PDA

View Full Version : Σε είδα vol IV

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21

jimtarasxt660x
15/08/2010, 17:15
Είδα και ένα ατύχημα πριν το Σούνιο...είχε φύγει ένα παλικάρι και η μηχανη είχε ανεβεί πάνω σε ένα λόφο...ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος

:(

Cpt. Haddock
15/08/2010, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Πως και δεν μας σκυλόβριζαν μετά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες!! :confused:

Δεν ειναι στην ΕΕ, γι' αυτο :lol:

webassasin
15/08/2010, 19:11
Σε ειδα βλαμενε με το ΚΤΜ 990 η δεν ξερω τι διαολο ηταν,να με βλεπεις που ερχομουν και να ξεκινας οπως κ να εχει,αναγκαζοντας με να σε αποφυγω. Στη συνεχεια ενω ακομα δεν εχω παρει σωστη θεση σε βλεπω να βγαζεις φλας και να προσπερνας ενα ποδηλατο πηγαινοντας ΠΑΛΙ να πεσεις πανω μου. Σου μαρσαρα για να με παρεις πρεφα,γιατι δεν εχω κορνα στο ριμαδι.
Και το πιο σιγουρο ειναι οτι θα πας να γραψεις σε κανενα Σε ειδα οτι ηρθε ενα μαλακισμενο διπλα και σου μαρσαρε για κοντρα.
Σας ειδα και εσας γυρνωντας πριν λιγο απο τη δουλεια,να κανετε καθε λογης μαλακια,να στριβετε χωρις φλας και χωρις αυριο.
Στο διαολο να παει το καλοκαιρι και ολοι οι εποχιακοι πιθηκοι.

broum
15/08/2010, 22:53
Σε ειδα φιλε με το μαυρο sv1000 να κανεις χαλαρη βολτα στο κεντρο του ηρακλειου στους αδειους δρομους προσεκτικα και με το κρανακι σου με το "κτηνος" να γουργουριζει ομορφα:) παντα ορθιος φιλε:wave2:

Maira
16/08/2010, 06:39
Σε είδα σήμερα το πρωί στις 7:30, το φανάρι της Κύμης λίγο πριν την είσοδο της Αττικής Οδού!

Είπαμε μια καλημέρα από μακριά......

Καλούς δρόμους να έχουμε όλοι!!!!

(είναι ωραίο να λες καλημέρα σε αγνώστους με κράνος!!! :beer: )

harris_x
16/08/2010, 11:44
Σε είδα μλκ οδηγέ λεωφορείου του ΚΤΕΛ να στρίβεις από Ιερά οδό στην Λεωφόρο Κηφισού χωρίς φλάς και ανοιχτά-ανοιχτά λες και θα πήγαινες ευθεία! :a31:

Το παιδί με το σκούτερ το είδες που γλύτωσε τα χειρότερα παρά τρίχα;

Προσέχετε παιδιά!

@ggelos
16/08/2010, 12:09
Σε ειδα με το r6 στη δροσοπουλου σημερα μου μιλουσαμε για τα r6 μας...
Καλες βολτες σε σένα και την κοπελιά σου

:beer: :wave2:

georgio
16/08/2010, 16:02
Μόνο 4 μέρες στο εξοχικό και ήρθα εδώ... τι γίνεται ρεεε;;; Τα 'χουμε συνηθίσει και δεν μας κάνουν εντύπωση. Δεν γίνεται να κινηθείς απλά για να πας από το σημείο Α στο Β, είναι αδύνατο, πρέπει να κάνεις ένα κάρο πράγματα.

Σε είδα μ@λ@κ@ που πέρασες το στοπ και ερχόσουν επάνω μου. Εκτός της μαλακίας σου που δεν είδες το στοπ και μου έλεγες (αφού σε κυνήγησα) μα και μου, βλέπεις μια μηχανή μπροστά σου ρε ζώο, και έστω ότι νομίζεις ότι είσαι εσύ σωστός και εγώ λάθος, θα τρακάρουμε επομένως;;;; Ούτε το πόδι από το γκάζι δεν σηκώνεις ρε;;
Και πες και στην κάρια που είχες δίπλα να μην μιλάει όταν δεν της απευθύνονται, ούτε τιμόνι, ούτε πετάλια έχει και δεν της είπα και τίποτα. Γιατί άρχισε να λέει μαλακίες και μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι;;; Άντε και την άλλη φορά που θα το περάσεις να έρχεται φορτηγό...

Σε είδα και σένα ζητά χτες το απόγευμα 8 παρά Πειραιώς στο ανέβα για να στρίψεις αριστερά Ιερά οδό. Το φλας και ότι είχες πατήσει διάβαση δεν τα σχολιάζω για θα πάει στα ανέκδοτα.
Έρχονται δυο παληκάρια με ένα gsxr από το αντίθετο και σου λένε ότι παραπάνω έχει γίνει τροχαίο. Όντως κοιτάζοντας μπροστά στα 500 μέτρα λίγο μετά την εκκλησία φαινόταν σταματημένα αυτοκίνητα και κόσμος τριγύρω.
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έκανες ελάχιστα αριστερά και καλά για να μην ενοχλείς και μίλησες στον ασύρματο;;; Για να πάει άλλος;;; Εσύ τι είχες και δεν μπορούσες να πας δυο φανάρια παραπάνω, αφού μάλιστα είχες και οπτική επαφή με το συμβάν;;;; Το θερμοσίφωνα αναμένο;;;

Και μετά είμαι εγώ προκατειλημμένος, που και όταν τους χρειάζεσαι για βοήθεια ούτε τότε δεν εμφανίζονται... :yuck:

dxeavy
16/08/2010, 18:47
Σε είδα σήμερα στον 104N στο ρεύμα προς Rochester και κόντεψα να λυσσάξω. Εγώ στην δεξιά λωρίδα χαλαρά με 65 mph (10 mph πάνω από το όριο στα 55 mph) και εσύ να με προσπερνάς από αριστερά με 75 mph πατημένα, χωρίς χέρια στο τιμόνι!!! Με το αριστερό κρατούσες το κινέζικο και με το δεξί το πηρούνι και έτρωγες ΕΝΩ με προσπερνούσες!! Τι να σου πω κυρά μου... σε φοβήθηκε το μάτι μου.

Σε είδα και σένα μάστορα με τη νταλίκα να περνάς τη διασταύρωση με κόκκινο (ενώ είχε ανάψει εδώ και 3 δευτερόλεπτα) και το διερχόμενο αμάξι από τα δεξιά σου να πέφτει στα φρένα για να μη σκοτωθεί ο άνθρωπος...

Σε είδα και σένα ξανθιά barbie μου μέσα στο toyota σου με το τσιγάρο στο ένα χέρι, το κινητό στο άλλο να μιλάς με τον Ken σου και να ουρλιάζεις πόσο μαλάκας είναι και πόσο τον μισείς ενώ με προσπερνούσες παράνομα από αριστερά με +45 mph σε περιοχή που το όριο είναι 30 μπροστά από το αστυνομικό τμήμα!! Είσουν ταραγμένη φένεται...

Και όλα αυτά μέσα σε μισή ώρα....

chr1s_86
17/08/2010, 01:31
Σε είδαμε ταρίφα που έκοψες τέρμα αριστερά χωρίς φλας και χωρίς ενδιαφέρον για το ότι κάποιος κινείται πίσω και δίπλα σου.....

Όταν όμως ηρθαν αριστερά και δεξιά σου δυο μοτοσυκλέτες με μαύρα μπουφάν και κράνη και σε κοίταγαν καλά καλά 3 η ώρα το πρωί δεν ένοιωσες και πολύ άνετα έτσι δεν είναι....;

fournas
17/08/2010, 01:48
σε ειδα κατα της 7:30 το πρωι στην χασιας μαυρε σουπερ δουκα

και εσενα με ανθρακι arai να το πηγαινεις ομορφα...

:beer:

daz
17/08/2010, 04:08
Σε είδα Θεσσαλονικούλα μου άδεια το 15Άυγουστο και μΕ άρεσες πολύ. :)

JZER40
17/08/2010, 07:53
Σε είδα χάρε σήμερα το πρωί να περνάς ξυστά από την μηχανή παραβιάζοντας το κόκκινο Πειραιώς και ΓΡ λαμπράκη....
Αν με πετύχαινές σίγουρα το δεξί μου πόδι δεν θα υπήρχε...

Δεν σε κυνήγησα γιατί τα έβαλα περισσότερο με τον εαυτό μου που ξεκίνησα στο πράσινο χωρίς να δώ....

Τέλος καλό....όλα καλά....

Opisthogonia
17/08/2010, 10:59
Se eida omorfi athina 4 to proi ...poso omorfi k adia eisai , poso magiki miazi h nixta sou kai poso idieteri ginine otan 1000 kivika einai sta podia sou ....oti k na exoune h ales xores afto den to exei kamia alli ...h thermokrasia sosti k o ilios pou sikonete isa isa na spai to xroma tou ouranou....makari na emenes etsi gia ores k oxi toso ligo ....

RαNd
17/08/2010, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
Se eida omorfi athina 4 to proi ...poso omorfi k adia eisai , poso magiki miazi h nixta sou kai poso idieteri ginine otan 1000 kivika einai sta podia sou ....oti k na exoune h ales xores afto den to exei kamia alli ...h thermokrasia sosti k o ilios pou sikonete isa isa na spai to xroma tou ouranou....makari na emenes etsi gia ores k oxi toso ligo ....

Stis 4 to 1000, stis 5 to 750 kai stis 6 to 600 ??

Kataramenh ftwxeia...!
:P
:D

guzzistas
17/08/2010, 18:30
Βράδυ Τρίτης μετά τις 11...

Σε είδα πριν καμιά ώρα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο λίγο μετά το περίπτερο στο Χαϊδάρι...... χαμός στο ίσιωμα ελπίζω να μην σκοτώθηκε κανείς..... ασθενοφόρο, πυροσβεστική και μποτιλιάρισμα......

Κι εσένα με το Versys 2 χλμ πιο κάτω στην χαλυβουργική που ξεκράνωτος με προσπέρασες με 160+ νυχτιάτικα... είδα ότι το κράνος σου το φόραγε η κοπελίτσα πίσω αλλά εσύ έβλεπες τίποτα έτσι όπως πήγαινες?

Κι εσένα φεγγαράκι που μου κράτησες συντροφιά στην βαρετή εθνική οδό μέχρι να φτάσω Λουτράκι.....

Allst@rf
17/08/2010, 19:21
με ειδα επιτελους να τοποθετω αυτην την καταραμενη σπαστη μανετα μετα απο ενα σηριαλ 2+ μηνων...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

λεπτομερειες για την μανετα συντομα ,ρεμαλια...:D :D

Naxame
17/08/2010, 20:40
Σε είδα σήμερα λευκό Clio δεκαετίας στραπατσαρισμένο, γυαλιά παντού. Και ένα άλλο μπλε κουτί αραγμένο στην άλλη άκρη του δρόμου. Σειρήνες δεν είχαν έρθει ακόμα αλλά πολύς κόσμος. Θα πάρω εφημερίδα αύριο :smokin:

πέρασε κι ο Δεκαπενταύγουστος, σε λίγο θα γυρίσετε και οι τελευταίοι στα κλουβιά σας :rolleyes: :rolleyes:

webassasin
18/08/2010, 00:25
Σας βλεπω,ελπιζω να μη σας βλεπω για πολυ ακομα.
Αντε να πατε σπιτια σας γιατι γεμισε η Καλαματα πιλοτους.
Σε ειδα με το βαρκαντερο να κανεις παντες σε κεντρικο δρομο με πολλη << πεζη>> κινητικοτητα.
Το οτι εισαι μαλακας μαλλον δεν το ξερεις,ευχομαι να μην το μαθεις.
Παντως το πηγαινες πολυ ωραια το εργαλειο,αν εξαιρεσεις ποσο μαλακας εισαι.
Το ειπα και το ξαναλεω για να δωσω εμφαση.
Σε ειδα γατουλα,περασες το δρομο μπροστα απο το προπορευομενο μου αμαξι και στα @@ σου.
Μετα ομως τρομαξες απο την εξατμιση μου κ πηγες να ξαναπερασεις,αλλα την ειχα μυριστει τη δουλεια..

hidefnick
18/08/2010, 01:26
:a07: :a07: Κοντή :a03: ιταλίδα με το R80gs του 80φύγε στο καράβι για Πάρο πριν απο λίγο.... :a07: :a07:

keepdreaming
18/08/2010, 07:16
Σε ειδα πριν λιγες ωρες στον περιφερειακο της Αρτας, που ενω πηγαινα να σε προσπερασω, εκοψες ολο το τιμονι αριστερα για να μου κλεισεις το δρομο πανιβλακα. Επειδη εισαι παγκοσμιος εσυ μαλλον και δεν κανει να σε προσπερναμε. Ζωον.

Ενιωσα τη λαμαρινα απο το αγροτικο σου(navara ολοκαινουριο) στο δεξι μου ποδι και ειδα το χαρο με τα ματια μου καθως με ταρακουνησες με 80 km/h και παλευα να κρατηθω πανω στη μηχανη.

Εσυ γελουσες και με εδειχνες με το δαχτυλο ενω η κοπελια που ειχες διπλα σου εγνεφε συγγνωμη με τα χερια της και σου φωναζε.

Σου κοπηκε ξαφνικα το γελιο ομως οταν εσπασα τον καθρεφτη του οδηγου με το χερι μου. Μεχρι να το παρεις χαμπαρι ειχα εξαφανιστει και εσυ κορναρες.

Και εγω χαρηκα που σε ειδα :a36: :a36: :a36: (και εσενα κοπελια :a07: :a03: :blush: )

Edit: Σε ειδα και εσενα φιλε μου με το Κ9 σου (ασπρο με χρυσες ζαντες :uplate: ) και σε χαρηκα. Τουμπανο, να το χαιρεσαι. Ενιωσα λιγο μειονεκτικα βεβαια με το ταπεινο Κ3 μου αλλα δε βαριεσαι :sun: Καλους δρομους.

gmitsiakis
18/08/2010, 16:09
σε ειδα μικρε με το tdm και το γκομενακι να λυσσομανας να με φτασεις στον Καρεα προς Κατεχακη. Ξεκρανωτοι φυσικα κ οι 2 σας το μονο που σε ενοιαζε ηταν να το παιξεις χερας. Οπως ειδες απλα επιασα δεξια να σε "καμαρωσω". Φυλα την καυλα σου για τα κοριτσακια κ δεν ειναι κακο να σε περναει ενα αλλο tdm.

Καποτε τσακωνομουν εδω μεσα για την συμπεριφορα των tdmαδων κ δυστυχως διαπιστωνω οτι οι περισσοτεροι ειναι καφροι..

Επισης σας βλεπω συνεχεια μαλακισμενα στο Ρεντη να πατε την Φλεμινγκ γαμιοντας με τα tdm σας κ να αδιαφορειτε για το αν κοσμος προσπαθει να κοιμηθει. Τιμονακια της ευθειας. Ρε βλαμμενα ενας να πεταχτει απο τα πολλα στενα εκει θα γινεται χαλκομανια! Για κρανος ουτε λογος!

Cpt. Haddock
19/08/2010, 03:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
[...]Καποτε τσακωνομουν εδω μεσα για την συμπεριφορα των tdmαδων κ δυστυχως διαπιστωνω οτι οι περισσοτεροι ειναι καφροι.. [...]

το κακό ειναι οτι εχουν αρχίσει να παίρνουν tiger και κουβαλάνε αυτούσια τη νοοτροπία τους :sick: :mad:

gmitsiakis
19/08/2010, 05:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το κακό ειναι οτι εχουν αρχίσει να παίρνουν tiger και κουβαλάνε αυτούσια τη νοοτροπία τους :sick: :mad:

οντως!!!
ειδικα στον Καρεα που αναφερω τα τυπακια βγηκανε απο Καισαριανη και πηγαινανε αργα σχετικα και εγω απλα τους περασα. αφου απομακρυνθηκα κανα 500αρια μετρα αρχισα να βλεπω στους καθρεφτες φως να με κυνηγαει.

πιανω δεξια και ας το φαει το κεφαλι του. δεν θα με βραβευσει κανεις οταν φτασω στο σπιτι μου και το κεφαλακι μου οπως και το μηχανακι μου το θελω και για αλλες μερες!

sky7
19/08/2010, 05:45
...σε ειδα ανεβαινωντας την μεσογειων με το παπι το μπλε το αστρα (κρανατος βεβαια δεν μπορω να πω...)....αλλα ρε....Η.Λ.Ι.Θ.Ι.Ε!!!!!!!!:mad: :mad:

το αγγελουδακι (3χρονων)που καλα καλα δεν εφταναν τα χερακια του στο ταμπλο γιατι το ειχες επανω???.....μια σοβαρη δικαιολογια δεν ειχες να μου πεις...οταν σου ειπα οτι αυτο που κανεις ειναι ΕΚΓΛΗΜΑ.....παρα μονο να μου φωναζεις...(κανε μου την χαρη...και δεν ξερεις αν εγω εχω αμαξι ...και το παιδι ειναι δικο μου και οχι δικο σου και οτι μαλακια σου κατεβαινε στο κεφαλι.....!!!!!!!)....δεν με ενδιαφερει για το βρυσιμο που μου εριξες...

ευχομαι ομως να βρεθουν αλλοι 2-3 σαν και εμενα για να σε κραξουνε,μηπως και την σκεφτεις την μαλακια που εκανες και δεν το επαναλαβεις:confused:

υ.γ

1.δεν σου κανω την χαρη...αμα σε ξαναδω θα σου την ξαναπω.....:nono:
2. ...5 ευρω να βαλεις βενζινη στο παπι ειχες....1 ευρω για το λεωφορειο δεν ειχες....!!!
3...το παιδι ρε πανιβλακα... επειδη σε αξιωσε ο θεος να το κανεις και να το μεγαλωσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ΔΙΚΟ ΣΟΥ,δεν ειναι το παπι που το αγορασες....ειναι ψυχη,ανθρωπος και οχι σιδερα...!!!!!

μικρε μου....ευχομαι να ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ...σε καθε μ@λ@κι@ που θα κανει ο πατερας σου...!!!!!

(ειμαι πατερας γιαυτο μιλαω ετσι.....sorry...:( )

Bowleno
19/08/2010, 06:50
+660

daz
19/08/2010, 09:49
Ποιος έμπαινε ρε σήμερα Θεσσαλονίκη τριβάλιτσος απ' τη Λαγκαδά κατά τις 15.00?

Volo
19/08/2010, 10:15
Σε είδα με ένα Clio λευκό στην Αθηνών-Λαμίας στην αριστερή να αρχίζει το αυτοκίνητο σου να πηγαίνει σαν φίδι και νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Ήταν ακριβώς κάτω από τη γέφυρα της ΑΟ.
Σε είδα ευτυχώς γιατί σου έφυγε και από την αριστερή έφυγες κάθετα στο δρόμο και κοπάνησες το φορτηγάκι που ήταν στην δεξιά.
Εγώ ήμουν πίσω από το φορτηγάκι και πρόλαβα να κάνω λίγο αριστερά και σας πέρασα ξυστά. Μου έφυγε η μαγκιά αλλά και πάλι ευτυχώς που σε είδα.
Ελπίζω να είστε καλά και ευχαριστώ εσένα ρε φίλε στο μπλε swift που ήρθες δίπλα μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Φαντάσου πως θα φάνηκε στα μάτια των άλλων. Άγιο είχα

ΥΓ: Έγινε πριν το καλοκαίρι το σκηνικό αλλά είμαι καινούργιος στο forum...

Naxame
19/08/2010, 11:10
Σας είδα 3 παρέα φεύγοντας απο Ολυμπία ... και ακόμα κλαίω

2 CBR 900

.... και NR 750 :cry: :cry: :cry: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :cry: :cry: :cry:

Ichigo
19/08/2010, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
...σε ειδα ανεβαινωντας την μεσογειων με το παπι το μπλε το αστρα (κρανατος βεβαια δεν μπορω να πω...)....αλλα ρε....Η.Λ.Ι.Θ.Ι.Ε!!!!!!!!:mad: :mad:

το αγγελουδακι (3χρονων)που καλα καλα δεν εφταναν τα χερακια του στο ταμπλο γιατι το ειχες επανω???.....μια σοβαρη δικαιολογια δεν ειχες να μου πεις...οταν σου ειπα οτι αυτο που κανεις ειναι ΕΚΓΛΗΜΑ.....παρα μονο να μου φωναζεις...(κανε μου την χαρη...και δεν ξερεις αν εγω εχω αμαξι ...και το παιδι ειναι δικο μου και οχι δικο σου και οτι μαλακια σου κατεβαινε στο κεφαλι.....!!!!!!!)....δεν με ενδιαφερει για το βρυσιμο που μου εριξες...

ευχομαι ομως να βρεθουν αλλοι 2-3 σαν και εμενα για να σε κραξουνε,μηπως και την σκεφτεις την μαλακια που εκανες και δεν το επαναλαβεις:confused:

υ.γ

1.δεν σου κανω την χαρη...αμα σε ξαναδω θα σου την ξαναπω.....:nono:
2. ...5 ευρω να βαλεις βενζινη στο παπι ειχες....1 ευρω για το λεωφορειο δεν ειχες....!!!
3...το παιδι ρε πανιβλακα... επειδη σε αξιωσε ο θεος να το κανεις και να το μεγαλωσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ΔΙΚΟ ΣΟΥ,δεν ειναι το παπι που το αγορασες....ειναι ψυχη,ανθρωπος και οχι σιδερα...!!!!!

μικρε μου....ευχομαι να ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ...σε καθε μ@λ@κι@ που θα κανει ο πατερας σου...!!!!!

Δυστυχώς παρόμοιο σκηνικό παίζει και στη δική μου γειτονιά. Πατέρας(sic) με κοριτσάκι είναι δεν είναι 5 χρονών ξεκράνωτοι κάθε μέρα πάνω σε ένα βρώμικο χρεποσκούτερο :sad:

daz
19/08/2010, 12:13
Εθεάθη Τενερέ λευκό στις 15:30, στα όρια δύο δήμων, στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης να κόβει βόλτες. Ποιος είσαι ρε μολόγα..

Δυο λευκά στην ίδια περιοχή δε χωράνε. :smokin:

webassasin
19/08/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
.

και εγω που δεν ειμαι πατερας ( απο οσο ξερω ) μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν τα βλεπω αυτα.

koulis19
19/08/2010, 14:01
Εθεαθη skyline στην λεωφορο Αθηνων χρωματος ασπρο.Ο τυπας πρεπει να ειναι πολυ ψωνιο διοτι κοιταγε ποιος τον κοιταει.Για το αμαξι δεν εχω να αναφερω κατι.Απλα τελειο.

Υ.Γ Καλο χειμωνα φιλοι μου και καλα χιλιομετρα σας ευχομαι.Παει και αυτο το καλοκαιρι
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

EVI
19/08/2010, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Παει και αυτο το καλοκαιρι

:nono:

harris_x
19/08/2010, 16:18
Παει και αυτο το καλοκαιρι

Σώπα μωρεεεεεε......... :p

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+675

jpag
19/08/2010, 16:42
σας ειδαμε στο φαναρι στη νεα εισοδο στημενους στη σειρα R1 , 2 CBR ,GSXR, και ενας ντουκος απο πισω
ολοι κρανοι και δερματα μας μου φτιαξατε το απογευμα ολη την νεα εισοδο μονο μπαντες :)
σας ξαναπετυχα στο φαναρι που στριβει για πυλο(ασπροχωμα) σας κορναρα με το χρυσαφι κουτι και χαιρετισατε ολοι. (η τρελη που χοροπουδουσε απο το παραθυρο ηταν η meya ;-)
αυριο ξανα κατω με το μωρο ελπιζω να σας ξαναπετυχω να στριψουμε μαζι :)

webassasin
19/08/2010, 17:49

Υ.Γ Καλο χειμωνα φιλοι μου και καλα χιλιομετρα σας ευχομαι.Παει και αυτο το καλοκαιρι
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ηρθε,περασε,χαμπαρι δεν το πηραμε.. Του χρονου παλι..
Α,οχι..

matas
19/08/2010, 20:28
ειδα τον τακη busa bastard με το θηριο του πριν λιγο λιμανακια να πηγαινει κονβοι με παρεα σωστοι οπως πρεπει με κρανος κλπ. Καπακι βλεπω 3 με SS ακρανοβιτς.

Spyrious
20/08/2010, 12:03
Σε είδα σήμερα φίλε μεταξύ Μαλακάσι - Καλαμπάκα με το τέρας το MV Augusta.Τρελό ήχο.Δυστυχώς ήμουν με το αυτοκίνητο και μου έτρεξαν τα σάλια.Μπράβο.

Operater
20/08/2010, 12:33
Σε είδα σήμερα, ώρα 10η πρωινη περίπου, πλ. Μεταξουργείο,
με ενα GS 1150 (αν δεν κανω λάθος...) FULL εξάρτηση!
Αδερφέ, καλούς δρόμους ναχεις και ο Θεός μαζί σου.
¨Ημουν με την πάπια, και τα ψιλοπήρα με μένα, που τριγυρνώ ημίγυμνος..:(

Πάντα τέτοιοι!
:beer: :beer: :beer: :sun:

blackbusa
20/08/2010, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater

και τα ψιλοπήρα με μένα, που τριγυρνώ ημίγυμνος..:(

ενα τηλεφωνακι δεν ξερεις να παρεις....:blush: :blush: :blush:

Dnspower
20/08/2010, 14:07
Τετάρτη βράδι πέρναγα από λιμανάκια και πέτυχα αρκετά SS με ξεκράνωτους να προσπαθούν να τα βάλουν , μα καλά δεν φοβούνται τόσο δα για τη στραβή όταν είναι τελείως απροστάτευτοι ?
Είδα και κάποιους βέβαια που ήταν φουλ εξοπλισμένοι αλλά ήταν 3 - 4 το πολύ ...

Acacius
20/08/2010, 20:31
Σε είδα σήμερα το βράδυ Λ.Δημοκρατίας και Παπανδρέου στο φανάρι, με 1200GS Adv(?) και φουλ εξοπλισμό μέσα στη ζέστη του Ηρακλείου. Χαιρέτησες με το κεφάλι, απάντησα λίγο άτσαλα με το δικό μου γιατί πρόσεχα τις επιγονατίδες σου, αφού εκεί μου έριχνες (κατά τα άλλα κι εγώ σχετικά κομπλέ ήμουν). Με έκανες να νοιώσω λιγότερο μόνος, αλλά δεν το πολυκόβω να είσαι Ηρακλειώτης...

Πάντα όρθιος και καλές βόλτες φίλε. :beer:

Υ.Γ: Είχες κάτι σαν καλάμι ψαρέματος στις αποσκευές ή μου φάνηκε;

broum
20/08/2010, 21:15
κι εγω σημερα λιγο πιο πανω στη κνωσου σε ειδα βαραντερο στη μια ροδα:)

Naxame
21/08/2010, 08:47
Σε είδα λευκό μπούσα με ... σακούλες supermarket :wacko: Οικογενειακά βάρη :bigcry:

guzzistas
21/08/2010, 09:14
Σας είδα σήμερα στην Κορίνθου-Πατρών μέχρι Ξυλόκαστρο... ούτε ένας δεν με χαιρέτησε... το ίδιο και στην επιστροφή.

Δεν πειράζει όμως! Εγώ σας χαιρέτησα!!
:wave2:

John Steed
21/08/2010, 09:19
Σε είδα μπαμπάκα με το V-Strom να μαρσάρεις στην κατηφόρα για να χαρούν οι δύο κόρες σου. Τις είχες βγάλει βόλτα, τη μία στο τεπόζιτο και την άλλη στη σέλα από πίσω σου....

Σταματάμε στο φανάρι:

Εγώ: Φίλε, κάτι ξέχασες
Αυτός: Τί?
Εγώ: Φϊλε κάτι ξέχασες στο σπίτι σου
Αυτός: Τίιιιιιι????? Τί λές?
Εγώ: Τα κράνη. Τα κράνη φίλε. Τα ξέχασες στο σπίτι, ε?
Αυτός: εεεεεεε, ναί......

:a31: :a31: :a023:

Spyrious
21/08/2010, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σας είδα σήμερα στην Κορίνθου-Πατρών μέχρι Ξυλόκαστρο... ούτε ένας δεν με χαιρέτησε... το ίδιο και στην επιστροφή.

μερικοί είναι πολύ σνομπ.Εντάξει αν είσαι πάνω στην στροφή μην χαιρετάς.Κι εγώ αναγκαστικά μερικούς δεν τους χαιρετώ,αλλά τους περισσότερους τους χαιρετώ όταν μπορώ.

broum
22/08/2010, 00:00
φιλε με το bmw rt στη δημοκρατιας σημερα κατα τις 2 το βραδυ με τα 2 10χρονα αγορακια σου μπροστα και πισω σου δωσε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το καπελο-κρανος σου σε καποιο απο τα 2 παιδακια σου..ανευθυνε!

@ggelos
22/08/2010, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

Λογικά δεν θα πετυχες εμένα...από τη χαρά μου για ταξίδι τους χαιρέτησα σχεδόν όλους :a30:
Με ένα μπλέ R6 ημουν...

xristos x
22/08/2010, 14:06
Σας ειδα και σας καμαρωσα στα διοδια στα μαλγαρα και επειδη μια εικονα χιλιες λεξεις....
Καλοταξιδοι να ειστε παντα!!!

207275

tzeronymo
22/08/2010, 14:32
Σε ειδα στην Πατρων = Κορινθου να με κοιτας παραξενα φιλε μου εσυ με το μαυρο fazer 600 και εγω με το μαυρο 1000 επειδη ημουν διπλα σου, σου λεω λοιπον οτι ηθελα παρεα και οτι γυριζα απο ΑΓΡΙΝΙΟ να εισαι παντα ορθιος και καλοταξιδος

jimmis5
23/08/2010, 02:40
Ειδα αρκετο κοσμο εχθες ,ειδα και τα παιδια πανω στο καρπενησι με το ΒΜW και το Τρανς τιγκα φορτωμενο,ειδα και ξεκρανωτους με σκουτερ με τρελο αερα λιγο πριν την βροχη επανω στα βουνα ,ειδα ομως και κατι νεαρους στην ψυχη ετων 60-70 που ξεκινησαν απο Μεσολογγι με τα παπακια και τις σημαιες τους με τελαρο σκηνες και υποστρωματα πηγαιναν στον προυσσο που γιορταζει σημερα.Τι να πω εκτος απο πολλα :a18: :a18: :a19: :a19:

207306

jimmis5
23/08/2010, 02:41

207307

gmitsiakis
23/08/2010, 02:49
σε ειδα βλακα με το Ηοrnet στο υψος του 251 ΓΝΑ να με ακολουθεις δειλα δειλα. Μολις σε πηρα χαμπαρι επιταχυνες για να ξεκαρφωθεις και με αναγκασες ρε τσογλανε να κανω ολοκληρο γυρο για να με χασεις. Την επομενη που θα σε δω να το κανεις θα περασεις τη βραδυα στο τμημα. Αν σου χαλασα τη μπαζα λυπαμαι αλλα βρες αλλο μηχανακι να κλεψεις.

JZER40
23/08/2010, 06:22
σε ειδα βλακα με το Ηοrnet στο υψος του 251 ΓΝΑ να με ακολουθεις δειλα δειλα. Μολις σε πηρα χαμπαρι επιταχυνες για να ξεκαρφωθεις και με αναγκασες ρε τσογλανε να κανω ολοκληρο γυρο για να με χασεις. Την επομενη που θα σε δω να το κανεις θα περασεις τη βραδυα στο τμημα. Αν σου χαλασα τη μπαζα λυπαμαι αλλα βρες αλλο μηχανακι να κλεψεις.

Μια χαρά σε βρίσκω.......:beer:

Allst@rf
23/08/2010, 07:24

:a016: :a016: :a016: :a016:

konsttanttinos
23/08/2010, 07:31
Σε ειδα παππου, να βγαζεις δεξι φλας και να στριβεις αριστερα λιιιιγο πριν σε προσπερασω....
Ο,τι και να πω ειναι λιγο..στα ειπε η γυναικα μου.

Red Rider
23/08/2010, 07:54
Εθεαθη zxr 636 west replica δικαβαλο,νωριτερα στο Ικονιο και μου φανηκε γνωριμο.

PalLoukiLuke
23/08/2010, 11:33
Ειδα πολλους , παρα πολλους το πσκ προς τη κεντρικη Πινδο..
Θυμιο και Μανο κατασκηνωση στη Βαλια Καλντα...φωτια , τσιπουρα , τα παντα ολα
- μαλακα με το ducati Hyper με περασεες ξυστα λιγο πριν το αντιριο ενω προσπερναγαμε ατελειωτη ουρα αυτοκινητων
- φιλε με το ρ6 cbr δε θυμαμαι που για λιγη ωρα γυρναγαμε ολοι μαζι τη θεοπνιγμενη κορινθου-πατρω κυριακη βραδυ 9-10
- και ολους εσας που xαιρετηθηκαμε στο δρομο, ειμασταν 1 κτμ adv, 1 varadero , 1 gs 1150adv.

να ειμαστε ολοι καλα και με τετοιες υπεροχες βολτες

(με ειδα να κλαταρει λαστιχο με 130 στο πηγαινε λιγο μετα το ξυλοκαστρο και να περιμενω φαστ.,..δε με ειδατε ??? ημουν 40 λεπτα στο λιοπυρη)

:beer: :beer:

rantanplan
23/08/2010, 13:21
Εθεάθη Jimny υπερυψωμένο ασημί 3 με 10 Αυγούστου στην παραλία Χαρακιά με αυτοκόλλητο 4x4 club κάγκουρας και αυτοκόλλητο moto.gr και άγνωστο οδηγό...

Όποιος είσαι εμφανίσου..... :D

faraway
23/08/2010, 13:23
με είδα να αρρωσταίνω καλοκαιριάτικα ...:cry: :cry: :cry:

κάφρος
23/08/2010, 13:45
σε είδα πανέμορφη άσπρη panamera στα Ιωάννινα κ κ¨οντεψα να τρακάρω:a8: :a8: :a8:

σε είδα κ σένα πιτσιρίκο που μου πετούσες ρώγες σταφυλιού απ το αυτοκίνητο,ενώ είχα κολλήσει πίσω σου σε πρεινό στροφιλίκι...:nono: :nono: :a26: :a26:

VALES
23/08/2010, 13:49
Χθες Κυριακή 22 Αυγούστου κατά της 11:00 το πρωί, σε είδα στη Σάρτη κόκκινο Χχ
αλλά έπρεπε να φύγουμε επειγόντως και δεν πρόλαβα να σου μιλήσω.
Ανθρακί Χχ εγώ, κι ένα Ζ 750 μαζί μου. Την άλλη φορά. :beer:

guzzistas
23/08/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
με είδα να αρρωσταίνω καλοκαιριάτικα ...:cry: :cry: :cry:

Εχω να σε δω πολύ καιρό ρε Γιώργο!!! Περαστικά!!!
:beer:

webassasin
23/08/2010, 14:08
Σας ειδα 3 ταλιμπαν,ενα κιτρινο κατι,ενα κοκκινο R1 και ενα μπλε/ασπρο μαυρο κατι να φευγετε απο καλαματα υπερβολικα προβλεπομενοι και καυλωσα. Ημουν στους 4,δε μπορουσατε να με δειτε.
Με ειδε να πηγαινω μετα καυλωμενος να παρω το CB-1 απο το συνεργειο ( του βαλαμε επιτελους τρομπα βενζινης ), να μην παιρνει,να τρεχω σε βενζιναδικα για βενζινα και τελικα να το αφηνω παλι απ εξω..
Χαρη θα σε σκισω...

ziggΥ
23/08/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
Εθεάθη Jimny υπερυψωμένο ασημί 3 με 10 Αυγούστου στην παραλία Χαρακιά με αυτοκόλλητο 4x4 club κάγκουρας και αυτοκόλλητο moto.gr και άγνωστο οδηγό...

Όποιος είσαι εμφανίσου..... :D
χμμμ.. Qspeq? :confused: :confused:

Ζεύκας
23/08/2010, 15:28
Στον γυρισμό από Ναύπλιο προς Πύργο σας είδα ιταλικό ζευγαράκι σταματημένο στις πηγές μετά τα Λαγκάδια.

Ερχόσασταν από Νότια Ιταλία με μία vespa px125 ψιλοσκουριασμένη και με σκισμένη σέλα! :hypnotize

Και έτσι όπως έλυνα τις απορίες στους ταξιδιώτες περνάει ένα μαχήμι με την προβλεπέ φορμίτσα του
πάνω σε μια κόκκινη-γκρι mv agusta.:D

με το που είδε το factory έσκασε κόρνα, χαιρετηθήκαμε και συνέχισε με τα 4 μπουριά ν'αντιλαλούνε στο βουνό.

Καλούς δρόμους στα παιδιά! :beer:

antsoar
23/08/2010, 16:04
Σε είδαμε φίλε δύο φορές στα Γιάννενα.

Την πρώτη φορά μας βοήθησες να βρούμε το ξενοδοχείο, όταν χαθήκαμε μέσα στην πόλη.

Την δεύτερη μας είδες εσύ και μας κάλεσες στην συγκέντωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών

Ιωαννίνων, δυστυχός δεν μας έβγαζε ο χρόνος και δεν ήρθαμε.

Καλά χλμ να έχεις και πάντα όρθιος :wave2: :beer: :beer: :beer:

QSpec
23/08/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
χμμμ.. Qspeq? :confused: :confused:

Κι ο Νίκος εμένα σκέφτηκε αρχικά αλλά όταν πλησίασε για να κάνει πλάκα ήταν άλλος :p

TristanVogt
23/08/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
Σε είδα λευκό μπούσα με ... σακούλες supermarket :wacko: Οικογενειακά βάρη :bigcry:

re les na tan o arxaios:lol:

arxaios
23/08/2010, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
re les na tan o arxaios:lol:

Σε τρώει ο πωπουδάκος σου ή μου φαίνεται ;;; :confused:
Ασχολήσου με την αυτογνωσία και άσε με εμένα ........... ΟΚ ;;;

ziggΥ
23/08/2010, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec

Κι ο Νίκος εμένα σκέφτηκε αρχικά αλλά όταν πλησίασε για να κάνει πλάκα ήταν άλλος :p
τι? υπάρχει κι άλλος κάΝγκουρας με jimny εδω μέσα?? :look: :look: :smokin:

Ichigo
23/08/2010, 19:03
Σας είδα όλους που γυρίσατε και αρχίσατε τα slalom στις λεωφόρους με τα χρεπια σας. :yuck:
Ήταν τόσο καλά και κράτησε τόσο λίγο!! Επίστροφή στην καθημερινότητα :sad:

Mihos4u
24/08/2010, 04:10

οκ μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, μπορει το παλικαρι να μην ηξερε το δρομο (να ειχε χαθει) και να βρεθηκε να σε ακολουθει. μου εχει τυχει να πηγαινω σπιτι απο τον πειραια στο Π.Φαληρο και να ειναι ενας με με tmax στη διαδρομη που κανω και επειδη ημουνα πολυ χαλαρος δε το περασα ποτε! μαντεψε, ετυχε να περασει μεχρι και μπροστα απο το σπιτι μου μεσα απο στενα. Προσωπικα μονο οταν δω 2-3 τετραγωνα απο το σπιτι μου "κινηση" που δε μου αρεσει κανω κανα κυκλο.

gmitsiakis
24/08/2010, 05:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mihos4u
οκ μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, μπορει το παλικαρι να μην ηξερε το δρομο (να ειχε χαθει) και να βρεθηκε να σε ακολουθει. μου εχει τυχει να πηγαινω σπιτι απο τον πειραια στο Π.Φαληρο και να ειναι ενας με με tmax στη διαδρομη που κανω και επειδη ημουνα πολυ χαλαρος δε το περασα ποτε! μαντεψε, ετυχε να περασει μεχρι και μπροστα απο το σπιτι μου μεσα απο στενα. Προσωπικα μονο οταν δω 2-3 τετραγωνα απο το σπιτι μου "κινηση" που δε μου αρεσει κανω κανα κυκλο.

μολις σταματησα στο φαναρι αναψε την μηχανη.
με ακολουθησε και οταν σταματησα στο φαναρι των ΜΑΤ σταματησα και μολις εγινε πρασινο εκανα οτι κοιταω το κινητο μου αφου δεν ξεκινησα. με κοιταξε λοξα και συνεχισε στον ιδιο αργο ρυθμο. ακολουθησα και απλα περιμενα να δω που θα παει αυτος να παω εγω στην αντιθετη πορεια.

μπορει και να κανω λαθος αλλα καλυτερα πονηρεμενος παρα χωρις μηχανακι!

EVI
24/08/2010, 07:47
σε ειδα με το λευκο 10ρι στην αλιμου και ζηλεψα αααα :eyepop: :blush:

webassasin
24/08/2010, 10:16
Σε ειδα στα φαναρια,με τον καθρεφτη του συνοδηγου κλειστο.Σταματησα κ τον ανοιξα,μετα σε κοιταξα για να δω πως θα αντιδρασεις..
Χαμπαρι ομως..
Σιγουρα οδηγουσες ολη μερα ετσι κ δεν πηρες χαμπαρi ποτε.
Το αστειο ηταν οτι απο τοσα αμαξια,επεσα στην πρωην μου :P

fournas
24/08/2010, 15:54
σε ειδα το πρωι με γκρι zxr αθηνων -κορινθου και πηγαμε παρεα μεχρι την εξοδο για επιδαυρο...

καλους δρομους φιλε :beer:

σε ειδα κατα 8μιση το βραδυ smr εξω απο το γνωστο καφε στην επιδαυρο...
κριμα που βιαζομουν...

καλοστριφτο να εισαι παντα στον αναβατη σου :beer:

σε ειδα με το varadero και βρηκα παρεα και για τον γυρισμο....:D :beer:

bonnie
24/08/2010, 17:09
βασιλισσης σοφιας, απεναντι απο την βουλη, σημερα το απογευμα... σταματαω στο φαναρι...
παραδιπλα μου ενα μαυρο mt 01, 0κατι...
κρανακι στον αγκωνα..
βερμουδιτσα...
ακουστικα Mp3 ...
και τον βλεπω να χαιδευει κατι μπροστα του... :uplate:
..κοιτωντας προσεκτικα, βλεπω μια γατα μαυρη στην αγκαλια του πανω στο ντεποζιτο, να εχει κουρνιαξει και αυτος να την χαιδευει γλυκα, οσο κραταγε το κοκκινο φαναρι,.. μετα δεν ξερω αν συνεχισε να την χαιδευει... :eek:

billanti
24/08/2010, 17:34
Με είδα καθώς καθρεπτιζόμουν στην τζαμαρία του τεράστιου κτιρίου.
Είμαι κοντός και δεν μου πάει τόσο ψηλό μηχανάκι!

7gibernau
24/08/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Με είδα καθώς καθρεπτιζόμουν στην τζαμαρία του τεράστιου κτιρίου.
Είμαι κοντός και δεν μου πάει τόσο ψηλό μηχανάκι!

και στο χα πει....παρε τυονο......

webassasin
24/08/2010, 17:55
Σας ειδα,με ειδατε. Την ειχατε αραξει σε μια καβατζα κ χαζευατε. Περασα ουρλιαζοντας 1ες 2ες 3ες..Πιστευω οτι οι επομενες μερες θα ειναι δυσκολες,αν με συναντησετε πουθενα παλι.
Για αλλη μια φορα,η ομαδα ΔΙ.ΑΣ της Καλαματας αραχτη.. Σας εχω δει 10 φορες,τις 5 τρωγατε,τις 4 απλα καθοσασταν και 1 φορα σας ειδα να μπαινετε στο τμημα,απλα για να αλλαξετε βαρδιες..
Ευχαριστω που με προστατευετε..

billanti
24/08/2010, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
και στο χα πει....παρε τυονο......
:rotflmao: :rotflmao:

guzzistas
24/08/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
βασιλισσης σοφιας, απεναντι απο την βουλη, σημερα το απογευμα... σταματαω στο φαναρι...
κρανακι στον αγκωνα..
βερμουδιτσα...
ακουστικα Mp3 ...
..κοιτωντας προσεκτικα, βλεπω μια γατα μαυρη στην αγκαλια του πανω στο ντεποζιτο, να εχει κουρνιαξει και αυτος να την χαιδευει γλυκα, οσο κραταγε το κοκκινο φαναρι,.. μετα δεν ξερω αν συνεχισε να την χαιδευει... :eek:

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ρε τι βλέπουμε κάθε μέρα.....

jpag
24/08/2010, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σας ειδα,με ειδατε. Την ειχατε αραξει σε μια καβατζα κ χαζευατε. Περασα ουρλιαζοντας 1ες 2ες 3ες..Πιστευω οτι οι επομενες μερες θα ειναι δυσκολες,αν με συναντησετε πουθενα παλι.
Για αλλη μια φορα,η ομαδα ΔΙ.ΑΣ της Καλαματας αραχτη.. Σας εχω δει 10 φορες,τις 5 τρωγατε,τις 4 απλα καθοσασταν και 1 φορα σας ειδα να μπαινετε στο τμημα,απλα για να αλλαξετε βαρδιες..
Ευχαριστω που με προστατευετε..

oταν βγεις απο την πολη θα τους δεις να παιζουν κλωτσιες με τους γυφτους στα ζιγκιρεικα :wave2:

notakos600
25/08/2010, 03:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
κρανακι στον αγκωνα..
βερμουδιτσα...
ακουστικα Mp3 ...

Ένα είναι σίγουρο... ότι αυτός ο αναβάτης δεν θα κάνει ποτέ μ@λακίες στο δρόμο.
Άν αγριέψει η γάτα και αρχίσει να γρατζουνάει στο επίμαχο σημείο .....

Jo.Da.
25/08/2010, 04:18
Σε είδα χθές έξω από το θερινό κινηματοθέατρο της Καρδίτσας και παραλίγο να χάσω τη λαλιά μου...cafe racer συντηρημένο όσο πρέπει για να βγάζει κάτι ''αλήτικο''...

:a8: :a07: :a32:

207593

guzzistas
25/08/2010, 11:47
Mε είδα πριν από κανα δίωρο να τρώω παγωτό στη γνωστή καφετέρια στην Επιδαυρο... Μόνος!!! Μα κανείς?....

τελείωσαν οι άδειες.......
:(

BLiTzER
25/08/2010, 12:09
Παλικαράκι με superfour, μπήκαμε παρέα στις 2-3 καλές στροφούλες της Χαμοστέρνας (<- μαύρο ΧΤ). Πάντα τέτοια ^^

SVX
25/08/2010, 12:17
σε ειδα Μηχανόβιε της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ στην Κύπρου στο κεντρο της Λαρισας να φορας εκτος απο το κοντομανικο της υπηρεσιας και το αλεξισφαιρο , Προστασίες αγκώνων και άψογο κρανάκι Arai...

Μακάρι να συνειδητοποιηθούν περισσότεροι... :a18: :a10:

georgio
25/08/2010, 12:25
Σας είδα όλους που γυρίσατε, και όπως μαντεύετε... δεν μου λείψατε καθόλου. Ξαναγέμισαν οι δρόμοι με κίτρινο, και αν και ΑΕΚτζής, καθόλου δε μου άρεσε...

Είδα και στην Ακαδημίας να γίνεται χαμός γιατί έχουν κλείσει την αριστερή στο ύψος του Πανεπιστημίου και λίγο πριν. Αποφύγετε την...

Σε είδα και σένα πεταχτά στα Πετράλωνα με το καινούργιο Z1000 σε άσπρο-πορτοκαλί, είχα ξαναδεί προχθές ένα στο Θησείο, είσαι ο ίδιος;
Καλά δεν μπόρεσα να το δω, αλλά το muscle bike το βγάζει.

infidel
25/08/2010, 12:35
Σας είδα το πρωί 10 η ώρα στην Συγγρού να φορτώνετε τα μηχανάκια σε φορτηγό της τροχαίας. Και να συνομιλείτε με τους μαγαζάτορες να πάρουν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα πάνω από το πεζοδρόμιο. Να υποθέσω ότι τους είπατε να τα κάνουν μια βόλτα και να τα φέρουν πίσω σε καμιά ώρα εε;

John Steed
25/08/2010, 13:29
Σας είδα ζευγαράκι με τα Jet κρανάκια σας πάνω στο μαύρο Kaze-R σας.

Σας θαύμασα κι εσάς (κράνη) αλλά και το παπάκι σας, το οποίο είχε μπαγκαζιέρα, πλαινά σαμάρια, σακίδιο στην ποδιά και πράγματα μπροστά στο καλαθάκι :eyepop:

Αυτά είναι!! :beer: :beer: :beer:

Άμα γουστάρεις τις δυο ρόδες, τα υπόλοιπα είναι περιττά.... :a23: :a23:

@ggelos
25/08/2010, 14:51
Σε είδα κοπελιά μου έμεινες με το μαυρο XT σου στην πλατεία αμερικής γυρω στις 6:30 σήμερα
Ελπίζω να πήγαν όλα καλα...

Acacius
25/08/2010, 15:32
Είδα σήμερα στο κέντρο σκούτερ με βαλίτσες στο πλάι. Μετά το πρώτο WTF μου φάνηκε καλή ιδέα για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει λίγο μακρύτερα με το >400cc μαραφέτι του.

runnerakias
25/08/2010, 19:22
λοιπον τελος οι φετινες διακοπες(9 μερες ολοκιολο!!) στην κρητη....παιδια εκει μιλαμε τα ειδα ολα.....απτη πρωτη μερα που εφτασα μπηκαμε στο τρελογκαζο(νοικιαζομενο fiat panda)βγαινουμε απτο αεροδρομιο του ηρακλειου και γινοταν πανικος.μιλαμε ειδα σερι πανω απο 100+++ μηχανακια-μηχανες παντς ειδους χωρις κρανος εννοειται ολοι,και οι περισσοτεροι να περνανε τα κοκκινα αερα πατερα,να ξεκινανε στα φαναρια μ@μιωντας,συζες μπαντες κτλ...μιλαμε φοβομουν να κυκλοφορησω και ειδικα ενα μ@λ@κισμενο την πρωτη μερα,κινουμαστε μεσα στο ηρακλειο,θελω να στριψω δεξια,κανονικα με το φλασ μου,και με περνανε απο αριστερα τα μηχανακια καθως εχουν πρασινο,εκεινο ομως το τσουτσεκακι ερχεται απτα δεξια να με περασει,εγω τη πσιλιαζομαι λεω κατσε να τον αφησω,τον κανω και νοημα και του αφηνω χωρο να περασει(διακοπες λεω δε θα σκασουμε ουτε νευρα ουτε τπτ δε θελω) και εκει αρχιζει και βριζει ασχημα(κρανος εννοειται δε φορουσε).με τη μια τρελαινομαι και ετσι οπως με περναει του λεω σταματα στην ακρη θα σε μ@μησ... και τον κυνηγαω αλλα το πουστρακι χαθηκε μεστα στενα,και ηταν πολυ τυχερο που δε τον ξαναπετυχα!!

παντως εχετε πολλα γκαζια εκει κατω......και ο δρομος ειναι πολυ "αλητικος"

ειδα και 3-4 δουκες και μιλαμε τρελαθηκα απτη ζηλια μου που δεν το ειχα μαζι μου εκει στις στροφες.ειδικα ενα καταμαυρο με acrapovic χωρις καθολου πινακιδα και με σλικ!!!!αλλα ολο μαγκια 2 φορες το ειδα παρκαρισμενο εξω απο κατι μαγαζια και μια φορα τον ειδα που το οδηγουσε σιγα σιγα και παλι χωρις κρανος(αναρωτιεμαι πως συνδυαζονται τα σλικ με τις καφετεριες???????)

παντως v-strom δεν εχει καθολου η κρητη.....

εμενα στο μπαλι και πηγαινοερχομασταν ηρακλειο-ρεθυμνο.και αποτι ειδα ο πιο ωραιος δρομος(με στροφες) που σε βαζει στην πριζα ηταν εκει (ηρακλειο-ρεθυμνο)

την κυριακη 22/09 πρωι πρωι φευγαμε,μολις βγαινουμε απτο μπαλι,σταματημενες 1 haya 1 cbr και 1 gsxr νομιαζω,αραγμενοι οι οδηγοι τους καφεδακι και σασ καταχαρηκα μιλαμε με τα δερματα και τις κραναρες σας,εριξα μια χαιρετουρα με το panda και πηραμε το δρομο για ηρακλειο.εκει σας ειδα ολουσ μαζι να ερχεστε κομβοι 5-6 μηχανες συνηθως το καθε "γκρουπακι" ολοι με κρανος και μπουφραν(και αρκετοι γαντια) και οι περισοτεροι χωρις πινακιδα!!συνολο πανω απο 50 ειδα και φυσικα σας χαιρετουσα ολους και πρωι πρωι μου σηκωθηκε η τριχα ετσι οπως πηγαινατε και σας καραγουσταρα μιλαμε!!!!!!πολλα cb 1300 gsxr cbr 2-3 ducati και ενα γαματο superduke.αν εβλεπα εστω και ενα tuono (factory ειδικα) εκει στις στροφες μιλαμε θαχα ενα τεραστιο χαμογελο για παντα!!!!!

σορρυ για το μεγαλο κειμενο
πολλα χαιρετισματα στου μηχανοβιους κρητικους και παιδια καλους δρομους ναχετε και πανατα προσοχη και σωστο εξοπλισμο!!!!

arxaios
25/08/2010, 19:33
Σε είδα ;;;
Ένα κόκκινο Panda που χαιρέταγε σαν τρελλός από χαρά με φώτα και με το χέρι ήσουνα ;;;

Κατευθείαν λέω μέσα μου "Δικός μας είναι αυτός" !!! :wave2:

arxaios
25/08/2010, 19:40
Σας είδαμε σήμερα 2 τζιπ - περιπολικά με 8-9 αστυνομικούς να έχετε βγεί να ξεμουδιάσετε ......... χάρηκα ιδιαίτερα που ο μεγαλύτερος σε ηλικία μας χαιρέταγε και φώναζε "καλό δρόμο και να προσέχετε" .......... :wave2: :wave2: :wave2:

manos*gsxr
25/08/2010, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerakias

εμενα στο μπαλι

Σε παρακαλω.....Balington park λεγεται!Οχι οτι κι οτι:cry: :lol: :lol: με το καλο να ξαναρθεις φιλαρακι:beer: