View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
LiakosVstrom
18/06/2010, 03:25
αγαπητέ αγκωνοκράνοβιτς τουδουμά,
καταρχάς θα ήθελα να σε ενημερώσω πως η κωλώνια δεν είναι για να λούζεσαι. ήμουν στα 5 μέτρα πίσω και μου ερχόταν. επίσης καλές οι εξατμίσεις σου αλλά μήπως έχεις σκεφτεί να τις βγάλεις; πρέπει να χαλάνε την αεροδυναμική του πυραύλου σου. μάλλον γι αυτό πλακώθηκες στα φρένα με το που είδες στροφή μπροστά σου...
ελπίζω να δροσίστηκες. :smokin:
Σε είδα, φίλε μου, με το KLV (νομίζω), από γήπεδο Προοδευτικής μέχρι Κηφισό. Πολύ καλός, σε απόλαυσα μέσα στην κίνηση (μαύρο XT που ακολουθούσε). Δε γράφει εδώ μέσα, να υποθέσω..
caesarsk
18/06/2010, 03:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
..., μου εκλεισε το ματι :lol: και συνεχισα...
:eyepop:
φοραγες το κράνος και δεν ειδε τι ασχημαντρας εισαι για αυτο!!!!
DimChios
18/06/2010, 03:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
φοραγες το κράνος και δεν ειδε τι ασχημαντρας εισαι για αυτο!!!!
και παντελονι φοραγα!
Για φαντασου να εβλεπε τον κ@λο μου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
18/06/2010, 03:57
και παντελονι φοραγα!
Για φαντασου να εβλεπε τον κ@λο μου!
Θα την τυφλωνε η λαμψη :evil: :rotflmao: :bawl: :lol:
Εχετλαίος
18/06/2010, 04:01
K9 χιλιάρι, κρανούμπα Shoei, σορτσάκι κίτρινο, παντόφλα δίχαλο, ούτε φανελάκι, εθνική οδός στο ύψος των Μουρνιών σήμερα το πρωί, καρασφήνα στον τράκτορα της ΑΓΕΤ που πλακώθηκε στα φρένα και τα είδε όλα.
Πρόσεχε ρε μάγκα!
:mad:
DimChios
18/06/2010, 04:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα την τυφλωνε η λαμψη :evil: :rotflmao: :bawl: :lol:
με μπερδευεις με τον Σταυρο!
Εμενα ειναι απλα καινουργιος!
:o
:bigcry: :bigcry:
Panos1313
18/06/2010, 04:08
Σε ειδα κουτι να περιμενεις σταματημενο σε εδω-και-ωρα πρασινο στη Βουλιαγμενης (στο υψος της Αλιμου) και την μυριστικα τη ζημια. Κοβω απτα 80 με τα οποια πηγαινα, και ξαφνικα βλεπω να πεταγεται πισω απτο κουτι, χωρια να σταματησει εστω να κοιταξει αργοκινητη μαουνα. Μου εχει συμβει πολλες φορες σε αυτο το δρομο, αλλα με τοσο επικινδυνο τροπο και σε τοσο μη-υποπτο σημειο ποτε. Κανω ενα "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" σηκωνωντας το χερι, και κλασσικα η μαουνα κανει να φωναξει και αυτη ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ EINAI ΣΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΒΑΘΜΟ λαθος. Κλασσικα αρχιζω τις γαμωσταβριδια απο τα νευρα μου αλλα την ειχα απομακρυνθει ηδη αρκετα μετρα.
Η κατασταση με αργοκινητα ζωα (παντα ή θειτσες ή ηλικιωμενοι) δεν παλεβεται και 1/3 πρωινα στη Βουλιαγμενης παιρνω και απο 1 λαχταρα. Και παω με την παπια ετσι, με μαξ σπιντ ta 80km/h.Αν πηγαινα με καμια μηχανη και 20-30κμ παραπανω τι θα γινοταν? Αν και γενικως δεν βριζω ποτε οταν πανε να με σκοτωσουν (απλα τον κοιταω εντονα ωστε να καταλαβει τουλαχιστον οτι εκανε μαλακια), πιστευω οτι με τους πεζους πρεπει να αλλαξω τακτικη και να αρχιζω τα γαμωσταβριδια απτο πρωτο δευτερολεπτο, γιατι αυτοι ΣΥΝΗΘΩΣ γνωριζουν οτι κανουν μαλακια οταν παιρνουν καθετα δρομο με 3-4 λωριδες ειτε απο οπου να ναι, ειτε οπως να ναι. Και φυσικα, εχουν και μια υπερηλιθια λογικη της δεκαετιας του '80, οτι ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ο αλητης με τη μηχανη φταιει αν "τρεχει" και δεν με δει.
BILLY FILTH
18/06/2010, 05:18
σε είδα στο φούρνο που σταμάτησα λίγο πριν φτάσω στο γραφείο, να με κοιτάς όλο απορία. Τελικά δεν άντεξες και βλέποντάς με να φοράω κράνος, μπουφάν,επιγονατίδες και μπότες με 35 βαθμούς με ρώτησες "στον πόλεμο πας;".
Ήθελα για μια στιγμή να σου απαντήσω κατάλληλα, αλλά τα all star,η βερμούδα, το αμάνικο, και το "καθίκι" για κράνος που φόραγες (και δεν κάλυπτε όλο το κρανίο σου), με αποστόμωσαν.
Εύχομαι να σαι πάντα όρθιος και να μη σου έρχεται η εικόνα μου αν το "κακό" κάποτε συμβεί :wave2:
Σας είδα χτες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου 2 ταρίφες χωρίς φώτα... Εκτός απο τις υπόλοιπες καγκουριές σας έχουμε κ αυτή τώρα... Βάψε το ταξι παραλλαγή και έλα καταπάνω μου να τελειώνουμε μια και καλή. Αι σιχτιρ...
Με το καλο!!! :beer: :beer:
Ασε την Εφη σου λεω!
Επι εποχων RGV 250, TZR 250, ΖΧR 750 και ενα RD 350 που είχε πεσει στα χερια της πολυς κόσμος ετριβε τα ματια του!
Ασ το σου λεω! :bawl:
Βεβαια σημερα παιζει να ναι κοντα στα 40 αλλα δε νομιζω να μασαει!
:lol: :lol:
by the way ειδα πολλους παλι τωρα το πρωι αλλα ας πω μονο τα καλα...
