View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
Gandalf dr685sm
25/02/2009, 15:08
Μπλα.. μπλα.. μπλα.. μπλα...
Το μόνο που ισχύει απο όσα λέτε είναι το άδικο αποτέλεσμα που φόρτωσαν στην Ξάνθη. Έπρεπε όπως είπα και τότε να είναι 3-0 και οχι 2-1...
Μιλώντας όμως ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.. και killer είναι και αν του κάτσει μισή ευκαιρία θα την ρίξει στο δίχτυ.
Και το αν είναι εκεί ο αμυντικός... αν του έρχεται η μπάλα κτλ.. δεν αναιρεί οτι είναι εκει που πρέπει για να το σπρώξει στο πλεκτό.
Α.. και μην λέτε πολλά για μπάλα και ποιότητα ακόμα οι πράσινοι... καθήστε να δούμε τι θα κάνετε με τα "δαιμόνια" της Βιγιαρεάλ και τα λέμε μετά.
Πάντως καλή επιτυχία εύχομαι αν και τα βλέπω σκούρα... πολύ σκούρα τα πράγματα για εσάς σήμερα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μπλα.. μπλα.. μπλα.. μπλα...
Πάντως καλή επιτυχία εύχομαι αν και τα βλέπω σκούρα... πολύ σκούρα τα πράγματα για εσάς σήμερα.
Gandalf
Να βγαλεις τα γυαλια ηλιου ..... :wave2:
Gandalf dr685sm
25/02/2009, 15:27
αν είναι μόνο αυτό ρε Lazio... οχι μόνο να τα βγάλω αλλά και να ρίξω προβόλι στην μάπα μου...χαχαχαχαχα..
σσσττττττττττττττ.... αρχίζει τώρα..
Gandalf
kalgeorge
25/02/2009, 15:33
Α.. και μην λέτε πολλά για μπάλα και ποιότητα ακόμα οι πράσινοι... καθήστε να δούμε τι θα κάνετε με τα "δαιμόνια" της Βιγιαρεάλ και τα λέμε μετά.
χμ....κατσε να δεις...
ο ενας παιζει τσαμπιονς λιγκ με βιγιαρεαλ....ο αλλος κυπελλο με ξανθη
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
25/02/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
χμ....κατσε να δεις...
ο ενας παιζει τσαμπιονς λιγκ με βιγιαρεαλ....ο αλλος κυπελλο με ξανθη
και στα 2 κυπελλο δεν κερδιζεις ρε???
:look: :hypnotize :uplate: :rotflmao:
kalgeorge
25/02/2009, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και στα 2 κυπελλο δεν κερδιζεις ρε???
:look: :hypnotize :uplate: :rotflmao:
χμμ....ναι...:hypnotize :look: ..δεν εχεις αδικο.....:look:
kalgeorge
25/02/2009, 16:20
παντως εμενα, (και το λεω απο τωρα ) δεν μου αρεσει καθολου ο παναθηναικο.ς
οτι και να λετε δεν τον εχω συνηθισει να παιζουν και οι εντεκα πισω απο την σεντρα :sad:
Εντυπωσεις 1ου ημιχρονιου..... ειμαστε αργη πολυ αργη ομαδα αυτο αλλωστε ειναι το Ελληνικο ποδοσφαιρο.... απο το κεντρο και κατω ειναι τρομεροι στους γρηγορους αυτοματισμους
Η αμυνα τους ειναι για τον πεουλο αν επαιζαν με μια γρηγορη τεχνικη ομαδα θα τους ειχε
πεταξει κανα 2 πακετα :wave2:
Akatanomastos
25/02/2009, 16:22
παντως εμενα, (και το λεω απο τωρα ) δεν μου αρεσει καθολου ο παναθηναικο.ς
οτι και να λετε δεν τον εχω συνηθισει να παιζουν και οι εντεκα πισω απο την σεντρα :sad:
κοιτα απο τι στιγμη που κραταμε μπαλα, την κυκλοφορουμε σχετικα καλα
μπορει ο παναθηναικος να το κανει αυτο και βγαζει ευκαιριες..
φοβηθηκε ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ να ξεκινησει γκαμπριελ και εβαλε σπυροπουλο με ποιο αμυντικες αρετες..
του βγηκε παντως οσον αφορα το αμυντικο μερος
λογικα θα ξεκινησει ο γκαμπριελ 2ο ημιχρονο ο οποιος εχει πολλη καλη τεχνικη
και θα βγαλει φασεις.
ο βυντρα αποκυκνυει και σημερα οτι μπορει να παιζει σε ευρωπαικα παιχνιδια
εν αντιθεση με τα αλλα 2 σεντρε μπακ μας
βαβζνιακ κυριλε το παλικαρι, απλα κανει οτι κανει και ο σπυροπουλος..
Akatanomastos
25/02/2009, 16:29
να συμπληρωσω οτι νομιζω πως ΔΕΝ επρεπε να ξεκινησει ενας απο τους βαβζινιακ σπυροπουλο, ειναι υπερβολη, και ο δευτερος νομιζω δεν εχει μπει στο κλιμα ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα..
λεγοντας του βγηκε το συστημα, εννοω γενικοτερα η αμυντικη λειτουργια της ομαδας εκτος απο 2 φασεις που ηταν οντως Επικινδυνες
kalgeorge
25/02/2009, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κοιτα απο τι στιγμη που κραταμε μπαλα, την κυκλοφορουμε σχετικα καλα
μπορει ο παναθηναικος να το κανει αυτο και βγαζει ευκαιριες..
φοβηθηκε ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ να ξεκινησει γκαμπριελ και εβαλε σπυροπουλο με ποιο αμυντικες αρετες..
του βγηκε παντως οσον αφορα το αμυντικο μερος
λογικα θα ξεκινησει ο γκαμπριελ 2ο ημιχρονο ο οποιος εχει πολλη καλη τεχνικη
και θα βγαλει φασεις.
ο βυντρα αποκυκνυει και σημερα οτι μπορει να παιζει σε ευρωπαικα παιχνιδια
εν αντιθεση με τα αλλα 2 σεντρε μπακ μας
βαβζνιακ κυριλε το παλικαρι, απλα κανει οτι κανει και ο σπυροπουλος..
προς το παρων ειμαστε απλα κολοφαρδοι
οι γκουμας, σαριεγκι, ειναι πλυμμηρα
ολοι παιζουμε αμυνα και φασεις ΔΕΝ βγαινουν, που ειδες οτι κυκλοφορουμε μπαλα;:confused:
Akatanomastos
25/02/2009, 16:30
που ειδες οτι κυκλοφορουμε μπαλα;:confused:
δες και το απο πανω..
δεν κυκλοφουμε την μπαλα,
λεω οτι μπορουμε να την κυκλοφορησουμε με αξιωσεις
και ο γκαμπριελ βοηθαει σε αυτο
σημερα εγινε 1,5 φορα μεχρι τωρα
kalgeorge
25/02/2009, 17:27
πολυ καλο αποτελεσμα, μπραβο ....αλλα...
καθολου καλο παιχνιδι.
μια φαση, ενα γκολ, και ολοι πισω σε ολο το παιχνιδι....
Akatanomastos
25/02/2009, 17:29
μπραβο ρε παναθα..
καλο αποτελεσμα αλλα ΤΡΟΜΕΡΑ επικυνδυνο, και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για τον επαναληπτικο
αφου ειδαμε ολοι πως πιεζουν..
το θετικο ειναι οτι κυνηγανε αυτοι..
καρα για αλλη μια φορα εβγαλε καστανα απο τη φωτια και ας μην εχει "καλο ποδι":evil:
ο μαντζιος θα μπορουσε να ειχε σκοραρει και να τους τελιωσει με 0 - 2..
ΜΗΝ ξεχναμε το ΓΚΟΛ κανονικο που δεν καταλογιστηκε
ΚΑΙ ο πουστοδιαιτητης που επαιξε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 65 - 35 ΤΟΥς ΚΩΛΟΙΣΠΑΝΟΥς
η παγιδα στο ΟΑΚΑ ειναι να κλειστουμε οπως σημερα..
Τρομερος ο πανηγυρισμος του ππρππ στο γκολ του καρα..... αναρωτηθηκα .... μπας και ειναι παναθηναικος :rotflmao: :rotflmao:
Κακος ο διαιτητης με καθοριστικα λαθη καθαρο επιθετικο πριν το πεναλτι μπορει βεβαια να ειχαμε φαει αλλα...... η μπαλα περασε στο 1ο?
Δυσκολα τα πραγματα απο εδω και περα οπως και να εχει......
Τι παιχταρα αυτος ο ροσι.....
Γκολαρα του καρα .....
blackbusa
25/02/2009, 17:52
η μπαλα περασε καθαρα.....διαιτησια εναντιον....κλασσικη βαζελα απο τα παλια....ειναι για κλωτσιες που στο πρωταθλημα σερνονται.....
:wave2:
Akatanomastos
25/02/2009, 18:00
παιδια ο ρυθμος που ειχαν οι ισπανοι ειναι Απιστευτος
απο το 20'-30' οι δικοι μας δεν μπορουσαν να τους ακολουθησουν
ειναι λογικο να φτυσουν οι δικοι μας νωρις..
πως να δημιουργησεις παιχνιδι ετσι?
και οταν ο γκαμπριελ δεν βοηθησε καθολου
και η αλλαγη του σαλπι αργησε και πααααρα πολυ του ρουκαβινα
θεωρω οτι αντι ρουκαβινα επρεπε να περασει ο κλευτον στο 80' η και νωριτερα
σε κακη μερα
νιλσον
ζιλμπερτο (αυτος ειχε προβλημα με την ταχυτητα)
σπυροπουλος (ο οποιος γενικα ειναι πεσμενος και δεν πρεπει να τον χρησιμοποει)
αψυχολογητο πεναλντι του βαβζινιακ(αλλα γενικα ηταν καλος)
ΣΙΜΑΟ ακομα μια φορα ευρωπαιος
el_hymador
25/02/2009, 18:02
Δεν παιξαμε καλα, αλλα καταφεραμε να παρουμε το δευτερο καλυτερο αποτελεσμα που θα μπορουσαμε, αποφευγοντας λευκη ισοπαλια η ηττα.
Πιστευω οτι η μπαλα περασε καθαροτατα την γραμμη και επρεπε να μετρησει το γκολ.
Το πεναλτυ ηταν καθαρη μαλακια του Bρζνβζρβνρζβζρνζβακ, αλλα ειχε προηγηθει καραμπινατο επιθετικο φαουλ.
Για να λεμε και του στραβου το δικιο ειμασταν πολυ τυχεροι ειδικα στο πρωτο μισο του α΄ημιχρονου οπου μπαζαμε απο παντου.
Ειχαμε και αλλες δυο καλες ευκαιριες....anyway, καλο αποτελεσμα και ολα για ολα στην Αθηνα!
ΜΠΡΑΒΟ στην Παναθα μας!
156935
παιδια ο ρυθμος που ειχαν οι ισπανοι ειναι Απιστευτος
απο το 20'-30' οι δικοι μας δεν μπορουσαν να τους ακολουθησουν
ειναι λογικο να φτυσουν οι δικοι μας νωρις..
πως να δημιουργησεις παιχνιδι ετσι?
και οταν ο γκαμπριελ δεν βοηθησε καθολου
και η αλλαγη του σαλπι αργησε και πααααρα πολυ του ρουκαβινα
θεωρω οτι αντι ρουκαβινα επρεπε να περασει ο κλευτον στο 80' η και νωριτερα
σε κακη μερα
νιλσον
ζιλμπερτο (αυτος ειχε προβλημα με την ταχυτητα)
σπυροπουλος (ο οποιος γενικα ειναι πεσμενος και δεν πρεπει να τον χρησιμοποει)
αψυχολογητο πεναλντι του βαβζινιακ(αλλα γενικα ηταν καλος)
ΣΙΜΑΟ ακομα μια φορα ευρωπαιος
Φαινεται καθαρα οτι ο Παναθηναικος θελει προσθηκες καποιων παιχτων που θα κανουν τη
διαφορα και απο αποψη τεχνικης αλλα και ταχυτητας.....αυτα αλλωστε ειναι τα ζητουμενα στο συγχρονο ποδοσφαιρο
Akatanomastos
25/02/2009, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
αποψη τεχνικης αλλα και ταχυτητας..
σιγουρα θελουμε προσθηκες
και σιγουρα αυτα ειναι τα ζητουμενα..
το βασικο ομως για ομαδες που ειναι <<μικρες>> στην ευρωπη οπως εμεις
ειναι η ΑΝΤΟΧΗ
οταν τα χαφ μας τα φτυνουν στο 1ο ημιχρονο δεν μπορεις να περιμενεις πολλα
ο καρα παρα τον τραυματισμο, θα εβγαινε λογω κουρασης
ο ζιλμπερτο ολοι ειδαμε..
ο γαμπριελ δεν ετρεξε γιατι ετσι ηθελε.
μονο ο σιμαο αντεχει να τρεχει 90 λεπτα.
το ιδιο και για τους φορ
βλεπεις πως οταν πιεζεις ψηλα ολες οι ομαδες μπλοκαρονται, οπως και να την λενε.
αυτο ομως θελει πνευμονια γιατι πρεπει να χεις και επιστροφες..
σιγουρα θελουμε προσθηκες
και σιγουρα αυτα ειναι τα ζητουμενα..
το βασικο ομως για ομαδες που ειναι <<μικρες>> στην ευρωπη οπως εμεις
ειναι η ΑΝΤΟΧΗ
οταν τα χαφ μας τα φτυνουν στο 1ο ημιχρονο δεν μπορεις να περιμενεις πολλα
ο καρα παρα τον τραυματισμο, θα εβγαινε λογω κουρασης
ο ζιλμπερτο ολοι ειδαμε..
ο γαμπριελ δεν ετρεξε γιατι ετσι ηθελε.
μονο ο σιμαο αντεχει να τρεχει 90 λεπτα.
Ο σιλβα ηταν κακος στο 1ο στο 2ο ανεβηκε αρκετα..... μην περιμενεις να δεις τον σιλβα της
αρσεναλ και τα χρονια περασαν αλλα αν δεν εχει διπλα του το αναλογο υλικο να τον βοηθησει
οντως πολυ καλο το αποτελεσμα
γκολαρα του καρα
τωρα για το 1ο γκολ μετα απο 10 replay ακομα δεν εχω καθαρει αποψη οποτε σκεφτειτε τον εποπτη με μια φορα
εγω προσωπικα δεν θα εδινα ουτε επιθετικο ουτε πεναλτι
οπως φανηκε οι ισπανοι ειναι καλητερα δουλεμενη ομαδα,ειδικα στο α ημιχρονο εκαναν οτι ηθελαν:wave2:
μαζευτειτε κοριτσια....ερχετε σφαλιαρα την κυριακη :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
25/02/2009, 21:21
ε βεβαια
αφου παιζουμε με τους καλυμνιους (http://www.kykladesnews.gr/default.asp?pid=4&la=1&cID=0&nID=10106)
:lol: :rotflmao:
επισης, πριν την κυριακη
ερχεται
και
η
ΠΕΜΠΤΗ :lol: :lol: :lol:
ε βεβαια
αφου παιζουμε με τους καλυμνιους (http://www.kykladesnews.gr/default.asp?pid=4&la=1&cID=0&nID=10106)
:lol: :rotflmao:
επισης, πριν την κυριακη
ερχεται
και
η
ΠΕΜΠΤΗ :lol: :lol: :lol:
καιω την πεμπτη για να σας κανουμε αχαλινωτο σεξ τη κυριακη :winka:
makis206
26/02/2009, 02:32
Αχ ναι αχ ναι, σημείο συνάντησης θά'ναι το περίπτερο ή το Δέλεαρ ;:lol: :rotflmao:
Πσιτ Γιώργη, και προφυλάξεις να έχετε μαζί σας ρε :rotflmao:
Gandalf dr685sm
26/02/2009, 02:55
Simao όλα τα λεφτά... ο πιτσιρικας είναι λίρα 100 και κάλυψε και την "φίρμα" Σίλβα στα όσα λάθη έκανε.. πολλά χιλιόμετρα το παληκαράκι.
Ο Καραγκούνης με το γνωστό πάθος τράβηξε την φωτοβολίδα που ουσιαστικά έστειλε και τον τερματοφύλακα μέσα.
Ο Διαιτητής δεν φέρει ευθύνη στην φάση του goal... μόνο ο βοηθός και μην ξεχνάτε οτι εμείς χρειαστήκαμε και 2-3 replay απο πολλές γωνίες για να το δούμε... πολύ δύσκολη φάση.
Για το πέναλτυ... έπαιξε 100% έδρα και ειδικά όταν είδαν τους Ισπανούς να πελαγοδρομούν μετά το goal του ΠΑΟ.
Πάντως ότι λέει και ο Busa... σας δουλεύουν μιας και αν έχουν τέτοιο πάθος στο γήπεδο για αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν δείχνουν έστω το 70% αυτού στο SL;...
Βέβαια εν μέρει τους δικαιολογώ καθώς εδώ στην κατάσταση που είναι τα πράγματα στην SL... δεν σου δίνει και το δικαίωμα να προσπαθήσεις κάτι παραπάνω.
Ενα μπράβο για το αποτέλεσμα, αλλά το 1-1 είναι πολύ "πονηρό αποτέλεσμα"... αν κλειστεί πίσω ο ΠΑΟ δεν θα έχει εύκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ.. αν ανοιχτεί τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα έτσι όπως τρέχουν αυτοί.
Σειρά των κόκκινων σήμερα και θα ευχηθώ και σε αυτούς καλή επιτυχία, αν και ειδικά για αυτούς θα πρέπει να γίνουν θαύματα.
Gandalf
Αμ δεν την καις εσύ ............... αυτή σε έχει κάψει ............... :evil: :evil:
:rotflmao: :rotflmao:
Άντε να εκπληρώσετε απόψε τις ................ εξοσυζυγικές σας υποχρεόσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (της επί χρήμασι εκδιδομένης ..........) και μετά .............. ΑΝ .............. τότε βλέπουμε :smokin: :smokin:
Να πείτε στην 18η του Γαλλικού πρωταθλήματος Σουτιέν να μην σας σκίσει πολύ για να μπορείτε να παίξετε την Κυριακή ............
Τον άλλο, πως τον λέγανε να δεις ............. Κουτσο νι ............. Κουτσαίνειαποταφτί ........... α ναι ............ Κουτσιανικούλη ..............σας στέλνει χαιρετίσματα :wave2: :wave2: (και σε εμάς βέβαια)
Sferopetadhn
26/02/2009, 04:48
Βαζέλικο αποτέλεσμα... ότι και να λένε οι άλλοι μόνο ο βαζελουά παίρνει τέτοια αποτελέσματα.
Κωλοφαρδία - ξεκωλοφαρδία δε με ενδιαφέρει. Χ και με γκολ!!! Βέβαια θέλει πολλή προσπάθεια και εδώ γιατί, όπως ξέρουμε όλοι, οι Ισπανοί δεν καταλαβαίνουν από έδρες...
Στην τελική ο βάζελος από κωλοφαρδία πήρε 1-1 και ο γαύρος δεν πήρε 0-4...
Μετά το χτεσινό ματς νομίζω έγινε πλέον φανερό ότι οι παίκτες διαλέγουν ματς, πράγμα πολύ κακό μιας και πληρώνονται αδρά για να κάνουν πάντοτε τη δουλειά τους. Από την άλλη το θεωρώ φυσιολογικό και πρόβλημα του προπονητή.
Από την άλλη, με το φτωχό μου μυαλό κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει πρόβλημα στην SL γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι. Είναι καλύτερη στον να περιμένει τον αντίπαλο και να εκμεταλλεύεται και την παραμικρή ευκαιρία (όπως η Εθνική στην Πορτογαλία), κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει εναντίον ομάδων όπως ο Εργοτέλης ή ο Πανσερραϊκός. Έτσι την πατάνε γιατί παίζουν με τρόπο που απλώς δεν τους ταιριάζει.
Μαγκιώρικο αποτέλεσμα, με πολλή δόση τύχης. Είδωμεν στο δεύτερο παιχνίδι. Ακόμη όλα είναι ρευστά.
ΥΓ Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σπυρόπουλος... πολλές λάθος πάσες, χλιαρό μαρκάρισμα κλπ Δεν έχει άλλον παίκτη στη θέση του; Ο Βαβρζίνιακ ήταν πολύ καλός και η φάση του πέναλτι τον αδικεί. Από τις καλές μεταγραφές του Δεκέμβρη (μαζί με αυτές της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ).
el_hymador
26/02/2009, 05:35
Μα δεν ειναι μ@λ@κ@ς μονο απο φατσα; οχι πειτε μου....
156959
Gandalf dr685sm
26/02/2009, 05:58
και ένα ακόμα EXTRA μπράβο στον ΠΑΟ για το παρακάτω....
να δούμε αν θα το ενισχύσουν οι κόκκινοι τώρα ή απλά θα αφήσουν μόνο τον ΠΑΟ και πάλι να κρατήσει ψηλά την θέση της Ελλάδος.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=990454&lngDtrID=246
Gandalf
makis206
26/02/2009, 06:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μα δεν ειναι μ@λ@κ@ς μονο απο φατσα; οχι πειτε μου....
Άσε Κώστα, να τον πιάσω απ'το μαλλί να του το βγάλω τρίχα τρίχα έτσι ;:yuck: :rotflmao:
Sferopetadhn
26/02/2009, 06:04
και ένα ακόμα EXTRA μπράβο στον ΠΑΟ για το παρακάτω....
να δούμε αν θα το ενισχύσουν οι κόκκινοι τώρα ή απλά θα αφήσουν μόνο τον ΠΑΟ και πάλι να κρατήσει ψηλά την θέση της Ελλάδος.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=990454&lngDtrID=246
Gandalf
"Αυτό σημαίνει ότι από την περίοδο 2010-11, ο πρωταθλητής εξασφαλίζει απευθείας τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League..."
Φαντάζομαι αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιός θα είναι ο πρωταθλητής την περίοδο 2009-10... ;)
el_hymador
26/02/2009, 06:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
"Αυτό σημαίνει ότι από την περίοδο 2010-11, ο πρωταθλητής εξασφαλίζει απευθείας τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League..."
Φαντάζομαι αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιός θα είναι ο πρωταθλητής την περίοδο 2009-10... ;)
εεεεε....την κουρτινα 2!
SnakeMJK
26/02/2009, 06:16
μία φορά πήρε η εθνική το euro... μία φορά πήρατε και εσείς πρωτάθλημα. μην ελπίζετε άδικα :p
Πραγματικά μπράβο στον βάζελο για χθες... στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο τυχεροί, στο δεύτερο όμως έπαιξαν πιο σοβαρά. Η πρόβλεψη μου ήταν για 0-0 ή 1-1 και όντως ήρθε.
Να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε εμείς... Το σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι 0-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 0-2 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, μετά να χάνουμε συνέχεια ευκαιρίες για να μπει και το τρίτο γκολ κ να γίνει η θεότρελη πρόκριση, αλλά κάπου στο 80 θα φάμε γκολ και θα τελειώσει 1-2 :p
Χθες πήγαμε λίγο ταμείο με το Χ του βάζελου... Σήμερα έσπρωξα στο Χ2+over. Και ο θεός βοηθός :p :p :p Βλακείες παίζω βέβαια... με τα δεύτερα που πάμε παίζει να γίνει της newcastle.
SnakeMJK
26/02/2009, 08:02
Εκεί που έχω καταστρέψει εγώ....
http://mpakoterma.blogspot.com/2008/12/blog-post.html
Επαληθεύτηκε :p
Akatanomastos
26/02/2009, 08:03
παιδες οι ισπανοι θα ρθουν εδω αγριεμενοι..
αν τους αφησουμε να εχουν τον ρυθμο του μαδριγαλ θα φαμε 2 μπαλακια σιγουρα αφου δεν μπορεις για 2 90λεπτα να χεις τετοια δυστοχια..
πρεπει ο τεν κατε και οι παικτες τους, με καποιο τροπο να τους εκληξουν και να μην τους αφησουν να κανουν οτι θελουν σε ολο το γηπεδο,
ισως να πιεσουμε απο ψηλα κατι αδυνατο με τις αντοχες που εχουμε..
το αποτελεσμα ειναι πολυ επικυνδινο, αρκει ενα 1ο δικο τους γκολ και μετα να κυνηγαμε εμεις, με την γνωστη μη δημιουργικη ομαδα
αξιζει να ξεκουρασει στο πρωταθλημα οσους θεωρει απαραιτητο με στοχο να τρεξουν στο παιχνιδι.
ετσι και αλλιως ο παγκος μας για ελλαδα δεν ειναι και τοσο κακος, απλα δεν εχει παρει ευκαιριες
ειδωμεν..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
τι είναι αυτό τώρα κάθε μέρα στον κόσμο κάτι συμβαίνει λέτε να έκατσαν καταστροφές μονο εκείνες τις μέρες; η το πάμε κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε;
Nα δω ρε γαυράκια ΤΙ ΑΛΛΟ θα σκεφτείτε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε εμείς... Το σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι 0-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 0-2 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, μετά να χάνουμε συνέχεια ευκαιρίες για να μπει και το τρίτο γκολ κ να γίνει η θεότρελη πρόκριση, αλλά κάπου στο 80 θα φάμε γκολ και θα τελειώσει 1-2 :p
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ:rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
SnakeMJK
26/02/2009, 10:46
θεέ του motul, την 4άρα εκτός έδρας πάντως μια χαρά στην έριξα. ή εφταιγε ο γκαγκάτσης;
θεέ του motul, την 4άρα εκτός έδρας πάντως μια χαρά στην έριξα. ή εφταιγε ο γκαγκάτσης;
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ;;; ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ;;;:confused: :confused: :confused:
Όσο για τον Γκαγκάτση ........... δεν σε παίρνει η συζήτηση !!!
Γι αυτό άλλωστε κάνεις τα καλύτερα κλαρίνα στην Ευρώπη ..........:evil: :evil: :evil:
Από πέρισυ για την τεσσάρα λέτε ............. τίποτε νεότερο ;;;:smokin: :smokin: :smokin:
konsttanttinos
26/02/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ:rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
για κοιταξε σε προηγουμενο Post κατι βιντεακια που σου εχω βαλει, να σου θυμιζουν τις τεσσαρες.......πελατες!
Στο κατω κατω καλα κανετε και εισαστε super στην ευρωπη, στην ελλαδα δεν με ενδιαφερει τι κανετε, αλλα παντα οταν βλεπετε τον ολυμπιακο κατεβαζετε παντελονια και ξεκινατε το κλαρινο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κι αν δεν θυμασαι..παρε.
http://www.youtube.com/watch?v=1OapwXeFajw
http://www.youtube.com/watch?v=i8cEuACO7e8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6QfUuk5obVA&feature=related
απλα για να θυμασαι και να μην λες παραμυθια.
:smokin:
kalgeorge
26/02/2009, 16:41
orthios pali o kipouros sas :rotflmao: :rotflmao:
apiasto leei o karmiris :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
26/02/2009, 17:00
gia sou re kipoureeeeeeeeeeeeeeeeee
apiasto kai auto reeeeeeeeee:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gia na einai eukolo ena sout prepei na ginei .....apo tin sentra :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
26/02/2009, 18:01
ok, απαραδεκτος ο γαυρος...
ηταν σαφες οτι δεν πιστευαν στην ανατροπη, ηταν σαφες οτι φυλαξαν δυναμεις για την Κυριακη, αλλα μιλαμε για πληρη αδιαφορια!
Παρτε κανα βαθμο για την Ελλαδα ρεεεεεεεε!
Ο σχολιασμός πάλι κορυφαίος .............."Οταν παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο το παραμικρό λάθος στοιχίζει !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ;;; ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, γ@μμμμτο ;;;
Με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ της Γαλλίας παίζατε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το δε άλλο κορυφαίο ............... ο τίτλος της εκπομπής ...............
ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ο σχολιασμός πάλι κορυφαίος .............."Οταν παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο το παραμικρό λάθος στοιχίζει !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ;;; ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, γ@μμμμτο ;;;
Με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ της Γαλλίας παίζατε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το δε άλλο κορυφαίο ............... ο τίτλος της εκπομπής ...............
ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;
Καλα εχουμε ακουσει και τι δεν εχουμε ακουσει απο τα κοκκινα παπαγαλακια.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Καλα εχουμε ακουσει και τι δεν εχουμε ακουσει απο τα κοκκινα παπαγαλακια.......
Τώρα θα μπει και η Σουτιέν στο πάνθεον με τις μεγάλες Ευρωπαϊκές (κατά γαύρον) ομάδες ...........
Χεερενφεν
Ρόζενμποργκ
Φερεντσβάρος
Χάιφα
Σεντ Ετιέν
κ.α.
Περιμένετε να δείτε από αύριο που θα αρχίσουν να λένε για το πόσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο από πέρισυ στο κύπελο ΟΥΕΦΑ !!!
giobazolias
26/02/2009, 21:14
Simao όλα τα λεφτά... ο πιτσιρικας είναι λίρα 100 και κάλυψε και την "φίρμα" Σίλβα στα όσα λάθη έκανε.. πολλά χιλιόμετρα το παληκαράκι.
...................
............................
.....................................
Gandalf
τα περισσοτερα χλμ απ τον ΠΑΟ τα ετρεξε ο Σιλβα ομως, και η δουλεια που εκανε ηταν η ποιο σημαντικη απ ολους τους αλλους παικτες του ΠΑΟ!
σε ολα τ αλλα που εγραψες..............συμφωνω!
viva Olympiakos!!!!
manhunter
27/02/2009, 02:30
Λοιπόν
Είμαι γαύρος. Ολυμπιακός. Αλλά πάνω από όλα φίλαθλος. Βλέπω μπάλα συν τις άλλοις, και όχι μόνο τον Ολυμπιακό. Εχθές, μετά το 35' άλλαξα κανάλι. Πήγα Μακεδονία Tv , να δω λίγη μπάλα.
Το αποτέλεσμα το περίμενα.
Πάνω κάτω έστω, περίμενα να χάσουμε.
Μπράβο στους γάλλους, είναι παλικάρια. Πάρα πολύ τρέξιμο, τρομερό κέντρο, πάντα συγκριτικά με το δικό μας, γρήγορες μπαλιές, εξυπνάδα. Πιστεύω θα περάσει αυτη η ομάδα την Βέρντερ.
Είναι μικροί και νεαροί παίκτες, και έχουν ταλέντο. Προκρίθηκαν δίκαια.
Ήταν υπέρ τους δέοντος προφανές, τι με αυτό το ρόστερ, δεν θα πηγαίναμε πουθενά.
Επίσης, ήταν πορφανές, ότι τον χειμώνα, δεν θα παίρναμε κανεναν παίκτη. Για΄τι στην ουσία, δεν πήραμε κανεναν.
Ο Πρόεδρος είναι μεγαλομέτοχος.Θέλει μια υγιείς επειχήρηση.Δεν θα τα χώνει κάθε χρονιά. Πέρυσι πήρε περίπου 22εκ ευρώ. Φέτος δεν πήρε τίποτα. Λογικό να μην δώσει από την τσέπη του.
Ο Γκαλέτι είναι πολυ πιο χρήσιμος από Σαλπιγγίδη,Νίνη,Κλέιτον,Ρουκάβινα,Ιβαντσις, ξέρει πολύ πιο μεγάλη μπάλα αλλά είναι ένας....Προτιμώ να έχω 3-4 τουλάχιστον ισάξιους, παρά έναν που να είναι η μισή ομάδα....και όταν λείπει ή δεν αποδίδει...καληνύχτα
Μπράβο στην Σεντ Ετιέν. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση. Εγώ θα την υποστηρίζω στον επόμενο γύρο.
Καλή επιτυχία και στον Παναθηναικό. Δύσκολο αλλά εφικτό.
Αντε, καλημέρα...
makis206
27/02/2009, 02:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Λοιπόν.........
Ρε'σύ Κίμωνα ;:look:
Ουτ'ένα "βάζελοι"; Ουτ'ένα "λαγοί" ;:look:
Δεν σου ταιριάζει αυτή η ομάδα που υποστηρίζεις ρε, να την αλλάξεις..:lol: :rotflmao:
Χιουμοράκι χιουμοράκι, καλημέρα !:beer:
manhunter
27/02/2009, 03:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σύ Κίμωνα ;:look:
Ουτ'ένα "βάζελοι"; Ουτ'ένα "λαγοί" ;:look:
Δεν σου ταιριάζει αυτή η ομάδα που υποστηρίζεις ρε, να την αλλάξεις..:lol: :rotflmao:
Χιουμοράκι χιουμοράκι, καλημέρα !:beer:
Kαλημέρα ρε αγορίνα
Χιουμοριστικά να τους πω έτσι.Αλλά όταν μιλάω για τα χάλια μας, δεν θα κοροιδέψω και τον άλλον...
Θα τον κοροιδέψω το πρωί της Δευτέρας:lol: :lol: :lol: :lol:
Kαλημέρα ρε αγορίνα
Χιουμοριστικά να τους πω έτσι.Αλλά όταν μιλάω για τα χάλια μας, δεν θα κοροιδέψω και τον άλλον...
Θα τον κοροιδέψω το πρωί της Δευτέρας:lol: :lol: :lol: :lol:
Kατ' αρχήν χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω και έναν Ολυμπιακό που δεν κραυγάζει οπαδικά ....
Τώρα για τη Δευτέρα ......... επειδή τα ίδια έλεγε και κάποιος άλλος για τη Σουτιέν ........... και καμμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ............ και επειδή τελευταία ο Αντωνάκης έχει κάτι κράμπες από το κλάδεμα στα ψηλά κλαδιά ............ και επειδή ο Ντιόγο τελευταία σπαταλάει το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ ταλέντο του στις βουτιές .......... και τέλος πάντων, τα χάλια σας !!!
Μήήήήήήήήήήπως να το μάζευες λίγο ;;;
SnakeMJK
27/02/2009, 03:29
Τουλάχιστον έπεσαν μέσα στο σκορ, τι 1-2 τι 2-1 :p
1) η ομάδα χάλια... δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, δεν το πίστεψε πραγματικά ποτέ ότι μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να περάσουμε. αν παίξουν έτσι και την κυριακή θα χουμε αγκαλιάσματα.
2) πάτσα, όσκαρ, πότε θα σταματήσετε την μπάλα επιτέλους;;;;
3) ο σχολιασμός ήταν όντως και υπερβολικός και εκνευριστικός, όοοοοοτι ομάδα και αν υποστηρίζεις. δεν γίνεται να σου λέει ότι παίζουμε καλά και να μην μπορούμε να κάνουμε μια σωστή ανάπτυξη. αν εξαιρέσεις μία σέντρα-σουτ του λέτο από αριστερά, και 1-2 φάσεις στο 85' δεν κάναμε τίποτα άλλο στο παιχνίδι... :cry:
4) κυριακή μέσα και στα δύο.... ελπίζω και σε διπλή νίκη, αν και στο μπάσκετ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. πρέπει να πέσει πολύ τρομοκρατία για να νικήσουμε. στην μπάλα, ελπίζω να παίζει γκαλέτι γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα (όπως φάνηκε χθες). υπάρχει φόβος κ για ντούντου αλλά είναι σκύλος αυτός... θα αντέξει πιστεύω.
manhunter
27/02/2009, 04:43
Kατ' αρχήν χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω και έναν Ολυμπιακό που δεν κραυγάζει οπαδικά ....
Τώρα για τη Δευτέρα ......... επειδή τα ίδια έλεγε και κάποιος άλλος για τη Σουτιέν ........... και καμμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ............ και επειδή τελευταία ο Αντωνάκης έχει κάτι κράμπες από το κλάδεμα στα ψηλά κλαδιά ............ και επειδή ο Ντιόγο τελευταία σπαταλάει το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ ταλέντο του στις βουτιές .......... και τέλος πάντων, τα χάλια σας !!!
Μήήήήήήήήήήπως να το μάζευες λίγο ;;;
Ολα είναι στα πλάισια του χίουμορ
Μέχρι να γίνει το ματς, και να ξέρουμε το αποτέλεσμα, μπορώ να λέω ότι θέλω.
Αλλά μην μου πεις πως το ματσάκι δεν τίνει στον άσσο?
Είναι η ευκαιρία να αναστήσουμε το γόητρο μας και την αυτοπεποίθηση μας.
Αναφορικά με τον Αντώνη....στο πρώτο γκολ δεν έφταιγε φυσικά, μιας και η εκτέλεση ήταν υποδειγματική.Στο δεύτερο, πάλι ήταν καλή η εκτέλεση, αλλα νομίζω ότι φέρει και ο Αντώνης ευθύνη.
Δεν συμφωνώ με τους αθλητικούς δημοσιογράφους στα περισσότερα που γράφουν, αλλά μιας και υπήρξα αθλητικός δημοσιογράφος (τα έχω ψιλοπαρατήσει πλέον), αλλά ο Σωτηρακόπουλος έχει πει μια πολύ σοφή κουβέντα.
''Το ποδόσφαιρό είναι το ωραιότερο δευτερεύον πράγμα στην ζωή''
Δεν θα κάτσω να σκάσω αν χάσουμε , ούτε θα μου φτιάξει την ημέρα αν κερδίσουμε.
2 σεζόν , πέρυσι και προπερσι, δεν είχα χάσει ματς στο Καραισκάκη. Φέτος, δεν έχω πάει σε κανέναν.
Θα στεναχορηθώ μόνο από κάτι που δίνει ζωή, και το χάσω....
Τουλάχιστον έπεσαν μέσα στο σκορ, τι 1-2 τι 2-1 :p
1) η ομάδα χάλια... δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, δεν το πίστεψε πραγματικά ποτέ ότι μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να περάσουμε. αν παίξουν έτσι και την κυριακή θα χουμε αγκαλιάσματα.
2) πάτσα, όσκαρ, πότε θα σταματήσετε την μπάλα επιτέλους;;;;
3) ο σχολιασμός ήταν όντως και υπερβολικός και εκνευριστικός, όοοοοοτι ομάδα και αν υποστηρίζεις. δεν γίνεται να σου λέει ότι παίζουμε καλά και να μην μπορούμε να κάνουμε μια σωστή ανάπτυξη. αν εξαιρέσεις μία σέντρα-σουτ του λέτο από αριστερά, και 1-2 φάσεις στο 85' δεν κάναμε τίποτα άλλο στο παιχνίδι... :cry:
4) κυριακή μέσα και στα δύο.... ελπίζω και σε διπλή νίκη, αν και στο μπάσκετ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. πρέπει να πέσει πολύ τρομοκρατία για να νικήσουμε. στην μπάλα, ελπίζω να παίζει γκαλέτι γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα (όπως φάνηκε χθες). υπάρχει φόβος κ για ντούντου αλλά είναι σκύλος αυτός... θα αντέξει πιστεύω.
Θες το γκαλετι να κανει καμμια βουτια ε....... σπαθας ειναι αυτος κατι θα σπρωξει
Παρτε ρε γαυροι εστω ενα Χ στην Ευρωπη........ οχι για εμας για τη φουκαριαρα την Ελλαδιτσα
:lol:
kalgeorge
27/02/2009, 04:54
Αναφορικά με τον Αντώνη....στο πρώτο γκολ δεν έφταιγε φυσικά, μιας και η εκτέλεση ήταν υποδειγματική.Στο δεύτερο, πάλι ήταν καλή η εκτέλεση, αλλα νομίζω ότι φέρει και ο Αντώνης ευθύνη.
κιμωνα οποιοδηποτε σουτ εξω απο την περιοχη φερει ευθυνη τερματοφυλακα.
ειδικα αν ο τροχονομ....εεε....τερματοφυλακας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
el_hymador
27/02/2009, 05:01
κιμωνα οποιοδηποτε σουτ εξω απο την περιοχη φερει ευθυνη τερματοφυλακα.
ειδικα αν ο τροχονομ....εεε....τερματοφυλακας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
:nono:
Γιωργο,
Η ευθυνη βαραινει και την αμυνα!
Gandalf dr685sm
27/02/2009, 05:02
θα είμαι ειλικρινής.. μετά το 60 δεν το είδα.. κοιμήθηκα .. ήταν πολύ συναρπαστικό το παιχνίδι βλέπεις... :D
Μέχρι εκεί που είδα, ήταν εμφανές οτι κατέβηκε να χάσει ο κόκκινος... ασύνδετος, άχρωμος , άοσμος .. δεν σεβάστηκαν καν τους δικούς τους φιλάθλους που πήγαν απο τις γύρω χώρες να τους δούν.
τώρα για το Κυριακάτικο... πολύ δύσκολο ακόμα για στοίχημα... πάντως το κόβω για under...
Οι γαύροι σέρνονται απο φυσική κατάσταση και ο μισός πληθυσμός είναι τραυματίας. Ο ΠΑΟ στην Ευρώπη είναι Π.Α.Ο και στην Ελλάδα γίνεται..πάο...έχουν το σύνδρομο.. δεν ξέρω. Όπως είπα .. για under το κόβω.
Το μεγάλο παιχνίδι είναι στο basket... εκεί θα γίνει σφαγή... ήδη ξεκίνησαν απο το ποιός θα είναι διαιτητής. Οι κόκκινοι λέει σκέφτονται να κλειδώσουν τον Διαμαντίδη στα αποδυτήρια και οι πράσινοι σκέφτονται πως να τον κλωνοποιήσουν... :D
Gandalf
kalgeorge
27/02/2009, 05:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:nono:
Γιωργο,
Η ευθυνη βαραινει και την αμυνα!
κωστακη παει αυτο.
η αμυνα ΔΕΝ εκανε την δουλεια της.τελος
απο κει και περα τι γινεται ειναι το θεμα
Akatanomastos
27/02/2009, 05:10
διπλο την κυριακη
αμα παιξουμε ως αντρες και οχι σαν κοτοπουλα..
την θελουν αυτη τη νικη οι παικτες και θα την παρουν
manhunter
27/02/2009, 05:10
κωστακη παει αυτο.
η αμυνα ΔΕΝ εκανε την δουλεια της.τελος
απο κει και περα τι γινεται ειναι το θεμα
Συμφωνώ, αλλά αν δεις το replay, στο πρώτο γκολ που πιστευω δεν εφταιγε ο Αντώνης, είχε παίκτη μπροστά του, και επίσης η καμπύλη της μπάλας, η δύναμη και το σημείο που πήγε, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για οποιονδήποτε τερματόφύλακα.
Αν το έπιανε, μάγκας. Αν όχι, φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Νομίζω....
Akatanomastos
27/02/2009, 05:18
καλα ρε παιδια μολις ειδα τα τεμαχια που φαγατε απο τους γαλλους..
ασε τα γκολ, πες οτι φυσουσε, δεν εβλεπε, 1002 δικαιολογιες..
δεν σας πειραζει καθολου που πατε στα παιχνιδια με κατεβασμενα παντελονια?
αντι να πατε εκει να χτυπησετε με καθε τροπο το ματς τρωτε δυο μπαλακια εκτος περιοχης με σουτ
αμυντικη λειτουργια β' εθνικης..
απο τα γαλλακια συνολικα μαζεψατε 5..
μου φαινετε πρεπει να ξεχασετε την ευρωπη για αρκετα χρονια, καλο ηταν οσο κρατησε..
ωραια ειναι και τα πρωταθληματα στην ελλαδα (αφου σας αρεσουν εσας πασο..):lol:
kalgeorge
27/02/2009, 05:24
Συμφωνώ, αλλά αν δεις το replay, στο πρώτο γκολ που πιστευω δεν εφταιγε ο Αντώνης, είχε παίκτη μπροστά του, και επίσης η καμπύλη της μπάλας, η δύναμη και το σημείο που πήγε, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για οποιονδήποτε τερματόφύλακα.
Αν το έπιανε, μάγκας. Αν όχι, φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Νομίζω....
ρε συ κιμωνα..τι δεν εβλεπε και βλακιες:rotflmao:
κοιταγε συνεχεια την μπαλα....ΔΕΝ εκανε ΚΑΝ ενεργεια, περιμενε να πει αουτ....και εφαγε το πακετο.
δες μονο την αντιδραση στην φατσα του και θα καταλαβεις
ο τερματοφυλακας ειναι εκει για ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ λειτουργια.....οχι για διακοσμητικο στοιχειο.
μην μας τρελανετε κιολας
Αλλά μην μου πεις πως το ματσάκι δεν τίνει στον άσσο?
Στην κατάσταση που είσαστε + κούραση από Γαλλία + έλλειψη Κοβάσεβιτς + ψυχολογία χάλια ........ εγώ το βλέπω Χ2
Αν φυσικά δεν πέσει χειρουργείο από τον υιό Σπάθα ή τρομοκρατία στο στυλ Ριζούπολη ...........
Gandalf dr685sm
27/02/2009, 05:35
απο όσο λέει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ το ιατρικό δελτίο του ΟΣΦΠ,
οχι Γκαλέτι ακόμα...
οχι Ντούντου μάλλον...
όχι ακόμα Μπελούτσι...
Ο Παπαδόπουλος είναι ακόμα ασθενής με πυρετό αλλά μάλλον θα δώσει παρόν..
Αν λείπουν τώρα οι 3 του κέντρου του ΟΣΦΠ... μόνο για άσσο δεν το κόβω.. αλλά σίγουρα για "under". :D
Gandalf
Akatanomastos
27/02/2009, 05:36
Στην κατάσταση που είσαστε + κούραση από Γαλλία + έλλειψη Κοβάσεβιτς + ψυχολογία χάλια ........ εγώ το βλέπω Χ2
Αν φυσικά δεν πέσει χειρουργείο από τον υιό Σπάθα ή τρομοκρατία στο στυλ Ριζούπολη ........... 2πλο το ματσακι..
ο γαυρος ψοφησε..
μη σου πω οτι παμε και για πρωταθλημα
manhunter
27/02/2009, 05:38
ρε συ κιμωνα..τι δεν εβλεπε και βλακιες:rotflmao:
κοιταγε συνεχεια την μπαλα....ΔΕΝ εκανε ΚΑΝ ενεργεια, περιμενε να πει αουτ....και εφαγε το πακετο.
δες μονο την αντιδραση στην φατσα του και θα καταλαβεις
ο τερματοφυλακας ειναι εκει για ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ λειτουργια.....οχι για διακοσμητικο στοιχειο.
μην μας τρελανετε κιολας
Είπα ότι φέρει ευθύνη.
Αλλα την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Παγιέ, που έριξε ένα άπιαστο και τέλειο σε εκτέλεση σουτ
Είπα ότι φέρει ευθύνη.
Αλλα την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Παγιέ, που έριξε ένα άπιαστο και τέλειο σε εκτέλεση σουτ
Τι Παγιέ μας λες τώρα .............
Όλος ο γαύρος που εχθές έπαιζε το ΠαΠαργιέ του φταίει .........
:lol: :lol: :lol:
εγω ενα θα πω
η Ευη ηθελε να κλεισει εισητηρια για να παει στο Μιλανο οταν ακουσε τη κληρωση του γαυρου μουχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τωρα μπορει αν θελει να παει να δει τη προπονηση της Μιλαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τωρα βαζελακια τα δυο μας :evil:
manhunter
27/02/2009, 06:53
Τι Παγιέ μας λες τώρα .............
Όλος ο γαύρος που εχθές έπαιζε το ΠαΠαργιέ του φταίει .........
:lol: :lol: :lol:
Να πω ότι έχεις άδικο....
:look:
manhunter
27/02/2009, 06:55
:a13:
Gandalf dr685sm
27/02/2009, 07:08
όπως λέει και η φράση...
Είναι πολλά τα λεφτά...
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90548
Gandalf
makis206
27/02/2009, 07:28
Mε την κωλοφαρδία που αποκτήσατε χτες το βράδυ όλα μπορούν να συμβούν..!:evil:
:lol: :beer: :lol:
Akatanomastos
27/02/2009, 07:36
θα ειναι δικαιη μαχη
εμεις
εσεις
και τα κορακια σας:rotflmao: :lol: :rotflmao:
NTΟΜΙ...........ΝΤΟΥΝΤΟΥ.........PRESINTENTE.....
Ποιές ήταν οί κοινές δηλώσεις τους.....????
ΦΕΤΟΣ..........ΠΑΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναί ,...........γιά νά δούν τήν Άγιά Σοφιά.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μά.................
ΓΙΑ ΤΟΣΟ.............ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ.......????
ΧΟ...........ΧΟ.............ΧΟ.....
ΧΟ..........ΧΟ...........ΧΟ..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΙΑ ΦΟΡΑ............ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.......
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ.............ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ....!!!!
Μ'άρέσει πού πανηγυρίζατε πού βγήκατε τρίτοι στόν όμιλο.
Σιγά τό πέος..........τά ίδια δέν έκανε ή ΑΕΚ ...??
Καί χωρίς Μπελούτσηδες,Ντουντούδες, καί Ντιόγους....!!!!
Καί τά πακέττα χάσατε,καί τά ζουμιά καί τά καλάθια....!!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΧΡΟΝΙΑ..........
έφθασε στό τέλος της....!!!!!
Καί τό Μάη στόν Περαία..............μέ τίς κούπες σας παρέα.....
Πούσαι ΣΤΟΥΜΠΙ.............κοίτα μή βγεί τό 2ο σενάριο στήν έπιφάνεια.....
γιατί θά γελάσουν .............όλοι οί πικραμένοι....!!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ..............ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΓΑΛΛΙΑΣ...........
καί τού χρόνου μέ νέο αίμα.........έδώ είμαστε πάλι......
Καθήστε άναπαυτικά καί βλέπετε πώς ό τρίτος τής κανονικής περιόδου
παίζει γιά τήν όκτάδα τών πρωταθλητριών..........
ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ.......ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ
ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ...........ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΛΩΤΑΚΙΑ.....!!!!!!!!
Μωρέ ούτε σερβιέττα δέν τούς άφησες......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SnakeMJK
27/02/2009, 08:41
Και φαντάσου... αυτή η ομάδα που έφαγε 5 από την Β' Γαλλίας, δεν κατάφερες να την νικήσεις ΟΥΤΕ μέσα στην έδρα σου... ντροπή..... ντροπή.....
οι βάζελοι απ την άλλη έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν για την διαιτησία πριν καν γίνει ο αγώνας. καλά το πάτε.
Akatanomastos
27/02/2009, 08:44
Και φαντάσου... αυτή η ομάδα που έφαγε 5 από την Β' Γαλλίας, δεν κατάφερες να την νικήσεις ΟΥΤΕ μέσα στην έδρα σου... ντροπή..... ντροπή.....
οι βάζελοι απ την άλλη έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν για την διαιτησία πριν καν γίνει ο αγώνας. καλά το πάτε.
μα καλα αυτα ειναι ανοησιες, δεν ειπαμε οτι ειστε εντελως για τα μπαζα..
απλα δεν εχετε βαθος στον παγκο, και το βασικοτερο οι οπαδοι τρωτε παραμυθια για uefa κλπ κλπ
οταν δεν μπορειτε να τρεξετε ουτε μιση ωρα, και 11 πιτσηρικαδες σας κανους χαζους..
για ελλαδιτσα καλα ειστε..
μα καλα αυτα ειναι ανοησιες, δεν ειπαμε οτι ειστε εντελως για τα μπαζα..
απλα δεν εχετε βαθος στον παγκο, και το βασικοτερο οι οπαδοι τρωτε παραμυθια για uefa κλπ κλπ
οταν δεν μπορειτε να τρεξετε ουτε μιση ωρα, και 11 πιτσηρικαδες σας κανους χαζους..
για ελλαδιτσα καλα ειστε..
παναθα ειμαι αλλωστε φαινεται....μια παρατηρηση για εμας τους πρασινους
ας κρατησουμε μικρο καλαθακι .....
γιατι τα παρταλια μας μολις πατανε το ποδι τους Ελλαδα
παθαινουν ενα αλτσχαιμερ βρε αδερφε .
:smokin: :smokin:
SnakeMJK
27/02/2009, 08:52
ρε παιδιά, στην μπάλα παίζει και πολύ ο παράγοντας της ψυχολογίας. πιστεύετε αν δεν είχαμε βάλει γρήγορο γκολ με χέρτα και μπενφίκα θα ήταν το ίδιο αποτέλεσμα; η χέρτα γαμήθηκε να χάνει ευκαιρίες και ο αντώνης τα χε κατεβάσει όλα. αν δεν βάζαμε γρήγορο γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια (τυχαία τα επέλεξα) μπορεί και να χάναμε με 4άρες και 5άρες. αλλά έγινε το ανάποδο, καθαρά λόγω ψυχολογίας. βγάλατε και την χέρτα άχρηστη τότε.... έλεος! και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως και στο ματς με την σαιντ ετιέν, το εντός έδρας, αν δεν ήταν οφσάιντ το γκολ που βάλαμε στο 5' θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. αν δεν έκανε μλκιες ο ντομί στο 12' το ίδιο... αλλά, μπάλα είναι... όλα γίνονται! στο εκτός έδρας, όχι απλά είχαμε κακή ψυχολογία, αλλά δεν είχαμε και παίχτες. είδικά η 11άδα που τελειώσε το παιχνίδι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!
ελλαδίτσα, λοιπόν, τώρα και του χρόνου ελπίζουμε σε περισσότερες μεταγραφές ουσίας. αν δεήσουν.....
Akatanomastos
27/02/2009, 08:58
βγάλατε και την χέρτα άχρηστη τότε.... έλεος! και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως και στο ματς με την σαιντ ετιέν, το εντός έδρας, αν δεν ήταν οφσάιντ το γκολ που βάλαμε στο 5' θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. αν δεν έκανε μλκιες ο ντομί στο 12' το ίδιο... αλλά, μπάλα είναι... όλα γίνονται! στο εκτός έδρας, όχι απλά είχαμε κακή ψυχολογία, αλλά δεν είχαμε και παίχτες. είδικά η 11άδα που τελειώσε το παιχνίδι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!
..
φιλε μου εχεις δικιο σε ολα, και δεν διαφωνει κανενας νομιζω
αυτο που θελω να συμπληρωσω εγω ειναι πως οι γαυροι δεν βλεπετε το εξης απλο
εχει διαφορα να φας ενα δυο γκολ στην εδρα σου με καλη εμφανιση (και η βιγιαρεαλ παρολο που εκανε ευκαιριες μπορουσε να χασει με 0 - 2) και αλλο να φας 3 μπαλακια σπιτι σου και να σε εχουν κανει μαλακα..
αυτο που δεν βλεπετε εσεις ειναι οτι ο ολυμπιακος εχει εμφανη σημαδια διαλυσης, και μπορει εδω να πηγαινετε καλα (για διαφορους λογους) αλλα οταν παιζετε με σοβαρες ομαδες τα βλεπετε τι γινετε..
(η σουτιεν εχει προβληματα αλλα αν μη τι αλλο ειναι σοβαρη ομαδα στην ευρωπη)
manhunter
27/02/2009, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13
:wacko:
Akatanomastos
27/02/2009, 09:02
δεν διαφωνω.
τωρα κραζουμε στους γαυρους..:lol:
τα δικα μας ειναι αλλα τα προβληματα και τα γραφουμε συνεχεια
SnakeMJK
27/02/2009, 09:05
“Γιατί είστε εριστικός κύριέ μου; Σας είπα. Εμείς θέλαμε να περάσουμε για να παίξουμε με τη Μίλαν. Από τη στιγμή που αποκλείστηκαν οι Ιταλοί, πoιο το νόημα;”
157063
:wacko:
Ασε τις φατσουλες ρε τραχανα....
την Κυριακη εχει τηγανισμα!!!!!
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
ελλαδίτσα, λοιπόν, τώρα και του χρόνου ελπίζουμε σε περισσότερες μεταγραφές ουσίας. αν δεήσουν.....
το καλο ειναι οτι του χρονου φευγει Λετο+Ζεβλακοβ, ο Τσούλα θα ειναι 37, ο Νικοπολιδης 38, ο Αντζας παιζει να σταματησει τη μπαλα(και αν οχι θα ειναι 33 νομιζω) ο Στολτιδης θα βγαλει τις επομενς χρονιες οπως ο Γεωργεας της ΑΕΚ(10 εξω με τραυματισμο - μια μεσα)
+λες οτι ειχατε λιγους παιχτες εντεκαδας φετος σε αριθμο (αποψη και των φιλων μου γαυρων)
να δω ποιον θα πρωτοκαλυψετε!
SnakeMJK
27/02/2009, 09:43
Κάποιες ενδιαφέρουσες εικόνες που βρήκα... έχουν λίγο πλάκα, στο τέλος είναι η μοναδική σωστά τεκμηριωμένη.
νουμερο 1 (ηταν γκολ)
157064
SnakeMJK
27/02/2009, 09:44
νουμερο 2...
(δεν ήταν)
157065
SnakeMJK
27/02/2009, 09:45
νουμερο 3
(ήταν γκολ λέμε)
157066
SnakeMJK
27/02/2009, 09:45
νουμερο 4
(δεν ήταν!) :p
157067
Akatanomastos
27/02/2009, 09:46
νουμερο 3
(ήταν γκολ λέμε)
α ρε παναθα
μας εχουν φαει τα κυκλωματα του κοκκαλη-γκαγκατση-πλατινι..
SnakeMJK
27/02/2009, 09:48
η φώτο είναι απ το εξώφυλλο της sportday και είναι στην στιγμή που είναι η πιο πίσω θέση ο τερματοφύλακας...
η 4η φώτο είναι η μοναδική που στέκει και... σόρρυ, δεν ήταν goal :p
manhunter
27/02/2009, 09:52
Ασε τις φατσουλες ρε τραχανα....
την Κυριακη εχει τηγανισμα!!!!!
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
:look: :look: :look:
Θα τηγανίσεις στην αυλή???
Να έρθω αν είναι με τον άλλον....
:sick:
:look: :look: :look:
Θα τηγανίσεις στην αυλή???
Να έρθω αν είναι με τον άλλον....
:sick:
μπα θα ειμαι καρδιτσα ....
....ψηλα αλλα ευτυχως πιανει νετ κ θα το δουμε....
αν χασετε θα πεσει φονι για τα σχετικα καντηλια , που πατε ρε κ θα παρετε κ πρωταθλημα , σας μαμησαμε.... κ .ο. κ .
αν παλι μας ...... ξαφνικα χαθει το σημα θα ειμαι ψηλα ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η φώτο είναι απ το εξώφυλλο της sportday και είναι στην στιγμή που είναι η πιο πίσω θέση ο τερματοφύλακας...
Ναι μας επεισες οτι δεν ηταν γκολ ! :wave2:
ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΟΠΜΠΕΞ ΣΟΥ :lol: :lol:
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ
ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ:wacko: )
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΡΝΤΕΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ
el_hymador
27/02/2009, 10:58
Sorry αλλα λες παπαρες...
Το πως θα τραβηξεις τις γραμμες παιζει ρολο για να δημιουργησεις προοπτικη αισθηση...
πχ.
Απο MS Paint
ενα παραλληλογραμμο πλαισιο και ενας κυβος, ακριβως στην ιδια (δισδιασταστη) θεση μεταξυ τους...
εδω ο κυβος φαινεται πισω απο το παραλληλογραμμο:
157076