View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
blackbusa
14/10/2013, 05:26
Σας ειδα σχεδον ολους...δυστυχως Βαγγελη και Κωστη δεν...:(
Till next time...
KostasV2
15/10/2013, 20:00
Σε είδα θείε στη νευροχειρουργική. Ευτυχώς έχεις μόνο ένα χέρι και 2-3 πλευρά σπασμένα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα... Περαστικά, και να προσέχεις!
Υ.Γ. ΚΤΕΛ - Vespa: 1-0...
KostRider
15/10/2013, 20:12
σας είδα ευτυχώς εγκαίρως και τους δύο τους μ@λάκες της ημέρας, ο πρώτος γέρος κλασικά βγήκες σιγά σιγά από στενό , πρόσεχες τον φίλο μηχανόβιο που ερχόταν ανάποδα και δεν είδες εμένα, παρόλο που σου κόρναρα και έπαιξα τα φώτα με είδες ή μάλλον με άκουσες όταν ήμουν δίπλα σου και σου έριξα μια κόφτες και την κλασική παλινδρομική κίνηση του χεριού... σε είδα κι εσένα ηλίθιε-ηλίθια να έρχεσαι καταπάνω μου, προσπερνόντας κονβόϊ αυτοκινήτων στη λεωφόρο Καλυβίων, σινιάλο, κόρνες και μαζεύτηκα δεξιά να μην γίνω άλλη μια θλιβερή είδηση στο lamiareport.gr
endopandou
15/10/2013, 20:18
Εχτές το μεσημέρι κατα τις 2 παρά στα βλάχικα prestige καντήλι με τύπο που είχε καταπληκτικό τατού στο αριστερό ποδάρ. :beer:
AUFGEBRACHT
15/10/2013, 20:27
Σε είδα και πάλι σήμερα το πρωί μετά από καιρό κομπλεξικέ μαλάκα με το Ζ και ακόμα αναρωτιέμαι πως είναι δυνατό να κουβαλάς τόσο μαλακία μέσα στο σκατοκέφαλό σου.
Μόλις σε είδα ήμουνα σίγουρος ότι θα σκοτωθείς να καβαλήσεις τη μηχανή για να με προλάβεις και να με προσπεράσεις, μόνο που αυτή τη φορά κόντεψες να σκοτώσεις εμένα όταν πέρασες ΕΚΑΤΟΣΤΑ δίπλα μου για να αποφύγεις το αμάξι που ερχόταν κανονικά. 7 η ώρα ρε μαλάκα το πρωί άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις από το να προσπερνάς άλλα μηχανάκια κομπλεξικέ; Ξέρω όμως και ποιος είσαι και που μένεις και που δουλεύεις...
Σε είδα σήμερα κατά τις 11 το βράδυ, δίπλα στο Κομμένο Μπεντένι, πάνω στο κόκκινο... Freewind, ίσως BMW σου; Αυτό όμως που είδα και δεν πίστευα τα μάτια μου ήταν το καημένο το λυκόσκυλό σου, που έτρεχε όπως μπορούσε δίπλα στη μηχανή, ενώ κρατούσες το κοντό λουρί και συνέχιζες.
@KostasV2: Περαστικά στο θείο σου
Σε είδα θείε στη νευροχειρουργική. Ευτυχώς έχεις μόνο ένα χέρι και 2-3 πλευρά σπασμένα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα... Περαστικά, και να προσέχεις!
Υ.Γ. ΚΤΕΛ - Vespa: 1-0...
νευροχειρουργικη για καταγματα? περαστικα στον θειο σου! :beer:
και παμε στα δικα μου. χαρηκα πολυ danaos75 που σε πετυχα με το εξτακι σου χτες στην καβαλας και τα ειπαμε στα γρηγορα στο φαναρι. σου το ειπα και χτες: λειπεις απο το φορουμ. οπως και να χει σου ευχομαι ολοψυχα να σαι καλα!!!! :beer::beer:
και τωρα τα καλα. 8 και κατι χτες το βραδυ κηφισιας πριν την αλεξανδρας με κατευθυνση προς τα κατω και ξαφνικα το καμπριο μερσεντες με αριθμο κυκλοφοριας ΙΚΑ 1628 και 3 ατομα μεσα σ' αυτο, απο τη μεσαια με αποτομο ελιγμο δεξια μου κλινει τον δρομο.φρενα-κορνες-χειρονομια τυπου ''εισαι μαλακας ρε?'' αλλα απτοητος κανει αλλες 4 ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ σφηνες αναμεσα απο αυτοκινητα και με πυκνη ροη για να κοψει στο κοκκινο φαναρι της κηφισιας με την αλεξανδρας.
πλησιαζω, σταματαω διπλα του, με κοιτανε ετοιμοι να τσαμπουκαλευτουνε οι 3 τους αλλα καταπινουν τη γλωσσα τους και οι 3 οταν με ακουνε να λεω στον οδηγο: ''σε εδωσα στους μπατσους, να το ξερεις''.
και ενω πρεπει η πιεση να εχει φτασει 200, βαζω πρωτη και φτανω στο παρκακι εκει στη συμβολη κηφισιας και αλεξανδρας στο δεξι χερι και βλεπω φωσφοριζε γιλεκακι, καπελινο, ασυρματο στο χερι. του κανω νοημα απο μακρυα, με κοιταζει, φτανω διπλα του και του λεω να δωσει σημα να σταματησουνε το ταδε οχημα (το οποιο του το δειχνω κι ολας ενω περναει απο μπροστα μας μια και εχει πρασινισει το φαναρι) για επικινδυνη οδηγηση. με υφος ραθυμο (μα μου ρθε να του αστραψω χαστουκα μες στα μουτρα να ξυπνησει το μαλακισμενο) μου απανταει ''ενταξει θα το δωσω στο 100''. αντιλαμβανομαι οτι το παιδακι ''να μωρε για 6 κατοσταρικα δουλευει το καημενο και τι να κανουμε τωρα κλπ κλπ'', τον γραφω στα @@ μου και σκεφτομαι ''δε μπορει θα πετυχω παρακατω τπτ ζηταδες,διαδες, καναν αλλο τελοσπαντων που θα ενδιαφερθει οχι για μενα αλλα για τον υπολοιπο κοσμακη που βρισκεται στον δρομο με τον king of the road. πραγματι και απο αποσταση ακολουθω το μαλακιστηρι ενω ο συνοδηγος και ο πισω εχουν γυρισει και με κοιτανε κι ενω ο οδηγος εχει κοψει τις μαλακιες και πηγαινει πραγματικα ανθρωπινα πλεον. περναμε την αμερικανικη πρεσβεια και σταματαω ενω απο πισω μου ερχονται 2 ζηταδες. σταματαω και αυτους. τους ενημερωνω, τους το δειχνω το οχημα και αφοτου με διαβεβαιωνουν οτι πανε να επιληφθουν του θεματος, τους βλεπω να περνανε χωρις καν να κοβουνε και προφανως να πηγαινουνε στο ραντεβου τους στα εβερεστ του συνταγματος αφηνοντας πισω τον δολοφονο, ερμαιο τον κοσμο και επιβεβαιωνοντας για αλλη μια φορα τις γνωστες ρησεις για τη ντροπη και τη δουλεια.
