View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
σε είδα... ωρα 10.30 στην Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκακη!
Είσαι κάποιος υπουργός ή καποιο κυβερνητικο στέλεχος, ήσουν μεσα στο οικολογικο PRIUS που σας δωσανε αποσυρωντας τις ακριβες και σπαταλες μερσεντες ... το τζαμακι οσυ βεβαια ηταν φιμέ, και μπρός και πίσω ειχες απο ένα LEON FSI των 200 και βαλε ιππων με 3 ασφαλιτες στο καθενα μεσα, αριστερα και δεξια ειχες απο ενα TDM 900 πουη μπλοκαραν ολη τη διήθηση
παρα κάτω ολα τα φαναρια ανοιξαν για σενα... μεχρι και την Αλεξανδρας παρατεταγμένοι τροχονόμοι να ιδρωνουν απο αγχος που τιποτα δεν κινουταν...
κατα τα άλλα το prius κανει οικονομία και ειναι οικολογικό! :yuck:
thePrince
02/07/2010, 20:18
Πέρασαν κάτω από το σπίτι οι ποδηλάτες, πριν από λίγο (Λ.Ηρακλείου) ... έπαθα ένα σοκ, ξαφνικά βρέθηκα σε άλλη χώρα! Καλούς δρόμους να έχετε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Είσαι κάποιος υπουργός ή καποιο κυβερνητικο στέλεχος, ήσουν μεσα στο οικολογικο PRIUS που σας δωσανε αποσυρωντας τις ακριβες και σπαταλες μερσεντες ... το τζαμακι οσυ βεβαια ηταν φιμέ, και μπρός και πίσω ειχες απο ένα LEON FSI των 200 και βαλε ιππων με 3 ασφαλιτες στο καθενα μεσα, αριστερα και δεξια ειχες απο ενα TDM 900 πουη μπλοκαραν ολη τη διήθηση
παρα κάτω ολα τα φαναρια ανοιξαν για σενα... μεχρι και την Αλεξανδρας παρατεταγμένοι τροχονόμοι να ιδρωνουν απο αγχος που τιποτα δεν κινουταν...
τον Γιωργάκη είδες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Πέρασαν κάτω από το σπίτι οι ποδηλάτες, πριν από λίγο (Λ.Ηρακλείου) ... έπαθα ένα σοκ, ξαφνικά βρέθηκα σε άλλη χώρα! Καλούς δρόμους να έχετε!
Και εσύ το γιωργάκη είδες στην βραδινή προπόνηση.... Ασφαλίτες ήταν οι υπόλοιποι...
webassasin
02/07/2010, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
τον Γιωργάκη είδες....
Και εσύ το γιωργάκη είδες στην βραδινή προπόνηση.... Ασφαλίτες ήταν οι υπόλοιποι...
ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΦΙΛΕ!!!
:bigcry: :rotflmao: :lol:
me eida na exo xasei thn psyxraimia moy sto dromo :sad: kai na odhgo atsoympala to epi 10etias skoyteraki moy .... evala myalo otan phge na me emvolisei amaksi poy kseparkare les kai eixe parkarei mesa sto oaka monos toy......
se eida kariola mesa sto amaksi na petas to tsigaro psila kai na erxete pano moy....h mpoynia poy efages ston omo de se xalase.....o odhgos moy arese ... koitakse alla den eipe tpt fantasoy ti toy exeis kanei malakismenh toy anthropoy :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
Με είδα κάπου στην Χαριλάου να κάνω χοντρή μαλακία και να σε περνάω ξυστά παλίκαρε με το ΟΝ/OFF, ενώ καθόσουνα αμέριμνος πίσω απο ενα κουτί λόγο κόκκινου.. Καλά που με είδες στον καθρέφτη και δεν έκανες κίνηση να ξεκινήσεις ανάμεσα απο τα κουτιά γιατί δεν παίζει να προλάβαινα να κόψω ταχύτητα. Το ξέρω τρόμαξες και σίγουρα έφαγα πολλές κατάρες και χώσιμο.. και μου αξίζουν.
Χίλια συγνώμη αν ποτέ δείς αυτό το μήνυμα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν απλά είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..
Χαβαλέ έχει όταν βλέπουμε άλλους να μας κάνουν μαλακίες και τους τα "χώνουμε" εδω μέσα αλλα πολλές φορές πρέπει να "βλέπουμε" και τα δικά μας σκατ@.
:(
:eyepop:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σιχαμενο....
caesarsk
03/07/2010, 02:34
δεν ηταν απλος υπουργος η απλο κυβερνητικο στελεχος!!!
ο γιωργακης κυκλοφορει με υβριδικο Prius.
Cpt. Haddock
03/07/2010, 04:38
Ρε μαγκες πρώτη φορά βλέπετε πρωθυπουργική συνοδεία; :confused:
webassasin
03/07/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:bigcry: :rotflmao: :lol:
me eida na exo xasei thn psyxraimia moy sto dromo :sad: kai na odhgo atsoympala to epi 10etias skoyteraki moy .... evala myalo otan phge na me emvolisei amaksi poy kseparkare les kai eixe parkarei mesa sto oaka monos toy......
se eida kariola mesa sto amaksi na petas to tsigaro psila kai na erxete pano moy....h mpoynia poy efages ston omo de se xalase.....o odhgos moy arese ... koitakse alla den eipe tpt fantasoy ti toy exeis kanei malakismenh toy anthropoy :mad:
και μετα λες για τα σχολια μου? καλα ξηγιεσαι...
Σας ειδα πανω σε ενα 990,ΤΙΓΚΑ φορτωμενο, φοραγατε ιδιες στολες,γαντια,κρανακια και γυαλια και πηγαινατε προς Καλαματα. Σας χαιρετησα αλλα με γραψατε. Δεν πειραζει,καλες διακοπες.
Σας ειδα κ εσας,στις Θαλαμες στη Μανη,να ξεκουραζεστε κατω απο τον πλατανο,σας χαιρετησα κ ο ενας ανταπεδωσε. Καλα να περασετε κ εσεις παιδια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
και μετα λες για τα σχολια μου? καλα ξηγιεσαι...
..
Θα το κόψεις με τα σχόλια?
stefanara
03/07/2010, 14:05
σας ειδα να περιμενετε κατω απο τις γεφυρες της Κηφισιας να σταματησει η βροχη ......
παπακια, σκουτερακια αλλα και Strom, Tdm, ακρανωτοι οι περισσοτεροι καθως πηγαινατε για το μπανακι σας.
Τελικα πρεπει να το κανατε....
Α στα διαολο πια με τους εποχιακους και τους τσαμπα μαγκες.
