View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
dimmie_72
14/03/2016, 14:38
Τα υγρά ΝΕΤ είναι αντιστασοφάγα. 3-5 ml πας για αλλαγή αντίστασης. Αφήνουν πολύ κατακάθι γιαυτό.
απ την άλλη αν διαβάσεις στην ανάλυση τι επιπλέον ουσίες περιέχει 1 συνθετικό υγρό, λες....
δενπαστοδιάλο η αντίσταση στα 3-5 ml.
το αντίθετο βέβαια λέει η ανάλυση δεν αφήνουν κατακάθι, εν αντιθέσει.... :confused:
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω ένα πέρασμα από αυτά αλλά είναι και ακριβά οπότε παίρνεις ένα castle long που στάνταρ είναι ωραίο.
dimmie_72
14/03/2016, 14:59
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω ένα πέρασμα από αυτά αλλά είναι και ακριβά οπότε παίρνεις ένα castle long που στάνταρ είναι ωραίο.
Το ωραίο πλέον δεν μου λέει όταν διάβασα μέχρι και για τις χρωστικές.
Αυτά τα ακριβά ο καφετζής τα αγοράζει για πρωινό,
αλλά... τώρα έμαθε να στήνει ρε γμτ! :lol:
Ο καφετζης έχει μια προτίμηση στα 5pawns αλλά δεν σταματά να ψάχνεται με υγρά γιατί κάτι νοιώθει οτι λείπει απο τις συνταγές.
Το symmetry six σπέρνει πάντως.
dimmie_72
14/03/2016, 15:50
λοιπόν,
1 ματιά στα συνθετικά -έπαθα σοκ- που μπαίνουν στις καραμέλες,
αλλά εμείς πρέπει να τις τραβάμε πνευμονικές
και να επαιρόμαστε γι αυτές...
με βάζει σε δεύτερες σκέψεις.
dimmie_72
14/03/2016, 15:58
γιατί κάτι νοιώθει οτι λείπει απο τις συνταγές.
μπα, μήπως έχουν κάτι παραπάνω είναι αυτό που λέω... :(
basilis_k6
14/03/2016, 20:16
Κλαψε την αντίσταση μετά όμως. Παίζουν και ελληνικές απόπειρες εκχύλισης με επιτυχία αλλά ακόμα είναι σε μορφή πειράματος. Μια εταιρεία έχει βγάλει παραγωγή αλλά το παίζει πριμιουμ και δε πολυκυκλοφορει σε μικρά μαγαζιά. Hype και έτσι ξέρω γω.
ενα απο τα πρωτα net ηταν της el toro. αντισταση γυρω στα 10 μλ καληνυχτα...
τα πιο γνωστα πλεον ειναι τα Black note και θα ηθελα να τα δοκιμασω αλλα φοβαμαι μηπως την παθω και με τα ammo και τα witchers brew που ειναι πανακριβα αλλα τωρα δεν μπορω να τα σταματησω
morpheus
16/03/2016, 09:56
Ενδιαφέρον:
http://vaping360.com/black-note-e-liquid-review-the-best-tasting-tobacco-e-liquid/
Υγρό από πραγματική διαδικασία απόσταξης και όχι με συνθετικά αρώματα.
Αλήθεια πόσο λάθος μεταφερόμενος ο όρος E-Juice, E-Liquid η Vape Juice σε υγρό αναπλήρωσης.
Υπόψη πως υπάρχει η επιβεβαιωμένη θεωρία (http://www.mdpi.com/1660-4601/10/10/5146)
πως τα υγρά με εκχυλίσματα καπνού προκαλούν τις ίδιες βλάβες με το κανονικό τσιγάρο
στα καρδιακά κύτταρα (και ενδεχομένως και σε άλλες κατηγορίες κυττάρων).
dimmie_72
16/03/2016, 11:11
Υπόψη πως υπάρχει η επιβεβαιωμένη θεωρία (http://www.mdpi.com/1660-4601/10/10/5146)
πως τα υγρά με εκχυλίσματα καπνού προκαλούν τις ίδιες βλάβες με το κανονικό τσιγάρο
στα καρδιακά κύτταρα (και ενδεχομένως και σε άλλες κατηγορίες κυττάρων).
δεν το ήξερα :( thx
edit: τώρα που το διάβασα καλύτερα, δεν λέει ότι τα υγρά με εκχυλίσματα καπνού προκαλούν τις ίδιες βλάβες με το κανονικό τσιγάρο. "However, all EC vapour extracts were significantly less cytotoxic compared to CS extract".
morpheus
16/03/2016, 11:38
δεν το ήξερα :( thx
edit: τώρα που το διάβασα καλύτερα, δεν λέει ότι τα υγρά με εκχυλίσματα καπνού προκαλούν τις ίδιες βλάβες με το κανονικό τσιγάρο. "However, all EC vapour extracts were significantly less cytotoxic compared to CS extract".
τις ίδιες βλάβες, αλλά όχι στο ίδιο ποσοστό..!
συμπληρώνω: εξαρτάται από την κατανάλωση για να πέσουν περισσότερο τα ποσοστά (ή να ανέβουν)
το κακό με τις έρευνες είναι πως πρέπει να τις διαβάζεις - και να τις ερμηνεύεις - με ΠΟΛΥ προσοχή! :-)
dimmie_72
16/03/2016, 12:10
άβυσσος: http://www.mdpi.com/1660-4601/12/4/3439
τα ΝΕΤ υγρά περιέχουν περισσότερες φαινόλες και νιτρικά αλλά λιγότερη ακεταλδεΰδη συγκρινόμενα με τα συμβατικά. :a11:
Αρκετά με τις χημείες σας.
Πάμε λίγο τώρα:
Είμαι μεταξύ των:
1. cthulhu (αν και μ αυτα που διαβασα εδώ αρχίζω και αμφιβάλλω)
2. Bellus
3. Billow
what say you?
Billow μόνο διπλές,Bellus πάσχει απο διαρροές.Ο κθούλου δεν αποδίδει σωστά τη γευση (γνώμη μου).Ο Bellus έχει σωστή γευση (γνώμη μου) όπως και ο Billow (γνώμη μου)Αν θες για πνευμονικές με πολλά κυβικά δες τον smok tf4v που είναι τούμπανο.Δεν τον έχω δοκιμάσει όμως.Τους άλλους 3 τους έχω δοκιμάσει.
Ο αντενουμπάγκα που σου άρεσε (πως στην ευχή λέγεται) τι απέγινε;
Billow μόνο διπλές,Bellus πάσχει απο διαρροές.Ο κθούλου δεν αποδίδει σωστά τη γευση (γνώμη μου).Ο Bellus έχει σωστή γευση (γνώμη μου) όπως και ο Billow (γνώμη μου)Αν θες για πνευμονικές με πολλά κυβικά δες τον smok tf4v που είναι τούμπανο.Δεν τον έχω δοκιμάσει όμως.Τους άλλους 3 τους έχω δοκιμάσει.
Ο αντενουμπάγκα που σου άρεσε (πως στην ευχή λέγεται) τι απέγινε;
Nobunaga, αυτός είναι dripper και εξακολουθεί να γ@μάει
Τελικα ο V4 δεν με βόλεψε, μπελαλίδικος στις ρυθμίσεις.... τοβν έδωσα σε συνάδελφο με ένα 5% κάτω από όσο τον αγορασα, σκέφτομαι τώρα για subtank.... αν έχετε υπόψη κανέναν άλλον επισκευάσιμο που να μην θέλει τόση μανούρα και να βγάζει τσιγαρίσιες (δεν γουστάρω τις πνευμονικές ) τζούρες, ντουμάνι και καλό χτύπημα (γεύση δεν με απασχολεί και τόοοοσο πολύ....) ρίχτε προτάσεις.....
morpheus
16/03/2016, 15:13
Τελικα ο V4 δεν με βόλεψε, μπελαλίδικος στις ρυθμίσεις.... τοβν έδωσα σε συνάδελφο με ένα 5% κάτω από όσο τον αγορασα, σκέφτομαι τώρα για subtank.... αν έχετε υπόψη κανέναν άλλον επισκευάσιμο που να μην θέλει τόση μανούρα και να βγάζει τσιγαρίσιες (δεν γουστάρω τις πνευμονικές ) τζούρες, ντουμάνι και καλό χτύπημα (γεύση δεν με απασχολεί και τόοοοσο πολύ....) ρίχτε προτάσεις.....
kayfun lite plus
Αναποδα το πας, αν δεν θες πνευμονικές, ενας Ναυτίλος σου είναι ότι πρέπει
TAIFUN GT 2, kayfun mini V3 με extra tank
τον subtank τον έχω, πολύ καλός για πνευμονικές, σε τσιγαρίσιες έτσι και έτσι, δεν δουλεύει και τοσο καλά
τον Taifun GT2 τον απέκτησα πρόσφατα και δουλευει πολύ ωραια σε τσιγαρισιες, μειον οτι ειναι λίγο μεγάλος και βαρύς αλλα ειναι ωραιο μεκανάκι
για Kayfun mini αναμονή
kayfun lite plus
ki αυτός παρόμοια μανούρα είναι, τον έχει συνάδελφος. σκέφτομαι και τον kayfun V3 mini (αν και ξεφεύγει στο κόστος....μιας και δεν παίζει ακόμα κλώνος)
dimmie_72
16/03/2016, 15:19
ε μα...
και ντουμάνια και βαπόρια και τσιγαρίσιες δεν γίνεται.
να καταλάβεις και γω σαν εσένα ήμουνα αλλά τώρα είμαι και με τέρμα ανοιχτό αέρα. αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις όσα έχει να σου προσφέρει ο επισκευάσιμος. ;)
Έχω τον Ναυτίλο mini Νίκο, καλός, δεν λέω, αλλά σαν τους επισκευάσιμους δεν είναι
morpheus
16/03/2016, 15:20
TAIFUN GT 2, kayfun mini V3 με extra tank
kayfun mini V3, όχι, είναι δύσκολος στις τσιγαρίσιες, κάνει μπουρμπουλήθρες όταν θέλεις σφιχτή τζούρα.
