Σύνδεση

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

la_villa
06/01/2009, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΟΠΑΔΟΙ,........ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........

ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ..........ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΘΡΥΛΟΥ............!!!!!!!!

Καί κάθε χρόνο φυσικά φροντίζετε νά μάς δείχνετε,πόσο καταξιωμένοι

είστε...........ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...........μέ τίς λαμπρές

πορείες σας,πού άλλού μά έκεί πού λάμπει ή άλήθεια,

έκεί πού δέν έχει Σταυρίδηδες,Ζωγράφους,Βασσάρες,Παπαπέτρους....!!!

Έκεί πού τά μάτς δέν τελειώνουν στό 82ο λεπτό,...........

Έκεί πού δέν δίνονται πέναλτυ έξω άπό τήν περιοχή.........

Έκεί πού οί όμάδες χάνουν πού καί πού όταν δέν παίζουν..........

Έκεί πού ΣΑΣ.......ΓΑΜΙΣΑΝ..........μέ τό ...ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ........

ΡΟΜΠΕΡΤΟ...........ΜΟΝΑΚΟ.........ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ........

γιατί ξέρουν πόσο άξιόπιστους τίτλους κατακτήσατε.......

Έκεί πού ήρθε άντιπροσωπεία νά δεί........ΠΩΣ......κερδίζονται οί τίτλοι......!!!!

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...........ΕΥΡΩΠΗ...........ΕΥΡΩΠΗ..........ΕΥΡΩΠΗ............

:wave2:

και θέλεις να μου πεις ότι θέλεις ε΄συ πρωτάθλημα που ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΕΓΝΑ μια Ομόνοια????

η ο ΠΑΟ που επίσης τον ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΕΓΝΑ μια Ανόρθωση???

όπως καταλαβαίνεις ακόμα και με τα δικά σου μέτρα είμαι πολύ μπροστά....

από τι θυμάμαι τα ίδια έγραφες και πέρσυ για την ευρωπαική πορεία του Θρύλου όπως φέτος για τον παο...μιλάμε είσαι αντικειμενικός κ αξιόπιστος στα γραφόμενα σου

τα ίδια βλέπω γράφεις και φέτος για τις 5αρες και τις 4αρες του Θρύλου κ την μπαλάρα που παίζει στην ευρώπη...

συνέχισε το παραλήρημα σου...όπως καταλαβαίονεις δεν σε διάβασα όλο...δεν εχει καμιά αξία να το κάνω..

μέχρι να ξυπνήσετε και δειτε την πραγματικότητα θα είστε έτη πίσω ;)

keep klapsourising

y.g ποιότητα παναθηναικού κόσμου...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κάντε καμιά πορεία καλύτερα :lol: :lol: :lol:
"Με πρόστιμο 100.000 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στην αναμέτρηση της ομάδας με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο (21/12). Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με ποινή έδρας, καθότι ήταν υπότροποι μετά τα επεισόδια στον αντίστοιχο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Λάρισα (15/11), ωστόσο θεωρήθηκε πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε τελεσιδικήσει."
να μην πάμε ξανα και στο πόλο καλύτερα...

giobazolias
06/01/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ..... ΠΑΟΚ η δεν ξερω εγω τι ......ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ( 3 ) Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ ΗΡΑΚΛΗ.....

εσυ λοιπον με τη δικη σου λογικη ....................
πως μπορεις να θελεις να λεγεσαι ολυμπιιακος οταν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ μουφα πεναλτυ στο 90φευγα για να νικησεις μεσα στο Καραισκακι τον τελευταιο Θρασυβουλο????????????
Απ τον Εγροτελη εσυ περσι 3 δεν εφαγες?
και λοιπον????

Υπαρχουν πολλες παραμετροι στο ποδοσφαιρο που εσεις οι γαυροι αγνοειτε............
Νομιζετε οτι η γκελα του αντιπαλου με μικρομεσαια ομαδα σας δινει αλλοθι!!!!!
αλλοθι που για τους αλλους δεν υπαρχει μιας και η γκελα η δικια σας, 4 στις 5 φορες αποσωβιζεται απ τα δεκανικια του κορακα!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!

blackbusa
06/01/2009, 14:01
Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2006-2007

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71
2 ΑΕΚ 62
3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 54

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71-4=67
2 ΑΕΚ 62+5=67

ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ....

1 ΑΕΚ 67
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67

la_villa
06/01/2009, 14:02
:lol: :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παει αυτό ήταν....:lol: :lol: :lol: :bawl:

TROOPER
06/01/2009, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71-4=67
2 ΑΕΚ 62+5=67

1 ΑΕΚ 67
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67

γιατι ως γνωστον...η αεκ δεν πηρε ποτε ουτε 1 υπερ της σφυριγμα που της εδωσε βαθμους !!!!

ηλιθιοτητες...!

blackbusa
06/01/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι ως γνωστον...η αεκ δεν πηρε ποτε ουτε 1 υπερ της σφυριγμα που της εδωσε βαθμους !!!!

ηλιθιοτητες...!

εχει κερδισει βεβαιως....αλλα ως γνωστον ο γαυρος κερδιζει οσα σφυριγματα χρειαζεται....που ειναι πολλα παραπανω απο οσα εχουν παρει ολες οι ομαδες μαζι...μονο αυτο με τον Δουρο δεν εχω καταλαβει ακομα πως την πατησατε....:confused:

γαυροτητες...!!!

υ.γ. παμε για κανα ταβλι ρε???

:wave2: :wave2:

TROOPER
06/01/2009, 14:15
εχει κερδισει βεβαιως....αλλα ως γνωστον ο γαυρος κερδιζει οσα σφυριγματα χρειαζεται....που ειναι πολλα παραπανω απο οσα εχουν παρει ολες οι ομαδες μαζι...μονο αυτο με τον Δουρο δεν εχω καταλαβει ακομα πως την πατησατε....:confused:

γαυροτητες...!!!

υ.γ. παμε για κανα ταβλι ρε???

γι αυτο ρε παπαρα δε ξερετε μπαλα.αντι να δειτε τακτικες, να παρετε παικτες που σας κανουνε κλπ κλπ καθεστε και μετρατε σφυριγματα...χανουμιες....μια ζωη 3οι.

υ.γ.οχι.

giobazolias
06/01/2009, 14:24

Αυτο ο Δουρος ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙ αλλα του την επεσε ο παρατηρητης και του ειπε να μην το κανει γιατι δεν θα φυγουν ζωντανοι απ το γηπεδο!!!
ηταν βλεπεις μια ακριβως χρονια μετα τον Ευθυμιαδη!

irinia
06/01/2009, 15:57
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΟΣΦΠ.......!!!!

Τί κάθεστε καί λέτε τώρα...........πόσα πέναλτυ πήρε ή ΑΕΚ......ή

πόσα φάουλ κέρδισε ό ΠΑΟ........

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΛΙΣ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ.......

ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΓΟ.....!!!

Καί άν ποτέ τούς πλησίαζε ό ΠΑΟΚ θά βλέπατε τό έργο σέ έπανάληψη......

Βέβαια πέρσυ καί κανά 3-4 φορές τούς ξέφυγε λίγο ή κατάσταση..........

ΑΛΛΑ..........φέτος τους βλέπω άποφασισμένους νά μήν άφήσουν

τίποτε νά πέσει κάτω.........!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Σέ τελική άνάλυση άφού δέν τούς πειράζει αύτούς,γιατί νά μάς μέλει καί μάς......

Έμείς παίζουμε...........χάνουμε........κερδίζουμε.......έχουμε τή χαρά αύτή ,ζούμε

τήν άγωνία τού άγώνα.........

ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΡΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΛΕΠΤΟ ΜΕ 10.........

ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.........ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.......

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ...........ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ

ΣΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ...........!!!!

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ 92ο ΛΕΠΤΟ............ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΝ.....!!!!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ...............ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ...........!!!!!!!!

ΤΙ...............ΠΙΠΑ...............

Καί μάλιστα σέ δύο δόσεις......!!!!!

Άραγε ύπάρχει θεία δίκη.....???

johnnyestia
06/01/2009, 16:31
Εγώ χαίρομαι που δεν είμαι γαύρος και δεν χρειάζεται να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
06/01/2009, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Εγώ χαίρομαι που δεν είμαι γαύρος και δεν χρειάζεται να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα :rotflmao: :rotflmao:

εγω παλι χαιρομαι που ειμαι γαυρος και δεν δικαιολογω τπτ.

:lol: :lol: :lol:

STOYBI
06/01/2009, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ενω η δικη σου παστα ειναι του πρωταθλητη...:lol:

Που παρ ολες τις αθλιες εμφανισεις, καμαρωνεις για το εξωφθαλμα πεναλτι και τα υποστηριζεις κιολας ως καθαρες φασεις...που νομιζεις οτι εχεις την υπερομαδα, που θεωρεις τον Ντιογο αμεμπτου ηθικης παικτης...

κατι ελεγες για ξεφτυλα πριν απο λιγο...

οι διαφορες μας ειναι πολυ μεγαλες...

βλεπεις εχω τα φρυδια να παραδεχομαι οτι το πεναλτι στον αγωνα με την ΑΕΚ δεν υπηρξε ποτε, οτι η αγκωνια του Γκαρσια ηταν η πιο αθλια ενεργεια στον α΄γυρο, οτι η μπαλα στη πασα του Σαλπιγγιδη προς τον Ν' Ντοϊ περσι ειχε βγει εξω, οτι το πενλατι που καταλογισε ο Ευθυμιαδης στον Κωνσταντινου πριν χρονια ηταν οντως παραβαση και πολλα αλλα τα οποια αν ψαξεις τα post μου μπορει να τα βρεις...

βρες μου ενα δικο σου post οπου να παραδεχεσαι οτι αδικως δοθηκε ενα πεναλτι στην ομαδα σου ολα αυτα τα χρονια...βρες μου ενα δικο σου post οπου οχι μονο δεν παραδεχεσαι οτι καπου μπορει να εχεις ευνοηθει, αλλα δεν υποστηριζεις με θερμη σε βαθμο γελοιοτητας την εγκυροτητα της οποιας πετσινης αποφασης...

Περισι σε ειχα ρωτησει, αν θα πανηγυρισεις τον τιτλο και μου ειχε απαντησει πως δικαιως προστεθηκε στο παλμαρε σας, αλλα, οχι, δεν θα τον πανηγυρισεις με τον τροπο που σας δοθηκε....ανετρεξε λοιπον σε φετεινες συζητησεις για να δεις ποσο συνεπης εισαι στα λεγομενα σου...

Οποτε ασε τα περι παστας οπαδων, εκτειθεσαι ακομη περισσοτερο...

Δεν πανηγυρισα ποτε τον τροπο που ηρθε το περσυνο πρωταθλημα ( ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΡΕΣ ΕΝΑ....ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ....) Το μονο που υποστηριξα και υποστηριζω ειναι ο τροπος που απεκτησε η αεκ πολλους....Μα παραπολους περιεργους βαθμους στο τελος του πρωταθληματος και την ηττα που επρεπε να προελθει στο παιχνιδι με τον αρη απο το 90 λεπτο ημιχρονο ( με τα επεισοδια των οπαδων της....)

Δεν παιρνω ποτε θεση ( και μεχρι εκει ) στα οποια περιεργα πεναλτυ του ολυμπιακου.... Και αυτο το ξερεις (και παλι σε προκαλω.......) Υπαρχουν καποια πεναλτυ που δεν θα βρεις ποστ μου μεσα..) Και αυτο γιατι..... Οταν θα μαθετε τα δικαια πεναλτυ να μην τα βγαζετε ντε και καλα μουφα ( και ειναι πολλα αυτα ) το ξανασυζηταμε..

Και κοιταξε λοιπον ΚΑΠΟΤΕ να απαντησεις τις περιπτωσεις που βαζουμε χερια στην πλατη του επιθετικου χωρις να υπαρχει παραβαση γιατι το ξεχασες......Εσυ.... Που ξερεις μπαλα !!!

:smokin:

STOYBI
06/01/2009, 18:27
AMA BΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΙΤΛΟ.........ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ

Νομίζω πώς χτυπάς πρώτη θέση,πάει ό Πάντσο ........

τόν κατετρόπωσες....!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΟΠΑΔΟΙ,........ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........

ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ..........ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΘΡΥΛΟΥ............!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.........

ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ.......!!!!!

Καί κάθε χρόνο φυσικά φροντίζετε νά μάς δείχνετε,πόσο καταξιωμένοι

είστε...........ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...........μέ τίς λαμπρές

πορείες σας,πού άλλού μά έκεί πού λάμπει ή άλήθεια,

έκεί πού δέν έχει Σταυρίδηδες,Ζωγράφους,Βασσάρες,Παπαπέτρους....!!!

Έκεί πού τά μάτς δέν τελειώνουν στό 82ο λεπτό,...........

Έκεί πού δέν δίνονται πέναλτυ έξω άπό τήν περιοχή.........

Έκεί πού οί όμάδες χάνουν πού καί πού όταν δέν παίζουν..........

Έκεί πού ΣΑΣ.......ΓΑΜΙΣΑΝ..........μέ τό ...ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ........

ΡΟΜΠΕΡΤΟ...........ΜΟΝΑΚΟ.........ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ........

γιατί ξέρουν πόσο άξιόπιστους τίτλους κατακτήσατε.......

