Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

teo_g7
21/11/2013, 09:49
Σε είδα τριμαλακα με το μαύρο Almera να κόβεις κάθετα τη Λενορμάν ενώ με είχες δει ρε πούστη (τύπου "θα προλάβω" ).
Έχε χάρη ρε που δε γύρισα πισω!

GIXXERAKIAS
21/11/2013, 11:21
Σας είδα στην Πειραιώς 5-6 μηχανάκια με σημαιάκια,φοσφωριζέ πανωφόρια "Σύλλογος αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών"
ο ένας μάλιστα στο beverly ειχε και βαλιτσάκια στο πλάι και στο αριστερό ήταν ένας μούργος καθιστός που απολάμβανε την διαδρομή.:lol:

Bowleno
21/11/2013, 15:27
Σας είδα και σας βλέπω κάθε μα κάθε μέρα ΖΩΑ της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αθηναίων να πετάγεστε με όσα και όπως νάναι με τις σκουπιδιάρες σας στην Ιερά οδό, κοψοχολιάζοντας όποιον άτυχο περνάει Ηλίθιοι, ε, ηλίθιοι! :moutza::moutza:

bonepeeler
22/11/2013, 12:14
Σε ειδα μολις τωρα παπαρα με την παπια, να εχεις ανοιχτη την μπαγκαζιερα σου και το κοριτσακι σου μεσα σε αυτην. Ελεος ρε πουστη.

SHOOTER045
22/11/2013, 12:16
πινακιδα,τηλ στο 100
-δεν θυμαμαι το αρθρο-εκθεση ανηλικου σε κινδυνου,κλπ κλπ-αυτοφωρο και μυνηση

DimChios
22/11/2013, 12:34
Σε ειδα μολις τωρα παπαρα με την παπια, να εχεις ανοιχτη την μπαγκαζιερα σου και το κοριτσακι σου μεσα σε αυτην. Ελεος ρε πουστη.

Κι εγω είδα τον αλλο το πρωι με το -ηταν δεν ηταν 4 ετων- πιτσιρικα πισω στο παπι και ισα που μπορουσε να κρατηθει το ταλαίπωρο!

Δε τον προλαβα ομως τον κερατα!

Πιο ΖΩΑ και απο τα ΖΩΑ!

Panoskl
22/11/2013, 15:02
Το θυμήθηκα τώρα διαβάζοντας τα από πάνω.

Σε βλέπω κάθε πρωί να πηγαίνεις τρικάβαλο τα παιδιά σου στο σχολείο πάνω στο scooter.

Φυσικά όλοι χωρίς κράνος και επίσης φυσικά ανάποδα σε κάθε μονόδρομο που υπάρχει τουλάχιστον από εκεί που σε πετυχαίνω μέχρι το σχολείο...

guzzistas
22/11/2013, 17:05
Σε είδα Moto Guzzi διχρονάκι μοντέλο του 1967 στα μαύρα σου τα χάλια, να παίρνεις μπροστά με λίγη βενζίνα και 2-3 μανιβελιές... Συγκινήθηκα... Τρίβω τα χέρια μου, ετοιμάσου...: :)

OlKa
23/11/2013, 13:13
Πολλα είδα αλλά πρώτος μου έρχεται ένας ανεκδιήγητος χθες στην Εθνική με το Μπέβερλυ... Παιδιά είχε σκύψει πίσω από τον ανεμοθώρακα,με το κινητό,σκυμμένο κεφάλι και πήγαινε... Από τα πιο άθλια θεάματα! Για εξοπλισμό να μην αναφέρω καν...Φαντάζεστε! Εμ που να χωρέσει το κινητό μέσα από το κράνος;! Κι αυτός ο αέρας πια...! Να κάνει διακοπές το τηλέφωνο;! Ε όχι!;

Υ.Γ:Off topic αλλά ρε παιδιά πως ανεβάζω φωτογραφίες;;; Πρέπει να έχουν συγκεκριμένο μέγεθος;;;

Kostas2B
23/11/2013, 16:24
Στα σύμβολα πάνω απο τη φόρμα που γράφεις το κείμενο,εχει ένα σαν πορτρέτο με δέντρο (insert image). Πατάς πάνω και επιλέγεις from computer κάνοντας browse την εικόνα απο κάποια θέση στο pc σου.
Μέχρι 1024 επι 768 εισαι καλα στα όρια της σελίδας του φόρουμ.

PRIEST
23/11/2013, 17:16
ειδα σημερις την θερμοκρασια να μην ανεβενει πανω απο τους -5..........................κριμα και ελεγα να κανω την τελευταια τσαρκα της χρονιας.........αααααααααααααααααχ.............π@@τανα Νορβηγια........το Μαρτη παλι μηχανη........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kostas2B
25/11/2013, 15:52
Σε ειδα πριν απο λιγο στην Ηλία Ηλιού με το GLX και ακολουθούσα για τρία φανάρια απο πίσω,αφού το βρακάκι σου έκανε μπαμ...Μόλις ήρθα μπροστά και ειδα φάτσα,έκανα μπαμ εγω και εξαφανίστηκα!!!

Orfeus
25/11/2013, 22:19
Σε είδα τεράστιο ουράνιο τόξο όπως γυρνούσα από Ελευσίνα, τεράστιο και λαμπερό, να ριζώνεις ανάμεσα στις πολυκατοικίες στο Αιγάλαιω δεξιά μου και να σβήνεις ψηλά στον ουρανό . Μετάνιωσα που δε σταμάτησα να σε βγάλω μία φωτογραφία!!!
Εγώ όμως σταμάτησα…Σόρυ για τον φορτήγα...

Hayate
26/11/2013, 09:29
Σε είδα καλή μου να περνάς το STOP λες και δεν υπήρξε ποτέ και ευτυχώς που πήγαινα με 10 χλμ και άλλες/ους πόσες/ους θα δώ μπροστά μου λέω....νέο αίμα γάρ.:confused:

amyroukai
28/11/2013, 09:17
Σε είδα συμφορουμίτη με το Λευκό ματ aquila bobber μετατροπή, παρέλαση Καλλιρρόης ακρανωτος... Ωραίο το εφτιαξες το μοτορι, το κιοφαλι κάνε μιά προσθηκη αξεσουαρ γιατί κρίμα είναι..

sober
28/11/2013, 13:48
Σας ειδα 2 εντουραδες το πρωι στη Στουρναρη (?!?)...κι εγω πηγαινα για δουλεια...κλαψ!

g_m900
28/11/2013, 14:13
Σας βλεπω απανταχου ΤΜΑΧαδες να μας κοιτατε στα φαναρια λες και εχουμε πασαλειφτει με σκατα...και να φευγετε λες και εχετε κανα Hayabusha...με εντελως αντιθετα αποτελεσματα φυσικα.

