View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
skylaros
28/03/2016, 12:42
πλάκα έχεις τελικά...:lol:
Θέλεις να πω 10-20 ?
Έλα πες μου για τον άρτια εξοπλισμένο και συντηρημένο Ελληνικό στρατό! Για την εκπληκτική εκπαίδευση και όλα τα όμορφα :p Επειδή έχω καταλάβει πως είχες κάποια σχέση, όχι εδώ αλλά με τον εαυτό σου κάνε κουβέντα για το αν υπάρχει σοβαρότητα στο στρατό γενικά. Εγώ περαστικός κάτι μήνες ήμουν, εσύ λογικά ξέρεις καλύτερα αλλά δε μπορεί να μην είδα σε τόσους μήνες ΕΝΑ σοβαρό πράγμα.
skylaros
28/03/2016, 12:58
εγώ απλώς αναφέρομαι στις αναφορές σου περί ακινησίας του υλικού.
από 1ο χέρι φαντάζομαι; :cool:
Αυτό με την αντιπαράθεση δε πήγαινε σε εσένα.
Από πρώτο χέρι όπως έχω ξαναπεί σε μονάδα που ήμουν 5 μήνες ακριβώς πρώτη γραμμή άμυνας όπως έλεγαν, σε λόχο που σε περίπτωση εμπλοκής χωρίζεται σε επιμέρους και πηγαίνει για υποστήριξη, από τα 17 άρματα ερπύστριες λειτουργικές είχαν τα 2. Μιλάω για το 2009. Παραγγελίες είχαν γίνει κάτι χρόνια πίσω. Η πλάκα είναι πως από αρχιλοχίες και πάνω όλοι έλεγαν μη γίνει μλκια και γίνει κάτι (πλην ενός που πίστευε πως "και με γιαταγάνια θα τα φάμε τα Μεμέτια") ενώ από εκεί και κάτω όλοι φώναζαν πάμε πόλεμο... ακόμα και οι 4-5 στρατιώτες.
Άσε το ιδεολογικό, που πιστεύω πως ο στρατός για τον χαρακτήρα μου ήταν ότι πιο μλκ έχω κάνει. Πρακτικά δε πιστεύεις πως έχουμε έναν στρατό που είναι πολύ πίσω για την εποχή του ?
Γιατί δε λες να καταλάβεις πως αυτό που εσύ μπορεί να θαυμάζεις εμένα μπορεί να μου προκαλεί τάση για εμετό ? Φυσικά και το αντίστροφο.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αν σου προκαλούν εμετό οι Εύζωνες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Έχω πρόβλημα με το να προβάλεις τη δική σου αισθητική ως θέσφατο («Καλά... τέτοια κάνουμε και μας έχουν για "χελόο στρέιντζερς, ρούμς του λετ νοοο πρόμπλεμ" καρικατούρες τσολιαδάκια κάτω από την ακρόπολη »). Μάντεψε πως λέγεται αυτό (να βοηθήσω, οι εκφραστές του είναι ανορθόγραφοι...).
Μια διόρθωση μόνο, δεν είναι καταναλωτικά σύνδρομα αλλά καπιταλιστικά σύνδρομα και μέρος αυτών είναι και οι Εύζωνες.
Όχι. Είναι καταναλωτικά σύνδρομα, γιατί δεν διακατέχουν τους πάντες στις καπιταλιστικές κοινωνίες.
Αυτό που μάλλον θέλεις να πεις, είναι πως καταναλωτικά σύνδρομα υπάρχουν μόνο στις καπιταλιστικές κοινωνίες. Αυτό φυσικά είναι σωστό, μιας και μόνο στις καπιταλιστικές κοινωνίες υπάρχει επάρκεια αγαθών ώστε να δημιουργηθούν καταναλωτικά σύνδρομα. Αν δεν έχεις να φας, προφανώς δεν έχεις και να υπερκαταναλώσεις μόνο και μόνο για την αυτοπροβολή.
Θα ήταν μ@λακία να το κάνουμε αντιπαράθεση δεν έχω τέτοιο σκοπό. Νομίζω πως αν διαβάσεις από την αρχή τι λέω θα καταλάβεις και που αναφέρομαι.
Σύμφωνα με τον 'άτυπο περί ορθογραφίας νόμο' που ισχύει στα πολιτικοκοινωνικά θέματα του φόρουμ, η ακραία ανορθογραφία είναι προνόμιο των οπαδών της χρυσής αυγής και των λιακοπουλίστας (αν και μάλλον όχι αποκλειστικό, μιας και στην πραγματικότητα ο Τσίπρας με τους συμβούλους του είναι το ίδιο ανορθόγραφοι και αγράμματοι).
Αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα απαντώντας μου ανορθόγραφα θέλεις να υποδείξεις πως η άποψή μου (αν και ορθά γραμμένη) ταυτίζεται με αυτές των 'ανορθόγραφων'. Δηλαδή δεν με λες χρυσαυγίτη απευθείας, άνετα υποννοείς όμως πως είμαι το λιγότερο 'κρυφοφασιστάκος'.
Αυτό αγαπητέ σημαίνει πως ο σκοπός σου ήταν όχι μόνο η αντιπαράθεση γενικώς, αλλά η επί προσωπικού επίθεση ειδικώς. Αν δεν είχες σκοπό να γίνει αντιπαράθεση (και μάλιστα επί προσωπικού), τότε δεν θα απαντούσες ανορθόγραφα και με συμβολισμούς.
dimmie_72
28/03/2016, 13:16
Θέλεις να πω 10-20 ?
Έλα πες μου για τον άρτια εξοπλισμένο και συντηρημένο Ελληνικό στρατό! Για την εκπληκτική εκπαίδευση και όλα τα όμορφα :p Επειδή έχω καταλάβει πως είχες κάποια σχέση, όχι εδώ αλλά με τον εαυτό σου κάνε κουβέντα για το αν υπάρχει σοβαρότητα στο στρατό γενικά. Εγώ περαστικός κάτι μήνες ήμουν, εσύ λογικά ξέρεις καλύτερα αλλά δε μπορεί να μην είδα σε τόσους μήνες ΕΝΑ σοβαρό πράγμα.
μη μου το γυρνάς τώρα στη σοβαρότητα που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει και προσωπικά όλους μας!
το 1-2 έγινε σε 2 ποστ 10-20;
κι αν σου πω ότι δεν υπάρχει άρμα πανελλαδικά που να μην κινείται, θα αρχίσουμε να μετράμε το ποσοστό εκπαίδευσης με ενδείκτες επιθεωρήσεως;
MG-KTiNoS
28/03/2016, 13:35
ΕΥΡΩΠΗ
Ευρωπαϊκό το ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα????
1H
FORA...
:a9:
skylaros
28/03/2016, 13:44
fkol k4 ! Τώρα κατάλαβα από που πιάστηκες! Αν πιστεύεις πως μέσα από τα ποστ μου απευθύνομαι μόνο σε εσένα τότε έχεις μεγάλη ιδέα ;) Σε έχω δει να γράφεις μιας που το μέσο το χρησιμοποιείς καιρό. Αν πίστευα πως είσαι χρυσαυγίτης θα στο είχα πει και θα έγραφα πολύ πιο επιθετικά.
Είμαι ο πρώτος νομίζω που έθεσε το ζήτημα της προσωπικής άποψης και υποκειμενικής αισθητικής. Ναι οι περισσότεροι δυτικοί θες δε θες να το δεχθείς μας έχουν χεσμένους, μας θεωρούν τεμπέληδες και γραφικούς. Όταν μιλάμε γενικά μιλάμε για την πλειοψηφία. Όπως όταν κάποιος όταν ακούει Χαβάη σκέφτεται επίγειο παράδεισο, κοκτάιλς και εξωτικά κορίτσια με φουστάκια από χόρτα να χορεύουν. Πράγμα εσφαλμένο, αλλά αυτό έχει πέραση γιατί αυτό προωθήθηκε μιας που ήθελαν να την κάνουν τουριστικό θέρετρο. Κάπως έτσι και η Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας... Ξέρεις ότι πολύ Αμερικανοί πιστεύουν πως οι Έλληνες ζουν σε μικρούς Παρθενώνες ? Το θέμα μου είναι ότι δε προσπερνάμε τα κλισέ τα οποία έχουμε. Ναι δε θα μπορούσαμε να στείλουμε τον Καζαντζάκη για παρέλαση αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε μέρα ελεύθερου λόγου την 25ή Μαρτίου και αντί για τσολιαδάκια να ανοίγονταν δημόσιοι διάλογοι που θα είχαν ως ερέθισμα αποφθέγματα του Ρήγα, του Καζαντζάκη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πυθαγόρα και εκατοντάδων άλλων. Στην τελική μαζί με το οικονομικό η επανάσταση του 21 είχε σαφή ταξικά χαρακτηριστικά αλλά και είχε επηρεαστεί από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αλλαγές και είχε πολύ πολύ λιγότερο εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά.
Θα μπορούσα να γράφω και εγώ όπως γράφεις και να σου απάνταγα "αν ο Μπίμπερ είναι το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη τραγουδιστής, τότε ναι δικό σου πρόβλημα". Είδες δεν είναι ωραίο όταν κάνουμε άλματα σκέψης και ειδικά όταν αυτά παρερμηνεύουν τα λόγια του συνομιλητή μας.
Όχι είναι καπιταλιστικά σύνδρομα και όχι καταναλωτικά γιατί πληθώρα αγαθών έχει υπάρξει και σε άλλα κοινωνικοπολιτικά συστήματα (έστω και σε συγκεκριμένα αγαθά) αλλά εκεί δεν υπήρξε εκδήλωση τέτοιων συνδρόμων (ή και να υπήρξε καταπνίγηκε) Αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή με πάρα πολλές προεκτάσεις.