τουλαχιστον για οσο τους ακολουθησα (δλδ απο το φαναρι κηφισιας και αλεξανδρας μεχρι το μεγαρο μουσικης) σταματησανε να ειναι επικινδυνοι μετα την απειλη μου.
εφτασα σπιτι και δεν μπορεσα να καταλαβω αν τελικα νευριασα με τον ηλιθιο οδηγο της μερσεντας και την παρεα του, με τους φιλους μας τα ζωα η με μενα που γεννηθηκα.
ας ειναι...καλυτερη η σημερινη μερα λοιπον...:ninja:
...8:00 στην λαυριου πολλα ss (καμια 10αρια μην φανταστητε και λαοθαλασσα) τι εγινε βολτα πρωι-πρωι ???
zannisvel
16/10/2013, 15:20
Με ειδα σημερα χαμενο στην Αθηνα. Να μην ξερω πως να ξεμπλεξω απο το χαμο και να μην μπορω να δω μια ταμπελα που να λεει ΠΕΙΡΑΙΑ μπας και καταφερω να παω σπιτι μου με τη βροχη που εριχνε. Σε οποιο φαναρι σταματουσα να ρωτησω κανενας δεν εδινε σημασια, ολοι στο κινητο. Ακομα και τα λιγοστα μηχανακια που ηταν στο δρομο και αυτα στο γ@μημενο κινητο ηταν. Ευτυχως που ΕΝΑΣ ανθρωπος βοηθησε και μου ειπε. Ειχε και XT με acerbis τεποζιτο. Αν εισαι απο εδω σε ξανα ευχαριστω!!!!!
Θα αρχισω να ξετυλιγω νημα καθε φορα που πηγαινω Αθηνα.
Αυτα και ησυχασα..
KostasV2
16/10/2013, 17:45
νευροχειρουργικη για καταγματα?
Είχε ρίξει και μια κουτουλιά στο λεωφορείο, γι' αυτό τον πήγαν στη νευροχειρουργική. Το κράνος βέβαια, του είναι άγνωστο... :-/
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά! Πάει ήδη καλύτερα.
Σε είδα παππού τη Κυριακή να φευγεις απο το παζάρι στο σχιστό με την αγορα ενος μικρού ποδηλάτου προφανως για το εγγόνι σου! Σε είδα και πεθανα απτα γελια που επειδη δεν μπορουσες να το κουβαλήσεις προσπαθούσες να το καβαλήσεις χωρίς να ξερεις να κανεις ποδήλατο. Ελπίζω το ποδήλατο να έφτασε στον εγγονο σου σε καλη κατασταση μετα απο τοσα πεσιματα και εσυ να εισαι καλα!
danaos75
17/10/2013, 12:46
με είδα να ξαναμπαίνω στο moto.gr μετα απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...
trooper χαρηκά και εγώ που σε είδα (το χαμογελό σου αστραφτε ρε φίλε μεσα απο το κράνος), αν και μεχρι σήμερα νομιζα οτι το nick που μου είπες ήταν cooper και εσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιον cooper ξέρω :lol: :lol: :lol:, ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΛΛΟΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ???, εκτός αν την είχες μαζέψει κωτσο μεσα στο κράνος...
καλώς σας ξαναβρήκα :beer:
loomoombas
18/10/2013, 16:52
Σε είδα να περνάς το κόκκινο,Κων/πόλεως και Καβάλας,5 το πρωί,μαύρο TDM με καρίνα,akra και τριμ@!@κα αναβάτη,χωρίς κράνος.Να'ναι καλά το ABS μου,και να αισθάνεσαι τυχερός που δεν σε ακολούθησα.Τι διάολο,μ@!@#$μαγνήτη έχει το συγκεκριμένο μηχανάκι;Σε έχω δει επανειλημμένα στα Πετράλωνα ηλίθιε innova να πηγαίνεις σουπερμάρκετ συν γυναιξί και τέκνοις,και οι 4 πάνω στο παπί,με σακούλες.Αλλά τον άθλιο δημόσιο υπάλληλο με στολή,ο οποίος σε καμάρωνε αδιάφορος προχθές δεν τον είχα ξαναδεί...
AUFGEBRACHT
18/10/2013, 18:53
Σε είδα πανίβλακα ακράνωτε με το πορτοκαλί Innova πριν την εφορία της Κορίνθου να βγαίνεις προσπαθώντας να κάνεις προσπέραση και να μου παίζεις και τα φώτα να κάνω στην άκρη για να περάσεις!!! Ειλικρινά στο λέω, έτσι και ήμουνα με το αυτοκίνητο δεν θα είχα κουνηθεί χιλιοστό, θα γκάζωνα κιόλας, θα έπεφτες πάνω μου και θα σε πλάκωνα και στο ξύλο στο καπάκι...
Σε ειδα gsr 600 ΕΖΙΧΧΧ διπλωμενο Δημοσθένους και Χαροκόπου στην Καλλιθέα...Μαλλον σε χτυπησαν τα καυλωμενα πιτσιρικια με το μπλε Stilo.Ελπιζω να σαι καλα.
DimChios
19/10/2013, 09:18
σε ειδα ταριφα να φρεναρεις αποτομα, μα ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ για να παρεις κουρσα χθες το βραδυ στη Γουναρη στον Αγιο Αντωνη και ο 55αρης με την παπια πισω σου (και ηταν και σε αποσταση ασφαλειας) να μπλοκαρει το μπροστινο και να πεφτει!
Βγηκες απο το ταξι, εριξες τη ματια σου, 7-8 ατομα τρεξαμε προς τον ανθρωπο να δουμε αν ειναι οκ και να σηκωσουμε το παπι και εσυ... εγινες καπνος!
ΚΟΠΑΝΕ, ας πουμε οτι ναι, ειναι πισω σου και φταιει, ας πουμε οτι δε χτυπησε (που ευτυχως τελικα δεν επαθε το παραμικρο)...εσυ γιατι την κοπανησες χωρις 2η σκεψη και χωρις ΚΑΝ να τσεκαρεις αν ειναι οκ?
Τον αριθμο σου τον πηραμε επιτοπου, το 100 το ειδοποιησα επιτοπου και επωνυμα, εδωσα και την κατευθυνση σου...ελπιζω να σου κανανε εστω κατι ελαχιστο!
ΤΑΑ 1201
Σας ειδα χθες στη Μεσογειων ενα RSV ενα 990 και ενα ΧΤΧ που βρεθηκαμε σε ενα φαναρι και πηγαινατε σουζατοι.
Γουσταρα και ας μη ξερω σουζα :D
Με το ΧΤ,βαλε και ενα κρανος,ωραια το πας,κριμα ειναι!
Σε είδα στην παραλιακή με το gixxer πίσω μου στη διηθηση και στο πρωτο κενο να κοβω αριστερα για να σε αφησω να συνεχισεις ευθεια.Δεν το περιμενες ομως αυτο απο σκουτερ και ειχες ηδη κοψει κι εσυ αριστερα.
Χαιρετησες και εφυγες πλακωμενος...:wave2:
bonepeeler
19/10/2013, 20:04
Σε είδα φίλε μου με το λευκό CBF να μου λες και να μου δείχνεις τις κάμερες στη Μαραθώνος.
ευχαριστώ πολύ.
Αν δεν ήσουν εκεί πιθανότατα θα τις έτρωγα τις κλήσεις.
Kostas2B
20/10/2013, 14:33
Σας ειδα με τα streetακια σας R1,CBR,Γιαχαμπουζα στη γέφυρα Ασπροπύργου με κατεύθυνση Ελευσίνα να πηγαίνετε με 150+. Αργότερα στην παλιά εθνική προς Θήβα,λίγο πριν την Αγία Σωτήρα,ο Γιαχαμπουζας ειχε αγοράσει οικόπεδο και την ώρα που περνούσαμε σηκωνατε τη μηχανή απο τα χώματα...
Ελπίζω να μην επαθες κάτι σοβαρό φίλε...
Σε είδα σερβιτόρα στο λιμανάκι της Επιδαύρου να μου φέρνεις απόδειξη για 2 caπουτσιno freddo με 13% φπα,7€.Και δίπλα στους ντόπιους τους ίδιους καφέδες αλλά σε πλαστικό ποτήρι και προφανώς με άλλη τιμή.Δεν θα με ξαναδείς :P
Σας είδα παρεάκι κοντά στα Μέγαρα απ την παλιά και σένα man με το gen1 Tuono.Παρ ολίγο σουβλάκι Ιταλικό :P
Σας είδαμε και σας φιλαράκια με τις άσπρο κόκκινες Ρένες σας στο πήγαινε..
Και πολλά γαμ0ποδήλατα είδα αλλά stArxidiamas.
Σας ειδα με τα streetακια σας R1,CBR,Γιαχαμπουζα στη γέφυρα Ασπροπύργου με κατεύθυνση Ελευσίνα να πηγαίνετε με 150+. Αργότερα στην παλιά εθνική προς Θήβα,λίγο πριν την Αγία Σωτήρα,ο Γιαχαμπουζας ειχε αγοράσει οικόπεδο και την ώρα που περνούσαμε σηκωνατε τη μηχανή απο τα χώματα...
Ελπίζω να μην επαθες κάτι σοβαρό φίλε...
Τους ειδα και εγω...
Μαλλον αργοτερα θα περασα γιατι την ειχαν σηκωσει ηδη.
ΒΛΑΚΑΣ. Με την πραγματική έννοια.Τί ωραία λέξη, λέγοντας το -λ αργά, γεμίζει το στόμα σου. Σας βλέπω καθημερινά ΒΛΑΚΕΣ με τα αμάξια να σταματάτε σιγά σιγά στο κόκκινο, να πατάτε τη διάβαση και να περνάτε λίγο το φανάρι για να κερδίσετε τα λίγα κρίσιμα εκατοστά της εκκίνησης. Και μετά στραβολαιμιάζετε προς τα πίσω για να δείτε πότε θα ανάψει το φανάρι. Πόσο ΒΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος?
Theotrelos83
21/10/2013, 22:22
Σας είδα το Σάββατο στα Θεοδώριανα TIGER και KLE??? με εσένα δεύτερε να έχεις πάθει λάστιχο! Πολύ κροκάλα μου είπες.. ελπίζω να βρήκες λύση διότι δεν είχες μαζί σου σαμπρέλα!(κακώς με την διαδρομή που κάνατε!):wave2:
tzimidis
21/10/2013, 23:43
Σε είδα επιτέλους , αγαπημένη μου ένδειξη, μετά από 6+ μήνες να δείχνεις ΓΕΜΑΤΗ!!!!!!! :a012::a25::a54:
301956
Βέβαια , μετά είδα κι εμένα να προσπαθώ να συνηθίσω την αλλαγμένη ισορροπία της μηχανής , αλλά χαλάλι .... δεν τo ζω πια και κάθε μέρα (.....εβδομάδα,μήνα ...)
Σε είδα Πακιστανε να με κοιτάς με απορία(το ίδιο έκανα και γω άλλωστε) όταν σου φώναζε η Ελληναρου από το Corsa "Φύγε από την Ελλάδα ρε"
Earentil21
22/10/2013, 21:41
Σε είδα ΔΙΑΣ συνοδεία στο 401 από 10 συναδέλφους σου.. Καλύτερη τύχη και περαστικά σου γιατί έμοιαζες με το Μάμρα από τις γάζες και δεν βλέπω να σε σώζουν πάλι τα αρχαία πνεύματα του κακού..
AUFGEBRACHT
23/10/2013, 20:10
Τι να πρωτογράψω σήμερα με τόσα που είδα... Τα 3 από αυτά μέσα σε 2 λεπτά και σε απόσταση 100m όλα μαζί...
Καταρχάς τρισμέγιστε κομπλεξικέ με το Ζ έχω βαρεθεί να σε βλέπω κι έχεις και σκατόφατσα...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135219&page=41&p=2387365&viewfull=1#post2387365
Και πάλι σήμερα μόλις με είδες άνοιξες και πέρασες σουβλάκι δίπλα μου, μόνο και μόνο για να περάσεις μπροστά μου :a31:
Και πάμε στο σκηνικό 3 σε 1 μέσα σε 2 λεπτά. Αρχικά σε είδα παππού με το Ford Fiesta να βγαίνεις από κυκλική πορεία, να παραβιάζεις το STOP χωρίς να κοιτάξεις, ευτυχώς που σε είχα κόψει από πριν ότι πας να κάνεις κάτι τέτοιο κι είχα μικρή ταχύτητα. Δεν προλαβαίνω να κάνω 100 μέτρα και σε είδα με το λευκό βανάκι να είσαι διαγώνια σταματημένος μπροστά από την έξοδο για εθνική, αφού βαρέθηκες να στρίψεις κανονικά κι είπες να κόψεις δρόμο. Με το που σε αποφεύγω όπως το κακό τρίτωσε για τα καλά, όταν ακριβώς από πίσω σου ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ δύο κάργιες πενηντάρες χαζογέλαγαν πιασμένες αγκαζέ και κατάφερα να σταματήσω μισό μέτρο πριν τις πατήσω. Δεν άντεξα, άνοιξα το κράνος και τις ρώτησα με έντονο ύφος κι αγανάκτηση εάν είναι στα καλά τους, για να πάρω από το ένα τσόλι την αποστομωτική απάντηση πως πρέπει να κοιτάω που πάω και να προσέχω. Της απαντάω ότι προχωράει ΑΚΡΙΒΩΣ στη μέση σε έξοδο της εθνικής και μου ανταπαντά ότι εκεί τις άφησαν με το αυτοκίνητο και ότι φταίω εγώ. Ευτυχώς η πιο λογική την σκούντηξε και της είπε ότι έχω δίκιο, γιατί θα τη στόλιζα με τόσα γαμίδια που θα έβγαινε μετά από μια βδομάδα από το σπίτι της...
Σας είδα σήμερα το μεσημέρι στο περιφερειακό της Άρτας , 3 ktm 640 adv , 2 πορτοκαλί , 1 ασημί . Φορτωμένα , λασπωμένα και με τους αναβάτες να είναι ντυμένοι εντουράδικα ..... και μου έτρεχαν τα σάλια . :p
Σε είδα ρε μπάρμπα να βγαίνεις κάθετα και να έχω κεντράρει την πόρτα απ' το αγροτικό σου.... Με έστειλες όταν μου είπες "σιγά πως κάνεις έτσι... Σε είδα....Μηχανή είσαι...."
Τι κρίμα και γώ που νόμιζα πως πήγαινα στη δουλειά με Boing 747...
ρε τι ακούει κανείς....
Σε ειδα καγκουρα με το Μπεβερλυ και την απαραιτητη ενδυμασια (ζελε γυαλια μιση μουρη ) να μπαινεις στην Λαμπρακη στην Νικαια με κοκκινο απο αριστερα μετα να πλακωνεσαι αφου δεν σε πηραν στο καπω δυο αμαξια που τους χωθηκες και μετα να στριβεις προς την καγκουροπλατεια αφου περασες στην τσιλια αλλο σκουτερ απο αριστερα για να στριψεις αμεσως δεξια.Ο αλλος σκουτερας σε κοιταγε μετα του στυλ τι εκανε το ατομο και πηγε να πεσει σε παρκαρισμενο πανω στην Λαμπρακη.
Και ολα αυτα σε 500 το πολυ μετρα
Σε ειδα τυπε με το Africa μπαμπατα στην Αναπαυσεως στο Περιστερι,που ειχες φορτωσει καμια 15αρια μπετοβεργες στα πλαγια.Αυτες οι Africa τα κανουν ολα τελικα:lol:
AristidisZ
24/10/2013, 23:17
σε είδα πιτσιρίκο με το σκούτερ, ξεκράνωτο, στη παραλιακή από το ύψος του Ελληνικού μέχρι τη Γλυφάδα να κάνεις ότι μαλακία μπορεί να κάνει άνθρωπος σε μηχανάκι
από να κοροϊδεύεις αυτοκίνητα, ποδηλάτες, μηχανάκια, μέχρι να κάνεις ψαρωμένος σφήνα στα σταματήμενα στο φανάρι με πραγματικά όσα είχε και δεν είχε το σκουτεράκι σου
στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, είδα το αποκορύφωμα της μαλακίας
ανέβηκες πάνω στο σκούτερ !
εντυπωσιακό μεν, ηλίθιο δε
επειδή μυαλό δε πρόκειται να βάλεις μαλακισμένο, σου εύχομαι να σε σταματήσουν και να σε ξεκ#@$#@σουν
AristidisZ
26/10/2013, 00:14
σε είδα teo_g7 σήμερα το απόγευμα και πραγματικά χάρηκα πολύ :beer:
τελικά τα έσκασα στη NIKE ;)
σε είδα teo_g7 σήμερα το απόγευμα και πραγματικά χάρηκα πολύ :beer:
τελικά τα έσκασα στη NIKE ;)
Κι εγώ χάρηκα ρε φιλε !!!
(άμα ξαναπατησεις πόδι στους ανταγωνιστές σε τσακισα)
SHOOTER045
26/10/2013, 00:36
Κι εγώ χάρηκα ρε φιλε !!!
(άμα ξαναπατησεις πόδι στους ανταγωνιστές σε τσακισα)
μια που εκανες γνωριμια αριστειδη
να πηγαινεις στον teo να δοκιμαζεις και να αγοραζεις απο εξω.....:D
skylaros
26/10/2013, 02:30
Σε είδα να πέφτεις πολύ άτσαλα από τα πόδια σου και να χτυπάς το κεφάλι σου στο jeep. Είδα το φίλο σου μεθυσμένο και αυτό αλλά όχι όσο εσύ να σου δίνει το κράνος του και να σε βάζει συνεπιβάτη στο xx, είδα που δε μπορούσες να βρεις ισορροπία στη σέλα και να γλιστράς δεξιά και αριστερά ενώ ήσασταν σταματημένοι, είδα να τον κρατάς από το ρούχο σαν γκέμια. Το είπα στο φίλο σου ότι δεν είσαστε για να φύγετε μη τη μηχανή, μου χαμογέλασε και είπε όλα εντάξει...είδα να σας παίρνει 15 λεπτά για να βγείτε από το υπαίθριο parking... σας είδα να πηγαίνετε αριστερά και δεξιά στα επόμενα μέτρα του δρόμου. Ελπίζω να φτάσατε καλά και οι δύο σπίτια σας.
KostRider
26/10/2013, 18:45
σε είδα γίδι με το αγροτικό,να με αγνοείς παρόλο που σου κόρναρα,σου έπαιξα τα φώτα και σου έδειξα τι ήθελα,απλά να κάνεις λίγο αριστερά στο φανάρι,για να μην φάω όλο το ντίζελ απο την νταλίκα δίπλα και να χώνεσαι μπροστά απο την νταλίκα για να την περάσεις,παρόλο που ξεκίνησε πρώτη...δεν σε χάλασε που σε πέρασα στο επόμενο φανάρι..
Σας είδα ολους σήμερα σε κοντινη βολτουλα απο Θεσσαλονίκη για Βαρβάρα (χαλκιδικης). :beer: στην παρέα με τα 3 ss με φουλ εξάρτηση που χαιρετηθήκαμε.
και μια φώτο απο την στάση στην Αρναία για εσπρεσάκι:
the beauty and the beast
302279
και μία με την αφεντιά μου σε σταση στην Γαλατιστα:
302280
αυριο το πρόγραμμα εχει Έδεσσα για καφεδάκι και μετα μάλλον βολτα προς Νυμφαίο... SEE YOU OUT THERE!
Σας είδα σήμερα το πρωί 10:40 endurades να βγαίνετε απο χωματόδρομο πριν τον Άγιο Στέφανο! Σας χάρηκα με τις στολές σας, πάντα έτσι και πάντα όρθιοι!
Σε είδα και σένα με το Harley σήμερα το πρωί 10:50 στην Εθνική προς Αθήνα στο ύψος του Αγίου Στεφάνου... είμουν από πίσω σου με το κυτί μου και σε χάζευα... Έχεις ένα θεματάκι με τις στροφές, ή δεν έχεις εμπειρία με τη μηχανή ή πρέπει να κάνεις μαθήματα φίλε μου.
SHOOTER045
27/10/2013, 15:02
Σας είδα ολους σήμερα σε κοντινη βολτουλα απο Θεσσαλονίκη για Βαρβάρα (χαλκιδικης). :beer: στην παρέα με τα 3 ss με φουλ εξάρτηση που χαιρετηθήκαμε.
και μια φώτο απο την στάση στην Αρναία για εσπρεσάκι:
the beauty and the beast
302279
και μία με την αφεντιά μου σε σταση στην Γαλατιστα:
302280
αυριο το πρόγραμμα εχει Έδεσσα για καφεδάκι και μετα μάλλον βολτα προς Νυμφαίο... SEE YOU OUT THERE!
σε ειδα φιλε μου με το λευκο σου gixxer
και το καφεδακι μας το ηπιαμε εκει ψηλα
και τα ειπαμε εστω και εν ταχυ(ελεω παντοφλας,και πιεσμενου χρονου λογω της συνεχισης της βολτας σας για νυμφαιο κλπ
χαρηκα που τα ειπαμε εστω και λιγο
btw τα χτεσινα ξυδια βγηκανε
21ος απο 34 συμετοχες στην κατηγορια μου....:a015::a015::a015:
καλους δρομους παιδια,παντα ορθιοι και την αλλη φορα καλυτερα...:wave2:
φιλε Δημήτρη ευχαριστώ και απο δω για σήμερα... Οταν βρεθεις Θεσσαλονίκη τα τσιπουρα δικά μου! :tsipouro:
Οσο για τους αγώνες θα ενημερώσω να μην το ξαναοργανώσουν μετα απο γιορτή!!
