View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παλαιστινα:το χαρακτηριστικο καρο μαντηλι που φορανε οι αραβεςστο κεφαλι τους.
σε υποδεχθηκαν εγκαρδια:οτι λεω ακριβως (κυριολεκτικα).κολησανε χερια,''που σαι αδερφε'' κι ετσ'
υ.γ.δεν υπερβαλω το ειδα στα ματια μου μπροστα !!!μπορειτε αν θελετε να αμφισβητησετε αυτο που ειδα αλλα εγω ξερω τι ειδα οποτε οσο και να αμφισβητησετε... Προπαγανδα μαν..
latris mixanis
01/06/2010, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
βγαλε καμια φωτο ρε γιωργη,,, να τους κανουμε βουκινο (μια ακομα φορα... )
Γιώργο ποιο το νεο??
Τάσο: Δε νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι... τόσα κ τόσα έχουν βγει στη φόρα. Παιδιά σκοτώνουν κ είναι ελεύθεροι.
πλέον έχει βγει κ επίσημη ανακοίνωση ότι μέσα στις πορείες θα υπάρχουν αστνομικοί με πολιτικά και θα μαζεύουν κόσμο( λες κ δε το ξέραμε... πλεον είναι επίσημο μεγάλη διαφορά)
Συγγνώμη για το εκτός τόπικ
:wave2:
Operater
01/06/2010, 08:13
παίδες, κουβαλάτε μαζί και καμμια φωτογραφική ποκετ.
αυτό ειναι το όπλο μας. οι εικόνες
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1178476
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μη το κανεις αυτο σε gixxer μπλε ασπρο 750 -04 γιατι θα πεσει πανω σου...:alien:
που κυκλοφορείς συνηθως?:blush: :blush: :blush: :blush:
pocahondas
01/06/2010, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οταν σταματησει να με πρηζει με τα π.μ!
:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a029:
caesarsk
01/06/2010, 12:44
Σε είδα στην Ακράτα, ημουν με το αυτοκινητο στο ρέυμα προς Αθήνα, με το χρυσό ss
Προσπέρνούσες αυτόν που με προσπερνούσε ΜΕ ΣΟΥΖΑ....Η απολύτη καγκουριά,
και την ζηλεψα γμτ....γιατι δεν έχω τα αρχ@@@ να την κάνω!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σε είδα στην Ακράτα, ημουν με το αυτοκινητο στο ρέυμα προς Αθήνα, με το χρυσό ss
Τώρα μπορείς κι εσυ! :smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=WViqZiIjRj4
caesarsk
01/06/2010, 13:09
δεν ειναι θεμα γνώσης, εμπειριας η κάτω άλλο....
...ειναι απλά θέμα τόλμης...ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ!!!
LiakosVstrom
01/06/2010, 13:47
είδα 2cbr rr (ένα παλιό κι ένα καινούριο), 1vtr, 1bmw 1200rt (μάλλον), 1 monster παρκαρισμένα έξω από το Cavo Doro στον Πειραιά. τι κάνατε εκεί; πήγατε να κλείστετε τραπέζι στη Ελένη Φιλίνη; :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
σας είδα παπάρες της ΔΙΑΣ... περάσατε με κόκκινο για να σταματήσετε να φάτε τυρόπιτα.... παλιοτυροβρωμίκουλοι. μου έχετε και ανεβασμένα τα μανίκια γιατί; για να μην κάνετε το μαύρισμα του ταρίφα;
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ σε ειδα κοπελαρα μου με το ασημι VARADERO σου και το πολυ ωραιο tatoo στο ωμο,ετρεχα να σε προλαβω αλλα ποοοοουυυυ με το κωλοπαπο...........:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
μαγκια ειναι ομως και να το παραδεχεσαι!:beer:
Cpt. Haddock
02/06/2010, 03:25
Σε είδα σήμερα το πρωί μπαγκαζιέρα Kappa των 52 λιτρων, να κινείσαι αναμεσα στα αυτοκίνητα.
Ανοιξε ο δρομος και απο κατω σου ειδα....
Ενα Hayabusa απαστράπτον-σε-πορτοκαλοκοκκινο-της-φωτιας-χρωμα να κινείται περήφανα με εσενα πανω του.
Σκέφτηκα οτι δεν εχω ξυπνησει καλά ακομα...
:a33:
DimChios
02/06/2010, 03:33
Σε εκλεισα βγαινοντας απο ΣΤΟΠ! :sick:
δεν σε ειδα! Αυτα που κοροϊδευω και με εξοργιζουν...
Χ3στηκα πανω μου και απο τον τρομο μου....ξύπνησα ιδρωμενος!
Ουφ! :sick: :uplate:
Δεν σε ειδα!
Συγνωμη!
Σας ειδα παιδακια με το Mercedes k to Audi TT να παιζεται στο δρομο κ να στριβετε με κοκινο μπροστα μου αναγκαζωντας με να κανω ταρζανιες για να μη γινουμε ενα ομορφο γλυπτο ολοι μαζι.
Σας ειδε ομως κ το περιπολικο που ηταν σταματημενο πιο κατω. Οταν μας σταματησε κ τους 3 ειχατε χασει το ομορφο ροδαλο σας χρωμα, το δικο μου ειχε χαθει απο πιο πριν.
Οση ωρα ο ενας αστυνομικος αδιαφορουσε για τις δικαιολογιες κ εγραφε αυτο που αργοτερα θυμιζε αποδειξη σουπερ μαρκετ 10μελους οικογενειας που της εκατσε το τζοκερ, ο αλλος ειχε ερθει σε μενα να δει αν ειμαι καλα κ να μου ζητησει να περιμενω 5 λεπτα.
Επρεπε να εχω φωτογραφικη μαζι μου να καταγραψω το λιποθυμικο επεισοδειο που ειχατε οταν ο κυριουλης αφου σας εγραψε, ζητησε τα στοιχεια μου για να κανω μηνυση για αποπειρα φονου εκ προμελετης. :evil:
Οσο περιμενατε να ερθει γερανος να παρει τα αυτοκινητα σας ο κυριουλης Νο1 με ενημερωσε οτι επειδη κοιτωντας τα αρχεια ειχε βρει κ αλλη παρομοια βεβαιωμενη παραβαση κ ειχε κεφια.. θα τους κραταγε ενα βραδυ μεσα κ θα τους αφηνε το πρωι ελπιζοντας οτι αυτο θα τους συνετισει.
Ελπιζω να πιασει το κολπο καλε κυριε μπατσουλη και αν κ ξερω οτι δε θα το δεις αυτο, η προταση μου για μπυρες ισχυει
:beer: :beer:
DimChios
02/06/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Σας ειδα παιδακια με το Mercedes k to Audi TT να παιζεται στο δρομο κ να στριβετε με κοκινο μπροστα μου αναγκαζωντας με να κανω ταρζανιες για να μη γινουμε ενα ομορφο γλυπτο ολοι μαζι.
Σας ειδε ομως κ το περιπολικο που ηταν σταματημενο πιο κατω. Οταν μας σταματησε κ τους 3 ειχατε χασει το ομορφο ροδαλο σας χρωμα, το δικο μου ειχε χαθει απο πιο πριν.
Οση ωρα ο ενας αστυνομικος αδιαφορουσε για τις δικαιολογιες κ εγραφε αυτο που αργοτερα θυμιζε αποδειξη σουπερ μαρκετ 10μελους οικογενειας που της εκατσε το τζοκερ, ο αλλος ειχε ερθει σε μενα να δει αν ειμαι καλα κ να μου ζητησει να περιμενω 5 λεπτα.
Επρεπε να εχω φωτογραφικη μαζι μου να καταγραψω το λιποθυμικο επεισοδειο που ειχατε οταν ο κυριουλης αφου σας εγραψε, ζητησε τα στοιχεια μου για να κανω μηνυση για αποπειρα φονου εκ προμελετης. :evil:
Οσο περιμενατε να ερθει γερανος να παρει τα αυτοκινητα σας ο κυριουλης Νο1 με ενημερωσε οτι επειδη κοιτωντας τα αρχεια ειχε βρει κ αλλη παρομοια βεβαιωμενη παραβαση κ ειχε κεφια.. θα τους κραταγε ενα βραδυ μεσα κ θα τους αφηνε το πρωι ελπιζοντας οτι αυτο θα τους συνετισει.
Ελπιζω να πιασει το κολπο καλε κυριε μπατσουλη και αν κ ξερω οτι δε θα το δεις αυτο, η προταση μου για μπυρες ισχυει
τετοια αστυνομια να την πληρωσω 10 φορες, οχι μια!
guzzistas
02/06/2010, 06:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τετοια αστυνομια να την πληρωσω 10 φορες, οχι μια!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αυτά Ευρώπη έγιναν ή Αμερική; :p
Χίλια μπράβο στους αστυνομικούς, που ισοφάρισαν τους "συνάδελφούς" τους που σε αντίστοιχη περίπτωση που έγραψε κάποιος εδώ μέσα δεν έκαναν τίποτα...
Πραγματικά μπράβο τους!!! :beer: :beer: :beer:
Είναι κάτι φορές που ενώ όλα είναι σκ@τ@ βλέπεις κάποιους τέτοιους ανθρώπους και συνεχίζεις να έχεις ελπίδες!
Υ.Γ.: πες μου ότι το TT ήταν κόκκινο και ο οδηγός του πιτσιρικάς ξανθός με σπαστική φωνή... και κερνάω μπύρες όλο το φόρουμ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Χίλια μπράβο στους αστυνομικούς, που ισοφάρισαν τους "συνάδελφούς" τους που σε αντίστοιχη περίπτωση που έγραψε κάποιος εδώ μέσα δεν έκαναν τίποτα...
Είναι κάτι φορές που ενώ όλα είναι σκ@τ@ βλέπεις κάποιους τέτοιους ανθρώπους και συνεχίζεις να έχεις ελπίδες!
Υ.Γ.: πες μου ότι το TT ήταν κόκκινο και ο οδηγός του πιτσιρικάς ξανθός με σπαστική φωνή... και κερνάω μπύρες όλο το φόρουμ!
+10000000:beer:
Cpt. Haddock
02/06/2010, 06:36
200198
κ τα 2 αυτοκινητα ηταν σε αποχρωσεις του γκρι. Επισης το σκηνικο εγινε κυπρο, οποτε μαλλον γλυτωνεις τα εξοδα για τις μπυρες.
Αντιστοιχα καλους μπατσουληδες εχω πετυχει κ στην Ελλαδα, οπως αντιστοιχα κακους κ στην κυπρο.
εχει να κανει με τον ανθρωπο οχι με τη στολη που φοραει
Το 'χα πάντως ότι δεν ήταν στην Ελλάδα ε; Μπορεί πολύ κοντά αλλά όχι Ελλάδα. :p
Κρίμα... πίστεψέ με προτιμούσα τις μπύρες... :wave2:
webassasin
02/06/2010, 07:45
Πως ακριβως παιρνεις ελπιδα?ολα κ ολα 2 περιστατικα εχω δει εδω μεσα,αυτο κ εκεινο με το Ζητα που ενημερωνε τα παιδια για τον εξοπλισμο μηχανης κ οτι παρακατω ο δρομος ειναι επικινδυνος κ οτι δεν προσεχουν τα αμαξια. Πως να παρεις ελπιδα οταν ειναι 2 περιστατικα σωστα και 10.000 τα λαθος? Μπουρδελο ειναι η αστυνομια,δε γινεται οταν βλεπεις περιπολικο να φοβασαι κ να ψαχνεσαι αν ειναι ολα προβλεπομενα,για να γλυτωσεις την κληση κ τα τρεχαματα. Επρεπε να βλεπουμε ενστολο και περιπολικο και να τους καλωσοριζουμε επειδη μας προσεχουν.. Αλλα που...
λοιπον
λεβεντοτσολιας με transalp παλιο με το κρανος κρεμασμενο.......στο αριστερο πισω φλας........
και ν2 λεβεντοτσολιας με piaggio απο αυτα τα <ηθελα αμαξι αλλα δεν ειχα φραγκα> που ειναι ο οδηγος προστατευμενος προστα πανω και πισω και δεν χωραει 2ο ατομο....ελα ομως που εσκασε γκομενα και καπως επρεπε να την φορτω....ε την φορτωσε στην σχαρα (ναι ναι απεξω απο το μηχανακι) και αυτη μισοκωλη καθησμενη να προσπαθει να κρατηθει απο το -πως να το πω....-αμαξωμα??:bigcry: :bigcry: κουτι??:bigcry: :bigcry: με τα ποδια στον αερα και το κεφαλι αριστερα για να μιλαει και με τον οδηγο....
φωτο δεν μπορουσα να βγαλω.........
γελαγα.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κ τα 2 αυτοκινητα ηταν σε αποχρωσεις του γκρι. Επισης το σκηνικο εγινε κυπρο, οποτε μαλλον γλυτωνεις τα εξοδα για τις μπυρες.
....
καπως ετσι κατοχυρωνει κανεις τον τιτλο του αυνανα !!!:lol: :lol: :lol:
σου λεει ο αλλος να πεις κατι για να τον κανεις ευτυχισμενο και αυτος με τη σειρα του θα κερνουσε ολο το φορουμ μπυρες αρα θα γινομασταν και εμεις ευτυχισμενοι.
και βγαινεις εσυ ο σκατοψυχος να μας τα γαμησεις ολα!!!
Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ !!!:a57:
σου λεει ο αλλος να πεις κατι για να τον κανεις ευτυχισμενο και αυτος με τη σειρα του θα κερνουσε ολο το φορουμ μπυρες αρα θα γινομασταν και εμεις ευτυχισμενοι.
για σας βρε κουτα το εκανα..
για να μη βγει κανεις μετα να πει οτι σας ειδε να κουτουλατε
οριστε ρε παραπονιαρη... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
argy_kap
02/06/2010, 11:24
Σας είδα σήμερα στην Πολυμέρη (Βόλος), GSXR, δικάβαλο, κρανάκια, μπουφανακιά και φτάνοντας κοντά........βερμούδα και διχάλα..... τι να πω....:wave2:
Σε είδα σκουτερόβλακα με το μεγκασκουτερό σου να με προσπερνάς σε μονόδρομο από τα δεξιά με όσα λίγο πριν βγούμε στην Κηφισίας/Κατεχάκη και σε είδα μετά που έκανες ηλιθιώδεις σφήνες για να φτάσεις 1ος στο φανάρι. Δε ξέρω και δε με νοιάζει αν βιαζόσουν! ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! :a52: :a45:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαχαχαχαχαχα! ΘΕΟΣ!!!!!
Εσύ την έχεις κερδίσει την μπύρα σου επάξια!!!! :beer:
Παρακαλώ & πάλι μόνο τα μηνύματα σας σε σχέση με τι, ποιον, ποια είδατε. Σχόλια θα κόβονται. Ευχαριστώ
Σας ξέφυγαν.....
σε ειδα...(εχτες στη πορεια με το που αρχισανε τα επισοδεια μπροστα απο τη hol.100 μετρα πισω σου ημουνα και εγω και αλλος κοσμος)
να σηκωνεις την παλαιστινα στο προσωπο,να βγαζεις λοσταρι απο τη τσαντα και να σπας 3 αυτοκινητα στη σειρα πηγαινοντας προς τις διμοιριες των ματ οι οποιοι σε υποδεχθηκαν εγκαρδια (κολησατε και χερια!!! :eyepop και εξαφανιστηκες.
μουλοι που σας πληρωνουμε για να μας φυλατε και εσεις καταλαβατε οτι σας πληρωνουμε για να εκτελειτε εντολες και να μας γαματε.
--------------------------------------------------------------------------------
????
Σε πιο απλα ελληνικα ?
(παλαιστινα ? σε υποδεχθηκαν εγκαρδια ?)
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
????
Σε πιο απλα ελληνικα ?
(παλαιστινα ? σε υποδεχθηκαν εγκαρδια ?)
--------------------------------------------------------------------------------
σε υποδεχθηκαν εγκαρδια:οτι λεω ακριβως (κυριολεκτικα).κολησανε χερια,''που σαι αδερφε'' κι ετσ'
υ.γ.δεν υπερβαλω το ειδα στα ματια μου μπροστα !!!μπορειτε αν θελετε να αμφισβητησετε αυτο που ειδα αλλα εγω ξερω τι ειδα οποτε οσο και να αμφισβητησετε...
Ρε συ Τρουπ... τα παδιά κατάλαβαν να μας φΙλάτε ...και να μας γαμάτε. Να έχει και νόημα η π@υτσα....
Αυτό που χρόνια πολλά λέγεται, απλά το είδες. Πότε θα ξυπνήσουμε να τους πάρουμε όλους με τα καδρόνια....
υ.γ.δεν υπερβαλω το ειδα στα ματια μου μπροστα !!!μπορειτε αν θελετε να αμφισβητησετε αυτο που ειδα αλλα εγω ξερω τι ειδα οποτε οσο και να αμφισβητησετε...
Προπαγανδα μαν..
----------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Γιώργο ποιο το νεο??
Τάσο: Δε νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι... τόσα κ τόσα έχουν βγει στη φόρα. Παιδιά σκοτώνουν κ είναι ελεύθεροι.
πλέον έχει βγει κ επίσημη ανακοίνωση ότι μέσα στις πορείες θα υπάρχουν αστνομικοί με πολιτικά και θα μαζεύουν κόσμο( λες κ δε το ξέραμε... πλεον είναι επίσημο μεγάλη διαφορά)
Συγγνώμη για το εκτός τόπικ
.
Και το μονταζ να συμπληρώσω η δουλειά σας ενίοτε....
http://athens.indymedia.org/front.p...icle_id=1178476
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ....
ΟΙ από ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ????????;) ;) ;)
webassasin
02/06/2010, 15:45
φορουσες κουκουλα τωρα που τα εγραφες αυτα?η ετσι ξερα? γιατι εμενα και οχι αυτους?να υποθεσω οτι εισαι ελληνας ε? :P
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σας είδα σήμερα στην Πολυμέρη (Βόλος), GSXR, δικάβαλο, κρανάκια, μπουφανακιά και φτάνοντας κοντά........βερμούδα και διχάλα..... τι να πω....:wave2:
άσχετο άλλα πρέπει να σ'εχω δει πολλές φορές :p
:beer:
Cpt. Haddock
02/06/2010, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
ΟΙ από ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ????????;) ;) ;)
Λειπει ο μοντερέιτορ
φορουσες κουκουλα τωρα που τα εγραφες αυτα?η ετσι ξερα? γιατι εμενα και οχι αυτους?να υποθεσω οτι εισαι ελληνας ε? :P
Μου ξέφυγες....Δεν είχα φτάσει στην 35 σελίδα.....Ειχε κάτσει και στραβά η κουκούλα...
next time...
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
ΟΙ από ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ????????
Λειπει ο μοντερέιτορ
EEE τότε απλά παίζω γκίνια όταν ποστάρω :beer:
webassasin
02/06/2010, 16:24
Οταν λεω:γιατι εμενα κ οχι αυτους,εννοω τον τροπο σκεψης του Ελληναρα.
Χίλια συγνώμμη.....που τόλμησα να χαλάσω το νιρβάνα μερικών...
Με κατάλαβες αμέσως ότι είμαι Ελληναράς,μπάτσος και φασίστας...άρα δεν πρέπει να μιλάω
Θα υπακούσω στην ................πλειοψηφία :beer:
SpeakeasyBlues
02/06/2010, 17:13
Yessss :wave2:
SpeakeasyBlues
02/06/2010, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από AndreaSt
Σε ειδαμε βλαμενε με το μπεβερλυ κι εγω και το audi s3 διλπα μου που ερχομαστε με 160+ να βγαινεις για προσπεραση μπροστα μας με 80 και να στελνεις μηνυμα στο κινητο ταυτοχρονα. Ηλιθιε ουτε τα φρενα ακουσες ουτε το φασκελο που σου εριξα στα μουτρα ειδες, το ακρανοτος εννοειται.
Αυτος με το κινητο, νταξει, εσεις σε τι ιερη αποστολη ησασταν και που με 160+, για να καταλαβω τι λετε μερικοι.
John Steed
03/06/2010, 04:06
Δεν βλέπω κανένα..... Είμαι κλεισμένος σπίτι και διαβάζω....:bawl: :bawl: :bawl:
Σας ειδα, 2 gsxr 1000 να συνοδευετε μια Mercedes με ξενα νουμερα στην Κηφισια και να πηγαινετε σφαιρα ολοι σας κοβοντας διασταυρωσεις/κοκκινα κτλ.
Το πιο ωραιο ηταν οταν βγηκατε εθνικη και το κοψατε αμεσως αριστερα κανοντας τα αυτοκινητα που κατεβαιναν πατημενα με 120+ να πεφτουν στα φρενα και με κινδυνο να σας περασουν απο πανω.
Δεν ξερω ποιος "μεγαλος" ηταν μεσα στην mercedes, την ΖΩΗ σας δεν την υπολογιζεται ?
:sick:
Σας είδα σήμερα να κάνετε ότι μπορείτε γ να βγείτε πρώτοι στα φανάρια.Δε μου φτάνει που πρέπει να είμαι στη τσίτα λόγω της κίνησης,τώρα πρέπει να προσέχω κ τον κάθε άσχετο που πήρε παπί ή σκούτερ....Ηρεμία κ ψυχραιμία στην οδήγηση μάγκες...Αλλιώς χαθήκαμε.
Σε είδα κ σένα πράσινε δούκα που με ρώτησες στο φανάρι αν γουστάρω τον spiderman(είχα αρκετά αυτοκόλλητα στο κράνος κ είμαι φαν της marvel)Πάντα όρθιος φίλε κ συγνώμη που δε σου μίλησα αλλά με είχε νικήσει η κούραση.
Σας ειδα σε ιρλανδοκαφετεριομπυραρια (με σουπερ κλαμπ σαντουιτς) να μιλατε ελληνικα στην κοπελα (σερβιτορο) που δεν ηξερε ελληνικα να τσαντιζεστε και να φευγετε και αναρωτιεμε αν ειχατε δικιο η οχι....:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Σας ειδα σε ιρλανδοκαφετεριομπυραρια (με σουπερ κλαμπ σαντουιτς) να μιλατε ελληνικα στην κοπελα (σερβιτορο) που δεν ηξερε ελληνικα να τσαντιζεστε και να φευγετε και αναρωτιεμε αν ειχατε δικιο η οχι....:sick:
αν μιλάς για το γνωστό στο μοναστηράκι.. το πρόβλημα δεν είναι η κοπέλα που δεν μιλάει ελληνικά.. αλλα κάτι κατσαριδούλες που τριγυρίζουν και κόβουν βόλτούλες μέσα στο μαγαζί..
οπότε πρόσεχε τα λίγο τα κλαμπ, δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις μέσα.. :lol:
σε ειδα και σενα φιλαρακο που νομιζες οτι γυρνας σκηνη καταδιωξης ταινιας,να περνας καθετα ποδαρατος μεσημεριατικα τον Κηφισο λιγο πριν την εξοδο της Λιοσιων.Περασες την αριστερη με εκκινηση Μπολτ, κολλησες λιγακι στις δυο μεσαιες και την δεξια την ειχες ευκολα...
Πρεπει να λερωθηκαν λιγακι οι οδηγοι των αυτοκινητων που πλακωθηκαν στα φρενα
Μα καλα ποσο Μ@@@@@ ΕΙΣΑΙ???
Σε 300 μ εχει αερογεφυρα
Ημαρτον με το ζορι να σε κανουν δολοφονο
Εισαι ομως κωλοφαρδος γιατι δε περνουσε τοτε ο τριμεγιστος με το Τμαξ που συναντησα αμεσως μετα και πριν την Αττικη οδο που πηγαινε απο δεξια αριστερα οποτε γουσταρε και επειδη ειχε πιαστει ξαπλωσε πανω στον καναπε ενω ηταν στην αριστερη με 120 χλμ περιπου.
ΑΛΛΑ φορουσε μπουφαν!!!
Κρανος οχι γιατι κανει και ζεστα ναουμενες.
Σας βλέπω 2 μέρες τώρα στο Κάιρο να οδηγείτε :eyepop: και να μου έχετε αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία. Όποιος προλάβει λέμε. Προτεραιότητες και φανάρια είναι για τις αδερφές.
Ρε πο@στη μου πόσο πολιτισμένοι οδηγοί είμαστε στην Αθήνα;:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
Σας βλέπω 2 μέρες τώρα στο Κάιρο να οδηγείτε :eyepop: και να μου έχετε αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία. Όποιος προλάβει λέμε. Προτεραιότητες και φανάρια είναι για τις αδερφές.
Ρε πο@στη μου πόσο πολιτισμένοι οδηγοί είμαστε στην Αθήνα;:lol: :lol:
Μη μου και οτι το ενα χερι ειναι μονιμος κολλημενο στην κορνα.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Μη μου και οτι το ενα χερι ειναι μονιμος κολλημενο στην κορνα.:lol:
Πες την αλήθεια, είσαι στο Κάιρο ε; :rotflmao:
pipe_smoker
03/06/2010, 15:08
Σε είδα το μεσημέρι πάνω στην πάπια σου να περιμένεις να ανάψει πράσινο...
Ξαφνικά βάζεις το χέρι στην τσέπη και βγάζεις ένα μπουκαλάκι....
Ανοίγεις τη ζελατίνα του κράνους.... γέρνεις πίσω.... και....
βάζεις κολλύριο :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Δεν ξέρω αν είναι αστείο ή κουλό πάντως γέλασα.:rotflmao:
Απορία, κοιτάζοντας επάνω πώς στα κομμάτια κράταγες ανοιχτά τα μάτια σου με την ντάλα που είχε?
kostas_1100gs
08/06/2010, 10:09
Σε είδα με την ΚΤΜούρα σου στις στροφές της Επιδαύρου..
Μάλλον τράβηξες για Κρανίδι.
Σε χάρηκα γιατί πήγαινες κόσα με όμορφες γραμμές..
George_M.
08/06/2010, 11:03
σε ειδα πριν μερες στον Κηφισο με ψιλοβροχο κ καμια 80αρια χ/ω...
200874
koulamaras750
08/06/2010, 17:27
σε ειδα την κυριακη μεσημερι με το καλογυαλισμενο σου saab οταν σταματησες σε περιπτερο στην κηφησιας χωρις να βαλεις χειροφρενο με αποτελεσμα να τσουλησει το αμαξι 30 μετρα και να βγει αριστερη λωριδα.εγω σταθηκα τυχερος που προλαβα και το απεφυγα οχι ομως και ο διπλανος μου......:( next time χειροφρενο και ταχυτητα.
ευτυχως σε ειδα την τελευταια στιγμη προχθες το βραδυ αφου αποφασισες να βαψεις τα πισω φωτα του χαρου σου ολομαυρα κερ@τ@
σε ειδα φιλε με το rxv 450 στη δημοκρατιας στο ηρακλειο περιπου 7.30 τ απογευμα ξακρανωτος να περνας με κοκκινο "κλειδωνοντας τιμονια" αριστερα δεξια και παραλιγο να χτυπαγε ο πισω τροχος στο διαζωμα και φυσικα να επεφτες..πρεπει να γλυτωσες για 4-5 εκατοστα!το ξερω οτι το μηχανακι σου γαμαει αλλα τουλαχιστον φορα κρανος!
σε ειδα κι εσενα ΗΛΙΘΙΕ με το σκουτερ της κακιας ωρας να περνας το κοκκινο φαναρι στο γιοφυρο ερχομενος απο παραλιακη φυσικα ξεκρανωτος ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ!!!ωρα 2.30 τη νυχτα..
βοηθεια μας ....τελικα αν δεν προστατεψεις ο ιδιος τον εαυτο σου δεν ξερω κατα ποσο θα σε προσεξει καποιος αλλος..
Cpt. Haddock
09/06/2010, 02:05
Απογεμα χθες, ανοδος Συγγρου.
CBR1000f, 15ετίας, μπορεί και παραπάνω. Όμορφο, βαρυ, κλασσικο, στο οριτζιναλ ασπροκοκκινομπλε χρωμα, στην πενα.
Μια ομορφιά να το βλέπεις....
Έδειχνε τοσο ασχημο το κρανος των 20 ευρω πανω στο κεφάλι του αναβατη
:sick:
DimChios
09/06/2010, 02:39
Σας είδα χτές στο φανάρι στον αγ αντώνη....ένα CBF600 και ενα.....1200....MULTI! :eyepop:
Ηρθα διπλα, το κοιταξα και σου είπα καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα! ευχαριστω αλλα δεν ειναι δικο μου, ειναι του φίλου!
Καλοριζικο στο φίλο τοτε...
Ψαχνόσουν με τη θέση, τα μασπιέ και γενικώς το περιεργαζόσουν! Λογικό, μολις λιγα μετρα το ειχες καβαλησει
Ωραιο ρε πστ μου! Το παραδεχομαι! :blush:
ΒΕΒΑΙΑ, το ειδα νυχτα οποτε μη παιρνετε θαρρος μερικοι! :evil:
:lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
:D και μέρα να το δεις , γαμάτο είναι , όπως και τα λεφτά που κάνει ...
latris mixanis
09/06/2010, 05:53
Σε είδα κοπελιά σήμερα με το Νίτζα και τη γόβα στιλέτο..... απορώ πως οδηγείς :confused:
LiakosVstrom
09/06/2010, 06:29
Σε είδα τύπε με το παπί...
να κινείσαι ανάμεσα στα κουτιά στην Γρ. Λαμπράκη και σε ΟΠΟΙΟ κουτί έπερνες χαμπάρι πως είχε γυναίκα μέσα έκοβες και κοίταζες... νταξ έλεος.
:bigcry: :bigcry:
kostas_1100gs
09/06/2010, 09:34
Σε είδα με την ΚΤΜούρα σου στις στροφές της Επιδαύρου..
Μάλλον τράβηξες για Κρανίδι.
Σε χάρηκα γιατί πήγαινες κόσα με όμορφες γραμμές..
Σε ειδα κοπελια με το λευκο αθλητικο τοπακι με το σκουτερακι....Το μονο προβλεπομενο πανω σου το κρανακι...
Ολα τα αλλα απροβλεπτα.Η γοβιτσα κατω...η μπορα του καλοκαιριου και το βρεγμενο,κολλημενο πανω σου τοπακι να διαγραφει τα απεριγραπτα....:eyepop:
Αν ειχε μπλοκο στην πλατεια της Καλλιθεας,θα σε σταματαγαν σιγουρα...
Αααχ:cry:
σας βλεπω ολους ξεκρανωτους...πιασαν οι ζεστες...:sad:
επισης...σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν:a03: :a03:
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα:a43: :a48: :a48:
Σας είδα ρε παλιο κ@λογριες με το κουτι
να περνατε το stop
και εμένα να σταματω λιγοοο
πριν την πόρτα του συνοδηγου...
Ευτυχώς που εχω Abs μεγάλη υπόθεση...
Σταματω...και σου λέω δεν βλέπεις?
ΟΧΙ! λες με ενα φυσικο τροπο:rolleyes:
κουνάτε το κεφάλι και συνεχιζετε...
Ετσι όπως ητανε μου φάνηκε οτι χασκογελούσαν:hypnotize
ΗΜΑΡΤΟΝ!:evil:
dimitris22
11/06/2010, 05:20
σε ειδα χθες βραδυ κατα τις 10 κ 20 στο ψυχικο,πιο πανω απ την Ισραιλινη πρεσβεια στον στρογγυλο κομβο επειδη ρε γ@μημενε με το σκουτερ σου βαριοσουλα να κανεις τον κυκλο ηρθες ευθεια και κοντεψες να με σκοτωσεις....καραγκιοζη επειδη φανηκε οτι ηξερες τι εκανες σου ευχομαι next time που θα το κανεις απεναντι σου να ερθει κανενα αμαξακι και να σε........
Σε είδα ψες αργάμιση έξω από το ντουκατομάγαζο στον Κεραμεικό... xt 550 στην πένα!
usd, beringer δαγκάνα-δίσκο-τρόμπα, fcr, κλπ και το μηχανάκι γυάλιζε ολόκληρο παντού!!!
Ωραίος φίλε! :beer: :beer:
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ο ξηρός συμπλέκτης με την κόκκινη καμπάνα και το διάφανο καπάκι! :eek:
Ζηλέψαμεν τους ντούκους που ήταν μέσα ή έτσι έβγαινε αυτό;; :p :confused:
Από μένα πάντως :a012: (ακολουθεί φωτο)
201207
αν δεν απατώμαι το έχει ένα παλικάρι που το παρκάρει στο γκαράζ που τ'αφήνω κι εγώ.
πραγματικά στην πένα στο xtάκι
Πρεπει να το ειδα και εγω στο φεστιβαλ μοτοσυκλετας πριν 3 μερες...
Σας ειδα 3(!!!!!) multi 12αρια κατω στο μικρολιμανο...
Ε οχι μικρολιμανο γμτ...
Κριμα...
και αφού ξανάνοιξε το ψυχοθεραπευτικό thread...σε είδα τύπε στο Βόλο, μέλος της φυλής του καλοκαιριού που όλοι συναντούν σε όλες τις πόλεις...άντε και καλά μπάνια...:bawl:
σε είδα κι εσένα κοπελιά με το fz6S έξω από την Αγχίαλο και το ρόζ (μοτοσυκλετιστικό) μπουφανάκι...:sun:
201234
Σε ειδα με το κουρεμα του ΜπεκΑμ και το BMWέ το GS ... να ερχεσαι απο απεναντι....και να με κοιτας ΟΛΟ απορια σα να ελεγες.... "- μα καλα...ΠΩΣ φοραει κρανος με τετοια ζεστη ; μαλακας ειναι; αφου ολοι εμεις με τα Varadero- Capo -GS-Vstrom - ειδή έχουμε την ζελατινα και τα καγκελα, τι παραπανω χρειαζεσαι;"
ετσι ειναι ... αμα εχεις το κουτακι κι εισαι μαθημενος 30-40 χρονια και απλα αγορασες το μοτο των 14000 απλα για να μπεις στο ματι καποιων ...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ... :rolleyes:
webassasin
11/06/2010, 18:19
σπαμαραν το θρεντ και καλα.. Ειδα πολλους,αλλα επειδη ο ναυαρχος εκλεισε το ψυχοθεραπευτικο θρεντ,κοντεψα να τα βγαλω πανω τους τα νευρα μου.. σε ειδα μωρη καριολα τωρα μολις,που γυρνουσα απο τη δουλεια ψοφιος,να πηγαινεις στην αριστερη με 60. Σου επαιζα ωρα τα φωτα,στη μουναρα σου,εκανες λιγο δεξια μπας κ χωρεσω ενω το αλλο ρευμα ηταν αδειο. Σιγα μην περασω απο εκει κωλοζωο. Εχε χαρη που ειχες τιγκαρει στους γαμπρους το ριμαδι σου,αλλιως θα ακουγες τρελο χριστοκαντιλο στο φαναρι. Εχε χαρη επισης που δεν ηθελα να βγαλω τα νευρα μου πανω σου. Εσυ βοδι εισαι,δε σου κοβει παραπερα. Στο διαολο βραδιατικα..
σε ειδα προχτες γιωργακη.
και βλεπω και πολυ κοσμο που μαλλον δεν τους ενημερωσανε οτι τα φαναρια ΔΕΝ ειναι φωτορυθμικα αλλα εχουν μια λογικη του τυπου ''δεν περναμε με κοκκινο''!2 φορες εχω σωθει (ουτε εγω ξερω πως) μεχρι στιγμης :mad:
κάποια στιγμή θα σε πετύχουν και θα βγάλουν τα λεφτά που μου κόστισαν :smokin:
:lol: :lol:
chr1s_86
12/06/2010, 09:00
Σε είδα πριν μέρες με ΧΤ ή XR 125 και κατεβήκαμε μαζί την Αλεξάνδρας... μου έκανε εντύπωση που κοιτούσες στον καθρέπτη να δεις αν είμαι ακόμη πίσω σου μετά τα προσπεράσματα σου σε άλλα μηχανάκια ή αυτοκίνητα...
.
.
.
.
Αν το δεις στείλε μου μήνυμα να κάνουμε και την άνοδο μια βόλτα στην πρώτη ευκαιρία.... :)
:a07: :a07: :a07: :D :D
Σε είδα κύριε τροχαίε, μέσα στο περιπολικό, πρώτη σειρά, φανάρι ατταλείας και λαμπράκη. Ακολούθησε ο εξής διάλογος, αφού καβάλησα τη νησίδα για να βγω μπροστά και να στρίψω προς λαμπράκη και άκουσα να μου κορνάρεις με αυτόν τον χαρακτηριστικό γλυκύτατο ήχο.
- "$#%%$%$^" (ακατανόητα νοήματα, μάλλον κάτι σε "τι μαλακίες κάνεις?")
- "έλα μωρέ, σιγά μην περιμένω ένα κάρο μαλάκες με κίνδυνο να χάσω το φανάρι" (επίσης με νοήματα)
Ανοίγει το παράθυρό του:
- "420"
- "Εχμ... ορίστε?"
- "420 είσαι μέχρι στιγμής"
- "Τι εννοείς?"
- "Κράνος, πεζοδρόμιο.. 420"
...και έφυγες απέναντι. Είσαι θεούλης.
Σε είδα απ' τον καθρέφτη
δε μπορεί να μη με είδες στη μέση του δρόμου πίσω απ' το κατακόκκινο φανάρι τί διάλα σου 'ρθε κι έφερες το λάστιχο του fazer πάνω στο φτερό μου???
Εντάξει καμιά ζημιά οπότε πρόσεχε την επόμενη φορά και μην τσαμπουκαλεύεσαι τόσο πολύ όταν έχεις άδικο γιατί αν πέσεις πάλι πάνω μου κι έχω ξυπνήσει ανάποδα θα έχουμε παρατράγουδα!!!
road spirit
13/06/2010, 09:53
α ρε πιτσιρίκο! Εθνική οδός, έρχομαι με τη μοτό δίπλα στο αυτοκίνητο του μπαμπά, τεντόνεσαι στο πίσω κάθισμα και κολλάς το πρόσωπο σου στο παράθυρο μου σκάς ένα χαμόγελο και μια χαιρετούρα ... μου έφτιαξες το κέφι ! Το δικό μου χαμόγελο πίσω απο το κράνος δε το είδες αλλά μόλις σε χαιρέτησα και εγώ μου χαμογέλασες ακόμα πιο πλατιά :)
blackbusa
13/06/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
α ρε πιτσιρίκο! Εθνική οδός, έρχομαι με τη μοτό δίπλα στο αυτοκίνητο του μπαμπά, τεντόνεσαι στο πίσω κάθισμα και κολλάς το πρόσωπο σου στο παράθυρο μου σκάς ένα χαμόγελο και μια χαιρετούρα ... μου έφτιαξες το κέφι ! Το δικό μου χαμόγελο πίσω απο το κράνος δε το είδες αλλά μόλις σε χαιρέτησα και εγώ μου χαμογέλασες ακόμα πιο πλατιά :)
στο μαυρο passat εεεεεεεεεεεε???
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Σε είδα από πίσω μορφονιά που τέντωνες τα καπούλια σου λες και ήσουνα φοράδα σε παζάρι. Σε είδα που είχες ξαπλώσει ολόκληρη πάνω στην πλάτη του λεβέντη που οδηγούσε το 1000 RRRR, σε είδα επίσης που κρυφοκοιτούσες να δεις αν σε κοιτάμε όλοι εμείς οι από πίσω (3 παπάκια) ντάλα μεσημέρι στη Γούναρη. Είδα και τη γραμμούλα που είχες χαμηλά στην μέση σου και συνεχίζονταν μέχρι βαθιά σε απόκρυφες περιοχές αλλά σιχάθηκα τη ζωή μου όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν τατού αλλά βρώμα μωρή σιχαμένη. Σγάρτσα που θα έλεγαν και στα χωριά.
:eyepop: :eyepop:
Μα δεν σου έμαθε κανένας το σαπούνι, ούτε ο λεβέντης που είχες ξαπλώσει πάνω του?
Το μαλί πλατίνα, το νύχι κατακόκκινο, το παντελονάκι "see through" και η μπίχλα στο μεγαλείο της. Α στα διάλα μεσημεριάτικα μωρή μποθρότα (που θα έλεγε και ο Μήτσος) ....
:yuck: :yuck: :yuck:
Υ.Γ. Είχα πάει να πάρω φαγητό και τελικά δεν μπόρεσα να φάω, έβλεπα την εικόνα σου και ανταριαζόταν το είναι μου.
και...καθώς σκεφτόμουν οτι δεν είχα δεί κάτι αξιοπερίεργο τελευταία και ότι τελικά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα..και ξανφικά από πισω μου κύριος ζητούλης..γυαλί ray ban (http://suicidepreventioncommunity.files.wordpress.com/2009/07/090716_listeningcop.jpg) να σταματάς μιας και ήμουν με το κουτάκι μου,και δεν μπορούσες να περάσεις ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ μιας και είχα σταματήσει στο ΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι,κάνεις ένα σάλτο πάνω στο πεζοδρόμιο να είναι καλά το translapακι και στο τσάκ μπαμ βρίσκεσαι μπροστά μου..δεν φτάνει αυτό αλλα αδιαφόρησες για το φανάρι και συνέχισες την πορεία σου..
Ο αριθμός της πινακίδας σου είναι Ε.Α 6115 στην Λάρισα.και επειδή εγω πληρώνω εαν παρανομώ τοτέ και εσύ θα έπρεπε να πληρώσεις την 400αρα σου.συγχαρητήρια και πάλι!!
se eida file proxtes ekso apo to moyseio toy peiraia poy epeses me to bmw 2kavalos me to patera soy!!!!!perastika soy kai panta orthios!!!! (3 thlefona sto asthenoforo phra kai kanan posh ora...eleos pia)
Σας είδα:
Κύριε με το βαρκαντέρο, βαλίτσες/σαμάρια στα κάγκελα του κινητήρα πρώτη φορά βλέπω, πρέπει να βοηθάνε πολύ στους ελιγμούς μέσα στο κέντρο εεεεε ή μήπως τα έχεις για πλωτήρες ελέγχου της μαούνας? Επίσης το μαντίλι στο κεφάλι πρέπει να έχει περάσει όλα τα crash test με άριστα έτσι? :wave2:
Και εσένα "κύριε" πρώτον τη μεγάλη σκάλα τη κλείνουμε το βράδυ είπαμε να μας βλέπουν τα αυτοκίνητα όχι να τους τυφλώνουμε και δεύτερον αφού έπιασες τη συζήτηση δίπλα στο μαγαζί κλείσε το μοτόρι σου μας γκάβωσες όλους ..... "κύριε"
όσο για σένα μικρούλη, να μεγαλώσεις και να πάρεις δική σου μηχανή.... αυτή είναι δικιά μου ...... δε σου τη δίνω :p :rotflmao:
LiakosVstrom
13/06/2010, 17:57
σε είδα με το Ζ να ανεβαίνεις από Πειραιά σε γνωστό κωλόδρομο που περνάει μέσα από Αγ. Σοφιά και για να το παίξεις μάγκας στον φίλο μου με το CBR600rr άνοιξες και το έπαιζες γλήγορος. Μέχρι που πήγες να περάσεις ένα κουτί αλλά μάλλον δεν είχες υπόψη πως ο δρόμος εκεί έχει κάτι φρεάτια μισό μέτρο βαθιά και εκτός του ότι παραλίγο να φας τα μούτρα σου ρε κουλάδι πάλι καλά που έκοψε το κουτί και δεν έσκασες και στο παρκαρισμένο.
Υπερμέγιστε απόγονε του Μακάκα. :a31: :a31: :rotflmao: :rotflmao:
se eida II
Pocahondoylini esena kai mena paraliakh meta apo latin xoro :rotflmao: na gyrname spitia mas se 7 lepta kai kati deftera :rotflmao: :dizzy: :lol:
webassasin
13/06/2010, 18:26
και καμαρωνεις?
webassasin
13/06/2010, 18:30
Σε ειδε κανεις? Ποιος ξερει.. Χτες το βραδυ φαγανε το Modena's Dynamic του κολλητου μου,στην Καλλιθεα.. Προσπαθησαν να φανε το διπλα μηχανακι-μηχανη,δεν τα καταφεραν και μετα απο λιγο επεστρεψαν και πηραν το παπι.. Λεμε τωρα,αν το δει κανεις πεταμενο εκει γυρω,ας ριξει μια ειδοποιηση.. Ενα καταμαυρο ματ με μαυρες ζαντες,μαμα dynamic 125 ειναι.
Σε ειδα μπατσουλι να τραβας αναστροφη με κοκκινο.. Σιγουρα βιαζοσουνα.. Μαλακα ε μαλακα.
Σε ειδα Λευτερη με το ΧΤ απο τον Συμοφε ησουν στο λαστιχαδικο με κλαταρισμενο πισω λαστιχο και φορτωμενος τεζα.Καλη σου μερα και καλο ταξιδι ταξιδιωτη:a18: :a18: :beer: :wave2:
Σε ειδα αφρικανα ξαπλα σημερα το πρωι Τσιμισκη με Αμυνης με τα περιπολικα απο πανω σου. Ελπιζω ο αναβατης σου να την γλυτωσε :(
Σας είδα να κάνετε αναστροφή στη γέφυρα του ρουφ, από τη μια κατεύθυνση στην άλλη (προς Αθήνα). Με 2 λωρίδες σταματημένα φορτηγά για αριστερά και 0 ορατότητα. Δε φανήκατε μέχρι που ήταν πολύ αργά. Αν ήμουν αριστερή λωρίδα, δε θα περπατούσατε με τα πόδια σας ποτέ ξανά. Ευτυχώς ξέρω. Ήταν και καλόγρια μέσα. Κι ούτε καν ένα συγνώμη, ένα βλέμμα. Σας εύχομαι ολόψυχα να πάθετε καρκίνο καριόλες.
caesarsk
14/06/2010, 03:10
Σε είδα τρισμέγιστε μακακα του φετινουν καλοκαιριού...
Το ότι δεν φορούσες μπουφάν, το παραβλέπω...
Το ότι δεν φορούσες γάντια το παραπαβλέπω επίσης...
Το ότι δεν φορούσες μποτάκι κάνω πως δεν το είδα...
Το ότι δεν φορούσες κράνος, εντάξει μωρέ, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος...
Το ότι δεν φορούσες παντελόνι, αλλά σορτσάκι, κοντεύει να γίνει συνηθεια...
ΑΛΛΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@
χωρίς μπλούζα πάνω στο Transalp, μέσα στην κίνηση στην Κυμης, στην Βεικου, στην Πρωτοπαπαδάκη και συνέχεια στα δικαστηρία...ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ???
Και το βλέμμα του ΑΠΟΛΥΤΟΥ Γ@Μ#Ω τι το έχεις????
(ετσι απο περιεργεια ρωτάω...)
PortisHead
14/06/2010, 03:26
Παρασκευη απογευμα , ανεβαινοντας την Λαοδικιας στην Νικαια (για οσους δεν ξερουν ,μεγαλη ευθεια με παμπολα καθετα στενα , αλλα με στοπ , αλλα με φαναρι , χωρις καμια ορατοτητα) κι οπως πηγαιναμε πλαι πλαι με ενα τζιπακι , καμαια 50ρια χλμ , κοβει καθετα την Λαοδικιας ,ενα Atos με μια χαζογκομενα μεσα , με καμια 80ρια χλμ.
Μιλαμε οχι απλα δεν φρεναραμε ,οχι απλα δεν κοψαμε , τπτ.
Σαν αστραπη.Χρεαστηκαν 3-4 sec για να καταλαβουμε τι εγινε...ή καλυτερα....τι ΔΕΝ εγινε.
Απλα μας λυπθηκε ο Θεος και επιστρεψαμε στα σπιτια μας σωοι.
Το ποσο ευάλωτοι ειμαστε τελικα....πολλοι λιγοι το εχουμε συνειδητοποιήσει.
Καλα για το Varadero με τους 2 μουσάτους, το τιραντέ του Σταθη Ψαλτη , την σαγιοναρα της λαϊκης,το ακρανωτο κεφαλι , και τα 150+ στο κοντερ στην κακια σκαλα....μονο να κλαψω μπορω ,ουτε καν να γελασω.
Cpt. Haddock
14/06/2010, 03:42
Σε είδα στροφή απο Λαγονήσι προς Καλυβια.
Σε είδα διαχωριστική που γλυστρας - σε ξέρω πολύ καλά και σε αφήνω στην ησυχία σου
Σε είδα κι εσένα μπροστά μου με το αυτοκίνητο που γύρναγες ήρεμα σπίτι σου, με το μποτιλιάρισμα να σε περιμένει
Σε είδα κι εσένα απο απέναντι να έρχεσαι
....
...
κι αποφάσισα να προσπεράσω. Επρεπε να πλαγιάσω πανω στη στροφή, στη διαχωριστική. Τρέμει το μπροστινο, μαζεύεται (να 'ναι καλά το πλαίσιο), λιγο φρένο, ανοιγω τροχιά βγαινω στο αντιθετο, ξαναπλαγιαζω και το μαζεύω μεσα, κλεινοντας αυτον που προσπέρασα.
Ελπίζω να είδατε και οι δύο το χέρι μου που σηκώθηκε απολογητικά. Θα ήθελα να σας πω "συγγνώμη" κατα προσωπο, δε χρωστάτε τιποτα να τρέχετε Κυριακάτικα επειδή εγω μ@λ@κιστηκα.
Καλή βδομάδα να έχετε
LiakosVstrom
14/06/2010, 03:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλή βδομάδα να έχετε
κάγκουρες με Tiger... τι να πεις....
:wave2: :rotflmao: :rotflmao:
...... Λαοδικιας στην Νικαια .......
φανταζομαι το ξερεις ηδη αλλα αν δεν το ξερεις η λαοδικιας εχει μια μυστηρια ιδιεταιροτητα...
περνανε τα καθετα σφαιρα και απο τις 2 κατευθυνσεις με η χωρις φαναρι ΑΕΡΑ!!!
πολυ προσοχη σε καθε στενο!!!παραπανω απ οτι οπουδηποτε αλλου !!!
PortisHead
14/06/2010, 04:25
φανταζομαι το ξερεις ηδη αλλα αν δεν το ξερεις η λαοδικιας εχει μια μυστηρια ιδιεταιροτητα...
περνανε τα καθετα σφαιρα και απο τις 2 κατευθυνσεις με η χωρις φαναρι ΑΕΡΑ!!!
πολυ προσοχη σε καθε στενο!!!παραπανω απ οτι οπουδηποτε αλλου !!!
Και γιατι ρε γμτ , ποτέ , δεν τυχαίνει να διαυσταρωθει ενας απο αυτους τους μ@λ@κες με κάποιο τριαξονικό 60τονο γεμάτο μπαζα ?
Μια φορα.
Και γιατι ρε γμτ , ποτέ , δεν τυχαίνει να διαυσταρωθει ενας απο αυτους τους μ@λ@κες με κάποιο τριαξονικό 60τονο γεμάτο μπαζα ?
Μια φορα.
εχει γινει πολλες φορες!!!
PortisHead
14/06/2010, 04:57
εχει γινει πολλες φορες!!!
ΟΚ.
Θα πηγαίνω απο Γρ.Λαμπράκη. :D
20....ειναι πολλες οι πιθανοτητες να σκοτωθείς :eyepop:
Link... (http://img197.imageshack.us/img197/8954/laodikias.jpg)
John Steed
14/06/2010, 07:04
Σε είδα πριν 45' στην εθνική οδό πάνω από Ρέθυμνο με βέσπα κόκκινη εσένα και τη γυναίκα σου ακράνωτοι με φανελάκια να πηγαίνεις με 40 χιλιόμετρα, κάνοντας ταυτόχρονα σλάλομ στη λωρίδα σου......
Ο φορτηγατζής ο καημένος να προσπαθεί να σε περάσει με 60 χλμ για να μην σε πατήσει, και εσύ μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά, και ούτω καθεξής αλλά και τούμπαλιν.....
:mad: :mad: :mad:
EYTYXΩΣ ΣΕ ΕΙΔΑ...και γλίτωσα την μετωπική. και που??μεσα στην πόλη..Γιατί πες μου γιατί. να πας στο αντίθετο ρεύμα...???τόσο πολύ βαρέθηκες να περιμένεις τον μπροστινό σου να περάσει το ΣΤΟΠ.Οχι τίποτα άλλο αλλά η δικαιολογία οτι είμαι "παππους βρες παιιδάκι μου" δεν στέκει..Και βέβαια σου έβαλα τις φωνές μιας όταν στην αρχή μου είπες να κάνω άκρη να περάσεις κιολας.αλλα αυτο δεν σε φόβησε αρκετά μιας και με πέρασεις ξυστά(πιθανότατα να το έκανες λόγω μη ορατότητας!!!).Βέβαια συνετήστηκες οταν ο οδήγος απο το διερχόμενο και εγώ αρχίσαμε τα μπιλελίκια και σου έκλεισα τον δρόμο και σου είπα οτι θα καλέσω την αστυνομία.Σου έβαλα τις φωνές εξηγόντας σου οτι εάν ημουν με μηχανάκι δεν θα είχα την δυνατότητα για τέτοιο φρενάρισμα..Εαν σου ελέγα οτι εισαι παππους και δεν είσαι για αμαξι πλεον θα παρεξηγιόσουν..σεβάστηκα αρκετά την ηλικία σου αλλα θέλω να πιστέυω πως σε φόβησα αρκετά ωστε (να αφησεις το αμάξι???μπα δεν νομίζω) αλλα για να είσαι πιο προσεκτικός!!
201428
veletzas
14/06/2010, 09:11
σε ειδα την παρασκευη το πρωι στην καλλιροης με το 690 το εντουρο λασπομενο κ τουμπανιασμενο κ μου μπηκαν ιδεες ολο το σκ......αι στο διαλα μας χαλατε τα σκ...
πρεπει να εισαι κ απο δω....