LiakosVstrom
03/07/2010, 14:18
τραγική η κατάσταση τα ΣΚ....
σε είδα μωρή ηλίθια στην παραλιακή στη διασταύρωση προς Συγγρού να μιλάς στο κινητό... να έχεις σταματήσει πάνω στις λευκές γραμμές και να προσπαθείς να μπεις στο ρεύμα προς Πειραιά... και μπήκες... βέβαια δεν έχει σημασία το ότι αν δεν πλακωνόμουν στα φρένα το πιθανότερο να οδηγούσες μόνο αναπηρικό καροτσάκι μετά. έπρεπε να είμαι με τη μηχανή να έτρωγες μια καλή αεροπλανική μούτζα μαζί με ροχάλα σπέσιαλ, παλιομαλακισμένη.
αμέσως μετά από αυτό παπάρας μπαίνει μπροστά μου με το έτσι θέλω.. χωρίς να κοιτάει κάν την κυκλοφορία.. από πίσω μου κάτι ακράνοβιτς τουδουμάδες οι οποίοι ευτυχώς πήγαιναν κι αυτοί χαλαρά στην δεξιά και δεν έπεσαν από πίσω μου.
σε είδα κι εσένα ρε μογγολομπεβερλά που οκ βγήκες με κόκκινο από το φανάρι της Ταξιαρχών στη Λαμπράκη... αντί να κάτσεις στην δεξιά μπαίνεις αριστερή και με κλείνεις που ερχόμουν με καμιά 60άρα στην αριστερή...
από θαύμα ζείτε ακόμα αρισμένοι.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Me eida na meno sthn poseidonos :sad: mesa ston kafsona kai foraga kai mpoyfan kai ola eleos eskasa :sad: kai pernagan apo dipla moy koitagan fevgan ektos apo 2 poy moy steilan filakia!!!!!!kai allon 1 poy me eipe moro toy!!!!!:sad: :yuck: eftyxos poy hrthe filos kai me phre.....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
τραγική η κατάσταση τα ΣΚ....
από θαύμα ζείτε ακόμα αρισμένοι.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
λαθος
απο θαυμα ζουμε απο ορισμενους..............:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Me eida na meno sthn poseidonos :sad: mesa ston kafsona kai foraga kai mpoyfan kai ola eleos eskasa :sad: kai pernagan apo dipla moy koitagan fevgan ektos apo 2 poy moy steilan filakia!!!!!!kai allon 1 poy me eipe moro toy!!!!!:sad: :yuck: eftyxos poy hrthe filos kai me phre.....:sad:
αντε!! παλι εκαψες καρδιες !!!:D :D :D
kostas_1100gs
04/07/2010, 12:11
Σας είδα, σταματημένους κοντά στο Κ. Υγείας Λυγουριού.
Μάλλον ήταν η http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=106659&perpage=15&pagenumber=6 εκδρομή αυτή.
Έτσι είναι?
konsttanttinos
04/07/2010, 13:31
Σε ειδα μαλακα πατερα στο cub τετρακαβαλο με μαγιο και τα τρια παιδακια σου να κρεμονται απο την σελα.
Σε ειδα με full εξοπλισμο πανω στο βαρκαντερο , την γυναικα σου αστακο επισης, και.....το παιδακι σας αναμεσα με εξοπλισμο επισης...και απορησα.Αφου φαινεται οτι κατεχεις απο ασφαλεια, γιατι εκανες το παιδακι σου σαντουιτς??:confused: :confused: :confused:
Είδα το φίλο μου σήμερα να τρακέρνει με αμάξι.
Από παραλία,ανηφόρα,στενός δρόμος,δεξιά-αριστερά παρκαρισμένα αμάξια.
Έτσι όπως ανέβαινε με 10 χλμ την ανηφόρα,ξεπάρκαρε ξαφνικά μια μπέμπα...
Ευτυχώς μόνο ζημιές κ παραδοχή υπαιτιότητας του οδηγού.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Μάλλον ήταν η http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=106659&perpage=15&pagenumber=6 εκδρομή αυτή.
Έτσι είναι?
Μεσα επεσες!
:beer: :beer:
καλους δρομους να εχεις!:wave2:
jimtarasxt660x
04/07/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Έτσι είναι?
:winka:
:beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
05/07/2010, 01:55
Με ειδες...εγω δυστηχως δεν...την επομενη φορα θα σε παρω τηλεφωνο οταν ξανανεβω...
υ.γ. η Ντεμπ ολα καλα...
Σας ειδα εντουραδες στο Λεοντιο να πινεται καφεδακι να στε καλα:beer: :beer: :wave2:
guzzistas
05/07/2010, 02:56
Σε είδα χθες το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Κορίνθου... εσύ τέζα κάτω και από πάνω σου 3-4 άνθρωποι καθώς πάρκαρε το ασθενοφόρο για να σε πάρει:sad: Ο τροχονόμος μου είπε δεν είναι πολύ σοβαρό. Πρόσεξα το παπί στο πεζοδρόμιο και εσένα να φοράς ευτυχώς κράνος... Ελπίζω να είσαι καλά ......
Σε ειδα εχθες το απογευμα με το καινουργιο σου TENERE στο Μαζι ανεβενοντας απ'το Αλεποχωρι σε αυτη την ομορφη διαδρομη που σε πλημμυριζει με φυση και μυρουδιες , σε χερετησα με χερετησες ειδα στο βλεμα σου και στην εκφραση σου οτι το απολαμβανες.
Γεια σου αγνωστε Φιλε!!:a013:
devil's animal
05/07/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Με ειδες...εγω δυστηχως δεν...την επομενη φορα θα σε παρω τηλεφωνο οταν ξανανεβω...
υ.γ. η Ντεμπ ολα καλα...
Dhmitris
05/07/2010, 10:17
Σε είδα "φίλε" με το χτ να περνάς εμένα κ τους υπόλοιπους σταματημένους βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα τελείως, σε τυφλή ανηφορική στροφή, αναρωτιέμαι τι θα έκανες αν εκείνο το αγροτικό η το λεωφορείο ερχόταν εκείνη την ώρα...περιττό να πω ότι ήσουν ξεκράνοτος με παντόφλα κ σορτσάκι/μπλουζακι...
Σε είδα και σε χάρηκα φίλε μου στην κακιά στροφή ντυμένο κ εσένα να ανεβαίνεις καθώς κατέβαινα και χαιρετηθήκαμε! όπως κ εσένα με το τδμ? καθώς ανέβαινες προς το λατομείο! Να μην ξεχάσω εσένα κοπελιά που περίμενες στην στάση το λεωφορείο και με κοίταξες περίεργα έτσι όπως ήμουν ντυμένος!
Cpt. Haddock
05/07/2010, 10:20
Οκ, να δεχτώ οτι το LC4 δεν έχει καθρέφτες απο άποψη. Απλά γύρνα πιο συχνά το κεφάλι σου για να περνάμε οι υπόλοιποι με πιο ασφάλεια. Ειδικά χθες αργα το απογεμα στην πηγμένη Λ. Μαρκοπούλου με δυσκολες έτσι κι αλλιως συνθήκες.
Είπαμε, στο LC4 να το δεχτώ... στο FZ1000 οι καθρέφτες γιατί είχαν γυρίσει προς τα μέσα; :lol:
Για να μην κόβουν χλμ τελικής; Χαμένα πήγαν αφου ακόμα κι εγω σε πέρασα (κι ας μη με έβλεπες...)
Τεσπα...
road spirit
05/07/2010, 10:29
χτες το βράδυ γυρνώντας σπίτι ... καραγκιόζη με το VW Golf ...
στρίβω απο Φειδιππίδου αριστερά σε Μιχαλακοπούλου (το τελευταίο τμήμα της που βγάζει σε μεσογείων). Το κομμάτι αυτό είναι μονόδρομος. Και ξαφνικά σε βλέπω μπροστά μου, φάντης μπαστούνι να πηγαίνεις ανάποδα και αμέριμνος σαν να μη τρέχει τίποτα... Αν είχα βρεθεί στη στροφή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (ή εσύ νωρίτερα) θα είχα καρφωθεί πάνω σου... ΗΛΙΘΙΕ !!
απο το σοκ σταμάτησα, και μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει και πόσο τυχερός ήμουν, είχες συνεχίσει (δε τρέχει μια μεγάλε!) και είχες στρίψει πάλι ανάποδα προς τη φειδιππίδου ...
ο χάρος βγήκε παγανιά ..
Cpt. Haddock
05/07/2010, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
[...]
Πρόσεχε κανάγια !!! :look:
Ας το πούμε άλλη μια φορά δεν βλάπτει:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!!
τα ματάκια μας θα δουν πολλά, και μακάρι να μην γραφτεί τίποτα δυσάρεστο σ'αυτό το θρεντ.
:sun:
shadowhunter
05/07/2010, 12:44
Σας είδα προς Ασπροπόταμο μετά τη Καστανιά καμιά 20-25 μηχανές, με πλήρη εξοπλισμό και χαιρετίσατε όλοι! Να' στε καλά παιδιά και πάντα καλούς δρόμους να' χετε.
Σε είδα -μιλήσαμε κιόλας- παλίκαρε από τη Λάρισα με το μπλε TDM μετά το Χαλίκι, φάγαμε μαζί μάλιστα και τη βροχή μέχρι το Μέτσοβο. Πολύ γούσταρα που μου είπες ότι άφησες τη θάλασσα και τον Πλαταμώνα απ' όπου κατάγεσαι για να κάνεις βόλτα στα βουνά ;) Καλούς δρόμους και σ' εσένα εύχομαι!
soter3gm
05/07/2010, 16:31
Σε είδα τρίβλακα άσχετε να σπρώχνεις το βαρκαντερο σε ρώτησα τι πρόβλημα έχει και μου λες με ύφάκι είσαι μηχανικός "Όχι ρε Βλάκα είμαι άσχετος αλλά καβαλάω τριάντα χρόνια πλέρωσα και έμαθα" εσύ που έμμηνες από μπαταρία και δεν το ήξερες είσαι μάστορας? με την εξής ατάκα "η ασφάλειες είναι αυτά τα κουμπάκια με τα λαμαρινάκια ? αυτά πως καίγονται?
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑ άμα ξαναασχοληθώ με άσχετους να μου τρυπήσεις τη μύτη :confused:
Madkefalonian
05/07/2010, 16:50
Σε ειδα κακομοιρε που κοπηκε ο σκελετος στο απριλια σκουτερακι σου και πηγες να γινεις χιλια κομματια.Απορω πως καταφερες και το φρεναρες με τα ποδια ρε φιλε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
Σε ειδα κακομοιρε που κοπηκε ο σκελετος στο απριλια σκουτερακι σου και πηγες να γινεις χιλια κομματια.Απορω πως καταφερες και το φρεναρες με τα ποδια ρε φιλε!!
:eyepop:
σε ειδα την κυριακη αργα το απογευμα να βγαινεις απο μαρκοπουλο και να στριβεις για αθηνα χωρις διοδια δεξια πριν μπεις ΑΟ
λευκο R1 δικαβαλο καινουργιελα
ο ηχος της δευτερας σου μου φτιαξε το βραδυ και μου λερωσε το παντελονι!!!!!!!!!
Σας είδα χτες το απογευμα στο Ηράκλειο σε ένα ταβερνάκι απέναντι απο το παλιο λιμάνι, με τα Varadero χιλιοφορτωμενα... Σας ξαναείδα και το πρωι στο γκαράζ του καραβιού μόλις φτάσαμε Πειραιά, και το cb μου φαινόταν τόσο μικρό μπροστά στα θηρία! Καλό δρόμο μάγκες! :beer:
konsttanttinos
06/07/2010, 01:09
Σας ειδα στην Αγρια, ξαπλωμενους στην αφιλοξενη ασφαλτο υστερα απο κακο υπολογισμο σας και μετωπικη στο αντιθετο ρευμα....Το xtx ρακος, εσυ φιλε με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.
Ευχομαι ταχεια αναρρωση και στους δυο σας.
Εμεις οι υπολοιποι...δυστυχως δεν βαζουμε μυαλο...δυστυχως και παλι τις ιδιες μαλακιες κανουμε.
:sad: :sad: :sad:
Εχετλαίος
06/07/2010, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Σας ειδα στην Αγρια, ξαπλωμενους στην αφιλοξενη ασφαλτο υστερα απο κακο υπολογισμο σας και μετωπικη στο αντιθετο ρευμα....Το xtx ρακος, εσυ φιλε με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.
Ευχομαι ταχεια αναρρωση και στους δυο σας.
Εμεις οι υπολοιποι...δυστυχως δεν βαζουμε μυαλο...δυστυχως και παλι τις ιδιες μαλακιες κανουμε.
:sad: :sad: :sad:
Α μωρέ Κωνσταντίνε...
30χλμ εχθές από δουλειά-σπίτι δεν είδα έναν (ούτε έναν!!! ) με κράνος ή εξοπλισμό...
Όλοι πασούμι, σορτσάκι, αμάνικο...
Και αυτοί που είχαν κράνη τα είχαν στον άγκωνα...
:sad:
chr1s_86
06/07/2010, 01:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.