Σας ειδα και οσους ειχατε την ιδια ιδέα και ανηφορήσατε κι εσεις (κοκκινο GS650, μπλε FZX) και η εντουραδικη παρέα στον αρκτουρο!
καλους δρομους και στο παλικάρι με το τριβάλιτσο (δεν προλαβα να ξεχωρήσω) που μας χαιρέτησε στα διόδια μαλγαρων που καναμε στάση για τσιγάρο.
CustomBoy
27/10/2013, 23:12
Σε είδα πρίν λίγο ,με την κόκκινη φεράρι,στην πλατεία μπουρναζίου στο περιστέρι..και απόλαυσα τον εξαιρετικό ήχο πίνοντας την μπύρα μου....Ευγε !
SHOOTER045
27/10/2013, 23:54
φιλε Δημήτρη ευχαριστώ και απο δω για σήμερα... Οταν βρεθεις Θεσσαλονίκη τα τσιπουρα δικά μου! :tsipouro:
Οσο για τους αγώνες θα ενημερώσω να μην το ξαναοργανώσουν μετα απο γιορτή!!
Σας ειδα και οσους ειχατε την ιδια ιδέα και ανηφορήσατε κι εσεις (κοκκινο GS650, μπλε FZX) και η εντουραδικη παρέα στον αρκτουρο!
καλους δρομους και στο παλικάρι με το τριβάλιτσο (δεν προλαβα να ξεχωρήσω) που μας χαιρέτησε στα διόδια μαλγαρων που καναμε στάση για τσιγάρο.
αν και ηρθα τετρατροχος,δεν πειραζει ειχα ενα σωρο καλαμπαλικια(ελεω αγωνα)μαζι μου
next time....:beer:
τις αρκουδες τις ειδατε?
Τις ειδαμε αλλα πολυ περπατημα...αφησαμε τις μηχανες τερμα κατω στην εισοδο. Αλλα με τα δερματα, τις μποτες και ραγισμενο αστραγαλο κατέληξα οτι τελικά δεν επρεπε!! :)
οποτε για να ειμαστε και on topic: ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ! :lol:
AUFGEBRACHT
28/10/2013, 17:53
Το τί είδα χτες το απογευματάκι δε λέγεται... αφού έκανα το σταυρό μου που γύρισα σώος σπίτι. Θα αναφέρω τα 2 σοβαρότερα:
- Αναβάτης με motard -μάλλον ΚΤΜ αν είδα καλά- να προσπερνάει αντικανονικά με πάνω από 130χλμ. δικάβαλος, ξεκράνωτοι κι οι 2 εννοείται, με ενδυμασία τζίν και φούτερ αμφότεροι, να πηγαίνουν τάπα και στις στροφές κατέβαζε και το πόδι α λα Rossi. Είναι θαύμα που δεν κόλλησε σε κανένα αυτοκίνητο έτσι που πήγαινε, η οδήγησή του ήταν το λιγότερο δολοφονική και κάτι μου λέει ότι το καντήλι του έχει λίγο λάδι, το θέμα είναι να μην πάρει κανένα άλλο στο λαιμό του το κωλόπαιδο...
- Κάγκουρας με σαράβαλο φτιαγμένο -μάλλον suzuki swift εικοσαετίας- αποφάσισε να κάνει αναστροφή σε έξοδο της εθνικής και ξαφνικά τον είδα απέναντί μου :a31:
Pan (dvs)
28/10/2013, 20:17
Ειδα πολλους στα Ζαγορια και χαρηκα.Και 5-6 Αφρικανους με κατευθυνση τα Γιαννενα και καναδυο ζευγαρια μπεμπεδες στο Παπιγκο.Οι δυο απο Συρο.Καλη επιστροφη σε ολους.
302385
afortistos
28/10/2013, 20:28
σας ειδα το απογευμα στη εξοδο για παχη-μεγαρα touring παρεα με τριβαλιτσα να κανετε σταση και σας χαρηκα και γω και η γυναικα μ.παντα καλους δρομους να εχετε.
σας ειδα και σας βιαστικους στη ΛΕΑ.ημαρτον πια...
GIXXERAKIAS
29/10/2013, 08:48
Σάς είδα και σας χάρηκα αρκετούς μαζεμένους στον παλιό δρόμο (τίγκα στο έλατο) από Στεμνίτσα πρός Τρίπολη από Ελάτη-Χρυσοβίτσι κτλ.
agamoi-thytai
29/10/2013, 09:26
Σας είδα, σας χαιρέτησα και ανταποδώσατε κοντά στο Θέρμο.
Μπράβο σας, καλό δρόμο να έχετε πάντα.
Ήμουν με το μαύρο Opel Astra.
Σε ειδα με το σκουτερ να μπαινεις σφηνα πολυ κοντα... ισα που προλαβα και φρεναρα.... παλι καλα που δεν γιναμε αφισοκοληση στο αμαξι μλκ....
Δεν πατε καλα λεμεε....
power hornet
31/10/2013, 09:41
σε ειδα ρε γυφτο με το χαρλει σου.
ημουν την κυριακη στα διοδια της ελευσινας διπλα ηταν το φιλαρακι μου χορνετακιας μετα απο μια ωραια βολτα ςτο στορκ.
πληρωνα τα διοδια και για τον φιλο μου και την ωρα που περναει περασες και εσυ ρε γυφτοτσαμποπουλε που ησουν και δικαβαλος,θα ελεγες στην μπουρουχα την γυναικα σου κοιτα περασαμε τσαμπα.
επρεπε να σε εμβολισω με το χορνετ,χαρλεα που υποτιθετε ειστε φραγκατοι.ουστ γυφτουλα.
mikRRopixel
31/10/2013, 21:24
Σε είδα σήμερα το βράδυ στην κάθοδο Κηφισού το βραδάκι, άσπρο Nissan GTR, με άγριες διαθέσεις. Είχε κίνηση αρκετή και δεν είχες τον χώρο που θα ήθελες αλλά το -έστω και για λίγα δευτερόλεπτα- παιχνιδάκι που είχαμε μου άφησε ένα χαμόγελο. Καλύτερα βασικά που ήταν και για λίγο γιατί με τέτοιες συνθήκες ήταν κάπως επικίνδυνα. Ξέρω δε, ότι σε άδειο δρόμο δεν έχω ελπίδα. Διαπιστωμένα. Να σαι καλά.
zannisvel
01/11/2013, 09:38
Σε είδα σήμερα το πρωί κάτω από το σπίτι μου, μόλις είχες σηκωθεί από χαζό-πτώση, έτρεμες, δεν είχες πάθει το παραμικρό ούτε εσύ ούτε το honda σου, άλλα δεν έπαιρνε μπροστά. Στο έκανα reset και ήσουν έτοιμη να πάρεις τους δρόμους και πάλι. Μου φάνηκες καινούρια οδηγός και ελπίζω να μην σε πάρει από κάτω σε όλους μας συμβαίνει.
:beer:
Ειδα τον ΧΑΡΟ χθες το βράδυ να καβαλάει ποδήλατο ΧΩΡΙΣ κανένα φως ή αντανακλαστικό και να πηγενει με 10-15 χλμ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ του (παλιού) ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ (παραλιακή από Πειραιά προς Συγγρού) στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα …… ένα ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΦΛΟ σημειο…
Τελευταία στιγμή πέρασα ΞΥΣΤΑ με καμιά 90 χλμ ….
Σου φώναζα και σου κόρναρα ….
Κατω από την γεφυρα δεν μπορούσα να σταματήσω …
Να παω πισω να ειδοποιησω τους οδηγους επισης δεν μπορουσα…
Μολις βγήκα Συγγρού σταμάτησα δεξιά και μέχρι να σε δω να βγαίνεις από την γεφύρι πεζος και με το ποδήλατο στα χέρια χωρίς να έχεις σκοτωθεί ή σκοτώσει είχα ασπρίσει από την αγωνιά…
Ευτχως σωθήκαμε πολλοί χθες βράδυ…
Σε ειδα και σε ακουσα ρε παλιοπ..στα με το φορτηγο της αιμοδοσιας
να πατας τον αεροτενορο σε ποδηλατη επειδη δεν ειχε που να παει ο ανθρωπος
με τις κολοκορινες που εβαλαν στον δρομο.
:moutza:
ariscbr600f4
03/11/2013, 03:31
σε ειδα μπλε hornetακι και σενα ασπρο symphony και σενα γκρι παπακι πεσμενα κατω στην οδο ουιλιαμ κινγκ στην πατησιων...
εσκεμμενη ενεργεια μου φανηκε μιας και τα μηχανακια ειχαν αποσταση μεταξη τους (1-2μετρα)...
πρωτη φορα σε εκεινα τα μερη, δεν θα ξαναπαω... τοσο φοβιστικα και ερημικα που δυσκολα βοηθας την κατασταση, δεν υπηρχε κανεις να ρωτησω αν γνωριζει τους ιδιοκτητες η εστω κατι...
Σε ειδα καραγκιοζη με το μαυρο tiger στη κηφισιας διβαλος ακρανωτοι με καπελακι να πας μεσα στη κινηση ,απο πισω μου να χωθεις μπροστα μου.
Φυσικα δε σε αφησα αλλα παρακατω παλι εκανες σφηνα και επειδη με μλκς δε παιζω τη ζωη μου ,δε χωθηκα
Ειστε πολυ γρηγοροι στη καφετερια εσεις...
Σε ειδα και σενα με το ΤΤ στη μεσογειων που εκοψες το κοκκινο και εκει που πηγαινα απο το παραδρομο να βγω στο κεντρικο και κοιταζα να δω αν ερχεται κανεις βλεπω φατσα φορα ενα ΤΤ μπροστα μου.
guzzistas
03/11/2013, 18:48
Σας είδα σήμερα στην Παλια Εθνική πριν την Κινέτα.
Μπλε gsxr 600 και ασημι gsr ,πηγαμε για λιγο μαζι Βάρης-Κορωπίου και Βουλιαγμένης. Τα είπαμε κια λίγο σε ένα φανάρι. Να ´στε καλά και πάντα όρθιοι:beer:
sapila racing
04/11/2013, 15:32
Σε είδα χτες στην Καλοπούλα στον Υμηττό να ανεβαίνεις με το ΚΤΜ από το μονοπάτι και να περνάς δίπλα απο τα ξύλινα τραπέζια και τα παιδάκια που έπαιζαν.
Ας πούμε οτι είναι ΟΚ τα ποδήλατα που κατέβαιναν, εσύ όμως ήσουν ΦΑΟΥΛ 100%!
Δεν έχει αλλού να πας? Πρέπει να πας ακριβώς εκει που κάθεται ο κόσμος και παιζουν μικρά παιδιά?
:moutza:
Σας βλέπω όλο και περισσότερους να κόβετε δρόμο από το πεζοδρόμιο περνώντας σύριζα από τις εισόδους των πολυκατοικιών με τα όσα.
Δεν ξέρω πώς δεν έχετε φάει ακόμα κανέναν χριστιανό που βγαίνει από την είσοδο και δεν περιμένει ότι θα του έρθει μηχανάκι από δεξιά ή αριστερά...
Εγώ πάντως στα παιδιά μου λέω πια να προσέχουν βγαίνοντας όπως όταν περνούν τον δρόμο. Ελπίζω να με ακούνε.
Σε είδα χτες το βράδυ κύριε διχασμένη προσωπικότητα στο σκούτερ!
Από πάνω κράνος και χειμωνιάτικο μπουφάν μηχανής (ωραία ως εδώ) και από κάτω βερμούδα και δίχαλο!!!
Σε είδα χθες Κυριακή να με περνάς πίτα στο Σκαραμαγκά και μετά να σταματάς στη SHELL πριν τα διόδια Ελευσίνας με το λάστιχο πίτα....καλούς δρόμους !
jorge's garage
05/11/2013, 00:47
Σε είδα σήμερα στην λεωφόρο κύμης που πάει προς ολυμπιακό χωριό, gsxr 1000 του 07-08 αν δεν κάνω λάθος,κόκκινο βαμένο μακρυψάλιδο και αφού με πέρασες λες και ημουν πεζός άκουσα και το μαγικό φτςςςςς!!! :eek: Δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο γρήγορο στον δρόμο(παίζει να το δοκίμαζε, μιλαμε σαν διαόλι άνοιγε)... Ο τυπάς φούλ προβλεπέ απ'οσο πρόλαβα να δω(κράνος-μπουφάν φόραγε σίγουρα)... δεν περίμενα να δώ στα μέρη μου τέτοιο πράγμα :uplate::uplate::uplate::uplate:
ειδα, και τι δεν ειδα...!
καργιολα να πεταει το πακετο της απο το παραθυρο ετων χιλιων με το εγγονι μεσα στο αμαξι και οταν την σταματησα και τη ρωτησα γιατι απαντησε ''ελα που θα μου κανεις και μαθημα τωρα!!!'' εφαγε το πακετο στα μουτρα και 10 καργιολικια και εφυγα. αν δεν ειναι γραφτο της μοιρας μερικων να γινουν ανθρωποι απλα ειναι ματαιο να προσπαθουμε να τους αλλαξουμε.
ειδα και ται και χαιρετησα, ειδα και βαντα να πηγαινει σπιτι την πεμπτη το μεσημερι, ειδα και bonepeeler να φευγει απο παπασταυρου.
αυτααα.
KostRider
05/11/2013, 12:34
σε είδα τύπε με τη virago να έχεις βάλει την τσάντα της μικρής μπροστά από το τιμόνι, καλύπτοντας το φανάρι! το μόνο θετικό είναι ότι φορούσε κράνος η κόρη σου! Εσύ ακράνοβιτς!
Σε είδα Zητά να κάνεις παρατήρηση σε μπάρμπα για το κινητό. Τα συγχαρητήρια μου στα έδωσα επι τόπου... στα δίνω και απο εδώ. Βάλτε λίγο την τάξη εσείς που μπορείτε...
Σας είδα και εσάς να σταματάτε στη μέση του πουθενά μέσα στη νύχτα για να με ρωτήσετε αν όλα είναι οκ ενώ πάλευα να ξεκολλήσω την αλυσίδα από το πίσω ψαλίδι... Τελικά υπάρχουν ακόμα "μηχανάτοι" που νοιάζονται. Σε "κουτιά" μέν, αλλά "μηχανάτοι"...Αλέξανδρε (Fazer 1000) δεν ξέρω αν θα το διαβάσεις ποτέ αυτό αλλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την παρέα. Καλό training μαν....
yianyian
07/11/2013, 13:02
Σε είδα και τα είπαμε φιλαράκι με το αυτοκίνητο και το αυτοκόλλητο "Biker on Board" από πίσω :beer:
AristidisZ
07/11/2013, 13:12
Σε είδα Τρούπη στον Παπασταύρου :beer:
spyrakos35
07/11/2013, 15:23
Σε ειδα πατερ στην παραλιακη να σφαζεις το κοκκινο εν ψυχρω απο σταματημενος και αφου τσεκαρες τον δρομο.....
Δεν θα εχεις παντα αφεση αμαρτιων να ξερεις.......
Σε ειδα Κατερινα (Vegas) και χαρηκα που προλαβαμε και τα ειπαμε λιγουλακι!!! Απο τα καλυτερα παιδια του μοτο !
:)
ειδα, και τι δεν ειδα...!
καργιολα να πεταει το πακετο της απο το παραθυρο ετων χιλιων με το εγγονι μεσα στο αμαξι και οταν την σταματησα και τη ρωτησα γιατι απαντησε ''ελα που θα μου κανεις και μαθημα τωρα!!!'' εφαγε το πακετο στα μουτρα και 10 καργιολικια και εφυγα. αν δεν ειναι γραφτο της μοιρας μερικων να γινουν ανθρωποι απλα ειναι ματαιο να προσπαθουμε να τους αλλαξουμε.
ειδα και ται και χαιρετησα, ειδα και βαντα να πηγαινει σπιτι την πεμπτη το μεσημερι, ειδα και bonepeeler να φευγει απο παπασταυρου.
αυτααα.
α ναι!
ειδα και τριγγερ!!! μητσακο σορυ αλλα πηγαινα σβελτα και ουτε να κορναρω δεν προλαβα!!
ειδα και μπαρτ!!! του μαλακα του ειχα κανει και τρισαγιο!!! ζει τελικα!! :moutza::lol:
Σε είδα Τρούπη στον Παπασταύρου :beer:
κι εγω σε ειδα θυμαααααα :lol:
Ειδα πολλους στα Ζαγορια και χαρηκα.Και 5-6 Αφρικανους με κατευθυνση τα Γιαννενα και καναδυο ζευγαρια μπεμπεδες στο Παπιγκο.Οι δυο απο Συρο.Καλη επιστροφη σε ολους.
302385
Ήπειρος τριήμερο 28ης Οκτωβρίου (http://www.africatwin.gr/Nemesis/viewtopic.php?t=3700) :cool:
Σε είδα χθες
το μεσημέρι στην Καρδίτσα ήσουν με το Αφρικα δικάβαλος.
Ήμουν από πίσω για περίπου 200 μέτρα ,έστριψα και έφυγες με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης.
Πολύ περιποιημένη και όμορφη η μηχανή , μπράβο σου! Καλούς δρόμους να έχετε:)
okeanis1234
10/11/2013, 08:32
Σε ειδα χθες το μεσημερι με μαυρο TDM στο λιμανι των φερρυ στη Σαλαμινα να κανεις οτι πιο επικινδυνο και εμμετικο εχω δει στη μοτοσυκλετιστικη μου ζωη!!!Εσυ να οδηγεις με το δεξι ποδι στο γυψο,και η συνεπιβατιδα σου απο πισω να σου κραταει τις πατεριτσες...Προσπαθωντας μαλιστα να φερεις το βαρος της μηχανης αριστερα για να μη χρειαστει να πατησεις κατω το δεξι σου ποδι,πηγες να σαβουριαστεις 2-3 φορες μπροστα στα ματια μου.και επειτα εκανες και το ακομα πιο κορυφαιο.Μη μπορωντας να σηκωσεις το αριστερο σου ποδι απο το εδαφος,οταν χρειαστηκε να βαλεις νεκρα ενω ησουν σταματημενος....εσκηψες και κουνησες το λεβιε με το χερι!!!!!!
Βαρεθηκα πραγματικα να βλεπω τετοιου ειδους αναβατες,μοτοσυκλετιστες απο αναγκη ειστε κινδυνος για την κοινωνια ρεεεεεεε παρτε το χαμπαρι!!!!!Πουληστε τα γαμημενα διτροχα σας και παρτε αμαξι.Ουσττττττττττττ
nickosmoto
10/11/2013, 13:26
Σας ειδα 2-3 στο Αλεποχωρι να χετε το παιδι σας πανω στο ντεποζιτο. Τουλαχιστον τους βαλατε κανα μαγνητη στο σωβρακο ή ετσι χυμα?
Σας είδαμε σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο προς Επίδαυρο να έχετε σταματήσει. 'Ημουν αυτός με το μπλε saab που σταμάτησε εις διπλούν, να ρωτήσει αν όλα καλά!! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να επιστρέψατε... Καλά χιλιόμετρα να έχετε!!!
AUFGEBRACHT
10/11/2013, 19:39
Σε είδα φαντομά στην Ανδραβίδα με το SS σου να ζεσταίνεις τα λάστιχά σου με ωραίες εναλλαγές και κλίσεις και σε ζήλεψα 2 φορές...
spyrakos35
10/11/2013, 20:20
σας είδα....
πολλές παρέες και πολλά μηχανάκια στον σταθμό 14 (περίπτερο χαιδαρίου) αλλά και στο γαλαξίδι....
και κάποιους παλιούς φίλους.... να στε πάντα καλά... :beer:
Δεν θα εχεις παντα αφεση αμαρτιων να ξερεις.......
Αν σου πω οτι ακριβως αυτο ειχα σκεφτει οταν ειχα δει δαιμονισμενο πατερ στις στροφες ερχομενος απο μονη Προυσου...
Γαμημενος παπα(ρα)ς σε hundai accent ασημι να πηγαινει ταπα στον Προυσσου-Καρπενησιου (καλη ωρα μεχρι Καριτσα :) τον ειχα στο οπτικο μου πεδιο , μετα εκανα σταση ) , μιλαμε ολες τις στροφες , και ειδικα στα σημεια που γινονται κατολισθησεις , τις εκοβε τερμα κλειστες . Ποιος ξερει , μπορει να ειχε καιρο να τον ρουφηξει και να τον πηρε τηλεφωνο το αγορι του που πηρε αδεια απο τη μονη Βαρλααμ . Παιζει το γκαζι να εχει ξηλωσει το αμαξωμα και να εξυνε ασφαλτο . Για οσους δεν ξερουν απο εκει , μιλαμε στις πιο πολλες κλειστες στροφες δεν χωρανε καλα καλα 2 αυτοκινητα να περασουν και με ταχυτητες αστειες , οχι κουνουπιδια οπως πηγαινε ο βρωμιαρης . Μιλαμε να προσπαθω να τον φτασω να του ριξω κανα καντηλι ή τον καφε που δεν ηπια , και να μην μπορω να τον πλησιασω τον καταραμενο , εν τελει εκοψα γιατι εχει κατι γκρεμια να γλυφει τα μπουτια του ο Χαρος απο κατω και δεν ηθελα να αποδημησω εκεινη τη μερα για χαρη του πουστογερου .
Πολυ θα ηθελα να μαθω τι φαγητο τους ειχανε φτιαξει εκεινη τη μερα στο μοναστηρι ...
Χωρις καμια υπερβολη , αν υπηρχε λιγο χειροτερο timing θα ειχε γινει κομφετι με τον πρωτο ανυποψιαστο ανθρωπο που θα εβγαινε απο τη στροφη . Κι εσυ ψοφα ρε φιλε , α αλλος που θα παρεις στον λαιμο σου τι φταιει...
Οχι οτι ειμαι και λατρης αλλα σκεψου να θες να πας να δεις ενα μοναστηρι και να σε στειλει αδιαβαστο ΠΑΠΑΣ !!
σας ειδα βλακεντιοι σκουτεροβιοι να ειμαι με το μικρο μου σκουτερακι [sh150] λογω σερβις του nc700dct
και να κανεται μαγκιες και τους γρηγορους ρε ποτε θα καταλαβεται οτι τα σκουτερακια ειναι για δουλεια και αν θελατε να ειστε γρηγοροι επρεπε να παρετε μοτοσυκλετα ! κανονικη !:p
και εν το μεταξυ οταν σας πετυχαινω με το nc κανετε τα παγωνια:D:p
agamoi-thytai
12/11/2013, 11:43
Σας είδα στο δρόμο προς Κόρινθο - Πάτρα και μπράβο σας που δεν μασάγατε από βροχή.
Καλό δρόμο να έχετε πάντα.
nickosmoto
12/11/2013, 15:23
Σε ειδα κολογερε να πεταγεσαι με το κολοauris απο το στενο, ενω με ειχες δει οτι ημουν λιγα μετρα μακρια
mikRRopixel
13/11/2013, 09:40
Σε είδα πριν λίγο φίλε μοτοσυκλετιστή στην Αναγεννήσεως, στο φανάρι στην γέφυρα κάτω από το ποτάμι. Στεκόσουν δεξιά από όχημα και από όσο πρόλαβα να δω, έκανες νόημα στον οδηγό του αν μπορείς να ανοίξεις τον δεξί του καθρέφτη. Καλή η κίνηση αλλά από τη στιγμή που το ζώο δεν τον ενδιέφερε καν αν υπήρχε ο καθρέφτης ή όχι δε νομίζω να τον χρησιμοποιεί. Έυγε πάντως!
Σε ειδα πρωινιατικα με το transalp ξεκρανωτο να ριχνεις την ροχαλα σου πηγαινωντας με καμια 80αρια χλμ. ...
Ευτυχως που προλαβα να αλλαξω λωριδα& την εφαγε ο αλλος.....
Ζωα ρε πστ μου...
KostRider
16/11/2013, 04:55
σας είδα παπόβιοι,σκουτερόβιοι και ντελιβεράδες μέσα στη βροχη..πάνω που νόμισα οτι ήμουν ο μόνος χαζός που πήρα μηχανή με τέτοιο καιρό..ααα και φορούσατε όλοι κράνος(βροχή λέμε)..
Σε είδα τεράστιο ουράνιο τόξο όπως γυρνούσα από Ελευσίνα, τεράστιο και λαμπερό, να ριζώνεις ανάμεσα στις πολυκατοικίες στο Αιγάλαιω δεξιά μου και να σβήνεις ψηλά στον ουρανό . Μετάνιωσα που δε σταμάτησα να σε βγάλω μία φωτογραφία!!!
Σε είδα στη βροχή με το παπί, τα μάτια μισόκλειστα και το κράνος στον αγκώνα. Η ζωντανή απόδειξη ότι ο Δαρβίνος έκανε λάθος. Ο πίθηκος θα προστατευόταν.
SHOOTER045
16/11/2013, 22:54
σας ειδα το μεσημερακι,οπως πηγαινα για υπηρεσια με το ΤΑ
μαυροZZR14αρι και κοκκινο f650-αταιριαστο ζευγαρι-χαιρετηθηκαμε καλους δρομους να χετε
Red Rider
17/11/2013, 13:04
Είδα σήμερα το πρωί στο Πασαλιμάνι παρκαρισμένο VF1000R, πραγματικά σαν καινούριο,με κίτρινες ζάντες,πανέμορφο!
Δίπλα του ακριβώς cb 400 μπλέ σε άριστη κατάσταση.Μερακλίδικη παρέα!
Λίγα μέτρα πιο κάτω παρκαρισμένο ένα guzzi v50 ασημί.
Στον γυρισμό είδα και ένα Capri καφέ σε άριστη κατάσταση..
guzzistas
17/11/2013, 17:45
Ευτυχώς και για μένα και για σένα που ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ, παλιόπουστα, που μου έσπασες το πλαϊνό καπάκι της μηχανής για να κλέψεις την μπαταρία....
Σας είδα στο τέρμα Συγγρού κάτω να χαιρετάτε κάποιο φίλο σας που δεν είναι πια μαζί σας...
karellen
17/11/2013, 18:22
Δεν είδα σήμερα στο Ναύπλιο πολλά μηχανάκια.
Τι έγινε,πλακώσανε τα κρύα; :rolleyes:
parachuter
17/11/2013, 22:19
Σας είδα μερικά Triumph κοντά στην Επίδαυρο το μεσημέρι και μερικούς ακόμα,όπως και το Μούλτι 1200 κι ένα ψιλόφτερο 950 Adv στην Ε.Ο. στη Κόρινθο.Καλούς δρόμους και προσοχή.
Joyrider
19/11/2013, 22:17
Σε είδα παππού να βγαίνεις από το στοπ αέρα. Μήπως να ξαναέδινες για δίπλωμα λόγω ηλικίας;
Θα σε έκοβαν στον οφθαλμίατρο θα μου πεις, χέστο. :rolleyes:
Μήπως να εφαρμόσω το ρητό loud pipes save lives μπας και από αυτιά είστε καλύτεροι; :lol:
AristidisZ
20/11/2013, 22:51
σε είδα zannisvel, στο ουζερί κοντά στους Άγιους Ανάργυρους
Ήρθα να σε καληνυχτίσω μετά από 3 καραφάκια τσίπουρο, αλλά μου την είχες κάνει :bawl:
zannisvel
21/11/2013, 07:46
σε είδα zannisvel, στο ουζερί κοντά στους Άγιους Ανάργυρους
Ήρθα να σε καληνυχτίσω μετά από 3 καραφάκια τσίπουρο, αλλά μου την είχες κάνει :bawl:
Χαρηκα πολυ για τη γνωριμια!! Δεν ηθελα να ενοχλησω και γι'αυτο δεν χερετησα.
Να κανονισουμε να τα πιουμε παρεα!! :wave2:
Να 'σαι καλα!!
Το παιδι που εχει το ουζερι ειναι μεγαλος μαστορο-μηχανοβιος! Αυτες τις μερες τελειωσε το RD350 του 83 αν το ειδες (απεναντι απο το δικο σου) και ειναι αυτος που εβαλε και πηρα ΧΤ..:bawl: