Σύνδεση

View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

daz
08/03/2016, 16:33
Εδώ μέσα ήμουν αλλά φοβόμουν ότι θα μπερδευτώ χειρότερα και γενικά ήθελα ένα απλό μηχανάκι που να κάνει και την δουλειά των πολύπλοκων σε ένα βαθμό .
Επισης το ήθελα κομψό . Διάβασα πολύ καλα reviews και ενημέρωθηκα ιντερνετικά πριν το πάρω .. το θεωρούν πολύ καλή αγορά ..

Σε ένα βαθμό το κάνει σίγουρα. Για μεγαλύτερο βαθμό ίσως χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό (όχι απαραίτητα πιο πολύπλοκο). Έχω δει πολλές συμμαζεμένες επιλογές αλλά καμία δεν είχε tc (έλεγχο θερμοκρασίας) με επιλογές low και high. Νομίζω ότι στο μοντάκι σου μπορείς να δοκιμάσεις και απλές αντιστάσεις χωρίς ελεγχο θερμοκρασίας. Κάνε μια δοκιμή για να δεις αν φταίει το tc ή είναι ο ατμοποιητής - αντίσταση που δεν σε καλύπτει!

Πιο φθηνό άρωμα που σου αφήνει αυτή την ιδιαίτερη γεύση με το tribeca είναι το bebeca της atmos lab. Εμένα μου άρεσε περισσότερο γιατί ήταν και λιγοτερο γλυκό.

Την ίδια γευση σου αφήνει και το ry6 της natura, αλλά έχει πολύ έντονη καραμέλα μέσα που δεν μου άρεσε καθόλου.

Το bebeca έχει κάπου στα 11 ευρώ και το ry6 9 ευρώ αλλά έχει συνέχεια προσφορές που σου ρίχνουν την τιμή στα 7 ευρώ για 30 μλ. To bebeca και να το αγοράσεις δε νομίζω να το μετανιώσεις. Το ry6 καλό είναι να το δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί. Το halo έχει κοντά στο 20ρικο.

dimmie_72
08/03/2016, 16:36
Δεν κατάλαβες!

Και με το κάνθαλ αλλάζει η τιμή της αντίστασης μόνο που δεν αλλάζει με τον ίδιο σταθερό - προοδευτικό τρόπο. Πως το λέγαμε μωρέ, γεωμετρική πρόοδο?
Στο Νι200 μπορείς με έναν αλγόριθμο (στο τσιπ) να πιάσεις εύκολα την θερμοκρασία που έχει η αντίσταση ανάλογα με την τιμή που έχει λάβει.

Αν έχεις χειροκίνητη επιλογή μπορείς να βάλεις έλεγχο θερμοκρασίας στο κανθαλ αλλά ο αλγόριθμος θα είναι λάθος.
Και δεν μπορεί να υπάρξει σωστός αλγόριθμος γιατί δεν έχει σταθερή μεταβολή στην τιμή της αντίστασης ανάλογα με την θερμοκρασία.

Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

έστω ρε παιδί μου, δλδ το κανθαλ ως κράμα μειώνει τις εγγενείς αδυναμίες των αμιγών μετάλλων (αδυναμίες για την περίπτωσή μας, για άλλες χρήσεις μπορεί να είναι επιθυμητά).

sniper
08/03/2016, 16:48
Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά ..
Μέχρι χτες χρησιμοποιούσα δύο απλά ηλεκτρονικά τσιγάρα της nobacco (των 25ε) με ατμοποιητές Epsilon-s BDC. Αφού πειραματίστικα με υγρά , τελευταία κόλλησα με HALO Tribeca στο ένα και ένα της Elequid france στο άλλο στα 12mg νικοτινης . Το Halo μου άρεσε πολύ γιατί στο τέλος αν και καπνικό έβγαζε μια γεύση καμμένης ζάχαρης .
Βέβαια όλοι οι φίλοι μου με κορόιδευαν με τα μηχανάκια που είχα και μου έλεγαν ότι τα πιο ακριβά κάνουν καλύτερη δουλειά , αναδεικνύουν τα αρωματα και γενικά αν θες να κάνεις μια δουλειά κάντην σωστά ! ΟΚ .. συμφωνώ ..
Εψαξα και κατεληξα στο JOYETECH eGO ONE VT , με ελεγχο θερμοκρασιας και γενικά να έχει μια απλότητα .
Παρέλαβα σήμερα , φόρτισα , εβαλα αντίσταση τιτανίου , γέμισα με Tribeca και περίμενα μισή ωρίτσα να ποτίσει . Ανοίγω , επιλέγω αντίσταση Ti , βάζω medium θερμοκρασία και τραβάω ! Οκ.. Ξανατραβάω γυρνώντας το δαχτυλίδι για πιο σφιχτή τζούρα .. ΟΚ .. αλλάζω σε Low - High .. δεν εντυπωσιάζομαι ..
Βασικά δεν βγήκε ποτε αυτό το άρωμα της tribeca ενώ με τα άλλα παπαράκια έβγαινε γαμάτο ! Η τζούρα ηταν ζεστή ακόμα και στο Low . Στο High αρκετά ζεστή για τα γούστα μου ... Τι πάει στραβά ? Γιατί δεν βγαινει σωστό το άρωμα ?
Θέλει κανά στρώσιμο ? Λέω εγώ τώρα ..
Να δοκιμάσω αντίσταση απλή ή Νικελίου .. θα κάνει διαφορά ?
Για πείτε καμιά γνώμη ..

1. Δεν χρειάζεται να περιμενεις 1/2 ωρα να ποτίσει, στάξε υγρό μέσα της και κλείσε. Αντε να περιμένεις 1-2'
2. Ni200 και ζεστή τζούρα δεν παιζει, ακόμα και στους 280 βαθμούς, με kick 50W
3. Στο medium (250 βαθμους) με την 0.2Ω αντίσταση που έχεις (υποθέτω) δεν ξερω τι γίνεται... εγω που είμαι μόνο με Ni200 και παιζω στους 200-210 βαθμους με (αναλογα τις ορέξεις μου) 0,08-0,15Ω, και γευση εχω, και ντουμάνι (με 50/50 - με 70/30 γίνεται χαμός)

Δοκίμασε με την απλή κανθαλ του 1Ω που εχεις και δες. Αν κι εκει δεν παιρνεις γευση, άλλαξε ατμοποιητή.

daz
08/03/2016, 16:54
έστω ρε παιδί μου, δλδ το κανθαλ ως κράμα μειώνει τις εγγενείς αδυναμίες των αμιγών μετάλλων.

Κοίτα!

Όποτε έχω διάθεση σιάχνω μια με Νι200.

Όποτε βαριέμαι βάζω κανθαλ με ανοιχτές σπείρες στο μπλε κατσαβιδάκι.

Και τα δύο δουλεύουν άψογα.

φάκιτ.. μη με μπερδεύεις! :lol:

(μια φορά από βαρεμάρα αγόρασα μέχρι και αντίσταση) :lol:

daz
08/03/2016, 16:59
1. Δεν χρειάζεται να περιμενεις 1/2 ωρα να ποτίσει, στάξε υγρό μέσα της και κλείσε. Αντε να περιμένεις 1-2'

Ένας και γμ τους τρόπους να κάνεις το βαμβάκι μουσκίδι είναι ρίχνεις μερικές καλές ρουφιξιές χωρίς να πατάς το κουμπί.
Αν κλείσεις και τον αέρα μπορεί να προκαλέσεις και υπερτροφοδοσία.

Νίκο μια φορά δοκίμασα φουλ vg και χρειαζόμουν χαρτομάντιλο μετά από κάθε τζούρα. :lol:

sniper
08/03/2016, 17:15
Ένας και γμ τους τρόπους να κάνεις το βαμβάκι μουσκίδι είναι ρίχνεις μερικές καλές ρουφιξιές χωρίς να πατάς το κουμπί.
Αν κλείσεις και τον αέρα μπορεί να προκαλέσεις και υπερτροφοδοσία.

Νίκο μια φορά δοκίμασα φουλ vg και χρειαζόμουν χαρτομάντιλο μετά από κάθε τζούρα. :lol:

70/30 με κάνθαλ είσαι σαν τρένο στην αγρια δύση...
70/30 με Ni200 είσαι σαν καυστήρας μαζουτ... Βγάζει ντουμανάρες αλλά όχι όπως το Κάνθαλ... και λογικό.

Πλέον παιζω με TCR και ποιος το γ@μεί το Κάνθαλ... ;) Να ευχαριστήσουμε τον Dimmie επι του θέματος, αρχίζει και γίνεται κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια.

dimmie_72
08/03/2016, 19:01
Πλέον παιζω με TCR και ποιος το γ@μεί το Κάνθαλ... ;)

αυτά δεν μας τάπες :D

για πες, έστω και για Ni που δουλεύεις.... :a014:

7Tolis
08/03/2016, 19:56
Μια χαρά ειναι το κανθαλ.

daz
08/03/2016, 20:24
70/30 με κάνθαλ είσαι σαν τρένο στην αγρια δύση...
70/30 με Ni200 είσαι σαν καυστήρας μαζουτ... Βγάζει ντουμανάρες αλλά όχι όπως το Κάνθαλ... και λογικό.

Πλέον παιζω με TCR και ποιος το γ@μεί το Κάνθαλ... ;) Να ευχαριστήσουμε τον Dimmie επι του θέματος, αρχίζει και γίνεται κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια.

Ήντα 'ναι μωρέ το tcr?

Βάζω 70-30 pg-vg μήπως και (που δεν) έχω λίγο χτύπημα ή κάτι τέλος πάντων γιατί με 10ml 12αρας βασης αραιωμένα σε 70-80 μηδενικής παίρνω τα @ μου! :cry:

dimmie_72
08/03/2016, 20:59
Βάζω 70-30 pg-vg μήπως και (που δεν) έχω λίγο χτύπημα ή κάτι τέλος πάντων γιατί με 10ml 12αρας βασης αραιωμένα σε 70-80 μηδενικής παίρνω τα @ μου! :cry:

αν χρησιμοποιείς βάσεις της atmos το ίδιο παθαίνω και γω. άλλαξε βάσεις η ξανατράβα στα έτοιμα.

daz
08/03/2016, 21:07
αν χρησιμοποιείς βάσεις της atmos το ίδιο παθαίνω και γω. άλλαξε βάσεις η ξανατράβα στα έτοιμα.

Δεν έχουν νικοτίνη αφού!

Έχω δοκιμάσει κι άλλες βάσεις όπως και την pure pg της atmos.

Μ' αρέσει πολύ το υγρό που φτιάχνω και δε το έχω βαρεθεί ακόμα.

dimmie_72
08/03/2016, 21:42
review για το tcr mode του joytech eVic-VTC Mini για ss316.

Ο κατασκευαστής δίνει τον παρακάτω πίνακα:

354570

Στην τιμή 80 ούτε καν διεγείρεται η διεγείρεται ελάχιστα. Στο 200 ζεματάει και στο τέλος της τζούρας αφήνει υποψία καμένου.
Προσωπικά βρήκα sweetspot στο 130.
Πιστεύω κάτι ανάλογο ισχύει και με τα υπόλοιπα μέταλλα.

sniper
08/03/2016, 21:48
αυτά δεν μας τάπες :D

για πες, έστω και για Ni που δουλεύεις.... :a014:

Τι να πω, τα ειπα πιο πάνω, εχω βάλει στις 3 μνήμες 600, 650 και 700 και παίζω ανάλογα τη μερα και το στήσιμο... Δεν εχω ξεπεράσει τους 210 βαθμούς και το χτύπημα και το ντουμάνι είναι αυτο που θελω.

Μερσί ξανά

teogtp
08/03/2016, 22:07
Ισχύουν όπως τα περιέγραψες γι αυτό και πολλά :a012:

άρα να υποθέσω γι αυτό εφευρέθηκε το κανθαλ που είναι κράμα μετάλλων ώστε να εμφανίζει την ίδια τιμή αντίστασης σε οποιοδήποτε σημείο και με οποιοδήποτε τρόπο κατασκευασμένη.

Δεν σ'αρεσε οταν στα εγραφα εγώ. .....
Ηθελες σεντονι.......:lol:
Daz .......ωραιος!

dimmie_72
08/03/2016, 22:27
Δεν σ'αρεσε οταν στα εγραφα εγώ. .....
Ηθελες σεντονι.......:lol:
Daz .......ωραιος!

είπα εγώ δεν μάρεσε; :)

basilis_k6
08/03/2016, 23:41
to tcr πρεπει να ειναι οσο γραφει το συρμα. αν δουλευει σωστα το μοντ (το vtc δουλευει) βαζεις το tcr που γράφει πανω (ας πουμε το ss316 της ud ειναι 94) και παιζεις μονο με βατ και τεμπ. καλο θα ηταν να μην αφηνετε τα βατ στο μαξ.

Lamnian
09/03/2016, 08:29
Σε ένα βαθμό το κάνει σίγουρα. Για μεγαλύτερο βαθμό ίσως χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό (όχι απαραίτητα πιο πολύπλοκο). Έχω δει πολλές συμμαζεμένες επιλογές αλλά καμία δεν είχε tc (έλεγχο θερμοκρασίας) με επιλογές low και high. Νομίζω ότι στο μοντάκι σου μπορείς να δοκιμάσεις και απλές αντιστάσεις χωρίς ελεγχο θερμοκρασίας. Κάνε μια δοκιμή για να δεις αν φταίει το tc ή είναι ο ατμοποιητής - αντίσταση που δεν σε καλύπτει!

Πιο φθηνό άρωμα που σου αφήνει αυτή την ιδιαίτερη γεύση με το tribeca είναι το bebeca της atmos lab. Εμένα μου άρεσε περισσότερο γιατί ήταν και λιγοτερο γλυκό.

Την ίδια γευση σου αφήνει και το ry6 της natura, αλλά έχει πολύ έντονη καραμέλα μέσα που δεν μου άρεσε καθόλου.

Το bebeca έχει κάπου στα 11 ευρώ και το ry6 9 ευρώ αλλά έχει συνέχεια προσφορές που σου ρίχνουν την τιμή στα 7 ευρώ για 30 μλ. To bebeca και να το αγοράσεις δε νομίζω να το μετανιώσεις. Το ry6 καλό είναι να το δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί. Το halo έχει κοντά στο 20ρικο.

Θα αλλάξω αντίσταση και θα βαλω πρώτα την Ni και μετα την απλή . Αν τις κρατήσω στην άκρη μετά το Τεστ χαλάνε ?

Το Tribeca όντως πανάκριβο αλλά είπα να το δοκιμάσω μια φορά . Είναι πολύ ωραίο . Το bebeca το έχω στα υπόψιν , το ry6 δεν το είχα . Θα τα δοκιμάσω αρκεί να κάνω αυτό το μηχάνημα να δουλέψει σωστά .
Ευχαριστώ για τις συμβουλές .

Lamnian
09/03/2016, 08:35
2. Ni200 και ζεστή τζούρα δεν παιζει, ακόμα και στους 280 βαθμούς, με kick 50W
3. Στο medium (250 βαθμους) με την 0.2Ω αντίσταση που έχεις (υποθέτω) δεν ξερω τι γίνεται... εγω που είμαι μόνο με Ni200 και παιζω στους 200-210 βαθμους με (αναλογα τις ορέξεις μου) 0,08-0,15Ω, και γευση εχω, και ντουμάνι (με 50/50 - με 70/30 γίνεται χαμός)

Δοκίμασε με την απλή κανθαλ του 1Ω που εχεις και δες. Αν κι εκει δεν παιρνεις γευση, άλλαξε ατμοποιητή.

Sniper ,
Ti είναι η αντίσταση όχι Ni. Οπότε είναι στα 0.4Ω.
Χτες googlarodas διάβασα από μερικούς ότι η Ti που είχε μέσα το Κιτ δούλεψε 1 ώρα και κάηκε , η άλλη 7 ώρες και κάηκε , σε άλλους κράταγε 2 μέρες και σε αλλους 14. Ισως να έχουν βγει κάποιες προβληματικές . Εγω όμως δεν έχω καθαρή άποψη για το καμμένο . Δεν μου είχε τύχη ποτέ με τα μικρά της nobacco.
Τώρα με αυτο που είναι πιο δυνατό , καλύτερη καύση , με την 12mg νικοτίνη και 70/30 δεν καταλαβαίνω αν είναι καμμένη η αντίσταση ..
Τες πα , θα δοκιμάσω τις άλλες και θα δούμε ..

Lamnian
09/03/2016, 08:41
Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό ατμοποιητή που να πέρνει Ti , Ni έτοιμες αντιστάσεις γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με mods ? Οχι πανάκριβο ..
510 thread και 22mm πλάτος ?

Επίσης ,
αν έχω εναν σκέτο ατμοποιητή με υγρο στο τσαντάκι μου , για να αλλάζω γεύσεις και κρατιέται ως επί το πλήστον σε όρθια θεση , παίζει να χω διαρροές ?

7Tolis
09/03/2016, 08:41
Όχι δε χαλάνε οι αντιστάσεις όταν τις τσεκάρεις. Ένας μέσος όρος αντικατάστασης αντίστασης είναι τα 30 ml σε φιλικά ως προς την αντίσταση υγρά. Το καμμενο το καταλαβαίνεις όταν αλλοιωνεται η γεύση, δε τραβάει σωστά και η γευση γίνεται σα να έχεις γλειψει καναπέ. Με λίγα λόγια, όχι η γεύση που ήξερες.

dimmie_72
09/03/2016, 10:04
Ένα πολύ ενδιαφέρον αρθράκι για το καμένο αλλά και τα μέταλλα.

http://www.pgvg.net/2016/03/08/a-chemists-advice-dont-dry-burn-your-coil/

sniper
09/03/2016, 10:41
Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό ατμοποιητή που να πέρνει Ti , Ni έτοιμες αντιστάσεις γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με mods ? Οχι πανάκριβο ..
510 thread και 22mm πλάτος ?

Επίσης ,
αν έχω εναν σκέτο ατμοποιητή με υγρο στο τσαντάκι μου , για να αλλάζω γεύσεις και κρατιέται ως επί το πλήστον σε όρθια θεση , παίζει να χω διαρροές ?

Κanger Subtank.-

Bowleno
09/03/2016, 12:15
Έχω ένα μέτρο Ni 200 που μου έδωσε ένας συνάδελφος και λέω να πειραματιστώ απούψες, θέλω να βάλω 2,5 mm τρυπανάκι, πόσες σπείρες πρέπει να γίνουν για να βγει στο 1 περίπου) ohm; μια λογική θερμοκρασία να το ρυθμίσω;
Θα μπει στο kayfun V4, αν βοηθάει.....:)

7Tolis
09/03/2016, 12:16
Τι μέγεθος είναι το σύρμα;

sniper
09/03/2016, 12:17
Έχω ένα μέτρο Ni 200 που μου έδωσε ένας συνάδελφος και λέω να πειραματιστώ απούψες, θέλω να βάλω 2,5 mm τρυπανάκι, πόσες σπείρες πρέπει να γίνουν για να βγει στο 1 περίπου) ohm; μια λογική θερμοκρασία να το ρυθμίσω;
Θα μπει στο kayfun V4, αν βοηθάει.....:)

Ποια ειναι η διαμετρος του σύρματος;

Αν κάνεις αντίσταση 1Ω με Ni200, θα γίνεις δισεκατομμυριούχος από την πατέντα (εκτός αν κάνεις αντίσταση με καμια 200 σπείρες).

7Tolis
09/03/2016, 12:20
Το Ni είναι λίγο σπαστικό στην αρχή για να το κουμανταρεις επειδή είναι αρκετά μαλακό. Εξοικειώσου με το απλό κανθαλ ως προς το στήσιμο και περνάς και στο Ni. Όχι πως δεν θα το καταφέρεις απλά θα σε κουράσει ώσπου να.

Bowleno
09/03/2016, 12:23
Ποια ειναι η διαμετρος του σύρματος;

Αν κάνεις αντίσταση 1Ω με Ni200, θα γίνεις δισεκατομμυριούχος από την πατέντα (εκτός αν κάνεις αντίσταση με καμια 200 σπείρες).

προφανώς δεν έχει και τόση σχέση με τ kanthal, ε; :D

οκ...πείτε και πόσες σπείρες είναι ένα λογικό νούμερο. το σύρμα είναι 0.3 mm

sniper
09/03/2016, 12:25

Α... με 5-6 σπειρες θα βγάλεις 0,08-0,1Ω

teogtp
09/03/2016, 12:26

Σε 0.3 που εχεις και 7~8 σπειρες εισαι στο 0.2κατι Ohm.

Bowleno
09/03/2016, 12:31
Α... με 5-6 σπειρες θα βγάλεις 0,08-0,1Ω

Σε 0.3 που εχεις και 7~8 σπειρες εισαι στο 0.2κατι Ohm.

Thanks, Θα δοκιμάσω με 7 σπείρες και βλέπουμε πως θα πάει.
Λογικά με μια ρύθμιση θερμοκρασίας στα 130-140c θα παίζει καλά;
Αν ακούσετε κανένα μπουμ κατά Νέα Φιλαδέλφεια, εγώ θα είμαι :lol:

7Tolis
09/03/2016, 12:32
Ξεκίνα με 170 και τα watt ή joule γύρω στα 25 και το βλέπεις πως θα σε βολέψει.

sniper
09/03/2016, 12:34

Ξεκίνα απο 180 κι ανέβα όσο σου πάει εσένα. W βάλε γύρω στα 15

sniper
09/03/2016, 12:35
Ξεκίνα με 170 και τα watt ή joule γύρω στα 25 και το βλέπεις πως θα σε βολέψει.
W = ισχύς, J= ενέργεια.

Το ότι κάποια mod δουλευουν με J δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πράγμα ή παιρνουν τις ίδιες τιμές.

teogtp
09/03/2016, 12:43

Αν εχεις καλες μπαταριες μην φοβασαι.
Κοιτα να ειναι 30ρες(ΑΜP)

Bowleno
09/03/2016, 14:28
Αν εχεις καλες μπαταριες μην φοβασαι.
Κοιτα να ειναι 30ρες(ΑΜP)

30Αh; τόσα δεν έχει ούτε η μπαταρία του παρταλιού μου :lol:

Έχω αυτό (http://smokemarket.gr/el/eleaf-istick-60w/) το mod με αυτήν (http://smokemarket.gr/el/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-lg-hg2-18650-3000mah/) την μπαταρία, μαλλον καλυμμένος είμαι :D

sniper
09/03/2016, 14:33

Έχω αυτό (http://smokemarket.gr/el/eleaf-istick-60w/) το mod με αυτήν (http://smokemarket.gr/el/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-lg-hg2-18650-3000mah/) την μπαταρία, μαλλον καλυμμένος είμαι :D

Όχι Ah, αυτό είναι χωρητικότητα.
30Α συνεχές ρευμα εξόδου.

teogtp
09/03/2016, 14:39

Οχι κατω απο 1 ohm με αυτην την μπαταρια!
Παρε Sony vtc4 και μετα ξεκινα για subohming.

7Tolis
09/03/2016, 14:42
Οχι κατω απο 1 ohm με αυτην την μπαταρια!
Παρε Sony vtc4 και μετα ξεκινα για subohming.

Και εγω την εχω αυτή και μια χαρά παίζει.Κωλοσε μόνο στα 60 watt με 0,3 ohm.Στα 45 πχ έπαιζε μια χαρά.

7Tolis
09/03/2016, 14:52
Έλεγχος θερμοκρασίας σε kanthal :a2::a2::a25::a18::a30::a09:
https://www.youtube.com/watch?v=Sxf8Oil5_bg

Bowleno
09/03/2016, 14:57
Έλεγχος θερμοκρασίας σε kanthal :a2::a2::a25::a18::a30::a09:
https://www.youtube.com/watch?v=Sxf8Oil5_bg

Καλά, αυτό είναι τεράστιο mod :uplate:

Να δούμε και πόσο κοστίζει.....:rolleyes:

Lamnian
09/03/2016, 15:00
Υπάρχει τρόπος να κάνεις hard reset ένα ηλ. τσιγάρο ? Είχε κολλήσει στην επιλογή Ni + Medium και δεν έκανε τίποτα (θα έπρεπε να σβήσει μετά απο 5sec) . Αφού πέρασαν 3-5 λεπτά εσβησε και τώρα δεν ξανανοίγει ? Τι στο καλό , να έπεσα σε προβληματικό ?

7Tolis
09/03/2016, 15:06
Μήπως τελείωσε η μπαταρία και δεν ανοίγει; Αλλιώς δε σου ξηγιεται καλά βλέπω. Δε πας από το μαγαζί με μια χεστήριο επιστολή;

@Bowleno είναι η αρχή όμως. Θα το εξελίξουν και σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Βέβαια αυτοί το βαφτισαν taste control αλλά σίγουρα θα εξελιχθεί και από άλλους πλέον.

Lamnian
09/03/2016, 15:07
Μήπως τελείωσε η μπαταρία και δεν ανοίγει; Αλλιώς δε σου ξηγιεται καλά βλέπω. Δε πας από το μαγαζί με μια χεστήριο επιστολή;

@Bowleno είναι η αρχή όμως. Θα το εξελίξουν και σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Βέβαια αυτοί το βαφτισαν taste control αλλά σίγουρα θα εξελιχθεί και από άλλους πλέον.

Το πήρα από εξωτερικό .. γαμώτο ..

teogtp
09/03/2016, 18:39
Εντυπώσεις από 2πλη αντισταση ni200 σε kfl ....
Λιγο ντουμανι,πλούσια γευση.
Αντισταση 0.06 σε 2mm διάμετρο.

teogtp
10/03/2016, 09:09
Αυτο το Black flag απο τα 5 πιονια το αλλαξαν τα φωτα.....

Five pawns black flag risen συνέχεια. ......
Μεσα σε 3 μερες 2 αλλαγές φυτιλοαντιστασης!
Βουλωσαν τα παντα,μιλάμε για πολυ μουργα.
Του μαμησανε τα πεταλα!

7Tolis
10/03/2016, 10:11
Και που να δεις τα El Toro. Ανά 3ml αλλάζεις στήσιμο.

Ότι έχει ΝΕΤ σακατευει αντιστασεις. Natural extracted tobacco.

Aνεμος
10/03/2016, 10:36
taifun gt 2 κλωνος is the house :D

Μετα απο 2 μέρες ψάξιμο γιατι ετρωγα πλυμμηρα στην τρίτη τζούρα, εντοπίστηκε και λύθηκε το θέμα του -oringακι και πλεόν παίζει πανέμορφα.Ευκολη ρύθμιση αέρα που νίωθεις διαφορά σε κάθε τρύπα ,(ακούει τα κλίκ σαν πηρούνι WP :p)απο θεόσφιχτη τσιγαρίσια μέχρι ελαφρώς πνευμονική , ευκολο στήσιμο και γέμισμα απο κάτω με ....κουβά, κατα την γνώμη μου καλή απόδοση γεύσης. Full metal jacket, ελαφρώς γκουμούτσα-κάνει το vtc mini να φαινεται τρε μικροσκοπίκ , αλλα τoν γουστάρω. Βγαίνει και διαφανο τανκ απο steam tuners που μικραίνει /ελαφρώνει το σύνολο.overall συμπληρωματικά στο subtank που παίζει ντουμάνια ειναι μια καλή λύση για εκείνες τις ωρες που δεν είσαι να τραβάς μεγάλες τζούρες /ντουμάνια

Lamnian
10/03/2016, 11:23
Τελικά μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή οπότε εχω προχωρήσει σε dispute μέσω paypal και βλέπουμε .

Θέλω προτασεις για κάτι νέο !
Ατμοποιητή μου είπατε τον Kanger Subtank mini . Ο οποίος λογικά παίρνει και αντσιτάσεις Ti - Ni .
Μπαταρια ? Εχετε στα υπόψιν καποια στρογγυλή αλλά να έχει temp Control ?
Αν δεν υπάρχει στρογγυλή μπαταρία καποια αλλη αλλά να μην είναι πολύ μεγάλη ..
Αν θεωρείται ότι σαν νέος χρήστης (5μήνες) δεν χρειάζομαι το TC τότε έχετε κάποια αλλη πρόταση ?
Πάντα με γνώμονα την καλή απόδοση για νεο - μέσο χρήστη αλλά και την εμφάνιση ..
Ευχαριστώ

teogtp
10/03/2016, 11:31
Τελικά μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή οπότε εχω προχωρήσει σε dispute μέσω paypal και βλέπουμε .

Ατμοποιητή μου είπατε τον Kanger Subtank mini . Ο οποίος λογικά παίρνει και αντσιτάσεις Ti - Ni .
Αν θεωρείται ότι σαν νέος χρήστης (5μήνες) δεν χρειάζομαι το TC τότε έχετε κάποια αλλη πρόταση ?
Πάντα με γνώμονα την καλή απόδοση για νεο - μέσο χρήστη αλλά και την εμφάνιση ..
Ευχαριστώ

Μπορεις να δεις αυτο (https://m.fasttech.com/products/3024/10014058/4024100-authentic-kanger-topbox-mini-starter-kit) το πακετο της kanger που εχει μοντακι και ατμο μαζι.

Lamnian
10/03/2016, 11:50
Μπορεις να δεις αυτο (https://m.fasttech.com/products/3024/10014058/4024100-authentic-kanger-topbox-mini-starter-kit) το πακετο της kanger που εχει μοντακι και ατμο μαζι.

ΟΚ , στα υπόψιν .

Και δεν μου λέτε βρε παιδιά , επισκευάζονται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ? Δηλαδή αυτό που πήρα , 1 ημέρα χρήση , μην πάει τζάμπα ..
Επισκευή εννοώ , να ανοίξει , να γίνει κάποιος οπτικός έλεγχος και αν όλα καλά να ελεγθεί η πλακέτα ας πούμε ? Τι χαλάει σε αυτά ?

7Tolis
10/03/2016, 11:51
Δοκίμασε και με κανθαλ να δεις πως παίζει και μετά το πόρισμα του χαλασμένου. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς για επισκευή.

Lamnian
10/03/2016, 11:55
Δοκίμασε και με κανθαλ να δεις πως παίζει και μετά το πόρισμα του χαλασμένου. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς για επισκευή.

Φίλε τόλη ,
από εχτες κόλλησε και δεν ανοίγει . Η κατάστασή του είναι ή OFF ή για 5-10 λεπτα ανοιχτά το Ni kai Low Led χωρίς να κάνει τίποτα . No vaping !
Μόνο αν έχω πατημένο το κουμπί περίπου 10 sec κάνει ενα τσαφ και τέλος . Είναι προβληματικό ..

7Tolis
10/03/2016, 13:32
Ti μάρκα είναι να δω μπας και λύνεται αυτό το πρόβλημα σε κανα φλόρουμ.

Lamnian
10/03/2016, 13:48
Ti μάρκα είναι να δω μπας και λύνεται αυτό το πρόβλημα σε κανα φλόρουμ.

http://www.joyetech.com/product/ego-one-vt/

Ευχαριστώ

Εν τω μεταξύ έχει βγάλει ίδιο και η nobacco .. http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/3184-01-01-1463-itube-cv-asimi-detail

7Tolis
10/03/2016, 14:09

Ευχαριστώ

Πω ρε φίλε σε αυτό τώρα είδα οτι δε βγαίνει η μπαταρία.Δες για vtc mini,ipv d3 που ειναι σε νορμαλ τιμές και σαφώς και καλά έκανες που 'ανοιξες dispute.

Λοιπόν,απο άτμο,αυτός που παίζει συχνά πλέον ειναι της joytech (αν την εμπιστευεσαι ακόμη) ο Cubis,τον έχει και εδώ ο Ohm,subtank mini,delta 2,aspire triton,smoke TF4V.Ολοι αυτόι πέρνουν και νικέλιο και τιτάνιο και είναι τρένα απο ντουμάνια κτλ.Το τιτάνιο να σου πω δε με κάλυψε αλλά δεν εγκαταλείπω θα ξαναδοκιμάσω.

Lamnian
10/03/2016, 14:12
Πω ρε φίλε σε αυτό τώρα είδα οτι δε βγαίνει η μπαταρία.Δες για vtc mini,ipv d3 που ειναι σε νορμαλ τιμές και σαφώς και καλά έκανες που 'ανοιξες dispute.

Λοιπόν,απο άτμο,αυτός που παίζει συχνά πλέον ειναι της joytech (αν την εμπιστευεσαι ακόμη) ο Cubis,τον έχει και εδώ ο Ohm,subtank mini,delta 2,aspire triton,smoke TF4V.Ολοι αυτόι πέρνουν και νικέλιο και τιτάνιο και είναι τρένα απο ντουμάνια κτλ.Το τιτάνιο να σου πω δε με κάλυψε αλλά δεν εγκαταλείπω θα ξαναδοκιμάσω.

Τόλη ,
από κάτω τουλάχιστον δεν βγαίνει με κάποιο τρόπο η τάπα μπας και κάνω έναν οπτικό έλεγχο ? Τι χαλάει συνήθως σε αυτά ?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου .
Θα δω αυτούς που προτείνεις και θα σου πω /

sniper
10/03/2016, 14:13
http://www.joyetech.com/product/ego-one-vt/

Ευχαριστώ

Εν τω μεταξύ έχει βγάλει ίδιο και η nobacco .. http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/3184-01-01-1463-itube-cv-asimi-detail

Ναι, ξεκόλλα απο Mod που δεν αλλάζει η μπαταρία του. Μόνο προβλήματα θα σου δημιουργεί.

Lamnian
10/03/2016, 14:14
Ναι, ξεκόλλα απο Mod που δεν αλλάζει η μπαταρία του. Μόνο προβλήματα θα σου δημιουργεί.

Γιατί ήξερα ? Εν τω μεταξύ καινούριο πράγμα ρε συ , του κουτιού .. !

7Tolis
10/03/2016, 14:16

:beer:
Μακριά απο κλειστά κουτιά.Δες τι έπαθες με το καλημέρα.Μπαταρία,να εχεις και 2-3 να μη ξεμένεις ποτέ.

Lamnian
10/03/2016, 20:17

Με εχεις ψησει πολυ με αυτον !!:D
Μαλλον δεν πωλειται με μπαταρια ε ? Εχεις καποια προταση ? Καλη δοκιμασμενη κ οικονομικη αν γινεται :lol:

Hayate
10/03/2016, 21:17
:beer:
Μακριά απο κλειστά κουτιά.Δες τι έπαθες με το καλημέρα.Μπαταρία,να εχεις και 2-3 να μη ξεμένεις ποτέ.

Τέτοια λές και σκέφτομαι να πάω να πάρω τον Joyetech eVic-VTC Mini....θύμησε μου ρε σύ τόλη πιο mod έχεις τώρα...

7Tolis
10/03/2016, 21:31
Ενα cloupor Mini, ένα ipv d2 και ένα αντίγραφο νεμεσις.

Hayate
10/03/2016, 21:33
Ενα cloupor Mini, ένα ipv d2 και ένα αντίγραφο νεμεσις.

Οκ το κλουπόρι θυμόμουν.Θα το ψάξω απο Απρίλη.Το istick θα το κρατήσω μου φαίνεται για το σπίτι...έχει αρχίσει κ μου σπάει τα νεύρα που ξεμένω απο μπαταρία.Σου χρωστάω κάτι εσένα μεγάλε....

teogtp
10/03/2016, 21:57
Με εχεις ψησει πολυ με αυτον !!:D
Μαλλον δεν πωλειται με μπαταρια ε ? Εχεις καποια προταση ? Καλη δοκιμασμενη κ οικονομικη αν γινεται :lol:

Θα χρειαστεις και μια μπαταρια 30Α.
Το πακετακι το εχω και εγω αλλα στην παλια του μορφη (χωρις ελεγχο θερμοκρασιας).Ειναι οτι πρεπει για σταρτερ κιτ.Σου την δυνατοτητα στο μελλον να ασχοληθεις με επισκευαζομενες αντιστασεις.
Και μερικες φωτο για να δεις μεγεθος.

354704

354706

sniper
11/03/2016, 10:18
...
Και μερικες φωτο για να δεις μεγεθος.

354704

354706

Χέρι βρέφους ή γίγαντα; Βάλε έναν bic ρε συ να καταλάβει ο ανθρωπος! :bawl:

7Tolis
11/03/2016, 10:33
Καμπανομαϊμού με νανο κιτ στον kfl+
354721

teogtp
11/03/2016, 11:39
Subtank vs cthulhu vs Kfl
Αποφάσισα να στησω τον αγαπημένο sub για ενα "συγκριτικο"μιας και απο τοτε που ηρθε ο cthulhu και ο Kfl τον ειχα παροπλισει.
Στησιμο λοιπον με ni200 σε 0.2 ohm με 25watt και 190 C° και παμε.....
Περίμενα περισσότερο ντουμανι αλλα και γεύση μιας και ετσι τον ειχα συνηθισει (με kanthal) .Αυτο που πηρα ηταν μια υποτονικη λειτουργία στα ολα του. Ουτε γευση καθαρή ουτε χτύπημα.
Εδω να θυμησω οτι κανενα συρμα δεν αποδιδει το ιδιο ,ποσο άλλωστε οταν αλλαζει και η τιμη της αντιστασης ανάλογα της σπειρες κατασκευής.
Στην δικια μου περίπτωση ομως προσπαθησα να δώσω ενα "εργαστηριακό " αποτέλεσμα φτιάχνοντας αντιστασεις ιδιες και στους 3 ατμοποιητες για να έχουμε μια καλύτερη και αντικειμενικη εικόνα.
Στα του sub τωρα....
Πιστεύω ότι χάνει σε γεύση λογο της σχεδον ανυπαρκτης καμιναδας. Δεν εχει τον χώρο ο ατμος να ανακατευτει με τον φρεσκο αερα της εισαγωγής ωστε να ξεδιπλωσει και να αναδειξει τα αρωματα του,έρχεται "αποστειρωμενος" στο στομα και το αποτέλεσμα υποτονικό.
Kfl.....ο παρεξηγημενος.....
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ειδα με καλό "ματι" γιατί ειχα συνηθίσει στον sub που είχε αεράτη τζούρα και με αυτον γυρισα στην σφικτη τσιγαρισια τζούρα.
Με εκνεύρισε το γεγονός ότι για να τον γεμίσεις πρέπει να κουβαλας και κατσαβιδακι μαζι. Η λυση έρχεται με την μοντα του steamtuners όπου το γεμισμα γίνεται πιο εύκολα (χωρις εργαλειο) αλλα το συνολικό κόστος εκτοξεύεται.
Στήσιμο και αυτος και παμε.......
ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ ΓΕΥΣΗ............
Θα μπορούσα να γραφω την ιδια λεξη για αρκετές γραμμές ακομα αλλα θα μου κανατε βουντου στ'@ρχιδια οπότε σταματώ εδώ. :D
Οι τυποι στην svoemesto εχουν δωσει "ρεστα".
Με αυτον τον ατμοποιητη μπορεις να πας "πιπιλα" ολη την μερα. Αποδίδει άριστα ολο το φασμα αρωμάτων χωρις υπερβολές μεσα σε ενα βελουδινο ατμό.
Δεν είναι τυχαιο οτι χρησιμοποιειται απο πολλες εταιρειες υγρων ως εργαλείο αναφοράς.
Το μονα αρνητικά σημεία που βρηκα σε αυτον είναι το γεμισμα του και ο συριγμος που κάνει κατα την διάρκεια της τζουρας.

Cthulhu ο δρακος......
Οποιος παρακολουθεί το νημα απο πολύ πιο πισω,θα εχει δει καποιο απο τα ποστ μου με τις "περιπέτειες " μου με τον συγκεκριμένο ατμοποιητη.
Τον περίμενα με ανυπομονησία γνωρίζοντας την ιδιότητα του για παραγωγή πλουσιου ατμου,αλλα στην πορεια η σχεση μας "ψυχρανθηκε".....
Πολλα προβλήματα τροφοδοσίας με εκαναν να συμπάσχω με τον Κουρκουλο αναφωνοντας "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ.....ΜΩΡΕ!!"
Εδω να πω ότι εχω βρει (νομιζω)το "κουμπι" του και δεν με κερασε αλλο καψιμο για περιπου 3 μερες σερι!!!
Ο συγκεκριμενος ατμοποιητης εχει εκτος της κλασσικης ρύθμισης του αερα και ρύθμιση των υγρών , οπου στην δικια μου περίπτωση απλα δεν δουλεύει σωστά.
Cthulhu λοιπον.....και γευση πλούσια αλλά ελαφρώς υπερκορεσμενη με καλο χτύπημα στον λαιμό.
Αερατος οσο δεν παιρνει αλλο (νομιζεις οτι ρουφας απο λαστιχο ποτισματος) οπου ρυθμίζεται φυσικά και σε πιο τσιγαρισιες τζούρες.
Εδω να πω οτι ο συγκεκριμενος ατμοποιητης έρχεται με ενα σετακι οπου μπορεις να επιλεξεις αν θες να στήσεις μονη ή διπλη αντίσταση.
Απλα στην περίπτωση της διπλης αντιστασης κερδιζεις σε παραγωγη ατμου εις βάρος της γεύσης.
Για καθημερινή χρήση δεν θα τον συνιστούσα γιατί καπου θα "κουρασει" η οξύτητα με την οποια αποδίδει τα αρώματα.
Αυτα απο εμένα. Πρόκειται για καθαρα προσωπικες αναφορες και εκτιμήσεις που αποκόμισα απο την χρηση των 3ων συσκευών.

dimmie_72
11/03/2016, 12:28
Πιστεύω ότι χάνει σε γεύση λογο της σχεδον ανυπαρκτης καμιναδας. Δεν εχει τον χώρο ο ατμος να ανακατευτει με τον φρεσκο αερα της εισαγωγής ωστε να ξεδιπλωσει και να αναδειξει τα αρωματα του,έρχεται "αποστειρωμενος" στο στομα και το αποτέλεσμα υποτονικό.

για δες λίγο εδώ:
https://youtu.be/A5_ubWnyiIY?t=21m
ίσα-ίσα λέει όσο περισσότερο περιορισμένος είναι ο χώρος της καμινάδας τόσο πιο πλούσια γεύση αναδεικνύεται.

teogtp
11/03/2016, 12:47
για δες λίγο εδώ:
https://youtu.be/A5_ubWnyiIY?t=21m
ίσα-ίσα λέει όσο περισσότερο περιορισμένος είναι ο χώρος της καμινάδας τόσο πιο πλούσια γεύση αναδεικνύεται.

Αλλιως το καταλαβαίνω ρε συ!
Ο τύπος λέει οτι λογο αρκετου χωρου γεμιζει αερα και παράγεται πιο πλουσιος ατμος αρα και γεύση.
Ο sub δεν εχει χώρο.

sniper
11/03/2016, 13:02
Subtank vs cthulhu vs Kfl
Αποφάσισα να στησω τον αγαπημένο sub για ενα "συγκριτικο"μιας και απο τοτε που ηρθε ο cthulhu και ο Kfl τον ειχα παροπλισει.
Στησιμο λοιπον με ni200 σε 0.2 ohm με 25watt και 190 C° και παμε.....
Περίμενα περισσότερο ντουμανι αλλα και γεύση μιας και ετσι τον ειχα συνηθισει (με kanthal) .Αυτο που πηρα ηταν μια υποτονικη λειτουργία στα ολα του. Ουτε γευση καθαρή ουτε χτύπημα.
Εδω να θυμησω οτι κανενα συρμα δεν αποδιδει το ιδιο ,ποσο άλλωστε οταν αλλαζει και η τιμη της αντιστασης ανάλογα της σπειρες κατασκευής.
Στην δικια μου περίπτωση ομως προσπαθησα να δώσω ενα "εργαστηριακό " αποτέλεσμα φτιάχνοντας αντιστασεις ιδιες και στους 3 ατμοποιητες για να έχουμε μια καλύτερη και αντικειμενικη εικόνα.
Στα του sub τωρα....
...

Κατέβα στα 15W, ανέβα στους 210-230 και ξαναπες μας τι βλέπεις.

Επίσης, όπως είσαι τώρα, αν μπορείς δούλεψε με TCR στο 675, στους 190 βαθμους κι έλα πάλι με τον κηδεμόνα σου.

WiSe
11/03/2016, 13:19
δυο βδομαδες σχεδον χωρις τσιγαρο ουτε κανονικο ουτε ηλεκτρονικο νιωθω λιγο πιο ελευθερος απο πριν.

οχι οτι σας νοιαζει :lol: :a48:

teogtp
11/03/2016, 13:23
Κατέβα στα 15W, ανέβα στους 210-230 και ξαναπες μας τι βλέπεις.

Επίσης, όπως είσαι τώρα, αν μπορείς δούλεψε με TCR στο 675, στους 190 βαθμους κι έλα πάλι με τον κηδεμόνα σου.

Ψοφιμι.....
Καλυτερα χτυπάει με μαμα ρύθμιση.

chillipf
11/03/2016, 13:32
δυο βδομαδες σχεδον χωρις τσιγαρο ουτε κανονικο ουτε ηλεκτρονικο νιωθω λιγο πιο ελευθερος απο πριν.

οχι οτι σας νοιαζει :lol: :a48:

Πως πως, ενδιαφέρον :smokin: :cool: :beer:

sniper
11/03/2016, 13:45
Ψοφιμι.....
Καλυτερα χτυπάει με μαμα ρύθμιση.

Αν φυτιλιάζεις Ni200 όπως και το Κάνθαλ, λογικό

sniper
11/03/2016, 13:52
Με τις παραπάνω ρυθμίσεις που έβαλα... eLiquid France - Relax
Πνευμονική, όχι τσιγαρίσια, φουλ ανοιχτος ο Sub

354732

7Tolis
11/03/2016, 13:53
Χαμένος στην ομίχλη. :lol:

sniper
11/03/2016, 13:55
Χαμένος στην ομίχλη. :lol:

Κάτσε να βάλω και Outlaw το απογευμα... Να βάλω φωτό εδώ ή θα τον δει τον ατμό ο ΤεοΤσιπί στον Βόλο; :bawl:

Ψοφίμι λεέι...

(mesh δεν βρίσκω πουθενά λέμεεεεεεεεεεεε)

teogtp
11/03/2016, 14:08
Αν φυτιλιάζεις Ni200 όπως και το Κάνθαλ, λογικό

Κάνεις κατι διαφορετικό στο φυτιλιασμα;
Το συρμα ειναι συρμα.

Bowleno
11/03/2016, 14:10
Αυτό είναι που λένε, πανδαισία γεύσεων; :D

Έχουμε δοκιμές το τριήμερο.....:lol:

354735

sniper
11/03/2016, 14:11
Κάνεις κατι διαφορετικό στο φυτιλιασμα;
Το συρμα ειναι συρμα.

Και το φυτίλι είναι φυτίλι. Το ni200 θέλει σαφώς λιγότερο βαμβάκι (ή cellulose) απ' ότι το kanthal.

Aν του βάλεις πολύ, το πνίγεις και χαιρέτα μας τον πλάτανο.

teogtp
11/03/2016, 14:14

354735

Τι εχεις φτιαξει ρε μαστορα;
Κοιτα μην μπερδεψεις και ατμισεις και κανενα κολυριο!
:lol:

7Tolis
11/03/2016, 14:16
που να σε βρω να σου δωσω mesh?Ριψατε πι εμ.
@Bowleno πες μου οτι πήρεσ και project entropy?

Bowleno
11/03/2016, 14:20
Τι εχεις φτιαξει ρε μαστορα;
Κοιτα μην μπερδεψεις και ατμισεις και κανενα κολυριο!

Δεν τα ψώνισα, είναι ευγενική χορηγία εκλεκτού συνάδελφου ό οποίος πήρε από κάθε μπουκαλάκι 2 ml (όσο το τανκάκι του) τα δοκίμασε, δεν του άρεσαν και τα πήρα να δοκιμάσω κι εγώ.
Όσα δεν μου αρέσουν θα πάρουν την άγουσα για άλλον :lol:

sniper
11/03/2016, 14:21

354735

Έχω λιγο σπαθόλαδο αλλα με 0 νικοτίνη, θες;

sniper
11/03/2016, 14:24
που να σε βρω να σου δωσω mesh?Ριψατε πι εμ.

Ναι, αλλα πρέπει να βρουμε πηγή.

7Tolis
11/03/2016, 14:28
Με ένα φύλλο περνάς έναν χρόνο τι πηγή να βρεις

sniper
11/03/2016, 14:35
Με ένα φύλλο περνάς έναν χρόνο τι πηγή να βρεις

Ερχεται κατοχή, να μην έχουμε καβατζα;

7Tolis
11/03/2016, 15:17
Κάπου πιο πίσω στο πρώτο θέμα είχα βάλει κάτι λινκ. The mesh company λέγεται αλλα πρέπει να ψάξω να το βρω πάλι.

teogtp
11/03/2016, 16:53
Τσιγαρισια.....αλλα φτωχη σε γευση .

354747

7Tolis
11/03/2016, 16:54
Ερχεται κατοχή, να μην έχουμε καβατζα;

Υλικά άριστα για οποιον μπορεί να παραγγείλει απο έξω.
http://www.themeshcompany.com/produc...izer-Wire.html
Ή απο τη θυγατρική τους που είναι ειδικά για vape --->> http://www.vape-atomizer-mesh.com/index.html
Ή απο εδώ επίσης καλή ποιότητα http://www.zivipf.com/epages/6386229...ops%2F63862298

sniper
11/03/2016, 16:56
..
Ή απο εδώ επίσης καλή ποιότητα http://www.zivipf.com/epages/6386229...ops%2F63862298

Δεν δουλεύει.

7Tolis
11/03/2016, 17:08
Αν δουλεύουν τα άλλα, είναι εξαιρετική ποιότητα προϊόντων.

Να μαι και εγώ. Houston.. Δε σε βλέπω Houston
354751
Αποτέλεσμα
354752

Nikol1979
12/03/2016, 01:02
354774

basilis_k6
12/03/2016, 01:07
354774

7Tolis
12/03/2016, 04:54
Με 11 watt δε κάνεις δουλίτσα.

dimmie_72
14/03/2016, 13:59
Ενδιαφέρον:
http://vaping360.com/black-note-e-liquid-review-the-best-tasting-tobacco-e-liquid/

Υγρό από πραγματική διαδικασία απόσταξης και όχι με συνθετικά αρώματα.
Αλήθεια πόσο λάθος μεταφερόμενος ο όρος E-Juice, E-Liquid η Vape Juice σε υγρό αναπλήρωσης.

7Tolis
14/03/2016, 14:03
Κλαψε την αντίσταση μετά όμως. Παίζουν και ελληνικές απόπειρες εκχύλισης με επιτυχία αλλά ακόμα είναι σε μορφή πειράματος. Μια εταιρεία έχει βγάλει παραγωγή αλλά το παίζει πριμιουμ και δε πολυκυκλοφορει σε μικρά μαγαζιά. Hype και έτσι ξέρω γω.

nikos_abel
14/03/2016, 14:09
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι βγήκε 2ο μέρος στο θρεντ.

Μετά από αυτά που διάβασα εδώ πάντως μα τη μπαναγία θα πάω να ανάψω τσιγάρο :lol:

dimmie_72
14/03/2016, 14:14
Κλαψε την αντίσταση μετά όμως.

δλδ;

έχω δει reviews.
δεν είναι τυχαίο ότι στην περιγραφή μιλάνε για διαδικασία ψυχρής εκχύλισης πιστεύω.

"Another benefit of being additive and chemical free is that the Black Note e-liquids cause far less “gunk” build up on your coils, meaning they will last longer and vape better for longer. This was very noticeable when using our RDA with the Black Note ejuices. Stock coils you may have will also last noticeably longer with this amazing e-liquid".

7Tolis
14/03/2016, 14:31
Τα υγρά ΝΕΤ είναι αντιστασοφάγα. 3-5 ml πας για αλλαγή αντίστασης. Αφήνουν πολύ κατακάθι γιαυτό.