View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
Σας βλεπω κάτι megascooter με ακράπες στα φανάρια να ακούγονται σαν υπόκοφη στέρεο κλανιά. Επίσης σας βλέπω μπεβερλοσκουτεράδες να μου σκάτε στο φανάρι και να με προκαλείτε για κόντρα χωρίς να έχω καμια διαθεση, να χουφτώνετε το γκάζι τερμα, το όχημα σας να τρέμει ολόκληρο και να μου σκύβετε μπροστά νομίζοντας πως καβαλάτε SS και με τα πόδια ανοιχτά σαν τις π00τ@νες.
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Τι εννοας καπηταν να ξεκολίσω ? δεν έκανα τίποτα απλά τους κοίταγα
Το δρόμο τον κοιτούσα μια χαρά :wave2:
ξεκολα απο το να κοιτας τις μασχαλες των αλλων εννοει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε παρεξηγιαρη :eyepop: :eyepop: :eyepop:
σε ειδα ρε μαγκα και σε χαρηκα
βουλιαγμενης και καληροης προς στηλες σκας με το παπι σορτσακι φανελακι αλλα και .....
κρανος ,επιγονατηδες acerbis ,μπουφαν διχτυ spidi και γαντακι!!!!!
και μου βγαλες και γονατο μετα τις γραμμες!!!!!
εισ ωραιος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Σε είδα εχθές το βράδυ. Έστριψα αριστερά στην Αιόλου καθώς ερχόμουν από Σταδίου. Ευτυχώς κράτησα δεξιά. Πήγαινες αντίθετα με το αυτοκίνητό σου. Μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα για να καταγράψει ο εγκέφαλός μου αν εγώ είχα μπει κάπου ανάποδα. Ήμαρτον!
http://img188.imageshack.us/img188/3364/imagehtq.jpg (http://img188.imageshack.us/i/imagehtq.jpg/)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
[B]Σε ειδα φιλε με τη χαρλευ,αραχτος στην πλατεια της Καλαματας,να πινεις καφε και διπλα να εχεις τη μηχανη.Το οτι δεν υπηρχε καμια μηχανη επανω δε σε παραξενεψε?Εμαθα οτι ερχεσαι απο αυστραλια,οτι την πηρες πριν 5 μερες και την πληρωσες 75 χιλιαρικα χειροποιητη ολη. Κουκλα οπως κ να εχει..
http://img14.imageshack.us/img14/7387/harleybb.jpg
Ρε φιλαρακι αυτο δεν ειναι μηχανη,ειναι σεμεδακι κιπουρ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
75 χιλιαρικα?:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα φιλε με τη χαρλευ,αραχτος στην πλατεια της Καλαματας,να πινεις καφε και διπλα να εχεις τη μηχανη.Το οτι δεν υπηρχε καμια μηχανη επανω δε σε παραξενεψε?Εμαθα οτι ερχεσαι απο αυστραλια,οτι την πηρες πριν 5 μερες και την πληρωσες 75 χιλιαρικα χειροποιητη ολη. Κουκλα οπως κ να εχει..
http://img14.imageshack.us/img14/7387/harleybb.jpg
Την είδα και δεν πιστεύω στα μάτια μου !!!
75.000 ;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop: :confused: :confused: :confused: αυτή η μ@@@κι@ ;;;
Διαζύγιο με το καλό γούστο έχει πάρει ο τύπος !!!:yuck: :yuck: :yuck:
Ούτε επάνω δε κάθομαι !!! :yuck: :yuck: :yuck:
koulis19
12/07/2010, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
75.000 ;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop: :confused: :confused: :confused: αυτή η μ@@@κι@ ;;;
Ούτε επάνω δε κάθομαι !!! :yuck: :yuck: :yuck: Εμενα παλι μου αρεσε πολυ.
Μαλλον την μηχανη την εφτιαξε ο αμερικανος τυπας απο την orange team
Shaolin Monk
12/07/2010, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εμενα παλι μου αρεσε πολυ.
:a9: :a26: :a029:
:lol:
meta to teliko mudial pallhnh tuono me full armatosia anavaths :beer:
caesarsk
13/07/2010, 02:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
meta to teliko mudial pallhnh tuono me full armatosia anavaths :beer:
τον ξερωω.....
Σας είδα δικάβαλους πάνω σε τδμ στη Μεσογείων σε κατάσταση χυμαδιό, αλλά ήμαρτον ρε κοπέλα...ξυπόλυτη ανέβηκες????? Κρίμα που δεν πρόλαβα να αποθανατίσω τη στιγμή.
σε ειδα σημερα 9 η ωρα στην δημοκρατιας να σε πετα κατω ο 70+ παπους.
εσυ ανεβαινες με to ninja 250 και αυτος πεταχτηκε απο το στενο, ενω σε ειχε δει......:sick:
ευτυχως φοραγες το κρανος σου αλλα οχι μποτακι......:sad:
για να γλυτωνες την πληγη που χρειαζοταν αμεσα ραμματα στο δεξι σου ποδι....
περαστικα και ποτε ξανα...:wave2:
υ.γ.
την ωρα που ειχατε πιασει το μπλα-μπλα (τον εκραζες και ελεγε τις χαζοδικαιολογιες του)
τον εδιωξα να παει να φερει τα χαρτια του για να τελειωνεται μια ωρα αρχητερα,να πας να σε
ραψουν......μετα απο κανα 5λεπτο με φωναξε προσ το μερος του (εκεινη την ωρα μου περασε απο
το μυαλο οτι θα μου πει οτι δεν ισχυει το διπλωμα του).....
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥ!!!!!!!:eyepop: :eyepop: :yuck: :yuck:
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ........:sick: :mad:
:a023: :a023: :a023:
Σε είδα...
..με Τι-σέρτ και τα φουσκωμένα μάσκουλα όξω, φουλ ζελέ στο μαλλί και το γκομενάκι πίσω με κόκκινο πιπ-το, σορτσάκι οριακό και το στήθος σχεδόν έξω.
Φυσικά ακράνωτοι και οι δύο, αλλά άλλο ήθελα να ξέρω:
Γιατί ρε έκοψες το φέρινγκ του χάγια, για να βάλεις εξάτμηση αυτοκινήτου...? :eyepop:
Διάολε, τί έχω ακόμη να δώ..? :sick:
Ούτε επάνω δε κάθομαι !!! :yuck: :yuck: :yuck:
Κωστη αυτη ειναι να μασας κουκια και να την φτυνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και φυσικα πολλες ρακες για να αντεξεις το εκτρωμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Κωστη αυτη ειναι να μασας κουκια και να την φτυνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και φυσικα πολλες ρακες για να αντεξεις το εκτρωμα.
Tην είδα καλά ............ σα γκαστρωμένη νεκρόφιλη Virago είναι !!!
:yuck: :yuck: :yuck: :lol: :lol: :lol: :hypnotize :hypnotize :hypnotize
guzzistas
13/07/2010, 14:58
Σε είδα φίλε με το λευκό TDM στη διασταύρωση πριν το Πόρτο Ράφτη να το σηκώνεις σούζα στην αρχή της κατηφόρας.... δεν λέω, καλή φάση, αλλά εκεί είναι κατοικημένη περιοχή.... καλά που δεν σου πετάχτηκε κανείς από κανα στενό (που δεν έχουν και ορατότητα)......
Επίσης και σένα 55άρη μεσήλικα με το λευκό σου v-strom (μεγειά και πάντα όρθιος) που κάθησες μέστην μέση του δρόμου με 30 από Πόρτο Ράφτη προς Αθήνα και καμάρωνες... εν μερει σε δικαιολογώ γιατί στα νιάτα σου δεν υπήρχαν τέτοιες μηχανές..... ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ JET....
Σε είδα και σένα φιλαράκο το απόγευμα στην Αττική οδό που ήρθες δίπλα μου και μάρσαρες με το μαύρο 600 gixxer σου... με 140 πηγαίναμε, ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν βάζω κόντρα με ηλεκτρικές σκούπες.....
Και σένα φίλε με το v-strom στην ΕΟ μετά τα Μέγαρα σήμερα το απόγευμα... πέρασες ξυστά δίπλα μου, αλλά σε πρόλαβα παρακάτω για να σου δείξω:
1)Πόσο ωραία ακούγεται ένα δικύλινδρο ιταλικό με ξετάπωτη εξάτμιση agostini μέσα στα τούνελ της Κακιάς Σκάλας και
2)Οτι με 190 εμένα δεν κουνάει όταν στρίβει... είναι τραίνο.....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
....ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν βάζω κόντρα με ηλεκτρικές σκούπες.....
Και σένα φίλε με το v-strom στην ΕΟ μετά τα Μέγαρα σήμερα το απόγευμα... πέρασες ξυστά δίπλα μου, αλλά σε πρόλαβα παρακάτω για να σου δείξω:
1)Πόσο ωραία ακούγεται ένα δικύλινδρο ιταλικό με ξετάπωτη εξάτμιση agostini μέσα στα τούνελ της Κακιάς Σκάλας και
2)Οτι με 190 εμένα δεν κουνάει όταν στρίβει... είναι τραίνο.....
φανη... δεν παιζεσαι !!!!!! :beer: :beer:
guzzi rules, dear.... :cool:
Σε είδα παλικάρι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα που είχες στις 18:00 στη Μεσογείων, στο ύψος του Νομισματοκοπείου, στο οποίο ενεπλάκησαν 3 αυτοκίνητα με το Varadero σου.
Αφού φροντίσαμε για τα περεταίρω (τροχαία, ασθενοφόρο, ασφαλιστική) μου είπες ότι οδηγούσες στη μεσαία λωρίδα, έπεσε πάνω σου το από αριστερά σου διερχόμενο αυτοκίνητο μετά από απότομο ελιγμό (κάποιος τον έκλεισε, επιχειρώντας μάλλον αναστροφή, και δεν σταμάτησε μετά ούτε τον πρόλαβε κάποιος) και είχες πτώση με διαδοχική επαφή (ευτυχώς μόνο η μοτοσικλέτα) με 2 αυτοκίνητα που έρχονταν πίσω σου. Το ένα από αυτά αφού ψιλοκαβάλησε το Varadero έχασε τον έλεγχο και τσακίστηκε στο δεξί πεζοδρόμιο. Εσύ συνέχιζες με αυτό το πράο ύφος και εγώ απορούσα με την ψυχραιμία σου και το πως γλίτωσες, μετά από τέτοιο σκηνικό σε μια πιγμένη Μεσογείων, μόνο με γραντζουνιές (δεν φορούσες και κράνος, είπες πως σου το έκλεψαν σήμερα και προσωπικά σε πιστεύω).
Κάποιος εκεί ψηλά σ΄ αγαπάει πολύ και νοιάζεται για σένα παλικάρι, σου εύχομαι περαστικά, ποτέ ξανά τέτοια και εφεξής είπαμε...πάντα προβλεπόμενος.
Μένω σε αυτά γιατί ακόμα το σκέφτομαι, φοβάμαι και ξέρω ότι δεν πρέπει.
re!de ftanei poy kavalate Xonda trimpoyrdela , de ftanei poy exete tis xazo gkomenes ksekranotes kai gymnes piso sas , kanete kai kontres re xaivania sth peiraios alla sto fanari pali mazi eimastan koyladia , ampaloi moto - odhgoi toy kalokairioy :yuck: :cry: :alien:
runnerakias
13/07/2010, 19:33
σε ειδα φιλε χτες το απγευμα στο περιφερειακο θεσσαλονικης με κατευθυνση προς καλαμαρια λιγα μετρα πριν το τουνελ,σταματημενο στην ακρη και το χρυσαφι σου Hornet στον πλαγιοστατη.εγω με το runner ημουνα και μολις σε ειδα σταματησα να δω τι επαθες,βενζινη μουπες και λεω να σε κατνω πατηρακι αλλα ειχεσ ηδη παρει τηλεφωνο καποιον ναρθει,καθησα λιγο ταπαμε και εφυγα,αφου βεβαια πρωτα με χιλιοευχαριστησες για τον ενδιαφερον που σταματησα.οντωσ περασαν τοσες μηχανεσ-μηχανακια και ουτε ενας δε μπηκε στο κοπο.:confused: :confused:
ησουνα και ωραιος με το δερματινο σου και το shoei το κρανακι σου.μπραβο φιλε μου,καλους δρομους ναχεις και πανατα ορθιος!!!!
η πλακα ειναι οτι σταματησα να βοηθησω και ετσι οπως πηγα να αφησω το μηχανακι στο κεντρικο,δεν επιασε καλα και εσπασε το ελατηριο...:eyepop: :eyepop: μετα το καρτουσα με το ποδι ωστε να μη σερνεται στην ασφαλτο και κατευθειαν πατεντα με συρματακι για να γυρισω κυριος στο σπιτι!!
webassasin
13/07/2010, 19:42
Σε ειδα βλαμενε Καλαματιανε γειτονα,που σου πηρε ο μπαμπας το Ζ το 1000 για να παιζεις το καλοκαιρι.. Ειδα και το ΜΤ κρανακι σου,ολοκαινουριο και αυτο,πανω στο τεποζιτο,να το προσεχει μονο ο θεος εκει που την παρκαρες. Ηθελα να στο παρω για να σε τρομαξω,αλλα δεν ηθελα να χρεωθω απο κανα γειτονα οτι το κλεβω. Ελπιζω να το βρηκες εκει που το αφησες.
22:30 περιπου ερχομενος απο καρεα προς κατεχακη μετα την κατηφορικη αριστερη ειμαι μεσαια λωριδα και κατεβαινω χαλαρα με 110 στο κοντερ.μπροστα δεξια μου βγαινει μια μαλακισμενη με γκρι οπελ΄αστρα απο την εξοδο.ακριβως μετα την επομενη δεξια στροφη, που ηδη εχω αρχισει κι επιταχυνω ελαφρα, κι ειμαι περιπου με 130, και την πλησιαζω , βγαζει φλας αριστερο απο τη δεξια λωριδα να μπει στη δικια μου.η τυπισσα κινειτο με καμια 70αρια - 80 κι υποθετω οτι μ εχει δει αφου γεμιζα τον πλαινο καθρεφτη της.δε με ειχε δει ομως το ζωο καθως μιλουσε στο κινητο κι περιπου οταν βρισκομουν 10 μετρα πισω της κοβει με μια κινηση το τιμονι και μπαινει μπροστα μου.ευτυχως ειχα για καβατζα την ελευθερη αριστερη που κοιταζα απο πριν απο τον καθρεφτη μου (για να εχω εναλλακτικη!) γλιτωσα ευτυχως .σε περιπτωση ομως που δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αριστερη θα ειχα προβλημα.. προσεχετε και οδηγατε αμυντικα ειδικα αυτη την εποχη! καλα χιλιομετρα σ ολους!
Σε ειδα βλαμενε Καλαματιανε γειτονα,που σου πηρε ο μπαμπας το Ζ το 1000 για να παιζεις το καλοκαιρι.. Ειδα και το ΜΤ κρανακι σου,ολοκαινουριο και αυτο,πανω στο τεποζιτο,να το προσεχει μονο ο θεος εκει που την παρκαρες. Ηθελα να στο παρω για να σε τρομαξω,αλλα δεν ηθελα να χρεωθω απο κανα γειτονα οτι το κλεβω. Ελπιζω να το βρηκες εκει που το αφησες.
Γιατι ειναι βλακας ρε φιλε?Επειδη του πηρε ο πατερας του μηχανη?Πως ξερεις οτι την πηρε για μουρη?
webassasin
13/07/2010, 23:51
Ξερω οτι την πηρε για μουρη,οπως πηρε κ το αμαξακι,γιατι τον ξερω. Το οτι ειναι βλακας παει στο κρανος ομως.
soter3gm
14/07/2010, 01:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
22:30 περιπου ερχομενος απο καρεα προς κατεχακη μετα την κατηφορικη αριστερη ειμαι μεσαια λωριδα και κατεβαινω χαλαρα με 110 στο κοντερ.μπροστα δεξια μου βγαινει μια μαλακισμενη με γκρι οπελ΄αστρα απο την εξοδο.ακριβως μετα την επομενη δεξια στροφη, που ηδη εχω αρχισει κι επιταχυνω ελαφρα, κι ειμαι περιπου με 130, και την πλησιαζω , βγαζει φλας αριστερο απο τη δεξια λωριδα να μπει στη δικια μου.η τυπισσα κινειτο με καμια 70αρια - 80 κι υποθετω οτι μ εχει δει αφου γεμιζα τον πλαινο καθρεφτη της.δε με ειχε δει ομως το ζωο καθως μιλουσε στο κινητο κι περιπου οταν βρισκομουν 10 μετρα πισω της κοβει με μια κινηση το τιμονι και μπαινει μπροστα μου.ευτυχως ειχα για καβατζα την ελευθερη αριστερη που κοιταζα απο πριν απο τον καθρεφτη μου (για να εχω εναλλακτικη!) γλιτωσα ευτυχως .σε περιπτωση ομως που δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αριστερη θα ειχα προβλημα.. προσεχετε και οδηγατε αμυντικα ειδικα αυτη την εποχη! καλα χιλιομετρα σ ολους!
Ρε μπας και είναι η ίδια Κατίνα που με "έστειλε" στο Σύνταγμα ?? αν είναι αυτή πρέπει να τη μαζέψουν για Δαφνί έτσι όπως κάνει λες και βάζει σημάδι μόνο μοτοσυκλετιστές και με τον ίδιο τρόπο πάντα
Σε ειδα καλη μου κοκετα με το mega scooter που περασες καθετα την εθνικη:eyepop: πριν την αμερικης και αφου την γλυτωσες απο τον ΙΧ ουτε καν κοιταξες πηγες να πεσεις επανω μας...:evil: :evil: Ρε συ δεν θα βρεις γαμπρο στο δρομο οποτε βγαλε αυτα τα τεραστια καρναβαλικα γυαλια φορα το κωλοκρανος που σου χαρησαν οταν πηρες την φριτεζα και κοιτα δεξια και αριστερα μην σκοτωσεις κανεναν..Μην φοβασε δεν στην πεφτει κανεις τετοιο Μπαζο που εισαι:evil: :evil:
harris_x
14/07/2010, 02:33
Σε είδα ρε ξεκράνοτε καραγκιόζη με τη σαγιονάρα και με το ρημάδι σου (φυσικά εξοπλισμένο με Acrapovic) να ρίχνεις ξερόγκαζα ( :mad: ) γιατί μετά το φανάρι βρέθηκε μπροστά σου ένα παπί και απαιτούσες να κάνει άκρη!
PortisHead
14/07/2010, 02:59
re!de ftanei poy kavalate Xonda trimpoyrdela , de ftanei poy exete tis xazo gkomenes ksekranotes kai gymnes piso sas , kanete kai kontres re xaivania sth peiraios alla sto fanari pali mazi eimastan koyladia , ampaloi moto - odhgoi toy kalokairioy :yuck: :cry: :alien:
E.....pssst.....κοπελια ?
Ολα καλά, αλλα αυτο το....
...kai gymnes piso sas....
ειναι ακρως θεμιτο απο εμας.
Οποτε μην τους κράζεις γιαυτο.
gixxerpap,
φεύγοντας το πρωϊ για την δουλειά, είδα το Bross-άκι σου....
ΟΥΑΟΥ!!!! :eyepop:
Από κοντά είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ,
ΜΠΡΑΒΟ!
soter3gm
14/07/2010, 05:03
Στη Πειραιώς ήσουν βλάκα πατέρα-αδελφέ-θείο να είσαι full εξοπλισμένος πάνω στο παπί και να έχεις το παιδάκι ήταν δεν ήταν στα 3 με το σορτσάκι μπορεί και με το pamper να ξεκινάς τάπα δίπλα μου.
Καλά εσύ που είσαι τόσο μα τόσο συνειδητός μοτοσικλετιστής το παιδάκι τι το έχεις ρε μαλάκα πάνω στο παπί και πας έτσι Ε? Ε?
guzzistas
14/07/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
φανη... δεν παιζεσαι !!!!!! :beer: :beer:
guzzi rules, dear.... :cool:
:beer: :beer:
Tα σέβη μου :) :wave2:
blackbusa
14/07/2010, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
gixxerpap,
είδα το Bross-άκι ΣΟΥ ....
:a014:
Το έχει δώσει;;; - δεν γνωρίζω.
Τεσπα, είδα αυτό το πανέμορφο Bross-ακι....
@ DrEvil
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...αλλά ευτυχώς η Vanda επέμεινε να την κρατήσει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μα δεν είναι καν δικό μου ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραίο!!!
Μπράβο pap, να δούμε αν θα στο δίνει καμμια βόλτα ο Vandas τώρα. :lol:
:winka:
και για να μη σπαμάρω...σε είδα την Κυριακή 11/7 γύρω στις 16:00 να με χαιρετάς στον παλιό δρόμο Παντελεήμωνα-Λεπτοκαρυάς...ίχνος εξοπλισμού δεν υπήρχε πάνω σας (αναβάτης-συναναβάτρια)...ελπίζω να έδωσες βάση στο δάχτυλό μου που σου έδειχνε το κράνος μου...
Σε είδα! Με πέρασες! Και σαν να ερωτεύτηκα ξανά!!!
203759
Σε ειδα
DeliveroCourrier σημερα το πρωι στη Βασιλισσης Σοφιας μετα το φαναρι της ακαδημιας που αποφασισες να αυτοκτονησεις οταν απο το πουθενα κι ενω ειχες κατευθυνση προς Πανεπιστημιου αποφασισες να κανεις αναστροφη :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
αλλα λογο κινησης στο αντιθετο ρευμα δε μπορεσες και βρεθηκες ξαφνικα καθετα στο δρομο να μας κοιτας οπως ο λαγος οταν τον χτυπανε τα φωτα του αυτοκινητου τη νυχτα......
Μας ειδα και μας ( εγω με το GSXR και ενα GS1200 διπλα μου ) να σε βλεπουμε να το κανεις και να πλακωνομαστε στα φρενα και να ψαχνουμε να δουμε απο που να φυγουμε για να μη πεσουμε πανω σου.....
Απο μενα τη γλυτωσες αλλα οχι κι απο το μαστοδοντο GS1200 που ευτυχως σε βρηκε ελαχιστα με τη βαλιτσα και γλυτωσατε τα χειροτερα......
ελπιζω μονο το ολο σκηνικο και η κατσαδα που εφαγες μετα να σε κανουν να σκεφτεις τη μαλακια σου και να μη το ξανακανεις...........
σε ειδα στο περαμα χτες με το τουδουμου σου και δεν ησουν και πιτσιρικας να βγαινεις απο το καραβι και να πηγαινεις πλακωμενος και γραφοντας μεσα σε πεζους ΖΩΟ!
ειδα και σενα χριστε φανταρε (ειχα καιρο να τρομαξω!!!) μεταμορφωμενο σε αυνανα εφηβο πανω σε ινοβα να ερχεσαι κεντραρισμενος απο τυφλη στροφη επανω μου,στο ρευμα μου μιλωντας με τον φιλο σου που οδηγουσε το αλλο μπουρδελακι.κορνα και φωνη για να συνελθεις.μου ρθε να σε παρω στο κυνηγι αλλα δεν ξερω πως,επικρατησε η λογικη και η ψυχραιμια.
webassasin
14/07/2010, 11:28
Με τετοια ζεστη,το αιμα το τρελο ξυπναει... Προσεχτικα παιδια,σε καθε διασταυρωση εχετε κοκκινο..
loipon.....
shmera to vrady phga me mia filh varkiza na fame soyvlakia sth paralia me ta mikra mas mhxanakia...super....ola kala mexri edo.
Sto gyrismo paraliakh akrivos meta ta limanakia vlepo mprosta moy 2kavalo v-strom me kalokairinh amfiesh to zevgaraki.
Ton prosperno me to scooter kai h filh me to enduraki ths....anoigei gkazi na mas perasei...ok...ksana paei arga...ton ksanaprospername....to ksanakanei....ksana paei arga .... meta th glyfada phga na mpo na ton peraso giati profanos de to eixe mesa sth kinhsh kai ego foraga mpoyfan kai zestenomoyn na perimeno.
O magkas me koitaei....anoigei gkazi na me perasei alla kolonei erxete akrivos dipla moy paei ligo mprosta patao freno ... h mprostinh moy roda me thn piso thn dikia toy eixan apostash oyte xiliosto....to mprostino moy talantevete epikyndina kai eimai ena tsak prin xaso ton elenxo....
Magka EISAI poly TYXEROS poy eprepe na valo venzinh...para poly...giati an den xreiazotan sta fanaria tha peftan POLLES fapes....
kompleksike
webassasin
14/07/2010, 18:52
Σε ειδα φιλε με το σμαρτακι, πατεντα να αναβοσβηνουν τα στοπ,πολυ καλα. Το ακουσα και να ανοιγει η σκαστρα στην αλλαγη,ωραια πηγαινες. Ειχες βαλει στο ματι τα μωρακια με το βεσπακι κ τα κυνηγαγες.. Ειπα να σε σβησω,αλλα τελικα πηγα ευθεια..
πες μας σε που θα βολταρεις το σκ σακατ' μη διασταυρωθουμε και μας κανεις καμια "ζημια"
πολυ αουας μαναμ......
dimitris22
15/07/2010, 00:19
ρε σκατομαλακα με το λευκο Μπουζα που αποψε το βραδυ ξεσηκωσες 3-4 φορες τις περιοχες γουδι-ζωγραφου εισαι και πολυ γιδι....
πηγαινες με οσα μπορουσες (σιγουρα το 200 αρησες) ετρωγες τα κοκκινα χωρις κρανος και με ξεταπωτες εξατμισεις...σιγουρα ξυπνησες ολον τον κοσμο αφου αυτο εγινε μεταξυ 3 κ 4......
στην αρχη ησουν δικαβαλος.... εεεε λεμε το παιζει μουρη στην γκομενα....
ξεφορτωσες την πουτανα σου στην πολυτεχνειουπολη μαλλον γιατι εκει μεσα ακουγοσουνα....
μετα μαλακιζοσουν μονος σου με τερμα γκαζι.....και μετα εκανες το κορυφαιο ρε τριμαλακα.....
κατεβηκες την Κοκκινοπουλου τρικαβαλος με σουζα.....ναι ρε πουστη μου 3καβαλος με σουζα....ο πισω τα ειχε δει ολα,ισα που κρατιοταν στην ακρη...μετα ξαναπερασες παρεα με μια αλλη καγκουρομηχανη και καπου αφησες την δικια σου...(μαλλον στην κοτα σου) και εφυγες με τον αλλον....
αν τυχον συχναζεις εδω μεσα και θες να με βρεις ειμαι αυτος που σου φωναξε ''πεσε μαλακα'' και κοιταξες αλλα δεν σταματησες... θα τρωγες τοσο ξυλο καραγκιοζη που θα εκανες να οδηγησεις κανα 2 χρονια...ζωο-βλημα.... περασες και απ το παιδων μαλακα μπροστα...ακουγοσουνα στα 2 χιλιομετρα και βαλε....
αν επεφτες θα ερχομουνα να χοροπηδαω πανω σου...
DimChios
15/07/2010, 03:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
ρε σκατομαλακα με το λευκο Μπουζα που αποψε το βραδυ ξεσηκωσες 3-4 φορες τις περιοχες γουδι-ζωγραφου εισαι και πολυ γιδι....
πηγαινες με οσα μπορουσες (σιγουρα το 200 αρησες) ετρωγες τα κοκκινα χωρις κρανος και με ξεταπωτες εξατμισεις...σιγουρα ξυπνησες ολον τον κοσμο αφου αυτο εγινε μεταξυ 3 κ 4......
ξεφορτωσες την πουτανα σου στην πολυτεχνειουπολη μαλλον γιατι εκει μεσα ακουγοσουνα....
μετα μαλακιζοσουν μονος σου με τερμα γκαζι.....και μετα εκανες το κορυφαιο ρε τριμαλακα.....
κατεβηκες την Κοκκινοπουλου τρικαβαλος με σουζα.....ναι ρε πουστη μου 3καβαλος με σουζα....ο πισω τα ειχε δει ολα,ισα που κρατιοταν στην ακρη...μετα ξαναπερασες παρεα με μια αλλη καγκουρομηχανη και καπου αφησες την δικια σου...(μαλλον στην κοτα σου) και εφυγες με τον αλλον....
αν τυχον συχναζεις εδω μεσα και θες να με βρεις ειμαι αυτος που σου φωναξε ''πεσε μαλακα'' και κοιταξες αλλα δεν σταματησες... θα τρωγες τοσο ξυλο καραγκιοζη που θα εκανες να οδηγησεις κανα 2 χρονια...ζωο-βλημα.... περασες και απ το παιδων μαλακα μπροστα...ακουγοσουνα στα 2 χιλιομετρα και βαλε....
τον εχω πετυχει κι εγω να περναει εξω απο το μαγαζι ετσι και καμμια ωρα θα του πεταχτει κανεις απο κανενα καθετο που δεν υπαρχει ορατοτητα και θα τον φαω στη βιτρινα! :rolleyes:
Παμε παρακατω...
Σε ειδα ηλιθιε με το Βαραντερο (το παλιο, το καρμπυρατερατο) το πορτοκαλι, λευκό κρανος, σκουρο μπλε μπλουζακι με Ελληνικη σημαια στο μπρατσο :rolleyes: στην πλατεια Μπουρναζιου 8:10 το πρωι!
Αυτοι που μπαινουν ρε ζωο σε πλατεια εχουν προτεραιοτητα! Αν εισαι μαγκας και εχεις προλαβει να περασεις, καλως, αν οχι κοψε γιατι θα σε καρφωσει κανεις και θα σε στειλει!
Μου κουνησες και το κεφαλι οταν σου φωναξα! Τι μμμμμ ρε μαλακα? τι "μμμμ"!? ΜΟΣΧΑΡΙ!
Κατι ειπες και το εκοψες προς αλλη κατευθυνση...
ΖΩΟ!
Σε ειδα κι εσενα κοπελια...που καθοσουν πανω στο ΤΜΑΧ...που σε ειχε αφησει ο δικος σου να περιμενεις μεχρι να παρει καφε...ωραιο το φουστανακι σου....ωραια και η γραμμη...
...ξερεις για ποια γραμμη λεω...:bawl: αυτη που ειχες αφησει να φαινεται και που αν φοραγες κιλοτακι θα φαινοταν το κιλοτακι και οχι η γραμμη...
:bawl: :bawl: :bawl:
ρε πρωι πρωι τι παθαμε! Μλκες ειχαμε μεινει ολοι στο φαναρι!
:bigcry: :blush: :wacko:
webassasin
15/07/2010, 03:37
Πολλα νευρα πμως.. Και πολυ αουα κατασταση..
Μη φατε το κεφαλι σας μονο με τους τσαμπουκαδες.
PortisHead
15/07/2010, 03:44
Πολλα νευρα πμως.. Και πολυ αουα κατασταση..
Μη φατε το κεφαλι σας μονο με τους τσαμπουκαδες.
Μα δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι μονο εμεις εδω στο moto εχουμε παρει τα διπλώματα οδήγησης απο την Ελβετια και εχουμε μετεκπαιδευτει στην Σουηδία για κυκλοφοριακή αγωγή απο τα 5 μας ?
Ολοι οι αλλοι ειναι καφροι και ασχετοι.
XJR_Billy
15/07/2010, 03:47
Σε είδα στο ταμείο της Αττικής οδού, βγάζοντας χρήματα να πληρώσω.
Σε βλέπω αρκετά συχνά και μου λες πάντα καλό δρόμο προειδοποιώντας με όταν έχει πολύ αέρα.
Αλλά αφού έφαγα τον απάλευτο χτες με το καλοκαιρινό μπουφάν που δεν έχω βγάλει ως τώρα, αποφάσισα σήμερα να σκάσω με πουκαμισάκι μόνο στη δουλειά.
Και σήμερα μου την είπες, πειρακτικά και με χαμόγελο.
"Σε βλέπω πάντα με κράνος, γαντάκι, μπουφάν, μποτάκι και σε χαίρομαι. Που πήγε το μπουφανάκι σήμερα? Το ξεχάσαμε?"
Να'σαι καλά ρε μάγκα !!:beer: :beer:
εγω απορω πως ζω ακομα γιατι δε βλεπω χριστο απο αυτα που λετε καθε μερα.
μπας ρε κουλαδια πατε πολυ αργα και εχετε χρονο να βλέπετε και ολα αυτα?:D
Cpt. Haddock
15/07/2010, 03:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
DimChios
15/07/2010, 03:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω απορω πως ζω ακομα γιατι δε βλεπω χριστο απο αυτα που λετε καθε μερα.
αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αχνά φωτοτυπώ, το toner μου κρατώ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έτσι .......... σαν έμπνευση !!!
Καλημέρα Μήτσο !!!:wave2: :wave2: :wave2:
webassasin
15/07/2010, 04:02
Αστα να πανε.. Τελειωνει στο ετσι,δυστυχια μαυρη το τονερ..
argy_kap
15/07/2010, 04:04
Με είδε η κόρη μου (2,5 ετών) να μπαίνω σπίτι σαν εξωγήινος χτες στο βράδυ με δέρματα/μπότες κλπ κλπ και έκανε το φοβερό σχόλιο....
"ωαία παπούτσια φοράς μπαμπάκα"
εγώ δεν έβλεπα την ώρα να τα βγάλω!
Αυτά είναι! :beer: :beer: :beer:
DimChios
15/07/2010, 04:12
μη ξυνεις τα νυχια σου κοπελα μου! :wave2:
danaos75
15/07/2010, 04:20
ε πρωι πρωι τι παθαμε! Μλκες ειχαμε μεινει ολοι στο φαναρι!
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:
έλιωσα.
Λοιπον με είδα τον βλαμενο να αποφασιζω για πρωτη φορα να παω στην δουλεια μόνο με το κρανος, ΧΩΡΙΣ μπουφαν, γαντια, παντελονι, μποτες κτλ κτλ.
και ηρθε και παραλιγο να κατσει η στραβη, με τουτου που αλλαξε λωριδα με ταυτοχρονο φλασ-στριψιμο τιμονιου, γιατι θα εχανε το στενακι του, (εγω εκεινη την στιγμή τον περναγα απο δεξια κανονικα στην λωριδα μου) ευτυχως με ειδε και φρεναρε ακαριαια (10 ποντους απο το ποδι μου πρεπει να εφτασε), ευτυχως τραβηχτηκα οσο δεξια. Και ακουσα και το θεικο "¨Αφου σου αναψα φλας"
:hypnotize
Εάν είναι αυτός που νομίζω κατέβηκε και από Μικράς Ασίας χθες και ανέβηκε απο Παπαδιαμαντοπούλου μέσα στη νύχτα. Νόμιζα οτι θα σκαγε το μηχανάκι απο τόσο χτύπημα στους κόφτες. ΓΙΔΙ...
dimitris22
15/07/2010, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
Εάν είναι αυτός που νομίζω κατέβηκε και από Μικράς Ασίας χθες και ανέβηκε απο Παπαδιαμαντοπούλου μέσα στη νύχτα. Νόμιζα οτι θα σκαγε το μηχανάκι απο τόσο χτύπημα στους κόφτες. ΓΙΔΙ...
αυτος ειναι....ακουγοτανε εξω απ το παιδων να περναει και λογικα θα κατεβηκε και μια βολτα απο Αγιο Θωμα για να το παιξει μουρη....
dimidomo
15/07/2010, 17:46
ΣΕ ΕΙΔΑ......ΧΜ!!!ΟΧΙ ΟΧΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΠΑΚΕΤΑΣ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ-ΣΟΡΤΣΑΚΙ,ΚΡΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ ΕΙΧΕ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ.
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΝΕΤΟΣ ΕΠΙΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ;
αυτος ειναι....ακουγοτανε εξω απ το παιδων να περναει και λογικα θα κατεβηκε και μια βολτα απο Αγιο Θωμα για να το παιξει μουρη....
Αααα ώστε είναι και σε άλλους γνωστός. Ανεβοκατεβαίνει την Μιχαλακοπούλου, σχεδόν κάθε μερα στους κόφτες, καίγοντας λάστιχο και φλομώνοντας όλη την γειτονιά. Είναι ακόμα ζωντανός ε? Θέμα ωρών είναι και ας γίνομαι κυνικός...
Cpt. Haddock
16/07/2010, 04:18
Παιδες, τον έχω πετυχει κι εγω αυτον στη Μιχαλακοπούλου με το μπουσα...
Μπαντιλικια αναμεσα στ' αυτοκινητα. Πολύ γέλιο :lol:
Το είδα και δεν έχω ξεφρικάρει ακόμα.
Μηχανή να καίγεται στο οδόστρωμα σε κομμάτια και εσένα μπρούμυτα μέσα σε λίμνη. Αρε παλικάρι..Γαμώ την Βαρης -Κορωπίου...έχω φρικάρει.
Προσέχετε..
perastikos
16/07/2010, 04:56
Σε βλέπω συχνά στη Ναύπακτο, 21-με-το-ζόρι, παλικαράκι που καβαλάς το V-Strom με τις Remus...
Ζελέ - γυαλί - βερμούδα - σαγιονάρα στον στάνταρ εξοπλισμό... Αυτά δεν προκαλούν έκπληξη...
Όμως έκπληξη προκαλεί το ότι πηγαίνεις σχεδόν ΜΟΝΙΜΑ μαμιώντας μέσα στην πόλη καθώς και στο δρόμο Ναύπακτο - Αντίρριο και είσαι ακόμη ένα κομμάτι. Μάλλον ξέχασες ήδη τον "συνάδελφό" σου που καρφώθηκε σε ΙΧ ένα χρόνο πριν στον ίδιο δρόμο με 160 :rolleyes:
Έχω σκεφτεί να σου πω κάποια κουβέντα μια φορά αλλά σκέφτομαι ότι το μόνο που θα καταφέρω είναι να φανώ μαλάκας και περίεργος... :(
Κάθε μέρα που φτάνεις σπίτι ζωντανός να ανάβεις και μία λαμπάδα στο μπόι σου, ευτυχώς είσαι και κοντοστούπης και δεν θα σου βγει ακριβά! :rotflmao:
danaos75
16/07/2010, 09:10
Σε είδα χθες το απογευμα στο φαναρι μετα την γυμναστική ακαδημια, επι της Ηλιουπολεως, να περνας το κοκκινο μιλώντας στο κινητο και ερχομενη διπλα απο φορτηγο που σταματησε κανονικα στο φαναρι, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΑ 60ΑΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ, και στις φωνες μου ουτε καν γυρισες, αλλα εισαι τυχερη που ήμουν πεζος, και περιμενα το φαναρι να περασω και δεν σε πηρα απο πίσω.
:mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Μηχανή να καίγεται στο οδόστρωμα σε κομμάτια και εσένα μπρούμυτα μέσα σε λίμνη. Αρε παλικάρι..Γαμώ την Βαρης -Κορωπίου...έχω φρικάρει.
Προσέχετε..
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15057
:( :( :( :( :( :( :( :(
John Steed
16/07/2010, 12:43
Ηλίθιοι χαζοσκουτεράκηδες παλιομ@λ@κες να πάτε να αυτωθείτε εσείς και και ο ιμάντας μεταβαλλόμενου χρονισμού σας #%^%&*(^&%#@#$#%&&^:a018: :a018: :a018:
John Steed
16/07/2010, 12:47
Σε είδα κυράτσα, σε μια απίστευτη προσπάθεια απλώς να στρίψεις δεξιά, ξήλωσες το φανάρι από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και του έγδαρες φτερό-προφυλακτήρα...
Ο γείτονας σου φώναξε και εσύ, αφού εκτίμησες την κατάσταση, έβαλες πρώτη κι έφυγες...
Σημείωμα στο παρπρίζ του τρακαρισμένου με την πινακιδούλα σου και δήλωση στην τροχαία...
ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ, Ε?:sun:
dimitris22
16/07/2010, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παιδες, τον έχω πετυχει κι εγω αυτον στη Μιχαλακοπούλου με το μπουσα...
Μπαντιλικια αναμεσα στ' αυτοκινητα. Πολύ γέλιο :lol:
οποιος τον ξαναδει και αν εχει πινακιδα κρατηστε την...αν δεν τον δωσετε εσεις τον ρουφιανευω με μεγαλη ευκολια εγω....
webassasin
16/07/2010, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Προσέχετε..
Άλκης Συνιώρης
Εχετλαίος
17/07/2010, 01:55
Ίντα διάολο συμβαίνει; Εσεληνιαστήκανε ούλοι;
Μια διαδρομή 15χλμ και παρολίγο να με τρακάρουνε 10 και να με σκοτώσουνε άλλοι τόσοι που παραβιάζανε τα ΣΤΟΠ ασύστολα!
Και είδα και ένα πεσμένο Virago και ένα μεσήλικα μέσα στα αίματα δίπλα του στον Καλαθά, και 2 πιτσιρίκια ουσιαστικά ξεβράκωτα να κάνουν σούζες με τα παπιά μέσα στα Κουνουπιδιανά μέσα στην κίνηση και τους πεζούς.
WTF?
σε ειδα παλιοπ@π@ρ@!με το κ@λ@ citroen
που ενω εσφαλμενως ηθελα να στριψω αριστερα!(αυτο το παραδεχομαι)
εσυ να με μπινελικωνεις ασχημα!!
πισω μου ομως ηταν μια κοπελιτσα η οποια δεν εφταιγε σε τιποτα
να βρεθει στη μεση
Να χαιρεσαι που ηταν αυτη γιατι θα ειχες φαει πολυ :a021:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
να βρεθει στη μεση
ας το δουμε απο την αλλη πλευρα...
ποπο το μαλακισμενο εστριψε στα καλα καθουμενα πανω σε κεντρικο δρομο και τελευταια στιγμη τον προλαβα να μη τον πατησω, θα τον χτυπαγα και θα ειχα ντραβαλα και κουβαλαγε και την κοπελια επανω να το εχω τυψεις....
κοινος παιζει να σου ειπε και λιγα... εκτος και αν θες να πεις ακριβως τι εγινε μιας και παραδεχεσαι οτι εκανες πατατια.
webassasin
17/07/2010, 07:24
Για 5 λεπτα βγηκα να βρω φαρμακειο, 2 μαλακιες απανωτες κ οι 2 απο γυναικα.
Με βλεπεις ρε κυρα-τενια με το παλιοπαπι,οτι εκανα ακρη για να περασει το αμαξι που δε χωραγε στο στενο και πας να με προσπερασεις ενω ξεκιναω?
Και εσυ κουλη πιτσιρικα,ενα μποτιλιαρισμα ατελειωτο και πας και βγαζεις τη μουρη σου να ξεπαρκαρεις? να πας που? Ο παππους μπροστα μου που εκλεισες κ δε σκου εκοψε να τον αφησεις να περασει δε μιλαγε,εγω απο πισω ουρλιαζα σαν το σκυλι και παλι δεν καταλαβες τιποτα. Τελικα ο παππους ( αλλος ακαταλληλος ) καταλαβε οτι χωραει το παλιοπαπι του να περασει κ ξεκινησε επειδη νομιζε οτι ουρλιαζω σε αυτον. Σταματησα διπλα σου,ειχες αλλες 4 μποφες μεσα και το μονο που δεν προσεχες ειναι το τιμονι. Εκανες πισω αφου με ειδες να στραβοκοιταω.
Καλα κανω και δεν κατεβαινω κεντρο τετοιες ωρες κ τετοιες μερες.
Cpt. Haddock
17/07/2010, 07:39
[...]Να χαιρεσαι που ηταν αυτη γιατι θα ειχες φαει πολυ :a021:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103382
:D
να βρεθει στη μεση
Όταν μπινελικώνουμε εμείς όμως, για κάποια μ@λ@κί@, είναι σωστό !!!
:confused: :confused: :confused: :rolleyes:
και τελειώνουμε το ποστ με τη φράση ............. "και λίγα σου είπα μωρή Κ@ρι@Λ@ ή π@λιομ@λ@κ@ ή ότι να'ναι .............
Άλκης Συνιώρης
σοκ!!!
:a35:
atom_smasher
17/07/2010, 12:14
Σας ειδα καμποσα triumph στον Αποστολη στο Πορτο ραφτη πριν καμια βδομαδα και σας ζηλεψα! Επισης 3 μερες τωρα βλεπω Σερβους ροσιδες και σενες και κανω τον σταυρο μου...αθεος γαρ...μπας και την γλιτωσουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
Σας ειδα καμποσα triumph στον Αποστολη στο Πορτο ραφτη πριν καμια βδομαδα και σας ζηλεψα!
:D :D :D :D
παρουσα!
blackbusa
17/07/2010, 12:56
Σε ειδαμε 2....ξερεις εσυ....:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σας ειδα το πρωι στην στρογγυλη πλατεια ανω λιοσιων
με τα mega on-OFF (3-4) προλαβα να δω.....ετοιμοι για χωματινο ταξιδι-βολτα
πολυ σας χαρηκα και σας ζηλεψα
ελπιζω να περασατε-περνατε τελεια
:beer: :beer: :beer: :beer:
Όταν μπινελικώνουμε εμείς όμως, για κάποια μ@λ@κί@, είναι σωστό !!!
:confused: :confused: :confused: :rolleyes:
και τελειώνουμε το ποστ με τη φράση ............. "και λίγα σου είπα μωρή Κ@ρι@Λ@ ή π@λιομ@λ@κ@ ή ότι να'ναι .............
Επειδη πολλοι την κανουν την πατατα στο συγκεκριμενο σημειο
δεν νομιζω ειδικα το μηχανακι να εμποδιζει τοσο που επρεπε να
μου φωναζει (βριζει)μεσα απο το κουτι του...
2ον δεν γραφω συχνα στο thread γιατι σπανια με εκνευριζει κατι τοσο
πολυ που να ασχοληθω και να χαλασω την μερα μου...:wave2:
και λίγα του είπα του π@λιομ@λ@κ@ εδω που τα λεμε...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mihos4u
ας το δουμε απο την αλλη πλευρα...
ποπο το μαλακισμενο εστριψε στα καλα καθουμενα πανω σε κεντρικο δρομο και τελευταια στιγμη τον προλαβα να μη τον πατησω, θα τον χτυπαγα και θα ειχα ντραβαλα και κουβαλαγε και την κοπελια επανω να το εχω τυψεις....
κοινος παιζει να σου ειπε και λιγα... εκτος και αν θες να πεις ακριβως τι εγινε μιας και παραδεχεσαι οτι εκανες πατατια.
Καλα το καταλαβες
εγω οντως εστριψα στα καλακαθουμενα σε κεντρικο
αριστερα ενω απαγορευεται
αυτος ομως ηταν ενα αμαξι πισω απο εμενα κι
ηθελε να στριψει δεξια οπως και το αμαξι πισω απο εμενα
κοινως βιαζοταν...
τελοσπαντων αρκετα spam εκανα
δημιουργηθηκε ομως λαθος εντυπωση....
ΑΣ το παρει το ποταμι!!!
η αλλιως ο Μαικ....:wave2:
Σας ειδα πριν λιγο μπροστα στο σεφ. ενα ζευγαρι πεσμενο αχαρα διπλα σε ενα σκουτερ.κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις και οι δυο.Η κοπελα....δυσκολα...μακαρι να ειμαι λαθος. :sad:
σας ειδα με μπαγκαζια πανω σε μηχανες...καλες διακοπες!ζηλεψα!
soter3gm
18/07/2010, 02:15
Λέμε για της μαλακίες που γίνονται στους Ελληνικούς δρόμους . χμμμμμ
πρέπει να δείτε τι γίνονται στην Ιταλία και μάλιστα στην Εθνική από Ανκόνα προς Μιλάνο τι ξεβράκωτους είδα με το μαγιό μόνο τι με σουπερ ντούπερ τετρακύλινδρες να φοράνε jet κράνος και σορτσάκι τι τρελούς να πηγαίνουν χωρίς αύριο.
όχι στο δικό μας επίπεδό βέβαια αλλά, και εδώ η τρέλα έχει το μεγαλείο της :rotflmao:
Cpt. Haddock
18/07/2010, 03:23
Σε είδα...
Ξαπλα στο χωμα να πονάς, να βριζεις, να καταριέσαι. Να περιμενεις το ασθενοφόρο. Να έχει έρθει για παρτη σου πυροσβεστική, μια μέρα που καιγόταν η Αττική...
Να μην έχεις συνειδητοποιήσει ακομα - λογικο - πόσο τυχερός είσαι. Αν σκεφτεις με πόσα ερχόσουν και με πόσα έφυγες και οτι δεν φοραγες ζωνη και πετάχτηκες έξω.
Επίσης το οτι είχε αγώνες στην Αναβυσσο και βρέθηκαν δυο διασώστες να σε κοιτάξουν άμεσα...
Επίσης το οτι δε βρέθηε κανενας στο δρόμο σου όταν το 'χασες...
Ελπίζω να είσαι καλά και εσωτερικα, να την εχεις βγαλει με κανενα πλευρό και να αναθεωρήσεις πολλά για το πώς μπορείς και πρέπει να οδηγείς....
Παραλια Αναβυσσου 17/7/2010
204184
Cpt. Haddock
18/07/2010, 03:25
Σας είδα κι εσας μαγκες να κάνετε το καθήκον σας. Σας ευχαριστούμε...
204185
Σε είδα...
Ξαπλα στο χωμα να πονάς, να βριζεις, να καταριέσαι. Να περιμενεις το ασθενοφόρο. Να έχει έρθει για παρτη σου πυροσβεστική, μια μέρα που καιγόταν η Αττική...
Να μην έχεις συνειδητοποιήσει ακομα - λογικο - πόσο τυχερός είσαι. Αν σκεφτεις με πόσα ερχόσουν και με πόσα έφυγες και οτι δεν φοραγες ζωνη και πετάχτηκες έξω.
Επίσης το οτι είχε αγώνες στην Αναβυσσο και βρέθηκαν δυο διασώστες να σε κοιτάξουν άμεσα...
Επίσης το οτι δε βρέθηε κανενας στο δρόμο σου όταν το 'χασες...
Ελπίζω να είσαι καλά και εσωτερικα, να την εχεις βγαλει με κανενα πλευρό και να αναθεωρήσεις πολλά για το πώς μπορείς και πρέπει να οδηγείς....
Παραλια Αναβυσσου 17/7/2010
Δεξιά έχει έναν παράδρομο ε; Είχα δει εκεί παλιότερα ένα clio (το καινούργιο) να έχει φέρει -μάλλον- πολλές τούμπες. Εξωτερικά μόνο ο πίσω υαλοκαθαριστήρας την είχε γλιτώσει. Όλα τα άλλα κ0λ0ς. Η πίσω δεξιά κολώνα είχε μπει προς τα μέσα είκοσι πόντους. Αν καθόταν κάποιος πίσω δεξιά...
Κοιτούσα τριγύρω και δεν μπορούσα να καταλάβω πως έγινε. Μια ανοιχτή καμπή έχει εκεί ο δρόμος. Με πόσα ήταν κι ο ένας και ο άλλος; Και Σάββατο μεσημέρι;
Για το τελευταίο να με συμπαθάς αλλά δεν θα συμφωνήσω. Προτιμώ να μην είναι καλά ώστε να μην μπορέσει να ξαναοδηγήσει γιατί είναι επικίνδυνος για τους άλλους. Δεν πρόκειται να βάλει μυαλό και να ξανασκεφτεί τίποτα. Και φαίνεται αυτό από το ότι το αμάξι ήταν τούμπα, αυτός έξω επειδή δεν φορούσε ζώνη -ζωντανός- και έβριζε... ποιος του έφταιγε; Δε μιλάς εκεί. Πρέπει να σκεφτείς τι έκανες λάθος.
thanasiss
18/07/2010, 10:34
σας ειδα ολους ερχομενος απο παραλιακη εννοειτε ξεκρανωτους, οκ αυτο ειναι συνηθισμενο αλλα για εσας τους 3 πανω στο εντουρακι που κανατε σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα ευχομουνα πραγματικα να σας σταματησουνε η ΔΙΑΣ και να κοψει 1000 ευρω προστιμο στον καθενα ετσι για να βαλετε μυαλο.....
dimitris22
18/07/2010, 11:57
το μεσημερι κατα τις 2 στα Τουρκοβουνια ,πανω απ το Γαλατσι 50αρης με Μπεβερλυ ειχε πεσει μονος του,σταματησε κοσμος να τον βοηθησει,ηρθε και ενας φιλος του και περιμεναμε το ασθενοφορο...δεν ειχε τιποτα σοβαρο μιας και φορουσε κρανος!!!????
αλλα τι κρανος???
εκεινη την πλαστικη μαλακια που ειναι σαν αυτα που εχουν στα εργοταξια....
αυτο εσπασε και ο ανθρωπος ειχε το κεφαλι του μεσα στο αιμα....
αφου φορας που το φορας...παρε ενα κανονικο κρανος!
Red Rider
18/07/2010, 12:06
:beer: :beer:
dimitris22
18/07/2010, 12:51
να ναι καλα τα παιδια!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
προς τον ΓΑΠ
κοψτους κι αλλα λεφτα.....δεν τους βλεπεις οτι ολη μερα τα ξυνουν και δεν κινδυνευουν???
panoulis2222
18/07/2010, 13:53
malaka malaka malaka!!! me eida simera na kano souper douper malakia k eytixos tin plirosa ftina... next time... DEN THA IPARXEI :nono: :nono:
δε με ειδες εδω και μερες .... γιατι με τη βενζινη 1.60 το λιτρο..... το εχω ριξει στον διαλογισμο...
:sick: :sick: :sick:
προς τον ΓΑΠ
κοψτους κι αλλα λεφτα.....δεν τους βλεπεις οτι ολη μερα τα ξυνουν και δεν κινδυνευουν???
ΓΑΠ ;;;:confused: :confused: :confused:
Γενικός Αρχηγός Προσκόπων;;;
Γ@μη@@νη Αγριο - Π@@στάρα ;;;
:confused: :confused: :confused:
Σας είδα σήμερα γυρνώντας από Νικίτη Χαλκιδικής Θεσσαλονίκη ,σχεδόν όλους εσάς Ι.Χ.δες κουτάκιδες να οδηγείτε προβλεπόμενα, με αρκετά χαμηλές ταχύτητες , χρήση φλάς , ενώ πολλές φορές όταν τα ρεύματα ακινητοποιούνταν λόγω κίνησης όσοι προσέχατε κάνατε χώρο για να περάσω με τη μηχανή.:eyepop:
Σας είδα όμως και εσάς ,συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές ,να οδηγείτε σχεδόν όλοι στη Λ.Ε.Α. :nono:
με ταχύτητες πολυ μεγαλύτερες από αυτές που επιτρέπει η κίνηση των αυτοκινήτων και απόρησα με την ανεγκεφαλιά σας.
Οταν είστε μόνοι κάντε οτι θέλετε , δικό σας κεφάλι είναι , όταν όμως κουβαλάτε συνεπιβάτη ,και ειδικά κάτι κοριτσάκια που δεν το έχουν το θέμα μοτοσυκλέτα ,οφείλεται να σέβεσται την ασφάλειά τους...
Σε ειδα σημερα στην παραλια στο μπαλαλαη δεν ηταν μονο η ομοφια σου , αλα και αυτο ο αερας και η χαρη σου , ουρι του παραδεισου. Καποιος σε φωναξε ΕΥΑ , αμεσως καταλαβα γιατι ο Αδαμ τ'ακανε ολα μπουρδελο και παρατησε τον παραδισο . Εαν και η πρωτη Ευα ηταν σαν και σ,ενα χαλαλη της .
ilias integra R
18/07/2010, 19:10
Σε ειδα εσενα και την κοπελια σου με τα κρανακια σας και εξοπλισμο να ταξιδευεις εχθες στην ΕΟ Αθηνων-Κορινθου σε μια σπανια μοτο...BUELL παρακαλω κοκκινη και σας χαρηκα....παντα ορθιος να εισαι φιλε......;)
Σε ειδα και εσενα βλαμμενε πατερα με την συζυγο και τα δυο σου παιδια επανω στο παπι με αμφιεση παραλιας και ξεκρανωτοι να πηγαινεις για μπανιο.........καλα ρε ποτη μου καθολου μυαλο δεν εχετε...το κακο δεν το βαζετε στο μυαλουδακι σας καθολου.......
την επομενη παρε και τον σκυλο ρε μαζι να κανει και αυτος καμια βουτια να δροσιστει......χωραει στην σχαρα......ζωντοβολο!!!!:evil: :evil: :evil:
Με ειδα και εμενα να ανοιγω το αμαξι στην εθνικη μονο και μονο να ακουω το VTEC να ανοιγει και να ουρλιαζει το μοτερ στις 9000 στροφες..........σαν να ακους CBR RR x2.....τελικα ειναι πολυ κ@υλ@ αυτο το HONDA.....:ninja:
μια μικρη γευση....
http://www.youtube.com/watch?v=oOJr7JCFj4o
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
σαν να ακους CBR RR x2
μια μικρη γευση....
http://www.youtube.com/watch?v=oOJr7JCFj4o
Νταξ τα παραλές λίγο. Έτσι ακούγεται το RR μου στις 3000 :P Σε συγχωρώ όμως γιατί είσαι χοντάκιας.
ilias integra R
18/07/2010, 19:35
Ειμαι παιδι της υπερβολης :wave2: .....πραγματικα απο ηχο ειναι αλλου το αμαξι ειδικα τωρα που φοραει εξατμιση και φιλτροχοανη......εχω τρομαξει πολυ κοσμο παντως!!!:evil: :evil: :evil:
(συγνωμη για το off topic....:D)
dimitris22
18/07/2010, 23:44
ΓΑΠ ;;;:confused: :confused: :confused:
Γενικός Αρχηγός Προσκόπων;;;
Γ@μη@@νη Αγριο - Π@@στάρα ;;;
:confused: :confused: :confused:
kati xeirotero...
Γεωργιος Α. Παπανδρεου!!!
Εχετλαίος
19/07/2010, 04:46
http://www.haniotika-nea.gr/index.php?artid=49406
Προσοχή οι εκδράμοντες στην Κρήτη. Προσοχή...
:sad: