View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
peterTHErider
17/12/2008, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
άσε τις θέσεις στον όμιλο....ανάποδα έπρεπε να ειναι κανονικά
αν προσέξεις δεν είπα κάτι για τον Θρύλο και για μεγαθήρια....οι πατάτες με κάτι Μόλντε (ειδικά γιατι νικαγαμε και 0-2 στο ημίχρονο τρομάρα μας) και Μακάμπι είναι για γέλια και για κλάματα...
αυτό είπα....μην μας πρήζετε με το φτιαχτώ παραμυθι στην ευρώπη ειδικά όταν είστε περισσότερο ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ απο εμάς....
για τα μπάζα είναι και οι δυο...
υ.γ πιστεύω οι Ουκρανικές,Ρώσσικες ομάδες έχεις δει τι κάνουν τα τελευταία χρόνια....μόνο το όνομα δεν έχουν (δες Ζενιτ που την χλευάζαμε πριν κάποια χρονια και την ιστορία της στην Ευρώπη ούτε που την φαντάζεσαι) \
Και οι δυο για τα μπαζα....
αλλα τα νουμερα δειχνουν λιγοτερο για τα μπαζα εμας...
οσο πωρωμενος ρε φιλε να εισαι με την ομαδα σου τα νουμερα ειναι ξεκαθαρα οτι και να λες οσο και να μην θελεις να το πιστεψεις.................
peterTHErider
17/12/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Και η ανορθωση..... Της Ηξερε !
κατι θες να πεις εσυ αλλα..............................??:confused: :confused: :confused:
και φαντάσου εσένα τότε που δεν μπορούσες να αποκλείσεις ΟΥΤΕ την πρώτη που σου έπεφτε....
"από τον τελικό του 1971 μέχρι την πορεία στα ημιτελικά του 1985 μεσολάβησαν
14 χρόνια πανωλεθρίας. Ο Παναθηναϊκός σ' αυτό το διάστημα αποκλειόταν κάθε
χρόνο στον πρώτο γύρο, με εξαίρεση το 1977-78, όταν ξεπέρασε τη Φλοριάνα Μάλτας,
αλλά μετά έπεσε πάνω στη Φ.Κ. Μπριζ, η οποία έφτασε στον τελικό.
Στο ενδιάμεσο, λοιπόν, έπαθε... πλάκες από την Μπέογκραντ, την Γκρασχόπερς,
την Τζβικάου (ομάδα της Β΄κατηγορίας στην Ανατολική Γερμανία), την Αρτζες Πιτέστι,
την Αούστρια Βιέννης."
σκεψου λίγο τώρα ποιος είναι το σούργελο της ευρώπης..τι ΟΜΑΔΕΣ-ΦΟΒΗΤΡΑ σε έχουν γλεντησει...
Βαζε τα πιο διακριτικα ρε γμτ μου....... :sad:
Μια παρεα ημαστε ολοι μας... :(
la_villa
17/12/2008, 16:33
εγώ βλέπω ότι αν δεν σου κάθονταν οι κληρώσεις που σου έκατσαν θα είχες να λες ΜΟΝΟ για το '71...
εξάλλου δεν μιλέι τυχαία ΟΛΗ η ελλάδα για την τύχη του παναθηναικού....(μαγκιά σας μακάρι να την είχαμε και εμείς...)
la_villa
17/12/2008, 16:36
και αν δεν θα μην λέμε μαλακίες
δες τι έκανε η Ανόρθωση φέτος (3αρες σε ολες τις ομάδες στην έδρα της...και όση τύχη είχε στην αρχή άλλη τόση ατυχία στο τέλος) πέρα απο την θέση που τερμάτιζε που δεν τις άξιζε...(όσα έκανε μονο με σοβαρή δουλειά γίνεται)
η 4η θέση ήταν ή για Βέρντερ ή για παο
και αν θες κοίτα την Λυόν που βρισκόταν το 2000 που την αντιμετώπισε ο Θρύλος στους ομίλους και που είναι τώρα,...
και μετα κοίτα και τις ομάδες μας και κλάψε.....γιατι το ελλ. πρωτάθλημα δεν λέει και τπτ
peterTHErider
17/12/2008, 16:38
εγώ βλέπω ότι αν δεν σου κάθονταν οι κληρώσεις που σου έκατσαν θα είχες να λες ΜΟΝΟ για το '71...
εξάλλου δεν μιλέι τυχαία ΟΛΗ η ελλάδα για την τύχη του παναθηναικού....(μαγκιά σας μακάρι να την είχαμε και εμείς...)
δικιο εχεις μωρε....
ε...αν σου πεφτουν κατι ομαδουλες οπως μπαρτσελονα,γιουβε(την οποια ξεκωλιασαμε...)μαντσεστερ,ιντερ,αρσεναλ,πορτο πρεπει να αισθανεσαι πολυ κωλοφαρδος
ρε συ να σου πω...τοσες προκρισεις εχουμε,λογικο δεν ειναι καποιες φορες να εχουμε ευκολες κληρωσεις???:confused: :confused: ετσι παει,καποια στιγμη ευκολη,καποια αλλη δυσκολη...
την παρασκευη θελω να δω τι θα μου πεις........:wave2: :wave2: :wave2:
εχω απεναντι κατι ομαδουλες οπως ρεαλ,λιον.τσελσ κτλ...
la_villa
17/12/2008, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
ρε συ να σου πω...τοσες προκρισεις εχουμε,λογικο δεν ειναι καποιες φορες να εχουμε ευκολες κληρωσεις???:confused: :confused: ετσι παει,καποια στιγμη ευκολη,καποια αλλη δυσκολη...
την παρασκευη θελω να δω τι θα μου πεις........:wave2: :wave2: :wave2:
εχω απεναντι κατι ομαδουλες οπως ρεαλ,λιον.τσελσ κτλ...
αυτό λέμε δεν έχεις πολλές προκρίσεις....αποκλείστηκες όταν έπεσες πάνω σε πόρτο ,Μπάρτσα...
αλλά πριν απο αυτές είχες Λιτεξ,Λίμπερετς και Βίσλα
κοίτα την παρασκευή κληρωθείς με καμια Σπόρτινγκ ;) ή Βιγιαρεαλ και μετα έλα πες μου για την τύχη σου....
υ.γ που μακάρι να κληρωθείς.........................
και να σε αποκλείσει όμως ε....μην ξεχνιόμαστε :lol: :lol: :lol:
el_hymador
17/12/2008, 16:43
Ρε σεις τι καθεστε και τσακωνεστε...η αληθεια ειναι μια και αποτυπωνεται με τον καλυτερο τροπο στο εξης συνθημα:
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ
peterTHErider
17/12/2008, 16:49
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[B]αυτό λέμε δεν έχεις πολλές προκρίσεις....αποκλείστηκες όταν έπεσες πάνω σε πόρτο ,Μπάρτσα...
αλλά πριν απο αυτές είχες Λιτεξ,Λίμπερετς και Βίσλα
κοίτα την παρασκευή κληρωθείς με καμια Σπόρτινγκ ;) ή Βιγιαρεαλ και μετα έλα πες μου για την τύχη σου....
υ.γ που μακάρι να κληρωθείς.........................
δηλαδη εσυ τωρα θελεις να μου πεις οτι η βιγιερεαλ ειναι ευκολη ομαδα????η τετερτη ομαδα της ισπανιας,με 1 βαθμο διαφορα απο τον δευτερο...
δεν παμε καλα.......
λογικο ομως....οταν εσυ παιζεις με την μεταλιστ ολοι οι αλλοι σου φαινονται τοοοοοσοοοοοο μικροι........χαχαχαχαχαχα
http://www.gazzetta.gr/content/view/19346/4/
el_hymador
17/12/2008, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://www.gazzetta.gr/content/view/19346/4/
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Βαζω το κειμενο για να το εχουμε αρχειο...
