View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
Ναι ρε, το πήγαινα ψαχτά, δεν είχα άτμο με έλεγχο ροής ξανά.\
44W και είναι σαν να εχω dripper....
(O Nobunaga παραμένει στην wishlst βεβαια)
α)Δώσε μια ευκαιρία και στον Tsunami της GeekVapes,όποτε θες να στον δανείσω κιόλας να δοκιμάσεις είναι όμοιος του Nobunaga...
β)Τι 33W κότσαρες στη φωτό...σβηστό το είχες; :bawl:
nikos_abel
23/10/2016, 15:44
Tο είχα βαλει και παλαιότερα, αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία.
Κυκλοφόρησε πλέον και έμαθα ότι στο mall το έχουμε με τιμή 50Ε μαζί με 4 πακέτα.
Όποιος ενδιαφέρεται
http://www.fortunegreece.com/article/h-enallaktiki-lisi-gia-tsigaro-apo-tin-philip-morris/
http://www.fortunegreece.com/article/h-enallaktiki-lisi-gia-tsigaro-apo-tin-philip-morris/
Μια τζούρα που έκανα, βρώμαγε τσιγαρίλα.
Bob_o_mastoras
24/10/2016, 02:03
Tο είχα βαλει και παλαιότερα, αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία.
Κυκλοφόρησε πλέον και έμαθα ότι στο mall το έχουμε με τιμή 50Ε μαζί με 4 πακέτα.
Όποιος ενδιαφέρεται
Μια τζούρα που έκανα, βρώμαγε τσιγαρίλα.
Vaporizer για καπνο ειναι δηλαδη... Σιγα μην ξοδεψαν τοσα λεφτα για την ερευνα, που λενε...
Vaporizer για μπαφους υπαρχουν καμια 15ετια+ και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια...:rolleyes:
Το θεμα ειναι ομως οτι ο καπνος σαν καπνος ακομα και αν δεν καει συνεχιζει να περιεχει πολλες καρκινογονες ουσιες. Απλα γλυτωνεις την πισσα απο την ελειψη καυσης. Πολλες, αν οχι ολες, οι υπολοιπες, λογικα, περνανε και με την ατμοποιηση.
Βασικα το θερμαινει στους 350 C... Βρειτε με μια ψαχτικη σε κανα wikipedia την θερμοκρασια αεριοποιησης του υδροκυανιου, των νιτροζαμινων, της φορμαλδεϋδης, των υπολειματων φυτοφαρμακων κλπ και ελατε να το συζητησουμε.. ;)
nikos_abel
24/10/2016, 08:11
Ναι μωρέ, απλα για ενημέρωση.
LogOutGoRide
26/10/2016, 15:13
Για πείτε ρε παιδιά.
Το είναι το TC-Ni, TC-Ti, TC-SS;
Τι ακριβως ρυθμίσουμε όταν αλλάζουμε τα watt και την θερμοκρασία;
Για πείτε ρε παιδιά.
Auto δεν έχει? :D
basilis_k6
26/10/2016, 15:28
Για πείτε ρε παιδιά.
googlare το
εν ολιγοις ειναι 3 διαφορετικα συρματα που αν τα βαλεις πρεπει να πας στο αντιστοιχο Mode και να παιζεις εκει μπαλα. Αντι για ρυθμιση watt επιλέγεις θερμοκρασια συρματος. Έχει και ρυθμιση watt αλλα βασικα η θερμοκρασια σε ενδιαφερει. Αν εισαι νεος δεν ασχολεισαι με αυτα καθολου τωρα. Κανθαλ θα βαλεις προς το παρον
LogOutGoRide
26/10/2016, 15:28
Auto δεν έχει? :D
Δεν ξέρω.
Έχω όμως ακόμη τσιγάρα κανονικά από το πρωί.
Πείτε ρε
LogOutGoRide
26/10/2016, 15:30
googlare το
εν ολιγοις ειναι 3 διαφορετικα συρματα που αν τα βαλεις πρεπει να πας στο αντιστοιχο Mode και να παιζεις εκει μπαλα. Αντι για ρυθμιση watt επιλέγεις θερμοκρασια συρματος. Έχει και ρυθμιση watt αλλα βασικα η θερμοκρασια σε ενδιαφερει. Αν εισαι νεος δεν ασχολεισαι με αυτα καθολου τωρα. Κανθαλ θα βαλεις προς το παρον
Έχω αυτό που είχε μέσα.
Ήταν από την αρχή στα 80w, θερμοκρασία περίπου 300 αν θυμάμαι καλά και αντίσταση 0.3ohm. Στην πρώτη τζούρα που έκανα μου γύρισαν τα μάτια.
basilis_k6
26/10/2016, 15:44
Έχω αυτό που είχε μέσα.
Ήταν από την αρχή στα 80w, θερμοκρασία περίπου 300 αν θυμάμαι καλά και αντίσταση 0.3ohm. Στην πρώτη τζούρα που έκανα μου γύρισαν τα μάτια.
εχεις μαμα αντιστασεις νικελιο, τιτανιο η stainless?!
ελπίζω το 300 να ηταν φαρεναιτ...
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:01
Δεν γράφει κάτι η αντίσταση.
Μόνο 0.3ohm και 30-80w
basilis_k6
26/10/2016, 16:04
ποιος ατμο ειναι?
νικελιο πρεπει να ειναι αυτο.
πίπες λεω ειναι πολύ ψηλα για νικέλιο. Κάτι αλλο ειναι
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:07
Pico mega με melo III.
Έχει άλλες δύο στην συσκευασία που η μία γράφει 0.5ohm 30-100w και μία άλλη EC NC 0.25 40-60w.
Αυτή που είχε μέσα την 0.3 την έχω βάλει στα 34w 200 °C. Θερμοκρασίες Ni, Ti τα ίδια φαίνονται. Όπως και να το έχω λειτουργεί. (Μέχρι να καεί)
Το πιο πιθανό αυτές οι αντιστάσεις να είναι kanthal δλδ ένα σύρμα που δεν κάνει για έλεγχο θερμοκρασίας..
Πάτησε 3 φορές το fire button και μετά με το συν πλην μπορείς να πας εκεί που λέει watt. Εκεί δεν θα σου δείχνει θερμοκρασία η οθόνη και θα μπορείς να ρυθμίσεις μόνο watt. Ξεκίνα από τα 30W και ανεβαίνει μέχρι να βρεις εκεί που σ αρέσει!
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:15
Δεν πρέπει όμως τα watt να συμβαδίζουν με την αντίσταση;
Όταν πατάω το fire χωρίς να ατμίζω, γράφει στην οθόνη vw 34w (εκεί που το έχω ρυθμίσει δηλαδή) και μετράει χρόνο σε sec.
Η αντίσταση είναι 0,3Ω που σημαίνει ότι εφόσον είναι κανθαλ σύρμα θα αρχίζει να ζεσταίνεται επαρκώς για να ατμοποιησει από τα 30W. Τώρα ανάλογα τα Watt που θα βάλεις εσύ τόσα volt θα δώσει ρεύμα το μοντακι σου.
basilis_k6
26/10/2016, 16:19
Το πιο πιθανό αυτές οι αντιστάσεις να είναι kanthal δλδ ένα σύρμα που δεν κάνει για έλεγχο θερμοκρασίας..
Πάτησε 3 φορές το fire button και μετά με το συν πλην μπορείς να πας εκεί που λέει watt. Εκεί δεν θα σου δείχνει θερμοκρασία η οθόνη και θα μπορείς να ρυθμίσεις μόνο watt. Ξεκίνα από τα 30W και ανεβαίνει μέχρι να βρεις εκεί που σ αρέσει!
+1
kanthal ειναι. η τελευταια ειναι ss notch coil. αστη στην ακρη αυτη για τωρα. ¨Εχει και μανουαλ το εργαλειο μαστοραααα
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:20
+1
kanthal ειναι. η τελευταια ειναι ss notch coil. αστη στην ακρη αυτη για τωρα. ¨Εχει και μανουαλ το εργαλειο μαστοραααα
Δεν νομίζω ότι λέει και πολλά.
Δύο έχει, ένα του mod και ένα του αλλουνού που βάζεις το υγρό.
Ενώ έχω ρυθμίσει να βλέπω θερμοκρασίες, αυτό γυρίζει μόνο του στα watt, να υποθέσω πως δεν το λαμβάνει υπόψιν του λόγω τύπου αντίστασης;
basilis_k6
26/10/2016, 16:21
Δεν νομίζω ότι λέει και πολλά.
Δύο έχει, ένα του mod και ένα του αλλουνού που βάζεις το υγρό.
δες στου μοντ πως να πας σε power mode (wattage) και κανε αυτο που σου λεει ο απο πανου
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:22
Το έκανα, έβαλα 34w. Δες τα edit στα παραπάνω.
basilis_k6
26/10/2016, 16:24
Με κανθαλ συρμα δεν υπαρχει θερμοκρασια. Την ξεχνας απλα. Μονο βατ, η βολτ αν σε βολευει. Η θερμοκρασια ειναι στα αλλα mode που σου ειπα πριν. Δηλαδη ναι, δεν την λαμβανει υποψιν του.
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:28
Volt δεν βλέπω να λέει
basilis_k6
26/10/2016, 16:30
Volt δεν βλέπω να λέει
ειναι αναλογα με τα watt. δεν σε νοιαζει. Τωρα εισαι κομπλε?
LogOutGoRide
26/10/2016, 16:44
Καλά είναι. Ρουφάω όλη την ώρα. Λίγο ο ήχος που κάνει είναι κάπως.
Πότε χαλάει μία αντίσταση; Αν δεν την κάψεις δηλαδή, έχει ημερομηνία λήξης;
Υγρό πως αλλάζουμε; Περιμένουμε να τελειώσει;
Ευχαριστώ παιδιά και για την υπομονή σας. Είμαι άσχετος τελείως.
basilis_k6
26/10/2016, 16:50
sto 30% του τανκ γεμιζεις. καλυτερα να μην αδειαζει γιατι καποιοι ατμο εχουν διαρροες αν γεμιζεις αδειο τανκ.
ημ ληξης δεν εχουν. αναλογα το υγρο που κανεις αντεχουν απο 10μλ μεχρι 40 χοντρικα.
Πηρες 1,8ωμ κανθαλ αντισταση να δοκιμασεις που σου ειπα?
LogOutGoRide
26/10/2016, 17:49
Όχι έμεινα σε αυτά που είχε. Αργότερα φίλε.
Πάντως, μέσα στο σπίτι δεν ατμίζετε έτσι;
Και αν βάλω αντίσταση 1.8ohm θα πρέπει να κατεβάσω τα watt σωστά;
Όχι έμεινα σε αυτά που είχε. Αργότερα φίλε.
Πάντως, μέσα στο σπίτι δεν ατμίζετε έτσι;
Και αν βάλω αντίσταση 1.8ohm θα πρέπει να κατεβάσω τα watt σωστά;
Μεσα στο Μετροπολιταν το νοσοκομειο ατμιζα και δε μου ελεγε κανεις τιποτα... :lol:
Αν παρεις αυτη την αντισταση εγω πιστευω οτι θα μεινεις εκει και τις αλλες θα τις πεταξεις. Την δουλευεις το πρωτο 5λεπτο στα 10,5watt και μετα ανεβαζεις στα 11watt. οταν καπνισεις καμια 30αρια ml θα την ανεβασεις αντε στα 11,5watt και μολις την νιωθεις να μπουκωνει την αλλαζεις.
εδιτ: βρηκα πιπακι που δεν σου ανεβαζει ΠΟΤΕ το υγρο στο στομα και ειμαι πολυ χαρουμενος! :P εχει δυο ελικοειδή φτερα μεσα.
LogOutGoRide
26/10/2016, 18:36
βάλε και κανένα link βρε άνθρωπε.
Πιο πάνω εννοούσα την αλλαγή υγρού. Έχω δηλαδή τώρα μέσα ένα και θέλω να δοκιμάσω άλλο υγρό. Πώς είναι ο σωστός τρόπος;
βάλε και κανένα link βρε άνθρωπε.
Πιο πάνω εννοούσα την αλλαγή υγρού. Έχω δηλαδή τώρα μέσα ένα και θέλω να δοκιμάσω άλλο υγρό. Πώς είναι ο σωστός τρόπος;
λινκ για πιο πραγμα θελεις?
Ο πιο σωστος τροπος ειναι νομιζω να αλλαξεις αντισταση! γιατι το βαμβακι της παλιας θα εχει τη γευση του παλιου υγρου!
LogOutGoRide
26/10/2016, 19:32
πιπάκι που βρήκες; Απο πού αγόρασες. Αντίσταση;
πιπάκι που βρήκες; Απο πού αγόρασες. Αντίσταση;
Το πιπακι ηταν δωρο απο τον φιλο μου που εχει το μαγαζι... το εβγαλε απο εναν ατμοποιητη καινουριο που ειχε και μου το χαρισε. Δεν ειδα απο ποιον. Λογικα σε καποιο μαγαζι θα υπαρχει σαν ξεχωριστο ανταλλακτικο.
Η αντισταση σου ειχα γραψει ειναι της aspire και ειναι για τον ατμοποιητη melo3 που εχεις. Την προηγουμενη φορα που εψαχνα λινκ να σου δωσω δεν ειχα βρει! Τι μπορεις να κανεις: Παρε τηλ στην ιστοσελιδα που ψωνιζεις για το τσιγαρο ζητα την αντισταση οπως στην ειπα αν την εχουν (aspire 1,8hm kanthal για melo3) και θα σε κατευθηνουν!
LogOutGoRide
27/10/2016, 10:22
Έγινε και η αγορά των αντιστάσεων. Πήρα και επιπλέον υγρά, μεγάλωσε το ποσό.
Πρέπει λέει να αλλάζω συχνά αντιστάσεις γιατί αλλάζει η γεύση ή χαλάνε.
Πρέπει να δω το συνολικό κόστος χρήσης τον μήνα.
Μόλις κατασταλάξεις στο set up που σε βολεύει, το κόστος θα είναι μικρό.
Λοιπόν, mage με Clapton coil διπλό, 7 σπείρες σε 2,4 mm άξονα,περίπου 0,4 ohm.
Θα αστράψει ο τόπος.
372116
372117
Έγινε και η αγορά των αντιστάσεων. Πήρα και επιπλέον υγρά, μεγάλωσε το ποσό.
Πρέπει να δω το συνολικό κόστος χρήσης τον μήνα.
Οτι σου ειπε ο Τολης! Εγω χαλαω 3 αντιστασεις το μηνα το πολυ και 90ml υγρου γιατι το πινω πολυ :P
Ψωνιζω 100μλ βαση αοσμη μηδενικη και αραιωνω με μηλο 12αρι 50% απο το καθε ενα για να ριξω το κοστος αρα περιπου ανα μηνα εχω περιπου 20 ευρω εξοδα σε αναλωσιμα.
Τι εννοεις?
LogOutGoRide
27/10/2016, 11:36
Αυτό που λες και εσύ στην ουσία.
Ανάλογα με την χρήση και το υγρό μου είπε, περίπου μία φορά την μιάμιση εβδομάδα αλλαγή αντίστασης.
Πήρα σετ των 5 aspire 1.8 ohm με 18€ και κάτι ψιλά.
Η μπαταρία μέχρι στιγμής με βγάζει πολύ άνετα μία μέρα και στην ουσία το έχω όλη την ώρα στο στόμα. Από χθες το μεσημέρι έκανα περίπου 9 ml.
Καλώς ήλθες στη πιπίλα.
Με ρεγουλο η 1,8 αντίσταση. Σε power mode (watt) και περίπου 4.2, 4.3 volt. Μπορείς να πας και παραπάνω αλλά δε ξέρω αν θα αντέξει το σύρμα της εργοστασιακής αντίστασης. Στη θέση σου θα εστιάζα στα volt και όχι στα watt.
Ανάλογα με την χρήση και το υγρό μου είπε, περίπου μία φορά την μιάμιση εβδομάδα αλλαγή αντίστασης.
Η μπαταρία μέχρι στιγμής με βγάζει πολύ άνετα μία μέρα και στην ουσία το έχω όλη την ώρα στο στόμα. Από χθες το μεσημέρι έκανα περίπου 9 ml.
Δεν ξέρω ποσοστό νικοτίνης του υγρού σου, αλλά 9ml είναι πολλά έτσι κι αλλιώς.
Πρόσεχε.
LogOutGoRide
27/10/2016, 12:08
Είναι αρκετή η νικοτίνη. 9mg. Τα περίπου 3 mg είναι ένα υγρό με φρούτο χωρίς νικοτίνη. Το υγρό ίδιας γεύσης που πήρα τώρα, επέλεξα να έχει 6mg. Όλο και θα το ρίχνω, έτσι είναι το πλάνο.
Επίσης δύο μέρες κάθομαι, οπότε είναι πολύς ο χρόνος έτσι και αλλιώς. Από αύριο με την δουλειά σίγουρα θα έχω πολύ λιγότερο χρόνο.
Τι κίνδυνος υπάρχει;
Στο mode πάντως η μπαταρία είναι περίπου στα 3.72 volt.
Καλώς ήλθες στη πιπίλα.
Με ρεγουλο η 1,8 αντίσταση. Σε power mode (watt) και περίπου 4.2, 4.3 volt. Μπορείς να πας και παραπάνω αλλά δε ξέρω αν θα αντέξει το σύρμα της εργοστασιακής αντίστασης. Στη θέση σου θα εστιάζα στα volt και όχι στα watt.
Οταν βαζω καινουρια αντισταση δουλευω 4,6v για καμια ωρα και μετα 4,9v ...δουλευω ετσι απο περσυ και βγαζει 30ml για πλακα... βασικα την κραταω για 40 αλλα πανω απο τα 40 μπουκωνει. Δεν εχω γευτει ΠΟΤΕ καμμενο.
Ακριβουτσικα τις πηρες νομιζω.... Την δοκιμασες? Πως σου φαινεται σε σχεση με τις αλλες?
Είναι πιθανό να έχεις συνηθίσει το καμμένο και να μην το καταλαβαίνεις πλέον wise. Δύσκολο μου φαίνεται να παίζεις στο 4,9 και να είναι σωστό. Προσωπικά δε παίζω τόσο ψηλά. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια δε τρέχει τίποτα.
Bob_o_mastoras
27/10/2016, 12:38
9 ml με 10 mg νικοτινη σημαινει 90 mg νικοτινη σε μια μερα που σημαινει 5 πακετα βαρια τσιγαρα (0,9mg νικοτινης) (και τα οποια τσιγαρα καπνισες μονορουφι...)
Γενικοτερα, σιγουρα το ηλεκτρονικο ειναι ασυγκριτα λιγοτερο επιβλαβες απο το κανονικο αλλα ευκολα σε κανει μεγαλο πρεζακι της νικοτινης.. :lol:
Της γλυκερινης σε κάνει. Αρκετή νικοτίνη εξαϋλώνεται ακόμη και από το φως.
LogOutGoRide
27/10/2016, 12:49
Αυτά είναι.
Σε καλό δρόμο είμαι δηλαδή.
Περιμένω τις αντιστάσεις αύριο ή μεθαύριο.
Πως αλλάζουν τα volts;
chillipf
27/10/2016, 12:53
αλλάζοντας τα Watt
Είναι πιθανό να έχεις συνηθίσει το καμμένο και να μην το καταλαβαίνεις πλέον wise. Δύσκολο μου φαίνεται να παίζεις στο 4,9 και να είναι σωστό. Προσωπικά δε παίζω τόσο ψηλά. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια δε τρέχει τίποτα.
Με το δικο τους πιπακι εχουν δοκιμασει το τσιγαρο μου με αυτη τη ρυθμιση αλλα δυο ατομα και ηταν οκ. Μπορει να φταιει το υγρο two apples που ειναι πιο παχυρευστο και να δουλευει σωστα.
Αυτά είναι.
Σε καλό δρόμο είμαι δηλαδή.
Περιμένω τις αντιστάσεις αύριο ή μεθαύριο.
Πως αλλάζουν τα volts;
Δες αυτό το βίνδεο αλλιώς RTFM. https://www.youtube.com/watch?v=rrZDL0dfQp4
Bob_o_mastoras
27/10/2016, 15:47
Της γλυκερινης σε κάνει. Αρκετή νικοτίνη εξαϋλώνεται ακόμη και από το φως.
Της μπισκοτο-καραμελας βασικα, αλλα τεσπα... :lol::lol:
Ρε παιδια, εγω στηνω-ξαναστηνω, χωρις λαθη, αλλα μεχρι 17 watt μπορω να ατμιζω χωρις να γινεται ενοχλητικο.. 0.37Ω η τελευταια αντισταση που εχω κανει με ss 26gauge και πεντε σπειρες 2mm...
Σε θερμοκρασια 200 με 210 το max...
Τι φαση...;;;
Πως ατμιζετε στα 30 W ετσι...;;;; :confused:
Εφτατολη με τον Hurricane στα ποσα επαιζες..;;
Της μπισκοτο-καραμελας βασικα, αλλα τεσπα... :lol::lol:
Ρε παιδια, εγω στηνω-ξαναστηνω, χωρις λαθη, αλλα μεχρι 17 watt μπορω να ατμιζω χωρις να γινεται ενοχλητικο.. 0.37Ω η τελευταια αντισταση που εχω κανει με ss 26gauge και πεντε σπειρες 2mm...
Σε θερμοκρασια 200 με 210 το max...
Τι φαση...;;;
Πως ατμιζετε στα 30 W ετσι...;;;; :confused:
Εφτατολη με τον Hurricane στα ποσα επαιζες..;;
Προφανως δεν παίζεις με Kanthal, οπότε τα W που λες είναι τρίχες.
Bob_o_mastoras
27/10/2016, 16:03
Προφανως δεν παίζεις με Kanthal, οπότε τα W που λες είναι τρίχες.
Με stailess steel ειμαι. Mε kanthal επαιζα στα 10 με 12 Watt max..
Τι εννοεις "τριχες" τα W..??
Με stailess steel ειμαι. Mε kanthal επαιζα στα 10 με 12 Watt max..
Τι εννοεις "τριχες" τα W..??
Τα W που λες ότι βάζεις είναι τό αρχικό Wattage που ξεκινάει το κύκλωμά σου. Μετά το TC το μεταβάλλει σε όσο θέλει αυτό για να πετύχει την θερμοκρασία που του λες.
Τρίχες δλδ.
Bob_o_mastoras
27/10/2016, 16:12
Τα W που λες ότι βάζεις είναι τό αρχικό Wattage που ξεκινάει το κύκλωμά σου. Μετά το TC το μεταβάλλει σε όσο θέλει αυτό για να πετύχει την θερμοκρασία που του λες.
Τρίχες δλδ.
Οχι, σχεδον παντα το δουλευω σε VW και οχι TC.. Απλα που και που το βαζω TC για να δω περιπου τι θερμοκρασια ειμαι αναλογα με την αισθηση που μου δινει..
Οχι, σχεδον παντα το δουλευω σε VW και οχι TC.. Απλα που και που το βαζω TC για να δω περιπου τι θερμοκρασια ειμαι αναλογα με την αισθηση που μου δινει..
Μάλιστα, οκ.
Bob δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ss αλλά αν τα βατ που σου δουλεύει είναι λίγα πιθανότατα δε βάζεις αρκετό βαμβάκι.
power hornet
27/10/2016, 18:44
εγω ειδα σημερα στο τρακινγκ οτι ηρθε το pico και βρισκετε στο κεντρικο ταχυδρομειο της περιοχης,αμα δεν ηταν η αργια αυριο λογικα θα το επερνα.
δεν πειραζει κανω απο της γυναικας.
βεβαια εχω προμηθευτει αντισταση την eleaf 0.75 που μου προτινε ενας φιλος απο εδω.πηρα και βαση 50-50 της vincent με 6 νικοτινη πηρα και πρασινο μηλο το εριξα το εχω αφησει να γινει,οποτε θα ειναι ετοιμο απο δευτερα για ρουφα φυσα αχχαχ
.πηρα και βαση 50-50 της vincent με 6 νικοτινη πηρα και πρασινο μηλο το εριξα το εχω αφησει να γινει,οποτε θα ειναι ετοιμο απο δευτερα για ρουφα φυσα αχχαχ
Ρίχνουμε τη βάση μέσα στο άρωμα όχι το άρωμα μέσα στη βάση. Το άρωμα θέλουμε να αραιώσουμε.
Btw...
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/epixeirhseis/story/700939/nobacco-tima-tin-hmera-kata-toy-kapnismatos-me-to-afieroma-toy-bbc-gia-to-ilektroniko-tsigaro
Δε ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το παραπάνω σαιτ αλλά το ντοκιμαντέρ του bbc είναι γεγονός και το συμπέρασμα είναι πράγματι αυτό. Το ντοκιμαντέρ έχει και αποτελέσματα από διάφορες έρευνες. Έβαλα το πρώτο λινκ που μου έβγαλε ο googlhs, από κινητό δε μπορώ να ψάξω εγκυρότερη πηγή.
LogOutGoRide
27/10/2016, 19:09
Btw...
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/epixeirhseis/story/700939/nobacco-tima-tin-hmera-kata-toy-kapnismatos-me-to-afieroma-toy-bbc-gia-to-ilektroniko-tsigaro
Το βίντεο όμως, δεν υπάρχει;
Πατάω εκεί που λέει και μου βγάζει ότι το βίντεο δεν υπάρχει.
Το βίντεο όμως, δεν υπάρχει;
Πατάω εκεί που λέει και μου βγάζει ότι το βίντεο δεν υπάρχει.
Sorry..
Η είδηση είναι δισταυρωμένη. Δε ξέρω αν είναι τόσο εύκολο να βρεις ένα ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε. Το οποιαδήποτε βίντεο πιθανότατα να είναι κάποιο τρέιλερ που δε θα λέει και πολλα. Ψάξε λίγο, γράφω από κινητό και δεν μπορώ κάνω κάτι παραπάνω.
power hornet
27/10/2016, 20:57
Ρίχνουμε τη βάση μέσα στο άρωμα όχι το άρωμα μέσα στη βάση. Το άρωμα θέλουμε να αραιώσουμε.
α ναι?ενταξει δεν παθαινει τιποτα ομως,την επομενη φορα θα το ξερω
To ντοκυμαντερ λέγεται Billion lives και ακόμη ειναι στα συνδρομητικά κανάλια.Όλο και κάποιος θα το ριπάρει λογικά.
Five pawns Symmetry Six και Kibitzer προστέθηκαν στη συλλογή σήμερα.
Το Kibitzer ειναι ελαφρύ με πλούσια γευση και πάει για ντουμάνια.Βέβαια,έχουν φτιάξει και καλύτερα υγρά οι πιόνηδες.
Το Symmetry Six όμως δε παίζεται το άτιμο ;)
LogOutGoRide
27/10/2016, 21:46
Δεν είχα καταλάβει πως είναι τόσο πρόσφατο ντοκυμαντέρ. Νόμιζα πως υπήρχε ήδη διαθέσιμο.
α ναι?ενταξει δεν παθαινει τιποτα ομως,την επομενη φορα θα το ξερω
Δες κανένα how to γιατί και στο ανακάτεμα δεν χτυπάμε φραπέ. ;)
Κάπου υπάρχει στο σωλήνα ένα βιντεάκι απ' την atmos lab για το πως φτιάχνουμε υγρό.
LogOutGoRide
27/10/2016, 22:14
Σήμερα όλη μέρα άτμισα λιγότερο από 3ml. Εννοείται κανένα τσιγάρο κανονικό.
Αυτό θεωρείτε λογικό σαν ποσότητα;
Ολοένα και περισσότεροι όμως με αποθαρρύνουν από την χρήση του. Ένας είπε αυτό, ο τάδε γιατρός το άλλο, κάπου ο άλλος διάβασε κάτι και τα γνωστά, ξέρετε.
"why so many people are trying to strangle vaping. The answer is as depressing as it is predictable – money".
Trailer μαζί με δυο λογάκια για το ντοκιμαντέρ.
http://vaping360.com/a-billion-lives-review-we-saw-it-did-it-deliver/
imdb
http://www.imdb.com/title/tt5069074/
Ολοένα και περισσότεροι όμως με αποθαρρύνουν από την χρήση του. Ένας είπε αυτό, ο τάδε γιατρός το άλλο, κάπου ο άλλος διάβασε κάτι και τα γνωστά, ξέρετε.
Πριν λίγο καιρό είχα βάλει ένα λινκ ότι η Αγγλια το συνταγογραφεί. Να τους λες να ενημερώσουν τον Ιατρικό σύλλογο της αγγλίας για να μην προκαλεί τόσο κακό εν αγνοία του.
Btw η Αγγλια το συνταγοραφεί γιατί οι έρευνες που έκανε έδειξαν ότι είναι 99% καλύτερο απ' το κανονικό τσιγάρο.
Αυτοί που αποθαρρυνουν κάποιον, είναι αυτοί που δοκιμασαν στο παρελθόν, δεν τους έκατσε ή δεν ήθελαν επί της ουσίας να απέχουν από το τσιγάρο.
Μία φορά ένας μου είπε πως είναι ραδιενεργό. Έλεος.
Τώρα το πόσο βλάπτει ας το κρίνουν κάποιοι ερευνητές που ασχολούνται. Τα είδα, άκουσα, μου είπαν, είναι βερεσέ.
Τα τρία ml τα κάνω το πρωί μόνο εγώ. Κυμαίνομαι στα 8-10 ml ημερησίως.
LogOutGoRide
27/10/2016, 23:51
Άρα καλά είμαι.
Έβγαλα ολόκληρο αγώνα του Ολυμπιακού ατμίζοντας που και που, χωρίς να μου λείψει ή να το σκέφτομαι και μάλιστα υγρό χωρίς νικοτίνη.
Ελπίζω.
Αύριο με δουλειά να με δω
Υγρό χωρίς νικοτίνη . Πάρε πιο βαθιές αναπνοές στη τελική, το ίδιο είναι :lol:
Αύριο με δουλειά να με δω
εκει ειναι τα ζορια... στη δουλεια.
LogOutGoRide
28/10/2016, 21:58
Νομίζω πήγα καλά. Άτμισα ελάχιστα όλη την μέρα. Λιγότερο από 2ml και μάλιστα υγρό χωρίς νικοτίνη.
Πολύ νωρίς να χαίρομαι
basilis_k6
28/10/2016, 22:01
Νομίζω πήγα καλά. Άτμισα ελάχιστα όλη την μέρα. Λιγότερο από 2ml και μάλιστα υγρό χωρίς νικοτίνη.
Πολύ νωρίς να χαίρομαι
2μλ χωρις νικοτινη και εκοψες το τσιγαρο? ποσα έκανες? ενα πακετο bf 0,1mg το μήνα?
LogOutGoRide
28/10/2016, 22:17
Ένα σακουλάκι Craven με rizla πορτοκαλί περίπου 1.5 μέρα.
Bob_o_mastoras
28/10/2016, 22:19
Πωω.. Πως το καπνιζετε αυτον τον craven ρε...;;; :yuck:
basilis_k6
28/10/2016, 22:22
μαλλον η θέληση σου να το κοψεις ειναι πιο δυνατη απο οποιονδηποτε εχει γραψει σε αυτο το θρεντ...
LogOutGoRide
28/10/2016, 23:46
Το έχω δουλέψει στο μυαλό μου καιρό τώρα.
Πέρσι τέτοιον καιρό είχα ξεκινήσει να το κόψω και δεν κάπνισα σχεδόν δύο μήνες.
Τώρα είπα να δοκιμάσω με την βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Bob_o_mastoras
28/10/2016, 23:54
Το έχω δουλέψει στο μυαλό μου καιρό τώρα.
Πέρσι τέτοιον καιρό είχα ξεκινήσει να το κόψω και δεν κάπνισα σχεδόν δύο μήνες.
Τώρα είπα να δοκιμάσω με την βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Αμα δεν καπνισες 2 μηνες σημαινει οτι το ειχες κοψει.. Κακως το ξαναρχισες, εστω και με ηλεκτρονικο τωρα..
Παρε καλυτερα ενα κομπολοϊ ή κατι να απασχολει τα χερια σου..
Το τσιγάρο δε κόβεται. Απλά αποχή κάνει κάποιος. Once καπνιστής, always καπνιστής.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο (εντελώς λάθος όρος πιστεύω), δεν είναι για να το κόψεις. Εναλλαγή είναι στην ουσία.
Αυτά.
Bob_o_mastoras
29/10/2016, 01:08
Το τσιγάρο δε κόβεται. Απλά αποχή κάνει κάποιος. Once καπνιστής, always καπνιστής.
Tεινω να πιστευω το ιδιο αλλα μετα απο αποχη 2 μηνων χρειαζεται σημαντικα λιγοτερη προσπαθεια για να αντισταθεις στο πειρασμο να αναψεις τσιγαρο ή να ατμισεις..
Εντο με ταξι, εχω στησει, πιστευω, ιδανικα τον ατμοποιητη με ιδανικη ποσοτητα βαμβακιου και χωρις να προεξεχει καθολου εξω και δουλευω στα 15w εχοντας πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα.
Ωραια γευση, καλο "σωμα" στον ατμο και θερμοκρασια ατμου ισα να σε ζεσταινει λιγο..
372225
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο (εντελώς λάθος όρος πιστεύω), δεν είναι για να το κόψεις. Εναλλαγή είναι στην ουσία.
Αυτά.
Μια χαρά κόβεται!
Εγώ το έχω κόψει καμιά 10αρια φορές. :tooth:
LogOutGoRide
29/10/2016, 08:18
Παιδιά το έχω δει το έργο. Πέρσι το διέκοψα για δύο μήνες και παλιότερα για έξι μήνες.
Το Η.Τ. δεν το βλέπω σαν ευχάριστο διάλειμμα. Το βλέπω σαν οριστική λύση σε αυτήν την άθλια συνήθεια.
Το σχέδιο είναι να μην το έχω καν μαζί μου μετά από κάποιο διάστημα. Στο σπίτι το βράδυ, έτσι για χαβαλέ ή ακόμη καλύτερα καθόλου.
Και ενώ ξέρω πόσο καιρό παίρνει από τον οργανισμό να απαλλαγεί από την νικοτίνη, η συνήθεια πιστεύω δεν θα φύγει ποτέ. Εκεί είναι το θέμα.
Τα πάντα έχουν συνδυαστεί με αυτό το σκατό. Χαρά, τσιγάρο, λύπη δύο τσιγάρα κοκ
Έχω ένα πρόβλημα με το στήσιμο του ατμο.
Αλλάζω φυτιλοαντισταση στον kfl και ατμιζω κανονικά.
Μετά από 10 λεπτά ηρεμίας στο μοντακι χτυπάει με το καλημέρα ο tc κοφτης και φυσικά ατμός μηδέν.
Άλλαξα το μοντακι με άλλο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι δυσλειτουργία αυτού, αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Ανοίγω τον ατμο και βλέπω το φυτιλι ποτισμενο και όχι στεγνό.
Τι μαλακια έχω κάνει; :confused:
Έχω ένα πρόβλημα με το στήσιμο του ατμο.
Αλλάζω φυτιλοαντισταση στον kfl και ατμιζω κανονικά.
Μετά από 10 λεπτά ηρεμίας στο μοντακι χτυπάει με το καλημέρα ο tc κοφτης και φυσικά ατμός μηδέν.
Άλλαξα το μοντακι με άλλο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι δυσλειτουργία αυτού, αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Ανοίγω τον ατμο και βλέπω το φυτιλι ποτισμενο και όχι στεγνό.
Τι μαλακια έχω κάνει; :confused:
Αυτό στο έκανε για πάνω από 1 αντίσταση?
Το/τα μοντάκια σου αναγνωρίζουν αυτόματα το είδος του σύρματος ή το κάνεις εσύ?
Χειροκίνητα γίνεται η επιλογή.
Αλλά με προβληματιζει το γεγονός ότι κανένα μοντακι απ'τα δυο που έχω δεν με ρωτάει για νέα ή παλια αντίσταση.
Αν με ρωτησει θα είναι μια στις 100....
Σε ρωτάει μόνο αν η τιμη της νέας αντίστασης είναι διαφορετική.
Είσαι σίγουρος ότι δεν βάζεις λάθος σύρμα έτσι?
Πχ ss αντί για N200!
Δεν έχω άλλο σύρμα εκτός από ni200 και κανθαλ.
Και τα 2 καρουλια έχουν ετικέτα επάνω, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα μπερδευω.
Δεν ξέρω. ....δεν μου έχει "κάτσει " η ιστορία με το tc γι'αυτό και το γύρισα σε κανθαλ.
basilis_k6
29/10/2016, 18:56
δωσε ινφο. Μοντακια, συρμα, αντισταση,νουμερο παπουτσιου και αφμ
LogOutGoRide
01/11/2016, 17:37
@Bob ton mastora.
Τώρα το είδα. Κομπολόι δεν ξέρω φίλε, αλλά στο μπεγλέρι είμαι καλός. Ξέρω καμιά 5-6 κόλπα.
Λοιπόν.
Ήρθαν επιτέλους και οι αντιστάσεις 1.8 ohm aspire.
Είναι αλήθεια πως είναι πολύ καλύτερα από αυτές που είχε και δοκίμασα και την 0.3 και την 0.5.
Το έχω τώρα στα 12 watt και φαίνεται καλό.
Το πρόβλημα είναι άλλο. Έκανα το λάθος και δοκίμασα ένα μηχανικό ηλεκτρονικό τσιγάρο με φτιαχτή αντίσταση. Δεν ρώτησα μάρκα αλλά ξέρω πως του κόστισε περίπου 150€. Ο φίλος που το είχε είχε φτιάξει αντίσταση 0.9 ohm. Δεν ξέρω λεπτομέρειες ατμοποιητή, αλλά ξέρω πως το ίδιο υγρό (που από αυτόν το παίρνω, το φτιάχνει μόνος του) δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτό που άτμιζα εγώ. Είχε ένα δακτυλίδι στο κάτω μέρος που το πατούσες (μάλλον όλα έτσι θα είναι) και η τζούρα ήταν..... Αλλού.
Το κακό είναι πως το υγρό αυτό είναι 15mg νικοτίνης. Βέβαια, η ημερήσια "δόση" μου δεν περνάει τα 3-3,5 ml.
Το δικό του μηχανάκι όμως.....ήταν πολύ μακρυά από το δικό μου.
Επίσης, δοκίμασα το ίδιο υγρό σε ηλεκτρονικό τσιγάρο με mod και ατμοποιητή DNA.
Επίσης πολύ καλύτερο από το δικό μου, αλλά όχι καλύτερο από το μηχανικό.
Κόλλησα
basilis_k6
01/11/2016, 17:46
dna ειναι μοντ μονο.
Οι διαφορες που βλεπεις ειναι καθαρα θεμα ατμοποιητη. Τι συγκρινεις τωρα? τον δικο σου με τις ετοιμες με εναν επισκευασιμο που μπορει να κανει και 100ευρω? Καμια επαφη, εχουν ανεβει οι εργοστασιακοι αλλα κυριως σε ντουμανια. Σε γευση ειναι πισω αρκετα.
Δε συγκρίνεται καμία εργοστασιακή αντίσταση με diy set up όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό. Καλά τα λέει ο από πάνω. Άλλο εργοστασιακός ατμο/ης άλλο ο επισκευάσιμος.
Στο ρεύμα μη δίνεις και τόση σημασία αν είναι μηχανικό ή όχι το mod. Ο ατμο/ης κάνει τη διαφορά.
372388
Ακλαφτο θα φευγει.....Τόλη θέλω τη συνταγή για το άλλο
372388
Το πήρα κι εγώ αυτό. Καταστροφέας αντιστάσεων και γεύση σαν να τρως μαρμελάδα φράουλα αφου της έχεις προσθέσει ένα κιλό ζάχαρη πριν! Χάλια!!!
372388
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148350&page=62&p=2791643&viewfull=1#post2791643
Aυτή λες;
Ρε παιδες για βοηθατε λιγο τον ασχετο.
Ξεκινησα και εγω το ηλεκτρονικο τσιγαρο μετα απο 26 χρονια στριφτο.
Αγορασα τα εξης
-Joytech eVic VTC mini
-μπαταρια EFEST 3000mAh
-Ατμοποιητης Eleaf Melo III mini
Το μηχανακι δειχνει τα κατωθι
power 12.5 w
4.97 Volt
coil 1.98 Ω
Amp 00.0 A
Ειναι ενταξη ? πρεπει να ρυθμισω κατι ?
Kαπου διαβασα οτι πανω απο 3 Volt βγαζει επικινδυνες ενωσεις ? :confused:
Αγορασα τα εξης
-Joytech eVic VTC mini
-μπαταρια EFEST 3000mAh
power 12.5 w
4.97 Volt
coil 1.98 Ω
Amp 00.0 A
Κατέβασε W, να είσαι κοντά στα 4V...
Κατέβασε W, να είσαι κοντά στα 4V...
ευχαριστω,
το εκανα 8,1 W - 4 V αλλα εγινε παρα πολυ ελαφρυ
ευχαριστω,
το εκανα 8,1 W - 4 V αλλα εγινε παρα πολυ ελαφρυ
Περί ορέξεως... αλλά στα 5V παίζεις με την τύχη σου.
Περί ορέξεως... αλλά στα 5V παίζεις με την τύχη σου.
Μπορεις σε παρακαλω να το αναλυσεις λιγο. Δηλαδη αυτο που εγραψα παραπανω για τα volt ισχυει ?
Μπορεις σε παρακαλω να το αναλυσεις λιγο. Δηλαδη αυτο που εγραψα παραπανω για τα volt ισχυει ?
Δεν έχει κάτι να αναλύσω, το πόσο ελαφριά ή όχι είναι η τζουρα σου δεν μπορώ να το ξέρω.
Είναι τσιγαρίσια, πνευμονική, παίζεις με 3mg νικοτίνη ή 15, κλπ
Αυτό που σίγουρα δείχνει η πείρα (γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, τουλάχιστον κάτι που να έχω βρει) είναι ότι με ασφάλεια και για να μην τρως καμένα κλπ παίζεις το πολύ στο 4,3-4,4.
Αγορασα τα εξης
-Joytech eVic VTC mini
-μπαταρια EFEST 3000mAh
power 12.5 w
4.97 Volt
coil 1.98 Ω
Amp 00.0 A
Καλως τονΑ. :beer:
Παλιότερα έβγαζαν ενώσεις φορμαδεΰλδης.Τώρα πλέον τα υλικά ειναι καλύτερα.
Και πάλι όμως στα 5v είσαι ψηλά και μπορούν να συμβούν τα εξής:Να μη προλάβει να ποτιστεί το βαμβάκι της αντίστασης και να φας καμμένο αφιερωμένο.
Να παίξει spit back και θα ειναι τόσο ζεστό που θα σε κάψει.
Δε ξέρουμε τι μέταλλα παιζουν στις εργοστασιακές αντιστάσεις οπότε ένας καλός μπούσουλας ειναι ο,τι έγραψε και ο Sniper.
Μπορεί να κοπεί το σύρμα της αντίστασης οπότε πάει στράφι η αντίσταση.
Αν σου φαίνεται ελαφρύ,ανέβα σε νικοτίνη.
Ευχομαι συντόμως και με επισκευάσιμο (πολλά σκαλιά γευση παραπάνω)
power hornet
02/11/2016, 14:19
σημερα ηρθαν οι μπαταριες που ειχα παραγγειλει απο το aliexpress για το elaf pico 75wat.
χμ μαλλον θα αγορασω απο ελληνικο καταστημα μπαταριες δεν μου γεμιζει πολυ το ματι και δεν θελω να εχω τιποτα εκρηξεις στα μουτρα μου την ωρα που παω να ατμισω,εντωμεταξυ το κουφο πρωτα ειχα παραγγειλει το μοντακι και μετα τις μπαταριες.
αν πανε ολα καλα γιατι ειδα το τρακιγκ ηρθε και το μοντακι αλλα ειναι στα κεντρικα ελληνικα ταχυδρομεια πιστευω να το παρω την παρασκευη.