View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Bob_o_mastoras
14/10/2016, 00:22
18mg...?? Μπολικα φιλε... Δεν σε πονουσε το κεφαλι απο overdose..???
Πλακα-πλακα παιδια, πως παει η αναλογια σε σχεση με ενα κανονικο τσιγαρο..;; Ξερει κανενας..;;
Χθες πηρα συρμα stainless steel και βαμβακι Kendo. Εφτιαξα νεα αντισταση και εβαλα καινουργιο βαμβακι. Τα ohm εχουν πεσει κατω απο το 1 και συγκεκριμενα στα 0,47.
Αναγκαστικά ανεβασα watt. Oχι πολυ ομως. Στα 15 με 17 παιζω..
Πηρα και υγρο σημερα, πριν φυγω για ταξιδακι, με λιγη νικοτινη (2mg) γιατι το 6αρι με βαραινε πολυ. Το ρουφαγα και πολυ γιατι ηταν νοστιμο (καραμελα, μπισκοτο κλπ) και γμστ.. :dizzy:
Δοκιμασα και ενα φοβερο καπνικο σημερα, το rangler απο Mountain Oak. To επομενο που θα παρω!!
Παιζεις χαμηλα ακομα.
Με τετοια αντισταση ανεβασε βατ.
δοκιμασε κοντα στα 25
Bob_o_mastoras
14/10/2016, 00:32
Παιζεις χαμηλα ακομα.
Με τετοια αντισταση ανεβασε βατ.
δοκιμασε κοντα στα 25
Το δοκιμασα αλλα μου βγαζει λιγο αισθηση καμμενου ή καπως περιεργη γευση σε παρατεταμενη τζουρα και ειναι και πολυ ζεστος ο ατμος.
Πειραματιστικα με διαφορα watt απο 10 μεχρι 30 και κατεληξα στα 15 που μου φανηκαν οτι ειχαν καλυτερη γευση και καθολου σχεδον "χτυπημα".
να παρω κατι τετοιο ?
https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Eleaf-GS-Tank-Atomizer-3-0ml-GS-Tank-With-510-Thread-0-15ohm-Nickel/32647905610.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10056_10068_10055_10054_10069_10059 _10078_10079_10073_10017_10080_10070_10082_10081_421_420_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,s earchweb201603_6&btsid=1f5fd1dc-f2a1-4fff-b64b-ff3c921253d1
με σιρμα δεν θελω να μπλεξω (ακομα) ..
Είδες ότι λέει gs και ψάρωσες ε? :lol:
Καλό είναι, προχώρα!
Το δοκιμασα αλλα μου βγαζει λιγο αισθηση καμμενου ή καπως περιεργη γευση σε παρατεταμενη τζουρα και ειναι και πολυ ζεστος ο ατμος.
Πειραματιστικα με διαφορα watt απο 10 μεχρι 30 και κατεληξα στα 15 που μου φανηκαν οτι ειχαν καλυτερη γευση και καθολου σχεδον "χτυπημα".
Εχεις στήσει λάθος.Καλά τα είπε ο καφωδός.
6.5 ευρώ το βαμβάκι να το βάλουν στον πάτο τους.
Πέρνα μια βόλτα απο fasttech (https://www.fasttech.com/category/3033)
To καπνικό που σου άρεσε ειναι RY4. Δες εδώ συνταγές και συγκεκριμένα Crime Scene (http://e-liquid-recipes.com/recipe/140405/Crime%20Scene) οπου την έχει φτιάξει ενας δικός μας.
Νόστιμο,ολοήμερο υγρο καπνικό με απήχηση και καλές κριτικές.Θα βρεις πολλές συνταγές εκεί για όλα τα γούστα.
power hornet
14/10/2016, 09:56
Πωπω μιλαμε για πολύ κάψιμο με την καλη έννοια το λεω παιδιά.
Εγω παρήγγειλα ενα ηλεκτρονικό τσιγάρο, μου αρεσε πολύ ο αργιλες να καπνιζω, αλλα επειδη το εψαξα και ειναι μεγαλη η διαδικασία του συν το καθαρισμα σωληνωσεις κτλ, οποτε αποφάσισα που λενε ειναι και ποιο υγειηνο από την καρβουνιλα του αργιλε να παρω ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Παρήγγειλα απο το aliexpress της elaf το istick pico με ατμοποιητη αμα το λεω καλα mello 3με τα 4 ml.
Τωρα σαν νικοτινη δεν θα παίξω ποιο πολυ γεύση.
Τωρα ερώτηση υπάρχει κανενα ελληνικο σαιτ η ξενο με ποιοτικές γεύσεις η μάρκες να εχω υπόψιν μου; αυτα ευχαριστώ και καλη συνέχεια
replace smoke, atmosfaira κ.α πολλά. Θα τα βρεις στον googlh.
power hornet
17/10/2016, 09:32
Έχει πολυ πραμα το ατμόσφαιρα ευχαριστώ.
Θα κατεβω το σαββατο να δοκιμάσω κάποιες μάρκες που εχω υποψιν μου. Αντε να ερθει το εργαλείο τωρα κάνω απο της γυναίκας
Nostradamus
17/10/2016, 10:58
Λοιπον ερωτηση για τους γνωστες..:D
Εχουμε προταση για συσκευουλα για πρωταρη θεριακλη του κανονικου που δεν θελει να μπλεξει με επισκευασιμους, πνευμονικες τζουρες, θερμοκρασιες, τιτανια νικελια τζατζαλα και ματζαλα κτλ τκλ?
Κατι σε "βιδωνω αντισταση βαζω υγρα" και τελος.. αυτονομια σε δοχειο και μπαταρια καλοδεχουμενο.. Τιμες λογικες..
Ευχαριστω.. :D:D
Μοντάκι pico, ατμοποιητή gs air M της aleaf και μια μπαταρία 18650 sony πράσινη.
Edit. Κόστος γυρω στα 70 ευρώ.
power hornet
17/10/2016, 11:39
Μοντάκι pico, ατμοποιητή gs air M της aleaf και μια μπαταρία 18650 sony πράσινη.
Edit. Κόστος γυρω στα 70 ευρώ.
Αυτο πρεπει να πηρα εγω απο το aliexpress με ατμοποιητη mello 3 στα 35ευρω συν δέκα δολάρια δυο μπαταριες, διοτι στο συγκεκριμένο μοντέλο το δινει χωρις μπαταρία οπως και στην Ελλάδα επειδη το εψαξα πριν, αρα μηπως. Ο φιλος να το παραγγείλει απο εκει;εκτος αμα βιαζετε γιατί αργει αρκετά αλλα απο τα 70 ευρω στα 40 ειναι ενα 20 διαφορά που με αυτο το 20αρικο περνεις φορτιστη vc2plus
gs air πήρες? Το pico το δίνει συνήθως πακέτο με τον melo 3 που παίρνει πολύ χαμηλές αντιστάσεiς, 0.3 και 0.5 που ειναι για πνευμονικές.
Edit. H τιμή που είπα είναι στο περίπου και από Ελλάδα. Φυσικά αν τον συμφέρει απ' έξω με τα μισα λεφτά δε το συζητάμε.
power hornet
17/10/2016, 20:27
gs air πήρες? Το pico το δίνει συνήθως πακέτο με τον melo 3 που παίρνει πολύ χαμηλές αντιστάσεiς, 0.3 και 0.5 που ειναι για πνευμονικές.
Edit. H τιμή που είπα είναι στο περίπου και από Ελλάδα. Φυσικά αν τον συμφέρει απ' έξω με τα μισα λεφτά δε το συζητάμε.