Ομολογω οτι σαν μελος της φυλης των TDMαδων...νιωθω πολυ λιγος μπροστα σας ...

Gi_4ce
28/11/2013, 14:36
Εγώ τον ειδα πατησίων πριν κανα μήνα με κράνος.

a.fil
28/11/2013, 22:42
Σε ειδα κολογερε-χαρε επι της αγιου ιεροθεου στο περιστερι να ριχνεις φιλο με tdm, να τον παρατας φευγοντας γιουργια και να τρακαρεις παλι 2 στενα πιο κατω κοβοντας στοπ..!Σας ειδα επισης μπασκινες να ερχεσται στον τοπο του ατυχηματος 2 ωρες + αργοτερα.Ευτυχως κανενας τραυματιας..

amyroukai
29/11/2013, 08:48
Χτες το βράδι, ποτάμι προς νότια, Χαρλεϊ με μπαουλοντιβανοκασέλα πίσω.
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει σε διήθηση εδώ και πολύ καιρό! Απίθανα χωσίματα, ωραίος ρυθμός, "δεν κόβω πουθενά" και χωρίς να είναι κάφρος με τους αργούς. Μπράβο φιλαράκι, πραγματικά το χάρηκα και χαίρομαι που εκτός από τα ποζέρια έχει και παιδιά με χέρια (κάνει και ρίμα).
Πινακίδα Τ...804 αν θυμάμαι καλά, κερνάω μπύρα :beeer:

teo_g7
29/11/2013, 09:33
Σε είδα οδηγέ του λεωφορείου να μη με κλεινεις ενώ σου είχα χωθεί λίγο άσχημα!Thanks φίλε...

CustomBoy
29/11/2013, 10:17
Σε είδα εχτες το βράδυ,στην παραλιακή με την κόκκινη ΚΑΜΠΡΙΟ φερράρι σου,και το θερμόμετρο να δειχνει 9 βαθμους εξω !!!!!

TROOPER
29/11/2013, 10:27
σε ειδα με το βανακι να με κλεινεις στο περιστερι και οταν στο φαναρι σου ειπα να τσεκαρεις καθρεφτες οταν αλλαζεις κατευθυνση μου απαντησες ευγενεστατα οτι κοιταξες και ισως οταν τσεκαρες να ημουν στην τυφλη ζητωντας μου παραλληλα συγγνωμη :beer::beer:

σε ειδα και σενα ταριφα να βγαζεις φλας και να ετοιμαζεσαι για αλλαγη λωριδας αλλα τσεκαρες καθρεφτη, με ειδες και ενω ηδη ειχες αρχισει την αλλαγη σου διορθωσες κι εμεινες στη δικια σου περιμενοντας να περασω χωρις να με κοψεις. σου κορναρα κοφτα και σου ειπα ευχαριστω σηκοωνοντας το χερι :beer::beer:

σε ειδα κι εσενα να πεζε τυπε να προσπαθεις να πεσεις στους τροχους μου αλλα σε απεφυγα με προσποιηση και χαρη :moutza:

guzzistas
29/11/2013, 16:41
Ευτυχώς και για μένα και για σένα που ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ, παλιόπουστα, που μου έσπασες το πλαϊνό καπάκι της μηχανής για να κλέψεις την μπαταρία....

10 μέρες πέρασαν.. και ξαναγύρισες... αυτή τη φορά αφού μου ξήλωσες τα σωληνάκια από τα καρμπ από το ένα μηχανάκι, τα καλώδια από τους πολλαπλασιαστές από το άλλο μηχανάκι, έβαλες στόχο και το αυτοκίνητο... πάνε οι κλειδαριές...

Ρε παλιόπουστα, δε σε είδα πάλι... την τρίτη φορά όμως πρόσεχε... έχουν γνώση οι φύλακες...

koufou
30/11/2013, 19:56
Σε ειδα καλοδιατηριμενο Zundapp 517 αραγμενο στην παραλια του Παλαιου Φαληρου, σε ειδα κι εσενα αψεγαδιαστο Honda ss50 να περιμενεις το αφεντικο σου σε ενα στενο του Πειραια, ειδα ομως κι εσενα simson s51 μες στην σκουρια να σε καβαλαει ενας παππους ιδιας καταστασης. Ειναι ωραιο να βλεπεις τετοια μηχανακια να κυκλοφορουν ακομα

jezuz
01/12/2013, 12:46
Σε ειδα κοπελια με μεταλ στυλ στην Αθηνων να μην μασας απο βροχη πανω στο ΧΤ, ενω ειχαμε χωθει ολοι μεσα στα κουτια μας :beer:

Hayate
01/12/2013, 14:22
Σε είδα να με κάνεις λούτσα ρε τραχανοπλαγιά λίγο μετα τη Softex χτες βράδυ και είπα μέσα μου δε μπορεί να 'σαι τόσο #$#@$@#κας που να σημαδεύεις όλη τη λακούβα....

GIXXERAKIAS
02/12/2013, 09:04
Σέ είδα με το Bmw Adventure και το Jet momo κρανάκι πρωινιάτικα και μου φτιάξες την μέρα.:bawl:

tzimidis
02/12/2013, 18:40
Τα λόγια έιναι περιττά................
Κορυδαλλός-Ταξιαρχών. Καταρρακτώδης βροχἠ. Κι ο καγκουρογύφτουλας στα @@ρια του τα πάντα όλα.
Κάλεσα τροχαία.
15 λεπτἀ μετἀ μπήκα στο ταξί κι έφυγα. Ούτε τροχαία φάνηκε, ούτε ο καριόλης.

304916

AristidisZ
03/12/2013, 08:48
σε είδα κομμάτι από φελιζόλ σεβαστών διαστάσεων να ίπτασαι, να χτυπάς στον καθρέπτη μου (ευτυχώς ήμουν εν στάσει) και να σκας με γδούπο παρακαλώ στο τρόλεϊ δίπλα μου :D

afortistos
03/12/2013, 12:02
σε είδα τεράστιο πανό μπροστά από τον πύργο του πειραιά να μοίαζεις σα σεντόνι πάνω στα σύρματα του τρόλεη.σε σημείο που είχα περάσει οδηγώντας πριν κανα τέταρτο και δεν ήσουν εκεί.

KostRider
03/12/2013, 23:30
σε είδα παπάρα με το rav4, να μου κολλάς στον προφυλακτήρα σε σημείο που δεν μπορούσες να με περάσεις..έπρεπε να είχα καμιά παλιοκάροτσα να πατήσω κανά φρένο..:evil:
σε είδα κι εσένα κομπλεξικέ :yuck: με την bmw, που ενώ ήσουν πίσω απο τ'άλλα αυτοκίνητα στο φανάρι,ζήλεψες που βρέθηκα μπροστά(λόγω μηχανής) και είπες να μας περάσεις όλους μόλις άναψε πράσινο..έχε χάρη που ήθελα να στρίψω,αλλιώς θα σε κερνούσα ένα τσαγάκι,έτσι για να μην νομίσεις ότι είσαι και πιο γρήγορος απο τις μοτοσυκλέτες...:evil:

Hayate
04/12/2013, 11:13
Σε είδα σήμερα το πρωί στη Γούναρη στον Πειραιά να με βλέπεις να μη χωράω και να κάνεις όπισθεν το Toyota σου για να περάσω και σε ευχαρίστησα κιόλας και είπα μέσα μου τελικά δεν είναι όλοι τόσο ζώα άνοιωθα,υπάρχουν και φιλότιμοι :D :D :D

GIXXERAKIAS
04/12/2013, 14:53
Σε είδα και μου έκανε εντύπωση το τιμόνι σου (καρατιμόνα στύλ καφέ racer),σταματήσαμε μαζί σε φανάρι της Β.Γεωργιού και σου μίλησα.Το πέρασα για CBX αλλά τελικά μου είπες ότι είναι GSΧ το εργαλείο!! Λευκό τεπόζιτο με αριθμό 13,μαυρή λεπτή ουρά μονόσελο,ζαντες κόκκινες,στρογγυλό φανάρι εμπρός και καρατιμόνα προς τα κάτω (αν θυμάμαι καλά).

Πολύ ωραίο το εργαλείο,θα το έκανα ευκολα βόλτα αν είσαι από εδω μέσα και να βρεθούμε σε κανένα Camelot για :beer:

matas
04/12/2013, 21:21
Σε ειδα το απογευμα με το BMW GS adv στην Ηλιουπόλεως με σαγιοναρα διχαλα και βερμουδα ,ακρανωτο! :eek:

Markoss
05/12/2013, 00:07
Σε είδα μαλ### να πας να στρίψεις αριστερά ενώ ήσουν στη δεξιά λωρίδα μιλώντας στο κινητό...Πάλι καλά σε είχα πάρει πρέφα και δεν επιχείρησα προσπέραση..

spyrakos35
05/12/2013, 07:09
σε είδα να κάνεις μπάνιο στο φλοίσβο πρωι πρωι με τη δροσούλα....

χαλαρός κάτι απλωτές να.... όλη η θάλασσα δικιά σου

:sun:

amyroukai
05/12/2013, 08:19
Σε είδα να κανεις τζογκινγκ πρωι πρωι στη γειτονιά :)

Και είδα και εσένα ηλιθιε με το σκούτερ στην Περικλέους στο Μαρούσι, με το κοριτσάκι όρθιο στην ποδιά να κρατιέται απ το τιμόνι, να περνάς με κόκκινο και να γλιτωνεις απ το Ίμπιζα μονο και μονο για να σταματήσεις στο απέναντι ρεύμα κλείνοντας το, για να πιάσεις ψιλή κουβεντουλα με τον γείτονα. Τι ξύλο θέλετε μερικοί "γονείς"...

pektis
06/12/2013, 18:42
Σε ειδα να βγαινεις απο stop... ισα που προλαβα και φρεναρα... (παλι καλα που ζητησες συγγνωμη...)

KostRider
07/12/2013, 22:05
σε είδα κ@λόσκυλο να πετάγεσαι μπροστά στο κουτί,να φρενάρω δυνατά,αλλά να σε χτυπάω..σε είδα στην απέναντι πλευρά του δρόμου να φέρνεις δυό σβούρες και ως θαύματος να σηκώνεσαι και να φεύγεις:)
το καλύτερο,δεν έπαθε τίποτα το αυτοκίνητο!!! :D

guzzistas
08/12/2013, 18:49
Σας είδα παρεούλα σήμερα 10+ μηχανές στην Πλώρη στο Λουτράκι... ωραία μέρα για βόλτα ε?

Geosid
09/12/2013, 11:53
σε ειδα 12 και 5 στην πειραιως στο υψος του stelpet ΞΑΠΛΑ και απο τη μηχανη να λειπει ολο το μπροστινο :(

ευχες για γρηγορη αναρρωση !!!

jezuz
09/12/2013, 14:03
Σε ειδα διπλα στο πλυντηριο αυτοκινητων F1 στο Βραχατι μαυρη μοτο (street triple?) να εχει παρει ολο το μπροστινο συστημα μια κλιση προς τα πισω... μαλλον καποιος πεταχτηκε και τον εμβολισες? Ελπιζω να εισαι καλα!

iconan
09/12/2013, 16:18
Σας είδα τη Κυριακή το πρωί έτοιμους για βόλτα στο Σταθμό 14 στριτάδες! Και σας είδα την ιδια μερα κατα τις 12 το μεσημερι προς ελευσίνα με τα moto guzzi σας!

Black Mamba
10/12/2013, 09:06
Σε ειδα παλικαρε με SuperDuke και τα ΤΡΑΚΤΕΡΩΤΑ οff-road λαστιχα σου
και επαθα την πλακα μου πρωινιατικα στην Κηφισιας.
Οταν σε ρωτησα δε αν πας βουνο, μου ειπες "ναι, αλλα ειναι λιγο βαρυ"!!!:uplate:
Με εφτιαξες την μερα:beer:

AUFGEBRACHT
11/12/2013, 07:15
Σας είδα άντρες της ΔΙΑΣ να έχετε σταματήσει 3-4 τσιγγανόπουλα το πολύ 10-12 χρονών και να τους έχετε βάλει να αδειάσουν στο δρόμο ό,τι είχαν και δεν είχαν στην τσάντα που είχαν μαζί τους... ομολογουμένως -στα δικά μου μάτια τουλάχιστο- ήταν άκομψο θέαμα η συμπεριφορά σας και ο τρόπος που ήταν πεταγμένα όλα τα πράγματα κάτω...

pektis
11/12/2013, 09:48
Σε ειδα με το παπακι κοντα στο Μαρουσι χωρις κρανος να πηγαινεις με το ζορι απο το κρυο που ειχε σημερα.......
Μα καλα, πως την παλευεται??

zannisvel
11/12/2013, 09:54
Σε ειδα με το παπακι κοντα στο Μαρουσι χωρις κρανος να πηγαινεις με το ζορι απο το κρυο που ειχε σημερα.......
Μα καλα, πως την παλευεται??

Για λιγο ανοιξα τη ζελατινα γιατι μου θολωσε απο μια βαθια εκπνοη και την ακουσα, Και εβλεπα τους παποβιους στη Συγγρου χωρις κρανος, Δε ξερω... Νομιζω η ελλειψη μυαλου στο κεφαλι τους αντικαθισταται απο κατι το οποιο ειναι πιο ανθεκτικο στο κρυο και ετσι την παλευουν.

vaska
12/12/2013, 07:48
Κυράτσα με μπουφάν άνιμαλ πρίνιν και γουνάκια στα μανίκια και στον γιακά :yuck:, έσφαξες 5 κόκκινα στην σειρά. Σου είπα ότι το να σφάζεις τα κόκκινα δεν είναι μαγκιά αλλά μαλακία. Μου απάντησες με υφάκι να κοιτάω την δουλειά μου. Ο Ζητάς όμως από πίσω μας τελικά κοίταξε την δουλειά του κι εσύ άρχισες τα παρακάλια και το κλαψομούνισμα. Αν πω ότι το χάρηκα δεν θα είναι ψέμα.

Καλές γιορτές καγκουροΘείτσα.
:moutza:

pasxosGS
12/12/2013, 12:40
Και για να συμπληρωσω και γω οτι ειπανε τα παιδια πιο πανω... Σας βλεπω και γω μαγκες που καβαλατε απο παπιες μεχρι supersport να πηγαινετε χωρις κρανος και απο το κρυο να φορατε 3 μπαλακλαβες και 5 σκουφια...τι να πω...
Ειδικα εσυ που με προσπερασες πριν κατι μερες στην Κηφισιας οπου πηγαινα με 100...με προσπερνας με supersport χωρις κρανος τη στιγμη που εγω δε μπορουσα να ανοιξω ουτε ενα εκατοστο τη ζελατινα απο το κρυο κ τον αερα που ειχε.

KostRider
12/12/2013, 15:16
Σε είδα παποβιε να πηγαίνεις χαλαρός μπροστά από το ΚΕΥΠ, σου κόρναρα να σε περάσω τίποτα εσύ, τι να κάνω σε πέρασα από δεξιά. Μετά κατάλαβα γιατί δεν άκουγες και δεν είδες: ανύπαρκτοι καθρέφτες, ακράνωτος και μίλαγες στο κινητό! Σας βλέπω κι εσάς που βγαίνετε δειλά δειλά με κόκκινο, κοιτάτε βέβαια μην έρθει κανείς...

OlKa
13/12/2013, 01:11
Σε είδα ακράνωτο στην Καλλιροης με Harley...να στρίβεις! Απλα έστριψες... Κι εγω ανατριχιασα...Τ' ομολογω πως εντυπωσιαστηκα!

RizlaPlusPlus
13/12/2013, 10:15
Σε ειδα πριν καμια ωριτσα στη Βουλιαγμενης με το μερσεντικο σου και τις διπλωματικες σου πινακιδες. Σιγουρα οδηγουσες σα μ@λακας, πραγμα για το οποιο αδιαφορησα. Αλλα το να ερθεις πλακωμενος και να κοψεις τιμονιά απευθειας καταπανω μου ενω σου κορναρα πανικόβλητος, δεν το ανεχτηκα. Και οταν σε κυνηγησα και καταλαβες οτι εχω σκοπο να σε ακινητοποιησω στη μεση του δρομου αδιαφορωντας για το "ασυλο" της πινακιδας σου, αρχισες το τροπαρι της συγχωρεσης.
Ακομα αναρρωτιεμαι αν επρεπε να το τραβηξω κι αλλο...

karellen
13/12/2013, 16:55
Σε είδα πιτσιρικά το πρωί που πήγαινες σχολείο καβάλα σε ένα Garelli !
Το μηχανάκι και το στυλ οδήγησης του με πήγαν ακαριαία στα '80ς.
Ο πατέρας σου πρέπει να είναι πολύ μερακλής.

jezuz
16/12/2013, 16:32
Σε είδα να έχεις παντού υγρασίες στο δρόμο προς Επίδαυρο χθες που πήγαμε για καφεδάκι, σε κάποια σημεία μάλιστα ήταν λες και είχε βρέξει και είχε γλίτσα, 2 high-side πηγα να φαω, το ενα με μηδενικη ταχυτητα στην εξοδο της στροφης και ενα σε ευθεια (!!!) και ας εχω καλα λαστιχα και πηγαινα τρομερα συντηρητικα...
καποιος με Kawasaki Z μαλλον δεν ηταν τοσο τυχερος, το ειδα να το φορτωνουν σε γερανο, απ'οτι καταλαβα πρεπει να ηταν ολοι καλα παντως...

nauagios
16/12/2013, 16:48
Σε ειδα ηλιθιε γονεα να εχεις παρκαρει την βεσπα σου σε κατηφορα στην φιλολαου με την μουρη προς τα κατω και να λες στο παιδακι σου(ηταν δεν ηταν 5 χρονων) να μεινει πανω στην βεσπα και να μην κουνηθει. Παρτο ρε ζωον μαζι σου το παιδακι αφου απεναντι στο ατμ πας.

tomy
16/12/2013, 19:22
Σας είδα πριν λίγο στην Λ. Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων, κυρία με την γούνα μπρούμυτα που δεν κουνιόσουν καθόλου και παλικάρι να παραπατάς και να σε υποβαστάζουν περαστικοί, πιθανώς ο οδηγός του cbr 125 με χρώματα repsol, που βρισκόταν παραπάνω με σπασμένα πλαστικά. Ελπίζω και οι δύο να την σκαπουλάρετε..
Προσοχή εκεί έξω, ειδικά τις τελευταίες μέρες γίνεται μακελειό..

McTalas
17/12/2013, 11:24
σε ειδα σημερα πινακιδουλα μου να σε παραδιδω στην εφορια :bawl: ενα δακρυ κύλισε... σνιφ σνιφ!

