PDA

View Full Version : Σε είδα vol IV

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

Cpt. Haddock
19/07/2010, 04:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
http://www.haniotika-nea.gr/index.php?artid=49406
Προσοχή οι εκδράμοντες στην Κρήτη. Προσοχή...
:sad:

Έχετε βαλθεί να μείνετε λιγοι εκει κατω... :sick:

dukeandthecity
19/07/2010, 08:33
Λίγο έξω απο την Νικίτη περίμενες το ασθενοφόρο ξαπλωμένος στην καυτη ασφαλτο. Ενα ζευγάρι με ενα μαυρο gs σου έδινε κουράγιο. Ελπίζω να είσαι καλά τόσο εσυ όσο και αυτοί με το gs που μας προσπέρασαν με 1000.

:beer: :beer:

castoras
19/07/2010, 11:25
Σε είδα ρε καραγκιόζη μεσήλικα με το παπί σήμερα να πηγαίνεις ανάποδα στην Αγ. Ασωμάτων,να σκας στην πινακίδα αυτοκινήτου που περίμενε κανονικότατα στο στοπ και να πέφτεις στη μέση του δρόμου.Ετρεξα να σε βοηθήσω,αλλά ξέροντας πως έχεις χεσμένη τη φωλιά σου ήθελες να φύγεις όπως όπως.Με το πρόσχημα ότι δήθεν δεν ξέρεις τους δρόμους της Αθήνας μας ρώταγες ταχα πως θα βγεις στην Πειραιώς,σου εξηγώ και τελικά έφυγες πάλι ανάποδα!!:confused:
Το παλικαράκι με το κουτί λυπηθηκα γιατί είχε χάσει το χρώμα του με τον μαλάκα και τον ρωτούσε συνέχεια αν θέλει να τον πάει σε νοσοκομείο.
Και πάνω που κάθησα να κάνω το τσιγάρο μου έξω από το μαγαζί ξαναβλέπω τον μπάρμπα με το παπί να περνάει ανάποδα το στενό και να στρίβει σε κάθετο (ε,όχι) πάλι ανάποδα!!!!!!!
Ευχομαι ρε κερατά να σου πέσει στο κεφάλι ένα πιάνο από τον ουρανό,όπως στα καρτουν,γιατί όταν σε ξαναχτυπήσει κανένας φουκαράς θα σε πληρώνει για άνθρωπο.:yuck:

EVI
19/07/2010, 21:08
ρε δε με νοιαζει αν κανετε κοντρες ξεκρανωτοι...ουτε με νοιαζει αν ''χανετε΄΄ τις κοντρες που ειστε αμπαλοι

δε με νοιαζει ρε σας βαρεθηκα

αυτες τις κοπελιτσες απο πισω σας λυπαμε μονο ακομα...

webassasin
19/07/2010, 21:33
Οτι καγκουρια και αν βλεπω,οτι καγκουρια και αν κανω,οτι καγκουρια κ αν διαβαζω στο σε ειδα,ολα ωχριουν μπροστα στον Πατερα της χρονιας με ολη τη φαμιλια πανω στο παπι. Το παιδακι μπροστα,ο καμαρωτος πατερας να οδηγαει,πισω το αλλο παιδακι και πιο πισω η μποφα η γυναικα. Μα σκατα εχετε στο κεφαλι σας? Δε μιλαω να παραβιασει καποιος στοπ/φαναρι/προτεραιοτητα και να πεσει πανω σας,εκει κλαφτα.. Και λιγο παραπανω φρενο να πατησεις κ να φυγει ο μπροστινος τροχο,τα παιδακια θα τσακιστουν. Εσεις τωρα αγαπατε τα παιδια σας? Ευχομαι πραγματικα να μη μαθετε ποσο ηλιθιοι εισαστε.
Σας ειδα λοιπον να παιρνετε απο μπροστα μου,ημουν με την κοπελα μου και αρχισα να βριζω μολις σας ειδα. Εντυπωση μου κανει που δεν ειχες κοτσαρει side car για να βαλεις και το καροτσακι του μωρου πανω. Διπλα μου οδηγος με κουτι,με ειδε να βριζω,με κοιταξε,σας κοιταξε,μου κουνησε το κεφαλι κ φυγαμε..

Nostradamus
20/07/2010, 04:50
Σας είδα την Κυριακή από Ν. Μουδανιά για Θεσσαλονίκη. Επιστροφή από τα μπάνια του λαού.. Χιλιάδες κουτιά σημειωτόν, και εγώ ένας από αυτούς λόγω ανωτέρας βίας (επισκέπτης με παρέα).. Και απογοητευτικά με το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.. Και ανάμεσα δεκάδες εποχικούς, ξεκράνωτους, ημίγυμνους ταρζάν να πηγαίνουν δίχως αύριο..

Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.. Ανάμεσα τους και ο μεσημεριανός αναβάτης με το κόκκινο κρανακι του, μπουφάν, γαντακια και το «τέρας» (V-max new)…
:beer: :beer:

mizz
20/07/2010, 04:58
σε είδα κολόγερε να περνάς το στοπ χωρίς να δίνεις δεκάρα, γύρισες και με κοίταξες απαξιωτικά όταν πέρναγες από μπροστά μου αφού φρέναρα και στροφάρισα ψιλά μπας και ξυπνήσεις καθόλου... είσαι τυχερός επειδή κουβαλούσα αυγά αλλιώς θα ρχομουν να σου πω τίποτα μη πάρεις κάνεναν στον λαιμό σου υποψήφιε δολοφόνε :yuck:

dimitris22
20/07/2010, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
σε είδα κολόγερε να περνάς το στοπ χωρίς να δίνεις δεκάρα, γύρισες και με κοίταξες απαξιωτικά όταν πέρναγες από μπροστά μου αφού φρέναρα και στροφάρισα ψιλά μπας και ξυπνήσεις καθόλου... είσαι τυχερός επειδή κουβαλούσα αυγά αλλιώς θα ρχομουν να σου πω τίποτα μη πάρεις κάνεναν στον λαιμό σου υποψήφιε δολοφόνε :yuck:

αυγα?? δηλαδη εκανες κοκοκο???? ::)))) :wave2: :beer:

dimitris22
20/07/2010, 08:07
πριν απο λιγο στην Καποδιστριου σε μια καθετη προς Μεσογειων ενω δεν ειχα στοπ αφησα ενα λεωφορειο να περασει...
επρεπε να δειτε με τη χαρα με χαιρετησε ο οδηγος του...σιγουρα οδηγαει μηχανη ο τυπος...δικος μας ειναι!!!

