View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Σε ειδα..καθως εστριψες δεξια στο φαναρι για την υπογεια διαβαση...(οδος καρδιτσης στην Λαρισα)..ησουν με ενα ομορφο καμπριο κουτακι που γυρναει στο ονομα audi tt 1.8L 160HP..Σε επιασα οτι ησουν γρηγορος και επαιξα μαζι σου..Καλο,ομορφο,γρηγορο αλλα σε πεταξε στην δεξια στροφη της υπογειας και σε ειδα αφησες το γκαζι μιας και μπηκε το ESP.Απορησα γιατι εγω μπηκα ανετα και με τα μαμα λαστιχα 17 μηνων..Χεσ...κες οπως ο ιδιος μου ειπες στα φαναρια..αλλα ο απεναντι τα ειδε ολα για ολα..!!καλους δρομους να εχεις φιλε μου και αγρατσουνιστο!!
Πρωτη φορα οδηγος απο κουτακι εκτιμησε,και δεν γυρισε το κεφαλι οταν τον περασα,
αντιθετως χαιρετισε!!
:beer: :beer: :beer:
P@nouli σε ειδα στην πλαζ σημερα να ριχνεις ξερες με το τερατακι σου χοροπηδαγα για να με δεις αλλα γυρευε σε ποιον λοκο ειχες κεντραρει:winka: :beer: :wave2: :lol:
webassasin
27/05/2010, 18:26
Σε ειδα χτεσ το βραδυ,μπεμπα με τη ροζ σκουτερια σου,που με προσπερασες και χαμογελασες. Ειχα το μωρο ομως πισω,καταλαβαινεις. Σε ξαναειδα σημερα κ ημουν σολο,με ειδες κ με εγραψες στα @@ σου. Δε με χαλασε. Ετσι καριολες,μη δειτε ζευγαρακι,αμεσως να κανετε τη μαλακια σας.
Με είδα σήμερα στο Μεταξουργείο να κάνω μαλακία...
Ήμουν που λέτε πίσω αριστερά από ένα ΕθΕΛ και περίμενα να κάνει στάση να το περάσω.
Βλέπω ν'ανάβουν τα φλασάκια της αριστερής πλευράς(την δεξιά δεν την έβλεπα) και σκέφτομαι ότι έχει βγάλει αλάρμ να κάνει στάση.
Αρχίζω και προσπερνάω χαλαρά από αριστερά...έλα όμως και που το λεωφορείο ερχόταν κατά πάνω μου!
Τι είχε συμβεί? δεν ήταν αλάρμ τελικά αλλά αριστερό φλας.Ήθελε ο οδηγός να στρίψει στην επόμενη κάθετη.
Τέσπα ευτυχώς που κατάλαβα άμεσα τι παίχτηκε κ το λεωφορείο έστριβε αργά αλλιώς θα γινόταν μπέρδεμα.
Akatanomastos
27/05/2010, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα χτεσ το βραδυ,μπεμπα με τη ροζ σκουτερια σου,που με προσπερασες και χαμογελασες. Ειχα το μωρο ομως πισω,καταλαβαινεις. Σε ξαναειδα σημερα κ ημουν σολο,με ειδες κ με εγραψες στα @@ σου. Δε με χαλασε. Ετσι καριολες,μη δειτε ζευγαρακι,αμεσως να κανετε τη μαλακια σας.
μαλλον χαμογελουσε στην δικια σου:rotflmao:
σας ειδα π@π@ρες....
κατεβαινοντας εγω την παπανδρεου στο ιλιον εσυ εσφαξες το κοκκινο και πεταχτηκες μπροστα
μου....παπακι,παντοφλιτσα και με το τηλεφωνο στο αυτι....
και εσενα πατερα.....(λεμε τωρα)..... ξεκινωντας εγω με πρασινο στην μιχαλακοπουλου, εσυ εχοντας στα ποδια σου το παιδι σου
στο παπι,περνας βαθυ κοκκινο και πηγαμε να εχουμε δραματα.....
ΜΟΝΟ κατι τετοιες ωρες θα θελα να μαι αστυνομικος .........:a021: :a021: :a021:
PortisHead
28/05/2010, 02:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Σε είδα και σένα παλικάρι που είχες πιάσει κουβεντούλα με το σκυλί μου που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ελπίζω να τα βρήκατε :lol: :lol:
Ρατσα ?
Εχετλαίος
28/05/2010, 04:01
Κυρία με το Uno, έκανες άγαρμπα και πολύ γρήγορα ελιγμό παρκαρίσματος και έσπασες του ανθρώπου τον προφυλακτήρα και έριξες και το παπί από δίπλα (δεν είδα τίποτε σπασμένο σε αυτό). Φυσικά αμέσως έσπευσες να εξαφανιστείς...
Αλλά ο ρουφ του φόρουμ αγρυπνεί! Στεγνά δόσιμο σε τροχαία και σημείωμα και στους 2 ιδιοκτήτες, με τους οποίους και ήδη μιλήσαμε.
Ε ά σιχτήρ πια!
:mad:
guzzistas
28/05/2010, 04:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Κυρία με το Uno, έκανες άγαρμπα και πολύ γρήγορα ελιγμό παρκαρίσματος και έσπασες του ανθρώπου τον προφυλακτήρα και έριξες και το παπί από δίπλα (δεν είδα τίποτε σπασμένο σε αυτό). Φυσικά αμέσως έσπευσες να εξαφανιστείς...
Αλλά ο ρουφ του φόρουμ αγρυπνεί! Στεγνά δόσιμο σε τροχαία και σημείωμα και στους 2 ιδιοκτήτες, με τους οποίους και ήδη μιλήσαμε.
Ε ά σιχτήρ πια!
ETΣ.......:beer:
latris mixanis
28/05/2010, 05:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ρατσα ?
Το σκυλί ή το παληκάρι ? :look:
:rotflmao: :rotflmao:
Το σκυλί πάντως είναι μίξη ροτβαιλερ
notakos600
28/05/2010, 05:20
Ε ά σιχτήρ πια!
Παίζει τπτ μακρινή συγγένεια με Αρτέμη Μάτσα ή μπα ; :lol: :lol: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
καλύτερα συγγένεια με Μάτσα
παρά συνένοχος με αυτή τη ράτσα ..
:ninja:
PortisHead
28/05/2010, 05:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Το σκυλί ή το παληκάρι ? :look:
Το σκυλί πάντως είναι μίξη ροτβαιλερ
ΟΚ , αρα δεν ησουν εσυ.
Ενα κοκκερακι ζουλαγα χτες απο ενα παραθυρο :D:D:D
notakos600
28/05/2010, 05:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
καλύτερα συγγένεια με Μάτσα
παρά συνένοχος με αυτή τη ράτσα ..
:ninja:
Την Παπαρήγα τι την έχεις;
Greg_950 S
28/05/2010, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να μην ξεχνάμε και τον έτερο μετρ του είδους , τον Δήμο Σταρένιο που εκτός από ρουφ-ρόλους, έπαιζε εκπληκτικά και τον τσιφούτη έμπορο, ως γερο-Λαδάς...:lol: :lol:
Εχετλαίος
28/05/2010, 05:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Να μην ξεχνάμε και τον έτερο μετρ του είδους , τον Δήμο Σταρένιο που εκτός από ρουφ-ρόλους, έπαιζε εκπληκτικά και τον τσιφούτη έμπορο, ως γερο-Λαδάς...
Το μεγάλο μου ίνδαλμα! Τι Μάτσας και π.
notakos600
28/05/2010, 05:45
Το μεγάλο μου ίνδαλμα! Τι Μάτσας και π.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
..να με κοιτάς με τρόμο και απορία, ενώ ερχόμουν κατά πάνω σου...
με είδα να έχω "ψηλώσει" στη σέλα κατά 2-3εκ.(και το καφέ σημάδι στο πίσω μέρος του παντελονιού) από την συνειδητοποίηση του ότι δεν θα φρενάρω έγκαιρα...
ευτυχώς άφησες (συνειδητά ή όχι, άσχετο) το αυτ/το σου να τσουλήσει λίγο και μου έδωσες το περιθώριο να ελιχθώ.
Σε είδα να μου χώνεις τα μπινελίκια μου. Καλά μου έκανες! Ελπίζω όταν ηρεμήσεις να δεχτείς την συγγνώμη μου.
Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΔΑ ήταν το γαμω-ΣΤΟΠ, κρυμμένο πίσω από δέντρο και ταμπέλα διαφημιστική....
Συγγμώμη και απ'εδώ παλληκάρι με το μπλέ Suzuki Swift, για το όλο σκηνικό που παίχτηκε με πρωταγωνιστές εμάς στις 09:50 στον Χολαργό...
koulis19
28/05/2010, 06:48
Σε ειδα κεντρο πριν μια κανα διωρο συνταγμα ερμου σφιχτερ της ομαδας Δελτα.Τρελο γελιο.Ο Σβαρτζενεγκερ πιο ισια περπαταει ρε γομαρι.Ειχες απλωσει τα μπρατσα λες και ησουν σε κανα διαγωνισμο και κοιταγες ποιος σε κοιταει.
:lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε είδε η γυναίκα μου που με το παπάκι σου εχθές το μεσημέρι κέντρο Πειραιά πήγες και έσκασες από πίσω από το αυτοκίνητο (ford fiesta γαλάζιο)… όταν σου είπε κάνε στην άκρη… έκανες επιτόπια και εξαφανίστηκες....
Είσαι μαλάκας αλλά δεν πειράζει στα @@ μου.................. το αυτοκίνητο ήταν της πεθεράς μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Είσαι μαλάκας αλλά δεν πειράζει.................. το αυτοκίνητο ήταν της πεθεράς μου.
:lol: :rotflmao: :lol:
PortisHead
28/05/2010, 06:55
Σε είδε η γυναίκα μου που με το παπάκι σου εχθές το μεσημέρι κέντρο Πειραιά πήγες και έσκασες από πίσω από το αυτοκίνητο (ford fiesta γαλάζιο)… όταν σου είπε κάνε στην άκρη… έκανες επιτόπια και εξαφανίστηκες....
Είσαι μαλάκας αλλά δεν πειράζει στα @@ μου.................. το αυτοκίνητο ήταν της πεθεράς μου.
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:smokin: :smokin:
:rotflmao: :D :rotflmao: :D :rotflmao: :D :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=HnIhZigAVU4
:smokin: :cool: :smokin: :cool: :smokin: :cool: :smokin:
Είσαι μαλάκας αλλά δεν πειράζει στα @@ μου.................. το αυτοκίνητο ήταν της πεθεράς μου. AYTO EINAI MΑΓΚΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ....ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ..ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ..:beer:
DimChios
28/05/2010, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
AYTO EINAI MΑΓΚΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ....ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ..ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ..:beer:
αν θα ηξερε να μπαινει να διαβαζει εδω μεσα, σιγα τα @@δια που θα χε!
αν ειναι, μονο 2 μερες κανε με ΒΑΝ, οχι παραπανω! 'στω :blush:
argy_kap
28/05/2010, 07:26
koulis19
28/05/2010, 07:32
:a27: :a27: :a27: :a27: :a27:
DimChios
28/05/2010, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
:a27: :a27: :a27: :a27: :a27:
:rolleyes:
alcapone09
28/05/2010, 08:39
Σε είδα μπάρμπα να διασχίζεις κάθετα την Ηρώων Πολυτεχνείου στο μάρε μάρε το πρωι με το MAX με το καλαθάκι μπροστά πηγαίνοντας χαρακτηριστικά αργά... Ενω είχες διασχίσει το ενα ρεύμα,κόβεις, σε κοιτάω, με βλέπεις να έρχομαι και αντι να περιμένεις να περάσω μου γνέφεις και συνεχίζεις :eek: :eek: Μού κοψες το αίμα πρωί πρωί..
Dnspower
28/05/2010, 09:34
Σε είδα και μιλήσαμε ,να σαι καλά φίλε μου , μου έφτιαξες την διάθεση !!!!
Καθώς έφυγα για μια δουλειά και ήμουν νευριασμένος και βυθισμένος σε σκέψεις , για να ξεδώσω έκανα ένα αρκετά ικανοποιητικό παντιλίκι αλλά χωρίς να μου χαρίσει την ευχαρίστηση που θα ήθελα .... ήρθες όμως εσύ με το παπάκι σου κορνάροντας και φωνάζοντας από πίσω ... "δώσε και άλλο να σε χαρώ και γω γιατί το δικό μου είναι ψόφιο" ...(λες και έχω το αρκουδόγκαζο:wacko: :rotflmao: ) ... μου έφτιαξες την διάθεση με αυτή την ατάκα όσο και με την κουβέντα στο φανάρι τόσο όσο χρειαζόταν για να ξεφύγει το μυαλό μου για λίγο ... να είσαι καλά !!!!!!!!:beer:
AndreaSt
28/05/2010, 10:02
Σε ειδαμε βλαμενε με το μπεβερλυ κι εγω και το audi s3 διλπα μου που ερχομαστε με 160+ να βγαινεις για προσπεραση μπροστα μας με 80 και να στελνεις μηνυμα στο κινητο ταυτοχρονα. Ηλιθιε ουτε τα φρενα ακουσες ουτε το φασκελο που σου εριξα στα μουτρα ειδες, το ακρανοτος εννοειται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AndreaSt
εγω και το audi s3 διλπα μου που ερχομαστε με 160+ εσεις τι κανατε με 160+κιολας??τουλαχιστον τσαϊ η ........?
blackbusa
28/05/2010, 10:22
mlkkkkkkkkkkkkk
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
φιλε μου, 2 σημεια νε ξεκαθαρισουμε:
-ποια η ανησυχια σου, εαν οδηγουσες εσυ κ οχι η κορη της πεθερας σου;
-αν η ιδια, την ανταλλασσεις με την δικη μου (μοντελο του χιλιαεννιακοσια-ξεχασα, στρωμενο, με μονο ψεγαδι το μπουρου....)
:D
Σε είδα κάφρε με το σούπερ τούμπανο σου SS να περνάς στους κόφτες από κεντρικό δρόμο κατοικημένης περιοχής όπου περπατάνε άνθρωποι, κυκλοφορούν ποδήλατα, παιδιά, καρότσια κτλ.
Σαν να μην έφτανε ο κάλος στον εγκέφαλό σου, περνάς και τα σαμαράκια που έχουν μπει για κάτι καθυστηρεμένους σαν κι εσένα, κάνοντας δήθεν άλματα...
caesarsk
28/05/2010, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Σαν να μην έφτανε ο κάλος στον εγκέφαλό σου, περνάς και τα σαμαράκια που έχουν μπει για κάτι καθυστηρεμένους σαν κι εσένα, κάνοντας δήθεν άλματα...
ΦΛΩΡΕ....επειδη δεν μπορεις και εσυ τα λες (http://www.youtube.com/watch?v=SlaagY6Ad40)
AndreaSt
28/05/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
εσεις τι κανατε με 160+κιολας??τουλαχιστον τσαϊ η ........?
Παρεσυρθην και ανοιξαμε παρεα σε μια αδεια παραλιακη 3 λωριδων.
τσαι ή ... τιποτε μεχρι εκει
αυτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι βγηκε αριστερα χωρις να ελεγξει και γραφοντας στο κινητο, τι να πω ...
σε ειδα κατω χτες το βραδυ φευγοντας απο τα πετραλωνα μαρια.ησουνα σοβαρα...σε κρατησα ξυπνια μεχρι να ρθει το ασθενοφορο.περαστικα και ευχομαι ολα να πανε καλα...
:sick:
DimChios
29/05/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα κατω χτες το βραδυ φευγοντας απο τα πετραλωνα μαρια.ησουνα σοβαρα...σε κρατησα ξυπνια μεχρι να ρθει το ασθενοφορο.περαστικα και ευχομαι ολα να πανε καλα...
δυστυχως την ειδαμε ολοι!
μακαρι να πανε καλα ολα!
WTF...? :eyepop:
TΙ έγινε ρε...? :confused:
thanasiss
29/05/2010, 08:48
σε ειδα φιλε στην θηβων με το παπακι και ησουν με full εξοπλισμο (εγω ημουν με το κουτι) που ηρθανε κατι μαλακες διπλα σου και μαρσαρανε για να το παιξουν μαγκες γιατι ειχανε μεγαλες μηχανες και ουτε κρανος ειχανε ουτε τιποτα.Καλα εκανες και τους εγραψες στις μπαλες σου και συνεχισες την πορεια σου κανονικα....
Σε είδα σήμερα στη Π Ράλλη, είχες πίσω το γιόκα σου με κρανάκι κλπ. Σε θαύμασα και είπα ότι έτσι μαθαίνουν και τα παιδιά να καβαλάνε σωστά μοτοσυκλέτες..... μέχρι που σε προσπέρασα και είδα τη κορούλα σου πάνω στο ντεπόζιτο. Δε λέω και αυτή φόραγε κράνος, αλλά ρε φίλε αν θέλεις να μεταφέρεις και τα 2 παιδιά σου πάρε το αυτοκίνητο. άντε πάντα όρθιος.
Σας είδα πολλούς σήμερα το μεσημεράκι στη Βουλιαγμένης να κατηφορίζετε για μπανάκι και ζήλεψα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από moruin Σας είδα πολλούς σήμερα το μεσημεράκι στη Βουλιαγμένης να κατηφορίζετε για μπανάκι και ζήλεψα. [/B]
και μεις μας ειδαμε :D :beer:
Aggelos_SV
29/05/2010, 15:42
Δε σε είδα εγώ,αλλά μου μεταφέρθηκε η θέα σου:lol:
Δεσποινίς μαυρομάλλα με γαλάζιες τούφες και μακρυμάλλα (ξεκράνωτη) ως τα μαλακά μόρια...τα εν λόγω...μόρια ήταν καλυμένα με άσπρη φόρμα ώστε να φαίνεται το μαύρο στρινγκ
Όλα αυτά στα Χανιά και πάνω σε TDM:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: με ξετάπωτες εξατμίσεις
Όλοι οι ΙΧδες άνοιγαν δρόμο,έπαιζαν φώτα και χάζευαν σαν τους χάνους :lol:
blackbusa
30/05/2010, 13:47
ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙΟΜ@ΥΝΟΠΑΝΟ ΟΔΗΓΕ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Β.ΣΟΦΙΑΣ...ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙ???ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ (ΔΙΑΣ 5 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ)ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ...ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ...
Υ.Γ. ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΣΟΦΙΑΣ...700Χ5=3500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ...
ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...
σας είδα και σας χάρηκα και σας χαιρέτησα όλους χθες στην κορίνθου-επιδαύρου.. :D
SS, GS, Z, ιταλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, κινέζικα, αλαμπουρνέζικα, αιγυπτιακά.. :smokin: τα πάντα όλα λέμε :p πολύς κόσμος :D
καλούς δρόμους :beer: :beer:
LiakosVstrom
30/05/2010, 15:34
σας είδα το Σάββατο βράδυ....
...κουτάκια στην παραλία ενώ ήμουν δεξιά για να μην ενοχλώ τους γλήγορους
παραλίγο να στρίψεις πάνω μου γιατί ήταν κολλημένη η λωρίδα σου.
χωρίς φλας φυσικά.. απλά σου τη βάρεσε να το κόψεις δεξιά.
σου κόρναρα μισή ώρα μέχρι να πάρεις χαμπάρι..
μετά μου σήκωσες το χέρι και καλά για συγνώμη αλλά την μούτζα σου την έφαγες έτσι κι αλλιώς.
και μετά μου έπαιζες τα φώτα γιατί θίχτηκες και μου έλεγες πως μου ζήτησες συγνώμη.
με την χαρακτηριστική κίνηση σου είπα "στα αρχίδια μου η συγνώμη σου να κοιτάς καθρέφτες ή να ελέγχεις νεκρή γωνία". :a31: :a31: :a31:
δεν το συνέχισες.
αργότερα...v-strom παρκαρισμένο πίσω από το δικό μου έξω από παραλιακό κέντρο
βλέπω χαρτάκι στην τάπα του ντεπόζιτου... σκέφτομαι τι στο διάολο μας γράψανε?
κοιτάζω στο δικό μου τίποτα.
πάω στον άλλο και βλέπω 2 χαρτάκια πάνω "ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ".
:bigcry: :bigcry:
σας είδα την Κυριακή...
..μαλάκα πατέρα συναθλητή του μικρού μου αδερφού.
ανεβάζεις το γιό σου στη μηχανή.. μετά από αγώνα (polo) χωρίς κράνος..
με το σορτσάκι και τη σαγιονάρα και οκ δεν σκέφτεσαι αν θα κρυώσει το παιδί....
αλλά μου βγαίνεις και παραλιακή για να γυρίσεις Πειραιά...
με την πρώτη ευκαιρία όταν σε ξαναδώ σε προπόνηση θα σε κράξω και στα @@ μου κι αν είσαι μπάτσος. :sick:
... και όλους τους ακράνωτους σαγιοναρόβιους στην παραλιακή. :a31:
Red Rider
30/05/2010, 16:31
Σας ειδα πριν λιγο να κυνηγιεστε μεσα στον Πειραια,ξεκρανωτοι,ο ενας με Gsxr 1000 και ο αλλος με..... Vstrom 650:rolleyes:
koulis19
30/05/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Σας ειδα πριν λιγο να κυνηγιεστε μεσα στον Πειραια,ξεκρανωτοι,ο ενας με Gsxr 1000 και ο αλλος με..... Vstrom 650:rolleyes: Ο τυπος με το vstrom ειχε βαλει και στοιχημα την μηχανη του?:lol: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
30/05/2010, 16:48
:rolleyes: :look: :bigcry: (βαρκιζα, σημερα)
199954
rantanplan
30/05/2010, 17:40
Μόλις σε είδα bikerted με κατεύθυνση προς Συγγρού... Όποιος ξέρει που πάει να το πει να πάμε κι εμείς..... :D
Θα δούμε πολλά ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι.
Τον είδα ρε παιδιά με ένα μωρό καθισμένο επάνω στο πόδι του και αυτός να το κρατά αγκαλιά με το ένα χέρι. Με το άλλο οδηγούσε το σκουτεράκι του!!!
Μας είδα σήμερα να αλωνίζουμε τα βουνά κάθε λογής μοτοσυκλετιστές και μας χάρηκα!
Υ.Γ.εκτός από τα χάρλευ.του χρόνου πάλι θα ξεμυτίσουν τα μπουρδέλα.
Υ.Γ.2.κυκλοφορούν έντομα καμικάζι!το νου σας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rolleyes: :look: :bigcry: (βαρκιζα, σημερα)
"ΓΚΛΟΠ ΜΠΙΣΤΟΛΙ" είναι πτυσσόμενο με κάνη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Σας ειδα πριν λιγο να κυνηγιεστε μεσα στον Πειραια,ξεκρανωτοι,ο ενας με Gsxr 1000 και ο αλλος με..... Vstrom 650:rolleyes:
ωχ παει το gsxr1000 το κερδισε ο v-stromas για να πηγαινει στην δουλεια σαν παπι :confused:
:alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
μετά μου σήκωσες το χέρι και καλά για συγνώμη αλλά την μούτζα σου την έφαγες έτσι κι αλλιώς.
και μετά μου έπαιζες τα φώτα γιατί θίχτηκες και μου έλεγες πως μου ζήτησες συγνώμη.
με την χαρακτηριστική κίνηση σου είπα "στα αρχίδια μου η συγνώμη σου να κοιτάς καθρέφτες ή να ελέγχεις νεκρή γωνία". :a31: :a31: :a31:
δεν το συνέχισες.
Σίγουρα με τα όσα περιγράφεις ο τύπος έκανε μ@λ@κί@ αλλά αν συνεχίσεις έτσι στο τέλος θα βρεθεί κανένας περίεργος και δεν σε βλέπω να το γλιτώνεις το ξύλο. :look: :sick:
Φιλικά πάντα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σίγουρα με τα όσα περιγράφεις ο τύπος έκανε μ@λ@κί@ αλλά αν συνεχίσεις έτσι στο τέλος θα βρεθεί κανένας περίεργος και δεν σε βλέπω να το γλιτώνεις το ξύλο. :look: :sick:
+800
και μιλαω εξ εμπειριας...
PortisHead
31/05/2010, 03:30
Σας ειδα χτες αρκετους με τα SS σας (Ναυπλιο - Επιδαυρο - Αθηνα).
Το οτι πατε καποιοι βολτα μαζι ,5-6 μηχανες , δεν σημαινει απαραιτητα οτι η μεγιστη επιτρεπομενη αποσταση του μπροστινου τροχου της μιας μηχανης απο τον πισω τροχο της προπορευομενης μηχανης πρεπει απαραιτητα να ειναι 6cm :lol:
Φοβαστε μην φυγει κανεις 10 μετρα μπροστα και σας πει "αργους" ?
Cpt. Haddock
31/05/2010, 03:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
+1
και να ειναι μονο ξύλο, μην πετυχει κανα κουμπουροφόρο και... :sick:
σε ειδα καρινοακραποξενοtdm να προκαλεις στο φαναρι...στο επομενο κοιταζες βιτρινες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραιος παντως μιας και φοραγες κρανακι μπουφαν και γαντια πραγμα σπανιο για tdm:wave2:
catmaster
31/05/2010, 04:59
Σε ένιωσα καργιόλα να πέφτεις πίσω μου πάνω στη μηχανή και ολίγο ήθελε να μας πετάξεις κάτω ...
έτσι και μου πέιραζες το καμάρι μου θα έψαχνε η μάνα σου ταφο να σε χώσει και δε πα να σουν γυναίκα ...
αστα διαλα λέμε με τις κάργιες
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σε ειδα καρινοακραποξενοtdm να προκαλεις στο φαναρι...στο επομενο κοιταζες βιτρινες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραιος παντως μιας και φοραγες κρανακι μπουφαν και γαντια πραγμα σπανιο για tdm:wave2: με τη μηχανη ησουν εσυ?εαν επιτρεπεται βεβαια.:) :)
2stroker
31/05/2010, 07:36
σε ειδα πριν καμια ωρα παππου να διασχιζεις με το αμαξι σου καθετα την β.σοφιας στο υψος του πυργου αθηνων χωρις καν να κοιταξεις και παραλιγο να χτυπησεις ενα παληκαρι με παπι!αστο το γαμημενο το αμαξι σε αυτη την ηλικια,αστο σου λεμε!!!!
pentasteros
31/05/2010, 08:07
Σας είδαμε χθες με την μαύρη cbf. Από κακιά θάλασσα , εσύ και η φίλη σου μας συνοδεύσατε εμένα και την αρραβωνιαστικιά μου μέχρι την ηρακλείου στην αττική οδό, χωρίς μαγκιές και καγκουριές!
Εμείς ήμασταν με το μπλε cbf και από ότι είδα στην πινακίδα σου τα πάμε και στον ίδιο μάστορα!Άκου σύμπτωση!
Ευχαριστούμε για την παρέα και καλά χιλιόμετρα!!
:wave2:
Vagelis Gar
31/05/2010, 08:12
με την χαρακτηριστική κίνηση σου είπα "στα αρχίδια μου η συγνώμη σου να κοιτάς καθρέφτες ή να ελέγχεις νεκρή γωνία"
Κάτι σύνθετο πρέπει να είναι αυτό :smokin:
Cpt. Haddock
31/05/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
με την χαρακτηριστική κίνηση σου είπα "στα αρχίδια μου η συγνώμη σου να κοιτάς καθρέφτες ή να ελέγχεις νεκρή γωνία"
Ασχετως του συμβαντος, όταν βλέπω το nickname "Roufianos" να γράφει στο "Σε είδα", νιώθω ενα συγκρυο στην πλάτη :look:
Είχα κι εγώ την ίδια απορία, αλλά σκέφτηκα να το προσπεράσω, μη μου κάνει κανά περίεργο νόημα και μένα :P
ilias integra R
31/05/2010, 08:20
Σε ειδα σημερα το πρωι στην Κηφισιας με το μπλε ΧΤ να με περνας απο τα δεξια με ρυθμο ζω-πεθαινω ενω περνουσα με 40χλμ αναμεσα απο τα αυτοκινητα και κοντεψες να τσακιστεις βλακα οταν εταιρος βλαμμενος με παπι ακρανοβιτς χωρις καθρεπτες και σαγιοναρα με το νυχακι μεσα στην βρομα.....πηγε να σου χωθει την ωρα που εκανες σφηνα και εμενα να γελαω με την βλακεια που σας δερνει πρωι πρωι............
χαλαρωστε λιγο.........:wave2:
αντε μην σας δικασω επιτοπου!!!!:evil: :evil: :evil:
veletzas
31/05/2010, 08:25
JUDGE DREDD, εισαι ο ''της ομαδασ Ζ'' JUDGE DREDD, που κυκλοφορει/ουσε?
(sorry για το οφ τοπικ)
PortisHead
31/05/2010, 08:26
Το ξανθο το κοριτσακι στο ασπρο KTM (νεο Duke) , με την κοτσιδα να ανεμιζει
και να πηγαινει μαλιοκουβαρα αναμεσα στα μποτιλιαρισμενα στον Κηφισσο ,το ειδε κανεις ή
ηταν οπτασια ?
DimChios
31/05/2010, 08:34
Το ξανθο το κοριτσακι στο ασπρο KTM (νεο Duke) , με την κοτσιδα να ανεμιζει
και να πηγαινει μαλιοκουβαρα αναμεσα στα μποτιλιαρισμενα στον Κηφισσο ,το ειδε κανεις ή
ηταν οπτασια ?
το εχω δει πριν ενα 5μηνο στην Πανεπιστημιου και....δεν ξεχνιεται!
:blush:
PortisHead
31/05/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το εχω δει πριν ενα 5μηνο στην Πανεπιστημιου και....δεν ξεχνιεται!
:blush:
OK ,αρα δεν εφταιγε η ζεστη,
Γιατι εχει τυχει σε ιδιο μοτορι να δω έτερο κοριτσακι με καταμαυρα ραστα μαλια και κορμι "παναγιαβοήθα"....στη Νικαια.
Vagelis Gar
31/05/2010, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
δεν το συνέχισες.
αργότερα...v-strom παρκαρισμένο πίσω από το δικό μου έξω από παραλιακό κέντρο
βλέπω χαρτάκι στην τάπα του ντεπόζιτου... σκέφτομαι τι στο διάολο μας γράψανε?
κοιτάζω στο δικό μου τίποτα.
πάω στον άλλο και βλέπω 2 χαρτάκια πάνω "ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ".
:bigcry: :bigcry:
σας είδα την Κυριακή...
..μαλάκα πατέρα συναθλητή του μικρού μου αδερφού.
ανεβάζεις το γιό σου στη μηχανή.. μετά από αγώνα (polo) χωρίς κράνος..
με το σορτσάκι και τη σαγιονάρα και οκ δεν σκέφτεσαι αν θα κρυώσει το παιδί....
αλλά μου βγαίνεις και παραλιακή για να γυρίσεις Πειραιά...
με την πρώτη ευκαιρία όταν σε ξαναδώ σε προπόνηση θα σε κράξω και στα @@ μου κι αν είσαι μπάτσος. :sick:
... και όλους τους ακράνωτους σαγιοναρόβιους στην παραλιακή. :a31:
Το "στ' αρχ%$#@#$α μου" μπορω να φανταστώ την κίνηση.
Το "να κοιτάς τους καθρέφτες" θα ζοριστώ λίγο αλλά και εκεί κάτι θα καταφέρω
αλλά το "να ελέγχεις τη νεκρή γωνία" πως κατάφερες ρε μάστορη να του δώσεις να το καταλάβει με νοήματα.
Liakos είσαι γκουρού.ΤΕΛΟΣ
Υ.Γ.2.κυκλοφορούν έντομα καμικάζι!το νου σας...
το μαθαμε το ξερουμε...:D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104727
ilias integra R
31/05/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
JUDGE DREDD, εισαι ο ''της ομαδασ Ζ'' JUDGE DREDD, που κυκλοφορει/ουσε?
(sorry για το οφ τοπικ)
Οχι.....μηπως λες αυτον που ανεβοκατεβαινε την αθηνων-λαμιας και μπινελικωνε οτι οχημα εβρισκε?
veletzas
31/05/2010, 09:08
λεω για αυτον που ειχε αυτοκολλητο JUDGE DREDD απο την αριστερη μερια του κρανους την ομαδα αιματος απο την δεξια, κ πηγαινε μονιμος τεμα γκαζι, σουζες κ λοιπα,δεν τον ειχα πετυχει να μπινελικωνει...
ilias integra R
31/05/2010, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
λεω για αυτον που ειχε αυτοκολλητο JUDGE DREDD απο την αριστερη μερια του κρανους την ομαδα αιματος απο την δεξια, κ πηγαινε μονιμος τεμα γκαζι, σουζες κ λοιπα,δεν τον ειχα πετυχει να μπινελικωνει...
καταλαβα μαλλον τον ιδιο λεμε...........το μπινελικωμα του ηταν απιστευτο.....ειχε και μια εμμονη με τα φορτηγα........μην και ειχες φορτηγο ή βανακι και εμπαινες στην αριστερη λωριδα.......εμπαινε μπροστα και του εκανε σημα να κατσει στην μεσαια και του εριχνε κατι γαλλικα.........να ειναι καλα ο ανθρωπος οπου ειναι:D :D :D
gixxerakia δεν σε ειδα αλλα με ειδες εσυ και χαιρετηθηκαμε...
καλη δουλεια βρε κια παντα ορθιος...
LiakosVstrom
31/05/2010, 09:34
Το "στ' αρχ%$#@#$α μου" μπορω να φανταστώ την κίνηση.
Το "να κοιτάς τους καθρέφτες" θα ζοριστώ λίγο αλλά και εκεί κάτι θα καταφέρω
αλλά το "να ελέγχεις τη νεκρή γωνία" πως κατάφερες ρε μάστορη να του δώσεις να το καταλάβει με νοήματα.
Liakos είσαι γκουρού.ΤΕΛΟΣ
τα άκουσε βασικά. είχα πέσει από τα 320 στα 40χλμ/ώρα γι αυτό.
ναι πάει και τόσο αργά το v-strom.
guzzistas
31/05/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασχετως του συμβαντος, όταν βλέπω το nickname "Roufianos" να γράφει στο "Σε είδα", νιώθω ενα συγκρυο στην πλάτη :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pocahondas
31/05/2010, 12:02
με πέρασες για τσαντάκια την ώρα που έμπαινα στο γκαράζ μου ενώ εσύ ήσουν στο πεζοδρόμιο και ερχόσουν προς το μέρος μου, και άρχισες να τρέχεις μέσα από το γκαράζ κοιτώντας με αγωνία προς τα πίσω και κοπάνησες την πόρτα μου παλιο@@ρω.. μα καλά, είσαι βλαμένη??? :lol:
DimChios
31/05/2010, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
με πέρασες για τσαντάκια την ώρα που έμπαινα στο γκαράζ μου ενώ εσύ ήσουν στο πεζοδρόμιο και ερχόσουν προς το μέρος μου, και άρχισες να τρέχεις μέσα από το γκαράζ κοιτώντας με αγωνία προς τα πίσω και κοπάνησες την πόρτα μου παλιο@@ρω.. μα καλά, είσαι βλαμένη??? :lol:
παλιο-τι????
:confused: :confused: :confused:
:blush: :alien: :rotflmao:
pocahondas
31/05/2010, 12:07
παλιο-τι????
:confused: :confused: :confused:
:blush: :alien: :rotflmao:
μου φαίνεται χρειάζεσαι ιδιαίτερα μαθήματα! :smokin:
Ρε π@π@ρ@ που σήμερα το μεσημέρι στη Γούναρη οδηγούσες το παρτάλι σου, τίγκα στο ζελέ, με σαγιονάρα και το μαγιό σου, με πέρασες από δεξιά φίλερ αλλά όταν σε τσίμπησα πιο κάτω στα φανάρια άλλαξε χρώμα το σώβρακο που φόραγες (δεν φώναζα, γάβγιζα). Ρε βούρλο κλανόμαγκα ευτυχώς που δεν το συνέχισες αλλιώς θα έβγαζα τα τονερ από τον εκτυπωτή που κουβαλούσα με το παπί και θα στα έχωνα εκεί που ξέρεις. Μετά θα ήσουν ο μόνος άνθρωπος στη γη που οι πορδές του θα είχαν χρώμα. Ο κλάνω ουράνια τόξα. ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ
Μ@λ@κ@, ρεμπεσκέ τυροβλαχομπουρτζόβλαχε.
Ασταδιαλα μεσημεριάτικο τσαντίστηκα.
:mad: :mad: :mad:
DimChios
31/05/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε π@π@ρ@ που σήμερα το μεσημέρι στη Γούναρη οδηγούσες το παρτάλι σου, τίγκα στο ζελέ, με σαγιονάρα και το μαγιό σου, με πέρασες από δεξιά φίλερ αλλά όταν σε τσίμπησα πιο κάτω στα φανάρια άλλαξε χρώμα το σώβρακο που φόραγες (δεν φώναζα, γάβγιζα). Ρε βούρλο κλανόμαγκα ευτυχώς που δεν το συνέχισες αλλιώς θα έβγαζα τα τονερ από τον εκτυπωτή που κουβαλούσα με το παπί και θα στα έχωνα εκεί που ξέρεις. Μετά θα ήσουν ο μόνος άνθρωπος στη γη που οι πορδές του θα είχαν χρώμα. Ο κλάνω ουράνια τόξα. ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ
Μ@λ@κ@, ρεμπεσκέ τυροβλαχομπουρτζόβλαχε.
Ασταδιαλα μεσημεριάτικο τσαντίστηκα.
:mad: :mad: :mad:
ηταν απο τα καλα τονερ? ή ανακατασκ@τ@...?
:look:
ηταν απο τα καλα τονερ? ή ανακατασκ@τ@...?
:look:
Samsung original τετραχρωμία
ναι βγηκες απο ΣΤΟΠ χωρις να κοιταξεις και ας εβγαινες σε δρομο μεγαλης κυκλοφοριας
οπως η εθν. αντιστασεως στην καισαριανη. Ευτηχως σε ειδα παλιο!@#$%^&*(!@#$%^&*
Παλι καλα ζητησες συγνωμη, αλλα εγω θελω ακομα να σε δαγκώσω τι με κρατησε;
Το abs σωζει ζωες, οποιος ψαχνεται για νεα μοτο μη το σκεφτει και ας δωσει κατι ακομα
γιατι σε κατι τετοια λες ΑΞΙΖΕΙτελικα.
α ρε τρανσαλπαρα με τις φρεναρες σου:D
Δεν σας είδα :look:
Την Κυριακή πήγα με την οικογένεια Αράχοβα, Δελφούς, Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Όσιο Λουκά, Θήβα
Και μηχανές πουθενά:look: :look: :look:
Άρχισαν τα μπάνια του λαού?
:bigcry: :rotflmao: :lol: τσαντααααακιαααααααααα (πηγες Motown σημερα?)
Σας ειδα Παραλιακη ΞΕκρανωτους με βερμουδιτσα και κοντομανικο... μολις δω σουπερσπορτ βερμουδα τατου στη γαμπα γυαλι αρνετε με φιμε ζελατιν..εεεεε ηλιου τελος παντων (και την νυχτα) θα εχει μπει το καλοκαιρι για τα καλα
Σε ειδε φιλε με το μονστερ σορρυ ρε ησουν κομπλεταν προβλεπομενος δεν ηθελα να σου σφηνωνω με το σκουτερ απλα εκανε ζεστη και δε μπορουσα να περιμενωωωωωωωωω (πρεπει να εφαγες 2χρονιλα φορ ε λαιφ ταΙμ :blush: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:bigcry: :rotflmao: :lol: τσαντααααακιαααααααααα (πηγες Motown σημερα?)
Σε ειδε φιλε με το μονστερ σορρυ ρε ησουν κομπλεταν προβλεπομενος δεν ηθελα να σου σφηνωνω με το σκουτερ απλα εκανε ζεστη και δε μπορουσα να περιμενωωωωωωωωω (πρεπει να εφαγες 2χρονιλα φορ ε λαιφ ταΙμ :blush: ) μη το κανεις αυτο σε gixxer μπλε ασπρο 750 -04 γιατι θα πεσει πανω σου...:alien:
pocahondas
01/06/2010, 03:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
[B]:bigcry: :rotflmao: :lol: τσαντααααακιαααααααααα (πηγες Motown σημερα?)
:blush: όχι μαρή δεν πήγα! θα πάω όμως! :a12:
DimChios
01/06/2010, 03:43
:blush: όχι μαρή δεν πήγα! θα πάω όμως! :a12:
οταν σταματησει να με πρηζει με τα π.μ!
:evil:
σε ειδα...(εχτες στη πορεια με το που αρχισανε τα επισοδεια μπροστα απο τη hol.100 μετρα πισω σου ημουνα και εγω και αλλος κοσμος)
να σηκωνεις την παλαιστινα στο προσωπο,να βγαζεις λοσταρι απο τη τσαντα και να σπας 3 αυτοκινητα στη σειρα πηγαινοντας προς τις διμοιριες των ματ οι οποιοι σε υποδεχθηκαν εγκαρδια (κολησατε και χερια!!!:eyepop: :eyepop: ) και εξαφανιστηκες.
μουλοι που σας πληρωνουμε για να μας φυλατε και εσεις καταλαβατε οτι σας πληρωνουμε για να εκτελειτε εντολες και να μας γαματε.
:a023: :a023: :a023: :a023:
σε ειδα...(εχτες στη πορεια με το που αρχισανε τα επισοδεια μπροστα απο τη hol.100 μετρα πισω σου ημουνα και εγω και αλλος κοσμος)
να σηκωνεις την παλαιστινα στο προσωπο,να βγαζεις λοσταρι απο τη τσαντα και να σπας 3 αυτοκινητα στη σειρα πηγαινοντας προς τις διμοιριες των ματ οι οποιοι σε υποδεχθηκαν εγκαρδια (κολησατε και χερια!!!:eyepop: :eyepop:) και εξαφανιστηκες.
μουλοι που σας πληρωνουμε για να μας φυλατε και εσεις καταλαβατε οτι σας πληρωνουμε για να εκτελειτε εντολες και να μας γαματε.
βγαλε καμια φωτο ρε γιωργη,,, να τους κανουμε βουκινο (μια ακομα φορα... )
PortisHead
01/06/2010, 04:39
να σηκωνεις την παλαιστινα στο προσωπο,να βγαζεις λοσταρι απο τη τσαντα και να σπας 3 αυτοκινητα στη σειρα πηγαινοντας προς τις διμοιριες των ματ οι οποιοι σε υποδεχθηκαν εγκαρδια (κολησατε και χερια!!!:eyepop: :eyepop:) και εξαφανιστηκες.
????
Σε πιο απλα ελληνικα ?
(παλαιστινα ? σε υποδεχθηκαν εγκαρδια ?)
:confused:
????
Σε πιο απλα ελληνικα ?
(παλαιστινα ? σε υποδεχθηκαν εγκαρδια ?)
:confused:
παλαιστινα:το χαρακτηριστικο καρο μαντηλι που φορανε οι αραβεςστο κεφαλι τους.
σε υποδεχθηκαν εγκαρδια:οτι λεω ακριβως (κυριολεκτικα).κολησανε χερια,''που σαι αδερφε'' κι ετσ'
υ.γ.δεν υπερβαλω το ειδα στα ματια μου μπροστα !!!μπορειτε αν θελετε να αμφισβητησετε αυτο που ειδα αλλα εγω ξερω τι ειδα οποτε οσο και να αμφισβητησετε...
Ρε συ Τρουπ... τα παδιά κατάλαβαν να μας φΙλάτε ...και να μας γαμάτε. Να έχει και νόημα η π@υτσα....
Αυτό που χρόνια πολλά λέγεται, απλά το είδες. Πότε θα ξυπνήσουμε να τους πάρουμε όλους με τα καδρόνια....:mad:
DimChios
01/06/2010, 04:58
να σηκωνεις την παλαιστινα στο προσωπο,να βγαζεις λοσταρι απο τη τσαντα και να σπας 3 αυτοκινητα στη σειρα πηγαινοντας προς τις διμοιριες των ματ οι οποιοι σε υποδεχθηκαν εγκαρδια (κολησατε και χερια!!!:eyepop: :eyepop: ) και εξαφανιστηκες.
:sad:
notakos600
01/06/2010, 05:14
παλαιστινα:το χαρακτηριστικο καρο μαντηλι που φορανε οι αραβεςστο κεφαλι τους.
σε υποδεχθηκαν εγκαρδια:οτι λεω ακριβως (κυριολεκτικα).κολησανε χερια,''που σαι αδερφε'' κι ετσ'
υ.γ.δεν υπερβαλω το ειδα στα ματια μου μπροστα !!!μπορειτε αν θελετε να αμφισβητησετε αυτο που ειδα αλλα εγω ξερω τι ειδα οποτε οσο και να αμφισβητησετε...
:eyepop: :eyepop: :yuck: :yuck: