View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
σε είδα με το βεσπάκι το πράσινο και το ray-ban το κόκκινο στο ηράκλειο και :a07: :a07:
:D :D
αλλά ρε κοπελιά, βάλε κι ένα κρανάκι :smilea:
σε είδα ρε γ@μημένε στην :δενθυμαμαιπωςλεγεταιαυτήπουπάειπροςΟΑΚΑ: να κάνεις αναστροφή χωρίς να κοιτάξεις.. γ@μιόλη.. 20χλμ παραπάνω να είχα, και είχα καρφωθεί πάνω σου.. :sick: :sick: @ρχίδι τρισμέγιστο, γ@μημένε μαλ@κα, που να πέσουν πάνω σου 873 σφήκες και να σε τσιμπίσουν στα @ρχίδια.. @ρχίδι.. ε, @ρχίδι :a31: :a31:
castoras
06/08/2010, 15:27
Σήμερα έκανα Αθήνα - Καρπενήσι - Αθήνα και είδα ένα σωρό μηχανές να ταξιδεύουν,άλλες τουριστικές,άλλες on-off,ss και street,όλοι με δέρματα ή κορντούρες,όλοι φορτωμένοι,άλλος πήγαινε αργά και άλλος γρήγορα!!Σας χάρηκα πολύ,σας χαιρέτησα σχεδόν όλους,αλλά δε με χαιρέτησε κανείς γιατί ήμουν με το αυτοκίνητο!Καλά να περάσετε ρε!!:beer:
Σας βλεπω καθε μερα ολη μερα,να κανετε οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι.Ταξι,κουτια,μηχανακια,φορτηγα.
Αλλα εσυ ρε πανυβλακα με την πολυθρονα με τις ροδες τι δεν καταλαβες?Σου ειπα να παρκαρεις το μπουρδελο σου διαγωνια κι οχι καθετα και να κλεινεις το δρομο.Με κοιταξες με το σπινθηροβολο βλεμμα υπνωτισμενης γυψοσανιδας και με ρωτησες:
-Δηλαδη?
Τι δλδ ρε αρχικουλαδι του κολωνακιου?Διαγωνια και οχι καθετα.Αι στο γεροδιαολο.:evil: :evil: :evil:
Είδα το θηρίο σου Tak-Attack
Bastard σε συνεργείο στα Καμίνια......Ρώτησα αν είσαι εκεί κοντά να σε γνωρίσω αλλά ...δεν....κρίμα...
Πάντως έχεις το μόνο HAYABUSA που αναγνωρίζεται άμεσα....Πρόσεχε τις γκομενοδουλειές
blackbusa
06/08/2010, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
:δενθυμαμαιπωςλεγεταιαυτήπουπάειπροςΟΑΚΑ: :ανμαςπειςαποπουκαιπροςταπουπηγαινεςθα μπορουσαμενασουπουμερονδρομοωστεναμηνγραφειςολοαυτ οτοκατεβατοχωριςκενα:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σε είδα με το βεσπάκι το πράσινο και το ray-ban το κόκκινο στο ηράκλειο και :a07: :a07:
:D :D
αλλά ρε κοπελιά, βάλε κι ένα κρανάκι :smilea:
σε είδα ρε γ@μημένε στην :δενθυμαμαιπωςλεγεταιαυτήπουπάειπροςΟΑΚΑ: να κάνεις αναστροφή χωρίς να κοιτάξεις.. γ@μιόλη.. 20χλμ παραπάνω να είχα, και είχα καρφωθεί πάνω σου.. :sick: :sick: @ρχίδι τρισμέγιστο, γ@μημένε μαλ@κα, που να πέσουν πάνω σου 873 σφήκες και να σε τσιμπίσουν στα @ρχίδια.. @ρχίδι.. ε, @ρχίδι :a31: :a31:
Τυχαίο το νούμερο?? Δεν νομίζω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με ειδα να πηγαινω για μπανιο με μαγιω κρανος και αθλητικα :nono:
δυστυχως αυτα που κραζω , αλλα οταν υπαρχει ελλειψη εξοπλισμου του συνεπιβατη τι κανεις? ντυνεσαι εσυ σαν τον αστακο και αφηνεις τον αλλο στο ελεος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
με ειδα να πηγαινω για μπανιο με μαγιω κρανος και αθλητικα :nono:
δυστυχως αυτα που κραζω , αλλα οταν υπαρχει ελλειψη εξοπλισμου του συνεπιβατη τι κανεις? ντυνεσαι εσυ σαν τον αστακο και αφηνεις τον αλλο στο ελεος?
αμα δεν εχεις 2ο κρανος ειναι το θεμα
τι κανεις?
παλι καλα που φορουσες κρανος...:winka:
Σε είδα που καβάλησες την νησίδα και ήρθες στο ρεύμα μου στην Καποδιστρίου.
Απέφυγα μετωπική με fiesta που μου ερχοταν με μια 60αρα χλμ.
Η κοπέλα αποφάσισε να ξανακαβαλήσει τη νησίδα να περάσει στο ρεύμα της και τελικά εσκασε πανω στην κολώνα.
Απέφυγα μετωπική με fiesta που μου ερχοταν με μια 60αρα χλμ....
Καλό καλοκαίρι.
εγώ ακόμα να δώ τον blackbusa και τον bikerted! :bigcry: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:ανμαςπειςαποπουκαιπροςταπουπηγαινεςθα μπορουσαμενασουπουμερονδρομοωστεναμηνγραφειςολοαυτ οτοκατεβατοχωριςκενα:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:έλαρετώραπουδενκατάλαβεςποιαλέωείναιαυτήπουπάειαπ ΟΑΚΑπροςκηφισίαςχαλάνδρικλπσημείατωνβορείωνπροαστ ίωνήαλλιώςησυνέχειατηςμαρίνουαντύπαπουέχεικαιδύου όγειακαιέναφανάρικαικυκλοφορούνκαικάτιαρχίδιαπουπ τάγονταιχωρίςνατοκαταλάβεις: :o
Panos1313
07/08/2010, 11:04
Μολις γυρισα απο μια βδομαδα διακοπων οπου πρεπει να εκανα καμια 1500 κμ. Ειδα πολλα , αλλα αφου ειμαι ζωντανος ας μην κλαφτω.
Χαιρετισματα σε ολους τους μηχανοβιους που ειδα στο δρομο!
:έλαρετώραπουδενκατάλαβεςποιαλέωείναιαυτήπουπάειαπ ΟΑΚΑπροςκηφισίαςχαλάνδρικλπσημείατωνβορείωνπροαστ ίωνήαλλιώςησυνέχειατηςμαρίνουαντύπαπουέχεικαιδύου όγειακαιέναφανάρικαικυκλοφορούνκαικάτιαρχίδιαπουπ τάγονταιχωρίςνατοκαταλάβεις: :o
Σπύρου Λούη
guzzistas
08/08/2010, 09:15
Σας είδα SVX, Project.breeze, Hell_Rider πριν 2 βδομάδες στη Λάρισα που ήπιαμε καφέ.
Σε είδα Allst@rf χθες στους Καταρράκτες στο Λουτράκι που ήπιαμε καφέ.
Σε είδα jimtarasxt660x σήμερα στο Ναύπλιο που ήπιαμε καφέ.
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
jimtarasxt660x
08/08/2010, 12:35
Και εγώ σε είδα:lol: :lol: :lol:
Allst@rf
08/08/2010, 13:20
ακομα δεν εχω δει την μανετα που θελω να βαλω στο ΚΤΜ...
τι διατανο,αυτοι που τις διαφημιζουν δεν θελουν να πουλησουν?
:confused: :confused:
με ειδα χτες βραδυ στην παραλιακη.. μετα απο πολλα χρονια να καγκουριαζω... δικαβαλη... σε βαρκαντερο... ακρανωτη... με ανοιχτο παπουτσακι... στην αρχη ενιωθα πολυ χαλια, ειχα ενοχες, αρχισα να λεω "κοιτα να δεις, πρωτη φορα ακρανωτη, σημερα θα συμβουν ολα"..
μετα αρχισα να απολαμβανω την νυχτα εκει πανω... :blush:
ακομα εχω τυψεις που μ αρεσε... αλλα δεν το ξανακανω.. αγχωθηκα... :rolleyes:
frappe rider
09/08/2010, 00:54
Μερικοί το ξεφτιλίκι το έχετε στο αίμα σας :(
σε είδα ακράνωτε ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ να περνάς χαλαρά το κόκκινο χτες το μεσημέρι Μιχαλακοπούλου και Φωκίδος :winka:
Μέχρι το Πεδίο του Αρεως που έστριψα ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!!! και κατά ένα περίεργο τρόπο όλο σε έφτανα !! :lol: στο φανάρι δε της Μουστοξύδη ο απέναντι που περνούσε με πράσινο σε φιλοδώρησε με μεγαλοπρεπέστατη μούτζα, βλαμμένε...
Εχεις δύο αυτοκολλητάκια στα καπάκια και ένα στο κράνος που κοσμούσε την πίσω σέλα μέσα από το διχτάκι...:wave2:
Ρε λεβεντες... αφου δεν... τι επιμενετε...
Για εσας μιλαω, χθες το μεσημερακι στην εθνικη γυρνοντας απο Επιδαυρο... Ναι ρε, σε εσενα με το CBF και τον φιλο σου με το Fazer. Κυνηγιωσασταν, ανοιγατε, φρεναρατε, στριβατε, χωνωσασταν και γενικως ψαχνωσασταν. Σε ποιους? Σε εμας? Επειδη ειμασταν κυριλε? Αρματωμένοι? Αργοι? Χαλαροι? Επειδη σας γραφαμε?
Αντε και καλους δρομους...
Υ.γ Καλα φιλε εσενα με το CBF... Βαλε κανενα ποιο μακρυ μπλουζακι την επομενη. Απο τους στροβιλισμους ολη η πλατη ηταν εξω. Προσπαθεια μαυρισματος επι διτροχου εκανες βρε?
harris_x
09/08/2010, 02:48
Σήμερα έλιωσα στο γέλιο πρωί-πρωί!
Είδα το παρακάτω όχημα, μόνο που είχε επιπλέoν μια κατασκευή τύπου port baggage, υαλοκαθαριστήρες και ηχοσύστημα :eyepop: :uplate: :hypnotize :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
edit: σε λίγο θα του βάλουν και πόρτες.......... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
206214
Σε είδα αγαπητέ οδηγέ ταξί (γκρι station-vagon),είχες ατυκόλλητο KTM και 0300 πίσω αριστερά...σε προσπέρασα μπροστά στο χιονοδρομικό του Περτουλίου, κόρναρα και χαιρέτησα σηκώνοντας τη γροθιά μου...πρέπει να σταμάτησες στην Ελάτη...:beer:
Σας είδα κι εσάς με τζίξερ και μπλε FZ1, χαιρετηθήκαμε πάνω σε μια στροφή ανάμεσα από Περτούλι-Ελάτη...καλούς δρόμους...:sun:
Allst@rf
09/08/2010, 07:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Σε είδα αγαπητέ οδηγέ ταξί (γκρι station-vagon),είχες ατυκόλλητο KTM και 0300 πίσω αριστερά...σε προσπέρασα μπροστά στο χιονοδρομικό του Περτουλίου, κόρναρα και χαιρέτησα σηκώνοντας τη γροθιά μου...πρέπει να σταμάτησες στην Ελάτη...:beer:
Σας κι εσάς με τζίξερ και μπλε FZ1, χαιρετηθήκαμε πάνω σε μια στροφή ανάμεσα από Περτούλι-Ελάτη...καλούς δρόμους...:sun:
μπα ειναι και αλλος συναδελφος με αυτοκολητο ΚΤΜ στο ταριφαδικο του???
:wave2: :wave2:
@Allstarf
μου πέρασες από το μυαλό εσύ, αλλά το δικό σου θα είναι κίτρινό...:D
Οπότε ως τώρα είστε 2 καταγεγραμμένοι...:lol:
Allst@rf
09/08/2010, 07:32
@Allstarf
μου πέρασες από το μυαλό εσύ, αλλά το δικό σου θα είναι κίτρινό...:D
Οπότε ως τώρα είστε 2 καταγεγραμμένοι...:lol:
κοιτα ,για να ειμαστε στο πνευμα του θρεντ και να μη φαινεται οτι σπαμαρουμε θα το γραψω ετσι...
Θα με δεις ,αν ψαχνεις για γκρι ταξι με εδρα λουτρακι και αυτοκολητοΚΤΜ Racing,και οχι κιτρινο οπως λες...:wave2: :wave2:
3ήμερο τουρ στα χωριά (και τις παραλίες) της Μεσσηνίας, είδα κόσμο και κοσμάκη, ντόπιους και τουρίστες, και όπως είπε και ενα παλικάρι παραπάνω, χαίρομαι που γύρισα :sun:
all hail τον παπά πάνω σε SERROW :look: :look: :eek:
BlackAdder
09/08/2010, 08:42
Γύρισα χτες απο Ρώμη και σας είδα -δυστυχώς- πάλι να τρέχετε σα να σας έπιασε κόψιμο πρωϊνιάτικα στη Κηφισίας.
Ρε ζώα ελληναράδες χαλαρώστε επιτέλους, τι άγχος είναι αυτό που έχετε;
Περιττό να σχολιάσω την οδηγική παιδεία και την αντιμετώπιση των οδηγών προς τους πεζούς, ακόμη και σε μια πόλη της Ιταλίας που δεν έχει τον βόρειο "αέρα".
Είμαστε τελείως μα τελείως ζώα εδώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Γύρισα χτες απο Ρώμη και σας είδα -δυστυχώς- πάλι να τρέχετε σα να σας έπιασε κόψιμο πρωϊνιάτικα στη Κηφισίας.
Ρε ζώα ελληναράδες χαλαρώστε επιτέλους, τι άγχος είναι αυτό που έχετε;
Περιττό να σχολιάσω την οδηγική παιδεία και την αντιμετώπιση των οδηγών προς τους πεζούς, ακόμη και σε μια πόλη της Ιταλίας που δεν έχει τον βόρειο "αέρα".
Είμαστε τελείως μα τελείως ζώα εδώ...
Στο Λέτσε (κέντρο-νότια Ιταλία) χωρίς διάβαση οι οδηγοί σταματούν για να περάσεις, επίσης όσους συνάντησα (Νάπολη, Λέτσε, Μπάρι), όλοι μα όλοι και χωρίς να μιλάνε γρι αγγλικά, προσπαθούν να σε κατατοπήσουν, στο Μπάρι δε μου έχει μείνει σκηνικό με μοτοσυκλετιστή αστυνομικό (με σκουλαρίκι) να μας πηγαίνει εμένα και την παρέα μου τσουλώντας τη μοτό στην οδό που ψάχναμε. Εντάξει οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά σε θέματα παιδείας και φιλοξενίας.
Όσο για τη Β. Ευρώπη έχω μερικές ενστάσεις...
σε ειδα που προσπαθουσες να με περασεις και οταν τα καταφερες κοιταγες συνεχεια πισω με καμαρι
μπραβο με περασες εισαι τεραστιος ενα αυτογραφο
εγω ημουν με παπι και εσυ με το 990
τεραστιε :yuck:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε ειδα που προσπαθουσες να με περασεις και οταν τα καταφερες κοιταγες συνεχεια πισω με καμαρι
μπραβο με περασες εισαι τεραστιος ενα αυτογραφο
τεραστιε :yuck:
:lol: :rotflmao: :lol: ρουφαααα το τσαγακι σου τωρα και ασε τα πολλα πολλα..:rotflmao: :lol: :bawl:
Akatanomastos
10/08/2010, 03:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε ειδα που προσπαθουσες να με περασεις
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
σε ειδα βλακα παπια που πεταχτηκες απο το πεζοδρομιο ενω το φαναρι σου ειχε κοκκινο και παραλιγο να με εμβολισεις..ευτυχως προλαβα και σταματησα... ωραια τρομαρα πηρα πρωινιατικα...:mad:
και γενικως.....εχω βαρε8ει να βλεπω αλλους οδηγους να κανουν οοοοτι τους κατεβει στο κεφαλι...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
σε ειδα βλακα παπια που πεταχτηκες απο το πεζοδρομιο ενω το φαναρι σου ειχε κοκκινο και παραλιγο να με εμβολισεις..ευτυχως προλαβα και σταματησα... ωραια τρομαρα πηρα πρωινιατικα...:mad:
και γενικως.....εχω βαρε8ει να βλεπω αλλους οδηγους να κανουν οοοοτι τους κατεβει στο κεφαλι...:sad:
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ !!!:sun: :sun: :sun:
..... ζήτα από τον γιατρό σου να σου γράψει κανένα 15άρι μέρες !!! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ !!!:sun: :sun: :sun:
..... ζήτα από τον γιατρό σου να σου γράψει κανένα 15άρι μέρες !!! :wave2:
:) ..αααχχχ...ασε βρε Κωστα περιμενω πως και πως να παει 20 ο μηνας και μετααααα......διακοπουλες και WEC στις Σερρες !!! :a2: :a2: :a2:
:) ..αααχχχ...ασε βρε Κωστα περιμενω πως και πως να παει 20 ο μηνας και μετααααα......διακοπουλες και WEC στις Σερρες !!! :a2: :a2: :a2:
Aυτό το WC ........... τι είναι ;;; :confused: :confused: :confused:
Αν και υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με χώματα ......... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ...World Enduro Cup...οι καλυτεροι αναβατες του κοσμου να οδηγουν μπροστα σου κι εσυ να λες...''οκ...τωρα μπορω να παω να μα8ω πλεξιμο'' χαχαχαα!!!
:lol: :lol: ...World Enduro Cup...οι καλυτεροι αναβατες του κοσμου να οδηγουν μπροστα σου κι εσυ να λες...''οκ...τωρα μπορω να παω να μα8ω πλεξιμο'' χαχαχαα!!!
Εμένα η μαμά μου δεν με αφήνει να παίζω με τα χώματα γιατί λερώνομαι !!! :nono: :nono: :nono:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PalLoukiLuke
10/08/2010, 05:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κοιτα ,για να ειμαστε στο πνευμα του θρεντ και να μη φαινεται οτι σπαμαρουμε θα το γραψω ετσι...
Θα με δεις ,αν ψαχνεις για γκρι ταξι με εδρα λουτρακι και αυτοκολητοΚΤΜ Racing,και οχι κιτρινο οπως λες...:wave2: :wave2:
πρεπει να εχουμε μιλησει εμεις!:D
περιμενα τη κοπελα μου εξω απο το Βαρνακιωτη στη Κορινθο (πανε 3-4 μηνες) και περνωντας εσυ, σταματας και ρωτας "ποιανου ειναι το adventure ? κοιτα πισω το αυτοκολητο"
και ειδα το κτμ racing και χαιρετηθηκαμε.
εσυ ησουν?
φιλικα
λουκας κορινθος
:beer: :beer:
Allst@rf
10/08/2010, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
πρεπει να εχουμε μιλησει εμεις!:D
περιμενα τη κοπελα μου εξω απο το Βαρνακιωτη στη Κορινθο (πανε 3-4 μηνες) και περνωντας εσυ, σταματας και ρωτας "ποιανου ειναι το adventure ? κοιτα πισω το αυτοκολητο"
και ειδα το κτμ racing και χαιρετηθηκαμε.
εσυ ησουν?
φιλικα
λουκας κορινθος
εχεις π.μ:wave2:
dukeandthecity
10/08/2010, 06:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρουφαααα το τσαγακι σου τωρα και ασε τα πολλα πολλα..:rotflmao: :lol: :bawl:
σε ειδα να μας πρήζεις τα @@ αν θα βρεις βενζίνη να πας διακοπες και όλο εδω μεσα τριγυρνάς. Αντε κανε κανα μπανιο γιατι εχουμε να κηνυγάμε τον μπαγεβιτς απο Σεπτεμβριο :D :D
:lol: :lol: :lol: ( εισαι απαραδεκτος ρε..... :rotflmao: )
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:lol: ( εισαι απαραδεκτος ρε..... :rotflmao: )
:beer:
To είδα ....... αυτό !!!
:blush: :blush: :lol: :lol:
Ρε φίλε ........... εγώ φταίω ;;; :confused: :confused:
Εσείς οι χωματεροί όπου βρείτε λακκούβα με λάσπη ........... στήνετε και ένα αγώνα !!! Που να τους ξέρω ο καψερός όλους !!!
:rotflmao: :rotflmao:
Χώρια που μιλάτε με συντομογραφίες σαν αμερικάνος συνταγματάρχης ..........
WEC, ISDE, 36HE .......... 82ψε .......... 3ΧΨΚΑ κ.ο.κ.
:lol: :lol:
Ενώ εμείς τα ασφάλτινα παιδιά .......... χρειαζόμαστε και μια πίστα ....... ένα κάτι, ρε παιδάκι μου !!!
:smokin: :smokin:
Ενώ εμείς τα ασφάλτινα παιδιά .......... χρειαζόμαστε και μια πίστα ....... ένα κάτι, ρε παιδάκι μου !!!
:smokin: :smokin:
Σε αυτο το θεμα ....
Ζω στον παραδεισο.....
Εσενα δεν σου λεω που ζεις γιατι θα μου το σβησουνε..... :winka:
Δυστηχως... :(
frappe rider
10/08/2010, 12:53
Αγορίνα μου...αφού δεν το έχεις το GS γιατί το παιδεύεις και παιδεύεσαι κι εσύ ; Οχι τίποτε άλλο αλλά ξεφτιλίζεσαι από το Χίλτον μέχρι την πλατεία Μαβίλη...Ξέρεις ποιος είσαι :wave2:
Mπας και με ειδε κανεις σημερα στον οδικο αξονα Πρεβεζης-Αρτας-Ιωαννινων ή Ιωαννινων-Παργας(μεσω Εγνατιας)...:rolleyes: :D
Γτ ανεβηκα για κατι δουλειες και χαιρετησα πολυ κοσμο στον δρομο...:beer: :beer: :beer:
webassasin
10/08/2010, 13:58
Ειδα 2 τυπακια πανω σε μηχανη,να μπαινουν προς Καλαματα απο Ταυγετο. Ειμασταν μερικα μηχανακια κ ξεκαυλωναμε μακρια απο τον κοσμο. Σου εκανα νοημα και καλα να το σηκωσεις,χαιρετησες κ ανταπεδωσα. Ξεχασα και την πινακιδα σου..
ρουφαααα το τσαγακι σου τωρα και ασε τα πολλα πολλα..:rotflmao: :lol: :bawl:
ice tea λογο ζεστης :bigcry: :bawl: :lol:
Αρχικά δημιουρ
γήθηκε από Akatanomastos
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ε τι? :bigcry:
αφου :lol: ειχε κινηση :lol:
.....
εχεις δικιο δεν επρεπε να τον αφησω :sad:
:rotflmao:
Σε είδα παλιομ@λ@κ@ τελευταία στιγμή και σήκωσα το μηχανάκι κι τη γλίτωσα...
Που πήγες και μπήκες ανάποδα ρε π@π@ρ@;;;;;
Χτες απογευματάκι είπα να πάω μια βόλτα στον Υμηττό. Το πρώτο κομμάτι για όσους δεν ξέρουν είναι μονόδρομος (από αλλού ανεβαίνεις και από αλλού κατεβαίνεις) και κινούμαι σβέλτα, σε καμία περίπτωση δεν τρέχω. Τελευταία στροφή στο κομμάτι που είναι μονόδρομος, αριστερή και τυφλή. Πλεόν είμαι χαλαρά και απλά παίρνω γραμμή μιας και είναι κλειστή στροφή. Και στη έξοδο βλέπω το μ@λ@κ@ μπροστά αριστερά μου...
και εντάξει έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν ήταν τίποτα τρομερό, ούτως ή άλλως η γραμμή που είχα πάρει με οδηγούσε στα δεξιά του δρόμου και απλά άνοιξα λίγο την τροχιά μου. Εννοείται χέστηκα και τα συναφή αλλά το σοκ ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι αν δεν ήμουν σβέλτα στο προηγούμενο κομμάτι και συναντιόμασταν στην κορυφή της στροφής ή θα έσκαγα μετωπική πάνω του ή θα τον απέφευγα και θα έσκαγα στα βράχια...
Του κόρναρα του φώναξα, πήγε να συνεχίσει, σταμάτησα, τον γ@μησα στην κόρνα και του γκάριζα είσαι ανάποδα και κάτι άλλα και γύρισε. Παρακάτω φωτογραφία του δρόμου με τα σήματα, αντί να πάει δεξιά, πήγε ίσια... πόσο πιο σαφές να γίνει;;;
Τουλάχιστον μετά στις κεραίες είδα από μακριά ένα ζώο στο δρόμο και λέω ωπ, κόπρος για να κόψουμε, αλλά τελικά ήταν αλεπού, η οποία έφυγε λίγο αλλά δεν την κοπάνησε καθόταν και κοιτούσε από απόσταση, όταν έκανα να την πλησιάσω βέβαια έφυγε.
206326
Σε είδα κομμάτι μάρμαρο σπασμένο πάνω στην αερογέφυρα της Αθηνών να περνάς ξυστά απο τη ρόδα μου.....:eyepop: :eyepop: :uplate:
manhunter
11/08/2010, 10:22
Πρέπει να σε είδα lettas, εχθες κατά τις 17:00 κατεβαίνοντας την Λ.Ηρακλειου,στο ύψος
της Λεωφ.Ειρήνης
(Επιβεβαίωσε, όβερ)
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πρέπει να σε είδα lettas, εχθες κατά τις 17:00 κατεβαίνοντας την Λ.Ηρακλειου,στο ύψος
της Λεωφ.Ειρήνης
(Επιβεβαίωσε, όβερ)
:lol: :lol: :lol:
κι έλεγα κάπου το ξέρω αυτό το κράνος.. :wacko:
ρε ΓΚρουσούζη! τρία λεπτά μετά με σταματήσανε για έλεγχο :lol:
:beer: :wave2:
John Steed
11/08/2010, 10:54
Σε είδα Tiger λευκό, με τριβάλιτσο, μπάγκστερ και υποστρώματα, τίγκα φορτωμένο, απέναντι από τον Κήπο, έξω από το πάρκινγκ στο Ρέθυμνο. Είχες πάνω σου και δύο κράνη, αλλά τους αναβάτες δεν τους είδα :confused:
Τέλοσπάντων, καλά χιλιόμετρα:wave2: :wave2:
John Steed
11/08/2010, 10:55
Σας είδα κι εσάς, με τη BMW R1200RT (μάλλον), σας ευχήθηκα καλές βόλτες, αλλά μάλλον δεν με ακούσατε...
manhunter
11/08/2010, 11:15
κι έλεγα κάπου το ξέρω αυτό το κράνος.. :wacko:
ρε ΓΚρουσούζη! τρία λεπτά μετά με σταματήσανε για έλεγχο :lol:
:beer: :wave2:
Kαλοκαίρι είναι ρε, στρώνουν οι κώλοι
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα παλιομ@λ@κ@ τελευταία στιγμή και σήκωσα το μηχανάκι κι τη γλίτωσα...
Που πήγες και μπήκες ανάποδα ρε π@π@ρ@;;;;;
Χτες απογευματάκι είπα να πάω μια βόλτα στον Υμηττό. Το πρώτο κομμάτι για όσους δεν ξέρουν είναι μονόδρομος (από αλλού ανεβαίνεις και από αλλού κατεβαίνεις) και κινούμαι σβέλτα, σε καμία περίπτωση δεν τρέχω. Τελευταία στροφή στο κομμάτι που είναι μονόδρομος, αριστερή και τυφλή. Πλεόν είμαι χαλαρά και απλά παίρνω γραμμή μιας και είναι κλειστή στροφή. Και στη έξοδο βλέπω το μ@λ@κ@ μπροστά αριστερά μου...
και εντάξει έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν ήταν τίποτα τρομερό, ούτως ή άλλως η γραμμή που είχα πάρει με οδηγούσε στα δεξιά του δρόμου και απλά άνοιξα λίγο την τροχιά μου. Εννοείται χέστηκα και τα συναφή αλλά το σοκ ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι αν δεν ήμουν σβέλτα στο προηγούμενο κομμάτι και συναντιόμασταν στην κορυφή της στροφής ή θα έσκαγα μετωπική πάνω του ή θα τον απέφευγα και θα έσκαγα στα βράχια...
Του κόρναρα του φώναξα, πήγε να συνεχίσει, σταμάτησα, τον γ@μησα στην κόρνα και του γκάριζα είσαι ανάποδα και κάτι άλλα και γύρισε. Παρακάτω φωτογραφία του δρόμου με τα σήματα, αντί να πάει δεξιά, πήγε ίσια... πόσο πιο σαφές να γίνει;;;
Τουλάχιστον μετά στις κεραίες είδα από μακριά ένα ζώο στο δρόμο και λέω ωπ, κόπρος για να κόψουμε, αλλά τελικά ήταν αλεπού, η οποία έφυγε λίγο αλλά δεν την κοπάνησε καθόταν και κοιτούσε από απόσταση, όταν έκανα να την πλησιάσω βέβαια έφυγε.
Φίλε προσοχή εκεί πάνω. Κυκλοφορούν πολλοί ποδηλάτες και περιπατητές και έχει πολλές τυφλές φουρκέτες. Μαξ ταχύτητα 30 και πολλά είναι. Δε ξέρεις από που μπορεί να σου πεταχτεί ο καθείς.
Σας είδα χθες το βράδυ να βγαίνετε από το θερινό σινεμά στην πύλη τής Βηθλεέμ και παραλίγο να πάθω σοκ. Ένα Χαρχάρλεϋ δικάβαλο, ένα Transalp δικάβαλο, ένα Bros κι ένα Fazer, ΟΛΟΙ με κράνος. Ένας-δύο ακόμα και θα ήμασταν όλοι οι Ηρακλειώτες που φοράνε κράνος μαζεμένοι στο ίδιο σημείο.
σας ειδα ολους (με ελαχιστες εξαιρεσεις) τους κεφαλονητες
να μας προσφερετε ποιοτητα,αριστη εξυπηρετηση,με πολυ λογικες τιμες.
μπραβο για το μερακι που εχετε σε οτι κανετε....απο τα σπιτια με τους περιποιημενους κηπους μεχρι την αψογη συμπεριφορα και πολυ επαγγελματικη συνηδηση...
ομορφαινεται τον ηδη πανεμορφο τοπο σας :beer: :beer: :beer:
κυκλοφορουσα απο 31/7 εως 8/8 με ενα νισσαν ναβαρα και σας χαιρετουσα.....καποιοι με μεγαλη μου εκπληξη ανταποδιδατε....
οπως και οταν εφευγα απο το χωριο μου (αγναντα τζουμερκων) απο την διαδρομη προς περτουλι-τρικαλα στις 11/8 παλι χαιρετησα οποιους συναντησα και ανταπεδωσαν μερικοι....ασφαλες χιλιομετρα να εχετε ολοι :beer:
υ.γ καμια σχεση δεν εχω με καφαλονητες για να τους διαφημησω.....
υ.γ 2 με την τιμη βενζινης-πετραιλεου μας :a021:
πλάκα-πλάκα λές να σε είδα φουρνάς...?
Την κυριακή 8/8 με χαιρέτησε ένα τουτου (αλλά δεν θυμάμαι μάρκα) κάπου εκεί πάνω και ανταπέδωσα το σινιάλο (μαύρο fz6S)...:D :wave2:
GIXXERAKIAS
12/08/2010, 08:35
Σε ειδα εχθες στην Καβαλας κατα τις 19.30 ξεκινωντας απο το φαναρι που μολις ειχε πρασινισει και κοβω βλεφαρο πριν ανοιξω το ρημαδιασμενο γκριπ ταυτοχρονα μιλωντας με την αρραβωνιαστηκια μου (ευτυχως με ειδε που εκοψα και ενα παληκαρι με λευκο στρομ),προλαβα να δω τα φρενα σου να βγαζουν καπνους (πολυ πραμα μιλαμε) και να ερχεσαι φρεναριστος με τα ...οσα!:eyepop:
Αφησες φρενα οταν ειδες οτι σε ειδα και συνεχισες με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ με καμμια 100αρα,δεν προλαβαινες με την καμμια να σταματησεις....με ποσα πηγαινες ρε φιλε?Αν δεν ημουν εγω και ξεκιναγε ο παπαρας που κορναρε απο πισω μου και του κλεισα τον δρομο τωρα θα ησουν με την κοπελια που κουβαλουσες (νομιζω κοπελια ηταν) κολυμπυθροξυλο.....και θα λεγαμε κριμα....
Αγορινα μου αν συνεχισεις να το κανεις αυτο με το Hayabusa σου (GEN II ) αλλαξε τακακια ειναι καμμενα.....αν θες την γνωμη μου μην το πολυζοριζεις...εχθες ειχες φυλακα αγγελο...
....εμενα....:winka:
πλάκα-πλάκα λές να σε είδα φουρνάς...?
Την κυριακή 8/8 με χαιρέτησε ένα τουτου (αλλά δεν θυμάμαι μάρκα) κάπου εκεί πάνω και ανταπέδωσα το σινιάλο (μαύρο fz6S)...:D :wave2:
φιλε μου αν εννοεις καφαλονια μπορει...το τουτου μου ειναι αγροτικο....:D
αν λες για το χωριο μου μαλλον δυσκολο γιατι ανεβηκα κατα τις 11 το βραδυ και δεν συναντησα πολλους....
οπως και να εχει...παντα ορθιος :D :wave2:
Σε είδα πάνω στο ΚΤΜ με κράνος. Ήταν ένα σοκ όπως και να το κάνεις
σε ειδα κοπελια με μπλουζα slayer και typhoon με μαρτινς ενα σκασμο σκουλαριακια ξεκρανωτη (φυσικα) γυρω στα 20 +.... :rotflmao: και μου ειπε η κολλητη μου ''μαλακα κοιτα διπλα σου περνας εσυ 10 χρονια πριν'' :rotflmao:
Joyrider
12/08/2010, 14:04
Σε είδα βλακάκο Ζητά μετά από τρελή εκκίνηση-παρολίγονσβήσιμο να κοιτάς στον καθρέφτη αν έκανα και γω την ίδια εξυπνάδα. Τον πεζό δεν είδες μόνο και πάλι καλά που σταμάτησε αυτός όταν είδε τα 120+ που έπιασες στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και δεν τον μάζεψες.
Όταν έκανα έτσι στον συνάδελφό σου :nono: δείχνοντας εσένα μου σήκωσε τους ώμους:a13: αδιάφορος. Ε αυτό λέω και γω, λαλάκες υπάρχουν πολλοί τι να κάνουμε. Όταν δεν είναι του νόμου τους γράφουμε, όταν είναι σφυράμε.
(Α και φυσικά αν χτυπούσε τον πεζό θα έφτεγε ο πεζός και όχι το ότι έτρεχε μέσα στην πόλη έτσι, ξέρετε εσείς...)
Σας ειδα αετοπουλα της διας 6:30 το απογευμα στη βαρης κορωπιου πριν το φαναρι για το αεροδρομιο. Tdm μονοκαβαλο να μπαινει με οσα στη στροφη και να χορευει ο πισω τροχος σα φιδι , ημουν σιγουρος οτι θα πεσεις αλλα μαλλον καπποιος αγιος σε μαζεψε ,
Αλλα και συ απο πισω με το δικαβαλο versys και το κοφτη πανω στη στροφη , πολυ σε καμαρωσα και σενα και λεφτα απο τους φορους μου , που πανε για καγκουριες στους ελληνικους δρομους.
Φοβερο παραδειγμα ειστε , και αμα συνεχισετε ετσι σας βλεπω για γιαουρτια σε καθε γωνια, καγκουρες .
manos*gsxr
12/08/2010, 17:15
Σε ειδα το πρωι πρωι με την αυγουλα , να λανσαρεις νεα μοδα....κρανακι κρεμασμενο οχι στο καρπο αλλα στον ωμο...!!!!Ωραιος!Σε καλο δρομο ειμαστε...Απο το καρπο στον ωμο και σε μερικα χρονακια θα φτασει στο κεφαλι....Μοδα ειναι αυτη και εξελισεται:sun:
Σε ειδα.....Σε ειδα να βγαινεις με το Mega -Bigfoot-Scooter απο το φαναρι και να στιβεις το γκαζι ...κι ας ησουν πανω στην στροφη...
ΠΟΣΟ γενναιος και Ατρομητος πρεπει να εισαι που οδηγας αναμεσα σε ολους του ψυχοπαθεις και λαλημενους ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ....με τιραντε και σορτσακι(που εγω τολμαω να φοραω ΜΟΝΟ για πιτζαμες....) !!!!!!
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
:look:
mparmpanik
12/08/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
),προλαβα να δω τα φρενα σου να βγαζουν καπνους (πολυ πραμα μιλαμε) και να ερχεσαι φρεναριστος με τα ...οσα!:eyepop:
Αφησες φρενα οταν ειδες οτι σε ειδα και συνεχισες με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ με καμμια 100αρα,δεν προλαβαινες με την καμμια να σταματησεις....με ποσα πηγαινες ρε φιλε?..
τωρα γιατι το λες αυτο?? :confused:
εγω ειδα να το λενε στο φορουμ οτι δεν φταιει ποτε η υπερβολικη ταχυτητα για τα ατυχηματα..
φταιει..
χμμμ.. να δεις πως το διαβασα..
α.. ναι..
φταιει
1.Ελλειψη οδηγικης παιδειας
2.Κακο οδικο δικτυο
3.Μη προσηλωση στην οδηγηση..
Panos1313
12/08/2010, 19:06
Σε ειδα σημερα σκουτεροβιε...
Αρχιζεις να μιλας με το 1 χερι στο κινητο, ακρανωτος και ταυτοχρονα παραβιαζεις κοκκινο οδου καθετου στη βουλιαγμενης και βγαινεις στη βουλιαγμενης τη διασχιζεις και περνας στο απεναντι ρευμα....
Γενικα δεν ασχολουμαι με "απλες" παραβιασεις του κοκ, αλλα αυτα και τα 3 μαζεμενα με τρομαξαν σχεδον... (και υπολογισα και στο μυαλο μου οτι ησουν στο 1.5κ+ ευρω προστιμο γιατι κατι που το εκανες σαν πραξη ρουτινας αποτι καταλαβα)
ερωτησης.. τα μπατσικά τουτου εχουν δικαιωμα να κανουν παντως ειδους παρανομια? ..ακομα κ αν θετουν σε κινδυνο τους γυρω οδηγους?
το μεσημερι, φαναρι θησεως κ αγιων παντων, πρασινο το δικο μου ανεβαινω τη θησεως,αδειοι οι δρομοι γενικως, κ ξαφνικα.. καθετα μπροστα μου ενα κουτι με βλακες μπατσους περναει την θησεως με οσα... δεν ετρεχε να προλαβει κατι.. απλα καβλαντιζανε.. τους ειδα που γελαγανε μεσα στ αμαξι...
ολοι πλακωθηκαμε στα φρενα! δεν χαμπαριασανε μια! ηλιθιοι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
εγω ειδα να το λενε στο φορουμ οτι δεν φταιει ποτε η υπερβολικη ταχυτητα για τα ατυχηματα..
φταιει..
α.. ναι..
φταιει
2.Κακο οδικο δικτυο
Το χεις κουράσει λίγο, όμως. Άλλο η ταχύτητα, άλλο η παραβίαση σηματοδότη.
Allst@rf
13/08/2010, 07:01
...ασπρομαυρο blade 1000(blizterr???) ,παρκαρισμενο εξω απο καφετερια στο Λουτρακι,να περιμενεις υπομονετικα τον αναβατη σου για την επιστροφη....
...τελικα,σε ξαναειδα ,ομορφο blade,κινουμενο αυτη τη φορα στον κεντρικο του λουτρακιου,με αναβατη και συνεπιβατιδα να κατευθυνεστε προς ισθμο,μαζι με R6 ,αν ειδα καλα...
Ναι, εγώ ήμουν. Βραδυνό καφεδάκι. Με τι ήσουν?
Allst@rf
13/08/2010, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ναι, εγώ ήμουν. Βραδυνό καφεδάκι. Με τι ήσουν?
αν ημουν με το Super Duke (σπανιο αλλα μπορει) θα με καταλαβαινες;)
Το χεις κουράσει λίγο, όμως. Άλλο η ταχύτητα, άλλο η παραβίαση σηματοδότη.
:lol: :bawl: :rotflmao:
γιατι παραβιασε το σηματοδότη??/???μηπως για δεν τον ειδε απο τη ταχυτητα κ οταν το δε ηταν πολυ αργα..
αλλα για σενα ειναι παραβαση σηματοδότη αυτο?:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
αν ημουν με το Super Duke (σπανιο αλλα μπορει) θα με καταλαβαινες;)
Αυτοκίνητο? Παπί? Γιατί δε θυμάμαι να με πλησίασε κάποιο μηχανάκι στο γυρισμό.
:lol: :bawl: :rotflmao:
γιατι παραβιασε το σηματοδότη??/???μηπως για δεν τον ειδε απο τη ταχυτητα κ οταν το δε ηταν πολυ αργα..
αλλα για σενα ειναι παραβαση σηματοδότη αυτο?:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:
Βαρέθηκα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά παραβίασης ορίου ταχύτητας και ερυθρού σηματοδότη, ειλικρινά δε θα κάτσω να σου εξηγήσω. Υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ του να τρέχεις και του να είσαι απλά ηλίθιος.
Βαρέθηκα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ παραβίασης ορίου ταχύτητας και ερυθρού σηματοδότη, ειλικρινά δε θα κάτσω να σου εξηγήσω. ναι οκ..εγω δε καταλαβαίνω.
οσο δε καταλαβαίνεις σε ποσες παρανομίες μπορεις να πεσεις ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ...δε κανουμε δουλεια.
αυτος προφανως και δεν ηθελε να περασει κοκκινο με 120 χιλ...αλλα οκ εσυ ειδες παραβίαση σηματοδότη.
:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
οσο δε καταλαβαίνεις σε ποσες παρανομίες μπορεις να πεσεις ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ...δε κανουμε δουλεια.
Μπορείς, ναι. Αλλά δε με αφορά τι κάνει ο κάθε βλαμμένος. Για μένα μιλάω.
Βαρέθηκα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά παραβίασης ορίου ταχύτητας και ερυθρού σηματοδότη, ειλικρινά δε θα κάτσω να σου εξηγήσω. Υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ του να τρέχεις και του να είσαι απλά ηλίθιος.
η' να τρέχεις εκεί που δεν σε παίρνει...τότε απλά ηλίθιος
TristanVogt
13/08/2010, 12:16
se eida mpatse ypan8rope tis omadas dias na travas souzes me to tdm (ea 7881) apo thn kalirois mexri thn syggrou,kai piges na peseis kai pano mou.se edosa alla den 8a sou kanoun tpt to xero
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
se eida mpatse ypan8rope tis omadas dias na travas souzes me to tdm (ea 7881) apo thn kalirois mexri thn syggrou,kai piges na peseis kai pano mou.se edosa alla den 8a sou kanoun tpt to xero
Φιλε μου καλα εκανες και τον εδωσες αλλα τον εδωσες σε λαθος ανθρωπους.
AUFGEBRACHT
13/08/2010, 12:26
Υπάνθρωπος επειδή τράβαγε σούζες ή επειδή ήταν μπάτσος; :a13:
TristanVogt
13/08/2010, 12:35
ο νοον νοειτω
alexxxcbr
13/08/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
φταιει..
α.. ναι..
φταιει
2.Κακο οδικο δικτυο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όλη η Κρήτη τίγκα στα 1200 gs adventure ειναι....:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
όλη η Κρήτη τίγκα στα 1200 gs adventure ειναι....:eyepop: ανεκαθεν η κρητη ειχε δυνατα ΟΠΛΑ......:lol: :lol:
se edosa alla den 8a sou kanoun tpt to xero
Τελευταία φορά που συνέβη αυτό σε φιλαράκι (Z), τον είχαν σκοπιά επί μια βδομάδα :P
TristanVogt
13/08/2010, 14:27
Τελευταία φορά που συνέβη αυτό σε φιλαράκι (Z), τον είχαν σκοπιά επί μια βδομάδα :P
:lol: :lol: :lol: makari
σε είδα και σε χαιρέτησα αλλά @@, μαύρο gixxer ανέβαινε προς διόνυσο πιθανός εποχιακός αναβάτης :lol:
σε είδα και σένα θεέ, πας να ανεβείς στο σκούτερ αμάνικο, γυαλί καθρέφτη με καφέ στο χέρι, φυσικά χωρίς υποψία κράνους κλπ και κάπου τα σκάτωσες και σου έπεσε το σκούτερ και έπεσε και ο καφές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
παγκρατι, κοπελια με μαυρο κτμ.. καλα το σορτσακι κ το σχεδον ανυπαρκτο τιραντακι... με την σαγιοναρα ομως πως αλλαζεις τις ρημαδες τις ταχυτητες?? παλι καλα που φοραγες κρανακι... :eyepop:
Allst@rf
13/08/2010, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Υπάνθρωπος επειδή τράβαγε σούζες ή επειδή ήταν μπάτσος; :a13:
επειδη ειχε TDM...:D
Μας είδα να σμίγουμε στο άκυρο δύο Ληστόπουλα και να κάνουμε μια ωραία νυκτερινή βόλτα Διόνυσο-Ν. Μάκρη-Αθήνα. Ακόμα ποιο ωραία τα σουβλάκια που φάγαμε μετά :D . Χάρηκα πολυ που τα είπαμε φίλε. Καλούς δρόμους να έχουμε!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
chr1s_86
14/08/2010, 22:13
Σας είδα άδειους δρόμους της Αθήνας...
Τι ωραία....:sun:
jimtarasxt660x
15/08/2010, 03:15
Ειδα πολλα και διαφορα μεχρι την Πυλο που πηγα...δυστυχως τα πιο πολλα ηταν ασχημα...οπως προσπεραση επανω σε στροφη(λιγα δευτερολεπτα να ημουν πιο μπροστα και με ειχε παρει παραμαζωμα), αλλος μας προσπερασε στην τριχα(βιαζοταν ο μλκς,περιεργο:sick: ), ειδα αυτοκινητο κολλημενο σε ελια(ευχομαι να ειναι καλα οσοι και αν ηταν εκει μεσα)...
Ειδα ομως και μερικα καλα...οπως τα παλικαρια με τις μηχανες που ανταλλαζαμε χαιρετουρες...να στε καλα μαγκες:beer: :beer: :beer:
Ααα...σε ειδα και σενα ρε ξεγανωτε ντενεκε που φωναζες και χτυπιοσουν σαν τρελος στα ΣΕΑ της Νεστανης επειδη δεν σου εριξε παραπανω ζαχαρη στον καφε η κοπελα...
Ο κοσμος εχει ξεφυγει ρε πστ μου:sad:
με είδα να επιβεβαιώνω στην 2ερημωμένη εθνική γυρνώντας από Ευβοια κατά τις 3 τα ξημερώματα,ότι το seataki μου μετά 6από μια πενταετία δεν έχει χάσει 0καθόλου από την δύναμή του..
Καλό το Ταιγκερ αλλά......την αίσθηση ασφάλειας και στιβαρότητας που σου δίνει ένα καλοστημένο αυτοκίνητο......δεν την έχει....(κατά την άποψή μου δεν την έχει και καμμιά άλλη μηχανή)
σας ειδα στο δρομο στη μινι βολτα που εκανα για 1 τσιγαρο μεχρι Ωροπο :P λιγοι χαιρετισαν εστω και με τα φωτα και ηταν οι μονοι με εξοπλισμο,οι υπολοιποι σαγιοναρα κλπ
bikerted
15/08/2010, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ ακόμα να δώ τον blackbusa και τον bikerted! :bigcry: :lol: :rotflmao:
Σε είδαμε.... μας είδες.....
Καλά περάσαμε!!!!!
Πιές για να ξεχάσεις τώρα!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Cpt. Haddock
15/08/2010, 15:02
Σας ειδαμε....
Εκατοντάδες μηχανές να κατεβαίνετε απο ΠΑΝΩ, όταν πηγαιναμε κι άλλες τόσες να πηγαινετε ΠΑΝΩ, όταν γυρνάγαμε.
Σας χαιρετάγαμε και μας χαιρετάγατε. Σας ζηλεύαμε, μας ζηλεύατε και στις δυο περιπτώσεις. Ξέρετε γιατι.
Βλέπαμε και τα γουρλωμένα σας ματια εαν τύχαινε να δείτε την πινακίδα και αναφωνουσατε "Greece, Grece, Grecia, Griekenland, Griechenland" και σε πολλές άλλες γλώσσες.
Καμαρώναμε κρυφά.
Καλούς δρόμους να έχετε πάντα, όλοι σας.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πως και δεν μας σκυλόβριζαν μετά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες!! :confused:
John Steed
15/08/2010, 15:37
Με είδα εμένα και τη γυναίκα μου, να αποχαιρετιώμαστε σιωπηρά, στο πίσω κάθισμα από το τραινάκι του τρόμου....:cry:
:rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=108853
jimtarasxt660x
15/08/2010, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Σε είδαμε.... μας είδες.....
Καλά περάσαμε!!!!!
Πιές για να ξεχάσεις τώρα!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Εγω ρε ρεμαλι ειδα τον Blackbusa στην Τριπολη...εσενα δεν σε ειδα ομως:evil: