View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
Πόσα βατ είναι αυτό το γιουτουμπέ ρε φίλε;
:tooth:
ΜΗ μπλέκεις εσύ, θα καούμε όλοι... :lol:
power hornet
29/11/2016, 22:08
Βρε παιδια να κανω μια ερωτηση που το κατέχετε το θέμα.
Ή αντίσταση όταν καίγεται πως το καταλαβαίνεις; πολλοί λένε ότι σου βγάζει μια πικράδα στο υγρό η γεύση. Εγώ την δουλευω τώρα εδώ και τρεις εβδομάδες από 3 με 4 ώρες την ημέρα δεν μου έχει βγάλει καμια πικράδα.
Κατι αλλο όταν αλλαζεις την αντίσταση άλλοι λένε ότι την ποτίσει λίγο με υγρό τρεις σταγόνες άλλοι λένε Ρούφας γύρω στις 3 φορες χωρίς να πατήσεις το power ώστε να ανέβει το υγρό.
Έχω ψιλο μπερδευτεί να πω. Εκτός αμα ισχύουν όλα αυτά
Όταν καεί η αντίσταση, δε θα δουλεύει. Λογικά μιλάς για αλλοίωση. Αρχίζει και έρχεται βαμβακιλα στη γεύση τότε, δεν είναι σωστή η γεύση. Αν βάλεις μια νέα αντίσταση θα καταλάβεις τη διαφορά. Τώρα όσον αφορά το πότισμα. Βάλε 3, 5 σταγόνες, όσες θες αρκεί να μην αρχίζει να σταζει γιατί θα έχεις διαρροή. Τη ποτιζεις τη νέα αντίσταση ώστε να τραβήξει υγρό για να μη φας καμένο στη πρώτη τζούρα. Περιμένεις λίγο, ούτε λεπτό και ατμιζεις κανονικά.
power hornet
29/11/2016, 22:28
Όταν καεί η αντίσταση, δε θα δουλεύει. Λογικά μιλάς για αλλοίωση. Αρχίζει και έρχεται βαμβακιλα στη γεύση τότε, δεν είναι σωστή η γεύση. Αν βάλεις μια νέα αντίσταση θα καταλάβεις τη διαφορά. Τώρα όσον αφορά το πότισμα. Βάλε 3, 5 σταγόνες, όσες θες αρκεί να μην αρχίζει να σταζει γιατί θα έχεις διαρροή. Τη ποτιζεις τη νέα αντίσταση ώστε να τραβήξει υγρό για να μη φας καμένο στη πρώτη τζούρα. Περιμένεις λίγο, ούτε λεπτό και ατμιζεις κανονικά.
ναι μαλλον για αλλοιωση εννοουσα δηλαδη οταν αρχισει αυτο ειναι σημαδια το παει να καει η αντισταση?καπως ετσι?γιατι στο μαγαζι κατι τετοια μου εχουν πει.ειναι πολλα που ακουγοντε και ειλικρινα μια το κανω ετσι μια αλλιως.
basilis_k6
29/11/2016, 22:28
τι ατμο εχεις?
Ναι αυτά είναι τα σημάδια. Η αλλοίωση της γεύσης. Πρόσεξε να δεις τι γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ μέσος όρος για τη ζωή μιας αντίστασης. Αυτό συμβαίνει λόγω των υγρών. Συνήθως, τα ανοιχτόχρωμα υγρά είναι φιλικά στις αντιστασεις και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα επάνω της. Λιγότερα κατάλοιπα, μεγαλύτερο εύρος ζωής περίπου 30ml ΧΟΝΤΡΙΚΑ. Σκουρόχρωμα υγρά = αντίο ζωή στην αντίσταση. ΝΕΤ υγρά Νατσουραλ Εξτρακτεντ Τομπακο = αντίο ζωή God Level.
Αν δεις στο τανκ το υγρό σου να μαυριζει σιγά σιγά, πάλι θες αλλαγή στην αντίσταση.
power hornet
30/11/2016, 05:28
τι ατμο εχεις?
Τωρα αυτη την στιγμη εχω το classic tobacco της innovation, πολυ ποιο πριν ατμιζα με βαση vincent και αρωμα πράσινο μηλο της atmos lab
power hornet
30/11/2016, 05:31
Ναι αυτά είναι τα σημάδια. Η αλλοίωση της γεύσης. Πρόσεξε να δεις τι γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ μέσος όρος για τη ζωή μιας αντίστασης. Αυτό συμβαίνει λόγω των υγρών. Συνήθως, τα ανοιχτόχρωμα υγρά είναι φιλικά στις αντιστασεις και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα επάνω της. Λιγότερα κατάλοιπα, μεγαλύτερο εύρος ζωής περίπου 30ml ΧΟΝΤΡΙΚΑ. Σκουρόχρωμα υγρά = αντίο ζωή στην αντίσταση. ΝΕΤ υγρά Νατσουραλ Εξτρακτεντ Τομπακο = αντίο ζωή God Level.
Αν δεις στο τανκ το υγρό σου να μαυριζει σιγά σιγά, πάλι θες αλλαγή στην αντίσταση.
Μάλιστα καταλαβα κάπως. Οκ ευχαριστώ
power hornet
05/12/2016, 12:58
καλησπερα στα παιδια.
ερωτηση στο pico 75 watt που εχω τι αλλο ατμοποιητη μπορει να παρει εκτος τον mello 3?
για να δωσω να καταλαβατε τωρα δεν ξερω αμα ο ατομποιητης παιζει ρολο εχω δοκιμασει τον mello 3 με 3 αντιστασεις τον μαμα που εχει δινει φοβερη γευση αλλα ειναι για πνευμονικες τζουρες και καποια στιγμη κουδουνιαζεις.
εχω δοκιμασει τον elaf 0.75 ωραιες σφιχτες τζουρες και δινει γευση καπως τον δουλευω στα 18 watt αυτον,σημερα πηρα να δοκιμασω τον triton 1.8 αρκετες σφιχτες τζουρες ανυπαρκτο σαν γευση που εχω το πρασινο μηλο,με την ιδια γευση εχω δοκιμασει και τους αλλους δυο που ανεφερα.
η ερωτηση παιζει ρολο ο ατομποιητης?και αμα ναι,ποιος αλλος ταιριαζει στο pico μπας και κανω καμια αγορα απο το ιντερνετ.
αυτα ευχαριστω πολυ.
http://e-liquid-recipes.com/recipe/202670/Custard%20King Έχω πάθει την πλάκα μου....σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την γεύση μελομακάρονα ΚΑΙ κουραμπιέδες πριν τα κρίσμας...
@power hornet στο pico ταιριάζει οποιοσδήποτε ατμοποιητής έως και 23mm διάμετρο. Ασφαλώς και παίζει ρόλο ο ατμοποιητής στη γεύση και απόδοση.
@Hayate σκέψου και αυτή εδώ για καπνικο. Μου θυμίζει cuban cigar και το έχω για ωρίμανση ήδη.
Nocciola από FA, toasted almond από tpa, pyrazine tpa, Ry από FA. Με ευχαριστεις αργότερα.
Άμα βρεις μελομακάρονα συνταγή, κάνε πάσα.
power hornet
06/12/2016, 06:16
@power hornet στο pico ταιριάζει οποιοσδήποτε ατμοποιητής έως και 23mm διάμετρο. Ασφαλώς και παίζει ρόλο ο ατμοποιητής στη γεύση και απόδοση.
@Hayate σκέψου και αυτή εδώ για καπνικο. Μου θυμίζει cuban cigar και το έχω για ωρίμανση ήδη.
Nocciola από FA, toasted almond από tpa, pyrazine tpa, Ry από FA. Με ευχαριστεις αργότερα.
Άμα βρεις μελομακάρονα συνταγή, κάνε πάσα.
Tolis, δηλαδη να κοιταξω εκει στα 23 mm καμια ιδεα να με καθοδηγησεις σαν μαρκα; εχω ακουσει οι nautilus ειναι καλοί
Σωστά έχεις ακούσει. Οι ναυτιλοι είναι στα 19mm αν θυμάμαι καλά οπότε είσαι οκ. Αν είσαι της σφιχτής τζουρας, προτίμησε αντιστασεις από ένα ομ και πάνω.
Αν θέλει μπορεί να πάρει και αντάπτορα για να βάλει μεγαλύτερο π.χ. Avocado. Το ίδιο πρόβλημα είχε κ ένας συνάδελφος που θέλει το Pico και τον Avocado και βρήκαμε στη FT αντάπτορα.
@Τόλη θα την δοκιμάσω,απλά πρέπει να παραγγείλω τις γεύσεις απο τον αγγλάρα.
chillipf
06/12/2016, 10:13
Επίσης πολύ καλός είναι ο Kabuki απο την fasttech
Παίρνει αντιστάσεις του Ναυτίλου, και για μένα είναι ανώτερος (του Ναυτίλου)
https://www.fasttech.com/product/3870800
power hornet
06/12/2016, 14:44
Σωστά έχεις ακούσει. Οι ναυτιλοι είναι στα 19mm αν θυμάμαι καλά οπότε είσαι οκ. Αν είσαι της σφιχτής τζουρας, προτίμησε αντιστασεις από ένα ομ και πάνω.
στα 22mm που κοιταξα στο fasttech.
να σου πω την αληθεια με κουραζουν οι σφιχτες οι τζουρες απο το πολυ ρουφηγμα θα κανω ρυτιδες αχαχαχα./βρε hayate για δωσε κανενα λινκ για τον ανταπτορα που βρηκες να εχω τον νου μου
chillipf εχεις δοκιμασει το kabuki?εγω παιδια αυτο που θελω ποιο πλουσια γευση απο το mello 3 που για να δω γευση πρεπει να παιξω με την μαμα αντισταση στα 0.25 αλλα με κουδουνιαζει γιατι εκει παιζεις στα 34 watt η τον elaf 0.75 που παζεις στα 18 watt και βλεπεις γευση καπως.τον triton aspire 1.8 που δοκιμασα μηδεν γευση λεμε δεν καταλαβαινω τιποτα.
chillipf
06/12/2016, 15:07
O Kabuki παίρνει τις αντιστάσεις του Ναυτίλου, που νομίζω ότι είναι ίδιες με του triton aspire.
Οπότε δεν ξέρω αν θα καταλάβεις κάτι καλύτερο. (δεν έχω δοκιμάσει triton).
Εμένα σαν γεύση μου έκανε.
Επίσης είχε καλύτερη ροή αέρα απο Ναυτίλο.
Προσωπικά τελευταία ξαναγύρισα στους επισκευάσιμους, kayfun five pawns, και άλλους kayfun γενικά.
Πάντως μόνο με δοκιμές καταλήγεις κάπου.
(και μετά από επόμενες δοκιμές, καταλήγεις μετά κάπου αλλού, νάχαμε να λέγαμε ένα πράμα)
LogOutGoRide
06/12/2016, 19:39
Αυτές οι δοκιμές θα μας κάψουν.
Πήρα χθες τον kayfun lite plus original.
Να δοκιμάσουμε και κανένα υγρό, νατο το halo.
Ε να μην φτιάχνουμε και τέλειες αντιστάσεις; coil master v4.
Πρέπει να μπει ένα τέλος.
Ε αφού πήρες τον kfl+, μπες και στους steam tuners να δεις κάτι ωραία πραγματάκια να δεις πως φεύγουν τα λεφτάκια. Πήρες καλό εργαλείο. Διαχρονικό θα έλεγα. Με γειες. :beer:
LogOutGoRide
06/12/2016, 19:50
Χαχαχαχαχα τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν έχω μπει;;;;
Ελπίζω να μείνω μακριά από επιπλέον έξοδα!
Ευχαριστώ Τόλη, ελπίζω να έρθει αύριο.
Θα "σκοτώσω" τον GG μάλλον.
Θα δούμε.
power hornet
06/12/2016, 20:00
Παιδιά κοιταγα στο fasttech
https://www.fasttech.com/products/0/10025594/5561001-authentic-eleaf-avatar-icr-18650-3-6v-2000mah
Τι λετε για την μπαταρια; εχω αλλα την πράσινη που ειναι vtc νομιζω.
Αυτη που εβαλα στο link την θεωρείτε ανωτερη; η τεσπα καλυτερη ποιότητα
Μεινε στη vtc και είσαι μια χαρά. Με τις μπαταρίες μη κάνεις τσιγκουνιές.
Κάτσε να συγκρίνεις πρώτα λογκαουτράνδιε και μετά τον σκοτώνεις. Μπορεί να μη σου κάτσει ο kfl+ τώρα που έμαθες με τον GG.
Εγώ έβαλα έναν hurricane Junior να έρχεται αλλά μου έχει λείψει ένας καλός Genesis για να βρίζω στο στήσιμο.
Bob_o_mastoras
06/12/2016, 21:30
Να φτιαξουμε ενα sub-thread να προτεινουμε υγρα...;;;
Αρχιζω:
Jerry Harvey απο Mountain Oak vapors-Enthusiast series. (burbon, καπνος, και καποιο απροσδιοριστο desert)
Red απο Anarchist (κατι σαν babaloo, απροσδιοριστα φρουτενιο) (chain vaping μεχρι να σου βγει απο τα αυτια με το συγκεκριμενο.. μιαμ-μιαμ)
Gambino απο Mountain Oak vapors-Creme de la crema series. (κεϊκ και μπανανα)
υ.γ. Και το Green απο Αnarchist (μηλοπιτα) αξιζει φουλ αλλα κανει τις αντιστασεις και τα βαμβακια μπΩρδελο.
Ειναι τόσα πολλά που μπλέκεις.Ετσι και αλλιώς σε βλέπω να χώνεσαι σε diy.
Πρόγραμμα για παραγωγή υγρών τα πάντα όλα http://ejuice.breaktru.com/
LogOutGoRide
06/12/2016, 23:16
Δοκίμασε κανείς να πλησιάσει τα halo με επιτυχία;
To Tribeca εχω δει που παλευουν αλλά όλα αυτά,πάντα στο περίπου είναι.To longhorn πάντως δε θα με χάλαγε.
Ψάξου εδώ e-liquid-recipes.com και όλο και κάτι καλό θα πετύχεις.
power hornet
07/12/2016, 06:22
καλημερες. εκανα και μια αναβαθμιση στο pico στην 1.03. να κανω μια ερωτηση; που σας εχω τρελάνει αλλα για να μαθαίνω το pico βλεπω εχει πολλες λειτουργίες οπως και το preheat μαλλον για την αντίσταση καταλαβαίνω να ασχοληθώ με αυτο; η αστο καλύτερα να παιζω τα watt μονο αναλόγως την αντίσταση.
κατι αλλο τωρα φοραω την eleaf 0.75 την εβγαλα την triton πολυ σφιχτες τζουρες βρε παιδιά και ειχα ανοίξει και τερμα τον αέρα. λοιπον όπως είπα φοραω την 0.75 γιατι το pico την διαβάζει 0.84;
Ανάλογα την αντίσταση ισως να σου είναι βολικότερο να κοιτάς τα volt.Πχ,μια 0.9 αντίσταση έχει περίπου 4.2 volts στα 19.3 watts πάνω κάτω.Πες εσυ μετά αλλάζεις και πας σε μια 0.5 η οποία δε ξέρεις στα πόσα watt πρέπει να παίξει.Εκεί έρχονται τα volt και λύνουν την απορία σου.Θέτεις και στην 0.5 στα 4.2 volts και βουαλά,έχεις τα σωστά watt σε σχέση με την όποια αντίσταση φοράς.Τo preheat δεν έχω ασχοληθεί αλλά νομίζω είναι για TC μόνο.
Στο ερώτημά σου για την αλλαγή της τιμής της αντίστασης,όταν δουλευτεί η αντίσταση (ζέστη κρυο ζέστη κρύο) η τιμή της μεταβάλεται ελαφρώς γιαυτό και έχεις αυτές τις αποκλισεις.Οταν και άμα μπεις κάποια στιγμή στους επισκευάσιμους ατμοποιητές θα πάρεις καλύτερα πρέφα του τι και πως.
Μην σε απασχολεί η τιμή της αντίστασης λοιπόν.Ειναι κάτι φυσιολογικό και οι αποκλίσεις στις εργοστασιακές κεφαλές πάντα θα υπάρχουν.Επίσης παίζει ρόλο και το mod.Ενα άλλο mod ίσως να τη διαβάζει διαφορετικά την αντίσταση.Μη σε αγχώνει αυτό.
power hornet
07/12/2016, 09:48
δασκαλος μεγαλος μιλαμε σε ευχαριστώ παρα πολύ μου έλυσες απορίες. μπα δεν νομιζω να ασχοληθώ με επισκευασιμους χιχι ασε αυτα που διαβάζω εδώ θελει χρόνο και μεράκι
chillipf
07/12/2016, 09:49
Σχετικά με το οικονομικό μέρος, αν λέμε γι' αυτό, εμένα το όλο θέμα μου κοστίζει βαριά 1,00€ ημερησίως
Περιλαμβάνονται όλα μέσα, έξοδα για mod, ατμοποιητές, diy υγρά και όλα τα παρελκόμενα.
Και φουμάρω και πολύ υγρό, γύρω στα 8 με 10ml.
Τελευταία δεν δοκιμάζω καινούργια πράγματα, απλά αντικαθιστώ τυχόν βλάβες,
πχ πρέπει να πάρω άλλο μοντάκι, γιατί το display του Clouporακίου που έχω, τάπαιξε. :cool:
LogOutGoRide
07/12/2016, 15:36
Λοιποοοον
Ήρθε ο Kayfun l+.
Τον έστησα σε πέντε λεπτά. Ομολογώ πως είναι πολύ εύκολος στο στήσιμο.
Γεύση τρομερή! Τζούρα σφιχτή και το ντουμάνι όπως μου αρέσει. Ούτε πολύ να χάνεσαι στο σύννεφο, ούτε λίγο να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις.
Στα μείον σίγουρα ο τρόπος ρύθμισης του αέρα, που δουλεύει πολύ καλά παρόλα αυτά, και φυσικά ο τρόπος γεμίσματος.
Επίσης το βάρος είναι μείον. Νομίζω είναι πιο βαρύς από το mod μαζί με την μπαταρία. Πρέπει να αλλάξω μπουκαλάκι στο halo που πήρα μαζί, αν θέλω να το δοκιμάσω. Η βίδα είναι πολύ μικρή να χωρέσει αυτό το ματσούκι που τραβάει το υγρό από το μπουκάλι.
Πέναλτυ!!!
Τι, δεν σφύριξα; Α, συγγνώμη τζούρα έκανα
chillipf
07/12/2016, 16:04
Δουλεύει καλύτερα χωρίς το βιδάκι του αέρα bytheway :a014:
το βάρος συνηθίζεται
Έτσι και αλλιώς τον αέρα μια φορά θα τον ρυθμίσεις και μετά τέλος.
@chillipf για ποιό cloupor θες οθόνη; Πλάκα πλάκα κάνε ένα search στο κινεζομάγαζο το ipv D2. Είναι on sale σε τιμή λουκουμι. Σε σχέση με τα 80 που έκανε εδώ.
basilis_k6
07/12/2016, 17:06
καλα... once you go kfl you never go back. Η βιδα για μένα ειναι η πιο καθαρη λύση. Απλα πρεπει να εχεις συγκεκριμενα μπουκαλια και ενα κατσαβιδι. Οχι ομως 40 πακετα χαρτοπετσετες οπως οι αλλοι με τους τοπ φιλ που δακρυζουν ολη μερα η λερωνουν το τανκ στα χειλωματα. Βαρος δεν ξερω εχω νανο κιτ και μαμαει. Ο κφλ ειναι daily driver. αμα γινει πολεμος και φυγεις απο το σπιτι τρεχοντας αυτον θα παρεις.
Σε χρηστικότητα δε παίζεται. Σε γεύση πλέον υπάρχουν καλύτεροι. Όμως, όπως το είπες. In case of τρεχάτε, αυτόν παίρνεις μαζί. Ο μοναδικός που θα εμπιστευόμουν μαζί με έγγραφα σε τσάντα πχ. Nano kit το μεταλλικό έχω εγώ και το Diamond τανκ.
LogOutGoRide
07/12/2016, 17:34
Η αλήθεια είναι ότι τον ερωτεύτηκα.
Ο GG θα φύγει.
Θα κρατήσω και τον melo 3 για κανένα γλυφιτζούρι που και που.
LogOutGoRide
07/12/2016, 19:02
Δοκίμασα και το halo tribeca 12mg.
Το γέμισα κανονικά από την βίδα μάλιστα!
Μου φέρνει γεύση από μέλι και ιδρώτα μετά από track day Αύγουστο στις Σέρρες.
Η κάλτσα αιχμαλώτου με επίγευση από ιατρικά εργαλεία οδοντιάτρου μετά την αποστείρωση που έκανα μέχρι τώρα, μου έγινε συνήθεια.
basilis_k6
07/12/2016, 23:17
Δοκίμασα και το halo tribeca 12mg.
Το γέμισα κανονικά από την βίδα μάλιστα!
Μου φέρνει γεύση από μέλι και ιδρώτα μετά από track day Αύγουστο στις Σέρρες.
Η κάλτσα αιχμαλώτου με επίγευση από ιατρικά εργαλεία οδοντιάτρου μετά την αποστείρωση που έκανα μέχρι τώρα, μου έγινε συνήθεια.
το τριμπεκα ειναι η κοκα κολα των υγρων.
LogOutGoRide
07/12/2016, 23:59
Κάποιο άλλο θα δοκίμασα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Αν το είχα δοκιμάσει σε μαγαζί, δεν νομίζω να το αγόραζα.
Ίσως πάλι είμαι περίεργος. Δεν είναι και η πρώτη φορά.
Πάντως, όταν αγόρασα δεύτερη φορά το πρώτο υγρό που άτμισα, ένα καπνικό hexocell, το πέταξα στον νεροχύτη.
Το υγρό που φτιάχνω και έχω τώρα, μου αρέσει περισσότερο με τον Kayfun.
BlackAdder
08/12/2016, 14:05
Μια βοήθεια αν είναι δυνατόν,
Χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο το starter pack της alter-ego το Α7 με τον μαμά ατμοποιητή και τον GS-AIR MS.
Λέω να πάρω ένα mod καθώς οι μπαταρίες του Α7 έχουν αρχίσει να τα παίζουν.
Γενικά ψωνίζω από FT αντιστάσεις και το mοd από έξω θα το πάρω.
Σκέφτομαι για το Joyetech eVic VTwo Mini 75W με τον cubis pro.
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε MOD? Αρχικά θα το χρησιμοποιήσω σαν μηχανικό και βλέπουμε.
Δεν θελω να ασχοληθώ με επισκευάσιμα οι τιμες που παίρνω τις αντιστάσεις από FT με καλύπτουν.
Υπάρχει πρόταση για κάποιον άλλο ατμοποιητή πλην του cubis pro;
Ο GS-Air Ms με 0,75 αντιστάσεις μου άρεσε γενικά σα λειτουργεία.
Μπορεί να δουλέψει ο GS-Air με το eVic VTwo;
Πάντα για τσιγαρισιες τζούρες.
Ευχαριστώ.
Το mod μια χαρά είναι. Για ατμοποιητη δε ξέρω να σου πω.
Μια βοήθεια αν είναι δυνατόν,
Χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο το starter pack της alter-ego το Α7 με τον μαμά ατμοποιητή και τον GS-AIR MS.
Λέω να πάρω ένα mod καθώς οι μπαταρίες του Α7 έχουν αρχίσει να τα παίζουν.
Γενικά ψωνίζω από FT αντιστάσεις και το mοd από έξω θα το πάρω.
Σκέφτομαι για το Joyetech eVic VTwo Mini 75W με τον cubis pro.
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε MOD? Αρχικά θα το χρησιμοποιήσω σαν μηχανικό και βλέπουμε.
Δεν θελω να ασχοληθώ με επισκευάσιμα οι τιμες που παίρνω τις αντιστάσεις από FT με καλύπτουν.
Υπάρχει πρόταση για κάποιον άλλο ατμοποιητή πλην του cubis pro;
Ο GS-Air Ms με 0,75 αντιστάσεις μου άρεσε γενικά σα λειτουργεία.
Μπορεί να δουλέψει ο GS-Air με το eVic VTwo;
Πάντα για τσιγαρισιες τζούρες.
Ευχαριστώ.
εδω και ενα χρονο εχω το istick tc40w και πριν λιγο πηρα το vic που λες,το istick ειναι πολυ καλυτερο,πιο γεματες τζουρες.
Τι σχέση έχει το mod με τη τζούρα; Να έλεγες για μηχανικό mod, πάει και έρχεται αλλά σε ηλεκτρονικό mod δεν έχει διαφορές μεγάλες στην απόδοση του ρεύματος.
Τι σχέση έχει το mod με τη τζούρα; Να έλεγες για μηχανικό mod, πάει και έρχεται αλλά σε ηλεκτρονικό mod δεν έχει διαφορές μεγάλες στην απόδοση του ρεύματος.
δεν ξςρω τι σχεση εχει με το παλιο οι τζουρες μου ειναι πιο ντελικατες.
δεν ξςρω τι σχεση εχει με το παλιο οι τζουρες μου ειναι πιο ντελικατες.
Μερακληδικες;
Μερακληδικες;
καπως ετσι....:D
υ.γ εχω να καπνισω απ τον μαιο αλλα της τελευταιες μερες παλαβωσα,κοντευω να τα καταπιω και τα 2 μαζι,θελω τσιγαρο.
chillipf
08/12/2016, 17:55
Τόλη το κλουποράκι τα έχει βγάλει τα λευτά του πιά.
Τώρα παιζει χωρίς display, περιμένοντας το pico που παρήγγειλα.
Έχω ξαναβάλει μπρός και το μηχανικό και βολεύομαι.
Εν τω μεταξύ, μου έδωκε σήμερα φίλος υγρό Natura, πρώτη μου φορά που φουμάρισα γεύση κάτουρο.
Αυτά..
Natura είναι 2. Της Hexocell και τα όχι της Hexocell. Το project entropy είναι υπέροχο. Το Manhattan και το London rain επίσης πολύ καλά.
καπως ετσι....:D
υ.γ εχω να καπνισω απ τον μαιο αλλα της τελευταιες μερες παλαβωσα,κοντευω να τα καταπιω και τα 2 μαζι,θελω τσιγαρο.
Για δοκιμασε τσιγαρο. Εγω δοκιμασα μετα απο ενα μηνα με ηλεκτρονικό και ηταν σαν να εγλυφα τασακι.
Bob_o_mastoras
08/12/2016, 22:41
Eγω τι mod και ατμοποιητη λετε να παρω...;;
Εχω το pico 75 και τον hurricane. Με καλυπτουν πληρως αλλα θα ηθελα να εχω αυτα για εξω και για το σπιτι κατι πιο δυνατο και μεγαλυτερο σε mod που να παιρνει ολα τα μεγεθη ατμοποιητων.
Στο ατμισμα θελω μπολικο ντουμανι και γευση.
Για πειτε καμια ιδεα, ετσι να 'χαμε να λεγαμε.. :)
Ανταπτορα για το πικο και dripper για το σπίτι ή την αγγελία μου αν πάρεις ανταπτορα όμως. Προσοχή, όλα αυτά τα φουλ ντουμανι κτλ δεν είναι να τα πολυφέρνεις τούμπες και πέρα δώθε γιατί δακρύζουν.
Για δοκιμασε τσιγαρο. Εγω δοκιμασα μετα απο ενα μηνα με ηλεκτρονικό και ηταν σαν να εγλυφα τασακι.
οχι ρε φιλε δεν το κανω αυτο,ειδα τρομερα μεγαλη διαφορα στον εαυτο μου απ οταν εκοψα το κωλοτσιγαρο,ειχα φτασει σε σημειο να μιλαω και να λαχανιαζω.
Bob_o_mastoras
09/12/2016, 00:39
Ανταπτορα για το πικο και dripper για το σπίτι ή την αγγελία μου αν πάρεις ανταπτορα όμως. Προσοχή, όλα αυτά τα φουλ ντουμανι κτλ δεν είναι να τα πολυφέρνεις τούμπες και πέρα δώθε γιατί δακρύζουν.
Nαι, γι'αυτο το θελω για το σπιτι μονο που τα εχω καθετα και σταθερα.
Καμια ιδεα απο που να προμηθευτω ανταπτορα απο Ελλαδα..;;
οχι ρε φιλε δεν το κανω αυτο,ειδα τρομερα μεγαλη διαφορα στον εαυτο μου απ οταν εκοψα το κωλοτσιγαρο,ειχα φτασει σε σημειο να μιλαω και να λαχανιαζω.
Γιαυτο στο ειπα. Για να δεις πως ειναι η γευση του τσιγαρου μετα απο ηλεκτρονικο ωστε να μην το σκεφτεις παλι.
Ομοιως και εγω, μετα απο 28 χρονια τσιγαρο τα οποια 26 με στριφτο εχω δει τεραστια διαφορα με το ηλεκτρονικο. Αναπνεω ξανα.
Nαι, γι'αυτο το θελω για το σπιτι μονο που τα εχω καθετα και σταθερα.
Καμια ιδεα απο που να προμηθευτω ανταπτορα απο Ελλαδα..;;
Ελλάδα δεν έχω πετύχει πουθενά η αλήθεια είναι.
Αυτό εδώ χρειάζεσαι πάντως
https://m.fasttech.com/p/1998901
Άκυρο. Εδώ έχει http://www.ecig.gr/aksesouar/atomizer-cooler-510.html
Eγω τι mod και ατμοποιητη λετε να παρω...;;
Εχω το pico 75 και τον hurricane. Με καλυπτουν πληρως αλλα θα ηθελα να εχω αυτα για εξω και για το σπιτι κατι πιο δυνατο και μεγαλυτερο σε mod που να παιρνει ολα τα μεγεθη ατμοποιητων.
Στο ατμισμα θελω μπολικο ντουμανι και γευση.
Για πειτε καμια ιδεα, ετσι να 'χαμε να λεγαμε.. :)
Αν είναι για μέσα στο σπίτι γιατί δεν παίρνεις έναν ωραιότατο ντουμανατο ντριππερ που να σου δίνει και γεύση στα πολλά watt! Εγώ έχω το πικο μαζί με twisted messes V2 squared κλώνο και απλά τα σπάει! Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι καλοί ντριππερ που σου δίνουν και γεύση ειδικά αυτοί που έχουν από κάτω αέρα!
Αυτός ο Φαραώ που έβγαλε ο μουσιας πρέπει να σακατευει.
LogOutGoRide
09/12/2016, 09:37
Δοκίμασα εγώ κανονικό τσιγάρο πριν αρκετό καιρό και το μετάνοιωσα πικρά!
Ότι πιο άθλιο έχω δοκιμάσει.
Οι αντιστάσεις που φτιάχνω στον Κl+ έχουν διάμετρο 2,5mm. Αν δοκιμάσω να φτιάξω με 3mm, λογικά θα έχω καλύτερη γεύση και πιο πλούσιο ατμό, λόγω του πιο χοντρού βαμβακιού που θα έχω περάσει;
Είναι σωστό το σκεπτικό;
Αυτός ο Φαραώ που έβγαλε ο μουσιας πρέπει να σακατευει.
http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&path=3_44&product_id=864
http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&path=3_44&product_id=864
130 γιούρια για ντριπερ;
Τι διαολο, παρθένες Φιλλιπινεζες τον σκαλιζαν;
http://tjek.nu/r/8yZ1 .Σκέτο λίγωμα....Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως,την εδοκίμασε και ο γκουρού Απόστολος εις Κρίκον. Λίγα και απλά τα υλικά της
Βγάζει και γαμώ τα ντουμάνια και με τον Dripper.
Δοκίμασα εγώ κανονικό τσιγάρο πριν αρκετό καιρό και το μετάνοιωσα πικρά!
Ότι πιο άθλιο έχω δοκιμάσει.
Οι αντιστάσεις που φτιάχνω στον Κl+ έχουν διάμετρο 2,5mm. Αν δοκιμάσω να φτιάξω με 3mm, λογικά θα έχω καλύτερη γεύση και πιο πλούσιο ατμό, λόγω του πιο χοντρού βαμβακιού που θα έχω περάσει;
Είναι σωστό το σκεπτικό;
Κάνε 2mm και τα λέμε. Οι micro έχουν καλύτερη απόδοση.
http://tjek.nu/r/8yZ1 .Σκέτο λίγωμα....Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως,την εδοκίμασε και ο γκουρού Απόστολος εις Κρίκον. Λίγα και απλά τα υλικά της
Βγάζει και γαμώ τα ντουμάνια και με τον Dripper.
Ποιά από όλες είναι ωρέ;
Ποιά από όλες είναι ωρέ;
Μιξ γκριλ κατάσταση!
:D
Μωρέ ήταν ωραία κάλτσα αυτή που δοκίμασα στον κρίκο. Ας υπάρχει στην άκρη δε μας χαλάει. Φραουλοκρεμοκτλ.
http://e-liquid-recipes.com/recipe/1069951/Custard%20Strawberi%20 Είναι μπούφοι οι άνθρωποι....σου λέει short link και εννοεί για την homepage...Να 'τη ρε παιδες...
Μπα. Είναι private Αντώνη. Το γράφει πάνω πάνω.
Για δώστε του μια 3η και φαρμακερή http://e-liquid-recipes.com/recipe/1070215/Custard%20Strawberi%20
22% άρωμα είναι πολύ φίλε. Γνώμη μου πάντα ε;
Το kboom που το βρίσκουμε;
Παίχτηκε μπινιά,κάτσε να το διορθώσω πάλι.Είχα βάλει ποσοστό για τα 30 ml.Eγώ το βρήκα στον ατμόσφαιρα...ελπίζω να συνεχίσει να το φέρνει.
Έντιτ: Το διόρθωσα,κοίτα φαίνεται πολύ αλλα βγαίνει καλό όταν ωριμάσει.
LogOutGoRide
15/12/2016, 21:06
Κάνε 2mm και τα λέμε. Οι micro έχουν καλύτερη απόδοση.
Το έγραψες (ή μάλλον το διάβασα) την καταλληλότερη στιγμή!
Σε λίγο είχα σκοπό να αλλάξω το σύρμα.
Αυτός που μου πρότεινε και τελικά αγόρασα το άρωμα που κάνω και τώρα, μου είπε πως είναι απομίμηση του halo torque!
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γιατί δεν έχω δοκιμάσει το halo, είναι αρκετά κοντά.
Μετά από αρκετή χρήση θα έλεγα με τον kayfun l+, έχω να πω τα καλύτερα!
power hornet
15/12/2016, 21:11
Λοιπον όσοι έχουν το elaf pico, προτείνω Ατμοποιητη nautilus Aspire.
Αμα θυμαστε αυτό που με απασχολουσε ηταν η γεύση κατι που ο mello3 δεν εδινε.
Πηγα στο μαγαζι που προμηθευομε και που προτινε τον nautilus aspire "πειραγμένο" τι εννοώ με αυτο απλα με τρυπανι εκανε μια μεγαλύτερη τρύπα εκει που ρυθμίζεις τον αέρα.
Παιδια ενα θα πω απολαμβανω τσιγαρισιες τζουρες σε σχεση με τις πνευμονικες του mello 3 που με ειχε κουράσει.
Επιτέλους νιώθω και καταλαμβσινω γεύση. Τωρα μια ερώτηση γιατι οι αντιστασεις aspire διαφέρουν με τις eleaf που ήξερα επειδή ξεμεινα απο αντίσταση ειχε δυο το κουτι την 1.06ωαυτη δούλευα τωρα στα 15watt, αλλα οπως ειπα ξεμεινα το κουτι εχει αλλη μια την aspire bvc 1.08ω στα 4.2-5.0v βρε παιδιά αυτη τι watt την δουλεύουμε ξερει κανεις;
Ενω οι eleaf το ελεγε σε watt που μπορείς να τις δουλέψεις.
Επανάληψη
Εκεί έρχονται τα volt και λύνουν την απορία σου.Θέτεις και στην 0.5 στα 4.2 volts και βουαλά,έχεις τα σωστά watt σε σχέση με την όποια αντίσταση φοράς.
Με πιο απλά λόγια.Οτι αντίσταση και να έχεις,βάλε τα volt στα 4.2 ~ 4.3 και θα δεις τα αντιστοιχα watt.
Yποθέτω εννοείς 1.8 και όχι 1.08 αντίσταση.
Χαγιάτε όσα ml και να είναι,το % θα είναι πάντα το ίδιο χαλόουυ :p
Ειναι καλό πάντως. :a10:
power hornet
15/12/2016, 21:49
Επανάληψη
Εκεί έρχονται τα volt και λύνουν την απορία σου.Θέτεις και στην 0.5 στα 4.2 volts και βουαλά,έχεις τα σωστά watt σε σχέση με την όποια αντίσταση φοράς.
Με πιο απλά λόγια.Οτι αντίσταση και να έχεις,βάλε τα volt στα 4.2 ~ 4.3 και θα δεις τα αντιστοιχα watt.
Yποθέτω εννοείς 1.8 και όχι 1.08 αντίσταση.
Χαγιάτε όσα ml και να είναι,το % θα είναι πάντα το ίδιο χαλόουυ :p
Ειναι καλό πάντως. :a10:
η αντισταση γραφει πανω 1.8 ναι σωστα ειπες.αυτο που δεν καταλαβαινω τα volt πως τα το βαλω?εχει τετοια ρυθμιση το pico?watt ξερω οτι εχει ρυθμιση ποσα watt το βαζεις για να ατμισεις
η αντισταση γραφει πανω 1.8 ναι σωστα ειπες.αυτο που δεν καταλαβαινω τα volt πως τα το βαλω?εχει τετοια ρυθμιση το pico?watt ξερω οτι εχει ρυθμιση ποσα watt το βαζεις για να ατμισεις
3κλικ και μπαίνει σε ρύθμιση των βατ.
power hornet
15/12/2016, 22:15
3κλικ και μπαίνει σε ρύθμιση των βατ.
Ναι watt ξερω να βαλω, τα volt που λεει ο φιλος ποιο πανω δεν ξέρω.
Ξανα θετω την ερώτηση μου σε αντισταση 1.8 που γραφει και γραφει συν ακομα 4.2εως 5.0v ποσα watf να το βαλω για να ατμισω
LogOutGoRide
15/12/2016, 22:26
Στο pico mega, μετά την τελευταία αναβάθμιση, υπάρχει τρόπος μαζί με τα watt να βλέπεις και τα αντίστοιχα volts.
Κρατάς πατημένο το + και το fire και επιλέγεις τι θα βλέπεις. Volts, πόσες φορές πατήσες το fire, πόσα sec δούλεψε.
power hornet
15/12/2016, 22:37
Στο pico mega, μετά την τελευταία αναβάθμιση, υπάρχει τρόπος μαζί με τα watt να βλέπεις και τα αντίστοιχα volts.
Κρατάς πατημένο το + και το fire και επιλέγεις τι θα βλέπεις. Volts, πόσες φορές πατήσες το fire, πόσα sec δούλεψε.
Εγω εχω το απλο pico θα το δοκιμασω αυτο που λες.
Εντιτ εχεις δικιο μολις το έκανα, πολυ καλη μαγκιά αυτο οπότε το ρυθμίζεις μια χαρα.
Να εισαι καλα φιλαράκο
Ναι watt ξερω να βαλω, τα volt που λεει ο φιλος ποιο πανω δεν ξέρω.
Ξανα θετω την ερώτηση μου σε αντισταση 1.8 που γραφει και γραφει συν ακομα 4.2εως 5.0v ποσα watf να το βαλω για να ατμισω
Οταν ρυθμίζεις τα watt στο pico εχει και κατι μικρότερα μπαρμπαδελάκια αριστερα απο την τιμή των watt.Επάνω ειναι η τιμή της αντίστασης και απο κάτω ακριβώς τα volt.Ταυτόχρονα εμφανίζονται όλα στην οθόνη.
Να ρωτήσω κάτι...
Έκανα μία προσπάθεια να φτιάξω δικά μου υγρά.. έβαλα έτοιμη βάση 50/50 με 6 νικοτίνη και άρωμα. Το άρωμα έλεγε αραίωση 5% οπότε για τα 20ml που έφτιαξα η αναλογία αν δεν κάνω λάθος βγαίνει 19ml βάσης και 1ml αρώματος. Τα έφτιαξα το Σάββατο και εχτές (Τρίτη ) είπα να βάλω λίγο να δοκιμάσω.... το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν νιώθω σχεδόν καθόλου το άρωμα.. έχει μία γεύση - άρωμα που νομίζω ότι είναι αυτή της γλυκερίνης όχι του αρώματος που έχω βάλει. Που κάνω λάθος? Μήπως πρέπει να περιμένω περισσότερες ημέρες (απο 3 που τα άφησα) για να ωριμάσουν? Ενω όταν τα μυρίζω το νιώθω το άρωμα όταν το ατμίζω δεν νιώθω τίποτα, μόνο αυτό της γλυκερίνης.
Πως μέτρησες το 1ml? Με σταγόνες ή με μετρητή;
Το μυαλό μου παει 1ον στο να έχεις βάλει λιγότερο άρωμα και δεύτερον να μη το έχεις αραιώσει σωστά.
Δεν ρίχνεις το άρωμα μέσα σε 20ml βάσης αλλά το αντίθετο ρίχνοντας τη βάση λίγη λίγη και παράλληλα ανακατεύοντας. Ο τρόπος που ανακατεύουμε είναι σα να κρατάμε το κουταλάκι και να ανακατεύουμε τον ελληνικό στο μπρίκι, όχι όπως χτυπάμε τον φραπέ.
Το διάλυμα μέσα σε 20 λεπτά είναι έτοιμο για δοκιμή αλλά θέλει 1-2 μέρες οριμανση. (Ανάλογα και το άρωμα).
Τι άρωμα έβαλες?
Έβαλα πρώτα το άρωμα... και μετά σιγά σιγά την βάση. Ανακάτεψα αρκετές φορές με κυκλικές κινήσεις έχοντας το μπουκαλάκι στο χέρι και όχι κουνώντας με δύναμη.Τα αρώματα που έχω βάλει είναι Μαστίχα και ένα άλλο με Καρύδα. Και στα δύο που δοκίμασα δεν ένιωσα τα αρώματα παρα μόνο αυτό της βάσης και είναι και αρκετά πηχτή η βάση.
Η βάση που έβαλα είναι: https://www.replacesmoke.com/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/diy/eliquid-france/eliquid-france-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-base-unflavored/eliquid-france-base-100ml-pg-vg-06mg-14725-detail.html
και τα αρώματα είναι τα παρακάτω:
Μαστίχα : https://www.replacesmoke.com/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/diy/atmoslab/atmoslab-%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-flavors/atmoslab-mastic-flavour-10ml-detail.html
Καρύδα: https://www.replacesmoke.com/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/diy/atmoslab/atmoslab-%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-flavors/atmoslab-coconut-flavour-10ml-detail.html
Φαινεται να το έκανες σωστα. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά εγώ φτιαχνω το κάθε άρωμα ξεχωριστά και μετά τα ανακατεύω.
Φτιάξε 10 και 10 ml, άστα για λίγες ώρες η για μία μέρα ανακατεύοντας που και που, δοκίμασε τα ξεχωριστά να δεις τι λένε και μετά ρίξε λίγο λίγο το ένα μέσα στο άλλο ανακατεύοντας.
Edit. Όταν δε τα έχουμε διαλύσει σωστά μπορεί όλο το άρωμα να βρίσκεται σε ένα σημείο και αλλού να μην υπάρχει τίποτα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την νικοτίνη όταν ενώνουμε μηδενική βάση με βάση που έχει νικοτίνη.
Αυτά που περιγράφω παραπάνω είναι δύο εντελώς ξεχωριστά αρώματα δεν είναι 1. Δεν θα τα μπλέξω μεταξύ τους... ένα μαστίχα μόνο του ένα Καρύδα μόνο του. Το θέμα είναι ότι και στα δύο δεν έχω κανένα άρωμα όταν δοκίμασα να ατμίσω μετά απο 3 ημέρες... μόνο το άρωμα και την γλυκάδα που βγάζει η βάση. Τι να πω... ίσως να θέλουν περισσότερο χρόνο να μείνουν.
Δε νομίζω να φταιει ο χρόνος. Μπορεί να φταίνε απ τα αρώματα μέχρι τον ατμοποιητη αλλά όχι οι τρεις μέρες ωρίμανσης.
Ατμοποιητής Cubis Pro Με 1.5Ohm στα 13Watt. Τι να πω.. θα ρωτήσω και στο κατάστημα να μου πούνε την γνώμη τους.
chillipf
21/12/2016, 13:19
Μου ακούγεται σαν να είναι λίγο το ποσοστό του αρώματος.
Τόσο όμως γράφει επάνω το μπουκαλάκι 5% όπου στα 20ml είναι 1ml αν τα έχω υπολογίσει σωστά. Να ρίξω μήπως παραπάνω?
chillipf
21/12/2016, 13:47
δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις.
Εγώ προσωπικά θα πρόσθετα λίγο - λίγο, να δω που πάει το πράγμα.
O cubis δεν βγάζει και την καλύτερη γευση αλλά όχι και έτσι όπως τα λες. Να μη βγάζει δλδ καθόλου! Ειδικά η αντίσταση 1,5 ειναι κλάπτον και βγάζει καλή γεύση.
Το ποσοστό σου είναι σωστό, 1μλ στα 20. το μπουκαλάκι βγάζει 200μλ ατμιστικού υγρού. Σε όσα έχω φτιάξει έχω μείνει στο προτεινόμενο ποσοστό χωρίς να ξέρω αν είναι κακό να το ξεπεράσεις.
Δεν ξέρω! Δεν είναι και μόνο ένα υγρό να πεις ότι μπορεί να έφταιγε αυτό! Τα ανακατεύεις συχνά?
Εγω στα δικα μου εχω καλη γευση. Κανω τα εξης>
- πρωτα την βαση, κ μετα το αρωμα (6% το ελαχιστο και φτανω μεχρι 10% αναλογα το αρωμα)
- Κουναω γερα για αρκετη ωρα
- Κλεινω το μπουκαλι (Παντα γυαλινο) και το βαζω για 15 δευτερα στον φουρνο μικροκυμάτων
- Τα αφηνω μια βδομαδα να ωριμάσουν
Τελεια γευση!
θα δοκιμάσω να συμπληρώσω σιγά σιγά λίγο παραπάνω άρωμα μπας και ... και θα το αφήσω και παραπάνω μέρες.
Εγω στα δικα μου εχω καλη γευση. Κανω τα εξης>
- πρωτα την βαση, κ μετα το αρωμα (6% το ελαχιστο και φτανω μεχρι 10% αναλογα το αρωμα)
- Κουναω γερα για αρκετη ωρα
- Κλεινω το μπουκαλι (Παντα γυαλινο) και το βαζω για 15 δευτερα στον φουρνο μικροκυμάτων
- Τα αφηνω μια βδομαδα να ωριμάσουν
Τελεια γευση!
Εγώ ρίχνω μέσα και λίγη χλωρίνη να μου τονίσει τις γεύσεις αλλά δεν το λέω δημόσια. :lol:
Η atmos κάπου αναφερει ότι παραπάνω άρωμα απ' το κανονικό μπορεί να είναι και τοξικό (γι' αυτό δεν είμαι και σίγουρος). Ο τρόπος διαλύματος ειναι ένας και τον μάθαμε στην χημεία στο γυμνάσιο. Διάλυμα και διαλύτης. Η μεγάλη ποσότητα αραιώνει την μικρότερη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να "ενώσουμε" πιο αποτελεσματικά δυο υγρά. Ο διαλύτης ειναι η βάση μας και αυτή θα ρίξουμε στο προς αραίωση υγρό που ειναι το άρωμα.
Επίσης η νικοτίνη δεν αντιδρά και με τον καλύτερο τρόπο στην θερμοκρασία και τα υγρά πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος που να μην τα βλέπει ο ηλιος. Γι' αυτό το λόγο βλέπουμε ότι τα υγρά με νικοτίνη σκουραίνουν όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα και μέσα στον ατμοποιητή μέχρι να τελειώσει το υγρό μπορεί να έχει σκουρίνει απ' την θερμοκρασία της αντίστασης.
Υπάρχει βιντεάκι στο σωλήνα Ελληνικότατον απ' τον κύριο atmοs lab που περιγράφει την διαδικασία ανάμιξης και ανάδευσης, τα ποσοστά κτλ.
Οτιδήποτε διαφορετικό απ' τις οδηγίες των ειδικών καλύτερα να το κρατάμε για τον εαυτό μας. Και εγώ θα μπορούσα να του πω να ρίξει λίγο ακόμα αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ακομα και αν το κάνω για μένα, δε θα το αναφέρω σε μια δημόσια συζήτηση (και όχι δεν το κάνω για μένα).
:)
Εγώ ρίχνω μέσα και λίγη χλωρίνη να μου τονίσει τις γεύσεις αλλά δεν το λέω δημόσια. :lol:
Η atmos κάπου αναφερει ότι παραπάνω άρωμα απ' το κανονικό μπορεί να είναι και τοξικό (γι' αυτό δεν είμαι και σίγουρος). Ο τρόπος διαλύματος ειναι ένας και τον μάθαμε στην χημεία στο γυμνάσιο. Διάλυμα και διαλύτης. Η μεγάλη ποσότητα αραιώνει την μικρότερη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να "ενώσουμε" πιο αποτελεσματικά δυο υγρά. Ο διαλύτης ειναι η βάση μας και αυτή θα ρίξουμε στο προς αραίωση υγρό που ειναι το άρωμα.
Επίσης η νικοτίνη δεν αντιδρά και με τον καλύτερο τρόπο στην θερμοκρασία και τα υγρά πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος που να μην τα βλέπει ο ηλιος. Γι' αυτό το λόγο βλέπουμε ότι τα υγρά με νικοτίνη σκουραίνουν όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα και μέσα στον ατμοποιητή μέχρι να τελειώσει το υγρό μπορεί να έχει σκουρίνει απ' την θερμοκρασία της αντίστασης.
Υπάρχει βιντεάκι στο σωλήνα Ελληνικότατον απ' τον κύριο atmοs lab που περιγράφει την διαδικασία ανάμιξης και ανάδευσης, τα ποσοστά κτλ.
Οτιδήποτε διαφορετικό απ' τις οδηγίες των ειδικών καλύτερα να το κρατάμε για τον εαυτό μας. Και εγώ θα μπορούσα να του πω να ρίξει λίγο ακόμα αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ακομα και αν το κάνω για μένα, δε θα το αναφέρω σε μια δημόσια συζήτηση (και όχι δεν το κάνω για μένα).
:)
Φιλικά πάντα, φίλος,
αλλά κ εγώ έχω δεί άπειρα βιντεάκια στον σωλήνα Ελληνικότατα και ξενόγλωσσα ..
Ελπίζω να μην είδες μόνο 1 βίντεο, κ αν είδες μόνο αυτό θα σε συμβούλευα να δείς κ άλλα πολλά ..
Ο τρόπος διαλύματος που θυμάσαι απο το γυμνάσιο στην χημεία αναφέρει διάλυμα κ διαλύτη ... αν εσυ στα υγρα σου προσθέτεις διαλύτη, τοτε καλα το πας, ρίξε κ λίγη χλωρίνη που ανέφερες κ ρούφα το :D
Η βάση κ το άρωμα είναι κ τα 2 διαλύματα.
Όσον αφορά τα ποσοστά, γράφει τα προτεινόμενα επάνω στο άρωμα, συνήθως απο 6 εως 10%, οπότε ανάλογα το άρωμα βάζεις περισσοτερο ή λιγότερο πάντα μεσα στα πλαίσια.
Η νικοτίνη το γνωρίζω οτι δεν αντιδρά καλά με την θερμοκρασία, γιαυτο κ τα αφήνω 15 δευτερα, πριν αυξηθει η θερμοκρασία. Βοηθάει να αναμιχθούν καλύτερα τα συστατικά του μίγματος.
Σε ευχαριστώ για το ειρωνικό σου σχόλιο, φιλικά πάντα.
Ο τρόπος διαλύματος που θυμάσαι απο το γυμνάσιο στην χημεία αναφέρει διάλυμα κ διαλύτη ... αν εσυ στα υγρα σου προσθέτεις διαλύτη, τοτε καλα το πας, ρίξε κ λίγη χλωρίνη που ανέφερες κ ρούφα το :D
Η βάση κ το άρωμα είναι κ τα 2 διαλύματα.
H βάση είναι ο διαλύτης μας. Τη χρησιμοποιούμε για να αραιώσουμε το άρωμα. Μεταξύ δυο υγρών το ένα θα παίξει το ρόλο του διαλύτη και πάντα ο διαλύτης μας είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη ποσότητα. Οπότε το να ρίχνουμε το άρωμα μέσα στη βάση είναι λάθος και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω εγώ.
Όσον αφορά τα ποσοστά, γράφει τα προτεινόμενα επάνω στο άρωμα, συνήθως απο 6 εως 10%, οπότε ανάλογα το άρωμα βάζεις περισσοτερο ή λιγότερο πάντα μεσα στα πλαίσια.
Τα υγρά που μας πόσταρε ο άνθρωπος (οπως και όλα τα υγρά της atmos) έχουν προτεινόμενη διάλυση 5%. Κάπου είχα διαβάσει ότι από κει και πάνω αυξάνεται η τοξικότητα, αλλά επειδή δεν θυμάμαι που σκατά το διάβασα έγραψα ότι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό. Ας το διερευνήσει ο ενδιαφερόμενος.
Η νικοτίνη το γνωρίζω οτι δεν αντιδρά καλά με την θερμοκρασία, γιαυτο κ τα αφήνω 15 δευτερα, πριν αυξηθει η θερμοκρασία. Βοηθάει να αναμιχθούν καλύτερα τα συστατικά του μίγματος.
Καλά κάνεις και το κάνεις, αλλά αν δεν ξέρεις τι κάνουν τα 15 δεύτερα να μη το προτείνεις στον άλλον. Μπορεί να μην κάνουν τίποτα, μπορεί να κάνουν και καλό! Το θέμα είναι ότι δεν το ξέρω, εσύ το ξέρεις? Τα μπουκαλάκια υπάρχει λόγος που τα έχουν με μεγάλη ετικέτα η οποία καλύπτει όλη την επιφάνεια. Για τον ίδιο λόγο κάποιες βάσεις είναι σε μαυρα μπουκάλια.
Σε ευχαριστώ για το ειρωνικό σου σχόλιο, φιλικά πάντα.
Μη μου δίνεις σημασία! :):beer:
Καινουριο μοντακι.... (ερασιτεχνικο νταξει)
cuboid mini + cubis pro mini με αντισταση SS 0.6 sta 19watt και απιστευτες τζουρες και τσιγαρισιες και πνευμονικες!!!
Παιζει στα ισα τον μελο3 με κανθαλ!