View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
giobazolias
30/05/2008, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε παιδια μην το γυρνατε στο προσωπικο και χαλιεστε τσαμπα........
Εγω τους εχω βρισει ολους......
Και δικους σας , και δικους μας , και της εθνικης , και αυτων που προσπαθουν και δεν μπορουν να παιξουν στην εθνικη κ.λ.πους.......
Απλα... Δεν μου λεει τιποτα να μην βρισω εναν παικτη επειδη παιζει στην εθνικη, και εναν που ειναι εκτος αυτης να τον βριζω με ελαφρα την καρδια......
Ειδικα παιχτης της εθνικης αμα την κανει την λαλακια θα τα ακουσει και αυτος και η ομαδα του μαζι.... :cool:
:wave2: :a18: :a19: :a18:
To δολομα οι Γιανακοπουλαιοι το εριξαν....... βλακες γαυροι............ :rolleyes:
Με το που αρχισε ο αγωνας καποιοι απο εσας πεσατε να το φατε σαν τα λιγουρια......... :mad:
Κοπανοι....... Ε... Κοπανοι.......... :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
To δολομα οι Γιανακοπουλαιοι το εριξαν....... βλακες γαυροι............ :rolleyes:
Με το που αρχισε ο αγωνας καποιοι απο εσας πεσατε να το φατε σαν τα λιγουρια......... :mad:
δεν ξέρω σε πιο δόλωμα αναφέρεσαι
αλλά συμφωνώ με το κόπανοι
και βεβαίως θεωρώ ότι ο ίδιος χαρακτηρισμός αναλογεί και στους δικούς μας που κάναν τα ίδια στα άλλα παιχνίδια
επιτρέπεται να έχουμε τόσο καλές ομάδες με τόσες διακρίσεις στην ευρώπη (και δε μιλάω μόνο για παναθηναϊκό ολυπιακό) και να έχουμε οπαδούς να φέρονται έτσι
τώρα που το ξανασκέφτομαι το κόπανοι μάλλον επιεικής χαρακτηρισμός είναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δεν ξέρω σε πιο δόλωμα αναφέρεσαι
αλλά συμφωνώ με το κόπανοι
και βεβαίως θεωρώ ότι ο ίδιος χαρακτηρισμός αναλογεί και στους δικούς μας που κάναν τα ίδια στα άλλα παιχνίδια
επιτρέπεται να έχουμε τόσο καλές ομάδες με τόσες διακρίσεις στην ευρώπη (και δε μιλάω μόνο για παναθηναϊκό ολυπιακό) και να έχουμε οπαδούς να φέρονται έτσι
τώρα που το ξανασκέφτομαι το κόπανοι μάλλον επιεικής χαρακτηρισμός είναι
Το δολομα ειναι τα οσα εγιναν στον περασμενο αγωνα......
Το κοπανοι παει μονο για τους σημερινους καφρους.........
Ειναι επιεικης χαρακτηρισμος αλλα...... :rolleyes:
Το δολομα ειναι τα οσα εγιναν στον περασμενο αγωνα......
Το κοπανοι παει μονο για τους σημερινους καφρους.........
Ειναι επιεικης χαρακτηρισμος αλλα...... :rolleyes:
μάλιστα δεν ξέρω αν όντως υπάρχει δόλωμα αλλά δε θα κάτσω να το συζητήσω για μένα υπάρχει δεν υπάρχει δεν έχει καμία απολύτως σημασία
το κόπανοι επίσης για μένα πάει για όλους
άντε αν θες οι σημερινοί ήταν λίγο περισσότερο κόπανοι αλλά παραδείγματα κοπάνων έχουμε πολλά
τώρα αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη
για μερικούς κόπανους κάποιοι που πήγαν να δουν μπάσκετ θα φύγουν κακήν κακώς (και δεν ξέρω κι αν θα πάρουν και τα λεφτά από τα εισητήρια πίσω δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις)
το καλύτερο για μένα (ή αν θες το λιγότερο άδικο) θα είναι να εκκενώσουν το κομμάτι της κερκίδας που έκανε τα επεισόδια αν μπορούν να εντοπίσουν πιο είναι αυτό
τώρα αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη
για μερικούς κόπανους κάποιοι που πήγαν να δουν μπάσκετ θα φύγουν κακήν κακώς (και δεν ξέρω κι αν θα πάρουν και τα λεφτά από τα εισητήρια πίσω δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις)
το καλύτερο για μένα (ή αν θες το λιγότερο άδικο) θα είναι να εκκενώσουν το κομμάτι της κερκίδας που έκανε τα επεισόδια αν μπορούν να εντοπίσουν πιο είναι αυτό
Δεν αδειαζει αυτο το κομματι ( απο το οποιο αρχισαν τα γλεντια) χωρις επεισοδια με τιποτα.........
Ας το σκεφτοντουσαν οι οποιοι εδωσαν ειστηρια να μπει ( οργανωμενα ) αυτο το κομματι μεσα.... Και μετα ας χρεωθουν και την ηττα...... :mad:
τα κράταγαν τόση ώρα ε σου λέει ας τα πετάξουμε
τελείωσε το παιχνίδι
τα κράταγαν τόση ώρα ε σου λέει ας τα πετάξουμε
τελείωσε το παιχνίδι
αλλοι καφροι απο κει...
:smokin:
και οσο θυμαμαι εκεινη τη γιορτη.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38007&perpage=15&pagenumber=10)
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και οσο θυμαμαι εκεινη τη γιορτη.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38007&perpage=15&pagenumber=10)
ρε εδώ εκτός του ότι πετάνε ό,τι να ναι είναι και ηλίθιοι
μέχρι το κινητό του πέταξε κάποιος
προσέξατε που στο τέλος έπαιξει ανακοίνωση βρέθηκε κινητό να ρθει να το πάρει όποιος το χασε;
τώρα άλλο κινητό ήταν παγίδα για να το ποιάσουν ήτανε δεν ξέρω
:rotflmao: :rotflmao:
makis206
01/06/2008, 23:50
Ρε για ρίχτε κάποιος το σκορ ; Πόσο πήγε τελικά ;:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε για ρίχτε κάποιος το σκορ ; Πόσο πήγε τελικά ;:p
59-57
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=13192
el_hymador
02/06/2008, 00:00
Δηλαδη ηταν οργανωμενο σχεδιο ας πουμε απο τους Γιαννακοπουλους το οτι καποιοι απο τους δικους σας ηλιθιους τα γ@μησαν ολα....
αν θυμασαι καλα η ενταση στον προηγουμενο αγωνα προηλθες αναμεσα στους παικτες και οχι λογω της δικης μας μεριδας ηλιθιων (εχουμε και εμεις ζωα...)
Δεν νομιζω οτι οι Γιαννακοπουλοι εχουν αναγκη κανενα οργανωμενο σχεδιο για να διεκδικισουν πραγματα...
makis206
02/06/2008, 00:00
59-57
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=13192 Νά'σαι καλά Μανώλο γιατί αν περίμενα απ'το teletext χαιρέτα μου την κερασιά :lol:
Ρε Χυμαδώρ παράγκα μου μυρίζει, τι λες κι εσύ ;:lol:
TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ.....???
Όχι καί κόπανοι............οί έπιστήμονες.......
:wave2:
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=159107
Την απόφασή του να τερματίσει την καριέρα του στην Εθνική ομάδα ανακοίνωσε –με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του τη Δευτέρα (2/6)- ο Λάζαρος Παπαδόπουλος! Ο διεθνής σέντερ αφήνει σαφέστατες αιχμές τόσο κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου όσο και κατά του Φίλιππου Συρίγου και τονίζει πως η στάση της ομοσπονδίας και ο πόλεμος που δέχτηκε, τον οδήγησαν στην οικειοθελή αποχώρηση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα......
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν νομιζω οτι οι Γιαννακοπουλοι εχουν αναγκη κανενα οργανωμενο σχεδιο για να διεκδικισουν πραγματα... [/B]
ayto to slogan to akouw xronia tora . gia posa xronia den tha exoun anagi? kai 2on
einai i oxi karagiozides kai epikindinoi & atimwritoi kai 3on pote tha exoun anagi?
Δηλαδη ηταν οργανωμενο σχεδιο ας πουμε απο τους Γιαννακοπουλους το οτι καποιοι απο τους δικους σας ηλιθιους τα γ@μησαν ολα....
αν θυμασαι καλα η ενταση στον προηγουμενο αγωνα προηλθες αναμεσα στους παικτες και οχι λογω της δικης μας μεριδας ηλιθιων (εχουμε και εμεις ζωα...)
Δεν νομιζω οτι οι Γιαννακοπουλοι εχουν αναγκη κανενα οργανωμενο σχεδιο για να διεκδικισουν πραγματα...
Απο ΕΘΝΟΣΠΟΡ <<< Η εικόνα των ανθρώπων που βρίζουν εν χορώ τον Γιαννάκη, τον ίδιο άνθρωπο που αποθέωναν πριν από 12 χρόνια, όταν η ομάδα τους έφτανε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το πόσο γρήγορα ξεχνάει ο όχλος... Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον όχλο, όταν με άδεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακούγεται το τραγούδι του καραγκιόζη σε κάθε διαμαρτυρία του Γιαννάκη προς τους διαιτητές ή όταν ο Π. Γιαννακόπουλος ενισχύει την «οπαδική αρρώστια» αποκαλώντας ουσιαστικά «καραγκιόζη» τον ομοσπονδιακό τεχνικό! >>>
:wave2: Χυμα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ.....???
Όχι καί κόπανοι............οί έπιστήμονες.......
Εχω αυτογραφο του Σαλιαρελη να σου δωσω......
el_hymador
02/06/2008, 15:17
Απο ΕΘΝΟΣΠΟΡ <<< Η εικόνα των ανθρώπων που βρίζουν εν χορώ τον Γιαννάκη, τον ίδιο άνθρωπο που αποθέωναν πριν από 12 χρόνια, όταν η ομάδα τους έφτανε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το πόσο γρήγορα ξεχνάει ο όχλος... Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον όχλο, όταν με άδεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακούγεται το τραγούδι του καραγκιόζη σε κάθε διαμαρτυρία του Γιαννάκη προς τους διαιτητές ή όταν ο Π. Γιαννακόπουλος ενισχύει την «οπαδική αρρώστια» αποκαλώντας ουσιαστικά «καραγκιόζη» τον ομοσπονδιακό τεχνικό! >>>
:wave2: Χυμα....
εχτε καταλλαβει ποσο απεχουν αυτες οι "αβροτητες" απο το να πετας μολοτωφ στο γηπεδο η καποιος απο τους υπαλληλους της ΚΑΕ γαυρος να χτυπαει με πυροσβεστηρα (!!!) τους παικτες στην φυσσουνα;
οπως σας βολευει και οτι σας βολευει....
γελοια τραγουδακια υπαρχουν πολλα για να συνοδεψουν την εισοδο του ΠΑΟ στο γηπεδο, οπως επισης και πληθωρα "κοσμητικών επιθετων" για να στολισουν τον Ομπραντοβιτς και τους Γιαννακοπουλους...
χωρις να επικροτω την δικη μας γελοια και απαραδεκτη σταση δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια σχεση στο να βριζεις καποιον εν χορο, με το να του πετας αντικειμενα και να κινδυνευει η σωματικη του ακεραιοτητα (και αυτο δεν αποτελλει σχημα λογου αλλα πραγματικοτητα)
ειπαμε γρια να κλανεις αλλα μην το παρακανεις...
Το να φτιαχνετε ομως σεναρια επιστημονικης φανατασιας περι παγιδων που εστησε ο Παναθηναϊκος ειναι τουλαχιστον ανοητο...εχουμε αναγκη απο πλαγιες μεθοδους βλεπεις για να σας νικησουμε... :rolleyes: ελεος....τα θελετε και τα λετε αυτα;
Το οτι θα μας κανουν οι γαυροι μαθηματα οπαδικου savoir-vivre πραγματικα ειναι κατι που δεν το περιμενα...
Εγω ....
Για τον Παυλακο μιλησα......
Παλι στους λαους το εριξες..???
Κατα τα αλλα.......
Και εσεις πεταξατε.......
Αλλα παλι θα κουρασουμε..... :winka:
el_hymador και των δυο ομαδων οι οπαδοι ειναι καφροι, τωρα εαν καποιος ανεγκεφαλος πεταξε μολοτοφ ενω εσεις μεινατε σε αλλα αντικειμενα ε τι να κανουμε τωρα να παρουμε ενα καφρομετρο και να μετρησουμε ποιος ειναι πιο πολυ?
για τα αγωνιστικα παλι τα περισσοτερα σφυριγματα υπερ σας ηταν αλλα αυτο δεν βλεπω να σε καιει και πολυ...
βηματα που δεν δινονται, φαουλ ανυπαρκτα, φαουλ δικα σας που ενω τα παραδεχεστε (αλβερτης) τα δινουν αντιθετα...
ε τι αλλο να κανουν δηλαδη οι ανθρωποι με τα γκρι, προσπαθουν...
giobazolias
02/06/2008, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
για τα αγωνιστικα παλι τα περισσοτερα σφυριγματα υπερ σας ηταν αλλα αυτο δεν βλεπω να σε καιει και πολυ...
βηματα που δεν δινονται, φαουλ ανυπαρκτα, φαουλ δικα σας που ενω τα παραδεχεστε (αλβερτης) τα δινουν αντιθετα...
WHAT?????????????????????????????????????????????
la_villa
02/06/2008, 17:57
δες τον χθεσινό αγώνα να καταλάβεις WHAT εννοεί...
είπαμε οι διαιτητες κάνουν ότι μπορούν για να νικήσετε...
όπως και στον προηγούμενο αγώνα έτσι και χθες και σίγουρα πλέον ΚΑΙ στον επόμενο...
εμένα ένα μου έκανε εντύπωση....οι σχολιαστές της τηλεορασης (για τους διαιτητες ήμουν σίγουρος...μετα τα περσυνά)
ΟΛΑ τα φαουλ του γαύρου πεντακάθαρα ακόμα και όταν η κάμερα ΔΕΝ έπιανε το πλάνο και δεν φαινόταν κάτι
ΟΛΑ τα φάουλ του βάζελου δύσκολες φάσεις...μισόλογα...και ίσως δεν ήταν και τετοια ακόμα και στα πεντακάθαρα (να βρίσκει χέρι ο Τομασεβιτς και οι αλλοι να το ψάχνουν)
να μην πούμε για την φάση του Μπατιστ....που χτύπησε η μπάλα στο πόδι του βγηκε έξω και η μπάλα δόθηκε στον παο!!!!!!!!!!!!!!!έλεος...ακόμα και ο Μπατοστ είχε πάρει στροφή έφευγε αγανακτισμένος με την μαλακία του χτυπώντας το χέρι του και τον γυρίσαν πίσω!!!
και οι σχολιαστες τον δικαιολογούσαν τον διαιτητη 15 λεπτά!!!!!με σχόλια και εμεις κάνουμε λάθη κ.α
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
πρασινη παράγκα κύριοι και μέσα στο ΣΕΦ
το ξύλο των γιαννακοπουλαίων στους διαιτητες τόσα χρόνια έπιασε τόπο
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
:confused: :confused: :confused:
ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ !!!!!!!!!
Οι ΙΔΙΟΙ που λένε ότι ΚΑΛΩΣ παίρνει ο Γαύρος τα σφυρίγματα στο ποδόσφαιρο, αφού είναι πρωταθλητής, τώρα λένε ότι ΚΑΚΩΣ παίρνει τα σφυρίγματα ο ΠΑΟ στο μπάσκετ και ας είναι πρωταθλητής ..............
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!
:nono: :nono: :nono:
Σας το ξαναβάζω για να μου απαντήσουν οι κάποιοι .............. και εδώ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ;;;
Σας πειράζει που βρίζουν το Γιαννάκη και σωστά !!! Γιατί δεν ενοχλήστε με αυτά που είπαν στον Σπανούλη εχθές οι οπαδοί σας ;;; Αυτός δεν έχει προσφέρει ;;; Μόνο ο Γιαννάκης ;;; :nono:
Το μόνο ουσιαστικό στραβοσφύριγμα ήταν αυτό με τον Μπατίστ ..........
el_hymador
02/06/2008, 19:25
Ρε σεις γαυροι αφου η σχεση σας με το μπασκετ ειναι οση και του διαολου με το λιβανι τι καθεστε και λετε παπατζες περι διαιτησιας;
Δεν το εχετε πως να το κανουμε....εγκαταλειψατε το αθλημα πριν απο δεκα χρονια (αγνοησατε ειναι το πιο σωστο) και τωρα που κανατε μια δυο επιτυχιουλες ξανασχοληθηκατε...
Σε λιγο θα μας πειτε οτι παιζαμε συνεχεια το τεχνικο οφ σαϊτ και σας καταστρεψαμε το παιχνιδι...
Αφηστε το σας λεω ...εχετε ξεχασει τα παντα για αυτο...
Η διαφορα δυναμικης μεταξυ των δυο ομαδων ειναι πολυ μεγαλη και αν μπορουσατε να δειτε λιγο καθαρα και χωρις κοκκινες παρωπιδες θα διαπιστωνατε πως οχι μονο
δεν μας πηγε η διαιτησια εχθες, αλλα σας ευνοησε κιολας!
Ουτε καν κερδιασατε το παχινιδι, εμεις το χασαμε πιθανον λογω βαρεμαρας....
ενα τριλεπτο φορτσαρε ο Πανθηναϊκος και κοντεψε να σας ξεβρακωσει αλλη μια φορα μεσα στο ΣΕΦ...
ασχολειθειτε με τις διαιτησιες εσεις...
:rolleyes:
α ναι, ξεχασα ...του χρονου ομως θα εχετε γαμω τις ομαδες και θα μας αυτο και θα δουμε τι θα παθουμε και :a16: ...τα γραφω για να μην κουραζεστε εσεις...:D :wave2:
Η διαφορα δυναμικης μεταξυ των δυο ομαδων ειναι πολυ μεγαλη και αν μπορουσατε να δειτε λιγο καθαρα και χωρις κοκκινες παρωπιδες θα διαπιστωνατε πως οχι μονο
ενα τριλεπτο φορτσαρε ο Πανθηναϊκος και κοντεψε να σας ξεβρακωσει αλλη μια φορα μεσα στο ΣΕΦ...
:rolleyes:
α ναι, ξεχασα ...του χρονου ομως θα εχετε γαμω τις ομαδες και θα μας αυτο και θα δουμε τι θα παθουμε και :a16: ...τα γραφω για να μην κουραζεστε εσεις...:D :wave2:
επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω...
el_hymador να σου πω εγω τι γινεται, το προβλημα σου και η ανησυχια σου ειναι οτι η ψαλιδα μικραινει και τωρα πια ειναι ανυπαρκτη, οποτε αισθανεσαι οτι αρχιζει να χανεται και αυτο το ποστο...
εχουμε ολοι παραδεχτει οτι ο παναθηναικος εχει ομαδαρα αλλα μην μου πεις οτι τα περισσοτερα σφυριγματα δεν ηταν υπερ της ομαδας σου, δεν λεω οτι ηταν σκοπιμα αλλα το αποτελεσμα επηρεαστηκε και στον χθεσινο αγωνα και στον πρωτο τελικο...
στον πρωτο αγωνα ηταν πολυ λιγοτερα τα λαθη αλλα ειμασταν και ατυχοι...
για να κλεισω, του χρονου οπως ξαναεγραψα που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης ξεχαστε το και το μπασκετακι...
ηδη οι αγωνες κρινονται στις λεπτομερειες...
οσο για το "Ουτε καν κερδιασατε το παχινιδι, εμεις το χασαμε πιθανον λογω βαρεμαρας...."
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
la_villa
02/06/2008, 22:42
...και αν μπορουσατε να δειτε λιγο καθαρα και χωρις κοκκινες παρωπιδες θα διαπιστωνατε πως οχι μονο
σε λάθος ενότητα τα έγραψες...
τα ανέκδοτα είναι πιο άτω
ακου αδικηθήκατε κιόλας???!!!
μόνο πράσινη φανέλα δεν έχουν βάλει οι διαιτητες...
και πέρσυ αδικηθήκατε ε?στον 3ο τελικό που κάναν τους κινέζους οι διαιτητες στο τέλος φαντάζομαι
πάντως ο σπανούλης είναι ο μπασκετικός καραγκούνης...σίγουρα δεν έχουν καμια συγγένεια?τους αγγίζεις και σφαδάζουν κ τους δίνουν κ φάουλ απο πάνω
blackbusa
03/06/2008, 01:27
Τελικα καποιοι ειναι πολυ κολωτουμπες.....για να καταλαβουμε....
ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΟΧΙ???
μην τσιμπατε...ειναι ρητορικη η ερωτηση....
υ.γ. αν και δεχομαι οτι εχει παρει καποια....οχι τραγικα για οποιον ξερει απο το αθλημα.....σφυριγματα ο βαζελος.....εχει φερει και καποιες ευρωπαικες κουπες....δεν μπορουμε να απαιτησουμε κατι τετοιο και απο την μπαλλα....αλλα οχι και π@υτανες της ευρωπης....
giobazolias
03/06/2008, 04:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δες τον χθεσινό αγώνα να καταλάβεις WHAT εννοεί...
είπαμε οι διαιτητες κάνουν ότι μπορούν για να νικήσετε...
όπως και στον προηγούμενο αγώνα έτσι και χθες και σίγουρα πλέον ΚΑΙ στον επόμενο...
εμένα ένα μου έκανε εντύπωση....οι σχολιαστές της τηλεορασης (για τους διαιτητες ήμουν σίγουρος...μετα τα περσυνά)
ΟΛΑ τα φαουλ του γαύρου πεντακάθαρα ακόμα και όταν η κάμερα ΔΕΝ έπιανε το πλάνο και δεν φαινόταν κάτι
ΟΛΑ τα φάουλ του βάζελου δύσκολες φάσεις...μισόλογα...και ίσως δεν ήταν και τετοια ακόμα και στα πεντακάθαρα (να βρίσκει χέρι ο Τομασεβιτς και οι αλλοι να το ψάχνουν)
να μην πούμε για την φάση του Μπατιστ....που χτύπησε η μπάλα στο πόδι του βγηκε έξω και η μπάλα δόθηκε στον παο!!!!!!!!!!!!!!!έλεος...ακόμα και ο Μπατοστ είχε πάρει στροφή έφευγε αγανακτισμένος με την μαλακία του χτυπώντας το χέρι του και τον γυρίσαν πίσω!!!
και οι σχολιαστες τον δικαιολογούσαν τον διαιτητη 15 λεπτά!!!!!με σχόλια και εμεις κάνουμε λάθη κ.α
κατ αρχην σχολιαστης του Σκαι ειναι ο Σιγαλας!!!!
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ!!!!!
οσο για τη διαιτησια που ο Καλαντ ηθελε να ασχοληθουμε.............
φασεις κατα τη διαρκεια του αγωνα υπαρχουν πολλες...........βηματα και του Γριρ, επιθετικα φαουλ και του Σχορτσιανιτη, οπως και φυσικα βηματα του Αλβερτη και η μπαλλα εξω απ τα ποδια του Μπατιστ................κτλ.
ομως........... στο κρισιμοτερο σημειο του αγωνα (δηλαδη στο τελος), εκει που δεν μπορουσατε να βαλετε καλαθι, οι διατητες σας δωσαν 6 βολες και σε μας καμια!!!!!!!!!!!!
Δεν δοθηκε το πεντακαθαρο φαουλ στον Μπατιστ απ το Μπουρουση, ενω δωθηκε φαουλ (βολες) στο παραλιγο κλεψιμο του Περπερογλου στον Γκριρ που δεν τον ακουμπησε καν!!!!!!!!!!!
και εδω οι σχολιαστες (Σιγαλας) δεν πολυασχοληθηκαν!!!!!!
2 αναποδα σφυριγματα υπερ του ολυμπιακου στον τελος του αγωνα, που με αυτα τα 2 ενω χανατε 55-57 τελικα νικησατε 59-57!!!!!!
παρολα αυτα εμεις οι παναθηναικοι δεν ασχοληθηκαμε καν με τη διαιτησια...........αλλα ο φιλος ο Καλαντ που παντα δηλωνε οτι δεν ασχοληται ποτε με διαιτησια (μιας και στο ποδοσφαιρο μιλουσε παντα εκ του ασφαλους) τωρα δηλωνει και αδικημενος...............και ζητα και το σχολιασμο της διαιτησιας για το προχτεσινο αγωνα απο Παναθηναικους!!!!!
να και μια σχολιαστικη κωλοτουμπα λοιπον..............
με τοσα ειδη κωλοτουμπας, εσεις οι γαυροι κοντευετε να δημιουργησετε νεα φιγουρα στην ενοργανη γυμναστικη!!!!
εκτος απ το τσουκαχαρα και το διπλο φλιπ Μελισσανιδης θα βγει και αλλο ειδος κωλοτουμπας στις ακησεις εδαφους.........................η γαυροτουμπα με πιρουετα κουστουμιου στον αερα (βλεπε Γιαννακης)
:a01:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τελικα καποιοι ειναι πολυ κολωτουμπες.....για να καταλαβουμε....
ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΟΧΙ???
μην τσιμπατε...ειναι ρητορικη η ερωτηση....
υ.γ. αν και δεχομαι οτι εχει παρει καποια....οχι τραγικα για οποιον ξερει απο το αθλημα.....σφυριγματα ο βαζελος.....εχει φερει και καποιες ευρωπαικες κουπες....δεν μπορουμε να απαιτησουμε κατι τετοιο και απο την μπαλλα....αλλα οχι και π@υτανες της ευρωπης....
προσωπικα δεν μου αρεσει να ασχολουμαι με την διαιτησια γιατι μια καλη ομαδα τους κερδιζει κι αυτους, αλλα επειδη μας τα εχουν κανει τσουρεκια καλο ειναι να λεμε και την πραγματικοτητα λιγο...
τα σφυριγματα φιλε δεν μπορεις να πεις οτι δεν ηταν τραγικα γιατι ο πρωτος τελικος και ο τεταρτος κριθηκαν στους 4 και 2 ποντους αντιστοιχα, οποτε θα μπορουσε με καποια διαφορετικα σφυριγματα να ειναι διαφορετικο και το αποτελεσμα οποτε καθε λαθος σφυριγμα μετραει...
εχει φερει ευρωπαικες κουπες και ειναι και ομαδαρα κιολας, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω αλλα φετος ειμαστε ισαξιοι, οποτε εχουν λογικη αυτα που λεμε περι σφυριγματων...
giobazolia
για την διαιτησια εννοειται οτι δεν εχω ασχοληθει και δεν θα ξανασχοληθω, αλλωστε οι ομαδαρες τους κερδιζουν και αυτους...
αλλα μας τα εχετε κανει τσουρεκια...
ειναι λοιπον η τελευταια φορα που ασχολουμαι αλλα αν παρετε την κουπα μην μας το παιζετε μετα ομαδα τεραστιας διαφορας κλασης και τριχες κατσαρες...
λοιπον, τα σφυριγματα που αναφερεις ειναι συμφωνα με σενα σωστα, ε λογικο τι θα ελεγες...
τα δικα μας σφυριγματα ομως ειναι και δεν ειναι ενω τα δικα σας που δωθηκαν αναποδα βγαζουν ματι...
ασε που αν δεν αντιδρουσαν οι παικτες της ομαδας σου ακομα δεν θα τα ειχαν αλλαξει, θυμισου τις περιπτωσεις μπατιστ που εβγαλε την μπαλα και αλβερτη που εκανε φαουλ, αμεσως αντεδρασαν υποτικα παραδεχομενοι ενω οι διαιτητες επρεπε πρωτα να το συζητουσουν για να αποφασισουν, ελεος δηλαδη...
σε λιγο θα περιμενουν οι διαιτητες τις αντιδρασεις σας και μετα θα σφυριζουν αναλογως :rotflmao:
Gandalf dr685sm
03/06/2008, 08:18
Η διαφορά στο basket είναι πως οι διαιτητές , πρέπει να είναι κάτι απο εκείνους που έπαιζαν την κλασσικότερη ομάδα ξυλοκόπων (Λιμόζ) που σίγουρα θυμούνται οι παλαιότεροι. Να δίνουν δηλαδή 1 φάουλ στα 10. Μόνο έτσι μπορούν να επηρρεάσουν παιχνίδι.
Οι ομάδες που πραγματικά αξίζουν απλά κάνουν μια διαφορά των 8-10 πόντων και παίρνουν το παιχνίδι. Δεν είναι ποδόσφαιρο εδώ που ενα goal μπορεί να κάνει την διαφορά , ή ενα σφύριγμα για πέτσινο πέναλτυ.
Τώρα σε όλους τους αγώνες οι διαιτήτες έκαναν λάθη. Και στον δεύτερο και στον τρίτο... οχι μόνο στον πρώτο και τέταρτο. Αλλά δεν είναι καθοριστικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Η διαφορά στο basket , όπως είπα και πριν, είναι οτι το σκοράρισμα είναι συνεχές και δεν ακυρώνονται τα καλάθια συνεχώς... δεν είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να δώσουν 2 πέναλτυ , αλά μπάλα, και να αλλάξουν την ροή του αγώνα.
Εκείνο που μπορούν να κάνουν οι διαιτητές, εφόσον εσκεμμένα δίνουν σφυρίγματα υπέρ, είναι μόνο να επηρρεάσουν το Momentum και να πετάξουν έξω ικανούς παίκτες. Αλλά εκεί πλέον είναι εξόφθαλμο και είναι 100% σίγουρο οτι μετά δεν θα ξανασφυρίξουν. Χώρια που είναι 3 παιδιά... και οχι 1. Και οι 3 έχουν ίση εξουσία , δεν είναι Άρχων του αγώνας ένας και οι άλλοι δύο οι βοηθοί του.
Μην ασχολήστε με την διαιτησία λοιπόν. Μια ομάδα που είναι ικανή να κερδίσει, θα το κάνει και με τους διαιτητές εναντίον της. Θα είναι μάλιστα μια νίκη τότε στύλ "in your face" και σίγουρα θα αποτελεί σημείο καζούρας προς τους αντιπάλους τους.
Θα δούμε τώρα τι θα γίνει στο 5ο παιχνίδι , μέσα στο ΣΕΦ. Μην περιμένετε πάντως τον ΟΣΦΠ να χάσει εκεί με κατεβασμένα τα χέρια. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.
α... και μιας και μαζευτήκαμε μπασκετικοί εδώ... Lakers vs Celtics... προγνωστικά;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η διαφορά στο basket είναι πως οι διαιτητές , πρέπει να είναι κάτι απο εκείνους που έπαιζαν την κλασσικότερη ομάδα ξυλοκόπων (Λιμόζ) που σίγουρα θυμούνται οι παλαιότεροι. Να δίνουν δηλαδή 1 φάουλ στα 10. Μόνο έτσι μπορούν να επηρρεάσουν παιχνίδι.
Οι ομάδες που πραγματικά αξίζουν απλά κάνουν μια διαφορά των 8-10 πόντων και παίρνουν το παιχνίδι. Δεν είναι ποδόσφαιρο εδώ που ενα goal μπορεί να κάνει την διαφορά , ή ενα σφύριγμα για πέτσινο πέναλτυ.
Τώρα σε όλους τους αγώνες οι διαιτήτες έκαναν λάθη. Και στον δεύτερο και στον τρίτο... οχι μόνο στον πρώτο και τέταρτο. Αλλά δεν είναι καθοριστικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Η διαφορά στο basket , όπως είπα και πριν, είναι οτι το σκοράρισμα είναι συνεχές και δεν ακυρώνονται τα καλάθια συνεχώς... δεν είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να δώσουν 2 πέναλτυ , αλά μπάλα, και να αλλάξουν την ροή του αγώνα.
Εκείνο που μπορούν να κάνουν οι διαιτητές, εφόσον εσκεμμένα δίνουν σφυρίγματα υπέρ, είναι μόνο να επηρρεάσουν το Momentum και να πετάξουν έξω ικανούς παίκτες. Αλλά εκεί πλέον είναι εξόφθαλμο και είναι 100% σίγουρο οτι μετά δεν θα ξανασφυρίξουν. Χώρια που είναι 3 παιδιά... και οχι 1. Και οι 3 έχουν ίση εξουσία , δεν είναι Άρχων του αγώνας ένας και οι άλλοι δύο οι βοηθοί του.
Μην ασχολήστε με την διαιτησία λοιπόν. Μια ομάδα που είναι ικανή να κερδίσει, θα το κάνει και με τους διαιτητές εναντίον της. Θα είναι μάλιστα μια νίκη τότε στύλ "in your face" και σίγουρα θα αποτελεί σημείο καζούρας προς τους αντιπάλους τους.
Θα δούμε τώρα τι θα γίνει στο 5ο παιχνίδι , μέσα στο ΣΕΦ. Μην περιμένετε πάντως τον ΟΣΦΠ να χάσει εκεί με κατεβασμένα τα χέρια. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.
α... και μιας και μαζευτήκαμε μπασκετικοί εδώ... Lakers vs Celtics... προγνωστικά;
Gandalf
ΕΓΩ ΛΕΩ............
Ότι θά τούς πάρουν τά σώβρακα,καί στό τέλος θά κάνουν........ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ....!!!!
Γιά νά δούμε ,ποιός έχει πιό καλό μάτι........
la_villa
03/06/2008, 08:42
όταν όμως μάγε τα σφυρίγματα στο 95% είναι υπερ του παο οσο να ναι καθορίζουν την εξέλιξη
ναι δεν δίνει πέναλτυ αλλα αν πέρσυ έδινε το εξώφθαλμο φάουλ στον 3ο τελικο (στον Ακερ νομίζω) το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη...;)
καλάθια δεν ακυρώνονται αλλα όπως λες επειδή το σκοράρισμα είναι συνεχές δίνοντας συνεχώς την μπάλα σε μια ομάδα ποια λες να σκοράρει?
τεσπα στον 5ο τελικό θα καθαρίσει το τρίο των διαιτητών...θα παίζουμε 8vs5 μέσα στο γήπεδο και ότι βγάλουμε....οι προθέσεις έχουν φανεί..τα νυστέρια είναι ήδη έξω...άλλο ένα πέτσινο πρωταθλημα του βάζελου κατασκευάζεται
el_hymador
03/06/2008, 09:19
όταν όμως μάγε τα σφυρίγματα στο 95% είναι υπερ του παο οσο να ναι καθορίζουν την εξέλιξη
ναι δεν δίνει πέναλτυ αλλα αν πέρσυ έδινε το εξώφθαλμο φάουλ στον 3ο τελικο (στον Ακερ νομίζω) το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη...;)
καλάθια δεν ακυρώνονται αλλα όπως λες επειδή το σκοράρισμα είναι συνεχές δίνοντας συνεχώς την μπάλα σε μια ομάδα ποια λες να σκοράρει?
τεσπα στον 5ο τελικό θα καθαρίσει το τρίο των διαιτητών...θα παίζουμε 8vs5 μέσα στο γήπεδο και ότι βγάλουμε....οι προθέσεις έχουν φανεί..τα νυστέρια είναι ήδη έξω...άλλο ένα πέτσινο πρωταθλημα του βάζελου κατασκευάζεται
δικαιολογησε την αποτυχια σας και αλλο στον εαυτο σου...μπορει και να πειστεις στο τελος...που ξερεις;....
:lol: :lol: :lol:
ξερω οτι σαν γαυρος σου ειναι δυσκολο να δεχθεις οτι χανεις...λυπαμαι, αλλα θα πρεπει να το αποδεχθεις.....life sucks μερικες φορες...
Αν σου ειναι τοσο δυσκολο, θες να παραδεχτουμε ολο οτι μας παει η διαιτησια; γιατι σε βλεπω οτι εχεις αρχισει να παλατζαρεις....95-5! :lol: :lol: :lol:
περαστικα....αντε και του χρονου με ομαδαρα
:lol: :lol: :lol:
+
la_villa
03/06/2008, 09:28
ας χανω έτσι όπως χάνω...
αλλά και εσύ πρέπει να αποδεχθεις ότι τα πρωταθλήματα στα δίνει η διαιτησια (τουλάχιστον σίγουρα πέρσυ και ΄πως το πάνε θα το παλέψουν και φέτος)...life sucks μερικες φορες...
Akatanomastos
03/06/2008, 09:37
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαχαχαχα καλα εισαι απιστευτος,
τι θελεις να λεει ο σιγαλας ρε?
βεβεα και στο κρατικο αντιληφθηκα αρκετο κραξιμο..
Gandalf dr685sm
03/06/2008, 10:33
la_Villa,,.... δεν είναι ποδόσφαιρο ρε φίλε... δεν αφήνεις να φτάσει στον πόντο. Εκεί είναι λογικό να υπάρχουν πιθανότητες να γίνει λάθος ακούσια ή εκκούσια.
Αν είσαι καλύτερη ομάδα απλά ρίχνεις μια 20αρα στο κεφάλι και οχι διαιτητές , ούτε η ΕΟΚ δεν μπορεί να σε αμφισβητήσει.
Δηλαδή στον Β αγώνα μέσα στο ΣΕΦ που κερδίσατε με περίπου 20 πόντους , δεν έγιναν λάθη διαιτητών;... οτι θέλουμε λέμε τώρα;
Ξεκολάτε απο την ποδοσφαιρική νοοτροπία. Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος διαιτητής να αλλοιώσει αποτέλεσμα... πρέπει να κάνει αποτρόπαια πράγματα για να γίνει αυτό!!!!
Terens , ποιός θα πάρει ποιανού ρε φίλε;... σε έχασα.. για το ΝΒΑ λες ή για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ... ή για τους διαιτητές...;;; :hypnotize
Gandalf
blackbusa
03/06/2008, 10:45
Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ......
:look:
ουπς...
λαθος....
εδω ειναι αλλο αθλημα....
:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα ρε οι ''δενμειλαωποτεγιαδιαιτησια'' εχουν και αποψη και γνωριζουν απο μπασκετ....:alien:
Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ......
:look:
ουπς...
λαθος....
εδω ειναι αλλο αθλημα....
:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα ρε οι ''δενμειλαωποτεγιαδιαιτησια'' εχουν και αποψη και γνωριζουν απο μπασκετ....:alien:
ε βεβαια δεν σας αρεσει, ειχατε την ησυχια σας ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
03/06/2008, 11:39
ας χανω έτσι όπως χάνω...
αλλά και εσύ πρέπει να αποδεχθεις ότι τα πρωταθλήματα στα δίνει η διαιτησια (τουλάχιστον σίγουρα πέρσυ και ΄πως το πάνε θα το παλέψουν και φέτος)...life sucks μερικες φορες...
ε μα αυτο σου λεω ρε συ γαυρακο....οτι πασχιζεις να πειστεις οτι "χανεις ετσι οπως χανεις"....
Τωρα πραγματικα πιστευεις οτι ο Παναθηναϊκος των * * * * ευρωπαϊκων πρωταθληματων εχει αναγκη απο την διαιτησια για να σας πατησει;
Που εισασταν ρε ολα αυτα τα χρονια; σας αδικουσε η διαιτησια; :lol: :lol: :lol:
Ρε τι γαυρογαυρος εισαι εσυ;;;
σου ειπαν οτι φτιαξατε ομαδα και το πιστεψες; και απαιτεις και πρωταθλημα απο πανω; Τι το περασες; μπαλα;....
Gandalf dr685sm
03/06/2008, 11:42
ε βεβαια δεν σας αρεσει, ειχατε την ησυχια σας ε?
ποιοί;... εμείς;...
Εμείς μάλλον μας κόβω για Α2 να μην σου πω για Β εθνική, έτσί όπως πάει... με αρμόνιο στην ομόνοια μπας και μπορούμε να παίξουμε. Και αυτό στο ανοιχτό του Ιωνικού ώς άλλοτε, μιας και λεφτά για ενοίκιο στο ΟΑΚΑ δεν το βλέπω φέτος να υπάρχουν.
Αστο.. πονεμένη ιστορία.. απο εκεί που είμασταν πρωταθλητές Ελλάδος και κάτοχοι κυπέλου Ευρωπαϊκού με την αμιγώς Ελληνική ομάδα, τώρα πλέον με παίκτες απο το εφηβικό. Η κατάντια της άλλοτες μεγάλης ΑΕΚ απο τον "γιαουρτά" είναι αυτή. Εντάξει έδωσε... αλλά μην περιμένει τώρα να βγάλει μέχρι και κέρδος... ας αφήσει τον Δρόσο να κανει οτι μπορεί.
Gandalf
Ρε τι γαυρογαυρος εισαι εσυ;;;
σου ειπαν οτι φτιαξατε ομαδα και το πιστεψες; και απαιτεις και πρωταθλημα απο πανω; Τι το περασες; μπαλα;....
Ο Παναθηναικος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι να παν να γαργαληθουν...
el_hymador
03/06/2008, 12:04
Ρε γαυροι...αντε να πεσω στο επιπεδο σας και να ασχοληθω με τα της διαιτησιας....
πως γινεται μια ομαδα να ευνοειται συμφωνα με αυτα που λετε, και στο παιχνιδι της Κυριακης να εχετε ριξει 34 βολες εναντι 17 του Παναθηναϊκου....:confused:
Εδω κοντεψε το Μαρουσι να σας ξεβρακωσει μεσα στο ΣΕΦ και σας ενοχλει η διαιτησια και οχι τα μαυρα σας τα χαλια...
Εδω δεν ειχατε σταυρωσει νικη στην κανονικη περιοδο και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διατησια...
οτι να ναι μιλαμε...:lol: :lol: :lol: :lol:
συνεχιστε εχετε πολυ πλακα...
α αεκτζης ειναι ο blackbusa?
μπηκα στον κοπο να του απαντησω κιολας... :rotflmao:
Ρε γαυροι...αντε να πεσω στο επιπεδο σας και να ασχοληθω με τα της διαιτησιας....
πως γινεται μια ομαδα να ευνοειται συμφωνα με αυτα που λετε, και στο παιχνιδι της Κυριακης να εχετε ριξει 34 βολες εναντι 17 του Παναθηναϊκου....:confused:
Εδω κοντεψε το Μαρουσι να σας ξεβρακωσει μεσα στο ΣΕΦ και σας ενοχλει η διαιτησια και οχι τα μαυρα σας τα χαλια...
Εδω δεν ειχατε σταυρωσει νικη στην κανονικη περιοδο και τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε την διατησια...
οτι να ναι μιλαμε...:lol: :lol: :lol: :lol:
συνεχιστε εχετε πολυ πλακα...
λογικο ειναι να εχουμε 34 βολες και γενικοτερα παραπανω εαν μονος τους ο σχορτσιανιτης κερδιζει καμια 10 αρια φαουλ, αφου δεν μπορει να τον παιξει κανεις και επιλεγετε να τον σταματατε με φαουλ, θελετε και τα ρεστα τωρα?
οσο για τα ευρωπαικα πουεχετε παρει τι ρολο παιζει? κι εμεις καναμε πορεια φετος ενω εσεις αποκλειστηκατε...
και ακομα δεν εχεις παραδεχτει οτι φετος ειμαστε ισαξιοι, στην ευρωπη το γυριζετε παλι...
blackbusa
03/06/2008, 12:50
α αεκτζης ειναι ο blackbusa?
μπηκα στον κοπο να του απαντησω κιολας... :rotflmao:
ειδες παλλικαρι μου....γαυρος εισαι.....δεν σε νοιαζει το οποιο αθλημα...σε νοιαζει να κερδιζεις και τιποτα αλλο....
αλλα ειπαμε.....εσεις οι γαυροι δεν μιλατε ΠΟΤΕ για την διαιτησια οταν δεν σας συμφερει
ειδες παλλικαρι μου....γαυρος εισαι.....δεν σε νοιαζει το οποιο αθλημα...σε νοιαζει να κερδιζεις και τιποτα αλλο....
αλλα ειπαμε.....εσεις οι γαυροι δεν μιλατε ΠΟΤΕ για την διαιτησια οταν δεν σας συμφερει
οκ
οσο για τα ευρωπαικα πουεχετε παρει τι ρολο παιζει? κι εμεις καναμε πορεια φετος ενω εσεις αποκλειστηκατε...
τελικα ρε γαυροι μετράνε οι πορείες ή μονο τα τροπαια??:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
τελικα ρε γαυροι μετράνε οι πορείες ή μονο τα τροπαια??:lol: :lol:
τη χρονια που γινεται η πορεια μετραει, μετα απο δεκα χρονια δεν μετραει...
la_villa
03/06/2008, 14:26
la_Villa,,.... δεν είναι ποδόσφαιρο ρε φίλε...
Ξεκολάτε απο την ποδοσφαιρική νοοτροπία. Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος διαιτητής να αλλοιώσει αποτέλεσμα... πρέπει να κάνει αποτρόπαια πράγματα για να γίνει αυτό!!!!
διαφωνω
πιστεύω στο μπάσκετ διαμορφώνεις πολύ πιο εύκολα ένα αποτέλεσμα
φορτώνεις πολύ πιο εύκολα φάουλ (κ στο μπάσκετ κοστίζουν γιατι στα 5 είσαι εκτός)
κόβεις πολύ πιο εύκολα επιθέσεις
δύσκολες φάσεις τις σφυράς όπως θέλεις
μετα τα 8 ομαδικά πας βολές
ενω στο ποδόσφαιρο όσα φάουλ κ να σου δώσει δεν είναι εύκολο να βγάλει κόκκινη αν δεν είναι σκληρό
ούτε παίρνεις συχνα πέναλτυ σε 1 αγώνα
NAI....την εποχή που έπαιζε ο Λυπιριδης
ρε κακομοιροι μαθετε κανα κανονισμο και μετα μιληστε και για τη διαιτησια....:lol: :lol:
ΑΙΩΝΙΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ....:rotflmao: :rotflmao:
ούτε παίρνεις συχνα πέναλτυ σε 1 αγώνα
καθε ομοιοτητα με ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος που εδρευουν σε λιμανι ειναι απλά συμπτωματικη και καμοια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα.....:lol:
τη χρονια που γινεται η πορεια μετραει, μετα απο δεκα χρονια δεν μετραει...
Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.....:lol: :lol:
εγω λεω να μετρανε για 252 μερες 6 ώρες και 2 λεπτά....:lol:
blackbusa
03/06/2008, 14:57
δεν στα ειπανε καλα.....μετα τα 3 κορνερ.....πεναλντυ.....
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
υ.γ. μετα απο αυτο το σοκ....παω να ξαναδιαβασω κανονισμους και να πλακωσω οσου μου τα εμαθαν αλλιως.....ΤΕΛΟΣ
Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.....:lol: :lol:
εγω λεω να μετρανε για 252 μερες 6 ώρες και 2 λεπτά....:lol:
η αλλιως αν κανει 3-4 πορειες ο βαζελος ειναι ευρωπαικη ομαδα για ολα τα χρονια υπαρξης της...
:rotflmao:
δεν στα ειπανε καλα.....μετα τα 3 κορνερ.....πεναλντυ.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΧΙ ΡΕ.....
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ
στα τρια πεναλντι που περνει θα του δινουμε και ενα κορνερ....:lol: :lol: :lol:
ειναι τοσα πολλα τα πεναλντι που ετσι μονο θα εχει νοημα...:lol:
η αλλιως αν κανει 3-4 πορειες ο βαζελος ειναι ευρωπαικη ομαδα για ολα τα χρονια υπαρξης της...
:rotflmao:
επειδη μιλαμε για μπασκετ πες στο φιλο σου οτι στο μπασκετ οι παιχτες δεν φορανε σκουφακι....απλα μπερδευτηκε και παρακολουθουσε πολο.....:lol: :lol:
ετσι εξηγουνται αυτα που λεει .....
σε λιγο θα μας πει για την κοκκινη που χαρισαν οι διαιτητες στον Τσαρτσαρη
Giorgos19
03/06/2008, 15:09
Ρε παιδες,δεν ηρεμουμε λιγακι?Το σκισατε το ποστ....:sad:
επειδη μιλαμε για μπασκετ πες στο φιλο σου οτι στο μπασκετ οι παιχτες δεν φορανε σκουφακι....απλα μπερδευτηκε και παρακολουθουσε πολο.....:lol: :lol:
ξερεις ποσες φορες πεταχτηκατε σαν τις πορδες και ειπατε για μπασκετ στο αλλο ποστακι για το ποδοσφαιρο?
τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
α τωρα που το θυμηθηκα και στο πολο ανυπαρκτοι ειστε...
ξερεις ποσες φορες πεταχτηκατε σαν τις πορδες και ειπατε για μπασκετ στο αλλο ποστακι για το ποδοσφαιρο?
τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
δεν σου εκανα παρατηρηση ρε/....
απλα επανεφερα τη συζητηση γιατι εχει ψωμι ακομα η ατακα που πεταξε .....:lol:
εξαλλου που να πηγαινοερχεσαι στα ποστ....
ας το κανουμε και αυτο π@τανα....:lol:
Gandalf dr685sm
03/06/2008, 15:48
Στα 4 ομαδικά ανά δεκάλεπτο έχεις δικαίωμα βολών. Υπόψη μόνο οτι όλα τα φάουλ μετράνε ώς ομαδικά στο Ευρωπαϊκό σε αντίθεση με το ΝΒΑ που τα επιθετικά δεν μετράνε στο σύνολο αυτό.
Όσον αφορά την ευκολία-δυσκολία που μπορεί να δημιουργηθεί υπέρ-κατά μιας ομάδος απο διαιτητή... Είναι τόσο εξώφθαλμο να βγάλεις 3-4 παίκτες εκτός με 5 φάουλ, ή να σφυρίζεις αλλοπρόσαλλα που την επόμενη μέρα θα κοσμείς τις εφημερίδες...
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... έχεις 3 διαιτητές και η απόφαση βγαίνει πάντα μετά απο συμψηφισμό των αποφάσεων αν υπάρξει διαφωνία. Δεν είναι η απόφαση του "Άρχων του αγώνα" όπως είναι στο ποδόσφαιρο. Χώρια που έχεις και τον 4ο εκτός , καθώς και τους φιλάθλους του μπάσκετ που γνωρίζουν καλά τους κανονισμούς. Μην μένετε σε εκείνους που το βλέπουν μόνο όταν παίζει κάποιο ντέρμπυ.
Δεν είναι εύκολο να επηρρεαστεί το σκόρ ενός αγώνα, με φαλτσο-σφυρίγματα. Πρέπει να γίνουν τρομερά έκτροπα για να γίνει κάτι τέτοιο. Και σίγουρα δεν μπορείς να το καλύψεις με το ταχύ της στιγμής.... Ειδικά όταν και οι 3 διαιτητές μπορούν να το σφυρίξουν.
Λάθη γίνονται .. και ακούσια και εκκούσια... αλλά είναι σχεδόν απίθανο να καθορίσουν αγώνα που κάποιος είναι ξεκάθαρα καλύτερος και με μεγάλη διαφορά ποιότητος στο ρόστερ τους.
Gandalf
Βαζελοι το σκισατε το ποστ .......:mad:
Ελεος..... :mad: :mad:
:D
Gandalf dr685sm
03/06/2008, 16:00
και μερικοί κανονισμοί που θα αλλάξουν απο 1/9/2008 και ίσως και νωρίτερα.... έτσι απλά για να γνωρίζετε..
- Απαγορεύεται οι παίκτες να φορούν φανέλες κάτω από τις στολές!
- Είναι νόμιμο να πέφτει ένας παίκτης στο παρκέ σε περίπτωση που γλιστρήσει και δεν θα σφυρίζονται βήματα.
- Η μπάλα θα θεωρείτε ότι έχει περάσει την κεντρική γραμμή όταν και τα δύο πόδια του παίκτη που την κρατάει έχουν περάσει στην πλευρά της επίθεσης.
- Αλλάζει ο κανονισμός του “μπρος-πίσω”. Αν η μπάλα δεν έχει σκάσει στο μισό της άμυνας, τότε ο παίκτης έχει το δικαίωμα να την πιάσει στον αέρα και να προσγειωθεί στο μισό της άμυνας.
- Αν ένας παίκτης προκαλέσει επαφή με έναν αντίπαλό του και ανάμεσα στον αντίπαλο και το καλάθι δεν υπάρχει συμπαίκτης του, τότε το φάουλ θεωρείται αντιαθλητικό.
- Αν ένας παίκτης χρησιμοποιήσει τους αγκώνες του για να προστατεύσει την μπάλα (π.χ. μετά από ριμπάουντ), ακόμα και αν δεν έρθει σε επαφή με αντίπαλο, ο διαιτητής μπορεί να καταλογίσει τεχνική ποινή.
Επίσης, από την 1η Οκτωβρίου 2010 (μετά το μουντομπάσκετ της Τουρκίας) θα ισχύουν τα εξής:
- Αλλάζει το σχήμα της ρακέτας από τραπεζοειδής σε παραλληλόγραμμο.
- Η γραμμή του τρίποντου μεταφέρεται από τα 6,25 στα 6,75.
- Κάτω από το στεφάνη θα δημιουργηθεί ένα ημικύκλιο μέσα στο οποίο θα επιτρέπεται η επαφή του αμυντικού με τον επιθετικό. Δηλαδή, αν ένας αμυντικός στηθεί για να πάρει επιθετικό φάουλ μέσα σε ακτίνα 1,25m από το καλάθι, δεν θα καταλογίζεται φάουλ, ακόμα και αν υπάρχει επαφή με τον επιθετικό.
blackbusa
03/06/2008, 16:39
Στα 4 ομαδικά ανά δεκάλεπτο έχεις δικαίωμα βολών. Υπόψη μόνο οτι όλα τα φάουλ μετράνε ώς ομαδικά στο Ευρωπαϊκό σε αντίθεση με το ΝΒΑ που τα επιθετικά δεν μετράνε στο σύνολο αυτό.
Όσον αφορά την ευκολία-δυσκολία που μπορεί να δημιουργηθεί υπέρ-κατά μιας ομάδος απο διαιτητή... Είναι τόσο εξώφθαλμο να βγάλεις 3-4 παίκτες εκτός με 5 φάουλ, ή να σφυρίζεις αλλοπρόσαλλα που την επόμενη μέρα θα κοσμείς τις εφημερίδες...
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... έχεις 3 διαιτητές και η απόφαση βγαίνει πάντα μετά απο συμψηφισμό των αποφάσεων αν υπάρξει διαφωνία. Δεν είναι η απόφαση του "Άρχων του αγώνα" όπως είναι στο ποδόσφαιρο. Χώρια που έχεις και τον 4ο εκτός , καθώς και τους φιλάθλους του μπάσκετ που γνωρίζουν καλά τους κανονισμούς. Μην μένετε σε εκείνους που το βλέπουν μόνο όταν παίζει κάποιο ντέρμπυ.
Δεν είναι εύκολο να επηρρεαστεί το σκόρ ενός αγώνα, με φαλτσο-σφυρίγματα. Πρέπει να γίνουν τρομερά έκτροπα για να γίνει κάτι τέτοιο. Και σίγουρα δεν μπορείς να το καλύψεις με το ταχύ της στιγμής.... Ειδικά όταν και οι 3 διαιτητές μπορούν να το σφυρίξουν.
Λάθη γίνονται .. και ακούσια και εκκούσια... αλλά είναι σχεδόν απίθανο να καθορίσουν αγώνα που κάποιος είναι ξεκάθαρα καλύτερος και με μεγάλη διαφορά ποιότητος στο ρόστερ τους.
Gandalf
στο 5πτο φαουλ υπαρχουν βολες....
αυτο με τους 3 διαιτητες γινεται μονο αν σφυριξουν και οι 3 στην ιδια φαση....αν σφυριξουν 2 αποφασηζει αυτος που ειναι χρεωμενη η πλευρα του ,εκτος αν ο αλλος ειναι 1000% σιγουρος και παρει ''επανω'' του το σφυριγμα...τεταρτος ακριβως δεν υπαρχει...αλλα υπαρχει η γραμματεια και ο υπευθυνος εκει σε οσο αφορα χρονομετρηση,φαουλ,και σκορ....
κοκκινες και κιτρινες καρτες ΔΕΝ υπαρχουν....:lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
03/06/2008, 17:18
αρα 8 ανα ημίχρονο
ουστ ρε μια χαρα τα έγραψα...είπα και εγώ....
κατευθείαν να πετάξουν την @@ρια τους οι άλλοι
βάζελοι ρ.π.μ τι περιμένεις
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μάγε το πόσο εύκολα καθορίζεις αγώνα βλέπε πέρσυ τον 3ο τελικό μεσα στο οακα που κθαρισαν οι διαιτητες όπως κανουν κ φέτος
ΠΕΤΣΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕ χαρισμα σας
giobazolias
04/06/2008, 04:44
μάγε το πόσο εύκολα καθορίζεις αγώνα βλέπε πέρσυ τον 3ο τελικό μεσα στο οακα που κθαρισαν οι διαιτητες όπως κανουν κ φέτος
ΠΕΤΣΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕ χαρισμα σας
μα τι γενναιοδωρια θεε μου!
συγκινηθηκαμε!
ευτυχως που μας χαρισατε και το ευρωπαικο!
el_hymador
04/06/2008, 07:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μα τι γενναιοδωρια θεε μου!
συγκινηθηκαμε!
ευτυχως που μας χαρισατε και το ευρωπαικο!
καλα κοιτα, αμα το ψαξουν...θα δεις που θα πουν και αυτο σε λιγο :lol: :lol: :lol: :lol:
μιλαμε φσυικα και για τα τεσσερα κυπελλα, αντε να μας κανουν σκοντο στο ενα...:lol:
vangelis 64
04/06/2008, 07:49
Δε μού λέτε ρε παιδια,οι γαύροι κλαίνε για τη διαιτησία ή απλά λένε τα πράγματα με τ' όνομά τους;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
132708
Gandalf dr685sm
04/06/2008, 09:17
στο 5πτο φαουλ υπαρχουν βολες....
Busa αυτό είπα ρε φίλε... Μετά τα 4 ομαδικά είναι βολές.
αυτο με τους 3 διαιτητες γινεται μονο αν σφυριξουν και οι 3 στην ιδια φαση....αν σφυριξουν 2 αποφασηζει αυτος που ειναι χρεωμενη η πλευρα του ,εκτος αν ο αλλος ειναι 1000% σιγουρος και παρει ''επανω'' του το σφυριγμα...τεταρτος ακριβως δεν υπαρχει...αλλα υπαρχει η γραμματεια και ο υπευθυνος εκει σε οσο αφορα χρονομετρηση,φαουλ,και σκορ....
Υπάρχει ο υπεύθυνος αγώνας (συνήθως βρίσκεται στο γήπεδο για να αντικαταστήσει κάποιον διαιτητή αν τραυματιστεί αλλά συγχρόνως λειτουργεί σαν παρατηρητής... αν θυμάμαι καλά τους νέους κανονισμούς) ... Όσον αφορά διχογνωμίες σε φάσεις, συνήθως γίνεται μια μικρο-συζήτηση μεταξύ διαιτητών στις φάσεις, αν όπως είπες έχουν οπτική επαφή με την φάση οι διαιτητές .. αν μόνο δύο έχουν οπτική επαφή , τότε γίνεται αυτό που λες (μιας και jumpball δεν δίνεται πλέον) αν είναι τρείς τότε γίνεται αυτό που είπα...
Σε κάθε περιπτωση όμως , η ύπαρξη τριών διαιτητών με δικαίωμα στο να σφυρίξουν την φάση , είναι κάπως πιο "ασφαλές" απο την κρίση ενός που μπορεί να είναι και δεκάδες μέτρα απο την φάση.
Για να δούμε τι θα γίνει τώρα στον 5ο τελικό , όπου είμαι σίγουρος οτι θα γίνει μεγάλη μάχη πλέον. Εκτός αν πάρει μπρος ο ΠΑΟ και θυμηθεί το basket που παίζει , οπότε να με συγχωράτε, αλλά προβλέπω 20+ διαφορά πόντων... θα δούμε!
Gandalf
blackbusa
04/06/2008, 11:29
Busa αυτό είπα ρε φίλε... Μετά τα 4 ομαδικά είναι βολές.
Υπάρχει ο υπεύθυνος αγώνας (συνήθως βρίσκεται στο γήπεδο για να αντικαταστήσει κάποιον διαιτητή αν τραυματιστεί αλλά συγχρόνως λειτουργεί σαν παρατηρητής... αν θυμάμαι καλά τους νέους κανονισμούς) ... Όσον αφορά διχογνωμίες σε φάσεις, συνήθως γίνεται μια μικρο-συζήτηση μεταξύ διαιτητών στις φάσεις, αν όπως είπες έχουν οπτική επαφή με την φάση οι διαιτητές .. αν μόνο δύο έχουν οπτική επαφή , τότε γίνεται αυτό που λες (μιας και jumpball δεν δίνεται πλέον) αν είναι τρείς τότε γίνεται αυτό που είπα...
Σε κάθε περιπτωση όμως , η ύπαρξη τριών διαιτητών με δικαίωμα στο να σφυρίξουν την φάση , είναι κάπως πιο "ασφαλές" απο την κρίση ενός που μπορεί να είναι και δεκάδες μέτρα απο την φάση.
Για να δούμε τι θα γίνει τώρα στον 5ο τελικό , όπου είμαι σίγουρος οτι θα γίνει μεγάλη μάχη πλέον. Εκτός αν πάρει μπρος ο ΠΑΟ και θυμηθεί το basket που παίζει , οπότε να με συγχωράτε, αλλά προβλέπω 20+ διαφορά πόντων... θα δούμε!
Gandalf
δεν ειπα κατι για να σε διορθωσω αλλα για να διευκρινησω καλυτερα αυτο που εγραψες....γιατι καποιοι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα....και ειναι καλο περα απο την πλακιτσα να μαθαινουμε και κατι...οσοι θελουν βεβαια...
υ.γ. δεν ειχες γραψει μετα τα 4...αλλα στα 4...και εχει διαφορα....γιατι στο ημιχρονο μας βγαινουν 8...:lol:
ΡΕ ΜΑΓΕ.........
Θά μάς πείς τώρα τί προβλέπεις ή θά κάνεις σάν τήν Πυθία.....
Ντέρμπυ θάναι τό μάτς.........ή θά φάνε 20 πόντους οί γαύροι....
Η ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΣ..............ή τό άλλο....!!!!
Καί τά 2 δέ γίνεται.....!!!!
Έγώ είπα..........θά...
ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΟ........!!!!!!!!
Στό 5ο μάτς πήγαν έπειδή.........ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΑΥΤΟΙ.......!!!!!!
Γιά νά γλεντήσουν καί νά ρεφάρουν οί ΑΦΟΙ........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΡΕ ΜΑΓΕ.........
Θά μάς πείς τώρα τί προβλέπεις ή θά κάνεις σάν τήν Πυθία.....
Ντέρμπυ θάναι τό μάτς.........ή θά φάνε 20 πόντους οί γαύροι....
Η ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΣ..............ή τό άλλο....!!!!
Καί τά 2 δέ γίνεται.....!!!!
Έγώ είπα..........θά...
ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΟ........!!!!!!!!
Στό 5ο μάτς πήγαν έπειδή.........ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΑΥΤΟΙ.......!!!!!!
Γιά νά γλεντήσουν καί νά ρεφάρουν οί ΑΦΟΙ........
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ......!!!!!!!!!!!!!!1:a46:
Οποτε μιλας με σιγουρια.......
Παντα φτανουμε στον στοχο......:a013:
Να εισαι περηφανος...... Που θα εχεις βαλει και εσυ το λιθαρακι σου στο πρωταθλημα που θα παρουμε....... :a18:
la_villa
04/06/2008, 21:37
ε
κλασσικά πράματα
οι διαιτητες καθάρισαν πάλι για τον βάζελο
μπαλαρίνες τα βαζε΄λια τα αγγίζεις και φάουλ...ούτε μια επίθεση δεν χάσαν ενώ σε 9 λεπτά χρεώθηκαν ΜΟΝΟ 4 φάουλ στην 3η περίοδο
πως γίνεται αυτό????
17 πόντους απο τους 26 της 3η περιοδου με βολές!!!!
καταλαβες μάγε πόσο εύκολα διαμορφώνεις αποτέλεσμα αν είσαι διαιτητης στο μπάσκετ ;) ;)
Akatanomastos
04/06/2008, 21:41
ε
κλασσικά πράματα
μπαλαρίνες τα βαζε΄λια τα αγγίζεις και φάουλ...ούτε μια επίθεση δεν χάσαν ενώ σε 9 λεπτά χρεώθηκαν ΜΟΝΟ 4 φάουλ στην 3η περίοδο
πως γίνεται αυτό???? :eek: :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
εισαι αστειος..
σε καταλαβαινω ομως, πρεπει να τσουζει πολυ τετοιο μ@μησι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε
κλασσικά πράματα
πως γίνεται αυτό????
17 πόντους απο τους 26 της 3η περιοδου με βολές!!!!
καταλαβες μάγε πόσο εύκολα διαμορφώνεις αποτέλεσμα αν είσαι διαιτητης στο μπάσκετ ;) ;)
δηλαδή τα δικά μας τα σερί είναι των διαιτητών
όταν κανατε το δικό σας και ισοφαρίσατε (περάσατε και ένα μπροστά) οι διαιτητές τι έκαναν;
τέσπα έχει 10 λεπτά ακόμα
Akatanomastos
04/06/2008, 22:03
μπειτε μεσα ρε, που πατε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τώρα οι μαλάκες τι πετάνες αντικείμενα;
στα 6 δεύτερα πριν τη λήξη;
la_villa
04/06/2008, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εισαι αστειος..
σε καταλαβαινω ομως, πρεπει να τσουζει πολυ τετοιο μ@μησι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εσύ με τους διαιτητες είσαι ε?
γιατι σαν ομάδα φάνηκε ότι δεν μπορείς να μας κερδίσεις στα ίσα...τα μ@μησια τα τρως εσύ όταν δεν σε παίζει η διαιτησια...ούτε που ξέρεις τι είναι αυτο
τεσπα συγχαρητηρια στους διαιτητες...έδειξαν πως ήθελαν πολύ αυτό το πρωτάθλημα και στην 3η περίοδο υπερεβαλαν εαυτόν για να το καταφέρουν....
17 ΠΌΝΤΟΥΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ...Κ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 26!!!
ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ 16 ΠΟΝΤΟΥς ΜΕ 0 ΒΟΛΕΣ
αυτό τα λέει όλα....
ξανα συγχαρητηρια στην διαιτησία για το πρωτάθλημα που κατέκτησε...ίδρωσε,σκίστηκε αλλά τα κατάφερε
la_villa
04/06/2008, 22:08
δηλαδή τα δικά μας τα σερί είναι των διαιτητών
όταν κανατε το δικό σας και ισοφαρίσατε (περάσατε και ένα μπροστά) οι διαιτητές τι έκαναν;
εμεις το σερί ΔΕΝ το κάναμε με 17 βολές!!!;) ;) ;)
αλλά παίζοντας μπάσκετ κ κάνοντας επιθέσεις
Akatanomastos
04/06/2008, 22:11
και εσύ με τους διαιτητες είσαι ε?
γιατι σαν ομάδα φάνηκε ότι δεν μπορείς να μας κερδίσεις στα ίσα...τα μ@μησια τα τρως εσύ όταν δεν σε παίζει η διαιτησια...ούτε που ξέρεις τι είναι αυτο
τι να σου πω..
3 ΦΟΡΕς ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ +10-12
3 ΦΟΡΕς ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ +10-12
σε ολο τον αγωνα ειστε πισω με μια εξαιρεση που κανατε το +1
και μου μιλας τωρα για διαιτησια..
χοροπηδα λιγακι..
φωναξε και τον γκαγκατση, αλλα ναι δεν μπορει να κανει τιποτα στο μπασκετ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
04/06/2008, 22:14
Eπάγγελμα πρωταθλητήςEπάγγελμα πρωταθλητής
Συνήθεια έχει γίνει στον Παναθηναϊκό η κατάκτηση του πρωταθλήματος
απο www.contra.gr
132768
Να κάτσω να γράψω....? Τι να γράψω... Ας μάθουμε τουλάχιστον πότε υπάρχουν βήματα & πότε γίνεται φάουλ...
Του χρόνου έχει να φάει φούτσα ο βαζελουά..
Ρε να πει κάποιος στο Γουντς να τρίψει με ελαφρόπετρα τη φτέρνα ....γιατί πετάει πισω και πατάει τη γραμμή... :bigcry:
Αντε περαστικά.. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να κάτσω να γράψω....? Τι να γράψω... Ας μάθουμε τουλάχιστον πότε υπάρχουν βήματα & πότε γίνεται φάουλ...
Και εσυ πλακα εχεις :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Και εσυ πλακα εχεις :lol: :lol: :lol: :lol:
Ας προσέχουμε λίγο πως μιλάμε γιατί όταν θα κάνω πλάκα θα το καταλάβεις...:evil:
la_villa
04/06/2008, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε να πει κάποιος στο Γουντς να τρίψει με ελαφρόπετρα τη φτέρνα ....γιατί πετάει πισω και πατάει τη γραμμή... :bigcry:
έλα ντε...μπράβο που το θυμήθηκες
αλλη μια επινόηση των διαιτητών....ούτε που είχε πατήσει...
τι ψάχνεις τώρα....αν τα ψάξεις όλα
είπαμε οι διαιτητς καθάρισαν...άλλο ε΄να πέτσινο μετα το πέρσυνο...αλλο ένα διαιτητικο πρωτάθλημα
Akatanomastos
04/06/2008, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
καλα ρε ειστε απιστευτοι..
θεωρεις οτι ξερεις καλητερα τους κανονισμους απο τους 3 διαιτητες, τον Πολιτη (που ολη την ωρα εγλειφε τον γαυρο, οπως και σε ολα τα παιχνιδια, και με βαρια καρδια ελεγε τον κανονισμο) και τους εκφωνητες?
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕς:bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
la_villa
04/06/2008, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εσύ να δεις....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
είπαμε οι διαιτητς καθάρισαν...άλλο ε΄να πέτσινο μετα το πέρσυνο...αλλο ένα διαιτητικο πρωτάθλημα
ΝΑΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ
ΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
ΓΛΟΥΤΣ ΓΛΟΥΤΣ ΓΛΟΥΤΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
ε-ε-ενσταση
ε-ε-ενσταση
πουτ@ν@ διαιτησια που χαντακωσες τα καλυτερα παιδια και δεν τους αφησες να παιξουν το "διαστημικο τους μπασκετ :lol: :lol: :lol: :lol:
του χρονου ομως προσοχη!!
....θα φτιαξουν ομαδαρα :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
04/06/2008, 22:22
.
21 βολές ...μάλιστα
και τις 8 μας τις δώσαν ΟΤΑΝ είχαν ήδη κρίνει το παιχνίδι για να καλυφθούν λίγο....έλεος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα ρε ειστε απιστευτοι..
θεωρεις οτι ξερεις καλητερα τους κανονισμους απο τους 3 διαιτητες, τον Πολιτη (που ολη την ωρα εγλειφε τον γαυρο, οπως και σε ολα τα παιχνιδια, και με βαρια καρδια ελεγε τον κανονισμο) και τους εκφωνητες?
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕς:bigcry: :lol: :rotflmao:
Ο Πολίτης & η ΕΡΤ γενικά έγλυφε το γαύρο....? :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε Λευτέρη έλεος.... :hypnotize :hypnotize :uplate:
Προτεινω ηρεμηστικα αυτα που δινουν στα αλογα τα δυνατα να σας πιασουν γιατι η νυχτα θα ειναι δυσκολη..... :wave2: