View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
amyroukai
09/01/2014, 14:59
Σε είδα καλογυαλισμένη και φρεσκοπλυμένη rvf εξω απο τον Γρήγορη, στη σκιά να μην καίγονται τα πλαστικά σου και θαμπώσεις. Φτου σου κοπέλα μου, παντα φρέσκια να είσαι.
yianyian
09/01/2014, 17:42
Σε είδα μικρέ πιτσιρίκο στο μηχανάκι του πατέρα σου με τα κράνη σας κομπλέ και οι δύο και τον αρκούδο σου στα χέρια που τον είχες βγάλει βόλτα. :wave2:
Έφτασα στη δουλειά και ακόμα χαζογελάω.
KostRider
11/01/2014, 13:30
Σε είδα τυπε με το astra να μπαίνεις ανάποδα στο στενό,σου παιξα τα φώτα,σου μάρσαρα τίποτα δεν πήρες γραμμή, είχες την κόρη σου δίπλα,αλλιώς θα σου έλεγα δύο φωνήεντα...σας είδα κουτάκηδες να ξακρίζετε για να κάνω διήθηση μέσα στην κίνηση!!! Αυτά είναι!
Antartis
11/01/2014, 17:38
Σας ειδα σημερα αρκετους στην εθνικη για Κορινθο. Πορτοκαλι κατεμια,nuda (σλουρπ),caponord,multi στον γυρισμο..Ημουν με το κουτι και σας εφτυνα μην σας ματιαξω. Παντα ορθιοι ρε μαγκες!
σε ξανα ειδα να εχεις βαλει 6 σαραβαλα σκουτεροπαπια κατα μηκος του πεζοδρομιου να κρατας παρκινγκ για τους πελατες σου.Και να κανεις την παρατηρηση σε οποιον 2κυκλιστη παρκαρε εκει χωρις να γνωριζει οτι σου ανηκει το πεζοδρομιο!!!!!!!μια μερα θα ξυπνησω με διαθεση και θα σου περασουν ολα.
Σας είδα 2 ζ750 άσπρο το ένα μαύρο το άλλο ο μαύρος με κέρασε τον άσπρο τον κέρασα ναστε καλά το βρήκα το γάντι !πάντα όρθιοι !
agamoi-thytai
14/01/2014, 08:12
Σας βλέπω κάθε πρωί ζώα να περνάτε τα κόκκινα στεγνά και όταν φτάνω δίπλα σας και σας κάνω παρατήρηση "δεν το είδα, άδειος ο δρόμος" και ένα σωρό άλλες μ@λακίες.
Κάθε πρωί, μα κάθε πρωί ;
notakos600
14/01/2014, 08:18
Σας βλέπω ''μανάδες'' με τα κουτιά σας να περνάτε σφαίρα τα στενάκια με stop για να πάτε τα καμάρια σας στο σχολείο.
Σε είδα χοντρομαλάκα να σαι τύφλα απο τα ξύδια μεσημεριάτικα στην περιφερειακή στο μαρκόπουλο και να μου κλείνεις τον δρόμο απο αριστερά για να με ρίξεις στο χαντάκι. Έπρεπε να μην είχα το παπί και να χα καμιά μεγάλη, ακόμα θα σε κυνηγούσα καραγκιόζη!
Σε ειδα με το πορτοκαλι-μαυρο Yamaha Mt-09 αν δεν κανω λαθος, επι της Πατησιων με πορτοκαλι τσαντα KTM...Αυτοκολλητο moto...Ντραπηκα να σου μιλησω κι εσυ νομιζες πως σε στραβοκοιταζα!Γεια σου λοιπον!
Σε είδα πρωί πρωί με το σκουτεράκι σου, το κοντομάνικο μπλουζάκι σου, το κοντό παντελονάκι σου, το αμάνικο μπουφανάκι σου και την ξεσκέπαστη (κυριολεκτικά) κεφάλα σου και είπα τι στον μπέο??? δεν κρυώνεις??
Αλλά μετά είδα πως άτριχος ήσουν μόνο στο ακατοίκητο (αν κρίνω από τις γάμπες και τα χέρια που θύμιζαν homo neaterdal).
Τελικά εσείς οι τίγκα τεστοστερόνη δεν κρυώνετε, έτσι??
Σε είδα με την μαύρη BMW 3κάτι να κάνεις αριστερή στροφή στο Χαλάνδρι (εκεί που απαγορεύεται).
Είδα μετά ξαπλωμένο στο δρόμο κάτω από το παπί τον ταλαίπωρο πακετά που ερχόταν από το αντίθετο με πράσινο και πλακώθηκε στα φρένα για να μην γίνει χαλκομανία.
Το καλό είναι ότι είδα και τις πινακίδες σου όπως και άλλοι 10 και εννοείται ότι ο αριθμός σου τώρα είναι θέμα συζήτησης στην αστυνομία.
Ελπίζω να την έκανες από το σημείο επειδή πραγματικά δεν κατάλαβες κάτι (χλωμότατο μετά από τις φωνές που ακουστήκανε) και όχι επειδή είσαι λαμόγιος.
Σε είδα με το ΧΤ σου σήμερα στην άνοδο του Κηφισού μέσα στο απόλυτο πήξιμο.
Εκεί που ανεβαίναμε όλοι μεταξύ αριστεράς και μεσαίας, μπροστά βρήκαμε περιπολικό με φάρους και σειρήνα που προσπαθούσε να πάει γρήγορα στην ίδια γραμμή με εμάς.
Επειδή το περιπολικό κολλούσε όπως ήταν αναμενόμενο συχνά-πυκνά, φτιάχτηκε ένα κονβόι από μηχανάκια πίσω του.
Εσύ ήρθες με το XT, μας πέρασες όλους όπως νάναι και μετά προσπάθησες να περάσεις και το περιπολικό!!!
Φυσικά, κάποια στιγμή έπεσες στον προφυλακτήρα του και παραλίγο να πέσεις και κάτω. Τα άκουσες (λογικότατα) από το πλήρωμα και μετά αποφάσισες να συνεχίσεις τα ίδια μια λωρίδα δεξιότερα.
Περιττό να πούμε ότι 500 μέτρα πιο πάνω και παρά τα απίστευτα τσαλίμια, συνεχίσαμε να κινούμαστε παράλληλα...
Τζάμπα ο κόπος σου και το ρίσκο. Άστο! Δεν πετυχαίνει πάντα.
sapila racing
15/01/2014, 15:38
Χαζούλη γυαλάκια με το κινεζόπαπο την επόμενη φορά που θα έρθεις να κατσεις μπροστά μου στο φανάρι ενω είμαι πρώτος ακριβώς πίσω απο την διάβαση πεζών, και θα σκαλίζεις την μυτη σου/χαζευεις/τα ξυνεις αντί να φύγεις σφαίρα μόλια αναψει πράσινο, θα την φας κανονικά και θα ξαπλώσεις.
Στο είπα κιόλας και παρεξηγήθηκες αλλά δεν πειράζει.
MILT1964
16/01/2014, 12:57
Σε ειδα ηλιθιε χθες αργα στην Αλεξανδρας με τη βροχη, σφαιρα αναμεσα απο τα αυτοκινητα ξεκρανωτος με το σκουτερ να περνας αφρεναριστος το κοκκινο.
Στοιχημα ειχες βαλει;
Δεν σου ειπαν οτι το '80 ηταν 30 χρονια πριν;
Σε ειδα κοπελια με το smart & το κινητο, να με κλεινεις χωρις να δεις καθρεπτες & να προλαβαινω στο τσακ... (αυτα τα κινητα καμια μερα θα μας στειλουν...)
Σε είδα αγαπητέ "Ρόσι" με το 650 το GS, στις στροφές του Δασυλίου να στρίβεις..... ίσια και τελικά να έρχεσαι προς την αγκαλίτσα μου. Δεν θέλω άλλες αγκαλίτσες φίλε :nono:
Σε είδα φίλε με το KTM ξαπλωμένο (μάλλον αναίσθητο) και πλήθος κόσμου γύρω σου στη γωνία Παν.Τσαλδάρη και Σαρανταπόρου στο Περιστέρι.Ελπίζω να μη είναι τίποτα σοβαρό και να τη σκαπουλάρεις.
K1300Σ μεσημεράκι στο λιμάνι.....είπες βιαζόσουν αλλά δεν το χες !!!!! Εξαιρετικό όμως το Κ:beer:
Bradipous
16/01/2014, 21:23
Μολις προσπερασα μια νταλικα και εσυ ακολουθουσες απο πισω μου, πλησιαζω ενα φαναρι με 50-60χαω το οποιο γινεται πορτοκαλι και ενω προλαβαινα οριακα να περασω αποφασισα να σταματησω (εγκαιρως). Εσυ βεβαια δεν ειχες την ιδια γνωμη και επιταχυνοντας με το ασπρο γκολφ σου αποφασισες να με προσπερασεις απο δεξια, ενω και εγω πηγαινα προς τα εκει γιατι εκτος του οτι μολις προσπερασα την νταλικα, στα φαναρια συνηθως σταματαω στο δεξι μερος του δρομου. Πουστ@ρα λιγο ελειψε να με βρεις! :mad:
akis_trevor
16/01/2014, 22:09
@ggs:σου βρηκα λυση για το χρωματακι στο τενερε..πριν καμια βδομαδα στο κεντρο της πατρας.....too much,για τα γουστα μου τουλαχιστον..
307766
spyrakos35
17/01/2014, 08:07
σε είδα πάπιε να βάζεις 2 (δύο) ευρά βενζίνη όταν εγώ έβαζα 35..... :uplate:
GIXXERAKIAS
17/01/2014, 08:27
Σας βλέπω συνεχώς και αναρωτιέμαι....πώς στο δι@ολο βλέπετε με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μισάνοιχτα μάτια πρωινιάτικα στον Κηφισσό και με τις μύξες να κρέμονται,μοτοσυκλετιστές της καφετέριας ρε πστ μου....?
Σε είδα εχθές το πρωί στη Συγγρού με ένα μαύρο tenere με χάλια πριτσινωμένη πινακίδα. Χρειαζόταν λίγο χρώμα το κουκουνάρι σου. :wave2:
Σε είδα δίποδο γελάδι με το σκούτερ να ξεκινάμε στο φανάρι μαζί και να καταλήγεις να με χτυπάς στο χέρι με το τιμόνι σου. Στο είπα βρε γελαδομούσχαρο, όταν ξεκινάμε από στάση, ξεκινάμε ίσια και όχι σαν τον τρεμο-Λάζαρο εδώ θα πέσω εκεί θα πέσω.
Πάει καλά το σώσαμε πρωινιάτικο σκέφτομαι και συνεχίζω μέχρι το επόμενο φανάρι που ήρθες κι έσκασες πίσω μου. Μα καλά ρε, δεν σου έδειξε κανένας ότι τα μηχανάκια φρενάρουν με τις μανέτες και όχι σέρνοντας τα πόδια στην άσφαλτο??
Η σβερκιά που σου 'ριξα όμως πρέπει να σε ξύπνησε για τα καλά. Ελπίζω μαζί με τα γυαλιά σου να καθάρισε και το μυαλό σου!
Ήμαρτον πρωί πρωί σε απόσταση 4 χλμ τι βλέπει κανείς.
@ggs:σου βρηκα λυση για το χρωματακι στο τενερε..πριν καμια βδομαδα στο κεντρο της πατρας.....too much,για τα γουστα μου τουλαχιστον..
307766
ζεβρα εεε ? χμμμ... ή να το κανω λεοπαρ ?γρρρρ.. :lol::beer:
Σε είδα εχθές το πρωί στη Συγγρού με ένα μαύρο tenere με χάλια πριτσινωμένη πινακίδα. Χρειαζόταν λίγο χρώμα το κουκουνάρι σου. :wave2:
:D
KostRider
17/01/2014, 14:38
Σε είδα πριν από λίγο με το BMW F800 στο φανάρι στο ΚΕΥΠ στη Λαμία και με πέρασες στην ευθεία, καλούς δρόμους να έχεις!
amyroukai
17/01/2014, 18:40
Σε είδα λατρεμένο "όργανο" με το υπηρεσιακό σκουτεράκι με πινακίδα Ε.Α.7ΧΧΧ να ανεβαίνεις την κατεχάκη μαζί με άλλους δύο και να καλαμπουρίζετε, μόνο που εσύ ήσουν ο ξεκράνωτος. Ωραίο παράδειγμα με το υπηρεσιακό. Όταν θα πας σε μπλόκο να γράφεις άλλους για κράνος, δεν θα ντραπείς;
Σε είδα κατεστραμένε ταρίφα στην παπανικολή να πηγαίνω δεξιά ενω αριστερά είναι ΆΔΕΙΑ Η ΛΩΡΙΔΑ και να χεις κάτσει πίσω μου και να ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ.
Έπρεπε να χα το κουτί και θα στο κανα το skoda PUNTO παλιομαλάκα!!!
amyroukai
17/01/2014, 21:44
Σε είδα γείτονα με την κόκκινη βεσπα ξάπλα, βενζινες λάδια χυμενα και εσύ άφαντος... Ευτυχώς φεγγιζε το bluetooth στο κράνος και πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Περαστικά στο πόδι, το μοτορι είχε ελάχιστη ζημιά. Και να που οι κυριλε κουτακηδες έχουν ψυχή και άλλος ένας γείτονας σε πήρε για σπίτι. Με κοψοχολιασες βραδιατικα άλλα χαλαλι αφού δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Φακιν υγρασιες....
AUFGEBRACHT
17/01/2014, 21:55
Σε είδα να έχεις κλείσει το γκαράζ να έχεις παρατήσει το κωλοαυτοκίνητό σου και να μη μπορώ να μπω... κόρναρα, ξανακόρναρα, ξανακόρναρα, άφαντος, έκανα μία, δύο, τρεις βόλτες, εσύ ακόμα άφαντος, είσαι άτυχος γιατί το αμάξι πήγαινε για απόσυρση κι έτσι δε με ένοιαξε η τράκα που σου έριξα για να με θυμάσαι...
Σας είδα και χερετισα όλους σήμερα μεσημέρι ερχόμενος από Λαύριο μαύρο hornet !
theofilos888
20/01/2014, 12:21
Πρέπει να είδα το μηχανάκι σου pektis στη γωνία πανόρμου και Λ. Αλεξάνδρας.
Σας είδα μπροστά στο Χίλτον, δικάβαλο στο ΧΤ το 600...Φουστάκια κοντά x2, τατουάζ αριστερό μηρο x1...Γιατί κανείς δεν προσπερνούσε;;; :lol:
Κρανάκι όμως x2...:beer:
sapila racing
21/01/2014, 18:20
Σε είδα στην Σπ Λούη να μου τα χώνεις με το γυμνό fazer στο φαναρι μπτοστά στο ΟΑΚΑ.
Αλλη φορά αμα βλέπεις Hornet με δύο εξατμίσεις πίσω δεν θα το ξανακάνεις ε? :D
Σε ειδα να περνας παραβιαζοντας στοπ ηρεμος μιλωντας στο κινητο και εγω να παλευω να φρεναρω εγκαιρως......
Γ@μω τα κινητα σας......
AUFGEBRACHT
21/01/2014, 19:01
Το τί είδα σήμερα στους επαρχιακούς δρόμους δε λέγεται... μήπως ήταν παγκόσμια ημέρα της παράνομης προσπέρασης πάνω σε στροφή; Ιδιαίτερα εσύ καργιόλη με το Seat το χρέπι το λευκό τελευταία στιγμή σε απέφυγα, όπως και ο μπροστινός τον οποίο έκλεισες επειδή θα στούκαρες στο αντίθετο ρεύμα...
Bradipous
21/01/2014, 22:09
Σε ειδα σταματημενο στο φαναρι, αμεσως πριν την τσιμισκη απεναντι απο χανθ, με το επιβλητικο σου τζιπ να αποφασιζεις ανεφ λογου και αιτιας να ερθεις προς τα δεξια την στιγμη που πηγα να κανω διηθηση και ευτυχως σε απεφυγα. Τι στο που... σκεφτομαι, μετα βλεπω να εχεις ανα χειρας το εξυπνο κινητο-ταμπλετ σου και καταλαβα, εσυ παλι χαμπαρι δεν πηρες τι εγινε. :a31:
Ειδα και εσενα να περνας απο μητροπολεως ενω επινα καφεδακι με το μπλε καμαρο με πινακιδες απο την γειτονικη Αλβανια αλλα ενω περιμενα να ακουσω τον (μαλλον) V6 να βρυχαται με απογοητευσες, το αστικο απο πισω εκανε περισσοτερο θορυβο. :(
KostRider
22/01/2014, 12:51
Σε είδα να πετάγεσαι από στενό και να με βλέπεις την τελευταία στιγμή και να σταματάς οριακά...κόρνες ,σινιάλα, κακό,βρε αδερφέ κοίτα λίγο πριν βγεις σε κεντρικό δρόμο, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...
nassosxlvbros
22/01/2014, 12:58
Μπατσικό με τη Κρήτη κάτω από το ''POLICE' πόσοι έχετε δει??:eek:
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Κηφισίας (προς κέντρο) με ένα fazer 600. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση για το ξεχασμένο φλασάκι ;). Σπάνιο πλέον, αλλά το συναίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των μοτοσυκλετιστών μου φτιάχνει την διάθεση!!!
σε ειδα πορνη προκα!
αλλα λιγακι αργα....:a02:
Σε ειδα αμεσως μετα το συνταγμα οπως κατεβαινα για ομονοια να παρκαρεις το καταμαυρο 2009/2010 Buell XB(12?)S, κουκλι, στην πενα το ειχες!
Εγω λογο πολυ ασχημης τενοντιτιδας το εχω παρκαρει και θα το εχω καιρο ακομα κουκουλωμενο, μολις το σκεφτηκα αυτο μου χαλασε λιγο η διαθεση βεβαια...
DL 1OOO V STROM παραλιακη κατα τις 6 με κατευθυνσ
η γλυφαδα...arai μπλε , dainese μπουφανακι δερμα , μπεζ κορντουριτσα και μποτα....το μονο που ελειπε ηταν τα γαντια !!! σ αφησα στην αλιμου.....καλους δρομους κοπελια !!!
Σε ειδα στη μεσογειων μπαρμπα να κοβεις καθετα με κοκκινο για να μπεις στο αλλο ρευμα.
πλακωθηκα στα φρενα ,μπλοκαρα το πισω και σε απεφυγα.
εκανα αναστροφη και σε κυνηγησα ψημμενος να πεσει ξυλο εαν ελεγες τιποτα αλλα μολις σε εφτασα μου χιλιοζητησες συγγνωμη και παραδεχτηκες οτι εκανες μαλακια.
Ρε γαμωτο γιατι για να κανετε 2 λεπτα λιγοτερα βαζετε σε κινδυνο τις ζωες των αλλων????γιατι????
Εαν εσκαγα πανω του θα πεταγα κυριολεκτικα
amyroukai
23/01/2014, 08:44
Σε είδα ηλιθιε να σερφαρεις με το ταμπλετ και το κουτί κατά πανω μου. Σε ξύπνησε η εξάτμιση, αλλά την απορία στο βλέμμα. δεν κατάλαβα. Περίεργο να σου ζητανε να κοιτάς το δρομο ε;
Σε είδα ξάπλα και με τη Μπέμπα στο σύνταγμα, ελπίζω ολα οκ.
Red Rider
23/01/2014, 13:05
Σε είδα σήμερα στην ανάβαση της Συγγρού με το μπλέ XT-R,καμιά 40αριά χρονών ακράνωτος,και στον σάκο που είχες στην πλάτη κρεμόταν η χειρολαβή απο λεωφορείο..:pipila:
Black Mamba
23/01/2014, 13:18
Σε ειδα βυσινι Versys, σημερα που περασα ΚΤΕΟ,
να εχεις κοντα 200.000 χιλιομετρα στο κοντερ σου:a012:
Αντε και στα 300:wave2:
RizlaPlusPlus
23/01/2014, 13:26
Σας είδα 3 SS χθες το βραδι στο φαναρι Βουλιαγμενης-Αρδηττου. Ξεκρανωτοι, με φατσες τελειωμενου mdmακια. Δεν πηρε παραπανω απο 2 λεπτα οπτικης επαφης, και ηδη ειχατε κανει τη θανασιμη μαλακια του να περασετε το φαναρι κοκκινο, με φουλ κινηση. Ζειτε απο τυχη, αλλα οχι για πολυ. Και οχι οτι θα το καταλαβετε αν το διαβαζετε αυτο, αμφιβαλλω αν κατανοειτε απο αναγνωση. Παλι καλα που δεν εχετε πορτοφολι για 4τροχα...
stynikop
23/01/2014, 17:02
Vstrom ασπρο, αν δεν κανω λαθος, ξαπλωμενο στη Μεσογειων μπροστα στο Γεννηματα.
Δεν πηρε το ματι μου αναβατη, ελπιζω να ηταν μονο υλικες οι ζημιες.
KostRider
23/01/2014, 18:35
μαμά :sick: με σκούτερ ακράνωτη και μπροστά της το μικρό κοριτσάκι της ακράνωτο κι αυτό και κρατιώταν απο το τιμόνι...εντελώς ανεγκέφαλη...σε είδα κι εσένα παπόβιε να με ρωτάς στο φανάρι για την απουσία κράνους της εν λόγω μαμάς...σου κούνησα με νόημα το κεφάλι..εσύ τουλάχιστον φορούσες κράνος..
Σε είδα οδηγέ Smart να μη μιλάς στο κινητό όταν οδηγούσες.
......5, 15 και τζόκερ ο αριθμός 38.
Bradipous
23/01/2014, 19:42
Σε ειδα σημερα στο φαναρι με το μελανομορφο τμαχ σου, με την ακραπα να βουιζει και σε χαζευα για λιγο μεχρι που εγινε πρασινο και ξεκινησαμε, εγω λιγο καθυστερημενα. Το μαυρο πετσινο κολαν με το χρυσο μπουφανακι σου εδιναν μια νεανικη χροια (και οχι μονο). Κατα τα αλλα μιλφαρα... :D
AristidisZ
23/01/2014, 20:01
σε είδα πιτσιρίκο με το gilera runner στον Άγιο Διονύση απέξω στο λιμάνι
κάρτερ βαμμένο άσπρο πέρλα
καθρέφτες βαμμένοι άσπρο πέρλα
ζελατινάκι βαμμένο άσπρο πέρλα
ζάντες βαμμένες άσπρο πέρλα
σέλα άσπρη
πιο κιτς πεθαίνεις :whiteflag:
Σε είδα φίλε με το Busa σήμερα στην Κηφισίας. Πέρασες ξυστά από το ΚΤΜ μου, και έκανες τους ελιγμούς ανάμεσα στην κίνηση με το ένα χέρι!! Δεν ήξερα αν πρέπει να βρίσω ή να θαυμάσω!!
AristidisZ
27/01/2014, 08:45
σε είδα μωρή κ@λόγρια, να κορνάνεις στο φανάρι μερικά δέκατα του δευτερολέπτου αφού άναψε πράσινο
δε πρέπει να πέρασε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο
πάω στοίχημα ότι αν χρειαστεί να φρενάρεις, με τίποτα δε πετυχαίνεις τέτοια αντίδραση...
αααα
σε είδα εξυπνάκια το Σάββατο, να προσπαθείς να κάνεις αναστροφή στο λιμάνι εν μέσω χαλασμού κυρίου
δε σε χάλασε που ερχόταν περιπολικό, σε είδε, άναψε σειρήνα, και σε σταμάτησε :a021:
DimChios
27/01/2014, 10:41
Σε είδα VANDA και τα είπαμε λίγο στο Route32
:beer: :beer:
Oτι άλλα gossip θέτε να μαθετε να μου το πείτε! :lol:
KostRider
27/01/2014, 19:55
Σε είδα στο τσακ ντελιβερά καθώς είχα ανάψει αλάρμ για να σταματήσω, καθώς με πέρασες φιλέτο από αριστερά, το abs δούλεψε υπερωρίες. Μάλιστα σταμάτησες λίγο πιο μπροστά, τώρα για συγνώμη, για τσαμπουκά, δεν ξέρω, σε αγνόησα, αφού δεν έγινε τίποτα. Σε είδα φαρμακοποιέ να είσαι τόσο κολλημένος με την μπάλα, που αναγκάστηκα να σου φωνάξω για να με καταλάβεις ότι μπήκα στο φαρμακείο. Άνετα σου έπαιρνα την ταμειακή και έφευγα, χωρίς να με καταλάβεις! Σε είδα κι εσένα ποδηλάτη, χωρίς αντανακλαστικά και φώτα, μες στη νύχτα! Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά!!!
Σε είδα 16χρονε πιτσιρικά 9παρά το πρωί απέναντι απο το μπαρουτάδικο να σηκώνεις σούζες με την παπια και να γλυτώνεις το καπάκι στο τσάκ.....κρανος και τα λοιπά δε το συζητώ.....που να μην είχε και αυτό τον καιρό
amyroukai
29/01/2014, 17:16
Σας είδα κυρία με το μπλου παπί και το τζετακι σας πρωί πρωί να ουρλιαζετε στον προπορευόμενο ταρίφα "άντε ρε άρχοντα" για να προχωρήσει λίγο, ουτως ώστε να μπείτε χαλαρή ανάποδα στον μονοδρομο που σας βόλευε.
Και είδα και εσένα λατρεμενε μονοκυλινδρε με το απροσδιόριστου μάρκας ονοφακι των ολίγων κυβικών να επιμενεις αριστερά γιά μεγαλο κομμάτι της Κηφισίας, στη νιρβάνα σου και οι γύρω ας πάνε να πνιγούν...
Είδα και τον μαλάκα με το κουτί ψες. Ο μαλάκας που ειναι τέρμα δεξιά σε λωρίδα εξόδου απο λεωφόρο, βρεχει, στριβεις κανονικά με φλας και βγαινεις απο την λεωφόρο μπροστά του αλλά επειδή αυτός ήθελε να πάει ευθεία τελικά, σου δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο ενοχλημένος. Στην πισιναρα σου λουγκριτσα, ολο το χέρι.
afortistos
29/01/2014, 19:14
σε ειδα σημερα ποδηλατισα στον ηλεκτρικο στον πειραια να πεφτεις πανω στο κοκκινο σκουτερ(νεξους?). ουτε που κοιταξες να δεις αν ερχετε κανεις. ασχετα αν ειχε πηξει ολο το συμπαν. αφου κυκλοφορουν στους δρομους γιατι δε βαζουν κ ενα καθρεφτη?(απορια και για αλλους μηχανοκινητους δικυκλους αυτο.εχουμε κ μεις καμπουρα.)
Σας βλεπω το 90% των κουτιων πλεων να λειτουργει μονο μια λαμπα μπροστα και μιση πισω, τοσο καταντια ποια;
Σας βλεπω και να πεταγεστε συνεχως απο βενζιναδικα, στενακια κτλ στα λιγα μετρα μπροστα μου και να αναγκαζομαι να πεφτω στα φρενα, και δεν πατατε γκαζι να φυγετε, εκει, σαν κοτες, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ και με κοβεται, θελετε να σας περασω απο πανω;
akis_trevor
30/01/2014, 20:37
σημερα κατα τις 9.20 το πρωι.περιμετρικη πατρων,με το κουτι της δουλειας.κλειστη η δεξια λωριδα απτις 2 και κωνοι γιατι κανουν εργα.ακουω βαβουρα απο πισω,κοιταω fazer,μαζευομαι λιγο αριστερα,λεω αν θελει ας περασει,περναει μαλλιοκουβαρα και οπως τον βλεπω να επιταχυνει,κατι μου φαινοταν περιεργο στην σταση του σωματος του...ειχε τα ποδια στα μαρσπιε του συνοδηγου!!!!!:plaf::plaf::plaf:πως αλλαζε ταχυτητες;πως φρεναρε;πως παταγε πανω στο μηχανακι δεν μπορω να καταλαβω!
theofilos888
30/01/2014, 21:37
Σε είδα σήμερα με το πανέμορφο cb1300 σου στο φανάρι μεσογείων και φειδιππίδου. Καλούς δρόμους να έχεις!
Σας βλέπω να πηγαινετε μαλλιά - κουβάρια με τα εταιρικά φορτηγακια / βανακια στις εθνικές και τους περιφεριακους. Τί έγινε ρε παλουκαρια? Επειδή πλερωνει άλλος τις βενζίνες, βγάζουμε το άχτι μας και όποιον πάρει ο Χάρος?
Σε ειδα τυπισα με το παπι, να μου κορναρεις να περασεις... Μολις πηρες την απαντηση οτι δεν προκειται να πατησω διαβαση πεζων στραβωσες......
Δεν πειραζει, ξιδακι...:moutza:
maim2004
31/01/2014, 11:40
Σε είδα χθές το απόγευμα κατέβαινες την Κηφισίας με φούλ εξοπλισμο με το πορτοκαλί ER-6 και ήσουν μια κούκλα!!!...Καλές βόλτες!!
AUFGEBRACHT
04/02/2014, 19:11
Σε είδα τρισμέγιστε καριόλη πριν λίγο να με προσπερνάς πάνω στις γραμμές του τραίνου με το άσπρο Peugeot 106 μόνο και μόνο για να μπεις μπροστά μου και μετά να κάνεις αναστροφή, ευτυχώς που δεν έκανα πιο αριστερά γιατί θα είχες πέσει πάνω μου τώρα και είχα και το παιδί στο αυτοκίνητο από εκείνη τη μεριά γαμώ το σπίτι σου δολοφόνε...
Black Mamba
04/02/2014, 20:01
Σε ειδα φουλ προβλεπομενη με το πρασινο 636 και σε καμαρωναμε
ολοι μας στο φαναρι που περιμεναμε, Μιχαλακοπουλου μεσημερι...
* Σε ειδα αλλοδαπε μάστορα στην Πειραιώς να οδηγάς και να κρατάς οριζοντίως 2-3 ηλεκτρολογικά κανάλια των 3-4 μέτρων και να κοντεύεις να σκοτώσεις κανένα καθώς ταλαντευόντουσαν.Στην Ομόνοια σε φτάνω με τα χίλια ζόρια και στο λέω.Με κοιτάς με απερίγραπτο βλέμμα απέχθειας και με ρωτάς αν είμαι αστυνομικός.Εκείνη τη στιγμή ευχήθηκα να ήμουν.Να δεις για πότε γύρναγες από εκεί που ήρθες.
* Σε είδα να παίρνεις τη στροφή για λαχαναγορά και να χάνω το στοίχημα ότι δε θα μείνει τίποτα επάνω.
Earentil21
04/02/2014, 23:46
Σας είδα στη διασταύρωση Ροδίτσας - Ν. Μαγνησίας (Λαμία), ακράνωτους, κοντομάνικα μέσα στο ψιλόβροχο να περνάτε το κόκκινο με τα παπάκια σας. Ο γείτονας σας (μας) σκοτώθηκε πριν 2 χρόνια με το παπάκι του. Θέματα ασφάλειας όταν τα παραμελείς σπάνια έχεις χρόνο να τα μετανιώσεις μετά..
Σε ειδα φιλε με το τουμπανιασμενο VStrom
- Πυροσβεστηρα ειχες
- Παγουρια κρεμασμενα μπροστα ειχες
- φτυαρι (νομιζω) ειχες
- Κατι παραξενα μπαγκαζια κρεμασμενα και αυτα μπροστα ειχες
- Extra προβολια ειχες
- Χουφτες, καγκελα, σιδεριες ειχες
Ενα κρανος να βαλεις στο κεφαλι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ
Επισης η ερημος Σαχαρα ειναι λιγο πιο νοτια
:rolleyes:
nick_VFR
05/02/2014, 11:29
Σε είδα (τελευταία στιγμή κυριολεκτικά!) να πηγαίνεις ανάποδα στον μονόδρομο με το σκουτεράκι την ώρα που ετοιμαζόμουν να ξεπαρκάρω και να βγω στον δρόμο. 2 παρκαρισμένα αμάξια μπροστά μου (το ένα δίπλα στο άλλο) δεν με άφησαν να σε δω νωρίτερα και επειδή ήμουν σε μονόδρομο κοιτούσα περισσότερο μην έρθει κανείς από πίσω μου... φυσικά, ούτε κράνος φορούσες!
Αν σε χτυπούσα, θα ήμουν και εγώ ένας ακόμη "κουτάκιας" που δεν προσέχει καθόλου τα μηχανάκια, ε; :sick::mad::mad:
Kostas2B
05/02/2014, 14:59
Σε ειδα φιλε με το τουμπανιασμενο VStrom
- Πυροσβεστηρα ειχες
- Παγουρια κρεμασμενα μπροστα ειχες
- φτυαρι (νομιζω) ειχες
- Κατι παραξενα μπαγκαζια κρεμασμενα και αυτα μπροστα ειχες
- Extra προβολια ειχες
- Χουφτες, καγκελα, σιδεριες ειχες
Ενα κρανος να βαλεις στο κεφαλι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ
Επισης η ερημος Σαχαρα ειναι λιγο πιο νοτια
:rolleyes:
Που τον είδες αυτόν; Γιατί τις τελευταίες μερες έβλεπα έναν παρόμοιο βλάκα κάπου στο Περιστερι και αναρωτιόμουν που παει με τα σαμαρια στο ντεπόζιτο...και μόλις του μίλησα απάντησε με ύφος...
Που τον είδες αυτόν; Γιατί τις τελευταίες μερες έβλεπα έναν παρόμοιο βλάκα κάπου στο Περιστερι και αναρωτιόμουν που παει με τα σαμαρια στο ντεπόζιτο...και μόλις του μίλησα απάντησε με ύφος...
Πειραια
φιλλιπακο μου νομιζω οτι την περασμενη πεμπτη μεσημερακι σε ειδα 2καβαλο μπροστα απο το μουσειο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. για πες :)
filipp0s
05/02/2014, 18:32
φιλλιπακο μου νομιζω οτι την περασμενη πεμπτη μεσημερακι σε ειδα 2καβαλο μπροστα απο το μουσειο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. για πες :)
δε σου λεω :lol:
σωστος εισαι :)
skylaros
05/02/2014, 19:32
Σε είδα να βγαίνεις αριστερά από τέρμα δεξιά πάνω στην Πειραιώς στα φανάρια της χαμοστέρνας. Νευρίασες πίσω από το ταξί που έκανε αποβίβαση και χωρίς να κοιτάξεις έκοψες σπινιάροντας το corsa σου κόβοντας κάθετα το δρόμο. Αυτό που δεν είδες ήταν το μαύρο κουτί μου που πήγαινε με σκάρτα 80 στη μεσαία και ήταν στα 10 μέτρα πίσω σου, αυτό που δεν είδες γιατί κοίταζες δεξιά και έβριζες τον οδηγό του ταξί ήταν εμένα να κάνω πιρουέτες για 40 μέτρα και να μου ασπρίζουν τρίχες στην ιδέα πως αν είχα μηχανάκι στα αριστερά θα τον είχα ρίξει γιατί ορκίζομαι δε πρόλαβα να δω στον αριστερό καθρέφτη, απλά ανοίχτηκα απότομα αριστερά. Είχα χρόνια να περάσω τόσο κοντά από πιθανό συμβάν με τέτοια χιλιόμετρα. Τι να σου πω κοπέλα μου ούτε να σε βρίσω δεν ήθελα, απλά ελπίζω όπου πηγαίνεις να μην υπάρχει άνθρωπος ή ζώο κοντά σου.
1. Να πω οτι είσαι μαλάκας? Θα ναι λίγο. Στην Μαραθώνος να χεις το 4 χρονών (ήταν δεν ήταν) εγγονάκι σου μπροστά στο παπί χωρίς κράνος και οι 2 εννοείται και να σφάζετε κόκκινα. ΖΩΟ!
2. Η χαζογκόμενα σε έκλεισε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Ρε φιλαράκο να χεις κλείσει τον δρόμο με το σκούτερ σου για 2 φανάρια και να βρίζεσαι με την ηλίθια τι κατάλαβες?
Σε ειδα με το stroma σου, λευκο με πορτοκαλι φωτα led strobo, μπρος-πισω...Πετυχες το να γινεσαι αντιληπτος απο τους υπολοιπους χρηστες της οδου και οχι μονο.....
Σε ακουσα χθές με το Bimota σου με τον κ@υλωτικό ήχο στο ύψος του Χίλτον...Κι αμέσως παρατήρησα πως σίγουρα είσαι με τα λινά εδώ και πολύύύύ καιρό ...:cry:
Αργότερα μπήκες Μεσογείων...
Σε είδα σήμερα Πανόρμου & Αλεξάνδρας να έχεις κολλήσει στο εντουροκράνος σου αυτοκόλλητο μπύρας Βεργίνα + 3 δώρο (σύνολο 8άδα)...:lol::beer::bawl:
CustomBoy
06/02/2014, 23:09
Σε ειδα σήμερα,να ανοιγεις το καινουριο MV rivale επι της πειραιως,και προσπαθουσα να συγκρατήσω κλαμματα,σάλια,και οτι αλλο ετρεχε εκεινη τη στιγμη......
Σε ειδα σημερα φιλε με το ΧΤΧ 660 στην Λ.Καβαλας,απέναντι από τα Goodys,να γκαζωνεις και να κοβεται η αλυσιδα,ευτυχως δεν πλεκτικε γιατι θα ειχες παρατράγουδα,θα εκανες το σημα της rolls royce σε WV.Παντος πρεπει να τσουλισε μεχρι το συνεργειο της yamaha:D
amyroukai
12/02/2014, 17:21
Σε είδα πανηλίθια με το Α3 να περνάς με κόκκινο, να περνάς ανάμεσα σε δύο πανικόβλητους που έστριβαν κανονικά μπροστά σου και μετά να περνάς φίλερ και από τη ρόδα μου. Κόρνες φώτα μούτζες, η συνομιλία στο κινητό ήταν πιο σημαντική από ότιδήποτε άλλο γύρω σου προφανώς...
Σε είδα και εσένα πιτσιρίκα με το σουπερμίνι απροσδιορίστου να μπουμπουνάς στοπ μέσα στην άνεση, να σε γλιτώνω στο παραλίγο, επίσης με το άιφον σκουλαρίκι. Υπόθετο έπρεπε να στο βάλω.
Είδα το πρωί πολλά σκουτερόπαιδα κολλημένα αριστερά με πλήρη άγνοια της ουράς μοτοσικλετών που δημιουργούν πίσω τους. Ντάξ, έδωσες το ρολόι και πήρες κομπολόι για οικονομία. Γιατί μας τα ζαλίζεις ρε φίλαράκι; Δεξιά και ούτε τα χεράκια σου (και το τιμόνι μαζί) θα τρέμουν ούτε τίποτα. Αφρός θα πας στη δουλειά σου και στον ίδιο χρόνο σχεδόν. Λέγεται διήθηση ΜΟΝΟ αν περνάς ανάμεσα στ'αυτοκίνητα, όχι απλά αν κλείνεις το κενό ανάμεσα στην μεσαία και την αριστερή λωρίδα.
CustomBoy
12/02/2014, 23:43
Σας ειδα εσας ,με τις harley davidson glide,στην λεωφ.συγγρου σημερα το βράδυ....
οπως και τα 10-12 παρκαρισμενα σε παραταξη ,μωλοφτιαγμένα TMAX σε καποιο πεζοδρομιο της συγγρου ,κοντα στο ζαππειο
thePrince
13/02/2014, 10:48
Είδα στους καθρέπτες μου πρωί-πρωί τα «βελτιωμένα» φώτα σου, έτοιμος για διαπλανητικό ταξίδι με το V-strom. Έφτασες δίπλα και σου τα έδειξα εκνευρισμένος, είπα πως είναι ντροπή να κυκλοφορείς έτσι αλλά εσύ είχες όρεξη για τσαμπουκά στις 8 το πρωί, μάλλον δεν είχες καλή νύχτα, πρέπει να κοιμάσαι περισσότερο, ή να πίνεις λιγότερο καφέ. Με ακολούθησες αρκετά με φωνές και ξερογκαζιές για να κάνω τι, να σταματήσω να παίζουμε ξύλο; 10 χρονών είσαι; Τράβα το δρόμο σου και να θυμάσαι πως τον μοιράζεσαι και με άλλους, πρέπει να σέβεσαι και να υποχωρείς.
George_Sp
13/02/2014, 11:21
Είδα στους καθρέπτες μου πρωί-πρωί τα «βελτιωμένα» φώτα σου, έτοιμος για διαπλανητικό ταξίδι με το V-strom. Έφτασες δίπλα και σου τα έδειξα εκνευρισμένος, είπα πως είναι ντροπή να κυκλοφορείς έτσι αλλά εσύ είχες όρεξη για τσαμπουκά στις 8 το πρωί, μάλλον δεν είχες καλή νύχτα, πρέπει να κοιμάσαι περισσότερο, ή να πίνεις λιγότερο καφέ. Με ακολούθησες αρκετά με φωνές και ξερογκαζιές για να κάνω τι, να σταματήσω να παίζουμε ξύλο; 10 χρονών είσαι; Τράβα το δρόμο σου και να θυμάσαι πως τον μοιράζεσαι και με άλλους, πρέπει να σέβεσαι και να υποχωρείς.
Είδα και γω τον τύπο με το κόκκινο BMW F800GS για το ίδιο διαπλανητικό ταξίδι στη Μάρνης προς Μεταξουργείο. Πέρα από το εκτυφλωτικό xenon σε απλό αρύθμιστο φανάρι που έριχνε μέχρι τον 1ο όροφο των κτιρίων στο κέντρο, είχε αναμμένα και τα προβόλια ομίχλης με xenon και αυτά μέσα αντί της απλής αλογόνου. Σου κανα νόημα οτι μέσα στη πόλη δεν έχει νόημα και τυφλώνεις τους πάντες. Στην αρχή ξίνισες λίγο αλλά μετά έσβησες τουλάχιστον τα πλαινά προβολάκια. Τέλος πάντων.
KostRider
13/02/2014, 13:02
Σε είδα φίλε ντελιβερά να με ρωτάς αν το πουλάω...σου άρεσε μπαγάσα...καλούς δρόμους να έχεις και μην ξεχνάς το κράνος..
σε ειδα φιλε παποβιε να βγαινεις απ τα αριστερα σε καθετο ενω ειχες κοκκινο ενω εγω ερχομουν με το κουτι χαλαρος και ειχα πρασινο.... κι εσυ με ειδες αλλα στ' αρχιδια σου, ευτυχως που σου κορναρα και μαζευτηκες γιατι αλλιως μπορει και να ειχαμε ιστοριες μες στην νυχτα
George_Sp
13/02/2014, 17:07
Σε είδα πριν λίγο ξαπλωμένο και αιμόφυρτο στη Ποσειδώνος στο ύψος του Ιππόδρομου με κατεύθυνση Γλυφάδα, να σου προσφέρουν ότι μπορούσαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ αλλά τελικά να κουνάνε το κεφάλι με λύπη. Κράνος ρε παιδιά ΚΡΑΝΟΣ ΓΑΜΩ! :(
AristidisZ
13/02/2014, 17:38
Σε είδα πριν λίγο ξαπλωμένο και αιμόφυρτο στη Ποσειδώνος στο ύψος του Ιππόδρομου με κατεύθυνση Γλυφάδα, να σου προσφέρουν ότι μπορούσαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ αλλά τελικά να κουνάνε το κεφάλι με λύπη. Κράνος ρε παιδιά ΚΡΑΝΟΣ ΓΑΜΩ! :(
το ίδιο είδα και εγώ, ξέρεις αν το παιδί φόραγε κράνος ή όχι ;
εύχομαι να μην ήταν αυτό που φαινόταν :( :(
George_Sp
13/02/2014, 17:47
το ίδιο είδα και εγώ, ξέρεις αν το παιδί φόραγε κράνος ή όχι ;
εύχομαι να μην ήταν αυτό που φαινόταν :( :(
Δε μπόρεσα να σταθώ πολύ γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα. Κοκκάλωσαν και τα 2 ρεύματα και πέρναγα αργά με διήθηση και μπόρεσα να αντιληφθώ το σκηνικό γιατί όπως ανέβηκα την υπόγεια της Ποσειδώνος με τέτοια κίνηση νόμιζα οτι είχε γίνει στο δικό μου ρεύμα. Δε φορούσε κράνος γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα αν υπήρχαν γύρω. :(
Είχε σταματήσει και ένας με scooter της DHL δίπλα στο παλικάρι και εκείνος το ίδιο με σκυμμένο κεφάλι με αυτό που έβλεπε. Κανένας άλλος δε πλησίαζε γιατί η εικόνα ήταν σκληρή. Δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει κάτι. Μου κανε εντύπωση που δεν είδα κάποιο άλλο αυτοκινητο ή μηχανή με ζημιές και δε μπορώ να υποθέσω τι έγινε. :(
AristidisZ
13/02/2014, 17:48
Δε μπόρεσα να σταθώ πολύ γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα. Κοκκάλωσαν και τα 2 ρεύματα και πέρναγα αργά με διήθηση και μπόρεσα να αντιληφθώ το σκηνικό γιατί όπως ανέβηκα την υπόγεια της Ποσειδώνος με τέτοια κίνηση νόμιζα οτι είχε γίνει στο δικό μου ρεύμα. Δε φορούσε κράνος γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα αν υπήρχαν γύρω. :(
Είχε σταματήσει και ένας με scooter της DHL δίπλα στο παλικάρι και εκείνος το ίδιο με σκυμμένο κεφάλι με αυτό που έβλεπε. Κανένας άλλος δε πλησίαζε γιατί η εικόνα ήταν σκληρή. Δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει κάτι. Μου κανε εντύπωση που δεν είδα κάποιο άλλο αυτοκινητο ή μηχανή με ζημιές και δε μπορώ να υποθέσω τι έγινε. :(
μαζί πρέπει να ήμασταν...
ας ευχηθούμε ότι καλύτερο
George_Sp
13/02/2014, 18:21
μαζί πρέπει να ήμασταν...
ας ευχηθούμε ότι καλύτερο
http://www.inewsgr.com/13/tora-sovaro-trochaio-stin-paraliaki-me-enan-travmatia.htm
skylaros
13/02/2014, 18:32
Σε είδα AristidisZ χθες στο Πασαλιμάνι :p Δε με ξέρετε αλλά από τις φωτογραφίες σας, αναγνωρίζω τις φάτσες αρκετών από εδώ :D
Σε ειδα να παραβιαζεις stop, να κλεινεις τον δρομο & να καθεσαι σαν να μην τρεχει τπτ.......
AUFGEBRACHT
13/02/2014, 19:29
Σε είδα να παραβιάζεις STOP οδηγέ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ που κουβαλάς παιδάκια κάθε μέρα!!! Όταν πριν λίγο καιρό είχε εμπλακεί σχολικό του ίδιου ακριβοθώρητου ιδιωτικού νηπιαγωγείου σε τροχαίο, τα πουλημένα τοπικά ΜΜΕ είχαν σπεύσει να διευκρινήσουν ότι για το ατύχημα δεν ευθυνόταν ο οδηγός του σχολικού. Φαντάζομαι πως και σήμερα εάν έπεφτα πάνω του θα έφταιγα εγώ ή ο ήλιος ή κάτι άλλο άλλα όχι ο οδηγός του σχολικού...
spyrakos35
13/02/2014, 22:43
σε είδα νεο τζι ες..... είσαι άσχημο......
KostasV2
13/02/2014, 23:50
Σε είδα φάκελε με τα σήματα του David Silvers να φτάνεις από την Αγγλία σε 3 μέρες! Άντε να έρθει κι ο άλλος από το Wemoto, μπας και ξανακαβαλήσω κάποια στιγμή...
σε ειδα ΤΟΥΜΠΑΝΕ με τη ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΑΡΑ σου με τα ξενον σου λες και εισαι ουφο και αφοτου με περασες φιμε τζαμι στην πινακιδα και απο κατω ακριβως κοκκινη λεντοταινια να περναει με τον αριθμο της πινακιδας σου λες και εισαι φαρμακειο!!! ελιωσα στα γελια ρε τσιρκο!!!! :lol::lol::lol: