View Full Version : Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
Cpt. Haddock
14/10/2010, 09:40
Παιδες, έλεος.
Δηλαδή για την πτώση του τζίρου στα μαγαζιά δε φταίει ουτε η κρίση, ουτε οι τιμές τους, αλλα ενας νομος που έχει πρακτική εφαρμογή 14 ημερών και ζητημα ειναι εαν εφαρμοζεται στο 10% των μαγαζιων;
Τα στοιχεία ποιος τα δίνει; Οι ίδιοι;
Μηπως ειναι σαν τους εμπόρους που καθε χρονο στις εκπτώσεις έχουν πτώση "50% σε σχεση με πέρισυ;"
Βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι μου φαινεται.... (ή αλλιως, πώς να δικαιολογησουμε απολύσεις)
reinmeister
14/10/2010, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το (μη) τσιγάρο φταίει για την αναδουλειά; Εγώ νόμιζα ότι ξεμείναμε από παράδες...
:confused:
εδω και μηνες εχουμε ξεμεινει απο λεφτα...η πτωση αφορα τον πρωτο μηνα του μετρου...
αλλωστε,ο ελληνας ,ανεξαρτητα συνθηκων,καφε θα πιει εξω,οπως και θα φαει...κι ας μην εχει να πληρωσει το νοικι...
Gandalf dr685sm
14/10/2010, 09:42
μπερδέψατε πάλι την βούρτσα με την π@#!@#%$#%.... σωστός ο Εχετλαίος.
Για την ιστορία πάντως , όπως είπα χθες ήμουν σε bar-cafe των Β.Π. που ήταν ανοιχτό γύρω-γύρω και είχε θερμάστρες κανονικά. Μια χαρά κόσμο είχε και μέσα και έξω. Αλλά μόλις ηρθε το "μπιλιέτο" και έλεγε 7€ το ποτήρι Heineken... εσείς θα ξαναπηγαίνατε;
Τι σχέση έχει το τσιγάρο με το οτι κάθε έξοδο είναι στην καλύτερη 20αρικο; Και δεν μιλάμε για διασκέδαση κανονική να γίνει ντέφι... για 1-2 μπύρες λέμε και λίγη βενζίνη , κουβεντούλα με φιλαράκι.
Για να μην πιάσουμε εστιατόρια που είναι 50αρικο στα δύο άτομα με ενα πιάτο φαί, ενα κρασί και μια σαλάτα.
reinmeister... τον τελευταίο μήνα-δίμηνο μπήκαν και άλλα μέτρα και αν πάει και άλλο ο καιρός θα δείς και άλλη πτώση.. και δεν πα να αφήνουν και την καμινάδα της Χαλυβουργικής μέσα.
Gandalf
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφού δεν τον εφαρμόζουν το νομο πουθενα ρε Κώστα, πως τα βαφουν μαυρα; :confused:
Μηπως ψαχνουν αφορμή; :winka:
Στο Αιγάλεω έχουν γράψει κάποια μαγαζιά και αρκετοί μαγαζάτορες έχουν δαγκωθεί ! Κάποιοι έχουν γράψει στα @@τους τον νόμο και κάποιοι όχι ! Αυτό είναι και το χειρότερο !! Ένας νόμος για να έχει νόημα πρέπει να έχει καθολική αξία!! :wave2:
Cpt. Haddock
14/10/2010, 09:46
Την προηγούμενη Παρασκευή ήμουν στο James Joyce. Το μαγαζι εφαρμόζει το νομο απο την πρωτη μερα.
Φισκα ήταν :wave2:
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 09:52
Παιδες, έλεος.
Δηλαδή για την πτώση του τζίρου στα μαγαζιά δε φταίει ουτε η κρίση, ουτε οι τιμές τους, αλλα ενας νομος που έχει πρακτική εφαρμογή 14 ημερών και ζητημα ειναι εαν εφαρμοζεται στο 10% των μαγαζιων;
Τα στοιχεία ποιος τα δίνει; Οι ίδιοι;
Μηπως ειναι σαν τους εμπόρους που καθε χρονο στις εκπτώσεις έχουν πτώση "50% σε σχεση με πέρισυ;"
Βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι μου φαινεται.... (ή αλλιως, πώς να δικαιολογησουμε απολύσεις)
Ρε συ τα μπαρ ,τα καφέ και τα τσιπουράδικα πχ με τα πρώτα κρύα και τις πρώτες βροχές, χάσανε τον μπούσουλα! Ποιος θα πάει να πιει τις μπύρες του ,να φάει τους μεζέδες του ,όταν χρειάζεται να βγαίνει στο κρύο να καπνίσει ?? :wave2:
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 09:54
Την προηγούμενη Παρασκευή ήμουν στο James Joyce. Το μαγαζι εφαρμόζει το νομο απο την πρωτη μερα.
Φισκα ήταν :wave2:
Ωραία ,αφού τα κατάφερε το James Joyce δεν υπάρχει πρόβλημα !! Να μπορέσει και το Pulp να προσαρμοστεί και είμαστε μια χαρά !!!:lol: :wave2:
devil's animal
14/10/2010, 10:05
εγω που μιλησα προχθες με ιδιοκτητη cafe-εστιατοριο στο Γκαζι μου ειπε οτι ΟΛΟΙ το εφαρμοζουν και η πελατεια δεν εχει πεσει καθολου...
2-3 περιπτωσεςι εμφανισθηκαν, μου ειπε χαρακτηριστικα, αλλα το λυσαμε βαζοντας τους διπλα στο παραθυρο και παρακαλωνατς τους να ειναι το τελευταιο που αναψαν.
δεν ειναι τοσο τραγικο ρπμ να σου πουν δεν καπνιζεις μεσα σε κλειστο δημοσιο χωρο.
αφου μπορεις να πας σπιτι σου και οπουδηποτε αλλου ανοιχτα και να κανεις παπαδες...:rolleyes:
ξεκοληστε με την εξαρτηση πια...γιατι αν εμεις (αντικαπνιστες) ειμαστε υποδουλοι του "κρατους", εσεις ειστε του τσιγαρου και αυτο ειναι σοβαροτερο.
:wave2:
devil's animal
14/10/2010, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Θα ηταν ωραιο αν ηταν αναποδα τα πραγματα? Να σου πουν δηλαδη οτι αν δεν θελεις να καπνισεις σε οποιο μαγαζι και να πας θα βγαινεις εξω?
αυτο συνεβαινε μεχρι τωρα. αφου ΟΠΟΥ πηγαινες αντικριζες ενα ντουμανι.
mikros boudas
14/10/2010, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μπερδέψατε πάλι την βούρτσα με την π@#!@#%$#%.... σωστός ο Εχετλαίος.
Για την ιστορία πάντως , όπως είπα χθες ήμουν σε bar-cafe των Β.Π. που ήταν ανοιχτό γύρω-γύρω και είχε θερμάστρες κανονικά. Μια χαρά κόσμο είχε και μέσα και έξω. Αλλά μόλις ηρθε το "μπιλιέτο" και έλεγε 7€ το ποτήρι Heineken... εσείς θα ξαναπηγαίνατε;
Τι σχέση έχει το τσιγάρο με το οτι κάθε έξοδο είναι στην καλύτερη 20αρικο; Και δεν μιλάμε για διασκέδαση κανονική να γίνει ντέφι... για 1-2 μπύρες λέμε και λίγη βενζίνη , κουβεντούλα με φιλαράκι.
Για να μην πιάσουμε εστιατόρια που είναι 50αρικο στα δύο άτομα με ενα πιάτο φαί, ενα κρασί και μια σαλάτα.
reinmeister... τον τελευταίο μήνα-δίμηνο μπήκαν και άλλα μέτρα και αν πάει και άλλο ο καιρός θα δείς και άλλη πτώση.. και δεν πα να αφήνουν και την καμινάδα της Χαλυβουργικής μέσα.
Gandalf γι αυτο με τις τιμες...προσφατα στην Αγγλια,ενας πολυ γνωστος σεφ ο Μαρκο Πιερε Γουαητ,εβαλε στον καταλογο την πρωτη πιντα που κοστιζει 5 λιρες...ολοι το σχολιασαν αρνητικα κι εκεινος ειπε ο,τι λενε οι μαγαζατορες εδω...για τα λεφτα που θελει η διακοσμηση και η ανανεωση,καλυτεροι μισθοι για το προσωπικο μεταξυ αλλων...προσεξτε ομως,η πιντα αυτη ειναι απο μια ντοπια κοντα στην παμπ του μπυρα, που εχει πολυ δουλεια για να γινει...οχι μπυρες που βγαινουν απο εργοστασιο...
τωρα να ριξουμε το φταιξιμο στο τσιγαρο για τον τζιρο ενταξει,παρα πολυ νωρις...αλλα καθε χρονο ολοι 30-50% κατω λενε....και ολοι επιβιωνουν...
reinmeister
14/10/2010, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παδες...:rolleyes:
ξεκοληστε με την εξαρτηση πια...γιατι αν εμεις (αντικαπνιστες) ειμαστε υποδουλοι του "κρατους", εσεις ειστε του τσιγαρου και αυτο ειναι σοβαροτερο.
με το ιδιο σκεπτικο,εφ οσον υπαρχει πιστα για να ξεχαρμανιαζεις,γιατι τρεχεις στον δρομο?
ξεκολα με την μαλακια με το τσιγαρο,αν θες ποτε να δεις μοτερ φτιαγμενο...:lol: :lol: :lol:
devil's animal
14/10/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
με το ιδιο σκεπτικο,εφ οσον υπαρχει πιστα για να ξεχαρμανιαζεις,γιατι τρεχεις στον δρομο?
ξεκολα με την μαλακια με το τσιγαρο,αν θες ποτε να δεις μοτερ φτιαγμενο...:lol: :lol: :lol:
καλα οι συγκρισεις σου ειναι ανευ προηγουμενου...:rolleyes:
μια συγκρινεις το φουμο με το φαγητο και τωρα αυτο...
το ιδιο ειναι ρε κατεστραμμενε η πιστα που θελει χρονο, χρημα και γενικα πολλες προϋποθεσεις και ο δρομος??
αλλωστε στον δρομο παντα παω πιο συγκρατημενα...(με το ιδιο σκεπτικο-αφου το θελεις ετσι- και εσυ οταν βγαινεις εξω μπορεις να εισαι πιο συγκρατημενος και να κανεις 10 τσιγαρα αντι για 20 και να τα κανεις εξω):lol:
το μοτερ θα φτιαχτει θες δεν θες, μην σου πω οτι δεν θα επιτρεπεται το καπνισμα εν ωρα τουμπανιασματος, μην πεσει καμια καφτρα μεσα και εχουμε αλλα...
:rotflmao:
ε.....χμμμ.......
γκουχ γκουχ
:eyepop:
:alien:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι μου φαινεται....
Αφού δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι όπλο βρούμε μπροστά μας. :o
Καδρόνια, λοστούς...ό,τι βρούμε μπροστά μας. :lol:
Καλημερα VALES.
Οταν κανουμε παραθεση στην απαντηση καποιου ,δεν πειραζουμε τιποτα ,απλα απανταμε απο κατω .:a013:
Το περασμένο Σάββατο σε κλειστό ροκάδικο στη Λ. Υμηττού,τα τασάκια δούλευαν υπερωρίες... :yuck:
Τι έκανα ρε παιδιά? :confused:
Πείτε μου να το διορθώσω.
Cpt. Haddock
14/10/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τι έκανα ρε παιδιά? :confused:
Καπνίζεις! :mad:
reinmeister
14/10/2010, 12:23
καλα οι συγκρισεις σου ειναι ανευ προηγουμενου...:rolleyes:
μια συγκρινεις το φουμο με το φαγητο και τωρα αυτο...
το ιδιο ειναι ρε κατεστραμμενε η πιστα που θελει χρονο, χρημα και γενικα πολλες προϋποθεσεις και ο δρομος??
αλλωστε στον δρομο παντα παω πιο συγκρατημενα...(με το ιδιο σκεπτικο-αφου το θελεις ετσι- και εσυ οταν βγαινεις εξω μπορεις να εισαι πιο συγκρατημενος και να κανεις 10 τσιγαρα αντι για 20 και να τα κανεις εξω):lol:
το μοτερ θα φτιαχτει θες δεν θες, μην σου πω οτι δεν θα επιτρεπεται το καπνισμα εν ωρα τουμπανιασματος, μην πεσει καμια καφτρα μεσα και εχουμε αλλα...