Και πραγματικά δε το πάω για αντιπαράθεση
skylaros
28/03/2016, 13:47
μη μου το γυρνάς τώρα στη σοβαρότητα που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει και προσωπικά όλους μας!
το 1-2 έγινε σε 2 ποστ 10-20;
κι αν σου πω ότι δεν υπάρχει άρμα πανελλαδικά που να μην κινείται, θα αρχίσουμε να μετράμε το ποσοστό εκπαίδευσης με ενδείκτες επιθεωρήσεως;
Αν μου το πεις αυτό θα ξέρεις πως είναι ψέμα. Όπως επίσης ξέρεις πως δεν είναι ψέμα ότι υπάρχουν άρματα που τα κρατάνε σε καλύτερη κατάσταση για παρελάσεις ή έστω τα περνάνε μπογιές πριν από τις παρελάσεις. Δε το παίζω φωτεινός παντογνώστης αλλά τη λογική και το σκεπτικό μου την πιάνεις μη κάνεις πως δε καταλαβαίνεις. :)
Αυτό με την αντιπαράθεση δε πήγαινε σε εσένα.
Από πρώτο χέρι όπως έχω ξαναπεί σε μονάδα που ήμουν 5 μήνες ακριβώς πρώτη γραμμή άμυνας όπως έλεγαν, σε λόχο που σε περίπτωση εμπλοκής χωρίζεται σε επιμέρους και πηγαίνει για υποστήριξη, από τα 17 άρματα ερπύστριες λειτουργικές είχαν τα 2. Μιλάω για το 2009. Παραγγελίες είχαν γίνει κάτι χρόνια πίσω. Η πλάκα είναι πως από αρχιλοχίες και πάνω όλοι έλεγαν μη γίνει μλκια και γίνει κάτι (πλην ενός που πίστευε πως "και με γιαταγάνια θα τα φάμε τα Μεμέτια") ενώ από εκεί και κάτω όλοι φώναζαν πάμε πόλεμο... ακόμα και οι 4-5 στρατιώτες.
Άσε το ιδεολογικό, που πιστεύω πως ο στρατός για τον χαρακτήρα μου ήταν ότι πιο μλκ έχω κάνει. Πρακτικά δε πιστεύεις πως έχουμε έναν στρατό που είναι πολύ πίσω για την εποχή του ?
πρακτικα με ποιον στρατο τον συγκρινεις που ειναι μπροστα στην εποχη του;
skylaros
28/03/2016, 13:57
πρακτικα με ποιον στρατο τον συγκρινεις που ειναι μπροστα στην εποχη του;
Με τους στρατούς που μαζί συμμετέχουμε σε αποστολές. Υποθέτω χωρίς όμως να γνωρίζω πως και ο Τουρκικός στρατός λογικά έχει θέματα με μόνα ίσως σημαντικά αβαντάζ το μέγεθος του, το κεφάλαιο που διατίθεται για εξοπλισμούς αλλά και την εμπειρία του σε πραγματικές συνθήκες.
Με τους στρατούς που μαζί συμμετέχουμε σε αποστολές. Υποθέτω χωρίς όμως να γνωρίζω πως και ο Τουρκικός στρατός λογικά έχει θέματα με μόνα ίσως σημαντικά αβαντάζ το μέγεθος του, το κεφάλαιο που διατίθεται για εξοπλισμούς αλλά και την εμπειρία του σε πραγματικές συνθήκες.
εσυ εχεις εικονα να φανταστω απο καποια αποστολη και θετεις συμπερασματα εφοσον εχεις δει προσωπικο και υλικο;
Εγω βλεπω μπασκετ και ποδοσφαιρο και λεω οτι η εθνικη μπασκετ ειναι καλυτερη απο την Κροατια αλλα χειροτερη απο την Ισπανια γιατι δεν εχουμε κερδισει εδω και 12 χρονια ποτε κατι αναλογο και στο ποδοσφαιρο.
Εσυ εχεις τετοιου ειδους εικονα η ακουσες καποιους η διαβασες καποι περιοδικο εφημεριδα κτλ;
Φιλικα παντα χωρις ιχνος διαθεσης αντιπαραθεσης γιατι το να τραβαμε μια γομολαστιχα ειναι αδικο για καποιους εκτιμω.:)
skylaros
28/03/2016, 14:21
εσυ εχεις εικονα να φανταστω απο καποια αποστολη και θετεις συμπερασματα εφοσον εχεις δει προσωπικο και υλικο;
Εγω βλεπω μπασκετ και ποδοσφαιρο και λεω οτι η εθνικη μπασκετ ειναι καλυτερη απο την Κροατια αλλα χειροτερη απο την Ισπανια γιατι δεν εχουμε κερδισει εδω και 12 χρονια ποτε κατι αναλογο και στο ποδοσφαιρο.
Εσυ εχεις τετοιου ειδους εικονα η ακουσες καποιους η διαβασες καποι περιοδικο εφημεριδα κτλ;
Φιλικα παντα χωρις ιχνος διαθεσης αντιπαραθεσης γιατι το να τραβαμε μια γομολαστιχα ειναι αδικο για καποιους εκτιμω.:)
Νομίζω πως αναφέρω και πιο πάνω ότι η εμπειρία μου περιορίζεται σε λίγους μήνες θητείας και φυσικά σε κάποιο υλικό που κατά καιρούς πέφτει στα χέρια μου. Άτομα με πολύ περισσότερες εικόνες από εμένα ίσως να μπορούν να με διαψεύσουν. Κανένα πρόβλημα δε θα είχα με κάτι τέτοιο, αρκεί να είναι ειλικρινείς :)
Νομίζω πως αναφέρω και πιο πάνω ότι η εμπειρία μου περιορίζεται σε λίγους μήνες θητείας και φυσικά σε κάποιο υλικό που κατά καιρούς πέφτει στα χέρια μου. Άτομα με πολύ περισσότερες εικόνες από εμένα ίσως να μπορούν να με διαψεύσουν. Κανένα πρόβλημα δε θα είχα με κάτι τέτοιο, αρκεί να είναι ειλικρινείς :)
Aν λες για Μ113 και Μ60 παίζει να εχεις ένα δίκιο για τις ασφάλειες στα πέδιλα. LEO I & II μια χαρά πάνε παντού και πάντα. Από 1ο χερι αυτό, στη διάρκεια πολλών ετών με την μη επαγγελματική μου ενασχοληση με τα ΤΘ αλλά λόγω γειτνίασης :D
Flying Mythos
28/03/2016, 15:01
Ατυχέστατο, αλλά πρέπει να φύγω. Το μαντήλι στην Ελλάδα, ανήκει στην λαογραφία, το μαντήλι στο Ισλάμ και η μπούργκα σιχάμπ οπως σκατά το λένε, έχει πολύ ισχυρούς συμβολισμούς για την θέση της γυναίκας και ανήκει στον θρησκευτικό δογματισμό.
Για τους μοναχούς που έβαλες, δεν το σχολιάζω καν. Αλίμονο αν οι στυλιστικές συνήθειες του μοναχικού σχήματος, ήταν ενδεικτικές της θέσεων κάθε θρησκείας. Ο Δαλάι Λάμα θα τους έπαιρνε τα σώβρακα.
1η επιστολή προς Κορινθίους, ο Απόστολος Παύλος, στο κεφάλαιο 11, είναι σαφέστατος:
Θέλω όμως επίσης να ξέρετε ότι η κεφαλή του κάθε άντρα είναι ο Χριστός, κεφαλή της γυναίκας είναι ο άντρας και κεφαλή του Χριστού είναι ο Θεός. Οι άντρες, όταν προσεύχονται ή προφητεύουν με κάλυμμα στο κεφάλι, ντροπιάζουν το Χριστό. Και κάθε γυναίκα που προσεύχεται ή προφητεύει χωρίς κάλυμμα στο κεφάλι, ντροπιάζει τον άντρα της, γιατί δε διαφέρει σε τίποτα από τη γυναίκα που έχει το κεφάλι της ξυρισμένο. (…) Ο άντρας δεν είναι υποχρεωμένος να σκεπάζει το κεφάλι του, γιατί είναι εικόνα και δόξα του Θεού, ενώ η γυναίκα είναι δόξα του άντρα. Δε δημιουργήθηκε ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άντρα. Ούτε πλάστηκε ο άντρας για χάρη της γυναίκας, αλλά η γυναίκα για χάρη του άντρα. Γι’ αυτό, εξαιτίας των αγγέλων, η γυναίκα πρέπει να έχει στο κεφάλι της ένα σύμβολο της εξουσίας του άντρα της.
Κατά πόσο η λαογραφία επηρεάζεται από το θρησκευτικό δογματισμό και το αντίθετο; Είναι οι μουσουλμάνοι φαλλοκράτες ή εμείς ήμασταν παλιότεροι και απλώς ξεχάσαμε τι κάναμε κάποτε;
skylaros
28/03/2016, 15:09
Aν λες για Μ113 και Μ60 παίζει να εχεις ένα δίκιο για τις ασφάλειες στα πέδιλα. LEO I & II μια χαρά πάνε παντού και πάντα. Από 1ο χερι αυτό, στη διάρκεια πολλών ετών με την μη επαγγελματική μου ενασχοληση με τα ΤΘ αλλά λόγω γειτνίασης :D
Ναι για τέτοια μιλάω. Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72. Θέλω να πιστεύω/ελπίζω πως υπάρχουν σε άλλα σημεία πιο "φρέσκα" και αυτά πάνε για βολές και μόνο. Από το λίγο που είδα, πιστεύω πως ο στρατός θέλει και χρήματα και άτομα να κάνουν σημαντικές τομές σε πράγματα και λογικές που είναι απαρχαιωμένα. Μπορεί να μη με αφορά καθόλου και ούτε να ήθελα να πολεμήσω κανέναν για εθνικούς λόγους αλλά νομίζω πως μερικά πράγματα είναι κοινή λογική. Sniper θεωρώ πως η άποψη σου όπως και η άποψη άλλων που έχουν ασχοληθεί βαρύνουν περισσότερο. Για εμένα το πρώτο σοκ ήταν την πρώτη νύχτα στο κέντρο και γενικά η όλη διαδικασία που ένιωθα λες και προσπαθούσαν να με κάνουν κάτι άλλο από αυτό που είμαι (πήραν δυο πασχαλινά αυγά) και όταν ο πρώτος λοχαγός που είχα (έχοντας δει το βιογραφικό μου) με ρώτησε σε μια έκτακτη κατάσταση τι κάνουμε... υποθετικό σενάριο, σε λόφο τραυματίας μπροστά μου και διαταγή για κατάληψη του λόφου... έχεις μείνει ο μόνος ζωντανός μαζί με τον τραυματία και μπροστά σου είναι μια διμοιρία, τι κάνεις... ? Του είπα καλείς ενισχύσεις, καλύπτεσαι και προσπαθείς να προστατεύεις τον τραυματία και περιμένεις. Μου απάντησε πως δεν είμαστε πολίτες (τυπικά ήμουν ακόμα) πας να πάρεις το λόφο ή να πεθάνεις... Του απάντησα πως δεν είμαι ηλίθιος και όποιος είναι αυτοκτονικός να πάει να τον ΜΠΑΡΕΙ μόνος του, έγινε λίγο σαν τον γύλο αλλά το ξεπέρασε. Δε ξέρω, εγώ σίγουρα δεν θα μπορέσω ποτέ να μπω στη λογική του στρατού ή ίσως ο στρατός να έχει μια παράλογη "λογική".
Ναι για τέτοια μιλάω. Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72. Θέλω να πιστεύω/ελπίζω πως υπάρχουν σε άλλα σημεία πιο "φρέσκα" και αυτά πάνε για βολές και μόνο. Από το λίγο που είδα, πιστεύω πως ο στρατός θέλει και χρήματα και άτομα να κάνουν σημαντικές τομές σε πράγματα και λογικές που είναι απαρχαιωμένα. Μπορεί να μη με αφορά καθόλου και ούτε να ήθελα να πολεμήσω κανέναν για εθνικούς λόγους αλλά νομίζω πως μερικά πράγματα είναι κοινή λογική. Sniper θεωρώ πως η άποψη σου όπως και η άποψη άλλων που έχουν ασχοληθεί βαρύνουν περισσότερο. Για εμένα το πρώτο σοκ ήταν την πρώτη νύχτα στο κέντρο και γενικά η όλη διαδικασία που ένιωθα λες και προσπαθούσαν να με κάνουν κάτι άλλο από αυτό που είμαι (πήραν δυο πασχαλινά αυγά) και όταν ο πρώτος λοχαγός που είχα (έχοντας δει το βιογραφικό μου) με ρώτησε σε μια έκτακτη κατάσταση τι κάνουμε... υποθετικό σενάριο, σε λόφο τραυματίας μπροστά μου και διαταγή για κατάληψη του λόφου... έχεις μείνει ο μόνος ζωντανός μαζί με τον τραυματία και μπροστά σου είναι μια διμοιρία, τι κάνεις... ? Του είπα καλείς ενισχύσεις, καλύπτεσαι και προσπαθείς να προστατεύεις τον τραυματία και περιμένεις. Μου απάντησε πως δεν είμαστε πολίτες (τυπικά ήμουν ακόμα) πας να πάρεις το λόφο ή να πεθάνεις... Του απάντησα πως δεν είμαι ηλίθιος και όποιος είναι αυτοκτονικός να πάει να τον ΜΠΑΡΕΙ μόνος του, έγινε λίγο σαν τον γύλο αλλά το ξεπέρασε. Δε ξέρω, εγώ σίγουρα δεν θα μπορέσω ποτέ να μπω στη λογική του στρατού ή ίσως ο στρατός να έχει μια παράλογη "λογική".
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου επαγγελματικά.
Οι όποιες επαφές είχα ήταν λόγω συνυπηρέτησης με κάποιες ΕΜΑ ή επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κόσμο που ήταν η δουλειά του το Ιππικό (:bawl:) /ΤΘ
Τώρα πως απο τις ερπίστριες φτάσαμε στα "γεμίσματα" ένας θεός το ξέρει. (ειδικά για τα Leo I & II, 69-72; really?)
skylaros
28/03/2016, 16:12
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου επαγγελματικά.
Οι όποιες επαφές είχα ήταν λόγω συνυπηρέτησης με κάποιες ΕΜΑ ή επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κόσμο που ήταν η δουλειά του το Ιππικό (:bawl:) /ΤΘ
Τώρα πως απο τις ερπίστριες φτάσαμε στα "γεμίσματα" ένας θεός το ξέρει. (ειδικά για τα Leo I & II, 69-72; really?)
Μιλάω για γενικά προβλήματα που είδα. Τα γεμίσματα δε ξέρω καν που πήγαιναν αυτό λέω " Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72."
Δεν ήμουν σε Τ/Θ
Μιλάω για γενικά προβλήματα που είδα. Τα γεμίσματα δε ξέρω καν που πήγαιναν αυτό λέω " Για LEO I και ΙΙ δεν έχω ιδέα εκτός αν και αυτά παίρνουν γεμίσματα από αυτά που έβγαλα από αποθήκη που τα είχαν μέσα από το 69-72."
Δεν ήμουν σε Τ/Θ
Οπότε, ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις καν ιδέα για το τι κινείται ή όχι, και πάμε παρακάτω.
Εκτός απο οικονομικό, το θέμα με το στρατό είναι το έμψυχο υλικό που έχει (ή που δεν έχει).
Μην πεταχτουν ορισμένοι και μιλήσουν για ΕΔ και λοιπά όμορφα, αυτοί δεν είναι νορμάλ στρατός.
Ούτε οι του αντιπάλου στρατοπέδου (οι επι γης ειρήνη δλδ).
amyroukai
28/03/2016, 16:33
Ξέρεις ότι πολύ Αμερικανοί πιστεύουν πως οι Έλληνες ζουν σε μικρούς Παρθενώνες ?
Και ο μίστερ ομπαμας ζει σε έναν μικρό παρθενωνα και είναι "πλανητάρχης"... Ρε μήπως είναι ο Ζευς και δεν το έχουμε καταλάβει;
Σήμερα γελασα με το google doodle που βλέπω την βουλή καρικατούρα και λέω πάλι ρόμπα στο παγκόσμιο στερέωμα θα είμαστε και... Ήταν το κτίριο των μπΑλσσσόι που λέει και ο Κωστάλας.
Όλοι κλέφτες της ιστορίας μας ρπμ...
Υγ για τα "παπάκια" καλά τα λες, λίγα κινούνται και όχι μόνον λόγω ερπυστριών. Και είναι κρίμα γιατί είναι συμπαθέστατα στην οδήγηση. Για λοιπά τθ δεν ξέρω.
skylaros
28/03/2016, 16:34
Οπότε, ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις καν ιδέα για το τι κινείται ή όχι, και πάμε παρακάτω.
Εκτός απο οικονομικό, το θέμα με το στρατό είναι το έμψυχο υλικό που έχει (ή που δεν έχει).
Μην πεταχτουν ορισμένοι και μιλήσουν για ΕΔ και λοιπά όμορφα, αυτοί δεν είναι νορμάλ στρατός.
Ούτε οι του αντιπάλου στρατοπέδου (οι επι γης ειρήνη δλδ).
Να έτυχα εγώ σε μονάδες που ήταν σάπιες μπορεί. Από 4 μονάδες πέρασα πλην του κέντρου. Θα ήθελα να ακούσω άτομα με παραπάνω εμπειρία.
skylaros
28/03/2016, 16:57
Και ο μίστερ ομπαμας ζει σε έναν μικρό παρθενωνα και είναι "πλανητάρχης"... Ρε μήπως είναι ο Ζευς και δεν το έχουμε καταλάβει;
Σήμερα γελασα με το google doodle που βλέπω την βουλή καρικατούρα και λέω πάλι ρόμπα στο παγκόσμιο στερέωμα θα είμαστε και... Ήταν το κτίριο των μπΑλσσσόι που λέει και ο Κωστάλας.
Όλοι κλέφτες της ιστορίας μας ρπμ...
Υγ για τα "παπάκια" καλά τα λες, λίγα κινούνται και όχι μόνον λόγω ερπυστριών. Και είναι κρίμα γιατί είναι συμπαθέστατα στην οδήγηση. Για λοιπά τθ δεν ξέρω.
Υποθέτω πως αυτό το σπίτι το έχουμε δει όλοι σε δυτική περιοχή της Αθήνας έτσι ? :p
355680
tsompanis
28/03/2016, 17:51
Άσχετο αλλά μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαν ξεσκιστεί στα πρόστιμα για παράνομο κάμπινγκ στις παραλίες. Τώρα με τα χιλιάδες αντισκηνα σε όλη την Ελλάδα κουβέντα ε ?:lol:
MG-KTiNoS
28/03/2016, 18:42
Τον πρώτο χώρο συνεύρεσης κρατουμένων με τους/τις συζύγους ή συντρόφους τους σε ελληνικές φυλακές, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο χώρος θα λειτουργήσει στις φυλακές Γρεβενών, στις οποίες άρχισε ήδη να λειτουργεί και το πρόγραμμα «παιδικού επισκεπτηρίου».
------------------------------------------------
Άντε κουφάλα Άκη σου φεξε πάλι....
:D
MG-KTiNoS
28/03/2016, 18:51
ΑΝτί να τους σώσουμε από τους Τούρκους θα μας σώσουν αυτοί από τους κάφρους...
Πότε έχει Γιουρο βύζιον να τους ρίξω κουκία από 3 τηλέφωνα ?????
Μοίραζε μίζες ο Μπόμπολας για να πάρει τα έργα. «Έσπασε» και ο Βέργας
http://thecyprustimes.com/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/2016/03/26/%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%B1%CE%B6%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B1.-%C2%AB%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%82/
Cpt. Haddock
28/03/2016, 19:15
180.000 Ε?
51 ετών εθελουσία στην τράπεζα πειραίως?????
Με το ΙΚΑ να πληρώνει με δανεικά????
:cry:
Αντι να φωνάζεις (ελεος με τις τεραστιες γραμματοσειρές ρε συ), κατσε και σκεψου πρωτα μερικά πραγματα. Αλλα, ασε καλυτερα να στα πω εγω που τα γνωριζω από πρωτο χέρι™ απο φιλο, παλιο συνάδελφο που δουλεύει στην Πειραιώς και που ειναι κι αυτος στο διλλημα αν θα παρει το πακετο (Αυτου του βγαινουν λιγοτερα βεβαια).
Το διλλημα λοιπον, που έχει αυτος με δύο παιδια (και που ίσως το έχει και αυτος με το ενα παραδειγμα που βρηκες και κοτσάρεις σε στυλ Αυριανης), ειναι πού θα βρει δουλεια στην ηλικια του αν φυγει.
Στον τραπεζικο τομέα εν Ελλαδι με τίποτα. Παει, οσοι μεινουν έμειναν. Ναι, θα τσεπώσει μια περιουσια. Απο την οποια κατα πασα πιθανοτητα θα χρηματοδοτήσει την υπολοιπη ζωη του μεχρι να βγει στη συνταξη. Εκτος αν παρει οικογένεια και την κανει για εξω.
Ασε τις φωνες λοιπον. 51 χρονων στην Ελλαδα χωρις δουλεια απο τον τραπεζικο τομέα, τιποτα δε θα βρει. Θα τα βαλει στην ακρη να τα τρωει μεχρι τα 65 του.
Παντως σε κατι παλιοτερα προγραμματα του ΟΤΕ που πηραν πολυ περισσότερα δεν ειπες τιποτα.
AristidisZ
28/03/2016, 19:18
Αντι να φωνάζεις (ελεος με τις τεραστιες γραμματοσειρές ρε συ), κατσε και σκεψου πρωτα μερικά πραγματα. Αλλα, ασε καλυτερα να στα πω εγω που τα γνωριζω από πρωτο χέρι™ απο φιλο, παλιο συνάδελφο που δουλεύει στην Πειραιώς και που ειναι κι αυτος στο διλλημα αν θα παρει το πακετο (Αυτου του βγαινουν λιγοτερα βεβαια).
Το διλλημα λοιπον, που έχει αυτος με δύο παιδια (και που ίσως το έχει και αυτος με το ενα παραδειγμα που βρηκες και κοτσάρεις σε στυλ Αυριανης), ειναι πού θα βρει δουλεια στην ηλικια του αν φυγει.
Στον τραπεζικο τομέα εν Ελλαδι με τίποτα. Παει, οσοι μεινουν έμειναν. Ναι, θα τσεπώσει μια περιουσια. Απο την οποια κατα πασα πιθανοτητα θα χρηματοδοτήσει την υπολοιπη ζωη του μεχρι να βγει στη συνταξη. Εκτος αν παρει οικογένεια και την κανει για εξω.
Ασε τις φωνες λοιπον. 51 χρονων στην Ελλαδα χωρις δουλεια απο τον τραπεζικο τομέα, τιποτα δε θα βρει. Θα τα βαλει στην ακρη να τα τρωει μεχρι τα 65 του.
Ναι ρε Ηλία, γιατί στα 51 αν δούλευες π.χ. σε εργοστάσιο ή σε οτιδήποτε άλλο και έμενες θα έβρισκες μετά δουλειά για πλάκα...
skylaros
28/03/2016, 19:25
Με δουλεύετε ρε, είμαι 34 και δε βρίσκω δουλειά!
Cpt. Haddock
28/03/2016, 19:25
Ναι ρε Ηλία, γιατί στα 51 αν δούλευες π.χ. σε εργοστάσιο ή σε οτιδήποτε άλλο και έμενες θα έβρισκες μετά δουλειά για πλάκα...
Αναλογα. Εγω στα 44 μετα απο 16 χρονια τραπεζικος, έγινα ρεσεπσιονιστ. Αλλα δεν ειχα και παιδια να ζησω, ενα δωμάτιο μου έφτανε. Βρισκεις. Αλλα τί βρισκεις ειναι το θεμα. Και πόσο θα πληρωνεται.
Γενικώς, στα 50+ αρχιζουν τα ζόρια.
AUFGEBRACHT
28/03/2016, 19:36
Παντως σε κατι παλιοτερα προγραμματα του ΟΤΕ που πηραν πολυ περισσότερα δεν ειπες τιποτα.
Μην μιλήσουμε για παλιές χρυσές εποχές της Ολυμπιακής Αεροπορίας... βγαίνανε στη σύνταξη οδηγοί των οχημάτων που κουβαλάνε τις βαλίτσες και αγοράζανε διαμέρισμα - πιλότοι, αεροσυνοδοί όχι απλά ρετιρέ... Κ-2 των Ιμαλαίων!!!
Μανολης67
28/03/2016, 19:41
[QUOTE=MG-KTiNoS;2728651]Τον πρώτο χώρο συνεύρεσης κρατουμένων με τους/τις συζύγους ή συντρόφους τους σε ελληνικές φυλακές, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο χώρος θα λειτουργήσει στις φυλακές Γρεβενών, στις οποίες άρχισε ήδη να λειτουργεί και το πρόγραμμα «παιδικού επισκεπτηρίου».
------------------------------------------------
Στην Φυλακή με την σύζυγο?? θα γεμίσουμε δραπέτες,,,
AUFGEBRACHT
28/03/2016, 19:50
Να υποθέσω ότι πύργος του Άϊφελ, πύλη του Βραδεμβούργου, όπερα του Σίδνεϋ, και λοιπά je suis αξιοθέατα δεν θα ντυθούν στα λευκά και στα πράσινα ούτε αυτή τη φορά ε;
http://www.efsyn.gr/arthro/kamikazi-skotose-gynaikopaida-sto-pakistan
MG-KTiNoS
28/03/2016, 19:53
Εγώ είμαι 51, έχω ένα παιδί που σπουδάζει έξω θα μου δώσει κανένας λεφτά να βγω στη σύνταξη ?
Ή θα μου βρει δουλειά σε σούπερ μάρκετ?
Μήπως εγώ πλήρωσα πιο λίγα σε εισφορές από τον κύριο????
Μήπως τα δικά μου λεφτά είχαν άλλο χρώμα????
(όπου εγώ, βάλε έεεενα κάρο άλλους εργαζομένους σε ένα κάρο κλάδους)
Απλά να ξέρουμε τι λέμε εδώ μέσα.
(γιατί όταν σας λένε για 2 μέτρα και 2 σταθμά σκούζετε)
υγ
Να με διαβάζεις πιο προσεκτικά. Για τον ΟΤΕ δεν έχουμε κουβεντιάσει,
για την ΟΑ έχουμε πει και για τον ΟΣΕ όπου δεν θα υπήρχε πρόβλημα συντάξεων αν η Δεξιά είχε πετάξει στο μπουντούμι τους κλέφτες..... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
:a37:
αυτο το υλικο που λες χρησιμοποιουν ολοι οι δυτικου τυπου και προηγμενοι στρατοι.Τωρα για ασφαλειες στις ερπυστριες ειναι θεμα που παρουσιαζεται και επιλυεται δεν νομιζω οτι αποτελει μοναδα σε ποσοστο ακινησιας.
Cpt. Haddock
28/03/2016, 20:50
Εγώ είμαι 51, έχω ένα παιδί που σπουδάζει έξω θα μου δώσει κανένας λεφτά να βγω στη σύνταξη ?
Ή θα μου βρει δουλειά σε σούπερ μάρκετ?
Μήπως εγώ πλήρωσα πιο λίγα σε εισφορές από τον κύριο????
Μήπως τα δικά μου λεφτά είχαν άλλο χρώμα????
(όπου εγώ, βάλε έεεενα κάρο άλλους εργαζομένους σε ένα κάρο κλάδους)
Οχι, δε θα σου δώσει κανενας τα ίδια λεφτά. Δεν κάνεις την ιδια δουλεια, δεν εισαι μισθωτος. Εκανες μια επιλογη διαφορετικη. Μη γκρινιαζεις, για πολλα χρονια η επιλογή σου έβγαινε και όλοι ξερουμε οτι το επαγγελμα του φαρμακοποιού ειχε καλό χρήμα.
Τωρα, αν στα 51 σου καταλαβες οτι η ζωη ειναι άδικη, τι να σου πω. Χαιρω πολύ. Πηγαινε στο Λουράντο να ζητήσεις εθελουσία.
Παντως ειδικα σαν ελευθερος επαγγελματιας θα έλεγα να μην θιγεις και πολύ το θεμα κρατήσεων/φόρων. Ειδικα όταν μιλάς με πρώην ή νυν μισθωτους που καποτε πληρωναν σε εφορια το μέσο δηλωθεν εισόδημα του ελευθερου επαγγελματια.
1000 ευρω το μήνα κρατήσεις ειχα, συν τις εργοδοτικες εισφορές.
Αστο, δε συμφέρει :wave2:
skylaros
28/03/2016, 20:52
αυτο το υλικο που λες χρησιμοποιουν ολοι οι δυτικου τυπου και προηγμενοι στρατοι.Τωρα για ασφαλειες στις ερπυστριες ειναι θεμα που παρουσιαζεται και επιλυεται δεν νομιζω οτι αποτελει μοναδα σε ποσοστο ακινησιας.
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Άτομα που είχαν έρθει από αποστολές στο εξωτερικό πάντως έλεγαν πως ντρέπονταν για τον εξοπλισμό που είχαν (σε ένδυση κλπ) και σε πρώτη ευκαιρία αγόραζαν αλλότρια. Τα κράνη κέβλαρ που είχαμε ήταν ληγμένα καμιά δεκαριά χρόνια από ότι έλεγαν τα στελέχη. Δε μπήκα σε όχημα που να μην ήταν σάπιο εκτός από τα 5 Χάμβι που είχε επίσης η μονάδα που και μαζί με το όπλο που έφεραν ήταν και άψογα σαν οχήματα αλλά και σαν σύνολο πολύ καλύτερο από οτιδήποτε αντίστοιχο είχε ο Ελληνικός στρατός. (Το ένα το γύρισε με το πλάι ένας πιτσιρικάς ΕΠΟΠ καλό παιδάκι αλλά δεν έκοβε.)
Οι ασφάλειες στις ερπύστριες δε ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι σοβαρό ζήτημα αλλά τα οχήματα δε μπορούσαν ούτε να πάνε το ένα απέναντι από το άλλο για να δώσουν ρεύμα το ένα στο άλλο (ναι και οι μπαταρίες ενός εκατομμυρίου χρονών ήταν)
Τέλος πάντων ακόμα πιστεύω πως ο Στρατός έχει μείνει πίσω και σε εξοπλισμό και σε εκπαίδευση (είμαι σίγουρος πως υπάρχουν μονάδες με στελέχη αλλά και με υλικό πολύ καλύτερο και δε μιλάω για την Π.Α.) και αυτό είναι εμφανές ειδικά σε χαμηλόβαθμους. Αν έχεις επαφή λοιπόν δε μπορείς να αρνηθείς ότι υπάρχει κόσμος που δε θα έπρεπε να είχε πιάσει ούτε σφεντόνα, που δε κάνουν ούτε για γιδοβοσκοί. Θεωρητικά καλό είναι να γίνει μισθοφορικός από την άλλη δε ξέρω μήπως στην Ελλάδα αυτό ρίξει και άλλο το επίπεδο.
MG-KTiNoS
28/03/2016, 20:55
Οχι, δε θα σου δώσει κανενας τα ίδια λεφτά. Δεν κάνεις την ιδια δουλεια, δεν εισαι μισθωτος. Εκανες μια επιλογη διαφορετικη. Μη γκρινιαζεις, για πολλα χρονια η επιλογή σου έβγαινε και όλοι ξερουμε οτι το επαγγελμα του φαρμακοποιού ειχε καλό χρήμα.
Τωρα, αν στα 51 σου καταλαβες οτι η ζωη ειναι άδικη, τι να σου πω. Χαιρω πολύ. Πηγαινε στο Λουράντο να ζητήσεις εθελουσία.
Παντως ειδικα σαν ελευθερος επαγγελματιας θα έλεγα να μην θιγεις και πολύ το θεμα κρατήσεων/φόρων. Ειδικα όταν μιλάς με πρώην ή νυν μισθωτους που καποτε πληρωναν σε εφορια το μέσο δηλωθεν εισόδημα του ελευθερου επαγγελματια.
Είδες τώρα που είναι καλό το κράτος?
Είδες ότι όταν μιλάμε για τον δικό μας κώλο τα πράματα είναι αλλιώς????
:wave2:
υγ
την εποχή που πλήρωνες 1000 το μήνα εγώ είχα 2300 δόση στην περαίωση.
και επειδή εδώ η χαιρετούρα δεν είναι αρκετή σου αφιερωνώ το παρακάτω βίντεο....
:wave2::lol::wave2:
https://youtu.be/74C1ifKDMTk
Cpt. Haddock
28/03/2016, 21:02
Κοψε ρε τα μεγαλα γραμματα, ελεος!
Οχι, ποτέ δεν ειπα οτι ειναι καλο το κρατος. Επαιρνε 1500 ευρω το μηνα απο μένα για να μου δινει καλυψεις της συμφοράς και ενα επιδομα ανεργιας του πέους στο τέλος.
Μια μαυρη τρυπα ήταν ειναι και θα ειναι.
Οσο πιο μικρο, τόσο καλυτερα.
MG-KTiNoS
28/03/2016, 21:05
Κοψε ρε τα μεγαλα γραμματα, ελεος!
Οχι, ποτέ δεν ειπα οτι ειναι καλο το κρατος. Επαιρνε 1500 ευρω το μηνα απο μένα για να μου δινει καλυψεις της συμφοράς και ενα επιδομα ανεργιας του πέους στο τέλος.
Μια μαυρη τρυπα ήταν ειναι και θα ειναι.
Οσο πιο μικρο, τόσο καλυτερα.
τώρα θες μικρό????
:lol:
:p
Ολα θα πανε καλα
Ενθουσιασμένος από τη λήψη email από τη Νιγηρία που του υπόσχεται 100 εκατ. δολάρια
είναι ο Δημήτρης Μάρδας
Cpt. Haddock
28/03/2016, 21:18
τώρα θες μικρό????
Πάντα την ίδια άποψη ειχα για το κρατος. Δεν εχω αλλαξει οπτική.
MG-KTiNoS
28/03/2016, 21:39
Πάντα την ίδια άποψη ειχα για το κρατος. Δεν εχω αλλαξει οπτική.
https://youtu.be/5NLCaErail8
:wave2::lol::wave2:
Και ξαναγραφω ..............αυτο με τις κρατησεις ειναι μεγαλη μουφα.
Δηλαδη σας πειραζε που στο χαρτι της μισθοδωσιας σας βλεπατε ενα υπερογκο νουμερο σε εισφορες το οποιο ξαναγραφω δεν εμπαινε ποτε στην τσεπη σας.
Οκ.......αν σας ερχοταν το χαρτι του ΙΚΑ ή του ΟΑΕΕ για αμεση πληρωμη ασφαλιστρων τι θα λεγατε;
Ξερετε εκει ο νταβατζης δεν σηκωνει κουβεντα......θελει τα μαρουλια αμεσα.
Θελω αυτην την επιχειριματολογια να πατε να την πειτε σε κανενα μαγαζατορα που χρωστα και τις καλτσες του............"Ξερεις τι κρατησεις εχω εγω!"
Cpt. Haddock
28/03/2016, 22:02
Που ειναι η μουφα; 3000 μεικτα ειχα, εκ των οποιων τα 1000 ήταν οι δικές μου κρατήσεις. Συν οτι εδινε ο εργοδότης.
Το οτι γινοταν μηνιαία παρακρατηση και δεν ερχοταν ο νταβατζης καμια διαφορα δεν έχει, το οικονομικό αποτέλεσμα ειναι το ίδιο...παπαρια μαρουλια θελει ο νταβατζης κι απο μενα τα επαιρνε ο ιδιος νταβατζης χωρις δευτερη κουβέντα επισης.
...για μένα, οχι για το κρατος που καθε μηνα τσεπωνε withheld at source τον παρακρατουντα φορο, χωρις να περιμενει την εκκαθαριση του οικονομικου ετους.
Προφανως, ως μισθωτος δεν μπορουσα να κρυψω τιποτα απο το εισοδημα. Σε αντιθεση με αλλα επαγγέλματα.
Νικο, ελα ρε. Ελευθερο δεν ειχες πει οτι ειναι το επαγγελμα του φαρμακοποιου;
http://www.kathimerini.gr/854635/article/epikairothta/ellada/ste-kata-ths-apeley8erwshs-farmakeiwn-o-farmakeytikos-syllogos-attikhs
Ε...βεβαια
Αφηνουν να χαθει ο παρας τα συντροφια;
Και ξαναγραφω ..............αυτο με τις κρατησεις ειναι μεγαλη μουφα.
Δηλαδη σας πειραζε που στο χαρτι της μισθοδωσιας σας βλεπατε ενα υπερογκο νουμερο σε εισφορες το οποιο ξαναγραφω δεν εμπαινε ποτε στην τσεπη σας.
Οκ.......αν σας ερχοταν το χαρτι του ΙΚΑ ή του ΟΑΕΕ για αμεση πληρωμη ασφαλιστρων τι θα λεγατε;
Ξερετε εκει ο νταβατζης δεν σηκωνει κουβεντα......θελει τα μαρουλια αμεσα.
Θελω αυτην την επιχειριματολογια να πατε να την πειτε σε κανενα μαγαζατορα που χρωστα και τις καλτσες του............"Ξερεις τι κρατησεις εχω εγω!"
Τρομερό επιχείρημα ρε Theo...
Δηλαδή...επειδή οι κρατήσεις έχουν λογιστική μορφή, και όχι μαρούλια...πονάνε λιγότερο;
Η εισφορά αλληλεγγύης...που είναι λογιστική, δεν πιάνεται δηλαδή;
Η επιχειρηματολογία του μαγαζάτορα, που χρωστάει τις κάλτσες του, με αφήνει άφωνο όταν ακούω πως έχει να πληρώσει ΦΠΑ (τον οποίο τον θεωρεί φορολογία και κλαίγεται).
MG-KTiNoS
28/03/2016, 23:22
Η επιχειρηματολογία του μαγαζάτορα, που χρωστάει τις κάλτσες του, με αφήνει άφωνο όταν ακούω πως έχει να πληρώσει ΦΠΑ (τον οποίο τον θεωρεί φορολογία και κλαίγεται).
Ρε φίλε πάρε χαμπάρι κάτι.
Η επιχείριση που δουλεύεις έπεσε έξω...
Παρ όλου που @@ φόρους πλήρωσε όλα αυτά τα χρόνια και οι μισοί εκεί μέσα έπρεπε να είχαν κρεμαστεί από τ @@ από την εποχή του χρηματιστηρίου.
Αυτή τη στιγμή ζεις και αναπνέεις χάριν των χρημάτων που έχει δανειστεί το κράτος και θα πληρώσει ο μαγαζάτορας.
Ο οποίος μαγαζάτορας ούτε εθελουσία έχει -με τα λεφτά των άλλων- ούτε τίποτε.
Εσύ θα απλά επιστρέψεις ένα μέρος των δανεικών αυτών που σε τελική... δεν τα κέρδισες καν.
Στη ζωή αυτή 1+1=2
Αφού λοιπόν ζεις με δανεικά και πάνω από τις δυνατότητες σου (που είναι 0)
μη μας ζαλίζεις αλλο με το μαγαζάτορα που πρέπει να τα βγάλει πέρα όπως μπορεί.
Α και κάτι ακόμα...
Όταν ψωνίζεις από το ιντερνετ χωρίς ΦΠΑ κλέβεις και εσύ το κράτος, το ΦΠΑ ντε...
Με μια διαφορά.
ΑΝ ο μαγαζατορας παρουσιάζει αρνητικό φπα έχει έλεγχο γιατί βαράει καμπανάκι στην εφορεία.
ΑΝ ο μαγαζάτορας έχει θετικό ΦΠΑ τότε έχει πάλι έλεγχο λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή το καλοκαίρι.
Εσύ απλά βγάζεις λόγο.
Πάντως αν οι ξένοι ιδιοκτήτες τις τράπεζας πια αποφασίσουν για μισθούς Βουλγαρίας,
μη γκωλώσεις
Επέλεξε να γίνεις κι εσύ μαγαζάτορας να κονομίσεις.
Μακάρι με είδη μοτοσυκλέτας.
Να εξαργυρώσουμε και την προσωπική μας σχέση ρε αδερφέ...
355715
Ρε κτινακο, ως συνήθως οι αναλύσεις σου είναι τρικυμία εν κρανιω.
Όταν μάθεις τι είναι χρηματιστήριο και τράπεζες, και ποια είναι η διαφορά τους, μάθε τι στο πεοντα σημαίνουν τα δάνεια των τραπεζών, και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
Μαζί μάθε και τι σκατά είναι ο ΦΠΑ που αποδίδεις, γιατί σε έφαγε τσάμπα η ορθοστασία τελικά μπροστά στα ταμεία που έκανες σεμινάρια τραπεζικής.
Χαλάρωσε λίγο. Σαν ξεματιαστρα σε φαρμακείο κάνεις. Ολα ΓΤΠΚ, εκτός από τις μπλε χάντρες που σώζουν τον κοΖμακη.
Για το link του καπτ10, έκανες λίγο το παγώνι ή μΕ φάνηκε;
tovatraxi.com/business/enthousiasmenos-o-mardas-apo-to-mhnyma-nigirianou-prigipa
Να ελαφρύνω λίγο την ατμοσφαιρα
taisteal
29/03/2016, 02:13
tovatraxi.com/business/enthousiasmenos-o-mardas-apo-to-mhnyma-nigirianou-prigipa
Η ελπιδα ερχεται.
Αν συνδυασεις δε και τους προσφυγες-επενδυτες,το λυσαμε το προβλημα..
355717
By plasticobiΙism
δεν με προσεχεις...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148174&p=2728739&viewfull=1#post2728739
PortisHead
29/03/2016, 09:27
Σχετικα με τα M60-Α3 άρματα μάχης,
2 φορες που πήγαμε σκηνάκια και γυρίσαμε,
στον λόγο που εβγαζε ο διοικητής μετα το τελος της ασκησης
ήταν :
"...ειμαι πολυ χαρουμενος που ολα τα αρματα πήγαν και γυρίσαν χωρις απρόοπτα και
χωρις την επέμβαση αρματοφορέων..."
...λες και δεν ηταν αναμενόμενο :lol:.
Αυτα εν ετη 1997 , 211 ΕΜΑ.
ήταν :
"...ειμαι πολυ χαρουμενος που ολα τα αρματα πήγαν και γυρίσαν χωρις απρόοπτα και
Κάτι τέτοιο θα φοβόταν ο άνθρωπος ρε portis...
355723
ήταν :
Κάτι τέτοιο θα φοβόταν ο άνθρωπος ρε portis...
355723
Ενα δίκιο το'χεις ρε Βύρωνα.
Στην δική μου θητεια δεν υπήρξε άσκηση που να μην καταστράφηκε οχημα.
Δυο m 109 , 3 μερσεντεδακια και ενα steyr.
dimmie_72
29/03/2016, 11:45
Ενα δίκιο το'χεις ρε Βύρωνα.
Στην δική μου θητεια δεν υπήρξε άσκηση που να μην καταστράφηκε οχημα.
Δυο m 109 , 3 μερσεντεδακια και ενα steyr.
Όταν απολύθηκες να φανταστώ κάνανε ευχέλαιο στη Μονάδα :bawl:
...
Στην δική μου θητεια ...
Δυο m 109 ...
E πες το ντε.
dimmie_72
29/03/2016, 12:53
μάλλον οδηγούσε και προσπαθούσε να γράψει και στο φόρουμ. :tooth:
355738
μάλλον οδηγούσε και προσπαθούσε να γράψει και στο φόρουμ. :tooth:
355738
Ποιο φορουμ....ρε οταν πηγα εγω φαντάρος δεν υπηρχαν ουτε αντμιν με φτερα λέμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147895&page=67&p=2726453&viewfull=1#post2726453).
Cpt. Haddock
29/03/2016, 13:19
:tooth::tooth::tooth:
Cpt. Haddock
29/03/2016, 13:29
Κυκλοφορει το παρακάτω βιντεο στο youtube απο το Κουτσόχερο Λαρισας. Δειχνει πώς στο ελληνικο κρατος μοιράζουμε το φαγητο στους προσφυγες, λιγο χειροτερα απο ζωολογικο κηπο.
Κι εκει που το κοιτας και σε πιανει μια λυπη και μια αηδία για την ανυπαρξια δομων/κυβερνησης/κρατους/υπευθυνων, κοιτάς παρακατω τα σχόλια και σε πιάνει εμετος...
https://www.youtube.com/watch?v=mt8pNf23uKA
PortisHead
29/03/2016, 13:46
Περα απο την πλακα , το κακο ηταν οτι αν εβγαιναν π.χ. 4-5 αρματα για βολή ,
το ενα θα χαλαγε και θα πηγαινε το ρωσικο "express service" να το μαζεψει.
Εκεινο κιαν ηταν τερας (δεν θυμαμαι τυπο και ονομα) που ξελασπωνε τα κολλημενα.
M88
kalgeorge
29/03/2016, 16:00
Κυκλοφορει το παρακάτω βιντεο στο youtube απο το Κουτσόχερο Λαρισας. Δειχνει πώς στο ελληνικο κρατος μοιράζουμε το φαγητο στους προσφυγες, λιγο χειροτερα απο ζωολογικο κηπο.
[/url]
φυσικα και δεν συμφωνω με τον τρόπο (σχολιάζω μονο το βιντεο) αλλά ποτέ δεν ξέρεις ρε καπτεν τι μπορει να εχει παιχτεί προηγουμένως.... μπορεί πχ να τα μοιραζαν όπως πρεπει και να τους την ειχαν πεσει όλοι... και ειτε να τα πηραν οι περισσότεροι... είτε να πλακωθήκανε στην ουρά είτε να άρπαξαν μερικές και όσοι μοίραζαν....
πιο πολύ για μετρο προστασίας μου κανει αυτό που κανουν... όπως και να φαίνεται
kalgeorge
29/03/2016, 17:25
παντως όταν παρουσιαστηκα κορινθο, μειναμε 4 μερες επιφυλακή στο βουνο πανω από το ξυλοκαστρο που ειχε καει ολοσχερως... έμεινε το σταγιερ που θα μας πηγαινε πισω... ξεκινησε δευτερο να ερθει να μας παρει... εμεινε και αυτό στον δρόμο... ξεκινησε κατι σαν ρυμουλκο για να τα παρει... έμεινε και αυτό... και τελικα ξεκίνησαν επιπλέον σταγιερ και ρυμουλκά που ευτυχώς εφεραν εισ περας την impossible mission.
για τα Γιάννενα όπου και εκπαιδευτήκαμε σαν οδηγοί.... μην πω θα γελαμε για ώρες
μονο σε μεγάλες εξόδους και ασκήσεις στα βουνα της κυπρου λειτουργούσαν όλα στην εντέλεια (αντε να την παθαινε ένα αρμα στα τόσα) ΤΟΜΠ Λεωνιδας
AUFGEBRACHT
29/03/2016, 18:20
Μιας και το thread πήρε στρατιωτική τροπή, πάρτε κι ένα βίντεο υπέρτατης εκπαίδευσης στα ΤΘ...Πυροβόλα, μπαμ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=7sCmx3OzexU
amyroukai
29/03/2016, 19:33
Από τον γνωστό Δ. Χοϊδά, είδα αυτό το αρκετά ενδιαφέρον άρθρο...
A newly-released email, forwarded by Hilary Clinton, published by Wikileaks has confirmed that the Obama Administration helped ignite the civil war in Syria as “the best way to help Israel.”
