, αλλά δυστυχώς η εθνικότητά σου το πιστοποιούσε όταν έπαιρνες στο κινητό τους κολλητούς να ενημερώσουν το fb για την παλιοκατάσταση, την κακοτυχία και την ανικανότητα των υπευθύνων.

Θα είχε την πλάκα του γιατί λόγω ημερών και απογευματινής ώρας παραμονή Πρωτοχρονιάς ήμουν και σε χαβαλέ mood, αν δεν απέκλειες το μοναδικό εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας για τόσες ώρες όπου λόγω της κατάστασης -που πιστεύω είναι εμφανής- κινούνταν αυστηρά ακόμα και ΕΚΑΒ 4Χ4 με αλυσίδες.
:moutza:

.....μέχρι να σου φέρει ένας "κολλητός" αλυσίδες που στις περάσαμε μαζί του.

329224

Να μου τόλεγαν δεν θα το πίστευα ότι 4 γομάρια δεν θα μπορούσαμε να μετακινήσουμε το spider tuning που σπινάριζε στον πάγο. :confused: