View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
Βρε sniper εχω ξεσκιστει να διαβάζω και εδω και στο vaping.gr εχω δει βιντεακια άπειρα το πως στήνονται τωρα τι σκατα κάνω λάθος και δεν μου βγαίνει η γεύση τι να πω. Το βλεπω να τα παρατάω και να ξανα κουμπωνω τον nautilus2 να βρω την υγεία μου. Ειλικρινά κουράστηκα εχω να ατμισω να ευχαριστηθώ γευση τουλάχιστον δυο εβδομάδες
Βρε μπας και έπαθες vapers tongue;
Βρε sniper εχω ξεσκιστει να διαβάζω και εδω και στο vaping.gr εχω δει βιντεακια άπειρα το πως στήνονται τωρα τι σκατα κάνω λάθος και δεν μου βγαίνει η γεύση τι να πω. Το βλεπω να τα παρατάω και να ξανα κουμπωνω τον nautilus2 να βρω την υγεία μου. Ειλικρινά κουράστηκα εχω να ατμισω να ευχαριστηθώ γευση τουλάχιστον δυο εβδομάδες
Διαβάζεις αλλά δεν μας τα λες καλά....
Δοκίμασε ένα άλλο υγρό/γεύση (αφού ξαναστήσεις, δοκίμασε 2,5mm, 5-6 σπείρες ανοιχτές - αν δεν μπορείς οκ, δοκίμασε κολλητά/microcoil και πρόσεξε για blackspots). Μιλάμε για κάνθαλ ε;
power hornet
22/11/2017, 15:07
Ναι κανθαλ πάντα το 28ga μου πουλησε ο μαγαζάτορας τα 0.32mm.γιατι βρε sniper που δεν τα λεω καλα; μήπως δεν τα εξηγώ καλα; τι να πω
power hornet
22/11/2017, 15:08
Βρε μπας και έπαθες vapers tongue;
Το επαθα την προηγούμενη εβδομάδα που εκανα συνέχεια δοκιμές και άρχισα να βουρτιζω την γλώσσα και ισιωσε.
λοιπον πηγα απο τον μαγαζαρα γιατι ετσι και αλλιως θα αγοραζα υγρο τις rop cut αυτο με το ρουμι σταφιδα και κατι αλλο.
του ειπα τους προβληματισμους μου εκατσε και το ειδε μου ειπε δεν βλεπω κατι λαθος στο στησιμο,αλλα ας σου στησω εγω ενα εξαρχης πηρε το δικο του συρμα εκεινος επειδη κανει πνευμονικες χρησιμοποιει το κανθαλ το 26αρι εκεινος μου ειχε πουλησει το 28αρι λογου τσιγαρισου ατμοποιητη.
εβαλε 2,5 πυρηνες και 6 σπειρες,αλλαξαμε και υγρο γιατι το cream and cookies της flavor west οντος δεν εβγαζε αρωμα,βαλαμε το rop cut και αρχιζε και ατμιζε στην αρχη δεν εβγαζε γευση στο δεκαλεπτο εβγαλε και σουπερ γευση γεματη.
μου ειπε να βαζεις 2,5πυρηνες χιλιοστα το συρμα και 6 σπειρες βγαινει η αντισταση στα 0.87ω και 21 βατ θα το βαζω,αλλαξα και θεμα στο hcigar μεσω escribe βρηκα θεμα που να γραφει και τα volt και ειναι τωρα στα 4,2 λεω να χαμηλωσω βατ για να πεσουν και τα volt γυρω στα 3.8 με 9
KotsosDR
22/11/2017, 20:33
Μιας που μιλάμε για αντιστάσεις και γευση ,
26ga*3(parallel)(KA1) + 36ga(N80) , FUSED CLAPTON 0,3 Ω , Φ3.0 , 6 σπείρες :a013:
28ga*3 (N80) + 40ga (N80) , FUSED CLAPTON 0.4 Ω , Φ3.0 , 6 σπείρες :hypnotize:
Α ρε kotso επιτελους γραφεις ΣΩΣΤΑ το Φι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
power hornet να πεις του πωλητη σου που πας και προμηθευεσαι υλικα οτι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ 2 ΠΥΡΗΝΕΣ θα του κανω το μαγαζι λαμπογυαλο.
το ΦΙ (Φ) ειναι η ονομασια της διαμετρου. αν δεν το ξερουμε το Φι τοτε γραφουμε 2 χιλιοστα διαμετρος αντιστασης.
Συνεχιστε τωρα :D
Α ρε kotso επιτελους γραφεις ΣΩΣΤΑ το Φι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
power hornet να πεις του πωλητη σου που πας και προμηθευεσαι υλικα οτι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ 2 ΠΥΡΗΝΕΣ θα του κανω το μαγαζι λαμπογυαλο.
το ΦΙ (Φ) ειναι η ονομασια της διαμετρου. αν δεν το ξερουμε το Φι τοτε γραφουμε 2 χιλιοστα διαμετρος αντιστασης.
Συνεχιστε τωρα :D
Σε τι σύρμα;
Σε 28 ή 32ΓΑΖΕΣ;
:tooth:
power hornet
22/11/2017, 22:06
Χωρίς να θέλω να σας εκνευρίσω στο vaping. Gr δεν λενε φ αλλα πυρηνες
Σήμερα πήρα τον doggy(20€).
Μου έδωσε 2 έτοιμες αντιστασεις, της οποίες δεν της έβαλα και έφτιαξα δικιά μου με ενα σύρμα που είχα απο παλιά,δεν έχω στοιχεία, αλλά είναι ψιλουτσικο.
Εκανα 6 σπείρες,2,5mm κολητες,βγήκε 0,45ohm.
Επάθα πλάκα,τρομερή γεύση στο supreme,που δουλεύω καιρό,δεν το εχω ξαναγευτει τόσο καλά,μονο που μου φέρνει υγρό στο άκρο μετα απο λίγο.
Το δουλεύω στα 35,5 w.,4 v.
Γιατί φερνει υγρό στο ακρο,καμια βοηθεια.;
Υ.γ.
Το ξαναλεω,τρομερή γεύση,είχα διαβάσει σχετικα αλλά δεν το περίμενα.
Δοκίμασε να αλλάξεις ντριπ τιπ και ίσως στρώσει.Ακούγεται παράξενο αλλά παίζει.Βρε πάουερ,οχι πυρήνΕΣ.Πυρήνα,διάμετρο,Φι.Δες τι ωραία που τα έχει γράψει ο Kotsosdr.Με μια απλή ανάγνωση καταλαβαίνεις αμέσως το στήσιμο.
power hornet
23/11/2017, 05:38
Δοκίμασε να αλλάξεις ντριπ τιπ και ίσως στρώσει.Ακούγεται παράξενο αλλά παίζει.Βρε πάουερ,οχι πυρήνΕΣ.Πυρήνα,διάμετρο,Φι.Δες τι ωραία που τα έχει γράψει ο Kotsosdr.Με μια απλή ανάγνωση καταλαβαίνεις αμέσως το στήσιμο.
Πυρηνα μάλιστα μου ειχαν κολλήσει απο τις πυρήνες της φωτιάς χεχε.
power hornet
23/11/2017, 06:17
Λοιπον ασχετο σε εναν φιλο μου λογω εταιρίας που δουλεύει του φέρανε δύο iquos σφραγισμένα σε λευκο χρώμα νομίζω. Το. Καθε ενα έρχεται και. Με τρια πακέτα και τα καθαριστικά του αμα θυμάμαι καλά τα δινει 40 ευρω έκαστος αμα εχει καποιος γνωστός το θελει ας μου πει
strokt up
23/11/2017, 14:47
Παιδιά μιας και σκεφτομαι να το κόψω και αυτό σιγά σιγά δίνω το istick το 100αρι μου με 2 obs(cheetah και engine 23αρι). Αν ενδιαφέρεται κάποιος να στείλει ενα πμ κ τα βρίσκουμε
kapetan amerika
23/11/2017, 22:29
Πιο καμμένο thread... aaarrrgghhκυρο!
Ξανάπεσα στα σκληρά...
Kylin RTA, flat clapton... A πα πα πα πα....
basilis_k6
13/02/2018, 12:51
Ξανάπεσα στα σκληρά...
Kylin RTA, flat clapton... A πα πα πα πα....
και 101% βιτζί για τα φουγάρα?
και 101% βιτζί για τα φουγάρα?
Κάπως έτσι... έστησα 2πλή κλάπτον αλλά το ταπεινό 75W μοντάκι δεν δίνει πάνω από 5-6 τζούρες στα 75W πριν πεθανει η 18650 [δεν έχει και preheat οπότε ακόμα χειρότερα τα πράγματα].... οπότε αφενός πάμε για 200ρι, αφετέρου με μονή βγάζει ντουμάνι απερίγραπτο και οι γεύση αλλάζει πολύ....
(το να τον στήσεις έστω με 2πλή με χοντρό σύρμα (50ρι - 24ga) δεν τον βοηθάς (έστω κι παίξεις στα 0,2Ω) και μάλλον τον αδικείς)
https://www.geekvape.com/project/aegis/ Τσίμπα το σενιόρ Νίκος....
Και το λέω επειδή μπορείς να παίξεις κ με άλλες μπαταρίες
M'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο,μαυροπρόσωπο πες το όπως θες,μόνο ενα ελλάτωμα έχει! Δεν κλειδώνει το κουμπάκι και πρέπει να το σβήνεις όταν το χεις σε τσέπη...έκαψα 2 φορές την αντίσταση και έβγαζε καπνούς η τσάντα επειδή το ξέχασα ανοιχτό!
https://www.geekvape.com/project/aegis/ Τσίμπα το σενιόρ Νίκος....
Και το λέω επειδή μπορείς να παίξεις κ με άλλες μπαταρίες
M'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο,μαυροπρόσωπο πες το όπως θες,μόνο ενα ελλάτωμα έχει! Δεν κλειδώνει το κουμπάκι και πρέπει να το σβήνεις όταν το χεις σε τσέπη...έκαψα 2 φορές την αντίσταση και έβγαζε καπνούς η τσάντα επειδή το ξέχασα ανοιχτό!
Μπα... είμαι ανάμεσα σε 2-3... Όπως το Revenger X, το rx gen3 κλπ... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά σίγουρα θέλω πάνω από 100W
Παίζουν επίσης σοβαρά τα Squonk mods αφού οι RDA πλέον έρχονται/παίρνουν squonk pin...
Το 2018 φαίνεται όμορφο...
Μπα... είμαι ανάμεσα σε 2-3... Όπως το Revenger X, το rx gen3 κλπ... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά σίγουρα θέλω πάνω από 100W
Παίζουν επίσης σοβαρά τα Squonk mods αφού οι RDA πλέον έρχονται/παίρνουν squonk pin...
Το 2018 φαίνεται όμορφο...
Tσίμπα τo Pulse τότε και έγινες μάγκας
Tσίμπα τo Pulse τότε και έγινες μάγκας
Μηχανικό mod; Δεν μας τα λες καλάάάάάά....
Μηχανικό mod; Δεν μας τα λες καλάάάάάά....
E squonk δε θες ;
E squonk δε θες ;
Ε και; Βγαίνουν και κανονικά squonk mods πλέον. iJoy Capo, HCigar VT, geek vape Gbox, rebel vape κλπ
Ε και; Βγαίνουν και κανονικά squonk mods πλέον. iJoy Capo, HCigar VT, geek vape Gbox, rebel vape κλπ
To ξέρω απλά το pulse και φίλος που το δουλεύει πρόβλημα δεν έχει.Εγώ ήμουν ανάμεσα στο Athena κ στο Pulse πάντως
To ξέρω απλά το pulse και φίλος που το δουλεύει πρόβλημα δεν έχει.Εγώ ήμουν ανάμεσα στο Athena κ στο Pulse πάντως
Εγώ πάντως τσίμπησα τον Full black Tesla και πλέον είμαι ΟΚ. (Προς το παρόν).
caesarsk
14/02/2018, 19:34
Εδω μιλούν για διαστημοπλοια;;;
Μακριά από ijoy capo.
Γιατί; Edit : OK, έμαθα γιατί.
Το νέο μέλος της οικογένειας πάντως είναι αυτό:
394542
TsoliasGR
05/04/2018, 16:19
Αμα ξερει κανεις απο τιμες μεταχειρω να μου πει γιατι θελω να πουλησω εναν NoPity και δεν ξερω ποσο να τον βαλω.
Γιατί; Edit : OK, έμαθα γιατί.
Το νέο μέλος της οικογένειας πάντως είναι αυτό:
394542
Πακέτο με mech mod κι αλλάζουν όλα... :D
Πακέτο με mech mod κι αλλάζουν όλα... :D
Όταν ο άνθρωπος είναι άρχοντας ,φουμάρει στο χαλαρό απαξιώντας να πάρει θέση ...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154769&p=2928874&viewfull=1#post2928874
Μακης 206, για λέγε... Surric X?
makis206
24/04/2018, 14:56
Τι να πω; :lol:
Nostradamus
24/04/2018, 15:17
Ε οχι!!!
να σημειωσετε την μερα που μπηκε ο μακης να γραψει!!!! :beer::beer:
Τι να πω; :lol:
Bonza e?
Για πες λεπτομερειες για το μοντακι, που, ποσο κλπ
395136
makis206
24/04/2018, 16:03
Από Ελλάδα το ψώνιο, τοπικό μαγαζί στο Ηράκλειο έχει κάμποσα τέτοια μέσα και η τιμή παίζει λίγο υψηλά η αλήθεια είναι - αν και θεωρώ πως αξίζει τα λεφτά του λόγω ποιότητας και της εφ'όρου ζωής εγγύησης που το συνοδεύει. Τουτέστιν πάει να πει ότι το κασέρι ανέρχεται περί των 19 δεκάευρων, μόνο το mod εννοείται.
Bonza πάνω του αλλά μη νομίζεις, στην "αναμονή" περιμένουν άλλοι 25 τον αριθμό (πάνω κάτω) ατμοποιητές να "κουμπώσουν" στον πόλο του, μπήκα για τα καλά στο χόμπυ βλέπεις. Μεταξύ τους και ο αγαπημένος dead rabbit που βλέπω πάνω στο pulse σου. ;)
Και μοντάκια εννοείται αλλά και "squonkάκια" όπως το pulse, ένα ακόμα ακριβό ηλεκτρονικό (paranormal με DNA250c μέσα) και δυο τρία άλλα για τα καθημερινά, αυτά που έρχονται παρέα στα "έξω" δηλαδή.
Επί 3,5 περίπου χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πολύ πράμα, δίνω παίρνω, παίρνω δίνω.. Αγάπη μεγάλη ειδικά στους επισκευάσιμους ατμοποιητές, ένα παραπάνω στους ελληνικούς.
Έχουμε κάνει θραύση σαν λαός στο αντικείμενο αυτό, αν τα πηγαίναμε τόσο καλά κι αλλού ποιος θα μας έπιανε τη σήμερον ημέρα.
Παχύναμε κιόλας.. Όχι το λέω από τώρα για να μη σας έρθει κάνας ταμπλάς στην εκδρομή ε.. 'ξηγήθηκα;:lol:
Dead rabbit πας για τον SQ για μηχανικό... Ο 24ης θα σε παιδέψει αν θες να βάλεις παραξενα σύρματα (λόγω υποδιπλασιασμού της αντίστασης).
Εγώ περιμένω την επομενη φουρνιά των Garage, μπας και προλάβω. Καταλαβαίνεις ότι τα € είναι πολλά :tooth:
makis206
24/04/2018, 16:23
Αφού διαπίστωσα κι ο ίδιος τα λεγόμενά σου για τον λαγό, πριν λίγο καιρό την έκανα την αντικατάσταση του 24αρη με τον 22άρη sq αν και είχα ήδη κι άλλους μονής αντίστασης που θα μπορούσε να υποστηρίξει το μηχανικό. Και ήρθε καρφί ο bonza για να καλύψει το κενό του μεγάλου λαγού, έτσι για να δοκιμαστεί κιόλας με την ευκαιρία. Δεν κακός. ;)
Τα garage-ακια όντως είναι απίθανα και τα παιδιά που τα φτιάχνουν στα Χανιά είναι άψογοι.
Απλώς εμένα μου πέρασε η φαγούρα για τα "high end" squonks και κατέληξα με ένα "φτωχαδάκι" που εμπλούτισα με ασήμι στις λάμες, έναν καλύτερο πόλο και πλέον κάνω παπάδες με δαυτο.
Τα υπόλοιπα τα έσκασα στα προαναφερθέντα, το transalp περιμένει μπουζί από πέρισυ.. :lol:
Αφού διαπίστωσα κι ο ίδιος τα λεγόμενά σου για τον λαγό, πριν λίγο καιρό την έκανα την αντικατάσταση του 24αρη με τον 22άρη sq αν και είχα ήδη κι άλλους μονής αντίστασης που θα μπορούσε να υποστηρίξει το μηχανικό. Και ήρθε καρφί ο bonza για να καλύψει το κενό του μεγάλου λαγού, έτσι για να δοκιμαστεί κιόλας με την ευκαιρία. Δεν κακός. ;)
Τα garage-ακια όντως είναι απίθανα και τα παιδιά που τα φτιάχνουν στα Χανιά είναι άψογοι.
Απλώς εμένα μου πέρασε η φαγούρα για τα "high end" squonks και κατέληξα με ένα "φτωχαδάκι" που εμπλούτισα με ασήμι στις λάμες, έναν καλύτερο πόλο και πλέον κάνω παπάδες με δαυτο.
Τα υπόλοιπα τα έσκασα στα προαναφερθέντα, το transalp περιμένει μπουζί από πέρισυ.. :lol:
Ναι εγώ βαριέμαι τα τόσο βαθιά DIY και λέω να τα δώσω στους "γείτονες" :tooth:
nikos_abel
08/05/2018, 07:26
Επειδή το παραγ...σα με τα τσιγάρα πάλι και μου φταίνε όλα, για προτείνετε ατμοποιητή
(μη επισκευάσιμο ή πολύ εύκολα επισκευάσιμο) και modάκι της προκοπής.
Το μπάτζετ δεν ξεπερνά τα 70€ (περίπου)
Μερσίς μποκούς
Pico 25 mod και doggystyle κλώνο ατμοποιητή. Έκλεισες και με κάτω από 70 ευρώ.
Επειδή το παραγ...σα με τα τσιγάρα πάλι και μου φταίνε όλα, για προτείνετε ατμοποιητή
(μη επισκευάσιμο ή πολύ εύκολα επισκευάσιμο) και modάκι της προκοπής.
Το μπάτζετ δεν ξεπερνά τα 70€ (περίπου)
Μερσίς μποκούς
Nτουμάνι ή MTL;
nikos_abel
08/05/2018, 11:47
Nτουμάνι ή MTL;
Το MTL είναι τι ακριβώς; Δε με πολυνοιάζει το ντουμάνι, γεύση περισσότερο.
Mouth To Lung. Τσιγαρίσια τζούρα δηλαδή. Αυτό που έγραψα από πάνω δες και είσαι κομπλέ
chillipf
08/05/2018, 11:52
Εγκρίνω και εγώ για το σκύλο. :cool:
Και σύρμα πλέον Ν80 superfine vandy vape.
Και σύρμα πλέον Ν80 superfine vandy vape.
Λίγο προσοχή με το νικελοχρώμιο, κάποιοι είναι αλλεργικοί σε αυτό.
nikos_abel
08/05/2018, 12:14
Λίγο προσοχή με το νικελοχρώμιο, κάποιοι είναι αλλεργικοί σε αυτό.
Δουλέυω σε εταιρεία με AISI 304 στο φουλ. Αν ήμουν αλλεργικός θα είχα αποδημήσει πριν 20 χρόνια :D
Ευχαριστώ πάντως :beer:
nikos_abel
08/05/2018, 12:16
Mouth To Lung. Τσιγαρίσια τζούρα δηλαδή. Αυτό που έγραψα από πάνω δες και είσαι κομπλέ
Ναι, προφανές! Τέλεια, θα προχωρήσω σε εκτεταμένες έρευνες!
Δουλέυω σε εταιρεία με AISI 304 στο φουλ. Αν ήμουν αλλεργικός θα είχα αποδημήσει πριν 20 χρόνια :D
Ευχαριστώ πάντως :beer:
Έτσι εξηγούνται πολλά, δεν ήταν ο ψεκασμός.
Τίποτα.
Ναι, προφανές! Τέλεια, θα προχωρήσω σε εκτεταμένες έρευνες!
Δες και το SWAG 3.5ml Kit της VAPORESSO
nikos_abel
08/05/2018, 13:52
Έτσι εξηγούνται πολλά, δεν ήταν ο ψεκασμός.
Τίποτα.
:moutza:
Δες και το SWAG 3.5ml Kit της VAPORESSO
Ωραίο και αυτό, και το βλέπω εντός μπάτζετ.
Για να αρουτήξου όμως...
Τώρα έχω τον Τρίτωνα τον μεγάλο και το iStick TC40W (το οποίο και τα παίζει σιγά σιγά και για αυτό μάλλον δε το μπορώ).
Από αυτά που μου βάζετε, εκτιμώ πως θα δω διαφορά στη γεύση και θα παίξω και με λιγότερη νικοτίνη, σωστά;
:moutza:
Ωραίο και αυτό, και το βλέπω εντός μπάτζετ.
Για να αρουτήξου όμως...
Τώρα έχω τον Τρίτωνα τον μεγάλο και το iStick TC40W (το οποίο και τα παίζει σιγά σιγά και για αυτό μάλλον δε το μπορώ).
Από αυτά που μου βάζετε, εκτιμώ πως θα δω διαφορά στη γεύση και θα παίξω και με λιγότερη νικοτίνη, σωστά;
Δεν ξέρουμε τι θέλει ο καθένας... Εγώ στο γραφείο παίζω με Kylin RTA με 2πλά 24ρια σύρματα (kanthal) για να μην τους πνιξω σαν κουναβια, εξω και σπίτι με Dead Monkey RDA με 2ιπλά παράλληλα 22ρια σύρματα.
Σε γεύση, σίγουρα θα δεις, σε νικοτίνη δεν ξέρω τι θεωρείς λιγο και πολύ. Αν παιζεις σε χαμηλά Ω θα θες λιγότερη αλλά δεν θα εχεις πολύ ατμό... Εγώ και στα 2 παραπάνω ειμαι με 6mg αλλά το ένα ρουφάει κάτι λιγα ml τη μέρα, το άλλο ρουφάει ΠΟΛΛΑ ml.
nikos_abel
08/05/2018, 14:23
Δεν ξέρουμε τι θέλει ο καθένας... Εγώ στο γραφείο παίζω με Kylin RTA με 2πλά 24ρια σύρματα (kanthal) για να μην τους πνιξω σαν κουναβια, εξω και σπίτι με Dead Monkey RDA με 2ιπλά παράλληλα 22ρια σύρματα.
Σε γεύση, σίγουρα θα δεις, σε νικοτίνη δεν ξέρω τι θεωρείς λιγο και πολύ. Αν παιζεις σε χαμηλά Ω θα θες λιγότερη αλλά δεν θα εχεις πολύ ατμό... Εγώ και στα 2 παραπάνω ειμαι με 6mg αλλά το ένα ρουφάει κάτι λιγα ml τη μέρα, το άλλο ρουφάει ΠΟΛΛΑ ml.
Ειλικρινά ο πολύς ατμός δε μου λέει τίποτα, αν δε συνδιάζεται με γεύση. Το ίδιο και η ποσότητα της νικοτίνης, καθώς πλέον μου φαίνεται πως
ότι και να βάλω, αυτό που μου λείπει είναι η γεύση και το άρωμα.
:beer:
Ειλικρινά ο πολύς ατμός δε μου λέει τίποτα, αν δε συνδιάζεται με γεύση. Το ίδιο και η ποσότητα της νικοτίνης, καθώς πλέον μου φαίνεται πως
ότι και να βάλω, αυτό που μου λείπει είναι η γεύση και το άρωμα.
Τι υγρα κάνεις; καπνικά; Ηigh-low vg;
nikos_abel
08/05/2018, 14:29
Συνήθως 50-50, αλλά είμαι ανοιχτός σε ιδέες.
Δε με νοιάζει, από μάνγκο μέχρι λατάκια.
Συνήθως 50-50, αλλά είμαι ανοιχτός σε ιδέες.
Εγώ θα ανέβαινα σε 70-30 και φυσικά όχι σε καπνικές γεύσεις. Γλυκά, φρουτα κλπ είναι εκπληκτικά.
Edit : Θα κατέβαινα και σε Ω... Δεν ξέρω που παιζεις αλλά το 0,5 ειναι αρκετά οκ... Πιο κάτω αρχίζουμε άλλα κόλπα και σίγουρα όχι με 50-50 υγρά.
nikos_abel
08/05/2018, 14:36
Εγώ θα ανέβαινα σε 70-30 και φυσικά όχι σε καπνικές γεύσεις. Γλυκά, φρουτα κλπ είναι εκπληκτικά.
Edit : Θα κατέβαινα και σε Ω... Δεν ξέρω που παιζεις αλλά το 0,5 ειναι αρκετά οκ... Πιο κάτω αρχίζουμε άλλα κόλπα και σίγουρα όχι με 50-50 υγρά.
Ναι, πρόσφατα έπαιξα με 0,75 αλλά και 0,5 και είδα διαφορά. Λές 70-30 ε; Χμμμμ.
Παρεπιπτόντως, ο Vaporesso που λες δεν είναι επισκευάσιμος (με βολεύει βέβαια αυτό) αλλά βλέπω coil με 0,4 και 0,2 και 0,15. Τι λες;
Ναι, πρόσφατα έπαιξα με 0,75 αλλά και 0,5 και είδα διαφορά. Λές 70-30 ε; Χμμμμ.
Παρεπιπτόντως, ο Vaporesso που λες δεν είναι επισκευάσιμος (με βολεύει βέβαια αυτό) αλλά βλέπω coil με 0,4 και 0,2 και 0,15. Τι λες;
Εγώ λέω να πας στο budget σου 20€ παραπάνω και να πάρεις κάτι αξιοπρεπές.
nikos_abel
08/05/2018, 14:42
Εγώ λέω να πας στο budget σου 20€ παραπάνω και να πάρεις κάτι αξιοπρεπές.
Για πες, το παλεύω.
Για πες, το παλεύω.
Ετοιμες αντιστάσεις ή μπορείς να στήνεις δικές σου;
Με τον νόμο του Ωμ, πως τα πας;
nikos_abel
08/05/2018, 14:47
Ετοιμες αντιστάσεις ή μπορείς να στήνεις δικές σου;
Με τον νόμο του Ωμ, πως τα πας;
Μια χαρά. Απλά βαριέμαι, αλλά μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου
Μια χαρά. Απλά βαριέμαι, αλλά μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου
Σε τι απαντας;
nikos_abel
08/05/2018, 14:51
Σε τι απαντας;
Στο sniper :lol:
Ναι, εννοώ ότι ξέρω γενικώς από ρεύμα, απλά βαριόμουν να ασχοληθώ με επισκεύασιμους,αλλά λέω να μάθω πια.
Μλκ μου το χόντρυνες ε ?
ΥΓ Που ναι ρε μια μοδίστρα να δει τι γίνεται δω πέρα...
Στο sniper :lol:
Ναι, εννοώ ότι ξέρω γενικώς από ρεύμα, απλά βαριόμουν να ασχοληθώ με επισκεύασιμους,αλλά λέω να μάθω πια.
Ξεκίνα την ανάγνωση κι όταν νοιώσεις έτοιμος (δεν είναι πυρηνική φυσική, σε 1 ώρα, άντε 1 μέρα θα είσαι ΟΚ)
Τότε θα μιλήσουμε για πιθανά μηχανικά μοντάκια, σίγουρα για RDA και πιθανώς Squonks.
nikos_abel
08/05/2018, 15:29
Έτοιμος είμαι, ρίξε.
Έτοιμος είμαι, ρίξε.
Αντε μην πέσεις στα πολύ βαθιά... Geek Vape Gbox (το κιτ με τον Radar RDA) και θα μου στήσεις άγαλμα (το οποίο γενικώς το έχεις αργήσει).
nikos_abel
08/05/2018, 16:39
Αντε μην πέσεις στα πολύ βαθιά... Geek Vape Gbox (το κιτ με τον Radar RDA) και θα μου στήσεις άγαλμα (το οποίο γενικώς το έχεις αργήσει).
Ωραίο, μάλλον έπεσες κέντρο!
Το άγαλμα το θες από χαλκό, μάρμαρο ή ανοξείδωτο Cr 18 Νι 8-10 :lol:
Ωραίο, μάλλον έπεσες κέντρο!
Το άγαλμα το θες από χαλκό, μάρμαρο ή ανοξείδωτο Cr 18 Νι 8-10 :lol:
Μάρμαρο, αρκεί.
nikos_abel
08/05/2018, 17:14
Μάρμαρο, αρκεί.
Από τσίγκο το βλέπω...
Ζε σέλω ντριπ.
Από τσίγκο το βλέπω...
Ζε σέλω ντριπ.
Δεν είναι dripper, είναι Squonker (RSA)
nikos_abel
08/05/2018, 17:26
Δεν είναι dripper, είναι Squonker (RSA)
ΟΚ, πάω για μελέτη!
ΟΚ, πάω για μελέτη!
το περιμενα
ευτυχως που δεν ρωτησες
:D
ΟΚ, πάω για μελέτη!
Πάντα έτσι αργός ήσουν στο διάβασμα;
Meanwhile, somewhere in South Dacota...
395666
Λίγο σκοτεινή αλλά δεν πειράζει... Θα μπει ξανά με το νέο απόκτημα αύριο... :a43:
Πάντα έτσι αργός ήσουν στο διάβασμα;
Meanwhile, somewhere in South Dacota...
395666
Λίγο σκοτεινή αλλά δεν πειράζει... Θα μπει ξανά με το νέο απόκτημα αύριο... :a43:
Φίλε,ένα πράγμα είναι στην μέση και δεν φαίνεται το πολυμπριζο.....
Φίλε,ένα πράγμα είναι στην μέση και δεν φαίνεται το πολυμπριζο.....
Εσύ φίλος ρουφάς τίποτα ή περαστικός είσαι;
Εσύ φίλος ρουφάς τίποτα ή περαστικός είσαι;
Έκανα μια μ@λακια αγορά σε fivepawns και κάνω αμάν μέχρι να τελειώσει......
Οι τύποι καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί.
Υγρά μπαταρίας βγάζουν....
Μου ήρθε σήμερα η νέα σειρά steampunk. Θα επανέλθω με μπλα μπλα.
Εχω το COV Minivolt εδω και 2 χρονια.
Δυστυχως η μπαταρια του αρχισε να πεφτει, μειονεκτημα, το οτι δεν αλλαζει επειδη ειναι κολλημενη εντος αλλα και απ'οσο εψαξα σε διαστασεις, δεν υπαρχει καποια ιδιου μεγεθους και χωρητικοτητας.
Σκεφτομαι να το αντικαταστησω με το Modάκι της Joyetech. Το "eVic-VTC Mini".
Δουλευω 18w στα 1,25Ω τον Fumytank ΙΙ και αποδιδει τελεια.
Φανταζομαι εξισου καλα αποδιδει και ο eVic.
Καποιος που να γνωριζει μειονεκτηματα, πλεονεκτηματα?
Με ποιο ατμοποιητη να το συνδυασω?
Με ξυνει ο κωλος μου αν και ικανοποιημενος απο τον Fumytank II .. απλα ψαχνω καποιον πιο compact ως προς το μηκος... δε θελω να κουβαλαω ενα μαγικο ραβδι μαζι μου ουτε ατμιζω παραπανω απο 2ml τη μερα.
Τζουρες τσιγαρισιες.
μια χαρα ειναι το eVic-VTC Mini
Ωραια, παμε σε εναν vfm ατμοποιητη, κυριο κριτηριο, μικρο μηκος.
Δε θελω το ολο συστημα να γινει ματζαφλαρι ή "μαγικο ραβδι" σε μηκος.
Τσιγαρισιες τζουρες. Αν ειναι εφικτο, βιδωτο ανοιγμα/κλεισιμο γιατι συνηθιζω να το βαζω στα γρηγορα στην εμπρος τσεπη του παντελονιου για λιγο.
Μη σκυψω ή ζουπηχτει και χυθουν τα ζουμια! :D
doggystyle πας οπωσδήποτε.Μικρος,ευκολος και γευσάτος.Ο κλώνος κάνει 20 ευρώ και παίζει μια χαρά.
Έκανα μια μ@λακια αγορά σε fivepawns και κάνω αμάν μέχρι να τελειώσει......
Οι τύποι καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί.
Υγρά μπαταρίας βγάζουν....
Εγώ ξέχασα πλέον τα καπνικά και το έχω γυρίσει στα γλυκά. Κρέμες, σταφίδες, τάρτες κλπ
Τι λέγαμε; Α, ναι.... Το μοντάκι δεν είναι μηχανικό βέβαια αλλά είναι εξαιρετικό... Όπου να 'ναι θα χτυπήσουμε βέβαια κι ένα μηχανικό από garage, έτσι για να μπει επάνω ένας γλυκούλης 22ης...
395677
Ο Βοnza πάνω σε μηχανικό απλά σπέρνει ντουμάνι ταξιτζή δεκαετίας 80.
Μια και απέχω αρκετά από το άθλημα,να ρωτήσω κάτι.
Αυτό το μοντακι είναι από τα καινούργια τα "ζουληχτα";
Μια και απέχω αρκετά από το άθλημα,να ρωτήσω κάτι.
Αυτό το μοντακι είναι από τα καινούργια τα "ζουληχτα";
Μάλιστα. Και το μηχανικό μου είναι ζουληχτό, ακριβώς το ίδιο με αυτό δλδ αλλά χωρίς την πλακέτα.
Σχετικά νέα πράγματα, οπότε σε στάση αναμονής για νέα παπαράκια (ειδικά αν βγει κάτι 2μπαταρο για να μπαίνουν και χοντρά σύρματα και να μην είναι ογκώδες σαν το gbox, θα γίνει πανικός).
Πολύ καλό μονομπάταρο, ανθεκτικός σε χτυπήματα (tested), μικρό αλλά λίγο βαρύ για το μέγεθός του.
Ειδικά για MTL και απλά στησίματα είναι σούπερ.
Edit : Επίσης πολύ καλό είναι το WYE 85W της Teslacigs. Πανάλαφρο, ανθεκτικό και οικονομικό.
basilis_k6
16/05/2018, 15:03
Πολύ καλό μονομπάταρο, ανθεκτικός σε χτυπήματα (tested), μικρό αλλά λίγο βαρύ για το μέγεθός του.
Ειδικά για MTL και απλά στησίματα είναι σούπερ.
Edit : Επίσης πολύ καλό είναι το WYE 85W της Teslacigs. Πανάλαφρο, ανθεκτικό και οικονομικό.
ωραιο αυτο! και θέλω να αλλάξω σιγα σιγα το vtc
τόλη ο doggystyle ειναι σφιχτος? δεν το ήξερα. σαν να λέμε kfl+?
Λίγο πιο αερατος είναι από kfl+ αλλά ρυθμίζεται ο αέρας του. Εναλλακτικά, hussar με microtank όπου παίρνει πινάκια διαφόρων mm για να φέρεις τη τζούρα σου εκεί που θες.
basilis_k6
16/05/2018, 16:46
Λίγο πιο αερατος είναι από kfl+ αλλά ρυθμίζεται ο αέρας του. Εναλλακτικά, hussar με microtank όπου παίρνει πινάκια διαφόρων mm για να φέρεις τη τζούρα σου εκεί που θες.
μου κάνει το λίγο. λέω να παρω τον sxk φαντάζομαι ειναι καλό κλονάρι.
εδιτ: εχεις δοκιμάσει kayfun prime?
KotsosDR
16/05/2018, 21:10
Για μονομπάταρο πλέον έχω το Aspire Cygnet 80W με ενα ναυτιλάκο πανω , τίμιο , ποιοτικό και όμορφο .
Τριμπάταρο το wismec rx gen3 με zeus rta και loop rda
(το alien με govad rda και troll rta είναι "ρεζερβα" )
395693
μου κάνει το λίγο. λέω να παρω τον sxk φαντάζομαι ειναι καλό κλονάρι.
εδιτ: εχεις δοκιμάσει kayfun prime?
Ναι τον sxk πάρε.
Prime δεν έχω δοκιμάσει αλλά καλά λόγια έχουν ειπωθεί.Ο doggy στα 20 ευρω πάντως ειναι πολύ καλή επιλογή.
basilis_k6
16/05/2018, 23:34
Ναι τον sxk πάρε.
Prime δεν έχω δοκιμάσει αλλά καλά λόγια έχουν ειπωθεί.Ο doggy στα 20 ευρω πάντως ειναι πολύ καλή επιλογή.
με χαλασε πολύ το γεμισμα. εχω ηδη ενα με βιδα. να παρω κατι ευκολο επιτελους μην ξεβιδωνω τανκ και τετοια. θα δειξει...
Ε πάντα για το γέμισμα θα χρειαστεί να ξεβιδώνεις κάτι. Το ευκολότερο γέμισμα ever που έχω συναντήσει ήταν στον siren v2 πάντως.
Ε πάντα για το γέμισμα θα χρειαστεί να ξεβιδώνεις κάτι. Το ευκολότερο γέμισμα ever που έχω συναντήσει ήταν στον siren v2 πάντως.
Εκτός αν έχεις BF οπότε ξεχνάμε τα γεμίσματα... :wlae:
Για βάλε το σε καμια τσάντα με έγγραφα να γινει Βαγδάτη εκει μέσα.
Για βάλε το σε καμια τσάντα με έγγραφα να γινει Βαγδάτη εκει μέσα.
Καθημερινά το κάνω. Τέτοια θέματα είχα με RTA που έσταζαν από παντού. Επίσης πέρασε τεστ αεροπλάνου με εξαιρετικές επιδόσεις.
Μεγεθυντικός φακός με βάση. Καιρός ήταν. Μεγάλη ευκολία πλέον για όποιον αρνείται να πάει να βάλει γυαλιά.
Μεγεθυντικός φακός με βάση. Καιρός ήταν. Μεγάλη ευκολία πλέον για όποιον αρνείται να πάει να βάλει γυαλιά.
Με φως υποθέτω. Ποιον, που και πόσο;
Πειραιάς, πεζοδρόμιο πλανοδιος, χωρίς φως αλλά κάθεται το κινητό από πάνω και φωτίζει μια χαρά.4 ευρώ. Από 7.