Σας βλέπω καθημερινά πλεον με δίχως το παραμικρό ίχνος εξοπλισμού πάνω στα μηχανάκια σας....
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Τέλος.
BILLY FILTH
06/07/2010, 05:20
Σε είδα να περνάς με κόκκινο κάθετα την Κατεχάκη ερχόμενος από τη στρατονομία. Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και ας είχε ανάψει το πράσινο στην πορεία μου εδώ και 15 δεύτερα τουλάχιστον. Με είδα να κάνω ζεμπεκιές με τη μηχανή από τη δύναμη του φρεναρίσματος και να λέω από μέσα μου "έλα θα περάσει πριν φτάσεις πάνω του". Δεν ειχα δει όμως ότι είχες και τρέιλερ στο κουτί σου. Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω. Ούτε το κουράγιο να γυρίσω να σε πάρω στο κυνήγι δεν είχα.
Σε είδα φίλε με το TDM να μην πιστεύεις αυτό που είδες όντας 30 μέτρα πίσω μου, και εσένα φίλε με το scooter που με έβλεπες με ένα θαυμασμό για αυτό που έκανα λες και είμαι ο Rossi.
Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.
DimChios
06/07/2010, 05:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
Σε είδα να περνάς με κόκκινο κάθετα την Κατεχάκη ερχόμενος από τη στρατονομία. Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και ας είχε ανάψει το πράσινο στην πορεία μου εδώ και 15 δεύτερα τουλάχιστον. Με είδα να κάνω ζεμπεκιές με τη μηχανή από τη δύναμη του φρεναρίσματος και να λέω από μέσα μου "έλα θα περάσει πριν φτάσεις πάνω του". Δεν ειχα δει όμως ότι είχες και τρέιλερ στο κουτί σου. Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω. Ούτε το κουράγιο να γυρίσω να σε πάρω στο κυνήγι δεν είχα.
Σε είδα φίλε με το TDM να μην πιστεύεις αυτό που είδες όντας 30 μέτρα πίσω μου, και εσένα φίλε με το scooter που με έβλεπες με ένα θαυμασμό για αυτό που έκανα λες και είμαι ο Rossi.
Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.
ω ρε φιλε! :eyepop:
τυχερος Μπιλυ!!! Τυχερος!
:alien:
ασ μη σχολιασω παραπερα... :sick:
Saς βρήκα και εγώ ! Post no1 και νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος. Κι όταν βρω χρόνο θα καρφώσω όλους όσους είδα, προς το παρόν τρεεεεεεχουυυυυμεεεεεε
:beer:
thanasiss
06/07/2010, 06:15
σε ειδα κοπελια που εκανες το πρωτο σου μαθημα οδηγησης για παπι μεσα στο parking και επεσες κατω και τον δασκαλο σου να σε γραφει στις μπαλες του και να συνεχιζει αμεριμνος το φραπεδακι του.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Σας βλέπω καθημερινά πλεον με δίχως το παραμικρό ίχνος εξοπλισμού πάνω στα μηχανάκια σας....
+1000
Cpt. Haddock
06/07/2010, 06:17
Μπιλυ, κοβε λιγο ταχυτητα στη γμημενη την Κατεχακη :sick: :sick:
Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω.
o rossi παντως δε θα ετρεχε με 140+ στο δρομο αυτο. εσυ γιατι το εκανες;
Σε είδα στο σταθμό του τρένου σεκιουριτού με γιλέκο σαν αλεξίσφαιρο... :eek: που πάμε ρε γμτ να κινδυνεύουν οι σεκιουριτάδες στα τρένα από σφαίρες;;; :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Το αυτό. Το ρημάδια τα κόκκινα να μην περνάνε που βλέπω πολλούς πλέον σε κάθε βόλτα να τα περνάνε αεροπορία και χέστηκα για το αν φοράνε κράνος. Άντε άμα είναι να αραιώνουμε κιόλας από τους ηλίθιους μην κινδυνεύουμε οι υπόλοιποι...
Cpt. Haddock
06/07/2010, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα στο σταθμό του τρένου σεκιουριτού με γιλέκο σαν αλεξίσφαιρο... :eek: που πάμε ρε γμτ να κινδυνεύουν οι σεκιουριτάδες στα τρένα από σφαίρες;;; :yuck:
Ηταν χρηματαποστολής :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηταν χρηματαποστολής :winka:
Τσου, σεκιούριτι του σταθμού ήταν. Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. GAS η εταιρεία νομίζω. Δεν ήταν κανονικό αλεξίσφαιρο γιλέκο σαν των αστυνομικών αλλά δεν ήταν και του Λούκι-Λουκ :D
vagelis24
06/07/2010, 09:32
Τσου, σεκιούριτι του σταθμού ήταν. Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. GAS η εταιρεία νομίζω. Δεν ήταν κανονικό αλεξίσφαιρο γιλέκο σαν των αστυνομικών αλλά δεν ήταν και του Λούκι-Λουκ :D
Εχει αλλαξει ο νομος φιλαρακι, σε οποια φυλαξη και να ειναι υποχρεουτε να φοραει αλεξισφαιρο
γιλεκο.
Ενώ το αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία που βάζουν στο μπράτσο πολλοί (και όχι μόνο στον ΗΣΑΠ)... :rolleyes: :bigcry:
Cpt. Haddock
06/07/2010, 09:35
GAS ή G4S (η παλιά Group4) ?
Το μ@μ@με και θα μας κράξουν με τα δίκια τους. Άμα είναι να ανοίξω άλλο να τα πούμε.
@ Cpt. Haddock: Ναι τελικά G4S αλλά όταν το 4 το κάνεις σαν Α που να δω...
@ Ingenius: σε ελεύθερη χώρα ζούμε οπότε... και μέχρι την αντιποίηση αρχής έχει πολύ δρόμο. Αν και η αλήθεια είναι σε πρώτη ματιά για αστυνομικό τον περνάς.
@ vagelis24: οκ, αλλά παραμένει το ερώτημα: όποιος φυλάει κάτι, ότι και αν είναι αυτό -ακόμα και βατόμουρα, κινδυνεύει από σφαίρες; Στο τρένο είναι για τα "περάστε πίσω από τη γραμμή", κανά ξεχασμένο πορτοφόλι, τους ζητιάνους κλπ. Αν γίνει κάτι την αστυνομία θα πάρουν.
Τι διάολο Σικάγο γίναμε;; :sad:
Cpt. Haddock
06/07/2010, 10:15
Το μ@μ@με και θα μας κράξουν με τα δίκια τους. Άμα είναι να ανοίξω άλλο να τα πούμε.
@ Cpt. Haddock: Ναι τελικά G4S αλλά όταν το 4 το κάνεις σαν Α που να δω...
[...]
Αρα ήταν χρηματαποστολή :wave2:
δια στοματος Χούντρα στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης
"Τα φαναρια ειναι συμβουλευτικού χαρακτηρα..."
οποιο συμπερασμα δικο σας.
Αρα ήταν χρηματαποστολή :wave2:
είναι και δύσκολοι οι καιροί... τι στοίχημα πας;;; :lol:
http://www.g4s.gr/el-gr/What%20we%20do/Sectors/Government/
έχει αναλάβει την φύλαξη του ΗΣΑΠ και επίσης όταν έφτασε το τραίνο είπε περάστε πίσω από τη γραμμή και την άκουσα να μιλάει στο κινητό ότι αύριο θα είναι στην Αττική (σταθμό) και ρώταγε πότε θα πάρει ρεπό. Θες να σου πω και τις πινακίδες των αυτοκινήτων έξω από το σταθμό αλά Jason Bourne;; :p
@ jimmy10: εννοείται, και όπως είχε λεχθεί και στους πειρατές "the law... it's more something like guidelines". Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε από ζούγκλα οργανωμένη κοινωνία...
G4S (η παλιά Group4) ?
group+wankenhut = G4S
μην απορισετε αν δειτε και κρανοι μεσα σε θωρακισμενα
αλλαξε ο νομος
:D
vagelis24
06/07/2010, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Ενώ το αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία που βάζουν στο μπράτσο πολλοί (και όχι μόνο στον ΗΣΑΠ)... :rolleyes: :bigcry:
Και τη σημαια θελεις ρε μεγαλε να βαλουν της ουρουγουαης?
webassasin
06/07/2010, 12:14
Σε ειδα ηλιθια να προσπερνας για ωρα,πηγαινοντας στην ουσια διπλα στον αλλο και ενω ησουν η μιση στο αλλο ρευμα.τελικα τι ηθελες να κανεις?
Σε ειδα ηλιθιε αγροτοβλαχε με το ριμαδι το θηριο το τρακτερ σου,να βγαινεις στον κεντρικο χωρις να σε πολυνοιαξει.. Νομιζα οτι ο κωλος μου θα ανεβει πανω μου.
Αυτα τα 2 εγιναν με διαφορα 15 δευτερων.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
Και τη σημαια θελεις ρε μεγαλε να βαλουν της ουρουγουαης?
Να μην τη βάλουν καθόλου! Δε νομίζω ότι καθήκον τους είναι να προβάλουν την εθνικότητα τους μαζί με την επίσημη στολή που τους δίνει η εταιρεία τους :winka: Μήπως να βάλουν και το εθνόσημο σε λίγο; :wacko: Γιατί αυτό μόνο κομπλεξισμό δείχνει και νοοτροπία wannabe στρατόκ@λου/μπάτσου/ασφαλίτη. :wave2: End of :a6:
σε είδα μέσα απ το κουτί τύπε κάνω-κάθε-μέρα-Κόρινθο-Κυψέλη με το Fireblade 3-4ετίας και μου φτιαξες τη (ξενυχτισμένη) μέρα :beer: :beer: (περασμένη βδομάδα, κάπου Πέμπτη)
dimitris22
06/07/2010, 13:06
Να μην τη βάλουν καθόλου! Δε νομίζω ότι καθήκον τους είναι να προβάλουν την εθνικότητα τους μαζί με την επίσημη στολή που τους δίνει η εταιρεία τους :winka: Μήπως να βάλουν και το εθνόσημο σε λίγο; :wacko: Γιατί αυτό μόνο κομπλεξισμό δείχνει και νοοτροπία wannabe στρατόκ@λου/μπάτσου/ασφαλίτη. :wave2: End of :a6:
εμενα που μ αρεσει να προβαλω την εθνικοτητα μου ειμαι στρατοκαυλος και τετοια???
ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και γουσταρω να το δειχνω.....εχω κολλησει και στο κρανος σημαια...
αν δεν σ αρεσει πισω στην χωρα σου:alien: :alien: :alien: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
εμενα που μ αρεσει να προβαλω την εθνικοτητα μου ειμαι στρατοκαυλος και τετοια???
ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και γουσταρω να το δειχνω.....εχω κολλησει και στο κρανος σημαια...
αν δεν σ αρεσει πισω στην χωρα σου:alien: :alien: :alien: :alien:
χαχαχαχ στο δρόμο για το Wuppertal πάλι ρε πστμ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μείνε στον κόσμο σου φιλαράκι :rolleyes:
John Steed
06/07/2010, 13:43
Είδα τον πρώτο Βε-Στρωμά μέσα στην πόλη με κράνος!!!! ΓΙΟΥΧΟΥΥ :a2: :a2: :a2: :a2:
Και μετά είδα την πινακίδα του, ΔΕΝ ήταν Ρεθεμνιώτικη.....:sad: :sad: :sad: :sad:
John Steed
06/07/2010, 13:50
Σε είδα να μου χαμογελάς από το παράθυρο της θέσης του οδηγού, τύπισα με κουτί, ενώ είχες πεταχτεί στη μέση του δρόμου, τα λάστιχά μου έσκουζαν και η ουρά χόρευε.....
ΔΕΝ την γλυτώνετε όλες με το χαμόγελό σας, τα έφαγες τα καντήλια σου (τώρα που σκέπτομαι αυτά που της είπα, ντρέπομαι λίγο...:( )
Επίσης, σε είδα γιατρέ, να κοιτάς τις εξετάσεις μου με απογοήτευση (ήλπιζες να ήταν πέτρα στα νεφρά, όπως και εγώ άλλωστε) και να παραγγέλνεις κι άλλες εξετάσεις......:sick: :sick: :( :( :sad:
castoras
06/07/2010, 14:18
Σε είδα στη Λ. Αθηνών κατά τις 4 με το μπλε R1, φουλ δέρματα καμπούρα και ξύστρες!Ηξερα πως αν σε τσιγκλίσω θα μου κάνεις τη χάρη και μου την έκανες!Μου έδειξες τί διαφορά έχει ένα 600 street από ένα 1000ss!!!:a25: :a25: :a25:
webassasin
06/07/2010, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σε είδα να μου χαμογελάς από το παράθυρο της θέσης του οδηγού, τύπισα με κουτί, ενώ είχες πεταχτεί στη μέση του δρόμου, τα λάστιχά μου έσκουζαν και η ουρά χόρευε.....
ΔΕΝ την γλυτώνετε όλες με το χαμόγελό σας, τα έφαγες τα καντήλια σου (τώρα που σκέπτομαι αυτά που της είπα, ντρέπομαι λίγο...:( )
Επίσης, σε είδα γιατρέ, να κοιτάς τις εξετάσεις μου με απογοήτευση (ήλπιζες να ήταν πέτρα στα νεφρά, όπως και εγώ άλλωστε) και να παραγγέλνεις κι άλλες εξετάσεις......:sick: :sick: :( :( :sad:
Περαστικα παιχτη.. Ευχομαι να ειναι πετρα στα νεφρα.
Το παραμυθι με τα χαμογελα εχει τελειωσει καιρο... Μη ντρεπεσαι,οτι κ αν ειπες το αξιζε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
δια στοματος Χούντρα στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης
"Τα φαναρια ειναι συμβουλευτικού χαρακτηρα..."
οποιο συμπερασμα δικο σας.
Έχει δίκιο ο στόματος Χούντρα
Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το <<σε είδα>> ( ίσως στο δεν σε είδα να ταιριάζει περισσότερο ) :smokin:
Όλα τα σήματα οδικής και <<οδηγικης>> κυκλοφορίας (πινακίδες φανάρια κλπ ) είναι συμβουλευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα
Σου λένε (παροτρύνουν ) τι πρέπει να κάνεις -εάν έχεις σώας τας φρένας, ώστε να διατηρείς τον συντελεστή ασφαλείας, για εσενα και τους αλλους, σε υψηλό επίπεδο
και ότι εάν δεν συν-μορφωθείς, θα έχεις συνέπειες ( μερικές φορές τραγικές θα έλεγα )
:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
o rossi παντως δε θα ετρεχε με 140+ στο δρομο αυτο. εσυ γιατι το εκανες;
προφανως γιατι οπως ειπε ο φιλος δεν ειναι ο rossi :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
:beer: α ώστε εσύ είσαι αφτος με το TDM
μας έμεινε αφτος με το σκουτεριδιον
:p
Σε ειδα ξεκρανωτε σαχλαμαρα που περασες το στοπ χωρις καν να κοιταξεις και σταματησα στον τροχο σου και με κοιταγες σαν χανος γελωντας..Πραγματικα δεν ηξερα τι να κανω να σε βρησω να σε αρχισω στις μαπες..Καταπια την τσαντηλα μου και προχωρησα απλα κουνωντας το κεφαλι πιο κατω ομως αλλος τσακαλος αφρικανος πα-τερας ειχε φορτωσει ολη την οικογενια επανω σαφως ξεκρανωτοι και βγηκαν αερα πατερα απο το επομενο στενο...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ:cry: :cry:
vagelis24
07/07/2010, 04:07
Το ποιος εχει κομπλεξ αστο μεγαλε, χαλαρωσε
Χθές το μεσημέρι στην Αττική Οδό, σε είδα "στοργικέ πατέρα" με το μαύρο Afrika να έχεις πίσω τον γιό σου 11-12 χρονών παιδί και οι δύο σας χωρίς κράνη με καμιά 140χλμ... (Είχες και ύφος τουλάχιστον Peterhansel...)
Που θα έπρεπε να υπάρχει νόμος να σου παίρνουν την επιμέλεια του παιδιού την ίδια στιγμή. ΗΛΙΘΙΕ...
Ήθελα να ήξερα πόσο το αγαπάς το παιδί σου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Έχει δίκιο ο στόματος Χούντρα
Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το <<σε είδα>> ( ίσως στο δεν σε είδα να ταιριάζει περισσότερο ) :smokin:
Όλα τα σήματα οδικής και <<οδηγικης>> κυκλοφορίας (πινακίδες φανάρια κλπ ) είναι συμβουλευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα
Σου λένε (παροτρύνουν ) τι πρέπει να κάνεις -εάν έχεις σώας τας φρένας, ώστε να διατηρείς τον συντελεστή ασφαλείας, για εσενα και τους αλλους, σε υψηλό επίπεδο
και ότι εάν δεν συν-μορφωθείς, θα έχεις συνέπειες ( μερικές φορές τραγικές θα έλεγα )
:cool:
ξεχασα να κανω κουοουτ
webassasin
07/07/2010, 09:31
ηρεμα ομως. οχι επειδη εισαστε εσεις χαζοι κ θελετε να τσακωθειτε,να κλειδωσει παλι ο αλλος το θρεντ.
DimChios
07/07/2010, 09:33
ηρεμα ομως. οχι επειδη εισαστε εσεις χαζοι κ θελετε να τσακωθειτε,να κλειδωσει παλι ο αλλος το θρεντ.
:rolleyes: :a019:
Εχετλαίος
07/07/2010, 09:36
Toν τυπά τον ξέρετε.
http://www.youtube.com/watch?v=v1D54zh62dk
Πολύ γέλιο και γ. τα τεστ και τις περιγραφές.
Αλλά... περίμενα και περισσότερα...
Ξεκράνωτος, να περνά με το μηχανάκι το ένα κόκκινο μετά το άλλο...
Ξέρεις, πολλοί πιτσιρικάδες σε έχουν πρότυπο και καλό θα ήταν λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο δρόμο.
Aggelos_SV
07/07/2010, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Toν τυπά τον ξέρετε.
http://www.youtube.com/watch?v=v1D54zh62dk
Πολύ γέλιο και γ. τα τεστ και τις περιγραφές.
Αλλά... περίμενα και περισσότερα...
Ξεκράνωτος, να περνά με το μηχανάκι το ένα κόκκινο μετά το άλλο...
Ξέρεις, πολλοί πιτσιρικάδες σε έχουν πρότυπο και καλό θα ήταν λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο δρόμο.
This ζέλατιν....γιου ίτ όλ δι έρ....:rotflmao: :rotflmao:
Ρούμς του λετ ατ Πλατανιάς μπίτς!!!!:rotflmao:
δεν σε ειδα οταν παρκαρες το πρωι το αμαξι σου στην εισοδο της πολυκατοικιας!!!
πηρα αστυνομια σου κοψαν 80 ευρω κληση.ε και παλι για να μπουμε και να βγουμε απο το σπιτι μου πρεπει η να ειμαστε 50 κιλα μαξιμουμ η να περναμε πανω απο το μπουρδελο σου!!!
βυρωνα αμα γυρνας σπιτι και δεις το ποστακι περνα μια απο δω να δεις ρε μλκ!!!!!!!
webassasin
07/07/2010, 14:35
webassasin
07/07/2010, 14:37
Σας ειδα ηλιθιοι της δημοτικης αστυνομιας,να γυρνατε στην πλατεια της Καλαματας και να κοβετε κλησεις στις θεσεις ελεγχομενης σταθμευσης,ενω η πλατεια δεν ειχε ψυχη,αντι να εισαστε στην παραλια που αυτη την ωρα γινεται πανικος..
webassasin
07/07/2010, 14:39
Σε ειδα να τρως μπλοκ και να τελειωνει εκει το θεμα μας :)
webassasin
07/07/2010, 15:11
Σας ειδα να με εχετε κλεισει.. τα καταφερατε να παρκαρετε στο ιδιο πεζοδρομιο,ενω ολα γυρω ειναι αδεια και να με κλεισετε με 2 παπακια... Και αν με βλεπατε να το μετακινω θα παιζαμε και κλωτσιες,βλαχοι καραβλαχοι.
ανωνυμος
07/07/2010, 18:08
σε ειδα πεσμενο στην καλλιροης ψηλα καθως πηγαινα για τον αγωνα...σταματαω να σε βοηθησω...το τιμονι μες τα αιματα,εσυ μες στα αιματα...Στην αρχη νομιζα οτι δεν ησουν και τοσο στα καλα σου απο το χτυπημα στο κεφαλι σου αλλα μετα καταλαβα οτι ησουν λιωμα...Μεχρι να βρω γραμμη στο 166 (το οποιο δεν ειχαν καλεσει οι αστυνομικοι που καθοταν παραδιπλα με τον ταξιτζη και αγρον αγοραζαν) ξανακαβαλησες το xt και εφυγες παρολες τις παρακλησεις μου...Η αστυνομια απλος θιασωτης...Οι περαστικοι απλοι περαστικοι...
Αλλη μια μερα στη γκριζουπολη....
Σας ειδα να με εχετε κλεισει.. τα καταφερατε να παρκαρετε στο ιδιο πεζοδρομιο,ενω ολα γυρω ειναι αδεια και να με κλεισετε με 2 παπακια... Και αν με βλεπατε να το μετακινω θα παιζαμε και κλωτσιες,βλαχοι καραβλαχοι.
Εσύ είσαι το είδωλο μου !!
Και τώρα στο θέμα μας : Συγγνώμη αλλά εσείς οι Αθηναίοι ΔΕΝ ζείτε :nono:
5 μερούλες στη ζούγκλα ωσάν επισκέπτης και ΤΑ ΔΑ ΟΛΑ !!! Οδηγός κουτιού αποκλειστικά λόγω υποχρεώσεων, καθημερινά μέσα απ το κέντρο πάλι λόγω υποχρεώσεων, και το μόνο που μου δινε κουράγιο ήταν το ΣΚ που με περίμενε μακρυά απ όλα αυτα. Όσοι έχετε και τη πιο μικρή δυνατότητα, σηκωθείτε από καρέκλες ντιβάνια πολυθρόνες και φύγετε !!! Χάρη στους εαυτούς σας θα κάνετε (και σε γυναικές,παιδιά κλπ ... )
Πολλααααα μικρά και καθημερινά φαινόμενα (μέσα απ το κουτί ή πεζός πάντα) που δεν έχει νόημα να αναφέρω μιας και έχουν γραφτεί κατά εκατοντάδες το καθένα, απλά μου έκαναν αντύπωση, εμένα του χωριάτη που πρώτη φορά τα έζησα όλα μαζί και live.
Τώρα από moto σκηνικά τα κλασσικά όπως τα ξέρετε. Ξέχωρισαν ένα Electra Glide να χάνεται (με στυλ και άποψη) στη διήθηση και ένας τρελός τρελός Σαλονικιός (απ τις πινακίδες ντεεε) με Varadero 1000 με: Αυτοκόλλητο Power Commander και Διπλές Two Brothers :eyepop: που έσκασε δίπλα μου ενώ ήμανε πρώτος σΕ το φανάρι και μΕ σηκώθηκε η τρίχα. Μέχρι να βάλω δευτέρα αυτός είχε τερματίσει τη Κυριακή του ... ουτε V-strom 125 τόσο ρόπιασμα
Σε είδα να πλένεις το χρυσαφί Daytona σου :beer:
konsttanttinos
08/07/2010, 00:59
Σε ειδα ρε φιλε με το 990 adv και το βασανο με το καυτο ασπρο σορτσακι απο πισω σου, να εχει δεθει χειροποδαρα πανω σου γιατι εσυ δοκιμαζες τα εξατμισονια.
Οτι και να πω ειναι λιγο πλεον.
soter3gm
08/07/2010, 02:35
Σε είδα με το super tenere φτιαγμένο Dacar να τσουλάς ήρεμα τη Καβάλας και σε χάρηκα με το πόση δουλειά και μεράκι έχεις ρίξει πάνω του.
Οταν σε ρώτησα από πότε το έχεις μου είπες από το 92? και με τα μαμά κουστούμια στην αποθήκη.
Μπράβο ρε παλήκαρε καλούς δρόμους να έχεις
PortisHead
08/07/2010, 02:54
Σε ειδα(-με) , ξανθια κοπελια με το πορτοκαλί XTX σου να μας περνας ολους σαν σταματημενους το πρωι στον Κηφισσο.
Πολυ cute.
Μα καλα , γιατι τόση βιασύνη ?
Πλακωθηκαμε ολοι μετα στα γκαζια μπας και σε χαζεψουμε λιγο ακομα , αλλα είχες γίνει καπνός.:lol:
Cpt. Haddock
08/07/2010, 03:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
Και τώρα στο θέμα μας : Συγγνώμη αλλά εσείς οι Αθηναίοι ΔΕΝ ζείτε :nono:
[...]
Ναι, οτι πεις :lol:
DimChios
08/07/2010, 03:52
Ναι, οτι πεις :lol:
το φαντασμα σου γραφει μεγαλεεεεεε
:alien:
makis206
08/07/2010, 05:46
Μόλις σε είδα τρι.. ή μάλλον τετρά-μ@λάκα που πέρασες με το Viragoειδές έξω απ'το μαγαζί που δουλεύω, καθόσουν στο ντεπόζιτο σχεδόν, η γυναίκα σου κολλημένη στο sissy bar (:yuck: :lol: ) και είχατε και δυο κορούλες ανάμεσα.. πως είπατε; Κράνη;; Ναι πως, κάτω απ'τη σέλα..:yuck:
Εσένα έπρεπε να σε δει ο Εχετλαίος που'χει τη φωτογραφική πάντα standby, να δούμε τη φάτσα σου ξανά και ξανά, να τη συγκρατήσουμε και να σε βάλουμε στους "WANTED" με τρελή αμοιβή..και "DEAD or ALIVE" μάλιστα..:yuck:
Σε είδα παρκαρισμένο το 800 το GS (αυτοκόλητο SpY) με τρακτερωτό λάστιχο και λάσπη μέχρι τη ζαλατίνα ... στις Ν.Ποροι
Μακάρι να ήταν όλοι οι BMWάκηδες έτσι!!! Λιγοι ΞΕρουν Να τα χαίρονται ...:beer: :beer:
Σε είδα χθες να βγαίνεις από το ΙΤΕ πάνω σε YBR 125 φορώντας κράνος X-Lite και μου έκανες εντύπωση. Epp1630;
Σε είδα χθες το βράδυ με Toyota 20ετίας και πατέντα στα φώτα των φρένων ώστε το ένα ζευγάρι λάμπες να αναβοσβήνει όταν φρενάρεις. Δε θα μου έκανε τόση εντύπωση αν 500 μέτρα παρακάτω (κι ενώ εσύ είχες στρίψει για αλλού) δεν έβλεπα και μία Mercedes 20ετίας με το ίδιο ακριβώς κόλπο. Τι έγινε παιδιά, καινούργια καγκουροεπέμβαση σε παρτάλια; Πρώτη φορά που συμφωνώ και μακάρι να το κάνουν όλοι. Φιγούρα-ξεφιγούρα, σας βλέπω πολύ καλύτερα όταν φρενάρετε.
Σε είδα π@π@ρα στην Εθνική Αθην.Κορ πάνω στο μπλε βαρκαδέρο, δικάβαλο χωρίς κράνη, με σιαγιονάρες,βερμούδες,κοντομάνικα και γυαλί rayban να ταξιδεύετε αγέρωχοι, άτρωτοι.
Η χαζογκόμενα πίσω να κοιτά τα αυτοκίνητα και τις μηχανές χαμογελαστή, αναζητώντας την επιβεβαίωση για το ειδυλλιακό ρομάντζο που ζούσε, καβαλώντας στο άγριο άτι με τον πρίγκηπα της.
Συγνώμη αν σε προσγείωσα στην πραγματικότητα κάνοντας σας το γνωστό χαιρετισμό :a31: και για αυτό να γύρισες απότομα στην άλλη πλευρά. Αν και το πιο πιθανών είναι να μην κατάλαβες καν το λόγο αλλά ατενίζοντας τα ναυπηγεία στην Ελευσίνα να νόμιζες ότι πάτε στο κάστρο του ονειρικού βασιλείου σου.
:a21:
Σε είδα π@π@ρα στην Εθνική Αθην.Κορ πάνω στο μπλε βαρκαδέρο, δικάβαλο χωρίς κράνη, με σιαγιονάρες,βερμούδες,κοντομάνικα και γυαλί rayban να ταξιδεύετε αγέρωχοι, άτρωτοι.
Η χαζογκόμενα πίσω να κοιτά τα αυτοκίνητα και τις μηχανές χαμογελαστή, αναζητώντας την επιβεβαίωση για το ειδυλλιακό ρομάντζο που ζούσε, καβαλώντας στο άγριο άτι με τον πρίγκηπα της.
Συγνώμη αν σε προσγείωσα στην πραγματικότητα κάνοντας σας το γνωστό χαιρετισμό :a31: και για αυτό να γύρισες απότομα στην άλλη πλευρά. Αν και το πιο πιθανών είναι να μην κατάλαβες καν το λόγο αλλά ατενίζοντας τα ναυπηγεία στην Ελευσίνα να νόμιζες ότι πάτε στο κάστρο του ονειρικού βασιλείου σου.
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι οπως δεν θα εκανες χειρονομια η δεν θα εβριζες καποιον αγνωστο που κοιμαται με ανοιχτα μπαλκονια και ρισκαρει την ασφαλεια του ετσι και εδω αντιστοιχα ειναι το ιδιο αντικοινωνικο.Το ξερω ειναι προκλητικο και ειναι βλακας αλλα ειναι δικο του θεμα σ αυτη την περιπτωση.
PERIPETEIAS
08/07/2010, 07:44
Παρ' οτι εκανα γουστο την περιγραφη σου, επρεπε να μουν εγω και να μου κανες χειρονομιες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΥ ΚΟΡΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ- ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΥ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
dukeandthecity
08/07/2010, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από PERIPETEIAS
Παρ' οτι εκανα γουστο την περιγραφη σου, επρεπε να μουν εγω και να μου κανες χειρονομιες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΥ ΚΟΡΕΚΤ - ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΥ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
δικαιο έχεις αδερφε. Οποιος θέλει ας γρατζουνιστεί, όποιος θελει ας κλέψει, οποιος θελει ας κανει οτι του γουστάρει και (μπορεί) να λουστει τις συνεπειες. :wave2:
σας ειδα 4 δικαβαλους...
εγω σταματημενος στο κοκκινο φαναρι.
ο πρωτος περασε με ολα.αρχισα να κουναω το κεφαλι και ο δευτερος και ο 3ος περασατε το φαναρι και σταματησατε να με κοζαρετε.διπλα μου σταματησε παπι.ο 4ος ηρθε απο πισω και ηθελα να ανοιξουμε για να παει να βρει τους φιλους του λιγο πιο μπροστα.εγω εκανα τον κουφο.ο ακρανωτος πανω στο διπλανο παπι κατι ψελισε αλλα δεν ακουσα γιατι αναψε το φαναρι.ξεκινησα.ο πρωτος ειχε χαθει απο ωρα.ο 2ος και ο 3ος μεχρι να νοιωσουν οτι πρασινισε τους περασα.ο 4ος ακολουθησε.εφτασα στο επομενο φαναρι (αποσταση 20 μετρα απο το προηγουμενο).κοκκινο.φρεναρω και με περνανε ολοι τους φιλερ γιατι:1)εχουν μεγαλες μηχανες και εγω παπι 2)φωρανε ασπρα κρανοι και μπλε στολες 3)εχω μακρυ μαλι αρα κανας αλητης θα μαι.πρασινιζει.ανοιγω.ο 2ος και ο 3ος ειναι μακρυα.φτανω τον 4ο και παω διπλα και λιγο πισω του απο αριστερα.τοτε βλεπει γνωστο του με βαρκαντερο ακρανωτο 3καβαλο και παει να κλεισει αριστερα για να τον χαιρετησει.ανοιγω τερμα και τρομαζει γιατι παει να πεσει πανω μου.τον κοιταω αταραχος:
-τρομαξες μαλακα?
-ε???????
-ψωλε!βλακα!
ανοιξα και εφυγα ενω η μουρη του εγινε σαν αγγλικο ερωτηματικο ενω παραλληλα χαιρετουσε τον ηλιθιο τρικαβαλο φιλο του.
κριμα που δεν πετυχα και τους υπολοιπους.
τιτλος:οι φιλοι μας τα ζωα.