ΓΥΝΑΙΚΑ οδηγος κουτιου, ΑΜΕΣΩΣ με το που με ειδε να θελω χωρις να πιεσω, να περασω αναμεσα απο τα κουτια, ΤΣΕΚΑΡΕ αστραπιαια καθρεφτες, μια τελευταια εμένα και με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ κινησεις ολο χαρη στο τιμονι της μαζευτηκε οσο πηγαινε δεξια!
Εμεινα καγκελο! Πηγα διπλα της, κοντοσταθηκα, της κουνησα το κεφαλι, μου εκλεισε το ματι :lol: και συνεχισα...
:eyepop:
H δικια μου ηταν....Η καμια πρωην μου....Το μπιρι μπιρι οτι λιωνουμε χωρις λογο επειδη αυτοι ειναι κολλημμενοι στην κινηση κα. επιασε τοπο...
Παιδες ξεκινηστε να εκπαιδευετε τους δικους να προσεχουν τις μοτο και γενικα τη συμπεριφορα τους στο δρομο....
Με ειδα να λιωνω στην Αλεξανδρας κολλημενος σε μια θαλασσα ακινητων αυτοκινητων και κυριως ταριφων....:eyepop:
Σε ειδα η μαλλον σε ενιωσα οταν η μπροστινη ροδα του κουτιου σου ανεβηκε πανω στο ποδι που ειχα κατεβασμενο στο φαναρι κι οταν σου εκανα νοημα απ τον πονο και την αγωνια να κανεις οπισθεν με κοιταζες πισω απο τα τεραστια μαυρα γυαλια σου λες και πας για ηλεκτροκολληση και δεν το κουνουσες βημα.Με ειδες κι εσυ ομως οταν αρχισα να βαραω μπουνιες στο καπω του αυτοκινητου και μονο τοτε καταλαβες μαλλον τι παιζει και πηγες να βγεις κι απο πανω επειδη σταματησα αριστερα και εσυ ηθελες να χωθεις.Το μονο που με κρατησε να μην διαλυσω και σενα και το κολοκουτι σου ηταν ο πιτσιρικας που κοιτουσε τρομαγμενος στο πισω καθισμα.
με είδα σήμερα το μεσημέρι στην Ηπείρου να "γλύφει" η χούφτα του dr μου το καθρέφτη του αμαξιού σου.
Σταμάτησα να σου ζητήσω συγνώμη και εσύ έγνεψες όλα οκ-κανένα πρόβλημα.
Σ'ωραίος :a013:
koulis19
18/06/2010, 14:36
Σε ειδα φιλε που ησουν ξαπλωμενος σε στροφη στα λιμανακια.Τουλαχιστον ειχες τις αισθησεις σου.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στο παιδι με το sciroco που ειχε σταματησει να βοηθησει.Δεν προλαβαμε να σταματησουμε με το αμαξι φιλε.Παντα ορθιος και ποτε ξανα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
οποιος ειδε 20ευρω να πεταει με 150 μεταξυ γιοφυρου και γερμανου παρακαλω να μου το δωσει. αμοιβη 10 ευρω
Vagelis Gar
18/06/2010, 14:58
Καγκουρίδη πιτσιρικά με το fazer 600 που ξυπνάς κάθε πρωϊ για να πας στη δουλειά σου και βγαίνεις απο Λεπτοκαρυά Τρικάλων έχω να σου πω τα εξής......
1)Για το ότι δεν φοράς ποτέ κράνος
2)Για το ότι ΠΑΝΤΑ περνάς με ΚΟΚΚΙΝΟ 3 φανάρια στη σειρά (Λεπτοκαρυά,Κολυμβητήριο-Παλαιόπυργο)
και 3) Για το ότι, ό,τι υπάρχει στην πορεία σου θεωρείται εμπόδιο που πρέπει άμεσα να ξεφορτωθείς
σε λίγο καιρό θα αποτελείς ένα τόσο δα μικρό νουμεράκι σε κάποια στατιστική μελέτη και η μόνη επαφή των δικών σου ανθρώπων θα είναι το άναμα του καντηλιού σου σε κάποιο νεκροταφείο.
*Την επόμενη φορά θα ακολουθήσω πιστά τον Κ.Ο.Κ που μου δίνει το δικαίωμα να περνάω με πράσινο.
caesarsk
18/06/2010, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με είδα σήμερα το μεσημέρι στην Ηπείρου να "γλύφει" η χούφτα του dr μου το καθρέφτη του αμαξιού σου.
Σταμάτησα να σου ζητήσω συγνώμη και εσύ έγνεψες όλα οκ-κανένα πρόβλημα.
Σ'ωραίος :a013:
αντι να σε πλακωσει στις μαπες.....αλητηριε μηχανοβιε
σε ειδα :yuck: στα λιμανακια το απογευμα :yuck: συνεπιβατη σε μηχανη να κρατας ενα ποτηρι με ουζο !!!!! :uplate: :hypnotize :eyepop: και να πινεις
σε ειδα εσενα και τον οδηγο να ερχεστε διπλα μου πανω στις στροφες και να λετε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!:eyepop:
:yuck: Γ.Τ.Π.
koulis19
18/06/2010, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σ
σε ειδα εσενα και τον οδηγο να ερχεστε διπλα μου πανω στις στροφες και να λετε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!:eyepop:
:yuck: Γ.Τ.Π. Μεγαλα αλανια
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
19/06/2010, 03:23
σας ειδα τωρα το πρωι, 3 σκουτερακια, ο ενας με κρανος, να ξεκιναμε με πρασινο και ο παππους απο απεναντι με κοκκινο....
εγω ημουν στην αριστερη, εσεις απο τη δεξια τον ειδατε ξαφνικα και πατησατε μπροστινο...
Απο τον καθρεφτη μου σας ειδα ντομινο να πεφτετε ο ενας πανω στον αλλο για να αποφυγετε τον παππου...
Κανεις δεν ακουμπησε στο αμαξι του παππου, κανεις δε χτυπησε, μονο κατι ψιλα στα γονατα, πολυ ψιλα...τα μηχανακια επισης...λιγα πραγματα, αμελητεα
Ο παππους εχω την αισθηση οτι πηγε να συνεχισει, δεν ειμαι βεβαιος...
Πλατεια Βαθη, Λιοσιων με Μαρνη
Καθησα 2-3 λεπτα και την εκανα... θα ειδοποιουσατε αστυνομια και εμειναν και μαρτυρες!
ψιλοχ3στηκε ο παππους παντως...
ανωνυμος
19/06/2010, 07:55
σας ειδα ολους τους αλητες μηχανοβιους στο ταβερνακι στα πετραλωνα.την αλλη φορα θα αραξω και γω για καμια :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
σας ειδα ολους τους αλητες μηχανοβιους στο ταβερνακι στα πετραλωνα.την αλλη φορα θα αραξω και γω για καμια :beer:
μην μας απειλεις εμας μεγαλε :smokin:
ελα οποτε θες :beer:
εχθες το μεσημερι 18/6 σε εβλεπα ρε φιλε με το Multistrada στην Καβαλας με το κρανακι σου το μπουφανακι σου τις μποτουλες σου και το παντελανακι σου ολα προβλεπομενα και σε χαιρομαουν και εσενα και την μηχανη. Πνατα ορθιος και να το χαιρεσαι. Συνεχισες την πορεια σου πανω απο την γεφυρα του Κηφισου προς Χαϊδαρι.
Σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το πρωι στη Ι. Οδό με το Transalp (το νεο ντε!) να περνας το φαναρι κοκκινο διασταυρωση με την Καπνεργατων αερα πατερα και εμεινα μλκς... :eyepop: :eyepop: :eyepop: καους δρομους θα σου ευχηθω να εχεις
P.S.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:
παρακαλουνται οι κ.κ. μοτοσυκλετισται οι οποιοι κινουνται επι των οδων: Π.Ραλλη, Γρ. Λαμπρακη, Πειραιώς, Αθηνών, Ιερα Οδο να προμηθευτουν παρ' αυτα τα ειδικα αυτοκολλητα αναγνωριστικα του ηλεκτρονικου ιστοτοπου, δια να αναγνωριζοντο με ευχαιρια με τους λοιπους οδηγους/μοτοσυκλετιστας οι οποιοι δυνανται να ευρισκονται την ιδιαν ταυτην στιγμην επι του οδοστρωματος.
Σας είδα ρε παλικάρια με τα 3 ss στα διόδια της Αθηνών Κορίνθου με τα δέρματα, τα κρανάκια σας και τις μπότες και σας χάρηκα, καλούς δρόμους.
Αλλά είδα κι εσάς ρε παιδιά με τα διάφορα μοτόρια στην εθνική και την "υψηλού επιπέδου" προστασία της φανέλας και της σαγιονάρας που με κοιτούσατε με το σκούτερ μου αλλά φορώντας το μπουφάν μου, τα γάντια μου και τα μποτάκια μου.
Που πάτε ρε γαμώτο... προσέχετε !!!
John Steed
20/06/2010, 03:07
Σε είδα με το V-MAX (:a30: ) στην παραλιακή στο Ρέθυμνο, με φανέλα, μαγιό και ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!
Στο V-MAX :eek:
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ :hypnotize
ΕΛΕΟΣ :a018:
Σε ειδα φιλε να πουλας το R1, ειπες δεν αντεχεις πλεον τοση ζεστη, γερασαμε ε?
και να περνεις το Multi το 12αρι
σε ειδα μετα να σου μενει στην παραλιακη στην πρωτη σου βολτα... :eyepop:
και να μην μπορεις να το πιστεψεις...
αντε να τα ξαναπουμε καποια στιγμη μεγαρα... :winka:
frappe rider
20/06/2010, 06:22
με βλεπω καθε μερα
γαμω τον ΟΤΕ αντε γαμηθειτε επιτελους ρε μαλακες κανω 2 ευρω τηλεφωνα κ πληρωνω 60 ευρω λογαριασμο τα ιδια και η πουτανα η ΔΕΗ μας εχουνε γαμησει αφου ποτε δεν ειμαι σπιτι κ θερμοσιφωνα αναβω μετα τις 12 ρε μουνοπανα γαμω το καντηλι σας πως γινεται να πληρωνω 120 ευρω λογαριασμο?τοσο πολυ καιει η τηλεοραση?γαμω κ την πολυκατοικια την πουτανα κ τον μαλακα τον αποπανω που πεταει τσιγαρα στο μπαλκονι μου.αμα σε πιασω ρε καργιολοπουστα θα δεις τι εχεις να παθεις.κι εσυ μωρη κοτα με τα κοινοχρηστα αντε κ γαμησου πρωινιατικο επιτελους ποσο πετρελαιο καιμε ρε πουστη ουτε ο πετζετακης δεν καιει τοσα πολλα αφου ανοιγετε τον αυγουστο το καλοριφερ.γαμω αυτα τα κωλοπαιδια που μου κολανε στο 1 μετρο οταν ειμαι στο λουκι του δρομου κ κορναρουν να με περασουν με το παπι.αφου γαμω το στανιο σας μεσα βλεπετε ρε μουνια οτι εχω παπι κ δεν παει τι θελετε να κανω γαμω την τρελα μου ρε πουστηδες?να σκοτωθω?κανω στην ακρη περαστε τι θελετε αλλο?αει σιχτιρ ρε πουστη στην ελλαδα μονο το πολυ γκαζι σεβονται αμα εχεις μικρο την εκατσες τη βαρκα εισαι καταδικασμενος να σε πατησουν.γαμω επισης τον μηχανικο μου δε λεω γιατι αλλα εισαι πολυ μαλακας ρε αμα τα διαβαζεις αυτα να το ξερεις οτι μαλακιστηκες κ θα παρεις τον πουλο.αντε γιατι εσας γαμαει η εφορια και μετα εσεις γαματε εμενα.στ αρχιδια μου και η εφορια κ το ΙΚΑ.γαμιεται το ΙΚΑ το μπουρδελο το κερατο σας μεσα φονιαδες 350 ευρω το μηνα που παιρνετε γαμω την πουτανα σας τι τα κανετε ρε αφου δεν παταω ουτε για ενεση ουτε φρμακα δε μου γραφετε ουτε τιποτα τι σκατα θελετε.γαμιεστε επισης γιατροι του κατ μουνοπανα σας ευχομαι να τραβηξετε οτι τραβηξα κι εγω εκεινο το βραδυ που με φερανε σκοτωμενο και με διωξατε γαμω τα καντηλια σας γαμω αλητες δημοσιοι υπαλληλοι μιζαδοροι κωλομπινεδες...
τερμα η ψυχαναλυση για σημερα :D
Καμια βολτα θα σε βοηθουσε καλυτερα ρε Νικολα!!!
:beer:
frappe rider
20/06/2010, 07:03
Με τι κουραγιο ρε Γιωργο δυο δουλειες και δε βγαινει γαμω τα καριολια ποιος θα την πληρωσει με την εκρηξη που θα παθω δε ξερω :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Με τι κουραγιο ρε Γιωργο δυο δουλειες και δε βγαινει γαμω τα καριολια ποιος θα την πληρωσει με την εκρηξη που θα παθω δε ξερω :(
Υπομονη και ψυχραιμια μου ειπε καποιος μεγαλυτερος... ισως και να εχει δικιο.
webassasin
20/06/2010, 07:25
με βλεπω καθε μερα
γαμω τον ΟΤΕ αντε γαμηθειτε επιτελους ρε μαλακες κανω 2 ευρω τηλεφωνα κ πληρωνω 60 ευρω λογαριασμο τα ιδια και η πουτανα η ΔΕΗ μας εχουνε γαμησει αφου ποτε δεν ειμαι σπιτι κ θερμοσιφωνα αναβω μετα τις 12 ρε μουνοπανα γαμω το καντηλι σας πως γινεται να πληρωνω 120 ευρω λογαριασμο?τοσο πολυ καιει η τηλεοραση?γαμω κ την πολυκατοικια την πουτανα κ τον μαλακα τον αποπανω που πεταει τσιγαρα στο μπαλκονι μου.αμα σε πιασω ρε καργιολοπουστα θα δεις τι εχεις να παθεις.κι εσυ μωρη κοτα με τα κοινοχρηστα αντε κ γαμησου πρωινιατικο επιτελους ποσο πετρελαιο καιμε ρε πουστη ουτε ο πετζετακης δεν καιει τοσα πολλα αφου ανοιγετε τον αυγουστο το καλοριφερ.γαμω αυτα τα κωλοπαιδια που μου κολανε στο 1 μετρο οταν ειμαι στο λουκι του δρομου κ κορναρουν να με περασουν με το παπι.αφου γαμω το στανιο σας μεσα βλεπετε ρε μουνια οτι εχω παπι κ δεν παει τι θελετε να κανω γαμω την τρελα μου ρε πουστηδες?να σκοτωθω?κανω στην ακρη περαστε τι θελετε αλλο?αει σιχτιρ ρε πουστη στην ελλαδα μονο το πολυ γκαζι σεβονται αμα εχεις μικρο την εκατσες τη βαρκα εισαι καταδικασμενος να σε πατησουν.γαμω επισης τον μηχανικο μου δε λεω γιατι αλλα εισαι πολυ μαλακας ρε αμα τα διαβαζεις αυτα να το ξερεις οτι μαλακιστηκες κ θα παρεις τον πουλο.αντε γιατι εσας γαμαει η εφορια και μετα εσεις γαματε εμενα.στ αρχιδια μου και η εφορια κ το ΙΚΑ.γαμιεται το ΙΚΑ το μπουρδελο το κερατο σας μεσα φονιαδες 350 ευρω το μηνα που παιρνετε γαμω την πουτανα σας τι τα κανετε ρε αφου δεν παταω ουτε για ενεση ουτε φρμακα δε μου γραφετε ουτε τιποτα τι σκατα θελετε.γαμιεστε επισης γιατροι του κατ μουνοπανα σας ευχομαι να τραβηξετε οτι τραβηξα κι εγω εκεινο το βραδυ που με φερανε σκοτωμενο και με διωξατε γαμω τα καντηλια σας γαμω αλητες δημοσιοι υπαλληλοι μιζαδοροι κωλομπινεδες...
μηπως να πας σε κανα γιατρο? πολλη συμπιεση κ καθολου εκτονωση φιλαρακι...
Vagelis Gar
20/06/2010, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Εγώ πάντως καλού κακού το τσίγκινο το φόρεσαΕίναι για να αλλάζουμε γούστα στα γεράματα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakistrs
20/06/2010, 10:34
σε ειδα ζωον στην εισοδο του Καλοχωριου να με πλησιαζεις με πολλα με το κουτι σου και να σε κανω νοημα να κοψεις γιατι ειχε νερα!φυσικα εκοψες........αφου με μουσκεψες καλα καλα!!ηλιθιε πουτ@%@ με εκανες,ευτυχος μενω κοντα!νεατερνταλ γαμω!σεβασμος μηδεν!!!!
SpeakeasyBlues
20/06/2010, 17:05
με βλεπω καθε μερα
:a18: :a23:
webassasin
20/06/2010, 19:08
Σε ειδα μωρη γαμιολα. Πηγαινα απο πισω σου,βλεπω απο μακρια το φαναρι να πορτοκαλιζει,μετα να κοκκινιζει,ειχα ολο το χρονο να κοψω και να κανω και το κεφι μου ντριφταροντας.. Και ειδα κ εσενα να περνας το κοκκινο λες κ δεν ετρεχε τιποτε. Στο επομενο φαναρι βλεπω ακριβως αυτο που περιμενα.. Μια γαμιολα να μιλαει στο κινητο. Αληθεια,ο μονος λογος που δεν ασχοληθηκα ειναι οτι θα παρασυρομουν και θα ειχαμε μηνυσεις. Γαμιολα.. Ενταξει να σκοτωθω επειδη ετρεχα κ το εχασα,αλλα θα ειναι αδικια και αμαρτια να με σκοτωσεις εσυ σε ενα τετοιο φαναρι... Γαμιολα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σε είδα με το V-MAX (:a30: ) στην παραλιακή στο Ρέθυμνο, με φανέλα, μαγιό και ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!
Στο V-MAX :eek:
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ :hypnotize
ΕΛΕΟΣ :a018:
ειδα ακριβως το ιδιο θεαμα σημερα τ απογευμα σε b king version...και μη χειροτερα..
DimChios
21/06/2010, 02:02
καλα, κι εσενα δε σε βλεπω να εισαι σε καλυτερη κατασταση!
Πολυ καντηλι και χυμα βρισιες, ειδικα εδω μεσα!
Παρτε το λιγο αλλιως!
PortisHead
21/06/2010, 03:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:
παρακαλουνται οι κ.κ. μοτοσυκλετισται οι οποιοι κινουνται επι των οδων: Π.Ραλλη, Γρ. Λαμπρακη, Πειραιώς, Αθηνών, Ιερα Οδο να προμηθευτουν παρ' αυτα τα ειδικα αυτοκολλητα αναγνωριστικα του ηλεκτρονικου ιστοτοπου, δια να αναγνωριζοντο με ευχαιρια με τους λοιπους οδηγους/μοτοσυκλετιστας οι οποιοι δυνανται να ευρισκονται την ιδιαν ταυτην στιγμην επι του οδοστρωματος.
Ααααα εγω το αυτοκόλλητο το εχω στο αυτοκινητο....για να με συγχωρουν οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες οταν τους κανω καμια μ@λ@κι@.
Στη μηχανη δεν το βαζω....για να μη λενε μετα....."εισαι και στο moto.gr....μ@λ@κ@."
:lol: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
21/06/2010, 03:12
Κράνη, όλων των ειδών
Ανοιχτά, jet, full face, ρεπλικες, ακριβά, φτηνα, εντουράδικα, τρεντμομοκιετς...
Σας βλέπω όλο και λιγότερο στο δρομο.... :sad:
Ακόμα και στην Αττική Οδό. Δε μιλάω για παραλιακή ή Μαρκόπουλο-Καλυβια. Εκεί λειπουν και μπλούζες/παπούτσια.
Τι να πω ρε μάγκες, νομισα πριν λιγα χρονια οτι ειχαμε ξεπεράσει τη δεκαετία του Γαρδέλη. Εκανα λάθος.
Κρίμα
LiakosVstrom
21/06/2010, 03:19
σας είδα να φεύγεται με βαλίτσες και τριβάλιτσες και σακουβαγιάζ....
αλλά δεν είδα να έχετε μαζί σας κράνη.... :rolleyes:
μας ειδα χτες καμια 25αρια μηχανακια, παρεα ducatisti, εξοπλισμενοι ΟΛΟΙ οπως πρεπει, για την φανταστικη βολτα μας προς Περαχωρα κ μας χαρηκα απιστευτα!!! :cool: :cool:
Sas eida stin protopapadaki na exete fortosei ta sibragkala gia windsurf eno pigaina gia douleia :cry: de tha paro repo re? :evil:
Cpt. Haddock
21/06/2010, 04:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Sas eida stin protopapadaki na exete fortosei ta sibragkala gia windsurf eno pigaina gia douleia :cry: de tha paro repo re? :evil:
Δεν ήμουν εγω πάντως :p
?????? ????????????? ??? Cpt. Haddock
??? ????? ??? ?????? :p
Mi xaseis esy.,:evil:
:p
BILLY FILTH
21/06/2010, 05:48
σε είδα dimzab στην Κατεχάκη. Σε είχα συνηθίσει με το XT και άργησα λίγο να συνηδητοποιήσω ότι ο καβαλάρης του ΚΤΜ ήσουν εσύ.
Κ
Τι να πω ρε μάγκες, νομισα πριν λιγα χρονια οτι ειχαμε ξεπεράσει τη δεκαετία του Γαρδέλη. Εκανα λάθος.
Την περασαμε και μπηκαμε στην δεκαετία του IRONMAN ... πέφτεις και απλα ξεσκονίζεσαι!
Εγω ειχα πολυ καιρο να οδηγησω στην πόλη ,και σήμερα το πρωι πέρασα απο το κέντρο με την αβαταρένια μου...
τι εχει αλλαξει απο 3 χρονια πρίν; Πολύ σκούτερ και πολυ αυτοκινηταδικη νοοτροπια στους αναβατες αυτων... Περισσοτερο κινδυνευεις απο τα λοιπα δικυκλα παρα απο τα στοιβαγμενα αυτοκινητα. :sick:
konsttanttinos
21/06/2010, 06:53
Σας βλεπω ολους καθε μερα , στον δρομο απο Αγρια προς Βολο, να πηγαινετε σαν τρελοι γνωριζοντας οτι αυτος ο δρομος μετραει σχεδον ενα ατυχημα καθε μερα και μερικα απο τα χειροτερα δυστυχηματα της περιοχης.
Στον ιδιο δρομο πλεον το κρανος αποτελει προιον εξαφανισης.Αντ'αυτου ...τζελ, μιλιτερ τζοκε'ι', τρεντι σκουφι τον χειμωνα και γυαλια D&G.Πανακριβα μηχανακια για παμφτωχα μυαλα.
Σε ειδα και εσενα αγορι, να χτυπιεσαι στην ασφαλτο (του ιδιου δρομου), οταν εφτασα με το ασθενοφορο.Χωθηκες κατω απο ενα φορτηγο , χωρις κρανος, με μαγιο-φανελα-στριγκοπαντοφλο-πετσετα.Ησουν τυχερος που το κεφαλι σου δεν ειχε ουτε γρατσουνια, αλλα οταν τσιμπουσα τα ποδια σου -επιμονα- με βελονα , εσυ δεν καταβαινες τιποτα.
Ελπιζω να σε ξαναδω ορθιο, γιατι ειμαστε και απο το ιδιο χωριο ρε πστ μου.
Το νου μας ολοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
σε είδα dimzab στην Κατεχάκη. Σε είχα συνηθίσει με το XT και άργησα λίγο να συνηδητοποιήσω ότι ο καβαλάρης του ΚΤΜ ήσουν εσύ.
Ελα ρε Billy, εσύ ήσουνα? Επρεπε να το καταλάβω απ'το hornet.
Καλα ρε συ, αφου με θυμόσουν με το ΧΤ, πως με γνώρισες με το ΚΤΜ? Απ'το κράνος?!!!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
πως με γνώρισες με το ΚΤΜ? Απ'το κράνος?!!!
εισαι σιγουρος οτι το φορουσες το κρανακι; (για να μεινω και ον τοπικ) :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
DimChios
21/06/2010, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Σας βλεπω ολους καθε μερα , στον δρομο απο Αγρια προς Βολο, να πηγαινετε σαν τρελοι γνωριζοντας οτι αυτος ο δρομος μετραει σχεδον ενα ατυχημα καθε μερα και μερικα απο τα χειροτερα δυστυχηματα της περιοχης.
Στον ιδιο δρομο πλεον το κρανος αποτελει προιον εξαφανισης.Αντ'αυτου ...τζελ, μιλιτερ τζοκε'ι', τρεντι σκουφι τον χειμωνα και γυαλια D&G.Πανακριβα μηχανακια για παμφτωχα μυαλα.
Σε ειδα και εσενα αγορι, να χτυπιεσαι στην ασφαλτο (του ιδιου δρομου), οταν εφτασα με το ασθενοφορο.Χωθηκες κατω απο ενα φορτηγο , χωρις κρανος, με μαγιο-φανελα-στριγκοπαντοφλο-πετσετα.Ησουν τυχερος που το κεφαλι σου δεν ειχε ουτε γρατσουνια, αλλα οταν τσιμπουσα τα ποδια σου -επιμονα- με βελονα , εσυ δεν καταβαινες τιποτα.
Ελπιζω να σε ξαναδω ορθιο, γιατι ειμαστε και απο το ιδιο χωριο ρε πστ μου.
Το νου μας ολοι.
:sad:
Cpt. Haddock
21/06/2010, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
[...]Ησουν τυχερος που το κεφαλι σου δεν ειχε ουτε γρατσουνια, αλλα οταν τσιμπουσα τα ποδια σου -επιμονα- με βελονα , εσυ δεν καταβαινες τιποτα.[...]
:sick: :sad:
PortisHead
21/06/2010, 07:17
Τοσο "κακος" ειμαι τελικα που ΔΕΝ λυπαμαι ουτε κατα διάνοια για αυτους ?
:(
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
:( [/QUOTE
Πώς το καταφέρνεις??
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Γιατι ρε συ φιλε portis? αμα φοραγε κρανος θα ηταν οκ? ή ανθρωπια αξιζουν μονο οσοι ειναι αρματωμενοι??
ναι ενταξει μαλακια του, αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστη αντιληψη αυτη.
τελος παντων δεν εχει σημασια, τουλαχιστον υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες...
PortisHead
21/06/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Γιατι ρε συ φιλε portis? αμα φοραγε κρανος θα ηταν οκ? ή ανθρωπια αξιζουν μονο οσοι ειναι αρματωμενοι??
ναι ενταξει μαλακια του, αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστη αντιληψη αυτη.
τελος παντων δεν εχει σημασια, τουλαχιστον υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες...
Μεγαλη κουβεντα....κιαμα αρχισουμε....θα ερθει ο Μιχαλης ο "G" και θα τα ξυρισει ολα...οποτε...δωρον - αδωρον.
Chris K.
21/06/2010, 10:56
Σάββατο απόγευμα στον δρόμο μου προς Χαλκιδική σε είδα με το μαύρο SS (νομίζω) και full προβλεπόμενο εξοπλισμό, λογικά γυρνούσες Σαλονίκη να μου παίζεις τα φώτα για χαιρετούρα αλλα εκείνη τη στιγμή ξεμούδιαζα το χέρι μου και δε σε πρόλαβα. :sad:
Καλούς δρόμους να έχεις φιλαράκι! :wave2:
manhunter
21/06/2010, 11:08
Σε ειδα μπορντώ XX , να απορείς όταν σε πέρασε με + όσα πάνω στο Δέλτα στην παραλιακή το φουμουξου....σε ακούσαμε και όταν κορναρες για χαιρετούρα...
Σωραίος....
webassasin
21/06/2010, 17:14
Σε ειδα μωρη γιδα,που φρεναρες οριακα στο κοκκινο και μετα εβαλες και οπισθεν για να πας στη θεση σου. Σε εκραξα μεσα απο το κρανος,κουνησες το κεφαλι σου κ εφυγες.
Σας βλεπω καγκουρια με τα SS να το παιζετε γρηγοροι και πιλοταρες σε καθε βεσποειδες που οδηγαει γκομενα.
ΕΛΕΟΣ!!
Οχι, αλλα εχεις θεμα,κοιταξε το.
Αν θελεις ανοιξε καινουριο thread και συζητησετο να δεις που εισαι fault ,αλλιως κοιτα να το λυσεις με καποιο τροπο.:a013:
koulamaras750
22/06/2010, 06:23
σας βλεπω καθημερινα ειδικα τωρα που καλοκαιριασε εσας τους υπερπαγκοσμιους αναβατες χωρις καθρεπτες που νομιζετε οτι ειστε οι κυριαρχοι της ασφαλτου και δεν ριχνετε μια ματια διπλα σας,πισω σας.τσουρεκια μας τα εχετε κανει!!!:a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulamaras750
σας βλεπω καθημερινα ειδικα τωρα που καλοκαιριασε εσας τους υπερπαγκοσμιους αναβατες χωρις καθρεπτες που νομιζετε οτι ειστε οι κυριαρχοι της ασφαλτου και δεν ριχνετε μια ματια διπλα σας,πισω σας.τσουρεκια μας τα εχετε κανει!!!:a39:
χαααα συμφωνω...σκεψου ομως και αυτους που εχουν καθρεφτες και δεν ριχνουν ουτε βλεφαρο??? ουτε καν τον κοπο για το γαμωτο??ουτε γω εχω βασικα καθρεφτες γτ με βολευει περισσοτερο να γυρναω κεφαλι... :evil: :evil: :evil: :rotflmao: :rotflmao:
webassasin
22/06/2010, 06:46
οι καθρεπτες σε βοηθουν γενικως να αντιλαμβανεσαι τι γινεται γυρω σου σε κλασματα,δεν ειναι μονο για να κοιταξεις πριν στριψεις. παπι οδηγας?
οι καθρεπτες σε βοηθουν γενικως να αντιλαμβανεσαι τι γινεται γυρω σου σε κλασματα,δεν ειναι μονο για να κοιταξεις πριν στριψεις. παπι οδηγας?
εε παπι ειναι ουσιαστικα 125 ειναι..απλα επειδη πριν απο καιρο ειχα ενα σκουτερακι (με τους καθρεφτες) παρατηρησα οτι επαναπαυομουν περισσοτερο εχοντας καθρεφτες.Τωρα ακριβως επειδη δεν εχω ειμαι στην τσιτα περισσοτερο και βολευτηκα και ετσι
Αλεξανδρας
Σταματημενος στο φαναρι μου ειπες οτι μαλλον το λαστιχο κλαταρε
και μου ειπες και που εχει λαστιχαδικο
Σε ευχαριστω δε θα πηγαινα ουτε 500 μετρα:beer:
gixxerpap
22/06/2010, 09:49
σε είδα, με είδες και νόμιζες ότι ένα λευκό κράνος και ένα vstrom ψαρώνουν τους πάντες....
πρέπει να το λέρωσες λίγο το παντελονάκι σου ... πλύσιμο στους 90 τώρα, να φύγει ο λεκές, βλαμμένε ...
Σε είδα εχθές βράδυ Maya, κατέβαινες την βουλιαγμένης στο Ελληνικό...
Πιστεύω να με κατάλαβες.
Το πάς όμορφα το 600RR. Kαι σου πάει.
Γιατί χάθηκες από δώ μέσα, βρε...???
:wave2: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...
maya ή meya???
DimChios
22/06/2010, 10:05
maya ή meya???
την maya τη μέλισσα λεει ρε!
:wacko: :hypnotize :bigcry: :rotflmao:
στους δρομους κοιτατε καθολου; ή ψαχνετε ο ενας τον αλλον μονο; :lol: :lol: :lol:
webassasin
22/06/2010, 10:33
Σε ειδα,με ακουσες.Κυνηγηθηκαμε λιγακι στη Νεα Εισοδο,περασαμε απο το τμημα ουρλιαζοντας... Στα φαναρια ηρθα διπλα. Ελεγε YZF στο πλαι.. Εφυγες γραφοντας,χαμογελαστος ενω σου κουναγα το κεφαλι. Ελπιζω να καταλαβες οτι ειναι 400..
sakistrs
22/06/2010, 10:37
ερωτηση!υπαρχει περιπτωση με κρανος να δεις γυριζοντας το κεφαλι οσο ωλεπεις απο τουσ καθρεφτες?????οσο και να προσπαθω δεν μπορω να το πετυχω!και οταν ξαφνικα γυρισουμε και εχει φρεναρει το μπροστινο κουτι ποια μεθοδο χρησημοποιουμε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
ερωτηση!υπαρχει περιπτωση με κρανος να δεις γυριζοντας το κεφαλι οσο ωλεπεις απο τουσ καθρεφτες?????οσο και να προσπαθω δεν μπορω να το πετυχω!και οταν ξαφνικα γυρισουμε και εχει φρεναρει το μπροστινο κουτι ποια μεθοδο χρησημοποιουμε???
Γυρίζεις για να δεις αυτά που ΔΕΝ βλέπεις από τους καθρέφτες. Και δεν χαζεύεις πίσω, εννοείται. Μια ματιά ρίχνεις.
off topic btw...
Cpt. Haddock
22/06/2010, 10:40
και οταν ξαφνικα γυρισουμε και εχει φρεναρει το μπροστινο κουτι ποια μεθοδο χρησημοποιουμε???
αναλόγως το θρήσκευμα στο οποίο πιστεύουμε :wave2:
sakistrs
22/06/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Γυρίζεις για να δεις αυτά που ΔΕΝ βλέπεις από τους καθρέφτες. Και δεν χαζεύεις πίσω, εννοείται. Μια ματιά ρίχνεις.
off topic btw... οφ τοπικ σιγουρα απλα επειδη αναφερθηκε παραπανω!εννοω χωρις να εχεις καθρεφτες!σε ειδα φιλε μου χρηστο που δεν εχεις καθρεφτες να με περνας σαν σταματημενο (σε αφησα να ξερεις) ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!! ON TOPIC!
sakistrs
22/06/2010, 10:42
αναλόγως το θρήσκευμα στο οποίο πιστεύουμε :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :a013: :a013: :a013: :a013: :rotflmao: :rotflmao: OH GOD!!!!!
την maya τη μέλισσα λεει ρε!
:wacko: :hypnotize :bigcry: :rotflmao:
Κολημμένος με το παιδικό πρόγραμμα εσύ φιλαράκ'...? :D :smokin:
maya ή meya???
Δεν θυμάμαι πώς το έγραφε. Ποιά από τις δύο έχει 600rr ασπρόμαυρο..? :confused:
konsttanttinos
22/06/2010, 11:04
αναλόγως το θρήσκευμα στο οποίο πιστεύουμε :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εισαι απιστευτος!:lol: :lol:
DimChios
22/06/2010, 11:30
Κολημμένος με το παιδικό πρόγραμμα εσύ φιλαράκ'...? :D :smokin:
Meyaleleth
ΡΕ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
maya ή meya???
meya ;)
σε ειδα μετα την αναβυσο την κυριακη τριβλακα με το ΤDM αλλα σε ειδα τελευταια στιγμη να με γλυφεις απο δεξια για να μου κανεις μοστρα ενω πηγαινα ρολαριστος
κριμα που δεν προλαβα να σου χωσω κλοτσο να αγκαλιασεις κανα παρκαρισμενο τριμαλαΚ@
την επομενη θα στη χωσω :confused:
Σας είδα σήμερα το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κνωσού, ένα σκούτερ και μία μηχανή ( Άφρικα; ) πεσμένα στο δρόμο και ένα αγροτικό να προσπαθεί να παρκάρει στην άκρη. Δεν έβλεπα καλά, ήταν στη μέση μια σκουπιδιάρα, αλλά δεν είδα κανέναν ξαπλωμένο οπότε όλα καλά ελπίζω.
η μεγιαλελεθ :beer:
webassasin
22/06/2010, 15:15
ακομα με αυτο ασχολειστε?ελεος ρε.
alcapone09
22/06/2010, 15:21
Εδώ έχω πείρα.. με 40 km πήγαινα πανεπιστήμιο πριν 1μισι χρόνο με το ΣΙ ΜΠΙ ΑΡ το 125.. 3η μερα που φόραγα τα michellin, και γυρνάω πίσω και μετα ξανα μπροστά και τα αμάξια είχαν σταματήσει...ΤΟΝ ΕΙΔΑ (για να μη βγω και γω οφ τοπικ) το χάρο με τα μάτια μου. Η απόσταση δεν έφτανε για να φρενάρω.. και κοκκάλωσα τα φρένα με τη σκέψη οτι θα βρεθώ από κάτω απ το σκοντα μπροστά μου άλλα δεν είχα συνηθίσει τα michellin.. Τι ακολούθησε?? Το καλύτερό (πρώτο και τελευταίο μου) έντο.. χωρίς να το θέλω... Επειδή δεν το περίμενα πήγα να γλιστρήσω κιόλας απ τή σέλα πάνω στο ντεπόζιτο. Τελικά άφησα λίγο το φρένο και έπεσε η μηχανή.. Όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από τον προφυλακτήρα του σκοντα... Τεσπα.. Άμα σου τύχει αυτό να κάνεις:smokin: :smokin: ...θα σε σώσει ( άμα πετύχει) :look:
webassasin
22/06/2010, 16:59
ΜΑ τι λες..Τσαρουχωσες τα φρενα κ μεσα στην κωλοφαρδια σου εκανες εντο,επειδη ειχες καινουργια λαστιχα. Δοκιμασε το αλλες 1000 φορες κ πες μου τα αποτελεσματα :P
κ πες μου
αυτό που λες σου λέει :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
( άμα πετύχει)
alcapone09
22/06/2010, 17:27
ΜΑ τι λες..Τσαρουχωσες τα φρενα κ μεσα στην κωλοφαρδια σου εκανες εντο,επειδη ειχες καινουργια λαστιχα. Δοκιμασε το αλλες 1000 φορες κ πες μου τα αποτελεσματα :P
Τις ~994ρεις θα πάρω αγκαλίτσα τον προφυλακτήρα :D... Εκεί άλλη λύση δεν υπήρχε.Ήμουνα όντως πολύ τυχερός. Γι αυτό από τότε προσέχω διπλά στην κίνηση..;)Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί έχουν να πουν μια ιστορία που τη γλίτωσαν απίστευτα..(λες να κάνουμε θρεντ?)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Τις ~994ρεις θα πάρω αγκαλίτσα τον προφυλακτήρα :D... Εκεί άλλη λύση δεν υπήρχε.Ήμουνα όντως πολύ τυχερός. Γι αυτό από τότε προσέχω διπλά στην κίνηση..;)Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί έχουν να πουν μια ιστορία που τη γλίτωσαν απίστευτα..(λες να κάνουμε θρεντ?)
Aσε φιλε την εχω γλιτωσει και εγω στο παρατσακ και ακομα κανω τον σταυρο μου οταν το σκεφτομαι...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
σε ειδα Ζητά στην Γεωργιου...με ειδες κι εσυ...
:winka: :beer: :beer: :beer:
Σας είδα όλους εσάς πρώην κουτάκιδες ανεβασμένους τώρα σε λογιών λογιών σκουτεροειδή και χρέπια μεταχειρισμένα να κάθεστε ανάμεσα στα αμάξια και να μην κάνετε διήθηση φτιάχνοντας κομβόϊ μηχανών προκαλώντας ταυτόχρονα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ στους γύρω σας από τον τρόπο που οδηγούσατε. :uplate: :hypnotize
Είχα πολλούς μήνες να βγω στο κέντρο 10μμ το πρωί για δουλειές και τα δα όλα. Έχουν γίνει τρομακτικά πολλοί. :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σας είδα όλους εσάς πρώην κουτάκιδες ανεβασμένους τώρα σε λογιών λογιών σκουτεροειδή και χρέπια μεταχειρισμένα να κάθεστε ανάμεσα στα αμάξια και να μην κάνετε διήθηση φτιάχνοντας κομβόϊ μηχανών προκαλώντας ταυτόχρονα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ στους γύρω σας από τον τρόπο που οδηγούσατε. :uplate: :hypnotize
Είχα πολλούς μήνες να βγω στο κέντρο 10μμ το πρωί για δουλειές και τα δα όλα. Έχουν γίνει τρομακτικά πολλοί. :sick:
+ απειρα....
:rolleyes:
ειδα!
ουυυυυυυ!!!!
και ιντι ειδα και εστειλα κωλοδαχτυλακι
και τζιξερακια ειδα στα σεα στα μεγαρα για σταση κυριακη βραδυ στον χαμο της επιστροφης
και ντιμζαμπ ειδα με το δαχτυλακι χωρις νυχακι :lol: :lol: (τι παιδι εισαι εσυ ρε!!!)
και τους ΜΑΝΚΕΣ τσι διας ειδα που αφοτου παραβιασανε τσογλανοι το κοκκινο στο λιμανι με κατευθυνση προς μανιατικα επιδωθηκατε σε σουζες-εντο με τον δευτερο να κλανειμεντες!!αληταρια με στολες :yuck: :yuck: δυστυχως ημουνα με αμαξι και δε σας προλαβα...
και παλικαρι με τζιξερ 1000 ειδα στην πειραιως σημερις και πηγαμε μαζι μεχρι πετραλωνα :beer:
3 bmw 1200 φορτωμενα μπαγκαζια, βαλιτσες κ ολα... κατεβαιναν την θησεως πιθανως για λιμανι...
ακουγοντουσαν τελεια κ φαινοντουσαν ακομα πιο ομορφα.. καλο ταξιδι κ καλα χλμ... :cool:
the big boy
23/06/2010, 17:37
Με ειδα να κανω 50 χιλιομετρα πανω στο ποδηλατακι μου και το ευχαριστηθηκα..........:D
Σας ειδα και εσας ζωα που πηγατε να μας χτυπησετε με τα κωλαμαξα σας ενω πηγαιναμε κανονικα στην πορεια μας μεσα στην πολη :rolleyes:
Σε ειδα και εσενα γιαγιουλα που κατεβηκες απο το πεζοδρομιο και χτυπησα το κουδουνακι του ποδηλατου....σορρυ αν τυχον σε τρομαξα, αλλα δεν ημουνα σιγουρος για το αν με ειχες δει....
μήπως σε είδα ωρέ ζεύκα :confused: με βερμούδα και μπουφάν στην πειραιώς γύρω στις 12παρά?? :wacko:
Άκυρο μαν...έχω κατέβει στους Άγιους Τόπους:p
webassasin
23/06/2010, 21:46
Σε ειδα πανηλιθιε με το ( τι αλλο ) τζι ες να με περνας στο μισο μετρο ενω ημουν στη δεξια λωριδα κ ειχα την κοπελα μου επανω.
Σε ειδα κ εσενα πιτσιρικο,που πηγες και εσκασες με τα οσα με το ποδηλατο πισω απο την αγαπη μου. Πως στο διαολο μετακινησες μια μηχανη 190 κιλων δε μπορω να καταλαβω,ησουν δεν ησουν 11. Εκλεισε το σταντ και ξαπλα το CB.. Ευτυχως που δεν επεσε επανω σου,να σε σκοτωσει..
Ετρεξα να τη σηκωσω,ηδη πηγαινε να την σηκωσει ο μαλακας ο πατερας σου και του εβαλα κωλοχερο,μην την ακουμπας του λεω.Πανω στα νευρα μου τη σηκωσα μονος μου και τωρα εχω μια ενοχληση στο δεξι χερι. Και πανω στα νευρα μου,αντι να πεις ενα συγγνςμη μαλακα πατερα,μου εβαλες χερι οτι το σταντ επρεπε να τη γερνει πιο πολυ,για να μην πεσει. Σε κοιταξα και δεν απαντησα..πηγες να βγεις κ απο πανω? Μπηκα παλι στο μαγαζι και συνεχισα τη δουλεια μου,για να μη σε κοπανησω. Σε ξερω,αν αυριο σου χρεωσω τη σπασμενη βαση της ουρας δε θα φταιω..
caesarsk
24/06/2010, 06:09
Σε ειδα DimZab να πηγαινεις για πλύσιμο ΞΑΝΑ το ΚΤΜ....προσεχε γιατι χαλαει!!!