View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
kalgeorge
01/12/2008, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Kalgeorge... αφού το είχες δεί το Χ γιατί δεν το έπαιζες και κανά στοίχημα σαν και μένα και να πάρεις κανά "ψιλό";
Gandalf
moy ftanei na voithaw sumforoumites :p :p
el_hymador
01/12/2008, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re akatanomaste pou eisai re??:wave2:
gia ela na mas peis pali na pame na na na na ...emeis pou leme gia ton ten kate :wave2:
:a018: ελεος ρε συ με τον Τεν Κατε...
τι σου φταιει αυτος;
Μεσα στο γηπεδο, σχεδον ολοι οι παικτες νομιζαν οτι θα κερδισουν μονο και μονο με την επιδειξη του φυλλου αγωνος απο το Μεατσα...
"οριστε κυριοι, 0-1 στο Μιλανο, παρακαλω να χασετε...." :lol:
kalgeorge
01/12/2008, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:a018: ελεος ρε συ με τον Τεν Κατε...
τι σου φταιει αυτος;
Μεσα στο γηπεδο, σχεδον ολοι οι παικτες νομιζαν οτι θα κερδισουν μονο και μονο με την επιδειξη του φυλλου αγωνος απο το Μεατσα...
"οριστε κυριοι, 0-1 στο Μιλανο, παρακαλω να χασετε...." :lol:
εχεις δικιο ρε κωστα....το αμυντικοτατο συστημα που παρεταξε ειναι δικο μου λαθος :confused: :sick: :uplate:
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Oταν καποιοι φωναζαν για ακρως κολοφαρδο και τυχερο το αποτελεσμα με την ιντερ ....
Πεσατε να τους φατε........ Καλοχωνευτοι να ειμαστε λοιπον.....
ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ....... Η ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ......???? :confused:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 29
2. ΠΑΟΚ 25
3. ΞΑΝΘΗ 21
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20
5. ΑΡΗΣ 18
6. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 18
7. ΑΕΚ 17
:wave2:
Sferopetadhn
01/12/2008, 09:33
εχεις δικιο ρε κωστα....το αμυντικοτατο συστημα που παρεταξε ειναι δικο μου λαθος :confused: :sick: :uplate:
Ρε συ kalgeorge, αν ο παίκτης δε μπορεί ή δεν θέλει ο προπονητής τί να κάνει; Να μπει μέσα ο ίδιος; Είναι άλλο να ζητάς ευθύνες εάν δεν έκαναν σωστές επιλογές το καλοκαίρι κι άλλο για το πώς στήνει την ομάδα. Αυτούς έχει, με αυτούς πορεύεται.
Φταίει ο Μπάγιεβιτς αν η μπάλα πάει στα δοκάρια ή σουτάρουν πέναλτι σαν ψόφιοι;
Φταίει ο προπονητής του Πανιωνίου αν του βάζουν δύο γκολ οφσάιντ και δεν του δίνουν δύο πέναλτι;
Αυτά έχει το ποδόσφαιρο (στην Ελλάδα...) ;)
ΥΓ Μήπως ξέρει κανείς γιατί αβαντάρουν έτσι τον Πανθρακικό και γ@μ@νε ασάλιωτα τον Πανσερραϊκό;
kalgeorge
01/12/2008, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε συ kalgeorge, αν ο παίκτης δε μπορεί ή δεν θέλει ο προπονητής τί να κάνει; Να μπει μέσα ο ίδιος; Είναι άλλο να ζητάς ευθύνες εάν δεν έκαναν σωστές επιλογές το καλοκαίρι κι άλλο για το πώς στήνει την ομάδα. Αυτούς έχει, με αυτούς πορεύεται.
;
ρε σεις σοβαρα μιλατε;;:rotflmao:
ειπα οτι φταιει ΜΟΝΟ ο κοουτς;;
απλα ειδα τον παναθηναικο, να παρατασει ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ!!! ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.
και οσοι καταλαβαν καταλαβαν, δνε νομιζω θελει περισσοτερο αναλυση :wave2:
el_hymador
01/12/2008, 10:10
ρε σεις σοβαρα μιλατε;;:rotflmao:
ειπα οτι φταιει ΜΟΝΟ ο κοουτς;;
απλα ειδα τον παναθηναικο, να παρατασει ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ!!! ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.
και οσοι καταλαβαν καταλαβαν, δνε νομιζω θελει περισσοτερο αναλυση :wave2:
Εσυ ρε γιωργο που το ειδες το αμυντικο συστημα;
Αλλο το βαριεμαι να τρεχω και να αναπτυχθει το παιχνιδι και αλλο το παιζω αμυνα λογο συστηματος....
kalgeorge
01/12/2008, 10:17
Εσυ ρε γιωργο που το ειδες το αμυντικο συστημα;
Αλλο το βαριεμαι να τρεχω και να αναπτυχθει το παιχνιδι και αλλο το παιζω αμυνα λογο συστηματος....
ρε κωστα θα με τρελανετε ρε σεις :hypnotize :uplate:
τι συστημα ηταν δηλαδη;;;;
3 στοπερ
6 κεντρικοι
1 επιθετικος;;;]
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
el_hymador
01/12/2008, 10:29
ρε κωστα θα με τρελανετε ρε σεις :hypnotize :uplate:
τι συστημα ηταν δηλαδη;;;;
3 στοπερ
6 κεντρικοι
1 επιθετικος;;;]
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τι συστημα ηταν;
Στα γνωστα πλαισια του φετεινου ΠΑΟ...φορτωμενο κεντρο που βγαινει (οταν δεν βαριεται) μπροστα...
kalgeorge
01/12/2008, 10:30
Τι συστημα ηταν;
Στα γνωστα πλαισια του φετεινου ΠΑΟ...φορτωμενο κεντρο που βγαινει (οταν δεν βαριεται) μπροστα...
γραψε μου ΕΝΑ αλλο παιχνιδι που θυμασαι που ο παο (εκτος ιντερ ) επαιξε με 3 στοπερ
ενταξει το σαββατιατικο κοουτσάρισμα ήταν φόλα...
τι όνειρο ειδε παλι ο Τεν Κάτε και έβαλε 3 στόπερ ποιος ξέρει....:confused:
αλλα και οι παίχτες σερνόντουσαν...και απορώ γιατί έβγαλε τον Σίλβα....ηταν ο μονος που έκανε κάθετες κινήσεις απο τα χαφ και άνοιγε κάνα χώρο....:confused:
να μου πεις κούραση αλλά ......από το ημίχρονο??:confused:
Υ.Γ. μάθαμε και γιατι σέρνει τα πόδια του ο Νινης...:evil:
καλοθελητες (ή αλλιώς ρουφιάνοι...:lol: ) μεταφέρουν οτι τα νυχτοπερπατήματα αφορούν τον Νινη (παρέα με το κολληταρι του τον Μητρογλου)...
μαλιστα οπως μεταφερουν οι ανταποκριτες, αν δουμε την συνοδό του πιτσιρικά θα καταλάβουμε γιατι δεν μπορει να σηκώσει τα πόδια του και επικεντρώνεται να σηκώνει αλλα μερη του σώματός του....:lol:
ΤΟΥΜΠΑΝΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....:lol: και κατάλληλη για ιπποδρομιες...κοινώς ΑΛΟΓΟ....
Το σεμνό και ταπεινό παλικαράκι απο τις ακαδημίες πάει Πανεπιστήμιο....;) :lol:
Τι συστημα ηταν;
Ομως δε φταινε μονο οι παιχτες .....ακουω οι περισσοτεροι καλυπτουν τον Κατε
Δε φταιει ο τζιολης που τον επελεξε για αλλαγη ενω ξερουμε οτι σιγοπερπαταει ουτε ο Σιλβα που ειναι φυσιολογικο να ειναι αρκετα κουρασμενος
Ο χριστοδουλοπουλος δε μπορουσε να προσφερει σε αυτο τον αγωνα?.....
Ο ρουκαβινα εκτος?......
O Κλειτον τραμαυτιας?
Συγνωμη αλλα εχει κανει χοντρες πατατες στο στησιμο της ομαδας και το κακο ειναι οτι συνεχιζει ακαθεκτος..... για εμενα αντε να παρει μια ακομη χρονια πιστωση χρονου να διωξει οσους δεν εχουν σκοπο και ορεξη να προσφερουν....ονοματα δε λεμε αλλα τα ξερουμε ολοι και να κανει τις δικες του μεταγραφες
Αν και τοτε συνεχισουμε να πεταμε βαθμους τοτε ..... ειναι πολυ λιγος για το Ελληνικο πρωταθλημα
Ξεκαθαρισμα εδω και τωρα οι πορτες ειναι ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα για οσους δεν εχουν καταλαβει η δεν θελουν να καταλαβουν οτι εχουμε μικρυνει σε ολους τους τομεις :wave2:
kalgeorge
01/12/2008, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Αν και τοτε συνεχισουμε να πεταμε βαθμους τοτε ..... ειναι πολυ λιγος για το Ελληνικο πρωταθλημα
Ξεκαθαρισμα εδω και τωρα οι πορτες ειναι ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα για οσους δεν εχουν καταλαβει η δεν θελουν να καταλαβουν οτι εχουμε μικρυνει σε ολους τους τομεις :wave2:
το θεμα ειναι οτι μεχρι να καταλαβουν καποιοι οτι ειναι λιγος, εχουμε πεταξει αλλα 2 χρονια :wave2:
el_hymador
01/12/2008, 11:05
γραψε μου ΕΝΑ αλλο παιχνιδι που θυμασαι που ο παο (εκτος ιντερ ) επαιξε με 3 στοπερ
κανενα...
αλλα υποθετω οτι πιστεψε στο 3-6-1 και για αυτο το εφαρμοσε.....
οταν λεω στα γνωστα πλαισια εννοω στο φορτωμα του κεντρου.
Το κεντρο ειναι που κανει διαφορα στον φετεινο ΠΑΟ...αν βαριουνται οι παικτες που το απαρτιζουν, ουτε επιθεση εχεις, ουτε αμυνα....
kalgeorge
01/12/2008, 11:14
κανενα...
αλλα υποθετω οτι πιστεψε στο 3-6-1 και για αυτο το εφαρμοσε.....
αρα ερχεσαι στα λογια μου...ειναι αλλου ο τυπος...
ok next question...
αν παιζεις με 3 στοπερ με τον αστερα μεσα...τωρα που πας ξανθη ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;
el_hymador
01/12/2008, 11:25
αρα ερχεσαι στα λογια μου...ειναι αλλου ο τυπος...
ok next question...
αν παιζεις με 3 στοπερ με τον αστερα μεσα...τωρα που πας ξανθη ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;
δεν ερχομαι καθολου στα λογια σου....
ο Τεν Κατε ειναι οντως "αλλου" με την καλη εννοια!
Για να ρωτησω κατι....πες μου εναν προπονητη που θα ειχε καταφερει μια ομαδα που πρακτικα δεν εχει αμυνα, να παιζει αξιοπρεπη μπαλα...
η θες να μου πεις οτι εστω και για τα διαστηματα που εχει παιξει καλα ο Πανθηναϊκος δεν παρουσιαζει μια εντελως διαφορετικη εικονα απο τις μαλακιες που βλεπουμε τοσα χρονια...
α ρε γιομες και Μαλεζανι που σας χρειαζονται!!!
Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι παικτες ποιοιτητας (οχι ποδοσφαιρικης) που θα σεβονται τα λ7 που παιρνουν!
Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι πειρα απο την διοικηση ωστε να τραβαει τα χαλιναρια οποτε χρειαζετε...150.000 € πριμ για την Ιντερ; 250.000 € προστιμο για τον Αστερα!...απλα πραγματα...
Αφηστε τον Τεν Κατε γιατι αμα μας αφησει αυτος, θα κλαιμε με μαυρο δακρυ μετα...
χαιρετισμους απο τον Οσιμ εχετε...
kalgeorge
01/12/2008, 11:47
δεν ερχομαι καθολου στα λογια σου....
ο Τεν Κατε ειναι οντως "αλλου" με την καλη εννοια!
Για να ρωτησω κατι....πες μου εναν προπονητη που θα ειχε καταφερει μια ομαδα που πρακτικα δεν εχει αμυνα, να παιζει αξιοπρεπη μπαλα...
η θες να μου πεις οτι εστω και για τα διαστηματα που εχει παιξει καλα ο Πανθηναϊκος δεν παρουσιαζει μια εντελως διαφορετικη εικονα απο τις μαλακιες που βλεπουμε τοσα χρονια...
α ρε γιομες και Μαλεζανι που σας χρειαζονται!!!
Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι παικτες ποιοιτητας (οχι ποδοσφαιρικης) που θα σεβονται τα λ7 που παιρνουν!
Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι πειρα απο την διοικηση ωστε να τραβαει τα χαλιναρια οποτε χρειαζετε...150.000 € πριμ για την Ιντερ; 250.000 € προστιμο για τον Αστερα!...απλα πραγματα...
Αφηστε τον Τεν Κατε γιατι αμα μας αφησει αυτος, θα κλαιμε με μαυρο δακρυ μετα...
χαιρετισμους απο τον Οσιμ εχετε...
κωστακη ο οσιμ ειναι ισως απο τα οτι καλυτερο εχουν περασει απο τον παναθηναικο.
δευτερον μαλλον εθελοτυφλεις σε ολες τις μαλακιες που κανει-εχει κανει μεχρι τωρα ο τεν κατε.
τριτον αυτους τους παιχτες τους διαλεξε ο ιδιος.γιατι οταν στο τελος της προετοιμασιας κρατησε αυτους που ηταν υπο διωγμο, ειναι δικο του το φταιξιμο.
τεταρτον μπορω να σου πω αρκετους προπονητες που περασαν και δεν ειχαν αμυνα αλλα δεν τους εβαζαν να παιζουν ολοι πισω με τον αστερα.
με την ιντερ ναι, οχι με αστερα και λοιπους.
τελος παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα, εχει ο παναθηναικος.
αλλα το ΠΟΙΟΣ τους βαζει στον παγκο ειναι :
- επιλογη δικη μου;
- επιλογη τεν κατε;
kalgeorge
01/12/2008, 11:49
επισης μιας και το ξεχασα πριν....
νομιζω εχουμε δωσει περιπου 20κατι επισημα παιχνιδια....
θες να μου πεις εσυ που παρακολουθεις την ομαδα....σε ποσα απο αυτα εχουμε παιξει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΠΑΛΑ οπως ειπες;;
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ
Δηλαδι φταιει ο τεν κατε που κατεβασε την ομαδα με 3 σεντερ μπακ .. ε???
για εμενα καλα εκανε και καλα θα ξανακανει ......
Οσο το κεντρο της αμηνας μας κανει παιδαριοδι λαθη και η επιθεση μας χανει τα αχαστα καλα κανει...
Πειτε μου σας παρακαλω απο τοτε που μπεικε μεσα ο γκουμας στο κεντρο τις αμηνας κανουμε το ευκολο λαθος ??και αν γυνει το διορθωνει ο γιαννακης ναι η οχι????
Πειτε μου σας παρακαλω ποσα ευκολα γκολ εχει χασει η επιθεση μας στα τελευτεα ματς οταν το παιχνιδι ειναι στο 1-0????
Μαγκες ο τεν κατε πληρωσε την επιθεση σε 3 ματς μεσα στο οακα εσεις αν ησασταν στην θεση του τι θα κανατε???
Στο γκολ του αστερα αν το ξαναδητε εχουμε 9 ποδοσφαιρηστες μεσα στην μικρη παιριοχη και κανεις δεν μαρκαρει εξω απο αυτη τους 3 επιθετικους του αστερα.....μηπως φταιει ο τεν κατε και για αυτο????
Αφηστε ησιχο τον τεν κατε γιατι μας εχει διξει οτι αγαπαει το επιθετικο ποδοσφαιρο ασχετος αν οι παικτες δεν μπωρουν να το εφαρμοσουν....
Ειναι ο μονος που ξερει τι γινετε και ο μονος που πραγματικα παιει να τρελαθει ο ανθρωπος....
γιατι την μια ημερα βλεπει αυτα που λεει να ανταποκρηνονται σε επαγκελματιες ποδοσφαιρηστες και την αλλη σε ομαδα των τσικο......... :wave2: :wave2: :wave2:
τι χαλια ποδοσφαιρο ηταν αυτο?εβλεπα αεκ-λειβαδιακος και δε πιστευα αυτα που εβλεπα μπουγιο στην αλανα ηταν και ο ολυμπιακος τουλαχιστον το πρωτο ημιχρονο που ειδα εκανε κατι πραγματα που απορουσα ασχετος με το αποτελεσμα δε ξερω στο β'ημιχρονο τι εγινε αλλα το πρωτο δε μου αρεσε και πολυ.Εκει στην ΑΕΚ εχουν σοβαρα προβληματα περα απο την πλακα δεν εχουν ψυχολογια οι παιχτες καθολου(βασικα σκασιλα μου αλλα κουβεντα να γινετε)παντως ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ο Μπασινας πρεπει να κανει τα παντα εκει περα με τραγικα αποτελεσματα :rolleyes:
περαστικα σας:wave2:
Gandalf dr685sm
01/12/2008, 14:35
τώρα είσαι εσύ EVI ή ο IDI;... εν πάσει περιπτώσει...
Ο Μπασινάς είναι ενας παίκτης καμμένος απο το Ισπανικό πρωτάθλημα ακόμα. Ειδικότερα την τελευταία χρόνια του , δεν μπορούσε και ήταν εμφανές.
Στην Εθνική είναι πάλι ο ίδιος παίκτης που δεν μπορεί καλά-καλά να εκτελέσει κόρνερ στο μέσο ή στο δεύτερο δοκάρι και ή την στέλνει χαμηλά ή στο πρώτο , κρεμμόντας τους επιθετικούς.
Γενικά δεν έχει σπιρτάδα και δεν έχει αυτό που είχε ο Ζήκος ας πούμε πέρσι για την ΑΕΚ.
Το ζητούμενο είναι οτι πήρε πολλάαααααα λεφτά... πολύ περισσότερα απο άλλους και η απαίτηση να αποδώσει απο αυτόν είναι πολύ πιο μεγάλη.
Τα περί ψυχολογίας τα ακούω βερεσέ... όταν παίρνεις 3 μύρια ευρώ για 3 χρόνια με κλειστό συμβόλαιο , θα ξεσκίσεις ευατόν και θα τρέχεις επί 90 λεπτά μέχρι να κλατάρεις.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν είναι χαζοί... δεν το βλέπουν αυτό οτι και να υποστηρίζουν οι φυλλάδες. Γιατί χειροκροτούν τον Κυργιάκο και τον έχουν κάνει σημαία; Μήπως επειδή παθιάζεται;.. γκέλες κάνει και αυτός, αλλά δίνει οτι μπορεί στην ομάδα. Και εκτιμάται ανάλογα. Ο Μπασινάς δεν το κάνει.. ΤΕΛΕΙΑ!
Μαζί με τον Μπασινά είναι και άλλοι που νομίζουν οτι πάνε για περίπατο εντός γηπέδου.
Εκνευριζόμαστε απίστευτα όταν βλέπουμε τον Μπλάνκο ανάμεσα σε 3 αμυντικούς ή τον Σκόκο να κάνει αντεπίθεση μόνος του και οι άλλοι να τον κοιτάνε χωρίς να τρέχουν !!!
Για αυτό και το σύνθημα "βγάλτε τις φανέλες και φύγετα απο εδώ" έγινε ξανά πραγματικότητα.
Στην επανάληψη που είμαι σίγουρος πως τα χοντρο-άκουσαν απο τον Σέρβο, βγήκαν και έπαιζαν καλύτερα.
Σκέψου οτι για να κάνει αλλαγή ο Μπάγιεβιτς στο 36' , τι λάθη έβλεπε και πόση αγανάχτηση είχε.
Η ΑΕΚ θέλει παίκτες και επειγόντως μάλιστα. Και δεν είναι μόνο στα άκρα το πρόβλημα. Ελάχιστοι παίζουν σε αυτή την ομάδα και προσπαθούν... ακόμα λιγότεροι αξίζουν να είναι 11αδα σε μια ΑΕΚ μεγάλη όπως την ξέρουμε.
Και για να μην πάμε και μακριά , αν συγκρίνουμε το πέρισυ με το φέτος .. πόσοι απο τους σημερινούς θα ήταν ικανοί για 11αδα πέρισυ;
Να το ξαναπούμε λοιπόν.. οι μέτοχοι όσο δεν βγάζουν πρόεδρο σημαίνει οτι χειρότερο για αυτούς. Το γήπεδο λεέι σκέφτονται και πάλι στην Ν.Φιλαδέλφεια... ο Μπάγιεβιτς - Νικολάου είναι πίσω.... οι φίλαθλοι φνάζουν για ¨Τίγρη" όπως και η Original στην ερασιτεχνική... το περισσότερο που βλέπω είναι να έρχεται μέχρι τον Γενάρη... δυστυχώς γιατί είναι πισωγύρισμα αλλά ευτυχώς γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το θέμα με τους υπεύθυνους-ανεύθυνους.
Gandalf
η ευη ειμαι...αλλιως θα με ενοιαζε:p κοιτα να δεις εγω ειμαι ερασιτεχνης και ξερω πολυ λιγοτερα απο τους περισσοτερους εδω μεσα αλλα θα σου πω κατι σαν ασχετη...εγω ειδα ενα μπουγιο μεσα στο γηπεδο που δε μπορουσε να κανει καλα ενα αλλο μπουγιο(λειβαδιακο που πανυγιρησαν την ισοπαλια σαν να πηγαν τσου λου)κεφαλια-δοκαρι-κεφαλια-δοκαρι βιασυνη χαμενα πεναλντι(πασα εδωσε ο τυπος)και 2 παιχτες που δε μπορουν να σωσουν την ομαδα μονοι τους.Οσο για τον γαυρο ενω φαινοταν ανωτερος απο τον αντιπαλο και εντυπωσιακος στο α ημιχρονο εκανε λαθη που αλλες ομαδες ΔΕΝ θα του τα χαριζαν (ειπα ασχετος απο το αποτελεσμα) τελικα 3 ομαδες λεμε οτι εχει το πρωταθλημα αλλα μονο μια βλεπω εγω να δω τι θα πειτε για πετσινα και παραγκες κλπ φετος
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
η ευη ειμαι...αλλιως θα με ενοιαζε:p κοιτα να δεις εγω ειμαι ερασιτεχνης και ξερω πολυ λιγοτερα απο τους περισσοτερους εδω μεσα αλλα θα σου πω κατι σαν ασχετη...εγω ειδα ενα μπουγιο μεσα στο γηπεδο που δε μπορουσε να κανει καλα ενα αλλο μπουγιο(λειβαδιακο που πανυγιρησαν την ισοπαλια σαν να πηγαν τσου λου)κεφαλια-δοκαρι-κεφαλια-δοκαρι βιασυνη χαμενα πεναλντι(πασα εδωσε ο τυπος)και 2 παιχτες που δε μπορουν να σωσουν την ομαδα μονοι τους.Οσο για τον γαυρο ενω φαινοταν ανωτερος απο τον αντιπαλο και εντυπωσιακος στο α ημιχρονο εκανε λαθη που αλλες ομαδες ΔΕΝ θα του τα χαριζαν (ειπα ασχετος απο το αποτελεσμα) τελικα 3 ομαδες λεμε οτι εχει το πρωταθλημα αλλα μονο μια βλεπω εγω να δω τι θα πειτε για πετσινα και παραγκες κλπ φετος
H ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.......
Πάλι κοντά μας θάναι........
Φροντίζει πρίν άπό σάς γιά σάς.......
Ό Κύρκος δέν πήγε πειθαρχική........
Οί βοηθοί τών άγώνων Άρη -Πανσερραικού καί Λάρισσας-Ήρακλή
πήγαν πειθαρχική.......
Ο ΒΟΗΘΟΣ.........ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ......
ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ OFF-SIDE ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
ΑΛΛΑ Ο ΟΣΚΑΡ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ..........
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.....???
Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΓΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ....????
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...........ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.....????
ΠΑΡΑΓΚΑ............
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ...........
ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ......!!!!!!!!
Άφού λοιπόν είσαι άθώα καί μικρούλα,διάβαζε γιά νά μαθαίνεις
ή
ρώτα τόν IDI.........αύτός τά ξέρει....!!!!
Καί 40 βαθμούς νά ήσασταν μπροστά
πάλι τήν ίδια φιλοσοφία θά είχατε..........όπως
12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!
Θα το δούμε αυτό, σύντομα θα φτάσουμε και τους 40 βαθμούς από σας:lol: :lol:
ενω εσείς από τότε που δημιουργηθήκατε μια ζωή κλάψα.
Παράγκα και παπαριές και ας γεμίσουμε κάνα κουβά με δάκρια που είμαστε αδικημένοι.
SnakeMJK
02/12/2008, 09:22
Ναι... Ο Ολυμπιακός με 32 τελικές προσπάθειες πήρε άδικα το αποτέλεσμα της νίκης και τους 3 βαθμούς. Παράγκα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
02/12/2008, 09:52
ρεεεε
τα έχουν χάσει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......τους έχουν ζαλίσει η σφαλιάρες και βλέπουν και τον Θρύλο να ζωγραφίζει στο γήπεδο...
αλλα το oofside που δεν έδωσε στο Εστογιάννοφ στο 5' και έχασε το τετ α τετ το κάναν γαργάρα....
απολαύστε Θρύλο τώρα κύριοι γιατι αν περιμένετε απο εσάς γάματα
υ.γ βαζ'ελια πως πάμε με τα παλτά καλά????:lol: :lol: :lol: :lol: ο σόουζα???!!!!!:lol: :lol: :lol: βρε το "τανκς" (έτσι δεν σας ρίχναν το κουτόχορτο οι φυλλάδες??) την πουλέυει χριστουγενιάτικα???:lol: :lol: ...
Sferopetadhn
02/12/2008, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Ναι... Ο Ολυμπιακός με 32 τελικές προσπάθειες πήρε άδικα το αποτέλεσμα της νίκης και τους 3 βαθμούς. Παράγκα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό φίλος δε λέει τίποτα ξέρεις. Ίσα ίσα δεν είναι και καλό για τους παίκτες σου, γιατί μυρίζει χασογκολίαση...
Από την άλλη, όταν το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ (πολύ δύσκολη φάση όμως άρα δικαιολογείται), το τέταρτο είναι 3 μέτρα μπροστά και ενδιάμεσα δεν έχει δώσει 2 πέναλντι (αρκετά φανερά μάλιστα) στον Πανιώνιο... οι 32 ή 132 ευκαιρίες ή τελικές ή σουτ ή όπως τα ονομάζουν οι στατιστικολόγοι δε μου λένε τίποτα.
Τελική είναι το δοκάρι του Τζιμπούρ, τελική και το σουτ του (βάλε όποιον θες) στις κερκίδες...
Το ότι έχεις μεγαλύτερα ονόματα και καλύτερη ομάδα, δε σημαίνει ότι πρέπει και να κερδίζεις αυτοδικαίως. Αυτό είναι το μεγάλο σας πρόβλημα φίλοι Ολυμπιακοί, ότι βασίζετε όλα σας τα επιχειρήματα σε ονόματα, μπάτζετ και αριθμούς. Αν ήταν έτσι ο αθλητισμός δεν θα υπήρχε νόημα. Η γοητεία είναι στον να μπορεί ο αδύναμος να κερδίσει τον δυνατό αν τον πετύχει σε κακή μέρα.
Όλο το θέμα λοιπόν δεν είναι το αν κέρδισες προχτές. Δεν θα ήταν 4-1 θα ήταν 2-1. Το θέμα είναι ότι την τελευταία δωδεκαετία όσα ματς ήσασταν στο τσακ να τα χάσετε (κυρίως λόγω κακής μέρας παικτών) ή βαθμολογικά κρίσιμα, σας τα έδωσαν ή έστω σας έδωσαν το Χ. Και ξέρετε πολύ καλά ότι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, η απόσταση από το θρίαμβο μέχρι την καταστροφή είναι ένα γκολ. Η ψυχολογία σε μια ομάδα είναι τεράστιο πράγμα και όταν κάθε χρονιά δε σε αφήνουν να πέσεις από την κορυφή, η ψυχολογία είναι με το μέρος σου.
Φανταστείτε μόνο να έπερνε το διπλό η ΑΕΚ προχτές τί ιστορία θα γινόταν με τον "αναμορφωτή" Ντούσαν και την "αναγέννηση" κλπ... Έτσι αλλάζει το κλίμα, σε αβαντάρει ο Τύπος και αλλάζει και η ψυχολογία των παικτών.
Δικό σας είναι και φέτος, κατά τα φαινόμενα δικαιότατα γιατί δε νομίζω ότι μπορούμε να σας χτυπήσουμε, αλλά τουλάχιστον μη γ@μάτε τους άλλους. Δεν θα το πάρετε με 20 βαθμούς διαφορά, αλλά με 15... σιγά τα αυγά.
Ευχαριστώ όσους δεν βαρέθηκαν και διάβασαν ως εδώ το κατεβατό...
ΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΛΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟ :rotflmao:
:beer:
la_villa
02/12/2008, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Από την άλλη, όταν το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ (πολύ δύσκολη φάση όμως άρα δικαιολογείται), το τέταρτο είναι 3 μέτρα μπροστά και ενδιάμεσα δεν έχει δώσει 2 πέναλντι (αρκετά φανερά μάλιστα) στον Πανιώνιο...
:beer:
οι ευκαιρίες λένε πολλά...οι κλασσικές ευκαιρίες ήταν 7~8 και μπήκαν 4 (οκ 3 αν εξαιρέσεις το offside του 4ου)
πάντως ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΈΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΤΡΑΒΑ ΣΦΥΡΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ αλλά ΓΑΡΓΑΡΑ και αυτό...
ΓΙΑ ΤΟ OFFSIDE ΣΤΟ 5' ΤΟΥ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ....Η' ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ????
mats8282
02/12/2008, 10:30
Να νικας 4-1 και να μιλας για ενα οφσαιντ του αντιπαλου που δεν δοθηκε,και που δεν μπηκε γκολ κιολας,δεν ειναι ολιγον τι παραλογο?Δεν ειναι δικαιολογια για 2 δικα σου γκολ οφσαιντ μετα.
Και στο 5' κιολας...Μεχρι το 95' εχει πολυ περιθωριο ο διαιτητης να διορθωσει τα κακως κειμενα και την καταφορη αδικια που ακολουθει τον ΟΣΦΠ παντου απο τοτε που ανελαβε ο Κροκους....
la_villa
02/12/2008, 10:32
καλό πιπίλισμα.....
:wave2: :wave2: :wave2: :beer:
υ.γ τελικά ίσως αυτή η καραμέλα λειτουργει σαν παυσίπονο, σαν παραισθησιογόνο σε εσάς.....συνεχίστε γιατι στις πολικές θερμοκρασίες και στην κατάντια που πέσατε ΜΟΝΟ αυτό σας σώζει
mats8282
02/12/2008, 10:40
Ε ναι,η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι να κοιμηθω το βραδυ και ζω με αντικαταθλιπτικα που δεν παει καλα η ομαδα μου..Ενω οσοι γαυροι ξερω ειναι καθε βραδυ στα μπουζουκια και το γλεντανε.
kalgeorge
02/12/2008, 10:59
η αληθεια ειναι πως......
ισχυει αυτο που ειχα πει και προπερσυ....
οτι και να κανει ο γαυρος....
οσο και να ευνοηθει....
απο την στιγμη που οι υπολοιποι ειμαστε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μιλαμε.
Δυστηχως ετσι ειναι παιδες...ας ειμασταν εμεις οκ απο την μερια μας....και να φωναζαμε μετα ειτε για διαιτησια ειτε γαι οτιδηποτε αλλο.
el_hymador
02/12/2008, 11:16
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 08-09 :wave2:
Sferopetadhn
02/12/2008, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
οι ευκαιρίες λένε πολλά...οι κλασσικές ευκαιρίες ήταν 7~8 και μπήκαν 4 (οκ 3 αν εξαιρέσεις το offside του 4ου)
πάντως ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΈΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΤΡΑΒΑ ΣΦΥΡΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ αλλά ΓΑΡΓΑΡΑ και αυτό...
ΓΙΑ ΤΟ OFFSIDE ΣΤΟ 5' ΤΟΥ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ....Η' ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ????
Να σου το σφυρίξω αφού το θες...
Αβραάμ (aka Ανατολάκης τζούνιορ) σε τράβηγμα φανέλας του Εστογιάνοφ (στην φάση που μετά του παίρνει τη μπάλα). Καλά για το φανερό δεν το συζητώ. Μέχρι και ο Τάκης έδειχνε τη βούλα...
Α! Και μην αμφισβητήσεις αυτό που λέω γιατί ο Βαρούχας το είπε στο Κανάλι 7... εεεε... στη ΝΕΤ.
Σου ξαναλέω... οι αριθμοί δε λένε τίποτα γιατί και η Βέρντερ, που σε είχε ξεβαρδουλιάσει, έχασε.
Sferopetadhn
02/12/2008, 11:28
Για το μπάσκετ μιλάς έτσι; ;)
mats8282
02/12/2008, 11:51
απο την στιγμη που οι υπολοιποι ειμαστε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μιλαμε
Μα το ωραιο ειναι οτι φωναζει ο la_villa για την διαιτησια :lol:
la_villa
02/12/2008, 11:55
ωχ ωχ
κάποιος να τον προσέχει παιδιά.....νεος idi θα μας βγει
και μετά θα πέσει σε κατάθλιψη και θα εξαφανιστεί....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
la_villa
02/12/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Μα το ωραιο ειναι οτι φωναζει ο la_villa για την διαιτησια :lol:
σε πιο σημείο???
εγώ δεν είπα τίποτα για την διαιτησία....
αλλά ΑΝ ήθελε να ευνοήσει τον Θρύλο στο 5' θα το έδινε...το ότι το έχασε ο Εστογιάνοφ δεν λέει απολύτως τπτ....
απλά στο τόνισα μπας και καταλάβεις τπτ...εσύ κατάλαβες ότι φωνάζω για την διαιτησία...ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....κ πιάνεις την καραμέλα....
είπ[α και πριν
ΚΑΛΟ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...
υ.γ πριν 3 βδομάδες έλεγα ότι μόνο ο βάζελος φαίνεται να δουλεύει αφού μόνο αυτός εμφάνιζε κάποιος ,έστω και ακίνδυνους, αυτοματισμούς...ούτε παρωπίδες ούτε τπτ...έλεγα αυτό που έβλεπα και για εμάς έλεγα μαύρα χάλια...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ....τώρα όμως που ο Θρύλος βγα΄ζει μάτια ασχολείστε ΠΑΛΙ με την διαιτησία...κατάλαβαινεις την διαφορά μας ε βαζελάκι :beer:
el_hymador
02/12/2008, 12:04
σε πιο σημείο???
εγώ δεν είπα τίποτα για την διαιτησία....
αλλά ΑΝ ήθελε να ευνοήσει τον Θρύλο στο 5' θα το έδινε...το ότι το έχασε ο Εστογιάνοφ δεν λέει απολύτως τπτ....
απλά στο τόνισα μπας και καταλάβεις τπτ...εσύ κατάλαβες ότι φωνάζω για την διαιτησία...ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....κ πιάνεις την καραμέλα....
είπ[α και πριν
ΚΑΛΟ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...
υ.γ πριν 3 βδομάδες έλεγα ότι μόνο ο βάζελος φαίνεται να δουλεύει αφού μόνο αυτός εμφάνιζε κάποιος ,έστω και ακίνδυνους, αυτοματισμούς...ούτε παρωπίδες ούτε τπτ...έλεγα αυτό που έβλεπα και για εμάς έλεγα μαύρα χάλια...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ....τώρα όμως που ο Θρύλος βγα΄ζει μάτια ασχολείστε ΠΑΛΙ με την διαιτησία...κατάλαβαινεις την διαφορά μας ε βαζελάκι :beer:
Kαλα...επειδη οτι βλεπεις ειναι πλασματικο, κατσε να δουμε τι θα λες οταν θα φατε την αναμενομενη ψ*λια...
Με την Μεταλιστ ποτε παιζετε;
la_villa
02/12/2008, 12:11
αύριο βράδυ αλλά το ξέρεις ήδη....;)
εγω ενα θα πω αν και δεν μου αρεσει ο γαυρος καθολου ...
(ασχετος τι λενε οι φιλαδες και τα παπαγαλακια )
καλη τυχη αυριο και με καλο αποτελεσμα με την Μεταληστ .
χρηαζομαστε τους βαθμους στην ουεφα .
οσο για το αν παιζει καλη μπαλα ας μην το αναλησουμε ....
για το ματς με τον πανιωνιο θα ηθελε και εγω να εχω μια τετοια διατησια στο μεταξι μας ματς με τους πανθηρες ...τοιποτα αλλο :wave2: :wave2:
mats8282
02/12/2008, 13:28
αλλά ΑΝ ήθελε να ευνοήσει τον Θρύλο στο 5' θα το έδινε...
Καλα ρε εισαι σοβαρος?
ΑΝ?
Με 2 γκολ οφσαιντ μιλας για ΑΝ?Μιλα για την μπαλα που παιζεις και που δεν παιζουμε εμεις,αλλα για διαιτησια μην το προσπαθεις,δεν λεει..
ΥΓ Εδω μιλας για διαιτησια...
αλλα το oofside που δεν έδωσε στο Εστογιάννοφ στο 5' και έχασε το τετ α τετ το κάναν γαργάρα....
Βαλαμε 2 γκολ οφσαιντ μωρε αλλα και αυτοι παραλιγο να βαλουν ενα,οποτε ειμαστε πατσι και ολα καλα...Και φυσικα αυτο ισχυει τα τελευταια 12-13 χρονια και αποτελει δικη σας πιπιλα...
ωχ ωχ
κάποιος να τον προσέχει παιδιά.....νεος idi θα μας βγει
και μετά θα πέσει σε κατάθλιψη και θα εξαφανιστεί....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
οχι θα κατσω να σου απανταω! δε παω να δω τις ειδησεις καλυτερα?
με ποιον να πρωτογελασω δε ξερω...με τους βαζελους η με τα χανουμια ????
:cool:
el_hymador
02/12/2008, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
με ποιον να πρωτογελασω δε ξερω...με τους βαζελους η με τα χανουμια ????
:cool:
περιμενε μεχρι αυριο...να γελασεις με εσας :rotflmao:
περιμενε μεχρι αυριο...να γελασεις με εσας :rotflmao:
καλα...μεχρι τοτε θα γελαω με σας.
el_hymador
02/12/2008, 16:21
καλα...μεχρι τοτε θα γελαω με σας.
και εμεις θα γελαμε με εσας που γελατε με μας αλλα αυριο ολοι θα γελαμε με εσας...
εχουμε πολυ πλακα τελικα
...
εχουμε πολυ πλακα τελικα
ναι εχετε :lol: :lol: :lol:
ΒΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ.........
Σάς είχα γιά πιό ποιοτικούς φιλάθλους....
Είναι δυνατόν ό άνθρωπος νάναι πλημμύρα στό αίμα κάτω καί έσείς
νά κράζετε...??
Ό δέ Καραγκούνης νά κάνει....ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....???
κουνώντας χέρια καί πόδια φωνάζοντας γιά καθυστέρηση...???
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ.......ΚΡΙΜΑ....!!!!
Χειρότεροι άπό τό γαυριστάν γίνατε.......
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΠΟΒΟΛΗ.....??
ΟΥΤΕ ΚΑΝΤΟΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝΕ.....!!!!!
Γέλασε τό χειλάκι κάθε πικραμένου....!!!!
καί γαμώ τούς κανονισμούς......
Πάλι μέ 9 τό παίζατε όπως μέ Ήρακλή.......θυμάστε...???
Τόσο φοβερό θέατρο έκανε ό άνθρωπος πού έβγαλε μισό κιλό αίμα...!!
Ό δέ Σαλπιγγίδης προσήλθε στήν άπονομή μέ ράμματα....!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡ ΡΕ..............Ο ΑΣΤΕΡΑΣ........
ΟΥΤΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.....!!!!!!
Όσο γιά τό 6-3-1 πού έπιμένετε.........ότι παίζετε.........ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ...!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ...........ΔΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ....!!!
ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.........
Οί πλαινοί σας άμυντικοί τό ξέρουν ότι είναι χάφ....??
Μήπως ό Τέν-Τέν νόμιζε ότι ξανάπαιζε μέ τήν Ίντερ....??
Καί έβαλε ξανά τρείς κεντρικούς άμυντικούς....??
Καί τί φυλάγανε αύτοί οί τρείς στό γκόλ τού Άστέρα...??
Χαμηλή μπαλλιά άπό τό πέναλτυ.....???
Δέν ξανακάνω θεωρία...........ΤΕΛΟΣ.........
Νά χαίρεστε τόν άνθρωπο πού έσκισε τό Μουρίνιο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
02/12/2008, 19:58
ΒΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ.........
νά κράζετε...??
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ.......ΚΡΙΜΑ....!!!!
Χειρότεροι άπό τό γαυριστάν γίνατε.......
Τόσο φοβερό θέατρο έκανε ό άνθρωπος πού έβγαλε μισό κιλό αίμα...!!
Ό δέ Σαλπιγγίδης προσήλθε στήν άπονομή μέ ράμματα....!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡ ΡΕ..............Ο ΑΣΤΕΡΑΣ........
ΟΥΤΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.....!!!!!!
Όσο γιά τό 6-3-1 πού έπιμένετε.........ότι παίζετε.........ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ...!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ...........ΔΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ....!!!
ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.........
Οί πλαινοί σας άμυντικοί τό ξέρουν ότι είναι χάφ....??
Μήπως ό Τέν-Τέν νόμιζε ότι ξανάπαιζε μέ τήν Ίντερ....??
Καί έβαλε ξανά τρείς κεντρικούς άμυντικούς....??
Καί τί φυλάγανε αύτοί οί τρείς στό γκόλ τού Άστέρα...??
Χαμηλή μπαλλιά άπό τό πέναλτυ.....???
Δέν ξανακάνω θεωρία...........ΤΕΛΟΣ.........
Νά χαίρεστε τόν άνθρωπο πού έσκισε τό Μουρίνιο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πα να βρεις καμμια προνυμφη κουνουπιου να ταϊσεις το βατραχι που εχετε για προπονητη λεω εγω...
:lol:
ΒΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ.........
νά κράζετε...??
για ποιους εννοείς?
για αυτους που ηταν στο γήπεδο??
γιατι εδώ δεν ειδα κανενα να παραπονιέται για καθυστερησεις κτλ....
αν εννοεις στο γήπεδο ξερεις πολύ καλα την κουλτούρα του γηπέδου....κανεις δεν μπορει να διακρινει τη σοβαρότητα της κατάστασης ενός παιχτη απο απόσταση 150 μέτρων...
πόσοι απο κάποιους που κάποτε βρέθηκαν Νεα Σμύρνη δεν θα ήθελαν να ειχαν καταπιει τη γλώσσα τους σε εκείνη την άτυχη στιγμή του Γιάνκοβιτς....???
οσο για τον Καραγκουνη , αυτό περίμενες για να καταλάβεις οτι το παιδι ειναι μειωμένου καταλογισμού?
τώρα θες να μας πεις οτι μας έπαιζε η διαιτησία??επειδη έβγαλε κόκκινη στο 95??:confused:
ο παιχτης εκανε μια αντιαθλητική ενέργεια και ο διαιτητης έκρινε οτι έπρεπε να του βγάλει κοκκινη...
κακό έκανε στον Παναθηναικό , του έφαγε επιπλέον 1-2 λεπτά αγώνα...
απο τα 4+1 των καθυστερήσεων το πολύ να παίχτηκε 1....
όσο για τον Τεν Κάτε....πάντα στο κοουτσάρισμα ακροβατεί στα όρια του θριάμβου και της αποτυχίας....ειδε παλι ονειρο και έκανε τις πατατιες του απο θεμα κοουτσαρίσματος
αλλα απο προπονητικής πλευράς εχει να διδάξει 1-2 πράγματα....
ο δικος σας τι έχει να διδαξει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο??
ΚΟΥΑΞΞΞΞ
οσο για τη φάση του γκολ...πιστεύεις δηλαδή οτι για αυτό φταίει ο προπονητής??
γιατι θα με τρελάνεις τελείως αν το πιστεύεις...
όσο έφταιγε ο Μουρίνιο για τα 3 γκολ της Ιντερ στην Ανόρθωση....
γιατι κατά τα άλλα μην ξεχνάς οτι ο Αστέρας δεν έκανε φάση ουτε για δείγμα στο χειρότερο φετινό παιχνίδι του Παναθηναικού....
και εμεις θα γελαμε με εσας που γελατε με μας αλλα αυριο ολοι θα γελαμε με εσας...
εχουμε πολυ πλακα τελικα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
149385
:wave2: :wave2: :wave2:
149387
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οχι θα κατσω να σου απανταω! δε παω να δω τις ειδησεις καλυτερα?
Προσεχε μονο την ωρα που θα λενε τα αθλητικα να εχεις παει για τσιγαρα idi .... :rotflmao:
Άφού λοιπόν είσαι άθώα καί μικρούλα,διάβαζε γιά νά μαθαίνεις
ή
ρώτα τόν IDI.........αύτός τά ξέρει....!!!!
12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!
Ασε βρε τερενς....... Ανεκδοτο εχεις καταντησει.....
Εχε αλλαξει η δικια σας φιλοσοφια ποτε....???
Ακομα και σημερα.....
Που η αεκ περναει τις πιο ντροπιαστικες στιγμες της ιστοριας της ....
Την ωρα που πηγατε γονιπετης και παρακαλωντας να ερθει προεδρος ο πρωτος τυχοντας....
Την ωρα που παρακαλαγατε κλαιγοντας να αναλαβει την τεχνικη σας ηγεσια ενας ....προδοτης...
Ενας ανθρωπος που μισησατε οσο κανεναν αλλον .....
Εσυ τολμας και λες ποιηματα για παραγκες.... Ακομα.....??
Λιγη τσιπα .... Εστω για τον δικεφαλο λεμε.........
Ανθρωποι σαν και εσας ... Που ακομα και σημερα τολμανε να λενε....... " ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.."
Ειναι αυτοι που τριβουν τον δικεφαλο στο χωμα.......
Περαστικα σας........
el_hymador
02/12/2008, 22:17
Αυτο γουσταρω στους γαυρους...
την επαρση...
εχει πολυ γελιο οταν τρωνε ψ*λιες τι δικαιολογιες εφευρισκουν και ποσες κολοτουμες κανουν...
keep walking :lol:
kalgeorge
02/12/2008, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XAXAAXAXAXAXAXAAXXXAXAXAXAXXAX
XIK TEN KATE :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
RE MLK ELIWSA LEME :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XAXAAXAXAXAXAXAAXXXAXAXAXAXXAX
XIK TEN KATE :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
RE MLK ELIWSA LEME :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Esi elioses .... emena me zonoun ta fidia...... kala re pali o Antoniou kai o Belits tha kanoun tis metagrafes .......?
Autoi kai oi 2 einai epikindinoi kai o serbos akomi xeiroteros....katalipo tis
oikogeneias....... :wave2:
Sferopetadhn
03/12/2008, 00:05
http://www.youtube.com/watch?v=plEBQ9U6r9A
Με κάτι τέτοια εκτίθεσαι στη δουλειά και μετά θεωρούν ότι δεν δουλεύεις...
kalgeorge
03/12/2008, 08:54
Esi elioses .... emena me zonoun ta fidia...... kala re pali o Antoniou kai o Belits tha kanoun tis metagrafes .......?
Autoi kai oi 2 einai epikindinoi kai o serbos akomi xeiroteros....katalipo tis
oikogeneias....... :wave2:
φιλε μου δεν σου φταινε ΤΟΣΟ οι μεταγραφες...οσο το μυαλο του χικ τεν κατε:lol:
στοπερ θελεις..και μαλιστα 2. οχι αλλο.
επιθετικοι: σοουζα - ρουκαβινα- σαλπι-μαντζιος.
δεκαρι : κλευτον!! - νινης
χαφ : Ιβανσιτζ - γκαμπριελ-μουν-χριστο/λος-καραγκουνης
κεντρικοι : σιλβα - σιμαο - ματος
καποιον να διαχειριστει αυτο το υλικο θες... :wave2:
Ασε βρε τερενς....... Ανεκδοτο εχεις καταντησει.....
Εχε αλλαξει η δικια σας φιλοσοφια ποτε....???
Ακομα και σημερα.....
Που η αεκ περναει τις πιο ντροπιαστικες στιγμες της ιστοριας της ....
Την ωρα που πηγατε γονιπετης και παρακαλωντας να ερθει προεδρος ο πρωτος τυχοντας....
Την ωρα που παρακαλαγατε κλαιγοντας να αναλαβει την τεχνικη σας ηγεσια ενας ....προδοτης...
Ενας ανθρωπος που μισησατε οσο κανεναν αλλον .....
Εσυ τολμας και λες ποιηματα για παραγκες.... Ακομα.....??
Λιγη τσιπα .... Εστω για τον δικεφαλο λεμε.........
Ανθρωποι σαν και εσας ... Που ακομα και σημερα τολμανε να λενε....... " ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.."
Ειναι αυτοι που τριβουν τον δικεφαλο στο χωμα.......
Περαστικα σας........
O ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ....??
Τά τής ΑΕΚ δέν άφορούν έσένα................ή ίστορία μας μπροστά στή μπόχα
πού άποπνέετε σά............
ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΜΗ....!!!
Τό ποιόν θά έχουμε πρόεδρο,προπονητή κ.λ.π.....πάλι μόνο έμάς άφορά....
ΤΟ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ.........
αύτό άφορά έσάς....!!
Μόλις τό καταλάβετε,τά ξαναλέμε......μέχρι τότε δέν έχει νόημα..........!!!!!
Ο ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ....???
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.....!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ.........!!!!!!!!!
Τούς έχουμε καβάντζα...........πού ξέρεις ...........μή ξαναπέσουμε σέ ένστάσεις.....
ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 6ος-7ος-8ος.......
ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ..............!!!!
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ............ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.........
ΕΙΠΑΜΕ..........
ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ..............Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.....!!!!!!!!!
ΑΝΟΣΙΑ.............ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ.........
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ..........
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ....!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΠΑΝΩ
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ......??????????????????
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ............ΘΑΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.........!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ..........
Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΚΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ........
Έσείς τόν τίτλο καί ή Καλαμαριά πού τόλμησε στό 90ο στή Β' Έθνική...
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΦΕΛΗΣ..........!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ...........
Έστω καί έτεροχρονισμένα λοιπόν ό δράκος.........πήρε τόν μπούλο
άπό τήν Έθνική...!!!!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ............πείτε μας πάλι τά δικά σας....
φιλε μου δεν σου φταινε ΤΟΣΟ οι μεταγραφες...οσο το μυαλο του χικ τεν κατε:lol:
στοπερ θελεις..και μαλιστα 2. οχι αλλο.
επιθετικοι: σοουζα - ρουκαβινα- σαλπι-μαντζιος.
δεκαρι : κλευτον!! - νινης
χαφ : Ιβανσιτζ - γκαμπριελ-μουν-χριστο/λος-καραγκουνης
κεντρικοι : σιλβα - σιμαο - ματος
καποιον να διαχειριστει αυτο το υλικο θες... :wave2:
Συμφωνω....2 στοπερ αλλα και σεντερ φορ να βαζει τη μπαλα στο πλεκτο....... και το βασικο να εχει κινηση ταχυτητα και να μπουκαρει καθετα στη περιοχη.... δεν ειναι επιστημη το μαμημενο :lol:
Gandalf dr685sm
03/12/2008, 14:04
το είχα πεί πριν 1 μήνα περίπου... να το ξαναπώ και τώρα.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=82979
Η ΑΕΚ στις γιορτές ή και λίγο μετά θα έχει παρέμβαση απο Μελισσανίδη. Τα χρήματα είναι λίγα και δεν χρειάζεται να περιμένουμε να το πουν στα ΜΜΕ. Ήδη οι φήμες αν και διαψέυστηκαν για Ρέστη είναι ο προπομπός για να δούνε τι απήχηση θα έχει στον κόσμο και στα ΜΜΕ.
Όπως και το θέμα του γηπέδου , που θα καταλήξει και πάλι στην Ν.Φιλαδέλφεια.
Δεν ξέρω αν όλα αυτά θα είναι για καλό ή για κακό , αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.
Gandalf
Ρε παιδια γιατι δεν βαζει μεσα τον Κλεϋτον ο ολανδος αυτη ειναι η μονη μου απωρεια .?
Νομηζω οτι πρεπει να του δωσει το 10 .
Αποψη μου .
Αλλα αυτος ξερει καλλητερα.
Και ξανα λεω αφηστετων τον ολανδο ξερει τι κανει.
Ο καθενας μπωρει να εχει μια κακη μερα αυτο δεν ανερει το αν ξερει μπαλα και αν βλεπει ποιο περα .
Και ξανα λεω δεν φταιει ο τεν κατε αν δεν μπωρουνε να βρουνε πλεκτο οι επιθετηκοι μας ...
Εδω τρομαξαμε τοσα χρονια να κανουμε ευκαιρειες και τωρα γκρινιαζουμε???
Θελω να ξερω αν ειχαμε στην επιθεση τον βαζεχα θα ξαναλεγαμε τα ιδια ??? δεν νομηζω.
Θα σπασει η γκινια και τοτε θα δειτε τι μπορει να κανει αυτη ομαδα .
Μην σας τρωει η κατηφια ....υπομονη.
Εξαλου εμεις παιζουμε μετα τις γιωρτες και ο λογος ειναι οτι μεχρι να δεσει η καθε καινουρια ομαδα περναει καποιος καιρος.
Οι 9 βαθμοι δεν ειναι μεγαλη διαφορα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
Ρε παιδια γιατι δεν βαζει μεσα τον Κλεϋτον ο ολανδος αυτη ειναι η μονη μου απωρεια .?
Αποψη μου .
Ο καθενας μπωρει να εχει μια κακη μερα αυτο δεν ανερει το αν ξερει μπαλα και αν βλεπει ποιο περα .
Και ξανα λεω δεν φταιει ο τεν κατε αν δεν μπωρουνε να βρουνε πλεκτο οι επιθετηκοι μας ...
Θελω να ξερω αν ειχαμε στην επιθεση τον βαζεχα θα ξαναλεγαμε τα ιδια ??? δεν νομηζω.
Εξαλου εμεις παιζουμε μετα τις γιωρτες και ο λογος ειναι οτι μεχρι να δεσει η καθε καινουρια ομαδα περναει καποιος καιρος.
ΛΗΠΩΝ...........
Αίσί μάς κάνοις πλάκα μαί τίν ώρθωγραφοία......
γηατοί άνθροπως πού ξαίρι τί λαίξει ........ΚΑΤΗΦΙΑ......κέ τί γράφοι σοστά
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ............ΣΙΓΟΥΡΑ......
Ούτε καί ή έκφραση καί ή άρθρωση σου μέ πείθουν.......
kalgeorge
03/12/2008, 16:55
Αποψη μου .
THA TO XANAPW LOIPN...
file moy i ypomoni einai gia kapoion pou exei korestei apo titlous kai kanei UPOMONH gia na ftiaxei kai mia megali omada tautoxrona
H gia kapia mikri omada
den einai gai emas :wave2:
THA TO XANAPW LOIPN...
file moy i ypomoni einai gia kapoion pou exei korestei apo titlous kai kanei UPOMONH gia na ftiaxei kai mia megali omada tautoxrona
H gia kapia mikri omada
den einai gai emas :wave2:
Δεν λεω οτι εχουμε πηξει στα πρωταθληματα τα τελευταια χρονια αλλα τι θα βοηθουσε στο 1/3 του πρωταθληματος να αρχησουμε παλυ να αλλαζουμε πρωπονητη και παικτες??Τοιποτα...
Κοιτα φιλε μου τα παντα θελουν το χρονο τους .Η ομαδα που μας εκανε περηφανους το 95 δεν ηταν του ροτσα ετσι.??
Και εγω να ημουν τωτε στον πανγκο παλυ την ιδια πορεια θα ειχε η ομαδα .
οπως και η ομαδα του μπαγεβιτς που εφτιαξε στον γαυρο.
Ειδες οτι ακομα και ο αλεφαντος πειρε πρωταθλημα.
Οπως και το μεγαλλητερο λαθος που καναμε ποτε ηταν που ο τζιγκερ επεσε στην παγηδα του κοκαλη και πουλησε την ομαδα της ριζουπολης .
Απλα λεω οτι μακαρυ ο τεν κατε να παρει τον χρονο που πειρε ο μαλεζανι .
Η ομαδες δεν αγωραζωνται κτηζωνται.
blackbusa
03/12/2008, 19:23
http://www.sport-fm.gr/article/156689
MOYAXAXAXA
XAXAXAXA
XAXAXAXA
XAXAXAXAXA
XAXA
λες η επομενη ομαδα να ειναι ο Λεβαδιακος????και μετα η Λαρισα???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[B]ΛΗΠΩΝ...........
Αίσί μάς κάνοις πλάκα μαί τίν ώρθωγραφοία......
γηατοί άνθροπως πού ξαίρι τί λαίξει ........ΚΑΤΗΦΙΑ......κέ τί γράφοι σοστά
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ............ΣΙΓΟΥΡΑ......
Ούτε καί ή έκφραση καί ή άρθρωση σου μέ πείθουν.......
ρε φιλε σορρυ που δεν εχουμε τελειωσει ολοι το πολυτεχνειο . Αν εδω μεσα κανετε διακρησεις ποιος γραφει σωστα και ποιος οχι τις λεξης τοτε πραγματικα ληπαμαι . Οσο για δασκαους ειχα δεν θελω αλλους.
Ετσι ξερω ετσι γραφω και σε οποιον αρεσει .
Και ξανα σορρυ αν σε προσεβαλα με την ορθωγραφεια μου.
και να σου πω κατι οι μεγαλλητερες αληθειες σε αυτη την ζωη την ακους απο εργατες και οχι απο γραβατακιδες και ψευτοιδεατες.
αντε λοιπον πες μας παλυ για το πολυτεχνειο σας .
( εγω ποτε δεν σχολιασα κατι με τις ............σου νομηζω??εκτος και αν αυτες σας τις μαθανε στο πολυτεχνειο και θες να μας τις διχνεις.)
αντε κανε μας την χαρη κατσε στον καναπεσου και κοιτα κανα ματσ ουεφα και τσ-λου γιατι φετος θα παιξετε μπαραζ για την παραμονη σας με τον πανσσεραικο :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
kalgeorge
03/12/2008, 21:22
Δεν λεω οτι εχουμε πηξει στα πρωταθληματα τα τελευταια χρονια αλλα τι θα βοηθουσε στο 1/3 του πρωταθληματος να αρχησουμε παλυ να αλλαζουμε πρωπονητη και παικτες??Τοιποτα...
Οπως και το μεγαλλητερο λαθος που καναμε ποτε ηταν που ο τζιγκερ επεσε στην παγηδα του κοκαλη και πουλησε την ομαδα της ριζουπολης .
παλι θα διαφωνησω μαζι σου...
στο πρωτο γιατι ....ξερεις τι θα χασεις;;αλλες 2 χρονιες σιγουρα...μια η φετινη, και μια η ερχομενη που ΔΕΝ ξερεις τι μπορει να γινει...δνεσου εγγυαται κανεις οτι θα το παρεις του χρονου , μπορει και να το παρεις...αλλα επειδη το εχω δει πολλες φορες το εργο, γιαυτο το λεω.
δευτερον μην λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα...καλα εκανε και πουλησε την ομαδα της ριζουπολης....αν και οι περισσοτεροι δεν ξερετε ποιοι ¨πουληθηκαν¨ και ποιοι ειχαν πολυ καλη προταση γαι μεταγραφη και δεν γινοταν να τους κρατησεις.
ε τοτε τι πρεπει να κανουμε ???
παλυ τα ιδια???:nono: :nono: :nono:
kalgeorge
03/12/2008, 22:30
ε τοτε τι πρεπει να κανουμε ???
παλυ τα ιδια???:nono: :nono: :nono:
ναι
μηπως και περισωσεις τιποτα φετος
κοιτα αυτο δεν θα βοηθουσε αντιθετα θα μας πηγενε παλυ πισω .
εγω επιμενω οτι αν αρχησουν να βαζουν τα γκολ που φτιαχνουν τοτε τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα .
Pali kala poy pernane treis sto uefa..... :wave2:
το κακο ειναι οτι δεν πηραμε τους βαθμους τισ ουεφα ,.....
:( :( :( :(
el_hymador
03/12/2008, 23:31
Οχι ρε γαμοτο....κριμα :lol:
Παντως θαυμασαμε αλλο ενα παιχνιδι οπου ο γαυρος παρεδωσε μαθηματα επιθετικου ποδοσφαιρου...:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Αν ειχαν οι Μεταλιστιανοι ενα υποτυπωδες τελειωμα της φασης θα κλαιγανε μανουλες τωρα...
la_villa
04/12/2008, 00:29
e κλασσικός Θρύλος...ικανός για το καλύτερο κ το χειρότερο.....
μετά απο τρεις εκπληκτικές εμφανίσεις έιπαμε να θυμηθούμε λίγο τα παλια..:lol: :lol:
el_hymador
04/12/2008, 00:46
e κλασσικός Θρύλος...ικανός για το καλύτερο κ το χειρότερο.....
μετά απο τρεις εκπληκτικές εμφανίσεις έιπαμε να θυμηθούμε λίγο τα παλια..:lol: :lol:
Μα εσεις δεν εισασαν η μοναδικη ομαδα που παιζει μπαλαρα και 110% επιθεση στην Ευρωπη;
τι εγινε ρε γαμοτο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σας το πα οτι ανοιγεστε πολυ και θα την φατε απο τους Ουκρανους...καντε κολοτουμπες τωρα :D
el_hymador
04/12/2008, 00:58
To αλλο το μαθατε;
Τον πουλο ο Τακης απο τον Πανιωνιο, ουτε μηνα δεν εκλεισε...:lol:
Μια χαρα την εκανε την δουλεια του παντως...
Οπως σωστα αναφερθηκε και αλλου, γιατι ρε γαμοτο δεν τον βαζατε υπηρεσιακο προπονητη για κανα δυο ωρες σημερα με την Μεταλιστ; Να ριχνατε μια 5αρα και να χαιροσασταν;
Επισης θελω να ευχηθω χρονια πολλα και να τα εκατοστησει ο Αβρααμ Παπαδοπουλος που ειχε σημερα τα γεννεθλια του το παλικαρι :lol:
Μεγαλη κλαση αμυντικου, να τον χαιρεστε...επισης ο γκολτζης Ντιογο μαλλον δεν ειχε την μαμα του μαζι σημερα και ενοιωθε ανασφαλεια...
το κακο ειναι οτι δεν πηραμε τους βαθμους τισ ουεφα ,.....
:( :( :( :(
EΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΣ ΤΟ Π.Μ. ΣΟΥ
ΓΑΥΡΟΙ............ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ
Λέω νά σάς διευκολύνω λίγο.........
Κατ'άρχήν τά συγχαρητήρια μου στό ΜΑΛΑΚΑ........πού δουλεύει καί στήν
ΕΡΑ - ΣΠΟΡ.......καί φυσικά γράφει καί σέ φυλλάδες....
Προχθές μάς έκθείαζε τό φοβερό Παπαδόπουλο καί τόν άκουσα νά λέει
στήν ΕΡΑ-ΣΠΟΡ σέ πρωινή έκπομπή τό πόσο παικταράς είναι καί πώς
ήταν ό καλύτερος μέ τόν Πανιώνιο.......
Τό άποκορύφωμα δέ ήταν πώς έναν Παπαδόπουλο νάχε ό ΠΑΟ καί θάταν
άλλη όμάδα.........
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....???
Όπώς ό σπήκερ τού ΑΝΤΕΝΝΑ...........πού μάς κατέστρεψε τά αυτιά χθές..??
Είδικά στή φάση πού ό Άντζας πήρε τή μπάλλα μέ τό χέρι καί έκοψε
τό τέτ-α-τέτ τού μαύρου μάς είπε μέ πλήρη φυσικότητα ότι ό Άντζας
πήρε πεντακάθαρα τή μπάλλα.........!!!!!!!!!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ.....???
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ............????????
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.......??????
Κί έκεί πού ό Νικοπολίδης έπιασε τό άπιαστο καί όλοι είπαμε...........πάει τό πήραν
οί κωλόφαρδοι τό Χ..........
ήρθε σάν άπό μηχανής Θεός τό ύπέρλαμπρο άστρο σας ρέ γαύροι νά μάς λυτρώσει.....
ΑΥΤΟΣ............πού μόλις βγήκε ό ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...............
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ..........
ΤΟΥ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ.............
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ...................
ΑΥΤΟΣ............
πού έκανε 2 πέναλτυ τήν Κυριακή μέ Πανιώνιο, άλλά αύτά δέ μετράνε,
έδωσε καί τήν άσίστ...........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ...........
Αύτός πού σέ Εύρωπαικά παιχνίδια στό 20 είναι μέ κίτρινη................
Ήρθε λοιπόν ό παικταράς πού κάνει τή διαφορά στό θρύλο ,πάντα σύμφωνα μέ τά λεγόμενα
τών γαυροδημοσιογράφων.........
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ...........ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ
ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.............πού άν τήν άφηνε.......γιά έξω πήγαινε.....!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ............ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......!!!!!
ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ......!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ..............ΜΕΤΑΛΙΣΤ..........
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΑΔΑΡΑ............???
Ρέ γαύροι..........ή Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε έδώ καί χρόνια...........
Καί οί Ούκρανοί έχουν χρήμα............
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ.............
0-1 ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.........!!!!!!!!!!!!!!
Ή χθεσινή νύχτα μού χάρισε άπέραντη ήδονή.........
ΤΗΙS IS.............
THE ROAD TO THE FINAL.................!!!!!!
Άντε τώρα μέ λαχτάρα περιμένω τή Χέρτα........όπως
μέ Νιουκάστλ τού γέρο Σίρρερ..........
όπως μέ Μακάμπη.............αύτή ρέ πού έριξε τό ΑΕΚΑΚΙ 8 γκόλ.............!!!!!
υγ. Καταλάβατε γιατί ό Γκαλλέτι ήρθε στό γαύρο....??
Αν όχι έδώ είμαι ,νά έξηγήσω.............!!!!!!
Γιατί μέ τίς παπαριές πού σάς γράφουν θά νομίζετε
ότι έτοιμάζονται οί Ίταλοί νά σάς τόν κλέψουν.......ΧΑ.....ΧΑ.....ΧΑ
υγ2. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.............
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΣΟ..........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΠΟΧΑ....
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ.............ΝΕΚΡΟΙ.........!!!!!
12 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΧΑΤΕ.....????
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ
12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.............
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..................ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ....!!!!
:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
giobazolias
04/12/2008, 05:37
ειναι απλα τα πραγματα!
οταν ο οσφπ παιζει με ομαδες που πρεσαρουν και ο διαιτητης ειναι ξενος............δεν υπαρχει ολυμπικος στο γηπεδο και ξεμυταει μονο οταν κλεψει καμια στημενη φαση να κανει γιομα (που εκει ειναι καλος).
Απλα θα κανω παραθεση σε οτι ειπα μετα την επαρση των γαυρων στον αγωνα με τη Μπενφικα!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ας κανουμε λιγο υπομονη μεχρι τον εκτος εδρας αγωνα του οσφπ με τη Μεταλισκ!!!!!!
δεν μιλαμε καν για ομαδα επιπεδου Ιντερ!!!!!
μιλαμε απλα για τη ............................Μεταλισκ!!!!!!!
αυτη που θα μπει να παιξει με κινητρο!!!!!
Γιατι η Μπενφικα μπηκε να παιξει με κινητρο την κατακτηση τη Superliga πορτογαλιας, μιας και φετος η Πορτο ειναι πεσμενη!!!!
Υπομονη μερχι τον αγωνα με τη Μεταλισκ λοιπον!
Ανεξαρτητα απ το αποτελεσμα.................................
ηταν φοβερο το συστημα του φορμαρισμενου:lol: Ολυμπιακου με τη Μεταλισκ!!!!!
οταν οι γαυροι φταναν σε αποσταση 40 μετρων απ το τερμα του αντιπαλου και ειχαν τη μπαλλα στην κατοχη τους....................πεφταν σαν τα κοτοπουλα μπας και παρουν κανα στημενο να πατησουν στην περιοχη της ΜΕΤΑΛΙΣΚ..............την ομαδαρα που εχει ενδεκαδατο πρωην παικτη του Ακρατητου!!!!!
ΓΑΥΡΟΙ............ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ
Λέω νά σάς διευκολύνω λίγο.........
Κατ'άρχήν τά συγχαρητήρια μου στό ΜΑΛΑΚΑ........πού δουλεύει καί στήν
ΕΡΑ - ΣΠΟΡ.......καί φυσικά γράφει καί σέ φυλλάδες....
Προχθές μάς έκθείαζε τό φοβερό Παπαδόπουλο καί τόν άκουσα νά λέει
στήν ΕΡΑ-ΣΠΟΡ σέ πρωινή έκπομπή τό πόσο παικταράς είναι καί πώς
ήταν ό καλύτερος μέ τόν Πανιώνιο.......
Τό άποκορύφωμα δέ ήταν πώς έναν Παπαδόπουλο νάχε ό ΠΑΟ καί θάταν
άλλη όμάδα.........
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....???
Όπώς ό σπήκερ τού ΑΝΤΕΝΝΑ...........πού μάς κατέστρεψε τά αυτιά χθές..??
Είδικά στή φάση πού ό Άντζας πήρε τή μπάλλα μέ τό χέρι καί έκοψε
τό τέτ-α-τέτ τού μαύρου μάς είπε μέ πλήρη φυσικότητα ότι ό Άντζας
πήρε πεντακάθαρα τή μπάλλα.........!!!!!!!!!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ.....???
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ............????????
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.......??????
Κί έκεί πού ό Νικοπολίδης έπιασε τό άπιαστο καί όλοι είπαμε...........πάει τό πήραν
οί κωλόφαρδοι τό Χ..........
ήρθε σάν άπό μηχανής Θεός τό ύπέρλαμπρο άστρο σας ρέ γαύροι νά μάς λυτρώσει.....
ΑΥΤΟΣ............πού μόλις βγήκε ό ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...............
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ..........
ΤΟΥ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ.............
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ...................
ΑΥΤΟΣ............
πού έκανε 2 πέναλτυ τήν Κυριακή μέ Πανιώνιο, άλλά αύτά δέ μετράνε,
έδωσε καί τήν άσίστ...........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ...........
Αύτός πού σέ Εύρωπαικά παιχνίδια στό 20 είναι μέ κίτρινη................
Ήρθε λοιπόν ό παικταράς πού κάνει τή διαφορά στό θρύλο ,πάντα σύμφωνα μέ τά λεγόμενα
τών γαυροδημοσιογράφων.........
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ...........ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ
ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.............πού άν τήν άφηνε.......γιά έξω πήγαινε.....!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ............ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......!!!!!
ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ......!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ..............ΜΕΤΑΛΙΣΤ..........
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΑΔΑΡΑ............???
Ρέ γαύροι..........ή Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε έδώ καί χρόνια...........
Καί οί Ούκρανοί έχουν χρήμα............
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ.............
0-1 ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.........!!!!!!!!!!!!!!
Ή χθεσινή νύχτα μού χάρισε άπέραντη ήδονή.........
ΤΗΙS IS.............
THE ROAD TO THE FINAL.................!!!!!!
Άντε τώρα μέ λαχτάρα περιμένω τή Χέρτα........όπως
μέ Νιουκάστλ τού γέρο Σίρρερ..........
όπως μέ Μακάμπη.............αύτή ρέ πού έριξε τό ΑΕΚΑΚΙ 8 γκόλ.............!!!!!
υγ. Καταλάβατε γιατί ό Γκαλλέτι ήρθε στό γαύρο....??
Αν όχι έδώ είμαι ,νά έξηγήσω.............!!!!!!
Γιατί μέ τίς παπαριές πού σάς γράφουν θά νομίζετε
ότι έτοιμάζονται οί Ίταλοί νά σάς τόν κλέψουν.......ΧΑ.....ΧΑ.....ΧΑ
υγ2. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.............
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΣΟ..........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΠΟΧΑ....
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ.............ΝΕΚΡΟΙ.........!!!!!
12 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΧΑΤΕ.....????
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ
12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.............
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..................ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ....!!!!
:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Εσυ καλα τα χωνεις αλλα τη διαφορα των 10 βαθμων δεν τη κανει ο γαυρος αλλα εμεις και εσεις που τους προσφερουμε το πρωταθλημα καθε χρονο..... καλε ασε το μπροξιμο απο τα κορακια δε μετραει...... αυτοι εχουν ομαδα και δεν χρειαζονται ευνοια.... οπως εγινε με τον πανιωνιο ενα πραμα :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Εσυ καλα τα χωνεις αλλα τη διαφορα των 10 βαθμων δεν τη κανει ο γαυρος αλλα εμεις και εσεις που τους προσφερουμε το πρωταθλημα καθε χρονο..... καλε ασε το μπροξιμο απο τα κορακια δε μετραει...... αυτοι εχουν ομαδα και δεν χρειαζονται ευνοια.... οπως εγινε με τον πανιωνιο ενα πραμα :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ...........
Μάς τόδωσαν........??
Περίμεναν περίμεναν καί όταν είδαν τήν ΑΕΚ νά κάνει τά διπλά.........
καί δέν έβγαιναν τά κουκιά.........
ΠΑΡΕ.............ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ..........:rotflmao: :rotflmao:
Αύτοί πρωταθλητές ,ή ΑΕΚ διαλύθηκε,γιά φαντάσου πόσα λεφτά χάθηκαν
καί ή Καλαμαριά στή Β'...........
ΑΛΛΑ...........ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.........
ΑΝΟΡΘΩΣΗ.............ΤΗ ΛΕΝΕ.........!!!!
Θά μού πείς.......1η φορά ξευτελίστηκαν...???
ΠΡΟΕΔΡΟΣ..............ΝΤΟΥΝΤΟΥ...............ΝΤΟΜΙ.............
Φέτος πάμε νά πάρουμε τό κύπελλο Ούέφα........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....γιαυτο λεμε...μην βγαζετε γλωσσα.....
Απο ποιους χασατε......μεταλ... ΤΙ?
Αντε γεια... :wave2:
κλασικος ολυμπιακος....
παρακαλουνται επισης οσοι προσπαθουνε να κανουνε κηδεια με ξενα κολυβα να κοιταξουνε τα χαλια τους και μετα να μας δωσουνε συμβουλες για το πως θα βελτιωθουμε.
el_hymador
04/12/2008, 07:59
κλασικος ολυμπιακος....
παρακαλουνται επισης οσοι προσπαθουνε να κανουνε κηδεια με ξενα κολυβα να κοιταξουνε τα χαλια τους και μετα να μας δωσουνε συμβουλες για το πως θα βελτιωθουμε.
Μα δεν καναμε και τιποτα αλλο....συμβουλες για να βελτιωθειτε και να ειστε πιο προσεκτικοι σας διναμε...
μην ανοιγεστε.....θα το φατε το μπουριτο.....κρατηστε κανα μικρο καλαθι.....
αλλα εσει εκει!
Ο ενας εγραφε για το μεγαλειο του γαυρου στην ευρωπη, ο αλλος ελεγε πως μονο εσεις μπορειτε να πετυχετε μεγαλα σκορ (αυτο ειναι αληθεια μονο που ειναι εις βαρος σας...) κτλ-κτλ...
ειχατε προειδοποιηθει...δεν φταιμε εμεις...
α και κατι αλλο....οταν οι περισσοτεροι* βγαινουν μετα την νικη επι της Ιντερ για να πεταξουν τις παπαρδελες τους περι τυχης και τσουκου-τσουκου και μισο - μηδεν...ε, τα θελει ο κολαρικος σας....
*δεν αναφερομαι σε εσενα.....
Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά;;; Τελικά πρέπει να είναι πιο σημαντικό να χάνει ο Γαύρος για εσάς παρά να κερδίζουν οι ομάδες σας...
Για το παιχνίδι, πήραμε ότι μας άξιζε, έτσι όπως παίξαμε... Κατά τα άλλα δείτε και τα δικά σας χάλια, αν και καταλαβαίνω ότι όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ ούτε από πέναλτι κάπως πρέπει να δείξεις ότι οι άλλοι είναι πιο κουλοί (το ζήσαμε κι εμείς με τον Μήτρογλου στην Κύπρο:D ).
Όσο για τον Πανιώνιο ήρθε 4-1 ενώ θα έπρεπε να έρθει 3-2 (αν ευστοχούσαν κι αυτοί στο πέναλτι, που υπήρχε όντως όπως ήταν off-side και το 2ο του Μήτρογλου)... μιλάμε για τρελή αλλίωση αποτελέσματος... Γιατι άλλωστε έπαιξε τέτοια μπαλάρα που ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες ακόμα και όταν το είχε σιγουρέψει και έπαιζε χαλαρά...
Τώρα το οτι λέτε ότι έχει 9 και 12 βαθμούς διαφορά, διότι τον αφήσατε μάλλον είναι χειρότερο για εσάς. Λέτε με λίγα λόγια οτι είσαστε χειρότεροι απο αυτόν που αποκαλείτε άχρηστο. Εγώ δεν πιστεύω ότι επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι είμαστε για τα μπάζα αλλά και ούτε και ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ ξαφνικά έγιναν ομάδες της πλάκας (μετά από τόσα χρόνια που είναι ψηλά).
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!!:wave2:
Μονο κλασσικος.....
απο τα "παλια"
149452
SnakeMJK
04/12/2008, 08:43
Όλο κλάψα είστε, ειδικά οι αεκτζήδες. Τόσο πολύ κόμπλεξ σας έχει δημιουργήσει η ξηρασία;
Οι όμιλοι του ουέφα είναι κάτι πολύ απλο. Να νικήσεις τα 2 παιχνίδια στην έδρα σου. Στο πρώτο ρίξαμε πεντάρα και στο δεύτερο παιρνάμε ακόμα και με Χ μέσα στην μοναδική αήττητη έδρα της Ευρώπης, ναι, το Καραισκάκη!
Αφήστε λοιπόν την κλάψα και προσπαθείστε να νικήσετε "την παράγκα", μπας και του χρόνου βγείτε κανά ιντερτότο για ευρώπη.
la_villa
04/12/2008, 09:59
τέρενς τα χάπια σου μην ξεχάσεις....
μ'αρέσει που έχασε το άχαστο ο Ντιόγκο και βρήκατε ευκαιρία....ΟΤΑΝ πάρετε Ντιόγκο μιλήστε...μέχρι τότε απολαύστε Ροντρίγκο Σόουζα...το τανκς :lol: :lol: :lol:
μεγάλα σκορ ΜΟΝΟ ο Θρύλος μπορεί να δώσει....6 γκολ και 5 γκολ βαζελάκια δεν έχετε βάλει ποτέ....;)
το ότι κάνουμε και μαλακίες είναι γεγονός.....αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Μεταλιστ πήρε και διπλό στην Τουρκία ;)
ποια Ίντερ....η καλύτερη εμφανίση της Ίντερ ήταν στην Αθήνα που σας έριξε 2 και φαινόταν να παίζει με 7 ταχύτητες κάτω....κ που έφαγε 3 μέσα στην Κύπρο ...όσα εμείς ...όσα και εσείς ;) ;)
σαφώς χτες η Μεταλιστ είχε ενα σοβαρό προβάδισμα απο τον αγωνιστικό χώρο και προσαρμογής γιατι έπαιζε στην έδρα της.....3 φορές κινδυνέψαμε γιατι γλίστρησαν οι αμυντικοί και χάναν την μπάλα...
άμα κάνουμε και τον ώμο χέρι.....:lol: :lol:
Δυστυχως δεν είχα καταφέρει να παρακολουθήσω την πορεία ανάκαμψης του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα....δεν ειδα κανένα απο τα φημολογούμενα τρομερά παιχνίδια του Ολυμπιακού, με Ηρακλή, Μπεμφίκα και Πανιώνιο
Έτσι ειπα και εγω με ένα φίλο να αραξουμε να του δουμε...
και πραγματατικά άξιζε...
Τι αυτοματισμοί,
τι τρίγωνα ,
τι κινησεις στον ελεύθερο χώρο...ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ....:lol:
αλλα δυστυχώς το μέγεθος του αντιπάλου δεν άφηνε περιθώρια για κατι καλύτερο....:lol: :rotflmao:
έτσι άλλη μια βραδιά του Ολυμπιακού έληξε με το γνώριμο τρόπο...:lol:
παρά το επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο που προσέφερε σε ολη την Ευρώπη οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν τη μια από τις 53 ευκαιριες που έκαναν και συνδυάζοντας την τύχη τους και τη μεγάλη ατυχία των δύο αμυντικών του Ολυμπιακού κατάφεραν και σκόραραν... :lol: :bawl:
Ρεεε...ουτε στο ουεφα δεν κανετε διπλό ...ρεεεεεε.....:lol: :lol:
εσεις που το κοροιδεύατε ...καταφέρατε να παίζετΕ την πρόκρισή σας στο τελευταίο αγώνα
οταν ο Παναθηναϊκός όλες τις χρονιές ειχε προκριθεί από τον δεύτερο.....:lol: :lol:
ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΧΕΡΤΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ....
αλλά αρκει ΜΌΝΟ μια ισοπαλία στο απόρθητο.... Καραισκάκη :lol: ...αλλά όταν απέναντι βρίσκονται μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η εξελιξη μπορει να ειναι επώδυνη...:lol:
[Bα και κατι αλλο....οταν οι περισσοτεροι* βγαινουν μετα την νικη επι της Ιντερ για να πεταξουν τις παπαρδελες τους περι τυχης και τσουκου-τσουκου και μισο - μηδεν...ε, τα θελει ο κολαρικος σας....
*δεν αναφερομαι σε εσενα..... [/B]
Ειπαν τιποτα οι........ Προπερσυνοι -15...???
Οι φετινοι.....-9 (& βαλε ακομα δεν τελειωσαμε...)
Οι τεσσαροεισπρακτορες φατουροτριφυλοφοροι ...????
Εχετε πολλα χρονια να παιξετε με ομαδα με τοση φανατιλα και παθος οπως η μεταλιστ.....
( Και φαντασου η ιντερ δεν εφαγε το μισο -μηδεν απο τον παναπωςτονλενε ουτε καν στο 87..)
μπλα
μπλα
μπλα
.....:lol: :lol:
Αντικειμενικοτητα = μηδεν...
καληνυχτα...και καλη τυχη
τέρενς τα χάπια σου μην ξεχάσεις....
άμα κάνουμε και τον ώμο χέρι.....:lol: :lol:
Ρε συ......
Εδω οι αλλοι εχουν κανει το χερι .....
Ακουσιο..... :lol: :lol: :lol:
Γιατι βγαινουν και κλαινε....??? Παλι...??? :confused:
Ειπαν τιποτα οι........ Προπερσυνοι -15...???
Οι φετινοι.....-9 (& βαλε ακομα δεν τελειωσαμε...)
Οι τεσσαροεισπρακτορες φατουροτριφυλοφοροι ...????
Εχετε πολλα χρονια να παιξετε με ομαδα με τοση φανατιλα και παθος οπως η μεταλιστ.....
( Και φαντασου η ιντερ δεν εφαγε το μισο -μηδεν απο τον παναπωςτονλενε ουτε καν στο 87..)
:lol: :lol: :lol:
οντως αυτη η ομάδα με τους παιχτες του Ακράτητου και του Αστερα Εξαρχειων ειναι πολύ καλύτερη απο την Ιντερ....:lol: :lol: :lol:
ρε ...η χειρότερη ομαδα που εχω δει με τα ματια μου ειναι...
τετοιο αναρχο ποδοσφαιρο δεν θυμαμαι και εγω απο πότε ειχα να δω....
....
....
....
ΟΧΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...
πρεπει να ημουν Πέμπτη δημοτικού και παίζαμε μπάλα στο προαύλιο του σχολείου κυνηγώντας ενα πλαστικό μπουκαλάκι κοκα-κολας γεμισμένο με χαρτιά....
ετσι και αυτοί....σαν να μην ειχαν ξαναδει μπάλα έπαιζαν....:lol:
kalgeorge
04/12/2008, 10:26
δεν νομιζω οτι υπαρχιε κατι να πουμε :lol:
καλα ρε γαυροι....δεν εχετε βαρεθει να τρωτε πουτ@@@ και πικρα ΚΑΘΕ χρονο;;;;
ρε σεις ειναι κοντα 12 χρονια!!!!!!
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ομαδαρ η μεταλιστ ρε.....χαχαχαχααχαχχ