The document was one of many declassified by the U.S. Department of State following the uproar caused by Clinton’s highly controversial private email server, which she used while serving as Secretary of State from 2009 to 2013. It was published by the famous website Wikileaks as Department of State case number F-2014-20439, document number C05794498.
Πηγή: http://www.inquisitr.com/2922838/hillary-clinton-email-overthrow-assad-destroy-syria-for-israel-2/
SHOOTER045
29/03/2016, 19:55
Μιας και το thread πήρε στρατιωτική τροπή, πάρτε κι ένα βίντεο υπέρτατης εκπαίδευσης στα ΤΘ...Πυροβόλα, μπαμ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=7sCmx3OzexU
Όταν κοιτούσα απο ψηλά....
https://youtu.be/o8YCtmZMbcs
https://youtu.be/dDTM-FQNjSk
Από τον γνωστό Δ. Χοϊδά, είδα αυτό το αρκετά ενδιαφέρον άρθρο...
A newly-released email, forwarded by Hilary Clinton, published by Wikileaks has confirmed that the Obama Administration helped ignite the civil war in Syria as “the best way to help Israel.”
The document was one of many declassified by the U.S. Department of State following the uproar caused by Clinton’s highly controversial private email server, which she used while serving as Secretary of State from 2009 to 2013. It was published by the famous website Wikileaks as Department of State case number F-2014-20439, document number C05794498.
Πηγή: http://www.inquisitr.com/2922838/hillary-clinton-email-overthrow-assad-destroy-syria-for-israel-2/
το διαβασα απο τον Χοιδα και........ τι να πω;:eek:
Για να τελειωνουμε με τους αστικους μυθους...
Η στατιστική του ΟΟΣΑ ανέδειξε την ελληνική παγκόσμια πρωτιά: ο έλληνας εργαζόμενος με δύο παιδιά πληρώνει το 43,4% του μισθού του σε κρατήσεις, ποσοστό που είναι και το υψηλότερο μεταξύ των χωρών του Οργανισμού. Την ώρα, μάλιστα, που η κυβέρνηση συζητάει την αύξηση του ανώτατου συντελεστή, η στατιστική του ΟΟΣΑ αποδεικνύει ότι οι έχοντες τα υψηλότερα εισοδήματα στην Ελλάδα είναι ούτως ή άλλως οι βαρύτερα φορολογούμενοι.
AristidisZ
30/03/2016, 08:44
Επί του θέματος, σιγά το νέο, αν βάλεις και τους έμμεσους φόρους θα δεις ότι το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο...
PortisHead
30/03/2016, 09:11
Άλλη ειναι η ελληνικη παγκόσμια πρωτιά...
SHOOTER045
30/03/2016, 09:12
Κι εκει που το κοιτας και σε πιανει μια λυπη και μια αηδία για την ανυπαρξια δομων/κυβερνησης/κρατους/υπευθυνων, κοιτάς παρακατω τα σχόλια και σε πιάνει εμετος...
https://www.youtube.com/watch?v=mt8pNf23uKA
Κυκλοφορεί και αυτό απο χτες
http://www.bloko.gr/2016/03/blog-post_7647.html?m=1
PortisHead
30/03/2016, 09:25
Κυκλοφορεί και αυτό απο χτες
http://www.bloko.gr/2016/03/blog-post_7647.html?m=1
Ντροπή σου !
Εδώ αναρτούμε μονο περιστατικά βίας Ελλήνων προς λαθρομεταναστών.
Τα υπόλοιπα , hexalen και γαργάρα.
Βεβαίως..μετά από τόσες μέρες πείνα, βροχή, λάσπη, σκατά, αδιαφορία, κλειστά σύνορα, γδάρσιμο από τους καλοθελητές καταστηματάρχες, έχοντας μόλις βγει από πόλεμο και λίγο μετά αφότου δεν πνίγηκαν στο αιγαίο, μάλλον για πολιτισμένη αντίδραση το κόβω.
Αν ήταν τρου τζιχαντιστές, θα χαν ξηγηθεί πολύ διαφορετικά και δεν είναι αστείο.
Αυτούς στα πλάνα τους κόβω τίγκα για φιλοδυτικούς και πολύ εύκολα ενσωματώσιμους στην ευρώπη και όποιος δεν το βλέπει είναι στραβός ή μάλλον δε μπορεί να δει τίποτα πίσω από τις πέτρες και τις φωνές που είναι το θέαμα και όχι η ουσία.
Φυσικά και είναι εντελώς αναμενόμενες τέτοιες συμπεριφορές όταν προέρχεσαι από τέτοιες καταστάσεις.
Απλά λυπάμαι για τα πάντα.
Την χώρα που αιμορραγεί και που πρέπει να περιθάλψει, τους Ευρωπαίους που κάνουν το κορόιδο και μας πετούν χρήμα για να μείνει το ''πρόβλημα'' μακρυά τους, την ΌΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ γενικότερα, τα πάντα όλα, τι να πρώτο αναφέρω.
Αυτός ο κόσμος που αλλάζει
με τρομάζει ♫
Cpt. Haddock
30/03/2016, 11:46
Αυτούς στα πλάνα τους κόβω τίγκα για φιλοδυτικούς και πολύ εύκολα ενσωματώσιμους στην ευρώπη και όποιος δεν το βλέπει είναι στραβός ή μάλλον δε μπορεί να δει τίποτα πίσω από τις πέτρες και τις φωνές που είναι το θέαμα και όχι η ουσία.
Μια χαρα ενσωματώθηκαν ήδη, αφου απέκτησαν την ελληνικη συνηθεια να καταλαμβάνουν δρόμους :lol:
Μαυρο χιουμορ κανω για να μην παρεξηγηθω και συμφωνώ με όσα γράφεις. Κατανοώ γιατι βρίσκονται εκει και γιατι εχουν κλείσει τη γραμμη (αν και, δυστυχως, εχουν υποκινηθει απο διαφορες ΜΚΟ που βγαζουν το ψωμι τους εκει μια και το ελληνικο κρατος συζητάει στη βουλη για διαφορα αλλα... )
Επι της ουσιας, θεωρω οτι η γραμμη πρέπει να ανοιξει, με ήρεμο τρόπο σιγουρα, αλλα πρέπει να ανοιξει. Επισης, πρέπει να πεισθουν αυτοι οι κακομοιροι εκει στη λασπη οτι δεν έχει νοημα να περιμένουν εκει, σε αντιθεση με όσα τους διαδιδουν διαφοροι "καλοθελητες" που τους εκμεταλλεύονται.
Μια χαρα ενσωματώθηκαν ήδη, αφου απέκτησαν την ελληνικη συνηθεια να καταλαμβάνουν δρόμους :lol:
Μαυρο χιουμορ κανω για να μην παρεξηγηθω και συμφωνώ με όσα γράφεις. Κατανοώ γιατι βρίσκονται εκει και γιατι εχουν κλείσει τη γραμμη (αν και, δυστυχως, εχουν υποκινηθει απο διαφορες ΜΚΟ που βγαζουν το ψωμι τους εκει μια και το ελληνικο κρατος συζητάει στη βουλη για διαφορα αλλα... )
Επι της ουσιας, θεωρω οτι η γραμμη πρέπει να ανοιξει, με ήρεμο τρόπο σιγουρα, αλλα πρέπει να ανοιξει. Επισης, πρέπει να πεισθουν αυτοι οι κακομοιροι εκει στη λασπη οτι δεν έχει νοημα να περιμένουν εκει, σε αντιθεση με όσα τους διαδιδουν διαφοροι "καλοθελητες" που τους εκμεταλλεύονται.
Συμφωνώ. Σε αυτές τις καταστάσεις, το πρώτο πράγμα που χάνεται είναι η εμπιστοσύνη (ιδίως λόγω των τρόπων/συνθηκών που έχουν φτάσει εκεί) και το πρώτο πράγμα που φτιάχνεται εύκολα είναι η ελπίδα (για οτιδήποτε, από οποιονδήποτε). Συνεπώς ναι, μια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, για ένα μπάνιο, ένα φαγητό, ένα τηλέφωνο στο σπίτι, έναν ήρεμο ύπνο, μια κουβέντα με τους συμπάσχοντες είναι βασικά/στοιχειώδη πράγματα προκειμένου ένας άνθρωπος σε συνθήκες πίεσης/άγχους για τη ζωή του, να σκεφτεί με καθαρό κεφάλι και να πάρει αποφάσεις για τη συνέχεια. Είναι καλύτερα από τη λάσπη και τη βροχή, δεν το συζητάμε. Οπότε ναι, πρέπει να "πεισθούν", αλλά η προσπάθεια είναι δύσκολη ένεκα της χαμένης εμπιστοσύνης που λέω στην αρχή. Αλλά πρέπει να γίνει και βεβαίως όχι με τα "συνήθη" μέσα, θέλει ηρεμία το πράγμα. Να πάνε κάποιοι, να πάρουν τηλέφωνο, να πουν ότι είναι καλύτερα (αν είναι όντως) και έτσι θα γίνει σιγά σιγά.
Κατά τα λοιπά, σκέφτομαι τελευταία ότι χιλιάδες από αυτούς τους ανθρώπους ήταν (και είναι) εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, τεχνίτες, επιστήμονες, μουσικοί, κομμώτριες, μηχανικοί, γραμματείς, τα πάντα όλα, φορείς ενός άλλου πολιτισμού-μιας άλλης κοινωνίας και οι οποίοι περνάνε από αυτή τη ρημάδα τη χώρα και οι περισσότεροι φεύγουν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνομαι ότι ένας αριθμός αυτών των ανθρώπων είναι σχετικά εύκολο να ζήσει εδώ και να κάνει όμορφα πράγματα, παρέα με μας, να μας δείξουν και να τους δείξουμε (αναγκαστικά τα καλά και τ' άσχημα), να πλουτίσουμε όλοι, εντός και εκτός εισαγωγικών.
Εμπιστοσύνη θέλει, υποχωρήσεις, λίγο χρόνο, καθαρά βλέματα και το δυνατό χέρι να βοηθάει τ' αδύνατο. Όποιος έχει φιλοξενήσει τέτοιους ανθρώπους σπίτι του, ξέρει οτι γίνεται, όλα γίνονται.
Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά, θα γεννήσει όλα τα τέρατα που φοβούνται, όσοι φοβούνται.
nikos_abel
30/03/2016, 12:39
Θλίβομαι και απελπίζομαι. Από όπου και να το πιάσεις, έχουμε 2016 και δε νομίζω ότι έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα για το μεγαλύτερο μέρος
του πληθυσμού του πλανήτη από το 3000 - 4000 π.Χ.
Πιο πριν, που ακόμα δεν είχαμε "εξελιχθεί" και γίνει "έξυπνοι", τα πράγματα ήταν απλά και όμορφα.
Μάλλον η τεχνολογία και ο μεγάλος εγκέφαλος που ανέπτυξε το είδος είναι κατάρα για τον εαυτό του.
Κρίμα.....
Θλίβομαι και απελπίζομαι. Από όπου και να το πιάσεις, έχουμε 2016 και δε νομίζω ότι έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα για το μεγαλύτερο μέρος
του πληθυσμού του πλανήτη από το 3000 - 4000 π.Χ.
Πιο πριν, που ακόμα δεν είχαμε "εξελιχθεί" και γίνει "έξυπνοι", τα πράγματα ήταν απλά και όμορφα.
Μάλλον η τεχνολογία και ο μεγάλος εγκέφαλος που ανέπτυξε το είδος είναι κατάρα για τον εαυτό του.
Κρίμα.....
όπως είπανε και οι pain of salvation στο be:
"You think we have developed fast; that we're civilized and intelligent
I'll let you in on a secret: we have developed Things!
The rest is simply knowledge passed on.
Hell, 99% of humanity couldn't put together a simple light bulb if you put a gun to their heads!
And the intellect rubs off on fear."
MG-KTiNoS
30/03/2016, 17:02
όπως είπανε και οι pain of salvation στο be:
"You think we have developed fast; that we're civilized and intelligent
I'll let you in on a secret: we have developed Things!
The rest is simply knowledge passed on.
Hell, 99% of humanity couldn't put together a simple light bulb if you put a gun to their heads!
And the intellect rubs off on fear."
Πωωωωω τιπεστώραρεεεε????
:eek:
355822
ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ ! !! ! !
https://youtu.be/PkWhmPz02QA
kalgeorge
30/03/2016, 17:11
355822
ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ ! !! ! !
https://youtu.be/PkWhmPz02QA
ton tsibisan h moufa?
nikos_abel
30/03/2016, 17:37
Νικολή, με όλη μου την αγάπη, μην ειρωνεύεσαι πράγματα για τα οποία δεν έχεις καμμία επαφή.
(ή αλλιώς, όποιος τα βάζει με το στεφάνι μου, θα έχει να κάνει με μένα)
MG-KTiNoS
30/03/2016, 17:45
ton tsibisan h moufa?
ναι... και όχι μόνο αυτόν.....
MG-KTiNoS
30/03/2016, 17:46
(ή αλλιώς, όποιος τα βάζει με το στεφάνι μου, θα έχει να κάνει με μένα)
γυναίκα σου είναι?
Σόρι δεν το ξερά...
kalgeorge
30/03/2016, 17:52
ναι... και όχι μόνο αυτόν.....
poion allon?
MG-KTiNoS
30/03/2016, 18:00
poion allon?
Τον Εζμπελέτα....
;)
MG-KTiNoS
30/03/2016, 19:30
Το ΕΤΑΑ, στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχτεί την ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας επιτροπής του ΤΣΑΥ για εξόφληση των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών των φαρμακοποιών στο ΤΣΑΥ, σε οκτώ ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις.
355827
nikos_abel
30/03/2016, 20:27
γυναίκα σου είναι?
Σόρι δεν το ξερά...
έχουμε υπογράψει σύμφωνο ΜΗ συμβίωσης.
SHOOTER045
30/03/2016, 21:45
http://policenet.gr/article/200-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD
Και με επιδότηση ενοικίου
George_Sp
30/03/2016, 21:51
http://policenet.gr/article/200-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD
Και με επιδότηση ενοικίου
ε ρε λεφτά που παίζονται με τις ΜΚΟ και τα λαμόγια στις πλάτες όλων μας. :moutza:
SHOOTER045
30/03/2016, 22:00
Προσεχώς και οι κατασκηνώσεις ανα την Ελλάδα
MG-KTiNoS
31/03/2016, 00:09
ήρθαν πριν από λίγο οι μπάτσοι στο μαγαζί.... (διανυκτέρευση)
(όχι ο Σούτερ)
Να ζυγίσουμε λέει καπνό που έπιασαν παράνομο.
Μισό κιλό λέει το κάθε πακέτο.
Τα πρώτα λοιπόν ήταν ΟΛΑ 498 γρ...
Τα άλλα πιο πίσω 475 ΟΛΑ
Από περιέργεια βάζω 2 στο ζυγό δεξιά αριστερά ΟΛΟΙΔΙΑ!!!!
Δεν ξέρω ποιος το έκανε αυτό αλλά ο άνθρωπος δεν παίζεται....
Μερακλής στη δουλεια.
Τώρα γιατί τα δευτερα ήταν πιο ελαφρά?
Μα για να κλέψει το μπελάτη !!!!
Ο καπνός όμως Αγρινίου για στριφτό, αρωματικός...
Μύριζε υπέροχα. !!!!
Τους είπα να με δώκουν ένα τσουβαλάκι για το γκόπο μου
(να κεράσω) αλλά αυτοί τίποτα...
Μονοφαγάδες !
Ένα φορτηγάκι είχαν ρπστμ!
taisteal
31/03/2016, 00:17
Τα πανε για κατασχεση :lipssealed:
:lol::lol::lol:
kalgeorge
31/03/2016, 00:18
ήρθαν πριν από λίγο οι μπάτσοι στο μαγαζί.... (διανυκτέρευση)
(όχι ο Σούτερ)
Να ζυγίσουμε λέει καπνό που έπιασαν παράνομο.
Μισό κιλό λέει το κάθε πακέτο.
Τα πρώτα λοιπόν ήταν ΟΛΑ 498 γρ...
Τα άλλα πιο πίσω 475 ΟΛΑ
Από περιέργεια βάζω 2 στο ζυγό δεξιά αριστερά ΟΛΟΙΔΙΑ!!!!
Δεν ξέρω ποιος το έκανε αυτό αλλά ο άνθρωπος δεν παίζεται....
Μερακλής στη δουλεια.
Τώρα γιατί τα δευτερα ήταν πιο ελαφρά?
Μα για να κλέψει το μπελάτη !!!!
Ο καπνός όμως Αγρινίου για στριφτό, αρωματικός...
Μύριζε υπέροχα. !!!!
Τους είπα να με δώκουν ένα τσουβαλάκι για το γκόπο μου
(να κεράσω) αλλά αυτοί τίποτα...
Μονοφαγάδες !
Ένα φορτηγάκι είχαν ρπστμ!
και γιατι ήρθαν να το ζυγίσουν? ειχαν αγχος να παραδωσουν το ακριβες φορτίο που επιασαν?
τα ζυγισαν ένα ένα τα σακουλάκια ή όλα μαζι?
MG-KTiNoS
31/03/2016, 00:24
Κατ αρχήν έρχονται συχνά στο μαγαζί να ζυγίσουν όταν έχω διανυκτέρευση (μάλλον οι δικοί τους δεν είναι εκεί τέτοια ώρα)
Είπαν για να φτιάξουν τη δικογραφία.
Πάντως ο καπνός ήταν γαμάτος !!!!
Μου ήρθε να ξανακαπνίσω και το έχω κόψει χρόνια.
taisteal
31/03/2016, 00:25
....Κατ αρχήν έρχονται συχνά στο μαγαζί.....
Δεν μας τα λες καλα Νικολα..
kalgeorge
31/03/2016, 00:28
Μου ήρθε να ξανακαπνίσω και το έχω κόψει χρόνια.
mhn orkizesai :lol:
MG-KTiNoS
31/03/2016, 00:29
ναι ρε τους ζυγίζω πράματα....
mhn orkizesai :lol:
ε???
Τι λες να καπνίζω και να μην το ξέρω???
:a08:
kalgeorge
31/03/2016, 00:30
the snitch
:lol::cry:
skylaros
31/03/2016, 01:05
ε ρε λεφτά που παίζονται με τις ΜΚΟ και τα λαμόγια στις πλάτες όλων μας. :moutza:
ΜΚΟ και κέντρα κατάρτισης (αυτά δεν έχουν πολύ μέλλων) παίζουν μεγάλες κομπίνες.
kalgeorge
31/03/2016, 01:10
ΜΚΟ και κέντρα κατάρτισης (αυτά δεν έχουν πολύ μέλλων) παίζουν μεγάλες κομπίνες.
καλα τα κεντρα καταρτισης ειδικα..... πω πω ρε φιλε.... να μπεις μεσα με ροπαλο να τα κανεις λιμπα και να σπασεις κεφαλια....
μήπως ήταν από διαφορετικούς παραγωγούς και ο δεύτερος είχε ζυγαριά που δεν είχε μηδενιστεί καλά; ή μήπως αυτά είχανε μείνει λίγο και έχασε ο καπνός την υγρασία του; λέω γω τις υποθέσεις μου :/