Cpt. Haddock
20/07/2010, 08:07
[...] είσαι τυχερός επειδή κουβαλούσα αυγά αλλιώς θα [...]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

Μλκ αυτο δεν το 'χω γραψει :bawl:

Εχετλαίος
20/07/2010, 08:22
Σε είδα κε Δήμαρχε Ελ. Βενιζέλου να περνάς ακράνωτος μπροστά από τους σταματημένους δικυκλιστές της τροχαίας και να χαιρετιέστε.
Τώρα ποιός από τους 2 έδιδε το σωστότερο παράδειγμα και σε ποιόν δεν το έχω σκεφτεί ακόμη...

thanasiss
20/07/2010, 08:47
σε ειδα γερο πανω στην εθνικη στο υψος της πετρου ραλλη εσυ μεσαια λωριδα και εγω δεξια (οχι ΛΕΑ), που ημασταν διπλα διπλα και ξαφνικα καταλαβαινω οτι το αμαξι σου ερχεται καρφι πανω στο δικο μου, σου κορναρα δυνατα και ευτυχως ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΕΛΕΟΣ ρε παιδια εχουμε τρελαθει τελειως κοιμοτανε...... Αν δεν πηγαινα να δω για μια μηχανη που ζαχαρωνω θα φωναζα την τροχαια......

mizz
20/07/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: ::bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

Μλκ αυτο δεν το 'χω γραψει :bawl:

χαχαχα, όντως κουβαλούσα αυγά πίσω στη τσάντα και φοβόμουν μη σπάσουν γιαυτό πήγαινα ήρεμα
κλασσικά και τα στενά που περνάνε αέρα πατέρα με στοπ
σε κάθε περίπτωση, άκρη δε θα βγαζα με τον γέρο στη χειρότερη να σπάγε και κανα αυγό, οπότε βουρ για σπίτι και ψυγείο :sun: τα φαγα μετά καλά ήταν :cool: :

webassasin
20/07/2010, 11:50
εκανες την κοτα με λιγα λογια..

MikeG
20/07/2010, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Μάλιστα.....:rolleyes:

jpag
20/07/2010, 12:24
εδω αλλοι κανουν τον κοκκορα και μας ζαλιζουν τ@ρΧιδΙ@!!!!!!!!

DimChios
20/07/2010, 13:15

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε οχι κι εσυ!

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
εδω αλλοι κανουν τον κοκκορα και μας ζαλιζουν τ@ρΧιδΙ@!!!!!!!!

+15000 και ΜΙΑ!

:beer: :beer: :beer:

webassasin
20/07/2010, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάλιστα.....:rolleyes:
με δουλευεις τωρα ετσι?
παλι το δικο μου σε πειραξε?
και το κοτα πηγαινε για τα αυγα που κουβαλουσε.

SNORLAX2
20/07/2010, 17:19
σε ειδα πανυβλακα ,παλιολ@λ@κα,με το μαυρο VARADERO,με νουμερο πινακιδασ 810,μαυρο κρανοσ,φιμε ζελατινα,ξανθο μουστακι(οταν σηκωσε την ζελατινα)[B],σημερα κατα τησ 17.30,
κατεβαιναμε μαζι την κηφισιασ,αναμεσα απο τα αυτοκινητα,κ ηθελεσ να πηγαινουμε με 100,
στα φαναρια πριν το κολλεγιο,που ανοιξε το φαναρι,μονο που δεν με πεταξες κατω,(εγω με παπι),για να μου δειξεισ οτι σε εμποδιζα,λ@λ@κ@.στα φαναρια τησ εθνικησ αντιστασεωσ πoυ σε επιασε κοκκινο και και σου την ειπα,πηγεσ να βγεισ κ λαδι λεγοντασ σου εκανα τιποτε??ναι βρε
λαλακα,επρεπε να με πεταξεισ κατω για να γινει κατι.κατεβηκαμε μαζι μεχρι μιχαλακοπουλου,κ οδηγουσεσ λεσ κ βρισκοσουν στην πιστα των σερρων.ζωον ε ζωον.επρεπε να μην ημουν τοσο πτωμα απο την δουλεια(μετακομιζει η εταιρεια κ μου εχει φυγει ο πατοσ,κ θα γελουσε ολη η κηφισιασ μαζιμασ.στοκο.

Εχετλαίος
20/07/2010, 17:23
με δουλευεις τωρα ετσι?
παλι το δικο μου σε πειραξε?

Κάποιος είχε πει ότι μέσα στους συχνούς και μεγάλους τσακωμούς κρύβονται βαθύτερα όμορφα και πολύ τρυφερά αισθήματα.
Απλά δεν μπορείτε να το παραδεχτείτε έτσι;
:D

webassasin
20/07/2010, 19:43
μαλλον με γουσταρουν και μου το φερνουν απεξω απεξω..

pilotos_xtreme
20/07/2010, 20:12
εγω παλι με αυτα που βλεπω καθε μερα στο δρομο εχω μια ερωτηση μονο προς ολους:

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ Η ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ?????

προς θεου, ο ενας περναει με στοπ,ο αλλος με κοκκινο, ο αλλος στριβει χωρις φλας κ ουτε καν κοιταει, η αλλη με βριζει γτ παρκαρα το μηχανακι μισο μετρο πισω απο το αμαξι της κ δε μπορει να βγει ελεος,η αλλη απο μεσαια βγαινει τερμα αριστερη για να στριψει χωρις φλας τπτ κ μου τη λεει κ απο πανω, κ συ γιαγουλα που περασες με στοπ εισαι το αποκορυφωμα

μου λες , μα δεν ετρεχα,εσεις οι ντελιβεραδες τρεχετε!!!! ημαρτον αμα ετρεχα πανω σου θα χα πεσει.
και οταν σου εξηγησα οτι ειχες στοπ κ το περασες στο ντουκου, με υφος αγελαδας μου λες..... μα δεν ετρεχα......

η λεξη συγνωμη ειναι αγνωστη για σας?

μα το χριστο θα βαλω την πιο ξεταπωτη εξατμιση κ στο παπι κ στο cbr και θα πηγαινω κοφτες μπας κ γλυτωσω απο κανεναν.

προσοχη μαγκες , πρωτη φορα βλεπω τοσο μπαχαλο στο δρομο,προσοχη.

viper1
20/07/2010, 22:10
Σε ειδα ρε παλικαρι με το ΧΤ χωρις κρανος και σαγιοναρα παραλιακη(τι προτοτυπο ε??)
και σ'ενα γληγορε με το funduro με σινεπιβατιδα ακρανωτη σαγιοναρα και να κανεις σφηνες στην παραλιακη.ρεεε βαλτε μυαλο εχουμε μεινει λιγοι....

viper1
20/07/2010, 22:21
χαχαχα, όντως κουβαλούσα αυγά πίσω στη τσάντα και φοβόμουν μη σπάσουν γιαυτό πήγαινα ήρεμα
κλασσικά και τα στενά που περνάνε αέρα πατέρα με στοπ
σε κάθε περίπτωση, άκρη δε θα βγαζα με τον γέρο στη χειρότερη να σπάγε και κανα αυγό, οπότε βουρ για σπίτι και ψυγείο :sun: τα φαγα μετά καλά ήταν :cool: :

και δεν του τα πεταγες.....:lol: :lol:

notakos600
21/07/2010, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
και δεν του τα πεταγες.....:lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
21/07/2010, 04:17
με είδα πάνω στο ΜΤ-03 και πολύ μου άρεσα.. :cool: :smokin: :wacko: :eyepop: :a2: :a07: :a30: :a44:

argy_kap
21/07/2010, 04:24
Σε είδα φίλε μου με το κουτί να ψάχνεις να βρείς να παρκάρεις για να προλάβεις την γέννα της 3ης κόρης και ξεπάρκαρα το κουτάκι μου για να παρκάρεις εσύ για να προλάβεις!

Με το καλό φίλε μου, όλα να πάνε καλά και το μεσημέρι περιμένω τσίπουρααααααααααααα!!!

:beer: :beer: :a25: :a30: :a54:

Rochendil
21/07/2010, 04:29
Σας βλεπω κι εγω καθε μερα κ εχω μια τρομερη απορια καθως κι εγω μαλλον ανεργος θα ειμαι σε λιγο καιρο.....Ακσιζει ρε παιδια να δωσω το αμαξι μου και να παρω κι εγω ενα χωρις τασακι??Ποσο πιο φθηνο ειναι??Τσογλανια!Ε τσογλανια!!

Σε ειδα κ σενα καραγκιοζη πριν κανα δυο ωρες στην κλειστη στροφη πριν τα βλαχικα να μπαινεις απο δεξια και να καταληγεις ολο αριστερα μπροστα μου...Επρεπε να ειχα νταλικα μαλακα κ οχι για να σε πατησω..αλλα να σου πατησω μια κορνα κ να σε βλεπω να χορευεις πανω στο μοτοσακο σου πρωινιατικο!!Το κρανος κρεμασμενο στο φλας κ 5 κιλα κολονια φυσικα ε?Να προσεχεις παντως μεγαλε κ ειδικα σ'αυτους τους δρομους!

SpineshankD
21/07/2010, 05:08
σε ειδα και εγω παλιοκαγκουρα του κερατα με το μαυρο r1 και σενα και τον φιλαρακο σου με το gsxr,που μου ζαλιζατε τα α@@@@ ενω εκανα την ποδηλαταδα μου χθες βραδυ στην παραλληλη της παραλιακης στο υψος του beach volley με την κλασσικη περιβολη-τζιν-ασημι nike-κολλητη μπλουζα- και μετα εννοειται ποιος θα κατσει να περιμενει στο φαναρι κατω απο το τουνελ του ΣΕΦ
σιγα,ενα καθετο κοκκινο της ποσειδωνος παραβιασες....ουστ ρε λεχρες

FRAGISCOS
21/07/2010, 10:29
Σε ειδα ρε φιλε με το varadero σημερα το μεσημερι ψαχνοντας το δρομο για το Σαρακηνικο στη Μηλο ,με την ομορφη συνοδο σου ,χωρις κρανη και οι δυο και παραλιγο να πεσω πανω σας γιατι
ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ??
Προσεχετε ρε παιδια κριμα ειναι να χαλασετε τις διακοπες σας ,και φορατε ΚΡΑΝΟΣ (ασε που γραφουν κιολας.):wave2:

webassasin
21/07/2010, 10:41
Αποσταση ασφαλειας?δεν?

webassasin
21/07/2010, 12:45
παιδια θυμαται κανεις που ηταν εκεινο το ποστ με καποιον τροχαιο που σταματησε 2 μηχανες κ τους ενημερωνε για το δρομο και οτι ο προστατευτικος εξοπλισμος τους δεν ηταν επαρκης? εκεινο που εκανε εντυπωση σε ολους μας?

Red Rider
21/07/2010, 12:58
παιδια θυμαται κανεις που ηταν εκεινο το ποστ με καποιον τροχαιο που σταματησε 2 μηχανες κ τους ενημερωνε για το δρομο και οτι ο προστατευτικος εξοπλισμος τους δεν ηταν επαρκης? εκεινο που εκανε εντυπωση σε ολους μας?

Το θυμαμαι εγω.

VANDA
21/07/2010, 13:02

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=102066

Btw, το έχεις κάνει φωλίτσα το "σε είδα" εσύ;

204451

webassasin
21/07/2010, 13:07
Ευχαριστω φιλε !
Ειμαι το μεγαλυτερο νουμερο δηλαδη εδω μεσα επισημα!!

DimChios
21/07/2010, 13:23
Ευχαριστω φιλε !

προσεχε πως μιλας στον Βαντα γιατι βαραει ασχημα!

:sick:

samoure
21/07/2010, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
προσεχε πως μιλας στον Βαντα γιατι βαραει ασχημα!

:sick:

Εσυ αλλο ενα ποστ εδω μεσα θελεις και τριζει η καρεκλα του webassasin....

DimChios
21/07/2010, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Εσυ αλλο ενα ποστ εδω μεσα θελεις και τριζει η καρεκλα του webassasin....

Τσακω το!

:wave2:

δε γραφω μονο εδω μεσα ομως...μλκιες! :lol: :lol:

Operater
21/07/2010, 15:07
...

λες; :lol:

αφού γράφεις εδώ με κάθε λεπτομέρεια τι είδες.
να το κάνουμε sequel!:lol:

the who
21/07/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σε είδα φίλε μου με το κουτί να ψάχνεις να βρείς να παρκάρεις για να προλάβεις την γέννα της 3ης κόρης και ξεπάρκαρα το κουτάκι μου για να παρκάρεις εσύ για να προλάβεις!

Με το καλό φίλε μου, όλα να πάνε καλά και το μεσημέρι περιμένω τσίπουρααααααααααααα!!!

:beer: :beer: :a25: :a30: :a54:

Πιασε :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: απο μενα.

FRAGISCOS
21/07/2010, 15:55
Αποσταση ασφαλειας?δεν?

Αν δεν κρατουσα αποσταση φιλε μου, τωρα δεν θα το διαβαζαμε αλλα θα τους ειχαμε σε κανα νοσοκομειο

:confused:

Ισως με παρεξηγησατε αλλα εγω το εγραψα για καλο,ναπροσεχουμε ρε παιδια και το κρανακι να το φοραμε το ρημαδι.
Τελος καλο ολα καλα.
Ομως παιδια οσοι πατε καλοκαιρι στα νησια ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Δεν υπαρχουν φαναρια,πολλη κινηση και ΠΟΛΛΑ ατυχηματα:confused:

Καλες διακοπες:wave2: :wave2:

frappe rider
21/07/2010, 19:44
Σε είδα φίλε με το βαραντέρο λίγο πριν την Πλαταριά στη Θεσπρωτία, κρανάκι γιοκ, μπλουζάκι γιοκ, βερμούδα ναι, σαγιονάρα οπωσδήποτε, με πέρασες με καμιά 150άρα γεμάτη :eek: ελπίζω να έφτασες καλά...

Σε είδα φίλε με το στρομ μάχιμο και φορτωμένο μπούνια στα εκδοτήρια στην Ηγουμενίτσα, πήγαινες κι εσύ τις διακοπές σου με την γυναίκα σου, καλά να περάσετε...

Σας είδα όλους στην Κέρκυρα από το λιμάνι μέχρι το Σιδάρι, κανένας δεν φορούσε κράνος !!!!! έλεος ρε παιδιά, πάρτε τα SUV σας κρίμα τα λεφτά να τα τρώει το γκαράζ...

Σε είδα κι εσένα σουρωμένε Ολλανδέ με τη νοικιάρικη γουρούνα πριν λίγο, όταν η ευθεία τελειώνει στρίβουμε !!!! νομοτελειακό :lol: ευτυχώς που είχες τις αισθήσεις σου και επίσης ευτυχώς που η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ήρθαν γρήγορα, θα γυρίσεις στο Αμστερνταμ με μώλωπες βλαμμένε :lol: ...μας πήρες και το οικοπεδάκι κοψοχρονιά :bigcry:

Καλές διακοπές σε όλους σας μάγκες και υπερτεράστια προσοχή.:beer:

giannis21
21/07/2010, 20:37
σε ειδα φιλαρακι με το mv agusta brutale πριν λιγο στην εγνατια.και ανταλαξαμε δυο κουβεντες και γελασαμε,παρολο που εγω ημουν με το φτοχωκαγκουρο τδμ...να σαι παντα καλα και καλους δρομους!!!

EliasKir
21/07/2010, 22:09
Εμενα βασικα η απορια μου ειναι πως οδηγαει καποιος χωρις κρανος και μαλιστα σε εθνικη οδο?
Εγω ουτε με ανοιχτη ζελατινα δεν μπορω απο τα σκουπιδια, την σκονη και τα μυγαρακια που μου ερχονται στη μαπα.

http://www.ski-epic.com/2006_canada_motorcycle_trip/p73b_bugs_on_helmet.jpg

Naxame
21/07/2010, 23:05
ΓΥΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ (ξέρω, πολύ που σας έλειψα)

βαριέμαι να γράφω ταξιδιωτικά τώρα, αλλά αυτοί οι ξένοι είναι εντελώς ξενέρωτοι/φλώροι/βλάκες ... ΟΛΟΙ κράνη και ζώνες, οδηγοί/αναβάτες, συνοδηγοί/συνεπιβάτες, αλλά το ξαναλέω (για να το πιστέψω): ΟΛΟΙ.

σε είδα ΚΟΚΚΙΝΟ 675 με γκρί ? κρανάκι αραγμένο στο τεπόζιτο πριν λίγες ώρες σε γνωστό και μη εξαιρεταίο νυχτερινόστέκιγιαβρώμικο της πόλης μας. Να ήσουν εσύ άραγε; :confused:

Επιστροφή στη ρουτίνα :ninja:

και όταν λέω όλοι, εννοω και ......

τους ντελιβεράδες :eyepop: :eyepop:

jpag
22/07/2010, 05:51
σε ειδα με το καλογυαλισμενο σου σκουτερ ασπρο ασορτι με τα τρεντυ γυαλακια σου να περνας με κοκκινο το φαναρι στη ροσινιολ προς εθνικη αφου τσεκαρες απο δεξια στη Δυραχειου αν ανοιγει το δικο μου φαναρι. μονο που ειχε ανοιξει το απεναντι και τα κουτια ερχοντουσαν κανονικα προς τα πανω σου την ωρα που περνουσες και δεν το πηρες καν χαμπαρι!!!!! ευτυχως ο πρωτος εκοψε και δε σε πηρε μπαλα βλαμενε (και τι θα φταιγε ο ανθρωπακος ετσι που πεταχτηκες να τραβιοταν?)

καλα για κρανος να μην το συζητησουμε δεν ταιριαζε με το μυκονιατικο παντελονακι σου....

υγ δεν σε χαιρετισα , μουτζα σου ριξα (αλλα ουτε αυτο το καταλαβες)

VASOS
22/07/2010, 06:51
Σε είδα κάγκουρα με το R1 σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας στη δουλειά, διαδρομή από Εθνική Άμυνα έως την Πατησίων. Εντάξει, καταλάβαμε ότι δεν το έχεις με τίποτα ρε παλικάρι μου εκτός εάν ήθελες να κάνεις φιγούρα στην κοπελιά πίσω σου. Άνοιγμα 1ης, 2ας, μετά κοκοκο και παρολίγο να σε πατήσει και φορτηγό του δήμου όταν ξεκίνησες άτσαλα σε φανάρι και του έκλεισες το δρόμο του ανθρώπου.

Σε είδα και εσένα μακάκα παπάκια, τέρμα Μεσογείων αρχές Μιχαλακοπούλου, που κόρναρες κάνοντας διήθηση στο διπλανό σου αυτοκίνητο γιατί ήθελες τσαμπουκά και στα καλά καθούμενα να πας τέρμα αριστερά και τον έβριζες κιόλας τον χριστιανό. Ου ρε νούμερο.

Ζεύκας
22/07/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
....

εσύ ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει τι μηχανάκι καβαλάς.

να ξέρω να σε χαιρετήσω βρε αδερφέ...:wacko:

Nikos988
22/07/2010, 09:15
Σε είδα κοπελιά με το Varadero στα φανάρια της Λ. Κατσώνη κα Δοϊράνης, να προσπαθείς να κάνεις λίγο όπισθεν το Varadero.
Δε μπόρεσα να μη θαυμάσω τα υπέροχα γυμνά σου πόδια, το ροζ εσώρουχο που εξείχε από το σορτσάκι παραλλαγής που φόραγες, καθώς και το άνω μέρος του κορμιού σου που κάλυπτε ένα μπλουζάκι-μπουστάκι και το κράνος σου!
Αν σε βρώ ποτέ, θα σου κάνω μήνυση για το εγκεφαλικό που έπαθα και σίγουρα και μία πρόταση γάμου!!!

988

notakos600
22/07/2010, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
Σε είδα κοπελιά με το Varadero στα φανάρια της Λ. Κατσώνη κα Δοϊράνης, να προσπαθείς να κάνεις λίγο όπισθεν το Varadero.
Δε μπόρεσα να μη θαυμάσω τα υπέροχα γυμνά σου πόδια, το ροζ εσώρουχο που εξείχε από το σορτσάκι παραλλαγής που φόραγες, καθώς και το άνω μέρος του κορμιού σου που κάλυπτε ένα μπλουζάκι-μπουστάκι και το κράνος σου!
Αν σε βρώ ποτέ, θα σου κάνω μήνυση για το εγκεφαλικό που έπαθα και σίγουρα και μία πρόταση γάμου!!!

988

Α να χαθείς, μας κ@υλωσες μεσημεριάτικα... :lol: :lol:

webassasin
22/07/2010, 10:24
http://www.facebook. xwris keno com/?ref=logo#!/pages/OMADA-DIAS-/112591235424293

konsttanttinos
22/07/2010, 10:42

988

Eνω αν εβλεπες αντρα με βερμουδα, φανελα και παντοφλα θα ελεγες ποσο καγκουρας ειναι με εξοπλισμο παραλιας καβαλα στο βαρκαντερο.:smokin:

webassasin
22/07/2010, 10:51
Αυτο ακριβως ηθελα να σχολιασω,αλλα οταν κανω τετοια σχολια μου φορτωνονται,οποτε το αφησα.

Tpap
22/07/2010, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Eνω αν εβλεπες αντρα με βερμουδα, φανελα και παντοφλα θα ελεγες ποσο καγκουρας ειναι με εξοπλισμο παραλιας καβαλα στο βαρκαντερο.:smokin:

Ορθά μίλησε το παιδί.

Αν δεν την ερωτευόταν και την κατέκρινε, θα έπρεπε να υποψιαστούμε...:lol:

MitsosNaked
22/07/2010, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εσύ ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει τι μηχανάκι καβαλάς.

να ξέρω να σε χαιρετήσω βρε αδερφέ...:wacko:

???

Δανείστηκες απο κανέναν ΚΟΚΚΙΝΟ 675;;

Ζεύκας
22/07/2010, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
???

Δανείστηκες απο κανέναν ΚΟΚΚΙΝΟ 675;;

ναι ρε, το δικό σου...:p

Nikos988
22/07/2010, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Α όλα και όλα!!!
Το κορίτσι φόραγε το κρανάκι της και δεν έκανε καγκουριές!!!
Και να είσαι σίγουρος ότι αν έβλεπα άντρα με την περιβολή που περιγράφεις...σίγουρα δε θα του έκανα πρόταση γάμου!!!!:p

Ακόμα ψάχνω να βρω ποια είναι η κοπέλα που Παρασκευή βραδάκι κατά τις 12, καβάλα πάνω σε νεα μαύρο ΖΧ10R, με το κρανάκι της, τα γαντάκια της και τα άσπρα σέξυ ρουχαλάκια τηςκατευθηνόταν στην παραλιακή από Φάληρο προς Βούλα!!!
Και πήγαινε και αρκετά σβέλτα και σίγουρα πολύ αεράτα! Μπράβο της! Αυτήν δεν την πρόλαβα για να της κάνω πρόταση γάμου! Ούτε εγώ, αλλά ούτε και όλα τα άλλα λιγούρια που την κυνηγούσαμε:bigcry:
Τελικά έχει ομορφύνει πολύ ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος!!!

988

jimmis5
22/07/2010, 15:54

988

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ λεγεται φιλε μου, ειναι αυτο που την βλέπεις και τρεχεις για στεγαστικο δανειο στην τραπεζα :lol: :lol: :beer: :wave2:

pilotos_xtreme
22/07/2010, 16:55
Α όλα και όλα!!!
Το κορίτσι φόραγε το κρανάκι της και δεν έκανε καγκουριές!!!
Και να είσαι σίγουρος ότι αν έβλεπα άντρα με την περιβολή που περιγράφεις...σίγουρα δε θα του έκανα πρόταση γάμου!!!!:p

Ακόμα ψάχνω να βρω ποια είναι η κοπέλα που Παρασκευή βραδάκι κατά τις 12, καβάλα πάνω σε νεα μαύρο ΖΧ10R, με το κρανάκι της, τα γαντάκια της και τα άσπρα σέξυ ρουχαλάκια τηςκατευθηνόταν στην παραλιακή από Φάληρο προς Βούλα!!!
Και πήγαινε και αρκετά σβέλτα και σίγουρα πολύ αεράτα! Μπράβο της! Αυτήν δεν την πρόλαβα για να της κάνω πρόταση γάμου! Ούτε εγώ, αλλά ούτε και όλα τα άλλα λιγούρια που την κυνηγούσαμε:bigcry:
Τελικά έχει ομορφύνει πολύ ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος!!!

988

μαυρο zx10r με τουμπανο πανω εχω πετυχει στην πανορμου πριν λιγο καιρο. αυτη θα ταν μαλλον!

συγνωμη αδελφε αλλα την εχω προλαβει.
τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι , καντης εσυ προταση γαμου, κ γω θα μαι το παρανομο αισθημα.
ειμαι μικρος για δεσμευσεις ακομα.:lol: :lol: :lol:

matas
22/07/2010, 17:43
φιλε με το GS στην παραλιακη και βουλιαγμενης μετα, δεν ανοιγα για να προκαλεσω για κοντρα κλπ απλα μου φαινεται τελευταια οτι εχει μπουκωσει το χορνετακι και κοιταγα να δω πως παει. Εξαλλου σε μια ευθεια το ανοιξα ισα ισα μεχρι 4η βαρια. :)

Rochendil
23/07/2010, 03:58
Σε ειδα ετσι οπως το τιναζες και ηθελα να ερθω κ να στο αρπαξω....τελικα σε ρωτησα αν εχεις τασακι στο τουτου σου..επρεπε να δεις τη φατσα σου...:blush:

Σε ειδα κ σενα τροχονομε της συμφορας χτες στην ομηριδου σκυλιτση στο φαναρι,οταν αναψε κοκκινο φαναρι εκανες νοημα να συνεχισουν.....μεγαλε....εχεις αλλο ενα φαναρι..μην κρυβεσαι..πρεπει να σε βλεπουν ολοι!!Παραλιγο κ θα τα εκανες μπ....λο βλακα κ δεν σε ειδα να ιδρωνεις κ καθολου,να μου πεις εσυ θα τα πληρωνες?Σου κορναρα κιολας να σου πω να πας πιο περα να σε βλεπουν κ απο το αλλο φαναρι αλλα εσυ..στα @@κια σου!!

Σας ειδα κ σας χτες κ αισθανομαι πολυ τυχερος που δεν με παρατησε η κοπελα μου....Σταματα μου λεει θα παω μαζι τους,κι εγω εκανα το κοροιδο οτι κ καλα δεν ακουγα απο το κρανος!!Βαλτε κανα ρουχο ρε παιδια!!Virago δικαβαλο κυριολεκτικα μονο με τα μαγιω κ τα rayban ειναι Η γκομενοπαγιδα!!!Αντε κ ετοιμαζομαι για γαμο..αμαρτια ειναι!!

Tpap
23/07/2010, 04:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rochendil
Σε ειδα ετσι οπως το τιναζες και ηθελα να ερθω κ να στο αρπαξω..

Για προσέχετε τι γράφετε, λιγάκιιιιι.... :D ;)

Rochendil
23/07/2010, 04:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ειμαι καπνιστης και μετα απο 40 λεπτα πανω στη μηχανη ειχα χαρμανιασει!!:rotflmao: :rotflmao:

jimmis5
23/07/2010, 06:46
Δεν σε ειδα Ρημαδα γουβα διπλα απο το φρεατιο πανω στην εθνικη εμπρος απο την ΚΤΜ στην Πατρα,
Δεν σε ειδα αλλα σε ενιωσα στην μεση μου και την μπροστινη ζαντα απο το παπακι κανει ζειμπεκιες.
Προσεχετε μαγκες οσοι περνατε απο εκει:wave2:

nktR
23/07/2010, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rochendil
Σε ειδα ετσι οπως το τιναζες και ηθελα να ερθω κ να στο αρπαξω....
,,.αμαρτια ειναι!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

204554

bonnie
23/07/2010, 15:29
σε ειδα.. οταν ηρθα να κολλησω την αφισα στην πορτα σου...
ηλιουπολεως... αντιπροσωπεια... ιταλικη... :blush:
κ ηθελα πολυ να σε ξαναδω...
ειπες πως θα εισαι κρητη εκεινες τις μερες ετσι κ αλλιως.. να ερθεις κ σε μας....
:D

Dimos35
24/07/2010, 06:57
Σε είδα φίλε με το μπλε στρώμα σου να περνάς με πολλά μόλις λίγα εκατοστά από δίπλα μου χτες το πρωί σε ένα Κηφισσό σχεδόν άδειο. Προφανώς ήθελες να με φοβίσεις αλλά απέτυχες παταγωδώς. Είμαι παντρεμένος. Πολλά χρόνια. Δε με σκιάζει τίποτα πλέον.

Equalpresent
24/07/2010, 08:43
Σας ειδα καμποσους στις στροφες της βορειας Ευβοιας απο Αρτακη εως Αιδηψο!
μπολικες χαιρετουρες κ σε καποια φαση μου αναβοσβησε φωτα κ ενα μαυρο c2 λιγο πιο εξω απο τη Λίμνη. μοτοσυκλετιστης με οικογενεια; σινιαλο για μπατσικο; με την απορια εμεινα κ δεν προλαβα να ανταποδωσω!
καλες στροφες να χουμε!

ziggΥ
24/07/2010, 16:37
σε είδα καταραμένη αθήνα :sad: καθόλου δε μου έλειψες :sad:

konsttanttinos
25/07/2010, 10:27
Σε ειδα χθες στην Β' ΒΙ.ΠΕ. Βολου, μ'ενα punto να μου κανεις τρελα σινιαλα απο το αντιθετο ρευμα πριν την τυφλη στροφη για χαλυβουργια, ενω μας χωριζε το διαζωμα.
Ηθελες να με προστατεψεις απο τον καραμαλακα πρωτευουσιανο που πηγαινε ΑΝΑΠΟΔΑ στο στο δικο μου ρευμα, και μαλιστα στην λωριδα προσπερασης!!
Εγω φυσικα εκοψα, και μαζευτηκα προς τα δεξια , και ξαφνικα ειδα τον τριμαλακα με το suv να μιλαει στο κινητο και να μην νιωθει!!!
Λιγοι μπορουν να φανταστουν τι ενιωσα.

Σ'ευχαριστω μεσα απο ολη μου την καρδια αγνωστε φιλε μου.:beer: :beer:

Panos1313
25/07/2010, 11:03
Με ειδα να γυρνα στην Αθηνα απο το Βολο και να πληρωνω σε 0/4 απτα διοδια. Πινακιδα πανω και αντε γεια. Η πρωτη φορα ηταν δυσκολη, μετα ξεθαρρεψα:D

Επισης με ειδα να πηγαινω με 150 στην Εθνικη και να να βλεπω μπροστα ενα εντονο στροβιλισμο απο μικρα φυλλα κτλπ. Μεχρι να ανοιξω το γκαζι για σταθεροτητα ειχα μπει ηδη μεσα στον στροβιλισμο και ο αερασ πραγματικα με πηρε και με κουνησε ΠΟΛΥ δυνατα σε σημειο να νομιζω οτι θα με πεταξει κατω. Σαν να μην εφταναν αυτα το τζιπ μπροστα μου παταει φρενο (ελεος και αυτο κουνηθηκε??) και αναγκαζομαι να πεσω και εγω στα φρενα, εκει τα ειδα ολα. Δεν περιμενα οτι τα πραγματα μπορουν να γινουν τοσα επικινδυνα απο το πουθενα.

daz
25/07/2010, 13:06
Καλά ρε 'σεις! Όλοι με καθρεφτάκια γυρίζετε ή έχετε ρυθμίσει λάθος τους καθρέπτες της μηχανής σας?

Εγώ μήπως είδα σήμερα κανέναν από σας, να κατεβαίνει από Γιάννενα προς Πάτρα?

Φίλε με το μαύρο bousa, το έστρωνες και πήγαινες έτσι?

Στραβά και ανάποδα είδα πολλά, αλλά δε τα λέω γιατί έχουμε πήξει στο κάρβουνο.

Την Βροχούλα την είδε κανένας? Εγώ πάντως, πάλι μουσκίδι έγινα.

Μωρέ τι οδηγούσες εσύ που με χαιρέτησες στην Εγνατία προς Θεσσαλονίκη? Με τέτοια βροχή δεν έβλεπα.

Καλά ε το καλό δε σας το είπα. Είδα το Ζεύκα να κάνει τον αλυτάρχη. :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Φωτό ξέρετε που θα βρείτε.

cu Guys:beer: :beer:

gliout
25/07/2010, 15:42
Εϊδα (τον daz?????) σήμερα με το ασπρο Tenere (σαν το δικό μου) στις στροφές στην Κανέτα στα Γιάννενα!!!!

daz
25/07/2010, 16:42
Αν ήταν φορτωμένο σαν γαϊδούρι ναι.. :beer: :beer: :beer:

gliout
25/07/2010, 18:32
Και δικάβαλο!

pilotos_xtreme
25/07/2010, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Με ειδα να γυρνα στην Αθηνα απο το Βολο και να πληρωνω σε 0/4 απτα διοδια. Πινακιδα πανω και αντε γεια. Η πρωτη φορα ηταν δυσκολη, μετα ξεθαρρεψα:D

μην ανυσηχεις αδελφε,αυτο το δρομο τον κανω πολυ συχνα. 0/4 εχωκ γω ,γαμω τα σκορε λεμε!!!!
:beer:
οπως λες πινακιδα πανω κ αντε γεια

BLiTzER
25/07/2010, 19:48
Σε είδα, ξεκράνωτε σκουτεράκια, να το παίζεις Ρόσσι στη στροφή του ιπποδρόμου (από παραλιακή προς Πειραιά) και κανά δυο προηγούμενες, με μένα 2 μέτρα πίσω σου. Λοιπόν, άκου να δεις. Το να χρειάζεσαι 4 λωρίδες για τέτοιες στροφές δε σε κάνει σπουδαίο οδηγό. Και, επιπλέον, είσαι κίνδυνος και, ταυτόχρονα, ντροπή για τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές. Και για τον εαυτό σου, αλλά αυτός δε μας νοιάζει ιδιαίτερα. Μαζέψου.

jimmis5
26/07/2010, 02:08
Σας ειδα ολους σημερα να βαζεται βενζινα ουρεεεεεεεεεες...Δεν φτανει που πηγε σημερα η βενζινα 1,50 η φθηνοτερη ,τρεξατε ολοι ζωα να γεμισεται το ντεποζιτο...Δεν μας σωνει τιποτααα:evil:

mreth
26/07/2010, 02:34
Σε είδα πανιλήθιε σκουτερά την Παρασκευή το βράδυ μετά τη 1.00 που πήγαινες δικάβαλος χωρίς φώτα, χωρίς κράνος (κανένας εκ των δυο σας) και έκανες και σούζες πανάθεμά σε!!! Δε φτάνει η τρομάρα μου όταν έβγαλα φλας για να έρθω στη λωρίδα σου κι εσύ (λόγω έλειψης φώτων) δε φαινόσουν, αλλά μετά έπρεπε να προσέχω κιόλας μην πατήσω εσένα ή το φίλο σου!!! Βλάκα, ε βλάκα!!

Σε είδα κι εσένα πανίβλακα στη λεωφόρο Αγ. Μαρίνας-Κορωπίου χθες το πρωί που πάνω στη στροφή, με διπλή γραμμή, ήθελες να με προσπεράσεις (με το αυτοκίνητο) τη στιγμή που είχα απόσταση max 2 μέτρα από τον μπροστινό μου, και μετά επειδή ερχόταν αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση πήγες να χωθείς ανάμεσά μας... Δικαιολογημένος, μάλλον βιαζόσουν να πέσεις στη θάλασσα. Μόνο την επόμενη φορά βούτα μαζί με το αυτοκίνητο, για να πάψεις να αποτελείς δημόσιο κίνδυνο. Τις μούντζες που σου έριξα και τα φώτα που σου ανοιγόκλεισα μάλλον δεν τα κατάλαβες γιατί μου έκανες και νοήματα μέσα από το αμάξι σου, μ@λ@κ@!

Τέλος, σε είδα κι εσένα, Κυριακή βράδυ, αποθέωση της βλακείας και της κωλοφαρδίας ταυτόχρονα, που στην πιο επικίνδυνη στροφή από τον Υμηττό (το βουνό) προς Καισαριανή ενώ πήγαινα με 60-70 σου φαινόταν αργά και με προσπέρασες επιδεικτικά... Άμα θες εσύ να σκοτωθείς πρόβλημά σου και δε θα σε κλάψω, αυτός όμως που έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα γιατί να πληρώσει τη βλακεία σου;

Γενικά, είδαν πολλά τα ματάκια μου αυτό το ΠΣΚ!!! Και να σκεφτείτε ότι η Αττική έχει ψιλοαδειάσει...

MitsosNaked
26/07/2010, 07:28
Επειδή νομίζω πως παρατίγκαρε το παρόν 'Σε Είδα', πάμε για Volume 5 !!!
;)

VANDA
26/07/2010, 07:39
Επειδή νομίζω πως παρατίγκαρε το παρόν 'Σε Είδα', πάμε για Volume 5 !!!
;)

Έχει ακόμα περιθώρια...

MitsosNaked
26/07/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Έχει ακόμα περιθώρια...

ΟΚ να το σβήσω το άλλο λοιπόν;

VANDA
26/07/2010, 07:59
ΟΚ να το σβήσω το άλλο λοιπόν;

Θα το φάει ο τοπικός μοντ. :wave2:

castoras
26/07/2010, 11:59
Με είδες, με χαιρέτησες με κόρνα και σου κόρναρα κι εγώ μπάρμπα με το τρίκικλο ψυγείο με τα παγωτά στο Αλεποχώρι!!Βρε μπάρμπα από μικρό παιδί σε βλέπω να γυρνάς εκεί και ήταν η 1η φορά που με χαιρέτησες,μάλλον επειδή με είδες με τη μηχανή και τον εξοπλησμό!Μου έσκασες κι ένα χαμόγελο!!Α,ρε μπάρμπα!!!:beer:

bonnie
26/07/2010, 15:30
στον βυρωνα, ασπρη πορσε, με γερμανικη πινακιδα (μονο πισω εχουν αυτες ή αυτος ειχε βγαλει την μπροστινη? ) με εναν οδηγο 35αρη something.. κ ωραιο αεροσακο... το πιτσιρικι του, μηνων, στην αγκαλια του, πανω στο τιμονι..
αει στα τσακιδια :mad:

Εχετλαίος
26/07/2010, 16:06
Σήμερα 26/7/2010.
ΟΛΑ ΕΙΔΟΝ!!!!
:mad: :cry: :cry: :mad:

Gia
26/07/2010, 17:11
Σε είδα κοπελάρα μου για πρώτη φορά σήμερα στις 12¨00 το πρωί.
Τυχερή να είσαι πάντα στη ζωή σου και χαρούμενη. Μ'εκανες αεροπλάνο..

Να ζήσουν τα μωρά μάγκες...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Για την κόρη μου 26/7/2010..

Nostra
26/07/2010, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia

υγεία, τύχη, μυαλό, καλούς φίλους και λεφτά αισθήματα... να την δεις όπως θέλει εκείνη :wave2: :wave2:

castoras
26/07/2010, 17:50

Να σου ζήσει και πάντα καλότυχη!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

yamaha r1
26/07/2010, 20:46

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Για την κόρη μου 26/7/2010.. να σου ζήσει ρε φίλε

konsttanttinos
27/07/2010, 00:59

Να σου ζησει ο κοριτσαρος!!
Υγεια πανω απ'ολα και ολα και ολα τα υπολοιπα ακολουθουν!:beer: :beer:

Αντε και στα δικα μας:beer: :beer:

soter3gm
27/07/2010, 01:59
Να σου ζήσει η κοράκλα φίλε μου σαν τα ψηλά βουνά. Να την δεις όπως αγαπάς και θέλει ....:beer:

DAN_DAN
27/07/2010, 02:07

Να σου ζήσει !!!!!:beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
27/07/2010, 02:26

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να σου ζήσει ρε φίλε, να την καμαρώσεις όπως γουστάρεις !!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

cosgili
27/07/2010, 06:36

Να σου ζησει κοριτσαρος και να ειναι παντα καλοτυχη και ευτυχισμενη. :beer: :beer: :beer:

contravener
27/07/2010, 07:32
Σε είδα με το Jeep Patriot στα δικαστηρια στην 26ης (διπλοπαρκαρισμένος) να κάνεις όπισθεν για να προλάβεις μια θέση στάθμευσης που άδειασε αρκετά πίσω σου. Αλλά δεν είδες (?? - ίσως και να την είχες δει αλλα στα @@) την γυναίκα που είχε κατεβει στο δρόμο για να περάσει απέναντι και την χτύπησες με το πίσω μέρος του αμαξιού. Όχι μόνο δεν κατέβηκες να ζητησεις συγνωμη αλλα οταν σου την ειπε βγηκες και από πάνω

Naxame
28/07/2010, 01:06
Σε βλέπω κρεβατάκι μου εδώ δίπλα, και σε λίγο θα έρθω να μου εξηγήσεις κάποια πράγματα που τα κατέχεις καλά απ όσο γνωρίζω ... :ZZZ: :ZZZ:

Jo.Da.
28/07/2010, 05:07
Σας είδα χθες το απόγευμα 3 μηχανές της ΔΙΑΣ να περιπολείτε στο κέντρο της Καρδίτσας, αλλά πολύ κακία στο βλέμα ρε παληκάρια μ'...χαλαρώστεεεε...:ninja:

Είδα επίσης πόσο πιο ανθρώπινη μπορεί να γίνει μια επαρχιακή πόλη όταν δεν υπάρχει σταγόνα βενζίνης...:winka:

konsttanttinos
28/07/2010, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.

Είδα επίσης πόσο πιο ανθρώπινη μπορεί να γίνει μια επαρχιακή πόλη όταν δεν υπάρχει σταγόνα βενζίνης...:winka:

:beer: :beer: :beer:

mreth
28/07/2010, 11:36
Σε είδα από το παράθυρο του γραφείου μου σήμερα το μεσημέρι ξανθιά χοντροκώλα με το A Class(ε) που ξαφνικά στη μέση του δρόμου αποφάσισες να διπλοπαρκάρεις, άναψες alarm, έβαλες όπισθεν και όποιον πάρει ο χάρος... Το παλικάρι με το beverly από πίσω σου δεν το άκουσες που σου φώναξε (εμ βέβαια, τι το έχουμε το mercedes με τον κλιματισμό άμα είναι να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα στο κέντρο της Αθήνας;) και το έριξες κάτω. Και μετά ούτε καν σηκώθηκες από το κάθισμα να δεις αν είναι καλά, αλλά έπιασες το κινητό σου κι άρχισες να τηλεφωνείς... Ούτε τον κόπο να πας λίγο πιο μπροστά να μην κλείνεις την κυκλοφορία δεν έκανες!! Είσαι για πολλές μπούφλες!!!

Αλλά κι εσύ ρε φίλε, το κράνος δεν είναι είδος πολυτελείας για να το έχουμε στην κουκούλα του και στον ώμο, φόρα το το ρημάδι... Ευτυχώς τουλάχιστον δεν έπαθες τίποτα απ' ότι είδα...