View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
basilis_k6
17/06/2016, 16:55
Ναι παλικάρι μου. Σε αντίσταση 1.8 δε βάζεις 5 volt. Ότι αντίσταση και να έχεις, αν ξέρεις στα πόσα volt σε βολεύει, τα watt είναι εντελώς διακοσμητικά.
πες τα ρε μεγαλε! και εχουν φρικαρει ολοι με τα watt. ολοι σου πετανε ενα "παιξε στα 14 βατ εισαι οκ" και νομιζουν οτι βγαζει και νοημα. ενας ελεγε οτι πρεπει να βγαλουν τα βολτ απο τα μοντ...
λοιπόν. Το μάνουαλ λέει τόσο. Η εμπειρία μου λέει τόσο. Η αντίσταση πάνω λέει τόσο.
το "αλλιώς θα πάθεις κακό" είναι άκυρο σαν επιχείρημα (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%C F%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82)
(και είναι αλάχου άκμπαρ)
λοιπόν. Το μάνουαλ λέει τόσο. Η εμπειρία μου λέει τόσο. Η αντίσταση πάνω λέει τόσο.
το "αλλιώς θα πάθεις κακό" είναι άκυρο σαν επιχείρημα (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%C F%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82)
(και είναι αλάχου άκμπαρ)
361174
361178
Smok TF RTA με G2 deck. Ιτς νάις. Περιμένω και το G1 deck
Το g1 είναι μονής αντίστασης;
Πρέπει να παίζει δυνατά αυτός ο smok απο ό,τι έχω διαβάσει.Πας για δράκος εύκολα.
G1 μονή, ναι.
Παίζει δυνατά, ναι.
:)
Nextasis review
Άριστη κριτική,210 ευρώ.Σαφώς αποτρεπική η τιμή.
https://www.youtube.com/watch?v=2WPcZDcJJJY
http://health.in.gr/news/scienceprogress/article/?aid=1500085456 :smokin:
Θα μπορούσε να συμβαίνει και αυτό όντως.Ετσι και αλλιώς πειραματόζωα είμαστε.
Η ερευνα πασχει απο παντου. Οι καπνιστες ποσα χρονια καπνιστες ηταν? Οι ατμιστες ποσα? Ηταν πριν καπνιστες και αυτοι?
Ισως θα επρεπε να παρει μη καπνιστες και να τους κανει πειραματοζωα με το τσιγαρο και το ΗΤ και να δει αποτελεσματα. Και οχι μονο 12. Δεν στεκει σαν στατιστικη.
Για τη μελέτη των επιδράσεων του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε γονίδια τα οποία βοηθούν τους αεραγωγούς του ανώτερου αναπνευστικού να καταπολεμήσουν δυνητικά επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς, η Δρ Τζασπερς έθεσε υπό ιατρική αξιολόγηση 13 μη καπνιστές, 14 καπνιστές και 12 χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Κάθε συμμετέχων τηρούσε ένα ημερολόγιο καπνίσματος/χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου.
ΤΟ ειδα αυτο.... Αλλα οι μη καπνιστες δε καπνιζανε. Ετσι δεν ειναι?
ΤΟ ειδα αυτο.... Αλλα οι μη καπνιστες δε καπνιζανε. Ετσι δεν ειναι?
Αυτό σημαίνει μη καπνιστής...
Αυτό σημαίνει μη καπνιστής...
Ναι σκοπευτη δεν αντιλεγω. Αλλα τι νοημα εχει να κανεις ερευνες σε εναν ατμιστη που πριν ηταν καπνιστης και να τον συγκρινεις με καπνιστη? Που ξερουμε οτι τα γονιδια αυτα δεν ειναι επηρεασμενα ηδη απο το τσιγαρο? Γιατι δεν εκαναν σε καποιον που δεν ηταν καπνιστης και να τεσταρουν το ΗΤ?
Εσας σας καλυπτει η ερευνα?
Ναι σκοπευτη δεν αντιλεγω. Αλλα τι νοημα εχει να κανεις ερευνες σε εναν ατμιστη που πριν ηταν καπνιστης και να τον συγκρινεις με καπνιστη? Που ξερουμε οτι τα γονιδια αυτα δεν ειναι επηρεασμενα ηδη απο το τσιγαρο? Γιατι δεν εκαναν σε καποιον που δεν ηταν καπνιστης και να τεσταρουν το ΗΤ?
Εσας σας καλυπτει η ερευνα?
Δεν έχω τις γνώσεις για να απορρίψω μια έρευνα, εφόσον γίνεται δεκτή από την επιστημονική κοινότητα.
Εσύ τι ζόρι τραβάς; Ήθελες να κόψεις και το ηλεκτρονικό αν δεν κάνω λάθος.
Δεν έχω τις γνώσεις για να απορρίψω μια έρευνα, εφόσον γίνεται δεκτή από την επιστημονική κοινότητα.
Εσύ τι ζόρι τραβάς; Ήθελες να κόψεις και το ηλεκτρονικό αν δεν κάνω λάθος.
Δε μιλας ομορφα.
Φυσικα και ηθελα αλλα ηθελα πιο μακρια αποθεραπεια νικοτινης τελικα.
Το θεμα με τις ερευνες ειναι οτι δεν εχουν λεπτομεριες το αρθρο δεν εχει λινκ να σε πεταει στην επισημη σελιδα και εσυ πρεπει να κανεις τον Σερλοκ Χολμς και τελικα να δεις οτι η ερευνα ειναι γτπ καβαλα.
Δε μιλας ομορφα.
....
Eίναι που δεν σου 'τυχε να με ακούσεις να μιλάω άσχημα. :lol:
Γενικά, εγώ δεν δίνω καμία βάση σε δημοσιεύματα, εξειδικευμένων θεμάτων, στα οποία φυσικά ο δημοσιογράφος/ρεπορτερ/ερευνητής Πρίφτης δεν έχει ιδέα (*)... Αλλά δεν μπορώ
και να απορρίψω την ίδια την έρευνα. Να μου πεις ότι το δείγμα είναι μικρό, να το καταλάβω, απο αυτά που θυμάμαι απο 2 χρόνια στατιστική στο πανεπιστήμιο.
(*)Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, δημοσιογράφος λεει: "Πήρε το πιστόλι κι έπαιξε ρώσσικη ρουλέτα" :lol:
Πάντως με ένα τυχαίο γκουγκλάρισμα που έκανα (στο site που δημοσιεύει τις έρευνες), βγάζει και άλλα άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
πχ http://www.the-aps.org/mm/hp/Audiences/Public-Press/2015-25.html αν είναι ΓΤΠΚ ή όχι φυσικά δε μπορούμε να το γνωρίζουμε, δε παύει όμως να είναι μια κάποια έρευνα.
Εγω ξερω οσες ερευνες βγηκανε και μαλιστα μια τελευταια που θα την θυμαστε, τρεξανε να την παρουν πισω.
Γουγλαρα και γω αλλα κατι πειστικο δε βρηκα..... Αν ειχα βρει θα το ειχε βρει και ο ΑΝΤ1 και θα το βλεπαμε στο κεντρικο δελτιο :lol: :p
edit: Ενταξει οντως υπαρχει αρθο αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο εξειδικευμενα....... Επισης η ερευνα ειναι απο περσυ, Για να μην εχει παρει διαστασεις παει να πει οτι δε στεκει μαλλον.
Επιγραμματικά και σε ελευθερη μετάφραση.Μια έρευνα αρχικά δημοσιεύεται εφόσον έχει επαληθευθεί και παρακολουθηθεί απο ανεξάρτητους επιστήμονες, οι οποιοι, θέτουν κάποια στάνταρ ως προς την διεξαγωγή της έρευνας.Αυτο γίνεται για να μη γράψει κάθε Dr.Stein (Helloween) ο,τι του ατμίσει.
Αναλυτικότερα ΕΔΩ (http://www.eufic.org/article/el/artid/the-scientific-peer-review-process/)
Επι του άρθρου τώρα.Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό μιας και η έρευνα ειναι συνεχής πάνω στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Σε αναμονή σχολιασμού λοιπόν του Dr.Φαρσαλινού (http://www.e-cigarette-summit.com/speaker/dr-konstantinos-farsalinos/) ο οποίος διεξάγει και δικές του έρευνες και το πιθανότερο να έχει ήδη σχολιάσει μιας και είναι παλιά η έρευνα.
nikos_abel
22/06/2016, 11:20
ο,τι του ατμίσει.
Αυτό κρατάω :lol:
HolyDiver
22/06/2016, 11:23
:a44:
Μάλιστα, δημοσιεύτηκαν ευρήματα της έρευνας και όχι η ίδια έρευνα. Κλασική τακτική, για να προκαλέσουμε ντόρο και να αποκομίσουμε funds ώστε να κάνουμε καμιά έρευνα ακόμα και να βάλουμε και κάνα φράγκο στη τσέπη. Ούτε 15 άτομα :lol::lol::lol::lol:. , μιλάμε για επιστήμη όχι μ@λακίες. Δημοσιογράφος - εφημερίδα αρθογραφούν για μια "έρευνα" 15 ατόμων που δεν έχει δημοσιευτεί, ώστε να εξεταστεί η μεθοδολογία της και να αναπαραχθούν τα αποτελέσματα της από άλλους ερευνητές, μπλέκουν μέσα και καρκίνο,χαπ, εμφύσημα και όλα ωραία και καλά:cry:.
Και ας υποθέσουμε ότι η έρευνα έιναι legit, έγκυρη. Πως ακρίβως επηρεάζει τους ατμιστές μπορούμε να το μετρήσουμε? Βραχυπρόθεσμα σίγουρα αφού υπάρχουν πια εκατομμύρια ατμιστές οι οποίοι θα έπρεπε να έιναι μόνιμα γριπωμένοι αφου το ανοσοποιητικό τους δεν δουλεύει λόγω ατμίσματος.
Και να το πάμε τώρα στα σοβαρά, οι συγκεκριμένοι "ερευνητές" υποστηρίζουν δηλαδή ότι το άτμισμα απενεργοποιεί εν μέρη το ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι? Υπερβάλλον ανοσοποιητικό σύστημα = αυτοάνοσα νοσήματα, άρα μιλάμε για την ανακάλυψη της εικοσαετίας:rolleyes:
Κάποιος dr Ιωαννιδης έχει κάνει αντικέιμενο της έρευνας του την αξιοπιστία και τη εγκυρότητα των ιατρικών ερευνών. Ξέρετε τώρα, μιλάμε για έρευνες στις οποίες βασίζονται ιατρικές πρακτικές και οι αντικροούμενες συμβουλές τύπου: μη τρως αυγά-φάε αυγά, ΟΧΙ αλάτι, το κρέας είναι καρκινογόνο κτλ. Το αποτέλεσμα της έρευνας του έδειξε ότι σχεδόν το 90% των δημοσιευμένων ερευνών σε ιατρικά journals ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Η μελέτη του http://journals.plos.org/plosmedicine/article?id=10.1371/journal.pmed.0020124 είναι το πιο αναγνωσμένο-κατεβασμένο ιατρικό paper και κανένας δεν έχει τολμήσει να το αμφισβητήσει. Φυσικά καμιά ιατρική πρακτική δεν άλλαξε, και τα περιοδικά υγείας συνεχίζουν να δημοσιεύουν τις μπούρδες τους χωρίς καμμιά ντροπή.
Ακόμα πιστεύετε ότι η χοληστερόλη κάνει κακό ε????:rotflmao:
On topic, τωρα.
Έχει δοκιμάσει κανείς το smok-micro με τσιγαρίσια (επισκευάσιμη) κεφαλή? Λέει τίποτα? Για φίλο τον θέλω, εγώ προτιμώ δράκους. :a44:
Πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!! :beer:
http://www.topontiki.gr/article/174820/tha-apagoreytei-ilektroniko-tsigaro-se-esoterikoys-horoys-entones-antidraseis
:smokin:
http://www.topontiki.gr/article/174820/tha-apagoreytei-ilektroniko-tsigaro-se-esoterikoys-horoys-entones-antidraseis
:smokin:
Αποφασιζομεν και διατασσομεν!
Λοχος.... ΑΡΜ!
nikos_abel
23/06/2016, 08:54
Αντμιν και μοντς, αφήστε τις άσχετες δουλειές και κοιτάχτε να βρείτε εμότικον με ηλεκτρονικό τσίγαρο και πίπες
361479
κοιτάχτε να βρείτε εμότικον με ηλεκτρονικό τσίγαρο και πίπες
361490
πάντως, να θυμάστε, αν ψάξεις αρκετά, θα βρεις πως οτιδήποτε είναι επικίνδυνο
"η ζωή είναι μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια με 100% θνησιμότητα"
εδώ έχω αιμάτωμα στην υπόφυση που μπορεί να σκάσει από στιγμή σε στιγμή και να με στείλει σε δευτερόλεπτα
καβαλάω μηχανή
αναπνέω τον αέρα της αθήνας
τρώω αγελάδα και γουρούνι με το κιλό μα ούτε αγελάδα έχω δει μήτε γουρούνι να βόσκει όπου και να έχω πάει (εννοώ ότι ανάθεμα κ αν ξέρουμε τι ποιότητας κρέας είναι)
παίζω frogger με τα αυτοκίνητα προσπαθώντας να διασχίσω το δρόμο
το πρωί προχθές-παραπροχθές είχε 31 βαθμούς στη σκιά στις 7 το πρωί
και θα ανησυχήσω για τον ατμό; η μία γιαγιά μου μια ζωή πάνω από την κουζίνα, το φούρνο, το μαγκάλι και τη χόβολη να εισπνέει ό,τι σκατά ατμούς, καπνούς και μικροσωματίδια μπορεί να φανταστεί κανείς, έφτασε 90 φεύγα... τελικά πέθανε επειδή βαρέθηκε. Έπεσε για ύπνο και στοπ.
αυτό που πάνε να κοντρολάρουν τους βραστήρες είναι ψηφοθηρία ("ακούσαμε ότι είναι της μόδας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και αφού δεν έχετε ξανακούσει για αυτά, καθ'ότι κλασικοί νεάντερταλ, τα φοβάστε...τσιγάρα; και ηλεκτρονικά;! δύο φορές σατανικά!! ... Εμείς επειδή ενδιαφερόμαστε για την υγεία σας, θα τα απαγορέψουμε, θα τα φορολογήσουμε και θα τα κρύψουμε!") και ευρωθηρία ("τί; ο κόσμος αγοράζει ηλεκτρονικά τσιγάρα αντί για τσιγάρα και χάνουμε σε φόρους!;;!!")
nikos_abel
23/06/2016, 11:56
πάντως, να θυμάστε, αν ψάξεις αρκετά, θα βρεις πως οτιδήποτε είναι επικίνδυνο
"η ζωή είναι μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια με 100% θνησιμότητα"
εδώ έχω αιμάτωμα στην υπόφυση που μπορεί να σκάσει από στιγμή σε στιγμή και να με στείλει σε δευτερόλεπτα
καβαλάω μηχανή
αναπνέω τον αέρα της αθήνας
τρώω αγελάδα και γουρούνι με το κιλό μα ούτε αγελάδα έχω δει μήτε γουρούνι να βόσκει όπου και να έχω πάει (εννοώ ότι ανάθεμα κ αν ξέρουμε τι ποιότητας κρέας είναι)
παίζω frogger με τα αυτοκίνητα προσπαθώντας να διασχίσω το δρόμο
το πρωί προχθές-παραπροχθές είχε 31 βαθμούς στη σκιά στις 7 το πρωί
και θα ανησυχήσω για τον ατμό; η μία γιαγιά μου μια ζωή πάνω από την κουζίνα, το φούρνο, το μαγκάλι και τη χόβολη να εισπνέει ό,τι σκατά ατμούς, καπνούς και μικροσωματίδια μπορεί να φανταστεί κανείς, έφτασε 90 φεύγα... τελικά πέθανε επειδή βαρέθηκε. Έπεσε για ύπνο και στοπ.
αυτό που πάνε να κοντρολάρουν τους βραστήρες είναι ψηφοθηρία ("ακούσαμε ότι είναι της μόδας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και αφού δεν έχετε ξανακούσει για αυτά, καθ'ότι κλασικοί νεάντερταλ, τα φοβάστε...τσιγάρα; και ηλεκτρονικά;! δύο φορές σατανικά!! ... Εμείς επειδή ενδιαφερόμαστε για την υγεία σας, θα τα απαγορέψουμε, θα τα φορολογήσουμε και θα τα κρύψουμε!") και ευρωθηρία ("τί; ο κόσμος αγοράζει ηλεκτρονικά τσιγάρα αντί για τσιγάρα και χάνουμε σε φόρους!;;!!")
Αυτό μόνο.
Μια χημική ανάλυση στο νερό που πίνουμε και εύκολα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι επικίνδυνο να ξανά πιούμε νερό.
Μια χημική ανάλυση στο νερό που πίνουμε και εύκολα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι επικίνδυνο να ξανά πιούμε νερό.
Όταν η μόλυνση του περιβάλλοντος από ανθρώπινη δραστηριότητα έχει φτάσει στην άβυσσο (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500085720), καταλαβαίνουμε πως οι μέρες της αφθονίας είναι μετρημένες.
simintzis
24/06/2016, 12:24
Σαν πιο βασικό θεωρώ ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εξαπάτηση της γνώμης του κοψίματος του τσιγάρου. Ή κόβεις το τσιγάρο μαχαίρι ή συνεχίζεις και καπνίζεις. Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν.
Σαν πιο βασικό θεωρώ ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εξαπάτηση της γνώμης του κοψίματος του τσιγάρου. Ή κόβεις το τσιγάρο μαχαίρι ή συνεχίζεις και καπνίζεις. Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν.
Κανεις δεν λεει οτι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι μεθοδος κοπης του καπνισματος και ουτε προωθειται επισημα με αυτο το σκεπτικο. Υπαρχουν ομως πολλοι ανθρωποι που το εκοψαν με αυτο το τροπο. Κατα την προσωπικη μου αποψη μια αποθεραπεια απο τη νικοτινη μπορει να γινει πιο ομαλα μεσω αυτου.
basilis_k6
24/06/2016, 13:11
Είπε δεν υπάρχουν παιδιά. Το είπε, τέλος.
Ηλεος.... Δεν ξέρω ποιο κομμάτι της δήλωσης σου είναι χειρότερο. Και ναι το ητ είναι αποδεδειγμένα η μόνη επιτυχημενη μέθοδος διακοπής ever. Αλλά.αν εσύ διαφωνεις θα έχεις δίκιο μάλλον....
nikos_abel
24/06/2016, 13:27
Καλά, ππρια κόψαμε εγώ αλλά τέλος πάντων.....
Ότι ελαττώσαμε το κάπνισμα πολλοί το ελαττώσαμε πολύ.
Πρέπει να πάω για τσεκάπ...κατάφερα να σπάσω 2 πυρεξάκια του Goblin Mini...ή εγώ έχω πάθει πάρκινσον ή αυτά είναι πολύ ευθραυστα 2/2 σε 4 μέρες με 2 πεσίματα μόνο! :a018::a018:
Αυτό που ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να το ψάξει καθόλου με ξεπερνάει! Ειδικά όταν το κάνει σα να κατέχει την απόλυτη αλήθεια, σα να γνωρίζει το μυστικό που αγνοούν οι άλλοι!
Λίγες σελίδες πιο πίσω έβαλα ένα λινκ που έλεγε ότι στην Αγγλία το ΗΤ συνταγογραφείται καθότι τα στοιχεία είναι πλέον αρκετά ότι το ΗΤ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό λιγότερο βλαβερό απ' το κανονικό τσιγάρο και διότι έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικότατο στην απεξάρτηση απ' την συνήθεια του τσιγάρου και τον εθισμό της νικοτίνης. Και αυτό το λέει αυτό ο Ιατρικός σύλλογος της Αγγλίας.
Είναι προτιμότερο και σαν εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος για έναν καπνιστή.
Κάποιος μη καπνιστής που σκέφτεται όμως να ξεκινήσει το κανονικό τσιγάρο μπορεί να κάνει ηλεκτρονικό και να αποφύγει τον εθισμό στην νικοτίνη ενώ παράλληλα θα βλάψει τον εαυτό του λιγότερο.
Όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες γι αυτούς που δε θέλουν να απαρνηθούν την αγαπημένη τους συνήθεια. (ή να την αντικαταστήσουν με μια άλλη πολύ λιγότερο βλαβερή)
Παρακαλώ συνεχίστε αν θέλετε αλλά το ΗΤ έχει μια δεκαετία πλέον και παρ' ότι τα πρώτα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν χειρότερα (πιο βλαβερά) απ' αυτά που έχουμε σήμερα, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα δείγμα ότι προκαλεί κάτι χειρότερο απ' το κανονικό τσιγάρο.
HolyDiver
25/06/2016, 21:18
Πρέπει να πάω για τσεκάπ...κατάφερα να σπάσω 2 πυρεξάκια του Goblin Mini...ή εγώ έχω πάθει πάρκινσον ή αυτά είναι πολύ ευθραυστα 2/2 σε 4 μέρες με 2 πεσίματα μόνο! :a018::a018:
Πάμε μαζί:lol:, ρίχνω προχθές τον bellus, γίνεται κομμάτια. Στα @@ μου σκέφτομαι, έχω ανταλλακτικό τζαμάκι. Το αλλάζω, βάζω υγρό, κάνω 3 τζούρες, πάω να το ακουμπησω στο τραπέζι, πέφτει κάτω και γίνεται κομμάτια με τη μία:look::bigcry:
Να βαλω κι εγω το λιθαρακι μου.
Καπνιζα 3 πακετα την ημερα πρινς μαυρο η σκληρο απο τ αφορολογητα,ειμαι οδηγος διεθνων μεταφορων που σημαινει 20 με 25 μερες το μηνα ειμαι μεσα σ ενα κλουβι μονος.
Το πηρα περιπου Οκτωμβριο-Νοεμβριο,εμαθα να το δουλευα στοιχειωδος περιπου Απριλιο-Μαιο και απο της 11 Μαιου το εκοψα και μονο ατμιζω.
Ουτε νευρα,ουτε πεινα,ουτε τιποτα αλλα ουτε και βιασυνη,δεν ξερω αν κανει η οχι ξεκινησα τον ατμο και 1 πακετο για κανα 2-3 μερες,μετα 1 την βδομαδα,παραληλα με τον ατμο παντα ωσπου ειπα να μου κανω δωρο στα γενεθλια μου και εκοψα το τσιγαρο.
Δεν ειναι αναγκη να το κοψεις με τη μια,τοσα χρονια καπνισματος,μερικοι μηνες ακομη δεν πειραζουν,σιγα σιγα,μακρινους στοχους
Δεν υπαρχη λογος για μαχαιρι,σακατευεις τον οργανισμο σου και τα νευρα σου τσαταλια.
simintzis
27/06/2016, 12:27
Κατα την προσωπικη μου αποψη μια αποθεραπεια απο τη νικοτινη μπορει να γινει πιο ομαλα μεσω αυτου. Όσους έχω δει με ηλεκτρονικό τσιγάρο το έχουν πάρει με το σκεπτικό να το κόψουν κάποια στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν μετά από καιρό να το αποχωρίζεται. Κι αυτό γιατί στην ουσία είναι κόψιμο μίας κακής συνήθειας. Και η συνήθεια στην ουσία είναι η κίνηση από το χέρι στο στόμα. Όλα είναι εγκεφαλικά. Και σου μιλάει κάποιος που κάπνιζε δυομιση πακέτα την ημέρα και το έχει κόψει μαχαίρι εδώ και πολύ καιρό.
simintzis
27/06/2016, 12:31
Είπε δεν υπάρχουν παιδιά. Το είπε, τέλος.
Ηλεος.... Δεν ξέρω ποιο κομμάτι της δήλωσης σου είναι χειρότερο. Και ναι το ητ είναι αποδεδειγμένα η μόνη επιτυχημενη μέθοδος διακοπής ever. Αλλά.αν εσύ διαφωνεις θα έχεις δίκιο μάλλον....
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν μετά από πολύ καιρό να αποχωρίζεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κι αυτό γιατί στην ουσία είναι κόψιμο μίας κακής συνήθειας, και τη συνήθεια ή την κόβεις ή όχι. Και η συνήθεια στην ουσία είναι η κίνηση από το χέρι στο στόμα. Όλα είναι εγκεφαλικά. Και σου μιλάει κάποιος που κάπνιζε δυομιση πακέτα την ημέρα και το έχει κόψει μαχαίρι εδώ και πολύ καιρό.
dimis_gr
27/06/2016, 12:43
Χρόνια καπνιστής προσπάθεις αρκετές να το κοψώ αλλά είχα καταφέρει να το μειώσω σε 1 πακέτο μέρα και το πάλευα 1 πακέτο το 2μερο αλλά παντα ένιωθα να το στερούμαι. Τότε αγόρασα ένα ηλ τσιγάρο τα κλασικά σταρτερ του 30ευρου σαν στυλο 7-8 μήνες το κράτησα χωρίς τσιγάρο ή σπάνια δλδ 1-2 τον μήνα τσιγάρα αλλά με ενοχλούσαν τα ζουμιά που έβαζα γιατί τότε δεν γνώριζα. Οπότε ξανα 1 χρόνο κάπνισμα. Όπου μια μέρα είπα τέλος θα αρχίσω το ηλεκτρονικό πάλι είχα πάρει ερεθισμα και απο κανα 2 φίλους που είχανε κάτι πιο περίεργα ηλκτρονικά με μπαταρίες κατι ατμοποιητές. Ψάχτηκα και πλέον από Οκτ είμαι μόνο με ηλεκτρονικό σε σημείο που το τσιγάρο με αναγουλιάζει στην μυρωδιά και μόνο. Δεν έχω κάνει ούτε ένα τσιγάρο και ούτε πρόκειται.
Για τεχνικές λεπτομέρειες:
-Υγρά φτιάχνω μόνος μου τα παραγγέλνω και απ' έξω με κανα 2-3 άτομα ακόμα και τα πέρνουμε σε λίτρα γεύσεις και βάσεις και μας βγαίνουν πολύ φθηνά
-Ατμοποιητες έχω ένα kayfun v4 με 12άρα νικοτ και πλέον δουλεύω αεράτο με 5άρα νικότ.
-Βοxaki είχα eleaf tc40 καλό αλλά δεν σήκωνε τον αεράτο οπότε cuboid 150ari με 2*3000mah LG και ξεμπέρδεψα.
-Βάσεις χρησιμοποιώ πλέον Pink mulle
-Καπνικά υγρά δεν κάνω καθόλου αλλά μόνο φρούτα και ανάλαφρα γενικά. Πλέον το βλέπω σαν ναργιλεδάκι και όχι τσιγάρο.
simintzis
27/06/2016, 12:50
Δεν ειναι αναγκη να το κοψεις με τη μια,τοσα χρονια καπνισματος,μερικοι μηνες ακομη δεν πειραζουν,σιγα σιγα,μακρινους στοχους
Δεν υπαρχη λογος για μαχαιρι,σακατευεις τον οργανισμο σου και τα νευρα σου τσαταλια.
Το είχα δοκιμάσει κι αυτό φίλε μου το σιγά σιγά αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κόψω έτσι, δηλαδή να κόψω ότι καπνίζεται, είτε αυτό λέγεται τσιγάρο, είτε αυτό λέγεται ηλεκτρονικό τσιγάρο ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται και να καπνίζεται.
Μπορείτε να καταλήξετε κάπου ή μπήκατε εδώ να χαλάσετε το πάρτυ αυτών που τους αρέσει;
nikos_abel
27/06/2016, 13:21
Πάντως (αν και καπνίζω ακόμη * ) σήμερα έπαθα ένα περίεργο.
Όπως πήγαινα χαλαρά με το μεκανάκι το πρωί, πέρασα μπροστά από έναν τύπο ο οποίος κάπνιζε.
Έτυχε και πέρασε το κεφάλι μου μέσα από τη τζούρα που εξέπνευσε.
Αναγούλα, αηδία, βρώμα.
* έχω κόψει εδώ και χρόνια το πρωϊνό κάπνισμα. Θα ανάψω (αν ανάψω) τσιγάρο - πίπα - πούρο - αργιλέ το νωρίτερο στις 10 το πρωί
και σηκώνομαι στις 6:00.
* δεν δηλώνω ότι έχω κόψει το κάπνισμα για ψυχολογικούς λόγους. Όταν το σκέφτομαι, το πακέτο αγοράζεται τελειώνει σε χρόνο dt.
Το είχα δοκιμάσει κι αυτό φίλε μου το σιγά σιγά αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κόψω έτσι, δηλαδή να κόψω ότι καπνίζεται, είτε αυτό λέγεται τσιγάρο, είτε αυτό λέγεται ηλεκτρονικό τσιγάρο ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται και να καπνίζεται.
ρε αδερφέ... με ποιά λογική βάζεις μαζί δύο πράματα που δεν έχουν σχέση;
το ένα καίγεται το άλλο βράζει
το ένα έχει νικοτίνη και ένα τοξικές ουσίες, το άλλο όχι (όχι κατ'ανάγκη, δηλαδή)
το ένα είναι ξεραμένο φυτό το άλλο είναι γλυκόλη με αρωματικά έλαια
το ένα αποδεδειγμένα κάνει εξωφρενική ζημιά στο σώμα, το άλλο το κυνηγάνε να το βγάλουν σκάρτο χρόνια τώρα αλλά τίποτα ξεκάθαρο ακόμα
το ένα το κάνεις καταναγκαστικά, χωρίς καμία χαρά,επειδή είσαι καθαρά εθισμένος, το άλλο το κάνεις γιατί απολαμβάνεις τα διάφορα αρώματα (το βλέπω να έρχεται)
αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι κάπνισμα με καμία έννοια; ούτε από θέμα ετυμολογίας, ούτε από θέμα κατασκευής, ούτε από θέμα λειτουργίας, ούτε από θέμα επιπτώσεων, ούτε τίποτα;
Όσους έχω δει με ηλεκτρονικό τσιγάρο το έχουν πάρει με το σκεπτικό να το κόψουν κάποια στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν μετά από καιρό να το αποχωρίζεται. Κι αυτό γιατί στην ουσία είναι κόψιμο μίας κακής συνήθειας. Και η συνήθεια στην ουσία είναι η κίνηση από το χέρι στο στόμα. Όλα είναι εγκεφαλικά. Και σου μιλάει κάποιος που κάπνιζε δυομιση πακέτα την ημέρα και το έχει κόψει μαχαίρι εδώ και πολύ καιρό.
Ναι σε καταλαβαινω. Εγω μεγαλωσα με το τσιγαρο οντας καπνιστης απο τα 14 μου χρονια. Ολα γινονται! Οπως εσυ και πολλοι που ξερω το κοψατε μαχαιρι ετσι υπαρχουν και αλλοι τροποι!
:D
http://health.in.gr/news/scienceprogress/article/?aid=1500087651
nikos_abel
01/07/2016, 12:30
Μα τα θέλει ο πωπός σου όμως :lol:
Δεν είπε κανένας ότι το ΗΤ είναι αβλαβές...
Βασικά κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει αν είναι ή δεν είναι... Χρειάζονται χρονια μελετών και πάλι... Εδώ το τσιγάρο ξέρουμε τι κάνει και πάλι έχουν καταφέρει η καπνοβιομηχανίες να το πουλάνε...
Απλά δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με το κανονικό τσιγάρο, ή να έχουμε το δυνατόν λιγότερο όσοι δεν μπορούμε/θέλουμε να το κόψουμε εντελώς.
Και που να δεις τι κύτταρα καταστρέφει το κανονικό τσιγάρο.....:(
Κανείς δεν είπε ότι είναι αβλαβές, απλώς είναι ΠΟΛΥ λιγότερο βλαβερό από το κανονικό τσιγάρο....αυτό είναι όλο.
Ότι είπε ο Νίκος δηλαδή.....
Και που να δεις τι κύτταρα καταστρέφει το κανονικό τσιγάρο.....:(
Κανείς δεν είπε ότι είναι αβλαβές, απλώς είναι ΠΟΛΥ λιγότερο βλαβερό από το κανονικό τσιγάρο....αυτό είναι όλο.
Ότι είπε ο Νίκος δηλαδή.....
Εσυ τωρα ........θες να γΕνεις μοδιστρα;
Η σειρά προτεραιότητας δεν αλλάζει, μην ανησυχείς.
Ετσι μπραβο!
Ειμουν ετοιμος να κανω αναφορα στον webmaster!
Στο θεμα μας....
Tesla nano εχει δει-δουλεψει κανεις απο εδω μεσα;
Φαινεται κουκλι.
Ετσι μπραβο!
Στο θεμα μας....
Tesla nano εχει δει-δουλεψει κανεις απο εδω μεσα;
Φαινεται κουκλι.
Δεν με συγκινεί η μοδιστρική, μόνο το μΕχανάκι μου και οι μπάλες με πυρήνα :D
Ετσι μπραβο!
...
Ναι οκ. :lol:
Πεσαμε σε παραγκα ρπστμ!
:lol:
Για το τεσλα κανεις;
Tη σώσαμε την κατάσταση.Το γνωστό "μαγαζί" του Παλαιού Φαλήρου είχε ανταλλακτικά πυρεξάκια για τον γκόμπλιν οπότε αγόρασα 2 (να έχω με τέτοια καβουροδακτυλίαση που με έπιασε) και στήσαμε το 2πλοκώλι μας και πάλι απολαυμβάνουμε την χαρά ξανά.Πήρα και ένα Vapour ART ονόματι American Tobacco να το δοκιμάξω...Εντυπώσεις απο αύριο απόψε έχει νυχτερινή εξόρμηση στα Σούνια.....
Μου ήρθε το Avocado 24. Δεν έχω ενθουσιαστεί μέχρι στιγμής. Οριακά καλύτερη γεύση από το TF RTA.
Ίσως τελικά απλά να μην μου αρέσει το Clapton.
Έχω ένα Aspire Pegasus + Triton και ένα Aspire Plato. Ευχαριστημένος και με τα δύο, το Pegasus απλά είναι λίγο πιο στιβαρό.
amyroukai
02/07/2016, 12:06
Για το τεσλα κανεις;
Το αυτοκίνητο; Μου αρέσει. Τι σχέση έχει με τσιγάρο;
Θα σε αναφερω στο μοντερεησιον τημ παλιοτρολι....:lol:
361975
Κουκλακι το ατιμο...
Λατρεύω Τεσλα. Είχα μπει στο Model S του αφεντικου μου στην Νορβηγια, έχασα το φως μου.
Λατρεύω Τεσλα. Είχα μπει στο Model S του αφεντικου μου στην Νορβηγια, έχασα το φως μου.
Και δεν εσβηνες την πλαφονιερα!
:tooth:
Και δεν εσβηνες την πλαφονιερα!
:tooth:
Αχχαχαχα. Όχι το έχασα όταν από την επιτάχυνση τα μάτια μου κόλλησαν στην πίσω μεριά του κεφαλιού μου :-P
Θα σε αναφερω στο μοντερεησιον τημ παλιοτρολι....:lol:
361975
Κουκλακι το ατιμο...
Τεό το είχα δοκιμάσει όταν ήταν να αλλάξω μόντ αλλα για κάποιο λόγο προτίμησα το VTC mini,ήταν κ ακριβό τότες στην αρχή.Απ ότι διάβαζα πολυ αξιόπιστο αν κ κόσμος είχε θέμα με τα ρευματα του σε φλόρουμς που διάβαζα.Για κοίτα το λίγο....Αν θες την άποψη μου πάρει Pico και καθάρισες...
Πηρα pico για την κυρα.
Θελω κατι για εμενα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι lipo μπαταριες που εχει.....
Clupor-αρα; No? Ω πανμέγιστε 7τΡόλη; που είσαι όταν σε χρειάζεται το θρέντ;
amyroukai
02/07/2016, 17:39
Νομίζω έχει βαρδια, μάλλον τον είδα κέντρο.
Πηρα pico για την κυρα.
Θελω κατι για εμενα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι lipo μπαταριες που εχει.....
Κι άλλο μοντάκι; :uplate:
amyroukai
04/07/2016, 14:24
Αυτός ο cubis atomizer λέει τίποτα; Μοιάζει πολύ με το AIO σαν μορφή/λειτουργία.
To pico τα σπάει! Το πήρα καινούριο μαζί με έναν γκριφιν 60 ευρώ (ο γκριφιν μτχ μιας εβδομάδας).
Αυτή τη στιγμή θεωρώ το vtc mini ένα απ' τα καλύτερα της αγοράς και το pico το καλύτερο vfm.
Για το vtc δεν έχουν ακουστεί αρνητικά όσο αφορά την αντοχή του στο χρόνο. Το pico είναι καινουριο αλλά μάλλον παίζει στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα της eleaf.
O γκρίφιν είναι για δράκοντες.
Με διπλή αντίσταση έχει φοβερή απόδοση, χτύπημα, τοπ φιλ, δε στάζει, μεγάλο χώρο για αντιστάσεις, αρκετά καλή κατασκευή.
Έκανα το λάθος και τον έστησα με διπλή κλάπτον 24GA και μου βγήκε στο 0,25. Τον χτύπησα μέχρι το όριο, 75W. Με τζούρα μισού δευτερολέπτου και υγρό 70% pg ασπρίζει ο τόπος. Φυσικά στη δευτερη τζούρα τον άνοιξα πάλι και μπήκε απλό κάνθαλ στο 0,55 όπου στα 3,7V χτυπάει μια χαρά. Πιο ελεύθερος απ' τον κάνγκερ που είχα αλλά παρόλα αυτά δεν υστερεί σε γεύση και χτύπημα.
Αυτός ο cubis atomizer λέει τίποτα; Μοιάζει πολύ με το AIO σαν μορφή/λειτουργία.
Δες λίγες σελίδες πίσω.
Αν θέλεις σου στέλνω έναν μαζί με την επισκευάσιμη.
Edit. Είναι κατηγορίας ατμιστή gs air αλλά λίγο καλύτερος σε κάποιους τομείς.
To pico τα σπάει! Το πήρα καινούριο μαζί με έναν γκριφιν 60 ευρώ (ο γκριφιν μτχ μιας εβδομάδας).
Αυτή τη στιγμή θεωρώ το vtc mini ένα απ' τα καλύτερα της αγοράς και το pico το καλύτερο vfm.
Για το vtc δεν έχουν ακουστεί αρνητικά όσο αφορά την αντοχή του στο χρόνο. Το pico είναι καινουριο αλλά μάλλον παίζει στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα της eleaf.
O γκρίφιν είναι για δράκοντες.
Με διπλή αντίσταση έχει φοβερή απόδοση, χτύπημα, τοπ φιλ, δε στάζει, μεγάλο χώρο για αντιστάσεις, αρκετά καλή κατασκευή.
Έκανα το λάθος και τον έστησα με διπλή κλάπτον 24GA και μου βγήκε στο 0,25. Τον χτύπησα μέχρι το όριο, 75W. Με τζούρα μισού δευτερολέπτου και υγρό 70% pg ασπρίζει ο τόπος. Φυσικά στη δευτερη τζούρα τον άνοιξα πάλι και μπήκε απλό κάνθαλ στο 0,55 όπου στα 3,7V χτυπάει μια χαρά. Πιο ελεύθερος απ' τον κάνγκερ που είχα αλλά παρόλα αυτά δεν υστερεί σε γεύση και χτύπημα.
Εχμμμμμμ όχι ε;
Κι άλλο μοντάκι; :uplate:
Εχω 5 ατμοποιητες και 3 μοντ,εκ των οποιων το ενα ειναι χωρις tc(kangerbox).
Θελω αλλο ενα για να ειμαι περιπου στα ισια μιας και το kbox δεν το δουλευω πια.
Εχω 5 ατμοποιητες και 3 μοντ,εκ των οποιων το ενα ειναι χωρις tc(kangerbox).
Θελω αλλο ενα για να ειμαι περιπου στα ισια μιας και το kbox δεν το δουλευω πια.
Πες μου ότι τρολάρεις ή ότι πετάς τα 70ρια έτσι για πλάκα...
Πες μου ότι τρολάρεις ή ότι πετάς τα 70ρια έτσι για πλάκα...
Οχι δεν τρολλαρω.
Προσεξε....το pico της κυρας, τελος παει αυτο,το vflask το δουλευω και το kbox στο ραφι καθ'οτι εχει γινει νιμου εμφανισιακα(εχει φουσκωσει ολο το χρωμα και ξεφλουδιζει).
Θελω ενα ακομα σε περιπτωση που καποιο απο τα 2 που δουλευουν ,χαλασει.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο το κακο. Εδω υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν χοντα.....
Εχμμμμμμ όχι ε;
Το φτιάχνω εγώ. Έβαζα 50% - 50% και μετά αύξησα λίγο το pg. Δε με ενδιαφέρει να βγάζει ντουμάνια όσο το να βγάζει γεύση και να έχει χτύπημα. Νικοτίνη βάζω ελάχιστη, σίγουρα κάτω από 3%. Μερικές φορές είναι τόσο λίγη που δε μπορώ να το υπολογίσω.
Και για ένα τέτοιο υγρό το χτύπημα είναι πολύ καλό και η απόδοση δεν είναι απαγορευτική για δημόσιους χώρους.
Αυτή τη στιγμή είναι με απλό κανθαλ 26GA, διπλή, 2μμ διάμετρο, ανοιχτές σπείρες, στα 0,35Ω. Χτυπάω στα 3,4 έως 3,7V με το ίδιο υγρό και έχω φουλ γευση και χτύπημα με ελάχιστη νικοτίνη. Διάρκεια τζούρας μικρή, απόδοση ίδια με του κανγκερ με την διπλάσια τριπλάσια διάρκεια τζούρας.
Why not?
Οχι δεν τρολλαρω.
το kbox στο ραφι καθ'οτι εχει γινει νιμου εμφανισιακα(εχει φουσκωσει ολο το χρωμα και ξεφλουδιζει).
Υπάρχουν θήκες σιλικόνης που το κάνουν καινούριο. Αρνητικό το ότι δεν αλλάζεις μπαταρία με την ίδια ευκολία.
amyroukai
04/07/2016, 15:00
Δες λίγες σελίδες πίσω.
Αν θέλεις σου στέλνω έναν μαζί με την επισκευάσιμη.
Edit. Είναι κατηγορίας ατμιστή gs air αλλά λίγο καλύτερος σε κάποιους τομείς.
Από ότι κατάλαβα για "τσιγαρίσια" τζουρα είναι οκ.
Tesla Stealth Mod Review
362081
σορρυ δεν ειναι πολυ καλη η φωτο!
Αφου το πηρε το ματι μου στο γιουτιουμπι και επαθα πλακα....ειπα στο φιλο Αλεξ που εχει μαγαζι και το εφερε να το τεσταρουμε!
Αμερικανικης εταιρειας, φυσικα ομως Made in China. Ομως......:
Απιστευτο στην αισθηση, ποιοτικότατο στα υλικα κατασκευης (smooth υλικο στην υφη) οσο το pico σε διασταση περιπου και μπαινει μεσα του ο ατμοποιητης και χανεται στο χερι σου!!!! Το δοκιμασα με τον δικο μου (μελο3 μινι) εδωσε καλη αισθηση ισως λιγο πιο "αδυναμη" αλλα ελαχιστα και χωρις να ειμαι σιγουρος απολυτα γιατι τεσταρα για πολυ λιγο (10-15 τσουρες).
Εχει μονο ενα κουμπι χωρις οθονη χωρις ρυθμιση τιποτα γιατι ρυθμιζει μονο του οτι αντισταση και αν του βαλεις!
Το κουτακι παρεχει ατμοποιητη + φλατζακια + πιρεξακι εξτρα + καλωδιο κλπ.
specs:
•Material: Zinc alloy
•Dimension: 49.5*25*70mm
•Battery Capacity: 2200mAh
•Maximum output power: 100W
•Maximum output voltage: 4.2V
•Maximum output current: 40A
•Atomizer’s resistance: 0.1 to 3.5ohm
•USB: 5V/1A
Υ.Γ.: Στο τσακ προλαβαμε να το τεσταρουμε γιατι μολις το πακεταραμε παλι μπηκε πελατης και το αγορασε! :lol:
αμυρού πάρε ένα τέτοιο μήπως σταματήσει να τα σπάει.
362087
Αντε να ξεβιδωσεις τον ατμο αν σου εχει κανει υπερχειλιση.....
Ακόμα το παθαίνεις εσύ αυτό? :lol:
Ακόμα το παθαίνεις εσύ αυτό? :lol:
Κακιες.....
Μου κολλησε ρετσινια ο cthulhu....
Tesla Stealth Mod Review
σορρυ δεν ειναι πολυ καλη η φωτο!
Αφου το πηρε το ματι μου στο γιουτιουμπι και επαθα πλακα....ειπα στο φιλο Αλεξ που εχει μαγαζι και το εφερε να το τεσταρουμε!
Αμερικανικης εταιρειας, φυσικα ομως Made in China. Ομως......:
Απιστευτο στην αισθηση, ποιοτικότατο στα υλικα κατασκευης (smooth υλικο στην υφη) οσο το pico σε διασταση περιπου και μπαινει μεσα του ο ατμοποιητης και χανεται στο χερι σου!!!! Το δοκιμασα με τον δικο μου (μελο3 μινι) εδωσε καλη αισθηση ισως λιγο πιο "αδυναμη" αλλα ελαχιστα και χωρις να ειμαι σιγουρος απολυτα γιατι τεσταρα για πολυ λιγο (10-15 τσουρες).
Εχει μονο ενα κουμπι χωρις οθονη χωρις ρυθμιση τιποτα γιατι ρυθμιζει μονο του οτι αντισταση και αν του βαλεις!
Το κουτακι παρεχει ατμοποιητη + φλατζακια + πιρεξακι εξτρα + καλωδιο κλπ.
specs:
•Material: Zinc alloy
•Dimension: 49.5*25*70mm
•Battery Capacity: 2200mAh
•Maximum output power: 100W
•Maximum output voltage: 4.2V
•Maximum output current: 40A
•Atomizer’s resistance: 0.1 to 3.5ohm
•USB: 5V/1A
Υ.Γ.: Στο τσακ προλαβαμε να το τεσταρουμε γιατι μολις το πακεταραμε παλι μπηκε πελατης και το αγορασε! :lol:
Πως γίνεται να μην ρυθμίζει εφόσον λέει
Maximum output power: 100W
Πως γίνεται να μην ρυθμίζει εφόσον λέει
Maximum output power: 100W
Αν του βάλεις αντίσταση 0,2 θα χτυπήσει στα 75-80 αν του βάλεις 1,5 θα χτυπήσει στα 15.
Ρυθμίζει μόνο του τα βολτ σε μια τιμή 3,7 πχ και ανάλογα την αντίσταση δίνει τα βατ που χρειάζεται για να φτάσει την τιμή αυτή.
Όπως περίπου λειτουργούν και τα υπόλοιπα μοντάκια που έχουν λειτουργία bypas.
Εκτός και αν κάνω λάθος.
Εντυπώσεις από goblin κανείς?
Δοκίμασα για μια μέρα (ένα στήσιμο) τον V1 και μου φάνηκε ότι δεν έχει χτύπημα.
Ο V2 είναι τοπ φιλ.
Ναι αλλά λέει και μαξιμουμ βολταζ 4.2 βολτ.Λογικά θα έπρεπε να γράφει 4.2 σκέτο.
Ναι αλλά λέει και μαξιμουμ βολταζ 4.2 βολτ.Λογικά θα έπρεπε να γράφει 4.2 σκέτο.
Ναι δεν ξέρω πως ρυθμίζει τα βολτ. Και το πικο στο bypass δίνει διαφορετικά volt για διαφορετικές αντιστάσεις νομίζω. Λειτουργεί σαν μηχανικό μωρέ. Πως λειτουργούσαν τα μηχανικά? Δεν ξέρω δεν είχα και ποτέ.
με τον μελο3 μινι εχει θεμα οντως! με τον δικο του ομως ειναι κομπλε! στο γιουτιουμπ που το ειχα δει ειχε βαλει και κοντο πιπακι και ηταν οσο επρεπε!
Νομιζω οτι θα ρυθμιζει σωστα σε ολες τις αντιστασεις.... Αν δε με προλαβει αλλος θα το παρω σε λιγο καιρο κ θα σας πω!
amyroukai
05/07/2016, 16:46
Ναι ΟΚ, μικρό κλπ κλπ κλπ κλπ.
Δεν αλλάζει η μπαταρία όπως στο πόκο πίκο και αν δεν σου αρέσει ο ατμοποιητής για όποιο λόγο....;;;;;;
επίσης, θέματα στεγανότητας, έχουν λυθεί με αυτά τα διαόλια; Αν μπει σε τσαντάκι, είναι στεγανό ή στάζει απ΄ όπου έχει άνοιγμα;
Ναι ΟΚ, μικρό κλπ κλπ κλπ κλπ.
Δεν αλλάζει η μπαταρία όπως στο πόκο πίκο και αν δεν σου αρέσει ο ατμοποιητής για όποιο λόγο....;;;;;;
επίσης, θέματα στεγανότητας, έχουν λυθεί με αυτά τα διαόλια; Αν μπει σε τσαντάκι, είναι στεγανό ή στάζει απ΄ όπου έχει άνοιγμα;
Αν ξαπλωσει ,πιθανον να λερωσεις.
amyroukai
05/07/2016, 17:11
α μάλιστα...
Οπότε για χρήση "γυναικεία τσάντα" δεν ενδείκνυνται τα πράματα τούτα. Το "πιθανόν" ανεξίτηλος λεκές ισοδυναμεί με δίκαιο binelique και απειλές κατά της ζωής παντός υπευθύνου.
α μάλιστα...
Οπότε για χρήση "γυναικεία τσάντα" δεν ενδείκνυνται τα πράματα τούτα. Το "πιθανόν" ανεξίτηλος λεκές ισοδυναμεί με δίκαιο binelique και απειλές κατά της ζωής παντός υπευθύνου.
Εγω την κυρα Μαρω την ειπα.
Σε θηκουλα παντα ορθιο.
Με εχει γραψει στο λιλι της βεβαιως,βεβαιως αλλα διαρροη με τον kayfun δεν ειχε μεχρι τωρα.
Εμενα βεβαια με εχει κερασει.....αλλα εγω ειμαι γνωστος γκαντεμης.
α μάλιστα...
Γιάννο....http://www.atmosfaira.com/thiki-atmosfaira-ondura-adiavrohi.html κάτι τέτοιο έχουν όλα τα μαγαΖά με είδη για ηλ.τσιγάρο και τέλος.Ούτε λεκέδες ουτε τπτ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και χωράει και στην τσαντούλα τη γυναικεία...
Πάντως εγώ και στην τσέπη του μπουφάν που το είχα μια φορά που πήγαινα βόλτα με το τζίξουρα και λακούβες 2-3 που της έφαγα ολόκληρες διαρροή δεν έκαμε...άντε μισό δάκρυ
amyroukai
05/07/2016, 18:44
Ψώνισε μόνη της τελικά... :lol:
είναι να μην το βάλουν στο μυαλό τους οι γυναίκες. Υπήρχε λύση μεταχειρισμένου αλλά ήταν στο "το θέλω χτες".
Πίκο με σόνυ μπαταρία και cubis αν κρίνω από την φωτό μάλλον ο pro.
Οι πρώτες εντυπώσεις της πολύ καλές.
Χαχαχαχαχα εε αν είχαν σπάσει τα νεύρα της καλά έκαμε..Καλοάτμιστο λοιπόνενε...
amyroukai
05/07/2016, 18:48
Είναι η πρώτη φορά που είπε ότι δεν θέλει άλλο κανονικό τσιγάρο. Δηλαδή ανμπιλίβαμπλ. Μακάρι να το φέρει όπως "πρέπει" και να μείνει στο άτμισμα μόνο.