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Γκαγκάτση, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι προφανές από όσους καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας ότι ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν και τα όποια προβλήματα παραμένουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία καλύτερη εικόνα από αυτή των προηγούμενων δεκαετιών.
Οι επιτυχίες των Εθνικών ομάδων μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση από την Εθνική ομάδα των ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη επιτυχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η 2η συνεχόμενη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, η καλή ως σήμερα πορεία για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, η διάκριση των ομάδων νέων, εφήβων και παίδων, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, καταδεικνύουν τον σωστό προγραμματισμό, καθώς και την άρτια, συνεπή και οργανωμένη δουλειά που έγινε σε επίπεδο εθνικών ομάδων και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Οι επιτυχίες αυτές, είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για μία χώρα με το βεληνεκές της Ελλάδας.
Επίσης, η μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου Προέδρου και του συμβουλίου της Ε.Π.Ο. προκειμένου να εφαρμοστεί και να τηρηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα και με τις επιταγές της FIFA και της UEFA ήταν μία διαρκής και δύσκολη μάχη, αλλά σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό θέμα, το οποίο επέφερε τόσο τον οικονομικό αποκλεισμό της Ε.Π.Ο. από κάθε οικονομική στήριξη της πολιτείας όσο και την αντιπαράθεση της με τους εκπροσώπους των εκάστοτε κυβερνήσεων, αλλά και κάποια μικροσυλλογικά συμφέροντα, που στόχευαν επί μονίμου βάσεως την ηγεσία της Ε.Π.Ο., ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. σε παραίτηση.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική του ενασχόληση.
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αντε και τωρα καλη σταδιοδρομια στην ΠΑΕ αφου ειναι σιγουρο οτι θα τον προσλαβουν...ετσι δεν κανει ο κατασκοπος με οσους τον "εξυπηρετουν";
εκτος και αν παει στην στενη, αλλα δεν το βλεπω....
:rolleyes:
να μας πει ο τερενς που τον θεωρει αμπαλο....
τεσπα δε θαμου αρεσε να φυγει ο Blanco ειναι το πουλεν μου, χαμηλων τονων παιχτης εργατης-φιλοτιμος και τη δουλεια του ξερει να την κανει καλα (ΑΝ παρει ποτε του πασα απο τους συμπαιχτες του.... με αιτηση νομου 105 δηλαδη....)
απο την αλλη για μενα δεν υπαρχει κανενας παιχτης πανω απο την ΑΕΚ και ΟΛΟΙ οι παιχτες εχουν τη τιμη τους... αρκει να παρουμε κανα πλαγιο μπακ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (απο την εποχη μπορμποκη -κασαπη - γεωργατου εχουμε να δουμε πλαγιο μπακ της προκοπης.... για λυπηση το φαινομενο...) η κανα πλαγιο χαφ-εξτρεμ που μπορει να σεντραρει... ελεος τι ζηταμε ρε πουστη μου... εχουμε 4-5 φορ που θα επαιζαν σε οποιοαδηποτε ομαδα στην ελλδα (και οχι μονο) και δε μπορουν να σκοραρουν λογο μη σωστης τροφοδοτησης!!!!
MH ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.........
Ό Μπλάνκο έπρεπε νάχε πουληθεί τό καλοκαίρι.........στούς Άραβες,είναι παίκτης άλλης
έποχής καί φυσικά όχι Εύρωπαικού ποδοσφαίρου....!!!
μέ 5 μύρρια θά έκανα καί τούμπες,άρκεί πρώτα νά εύρισκα τόν άντικαταστάτη του
καί μετά νά τόν πούλαγα.........
Ό άνθρωπος είναι.........ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........όσο γρήγορη
σκέψη καί νάχει.......
Γιαυτό καί παίζει πάντα στήν εύθεία μέ τόν άμυντικό....
Φέτος έχει λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση........άλλά πάλι έξακολουθεί νά είναι
ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣ........έξάλλου αύτό στά 25-26 δέν διορθώνεται....!!!!
Άν μού έλεγαν διάλεξε,
Σάλπιγγίδη,κ.λ.π.....θά διάλεγα μέ κλειστά μάτια .....
Φαντάζεστε 5 μύρρια τόν Σαλπιγγίδη....??
Είναι πολύ καλός τεχνίτης καί παίκτης περιοχής χωρίς προσόντα όμως,κιλά,δύναμη
μπόυ,κ.λ.π....!!!!
Σέ μιά άλλη έποχή τό 75-80 θά ήταν κορυφαίος,άλλά πού νά ξέρετε μερικοί
άκόμα άγέννητοι ήσασταν τότε......!!!!
Άν είχε 10 κιλά παραπάνω, ήταν 7-8 πόντους πιό ψηλός καί είχε τήν ίδια ταχύτητα.......
τότε ίσως τόν σκεφτόμουν νά τόν κρατήσω....!!!!
Μέ 5 μύρρια παίρνεις........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , 2 ΠΛΑΓΙΟΥΣ..........άρκετά καλούς...!!!
Μήπως τόν είδε κανείς νά πάρει καμμιά κόντρα , καμμιά κεφαλιά στό κέντρο,νά κερδίσει
καμμιά διεκδικήσιμη μπάλλα, νά βγεί στήν κόντρα ...??
Θά μπορούσε νά βάλει τό γκόλ τού Έντίνιο στό Χαριλάου.....??
Έκεί πού σηκώθηκε...??
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ IDI.........
άλλά τά σημερινά φόρ δέν είναι έτσι........!!!
Άν λοιπόν είσαι τής θεωρίας.........
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ...........ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ........
Έγώ διαφωνώ,γιατί όπως είπες όλοι έχουν τήν τιμή τους,καί 5 μύρρια γιά τόν Μπλάνκο
ΕΙΝΑΙ...........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....!!!
Μήπως θά ........ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ....... ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ......???
Σάν αύτές πού κυκλοφορούν στήν Έλληνική άγορά...???
:wave2:
Για την "κωλοφαρδία του βάζελου" που τόσο συχνά επικαλείστε σας παραπέμπω φίλοι γάυροι στο Νόμο των Μεγάλων αριθμών. (http://mathworld.wolfram.com/WeakLawofLargeNumbers.html)
Εκτός και αν οι γάυροι εκτός από όλα τα άλλα είστε και προληπτικοί και πιστεύετε σε δεισιδαιμονίες, μαύρες μαγείες, βουντού κλπ γιατί δεν μπορείτε να στηρίξετε με επιχειρήματα τους ισχυρισμούς σας.
Αν είναι έτσι πείτε το, πείτε οτι φταίνε τα βουντού του Ρότσα να γελάσουμε κι άλλο:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αντε και τωρα καλη σταδιοδρομια στην ΠΑΕ αφου ειναι σιγουρο οτι θα τον προσλαβουν...ετσι δεν κανει ο κατασκοπος με οσους τον "εξυπηρετουν";
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit: δεν πηρε την εικόνα :sick:
doctor x
17/12/2008, 17:33
Ρε σεις τι καθεστε και τσακωνεστε...η αληθεια ειναι μια και αποτυπωνεται με τον καλυτερο τροπο στο εξης συνθημα:
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :wave2:
150528
και ποια χρονιά έγινε αυτό????:confused: :confused: (στους 4 οκ με τον Αγιαξ)
μάλλον μπέρδεψες την μια με του 2000 που λες και την έβαλες και στο 90's
χμμμ ξεχνάς μου φαίνεται κάτι Λιτεξ και Λίμπερετς (ή κάπως έτσι τέλος πάντων..) που σου ήρθαν το 2002 νομίζω στο uefa ;) ...και έτσι έφτασες στους 4....είδες που όλα ίδια είναι...αν βγάλεις τα πράσινα γυαλιά όλα ίδια
ειδες που εισαι ασχετος και δεν ψαχνεις καν πριν μιλησεις?
στην πρωτη χρονια του πειραματικου CL στους 8 συμμετειχαν 8 ομαδες χωρισμενες σε δύο ομίλους
ο πρωτος πηγαινε τελικο
οι άλλοι επερναν τα τετοια μου
η Σαμπτορια με ΒΙάλι , Μπάτζιο κτλ τερματισε πρωτη και επεξε τεικο με Μπαρτσα σε εναν απο τους καλύτερους τελικους ever....
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
[B]ειδες που εισαι ασχετος και δεν ψαχνεις καν πριν μιλησεις?
ΚΑΛΑ ΕΣΥ............ΤΩΡΑ
Τό πήρες πρέφα..???
Καί σ'έχω καί γιά σοβαρό παιδί...!!!
σου έβαλα ήδη τις 2 στους 8 οκ...
να βάλω αυτές που είχες γεννηθει :lol: :lol: (χρονιά ακόμα δεν μας είπες να δούμε αν σε πιάνει του 85)
86/87
89/90
90/91
92/93 (8)
04/05
ψάξου λίγο σου έβαλα κάποιες
εσύ ΟΛΕΣ αυτές τις χρονιές ήσουν ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ
για τους 16 που λες ειναι σχεδόν αν όχι όλα απο κυπελο κυπελλουχων που περνας μια ομαδα
πχ το 1990-1991 περάσατε την Φλαμουρτάρι....:rotflmao: :rotflmao:
και μετα δυο ηττες απο Σαμπτορια...η οποια βγηκε πρωταθλητρια και δεν καταφερε να μας νικησει στο επόμενο CL μέσα έξω...
Και το 86-87 την υπερομαδα US LUXEMBURG....
στο UEFA δε αποκλεισατε την μεγαλη RAD...και την FISRT VIENNA (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΡΑΓΕ?)
γαμώ τις πορείες...
:lol::confused: :confused: οποια και να ναι σιγουρα ειναι καλύτερη απο την Γιουβέντους που αποκλείσαμε εμεις σε αντιστοιχες χρονιες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΛΑ ΕΣΥ............ΤΩΡΑ
Τό πήρες πρέφα..???
Καί σ'έχω καί γιά σοβαρό παιδί...!!!
απλά προσπαθω , επειδη προφανως δεν ειναι πανω απο 18 να τον κανω να σκεφτεται πριν μιλήσει..
και επειδή η σκεψη ειναι σπανιο πραγμα σε γαυρο τουλάχιστον να ερευνά πριν μιλήσει...
MH ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.........
Ό Μπλάνκο έπρεπε νάχε πουληθεί τό καλοκαίρι.........στούς Άραβες,είναι παίκτης άλλης
έποχής καί φυσικά όχι Εύρωπαικού ποδοσφαίρου....!!!
μέ 5 μύρρια θά έκανα καί τούμπες,άρκεί πρώτα νά εύρισκα τόν άντικαταστάτη του
καί μετά νά τόν πούλαγα.........
Ό άνθρωπος είναι.........ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........όσο γρήγορη
σκέψη καί νάχει.......
Γιαυτό καί παίζει πάντα στήν εύθεία μέ τόν άμυντικό....
Φέτος έχει λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση........άλλά πάλι έξακολουθεί νά είναι
ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣ........έξάλλου αύτό στά 25-26 δέν διορθώνεται....!!!!
Άν μού έλεγαν διάλεξε,
Σάλπιγγίδη,κ.λ.π.....θά διάλεγα μέ κλειστά μάτια .....
Φαντάζεστε 5 μύρρια τόν Σαλπιγγίδη....??
Είναι πολύ καλός τεχνίτης καί παίκτης περιοχής χωρίς προσόντα όμως,κιλά,δύναμη
μπόυ,κ.λ.π....!!!!
Σέ μιά άλλη έποχή τό 75-80 θά ήταν κορυφαίος,άλλά πού νά ξέρετε μερικοί
άκόμα άγέννητοι ήσασταν τότε......!!!!
Άν είχε 10 κιλά παραπάνω, ήταν 7-8 πόντους πιό ψηλός καί είχε τήν ίδια ταχύτητα.......
τότε ίσως τόν σκεφτόμουν νά τόν κρατήσω....!!!!
Μέ 5 μύρρια παίρνεις........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , 2 ΠΛΑΓΙΟΥΣ..........άρκετά καλούς...!!!
Μήπως τόν είδε κανείς νά πάρει καμμιά κόντρα , καμμιά κεφαλιά στό κέντρο,νά κερδίσει
καμμιά διεκδικήσιμη μπάλλα, νά βγεί στήν κόντρα ...??
Θά μπορούσε νά βάλει τό γκόλ τού Έντίνιο στό Χαριλάου.....??
Έκεί πού σηκώθηκε...??
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ IDI.........
άλλά τά σημερινά φόρ δέν είναι έτσι........!!!
Άν λοιπόν είσαι τής θεωρίας.........
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ...........ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ........
Έγώ διαφωνώ,γιατί όπως είπες όλοι έχουν τήν τιμή τους,καί 5 μύρρια γιά τόν Μπλάνκο
ΕΙΝΑΙ...........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....!!!
Μήπως θά ........ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ....... ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ......???
Σάν αύτές πού κυκλοφορούν στήν Έλληνική άγορά...???
κοιτα φιλε terens αν θελεις φορ περιοχης ,ψηλο ,δυνατο,τεχνιτη , και σφαιρα.......
ελα παρτε απο εμας τον Σοουζα...σας παρακαλω..... μιλαμε σκετο αρμα ειναι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε σεις
ΝΑ ΕΙΣΑΙ .......ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!! :eyepop: :eyepop:
:cry:
150530
ΚΑΛΑ ΕΣΥ............ΤΩΡΑ
Τό πήρες πρέφα..??
Τουλαχιστον αυτος .......
Δεν εχανε το ενα στοιχημα μετα το αλλο...... :D
Τουλαχιστον αυτος .......
Δεν εχανε το ενα στοιχημα μετα το αλλο...... :D
EIMAI TZOΓΑΔΟΡΟΣ.........ΤΟΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ
Τί νά κάνουμε....??
Όπως γιά τό βράδυ γιά παράδειγμα,έχω μιά τρομερή έπιθυμία,κάτι
μέ τραβάει άκαταμάχητα μέ τρομερή μανία καί θά τό πώ.......
Σέ χρωστάω πού σέ χρωστάω.........
ΤΑ ΔΙΠΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΕ...............ΤΟ ΠΑΣ.....??
ΕΓΩ ΧΕΡΤΑ............ΕΣΥ ΓΑΥΡΟ......
Σού χαρίζω καί τό Χ..........άν καί αύτό τό μάτς δέν έχει Χ
Περιμένω μέ άγωνία ,μπάς καί ρεφάρω...
ΧΕΡΤΑ...................ΜΑΙΝ ΛΙΜΠΕΝ
SnakeMJK
18/12/2008, 09:38
Στο σπίτι τους έχουν φέτος 11 νίκες σε 11 παιχνίδια.
Στο σπίτι τους είναι αήττητοι στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν δώσει την τελευταία διετία, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
Στο σπίτι τους αυτά τα χρόνια έχουν συντριβεί Βέρντερ και Μπενφίκα. Έχουν χάσει Λίβερπουλ και Μονακό. Δεν έχουν περάσει Ρεάλ και Τσέλσι.
Στην ευρωπαϊκή ιστορία του ο Ολυμπιακός ποτέ δεν απέτυχε να πάρει πρόκριση μέσα στο γήπεδό του, όταν έπαιζε για δύο αποτελέσματα, νίκη-ισοπαλία.
Απόψε θα γίνουμε λεφτάδες.... :p
la_villa
18/12/2008, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ειδες που εισαι ασχετος και δεν ψαχνεις καν πριν μιλησεις?
στην πρωτη χρονια του πειραματικου CL στους 8 συμμετειχαν 8 ομαδες χωρισμενες σε δύο ομίλους
ο πρωτος πηγαινε τελικο
οι άλλοι επερναν τα τετοια μου
κατευθείαν στους ομίλους των 8 δηλ????και με τι ομάδες ε?
και εσύ αυτο το λές πορεία?????δηλ έπαιξες σε όμιλο και αποκλείστηκες κατευθείαν!!!
και αυτο το ονομάζεις πορεία.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε δικαιολογώ σε ΟΛΑ αυτά που λες....είναι φανερό πόσο σκέφτεσαι
μετά την κωμικοτραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φίλοι μας οι βάζελοι σταματάω κάπου εδώ το ευρωπαικό ξεγυμνιασμα τους.....πιέστηκαν πολύ ...
μπορείτε να ξαναχτίσετε τα καστράκια σας στην άμμο κ να περιμένετε τον μεγάλο ιππότη ....:lol: :lol: :lol:
la_villa
18/12/2008, 09:49
σκέψου δηλ τι ομάδες σε απέκλειαν όλα αυτά τα χρόνια....:lol: :lol: :lol:
υ.γ και σε ρώτησα γιατι δεν ήξερα...ρώταγα και άλλους (κ βάζελους)....τι το ήθελα...κάτσε να συνέλθουμε λίγο όλοι εδώ απο τα γέλια κ ξαναμπαίνω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και τερματισες και 4ος (χωρίς νίκη κιόλας)
(για τα προκριματικά δεν σε ρωτάω ποια ομάδα αντιμετώπισες...γιατι θα λέτε ότι λεώ πάλι για τύχη)
μαλαακία που φέτος δηλ δεν πήγες κατευθείαν στους 8...έχασες μια πορεία :lol: :lol: :lol:
Χερταααααα .......Χερταααααααααα Γερα δωσε μας λεφτα ....... :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
18/12/2008, 10:23
χαλαρά την Χέρτα σήμερα....άνετα 4~5 τεμάχια.............
λέμε τώρα...
la_villa
18/12/2008, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Απόψε θα γίνουμε λεφτάδες.... :p
Στο σπίτι τους έχουν φέτος 11 νίκες σε 11 παιχνίδια.
Στο σπίτι τους είναι αήττητοι στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν δώσει την τελευταία διετία, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
Στο σπίτι τους αυτά τα χρόνια έχουν συντριβεί Βέρντερ και Μπενφίκα. Έχουν χάσει Λίβερπουλ και Μονακό. Δεν έχουν περάσει Ρεάλ και Τσέλσι.
Στην ευρωπαϊκή ιστορία του ο Ολυμπιακός ποτέ δεν απέτυχε να πάρει πρόκριση μέσα στο γήπεδό του, όταν έπαιζε για δύο αποτελέσματα, νίκη-ισοπαλία.
και αν δεν είχε έρθει ο Σόλιντ θα ήταν ακόμα απόρθητο το Καραισκάκη...;)
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ................. ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ................. ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ !!!
Καλλυτεροι μαλλον απο ταπεινωμενους μεγιστοβλακες.....
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι πρεπει να αρχιζουν τους χαρακτηρισμους χωρις λογο...
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Βαζω το κειμενο για να το εχουμε αρχειο...
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Γκαγκάτση, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι προφανές από όσους καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας ότι ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν και τα όποια προβλήματα παραμένουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία καλύτερη εικόνα από αυτή των προηγούμενων δεκαετιών.
Οι επιτυχίες των Εθνικών ομάδων μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση από την Εθνική ομάδα των ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη επιτυχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η 2η συνεχόμενη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, η καλή ως σήμερα πορεία για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, η διάκριση των ομάδων νέων, εφήβων και παίδων, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, καταδεικνύουν τον σωστό προγραμματισμό, καθώς και την άρτια, συνεπή και οργανωμένη δουλειά που έγινε σε επίπεδο εθνικών ομάδων και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Οι επιτυχίες αυτές, είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για μία χώρα με το βεληνεκές της Ελλάδας.
Επίσης, η μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου Προέδρου και του συμβουλίου της Ε.Π.Ο. προκειμένου να εφαρμοστεί και να τηρηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα και με τις επιταγές της FIFA και της UEFA ήταν μία διαρκής και δύσκολη μάχη, αλλά σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό θέμα, το οποίο επέφερε τόσο τον οικονομικό αποκλεισμό της Ε.Π.Ο. από κάθε οικονομική στήριξη της πολιτείας όσο και την αντιπαράθεση της με τους εκπροσώπους των εκάστοτε κυβερνήσεων, αλλά και κάποια μικροσυλλογικά συμφέροντα, που στόχευαν επί μονίμου βάσεως την ηγεσία της Ε.Π.Ο., ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. σε παραίτηση.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική του ενασχόληση.
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εκτος και αν παει στην στενη, αλλα δεν το βλεπω....
12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ....(Η ΑΕΚ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 11)
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!!!
:sick:
150561
el_hymador
18/12/2008, 13:22
Wir, Panathinaikos Fans wuenschen Hertha BSC viel Erfolg fuer den heutigen Spiel gegen die meistgehasste Manschaft Griechenlands, die den Namen Olympiakos Piraeues traegt!!!!!
150562
la_villa
18/12/2008, 13:28
Καλλυτεροι μαλλον απο ταπεινωμενους μεγιστοβλακες.....
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι πρεπει να αρχιζουν τους χαρακτηρισμους χωρις λογο...
άστον ρε...θέλει και αυτος να διαφημίσει την φυλή του ...:lol: :lol: :lol:
la_villa
18/12/2008, 13:28
Wir, Panathinaikos Fans wuenschen Hertha BSC viel Erfolg fuer den heutigen Spiel gegen die meistgehasste Manschaft Griechenlands, die den Namen Olympiakos Piraeues traegt!!!!!
δεν ξέρω τι λέει αυτό....ξερω τι θα γράφει ο πίνακας στο τέλος...
el_hymador
18/12/2008, 13:30
δεν ξέρω τι λέει αυτό....ξερω τι θα γράφει ο πίνακας στο τέλος...
ποσεχε μονο, γιατι εσυ εχεις ενα θεμα με τους πινακες
το γερμανικο κειμενο ειναι ενα μηνυμα υποστηριξης των Παναθηναϊκων προς τους γαυρους... :a13:
12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ....(Η ΑΕΚ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 11)
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!!!
:sick:
ελα εσυ πηρες ντουσαν, μη κλαιγεσαι !!!
Gandalf dr685sm
18/12/2008, 15:33
Τι εστί Χέρτα..
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=15046&catid=92
Καλή επιτυχία στους κόκκινους , μιας και θέλουμε και τους βαθμούς.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα εσυ πηρες ντουσαν, μη κλαιγεσαι !!!
TI NA TON KANΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΚΑ
ΕΧΩ GAGA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
150569
la_villa
18/12/2008, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τι εστί Χέρτα..
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=15046&catid=92
Καλή επιτυχία στους κόκκινους , μιας και θέλουμε και τους βαθμούς.
Gandalf
πολύ φτηνό άρθρο ρε μάγε....μπακάλης το έγραψε?
δεν μας είπε κ τπτ...τους ξέραμε τους Σίμουνιτς και Ντρόμπνι...δεν κουράστηκε και πολύ
EMEIΣ OI FUNS ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...........ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΧΕΡΤΑ.........ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΙΟ
ΜΙΣΗΤΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.......
Σέ έλεύθερη μετάφραση........
Καί Έλληνικά........
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ............ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΤΑ
ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΣΗΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ......!!!!!!
Σάς διαβεβαιώ πώς μαζί μέ μάς είναι καί όλη ή πόλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.......!!!!
3 μέρες τώρα μάς πρίξατε τόν έρωτα ρέ γαύροι........
μάς τά κάνατε κάρβουνο,έπειδή παίζετε τήν πρόκριση άπό τούς
40 στούς 32 τού Ούέφα...........!!!!!!
ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΔΡΟΤΗΣ.....!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ................
Μά τέτοια πλύση...........έγκεφάλου
ΟΥ ΡΕ.......................ΟΥ...................
Μετά άπό 11 πρωταθλήματα,καί τόσα πακέττα νά παλεύετε νά μπείτε άπό τό παράθυρο
στούς 32...............ΟΥΣΤ...........
Έδώ ό Άθηναικός μιά φορά έπαιξε καί πήγε καί πήρε Χ στό Μάντσεστερ......!!!!!
ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.........ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πού φώναζε κι ό Νιόνιος................ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........
ΧΕΡΤΑ..................ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ............ΚΑΝΕ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......!!!!
el_hymador
18/12/2008, 16:47
Καί Έλληνικά........
ΧΕΡΤΑ..................ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ............ΚΑΝΕ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......!!!!
...THΣ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
αυτο λεει...:winka:
TI NA TON KANΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΚΑ
ΕΧΩ GAGA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καταλαβαινω τη συγχηση και το γεγονος οτι εισαι τοσο πατος οσο δε παει αλλο.αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα με μπερδευεις και με βαζελο :winka:
Καί Έλληνικά........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :winka:
αρα σημερα ο γαυρος αφου παιζει ΤΕΛΙΚΟ θα παρει κυπελο???????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΟΥΕΦΑ......
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΗΣΗ?????
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ??????
Υ.Γ. ANTE ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...
Υ.Γ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :winka:
OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.........ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ
Θές νά μέ ξεκάνεις πάνω στή χαρά....??
Ή Έθνική ......ΚΩΛΟ ΜΒΙΑΣ είναι...???
el_hymador
18/12/2008, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
:yuck:
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
θεϊκη φωτογραφία!
doctor x
18/12/2008, 19:24
xaso kerdiso toulaxiston tha ne me tin omada mou:wave2:
(pros ...epanastates opadous kitrinomavris mikromeseas omadas!)
150582
Καί Έλληνικά........
Α............ΡΕ....................ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΣΥ......ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πού φώναζε κι ό Νιόνιος................ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
150601
EIMAI TZOΓΑΔΟΡΟΣ.........ΤΟΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ
Τί νά κάνουμε....??
Όπως γιά τό βράδυ γιά παράδειγμα,έχω μιά τρομερή έπιθυμία,κάτι
μέ τραβάει άκαταμάχητα μέ τρομερή μανία καί θά τό πώ.......
Σέ χρωστάω πού σέ χρωστάω.........
ΤΑ ΔΙΠΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΕ...............ΤΟ ΠΑΣ.....??
ΕΓΩ ΧΕΡΤΑ............ΕΣΥ ΓΑΥΡΟ......
Σού χαρίζω καί τό Χ..........άν καί αύτό τό μάτς δέν έχει Χ
Περιμένω μέ άγωνία ,μπάς καί ρεφάρω...
ΧΕΡΤΑ...................ΜΑΙΝ ΛΙΜΠΕΝ
Εγω..... Βαρεθηκα να στα παιρνω........... :(
Εσυ...????? :confused:
χμ....
χμ...
Το...... ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ....... το πουλησες......?????
:a9:
Και για να μη τους κρατας σε αγωνια....
Στειλτους το ΣΚΟΡ....!!!!!
( ΜΕ.... η ΧΩΡΙΣ διορθωση....)
150603
la_villa
18/12/2008, 23:53
μετα και απο αυτήν την εμφάνιση (του Β ημιχρόνου για να ακριβολογούμε) δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς να μιλήσουμε για ευρώπη...
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
όταν φτάσει να κάνει θα ξαναμιλήσουμε για εκπροσώπους στην ευρώπη....
τέτοια μπάλα να βλέπω κ ότι θέλει ας γίνει....
ΦΕΡΝΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
4 ΤΕΜΆΧΙΑ ΣΤΗΝ 3η ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
τέλος ότι θέλετε για ελλάδα...
υ.γ άμα έχεις ομάδα ξεσκίζεις και διαιτησίες...;) ...αλλιώς μένεις με το πιπίλισμα για να κρυβεσαι...και τα μεγέθη δεν είναι ιδια ;) ;) :wave2: :wave2:
μπραβο παιδια τα καταφερατε...
αντε και στην επομενη φαση....
:wave2: :rotflmao: :lol:
la_villa
19/12/2008, 00:08
4 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....ΤΕΛΟΣ
Νικησατε τη ξανθη της Γερμανιας ..... στο ενα δυσκολο ματς εφαγε 4 και στο αλλο 5 απο τη Μπαγερ στο Γερμ. Πρωταθλημα........
Και πολλες λαμπαδες στη γκριζομαλλουσα γιατι αν δεν ηταν αυτος και η αστοχια των Γερμανων θα μαζευατε τη μπαλα απο τα διχτυα τουλαχιστο 3 φορες.......... κωλοφαρδια σε ολο της το μεγαλειο :wave2:
SnakeMJK
19/12/2008, 08:23
Αγαπητοί αντι-ολυμπιακοί του moto.gr, έχετε απόλυτο δίκιο ότι κ αν πείτε....
4 γκολ θα μπορούσαν να είναι καθαρά θέμα τύχης....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το "4" θα πρέπει να σας πονάει λίγο παραπάνω...
el_hymador
19/12/2008, 08:33
αρχισαν παλι...:lol: :bigcry: :lol:
150609
el_hymador
19/12/2008, 08:34
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
150610
el_hymador
19/12/2008, 08:37
και κατι αλλο....
Μηπως...λεω μηπως ρε παιδι μου, πρεπει να αναθεωρησετε λιγο τις αποψεις σας περι κολοφαρδιας των αλλων ομαδων και περι δικη σας ατυχιας;
...γιατι τις ευκαιριες που εχασε η Χερτα στο α΄ημιχρονο δεν τις χανει ουτε ο πειρατης με ξυλινο ποδι...
...κατι το οποιο δηλωσε με αφοπλιστικη ειλικρινεια και ο πατσατζογλου μετα τη ληξη του ματς...
Αγαπητοί αντι-ολυμπιακοί του moto.gr, έχετε απόλυτο δίκιο ότι κ αν πείτε....
4 γκολ θα μπορούσαν να είναι καθαρά θέμα τύχης....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το "4" θα πρέπει να σας πονάει λίγο παραπάνω...
Το σκορ ειναι πλασματικο...... το ξερεις και εσυ ο ιδιος χωρις αυτο να μειωνει τη νικη σας
Το ξερω οτι εχω δικιο.....τις μεθοδους υποτιμησης και προπαγανδας χρησιμοποιειτε εσεις καλυτερα απο ολους ...... αληθεια ποσες πιθανοτητες εχει καποιος να κουβεντιασει με αντικειμενικο ολυμπιακο
Οταν εδω μερες που προσπαθειτε να περασετε οτι ολες οι επιτυχιες του ΠΑΟ στην ευρωπη ειναι θεμα κωλοφαρδιας......... ε λοιπον χτες εισασταν κωλοφαρδοι :wave2:
SnakeMJK
19/12/2008, 08:50
Ατυχία είναι να έχεις 10 βαθμούς και να μένεις εκτός CL
Ατυχία είναι να έχεις 11 βαθμούς και να βγαίνεις δεύτερος στον όμιλο
Ατυχία είναι να τρως γκολ στο 85' επειδή φύσηξε πουνέντης τον ελευθερόπουλο κ να μην πας στους "4" της Ευρώπης
και άλλα πολλά...
Τύχη είναι να κάνεις μια στραβοτακουνιά στο Αμστερνταμ και να το θεωρείς ευρωπαική πορεία :p
Τύχη είναι να βάζει ο Σαριέγκι γκολ :p :p :p
Τύχη είναι να κληρώνεσε πάντα με τις πιο γελείες πιθανές ομάδες και να τραγουδάς εκεί που έχω ταξιδέψει :p
και άλλα πολλά...
Ελπίζω τουλάχιστον να μην ζμπρώξατε φράγκα στο διπλό χθες όπως λέγανε πολλοί εδώ μέσα... Άλλωστε, ποια είναι η Χέρτα; Μία ποταπή 3η στην bundesliga... Σαν να λέμε βάζελος :D
Ας μην κληρωθεί καμιά Σίτι το μεσημεράκι και θα έχουμε και συνέχεια.
Gandalf dr685sm
19/12/2008, 09:10
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι..
Ο Κόκκινος έπαιξε μπάλα χθες... οι παίκτες που τους έχει σκάσει χοντρά για να τους έχει έκαναν την διαφορά. Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντούντου, Λέτο, Μπελούτσι (εντάξει καλά πήγε... οχι τόσο όσο όμως ο σχολιαστής το έθεσε..). Λογικό .. .αν τα χωσεις έχει παίκτες.. αν οχι.. δεν έχεις . τόσο απλά.
Ειδικά στο Β ημίχρονο , ο κόκκινος έπαιξε μπάλα και ας μην κρυβόμαστε.. σίγουρα προκάλεσε βλέματα. Μην απαξιώνουμε την Χέρτα. Δεν είναι Μπάγιερν αλλά δεν είναι και καφενείο οπώς λέτε.
Μπράβο τους λοιπόν.... αλλά
Ο ΟΣΦΠ περνάει τρίτος με χίλια ζόρια πίσω απο την παντελώς άγνωστη Μέταλισκ και την Γαλατασαράι. Στο UEFA και οχι στο CH.L.... στους 32 και οχι στους 16 ή στους 8. Με λιγα λόγια μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα έκανε κάτι θαυμάσιο... για τα Ευρωπαϊκά ήταν μια καλή πρόκριση. Μην τα μεγαλοποιούμε και αρχίζουμε για τελικούς και άλλα γραφικά. Ας μην ξεχνούν οι κόκκινοι οτι έχει και άλλες καλές.. .πολύ καλύτερες ομάδες στο UEFA απο αυτές που είχαν στον όμιλο τους.
Αν έχουν τύχη πάντως μπορεί να τους δούμε και στους 16... το εύχομαι προσωπικά μιας και είναι Ελληνική ομάδα και θέλουμε βαθμούς. Αλλά να μην ξεσηκώνοσαστε περί Ευρώπας κτλ... γιατί με μεγαθήρια ακόμα δεν έχετε παίξει. Αν το κάνετε... εδώ είμαστε.
Και πάλι συγχαρητήρια για χθες.
Gandalf
el_hymador
19/12/2008, 10:00
Απιθανος Μπεος...
:lol: :lol: :lol:
http://www.gazzetta.gr/content/view/19494/2/
Απιθανος Μπεος...
:lol: :lol: :lol:
http://www.gazzetta.gr/content/view/19494/2/
:a46: :a46: :a46: :a46:
el_hymador
19/12/2008, 10:32
Να δεις ποιος ηταν εχθες στα επισημα του λυομενου μαζι με τον κατασκοπο...
πως τον λενε μωρε αυτον;
που παραιτηθηκε μωρε...
ελα ο....
Γκατσιουδης...Γκατσιολης....
Α ΝΑΙ!
Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ!!!
:D
150612
el_hymador
19/12/2008, 10:38
:winka:
150615
la_villa
19/12/2008, 10:39
Βαθμολογία
1. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 35 17
2. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 35 17
3. ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 33 17
4. ΑΜΒΟΥΡΓΟ 33 17
5. ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 32 17
6. ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 29 17
7. ΣΑΛΚΕ 27 17
8. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 26 17
9. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 26 17
10. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 25 17
11. ΚΟΛΩΝΙΑ 22 17
12. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 19 17
13. ΑΝΟΒΕΡΟ 17 17
η Ξάνθη της Γερμανίας...μάλιστα...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κάτσε να δεις που είναι η ομαδάρα της γερμανίας....4???μπαααα....5????μπααααα.....6????μπααααα
7?????????????μπαααααααααααα
8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
19/12/2008, 10:44
Βαθμολογία
1. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 35 17
2. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 35 17
3. ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 33 17
4. ΑΜΒΟΥΡΓΟ 33 17
7. ΣΑΛΚΕ 27 17
8. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 26 17
9. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 26 17
10. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 25 17
11. ΚΟΛΩΝΙΑ 22 17
13. ΑΝΟΒΕΡΟ 17 17
η Ξάνθη της Γερμανίας...μάλιστα...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κάτσε να δεις που είναι η ομαδάρα της γερμανίας....4???μπαααα....5????μπααααα.....6????μπααααα
[αντιληψη la villa on]Mα ολες οι ομαδες 17 βαθμους εχουν....τι πρωτη και δευτερη και ογδοη; [/αντιληψη la villa off]
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ :beer: :beer:
SnakeMJK
19/12/2008, 12:15
Βιγιαρεαλ για τους βάζελους... Η καταπληκτική ομάδα που άφησε έξω την φοβερή Σέλτικ και την τρομερή Ααλμποργκ. Και μετά λέτε για κωλοφαρδία :p
Άντε να δούμε εμείς τι θα κάνουμε... Ελπίζω ουντινέζε που είναι κ κοντά!
el_hymador
19/12/2008, 12:32
Βιγιαρεαλ για τους βάζελους... Η καταπληκτική ομάδα που άφησε έξω την φοβερή Σέλτικ και την τρομερή Ααλμποργκ. Και μετά λέτε για κωλοφαρδία :p
Κοιτα επειδη εσεις οι γαυροι δεν ξερετε τι γινεται στους 16 του ch-l (που να ξερετε; ), καμμια ομαδα δεν ειναι στη πραγματικοτητα ευκολη...
Για τους προκρινομενους ως τριτοι στους 32 του κυπελλου Ουεφα, ναι, υπαρχουν ευκολες κληρωσεις, μην τα μπερδευεις...
υ.γ. βεβαια παιζει ρολο και το ποιον της καθε ομαδας....για εσας η Μεταλιστ ηταν δυκολη κληρωση...:lol: :lol:
Αρουραιε ...... ασχολησου με το ουεφα :wave2:
manhunter
19/12/2008, 12:44
Οποιος νομίζει οτι η Βιγιαρεάλ είναι Βέντερ, πλανάται πλάνην οικτρά.
Δεν ειναι Μαντσεστερ και Ρεαλ, αλλά είναι καλή ισπανική ομάδα
Ρόστερ:
Τερματοφύλακες
1. Σεμπαστιάν Βιέρα (28, Oυρουγουάη)
13. Ντιέγκο Λόπες (27)
26. Χουάν Κάρλος (21)
Αμυντικοί
2. Γκονσάλο Ροντρίγκεθ (24, Αργεντινή)
3. Εντμίλσον (32, Βραζιλία)
4. Ντιέγκο Γκοντίν (22, Ουρουγουάη)
5. Ζοάν Καπντεβίλα (30)
12. Πασκάλ Σιγκάν (34, Γαλλία)
17. Χάβι Βέντα (33)
18. Άνχελ Λόπες (27)
20. Φαμπρίτσιο Φουέντες (32, Αργεντινή)
30. Εντού (27)
Μέσοι
6. Σεμπαστιάν Εγκούρεν (27, Ουρουγουάη)
7. Ρομπέρ Πιρές (35, Γαλλία)
8. Σάντι Καθόρλα (24)
10. Κάνι (27)
11. Αριέλ Ιμπαγάσα (30, Αργεντινή)
14. Ματίας Φερνάντες (22, Χιλή)
19. Μάρκος Σένα (32, Ισπανία)
21. Μπρούνο (24)
Επιθετικοί
9. Γκιγέρμο Φράνκο (32, Μεξικό)
15. Νιχάτ Καχβετσί (29, Τουρκία)
16. Χοσέμπα Γιορέντε (29)
22. Τζουζέπε Ρόσι (21, Ιταλία)
Καλη επιτυχία στον Παναθηναικό
Πολύ θετικό που έχει την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ
Αντε να δούμε και εμείς, με ποιον θα κληρωθούμε, μετά από μια πολύ μεστή (στο β ημιχρονο δλδ) εμφάνιση
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Οποιος νομίζει οτι η Βιγιαρεάλ είναι Βέντερ, πλανάται πλάνην οικτρά.
Δεν ειναι Μαντσεστερ και Ρεαλ, αλλά είναι καλή ισπανική ομάδα
Ρόστερ:
Τερματοφύλακες
1. Σεμπαστιάν Βιέρα (28, Oυρουγουάη)
13. Ντιέγκο Λόπες (27)
26. Χουάν Κάρλος (21)
Αμυντικοί
2. Γκονσάλο Ροντρίγκεθ (24, Αργεντινή)
3. Εντμίλσον (32, Βραζιλία)
4. Ντιέγκο Γκοντίν (22, Ουρουγουάη)
5. Ζοάν Καπντεβίλα (30)
12. Πασκάλ Σιγκάν (34, Γαλλία)
17. Χάβι Βέντα (33)
18. Άνχελ Λόπες (27)
20. Φαμπρίτσιο Φουέντες (32, Αργεντινή)
30. Εντού (27)
Μέσοι
6. Σεμπαστιάν Εγκούρεν (27, Ουρουγουάη)
7. Ρομπέρ Πιρές (35, Γαλλία)
8. Σάντι Καθόρλα (24)
10. Κάνι (27)
11. Αριέλ Ιμπαγάσα (30, Αργεντινή)
14. Ματίας Φερνάντες (22, Χιλή)
19. Μάρκος Σένα (32, Ισπανία)
21. Μπρούνο (24)
Επιθετικοί
9. Γκιγέρμο Φράνκο (32, Μεξικό)
15. Νιχάτ Καχβετσί (29, Τουρκία)
16. Χοσέμπα Γιορέντε (29)
22. Τζουζέπε Ρόσι (21, Ιταλία)
Καλη επιτυχία στον Παναθηναικό
Πολύ θετικό που έχει την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ
Αντε να δούμε και εμείς, με ποιον θα κληρωθούμε, μετά από μια πολύ μεστή (στο β ημιχρονο δλδ) εμφάνιση
Γαυρος αλλα σωστος.......:beer:
SnakeMJK
19/12/2008, 13:27
Οκ, μπορεί να είμαστε κ εμείς λίγο κωλόφαρδοι... :lol:
kalgeorge
19/12/2008, 13:27
σεντ ετιεν
el_hymador
19/12/2008, 13:29
Μην λετε μεγαλα λογια....
Η Σουτιεν σας εχει ανετα
SnakeMJK
19/12/2008, 13:40
Φέτος παραπέει λίγο είναι η αλήθεια...
Αλλά όπως και να το κάνεις... και για την Χέρτα και για την Μπενφίκα έτσι λέγατε και μάζεψαν 9 τεμμάχια.
manhunter
19/12/2008, 13:41
Μην λετε μεγαλα λογια....
Η Σουτιεν σας εχει ανετα
Οταν αποφευγεις όμως ΤΣΣΚΑ και Σίτυ, είσαι και λίγο τυχερός.
Απλά τώρα με την Σ. Ετιέν, θα κριθεί αποκλειστικά από την απόδοση του Ολυμπιακού.
Αν ο Ολυμπιακός πιάσει απόδοση, γειά σας.
Αν περάσουμε, θα παιξουμε με μια εκ του ζευγαριού, Βερντερ-Μίλαν.
Το ξέρω, σιγά μην περάσει η Βέρντερ.
Αλλα για φαντάσου να περάσει, και να περάσουμε και εμείς?
Ντεζα βου και ριμέικ σε μια εκ των πιο σέξυ ερυθρόλευκων βραδιών....
Καλή επιτυχία και στους δύο.
:smokin: :smokin: :smokin:
SnakeMJK
19/12/2008, 13:45
Την περασμένη περίοδο τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ενώ φέτος η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι κακή, καθώς μετά από 18 αγωνιστικές είναι στη 17η θέση της Ligue 1 με απολογισμό 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες (13-28 τα γκολ).
Στην Ευρώπη έχει παρουσιαστεί μεταμορφωμένη. Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA απέκλεισε τη Χάποελ Τελ Αβίβ με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1). Στη φάση των ομίλων νίκησε την Κοπεγχάγη με 3-1 εκτός έδρας και τη Ρόζενμποργκ εντός έδρας με 3-0, ενώ ήρθε ισόπαλη με Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας (1-1) και Βαλένθια εντός έδρας (2-2).
Εμένα εξακολουθούν να μην μου γεμίζουν το μάτι. Στο πρωτάθλημα πάνε χάλια, ενώ οι ομάδες που έπαιξαν ευρώπη δεν είναι και τίποτα τρελό. (δεν θέλω σχόλια για την ρόζενμποργκ :p )
la_villa
19/12/2008, 14:24
[αντιληψη la villa on]Mα ολες οι ομαδες 17 βαθμους εχουν....τι πρωτη και δευτερη και ογδοη; [/αντιληψη la villa off]
άμα δεν καταλαβαίνεις κάτι με χαρά μου να σε βοηθήσω ;)
αλλά προφανώς δεν σου άρεσε....
αντίληψη κλασσικού βάζελου...:wave2:
la_villa
19/12/2008, 14:28
πολύ καλή κλήρωση και για εμάς...ενταξει για τον Θίασο συνηθισμένα πράγματα η κλήρωση του...
αλλά για εμάς επιτέλους μια καλή...πιστεύω πιο πολύ εξαρτάται απο εμάς...θετικό ότι παίζουμε πρώτα εντός....
το μόνο κακό αν περάσουμε το ότι θα πέσουμε πάνω σε Μίλαν (λογικά)....και εκεί πλέον δύσκολα έως χλωμά....αλλά ΑΝ περάσεις Μίλαν (καλά λέμε τώρα,2 αγώνες όλα γίνονται) πας για όλα μετά
υ.γ κατα τ'άλλα έχουμε ακόμα 2,5 μήνες...μέχρι τότε...
peterTHErider
19/12/2008, 14:36
Βαθμολογία
1. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 35 17
2. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 35 17
3. ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 33 17
4. ΑΜΒΟΥΡΓΟ 33 17
7. ΣΑΛΚΕ 27 17
8. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 26 17
9. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 26 17
10. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 25 17
11. ΚΟΛΩΝΙΑ 22 17
13. ΑΝΟΒΕΡΟ 17 17
η Ξάνθη της Γερμανίας...μάλιστα...:lol:
Ομάδες Bθ Αγώνες Γκολ Εντός έδρας Γκολ Εκτός έδρας Γκολ
Π Ν Η Ι Κ Υ Ν Η Ι Κ Υ Ν Η Ι Κ Υ
Barcelona 38 15 12 2 1 46:9 6 2 0 28:5 6 0 1 18:4
Valencia 30 15 9 3 3 30:19 6 0 2 21:12 3 3 1 9:7
Sevilla 30 15 9 3 3 23:14 5 1 2 12:7 4 2 1 11:7
Villarreal 29 15 8 5 2 26:19 4 2 1 14:12 4 3 1 12:7
Atl.Madrid 27 15 8 3 4 35:21 6 0 2 21:5 2 3 2 14:16
Real Madrid 26 15 8 2 5 33:26 5 1 1 24:15 3 1 4 9:11
Inter 39 16 12 3 1 29:10 7 1 0 13:5 5 2 1 16:5
Juventus 33 16 10 3 3 27:12 6 1 1 18:6 4 2 2 9:6
Napoli 30 16 9 3 4 25:15 7 1 0 18:5 2 2 4 7:10
Milan 30 16 9 3 4 23:17 7 0 1 14:4 2 3 3 9:13
Fiorentina 29 16 9 2 5 24:14 6 2 0 14:4 3 0 5 10:10
Genoa 26 16 7 5 4 23:17 6 2 0 17:6 1 3 4 6:11
αντε γεια γαυρακια....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
αφιερωμενο la_villa....
peterTHErider
19/12/2008, 14:42
Lyon 35 18 10 5 3 22:12 6 3 0 16:6 4 2 3 6:6
Marseille 32 18 8 8 2 33:21 5 2 2 19:13 3 6 0 14:8
Bordeaux 32 18 9 5 4 27:16 6 3 0 17:6 3 2 4 10:10
Paris SG 32 18 10 2 6 22:15 6 0 2 10:5 4 2 4 12:10
Rennes 31 18 7 10 1 22:12 6 4 0 17:9 1 6 1 5:3
Toulouse 30 18 8 6 4 17:13 5 3 1 10:4 3 3 3 7:9
Lille 29 18 7 8 3 25:18 5 3 1 16:10 2 5 2 9:8
Nice 29 18 8 5 5 21:17 4 4 1 12:8 4 1 4 9:9
Lorient 26 18 7 5 6 24:21 3 3 3 8:7 4 2 3 16:14
Le Mans 24 18 7 3 8 24:26 4 1 4 9:9 3 2 4 15:17
Caen 23 18 5 8 5 23:20 4 3 2 13:7 1 5 3 10:13
Monaco 23 18 6 5 7 19:19 4 2 3 12:8 2 3 4 7:11
Nancy 22 18 5 7 6 15:17 3 6 1 9:6 2 1 5 6:11
Grenoble 22 18 5 7 6 11:16 2 3 3 2:5 3 4 3 9:11
Auxerre 20 18 5 5 8 14:17 3 4 3 8:6 2 1 5 6:11
Nantes 19 18 5 4 9 14:24 3 3 2 9:9 2 1 7 5:15
St.Etienne 16 18 5 1 12 13:28 4 0 5 8:12 1 1 7 5:16
Valenciennes 14 18 3 5 10 14:23 3 3 3 11:10 0 2 7 3:13
Sochaux 13 18 1 10 7 17:24 1 6 2 9:11 0 4 5 8:13
Le Havre 12 18 3 3 12 13:31 2 0 7 8:16 1 3 5 5:15
red
α ρε θρυλε....
σε τι ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕΣ...............
μια απο τις υποψηφιες για υποβιβασμο....
κια τολματε να μιλατε για κωλοφαρδια...
la_villa
19/12/2008, 14:44
ειπα και πιο πάνω...για Ευρώπη θα μπορείτε να μας μιλήσετε ΟΤΑΝ και ΑΝ κάνετε τέτοιες εμφανίσεις...
ακόμα είστε μικρούληδες....
πάτε στο παράρτημα το σάββατο ε...αυτό πάει να πει πολυμετοχικός...:lol: :lol: :lol:
la_villa
19/12/2008, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
κια τολματε να μιλατε για κωλοφαρδια...
κοίτα τι ομάδες απέφυγες πρώτα και μετά μιλάς...
και κοίτα τι αποτελέσματα πήρε απο Βαλένθια ...και μετά κοίτα που είναι κ η Βαλένθια στον πίνακα που έβαλες ;)
peterTHErider
19/12/2008, 14:46
ειπα και πιο πάνω...για Ευρώπη θα μπορείτε να μας μιλήσετε ΟΤΑΝ και ΑΝ κάνετε τέτοιες εμφανίσεις...
ακόμα είστε μικρούληδες....
πάτε στο παράρτημα το σάββατο ε...αυτό πάει να πει πολυμετοχικός...:lol: :lol: :lol:
ρε φιλε και εμεις στη βρεμη σε ενα ημιχρομο 3 γκολακια δεν πεταξαμε?????
τι μας λες τωρα???
πας καλα???
το ξεχνας ή δεν θες να το θυμασε?
κ μαλιστα ΕΚΤΟΣ εδρας,εκει π εσεις χεζεστε.....
la_villa
19/12/2008, 14:47
πόσο πήγαμε πέρσυ στην Βρέμη???για θύμισε μου????:lol: :lol:
άσε που έτσι όπως τα έβαλες γαμα τα...ένα απο σπόντα
το άλλο με κλειστά μάτια
το άλλο πήγαινε στο γάμο του καραγκιόζη
χεσε μέσα λέμε....κωμωδία είστε
peterTHErider
19/12/2008, 14:49
πόσο πήγαμε πέρσυ στην Βρέμη???για θύμισε μου????:lol: :lol:
τις εμφανισεις συγκρινω ρε προκατειλημενε γαυρε,
ανωτερη της δικιας σας χθες...
la_villa
19/12/2008, 14:50
ναι μάλιστα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι λέει το παράρτημα ρε...το ενημερώσατε να φορέσει τις ζαρτιέρες του....:lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=XYdGD_nDYmg&eurl=
peterTHErider
19/12/2008, 14:53
παραρτημα????
μηπως για αποτιναξει αυτη τη ρετσινια ο οφη τα δινει ολα εναντιον μας?
ξεχνας περυσι στο τελειωμα του πρωταθληματος που ημασταν πρωτοι μας εριξαν 4 γκολακια και ουσιαστικα χασαμε το πρωταθλημα???
α ρε προκατειλημενοι γαυροι...
la_villa
19/12/2008, 14:55
τεσπα στην ευρώπη καλή κλήρωση μας έκατσε και στους 2...
τώρα σε 2,5 μήνες έχουμε μέχρι τότε....να δούμε και σε τι κατάσταση θα ήμαστε τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοι....
απλά εσάς λόγω άλλων αντιπάλων που αποφύγατε θεωρέιτε πιο τυχερή...
εμας η ατυχία είναι ότι αν περάσεις πέφτεις σε Μίλαν (λογικά)
peterTHErider
19/12/2008, 15:00
καλη η παρεα σου la_villa αλλα παω προπονηση...
βλεπεις..μερικοι αντι μονο να μιλανε για ποδοσφαιρο παιζουν και σε ομαδα....
παλι θα σκοραρω την κυριακη....;) ;) :wave2:
la_villa
19/12/2008, 15:12
σωστός ...και εγώ ετοιμάζομαι για μπασκετάκι....:beer: :wave2:
καλό σκοράρισμα ...Ντιόγκο :lol: :lol: :wave2:
el_hymador
19/12/2008, 15:13
σωστός ...και εγώ ετοιμάζομαι για μπασκετάκι....:beer: :wave2:
καλό σκοράρισμα ...Ντιόγκο :lol: :lol: :wave2:
καλα χαμπουργκερ...Σχορτσιανιτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχουν τρελαθει απο την χαρα τους στην ισπανια με την τυχη τους να κληρωθουν με τους ευκολους του τσου λου.... :D
Ρεπορταζ..... http://statesseraopao.com
Akatanomastos
19/12/2008, 15:37
ρε μαγκες, αυτος ο αντενα ποσο αηδιαστικος μπορει να ναι?
τι παρουσιαση ειναι αυτη?
τι σχολια?
και ο αλλος ο αμπαλος ο αμανατιδης
η ομαδα μας
και η ομαδα μας.. αι γαμ... και συ και η ομαδα σας
ουτε το ματζικ τιβι ετσι..
ντροπη..
λιγο τσιπα..
δεν εχω ακουσει κανεναν στην νετ ή στο μεγκα να κανει ετσι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε μαγκες, αυτος ο αντενα ποσο αηδιαστικος μπορει να ναι?
τι παρουσιαση ειναι αυτη?
τι σχολια?
και ο αλλος ο αμπαλος ο αμανατιδης
η ομαδα μας
και η ομαδα μας.. αι γαμ... και συ και η ομαδα σας
ουτε το ματζικ τιβι ετσι..
ντροπη..
λιγο τσιπα..
δεν εχω ακουσει κανεναν στην νετ ή στο μεγκα να κανει ετσι..
Να δεις που θα βγαλεις και τα αντερα σου απο την αηδια αμα ακους καθε μερα αθλητικα στο star....