Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα vol IV

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

BLiTzER
27/06/2010, 18:42
Σας είδα 4άδα της ΔΙΑΣ να έρχεστε δίπλα μου στη Μαραθώνος, ενώ κουτί που χώθηκε 3 πόντους στα δεξιά μου παραβίαζε το κόκκινο στεγνά ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ σας. Μέσα στη χαρά εγώ ότι θα τον πάρετε στο κυνήγι, γυρνάει ο ένας από σας και ακούω "κάνε λίγο στην άκρη". Φυσικά απάντησα "πλάκα κάνεις", αλλά δυστυχώς δεν είχα επιλογή. Εύγε. Σίγουρα του δώσατε να καταλάβει. Στο επόμενο κόκκινο που θα περάσει, σχεδόν εύχομαι να περνάτε κάθετα.

webassasin
27/06/2010, 19:00
αφου εισαι αληταρας τεντιμποις τσαντακιας.

BLiTzER
27/06/2010, 19:06
Μπα, δεν είχαν τίποτα να μου φορτώσουν, οπότε αφού με βρήκαν πεντακάθαρο, άρχισαν να μου λένε για την πινακίδα και γιατί έχει 40 μοίρες κλίση αντί για 70. Πιθανότατα τους πείραξε ότι με έφτασαν μόνο στο κόκκινο φανάρι :P

Ζεύκας
27/06/2010, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ζευκ σειρά σου τώρα να χαράξεις πορεία. Αν δεν είναι σκισμένος ο χάρτης δε τον θέλω.

θα πάρω gps βρε... :p :lol:

Tpap
27/06/2010, 19:20
σιγά ρε, που θέτε και τσιπιες για βόλτες μες στην Ελλάδα... :D

@HarrisX : τι έλεγε το τσιπουράκι στην ''μάσα'' στο γκάζι, ρε...?

webassasin
27/06/2010, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Σας είδα 4άδα της ΔΙΑΣ να έρχεστε δίπλα μου στη Μαραθώνος, ενώ κουτί που χώθηκε 3 πόντους στα δεξιά μου παραβίαζε το κόκκινο στεγνά ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ σας. Μέσα στη χαρά εγώ ότι θα τον πάρετε στο κυνήγι, γυρνάει ο ένας από σας και ακούω "κάνε λίγο στην άκρη". Φυσικά απάντησα "πλάκα κάνεις", αλλά δυστυχώς δεν είχα επιλογή. Εύγε. Σίγουρα του δώσατε να καταλάβει. Στο επόμενο κόκκινο που θα περάσει, σχεδόν εύχομαι να περνάτε κάθετα.
Αυτοι οι τυποι της ΔΙΑΣ τι οδηγανε γενικως εκει πανω?
Για κατι κρυπτον ακουω,αλλα εδω μεσα διαβαζω για εντο και σουζες..

jpag
28/06/2010, 02:59
σε ειδα φιλε μου με το Varadero στην Αττικη οδο προς ελευσινα στο υψος της κατζας κατα τις 9.30 το βραδυ της κυριακης
μαλλον δεν καταλαβες το φλας της καμερας που αναψε πισω σου :(
δεν πηγαιναμε και με πολλα 125 ελεγε το δικο μου
τι διαολο σε φωτογραφισε??????

BLiTzER
28/06/2010, 03:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

TDM, XTX660, Dorsoduro, Vstrom, F650, αν δε μου ξεφεύγει κάτι.

QSpec
28/06/2010, 03:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
TDM, XTX660, Dorsoduro, Vstrom, F650, αν δε μου ξεφεύγει κάτι.

+ Versys :(

Cpt. Haddock
28/06/2010, 03:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
+ Versys :(

Pegaso, Transalp

jimmis5
28/06/2010, 03:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
σας ειδα σημερα πολλους μηχανοβιους με λογης λογης μηχανακια να πηγαινετε προς πατρα.Οι περισσοτεροι ανταποδωσατε,καλα χλμ να εχετε ολοι.Σε ειδα και εσενα φιλε που με χαιρετησες καθως με περασες με μια σακουλιτσα (τι άλλο;) τζάμπο για αδιαβροχοποίηση των πραγμάτων σου(ειμαστε παντού!)
Σε είδα βροχούλα που μας έκανες ψιλομούσκεμα...αλλά δρόσισες λιγο...χαλάλι...
Σας είδα όλους τους Αθηναίους να βρίσκεστε σε ένα κουτάκι μεταξύ κορίνθου και ελευσίνας...πως αντέχετε...απορώ κάθε φορά

Μαύρο ER6-F δικάβαλο :beer:

Σας ειδαμε και εμεις δυστυχος πολυ κριση εχει πεσει Πατρα Αρτα Αστακο Πατρα μονο καμια 6αρια μοτοσυκλετες..Σε ειδαμε και εσενα φιλε με το Σαλονικιοτικο ΚΤΜ με τις ακραπες και τις βαλιτσες σου στον αστακο.:wave2:

PortisHead
28/06/2010, 03:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος

Σας είδα όλους τους Αθηναίους να βρίσκεστε σε ένα κουτάκι μεταξύ κορίνθου και ελευσίνας...πως αντέχετε...απορώ κάθε φορά

Δεν ειναι πάντα επιλογη μας φιλε.
Εχουμε και μερικοι γυναικες , παιδια , σκυλια και ειναι μονοδρομος το αυτοκινητο :(
Ναυπλιο - Αθηνα , χτες απογευμα , 3:10 :mad:

angel-m
28/06/2010, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Pegaso, Transalp

Παρακαλώ να μην ξεχνάμε και τις…. βέσπες...:o :p

:cool:

dukeandthecity
28/06/2010, 05:39
σας είδα την Πεμπτη στο ύψος της Λαρισας, 2 βαραντερο, 1 tdm 1 hornet και 1 transalp και ταξίδεψα λίγο μαζί σας :beer: Καλους δρόμους αλλα επρεπε να φύγω, είχα ραντεβού με τον κ. Μπελαντόνα.

Σάββατο μεσημέρι χαιρετηθήκαμε με αεροπορικές και καταδρομικές στην επίδαυρο μέχρι το στορκ.

Και κυριακή μεσημέρι τα παιδια στο πόρτο χέλι, στα παιδια κατω απο την γέφυρα μεχρι να στεγνώσουμε και στο παλικάρι με το ασπρο τιγρη που ταξιδεψαμε μαζι μεχρι τα μαλγαρα. μετα πιστόλιασες το διοδιο και τα ακουγα απο τον υπάλληλο :lol: :lol:

Εχω φάει ΤΗΝ βροχή και σταματαω κατω απο την γέφυρα για τσιγάρο αλλα ο αναπτήρας δεν δουλευει. Και σταματάνε 2 μηχανές με 3 άτομα ΟΛΟΙ μη καπνιστές.... ευρωπη γιναμε ρπμ:lol: :lol:

dukeandthecity
28/06/2010, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Γι αυτόν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75882) τον μπαγλαμά μιλάμε έτσι...??? Είσαι σίγουρος λέμε...???? :lol: :lol:

Η σοβαρότης είναι ενα απο τα χαρακτηριστικά μου ταπεινο ΚΑΠΗ. :D :D

Ιδίως σε εκδηλώσεις ανάτασης του πνέυματος.

:smokin:

TROOPER
28/06/2010, 07:02

κρυπτον ειναι της δελτα.
της διας ολα τα μεγαλα.

harris_x
28/06/2010, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@HarrisX : τι έλεγε το τσιπουράκι στην ''μάσα'' στο γκάζι, ρε...?
Μπυρίτσα για 'μενα και κρασάκι για τους υπόλοιπους.... to be precise!

Καλά ήταν, και ο μεζές συμπαθητικός :D

Γιατί δε μιλάς ρε αλήτη;;; :mad:

όχι τπτ άλλο, θα πίναμε και μία/ένα παρέα!

:beer: :beer: :beer:

Edit: btw, σε διπλανό τραπέζι ήταν κι άλλος συμφορουμίτης.... :)

Tpap
28/06/2010, 07:15
Δεν είδα καλά το μούσι σου, και δέν ήμανε σίγουρος...:lol:

harris_x
28/06/2010, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν είδα καλά το μούσι σου, και δέν ήμανε σίγουρος...:lol:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

McTalas
28/06/2010, 09:54
και κατι gs1200 , lt 1200, f800. γενικα εχουν παρει σχεδον απο ολα.
κατι ακουγεται για κατι gixxer και ενα Impresa αλλα δεν τα εχω δει με τα ματια μου.

PortisHead
28/06/2010, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και κατι gs1200 , lt 1200, f800. γενικα εχουν παρει σχεδον απο ολα.
κατι ακουγεται για κατι gixxer και ενα Impresa αλλα δεν τα εχω δει με τα ματια μου.

Πως φαινεται ο αμιγώς μοτοσυκλετιστης που δεν ασχολειται με αυτοκινητα :)

webassasin
28/06/2010, 10:14
Οντως,της δελτα ειναι τα κρυπτον,εγω μπερδευτηκα.
Τους ειδα σημερα,καποιο ΧΤΧ και διπλα ενας πηγασος. Και ειδαν κ εκεινοι τον τυπα που παραβιασε το στοπ κ πηγε να γινει στουκα. Αλλα δεν τους ενοιαξε τοσο,ψαχναν να δουν απο ποια μηχανη ακουγεται ο ηχος της εξατμισης μου. Αυτο μας πειραξε..
Να τους χαιρομαστε αυτους που φροντιζουν για την προστασια μας,για την ασφαλεια μας,για το καλο μας..

BLiTzER
28/06/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

Της ΔΙΑΣ???!!11!!

Σε είδα, ξεκράνωτο παλικαράκι με το ΚΤΜ, όταν σε πέρασα (πήγαινες αργά για κάποιο λόγο, πιθανότατα περίμενες κάποιον να παίξετε? :)) στη βάση της γέφυρας του Village, προς Κορυδαλλό. Σε ξαναείδα στη Λαμπράκη, μετά τις 2 στροφούλες (αριστερή στη γέφυρα, δεξιά προς Λαμπράκη), όταν έκοψα για μια στιγμή. Δεν κατάφερα να σε απολαύσω στις στροφές, αλλά για να με έφτασες αμέσως, πας καλά. Πάντα όρθιος ^^

Panos1313
29/06/2010, 03:17
Σε ειδα ξεκρανωτε με την χαιτη να ανεμιζει 40αρη παποβιε, ωντας απο πισω σου. Στο 1 χερι το τιμονι, στο αλλο 2 (!!!) καφεδες. Ξαφνικα, χωρις φλας, χωρις εστω μια κινηση του κεφαλιου να ψιλιαστω κατι ρε παιδι μου, κοβεις αριστερα διασχιζοντας το απεναντι ρευμα , οπου βρισκοταν το καταστημα στο οποιο πηγαινες. Κανω το πρωτο ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, αλλα κοιτωντας να δω γιατι δε γυρνας ειδα ειχες και ακουστικα στα αυτια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καταταλλα αμεσως μετα βρηκα το μεγαλυτερο μποτιλιαρισμα που εχω δει στη βουλιαγμενη. Ουτε θελω να φανταστω ποσο χρονον θα κανε ενα κοθτι για να διασχισει τα 3-4 κμ τα οποια εκανα σε λιγο πανω απο πενταλεπτο

McTalas
29/06/2010, 03:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Πως φαινεται ο αμιγώς μοτοσυκλετιστης που δεν ασχολειται με αυτοκινητα :)

:lol: οντως καμια επαφη με το σπορ... :D

ανωνυμος
29/06/2010, 03:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τι ώρα? Το έκανα και εγώ το κομμάτι αυτό σήμερα το πρωί.

απογευματακι κατα τις 7 εμεις :wave2:

[i][Β]Δεν ειναι πάντα επιλογη μας φιλε.
Εχουμε και μερικοι γυναικες , παιδια , σκυλια και ειναι μονοδρομος το αυτοκινητο
Ναυπλιο - Αθηνα , χτες απογευμα , 3:10 [/B]
το ξερω φιλε μου...αναγκαζομαι και εγω να το παρω μερικες φορες,αλλα τα περισσοτερα αυτοκινητα που εβλεπα ειχαν 2 επιβατες...δε τους κατηγορω,κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος για κατι,απλα απορω με την υπομονη τους,απορω γιατι πανε σημειωτον χωρις να εχει κλεισει ο δρομος (μετα τα διοδια) και απορω με μια πολη 5 εκατομυριων που αδειαζει τελειως καθε παρασκευη και γεμιζει ξανα καθε κυριακη απογευμα...

[i][Β]Σας ειδαμε και εμεις δυστυχος πολυ κριση εχει πεσει Πατρα Αρτα Αστακο Πατρα μονο καμια 6αρια μοτοσυκλετες..Σε ειδαμε και εσενα φιλε με το Σαλονικιοτικο ΚΤΜ με τις ακραπες και τις βαλιτσες σου στον αστακο.[/B]
:wave2:

webassasin
29/06/2010, 10:43
Σε ξαναειδα φιλε με το GS,παλι χωρις κρανος και παλι με περασες στο μισο μετρο. Οπου σε βρω θα κακοπερασεις..

Anty12
29/06/2010, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Η σοβαρότης είναι ενα απο τα χαρακτηριστικά μου ταπεινο ΚΑΠΗ. :D :D

Ιδίως σε εκδηλώσεις ανάτασης του πνέυματος.

:smokin:

Αϊ τράβα να μεγαλώσεις τις κόρες σου ρε ..........που μΕ θες και σούρτα φέρτα , και συναυλίες.....γοργολέμη.....:mad: :evil:

panoulis2222
29/06/2010, 13:38
σε ειδα σημερα στην γεφυρα στο ψυχικο... το cbr ειχε τα χαλια του αλλα ποιος το γ....... δυστιχως κ εσυ δεν εισουν πολυ καλα... γρηγορα περαστικα φιλε κ ολα να πανε καλα ελπιζω.... οπως επισης ειδα κ εσενα που προσπαθουσες??? να βοηθησεις αλλα αν δεν γνωριζεις καλυτερα να μην μπλεκεσαι.... αρα ουτε κρανος βγαζεις ουτε κουνας το σπασμενο ποδι του αλλου οπως καταλαβες ετσι δεν τον κανεις να αισθανεται καλυτερα!!

MitsosNaked
29/06/2010, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από panoulis2222
αρα ουτε κρανος βγαζεις ουτε κουνας το σπασμενο ποδι του αλλου οπως καταλαβες ετσι δεν τον κανεις να αισθανεται καλυτερα!!

:uplate:

Τι ξεφτερι ηταν αυτο;

KostasA
30/06/2010, 05:28
και γω σας είδα όλους αυτοκινητάκιδες και μοτοσυκλάκιδες. καθώς ερχόμασταν απο την εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου και έπιασε κίνηση όλοι να οδηγείτε στην Λ.Ε.Α, λες και εμείς που κάναμε υπομονή ήμαστε μαλάκες και εσείς οι εξυπνάκιδες βρήκατε την κατάλληλη λωρίδα να πάτε πιο γρήγορα.
α ρε νεο έλληνα

EliasKir
30/06/2010, 06:48
Οσοι επιστρεφουν απο Χαλκιδικη στην Θεσσαλονικη και οδηγουν στην ΛΕΑ τους κοβουν τον κωλο παντως.

caesarsk
30/06/2010, 06:50
Επιτέλους ειδα και εγω κάποιον...

Σε είδα, ξέρεις εσύ ποιος να μην λεμε ονοματα, να εχεις κανει κοπανα απο την δουλεια και να γυρνας στο γραφειο στις 11:00....

McTalas
30/06/2010, 06:52
Με ειδα να οδηγω μεσα στην κινηση με ψύξη στον αυχενα... πολυ οδυνηρό το συναισθημα...:uplate:

Ζεύκας
30/06/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Επιτέλους ειδα και εγω κάποιον...

δεν σε είδα...αλλά σε άκουσα να με ξυπνάς...τι εξωτική φωνή...:yuck:

caesarsk
30/06/2010, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν σε είδα...αλλά σε άκουσα να με ξυπνάς...τι εξωτική φωνή...:yuck:

εχε χαρη που σε λυπαμαι ρε....

Ζεύκας
30/06/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
εχε χαρη που σε λυπαμαι ρε....

ευτυχώς, γιατί αν με συμπαθούσες φοβάμαι πως θα μου τραγούδαγες κιόλας :sick:

ΜΟΖΑΡΤ
30/06/2010, 11:33
τοσο πολυ σε πειραξε μαλακα με το gsr οτι ενα σκουτερ 400αρι δεν μπορουσες με τιποτα να το πιασεις μεσα στην πολη που με πηρες απο πισω μεχρι να βρουμε ευθεια και να περασεις σκαστος ξυστα μου
σε φωναζα μπραβο μαλακα αλλα η ανδρεαναλινη σου ειχε φτασει στο μαξιμουμ.
εισαι τυχερος που ειχα κανει με ρεζερβα 20 χιλιομετρα και πηγα κατευθειαν σπιτι γιατι ο δευτερος γυρος θα αρχιζε πιο κατω.

ευθιακιδες του κωλου

MitsosNaked
30/06/2010, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
τοσο πολυ σε πειραξε μαλακα με το gsr οτι ενα σκουτερ 400αρι δεν μπορουσες με τιποτα να το πιασεις μεσα στην πολη που με πηρες απο πισω μεχρι να βρουμε ευθεια και να περασεις σκαστος ξυστα μου
σε φωναζα μπραβο μαλακα αλλα η ανδρεαναλινη σου ειχε φτασει στο μαξιμουμ.
εισαι τυχερος που ειχα κανει με ρεζερβα 20 χιλιομετρα και πηγα κατευθειαν σπιτι γιατι ο δευτερος γυρος θα αρχιζε πιο κατω.

ευθιακιδες του κωλου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

202749

ΜΟΖΑΡΤ
30/06/2010, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

:eek: απλα θεος :a23:

Ζεύκας
30/06/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

:eek: απλα θεος :a23:

καλά μην ψαρώνεις. κουλάδι είναι και στα δύο

DimChios
30/06/2010, 12:03

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a19: :a23: :a20: :a012: :a029:

ΜΟΖΑΡΤ
30/06/2010, 12:05
ειπε θελω δεν ειπε εχω ρε το παιδι
θα μου πεις και εγω θελω να ειμαι ο γιουρι γκελερ αλλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cornell
30/06/2010, 12:18
Σε είδα χτές βράδυ σε στενο στην συγγρού να στριβείς ενώ απαγορευόταν και να πεταγέσαι μπρόστα μου.Προτιμήσα να ακουμπησω την μηχανη κατω για να μην πεσω πανω σου.Και δεν ειχες και χαρτια τρομπα :a16:
Παλί καλα που εσπασε μονο η η μανετα του μπροστινου φρενου και εγω φοραγα κρανος και μπουφαν.

MitsosNaked
30/06/2010, 12:23

....ειπε ο υπερχερας και υπερμουσικαντης(τωρα σε ποιο οργανο δε χρειαζεται να μας πεις :lol: )

Εμεις κυριος εχουμε τζαμαρει και με εναν καποιο κυριο ονοματι Μαρκους Μιλλερ........

:a36:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

DimChios
30/06/2010, 12:27

Εμεις κυριος εχουμε τζαμαρει και με εναν καποιο κυριο ονοματι Μαρκους Μιλλερ........

:a36:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

ηταν υψηλης αναλυσης η φωτογραφια?

:wacko:

MitsosNaked
30/06/2010, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ηταν υψηλης αναλυσης η φωτογραφια?

:wacko:

Ατιμουλικο αγορι.......
:evil:

Δεν τσιμπαω ! :winka:

DimChios
30/06/2010, 13:13
Ατιμουλικο αγορι.......

Δεν τσιμπαω ! :winka:

καλα! :sad:

:blush:

:lol: :lol: :lol: :winka: :beer: :beer:

LiakosVstrom
30/06/2010, 14:21
σε είδα να βγαίνεις από παράδρομο παρά τις κόρνες και τα φώτα που σου έπαιζα...

μετά τη μούτζα που έφαγες μου έκανες ένα σήμα με τα δάχτυλα σαν V... τι σκατά λέω μου κάνει καμιά χειρονομία των Β.Π.; στο επόμενο φανάρι σε ρώτησα πόσο μαλάκας είσαι.. και μου λες "ο δρόμος έχει 2 λωρίδες". Μάλιστα... δηλαδή ρε παπαρογκασμά έπρεπε εγώ να αλλάξω λωρίδα, να κλείσω το κουτί που ερχόταν από πίσω αριστερά... επειδή εσύ θες να μπεις στη δικιά μου ενώ ήσουν κι από ΣΤΟΠ;;; μαλάκες...

DimChios
30/06/2010, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σε είδα να βγαίνεις από παράδρομο παρά τις κόρνες και τα φώτα που σου έπαιζα...

μετά τη μούτζα που έφαγες μου έκανες ένα σήμα με τα δάχτυλα σαν V... τι σκατά λέω μου κάνει καμιά χειρονομία των Β.Π.; στο επόμενο φανάρι σε ρώτησα πόσο μαλάκας είσαι.. και μου λες "ο δρόμος έχει 2 λωρίδες". Μάλιστα... δηλαδή ρε παπαρογκασμά έπρεπε εγώ να αλλάξω λωρίδα, να κλείσω το κουτί που ερχόταν από πίσω αριστερά... επειδή εσύ θες να μπεις στη δικιά μου ενώ ήσουν κι από ΣΤΟΠ;;; μαλάκες...

Το ιδιο σκηνικο μου εκανε αλλος ενας προχτες εμενα!!!

Διαφορετικη καταλληξη ομως...

εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101627&perpage=15&pagenumber=55 τελευταιο ποστ

Μικe777
30/06/2010, 14:45
Σε ειδα φιλε να μου την λες που ειχα παρκαρει πανω στο
πεζοδρομιο ενω χωρουσε να περασει νταλικα
Σου την ειπα λιγο αλλα αργοτερα ειδα οτι ειχες καποιο προβλημα:(
καταλαβα οτι μαλλον τα ειχες παρει με καποιον αλλο
Αλλα ρε πο@στη μου τελικα εμεις τις μηχανες που θα τις βαζουμε?:smokin:

LiakosVstrom
30/06/2010, 14:45
Το ιδιο σκηνικο μου εκανε αλλος ενας προχτες εμενα!!!

Διαφορετικη καταλληξη ομως...

εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101627&perpage=15&pagenumber=55 τελευταιο ποστ

ναι αλλά άμα είχε κουμπούρι πάνω του ή άμα είχε μαχαίρι σαν του Ράμπο ή άμα ήταν και πρωταθλητής τάε κουάν ντο ή άμα είχε μπάρμπα τον Δαλάι Λάμα ή απλά είχε βρομερές κλανιές θα σου έλεγα εγώ τι θα μπορούσες να πάθεις. τις προάλες ο άλλος πυροβόλησε τον άλλον επειδή τον έκλεισε πριν από κάτι χρόνια κάπου στην αθήνα.

ό,τι και να του έκανες.. καλά του έκανες του πούστη

εγώ είχα πάνω το έτερον ήμισυ... και προτιμώ να δώσω τόπο στην οργή παρά να ακούω τη μουρμούρα της μετά με φράσεις όπως "είσαι άνθρωπος των σπηλαίων μπλαμπλαμπλα.. δεν ξανανεβαίνω στη μηχανή μαζί σου μπλαμπλαμπλα θα παίρνω ταξί κλπ κλπ"

παντόφλας του κερατά... :sick:

Λευκάδιος
30/06/2010, 16:20
σας ειδα μικρα παιζακια με ενα vstrom,δυο σκουτερ και αθλητικη περιβολη(ξεκρανωτοι) να ανηφοριζετε απο μπουρναζι προς ιλιον χαχανιζοντας και κλεινοντας τον δρομο.α,και τα διτροχα σας ειχαν αστυνομικες πινακιδες.ΞΕΦΤΙΛΕΣ

webassasin
30/06/2010, 19:04
απο 2 σελιδες,ζητημα να διαβασα 4 σε ειδα.. τα αλλα σπαμαρισματα. και μετα φταιει ο μαικ τζι..
Σταματημενος στο φαναρι,ακουσα ενα ελαφρυ τριξιμο στα δεξια. κοιταζα λιγο δεξια,δεν ειδα τιποτε,ουτε φως.. Γυρισα και σε ειδα.. Ενας παππους 800 χρονων,με τσιγαρουμπα και γυαλουμπα,τιγκα μουτρο.. πανω σε ποδηλατο,να περιμενει το πρασινο. Ηθελα να του πω μπραβο,αλλα δε θα καταλαβαινε γιατι..

kalesin
30/06/2010, 20:16
εχω την εντυπωση -που μακαρι να κανω λαθος- οτι ενα παιδακι απο εδω μεσα θα φαει πολυ ξυλο κ θα του περασω κ το μηχανακι κολιε

κατεβαινω με το κουτι απο εθνικη κινουμενος προς κεντρο απο κηφισια. Αργα δεν πηγαινα, ισα ισα. Στα πολλα μετρα μπροστα μου και ενω η εθνικη ειναι αρκετα αδεια βλεπω κωλοφαναρο μηχανης στην αριστερη που κατεβαινα κ παιζω φωτα να ανοιξει η να κανει δεξια.
Κ ενω πλησιαζω κ εχει κανει δεξια ομορφα κ ωραια, στα 50 μετρα περιπου πριν τον περασω αποφασιζει να ξαναμπει αριστερα για να προσπερασει ενα αμαξι που ηταν μπροστα του.

Και τον βλεπω ξαφνικα να μπαινει μπροστα μου με περιπου 80χλμ, οταν κατεβαινα με περιπου τα διπλα :eyepop:

σταυρωτο φρεναρισμα, κατεβασματα, μερικες χριστοπαναγιες, κοψιμο δεξια κ δεν τον κανω χαλκομανια..

κ καπου εκει ξεκιναει το θεατρο του παραλογου.. με εχει αποδιπλα συνεχεια κ με γαμωσταυριζει.. κ στην εξοδο της δυραχιου κανει να κατεβασει τον καθρεφτη με τη μπουνια αλλα ευτυχως αστοχει

Λοιπον μαλακισμενο με το LC4 αν προλαβα να δω καλα.. αν οντως το αυτοκολλητακι που ειδα ελεγε Moto.gr, που ελπιζω να μην ελεγε, καμια συγνωμη δε σε σωζει. Η μαλλον, η συγνωμη θα σε σωσει να μη σου βαλω το μηχανακι εκει που ξερεις. Γιατι τις σφαλιαρες σου θα τις φας κ μαλιστα για τα καλα

Το μπλε corsa που πηγε να σκοτωθει για να μη σε τσακισει

DimChios
01/07/2010, 03:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχω την εντυπωση -που μακαρι να κανω λαθος- οτι ενα παιδακι απο εδω μεσα θα φαει πολυ ξυλο κ θα του περασω κ το μηχανακι κολιε

κατεβαινω με το κουτι απο εθνικη κινουμενος προς κεντρο απο κηφισια. Αργα δεν πηγαινα, ισα ισα. Στα πολλα μετρα μπροστα μου και ενω η εθνικη ειναι αρκετα αδεια βλεπω κωλοφαναρο μηχανης στην αριστερη που κατεβαινα κ παιζω φωτα να ανοιξει η να κανει δεξια.
Κ ενω πλησιαζω κ εχει κανει δεξια ομορφα κ ωραια, στα 50 μετρα περιπου πριν τον περασω αποφασιζει να ξαναμπει αριστερα για να προσπερασει ενα αμαξι που ηταν μπροστα του.

Και τον βλεπω ξαφνικα να μπαινει μπροστα μου με περιπου 80χλμ, οταν κατεβαινα με περιπου τα διπλα :eyepop:

σταυρωτο φρεναρισμα, κατεβασματα, μερικες χριστοπαναγιες, κοψιμο δεξια κ δεν τον κανω χαλκομανια..

κ καπου εκει ξεκιναει το θεατρο του παραλογου.. με εχει αποδιπλα συνεχεια κ με γαμωσταυριζει.. κ στην εξοδο της δυραχιου κανει να κατεβασει τον καθρεφτη με τη μπουνια αλλα ευτυχως αστοχει

Λοιπον μαλακισμενο με το LC4 αν προλαβα να δω καλα.. αν οντως το αυτοκολλητακι που ειδα ελεγε Moto.gr, που ελπιζω να μην ελεγε, καμια συγνωμη δε σε σωζει. Η μαλλον, η συγνωμη θα σε σωσει να μη σου βαλω το μηχανακι εκει που ξερεις. Γιατι τις σφαλιαρες σου θα τις φας κ μαλιστα για τα καλα

Το μπλε corsa που πηγε να σκοτωθει για να μη σε τσακισει

Αυτα ειναι!

:look:

DimChios
01/07/2010, 03:53
απο 2 σελιδες,ζητημα να διαβασα 4 σε ειδα.. τα αλλα σπαμαρισματα. και μετα φταιει ο μαικ τζι..
Σταματημενος στο φαναρι,ακουσα ενα ελαφρυ τριξιμο στα δεξια. κοιταζα λιγο δεξια,δεν ειδα τιποτε,ουτε φως.. Γυρισα και σε ειδα.. Ενας παππους 800 χρονων,με τσιγαρουμπα και γυαλουμπα,τιγκα μουτρο.. πανω σε ποδηλατο,να περιμενει το πρασινο. Ηθελα να του πω μπραβο,αλλα δε θα καταλαβαινε γιατι..

ΣΕ ΕΙΔΑ, να γραφεις απο τοτε που μπηκες ΜΟΝΟ στο "σε ειδα"!

:rolleyes:

KaTaNaS
01/07/2010, 04:20
Η sober ήταν! :rolleyes:

Παίζαμε το παιχνίδι "ποιος θα φερει περισσότερους καθρέφτες σπίτι" :lol: :lol: :lol:

Καλεσίν κοιτα πως αλλιώς μπορει να γραφτεί το συμβαν σου:

Καλημέρα παιδιά, ειμαι πολύ τυχερός που σας γράφω σήμερα, καθώς κι αλλος ενας που δεν τον εκανα τοπι στο ξύλο!

Εχθες γυρνώντας απο δουλειά και καθως κινούμουν στην εθνική σε σχετικά αδειο δρόμο με μια νορμαλ ταχυτητα των 100 με 120 χλμ αλλαζωντας λωριδες απο αριστερη σε μεσαια καθε τοσο προκειμενου να προσπερναω του αργους στη μεσαια, ξαφνικά απο το πουθενά ακούω στριγγλιές κορναρίσματα εναν πανικό απο πίσω μου!

Δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω , νομισα πως με πέρασα κιόλας κατι απο κάτω!

αφου βλέπω στα επόμενα δεύτερα ενα Μικρα να με περνάει απο δεξιά βρίζωντας , τα παίρνω στην κράνα και τον πλαγιάζω να ζητήσω τα ρέστα, απο που κι ως που ρε φιλε κατεβαινεις με 200 και θελεις να σου αδειαοσυμε τον αεροδιάδρομο; Εχεις καταλαβει τι αυτοκινητακι καβαλας, τι φρενα εχει και τι άνωση στα ανω των 140;

χρειαστηκα 5 λεπτά να ηρεμήσω και να καταλαβω πως δεν θα κερδίσω τιποτα αν του σπασω τον καθρεφτη όπως πολλοι εδω μεσα καυχίοσαστε οτι εχετε κανει και ρποτρέπεται κι άλλους για το ίδιο!

Ελπίζω ο σουμάχερ να βάλει μυαλό την επόμενη που δεν θα λογαριάσει εναν μοτοσυκλετιστη που κινειται εντος ορίων ΚΟΚ.

στο παραπανω μηνυμα σιγουρα ξερεις πως θα αντιδρούσαν οι περισσοτεροι εδω μεσα... καλα του εκανες, κι εγω θα εκανα χειροτερα κλπ κλπ

ειναι πολυ καλό παραδειγμα το συμβαν παντως για να καταλαβουμε πως καθε νομισμα εχει 2 οψεις!

Μια ερωτηση, πρόσεξες αν ο ΚΤΜακιας ειχε καθρεφτες; το 95% των ΚΤΜ 640 δεν εχουν, γιατι οι αναβατες τους βγαζουν προς χαρην στενοτητας και ομορφιάς, ίσως ο τυπος δεν σε είχε δεί καθόλου, και το οτι εκανε δεξια με το συινιάλο σου απλα να ηταν τυχάιο μιας και φαινεται πως σωστα οδηγουσε (χρησιμοποιουσε την αριστερη μονο για προσπέραση)

επίσης οταν καποιος δεν χρησιμοποιει καθρέφτες αλλα γυρισμα κεφαλιού, μπορεί να "πιάσει" στο οπτικο πεδίο αυτοκίνητα που κινουνται λιγο πιο πίσω του ,αλλα όχι 30 μετρα πίσω του... που σημαινει πως και με το κεφαλι να ελεγξε, με την ταχυτητα που λες πω ειχες (160 χλμ) δεν του αφησες πολλα περιθωριασε χρόνο, μάλλον τον ξαφνιασες, τρομαξες και για αυτο αντεδρασε ετσι!

το καλύτερο ειναι οι μοτοσυκλετιστες να σκεφτονται σαν αυτοκινητακηδες, και οι αυτοκινητακηδες σαν μοτοσυκλετιστες! :wave2:

Leopsomo
01/07/2010, 04:25
Να σαι καλα ανθρωπε που απο μονος σου σταματησες με το παπι να δεις αν χρειαζομαι βοηθεια στη χαμστερνας. Εμεινα (μαλλον πηνια) καμμια 200αρια μετρα πιο πριν. Απο μονος σου προσφερθηκες και επεμεινες να με πας πατακι μεχρι το συνεργειο.
Να σαι καλα αδερφε... Δε μ αφησες καν να σε ευχαριστησω, με το που ξεκινησα τις ευχαριστιες μου πες το θεικο ''Yo bro, Yo bro'' και εξαφανιστηκες! Παντα ορθιος και ευχαριστω!

:beer:

jpag
01/07/2010, 04:41
και σου χω πει να περνεις τα γιαπονεζικα για τις δουλειες σου ρε Λεω!!!!!

kalesin
01/07/2010, 04:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Η sober ήταν! :rolleyes:

Παίζαμε το παιχνίδι "ποιος θα φερει περισσότερους καθρέφτες σπίτι" :lol: :lol: :lol:

Καλεσίν κοιτα πως αλλιώς μπορει να γραφτεί το συμβαν σου:

Καλημέρα παιδιά, ειμαι πολύ τυχερός που σας γράφω σήμερα, καθώς κι αλλος ενας που δεν τον εκανα τοπι στο ξύλο!

Εχθες γυρνώντας απο δουλειά και καθως κινούμουν στην εθνική σε σχετικά αδειο δρόμο με μια νορμαλ ταχυτητα των 100 με 120 χλμ αλλαζωντας λωριδες απο αριστερη σε μεσαια καθε τοσο προκειμενου να προσπερναω του αργους στη μεσαια, ξαφνικά απο το πουθενά ακούω στριγγλιές κορναρίσματα εναν πανικό απο πίσω μου!

Δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω , νομισα πως με πέρασα κιόλας κατι απο κάτω!

αφου βλέπω στα επόμενα δεύτερα ενα Μικρα να με περνάει απο δεξιά βρίζωντας , τα παίρνω στην κράνα και τον πλαγιάζω να ζητήσω τα ρέστα, απο που κι ως που ρε φιλε κατεβαινεις με 200 και θελεις να σου αδειαοσυμε τον αεροδιάδρομο; Εχεις καταλαβει τι αυτοκινητακι καβαλας, τι φρενα εχει και τι άνωση στα ανω των 140;

χρειαστηκα 5 λεπτά να ηρεμήσω και να καταλαβω πως δεν θα κερδίσω τιποτα αν του σπασω τον καθρεφτη όπως πολλοι εδω μεσα καυχίοσαστε οτι εχετε κανει και ρποτρέπεται κι άλλους για το ίδιο!

Ελπίζω ο σουμάχερ να βάλει μυαλό την επόμενη που δεν θα λογαριάσει εναν μοτοσυκλετιστη που κινειται εντος ορίων ΚΟΚ.

στο παραπανω μηνυμα σιγουρα ξερεις πως θα αντιδρούσαν οι περισσοτεροι εδω μεσα... καλα του εκανες, κι εγω θα εκανα χειροτερα κλπ κλπ

ειναι πολυ καλό παραδειγμα το συμβαν παντως για να καταλαβουμε πως καθε νομισμα εχει 2 οψεις!

Μια ερωτηση, πρόσεξες αν ο ΚΤΜακιας ειχε καθρεφτες; το 95% των ΚΤΜ 640 δεν εχουν, γιατι οι αναβατες τους βγαζουν προς χαρην στενοτητας και ομορφιάς, ίσως ο τυπος δεν σε είχε δεί καθόλου, και το οτι εκανε δεξια με το συινιάλο σου απλα να ηταν τυχάιο μιας και φαινεται πως σωστα οδηγουσε (χρησιμοποιουσε την αριστερη μονο για προσπέραση)

επίσης οταν καποιος δεν χρησιμοποιει καθρέφτες αλλα γυρισμα κεφαλιού, μπορεί να "πιάσει" στο οπτικο πεδίο αυτοκίνητα που κινουνται λιγο πιο πίσω του ,αλλα όχι 30 μετρα πίσω του... που σημαινει πως και με το κεφαλι να ελεγξε, με την ταχυτητα που λες πω ειχες (160 χλμ) δεν του αφησες πολλα περιθωριασε χρόνο, μάλλον τον ξαφνιασες, τρομαξες και για αυτο αντεδρασε ετσι!

το καλύτερο ειναι οι μοτοσυκλετιστες να σκεφτονται σαν αυτοκινητακηδες, και οι αυτοκινητακηδες σαν μοτοσυκλετιστες! :wave2:

δεν παιζει αυτο Σταυρο. Καθρεφτες δεν ειχε, αλλα με ειχε δει σιγουρα. Αν δε με ειχε δει τοτε κακως κυκλοφορει σε δημοσιους δρομους. Αν κυκλοφορεις εθνικη βραδυ, στην αριστερη κ δεν παιρνεις χαμπαρι ενα αυτοκινητο που αναβοσβηνει σα χριστουγεννιατικο δεντρο οπως ερχεται, τοτε ζεις απο τη μεγαλοθυμια των αλλων.
Οταν επισης βγαινεις να προσπερασεις στην εθνικη.. τοτε δε βγαινεις με 80.

Εκτος κ αν οσα λεμε για τα κουτια δεν ισχυουν στην περιπτωση μηχανων.
Καθρεφτες δεν καταφερα να δω αν ειχε, ή δε θυμαμαι τωρα.

Ο τυπος εκανε 2 μαλακιες μαζι. Η μια παραλιγο να του στοιχισει τη ζωη αλλα ευτυχως ημουνα κ με καινουργια λαστιχα κ δεν ειχα κοσμο γυρω μου κ μπορεσα να κοψω δεξια
Η αλλη ηταν καθαρα θεμα συμπεριφορας. Η πρωτη με κοψοχολιασε αλλα δε με τσαντισε
Η δευτερη ειναι για πολλες μπουνιες.

Αν ηταν κανενα δικο μας παιδακι λοιπον που κυκλοφορουσε Τριτη βραδυ ξημερωμα Τεταρτης στην εθνικη απο Κηφισια προς αθηνα με συνεπιβατη τον αγιο πετρο, ας ριξει την αποψη του.

Lupo
01/07/2010, 04:55
Παιδάκια,
(kalesin,Katanas)
Γιατί δεν ανοίγετε άλλο θέμα , αφού είναι και παράδειγμα για συζήτηση?

kalesin
01/07/2010, 05:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Παιδάκια,
(kalesin,Katanas)
Γιατί δεν ανοίγετε άλλο θέμα , αφού είναι και παράγδειμα για συζήτηση?

αδερφε αν το παμε σε αλλο θεμα θα γινει της αντιπαραθεσης κ δενεχω ουτε ορεξη ουτε χρονο
ας μεινει εδω

KaTaNaS
01/07/2010, 07:36
δεν παιζει αυτο Σταυρο. Καθρεφτες δεν ειχε, αλλα με ειχε δει σιγουρα. Αν δε με ειχε δει τοτε κακως κυκλοφορει σε δημοσιους δρομους. Αν κυκλοφορεις εθνικη βραδυ, στην αριστερη κ δεν παιρνεις χαμπαρι ενα αυτοκινητο που αναβοσβηνει σα χριστουγεννιατικο δεντρο οπως ερχεται, τοτε ζεις απο τη μεγαλοθυμια των αλλων.
Οταν επισης βγαινεις να προσπερασεις στην εθνικη.. τοτε δε βγαινεις με 80.

Ηλία εννοειται πως δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζί σου, συζητηση κανουμε γιατι εγω πιστεύω πως το λάθος αν ειναι όπως τα γραφεις δεν ειναι μονο δικο του...

1. Πώς εισαι τοσο σίγουρος πως σε ειδε; :confused:

2. Ποιος ειναι υποχρεωμενος να κανει δεξια ΤΩΡΑ για να περασει ο οποιοδήποτε άλλος ;

3. Ποιος ειναι υποχρεωμένος να περιμένει τον μπροστινό του να τελειωσει με την προσπέραση και να τον προσπερασει με τη σειρα του;

4. Ποσο ειναι το όριο ταχυτητας στην εθνική οδό γενικοτερα και ποσο στην αριστερη λωριδα;

5. Αν χτυπα ξυλο γινόταν οτιδήποτε ποιος θα εφταιγε;

μπορεί ο κηφισσός να ονομαζεται εθνική οδος, τυπικά ίσως να ειναι κιόλας αλλα εχεις περασει πλέον στα ενδώτερα της πόλης και οι ταχυτητες καθως και η ροη της κίνησης οταν δεν υπαρχει ανάσχεση ειναι γυρω στα 100 με 120 χλμ/ωρα

aisxos
01/07/2010, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

2. Ποιος ειναι υποχρεωμενος να κανει δεξια ΤΩΡΑ για να περασει ο οποιοδήποτε άλλος ;

3. Ποιος ειναι υποχρεωμένος να περιμένει τον μπροστινό του να τελειωσει με την προσπέραση και να τον προσπερασει με τη σειρα του;

5. Αν χτυπα ξυλο γινόταν οτιδήποτε ποιος θα εφταιγε;

Συγνωμη φίλε μου,αλλά ΌΛΟΙ είμαστε...το λέει ο νόμος..

1)οδηγάτε πάντα στην δεξιά λωρίδα του δρόμου η αριστερή είναι για προσπέραση,και ας πας και με 200...ποσο μαλλον με 80 που λεει ο φιλος μας
2)είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις να τελειώσει την προσπέραση του ο μπροστινός σου και μετά να βγεις εσυ.
3)αυτός που δεν κοίταξε οταν βγήκε για προσπέραση,στην περιπτωση μας,μιας και όταν ειναιι στην δεξιά λωρίδα και θέλει να βγει στην αριστερή για προσπέραση πρέπει να ελέγξει μην τυχών κάποιος ηδη βρίσκεται σε προσπέραση...

webassasin
01/07/2010, 08:22
ΣΕ ΕΙΔΑ, να γραφεις απο τοτε που μπηκες ΜΟΝΟ στο "σε ειδα"!

:rolleyes:
εσυ το βιολι σου ε?σου ειπα κ τις προαλλες να με ξεφορτωθεις νομιζω.

KaTaNaS
01/07/2010, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
Συγνωμη φίλε μου,αλλά ΌΛΟΙ είμαστε...το λέει ο νόμος..

1)οδηγάτε πάντα στην δεξιά λωρίδα του δρόμου η αριστερή είναι για προσπέραση,και ας πας και με 200...ποσο μαλλον με 80 που λεει ο φιλος μας
2)είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις να τελειώσει την προσπέραση του ο μπροστινός σου και μετά να βγεις εσυ.
3)αυτός που δεν κοίταξε οταν βγήκε για προσπέραση,στην περιπτωση μας,μιας και όταν ειναιι στην δεξιά λωρίδα και θέλει να βγει στην αριστερή για προσπέραση πρέπει να ελέγξει μην τυχών κάποιος ηδη βρίσκεται σε προσπέραση...

1) o KTMas προσπερνούσε (εστω και με 80 ) αλλωστε αν εχει ενα οχημα εμπρος του που πηγαινει με 60 ή με 70 τι αλλο να κανει; να αφησει κενο 300μετρα να επιταχυνει στα 120 για να μπει στηνν αριστερη να προσπερασει;

2)συμφωνω, αρα ο ηλίας έπρεπε να εχει πιάσει δεξιά, να εχει κοψει και αυτος στα 60-70 και μολις τελειωνε ο ΚΤΜας να προσπερνούσε αμφωτερα τα 2 οχηματα .

3)και χωρις να κοιτάξεις (που στη συγκεκριμενη περιπτωση δε το ξερουμε) ο απο πίσω φταιει πάντα... ο απο πίσω ελεγχει οπτικά το πεδίο εμπρός του και ρυθμισει καταλληλα την ταχυτητα του και τα φρενα του.

Xrated
01/07/2010, 08:45
εχω την εντυπωση -που μακαρι να κανω λαθος- οτι ενα παιδακι απο εδω μεσα θα φαει πολυ ξυλο.............Το μπλε corsa που πηγε να σκοτωθει για να μη σε τσακισει
Φιλε σαν πισω εισαι υποχρεωμενος να προσεχεις διαρκως τον μπροστα και ποσο μαλλον να μην αναπτυσσεις τετοιες παρανομες ταχυτητες.Αν δεν σε ειδε επειδη δεν ειχε καθρεφτες ας πουμε τοτε παει στη μεση η κατασταση,δε γνωριζω ποιος φταιει,αλλα γνωριζω οτι το οτι πας αριστερη δε σου δινει το δικαιωμα να περνας με οσα θες γιατι και το παλικαρι μπορει να ηθελε να κανει προσπεραση γιαυτο και να μπηκε αριστερα αλλα αυτος προτιμησε τα λογικα χιλιομετρα.Τελος,να βγαινεις και να λες οτι θα πλακωσεις καποιον δημοσια,πιο πολυ εσενα εκθετει καθως δε ξερεις τι κουμασι ειναι ο τυπος και αν γυρισεις με κανα μαυρισμενο ματι θα γινεις και ρεζιλι.

camen
01/07/2010, 08:49
Για να ψαχτουμε εμεις με τα LC4 να δουμε ποιος αλητης τσαντακιας μηχανοβιος ηταν....:look:

Xrated
01/07/2010, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Για να ψαχτουμε εμεις με τα LC4 να δουμε ποιος αλητης τσαντακιας μηχανοβιος ηταν....:look:
GOGO JUDAH

jimmy10
01/07/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

δεν σε ειδα να εισαι Αθηνα...

camen
01/07/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
δεν σε ειδα να εισαι Αθηνα...

ΔΕν βλεπω πως μπορεις να ξερεις που ημουν ...:smokin:

georgio
01/07/2010, 08:55
Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε; Άμα είναι όποτε θέλω να προσπεράσω τον μπροστά μου να κόβω αριστερά στεγνά, δε πα να 'ρχεται άλλος, κι ας είμαι με +5-10χλμ από αυτόν που προσπερνάω...

κάπου στις ερωτήσεις για το δίπλωμα έλεγε ότι όταν προσπερνάει μηχανή χρησιμοποιεί ΟΛΟ το διαθέσιμο γκάζι :eek: και είχα ρίξει τρελό γέλιο γιατί αν ανοίξεις όλο το γκάζι σε κανά χίλια δεν προσπερνάς απλά τον μπροστά, περνάς σε άλλη διάσταση...

PortisHead
01/07/2010, 08:56
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

DimChios
01/07/2010, 08:59
εσυ το βιολι σου ε?σου ειπα κ τις προαλλες να με ξεφορτωθεις νομιζω.

ΣΕ ΕΙΔΑ...
...να μου λες τωρα οτι θα πρεπει να παρουμε και την αδεια σου για να μιλησουμε...

makis206
01/07/2010, 09:02
εσυ το βιολι σου ε?

Πλήκτρα και φωτοτυπικό.:winka:

(ρίχνει και καμμιά δοξαριά που και που αλλά όχι έτσι ακριβώς όπως την εννοείς εσύ..:bigcry: )

aisxos
01/07/2010, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated

Φιλε σαν πισω εισαι υποχρεωμενος να προσεχεις διαρκως τον μπροστα

,δε γνωριζω ποιος φταιει

υποχρεωμένος είναι να κοιτάξει αυτός που αλλάζει λωρίδα...δεν μπορείς εσυ που είσαι σε νομιμη προσπέραση να ελέγχεις τι μπορει να κάνει ο άλλος..υπάρχει σχετικό άρθρο στον κ.ο.κ το οποίο εαν θέλετε το παραθέτω να δείτε.
σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει αυτός που αλλάζει λωρίδα δίχως να καταστήσει την πρόθεση του στους αλλους και να ελέγξει,και ίσως πάρει εαν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι έτρεχε το αυτοκίνητο στην προκημένη περίπτωση ενα 20 τοις εκατό υπευθυνότητας..

MikeG
01/07/2010, 09:04
Enough... με το μπλα μπλα..

Μόνο τι είδατε.

georgio
01/07/2010, 09:14
Σε αντίστοιχο μοτίβο με το παραπάνω, αλλά σε άλλη κλίμακα ταχυτήτων, σε είδα με το παπί στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σταμάτησε ο ταρίφας που ήταν μπροστά σου, εντάξει δεν έβγαλε αλαρμ αλλά δεν ήταν καθόλου απότομο. Εκεί έχεις δύο επιλογές: σταματάς πίσω του ή κοιτάς πίσω αριστερά αν έρχεται κανένας και βγαίνεις ανοίγοντας το γ@μόγκαζο. Απ' ό,τι κατάλαβα είσαι των μεσοβέζικων λύσεων οπότε είπες να βγεις αριστερά (χωρίς να κοιτάξεις) φρεναριστός και να σταματήσεις τελικά πίσω αριστερά από το ταξί. Το γεγονός ότι ήσουν πλέον στην αριστερότερη λωρίδα όπου ερχόμουν με καμιά σαρανταριά χιλιόμετρα δεν το σκέφτηκες ε;

Δεν είναι τόσο δύσκολο, βάλτε τον εαυτό σαν ανάμεσα από αυτές τις γραμμούλες που έχει ζωγραφισμένες κάτω και όταν θέλετε να αλλάξετε κοιτάξτε πίσω ώστε να μην ενοχλήσετε κανέναν.

Μια απορία μόνο: ούτε εσύ ούτε ο του αποπάνω δεν σκεφτήκατε το ενδεχόμενο ο πίσω να μην προλάβει να φρενάρει και να σας στείλει; Για την πάρτη σας δηλαδή. Τόσο χέστης είμαι που και με αμάξι και με μηχανή έχω το νου μου και στο τι γίνεται πίσω μη με καρφώσει σε κανένα φρενάρισμα κανένας;;

webassasin
01/07/2010, 09:24
ΣΕ ΕΙΔΑ...
...να μου λες τωρα οτι θα πρεπει να παρουμε και την αδεια σου για να μιλησουμε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!!

alcapone09
01/07/2010, 09:25
:a014:

webassasin
01/07/2010, 09:29
Σας βλεπω μονιμως στην αριστερη να πηγαινετε κανονικα.. Παιζει να μην ξερετε καν οτι απαγορευεται η προσπεραση απο δεξια.. ΚΑλαματιανοι οδηγοι για παντα..

Chris K.
01/07/2010, 10:08
Με είδα κάπου στην Χαριλάου να κάνω χοντρή μαλακία και να σε περνάω ξυστά παλίκαρε με το ΟΝ/OFF, ενώ καθόσουνα αμέριμνος πίσω απο ενα κουτί λόγο κόκκινου.. Καλά που με είδες στον καθρέφτη και δεν έκανες κίνηση να ξεκινήσεις ανάμεσα απο τα κουτιά γιατί δεν παίζει να προλάβαινα να κόψω ταχύτητα. Το ξέρω τρόμαξες και σίγουρα έφαγα πολλές κατάρες και χώσιμο.. και μου αξίζουν.

Χίλια συγνώμη αν ποτέ δείς αυτό το μήνυμα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν απλά είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..

Χαβαλέ έχει όταν βλέπουμε άλλους να μας κάνουν μαλακίες και τους τα "χώνουμε" εδω μέσα αλλα πολλές φορές πρέπει να "βλέπουμε" και τα δικά μας σκατ@.

:(

georgio
01/07/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
...είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..

Μου 'χει τύχει αντίστοιχο. Δεν τράκαρα επειδή σκέφτηκα ψύχραιμα ότι 5-10 λεπτά ένα τέταρτο νωρίτερα να έφτανα δεν θα κέρδιζα τίποτα. Ούτως ή άλλως στον τόπο του ατυχήματος (τροχαίο ήταν) δεν προλάβαινα να φτάσω ούτε με ελικόπτερο. Και μια διαφορά μερικών λεπτών στο νοσοκομείο είναι ανούσια, δεν μπορείς να προσφέρεις και κάτι ουσιώδες εξάλλου. Απλά σε έχει πιάσει σοκ. Εντελώς φιλικά στο λέω επειδή το έχω νιώσει. Περαστικά σε ό,τι και να έτυχε! :beer:

webassasin
01/07/2010, 10:15
Σε ειδα μεγιστε,να πηγαινεις στη μεσαια λωριδα,για να εισαι πρωτος οταν αναψει κοκκινο για αριστερα.. Το οτι η λωριδα ειχε πρασινο για ευθεια ουτε σε ενοιαξε. Το οτι ο αλλος στη δεξια λωριδα σε ειδε που σταματησες κ σταματησε κ αυτο τι λεει?και εγω αναγκαστικα περασα απο αναμεσα. Οι αλλοι περιμεναν να ξυπνησετε..
Σε ειδα σκουτερ κακομοιρο, με 2 βουλγαρες θεοχοντρες να αναστεναζεις στο φαναρι. Τελικα η χοντρη απαισια βουλγαρα δεν αντεξε και περασε με κοκκινο,αφου βαρεθηκε να περιμενει. Θα με θυμαται για πολυ καιρο ομως,οπως θα θυμαται και το σκασιμο της εξατμισης διπλα της..
Σε ειδα και εσενα μπεμπα ξανθουλα,με το σορτσακι,το μπουστακι και τα πεδιλακια σου,που πηγαινες για μπανιο. Σε χαιρετησα και αμεσως εστρεψες τη μαπα σου αλλου και αρχισες να κουνας την κωλαρα σου χειροτερα απο οτι το CB σε λιωμενη ασφαλτο..

Xaris XX
01/07/2010, 10:16
Σε ειδα μικρουλα μελαχρινη στη σερρες με το gsxr μαυρο μεσα στην πολη χωρις ανχος παρα τα λογα που καβαλας !!!Μπραβο !!!μπραβοοο

argy_kap
01/07/2010, 12:59
Σε είδα ξερακιανή ηλίθια με την γουρούνα να ανεβαίνεις ΑΝΑΠΟΔΑ την Ι.Τζάνου στην στροφή στο ποτάμι και να σε αποφεύγω τελευταία στιγμή τρομαγμένος πάνω στην στροφή την ώρα που προσπαθούσες να ανάψεις και τσιγάρο! Ποιος τους είπε οτι με τα ATV μπορούν να κάνουν οτι θέλουν!?!?!?! Το κέρατο μου, τρόμαξα αλλά άνοιξα την γραμμή μου και δεν φιληθήκαμε....

Σε είδα κι εσένα παππού που ήσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πετάχτηκες απο τον ήχο της Stebel Nautilus μου αλλά δεν το έκανα επίτηδες....sorry, προσπαθούσα να την ξυπνήσω....

MikeG
01/07/2010, 13:54
Αν συνεχίσετε το μπλα μπλα το thread θα κλειδωθεί.
Σταματήστε παρακαλώ να σχολιάζετε συνέχεια.

Moto.Gr Moderation Team

mreth
02/07/2010, 02:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
Με είδα κάπου στην Χαριλάου να κάνω χοντρή μαλακία και να σε περνάω ξυστά παλίκαρε με το ΟΝ/OFF, ενώ καθόσουνα αμέριμνος πίσω απο ενα κουτί λόγο κόκκινου.. Καλά που με είδες στον καθρέφτη και δεν έκανες κίνηση να ξεκινήσεις ανάμεσα απο τα κουτιά γιατί δεν παίζει να προλάβαινα να κόψω ταχύτητα. Το ξέρω τρόμαξες και σίγουρα έφαγα πολλές κατάρες και χώσιμο.. και μου αξίζουν.

Χίλια συγνώμη αν ποτέ δείς αυτό το μήνυμα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν απλά είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..

Χαβαλέ έχει όταν βλέπουμε άλλους να μας κάνουν μαλακίες και τους τα "χώνουμε" εδω μέσα αλλα πολλές φορές πρέπει να "βλέπουμε" και τα δικά μας σκατ@.

:(

Περαστικά φίλε

JZER40
02/07/2010, 14:05
Οταν ξεκινώντας από το φανάρι στην Βουλιαγμένης η ρόδα μου αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο σε πρόσεξα φίλε με το Derbi? να ξεκουράζεις και την δικιά σου δίπλα μου στο ένα μέτρο...

Ψάρωσα και την κατέβασα.....εσύ ακόμα θα πηγαίνεις με μιά και άνετα...και με άνετο στύλ...

Βλέποντάς σε ένιωσα τα 47 μου χρόνια να με βαραίνουν.......και σε ζήλεψα...Πρέπει να είχες τουλάχιστον μια 25αριά χρόνια λιγότερα....Αγόρασε όμως ρε φιλαράκι κάνα κράνος....

JZER40
02/07/2010, 14:10
Σε είδα ρε γραφικέ στην Γρ Λαμπράκη στον Κορυδαλλό να πηγαίνεις με το πάσο σου ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να έχεις σχηματίσει τραινάκι από μηχανές πίσω σου...

Δεν σου γράφω για αυτό....Σου γράφω για την ποτηροθήκη του καφέ που έιχες κολλήσει στα πλαστικά του transalp(πρέπει να σου έιχε τελιώσει ο καφές γιατί είχες εκεί τα τσιγάρα και τον αναπτήρα...)....Ελεος φίλε....Γέλαγα δυό μέρες....Βάζω στοιχημα ότι το όνειρό σου είναι να πάρεις αυτοκίνητο...

ΥΣ: Φιλαράκι το μοκασίνι με λευκή (μάλλον.... πρώην λευκή) καλτσούλα δεν παίζει φέτος..

TROOPER
02/07/2010, 14:17
σας ειδα δικαβαλα μπατσακια εκτος υπηρεσιας να κανετε αναστροφη παρανομα με κινδυνο να σας παρω μαζι μου αφου ημουν απο πισω σας (αν το διαβασετε καντε τον σταυρο σας που απο πισω σας δεν ηταν κανα ''χτεσινος'')...νταξ...εισαστε αρχη(δια) για την τεχνολογια φλας δεν εχετε ακουσει τπτ :confused:

panoulis2222
02/07/2010, 14:56
Σε ειδα μπλοκο στην πανορμου στο υψος της εκλησιας και ειχα καιρο να δω να γραφουν κρανακια.... το νου σαςςςςςςςςς.:smilea:

soter3gm
02/07/2010, 15:10
Σε είδα τριμάλακα στη Καβάλας, με τα ποντίκια φουσκωμένα, το αμάνικο για να τα τονίζει, γυαλί οθόνη και τη ξανθιά super duper γκόμενα με τη φούστα/ζώνη να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στο cbr 1000 χωρίς κράνος και οι δύο, και που έκανες σούζες για να με πειράξεις και να γελάς που φορούσα μπουφάν κράνος γάντια πάνω στο αστρεα και πήγαινα σιγά, αλλά στο φανάρι ήμασταν παρέα.
Αλλά δεν έμαθες για τον άλλο τον μαλάκα στη Θεσ/κη, που έφαγε την κοπελίτσα για μια τέτοια πλάκα.

:a57: :a31: :a31: :a31:

jpag
02/07/2010, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Σε είδα τριμάλακα στη Καβάλας, με τα ποντίκια φουσκωμένα, το αμάνικο για να τα τονίζει, γυαλί οθόνη και τη ξανθιά super duper γκόμενα με τη φούστα/ζώνη να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στο cbr 1000 χωρίς κράνος και οι δύο, και που έκανες σούζες για να με πειράξεις και να γελάς που φορούσα μπουφάν κράνος γάντια πάνω στο αστρεα και πήγαινα σιγά, αλλά στο φανάρι ήμασταν παρέα.
Αλλά δεν έμαθες για τον άλλο τον μαλάκα στη Θεσ/κη, που έφαγε την κοπελίτσα για μια τέτοια πλάκα.

:a57: :a31: :a31: :a31:

"τριμάλακα "
φιλαρακοοοοοοοοοοοο αυτο ειναι δικο μου κλοπυραιτ!!!! :D

"και που έκανες σούζες για να με πειράξεις και να γελάς που φορούσα μπουφάν κράνος γάντια πάνω στο αστρεα και πήγαινα σιγά"
τοτε περνουν τηλ μαραμ να τον χορεψει πιρουετες το fazer να βγαλει μανικια το αμανικο :p

"με τα ποντίκια φουσκωμένα, το αμάνικο για να τα τονίζει, γυαλί οθόνη και τη ξανθιά super duper γκόμενα με τη φούστα/ζώνη να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στο cbr 1000 χωρίς κράνος και οι δύο"

χαμογελο ειδες? μηπως ηταν ο Πετριδης?????:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

soter3gm
02/07/2010, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
"τριμάλακα " φιλαρακοοοοοοοοοοοο αυτο ειναι δικο μου κλοπυραιτ!!!! :D

χαμογελο ειδες? μηπως ηταν ο Πετριδης????? :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

τι λε ρε ανήλικο που είναι δικό σου στη βούτα με τα boldor-ρια το λέγαμε για τα μικτά γιου νοου δατ??

μπα σε σαντα Μπάρμπαρα καρπουζάς μου έφερνε

jpag
02/07/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
τι λε ρε ανήλικο που είναι δικό σου στη βούτα με τα boldor-ρια το λέγαμε για τα μικτά γιου νοου δατ??

μπα σε σαντα Μπάρμπαρα καρπουζάς μου έφερνε

ξεχασες τον ιποδρομο την αυρα τους 4 και τους 11

ααααα και το μουστακια στον κολωνο.

θες κιαλλα δυνοσαυρε???

:beer:

BLiTzER
02/07/2010, 18:44
Σε είδα R1 με κόκκινη ζελατίνα (λολ) παρκαρισμένο κάπου στην Αμφιάλη, το μεσημέρι. Σε ξαναείδα το βράδυ, πάνω στη Λαμπράκη να μας περνάς με σούζα στους 4 πόντους. Σταμάτησες στο φανάρι, ήρθα δίπλα σου για να σε ρωτήσω αν ΕΣΥ είσαι ο γρήγορος της παρέας σου. Δυστυχώς (κυρίως για σένα, όπως αποδείχτηκε), δε γύρισες καν το κεφάλι σου να κοιτάξεις. Εκκινήσεις στο φανάρι, σούζες, σφήνες, επόμενο φανάρι (Ταξιαρχών). Εκκίνηση ξανά, σου σηκώνεται, ξαφνιάστηκες και έφαγες καλό καπάκι με κοντομάνικο και ξεκράνωτος, πάνω στη Λαμπράκη, με 2 λεωφορεία να ακολουθούν πίσω μας. Ελπίζω να μη χτύπησες πολύ (το μηχανάκι διαλύθηκε) και ποτέ ξανά τέτοια μαλακία, αλλά να προσέχεις ποιους κυνηγάς.

ΥΓ: Για να μην αφήνω ψευδή υπονοούμενα, ήμασταν 2 μηχανάκια και κυνηγούσε το φιλαράκι μου. Αφού μας πέρασε με σούζα φίλερ, σαν σωστός τριμαλάκας και δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουμε έτσι.

Σε είδα και σένα, κύριε Ζητά, στο αντίθετο ρεύμα (προς φυλακές), αφού έκανα αναστροφή, να κάνεις σούζες. Ούτε καν ίδρωσες από το διαλυμένο μηχανάκι απέναντι ^^

Ichigo
02/07/2010, 19:32
Σας είδα 100δες ποδηλάτες στο Χαλάνδρι να έχετε κάποιου είδους μάζωξη με συνοδεία αστυνομίας.
Σας χαιρέτησα όλους! Καλούς δρόμους να χετε!

:beer: :a013: :a013: :a013:

KaTaNaS
02/07/2010, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σας είδα 100δες ποδηλάτες στο Χαλάνδρι να έχετε κάποιου είδους μάζωξη με συνοδεία αστυνομίας.
Σας χαιρέτησα όλους! Καλούς δρόμους να χετε!

:beer: :a013: :a013: :a013:

ηταν οι ποδηλατες του freeday... σημερα ο προορισμος ηταν η αναβαση Πεντελης, συναντιουνται καθε Παρασκευη στο θησειο στις 21.30 !

http://www.facebook.com/group.php?gid=49283986544