OlKa
17/12/2013, 22:28
Σας ειδα οοοολους σημερα κι ας ειχα πει πως κοριτσι πραμα, δεν θα ξαναβρισω!

Ταξιτζης χωρις φωτα φρενων, κοκκαλωνει στην μεσαια και παει να το κοψει οοολο δεξια για να παρει πελατη...Ευτυχως δεν αφισοκολληθηκα απο πισω σου! Αχρειειειε!

Επισης, το αλλο το καλο που εχω συνειδητα προσεξει ουκ ολιγες φορες και προτεινεται σε οσους θελουν να φτιαξουν τα χτυπημενα φτερα στο αυτοκινητο τους, ειναι η συμβουλη να προσπαθησουν να κρατησουν την λωριδα τους στην πλατεια στην Ομονοια που κατεβαινει για Αγ.Κωνσταντινου...Αν ενας αποφασισει να παει σωστα,θα γινει καραμπολα...Το ιδιο και στην αρχή της Φιλελλήνων μετά την Σταδίου... Φοβερό...

Με είδα χθες χαρούμενη να χαιρετάω όλη την Πατησίων, μαζί και φίλη στο σκουτεράκι της!

AristidisZ
17/12/2013, 23:32
σας είδα, φρέσκιες διαχωριστικές στη Βασ. Γεωργίου στον Πειραιά
όποιος τις είδε θα κλαίει από τα γέλια :bawl:

amyroukai
18/12/2013, 00:50
....να προσπαθησουν να κρατησουν την λωριδα τους στην πλατεια στην Ομονοια που κατεβαινει για Αγ.Κωνσταντινου...Αν ενας αποφασισει να παει σωστα,θα γινει καραμπολα...Το ιδιο και στην αρχή της Φιλελλήνων μετά την Σταδίου... Φοβερό...
Είναι θεϊκά σημεία, όντως. Μόνο τέρμα αριστερά είσαι κάπως ασφαλής. Ίσως. Αν το θέλει ο μανιτού.

Σε είδα αρχιβλάκα με το σκατ0opel να κάνεις κοντρίτσες με τον άλλο αρχιμαλάκα με το audi και να κοκκαλώνετε αμφότεροι κλείνοντας την κηφισίας για να μαλακιστείτε παρεούλα... Το ότι δεν γίναμε πόσοι άνθρωποι από πίσω χαλκομανία, θαύμα. Κακό ψόφο πανύβλακες, να καθαρίσουμε.

spyrakos35
18/12/2013, 12:15
σε είδα κύριε Θωμά......

λίγο ταλαιπωρημένος ήσουν.....

απόλαυσέ το, έρχονται και χειρότερες μέρες :p

οι καλύτερες όμως ΔΕΝ παίζονται.... ;)

McGyver
18/12/2013, 15:21
σε είδα κύριε Θωμά......

λίγο ταλαιπωρημένος ήσουν.....

απόλαυσέ το, έρχονται και χειρότερες μέρες :p

οι καλύτερες όμως ΔΕΝ παίζονται.... ;)

Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σπύρο και sorry που τα είπαμε για λίγο και στα όρθια...

:beer:

bruno
18/12/2013, 20:08
Σε ειδα να ψάχνεις τα σκουπίδια στον καδο και μολις γυρισες να με κοιτάξεις, εκανα πως κοιταζα τον καθρεφτη μου.Ρε π@@στη....που θα παει αυτή η παρακμη!

Hayate
18/12/2013, 21:38
Σε είδα πανίβλακα (τελευταία στιγμή.....) να το πηγαίνεις το στόπ κορδέλα και να προλαβαίνω να κάνω ελιγμό ίσα-ίσα για να μη φιλήσω τις λαμαρίνες σου και να ζητάς τα ρέστα κιόλας έξω απο το λοιμωδών.....και εύχομαι να σου το πάρει το δίπλωμα κανείς ρε αλήτη γιατί σήμερα εγώ που πρόλαβα αύριο ποιος ξέρει ποιός άτυχος θα βρεθεί στο διάβα σου...(και δυστυχώς δεν είσαι και ο μόνος εκεί φτάσαμε.....)

σας είδα, φρέσκιες διαχωριστικές στη Βασ. Γεωργίου στον Πειραιά
όποιος τις είδε θα κλαίει από τα γέλια :bawl:

Αύριο το πρωί καθώς θα πηγαίνω στη δουλειά θα τις δώ ελπίζω να έκανες καλή μαστοριά :D:D

amyroukai
19/12/2013, 06:06
Σε είδα dildll ντίλντο πως σε λένε στο MEGA να μας λες για τον Μισέλ Ντε Λιαπί, μπράβο ρε Μιχαλιό! :)
Να'σαι καλά αγόρι.

panos_zip
19/12/2013, 11:21
Σας βλέπω κάθε μέρα όλο και περισσότερους στους δρόμους με αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες!
Τα περισσότερα είναι μεγάλου κυβισμου 2000<
Δεν λείπουν όμως και τα μικρότερα.
Τι γινεται ρε παιδιά?

Οκ το καταλαβαίνω, δεν υπάρχουν λεφτά πουθενα. Τις συνέπειες δεν τις σκέφτεται κανένας??

amyroukai
19/12/2013, 15:27
Κανείς. Ούτε καν ο Λιάπης.

Σήμερα ΠΧ είδα έναν παπά στην ΕΟ, με Χ5 απινακίδωτο. Μάγκας ο ιερεύς. Ήταν θέλημα θεού μάλλον να μην πλερώνει για το τζιπ.

Επίσης να στείλω τα ανοιχτοπαλάμια μετάλλια στον αρχιδολοφόνο που βγήκε ΕΟ χτες το βράδι με μόνο φως την μία ψείρα αριστερά. Εννοείται πως με το που βγήκε στον παράδρομο προς Καπανδρίτι που είναι αφώτιστος ΔΕΝ έβλεπε, αλλά δεν του πέρασε από το μυαλό να σταματήσει ή να πάει να βάλει λάμπες. Με 20, στην πορεία του...

KostRider
19/12/2013, 20:43
σας είδα στρουφάκια να γράφετε σε κάτι έντυπα πάνω στο περιπολικό και μερικούς να απαντούν σε ερωτήσεις και νόμισα ότι έπεσε έλεγχος-πρόστιμα..μετά είδα το μερσεντές τζίπ με στραβή την πίσω ρόδα και έμαθα απο τον σερβιτόρο,ότι η μπεμβέ εμβόλισε το τζίπ,παραβιάζοντας το στόπ...σε είδα μερσεντάρα να σε φορτώνει ο γερανός και να φτάνουν οι φίλοι για να παραλάβουν τους επιβάτες του τζίπ, με αντίστοιχα βουβού...φτώχια καημένη...

pektis
20/12/2013, 18:23
Σε ειδα sniper στην Κηφισιας, αλλα δεν με καταλαβες!
Καλους δρομους & μην πατας τις διαβασεις!:D

spyrakos35
22/12/2013, 13:36
Σας ειδα ξαπλα με το κοκκινο βεστρωμ στα χωματα και επαληθευσατε το φοβο μου για το νοσοκομειακο που ειχα προσπερασει.....

Ελπιζω ολα καλα

Kostas2B
22/12/2013, 19:21
Σε ειδα παππού με αγροτικό και σύνδρομο Λιαπη,αγγλική πινακίδα πίσω ελληνική πινακίδα μπροστά στο δρομο για Επίδαυρο!

KostRider
22/12/2013, 20:25
είδα αρκετούς σήμερα στην εθνική οδό για Θεσσαλονίκη,μετά τη Λαμία και χαιρετηθήκαμε σχεδόν μ' όλους!!!:beer:
σας είδα κι εσάς χαρλεάδες στην Π.Ε.Λ. και μας χαιρετήσατε, καλούς δρόμους! :beer:

SHOOTER045
22/12/2013, 20:30
Ειδα πολλους σημερις θεσ/νικη μερια
Λευκο gixxer(εμοιαζε με του τιμου)RIZLA-gixxer στην λ.νικης ΤΑ650 εκει κοντα-χαιρετησες που εκανα στην ακρη να περασεις μολις κοντεψες
Και πολλους αλλους που με κοιτουσαν καποιοι περιεργα οταν εκανα σινιαλο
Το ποιο απιστευτο θεαμα ηταν δυο τυπισες πανω σε κοκκινο daelim-τσοπερ-ναι εκεινο το ανεκδιηγητο με μποτα καουμποικη υφος 1000 καρδιναλιων με μουσικη στην διαπασων(στην ντισκοτεκ την παλια-ημισκουμπρια)να εισαι μπροστα μου,να πιανεις χωρο κουτιου,να μην κανεις ελιγμους και να εισαι τριαλαλι τριαλαλο
Τουλαχιστον εγω ξεπατωθηκα στα γελια

ΥΓ-αρε σσλονικα μου ελειψες

Kostas2B
22/12/2013, 22:54
Σας ειδα να επεκτείνετε τους γκισεδες των διοδίων στο Λουτρακι ώστε σε λιγο καιρό να πληρώνουμε και σε αυτά...
Ε ρε πιστολα που θα πέσει!!!

TROOPER
23/12/2013, 01:26
σε ειδα την περασμενη τεταρτη απογευμα με κοκκινο κριςς 125 στην θηβων. μπανισα τελευταια στιγμη το αυτοκολητο του μοτο στην μπαγκαζιερα πανω απο την κλειδαρια. αν θυμαμαι καλα φοραγες κοκκινο κρανος. ποιος?

byron
23/12/2013, 06:34
Σε είδα κουκλάρα Desmosedici, στην ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

amyroukai
23/12/2013, 07:27
Σας είδα, πολεμιστές του Σουνίου. Με το "ανάπηρο" αριστερό σας χερακι. Ούτε να το κουνησετε σαν απάντηση ατο χαιρετισμό, ούτε καν το δαχτυλακι να παιξετε φώτα. Τόσα χιλιόμετρα μπρος πίσω, ζήτημα αν ανταπέδωσε ένας...

alexxxcbr
23/12/2013, 10:04
Σας ειδα Ktm,Mv,Husvarna,Μοrini χθες στο bazaar στην Ηellinmoto.Ωραιες ησασταν....

:beer::beer:

TROOPER
23/12/2013, 16:25
σε ειδα την περασμενη τεταρτη απογευμα με κοκκινο κριςς 125 στην θηβων. μπανισα τελευταια στιγμη το αυτοκολητο του μοτο στην μπαγκαζιερα πανω απο την κλειδαρια. αν θυμαμαι καλα φοραγες κοκκινο κρανος. ποιος?

μονο βουνο με βουνο δεν σμιγει τελικα!!!

μετα απο λιγοτερο απο μια βδομαδα σε ξαναπετυχα στο υψος της φιλοθεης στην κηφισιας στο φαναρι!!! σου φωναξα να κανεις λιγο πιο μπροστα και οταν σου ειπα οτι την περασμενη βδομαδα σε πετυχα απογευμα στη νικαια κοντεψες να πεσεις απο το παπι απο την εκπληξη :lol:

καλους δρομους :beer::beer:

και ναι το ειδα και αυτο: κοντομανικος εθεαθη την προηγουμενη εβδομαδα στα κατω πετραλωνα ο τυπος με την σημαια των ολυμπιακων αγωνων ''ΑΘΗΝΑ 2004'' και το δαφνινο στεφανι στο κεφαλι!!! το πιο κουφο? αυτος ειναι ο τρελος ελληνας της στοκχολμης (εχει αφησει εκει πανω ιστορια!!!!!!!) :eyepop::eyepop::eyepop:

rider
23/12/2013, 17:43
Ειδα πολλους σημερις θεσ/νικη μερια
Λευκο gixxer(εμοιαζε με του τιμου)RIZLA-gixxer στην λ.νικης ΤΑ650 εκει κοντα-χαιρετησες που εκανα στην ακρη να περασεις μολις κοντεψες
Και πολλους αλλους που με κοιτουσαν καποιοι περιεργα οταν εκανα σινιαλο
Το ποιο απιστευτο θεαμα ηταν δυο τυπισες πανω σε κοκκινο daelim-τσοπερ-ναι εκεινο το ανεκδιηγητο με μποτα καουμποικη υφος 1000 καρδιναλιων με μουσικη στην διαπασων(στην ντισκοτεκ την παλια-ημισκουμπρια)να εισαι μπροστα μου,να πιανεις χωρο κουτιου,να μην κανεις ελιγμους και να εισαι τριαλαλι τριαλαλο
Τουλαχιστον εγω ξεπατωθηκα στα γελια

ΥΓ-αρε σσλονικα μου ελειψες

δεν ειναι απίθανο να με πετυχες... ολη μέρα γυρνουσα με τη μηχανη. χτυπα κι εσυ ενα τηλ! ακομα χρωσταω εκεινο το τσιπουρακι :beer:

guzzistas
23/12/2013, 18:45
Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα με κοντομάνικο και βερμούδα στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου και σαλτάρισα....

muppet
23/12/2013, 20:20
Ε, ρε ξύλο που θέλετε μερικοί...

Δεν έχω γράψει ποτέ στο "σε είδα", αλλά αυτό μου έδωσε τροφή για πολύωρη σκέψη...

Σε είδα, Σάββατο βράδυ, στο αμάξι σου, με άλλους τρεις. Μποτιλιαρισμένος στην Ιερά Οδό, στο ύψος του γκαζιού. Ακινητοποιημένα όλα τα κουτιά, και έχεις μια απόσταση κάπου δύο μέτρα από τον μπροστινό σου. Διασχίζω παρέα με το φιλαράκι μου την Ιερά (πεζοί), και την ώρα που ο φίλος πάει να περάσει μπροστά από το κωλάμαξό σου, τον κοιτάς, και πατάς απότομα γκάζι και του κλείνεις το δρόμο! Τόσο απότομα, που άμα δεν είχε σταματήσει να περπατάει, μάλλον θα βγάζαμε σε κάναν ευαγγελισμό τη βραδιά... Σε κοιτάξαμε με απορία... Δεν δώσαμε κάποια συνέχεια στο θέμα...

Και ερωτώ: Γιατί, ρε καριόλη; Επειδή το φιλαράκι είναι Νιγηριανός, έτσι;

Πάω στοίχημα πως αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα υπήρχε περιστατικό...
Όπως επίσης πάω στοίχημα ότι αν ήσουν μόνος, και δεν είχες τα άλλα τρία βόιδια στον κουβά σου δεν θα τόλμαγες να κάνεις κιχ...
Και όπως επίσης πάω στοίχημα ότι το φιλαράκι μου μιλάει 100 φορές καλύτερα αυτή την έρμη ελληνική γλώσσα, απ' ότι εσύ, ο Ελληναράς, που βλέπεις μαύρο με dreadlocks και σκιάζεσαι...

Ούστ! Στον Καιάδα, να μην υποφέρετε! Χαϊβάνια...

KostRider
23/12/2013, 20:31
σας είδα αρκετούς σήμερα να πηγαίνετε σαν κότες,ξεκινάτε απο το φανάρι με το πάσο σας και μετά πηγαίνετε με 30-40 και δεν κοιτάτε την ουρά πίσω σας..τι νομίσατε ότι το αμάξι δεν καίει όταν πάς με 2α και 40 χλμ. ; άρε ζώα..
σε είδα κι εσένα παπόβιε,μάλλον σε άκουσα καθώς δεν είχες φώτα και ήσουν και μαύρο(το μηχανάκι μην παρεξηγηθούμε) ,από κράνος να μην το σχολιάσω καλύτερα..

stynikop
24/12/2013, 10:27
Ε, ρε ξύλο που θέλετε μερικοί...

Δεν έχω γράψει ποτέ στο "σε είδα", αλλά αυτό μου έδωσε τροφή για πολύωρη σκέψη...

Σε είδα, Σάββατο βράδυ, στο αμάξι σου, με άλλους τρεις. Μποτιλιαρισμένος στην Ιερά Οδό, στο ύψος του γκαζιού. Ακινητοποιημένα όλα τα κουτιά, και έχεις μια απόσταση κάπου δύο μέτρα από τον μπροστινό σου. Διασχίζω παρέα με το φιλαράκι μου την Ιερά (πεζοί), και την ώρα που ο φίλος πάει να περάσει μπροστά από το κωλάμαξό σου, τον κοιτάς, και πατάς απότομα γκάζι και του κλείνεις το δρόμο! Τόσο απότομα, που άμα δεν είχε σταματήσει να περπατάει, μάλλον θα βγάζαμε σε κάναν ευαγγελισμό τη βραδιά... Σε κοιτάξαμε με απορία... Δεν δώσαμε κάποια συνέχεια στο θέμα...

Και ερωτώ: Γιατί, ρε καριόλη; Επειδή το φιλαράκι είναι Νιγηριανός, έτσι;

Πάω στοίχημα πως αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα υπήρχε περιστατικό...
Όπως επίσης πάω στοίχημα ότι αν ήσουν μόνος, και δεν είχες τα άλλα τρία βόιδια στον κουβά σου δεν θα τόλμαγες να κάνεις κιχ...
Και όπως επίσης πάω στοίχημα ότι το φιλαράκι μου μιλάει 100 φορές καλύτερα αυτή την έρμη ελληνική γλώσσα, απ' ότι εσύ, ο Ελληναράς, που βλέπεις μαύρο με dreadlocks και σκιάζεσαι...

Ούστ! Στον Καιάδα, να μην υποφέρετε! Χαϊβάνια...

Πού να δεις να το κάνει αυτό υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα σε κοριτσάκι σχολείου μελαμψό, στις διαβάσεις σε κόκκινο φανάρι... Ο αστυνομικός ένα παιδάκι αμούστακο "καουμπόης" που έριξε και 2-3 σούζες φεύγοντας από το φανάρι εκεί κάπου στη Μιχαλακοπούλου με Μεσογείων.

notakos600
24/12/2013, 10:56
Σε είδα χθες γύρω στις 7.30 το βράδυ ξαπλωμένο στην Δουκίσσης Πλακεντίας, απέναντι από τον σταθμό Μετρό Βριλησσίων. Ήσουν αναίσθητος, δύο αυτοκίνητα είχαν σταματήσει και οι οδηγοί τους τηλεφωνούσαν από τα κινητά τους για ασθενοφόρο. Καλοστεκούμενος ηλικιωμένος κύριος και μια τσάντα του Σκλαβενίτη πεταμένη στην άσφαλτο. Γιατί δεν πηγαίνετε στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια αλλά διασχίζετε την άσφαλτο μέσα στο σκοτάδι χωρίς αύριο; Εύχομαι και ελπίζω να την βγάλεις καθαρή αν και το αίμα που είχε τρέξει είναι κακό σημάδι...

Babis@
24/12/2013, 12:46
Σε είδα το Σάββατο στα μετέωρα με ένα μπλε yamahακι fz να με προσπερνάς στις στροφές και να πλαγιάζεις ζηλευτά.. Δεν είχες όμως κράνος και σκέφτηκα "πώς την παλεύεις με το κρύο;"

elvisjedi
24/12/2013, 15:43
σε είδα παπί στην Τούμπα με αυτοσχέδιες χειμερινές χούφτες απο κομμένα μανίκια fly! 80's - 90's σε 2 ρόδες!

spyrval
24/12/2013, 15:47
Σε είδα να βλέπεις να προσπαθούν να ανεβάσουν το μηχανάκι σου (GS 1150) στην ράμπα του ΚΤΕΟ, να μην μπορεί το παιδί να την κρατήσει και να φεύγει από κάτω...Πόνεσε η ψυχή μου, είδα να παίρνει τη μηχανή οδική. Ελπίζω να τα βρεις με τον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ και να μην έχεις προβλήματα.
Λυπήθηκα και για το παλικάρι που την "έκανε" τη βλακεία, γιατί τον είδα πόσο συγχίστηκε χριστουγεννιάτικα. Πάλι καλά που πρόλαβε και πήδηξε και δεν του'σπασε η μηχανή τα πόδια από κει πάνω που έπεσε...

KostRider
26/12/2013, 23:58
σας είδα αγριογούρουνα, περνάτε τον σκοτεινό δρόμο πριν απο το χάνι Πλατανιά!!!:eek:
σε είδα κι εσένα τουρίστα προφανώς να μας πηγαίνεις σημειωτόν,λες και είχε χιόνι-πάγο μόνο και μόνο επειδή είχε ομίχλη και δεν ήξερες τον δρόμο..αν είχε όντως χιόνι, θα μας πήγαινες με τα πόδια; :moutza:
σε είδα κι εσένα,μάλλον σε μύρισα αιθαλομίχλη και οδηγώ μονίμως με κλειστό τον αεραγωγό...

AristidisZ
27/12/2013, 01:03
σε είδα SONONE στο barel haus στην Αργυρούπολη
κράτα το το KLE φιλαράκι ;)

:beer:

jezuz
29/12/2013, 11:14
Σε ειδα μπαρμπα με το Ford Transit να σφαζεις το ΣΤΟΠ και να το περνεις ευθεια μεσα απο τον κεντρικο, και οχι μονο αυτο αλλα ο δρομος που βγηκες ηταν διπλης κατευθυνσης και βγηκες τελειως αναποδα (αντιθετη λωριδα κυκλοφοριας πηγαινες) απο εκει που ημουν ετοιμος να στριψω, ενα δευτερολεπτο πιο πριν να ειχα φτασει εκει θα ειχαμε ερθει μουρη με μουρη, αν πηγαινα ευθεια θα με ειχες μαζεψει. Στο ενα δευτερολεπτο που προλαβα να σε δω εριχνες και στραγαλια ή κατι τετοιο στο στομα σου ενω εσφαζες το ΣΤΟΠ. Ρε δεν παμε καθολου καλα...

spyrakos35
31/12/2013, 13:34
σε γνώρισα nktr και τα παμε λίγο....

χάρηκα πολύ, καλή χρονιά και πάλι :beer:

KostRider
31/12/2013, 18:28
σε είδα σήμερα το πρωϊ σκουπιδιάρα, να πηγαίνεις με 100+ χλμ. σε κατοικημένη περιοχή..πολύ γκαζιάρης ρε παιδί μου...

Σε είδα τυπα με την μπέμπα την τριαρα να έρχεσαι να πάρεις καφέ με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να φεύγεις με παντιλίκια.. σιγά ρε μην σκίσεις το καλσόν..

MILT1964
05/01/2014, 16:17
Φιλε με το πορτοκαλι SV1000 ( ; ) σημερα στο Ροσινιολ, σου ανταποδιδω το χαιρετισμο.

mikRRopixel
07/01/2014, 10:08
Σας βλέπω κάθε μέρα κουτάκηδες να πηγαίνετε πορεία με αναμμένα τα πίσω φώτα ομίχλης. Πείτε την αλήθεια, αυτό το διακοπτάκι που πατήσατε και άναψε στο ταμπλό πορτοκαλί λαμπάκι, δεν έχετε ιδέα τί είναι ε?

soter3gm
08/01/2014, 07:13
Σε είδα μαλάκα με το κουτάκι σου στη Λεωφ. Καβάλας, όχι μόνο να είσαι σε δυο λωρίδες κυκλοφορίας αλλά και όταν σου έκανα σινιάλο πως κάτι κάνεις λάθος όχι μόνο που με έγραψες στα π@πΑρι@ σου αλλά και πέταξες τα σκουπίδια σου ,από πάνω πούλησες και τσαμπουκά (από μακριά βέβαια σαν γνήσιος γυφτο-έλληνας ) και την έκανες στα γρήγορα μην της αρπάξεις.Τρόμπα Ε τρόμπα !!!!:moutza:

okeanis1234
08/01/2014, 08:55
Σε ειδα γυφτο ηλιθιε με το κουτι σου χθες βραδυ στη Λ. Αθηνων να ριχνεις νερο στα πενταβρομικα τζαμια σου και εγω να ειμαι απο πισω και να με κανεις μουσκεμα!Οταν ηρθα διπλα σου και σε κοιταζα επιμονα εκανες φυσικα τον κινεζο.Εχε χαρη που γιορταζα χθες και δεν ειχα κεφι για σφαλιαρες...

Red Rider
08/01/2014, 11:30
Σε είδα πριν λίγο στην κάθοδο του Κηφισού με το innova και την περίεργη κουβέρτα στα πόδια και δεμένη στην μέση σου , ρε φίλε σαν ράσο ήταν!
Άλλη μόδα και αυτή...

koufou
08/01/2014, 16:58
σας ειδα να παραπονιεστε στον τροχονομο που σας εκοψε κληση επειδη ειχατε παρκαρει στον λεωφορειοδρομο επι της οδου Βασιλεως Γεωργιου στον Πειραια. Το γνωριζουμε ολοι οτι απαγορευεται η σταση και η σταθμευση σε λεωφορειοδρομο αλλα ακομη και αν δεν το ξερατε υπηρχε η σχετικη πινακιδα στο πεζοδρομιο που την μαθατε υποτιθεται οταν δινατε εξετασεις για το διπλωμα οδηγησης, αλλα ειχε και απο κατω την εκονιτσα με εναν γερανο να σηκωνει ενα αμαξι, δηλαδη τι αλλο θελετε για να σας πεισουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ???? Μην παραπονιεστε ολο νευρα στον τροχονομο λοιπον δικιο ειχε αυτος οχι εσεις