Έκεί πού ήρθε άντιπροσωπεία νά δεί........ΠΩΣ......κερδίζονται οί τίτλοι......!!!!

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...........ΕΥΡΩΠΗ...........ΕΥΡΩΠΗ..........ΕΥΡΩΠΗ............

Έκεί πού έπενδύετε,όλα αύτά τά μύρρια πού κάνουν τή διαφορά σας

άπό έμάς τούς ύπόλοιπους......!!!

ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.....??

ΓΙΟΥΒΕ.........ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ.............ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ...........ΜΑΚΑΜΠΗ... .........ΧΕΡΕΝΦΕΝ...........

καί φυσικά ή.........

ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ...........!!!!

ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ................άσε τούς άλλους νά λένε........ΖΗΛΕΥΟΥΝ

Άπλά μερικές φορές περνάνε κάτι μαύρες σκέψεις άπό τό μυαλό μου.........

Μά είναι δυνατόν ...........12 χρόνια νάσαι μόνιμα στούς 32 ,νά παίρνεις τό

χοντρό πακέττο,νά σέ πηγαίνουν μέ άναπηρικό καροτσάκι καί όταν έρχεται

ή ώρα νά παίξεις μιά φορά καί μέ τό ζόρι νά μπαίνεις στούς 8....???

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.........ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.........ΘΑΧΕ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.........???

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΧΡΗΜΑ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ

ΘΑΧΕ ΤΟΣΟ.............ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....!!!!

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.........ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ

ΝΑ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ............ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 32 ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΕΤΟΙΟ

ΠΑΠΑΡΙ...........ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....???

Όταν λοιπόν άγαπητοί γαύροι,πού τόσο σάς λιδώρησε ό Φέργκιουσον..........

άντιληφθείτε ποτέ αύτό πού είπε.........ό Άγγλος όταν άποκλείστηκε άπό τήν Πόρτο

στά νόκ-άουτ........ΟΤΙ........

ΓΙΑ ΝΑΧΩ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ .........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...........ΓΙΑ ΝΑΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ....!!!

καί όχι μαιμούδες άντιπάλους..........παράγκες,..........κοράκια.........CAS...........

καί ότι άλλο περιλαμβάνει τό ρεπερτόριο........πού μού κάνει τή ζωή εύκολη....

ΤΟΤΕ.............ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΕΤΕ.............

ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ..............ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....!!!!

Άλλά φαίνεται πώς κάποιος σάς ταίζει σαννό καί παράλληλα προτιμάει νάναι

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ........!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ..............ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ........!!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.............ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.............

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ............ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...............

ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.............

VIRTUAL.........REALITY.......!!!!!

Θάμαι λοιπόν Παναθηναικάρα..........μέ τή Βιγιαρεάλ..............καί θά εύχομαι

ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.........!!!!

Καί δέν πιστεύω πώς είμαι ό μόνος...............

BONNE ANNEE.............

Αγαπητε Τερενς..... Σου έχω ξαναγράψει και ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές που μου έδωσες. Είμαι η Μίνα,Καρκίνος, και ο σύζυγός μου Λέων. Είμαστε μαζί περίπου 10 χρόνια –6 σχέση,3 αρραβωνιασμένοι και ένα χρόνο παντρεμένοι-. Τα ζώδιά μας δεν ταιριάζουν αλλά εγώ θεωρώ ότι είμαστε αδερφές ψυχές. Το πρόβλημά μου είναι ότι στο κρεβάτι, αν έχουμε ανοιχτό το φως και με κοιτά στα μάτια, τα χάνω και δεν μπορώ να ενεργήσω όπως θέλω. Θα μου πεις τόσα χρόνια μαζί και ντρέπεσαι; Κι όμως Τι με συμβουλεύεις να κάνω. Θέλω να το συζητήσω αλλά κολλάω. Δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει και πολλές φορές κλείνει το φως για να με κάνει να νιώσω άνετα; Μίνα, Αθήνα

STOYBI
06/01/2009, 18:31
1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71-4=67
2 ΑΕΚ 62+5=67

1 ΑΕΚ 67
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67

Ενα παιχνιδι μας εδειξες....... Δυο νικες ηθελες να παρεις...????

STOYBI
06/01/2009, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εσυ λοιπον με τη δικη σου λογικη ....................
πως μπορεις να θελεις να λεγεσαι ολυμπιιακος οταν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ μουφα πεναλτυ στο 90φευγα για να νικησεις μεσα στο Καραισκακι τον τελευταιο Θρασυβουλο????????????
Απ τον Εγροτελη εσυ περσι 3 δεν εφαγες?
και λοιπον????

Υπαρχουν πολλες παραμετροι στο ποδοσφαιρο που εσεις οι γαυροι αγνοειτε............
Νομιζετε οτι η γκελα του αντιπαλου με μικρομεσαια ομαδα σας δινει αλλοθι!!!!!
αλλοθι που για τους αλλους δεν υπαρχει μιας και η γκελα η δικια σας, 4 στις 5 φορες αποσωβιζεται απ τα δεκανικια του κορακα!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!

Θες να συζητησουμε και μαζι το μουφα πεναλτυ με τον θρασυβουλο ( γιατι απο τον αλλο ακομα περιμενω απαντησεις...????)

Απο τον εργοτελη εφαγα και εγω τρια αλλα ρε φιλε....

ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑ.... ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ Χ , Ψ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.......

ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ......

Καποτε τα κανατε και εσεις αυτα.... Τοτε ... Που εφταιγε ΜΟΝΟ ο τζιγγερ...

Για θυμησου.......

la_villa
06/01/2009, 19:10
τι ψάχνεις ρε stoubi

έχουν χάσει την μπάλα οι καημένοι απο την κοροιδία που τρώνε απο τα αφεντικά

λέγαμε για τα χρέη του Θρύλου....

οκ γλιτωσε τι γλίτωσε ο Θρύλος τότε αλλά απο εκεί και πέρα είναι κομπλε

εσείς ρε αεκάκι που και σας χαρίστηκαν τα χρέη σε τι κατάσταση βρίσκεστε τώρα?πάλι με χρέη????και πάλι θα ζητατε ρυθμίσεις απο την πολιτεία???

τουλάχιστον σας χαρίζονται που σας χαρίζονται να έχει κάποιο νόημα...;)

el_hymador
06/01/2009, 19:24
Δεν πανηγυρισα ποτε τον τροπο που ηρθε το περσυνο πρωταθλημα ( ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΒΡΕΣ ΕΝΑ....ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ....) Το μονο που υποστηριξα και υποστηριζω ειναι ο τροπος που απεκτησε η αεκ πολλους....Μα παραπολους περιεργους βαθμους στο τελος του πρωταθληματος και την ηττα που επρεπε να προελθει στο παιχνιδι με τον αρη απο το 90 λεπτο ημιχρονο ( με τα επεισοδια των οπαδων της....)

Δεν παιρνω ποτε θεση ( και μεχρι εκει ) στα οποια περιεργα πεναλτυ του ολυμπιακου.... Και αυτο το ξερεις (και παλι σε προκαλω.......) Υπαρχουν καποια πεναλτυ που δεν θα βρεις ποστ μου μεσα..) Και αυτο γιατι..... Οταν θα μαθετε τα δικαια πεναλτυ να μην τα βγαζετε ντε και καλα μουφα ( και ειναι πολλα αυτα ) το ξανασυζηταμε..

Και κοιταξε λοιπον ΚΑΠΟΤΕ να απαντησεις τις περιπτωσεις που βαζουμε χερια στην πλατη του επιθετικου χωρις να υπαρχει παραβαση γιατι το ξεχασες......Εσυ.... Που ξερεις μπαλα !!!

Η θεση μου ειναι ιδια...

Αυτο το πεναλτυ δινεται μονο απο διορισμενους, χεσμενους η απλως μαλακες διαιτητες...αν η επαφη (και προσεξε μην αναφερεις σπρωξιμο...) των χεριων ενος αμυνομενου στην πλατη του επιτιθεμενου ειναι παραβαση, τοτε σε καθε τζαρτζαρισμα θα επρεπε οι κορακες να σφυρανε....

ποιους ακριβως κανονισμους επικαλεισαι;

εδω εσυ εβγαζες καθαρο τον Τοροσιδη οταν παρεμποδιζε τον Μαλαρτζ περισι...οποτε η δεν σκαμπαζεις γρι, η κανεις πως δεν σκαμπαζεις...

Και το οτι δεν παιρνεις θεση για τις αμφισβητουμενες φασεις της ομαδας σου δεν αποδεικνυει τιποτα...μαλλον αποδοχη σημαινει θα ελεγα...βγες και πες μια φορα "sorry μαλακια..."

εκτος και αν πιστευεις οτι επι 12 χρονια ολα τα σφυριγματα ηταν αντικειμενικα και σωστα...

εγω δεν θελω νικες με τετοιους τροπους, δεν γουσταρα να μας δωσουν το ριμαδι το πεναλτι με την ΑΕΚ και ας ειναι μια φαση η οποια για τα δεδομενα της super league οχι απλως δινεται (εδω δινουν αλλα και αλλα), αλλα ειναι καραμπινατη παραβαση αναλογως του ποια ομαδα το κερδιζει...πεναλτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ...δηλαδη μετα να εβγαινε να ελεγα τι; χανουμια σας γ@μισαμε; δεν μπορω, δεν μου παει, δεν θελω...

irinia
06/01/2009, 19:36
ΤΑΠΑΜΕ........ΡΕ ΜΑΤΑΝΤΟΡ.........

Γιά νά νοιώσεις αύτά πού λές........

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ..........

Ε.............ΑΥΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..........κι έσύ ψάχνεις τήν τσίπα..??

giobazolias
06/01/2009, 20:00
Θες να συζητησουμε και μαζι το μουφα πεναλτυ με τον θρασυβουλο ( γιατι απο τον αλλο ακομα περιμενω απαντησεις...????)

Απο τον εργοτελη εφαγα και εγω τρια αλλα ρε φιλε....

ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑ.... ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ Χ , Ψ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.......

ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ......

Καποτε τα κανατε και εσεις αυτα.... Τοτε ... Που εφταιγε ΜΟΝΟ ο τζιγγερ...

Για θυμησου.......

Μα εσυ δεν εχεις λογο να διαμαρτηρηθεις και να κλαψεις!!!!!

3/4 σφυριγματα εναντιον σου και αλλα 15 υπερ σου..............σε κανουν μαγκα!!!!
αντιθετα ο ΠΑΟ φετος εχει 15 εναντιον και 3/4 υπερ!!!

οσο για το Θρασυβουλο...............
αν αυτο ηταν πεναλτυ τοτε πρεπει να σφυριζονται 15 πεναλτυ σε καθε αγωνα!!!
Σε καθε στημενη φαση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μπορω να σου βρησκω 4 με 5 τετοια πεναλτυ οπου ο αμυντικος ερχετε σε επαφη με τον επιθετικο!!!!
Ειναι αστειο που εχετε την απαιτηση να δικαιολογησετε αυτη τη νικη|!!!

Δες το σπρωξιμο του Κοτσιου στο Ρουκαβινα ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ στον αγωνα με τη Λαρισα (στα πρωτα λεπτα του αγωνα) για να καταλαβεις ποιο πραγματικα ειναι το πεναλτυ απο σπρωξιμο!!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ..............αλλα δοθηκε αυτο του Ροκα στο Ντουντου απλα και μονο γιατι τον ακουμπησε και ενω ο Ντουντου ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ!!!!
Ο Ροκας απλα προσπαθησε να παρει θεση για να διακδικησει τη μπαλλα που ερχοταν απο σεντρα. Σηκωσε το χερι και ακουμπησε το Ντουντου χωρις ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ και παρακολουθωντας την τροχια της μπαλλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STOYBI
06/01/2009, 20:05
Η θεση μου ειναι ιδια...

Αυτο το πεναλτυ δινεται μονο απο διορισμενους, χεσμενους η απλως μαλακες διαιτητες...αν η επαφη (και προσεξε μην αναφερεις σπρωξιμο...) των χεριων ενος αμυνομενου στην πλατη του επιτιθεμενου ειναι παραβαση, τοτε σε καθε τζαρτζαρισμα θα επρεπε οι κορακες να σφυρανε....

ποιους ακριβως κανονισμους επικαλεισαι;

εδω εσυ εβγαζες καθαρο τον Τοροσιδη οταν παρεμποδιζε τον Μαλαρτζ περισι...οποτε η δεν σκαμπαζεις γρι, η κανεις πως δεν σκαμπαζεις...

Και το οτι δεν παιρνεις θεση για τις αμφισβητουμενες φασεις της ομαδας σου δεν αποδεικνυει τιποτα...μαλλον αποδοχη σημαινει θα ελεγα...βγες και πες μια φορα "sorry μαλακια..."

εκτος και αν πιστευεις οτι επι 12 χρονια ολα τα σφυριγματα ηταν αντικειμενικα και σωστα...

εγω δεν θελω νικες με τετοιους τροπους, δεν γουσταρα να μας δωσουν το ριμαδι το πεναλτι με την ΑΕΚ και ας ειναι μια φαση η οποια για τα δεδομενα της super league οχι απλως δινεται (εδω δινουν αλλα και αλλα), αλλα ειναι καραμπινατη παραβαση αναλογως του ποια ομαδα το κερδιζει...πεναλτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ...δηλαδη μετα να εβγαινε να ελεγα τι; χανουμια σας γ@μισαμε; δεν μπορω, δεν μου παει, δεν θελω...

Σπρωξιμο υπηρχε..... θελεις ... δεν θελεις.... Αλλο η τουμπα.... Σπρωξιμο υπηρχε !!

"sorry μαλακια..."..??? Ξερεις ποσα "sorry μαλακια..." πρεπει να ζητησετε εσεις που σκιζετε τα ρουχα σας οταν προσπαθειτε να κανετε το ασπρο ... Μαυρο.....?????

Εγω...

Εγω...

Εγω...

Δεν ειμαι χανουμι ... Δεν με αφορα......

Αν παιζαμε μεταξυ μας θα ελεγες αλλα..... Αρνεισου το αν μπορεις...???

STOYBI
06/01/2009, 20:13
ΤΑΠΑΜΕ........ΡΕ ΜΑΤΑΝΤΟΡ.........

Γιά νά νοιώσεις αύτά πού λές........

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ..........

Ε.............ΑΥΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..........κι έσύ ψάχνεις τήν τσίπα..??

Ετσι ειναι.... Καποιοι χανουν τα γιαουρτια......

Και καποιοι τους βρισκουν αυτα... Σε πλαστικο κασεδακι... Να μην πονεσει......

Δεν σε ρωταω φυσικα τι σημαινει τσιπα.....

Θα μου την μπερδεψεις και αυτη .....

Με μπουγατσες και γκαζοζες.....

idi
06/01/2009, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τι ψάχνεις ρε stoubi

έχουν χάσει την μπάλα οι καημένοι απο την κοροιδία που τρώνε απο τα αφεντικά

λέγαμε για τα χρέη του Θρύλου....

οκ γλιτωσε τι γλίτωσε ο Θρύλος τότε αλλά απο εκεί και πέρα είναι κομπλε

εσείς ρε αεκάκι που και σας χαρίστηκαν τα χρέη σε τι κατάσταση βρίσκεστε τώρα?πάλι με χρέη????και πάλι θα ζητατε ρυθμίσεις απο την πολιτεία???

τουλάχιστον σας χαρίζονται που σας χαρίζονται να έχει κάποιο νόημα...;)

δεν εγινε καμια ρυθμηση για την ΑΕΚ! το αρθρο44 ειναι νομος του κρατους για ΑΕ που προυπηρχε

για αλλη ομαδα εγινε "ρυθμιση" και ξερεις πολυ καλα ποια ειναι...

κατανταει σπαστικο αυτο που κανεις... νταξ εισαι ουρακοταγκος αλλα απανταμε στα ιδια και στα ιδια 2-3 χρονια τωρα και δεν εχεις παρει χαμπαρι...

αν δε ξερεις να διαβαζεις τουλαχιστον μη γραφεις οτι ναναι...

idi
06/01/2009, 20:22
στο έγραψε και ο trooper αλλά ας το συνεχίσουμε

μετα κατεβηκαν οι Νεφελίμ και είχατε 20ετή σύρραξη με τους Νεφελούμ η οποία οδήγησε σε πολιτιστικό μαρασμό τους 2 λαούς...

αλλά μετα κατεβεκαν και οι Thundercats και επωφελούμενοι απο την αποδυνάμωσει τον 2 (Νεφελίμ , Νεφελούμ μην ξεχνιόμαστε) επιβλήθηκαν ανετα και ο ΜαμΡα έσκασε απο το κακό του!!!

ρε την παλεύετε ???:lol: :lol: :lol:

πάντως στο πρώταθλημα δικαιολογίας ειστε χαλαρά πρώτοι....φέτος προσπαθουν λίγο τα βαζέλια να σας φτάσουν αλλά σας βλέπω να αλλάζετε επίπεδο άνετα
:lol: :lol: :lol: :lol:

φιλε μου αφου ξερεις και τα νεφελιμ στο πλανιτη των πιθηκων θα ησουν πρωθυπουργος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
06/01/2009, 20:26

Βαλτε της ομαδες σας να παιξουν μπαλα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

Υιοθετηση της κλαψιαρικης νοοτροπιας χρονων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...... ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΡΝΕΙ........

Γιατι.......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ..... ΠΑΟΚ η δεν ξερω εγω τι ......ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ( 3 ) Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ ΗΡΑΚΛΗ.....

η ομαδα σου παιζει μπαλα? α ναι μετα το 2-0 με τον πανιωνιο και με 2 γκολ οφφσαιντ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα τα ειπαμε... ηταν μεγαλη ευρωπαικη επιτυχια αυτο που κανατε.... 3οι στο ομιλο των 5 μετα απο αποκλεισμο απο την ανορθωση... ετσι το εγραψαν οι φυλλαδες σας ετσι το καταλαβατε στη ζουγκλα με τον ταρζαν

ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ :lol: :lol: :lol:

idi
06/01/2009, 20:29
μπα???

δεν βλέπω τπτ για την διαιτησία μας στην Κρήτη!!! +3
μπα δεν βλέπω πάλι τπτ για την διαιτησία του βάζελου στην Τούμπα (πεντακάθαρο πέναλτυ πάνω στον Μουσλίμοβιτς έγινε γαργάρα) +6
δεν βλέπω τπτ για την διατησία του βάζελου στην κρήτη... τουλάχιστον +7
η κόκκινη στον Μελίσση με το που μπήκε στο ντέρμπυ για αντιαθλητικό χτύπημα ....+10
κτλ κτλ

άρα μια χαρά είναι η βαθμολογία...που να θυμηθώ κι άλλα...

τι στα διάλα???
και βλέπω κάτι άλλες επινοήσεις τύπου πανιωνίου στο καραισκάκη!!!

κοιτα να δεις... + 3 σε ενα αγωνα που πηρες idi 1??? χμμμμ καινουριο κολπο του κοκκαλη αυτο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βαλε το θεωδοριδη να επεμβει και να τα βγαλει ολα στη φορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η διαιτησια ειναι γνωστο οτι ελεγχεται απο τον εκαστοτε προεδρο της ΑΕΚ.... τωρα που εφυγε ο Κιντης θα λεμε "κανελοπουλοτεχνειο"

idi
06/01/2009, 20:33
γι αυτο ρε παπαρα δε ξερετε μπαλα.αντι να δειτε τακτικες, να παρετε παικτες που σας κανουνε κλπ κλπ καθεστε και μετρατε σφυριγματα...χανουμιες....μια ζωη 3οι.

υ.γ.οχι.

τι να τους κανεις τους παιχτες αφου τα πρωταθληματα κερδιζονται με γκολ καθε τυχαιου Μητρογλου στο 93'...με αντιπαλο που παιζει με 10 παιχτες ( :lol: :lol: :lol: ) ενω εσυ επρεπε να παιζεις με 10.... και ενω παλι εχεις μαζεψει -2 βαθμους στο τελος του πρωταθληματος..... με στημενο παιχνιδι στη Ξανθη του πανοπουλου και 2 ακομα "φιλικα" στις τελευταιες 4 αγωνιστικες (με Λεβαδιακο και Ηρακλη που σας εκανε τη τιμη να συμετεχει στη φιεστα.....) ακομα και ετσι....

ματαιος κοσμος ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ...

ενας Θεοδοριδης σε εκφραζει μια χαρα... μεχρι εκει εισαι... αυτο που θελεις να βλεπεις.... εισαι και εσυ ενας ουρακοταγκος :smokin:

idi
06/01/2009, 20:38

περιεργους βαθμους η ΑΕΚ περσυ???? χα!!!

με 11 νικες εκτος εδρας σε ολο το πρωταθλημα... σου φανηκε περιεργο που κερδισε τον πεθαμενο παοκ????

και γιατι οχι που κερδισε και τα 4 παιχνιδια στη θεσαλονικη περσυ???

με την καλυτερη αμυνα και την καλυτερη επιθεση.... ειναι περιεργο που ειχε νικες προς το τελος...

εκει που η ομαδα σου "κλαταρε"....

περιεργο αγορι μου ηταν που ΕΣΕΙΣ ειχατε νικες στο τελος... με την ομαδα σου να σερνεται.....

στο παιχνιδι με τον ΑΡΗ μεσα στο ΟΑΚΑ ... χασαμε 2 βαθμους (1-1)..... ισως οι πιο συμαντικοι στο πρωταθλημα δε ξερω τι ενωεις... αν λες για το πρωτο παιχνιδι ... και ενα καπνογονο που επεσε στο βικελιδης... τι πα πω... εσεις με αυτα που κανουν οι ουρακοτακοι σας "μελη της παε" (μεχρι και ΦΟΝΟΥΣ!!!) επρεπε να παιζετε σε γηπεδα με χωμα στα τοπικα πρωταθληματα...

STOYBI
06/01/2009, 20:40
Σηκωσε το χερι και ακουμπησε το Ντουντου χωρις ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ και παρακολουθωντας την τροχια της μπαλλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ... Ενταξει.... Αφου ΘΕΛΕΙΣ απλα να τον ακουμπησε..... Τι να λεμε τωρα....??? :sick:

Απαντησε μου το αλλο αμα θελεις......

Αν υπηρχε σπρωξιμο ( μικρο-μεγαλο δεν εχει σημασια..) χωρις πτωση του λεττο....

Πεναλτυ.... Υπαρχει...??? :confused:

STOYBI
06/01/2009, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
η ομαδα σου παιζει μπαλα? α ναι μετα το 2-0 με τον πανιωνιο και με 2 γκολ οφφσαιντ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα τα ειπαμε... ηταν μεγαλυ ευρωπαικη επιτυχια αυτο που κανατε.... 3 οι στο ομιλο των 5 μετα απο αποκλεισμο απο την ανωρθωση... ετσι το εγραψαν οι φυλλαδες σας ετσι το καταλαβατε στη ζουγκλα με τον ταρζαν

ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ :lol: :lol: :lol:

Μην μιλατε για ευρωπη εσεις βρε ιντι......... :rolleyes:

( Ειναι και οι τσιπες που ελεγε ο αλλος παραπανω.... Ειναι και τα 8 χαρτια τρυπα μονο φετος στην αεκ που εχασε απο την ομονοια και συμφωνα με τον πρωην ...τον κοντο.. επαιξε μεγαλο ρολο σε αυτη... Αστο τωρα.. Τι ψαχνεις..??? )

idi
06/01/2009, 20:47
Μην μιλατε για ευρωπη εσεις βρε ιντι......... :rolleyes:

( Ειναι και οι τσιπες που ελεγε ο αλλος παραπανω.... Ειναι και τα 8 χαρτια τρυπα μονο φετος στην αεκ που εχασε απο την ομονοια και συμφωνα με τον πρωην ...τον κοντο.. επαιξε μεγαλο ρολο σε αυτη... Αστο τωρα.. Τι ψαχνεις..??? )

νταξ κατι μπορουμε να λεμε και εμεις για την ευρωπη ...

η φετινη μας πορεια (ντροπιαστκη φυσικα...) ειναι η κλασικη πορεια σας μεχρι πριν λιγα χρονια...

STOYBI
06/01/2009, 20:51
νταξ κατι μπορουμε να λεμε και εμεις για την ευρωπη ...

η φετινη μας πορεια (ντροπιαστκη φυσικα...) ειναι η κλασικη πορεια σας μεχρι πριν λιγα χρονια...

Ουεφα..??? :look:

Προκριματικα...???

Πριν λιγα χρονια...??? :look:

STOYBI
06/01/2009, 21:57
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

Καινουργια ηθη και εθιμα απο τον Τεν Κατω.... :lol:

<<< «Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τα πέναλτι;»! Παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την... ελλιπή αντίδραση τους «στις φάσεις των πέναλτι», έκανε ο Χενκ Τεν Κάτε, κατά τη διάρκεια της... επεισοδιακής προπόνησης της Δευτέρας (5/1). Μάλιστα, ο Ολλανδός κάλεσε την ομάδα (σ.σ. εννοώντας τη διοίκησε) «να φτιάξουμε δύο dvd, ένα με τα πέναλτι που δεν μας έχουν δώσει και ένα με τα πέναλτι που έχουν δώσει στους άλλους», ωστόσο, οι παίκτες του... θύμισαν ότι «το χουμε κάνει και στο παρελθόν αλλά δεν είχε αποτέλεσμα»!

Συνεχίζοντας, ο Τεν Κάτε είπε στους παίκτες του: «Γιατί δεν αντιδράτε στα πέναλτι; Δεν είναι δυνατόν να γίνονται δύο φάσεις και να μην αντιδράτε, θα έπρεπε να πηγαίνει όλη η ομάδα στον διαιτητή να διαμαρτύρεται. >>>

Την ωρα που ολοι οι προπονητες του κοσμου προσπαθουν να κρατανε την ομαδα σε μια ηρεμια σχετικα με τις αποφασεις των διαιτητων προσπαθωντας με αυτο τον τροπο να τους προφυλαξουν απο καρτες ο τεν κατω συμβουλευει ακριβως το αντιθετο....:rotflmao

Καποιος θα πρεπει να του πει ομως οτι θα πρεπει να παιξει και η ομαδα του λιγο μπαλα γιατι το κοτερο παει για αδιεξοδο.

Και πως να μην πηγαινει.... Οταν στα τεσσερα ντερμπυ που εχει δωσει φετος ο παο, στα τρια απο αυτα (με αεκ και ολυμπιακο) οι αντιπαλοι του παο εκαναν απο τις χειροτερες παρουσιες σε ντερμπυ..

Τοτε μας μενει μονο η διαιτησια.... Το dvd... Και η επιθεση ολης της ομαδας στον διαιτητη....

( Ειπα dvd :rotflmao: και θυμηθηκα προπερσυ....

Που ηρθαν στο καραισκακη στο τελος και εφαγαν την αδιαμαρτυρητη τριαρα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Ευχομαι σε ολους τους βαζελους και στην διοικηση τους το καλοκαιρι να μεινουν με το σκεπτικο οτι το μονο που ελειπε απο αυτη την ομαδα ειναι ......

Το πεναλτι !!!

kalgeorge
06/01/2009, 21:59

<<< «Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τα πέναλτι;»! Παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την... ελλιπή αντίδραση τους «στις φάσεις των πέναλτι», έκανε ο Χενκ Τεν Κάτε, κατά τη διάρκεια της... επεισοδιακής προπόνησης της Δευτέρας (5/1). Μάλιστα, ο Ολλανδός κάλεσε την ομάδα (σ.σ. εννοώντας τη διοίκησε) «να φτιάξουμε δύο dvd, ένα με τα πέναλτι που δεν μας έχουν δώσει και ένα με τα πέναλτι που έχουν δώσει στους άλλους», ωστόσο, οι παίκτες του... θύμισαν ότι «το χουμε κάνει και στο παρελθόν αλλά δεν είχε αποτέλεσμα»!

Συνεχίζοντας, ο Τεν Κάτε είπε στους παίκτες του: «Γιατί δεν αντιδράτε στα πέναλτι; Δεν είναι δυνατόν να γίνονται δύο φάσεις και να μην αντιδράτε, θα έπρεπε να πηγαίνει όλη η ομάδα στον διαιτητή να διαμαρτύρεται. >>>

Την ωρα που ολοι οι προπονητες του κοσμου προσπαθουν να κρατανε την ομαδα σε μια ηρεμια σχετικα με τις αποφασεις των διαιτητων προσπαθωντας με αυτο τον τροπο να τους προφυλαξουν απο καρτες ο τεν κατω συμβουλευει ακριβως το αντιθετο....:rotflmao

Καποιος θα πρεπει να του πει ομως οτι θα πρεπει να παιξει και η ομαδα του λιγο μπαλα γιατι το κοτερο παει για αδιεξοδο.

Και πως να μην πηγαινει.... Οταν στα τεσσερα ντερμπυ που εχει δωσει φετος ο παο, στα τρια απο αυτα (με αεκ και ολυμπιακο) οι αντιπαλοι του παο εκαναν απο τις χειροτερες παρουσιες σε ντερμπυ..

Τοτε μας μενει μονο η διαιτησια.... Το dvd... Και η επιθεση ολης της ομαδας στον διαιτητη....
:

:sad: :sad:

el_hymador
06/01/2009, 22:51
Σπρωξιμο υπηρχε..... θελεις ... δεν θελεις.... Αλλο η τουμπα.... Σπρωξιμο υπηρχε !!

"sorry μαλακια..."..??? Ξερεις ποσα "sorry μαλακια..." πρεπει να ζητησετε εσεις που σκιζετε τα ρουχα σας οταν προσπαθειτε να κανετε το ασπρο ... Μαυρο.....?????

Εγω...

Εγω...

Εγω...

Δεν ειμαι χανουμι ... Δεν με αφορα......

Αν παιζαμε μεταξυ μας θα ελεγες αλλα..... Αρνεισου το αν μπορεις...???

Στο εγραψα παλιοτερα, στο ξαναγραφω και τωρα, το μονο σπρωξιμο που υπηρξε στη φαση ηταν αυτο της διαιτησιας...αυτο ουτε στο μπασκετ δεν το δινουν φαουλ...

Πιστευε οτι θες, βγαλε δικες σου αποφασεις, κρουσε τα οπισθια σου στο πατωμα, πεναλτυ δεν ηταν ουτε με σφαιρες...μη σου πω οτι ενας παρατηρητικος διαιτητης θα εδινε και κιτρινη στο θεατρινο...αλλα τι να λεμε τωρα...

Για τα μεταξυ μας παιχνιδια και το τι θα δηλωνα, ανετρεξε στα post του περσινου αγωνα μεταξυ μας στο σαραϊ σας, για να διαπιστωσεις ποιος βγηκε πρωτος και ειπε οτι κακως μετρησε το γκολ του Παναθηναϊκου, αφου η μπαλα ειχε βγει εξω...

βλεπεις δεν ειμαι απο τους τυπους που απλως δεν σχολιαζω τις "περιεργες" φασεις...και αποψη και θεση εχω, ακομα και αν ειναι εις βαρος μου...

la_villa
07/01/2009, 00:02
φιλε μου αφου ξερεις και τα νεφελιμ στο πλανιτη των πιθηκων θα ησουν πρωθυπουργος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και εσύ η χανούμισσα πιθηκίνα φανταζομαι...:lol: :lol: :lol:

la_villa
07/01/2009, 00:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

που καταντάει ο άνθρωπος άμα πάει στον βάζελο...

εδώ στον αγώνα με το αεκακι φώναζε στους παίκτες του να μην παίξουν το fair-play σε τραυματισμό αντίπαλου ποδοσφαιριστή...!!!

τι να λέμε τώρα...

κατα φιλάθλους έτσι και κατά προπονητή....τι περιμένεις...

EVI
07/01/2009, 00:39
Ουεφα..??? :look:

Προκριματικα...???

Πριν λιγα χρονια...??? :look:

me to hmerologio ton aztekon :blush:

javrar6
07/01/2009, 01:10
Στο εγραψα παλιοτερα, στο ξαναγραφω και τωρα, το μονο σπρωξιμο που υπηρξε στη φαση ηταν αυτο της διαιτησιας...αυτο ουτε στο μπασκετ δεν το δινουν φαουλ...

Πιστευε οτι θες, βγαλε δικες σου αποφασεις, κρουσε τα οπισθια σου στο πατωμα, πεναλτυ δεν ηταν ουτε με σφαιρες...μη σου πω οτι ενας παρατηρητικος διαιτητης θα εδινε και κιτρινη στο θεατρινο...αλλα τι να λεμε τωρα...

Για τα μεταξυ μας παιχνιδια και το τι θα δηλωνα, ανετρεξε στα post του περσινου αγωνα μεταξυ μας στο σαραϊ σας, για να διαπιστωσεις ποιος βγηκε πρωτος και ειπε οτι κακως μετρησε το γκολ του Παναθηναϊκου, αφου η μπαλα ειχε βγει εξω...

βλεπεις δεν ειμαι απο τους τυπους που απλως δεν σχολιαζω τις "περιεργες" φασεις...και αποψη και θεση εχω, ακομα και αν ειναι εις βαρος μου...

Ρε φιλε μην το κουραζεις απλος ρωτα τους σε παρακαλω ποσοι διατητες εχουν παει πειθαρχικη
σε δικατους ματς και ποσα στους υπολοιπους.Α και ρωτα ειναι τυχαιο που η ομαδα που εχουν μετα στο προγραμμα τυχαινει να εχει ευνοηθει στο προηγουμενο ματς που παιζει εκτος εδρας????

la_villa
07/01/2009, 01:20
έλα stoubi να γελάσεις...

ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο...ξεφύγαν απο την εύνοια μας και απο το σφάξιμο τους (των 2)...εξελιχθήκαμε κι άλλο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
07/01/2009, 17:56
αντε τον πηραν χαμπαρι μεχρι και οι προεδροι....

χρησιμοποιησε ολο το υλικο που εχεις....ειπαν.

και επιτελους ο τζιωλης εφυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:)
αντε να παιρνουν σειρα και αλλοι

el_hymador
07/01/2009, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αντε τον πηραν χαμπαρι μεχρι και οι προεδροι....

χρησιμοποιησε ολο το υλικο που εχεις....ειπαν.

και επιτελους ο τζιωλης εφυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:)
αντε να παιρνουν σειρα και αλλοι

Παλι ο Τεν Κατε σου φταιει;

ρε γαμοτο.....basta!

εχε χαρη που ειμαι συντετριμμενος απο την φυγη του παικταρα κλασης Τζιολη, αλλιως θα ηθελα να μου εξηγησεις...

προς το παρον, πενθω...:sad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

giobazolias
07/01/2009, 19:39
Παλι ο Τεν Κατε σου φταιει;

ρε γαμοτο.....basta!

εχε χαρη που ειμαι συντετριμμενος απο την φυγη του παικταρα κλασης Τζιολη, αλλιως θα ηθελα να μου εξηγησεις...

προς το παρον, πενθω...:sad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tεραστια μεταγραφικη κινηση του ΠΑΟ...........η φυγη του Τζιωλη!!!!!

......................ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....................

το μονο κακο ειναι οτι εφυγε δανεικος και οχι με μεταγραφη και φοβαμαι μην την παθουμε οπως περσι με το Ματζιο που τον πηραν χαμπαρι τι παλτο ειναι και μας τον στειλαν πισω!!!

Μπραβο παντως στον Τεν Κατε αν πραγματικα ειναι αυτος που επελεξε να αφησει το Τζιωλη εκτος πλανων!!!!

Δεν ειναι μονο η μετριοτητα ως χαρακτηριστηκο του Τζιωλη............
Απαθεια, τουπε και διαθεση να παιξει για την παρτυ του ειναι στοιχεια που λειτουργουσαν αρνητικα για την ομαδα!!!!!

ΤΖΙΩΛΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!

STOYBI
07/01/2009, 20:20
:sad: :sad:

Παντως η διοικηση το εσωσε καπως τζωρτζη...... :winka:

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&tag=6112&pubid=1643663

TROOPER
07/01/2009, 20:26
Tεραστια μεταγραφικη κινηση του ΠΑΟ...........η φυγη του Τζιωλη!!!!!

θα βαλω τα κλαματα ρπμ !!!!!!

:sad: :sad: :sad: :sad:

STOYBI
07/01/2009, 20:35
θα βαλω τα κλαματα ρπμ !!!!!!

:sad: :sad: :sad: :sad:

Οχι τωρα ρε....... :(

κατσε να βγαλουν και το dvd... :lol: :lol:

kalgeorge
07/01/2009, 21:44
Παντως η διοικηση το εσωσε καπως τζωρτζη...... :winka:

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&tag=6112&pubid=1643663

e siga to swsimo re sy:lol:

el_hymador
08/01/2009, 00:40
...ο μονος που δεν υπεγραψε την ανακοινωση αυτη ειναι ο Π.Γιαννακοπουλος.

:D

κατα τα αλλα ο Ζονεφελντ ηταν ακριβος και ψαχνουμε κατι παικτες με -ιτς καταληξη στο επιθετο...

αλλα παντα θα φταιει ο Τεν Κατε, ετσι δεν ειναι ρε συ Γιωργο;

kalgeorge
08/01/2009, 07:25
...ο μονος που δεν υπεγραψε την ανακοινωση αυτη ειναι ο Π.Γιαννακοπουλος.

:D

κατα τα αλλα ο Ζονεφελντ ηταν ακριβος και ψαχνουμε κατι παικτες με -ιτς καταληξη στο επιθετο...

αλλα παντα θα φταιει ο Τεν Κατε, ετσι δεν ειναι ρε συ Γιωργο;

etsi einai re kwstaki

alla otan tah to katalaveis tha einai arga re gamwto

el_hymador
08/01/2009, 09:18
etsi einai re kwstaki

alla otan tah to katalaveis tha einai arga re gamwto

Ναι, αφου ο Αντωνιου τον παιζει και η διοικηση τον ακολουθει, τα φορτωνουμε στον Τεν Κατε...

Δεν μπρορουσαν να βρουν λεει ποιοτικους παικτες...:lol: :lol: :lol:

Αν εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ, εχεις κανεις σχεδιασμο, εχεις πλανο και σπρωχνεις φραγκα, δεν ψαχνεις τελευταια στιγμη απο το καλαθι των -αμπαλων- ευκαιριων...:wave2:

kalgeorge
08/01/2009, 09:32
Ναι, αφου ο Αντωνιου τον παιζει και η διοικηση τον ακολουθει, τα φορτωνουμε στον Τεν Κατε...

Δεν μπρορουσαν να βρουν λεει ποιοτικους παικτες...:lol: :lol: :lol:

Αν εισαι ΣΟΒΑΡΟΣ, εχεις κανεις σχεδιασμο, εχεις πλανο και σπρωχνεις φραγκα, δεν ψαχνεις τελευταια στιγμη απο το καλαθι των -αμπαλων- ευκαιριων...:wave2:

σωστος σε ολα αυτα.
αλλα.. ο τεν κατε επελεξε να κρατησει τον μαντζιο. (πες μου οτι εκανε καλα τωρα να με τρελανεις τελειως )

αυτος ζητησε τον παιχτουρα ζονεφελντ ( εχει να παιξει ουτε θυμαται απο ποτε, και ειναι κανονικα ΜΠΑΚ, και τον θελει γαι χαφ.

ΑΥΤΟΣ δηλωσε τον αυγουστο (μαζι με αντωνιου ) οτι ειμαστε οκ απο αμυνα, βαφτιζοντας τον βυντρα στοπερ. και το σαριεγκι αρκετο

el_hymador
08/01/2009, 10:05
σωστος σε ολα αυτα.
αλλα.. ο τεν κατε επελεξε να κρατησει τον μαντζιο. (πες μου οτι εκανε καλα τωρα να με τρελανεις τελειως )

αυτος ζητησε τον παιχτουρα ζονεφελντ ( εχει να παιξει ουτε θυμαται απο ποτε, και ειναι κανονικα ΜΠΑΚ, και τον θελει γαι χαφ.

ΑΥΤΟΣ δηλωσε τον αυγουστο (μαζι με αντωνιου ) οτι ειμαστε οκ απο αμυνα, βαφτιζοντας τον βυντρα στοπερ. και το σαριεγκι αρκετο

Τον Kλεϊτον ποιος τον εφερε;

Τους Σπυροπουλο - Μελισση;

Τον Σοουζα;

Ο Ολλανδος δεν εχει φερει κανενα παικτη! Ηρθε και βρηκε μια κατασταση, ενω του φορτωναν συνεχεια νεους παικτες χωρις κανενα πλανο...

Για πες μου ποιον αλλα επιθετικο ειχαμε; Τον μυτογκα;...χιλιες φορες Μαντζιο

Κατσε να ερθει ο Ζονεφελντ (προσωπικα πιστευω οτι δεν...) και αν δεν παιζει μετα κανε την κριτικη σου...

kalgeorge
08/01/2009, 10:28
Τον Kλεϊτον ποιος τον εφερε;

Τους Σπυροπουλο - Μελισση;

Τον Σοουζα;

Ο Ολλανδος δεν εχει φερει κανενα παικτη! Ηρθε και βρηκε μια κατασταση, ενω του φορτωναν συνεχεια νεους παικτες χωρις κανενα πλανο...

Για πες μου ποιον αλλα επιθετικο ειχαμε; Τον μυτογκα;...χιλιες φορες Μαντζιο

Κατσε να ερθει ο Ζονεφελντ (προσωπικα πιστευω οτι δεν...) και αν δεν παιζει μετα κανε την κριτικη σου...

θα σου πω κατι και θα το θυμηθεις οταν τον δεις στο εξωτερικο παλι.
ο σοουζα ειναι πολυ καλος παιχτης.
δεν πηρε ευκαιριες καθολου.
τωρα αν εσυ απο οποιονδηποτε προτιμας τον μαντζιο......οκ

οσο για τις μεταγραφες που προανεφερες δεν κολλαει πουθενα.
ασε που και ο κλευτον και ο σπυροπουλος ειναι απο τις καλυτερες μεταγρφες τα τελευταια χρονια, σε σχεση με αυτα που ειχες.

μεχρι και τον στοπερ μελιση τον βαφτισε μπακ.
τον ματος που πληρωσες τοοοοοοοοσα να τον κρατησεις τον βαζει στα οικογενειακα διπλα

αστο μην τα παρουμε παλι απο την αρχη.

ο ανθρωπος κανει πολλες βλακιες. μπορει να ειναι προπονηταρα οπως λες εσύ, αλλα με τοσες βλακιες μαζεμενες χανει το ¨δικιο¨ του.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ....αν αυτα τα εκανε περυσι.....θα ειχες παει να τον λυντσαρεις με τις μαλακιες που κανει.

αλλα εχετε φαει το παραμυθι φετος και ολα καλα.

el_hymador
08/01/2009, 10:43
θα σου πω κατι και θα το θυμηθεις οταν τον δεις στο εξωτερικο παλι.
ο σοουζα ειναι πολυ καλος παιχτης.
δεν πηρε ευκαιριες καθολου.
τωρα αν εσυ απο οποιονδηποτε προτιμας τον μαντζιο......οκ

οσο για τις μεταγραφες που προανεφερες δεν κολλαει πουθενα.
ασε που και ο κλευτον και ο σπυροπουλος ειναι απο τις καλυτερες μεταγρφες τα τελευταια χρονια, σε σχεση με αυτα που ειχες.

μεχρι και τον στοπερ μελιση τον βαφτισε μπακ.
τον ματος που πληρωσες τοοοοοοοοσα να τον κρατησεις τον βαζει στα οικογενειακα διπλα

αστο μην τα παρουμε παλι απο την αρχη.

ο ανθρωπος κανει πολλες βλακιες. μπορει να ειναι προπονηταρα οπως λες εσύ, αλλα με τοσες βλακιες μαζεμενες χανει το ¨δικιο¨ του.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ....αν αυτα τα εκανε περυσι.....θα ειχες παει να τον λυντσαρεις με τις μαλακιες που κανει.

αλλα εχετε φαει το παραμυθι φετος και ολα καλα.

Καλα ασε το τι πληρωσαμε, γιατι οσο σκεφτομαι οτι για τον Μελισση δωσαμε 2 μυρια...

Τωρα σε οτι αφορα στις αλλαγες θεσεων, σε χαλει που ο Γκαμπριελ παιζει στην θεση που παιζει τωρα; μην μου αναφερθεις στο παιχνιδι με την ΑΕΚ οπου δεν ειχε την αναμενομενη αποδοση...συνολικα μιλαμε...

Για τον Ματος τι να λεμε τωρα...το παλικαρι ξερει μπαλα, ειναι μαχητικος, εχει σουτ, αλλα αμα δεν θελει να παιξει ειναι μαυρα χαλια...ευκαιριες πηρε και αυτος....ευκαιριες πηραν ολοι...Ιβανσιτς, Μουν, Νινης....πες μου σε ποια φετεινα παιχνιδια εμεινες ικανοποιημενος με την αποδοση τους...

η μονη μου ενσταση ειναι Ο ρουκαβινα, αλλα το εχω ξαναεπει, η ομαδα στηνεται με γνωμονα και τις ανασταλτικες ικανοτητες ολων των παικτων, για τους γνωστους λογους

idi
08/01/2009, 10:50
http://www.sport-fm.gr/article/160184

kalgeorge
08/01/2009, 10:59
Καλα ασε το τι πληρωσαμε, γιατι οσο σκεφτομαι οτι για τον Μελισση δωσαμε 2 μυρια...

Τωρα σε οτι αφορα στις αλλαγες θεσεων, σε χαλει που ο Γκαμπριελ παιζει στην θεση που παιζει τωρα; μην μου αναφερθεις στο παιχνιδι με την ΑΕΚ οπου δεν ειχε την αναμενομενη αποδοση...συνολικα μιλαμε...

Για τον Ματος τι να λεμε τωρα...το παλικαρι ξερει μπαλα, ειναι μαχητικος, εχει σουτ, αλλα αμα δεν θελει να παιξει ειναι μαυρα χαλια...ευκαιριες πηρε και αυτος....ευκαιριες πηραν ολοι...Ιβανσιτς, Μουν, Νινης....πες μου σε ποια φετεινα παιχνιδια εμεινες ικανοποιημενος με την αποδοση τους...

η μονη μου ενσταση ειναι Ο ρουκαβινα, αλλα το εχω ξαναεπει, η ομαδα στηνεται με γνωμονα και τις ανασταλτικες ικανοτητες ολων των παικτων, για τους γνωστους λογους

kωστα καπου δεν τα ξερεις καλα...
με χαλαει που αλλαζει θεσεις, ναι
που παιζει στοπερ ο βυντρα.
που ο σιμαο εναι χαφ και μεχρινα το παρει χαμπαρι τον εβαζε στοπερ και χαναμε τα αυγα και τα πασχαλια.
κλπ κλπ κλπ

αλλα φιλε μου, νινης και ιβανσιτς ΣΥΝΟΛΙΚΑ να εχουν παιξει το πολυ 5 αγωνες.
αν αυτο εσυ το εννοεις δοθηκαν ευκαιριες.....................οκ.

ο ματος πηρε 2 ευκαιριες μονο.
και επειδη δεν πηγε καλα πρεπει να βγει; δεν εχει αλλη ευκαιρια; και δεν μιλαω για τον ματος συγκεκριμενα, αλλα γενικα;
ο χριστοδουλοπουλος εχει παρει ευκαιριες; δηλαδη ΤΟΣΟ καλυτερος ειναι ο καραγκουνης;

ο ρουκαβινα;; ημαρτον πια.

ο κλευτον;

ο ιβανσιτς; ( δεν ειναι παιχτουρα, αλλα μια γαμιμενη σεντρα και μια τριπλα ξερει να την κανει)

νινης;;

αστο τι να πιασω και τι να αφησω.....

ο μελισης πηρε ευκαιριες;;;
τοσο παικταραδες ειναι δηλαδη οι βυντρα, σαριεγκι;
εχεις καταλαβει οτι παρακαλας να· αποδιδει καλα ο γκουμας που μεχρι περυσι ηταν 4η αλλαγη;

ελα μην τα λεω παλι, τα εχω βαρεθει

giobazolias
08/01/2009, 12:47
ο Τεν Κατε ειναι καλος προπονητης........για να προπονει και να πειθαρχει τους παικτες και να φτιαχνει πλανο τακτικης για καθε αγωνα!
Ακομα και στους αγωνες του πρωταθληματος που κατεβαζε λαθος την ομαδα 3 αμυντικα χαφ η 3 σεντερ μπακ με μικρομεσαιους, εχει την αιτιολογια οτι δεν εμπειστευοταν την αμυνα!

ΟΜΩΣ............. δεν ειναι καλος διαχειρηστης του εμψυχου δυναμικου!

irinia
08/01/2009, 17:15
ΟΤΑΝ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ

ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...........

Καί όχι στά δεύτερα τής Μπάρτσα..........τότε ίσως νάχει φάει καί σέντρα

άπό τόν ΠΑΟ......

Άν καί πιστεύω ότι μόλις σιγουρευτούν.........ότι έχασαν τό πλοίο

τής γραμμής στό κόττερο.......

Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ.............θά φάει παπούτσι...........

πρίν τελειώσει ή χρονιά...........

Ή Εύρώπη τόν έσωσε,ή παράδοση πού έχει ό ΠΑΟ στήν Εύρώπη καί ή καλή

πορεία στό C.L.............!!!!!!!

ή καλή Εύρωπαική του πορεία......

Άν καί έκεί άπ'ότι θυμάστε ........ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........γιά νά σάς

στείλει άπατους.........

ΣΙΜΑΟ...........έναντίον.........ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ........!!!!

Μέχρι καί ό Γκούμας έκραξε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

johnnyestia
08/01/2009, 17:34
H αμπαλοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.

Ας πούμε ότι ο 10Κ δεν κάνει σωστές επιλογές. Σε ποιό φετινό αγώνα πλήν της Κύπρου ο ΠΑΟ εμφανίστηκε κατώτερος του αντιπάλου του και έχασε δίκαια με ποδοσφαιρικά κριτήρια?

giobazolias
08/01/2009, 17:42
20ος ο ΠΑΟ
36ος ο ΟΣΦΠ

http://www.sport24.gr/html/ent/266/ent.269266.asp

el_hymador
08/01/2009, 17:48
20ος ο ΠΑΟ
36ος ο ΟΣΦΠ

-16 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

javrar6
08/01/2009, 18:39
ρε παιδια τι σκατα εκανε ο ροτσα στην αργεντινη 3 μηνες????
και γιατι αφου ο κατε θελει αριστερο χαφ δεν παιρνουμε κανα αριστερο μπακ απο την βραζιλια????
αν κρινουμε απο τον γκαμπριελ μια χαρα θα μας ερθει,......
τελος το τμημα σκαουτινγκ του παναθηναικου ειναι για τα μπαζα.....

irinia
08/01/2009, 19:07

Ας πούμε ότι ο 10Κ δεν κάνει σωστές επιλογές. Σε ποιό φετινό αγώνα πλήν της Κύπρου ο ΠΑΟ εμφανίστηκε κατώτερος του αντιπάλου του και έχασε δίκαια με ποδοσφαιρικά κριτήρια?

EΡΓΟΤΕΛΗ............ΗΡΑΚΛΗ............ΑΣΤΕΡΑ............ΙΝΤΕΡ.......!!!!

Πές μας τώρα ,πώς καθορίζεται τό.......ΑΝΩΤΕΡΟΣ.......καί......ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ

Καί ποιά είναι τά ποδοσφαιρικά κριτήρια.....???

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ........δηλαδή........ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....???

ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕ ΣΤΟ 0-0 .........

θά ήσασταν καλύτεροι....???

Όταν όμως τόν κράζει τό σέντερ μπάκ του.........γιατί ό μαλάκας

έβαλε τό άμυντικό χάφ πού είναι 1,65 νά μαρκάρει μάν-τού-μάν

τόν δίμετρο καί νά ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ....

Ε...........ΤΟΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ....!!!!

Όταν παίζει μέ 3 κεντρικούς άμυντικούς μέ Ήρακλή.........

ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ .........ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ.......

Ε...........ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ......!!!!!

Βαριέμαι νά γράψω άλλα.........ό άνθρωπος ποτέ δέν έκατσε

σέ πάγκο σοβαρής όμάδας........πάντα στά δεύτερα ήτανε

μόνο όταν πέθαινε κανένας,τότε τόν άντικαθιστούσε....!!!!

ΚΙ ΑΜΑ ΔΕ ΦΑΕΙ ............ΣΕΝΤΡΑ..........ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Η ΕΥΡΩΠΗ..........

ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ VARADERO ΜΟΥ............έτσι κι άλλιώς δέ βλέπω

νά πουλιέται........

Φιλάκια κύριε..............ΕΝ-ΜΠΑΛΛΕ.....!!!!

υγ. Τελικά ποιός έπαιξε πιό άμυντικά μέ ΠΑΟ στό ΟΑΚΑ.........
Ή ΑΕΚ..........ή ό ΟΣΦΠ....???

el_hymador
08/01/2009, 19:35
Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος μεταμορφωσε τον Παναθηναϊκο απο ενα αρτηριοσκληρωτικο αργοκινητο συνολο που επαιζε με γιομες σε μια γρηγορη ομαδα με πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας...

και ολα αυτα με το εμψυχο δυναμικο της προηγουμενης χρονιας και τις παντελως ατυχεις επιλογες του Κωστακη του Αντωνιου...

ακουγεται οτι οι σχεσεις του με τους παικτες δεν ειναι οι καλυτερες...εγω χαιρομαι να ακουω κατι τετοιο γιατι γνωριζουμε ολοι ποια ειναι η νοοτροπια των ελληνων παικτων την οποια φυσικα και μεταδιδουν και στους ξενους...

αμα τους εχει ξεκολιασει στη προπονηση, αμα τους ζηταει να αποδιδουν το 110% σε καθε παιχνιδι, ειναι σιγουρο πως εχουν στραβωσει με την παρτη του.

Μακαρι να τον κρατησουν αλλη μια χρονια και μακαρι να παρουμε αυτους που ζηταει...μετα μπορουμε να κανουμε οσες κρισεις θελουμε.

kalgeorge
08/01/2009, 21:59

σε ποια φανηκε ανωτερος;;;
αν εξαιρεσεις το παιχνιδι με την καβαλα στο κυπελλο, οπου και εκει αν ειχαν ευστοχησει στις 2 πρωτες κλασικες ευκαιριες οι καβαλιωτες, ακομα θα τρεχαμε.

τερενς....+1000
δεν εχει παρει χαμπαρι που βρισκεται ακομα και πειραματιζεται.

kalgeorge
08/01/2009, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
ρε παιδια τι σκατα εκανε ο ροτσα στην αργεντινη 3 μηνες????
και γιατι αφου ο κατε θελει αριστερο χαφ δεν παιρνουμε κανα αριστερο μπακ απο την βραζιλια????
αν κρινουμε απο τον γκαμπριελ μια χαρα θα μας ερθει,......
τελος το τμημα σκαουτινγκ του παναθηναικου ειναι για τα μπαζα.....

ο ροτσα φιλε μου ειχε βρει 3 παικταραδες, και ειχε κανονισει και με τα κονε που εχει να τους παρουμε σε καλες τιμες...

αλλα τον εγραψαν κανονικα

kalgeorge
08/01/2009, 22:02
Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος μεταμορφωσε τον Παναθηναϊκο απο ενα αρτηριοσκληρωτικο αργοκινητο συνολο που επαιζε με γιομες σε μια γρηγορη ομαδα με πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας...

και ολα αυτα με το εμψυχο δυναμικο της προηγουμενης χρονιας και τις παντελως ατυχεις επιλογες του Κωστακη του Αντωνιου...

ακουγεται οτι οι σχεσεις του με τους παικτες δεν ειναι οι καλυτερες...εγω χαιρομαι να ακουω κατι τετοιο γιατι γνωριζουμε ολοι ποια ειναι η νοοτροπια των ελληνων παικτων την οποια φυσικα και μεταδιδουν και στους ξενους...

αμα τους εχει ξεκολιασει στη προπονηση, αμα τους ζηταει να αποδιδουν το 110% σε καθε παιχνιδι, ειναι σιγουρο πως εχουν στραβωσει με την παρτη του.

Μακαρι να τον κρατησουν αλλη μια χρονια και μακαρι να παρουμε αυτους που ζηταει...μετα μπορουμε να κανουμε οσες κρισεις θελουμε.

δηλαδη εσυ θες να μας πεισεις οτι τωρα ο παναθηναικος παιζει μπαλα, χαιρεσαι που το βλεπεις δηλαδη εσυ, και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με γιομες;;;;;

οοοοοκκκ.....

Gia
08/01/2009, 22:51
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85817

Χουνέρι εκ των έσω για Τεν Κάτε

giobazolias
08/01/2009, 22:57
Το ελαφρυντικο για τον Τεν Κατε ειναι οτι εχει προβληματικο ροστερ με σοβαρα κενα στην αμυνα!
Αυτο το εχει καταλαβει και δεν μπορει να παιξει το επιθετικο ποδοσφαιρο που αυτος γνωριζει!!!

Επισης δεν πρεπει να παραβλεπουμε οτι φετος η ομαδα εχει την καλυτερη κυκλοφορια της μπαλλας στην Ελλαδα και αυτο χρεωνεται κυριως σε αυτον και το ειδος των προπονησεων του!

Εκει που ομως που εχει αποτυχει πληρως, ειναι οι αντιπαλες κλειστες αμυνες των μικρομεσαιων!!!
Στους αγωνες με αντιπαλους που κλεινονται θα επρεπε να εχει καταλαβει οτι η χρησημοποιηση τουλαχιστων 2 εκ των Ιβανσιτς Νινη, Κλειτον ειναι Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η.............και οχι ο Γκαμπριελ!!
Σε αυτους τους αγωνες ο Καραγκουνης θα επρεπε να μενει παντα εξω και να παιζει μονο σε ντερμπυ και δυσκολους ευρωπαικους αγωνες που ταλαιπωρει τη μπαλλα και διακοπτει το ρυθμο του αντιπαλου! Σε αυτους τους αγωνες και μονο θα επρεπε να παιζει και ο Γκαμπριελ (ως δεξι χαφ αντι του Νινη) λογο της ποιοτητας και της ταχυτητας του που μπορει να βγαλει την ομαδα στην αντεπιθεση!
Με τους μικρομεσαιους ο Γκαμπριελ θα μπορουσε να παιζει ως δεξι μπακ παρολο που δεν πρεπει να ειναι η φυσικη του θεση αυτη, ασχετα αν μας τον πουλησαν ως δεξι μπακ!

Λαθος που δεν κρατησε τον Εντοι που ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απ το ΜΑΛΑΚΑ το Ματζιο!
Αν χαθει ο Εντοι............θα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια!!!
Λαθος που δε δινει χρονο στον Ματτος ξεκουραζοντας το Σιλβα η αφηνοντας που και που εξω τον πολυ καλο κατα τ αλλα Σιμαο!

υ.γ. ΟΚ Gia..........επανορθωσα! :lol: :wave2:

Gia
08/01/2009, 23:04
cool συναδελφε, αστειευομαι...:beer: :wave2:

la_villa
08/01/2009, 23:04
20ος ο ΠΑΟ
36ος ο ΟΣΦΠ

ρΕ που πάνε και τα βρίσκουν...

είδες και τα υπόλοιπα

35. Μίλαν
39.Αρσεναλ
44. Λα Κορούνια , Βέρντερ
49 Ρεάλ Μαδρίτης
53. Σεβίλλη

και τελευταία

205 . Ραπιντ Βουκουρεστίου

la_villa
08/01/2009, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85817

Χουνέρι εκ των έσω για Τεν Κάτε

μην κάνετε λέει καμιά παπαριά και διώξετε τον τέντα....(λες και θα την πηδήξουμε εμείς τεσπα...)

ας την πάρει στις προπονήσεις να δεις πως θα τρέχουν όλοι..

el_hymador
08/01/2009, 23:33
μην κάνετε λέει καμιά παπαριά και διώξετε τον τέντα....(λες και θα την πηδήξουμε εμείς τεσπα...)

ας την πάρει στις προπονήσεις να δεις πως θα τρέχουν όλοι..

Για να δουμε και τον κορη του Βαλβερδε ρε!

Μονο την μυτογκα να εχει κληρονομησει απο τον μαμπα της θα μοιαζει σαν ιστιο απο trimaran σκαφος με make-up

α ρε Παναθα παντου μπροστα εισαι!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

la_villa
09/01/2009, 00:44
Για να δουμε και τον κορη του Βαλβερδε ρε!

Μονο την μυτογκα να εχει κληρονομησει απο τον μαμπα της θα μοιαζει σαν ιστιο απο trimaran σκαφος με make-up

α ρε Παναθα παντου μπροστα εισαι!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μωρε μακάρι να έχεις και αυτός παρόμοια...(όχι ότι αυτουνού θα την πηδήξουμε αλλά λέμε τώρα...)

αλλα φαντάσου θα είναι ισπανίδα ;)

υ.γ μεγάλη γάτα ο σώκρατες
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/226534.html

Gandalf dr685sm
09/01/2009, 08:27
Πάνε και τα μεγαλόπνοα σχέδια ... χωρίς γήπεδο.. με φιλάθλους πλέον παντελώς απογοητευμένους και χωρίς καμία ελπίδα για τίποτα, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η ΑΕΚ πλέον

1) Μείνει εκτός playoff.
2) Χάσει παίκτες που χρειάζεται (βλ. Σάχα, Μπλάνκο, Εντινιο κοκ )
3) Παλεύει πλέον για τις μεσαίες θέσεις της λίγκας.

Η λίμνη ξεράθηκε... έγινε βούρκος... και τώρα Σαχάρα ... και κάποιοι μέσα σε αυτή την έρημο , πίνουν άμμο ξεγελασμένοι απο την οφθαλμαπάτη που την δείχνει για νερό.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7713&pubid=1645318
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7713&pubid=1645321

Ας πουλήσουν---ας χαρίσουν....δεν ξέρω τι θα κάνουν, αλλά βλέπω να αναβιώνουν πολύ άσχημες σκηνές... και έχουν ακριβύνει και γιαούρτια και κορνέδες και μάλλον θα τους πάρουν με τις πέτρες πλέον.

Gandalf

idi
09/01/2009, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πάνε και τα μεγαλόπνοα σχέδια ... χωρίς γήπεδο.. με φιλάθλους πλέον παντελώς απογοητευμένους και χωρίς καμία ελπίδα για τίποτα, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η ΑΕΚ πλέον

1) Μείνει εκτός playoff.
2) Χάσει παίκτες που χρειάζεται (βλ. Σάχα, Μπλάνκο, Εντινιο κοκ )
3) Παλεύει πλέον για τις μεσαίες θέσεις της λίγκας.

Η λίμνη ξεράθηκε... έγινε βούρκος... και τώρα Σαχάρα ... και κάποιοι μέσα σε αυτή την έρημο , πίνουν άμμο ξεγελασμένοι απο την οφθαλμαπάτη που την δείχνει για νερό.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7713&pubid=1645318
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7713&pubid=1645321

Ας πουλήσουν---ας χαρίσουν....δεν ξέρω τι θα κάνουν, αλλά βλέπω να αναβιώνουν πολύ άσχημες σκηνές... και έχουν ακριβύνει και γιαούρτια και κορνέδες και μάλλον θα τους πάρουν με τις πέτρες πλέον.

Gandalf

ΝΤΑΞ ΤΟ ΕΧΕΣΕΣ ΡΕ ΜΑΓΕ!

ΔΗΛ ΠΩΣ ΘΑ "ΧΑΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ????

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

idi
09/01/2009, 11:03
ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ...

ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΟΛΟΓΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ "ΠΕΘΑΝΕ ΕΤΩΝ 80'" ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ?????????

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!

irinia
09/01/2009, 11:08
ΜΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ...............

Ζητείται............άγοραστής γιά τήν όμάδα νά χρεωθεί τά φέσια...!!!

ΑΥΤΟ............ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ............

Γιαυτό έχει διαρρεύσει καί τό ...........ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.......

ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ....!!!!

Ψάχνουν κάποιον νά φεσώσουν ............

Άλλά καθότι δύσκολοι οί καιροί..........ό τίγρης ........ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ....!!!

Έλπίζω νά μέ έπιασες.........

υγ...ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΡΕ ΚΟΝΤΕ............ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ 22500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ..............ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ

ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..........ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

30000 ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ................

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ...........!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.......................ΑΕΚΤΣΗΛΙΚΙ...........όχι παίξε γέλασε....!!!

idi
09/01/2009, 11:14
ΚΑΛΑ ΤΕΡΕΝΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ "ΣΩΤΗΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ"?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ....

Gandalf dr685sm
09/01/2009, 11:27
idi...κοινή λογική

Κάθε παίκτης μετά απο δύο μήνες μη πληρωμής δόσεων συμβολαίων μπορεί να προσφύγει και να σπάσει συμβόλαιο καθώς και να πάει αλλού απαιτώντας πλέον και τα χρήματα του. Όπως ακριβώς έγινε προ άρθρου 44.

Όσο για τα δημοσιεύματα, εκτός της Score και της Ώρας , όλες τα ίδια γράφουν. Απο την Sportday μέχρι και το Goal που ανέφερες. Ο-Λ-Ε-Σ... και δεν είναι οτι κάνουν πόλεμο στην διοίκηση της ΑΕΚ μιας και εκεί που είναι πλέον η ΑΕΚ μόνο απειλή δεν είναι για κανένα.

Απο εκεί και πέρα...σκέψου οτι τελικά δεν είναι 8 αλλά 15 τα εκατομύρια κατά τον Κιντή... άρα καμία σχέση με τα όσα ακούγαμε ακόμα και πρόσφατα απο τον Ντέμη που έσπευσε...λογικότατο... να υπερασπιστεί την διοίκηση σήμερα, περισσότερο γιατί καίγεται και η δική του γούνα με αυτά. Δεν έγιναν όλα δα μέσα σε 2-3 μήνες.

Όσον αφορά τον Μελισσανίδη... το είχα πεί και παλιά.. και εγώ δεν γουστάρω πισωγυρίσματα.. ούτε "Σωτήρες"... αλλά είναι και ο μόνος που έστω και επιφανειακά έκανε μια νύξη στο θέμα ΑΕΚ. Είναι και ο μόνος που έχει και χρήματα για να κάνει αυτό που πρέπει αν τελικά το κάνει...(δικαίωμα του και αυτό! ).

Το ασχημότερο όλων είναι οτι ακόμα και τώρα που υπάρχει πρόβλημα γενικά στην ΑΕΚ , κάποιοι απο εμάς ακόμα υποστηρίζουν τους συγκεκριμένους κύριους που πάνε καρφί την ΑΕΚ πλέον σε λήθη και κάποιοι άλλοι θέλουν Σωτήρες... υπάρχει και μια μερίδα οπαδών που θέλουν απλά η ΑΕΚ να παίζει μπάλα και να γυρίσει με αξιώσεις.

Με λίγα λόγια ... εκεί που άλλοι συσπειρώθηκαν (βλ. ΠΑΟ , ΠΑΟΚ κτλ. ) εμείς καταφέρνουμε να διαχωριζόμαστε ακόμα περισσότερο.

Είχε δίκιο ο μουστάκιας λοιπόν όταν έλεγε οτι οι ΑΕΚτζήδες μόνο με σφαλιάρες στρώνουν... όσο χοντρό και αν ακούγεται αυτό. Και ρώτα να δείς πότε και σε ποιόν το είπε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Gandalf

irinia
09/01/2009, 11:30
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........

Έγώ έγραψα ..........πού όδηγούνται τά πράγματα.........καί........ ΟΧΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.....!!!

Τί θά ήθελα...??

ΜΙΑ ΑΕΚ.............ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ..........!!!!

Μέ μετόχους όλους τούς Άεκτσήδες.........αύτό είναι τό όνειρο μου

καί δέν θά τό δώ ποτέ........

ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ..............ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...!!!!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ................ΜΟΝΟ

ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ.........!!!!! πού μάς κοιτάει άπό ψηλά...

Sferopetadhn
09/01/2009, 12:07
Μέ μετόχους όλους τούς Άεκτσήδες.........αύτό είναι τό όνειρο μου

Και πρόεδρο το κάθε λαμόγιο τύπου Χατζηχρήστου, που με τα κονέ του θα παίζει με τα λεφτά των άλλων;

Αφού ξέρεις ρε τέρενς ότι στη χώρα που ζούμε εκλέγουν τα κονέ και οι κωλογλύφτες!

Μόνο τους συνδικαλιστές να δεις και θα καταλάβεις... :sad:

Κατά τα άλλα στη θεωρία είναι όντως η καλύτερη λύση για όσες ομάδες έχουν λαό αλλά δεν έχουν ισχυρούς προέδρους (δηλαδή όλους πλην ΠΑΟ, ΟΣΦΠ...).

Καλά ξεμπερδέματα. Εμάς θα μας ξαναέρθουν σιγά σιγά, απλά είμαστε ακόμη στα μέλια με τον Τεό και σε καλή θέση, οπότε και όλοι τουμπεκιάζουν...

irinia
09/01/2009, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και πρόεδρο το κάθε λαμόγιο τύπου Χατζηχρήστου, που με τα κονέ του θα παίζει με τα λεφτά των άλλων;

Αφού ξέρεις ρε τέρενς ότι στη χώρα που ζούμε εκλέγουν τα κονέ και οι κωλογλύφτες!

Μόνο τους συνδικαλιστές να δεις και θα καταλάβεις... :sad:

Κατά τα άλλα στη θεωρία είναι όντως η καλύτερη λύση για όσες ομάδες έχουν λαό αλλά δεν έχουν ισχυρούς προέδρους (δηλαδή όλους πλην ΠΑΟ, ΟΣΦΠ...).

Καλά ξεμπερδέματα. Εμάς θα μας ξαναέρθουν σιγά σιγά, απλά είμαστε ακόμη στα μέλια με τον Τεό και σε καλή θέση, οπότε και όλοι τουμπεκιάζουν...

TO TONIΣΑ...........ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΠΟΤΕ.........!!!!

Όσο γιά τόν ΠΑΟΚ........??

Βίοι παράλληλοι.........είστε όπως ή ΑΕΚ στή δεύτερη χρονιά τού κυρίου Ντέμη...!!!

Όπότε καταλαβαίνεις,.............τό έργο παίζει γιά 4-5 σαιζόν...!!!:rotflmao: :rotflmao:

idi
09/01/2009, 12:38
idi...κοινή λογική

Κάθε παίκτης μετά απο δύο μήνες μη πληρωμής δόσεων συμβολαίων μπορεί να προσφύγει και να σπάσει συμβόλαιο καθώς και να πάει αλλού απαιτώντας πλέον και τα χρήματα του. Όπως ακριβώς έγινε προ άρθρου 44.

Όσο για τα δημοσιεύματα, εκτός της Score και της Ώρας , όλες τα ίδια γράφουν. Απο την Sportday μέχρι και το Goal που ανέφερες. Ο-Λ-Ε-Σ... και δεν είναι οτι κάνουν πόλεμο στην διοίκηση της ΑΕΚ μιας και εκεί που είναι πλέον η ΑΕΚ μόνο απειλή δεν είναι για κανένα.

Απο εκεί και πέρα...σκέψου οτι τελικά δεν είναι 8 αλλά 15 τα εκατομύρια κατά τον Κιντή... άρα καμία σχέση με τα όσα ακούγαμε ακόμα και πρόσφατα απο τον Ντέμη που έσπευσε...λογικότατο... να υπερασπιστεί την διοίκηση σήμερα, περισσότερο γιατί καίγεται και η δική του γούνα με αυτά. Δεν έγιναν όλα δα μέσα σε 2-3 μήνες.

Όσον αφορά τον Μελισσανίδη... το είχα πεί και παλιά.. και εγώ δεν γουστάρω πισωγυρίσματα.. ούτε "Σωτήρες"... αλλά είναι και ο μόνος που έστω και επιφανειακά έκανε μια νύξη στο θέμα ΑΕΚ. Είναι και ο μόνος που έχει και χρήματα για να κάνει αυτό που πρέπει αν τελικά το κάνει...(δικαίωμα του και αυτό! ).

Το ασχημότερο όλων είναι οτι ακόμα και τώρα που υπάρχει πρόβλημα γενικά στην ΑΕΚ , κάποιοι απο εμάς ακόμα υποστηρίζουν τους συγκεκριμένους κύριους που πάνε καρφί την ΑΕΚ πλέον σε λήθη και κάποιοι άλλοι θέλουν Σωτήρες... υπάρχει και μια μερίδα οπαδών που θέλουν απλά η ΑΕΚ να παίζει μπάλα και να γυρίσει με αξιώσεις.

Με λίγα λόγια ... εκεί που άλλοι συσπειρώθηκαν (βλ. ΠΑΟ , ΠΑΟΚ κτλ. ) εμείς καταφέρνουμε να διαχωριζόμαστε ακόμα περισσότερο.

Είχε δίκιο ο μουστάκιας λοιπόν όταν έλεγε οτι οι ΑΕΚτζήδες μόνο με σφαλιάρες στρώνουν... όσο χοντρό και αν ακούγεται αυτό. Και ρώτα να δείς πότε και σε ποιόν το είπε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Gandalf

ΦΙΛΕ ΜΑΓΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΛ? ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ... ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ... ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ... ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΠΧ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΟΝΑΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ... ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!)

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ " ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ " ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΙΩΝ... ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΗΛ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΜΗΝΑ Η ΠΑΕ ΒΑΡΕΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ? ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ ΜΑΓΕ.. ΠΟΝΗΡΕΨΟΥ!!!!!

idi
09/01/2009, 12:43
και με εχει πιάσει αγανάκτηση ρε παιδια ...δε μπορω να μη το πω...

εδωσε 3,200,000 το Σεπτέμβρη η ΑΕΚ για μεταγραφή (Τζεμπουρ)...... ενω ειχε idi αποκλειστεί απο την ευρωπη αρα ξερουν τα οικονομικά της εταιρεία με μικρη απόκληση....

αν δεν ειχαν να πληρώνουν τα συμβόλαια των παιχτων 2-3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ...ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ 3,200,000???\

νταξ μας ταιζουν κουτόχορτο και το μασαμε ακομα και εμεις.... κριμα....

Gandalf dr685sm
09/01/2009, 13:01
idi...

-Το οτι ήδη οι ξένοι παίκτες είναι κάπως προβληματισμένοι δεν σου κάνει κάπως;
-Το οτι το ίδιο ισχύει για Ντούσαν και Μανωλά;
-Το οτι ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ , πάει να δηλώσει παραίτηση;
-Το οτι ο Ντέμης παρόλο που έφυγε απο την ΑΕΚ σαν πρόεδρος αλλά παρόλα αυτά βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις ενω΄θα μπορούσε να αδιαφορήσει μιας και όλα βαίνουν καλώς;
-Το οτι η ΠΑΕ μετακομίζει απο το Μαρούσι (γραφεία);

Όλα απο μόνα τους σίγουρα δεν σημαίνουν κάτι... συγκεντρωμένα όμως δείχνουν μια πολύ ζοφερή εικόνα. Ίσως να είναι λίγο μεγενθυμένη απο κάποια μέσα, αλλά παρόλα αυτά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Όσον αφορά τον Τζιμπούρ , για ποιά 3,2 μύρια λές;... αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος , κόστισε περίπου 2.5 μύρια και αυτά όπως είπες και εσύ δεν τα έδωσαν μαζεμένα!!! Όπως έχει λαμβάνειν , έτσι έχει και να πληρώνει. Το θέμα είναι οτι έπεσαν έξω....στις προβλέψεις των παικτών που πήραν.

Δεν είχαν περιθώριο κάλυψης και τώρα που δεν τραβάει η ομάδα, πρέπει να δώσουν 600.000 απρόβλεπτα λεφτά στον Δώνη, ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο (μείωση απο εισητήρια αλλά και απο φανέλες κτλ. )και απο πάνω πρέπει να πληρώσουν και για πρόσθετους παίκτες , εεε.....τους έχει έρθει κάπως.

Α.. και τελευταία κεραμίδα η αθέτηση του Alpha στα τηλεοπτικά της λίγκας , που αν μη τι άλλο τους προβληματίζει ακόμα περισσότερο με δεδομένο οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά με NETMED (πάντα αν θυμάμαι καλά).

Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα σίγουρα .. .ειδικά όταν βλέπει τους άλλους δύο του ΠΟΚ πλέον να κάνουν αγορές αστέρων με αρκετά μύρια (δες τι γίνεται με ΠΑΟ τώρα και ποιούς πάει να πάρει) και στηρίζεται μόνο στο τι μπορεί να κάνει ο Μπάγιεβιτς με το υπάρχον υλικό.

Και όσο δεν τραβάει η ΑΕΚ, τόσο μειώνεται η προσέλευση κοινού και τόσο ακόμα η αγοραστική της αξία. Απλός νόμος της αγοράς είναι... και βλέπουν οτι αν βάλουν και άλλα πιθανό να τα χάσουν και αυτά. Οπότε είναι δικαίως του λόγου μαγκωμένοι όσον αφορά το πορτοφόλι τους αλλά λανθασμένα , μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο... και πάντα κάθε χρονιά έχει και τον δικό της τζόγο.

Έχουν περάσει 5 χρόνια σχεδόν και σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελαν να γίνει. Οι αιτίες πολλές αλλά αυτό απο μόνο τους , τους κρατάει σε ανησυχία.

Gandalf

idi
09/01/2009, 13:42
idi...

-Το οτι ήδη οι ξένοι παίκτες είναι κάπως προβληματισμένοι δεν σου κάνει κάπως;
-Το οτι το ίδιο ισχύει για Ντούσαν και Μανωλά;
-Το οτι ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ , πάει να δηλώσει παραίτηση;
-Το οτι ο Ντέμης παρόλο που έφυγε απο την ΑΕΚ σαν πρόεδρος αλλά παρόλα αυτά βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις ενω΄θα μπορούσε να αδιαφορήσει μιας και όλα βαίνουν καλώς;
-Το οτι η ΠΑΕ μετακομίζει απο το Μαρούσι (γραφεία);

Όλα απο μόνα τους σίγουρα δεν σημαίνουν κάτι... συγκεντρωμένα όμως δείχνουν μια πολύ ζοφερή εικόνα. Ίσως να είναι λίγο μεγενθυμένη απο κάποια μέσα, αλλά παρόλα αυτά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Όσον αφορά τον Τζιμπούρ , για ποιά 3,2 μύρια λές;... αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος , κόστισε περίπου 2.5 μύρια και αυτά όπως είπες και εσύ δεν τα έδωσαν μαζεμένα!!! Όπως έχει λαμβάνειν , έτσι έχει και να πληρώνει. Το θέμα είναι οτι έπεσαν έξω....στις προβλέψεις των παικτών που πήραν.

Δεν είχαν περιθώριο κάλυψης και τώρα που δεν τραβάει η ομάδα, πρέπει να δώσουν 600.000 απρόβλεπτα λεφτά στον Δώνη, ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο (μείωση απο εισητήρια αλλά και απο φανέλες κτλ. )και απο πάνω πρέπει να πληρώσουν και για πρόσθετους παίκτες , εεε.....τους έχει έρθει κάπως.

Α.. και τελευταία κεραμίδα η αθέτηση του Alpha στα τηλεοπτικά της λίγκας , που αν μη τι άλλο τους προβληματίζει ακόμα περισσότερο με δεδομένο οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά με NETMED (πάντα αν θυμάμαι καλά).

Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα σίγουρα .. .ειδικά όταν βλέπει τους άλλους δύο του ΠΟΚ πλέον να κάνουν αγορές αστέρων με αρκετά μύρια (δες τι γίνεται με ΠΑΟ τώρα και ποιούς πάει να πάρει) και στηρίζεται μόνο στο τι μπορεί να κάνει ο Μπάγιεβιτς με το υπάρχον υλικό.

Και όσο δεν τραβάει η ΑΕΚ, τόσο μειώνεται η προσέλευση κοινού και τόσο ακόμα η αγοραστική της αξία. Απλός νόμος της αγοράς είναι... και βλέπουν οτι αν βάλουν και άλλα πιθανό να τα χάσουν και αυτά. Οπότε είναι δικαίως του λόγου μαγκωμένοι όσον αφορά το πορτοφόλι τους αλλά λανθασμένα , μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο... και πάντα κάθε χρονιά έχει και τον δικό της τζόγο.

Έχουν περάσει 5 χρόνια σχεδόν και σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελαν να γίνει. Οι αιτίες πολλές αλλά αυτό απο μόνο τους , τους κρατάει σε ανησυχία.

Gandalf

1. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ.... (Ο ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...) ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ .. ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜ
2.Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΘΕΛΟΥΝ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ¨"
3.ΠΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΙΑ???
4. ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ... ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΡΔΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ..

Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΟΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ 3,150,000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ .+_

ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Η ΠΑΕ "ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΗΛ ΡΕ ΜΑΓΕ ΓΙΑ 600,000 --- 1 ΜΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΕ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ~20,000 ΜΥΡΙΑ ???? ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.... ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ... ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΞΗ ΤΟΥ? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΝΤΑΞ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Η ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ (ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΑΡΑΓΕ???????????

Ε ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΠΑΕΙΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ??

ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΟΜΩς....

ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ORIGINAL ΘΕΣ ??????? ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ???????

ΝΤΑΞ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΛΑΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ.... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΣ....

STOYBI
09/01/2009, 13:55
Ωχου..... :dizzy:

( Αυτα τα βαζελοχανουμακια....... Ολο προβληματα ειναι......Μας τα πρηξαν...... Αμα Πια...)

idi
09/01/2009, 14:06

( Αυτα τα βαζελοχανουμακια....... Ολο προβληματα ειναι......Μας τα πρηξαν...... Αμα Πια...)

εσυ πες μας γιατι ο τερμας της λειβαδιας δεν επαιξε στο παιχνιδι στο καραισκακι...(μετα την εκπληκτικη εμφανιση στο παιχνιδι με την ΑΕΚ)

και περσυ δεν επαιξε...

ενα ελαφακι δωρο αν απαντησεις απο τον Αι Βασιλη

Gandalf dr685sm
09/01/2009, 14:08
Stoybi... δείτε και τα δικά σας φίλε, καθώς πήγαν οι αρχηγοί σας και ζήτησαν πληροφορίες γιατί δεν έχουν πληρωθεί και αυτοί ακόμα.

Γενικά υπάρχει κρίση... απλά στην ΑΕΚ είναι πολύ πιο έντονο το πρόβλημα.

Idi.. σου επαναλαμβάνω...δεν είναι δυνατόν όλοι να φωνάζουν φωτιά φωτιά και εμείς να λέμε οτι είναι σπινθήρας. Μην κάνουμε σαν τους γαύρους που νομίζουν οτι όλοι τους πολεμούν. Η ΑΕΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ.

Το ποιός θα αναλάβει δεν το ξέρω... μπορεί να μείνουν και οι ίδιοι... ολίγον με απασχολεί. Αλλά με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω την ομάδα να έχει πρόβλημα και να μην κουνιέται φύλο.

Γιατί φίλε idi, η ΑΕΚ δεν πάει καλά (14 βθμ απο κορυφή !!!! ) και το οτι δεν γίνονται μεταγραφές μόνο ενα πράγμα σημαίνει... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ.. δεν χωράει γκρί εδώ.. ή μαύρο ή άσπρο είναι.

Τώρα αν διαλύσει ή οχι... τι να σου πω;.. αν το ήξερα θα έκανα τα οικονομικά της ΠΑΕ. Κανείς δεν γνωρίζει 100% , ούτε τα ΜΜΕ. Απο τα "συμφραζόμενα" κρίνουν όλοι.

Gandalf

idi
09/01/2009, 14:09

Gandalf

ανακοίνωση της ΠΑΕ NEOΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Ανακοινώνεται ότι η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σήμερα σε συμφωνία για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Rafik Djebbur στην ΠΑΕ AEK, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στο πλαίσιο της υπόσχεσής μας για πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά πωλήσεις βασικών στελεχών της ομάδας μας, ενημερώνουμε τους φίλους του Πανιωνίου ότι το ποσό που θα καταβληθεί στο σύλλογο από την ΠΑΕ AEK, ανέρχεται σε 3.150.000 Ευρώ (περίπου από ένα τρίτο σε κάθε οικονομική χρήση 2008/09, 20009/10 & 2010/11). Από αυτό το ποσό, αφού αφαιρεθούν αμοιβές τρίτων κλπ, στα ταμεία του συλλόγου θα καταλήξουν περίπου 2.925.000 Ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουμε επανειλημμένως διακηρύξει, πάγια επιθυμία μας είναι να μη βρίσκουμε βασικούς παίκτες μας ως αντιπάλους της ομάδας μας και ως εκ τούτου, να προσπαθούμε για την παραχώρηση τους κατ' αρχήν στο εξωτερικό. Η μεταγραφή βασικού στελέχους μας σε αντίπαλη ΠΑΕ δεχόμαστε να λάβει χώρα μόνο όταν το ποσό που θα λάβει ο σύλλογος είναι σημαντικά υψηλότερο από την αξία του στην Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό, που θα τηρούμε απαρέγκλιτα όσο είμαστε στο σύλλογο, προσπαθήσαμε «ενεργά» να πετύχουμε τη μεταγραφή του Rafik σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, ότι ενδιαφέρον υπήρξε από εξωτερικό, δεν μετουσιώθηκε σε κάτι χειροπιαστό (αυτό κυρίως επειδή ο παίκτης δεν είχε υψηλό βαθμό ετοιμότητας), αν και οι απαιτήσεις του Συλλόγου μας ήτανε αισθητά χαμηλότερες.

Σημαντικότατο ρόλο στην απόφασή μας, έπαιξε και η ρητή συμφωνία μας με την ΑΕΚ για τη μη συμμετοχή του Ράφικ στους μεταξύ μας αγώνες τη φετινή σεζόν, αλλά κυρίως το ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι η ΑΕΚ (καταλαβαίνοντας προφανώς τα λάθη που έκανε στον χειρισμό της μεταγραφής Ενσαλίβα), σε αυτή την υπόθεση, ήτανε η μόνη ομάδα που τήρησε τους διεθνείς κανονισμούς και το fair play. Ήταν η μόνη ομάδα που ΔΕΝ προσέγγισε τον παίκτη παρά μόνον αφού είχε πρώτα συμφωνήσει με τον Πανιώνιο και η μόνη ομάδα που δεν άσκησε αθέμιτη πίεση μέσω των ΜΜΕ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

STOYBI
09/01/2009, 14:11
εσυ πες μας γιατι ο τερμας της λειβαδιας δεν επαιξε στο παιχνιδι στο καραισκακι...(μετα την εκπληκτικη εμφανιση στο παιχνιδι με την ΑΕΚ)

και περσυ δεν επαιξε...

ενα ελαφακι δωρο αν απαντησεις απο τον Αι Βασιλη

Ειχε πυρετο το παλικαρι....:(

idi
09/01/2009, 14:21
Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η θητεία των εκλεγόντων θα είναι πενταετής και είχε εκλεγεί στην γενική επαναληπτική συνέλευση των μετόχων. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδροι οι κύριοι Λούβαρης, Πέτρος Κόκκαλης και Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου:

Σωκράτης Κόκκαλης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Γεώργιος Λούβαρης Αντιπρόεδρος
Πέτρος Κόκκαλης Αντιπρόεδρος
Σάββας Θεοδωρίδης Αντιπρόεδρος
Λεωνίδας Θεοδωρακάκης Μέλος
Ιωάννης Συγγελίδης Μέλος
Ιωάννης Χρυσικόπουλος Μέλος
Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης Μέλος
Μιχάλης Κουντούρης Μέλος
Κωνσταντίνος Μπαρμπής Μέλος
Αιμίλιος Παπαθανασίου Μέλος
Σωκράτης Σ. Κόκκαλης Μέλος
Δημήτριος Θεοδωρίδης Μέλος
Αναστάσιος Τσούφης Μέλος

o olympiakos ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....

idi
09/01/2009, 14:21
Ειχε πυρετο το παλικαρι....:(

ΕΝΑ ΕΛΑΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΥΜΠΑΚΙ :lol: :lol: :lol: :lol:

idi
09/01/2009, 14:23
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ???? :lol: :lol: :lol:

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο olympiakos

la_villa
09/01/2009, 14:43

άστα να πανε...

δεν ενώνουν τις ομαδες τους σε μια να μυξοκλαίγονται μαζί τουλάχιστον...

μια οι μεν μια οι δεν και τούμπαλιν....:lol: :lol: :lol:

τους χαρίσαν και τα χρέη ρπμ ... τζάμπα λεφτά χαθήκαν :lol: :lol: :lol:

el_hymador
09/01/2009, 15:05
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ???? :lol: :lol: :lol:

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο olympiakos

ναι αυτος ειναι, αλλα ανετρεξε στα σχολια των αγαπητων γαυρων του forum (οταν συζηταγαμε για το θεμα) για να δεις ποια ειναι η αποψη τους περι αυτου...

"που να ξερει ο προεδρος το ποιόν οσων ειναι στο ΔΣ και γιατι να απολογηθει για την παρτη τους;"

και εχει και "αλλους" ακομα σε νευραλγικες θεσεις ο γαυρος...δεν ειναι μονο το ΔΣ....:wave2:

STOYBI
09/01/2009, 15:07
ναι αυτος ειναι, αλλα ανετρεξε στα σχολια των αγαπητων γαυρων του forum (οταν συζηταγαμε για το θεμα) για να δεις ποια ειναι η αποψη τους περι αυτου...

"wave2:

Θες ( μπορεις ? ) να γινεις πιο διευκρινιστικος....???? :confused:

el_hymador
09/01/2009, 19:48
Θες ( μπορεις ? ) να γινεις πιο διευκρινιστικος....???? :confused:

Αν μπορω;

αμε...(παρτο απ την αρχη της σελιδας...)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1073147&highlight=%CA%EF%EA%EA%E1%EB%E7%F2#post1073147

και μη ξεχασεις να θαυμασεις και τα δικα σου γραφομενα για τα οποια μην μου πεις οτι δεν παιρνεις θεση παλι...

ψιτ... Σαινια.......

Μολις διελευκανετε ( και βγαλετε αποφασεις ) το συγκεκριμενο εγκλημα ,εχω και ενα απο την περιοχη της Λουτσας το βραδυ της τεσσαρας......

Σηκωστε τα μανικια λοιπον γιατι εχετε δουλεια.....

Αν θυμηθεις γιατι μιλαγαμε και τι συγκρινεις το ξανασυζηταμε....θες; (μπορεις; )

el_hymador
09/01/2009, 19:52
Α και για τους υπολοιπους γαυρους μια ερωτηση εχω ρε σεις...

ο Κοκκαλης ας υποθεσουμε οτι πριν την δολοφονια του Μιχαλη Φιλοπουλου δεν γνωριζε....

Τωρα που γνωριζει λοιπον, πως γινεται ο ανθρωπος αυτος να ειναι μελος στο ΔΣ;

μια απλη απορια ειναι...

la_villa
09/01/2009, 20:41
τελικά τι έγινε με την δίκη?βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε?

το ότι είναι μέλος στα @@ μου...αυτό που με πειράζει είναι αν είναι ενοχος γιατί είναι έξω...