οχι δεν πηρα,βλακεια?ναι τον melo 3 ειχε πακετο,τι ενοοεις πνευμονικες?γιατι εγω τωρα μπαινω στο παιχνιδι του ηλεκτρονικου τσιγαρου,τωρα προς τον παρον βολευομε με της γυναικας που εχει το istick basic της eleaf,λες να παραγγειλω και τον gs air?10 δολαρια τον εχουν εξω εδω δεν ξερω ποσο παιζει.entit τωρα που κοιταω εχει αρκετα gs air εχει το gs air 2 και gs air-m που ειναι μεγαλο 4 ml λογικα για το pico πρεπει να κανει ετσι δεν ειναι?10 δολαρια τον εχει
Η πνευμονικη τζούρα είναι ακριβως αυτο που ακουγεται,κατευθείαν στα πνευμόνια χωρίς ενδιάμεση "σταση"στο στόμα.
power hornet
17/10/2016, 21:28
Η πνευμονικη τζούρα είναι ακριβως αυτο που ακουγεται,κατευθείαν στα πνευμόνια χωρίς ενδιάμεση "σταση"στο στόμα.
Δηλαδη καλο ειναι να καθετε και στο στομα; ωστε να απολαμβανεις την γευση; αυτο εννοείς;
Hornet δε ξέρω αν θα σε βολέψει τόσο χαμηλή αντίσταση απ' τη στιγμή που είσαι νεοεισερχόμενος και θέλεις ότι πιο κοντινό στο κανονικό τσιγάρο.
Οι πολύ χαμηλές αντιστάσεις δε δουλεύουν σωστά σε σφιχτές τζούρες και εκτός αυτού φαντάζομαι ότι θα τα τα παίζουν και πιο γρήγορα. Τον melo δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι δεν αλλάζει κάτι απ' τη στιγμή που έχει αντιστάσεις 0.5 και μ0.3 αποκλειστικά. Φαντάζομαι δε θα δίνει ούτε επιλογή για σφιχτή τζούρα.
Παραπάνω έγραψα gs air M. όχι gs air.
διαφορές .. (τα λινκ είναι τυχαία)
Gs air (http://www.vaporsolutions.gr/clearomizers/666-gs-air-eleaf-20w-clearomiser-.html)
Λεπτό και μακρύ μοντέλο. Το συνηθισμένο μέγεθος (διάμετρος βάσης) είναι 22mm. Αυτός είναι 19-20mm. Εκτός του ότι φαίνεται πιο άσχημος έχει μικρότερη χωρητικότητα και επιπλέον δεν έχει εύκολη ρύθμιση του αέρα (πόσο ανοιχτή ή σφιχτή τζούρα θέλεις). Η ρύθμιση γίνεται με βίδα και σε πολλές θέσεις σφυρίζει. Δουλεύει, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να τον προτιμήσει κάποιος.
gs air M (http://www.atmosfaira.com/eleaf-gs-air-m-atomizer.html)
22mm διάμετρος, μεγαλύτερη χωρητικότητα σε υγρό, εύκολη ρύθμιση του αέρα περιστρέφοντας το σημείο με την ρίκνωση στο κάνω μέρος.
gs air MS (http://www.alterego.gr/eleaf-gs-air-ms-glassomizer.html)
Ίδιος με τον από πάνω αλλά πιο κοντός. Δλδ 22μμ διάμετρος αλλά μικρότερο ύψος απ' τον M. Χωρητικότητα όσο και ο απλός gs air.
Ο απλός gs air είναι ο πιο παλιός και ταιριάζει σε λεπτές κολονάτες μπαταρίες.
Ο Μ και ο ΜS έχουν μόνο 1.5μλ διαφορά στη χωρητικότητα και μικρότερο ύψος ο ms.
Και οι τρεις παίρνουν τις ίδιες ακριβώς αντιστάσεις.
Και οι τρεις ταιριάζουν σε όλα τα μοντάκια. (ναι και στο pico, της eleaf είναι και το pico). To pico δεν παίρνει μόνο ατμοποιητές με διάμετρο πάνω από 22 (υπάρχουν και 24μμ) επειδή ενοχλεί το καπάκι της μπαταρίας.
Είναι αρκετά φθηνοί (δλδ περισσοτερο δε γίνεται) γιατί δεν είναι φτιαγμένοι από ατσάλι αλλά από επινικελωμένο κάτι. Σε πολλούς νέους χρήστες αρέσουν αρκετά γιατί δεν έχουν χαζοπροβλήματα με διαρροές και υπερτροφοδοσίες. Γευση στο μέσο όρο. Αντοχή αντίστασης πάρα πολύ μεγάλη. Τιμή αντίστασης 3 με 3.5 ευρώ.
Ανταλλακτικό τζαμάκι στα 5 ευρώ. Στην Ελλάδα βρίσκει κάποιος αντιστάσεις και ανταλλακτικά σε όλα τα μαγαζιά.
Για τον φίλο του νοστραδαμου έγραψα τον Μ μόνο και μόνο επειδή είπε ότι θέλει μεγάλη χωρητικότητα σε υγρό. Εγώ με το pico θα έπαιρνα τον ms.
Δηλαδη καλο ειναι να καθετε και στο στομα; ωστε να απολαμβανεις την γευση; αυτο εννοείς;
Το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα. Σε καινούριους ατμιστές αρέσει κυρίως το παραδοσιακός τρόπος καπνίσματος τσιγάρου. Και σε παλιούς φυσικά μπορεί να αρέσει αυτός ο τρόπος!
Δεν έχει να κάνει με τη γεύση αλλά το τι σου αρέσει σαν εμπειρία.
Nostradamus
17/10/2016, 22:23
Οκ θα τα ψάξω..
Λοιπόν έχω ένα θέμα με την μ@λακια που αγόρασα και όσο περισσότερο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι..
Πήρα ένα σύστημα της nobacco με μοντακι VF lite της wismec. Στον ατμοποιητη βάζω έτοιμες αντιστάσεις Clapton 1.5Ω της joytech. Τον πρώτο καιρό όλα οκ. Οι δύο που είχε μέσα με την αγορά καθώς και άλλες δύο στην πορεία τις διάβαζε στα 1.5 με 1.52 Ω, σταθερή γεύση και ατμισμα όλα οκ.
Κάποια στιγμή σε καινούργια αντίσταση σχετικά, μου έρχεται καμμένο και βλέπω και μεγάλη απόκλιση στα Ω οπότε λέω οκ κάηκε η αντίσταση νωρίς.
Αλλάζω αντίσταση την διαβάζει στα 1.6Ω και 2 ml κατανάλωση υγρού μετά, πάλι καμμένο και Ω αλλού για αλλού. Ξανά αλλαγή, νέα αντίσταση πάλι 1.62-1.63 και πάλι καμμένο σύντομα.
Υγρά τα ίδια από την πρώτη μέρα.. Τι σκατα μπορεί να παίζει?
Οκ θα τα ψάξω..
Λοιπόν έχω ένα θέμα με την μ@λακια που αγόρασα και όσο περισσότερο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι..
Πήρα ένα σύστημα της nobacco με μοντακι VF lite της wismec. Στον ατμοποιητη βάζω έτοιμες αντιστάσεις Clapton 1.5Ω της joytech. Τον πρώτο καιρό όλα οκ. Οι δύο που είχε μέσα με την αγορά καθώς και άλλες δύο στην πορεία τις διάβαζε στα 1.5 με 1.52 Ω, σταθερή γεύση και ατμισμα όλα οκ.
Κάποια στιγμή σε καινούργια αντίσταση σχετικά, μου έρχεται καμμένο και βλέπω και μεγάλη απόκλιση στα Ω οπότε λέω οκ κάηκε η αντίσταση νωρίς.
Αλλάζω αντίσταση την διαβάζει στα 1.6Ω και 2 ml κατανάλωση υγρού μετά, πάλι καμμένο και Ω αλλού για αλλού. Ξανά αλλαγή, νέα αντίσταση πάλι 1.62-1.63 και πάλι καμμένο σύντομα.
Υγρά τα ίδια από την πρώτη μέρα.. Τι σκατα μπορεί να παίζει?
Την αντισταση την ειδες;
Μηπως το υγρο σου αφηνει πολλα καταλοιπα;
Το εχω παθει και εγω με καποιες μαρκες υγρων οπου βουλωναν τα παντα και φυσικα επαιρνα καμμενο.
power hornet
17/10/2016, 22:29
Το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα. Σε καινούριους ατμιστές αρέσει κυρίως το παραδοσιακός τρόπος καπνίσματος τσιγάρου. Και σε παλιούς φυσικά μπορεί να αρέσει αυτός ο τρόπος!
Δεν έχει να κάνει με τη γεύση αλλά το τι σου αρέσει σαν εμπειρία.
Daz, αρα λες να αγορασω για τον pino έναν gs air ms; θα με παει καλύτερα λες μιας που ειμαι νεοεισερχομενος ατμιστης
Nostradamus
17/10/2016, 22:35
Την αντισταση την ειδες;
Μηπως το υγρο σου αφηνει πολλα καταλοιπα;
Το εχω παθει και εγω με καποιες μαρκες υγρων οπου βουλωναν τα παντα και φυσικα επαιρνα καμμενο.
Τι εννοείς να την δω?
Δεν είχα θέμα καθόλου στις αρχές όμως με τα ίδια υγρά και ίδιες αντιστάσεις..
Άλλαξα αντίσταση ξανά σήμερα το απόγευμα και την μετράει 1.72. Είναι πολύ μεγάλες οι αποκλίσεις..
Τι εννοείς να την δω?
Άλλαξα αντίσταση ξανά σήμερα το απόγευμα και την μετράει 1.72. Είναι πολύ μεγάλες οι αποκλίσεις..
Και τι σε πειράζει πόσο είναι η αντίσταση?
Εσύ ρύθμισε τα βατ στα οποία σου δίνει αυτό που θέλεις όχι σε αυτά που έβαζες με την 1.5.
Αν στο 1.5 είχες 16βατ στην 1.6 ίσως έπρεπε να κατεβάσεις βατ. Στην 1.7 να κατεβάσεις ακόμα περισσότερο.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι αντιστάσεις έχουν αποκλίσεις. Μπορεί να οφείλεται και στις επαφές που έχει το μοντάκι-ατμοποιητής ή και στην ιδια την αντίσταση, να έχει βγει παραπάνω δλδ απ' το εργοστάσιο.
Τα βατ που ρυθμίζεις και τα Ω της αντίστασης σου δίνουν την τιμή των volt. Εσύ σε κάθε περίπτωση θέλεις να είσαι στο 4.1 V περίπου.
Δεν ξέρω ούτε τι ατμοποιητή έχεις ούτε το μοντάκι σου για να σε βοηθήσω παραπάνω. το λάθος πάντως πιθανότατα είναι τα λάθος ρεύματα. Υπερβολικά ρεύματα για την αντίσταση.
Daz, αρα λες να αγορασω για τον pino έναν gs air ms; θα με παει καλύτερα λες μιας που ειμαι νεοεισερχομενος ατμιστης
Τι να σου πω? Τον μέλο δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά με αυτές τις αντιστάσεις σε νεό ατμιστή? Ξέρω 'γω!!!
Νομίζω ότι ο gs θα σου κάτσει καλύτερα. Τουλάχιστον όσοι ξέρω και ξεκίνησαν με gs air ειναι ευχαριστημένοι. Και εγώ τον έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και νομίζω ότι θα σου αρέσει.
Δε ξέρω κάποιον καινούριο πυ δεν έμεινε ευχαριστημένος με gs air, με αντίσταση 1.2Ω, ρεύματα γύρω στα 16W, μισόκλειστο αέρα και υγρό μανχάταν. Είναι ένα καλό και φθηνό ξεκίνημα.
Bob_o_mastoras
18/10/2016, 03:39
Τι εννοείς να την δω?
Ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα μια φορα, τις πρωτες μερες της ατμιστικης μου καριερας, και εφταιγε οτι βραχυκυκλωνε η αντισταση με τα ηλεκτροδια που συνδεοταν. Προσεξε να μην ακουμπαει πουθενα.
υ.γ. Απο noobας, κωλοψαρο δινω και συμβουλες τωρα... Αμ, πως..;;!! :p
power hornet
18/10/2016, 07:24
Τι να σου πω? Τον μέλο δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά με αυτές τις αντιστάσεις σε νεό ατμιστή? Ξέρω 'γω!!!
Νομίζω ότι ο gs θα σου κάτσει καλύτερα. Τουλάχιστον όσοι ξέρω και ξεκίνησαν με gs air ειναι ευχαριστημένοι. Και εγώ τον έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και νομίζω ότι θα σου αρέσει.
Δε ξέρω κάποιον καινούριο πυ δεν έμεινε ευχαριστημένος με gs air, με αντίσταση 1.2Ω, ρεύματα γύρω στα 16W, μισόκλειστο αέρα και υγρό μανχάταν. Είναι ένα καλό και φθηνό ξεκίνημα.
Φτηνο ξεκινημα ε; πωπω δηλαδη παιδια αν καταλαβα καλα το ηλεκτρονικό τσιγαρο πρεπει να σπέρνει δηλαδη σου δίνει αλλη ποιότητα καπνίσματος δηλαδή ποιο ποιοτικο ποιο γευστικο και παει λέγοντας ε; Μάλιστα οποτε θα χτυπήσω απο ελλαδα 5ευρω διαφορα σιγα με με το aliexpress εναν gs air ms το μονο που με ψιλοχαλαει οταν τον κοιταγα ειναι μονο 2ml.
Οταν αγορασα τον pico, αντε να ερθει αμην και πότε ειχε επιλογη melo 3 με 2ml η 4 ml φυσικά επέλεξα τα 4ml.
Ο gs air είναι η μεγαλύτερη μαλακια που έχει φτιαχτεί και αυτός που τον κατασκεύασε πρέπει να τον βασανίσουν. Τον είχα, η διαρροή και το spit back ήταν άνευ προηγουμένου. Για starter kit, μόνο nautilus ή triton. Κοστίζουν παραπάνω αλλά έχει διαφορά.
Ο gs air είναι η μεγαλύτερη μαλακια που έχει φτιαχτεί και αυτός που τον κατασκεύασε πρέπει να τον βασανίσουν. Τον είχα, η διαρροή και το spit back ήταν άνευ προηγουμένου. Για starter kit, μόνο nautilus ή triton. Κοστίζουν παραπάνω αλλά έχει διαφορά.
Στην πυρά τον Μπούστη!Μου είχε βγάλει την παναγία...
Εδώ δεν είχε προβλήματα η μάνα μου που δε ξέρει να δει το πρόγραμμα απ' το τηλεκοντρόλ και αγοράζει τηλεθεατή ρε, πάτε καλά?
Τον Μ τον έχω χρησιμοποιήσει και εγώ χωρίς προβλήματα. Τον ίδιο ατμοποιητή τον έδωσα σε μια φίλη μαζί με το kanger και τον έχει 1 χρόνο τώρα.
Ήντα να σας πω?!!!
Τον Μ. Τον air λέμε εμείς. Ο γρηγορότερος τρόπος να ανάψεις τσιγάρο.
Τον air είχε η μάνα μου. :lol: Είναι και θέμα απαιτήσεων μάλλον.
Anyway έτσι κι αλλιώς τον air τον έχουμε βγάλει στην απ' έξω. Οι σημερινές επιλογές που έχει κάποιος είναι ο Μ και ο Μs. O air δεν αξίζει με τη βίδα για ρύθμιση αέρα.
power hornet
18/10/2016, 11:54
Αχαχα έλιωσα μαλλον τον εφτιαξε και μετα αυτοκτόνησε
mouse112
18/10/2016, 21:12
να τα βαλουμε λιγο κατω...
εχω μπαταρια αυτο
http://www.dhgate.com/product/authentic-ismoka-eleaf-istick-30w-battery/217807656.html
ατμοποιητη να παρω αυτο..?
https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Eleaf-GS-Tank-Atomizer-3-0ml-GS-Tank-With-510-Thread-0-15ohm-Nickel/32647905610.html
βλεπω οτι εχει πολλη μικρες αντιστασεις...να παρω μεγαλύτερη ?
αν παρω και καινουρια μπαταρια (θηκη) σκεφτομαι για τον pico eleaf χωρις μπαταρια.... μπαταρια ποια να παρω ?
σορρυ για τις πολλες ερωτησεις...αλλα ειμαι Νουμπας :)
power hornet
18/10/2016, 21:45
να τα βαλουμε λιγο κατω...
εχω μπαταρια αυτο
http://www.dhgate.com/product/authentic-ismoka-eleaf-istick-30w-battery/217807656.html
ατμοποιητη να παρω αυτο..?
https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Eleaf-GS-Tank-Atomizer-3-0ml-GS-Tank-With-510-Thread-0-15ohm-Nickel/32647905610.html
βλεπω οτι εχει πολλη μικρες αντιστασεις...να παρω μεγαλύτερη ?
αν παρω και καινουρια μπαταρια (θηκη) σκεφτομαι για τον pico eleaf χωρις μπαταρια.... μπαταρια ποια να παρω ?
σορρυ για τις πολλες ερωτησεις...αλλα ειμαι Νουμπας :)
αμα παρεις τον pico οπως παρηγγειλα και εγω απο το aliexprees τον 75αρι wat δεν θα παρεις?παρε καλυτερα αυτον τον ατμοποιητη
http://www.vaporsolutions.gr/clearomizers/782-gs-air-m-s-eleaf-20w-clearomiser-.html
αμα τον βρεις και απο το ali ακομα καλυτερα,μπταρια θα παρεις αυτη
https://www.aliexpress.com/snapshot/8228052986.html?orderId=79185468122808&productId=32704045621
χτυπα και ενα τετοιο θα σου χρειαστει ετσι εμαθα και εγω οτι χρειαζετε
https://www.aliexpress.com/item/Original-XTAR-VC2-Plus-Electric-LCD-Screen-Display-Smart-USB-Charger-Lithium-Ni-MH-AAA-Battery/32689622580.html?spm=2114.01010208.3.2.MT452O&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_1006 2_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_ 10051,searchweb201603_7&btsid=6e1f7e01-2d75-4b6e-884f-5ff87d199348
Οι μπαταρες που ποσταρες ειναι κλωνοι απο Sony vtc.
Ψαξτε καλυτερα το θεμα μπαταρια για να μην εχετε του "Note το πανηγυρι" σε ατμισμα κατω απο 1 ohm.....
power hornet
18/10/2016, 22:42
Οι μπαταρες που ποσταρες ειναι κλωνοι απο Sony vtc.
Ψαξτε καλυτερα το θεμα μπαταρια για να μην εχετε του "Note το πανηγυρι" σε ατμισμα κατω απο 1 ohm.....
μισο τι κλωνοι?αφου λεει ειναι 100%original
μισο τι κλωνοι?αφου λεει ειναι 100%original
Αυτο το "For Sony" και απο την μια φωτογραφια με μπαταρια vtc4 και μετα TVC4 δεν με πολυπειθει....
mouse112
19/10/2016, 00:04
Αυτο το "For Sony" και απο την μια φωτογραφια με μπαταρια vtc4 και μετα TVC4 δεν με πολυπειθει....
http://www.ebay.com/itm/2x-Sony-Konion-US18650VTC4-2100mAh-18650-Li-ion-NK076-DE-/252389877635?hash=item3ac39be783:g:GP8AAOSwRjNXN1wa
αυτη?
Για μπαταριες μονο αυτον (https://eu.nkon.nl/) εχω εμπιστοσυνη.
Γνησιες και παντα "φρεσκιες".
power hornet
19/10/2016, 06:03
Για μπαταριες μονο αυτον (https://eu.nkon.nl/) εχω εμπιστοσυνη.
Γνησιες και παντα "φρεσκιες".
Καλος φαίνεται και πολυ φτηνες τιμές βέβαια δεν προσθεσα κατι στο καλαθι να δω τι μεταφορικα εχει. Λογικά για το pico που ειναι 75wat η μπαταρια που ποσταρα δεν είναι; ασχετα αμα ειναι κλώνος μαλλον θα παρω και απο τον δικο σου
Καλος φαίνεται και πολυ φτηνες τιμές βέβαια δεν προσθεσα κατι στο καλαθι να δω τι μεταφορικα εχει. Λογικά για το pico που ειναι 75wat η μπαταρια που ποσταρα δεν είναι; ασχετα αμα ειναι κλώνος μαλλον θα παρω και απο τον δικο σου
Τις λιθιου τις χτυπάει στα μεταφορικά λόγω του επικινδυνου της μπαταρίας.
power hornet
19/10/2016, 08:51
Τις λιθιου τις χτυπάει στα μεταφορικά λόγω του επικινδυνου της μπαταρίας.
Κοιτα δυο που εβαλα στο καλαθι σαν αυτες που ποσταρα λογικά αυτες κανουν για το pico 75wat μου εβγαλε μεταφορικα σχεδον 3 ευρω αλλα με το αργο που κάνει 4 εβδομαδες και οχι κουριερ της dhl που εκει οντος βαραει 24ευρω!!!
Εφόσον ειναι 18650 το μέγεθος κάνουν για το pico και για πολλά άλλα.Για να φτάσεις στα 75 watt θες τούμπανη μπαταρία οπως η vtc πχ.Προσοχή με τις μπαταρίες μόνο παιδιά.
power hornet
19/10/2016, 09:26
Εφόσον ειναι 18650 το μέγεθος κάνουν για το pico και για πολλά άλλα.Για να φτάσεις στα 75 watt θες τούμπανη μπαταρία οπως η vtc πχ.Προσοχή με τις μπαταρίες μόνο παιδιά.
Ναι ε; λες να γίνει μαμακια; εσυ πως την ειδες αυτη που ποσταρα; λες να είναι fake; το πολυ αγοραζω μια μπαταρία απο Ελλάδα απο μαγαζι που πουλάνε ηλεκτρονικό τσιγαρο 14 ευρω την εχουνε να έχω και το κεφαλι μου ήσυχο
Αυτη που πόσταρες τη μια λεει vtc και μετα λέει tvc.Τι να πιστέψεις;Θα το φοβόμουν λίγο πάντως.Ειδικά για μπαταρία.Πχ μερικές φορες παίζω στα 50 watt και θέλω κάτι να ειναι εξακριβωμένα της προκοπής.
14 ευρώ για να μου βγάλει 1+ χρόνο,εναι αστείο το ποσό.
power hornet
19/10/2016, 09:52
Αυτη που πόσταρες τη μια λεει vtc και μετα λέει tvc.Τι να πιστέψεις;Θα το φοβόμουν λίγο πάντως.Ειδικά για μπαταρία.Πχ μερικές φορες παίζω στα 50 watt και θέλω κάτι να ειναι εξακριβωμένα της προκοπής.
14 ευρώ για να μου βγάλει 1+ χρόνο,εναι αστείο το ποσό.
Μαλιστα οποτε μαλλον θα παρω αυτο που ειπα απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εχω κοντά σε εμενα ηλεκτρονικο τσιγαρο μαγαζί απο εκει θα παρω και τον gs air-ms θα παρω και Μια μπαταρια απο εκει μου εχει κανει και τιμες καλες.
Μην καπνισω οταν με Το καλο ερθει το μηχανημα, γμτ αργουν πολυ για dispatch έλεος ακομα Να φυγει απο Ολλανδία.
Ε ναι για 14 ευρώ απο εδω και ξερουμε οτι ειναι αυθεντική, μην παιζουμε τωρα για 10 δολαρια που μου στοιχισαν οι αλλες δυο που ειναι κινα και μια γραφει ετσι μια αλλιώς δεν το ειδα κιόλας βιαστηκα
Εγω θα σου έλεγα να δεις για nautilus αντι για gs πάντως.
Ή κάποιον απλό της Kangertech της σειράς Genitank ή aerotank.
power hornet
19/10/2016, 10:12
Εγω θα σου έλεγα να δεις για nautilus αντι για gs πάντως.
Ή κάποιον απλό της Kangertech της σειράς Genitank ή aerotank.
Ατμοποιητη εννοείς; ναι αλλα για τον pico 75wat κανει ο nautilus; η οι αλλοι που λες; κανω ερωτησεις γιατι τωρα μπηκα και εγω στο παιχνίδι θα ρωτησω το μαγαζί κιολας τι μου προτείνει
chillipf
19/10/2016, 10:15
Κάνουν.
πάντως εγώ έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία και Ναυτίλο, και GS airM και MS.
Ο Ναυτίλος μπορώ να πω ότι προσομοιάζει καλύτερα το κάπνισμα τσιγάρου.
Ότι και να πάρεις από αυτά, σου κάνει.
power hornet
19/10/2016, 10:19
Κάνουν.
πάντως εγώ έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία και Ναυτίλο, και GS airM και MS.
Ο Ναυτίλος μπορώ να πω ότι προσομοιάζει καλύτερα το κάπνισμα τσιγάρου.
Ότι και να πάρεις από αυτά, σου κάνει.
Ωραια ευχαριστώ παιδια για τις πληροφοριες,θα τα εχω στο νου μου.
Να δω οταν ερθει το εργαλείο να δω αμα ο melo 3 με ικανοποιεί και αν οχι κατευθείαν περνώ ενα απο αυτα που μου προτείνατε
Ατμοποιητη εννοείς; ναι αλλα για τον pico 75wat κανει ο nautilus; η οι αλλοι που λες;
Ρε σεις όλοι οι ατμοποιητές κάνουν σε όλα τα μοντάκια.
Αν δε συζητάμε για εχρτίμ καταστάσεις δεν θα έχει κανείς πρόβλημα συμβατότητας.
Στον pico δεν κάνουν μόνο οι πολύ χοντροί ατμοποιητές γιατί έχει το καπάκι της μπαταρίας και δεν χωράνε, αν χωρούσαν θα δούλευαν. Το istic πχ δεν έχει τέτοια προβλήματα και παίρνει όλους τους ατμοποιητές.
Αν το μοντάκι μας δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Ο πόλος που έχουν όλοι οι ατμοποιητές ταιριάζει σε όλα τα μοντάκια. Όταν βλέπετε υποδοχή 510, ταιριάζουν.
Εκτός και αν μιλάμε για εκείνους τους πανάρχαιους ατμοποιητές με τα 3 ευρώ ο ένας, οι οποίοι και πάλι θα δουλέψουν αλλά με αντάπτορα.
Ωραια ευχαριστώ παιδια για τις πληροφοριες,θα τα εχω στο νου μου.
Να δω οταν ερθει το εργαλείο να δω αμα ο melo 3 με ικανοποιεί και αν οχι κατευθείαν περνώ ενα απο αυτα που μου προτείνατε
Επειδή ο melo3 έρχεται στην συσκευασία με αντιστάσεις υψηλής ισχύος 0,3Ωμ και 0,5Ωμ που προορίζονται για πνευμονικές τζούρες και αρκετά watt (πάνω από 30...) και μπορεί να δημιουργήσουν θέμα σε κάποιον πρωτοεισερχόμενο, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς είτε μια αντίσταση Aspire Triton 1,8Ωμ, είτε την καινούργια Eleaf 0,75Ωμ ECML και να τον ξεκινήσεις με κάποια από αυτές.
Λειτουργούν καλύτερα στις κλασικές τσιγαρίσιες τζούρες και δουλεύουν σε χαμηλότερα watt πράγμα που τις κάνει καταλληλότερες για ξεκίνημα...
power hornet
19/10/2016, 11:08
Επειδή ο melo3 έρχεται στην συσκευασία με αντιστάσεις υψηλής ισχύος 0,3Ωμ και 0,5Ωμ που προορίζονται για πνευμονικές τζούρες και αρκετά watt (πάνω από 30...) και μπορεί να δημιουργήσουν θέμα σε κάποιον πρωτοεισερχόμενο, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς είτε μια αντίσταση Aspire Triton 1,8Ωμ, είτε την καινούργια Eleaf 0,75Ωμ ECML και να τον ξεκινήσεις με κάποια από αυτές.
Λειτουργούν καλύτερα στις κλασικές τσιγαρίσιες τζούρες και δουλεύουν σε χαμηλότερα watt πράγμα που τις κάνει καταλληλότερες για ξεκίνημα...
Α μαλιστα ευχαριστώ βρε φιλαράκι παλι καλα που υπαρχει αυτό το θρεντ να μαθαίνουμε κιόλας ευχαριστώ και πάλι.
Δεν ήξερα ότι μπορεί να πάρει και πιο μεγάλες αντιστάσεις. Καλό αυτό!
Αν ρυθμίζεται και ο αέρας σωστά για τσιγαρίσια τζούρα θα είναι μια χαρά για κάποιον που ξεκινάει τώρα.
Δεν ήξερα ότι μπορεί να πάρει και πιο μεγάλες αντιστάσεις. Καλό αυτό!
Αν ρυθμίζεται και ο αέρας σωστά για τσιγαρίσια τζούρα θα είναι μια χαρά για κάποιον που ξεκινάει τώρα.
Με αυτές τις 2 αντιστάσεις που έγραψα (συν την κεραμική της Vaporesso στα 0,9ΩΜ που όμως θέλει καμμιά 20-25αριά watt για να δουλέψει καλά) και με αρκετά κλειστό το air-flow παίζει μια χαρά και σε τσιγαρίσιες...Trust me... :D Σχεδόν 10 τέτοιες αντιστάσεις την ημέρα δίνω σε Melo2&3 και Triton...
Alleria RTA
Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
LogOutGoRide
22/10/2016, 08:04
Πριν χρόνια παράτησα το δικό μου και το άφησα όπως ήταν. Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει ακόμη. Δηλαδή πρέπει να κάνω κάτι πριν το βάλω στο ρεύμα να το δοκιμάσω;
Μήπως πρέπει να το πετάξω και να μην ασχοληθώ περισσότερο;
Μια αντίσταση θα άλλαζα λόγω πολυκαιρισμένου υγρού.Αν έχεις υγρό παλιό μη το χρησιμοποιήσεις για γεμισμα.
LogOutGoRide
22/10/2016, 08:17
Μια αντίσταση θα άλλαζα λόγω πολυκαιρισμένου υγρού.Αν έχεις υγρό παλιό μη το χρησιμοποιήσεις για γεμισμα.
Έψαξα να το βρω, αλλά τελικά μάλλον το πέταξα.
Τώρα θέλω να δοκιμάσω ξανά.
Θέλω μια ολοκληρωμένη πρόταση αν είναι εύκολο. Δηλαδή, το τάδε με αυτό και αυτό. Όσο πιο απλά γίνεται, αν δεν σας είναι κόπος. Ένα λινκ θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο.
Αυτό τι λέει για παράδειγμα;
http://www.montecristo-shop.gr/elektroniko_tsigaro_eleaf/ijust_s_by_eleaf
απο το συγκεκριμένο κατάστημα έπαιρνα στο παρελθόν χαρτάκια και τα σχετικά, θα ήθελα κάτι απο εκεί αν είναι δυνατόν που έρχεται και γρήγορα.
Κάνεις στριφτό τωρα το οποίο έχει πολύ σφιχτή τζούρα ή κανονικό;
Πόση νικοτίνη έχουν τα τσιγάρα που κάνεις;
Τι γευσεις σου αρέσουν,κρέμες,ξηροι καρποί,καφές,σοκολάτα,μπισκότα,φρούτα;
Λογικά ως νέος στο σπορ θα θες τσιγαρίσια τζούρα (σφιχτή)
Πόσα τσιγάρα κάνεις περίπου την ημέρα;
LogOutGoRide
22/10/2016, 08:33
Craven καπνίζω με χαρτάκια rizla 14gr. Αρκετά δυνατό, όπως θα καταλαβαίνεις.
20g καπνού με το ζόρι 1,5 μέρα. Θα προτιμούσα κάτι κοντά σε αυτό, φρούτα κλπ, ίσως αργότερα, έτσι για αλλαγή και δοκιμή.
Σύμφωνα με αυτά που λέει στον καπνό και το φιλτράκι που χρησιμοποιώ, πρέπει να είναι στην κατηγορία 9mg και 0.7mg πίσσα και νικοτίνη αντίστοιχα ή μάλλον 12mg και 0.9 mg γιατί έχω "βαριά" χαρτάκια.
Έχει κανείς εδώ κατάστημα να τον προτιμήσω; αγορά άμεσα :)
Κοίτα να δεις,κάνεις κατανάλωση.Ενα καλό ξεκίνημα και με λίγα λεφτά ειναι αυτό εδώ http://www.montecristo-shop.gr/starter_kit_joyetech/ego_aio_d22_by_joyetech αλλά θα σε περιορίσει η μπαταρία που ειναι 1500 άρα.Δεν έχει πολλές επιλογές το μαγαζί αυτό.
Ενας πολύ καλός ατμοποιητής ειναι αυτός http://www.montecristo-shop.gr/elektroniko_tsigaro/atmopoietes_gia_elektroniko_tsigaro/aspire/atmopoietes_aspire_nautilus_mini_bvc_tank_clearomizer_2.0_ml ο οποίος σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις τη τζούρα σου όπως την θες.
Το δύσκολο είναι η μπαταρία που θα πρέπει να έχεις διάρκεια.
Μπορώ να ρωτήσω πάνω κάτω μεχρί τι ποσό φτάνεις;
LogOutGoRide
22/10/2016, 08:46
μέχρι 50 ευρώ νομίζω είναι καλά. Μην το πετάξω πάλι και πάει στράφι. Αν είναι για κάτι καλύτερο, πάω και λίγο παραπάνω.
Ο ατμοποιητής τι είναι; δουλεύει έτσι σκέτο;
Το Pico εχει καταντησει σταρτερ με τον μελο3..... γιατι δε πας κατευθείαν εκει?
Ο ατμοποιητής ειναι το μέσο αποθήκευσης και παράλληλα ατμοποιήσης.Το επάνω μέρος δηλαδή του κλαρίνου.Αποτελείται απο την αντίσταση,το τανκ,τη βάση του (deck) και το επιστόμιο (drip tip)
Το κάτω μέρος είναι η μπαταρία ή αλλιώς mod,μοντάκι.Στο mod στεγάζεται η μπαταρία μαζί με μια πλακέτα η οποια, διαχειρίζεται το ρευμα που θα στείλει στην αντίσταση του ατμοποιητή για να πάρεις εσύ τζούρα.
Οσο μεγαλύτερη η μπαταρία σε αμπερ,τόση περισσότερη ώρα ατμίζεις.Επειδή κάνεις κατανάλωση,πρέπει να πάρεις ενα mod με μεγάλα αμπερ.
Αυτό εδώ,δείχνει να είναι καλό για αρχή και οικονομικό http://www.montecristo-shop.gr/starter_kit_joyetech/ego_aio_box_by_joyetech
Το Pico εχει καταντησει σταρτερ με τον μελο3..... γιατι δε πας κατευθείαν εκει?
Θα του κοστίσει παραπάνω απο 50 ευρώ το πακέτο αυτό.
LogOutGoRide
22/10/2016, 08:57
@WiSe Αμα ήξερα και γιατί πράγμα μιλάς, μπορεί και να το έκανα :)
@7tolis κάτι που να "θυμίζει" τσιγάρο καλύτερα. Όχι δηλαδή με τέτοιο σχήμα. Μπορεί να ακούγεται (και να είναι) κουλό, αλλά έτσι θα το ήθελα, μπας και το κρατούσα και δεν το μετάνιωνα γρήγορα.
Αυτό με την ρυθμιζόμενη τζούρα ακούγεται καλό. Όσο πιο κοντά δηλαδή στο να καταλαβαίνω πως δεν κάνω κάτι διαφορετικό με τώρα. Μην τραβάω τραβάω και δεν γίνεται τίποτα. Με καταλαβαίνεται; Ελπίζω ναι :)
Πείτε μου τον συνδυασμό και θα δω για την τιμή.
Αυτό εδώ αλλά ειμαι σίγουρος πως η μπαταρία θα σε κρεμάσει.Εκτός αν δουλεύεις σε γραφείο ή κάπου που να έχεις μπρίζα κοντά.
http://www.montecristo-shop.gr/starter_kit_joyetech/ego_aio_d22_by_joyetech
Αντίσταση πάρε εξτρα την BF SS316-1.0ohm ή την BF Clapton 1.5ohm
LogOutGoRide
22/10/2016, 09:21
Στην δουλειά απαγορεύεται το κάπνισμα έτσι και αλλιώς. Στο σπίτι υπάρχει ρεύμα :lol:
Γράψτε σας παρακαλώ όλο τον συνδιασμό να δω που βρίσκομαι και μετά να σας ζαλίσω με τα υγρά :lol:
http://www.eleafworld.com/istick-pico-kit-firmware-upgradeable/
To pico ειναι το κατω κομματι. ο melo 3 που σου λεω ειναι το πανω ("το μπουκαλακι") που βιδωνει στον Pico. θα χρειαστεις και μια μπαταρια οπως βλεπεις αριστερα κατω.
Κατα τη γνωμη μου μικροτερα κιτ απο αυτο ειναι για να σπαταλαμε λεφτα γιατι εχουν μειων τα οποια θα μας κανουν να παμε σε καλυτερο. Οποτε πας κατευθειαν εκει και ξεμπερδευεις.
Αν πας σε μαγαζι θα σε κατατοπισει πληρως και θα ειναι πανευκολη αγορα. Οσο για τις γευσεις, θα εχει εκει να τεσταρεις ποια γουσταρεις κλπ.
Οι πολλες δοκιμες τσιγαρων κλπ θα σου αδειασουν τη τζεπη..... πας καπου μενεις εκει και βλεπεις και οικονομια μηνιαια.
LogOutGoRide
22/10/2016, 09:28
Ωραία. Δεν είναι στο σχήμα που είχα στο μυαλό μου, αλλά αν είναι να κάνει δουλειά το παραβλέπω.
Αν συμφωνούμε όλοι, ρίξτε και ένα λινκ για αγορά με όλα τα σχετικά που χρειάζονται για να δουλέψει, να μιλήσουμε για υγρά. Να δοκιμάσω σε κατάστημα, δύσκολο. Δοκιμάζοντας μάλλον θα γίνει η δουλειά με το όποιο ρίσκο.
http://www.montecristo-shop.gr/starter_kit_eleaf/eleaf_istick_pico_mega_kit
Αυτό δηλαδή είναι έτοιμο σε αυτά που γράψατε;
stefanos
22/10/2016, 09:28
Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ένα pico http://www.montecristo-shop.gr/Eleaf_ismoka_istick.html και από εκεί και πέρα παίζεις ανάλογα με τα γούστα σου.
Αυτό που έβαλες δεν φαίνεται να αλλάζει η μπαταρία και στο χρόνο θα χρειαστείς άλλο.
LogOutGoRide
22/10/2016, 09:34
Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ένα pico http://www.montecristo-shop.gr/Eleaf_ismoka_istick.html και από εκεί και πέρα παίζεις ανάλογα με τα γούστα σου.
Αυτό που έβαλες δεν φαίνεται να αλλάζει η μπαταρία και στο χρόνο θα χρειαστείς άλλο.
το λινκ εμφανίζει όλα τα αποτελέσματα. Κάτι συγκεκριμένο; Όταν λες ανάλογα με τα γούστα, αναφέρεσαι στα υγρά;
Μήπως όλες αυτές οι λειτουργίες το κάνουν πολύπλοκο; τι είναι δηλαδή το bypass; αυτό θέλω να αποφύγω :lol:
Ωραία. Δεν είναι στο σχήμα που είχα στο μυαλό μου, αλλά αν είναι να κάνει δουλειά το παραβλέπω.
Αν συμφωνούμε όλοι, ρίξτε και ένα λινκ για αγορά με όλα τα σχετικά που χρειάζονται για να δουλέψει, να μιλήσουμε για υγρά. Να δοκιμάσω σε κατάστημα, δύσκολο. Δοκιμάζοντας μάλλον θα γίνει η δουλειά με το όποιο ρίσκο.
http://www.montecristo-shop.gr/starter_kit_eleaf/eleaf_istick_pico_mega_kit
Αυτό δηλαδή είναι έτοιμο σε αυτά που γράψατε;
Ναι! Μια χαρα αυτο που βρηκες!
Παρε επισης αντιστασεις 1,2ohm και 1,8ohm κανθαλ να τις δοκιμασεις γιατι αυτες που εχει μεσα δε νομιζω να σου κατσουν καλα... Κατσε να σου βρω λινκ μεσα στο site.
power hornet
22/10/2016, 09:41
παρε το pico η το mega pico που βγηκε τωρα νομιζω και ειναι στα 80 watt.αλλα και τον αλλον να παρεις στα 75 που ειναι σαν αυτο που πηρα εγω μια χαρα θα εισαι μετα παιζεις αμα σε καλυπτει ο melo 3 οπως μου ειπανε τα παιδια να βαλεις κανενα nautilus gs air-ms
LogOutGoRide
22/10/2016, 09:54
Σε αυτό το mega pico, οταν κάνεις τζούρα το καταλαβαίνεις αμέσως, ή ρουφάς αρκετά μέχρι να έρθει ατμός; Είναι βασικό αυτό.
Σε αυτό το mega pico, οταν κάνεις τζούρα το καταλαβαίνεις αμέσως, ή ρουφάς αρκετά μέχρι να έρθει ατμός; Είναι βασικό αυτό.
Όλα αυτά ρυθμίζονται. Πόσος ατμός θα σου έρθει και πόσο δύσκολα θα ρουφάς είναι κάτι που ρυθμίζεται, με καλό μοντάκι ατμοποιητή.
Τι του λέτε του ανθρώπου. Για το πικο θα χρειαστείς και μπαταρία ή μπαταρίες 2 το λιγότερο. Συν μια θήκη μεταφοράς για τη μια μπαταρία. Χτσααακ του το ράψατε το κοστούμι.
Bypass στα mod είναι όταν δεν παίζει η πλακέτα και παίρνεις ρεύμα από τη μπαταρία ότι σου βγάλει. Παλιότερα έτσι ήταν τα μοντακια, χωρίς πλακέτα και λεγοντουσαν μηχανικά μοντ. Ευτυχώς σιγά σιγά τη κάνουν αυτά αλλά υπάρχουν και εδώ χρεπολάγνοι.
Με το πικο, καλό χρυσό, ωραίο μηχανάκι αλλά ξεφευγεις από το μπατζετ σου το αρχικό. Τζούρα όση θες, σε σημείο να μην αντέχεις και να δακρυζεις.
Αν δεν έχεις πρόβλημα να ανέβεις στα λεφτά, πάρε αυτό που λένε τα παιδιά.
LogOutGoRide
22/10/2016, 10:19
Να πάρω κάτι καλό. Τα ρημάδια δεν περισσεύουν όμως σίγουρα.
Ηλεκτρονικό τσιγάρο, υγρά και εξτρα μπαταρίες περνάμε το 100αρικο.
Υπάρχει κάτι που συνδυάζει όλα αυτά; Ξέρω, πολύ γενικευμένο, αλλά κάπως πρέπει να ξεκινήσω. Να δώσω 50-60 ευρώ και να κάνω την πρώτη τζούρα. Όχι τζούφια όμως. Να μην καταλάβω πως δεν κρατάω το στριφτό στο χέρι.
Υπάρχει κάτι τέτοιο ή άδικα σας κουράζω;
Τι του λέτε του ανθρώπου. Για το πικο θα χρειαστείς και μπαταρία ή μπαταρίες 2 το λιγότερο. Συν μια θήκη μεταφοράς για τη μια μπαταρία. Χτσααακ του το ράψατε το κοστούμι.
Bypass στα mod είναι όταν δεν παίζει η πλακέτα και παίρνεις ρεύμα από τη μπαταρία ότι σου βγάλει. Παλιότερα έτσι ήταν τα μοντακια, χωρίς πλακέτα και λεγοντουσαν μηχανικά μοντ. Ευτυχώς σιγά σιγά τη κάνουν αυτά αλλά υπάρχουν και εδώ χρεπολάγνοι.
Με το πικο, καλό χρυσό, ωραίο μηχανάκι αλλά ξεφευγεις από το μπατζετ σου το αρχικό. Τζούρα όση θες, σε σημείο να μην αντέχεις και να δακρυζεις.
Γιατι 2 μπαταριες? Μια χαρα ειναι με τη μια βγαζει ολη τη μερα.... αμα το εχεις πιπιλα μονο δε θα σου φτασει κατα τα αλλα μια χαρα θα του ειναι! Και γιατι να ξεφυγει ρε συ Τολη? Το μοντακι θα παρει μια μπαταρια αντιστασουλες υγρακι ετοιμος με ενα 90αρι το πολυ ειναι κυριος! Εννοειται οτι εχει βρει τη γευση του.
Υπάρχει κάτι που συνδυάζει όλα αυτά; Ξέρω, πολύ γενικευμένο, αλλά κάπως πρέπει να ξεκινήσω. Να δώσω 50-60 ευρώ και να κάνω την πρώτη τζούρα. Όχι τζούφια όμως. Να μην καταλάβω πως δεν κρατάω το στριφτό στο χέρι.
Κατα τη γνωμη μου οχι.
Η αντισταση που σου ελεγα ειναι αυτη:
371858
Ειναι 1,8ohm kanthal τη δουλευω 10 μηνες και δε την αλλαζω και καπνος και γευση καλη.
Προτιμησε υγρα ανοιχτοχρωμα να μην στην μπουκωνουν γρηγορα.
Το πακετάκι το τελευταίο που σου έβαλα τη κάνει τη δουλειά του. Σαφώς και αυτό που λένε τα παιδιά είναι εξαιρετικό και δίνει πολύ περισσότερες επιλογές. 23 ευρώ που κοστίζει το πρώτο για να μπεις στον χώρο, είναι τζάμπα σχεδόν. Απ την άλλη, το πικο σαν μοντ είναι κάτι που θα σου μείνει καιρό. Μια ένσταση μόνο στον ατμο/τη γιατί δεν τον έχω δουλέψει τον lemo πολύ ώρα και δε ξέρω τι ρόλο βαράει. Αν σου βγει αεράτος, τον ήπιες.
2 μπαταρίες. Μια ίσον καμία.
Τζουφια τζούρα δε τίθεται τέτοιο θέμα.
stefanos
22/10/2016, 10:39
Μακροπρόθεσμα (σε χρονικό ορίζοντα 6μήνου) συμφέρει και μπορεί να αρχίσει με μιά μπαταρία (το pico είναι Pass through).
Στην τελική για ένα καπνιστή το οποιοδήποτε κόστος του ηλεκτρονικού είναι πραγματικά αστείο.:)
Αστείο είναι αλλά ο άνθρωπος θέλει να κρατήσει το κόστος χαμηλά και να κάνει και δουλίτσα. Θέλει να πάρει μια εικόνα του πως είναι. Αν θα του κάνει, παίρνει και Vicius ant μοντακι μετά με hurricane χρυσό. 1500 ευρώ και τα 2 μαζί.
Στην τελική για ένα καπνιστή το οποιοδήποτε κόστος του ηλεκτρονικού είναι πραγματικά αστείο.:)
:a013::beer:
LogOutGoRide
22/10/2016, 11:24
Ευχαριστώ παιδιά! Βλέπω τις προτάσεις σας και επιλέγω!
LogOutGoRide
22/10/2016, 22:02
Κάτι τελευταίο.
Μέχρι πόση αντίσταση "σηκώνει" το pico mega;
Ταιριάζουν αρκετές αντιστάσεις τις αγοράς;
basilis_k6
22/10/2016, 22:16
παρε μεταχειρισμένα. Εγω έδωσα μοντάκι 30αρι μαζι με tron για 15 ευρω. του έστησα και μια clr των 4ων ευρω και μαζι με μπαταρια 10 ευρω ειναι ετοιμος. σύνολο 30ευρω και για 6 μηνες μονο υγρα και αντισταση που την στηνω παλι εγω αλλα και μονος οτυ μπορει αν θελει.
αν θες καινουργια παρε απεξω που παιζουν πολύ καλες τιμες.
LogOutGoRide
22/10/2016, 22:18
Και αυτό γίνεται.
Υπάρχει κάποια πρόταση από εδώ;
basilis_k6
22/10/2016, 22:22
εγω το εδωσα οπως σου ειπα αλλα μπες στο vaping gr και χτυπα καποια αγγελια.
να μια
2. eVic VTC Mini μαύρο ( αγορασμένο από Ελλάδα ), σε άριστη κατάσταση ( εκτός από τα κλασσικά μικροσημαδάκια γύρω από τον κονέκτορα ), στην συσκευασία του μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Θα δοθούν ως δώρα: Μπαταρία LG HG2, μπαταρία Samsung INR 25R, και δύο άσπρες – γαλακτερές θήκες. Τιμή 30 ευρώ.
το μοντ αν δουλευεις κανθαλ (σε καλυπτει για παντα, εγω δοκίμασα και τα αλλα ομως γυρισα πισω) πρεπει να ειναι 75w το πολύ και να παιρνει μπαταριες. Ασε τα κλειστα με τις δικες τους μπαταριες γιατι μεχρι να φορτισει θα αγοράζεις τσιγαρα.
μοντ θα βρεις ευκολα. ατμο που να εχει αυτα που θες ΕΣΥ θα πρεπει να δοκιμάσεις. Ξεκίνα με εναν απλο εμποριου που δεν ειναι τιγκα αερατος και κανει 15-20 ευρω.
Mεγειες μου, μολις κανω καμια 20ml θα γραψω εντυπωσεις.
Δεν βαζω selfie με άτμισμα γιατί το ντουμανι με 50-50 υγρό ειναι απίστευτο. Με 70-30 δεν βλέπεις τίποτα γυρω σου.
371917371918
Bob_o_mastoras
22/10/2016, 23:53
Τι ατμοποιητης ειναι αυτο κυριε Ελευθερε Σκοπευτα...;;;
Επισης, τραβας πνευμονικες με 50-50...;;; Ζορικο λαρυγγι...
snip τι βλέπουμε στη φωτό? (εκτός απ' το vtc?):lol:
Bob_o_mastoras
22/10/2016, 23:58
Δεν μου λετε...
Ακουσα για κινδυνο εμφανισης χρονιαςς αποφρακτικης πνευμονοπαθιας λογω υγρου απο χρονια χρηση ηλεκτρονικου...
Ισχυει..;;;
Επισης οτι ανεβαζει τη χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια...
basilis_k6
23/10/2016, 00:04
Δεν μου λετε...
Ακουσα για κινδυνο εμφανισης χρονιαςς αποφρακτικης πνευμονοπαθιας λογω υγρου απο χρονια χρηση ηλεκτρονικου...
Ισχυει..;;;
fb?
Δεν μου λετε...
Ισχυει..;;;
Εμένα η χοληστερίνη μου είναι στο 167 μετά από μπριζόλες.
Τα τριγλυκερίδια τι είναι?
:lol:
Bob_o_mastoras
23/10/2016, 00:21
fb?
facebook εννοεις..;; Οχι, δεν εχω κατ'αρχην. Μου το ειπε ενας επισης ατμιστης.
Εμένα η χοληστερίνη μου είναι στο 167 μετά από μπριζόλες.
Τα τριγλυκερίδια τι είναι?
:lol:
Τα τριγλυκερίδια είναι ένα είδος λιπιδίων που υπάρχουν στο αίμα. Όταν τρώμε, το σώμα μας μετατρέπει τις θερμίδες που δε θα χρησιμοποιήσει άμεσα (ως ενέργεια) σε τριγλυκερίδια.
LogOutGoRide
23/10/2016, 05:03
Τι είναι οι πνευμονικές τζούρες;
Τι θα πει αεράτο υγρό;
Κάτι τελευταίο.
Μέχρι πόση αντίσταση "σηκώνει" το pico mega;
Ταιριάζουν αρκετές αντιστάσεις τις αγοράς;
Ό,τι θες σηκώνει το pico αρκει ο ατμο/της να εχει διάμετρο εως και 23 mm.To 90% 23 mm ειναι μη σε αγχώνει αυτό.
http://www.310.gr/alleria-rta-augvape
Velocity deck και το ντουμάνι θα είναι ανεπανάληπτο στάνταρ!
Δεν μου λετε...
Ισχυει..;;;
Επίσης λένε πως υπάρχει Αγιος Βασίλης :D
Τι είναι οι πνευμονικές τζούρες;
Τι θα πει αεράτο υγρό;
2 είδη τζούρας υπάρχουν. Η τσιγαρίσια (MTL Mouth To Lung) οπου δλδ,ρουφάς και μετά κατεβάζεις τον ατμό στα πΛεμόνια,και η πνευμονική οπου ρουφάς κατευθείαν στα πΛεμόνια με βαθειά εισπνοή.Οι πνευμονικές για να γίνουν θέλει αεράτο ατμο/τη,δλδ να έχει μεγάλες οπές αέρα για να μπορεί να περάσει ο αέρας.
Αεράτο υγρό δεν υπάρχει τέτοιος όρος,κάπου θα το μπέρδεψες με τη φράση αεράτη τζούρα,ο,τι δλδ ο ατμο/της τάδε είναι αεράτος για πνευμονικές-αεράτες τζούρες.
Στις πνευμονικές το υγρό δε θέλει πολλή νικοτίνη γιατί θα πάρεις το λαρύγγι στα χερια σου θα κλαίς για ημέρες σε εμβρυακή στάση.
@Sniper δώσε γκάζι :beer:
Τον Alleria της Augvape (ο Μage θα αργησει λίγο ακόμα).
Η καμπάνα είναι από πυρέξ και βλέπεις το στήσιμο που έχεις κάνει (και σε τι κατάσταση βρίσκεται), έλεγχος ροής από το drip tip, αέρας απο κάτω, γέμισμα από πάνω, διαρροές 0 μέχρι στιγμής.
..
http://www.310.gr/alleria-rta-augvape
Velocity deck και το ντουμάνι θα είναι ανεπανάληπτο στάνταρ!
...
@Sniper δώσε γκάζι :beer:
Ναι ρε, το πήγαινα ψαχτά, δεν είχα άτμο με έλεγχο ροής ξανά.\
44W και είναι σαν να εχω dripper....
(O Nobunaga παραμένει στην wishlst βεβαια)
Την country camo στολή του, σε τραπεζάκι. :D
Τον Alleria της Augvape (ο Μage θα αργησει λίγο ακόμα).
Η καμπάνα είναι από πυρέξ και βλέπεις το στήσιμο που έχεις κάνει (και σε τι κατάσταση βρίσκεται), έλεγχος ροής από το drip tip, αέρας απο κάτω, γέμισμα από πάνω, διαρροές 0 μέχρι στιγμής.
Φερ'τον εδώ βρε, να σου δείξω πώς γίνεται. .....:lol:
Πρωτότυπη κατασκευή( η γυάλινη καμπάνα )!
Δεν μου λετε...
Ισχυει..;;;
Και πόσα άλλα... Είναι σαν αυτά τα καινούργια ναρκωτικά που δεν χρειάζεται καν να τα πάρεις-και μόνο που τα βλέπεις εθίζεσαι, γίνεσαι, πουτάνα, τσαντάκιας κλπ... :D (τζιμάκος clopyright...)