Έχω τον Ναυτίλο mini Νίκο, καλός, δεν λέω, αλλά σαν τους επισκευάσιμους δεν είναι
ΟΚ, τότε ο subtank είναι μονόδρομος. Πωλείται Subtank mini, με όλο το κουτί του και 2η επισκευασιμη κεφαλή, 30€ :D
kayfun mini V3, όχι, είναι δύσκολος στις τσιγαρίσιες, κάνει μπουρμπουλήθρες όταν θέλεις σφιχτή τζούρα.
κλώνοςη original (οχι οτι εχουν μάλλον και πολύ διαφορά)
basilis_k6
16/03/2016, 15:23
έχει βγει κλωνος του v3. επισης εχει βγει και του cloud one. δεν ειναι τοσο σφιχτος αλλα πρεπει να σου κανει.
και ο zephyrus v3 δείχνει καλός...
morpheus
16/03/2016, 15:24
κλώνοςη original (οχι οτι εχουν μάλλον και πολύ διαφορά)
ορίτζιναλ. κατεβαίνει υγρό/υδρατμοί στο κανάλι του αέρα όταν δημιουργείται μεγαλούτσικη (υπο)πίεση
morpheus
16/03/2016, 15:24
έχει βγει κλωνος του v3. επισης εχει βγει και του cloud one. δεν ειναι τοσο σφιχτος αλλα πρεπει να σου κανει.
cloud one είναι για πνευμονικές
ορίτζιναλ. κατεβαίνει υγρό/υδρατμοί στο κανάλι του αέρα όταν δημιουργείται μεγαλούτσικη (υπο)πίεση
χμμμ...και τον ψηνω για κλώνο για τσιγαρισιες.....
basilis_k6
16/03/2016, 15:29
cloud one είναι για πνευμονικές
δεν εχω διαβασει κατι τετοιο. τον εχεις?
morpheus
16/03/2016, 15:31
χμμμ...και τον ψηνω για κλώνο για τσιγαρισιες.....
καλός είναι, αλλά όχι πολύ καλός και ξέγνοιαστος σαν τον kayfun lite plus.
επίσης για πιο γερά πορτοφόλια: PHENOMENON LITE ή PHENOMENON ZEST και για γεύση
..και βέβαια ο all-time-classic - άντε να τον βρεις - Erlkönigin
morpheus
16/03/2016, 15:32
δεν εχω διαβασει κατι τετοιο. τον εχεις?
καλό διάβασμα http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,26957.0.html
υπόψη σχεδιάστηκε για sub-ohms οπότε θεωρώ αυτό είναι αρκετό να μιλάμε για πνευμονικές.
kayfun lite plus
Οτι ειπε ο κύριος απο πανω.....αλλα γεμισμα σπαζαρχιδικο.
morpheus
16/03/2016, 15:35
όντως αλλά να φανταστείς τον δουλεύει η μάνα μου (74 ετών) και έχει βάλει στην άκρη billow v2, bellus, subtank!
όντως αλλά να φανταστείς τον δουλεύει η μάνα μου (74 ετών) και έχει βάλει στην άκρη billow v2, bellus, subtank!
Τα στηνει και μόνη της; :uplate:
στο φόρουμ που παρέθεσες-και σε άλλα ελληνικα και ξένα, γίνεται πολύ κουβέντα για phenomenon και Τηλέμαχο (υπάρχουν καλοί κλώνοι οπότε μπορει να γυρισει και φθηνά)
Το να ξεβιδώσω ένα βιδάκι για να τον γεμίσω δεν με απασχολεί, αυτό που μου τα έσπασε στον V4 είναι το περίεργο σύστημα τροφοδοσίας του που λίιιγο κάτι να μην βιδωθεί η στραβοπατήσει το επάνω τσιμουχάκι να οι πλημμύρες, να τα υγρά απευθείας στο στόμα.... :mad:
morpheus
16/03/2016, 15:41
Τα στηνει και μόνη της; :uplate:
ε όχι βεβαια!! αλλά είναι πολύ τυπική, κάθε βδομάδα με φωνάζει για αλλαγή βαμβάκι, κάθε δεύτερη για αλλαγή αντίσταση. έχω βρει μπελά!
Αλλά της το έκοψα το κανονικό τσιγάρο εδώ και ένα χρόνο.
Ο cloud one είναι αυτος που πωλείται μέσω fb;
dimmie_72
16/03/2016, 15:45
ε καλά αυτός που δυσκολεύεται είναι γνωστός κουλομαρίας... :smokin:
ε καλά αυτός που δυσκολεύεται είναι γνωστός κουλομαρίας... :smokin:
Πες τα.....εδω αλλοι χρησιμοποιουν και μεγεθυντικό φακό. ......
:smokin:
dimmie_72
16/03/2016, 15:50
αν πάνε σε 2πλό ντεκ παίζει να χρησιμοποιούν και 2. :lol:
Μπορεί να τον χρειάζεται αν δεν εχει συνηθίσει να χειρίζεται μικρά πραγματάκια... Ποιος ξέρει..
Kayfun lite plus είπαμε λέμε και θα λέμε. Τέλος.
basilis_k6
16/03/2016, 15:57
Ο cloud one είναι αυτος που πωλείται μέσω fb;
βασικα δεν πωλειτε καν. απο αναβολη σε αναβολη παει...
βασικα δεν πωλειτε καν. απο αναβολη σε αναβολη παει...
Αντε γεια.....
Καλα αν θέλουν τα λεφτα μας να μας πουνε......
basilis_k6
16/03/2016, 16:33
δεν θα σου πουνε. αν βρεις καμια πληροφορια και αν προλαβεις και αν και αν...
υποτιθετε θα βγει μεγαλη παρτιδα για να παει σε μαγαζι και να μην εχεις λιστες κτλ. βεβαια ολα αυτα ειχαν νοημα πριν βγει ο κλωνος του και ο v3 mini. τωρα το χασανε το τραινο.
Τον είχα δανεικό τη καθαρά Δευτέρα.Πραγματικά πολύ καλός ατμοποιητης.Για τον Phenomenon λέω.Τον δοκίμασα και με το κοντοπούτανο το τανκάκι,(dromeas) αλλά και στη κανονική του μορφή.Πολύ καλή γευση,χτύπημα και απόδοση.Αρνητικό,η τιμή του.Θετικό,η υποστήριξη απο τον κατασκευαστή του αν πας στο εργαστήριο του που είναι ανοιχτό για τον κόσμο (και ίσως πετύχεις και καλύτερη τιμή)
Επίσης ειναι πανέμορφος.
Για τον cloud one δε λυπάμαι και καθόλου.Οποιος θέλει να πουλάει με λίστες κτλ,στο καλό και ο svoemoesto να είναι καλά που έφτιαξε και πουλάει σε καλή τιμη τον γαμάτο kfl+.
Hell_Rider
17/03/2016, 18:01
το Furiosa - Lava Drops που πηρα μου αρεσε παρα πολυ ! λιγο ποιο πολυ απο το πρωτο... το πηρε κανεις σας?
Περίπου 15 μέρες με fiber freaks. Γεύση καλή αλλά όχι όπως το βαμβάκι. Πολύ κοντά όμως, το συνηθίζεις εύκολα. Η διαφορά στη γεύση φαίνεται αν έχεις να ατμισεις ώρα και κανεις τη πρώτη τζούρα.
Περίπου 15 μέρες με fiber freaks. Γεύση καλή αλλά όχι όπως το βαμβάκι. Πολύ κοντά όμως, το συνηθίζεις εύκολα. Η διαφορά στη γεύση φαίνεται αν έχεις να ατμισεις ώρα και κανεις τη πρώτη τζούρα.
Νο1 ή 2; Pads ή Original;
Νομίζω το 2. Αυτό που είναι σκληρό που έχει 4 pads μέσα.
basilis_k6
18/03/2016, 16:57
cotton bacon πολύ καλο. ειδικα αν παιζετε φουλ vg που τραβανε ζορια τα βαμβακια. κατα κανονα παιζω ff1.
dimmie_72
20/03/2016, 11:02
Cthulhu ο δρακος......
tip μετά από εμπειρία αποκτηθείσα εν τω πολλαπλώ στησίματι:
με το διπλό ντεκ, αντιστάσεις αυστηρώς <3mm σε διάμετρο.
Παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε τον Kfl+ (κλώνο, βεβαίως της tobeco καθώς γνήσιο δεν έβρισκα πουθενά) πρώτες εντυπώσεις; άριστες! το εργαλείο σπέρνει ντουμάνια και θερίζει γεύσεις! :lol:
(thanks, Τόλη)
Το πρόβλημα, τώρα, είναι στα mod που έχω.
Έχω από πέρσι το istick 20w της elaf (γνήσιο) την προπερασμένη βδομάδα είχα πάρει και τον istick 60w με αποσπώμενη 18650 μπαταρία.
Στις δοκιμές που έκαν το σουκού, και που μου επιβεβαίωσε σήμερα και έμπειρος συνάδελφος, το 20αράκι σκοτώνει ενώ το 60 σέρνεται.... τι παίζει; όταν βάζω τον kfl+ στο 20αρι δείχνει 1.3 ohm την αντίσταση και στο 60αρι δείχνει 1.26 :rolleyes:
Όταν δε, τα βάζω να χτυπάνε στα 9 watt π.χ. στο 20αρι έχω τρελό ντουμάνι και χτύπημα ενώ στο 60αρι υποτονικό έως και ασθενικό....δεν θα έπρεπε να γίνεται το ανάποδο; :confused:
Να το γυρίσω πίσω ως προβληματικό; το είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Γλυφάδα.....
@bowleno τα βόλτ θα πρέπει να παίζουν απο 3,8-4,2. Με πχ 1,57Ω αντισταση στα 4,00 volt, διαβάζω 10,2 watt. Με 0,7 στα ιδια βόλτ ήθελε κάπου 20τόσα watt (δεν θυμάμαι ακριβως) .Δοκίμασε να βάλεις τα βολτ μεταξυ 3.8 -4,2 και ξαναδές το μια
Παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε τον Kfl+ (κλώνο, βεβαίως της tobeco καθώς γνήσιο δεν έβρισκα πουθενά) πρώτες εντυπώσεις; άριστες! το εργαλείο σπέρνει ντουμάνια και θερίζει γεύσεις! :lol:
(thanks, Τόλη)
Έχω από πέρσι το istick 20w της elaf (γνήσιο) την προπερασμένη βδομάδα είχα πάρει και τον istick 60w με αποσπώμενη 18650 μπαταρία.
Στις δοκιμές που έκαν το σουκού, και που μου επιβεβαίωσε σήμερα και έμπειρος συνάδελφος, το 20αράκι σκοτώνει ενώ το 60 σέρνεται.... τι παίζει; όταν βάζω τον kfl+ στο 20αρι δείχνει 1.3 ohm την αντίσταση και στο 60αρι δείχνει 1.26 :rolleyes:
Όταν δε, τα βάζω να χτυπάνε στα 9 watt π.χ. στο 20αρι έχω τρελό ντουμάνι και χτύπημα ενώ στο 60αρι υποτονικό έως και ασθενικό....δεν θα έπρεπε να γίνεται το ανάποδο; :confused:
Να το γυρίσω πίσω ως προβληματικό; το είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Γλυφάδα.....
Τα I stick δεν φημίζονταν για την ακρίβεια στα ρεύματα τους.
Συνήθως τα 20αρια επαιζαν σε περισσότερα βατ απο τα αναγραφομενα.
chillipf
21/03/2016, 15:06
εγώ είμαι με 3 kfl+ & χρησιμοποιώ μόνο αυτούς, για πολύ καιρό.
mods δουλεύω eleaf40 (ψοφάει σιγά-σιγά), eleaf50 (τριμπούρδελο), & πρόσφατα cloupor mini+ με αποσπώμενη μπαταρία (κεντάει αυτό).
@ Bowleno, & τους τρείς λοιπόν τους δουλεύω σε Volt και όχι Watt.
δηλαδή βάζω 4,2volt, το ανώτερο, & ότι watt μου δείξει το mod, (που είναι ανάλογο της εκάστοτε αντίστασης), δεν με απασχολεί.
κάνω δουλειά έτσι.
αυτό ήταν tip απο τον τύπο στο vapeland Χαλανδρίου & μου έλυσε παρόμοιες απορίες με τις δικές σου.
Ποια 18650 του βάζεις;
αυτήν εδώ (http://smokemarket.gr/el/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-lg-hg2-18650-3000mah/) έχω πάρει, μου την σύστησε ως πολύ καλή....
@bowleno τα βόλτ θα πρέπει να παίζουν απο 3,8-4,2. Με πχ 1,57Ω αντισταση στα 4,00 volt, διαβάζω 10,2 watt. Με 0,7 στα ιδια βόλτ ήθελε κάπου 20τόσα watt (δεν θυμάμαι ακριβως) .Δοκίμασε να βάλεις τα βολτ μεταξυ 3.8 -4,2 και ξαναδές το μια
Με αντίσταση 1,26 (όπως λέει το mod) και βάζοντας 12 watt, δείχνει 3.88v και παίζει ας πουμε κάπως καλά.....να ανεβάσω κι άλλο η θα φάω καμμένο;
Λες; δεν έχω και άλλο mod για να κάνω συγκρίσεις :(
αυτήν εδώ (http://smokemarket.gr/el/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-lg-hg2-18650-3000mah/) έχω πάρει, μου την σύστησε ως πολύ καλή....
Με αντίσταση 1,26 (όπως λέει το mod) και βάζοντας 12 watt, δείχνει 3.88v και παίζει ας πουμε κάπως καλά.....να ανεβάσω κι άλλο η θα φάω καμμένο;
Λες; δεν έχω και άλλο mod για να κάνω συγκρίσεις :(
20A, καλή είναι, δεν είσαι και κάτω απο 1Ω...
(thanks, Τόλη)
:):beer:
:a012:
:kiss::a012::a013:
εγώ είμαι με 3 kfl+ & χρησιμοποιώ μόνο αυτούς, για πολύ καιρό.
mods δουλεύω eleaf40 (ψοφάει σιγά-σιγά), eleaf50 (τριμπούρδελο), & πρόσφατα cloupor mini+ με αποσπώμενη μπαταρία (κεντάει αυτό).
@ Bowleno, & τους τρείς λοιπόν τους δουλεύω σε Volt και όχι Watt.
δηλαδή βάζω 4,2volt, το ανώτερο, & ότι watt μου δείξει το mod, (που είναι ανάλογο της εκάστοτε αντίστασης), δεν με απασχολεί.
κάνω δουλειά έτσι.
αυτό ήταν tip απο τον τύπο στο vapeland Χαλανδρίου & μου έλυσε παρόμοιες απορίες με τις δικές σου.
:beer::a012::a013:
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.
Το istick20 βαράει παραπάνω απο ό,τι γράφει.Πήγαινε με τα volt και θα έχεις σωστά αποτελέσματα.Καλά και 4,3 volt να πας δε χάλασε ο κόσμος.Αν εχεις σωστή τροφοδοσία δε θα φας καμμένο.Αν φας,θα το καταλάβεις.Η τζούρα εντάξει;
Την εχω και εγώ αυτη τη μπαταρία.Εχω την εντύπωση πως πήρε καιρό μεχρι να σταθεροποιήσει την αποδοσή της.
dimmie_72
21/03/2016, 19:52
όσο και να μην δείχνει σωστά το 20άρι είναι δυνατόν να είναι τόση η απόκλιση στην ένδειξη που να δικαιολογεί τη διαφορά απ το τρελό ντουμάνι στο ασθενικό; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει... :confused:
edit: το ανάποδο γιατί να γίνεται; τα 9W θεωρητικά είναι 9W είτε στο 20άρι είτε στο 60άρι.
morpheus
23/03/2016, 08:56
(thanks, Τόλη)
το 20w είναι (κάρα)-παλμικό, δηλαδή βαράει όπου νά'ναι με μέσο όρο τα watts που του δίνεις.
το 60w είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα με μικρότερο εύρος στον παλμό (PWM) και είναι πιο ακριβές, ντάξει δεν είναι γραμμικό.
πρακτικά, για να έχεις την ίδια "εμπειρία χρήσης" πρέπει να βάζεις το 60w ψηλότερα.
Πήρα το fiber freaks density no2.
Γιατί λέτε ότι είναι πιο σκληρό? Η διαφορά είναι μάλλον αμελητέα! Πήρα κάτι άλλο απ' αυτό που συζητούσατε?
Το νο1 τι διαφορά έχει?
Η γεύση είναι υπό διερεύνηση. Η πρώτη επαφή είναι ευχάριστη γιατί αρχικά δε μου βγάζει αυτή τη μπαμπακίλα μέχρι να στρώσει.
Αλλαγή θέλει στην ίδια συχνότητα με το βαμβάκι φαντάζομαι σωστά?
Δε ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που έχω εγώ. Καλό είναι πάντως δεν αντιλέγω. Σκληρό εννοώ, σκληρότερο από το βαμβάκι και λίγο δυσχρηστο μέχρι να το μάθεις.
Το Νο1 νομίζω είναι αυτό που τρίβεται εύκολα. Ο Sniper θα ξέρει καλύτερα. Συχνότητα αλλαγής όπως το βαμβάκι το δουλεύω εγώ. Αντίσταση και fiber μαζί αλλαγή δηλαδή.
Το έχουν αλλάξει.
Τα Νο 2 παραμένουν όπως ήταν. Ρads σκληρά. Τα κόβεις στη φορά της ίνας 3 φορές τον πυρήνα της αντίστασης.
Τα Νο 1 ήταν όπως και τα cotton bacon. Τα έφτιαχνες/έκοβες με τα δάχτυλα. Όχι πλέον. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το τι και πως προς το παρόν μ' αυτά.
Μαζί με την αντίσταση στέλνω και το φυτίλι εγώ, απ' ότι κι αν είναι.
Δε με δυσκόλεψε κάπου στο στήσιμο.
Από θέμα απορροφητικότητας πρέπει να είναι είναι κλικ κάτω απ' το βαμβάκι.
Στη γεύση με μπερδεύει λίγο αλλά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.
chillipf
23/03/2016, 15:22
Εγω πάντως που δοκίμασα το 1, μου έφερνε υποψία καμένου.
Λογικά μπορεί να έφταιγε το υγρό, που εκείνο το διάστημα ήταν κάπως πηχτό, λόγω πηχτής βάσης που χρησιμοποίησα.
θα του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία το απόγευμα, (με κανονικά υγρά τώρα)
Από βάσεις με ποιες μαγειρεύετε;
Πρόσφατα δοκίμασα την abuelios που είναι 50-50 αλλά στην υφή τη λες και φουλ VG. Πολύ καλές εντυπώσεις και καλή τιμή.
chillipf
23/03/2016, 15:26
atmos.
85% vg.
Χρόνια τώρα.
ίσως πρέπει να δω και καμιά άλλη σιγά σιγά :a014:
...
Από θέμα απορροφητικότητας πρέπει να είναι είναι κλικ κάτω απ' το βαμβάκι.
...
Εντελώς το αντίθετο. Ρουφάει σαν διψασμένος Ρώσσος βοτκα
atmos lab 50-50 μεχρι στιγμής
αυριο θα γίνει δοκιμή με umami 50-50 και ecig 60 pg -40 vg
Εντελώς το αντίθετο. Ρουφάει σαν διψασμένος Ρώσσος βοτκα
+650 ρουφάει πολύ καλά , ποτέ καμμένο (FF pads v2)
Αργεί να ρουφηξει το fiber. Το βαμβάκι ρουφάει γρηγορότερα. Το βλέπω όταν στήνω με νακαμίτσι. Σε κράτημα ποσότητας όμως και τα 2 είναι μια χαρά. Καμμενο δεν έχω πάρει ποτέ με το fiber. Ούτε και με βαμβάκι. Σε σωστό στήσιμο πάντα.
Αυτος φαίνεται καινοτομος.
355579
Μάλλον πάω γι αυτόν σαν 2ο ...http://atmistirio.gr/atmopoiites-clearomizer-cartomizer/item/728-goblin-mini-rta-ud .Με είπαν καλά λόγια
Πολύ αεράτος, το ντριπ τιπ βγαίνει για πλάκα. Μόνο διπλό στήσιμο.
Πολύ αεράτος, το ντριπ τιπ βγαίνει για πλάκα. Μόνο διπλό στήσιμο.
Αχεμ.....οκ.Το λεπόν επειδή θα μυήσω μάλλον και την μάδερ,έλεγα να τις δώσω το istick 30w και να πάρει και ένα ναυτίλο που πιστεύω οτι θα την υπερκαλύψει και να πάω εγώ σε κάτι πιο geeky τουτέστιν...έλεγα να παίξω για mod με τον Wisec Rx200 ή τον VTC μινι...Ατμοποιητή μάλλον θα κρατήσω τον kfl και σκεφτόμουν και τον Kanger τον γνωστό και μή εξαιρετέο.Για ρίχτε καμμία ιδέα,ψάχνομαι γενικά.....
Αχεμ.....οκ.Το λεπόν επειδή θα μυήσω μάλλον και την μάδερ,έλεγα να τις δώσω το istick 30w και να πάρει και ένα ναυτίλο που πιστεύω οτι θα την υπερκαλύψει και να πάω εγώ σε κάτι πιο geeky τουτέστιν...έλεγα να παίξω για mod με τον Wisec Rx200 ή τον VTC μινι...Ατμοποιητή μάλλον θα κρατήσω τον kfl και σκεφτόμουν και τον Kanger τον γνωστό και μή εξαιρετέο.Για ρίχτε καμμία ιδέα,ψάχνομαι γενικά.....
Παρε cthulhu.......
:tooth:
Αυτος ο murdex φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.
basilis_k6
27/03/2016, 17:39
ιδεα πρωτη. μην παρεις rx. θελεις 6 μπαταριες γιατι οταν φορτιζουν οι 3 δεν εχεις μοντ. δεν βγαινεις εξω χωρις αχθοφόρο. ειναι κατωτερο απο το vtc σε software. κανενας δεν κανει πανω απο 50W εκτος απο μερικους κα(η)μμένους
ιδεα δευτερη. αν εισαι της τσιγαρισιας ο kanger ειναι ενας υποδεεστερος κφλ με πολύ μικρο rba. παιζουν στο φτ πολύ κλωνοι απο καλυτερους ατμο να χαλασεις τα λεφτα σου.
ιδεα πρωτη. μην παρεις rx. θελεις 6 μπαταριες γιατι οταν φορτιζουν οι 3 δεν εχεις μοντ. δεν βγαινεις εξω χωρις αχθοφόρο. ειναι κατωτερο απο το vtc σε software. κανενας δεν κανει πανω απο 50W εκτος απο μερικους κα(η)μμένους
ιδεα δευτερη. αν εισαι της τσιγαρισιας ο kanger ειναι ενας υποδεεστερος κφλ με πολύ μικρο rba. παιζουν στο φτ πολύ κλωνοι απο καλυτερους ατμο να χαλασεις τα λεφτα σου.
Nαι οντως αυτο με τις μπαταρίες το είδα κ εγώ μετά....και τράβαγα τα μαλλιά μου.Κοίτα κλώνο kfl έχω αυτή τη στιγμή αλλα ορισμένες φορές μου σπάει τα νεύρα....Θα δω μηπως πάρω κφλ οριτζινάλα....
basilis_k6
27/03/2016, 17:59
εχω και τα δυο. μικρη διαφορα. αν μου κλεισεις τα ματια θα το καταλαβω μονο απο τον ηχο. κατσε με τον κλοουν. παρε καποιον μετοχειρο γνησιο. παιζουν εβιβα στα 50-60 ευρω, τηλεμαχοι, φαινομενα και διαφοροι αλλοι.
https://www.gov.uk/government/publications/e-cigarettes-an-evidence-update
Απντέητ της τελευταίας στιγμής.Το μοντάκι μας άφησε χρόνους....χαλάσανε οι βόλτες του!Πάω σήμερα για VTC mini λογικά....
Update σε Kayfun mini v3 κλώνο :
γαμώ τα εργαλειάκια.Οκ, δεν ρυθμίζεται ευκολα ο αέρας ως Kayfun , αλλα εγω που σε subtank και taifun άλλαζα τον αέρα κάθε δεκα λεπτά, απο την Πέμπτη δεν έχω πειράξει τον αέρα.Είναι μια χαρά έτσι όπως είναι.Γουστάρω και το υπερπανεύκολο γέμισμα απο πάνω, κλείνεις υγρά με δυο στροφές, ανοιγεις καπάκι, γεμίζεις, κλείνεις καπάκι, ξεβιδώνεις δυο στροφές, τέλος.Γεύση πολύ καλή και βελούδινος ατμος.Διαρροές καθόλου.Στήσιμο έκολο και βγαίνει πάντα Οκ, συγχωρεί τα πάντα και ατμίζει άψογα, χωρίς σκασίματα και παπαρίτσες. Πολύ τον γουστάρω.Θα ψάξω να βρω και clear tank μεγαλύτερης χωρητικότητας (ξέρω, βγαίνει το 4,5 ml full metal αλλα θελω να βλέπω στάθμη)
Αν τον δουλέψεις με έλεγχο θερμοκρασίας,δεν θα χρειαστεί να βλέπεις στάθμη.Ιδέα για σκέψη.
Διοτι με το που αδειαζει και θα πάει να βαρέσει καμμένο θα κόβει ?
Οπως το είπες ακριβώς.Δε θα προλάβει καν να δωσει για καμμένο.No liquid θα σου βγάλει.Εω απο τότε που ξεκίνησα με έλεγχο δεν ασχολήθηκα έκτοτε με τη στάθμη.
Οπως το είπες ακριβώς.Δε θα προλάβει καν να δωσει για καμμένο.No liquid θα σου βγάλει.Εω απο τότε που ξεκίνησα με έλεγχο δεν ασχολήθηκα έκτοτε με τη στάθμη.
Και είσαι εξω για ποτό και ξαφνικά "no liquid"
Παρε την παπαρα.....
Γυαλακι να βλέπουμε. .......
Προυποθέτει Ni ¨η Ti , σωστά ? Μπορεί να δουλέψει με Kanthal ?
dimmie_72
28/03/2016, 14:16
Απντέητ της τελευταίας στιγμής.Το μοντάκι μας άφησε χρόνους....χαλάσανε οι βόλτες του!Πάω σήμερα για VTC mini λογικά....
έχω επισκευάσει μοντ με αλλαγή της πλάκας και πιθανόν του τσιπ (δεν ξέρω), στο e-smokers στη Θεσ/νίκη με 20€. Σίγουρα θα γίνεται και αλλού.
Πόσο ελεύθερος μπορεί να γίνει ο καυφουν?
Ο v3 είναι όσο καλός ήταν και ο παλιότερος με το γέμισμα από κάτω με βίδα?
Σφυρίζει όπως ο παλιός?
Κλώνο ή ορίζιναλ?
Δεν είχα τον παλιό, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης
Δεν σφυρίζει καθόλου
Οσο για το πόσο αεράτος μπορει να γίνει , ανέμενε update καθως δεν τον έχω πειράξει απο την ώρα που τον πήρα, μου εχει φανεί ιδανικός εκεί που είναι
Κλώνο πήρα απο εδώ
(http://www.vapesin.com/atmopoiites/kayfun-mini-v3-episkeyasimos-atmopoiitis-klonos.html)
Γενικά πολύ ικανοποιημένος μαζί του, πολύ καλή ποιότητα και παίζει σταθερά καλά.Πολύ έυκολος στο γέμισμα (που είναι και συχνό λόγω μεγέθους, αλλα υπάρχουν λύσεις)
Δεν κατάλαβα... μιλάμε για συγκεκριμένα μοντάκια ή/και ατμο;
Πρέπει να είναι στο τσιπ για να σου βγάζει τέτοιες πληροφορίες. Το dna40 που έχω όχι μόνο δε βγάζει τέτοια πράγματα αλλά δείχνει και ότι να 'ναι στη χωρητικότητα της μπαταρίας. :lol:
Πάντως δυο φορές άδειασα μέχρι το σημείο να μη βγάζει ατμό και δε πήρα καμένο.
έχω επισκευάσει μοντ με αλλαγή της πλάκας και πιθανόν του τσιπ (δεν ξέρω), στο e-smokers στη Θεσ/νίκη με 20€. Σίγουρα θα γίνεται και αλλού.
Τον άφησα και εγώ για επισκευή σε ένα μαγαζί δίπλα απο τη δουλειά αλλα έτσι κ αλλιώς θα φάει αλλαγή γιατί θέλω κάτι καλύτερο και θα το δώσω αλλού το istick...20€ είναι υπερβολή πάντως όταν όλο το μόντ κάνει 59....
Προυποθέτει Ni ¨η Ti , σωστά ? Μπορεί να δουλέψει με Kanthal ?
Οπως το είπες.Το κάνθαλ εχει δρόμο ακομη για έλεγχο.
(Για μοντς που έχουν έχουν έλεγχο θερμοκρασίας πχ ggs,pipe,daz etc.) :D
Άμα εχεις έλεγχο δε σε νοιάζει η στάθμη του υγρου στον ατμο/τη.
dimmie_72
28/03/2016, 18:39
20€ είναι υπερβολή πάντως όταν όλο το μόντ κάνει 59....
μα το τσιπ και η πλάκα με τις βόλτες είναι το 80% του μοντ.