πιπες...
στον δρομο εισαι επικινδυνος για τον περιγυρο ο οποιος δεν εχει δυνατοτητα επιλογης...στο θεμα τσιγαρου εχει εφ οσον τεθει θεμα χωρων καπνιζοντων και μη...
πιο συγκρατημενα πας επειδη εισαι τρελλη κουλατζα και κοτα με λυρι...:lol: :lol:
οχι μονο θα καπνιζω αλλα θα σου φυσαω και τον καπνο ΟΛΟ στην μαπα την ωρα που κανεις τον δουλο κρατωντας και φερνοντας εργαλεια...:lol: :lol: :lol: :lol:
Καπνίζεις! :mad:
Nόμιμα όμως. :smokin: :lol:
Τώρα θα μας κάνετε παρέα? Ή πλέον ''Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του'' ?:lol:
Cpt. Haddock
14/10/2010, 12:27
Τώρα θα μας κάνετε παρέα? Ή πλέον ''Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του'' ?:lol:
Φυσικα.
Απλα θα βγαινεις εξω :D
devil's animal
14/10/2010, 12:33
οχι μονο θα καπνιζω αλλα θα σου φυσαω και τον καπνο ΟΛΟ στην μαπα την ωρα που κανεις τον δουλο κρατωντας και φερνοντας εργαλεια...:lol: :lol: :lol: :lol:
το ειχα καταλαβει οτι με γουσταρεις.
τωρα το ομολογησες και μονος σου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποσο πισω εχεις μεινει ρε μ@λακα που θες να μου φυσηξεις και το καπνο στα μουτρα σαν τις γκομενες που "παιζουν"...
πες το μου στα ισα ρε...:mad:
παντελονατα!αλλα τι λεω...
:lol: :bigcry: :lol:
Φυσικα.
Απλα θα βγαινεις εξω :D
Άντε εμένα θα με βγάλεις έξω... να μην τύχει μόνο να θέλεις να κάνεις καμιά αναβάθμιση το τρικέρατο που καβαλάς, σε κανένα γνωστό μέλος του φόρουμ.
Θα πάθεις τα ίδια με του devil. :bawl:
reinmeister
14/10/2010, 12:54
το ειχα καταλαβει οτι με γουσταρεις.
τωρα το ομολογησες και μονος σου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποσο πισω εχεις μεινει ρε μ@λακα που θες να μου φυσηξεις και το καπνο στα μουτρα σαν τις γκομενες που "παιζουν"...
πες το μου στα ισα ρε...:mad:
παντελονατα!αλλα τι λεω...
:lol: :bigcry: :lol:
ειπε το σκληρο αγορι και αφου ξυρισε το στηθος του και εβαλε κρεμα στο προσωπο του,φορεσε το ασπρο γυαλι και βγηκε παραλια...:lol: :lol:
θα σκασεις ρε,θα τον φας ολο στην μουρη και θα πεις και ευχαριστω στο τελος...:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
14/10/2010, 13:08
Άντε εμένα θα με βγάλεις έξω... να μην τύχει μόνο να θέλεις να κάνεις καμιά αναβάθμιση το τρικέρατο που καβαλάς, σε κανένα γνωστό μέλος του φόρουμ.
Θα πάθεις τα ίδια με του devil. :bawl:
Οχι ρε φιλε...
Αυτός καιει βαλβίδες, σπαει κεφαλες και πουλάει και ψευτικους χαρτες...
Λαμογιο ειναι :mad:
:a13:
Έδειραν ελεγκτές καπνίσματος!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_2230.html?spref=fb
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
[B
[/B]
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε τσιπουράδικο των Άνω Κατωγείων Ραχούλας Τρικάλων, τo Yπουργείο Υγείας εξήγγειλε νέες οργανωμένες εξορμήσεις των αντικαπνιστικών συνεργείων ......
:lol: :lol: :lol:
214651
Aggelos_SV
14/10/2010, 14:32
Αυτά ειναι!!!!
Πάντα τέτοια!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
αφου οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.....τι περιμεναν?
MitsosNaked
14/10/2010, 14:40
Ο 'μάγκας' ο Έλληνας.....:rolleyes: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Ο 'μάγκας' ο Έλληνας.....:rolleyes: :a31:
για πανε εσυ στα χωρια των τρικαλων και γενικα σε καφενειο χωριου και κανε τους ετσι :a31:
Cpt. Haddock
14/10/2010, 14:46
Ρε σεις, είδηση του "τρωκτικου" ειναι και λεει μέσα "οπως μαθαμε"
Μην τα παίρνετε και τοις μετρητοις :wave2:
Χειμώνας σ' ενα χωριό στην Ροδόπη.... -15 έξω και στο χωριό των 50 μονίμων κατοίκων (όλοι ηλικιωμένοι), καφενείο....
Ξυλόσομπα, τσίπουρο (ή ούζο όπως συνηθίζεται να το λένε) κανα μεζέ (μία ελιά, καμιά ρεγγα) και ο 80ρης παππούς βγάζει κι ανάβει το τσιγάρο του....
Πετάγεται λοιπον ο περαστικός τουρίστας, που μπήκε και παρήγγειλε jacobs φουντούκι, και του λεει (με στόμφο): "Απαγορεύεται το κάπνισμα κύριε!!! να βγείτε έξω!!!"
Δεν μας γ@μάτε με τις μαλακίες....
:smokin:
devil's animal
14/10/2010, 15:10
μην ξανακουσω κανενα π0υστη εδω μεσα ομως να πει "εμεις δεν θα γινουμε Ευρωπη ποτε":mad:
και ναι ρε, απο το καπνισμα θα ξεκινησουμε!
και μετα σειρα εχουν οι περικοπες του δημοσιου...
και αυτοι που δεν αποδιδουν ΦΠΑ...
και αυτοι που δουλευουν χωρις να κοβουν αποδειξεις...
και...
και...
και...
γιατι για τα λεφτα που "τα φαγαμε παρεα" ειμαστε πρωτοι να φωναζουμε, για κατι σωστο που τηρειται ευλαβικα εδω και τοσα χρονια στας Ευρωπας και στας Αμερικας...δεν βγαζουμε κουβεντα...
θα το ξαναπω...
π0υτανα εξαρτηση.
:sad:
MitsosNaked
14/10/2010, 15:14
μην ξανακουσω κανενα π0υστη εδω μεσα ομως να πει "εμεις δεν θα γινουμε Ευρωπη ποτε":mad:
και...
και...
και...
γιατι για τα λεφτα που "τα φαγαμε παρεα" ειμαστε πρωτοι να φωναζουμε, για κατι σωστο που τηρειται ευλαβικα εδω και τοσα χρονια στας Ευρωπας και στας Αμερικας...δεν βγαζουμε κουβεντα...
θα το ξαναπω...
π0υτανα εξαρτηση.
+675
@Granazi : Απο τα Τρίκαλα είμαι.....:winka:
και...
και...
και...
θα το ξαναπω...
π0υτανα εξαρτηση.
Ο jacobs φουντούκι που λέγαμε πιο πάνω....
devil's animal
14/10/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο jacobs φουντούκι που λέγαμε πιο πάνω....
ναι,μιλησε και το σαλεπι....
+675
@Granazi : Απο τα Τρίκαλα είμαι.....:winka:
απο τις πιο ωραιες εκδρομες εχω κανει εκει στα μερη σου.....
αλλα Τρικαλα δεν ειναι μονο τα Τρικαλα...:winka:
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 15:40
απο τις πιο ωραιες εκδρομες εχω κανει εκει στα μερη σου.....
αλλα Τρικαλα δεν ειναι μονο τα Τρικαλα...:winka:
είναι και τα δυο στενά....αυτά που τα πας ??? :lol: :wave2:
Cpt. Haddock
14/10/2010, 15:41
Kακόμοιρε Σακαφλια.... :sad:
Kακόμοιρε Σακαφλια.... :sad:
Στις φυλακές απαγορεύτηκε τελικά;
nikos_abel
14/10/2010, 15:46
ε,οι δευτεροι εχουν την ευχη μου για καρκινο μεταστατικο σε ολη τους την οικογενεια...και δεν ειναι υπερβολη.
αντε γιατι πολυ μαγκια εχει συσσωρευτει τελευταια και καπως πρεπει να εκλειψει...
:evil:
Χοντρό αυτό το τελευταίο. Μ@λ@κία είπες και πάρτο πίσω.
αυτο συνεβαινε μεχρι τωρα. αφου ΟΠΟΥ πηγαινες αντικριζες ενα ντουμανι.
Ξαναδιαβασε σε παρακαλω ολο το ποστ γιατι παρακατω λεει οτι μιλαω για μαγαζια που ειχαν ξεχωριστα τους καπνιστες με σωστο τροπο ωστε να μην εισπνεουν οι μη καπνιστες τον δικο μου καπνο. Αν λοιπον σε αυτα τα μαγαζια σε υποχρεωναν πλεον βασει νομου να καπνιζεις θα ηταν σωστο?
Cpt. Haddock
14/10/2010, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Ξαναδιαβασε σε παρακαλω ολο το ποστ γιατι παρακατω λεει οτι μιλαω για μαγαζια που ειχαν ξεχωριστα τους καπνιστες με σωστο τροπο ωστε να μην εισπνεουν οι μη καπνιστες τον δικο μου καπνο. Αν λοιπον σε αυτα τα μαγαζια σε υποχρεωναν πλεον βασει νομου να καπνιζεις θα ηταν σωστο?
Ξεχνάς, εσυ και πολύς κοσμος, οτι οι παρέες δεν αποτελουνται απο αμιγως καπνιστές ή αμιγώς μη καπνιστες.
:winka:
Ειναι ο λόγος που ο διαχωρισμός ειναι προβληματικος (ειδικα σε κατι μπαρακια/καφε τρυπες)
devil's animal
14/10/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Χοντρό αυτό το τελευταίο. Μ@λ@κία είπες και πάρτο πίσω.
διαβασε παρακατω..
reinmeister
14/10/2010, 16:27
τηρειται ευλαβικα εδω και τοσα χρονια στας Ευρωπας και στας Αμερικας...
να πα να γαμηθει η ευρωπη και η αμερικη,αν ειναι να γινω σαν τον καθε χοντρομαλακα-ζωντοβολο,που τρωει αμασητο οτι του πει η οπρα...
απλο ειναι σταυρο...εγω θελω να διασκεδαζω και να καπνιζω εκει που διασκεδαζω και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δικαιωμα να μου το απαγορευσει...
εδω εισαι και εδω ειμαι...η καταληξη θα ειναι ξεχωριστα μαγαζια...
Aggelos_SV
14/10/2010, 16:34
να πα να γαμηθει η ευρωπη και η αμερικη,αν ειναι να γινω σαν τον καθε χοντρομαλακα-ζωντοβολο,που τρωει αμασητο οτι του πει η οπρα...
απλο ειναι σταυρο...εγω θελω να διασκεδαζω και να καπνιζω εκει που διασκεδαζω και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δικαιωμα να μου το απαγορευσει...
:a014: :a014: :a014:
Σε ποιά σελίδα είχαμε τα τελευταία ποπ κορν?
Και ξανά....
:a014: :a014: :a014:
blackbusa
14/10/2010, 16:38
διαβασε παρακατω..
:wave2: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_230.html
re malaka imarton...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
14/10/2010, 16:38
Βασικα, αυτο το θρεντ ειναι ανουσιο.
Ανα 30-40 ποστ λεμε και ξαναλεμε τα ίδια....
Akatanomastos
14/10/2010, 16:39
αλλος ενας νομος που υπαρχει αλλα στην πραξη @@
μετα μη παραπονιετε κανενας καπνιστης και μη καπνιστης οτι οι νομοι ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΗΣ στην ελλαδα δεν εφαρμοζοντε:wave2:
blackrose
14/10/2010, 16:40
+1000...........................:wave2:
αυτο ειναι και το πιο σωστο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!:smokin: :smokin: :smokin:
blackbusa
14/10/2010, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
+1000...........................:wave2:
αυτο ειναι και το πιο σωστο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!:smokin: :smokin: :smokin:
αιντε φτασαμε επιτελους...
+1299
Aggelos_SV
14/10/2010, 16:42
Βασικα, αυτο το θρεντ ειναι ανουσιο.
Ανα 30-40 ποστ λεμε και ξαναλεμε τα ίδια....
Σαν το ανέκδοτο με τον γιατρό και τον παππού με το alzheimer:lol:
:ZZZ:
:look:
:)
:rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
14/10/2010, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Σαν το ανέκδοτο με τον γιατρό και τον παππού με το alzheimer:lol:
:ZZZ:
:look:
:)
μπλε...
Aggelos_SV
14/10/2010, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_230.html
re malaka imarton...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και μου έκλεψε και το ποστ που είχα κάνει σε κάαααποια ξεχασμένη σελίδα από τις 84:
"Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος δεν έπρεπε να υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι "απαγορεύεται να κάνεις την ανάγκη σου στο τραπέζι που τρώνε άλλοι". Ή ότι "Απαγορεύεται να κλάνεις όταν είσαι σε bar και προηγουμένως έχεις φάει στιφάδο και δυο πιάτα φασόλια γίγαντες για επιδόρπιο".
Το ίδιο έπρεπε να ισχύει και για το κάπνισμα."
devil's animal
14/10/2010, 16:46
βρε μαζι σου.
και να γ@μηθει η ευρωπη και η αμερικη και ολος ο κοσμος.
το δικαιωμα του αλλου που εχει να ΜΗΝ αναπνεει τον καπνο σου εκει που διασκεδαζει κι'αυτος το λαβαινεις καθολου υπ'οψιν σου??
πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα ξεχωριστα μαγαζια και ΟΝΤΩΣ το θεωρω πιο δικαιο (για την ιστορια).
Aggelos_SV
14/10/2010, 16:47
μπλε...
είμαι σοβαρά?
Aggelos_SV
14/10/2010, 16:48
πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα ξεχωριστα μαγαζια και ΟΝΤΩΣ το θεωρω πιο δικαιο (για την ιστορια).
Στα @@ μου
devil's animal
14/10/2010, 16:48
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_230.html
re malaka imarton...
προβοκατσια κυριοι....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MitsosNaked
14/10/2010, 17:37
Έτσι, έτσι, εγγύηση.....
Και όταν οι άλλες χώρες πάνε μπροστά και εμείς κατα διαόλου, φταίνε οι μασώνοι, οι συνωμοσίες/μυστικές οργανώσεις που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλαδίτσα μας, οι νεφελίμ και ο Ε.Τ. ο εξωγήινος.....
Έτσι, έτσι, εγγύηση.....
Και όταν οι άλλες χώρες πάνε μπροστά και εμείς κατα διαόλου, φταίνε οι μασώνοι, οι συνωμοσίες/μυστικές οργανώσεις που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλαδίτσα μας, οι νεφελίμ και ο Ε.Τ. ο εξωγήινος.....
καλα μη τρελαθουμε κιολας...δε φταιει το τσιγαρο που δεν παμε μπροστα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Φταίει....
Γιατί κάτι παλιά χαρμάνια τώρα κάνουν τους Ελιοτ Νες του αντικαπνικού αγώνα μεταξύ άλλων.
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 18:00
Γιώργο θα σε μαλώσω !!! Αν κόψουμε το τσιγάρο η οικονομία θα ανθίσει ! Από τα λουλούδια που θα βγουν ,ο Γιωργάκης και το μπουλούκι θα σταματήσουν ,συγκινημένοι, το πλιάτσικο στην μεσαία και στην κατώτερη τάξη ,θα κάνουν θεαματική στροφή προς την ανάπτυξη και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα !!! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή θυσία !!! Μπορείς βρε κουτό !!!!! :lol: :wave2:
Aggelos_SV
14/10/2010, 18:01
Και βέβαια όχι,αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που έχει διαμορφωθεί εκ συστάσεως ελληνικού κράτους.
Οτιδήποτε καινοτόμο ή "ξενόφερτο" αντιβαίνει με το ελληνικό ταμπεραμέντο (:lol: ) και την προφασιζόμενη προσωπική ελευθερία (aka κάνω ότι γουστάρω κι οι άλλοι να πα να...)
....+ 15 σελίδες:bigcry:
schumifer
14/10/2010, 18:01
βρε μαζι σου.
και να γ@μηθει η ευρωπη και η αμερικη και ολος ο κοσμος.
το δικαιωμα του αλλου που εχει να ΜΗΝ αναπνεει τον καπνο σου εκει που διασκεδαζει κι'αυτος το λαβαινεις καθολου υπ'οψιν σου??
ΕΔΩ +άπειρο
Αν ο μέσος καπνιστής είχε ίχνος σεβασμού προς τη ζωή του άλλου (για τη δικιά του, άλλη κουβέντα) δε θα χρειαζόταν καν νόμος...
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 18:29
Για να μην αναπνέεις ΕΣΥ τον καπνό από το τσιγάρο ΜΟΥ αναγκάζουν τον μαγαζάτορα να το επιβάλει την απαγόρευσή στο μαγαζί ΤΟΥ ,παρά την θέληση ΤΟΥ !!! Τον αναγκάζουν μάλιστα να αστυνομεύει ΤΟΥΣ πελάτες του μαγαζιού ΤΟΥ !!!! Σαν πολλά δεν ζητάς ?????:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Για να μην αναπνέεις ΕΣΥ τον καπνό από το τσιγάρο ΜΟΥ αναγκάζουν τον μαγαζάτορα να το επιβάλει την απαγόρευσή στο μαγαζί ΤΟΥ ,παρά την θέληση ΤΟΥ !!! Τον αναγκάζουν μάλιστα να αστυνομεύει ΤΟΥΣ πελάτες του μαγαζιού ΤΟΥ !!!! Σαν πολλά δεν ζητάς ?????:wave2:
Να δεις που σε λίγο θα μας κόψουν και το αλκοόλ (http://www.youtube.com/watch?v=SEy9JfBTb4Y) :rolleyes:
blackrose
14/10/2010, 19:38
Να δεις που σε λίγο θα μας κόψουν και το αλκοόλ (http://www.youtube.com/watch?v=SEy9JfBTb4Y) :rolleyes:
:bawl: :bawl: :bawl: :cry: :cry: :cry: :beer:
MitsosNaked
14/10/2010, 19:42
Γιώργο νομίζω καταλαβαίνεις ξεκάθαρα πού το πάω......
harris_x
14/10/2010, 19:43
Εγώ πιστεύω πως το μέτρο που εφαρμοζόταν παλιότερα, που ξεχώριζε τον χώρο των καπνιστών από αυτόν των μη καπνιστών, ήταν το πιο δίκαιο!
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 19:49
εδώ μας έχουν κόψει τον κώλο ,στην μπύρα θα κωλώσουν !?!?!?!
blackbusa
14/10/2010, 19:52
Έτσι, έτσι, εγγύηση.....
εδω μειλαμε για το καπνισμα...απο την στιγμη που μας εχουν πρηξει τα παπαρια για τα (σωστοτατα) δικαιωματα των μη καπνιστων θα επρεπε να εχουμε τα ιδια δικαιωματα και εμεις οι καπνιστες...αρα η λυση ειναι μια...μαγαζια για καπνιστες και για μη...ο καθενας παει οπου γουσταρει και ουτε ρουφιανιες ουτε τιποτα...αλλα ειπαμε...ο λογος ειναι αλλος...
μια αλλη λυση (μιας και θα ζητησουν ολοι αδεια καπνισματος) θα ηταν κυλιομενο...μια εβδομαδα ετσι...μια αλλιως...η καπως ετσι....
τεσπα...
Cpt. Haddock
14/10/2010, 19:55
Σιγα ρε Κώστα, με πήραν τα δάκρυα με τους κακόμοιρους τους μαγαζάτορες...
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 20:23
Σιγα ρε Κώστα, με πήραν τα δάκρυα με τους κακόμοιρους τους μαγαζάτορες...
το ξέρω οτι αδικούμαι εδώ !! Τέτοιο ταλέντο ούτε ο Φώσκολος !:lol:
Καπετάνιε ,όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές ,το καλύτερο ήταν να επιλέγουν τα μαγαζιά αν θα είναι καπνιζόντων ή οχι !
(πρόσθεσε και το ότι πολλά μαγαζιά σπρώξανε χρήματα για να το διαμορφώσουν ως καπνιζόντων) :wave2:
devil's animal
14/10/2010, 20:27
σωστος.
εχεις αναλογιστει ομως ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο??
θελω να πω οτι καποια στιγμη καποιου νομοθετη του καρφωθηκε και ξεκινησε με Αμερικη, μετα Ευρωπη και τωρα εμας? ειναι μοδα?
οχι. απλα δεν υπηρχε αλληλοσεβασμος. απλουστατα ο αλλος σε εγραφε στα @@ του, οταν του μιλαγες. εσυ δεν μπορουσες παρα να στηριχθεις στο φιλοτιμο του και ο μαγαζατορας δεν ειχε καποιο νομο για να πατησει και να παρει θεση. (ουτως ή αλλως αυτος λεφτα περνει και απο τους 2 σας. ουδετερος μονο μπορουσε να ειναι)
και μην μου αρχισετε τωρα τα : "μα εγω οποτε μου ειχαν πει, ειχα κανει παραπερα" και "παντα προσεχα μηπως ηταν καποιο παιδι στο διπλανο τραπεζι του εστιατοριου που ετρωγα"...
μπορει εσεις να ησασταν σωστοι (δεν ξερω) αλλα η πλειοψηφια ΔΕΝ ηταν.
ξερετε πολυ καλα οτι ειμαι κατα των ΠΡΕΠΕΙ και των επιβολων απο το κρατος (με οποια μορφη)..
νομιζω ομως οτι στο συγκεκριμενο ζητημα ηταν επιτακτικη αναγκη να γινει.
βεβαια καποιοι αλλοι θα πουν...."@@ μαντολες...οι εξωγηινοι ηρθαν και θελουν να μας επιβληθουν για να μας κυριεψουν" ή "η κυβερνηση ετσι σιγα σιγα θα περασει και το stop στο αλκοολ/γ@μησι/τηγανητα/βανιλια υποβρυχιο)
δεν κατανοουν οτι αν υπηρχε ο αλληλοσεβασμος πιθανοτατα ΔΕΝ θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα. και φυσικα ο αλληλοσεβασμος δεν λειπει μονο στο θεμα καπνισμα.
δειτε εδω (http://www.youtube.com/watch?v=Zqd5KVJQweM) στο 0.35 μια χαρακτηριστικη σκηνη που θυμομουν απο εργο του 1988. 22 χρονακια πριν. τυχαιο? μπορει....
Cpt. Haddock
14/10/2010, 20:47
(πρόσθεσε και το ότι πολλά μαγαζιά σπρώξανε χρήματα για να το διαμορφώσουν ως καπνιζόντων) :wave2:
Δυο τριχωτα @@ σπρωξανε...
Οι "διαρυθμίσεις" χωρων ήταν της συμφοράς. Πού ακούστηκε οι καπνιστές στο ισόγειο και οι μη καπνιστές στον ημιόροφο ενώ ο καπνός πάει επάνω...
Ασε γιατι το θυμάμαι στο "Black Duck" που είχαν τους καπνιστές στα εξω τραπεζια κοντα στο τζαμι κι οπως ήταν ανοιχτη η πόρτα ερχοταν ο καπνος μεσα.
Μετα καθως γεμισαν αυτα κι ηρθε ενα ζευγάρι που καπνιζε, τους εβαλαν στους μη καπνιστές και τους έδωσαν τασακι κανονικα...
Εγραψαν στ' @@ τους το νομο ακόμα κι όταν τους έδινε το δικαίωμα επιλογής και δεν έδειξαν σεβασμο σε πελάτες που δεν καπνιζαν. Τωρα λοιπόν σφίξαν οι κώλοι - συμβαίνει αυτό όταν έχεις να κάνεις με κόσμο κακομαθημένο και αγενή.
Σορυ :wave2:
BELZEBOYLIS
14/10/2010, 23:05
Δυο τριχωτα @@ σπρωξανε...
Οι "διαρυθμίσεις" χωρων ήταν της συμφοράς. Πού ακούστηκε οι καπνιστές στο ισόγειο και οι μη καπνιστές στον ημιόροφο ενώ ο καπνός πάει επάνω...
Ασε γιατι το θυμάμαι στο "Black Duck" που είχαν τους καπνιστές στα εξω τραπεζια κοντα στο τζαμι κι οπως ήταν ανοιχτη η πόρτα ερχοταν ο καπνος μεσα.
Μετα καθως γεμισαν αυτα κι ηρθε ενα ζευγάρι που καπνιζε, τους εβαλαν στους μη καπνιστές και τους έδωσαν τασακι κανονικα...
Εγραψαν στ' @@ τους το νομο ακόμα κι όταν τους έδινε το δικαίωμα επιλογής και δεν έδειξαν σεβασμο σε πελάτες που δεν καπνιζαν. Τωρα λοιπόν σφίξαν οι κώλοι - συμβαίνει αυτό όταν έχεις να κάνεις με κόσμο κακομαθημένο και αγενή.
Σορυ :wave2:
τι σόρυ ορέ Καπετάνιε εσύ το ζήτησες ?:lol:
Όταν ανακοίνωσαν ότι τα μικρά μαγαζιά θα έχουν το δικαίωμα επιλογής (οχι για μεικτά) ανακοίνωσαν και τις προϋποθέσεις που έπρεπε να τηρούν ! Κάποιοι πληρώσανε για να τις αποκτήσουν και κάποιοι όχι ! :wave2:
σωστος.
Την εκστρατεία της απαγόρευσης του καπνίσματος την ''επέβαλλαν'' οι ασφαλιστικές εταιρείες ! Μην έχεις αυταπάτες περί σεβασμού και προστασίας του πολίτη ..... :wave2:
σωστος.
θελω να πω οτι καποια στιγμη καποιου νομοθετη του καρφωθηκε και ξεκινησε με Αμερικη, μετα Ευρωπη και τωρα εμας? ειναι μοδα?
οχι. απλα δεν υπηρχε αλληλοσεβασμος. απλουστατα ο αλλος σε εγραφε στα @@ του, οταν του μιλαγες. εσυ δεν μπορουσες παρα να στηριχθεις στο φιλοτιμο του και ο μαγαζατορας δεν ειχε καποιο νομο για να πατησει και να παρει θεση. (ουτως ή αλλως αυτος λεφτα περνει και απο τους 2 σας. ουδετερος μονο μπορουσε να ειναι)
και μην μου αρχισετε τωρα τα : "μα εγω οποτε μου ειχαν πει, ειχα κανει παραπερα" και "παντα προσεχα μηπως ηταν καποιο παιδι στο διπλανο τραπεζι του εστιατοριου που ετρωγα"...
μπορει εσεις να ησασταν σωστοι (δεν ξερω) αλλα η πλειοψηφια ΔΕΝ ηταν.
ξερετε πολυ καλα οτι ειμαι κατα των ΠΡΕΠΕΙ και των επιβολων απο το κρατος (με οποια μορφη)..
νομιζω ομως οτι στο συγκεκριμενο ζητημα ηταν επιτακτικη αναγκη να γινει.
βεβαια καποιοι αλλοι θα πουν...."@@ μαντολες...οι εξωγηινοι ηρθαν και θελουν να μας επιβληθουν για να μας κυριεψουν" ή "η κυβερνηση ετσι σιγα σιγα θα περασει και το stop στο αλκοολ/γ@μησι/τηγανητα/βανιλια υποβρυχιο)
δεν κατανοουν οτι αν υπηρχε ο αλληλοσεβασμος πιθανοτατα ΔΕΝ θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα. και φυσικα ο αλληλοσεβασμος δεν λειπει μονο στο θεμα καπνισμα.
δειτε εδω (http://www.youtube.com/watch?v=Zqd5KVJQweM) στο 0.35 μια χαρακτηριστικη σκηνη που θυμομουν απο εργο του 1988. 22 χρονακια πριν. τυχαιο? μπορει....
+ άπειρο
blackbusa
15/10/2010, 02:20
σωστος.
γιατι το ταμειον ειναι μειον...στα παπαρια τους η υγεια σου και υγεια μου....σοβαρα πιστευεις οτι ολα γινονται για την υγεια????
αφου κανει κακο και σκοτωνει το απαγορευεις τελειως...οχι που θα καπνιζεις...αλλα να πουλας τσιγαρα...αυτο λεει η λογικη υπερ της υγειας...και επειδη δεν μπορουν να στο κοψουν ετσι χρησιμοποιουνε αλλους τροπους...στην αρχη ηταν οι απαγορευση διαφημισεων...μετα αναγραφη στα πακετα περι θανατου...μετα αυξησαν οσο μπορουσαν τις τιμες...τωρα απαγορευση σε κοινοχρειστους χωρους...
βεβαια να το απαγορεψουν δεν παιζει με την καμμια γιατι θα γινει οπως με τα σκληρα ντραγκια...στην ζουλα να αγορασουν τσιγαρα...με εκατομυρια χαμενα εσοδα απο φορους...
nikos_abel
15/10/2010, 07:32
διαβασε παρακατω..
Διάβασα, οκ αλλά μόλις το είδα τρελάθηκα. Να μη σου τύχει, ούτε στον εχθρό σου παληκάρι μου.
harris_x
15/10/2010, 08:58
εδω μειλαμε για το καπνισμα...απο την στιγμη που μας εχουν πρηξει τα παπαρια για τα (σωστοτατα) δικαιωματα των μη καπνιστων θα επρεπε να εχουμε τα ιδια δικαιωματα και εμεις οι καπνιστες...αρα η λυση ειναι μια...μαγαζια για καπνιστες και για μη...ο καθενας παει οπου γουσταρει και ουτε ρουφιανιες ουτε τιποτα...αλλα ειπαμε...ο λογος ειναι αλλος...
+675
devil's animal
15/10/2010, 12:39
Την εκστρατεία της απαγόρευσης του καπνίσματος την ''επέβαλλαν'' οι ασφαλιστικές εταιρείες ! Μην έχεις αυταπάτες περί σεβασμού και προστασίας του πολίτη ..... :wave2:
γιατι το ταμειον ειναι μειον...στα παπαρια τους η υγεια σου και υγεια μου....σοβαρα πιστευεις οτι ολα γινονται για την υγεια????
αφου κανει κακο και σκοτωνει το απαγορευεις τελειως...οχι που θα καπνιζεις...αλλα να πουλας τσιγαρα...αυτο λεει η λογικη υπερ της υγειας...και επειδη δεν μπορουν να στο κοψουν ετσι χρησιμοποιουνε αλλους τροπους...στην αρχη ηταν οι απαγορευση διαφημισεων...μετα αναγραφη στα πακετα περι θανατου...μετα αυξησαν οσο μπορουσαν τις τιμες...τωρα απαγορευση σε κοινοχρειστους χωρους...
βεβαια να το απαγορεψουν δεν παιζει με την καμμια γιατι θα γινει οπως με τα σκληρα ντραγκια...στην ζουλα να αγορασουν τσιγαρα...με εκατομυρια χαμενα εσοδα απο φορους...
μπορει να ισχυουν αυτα που λετε...
μπορει και οχι βεβαια...
αν δεν εισαι μεσα στα κολπα δεν μπορεις να πεις σιγουρα. και εσεις εικασιες κανετε.
"ασφαλιστικες" ο ενας "μαζεμα λεφτων" ο αλλος... εχουν λογικη αλλα στα σιγουρα δεν ξερετε...
το ζητημα ειναι οτι το καθε κρατος και η καθε εταιρεια (ειτε λεγεται ασφαλιστικη,ειτε καπνοβιομηχανια) σκοπο εχει το κερδος.
το κρατος δεν θα το απαγορευσει καθολικα γιατι χανει...
ουτε ομως θα το επιτρεψει παντου,γιατι παλι χανει...
οι σφαλιστικες μπορει να κερδιζουν περισσοτερα απο τους λιγοτερους "καρκινους", μπορει ομως να χανει απο τα ασφαλιστικα συμβολαια των καπνοβιομηχανιων...
το νομισμα παντα εχει 2 οψεις.
γ@μηστε ομως αυτα...
εσεις, ο καθε ενας απο εσας...σαν ανθρωπος...σαν οντοτητα...
τι κανει για τον διπλα του? τον σεβεται?
στα @@ μου τι κανει ο καθενας για την προσωπικη του κ@υλα και διασκεδαση...στα @@ μου αν καπνιζει τσιγαρο, μπαφο ή ναργιλε. αν με σεβεται θα δωσω το respect και εγω. αν οχι...:a26:
και αυτο,ειπαμε, οχι μονο στο καπνισμα...
το ιδιο ισχυει και με τους gay...
τι με νοιαζει εμενα αν ο αλλος ξεκωλιαζεται με 10 νταγκλαραδες...αν δεν μου πιασει τον κwλο ή γενικα δεν με πειραξει..δεν τον πειραζω. (θα πω: "κοιτα τον μπ0υστη" ..αλλα μεχρι εκει):lol:
το ιδιο και με την ταχυτητα.
δε πα να ξεκωλιαζεται ο αλλος στις σουζες και στα εντο...δεν πα να πηγαινει με 300...
αν δεν πεσει επανω μου δεν εχω λογο να του την πω. (παλι θα πω: "κοιτα τον μ@λακα πως παει"...αλλα μεχρι εκει)
ετσι και με το καπνισμα...
λεω συνεχως: "ρε τους μ@λακες τους εθισμενους, το ενα αναβουν και το αλλο σβηνουν"...
αλλα αν δεν ερχεται ο καπνος τους στην μαπα μου,τελειωνει ο ζητημα.
ειναι απλα τα πραγματα μαγκες.
μην τα κανετε δυσκολα.
blackbusa
15/10/2010, 12:47
μπορει να ισχυουν αυτα που λετε...
μπορει και οχι βεβαια...
αν δεν εισαι μεσα στα κολπα δεν μπορεις να πεις σιγουρα. και εσεις εικασιες κανετε.
"ασφαλιστικες" ο ενας "μαζεμα λεφτων" ο αλλος... εχουν λογικη αλλα στα σιγουρα δεν ξερετε...
το ζητημα ειναι οτι το καθε κρατος και η καθε εταιρεια (ειτε λεγεται ασφαλιστικη,ειτε καπνοβιομηχανια) σκοπο εχει το κερδος.
το κρατος δεν θα το απαγορευσει καθολικα γιατι χανει...
ουτε ομως θα το επιτρεψει παντου,γιατι παλι χανει...
οι σφαλιστικες μπορει να κερδιζουν περισσοτερα απο τους λιγοτερους "καρκινους", μπορει ομως να χανει απο τα ασφαλιστικα συμβολαια των καπνοβιομηχανιων...
το νομισμα παντα εχει 2 οψεις.
γ@μηστε ομως αυτα...
εσεις, ο καθε ενας απο εσας...σαν ανθρωπος...σαν οντοτητα...
τι κανει για τον διπλα του? τον σεβεται?
στα @@ μου τι κανει ο καθενας για την προσωπικη του κ@υλα και διασκεδαση...στα @@ μου αν καπνιζει τσιγαρο, μπαφο ή ναργιλε. αν με σεβεται θα δωσω το respect και εγω. αν οχι...:a26:
και αυτο,ειπαμε, οχι μονο στο καπνισμα...
το ιδιο ισχυει και με τους gay...
τι με νοιαζει εμενα αν ο αλλος ξεκωλιαζεται με 10 νταγκλαραδες...αν δεν μου πιασει τον κwλο ή γενικα δεν με πειραξει..δεν τον πειραζω. (θα πω: "κοιτα τον μπ0υστη" ..αλλα μεχρι εκει):lol:
το ιδιο και με την ταχυτητα.
δε πα να ξεκωλιαζεται ο αλλος στις σουζες και στα εντο...δεν πα να πηγαινει με 300...
αν δεν πεσει επανω μου δεν εχω λογο να του την πω. (παλι θα πω: "κοιτα τον μ@λακα πως παει"...αλλα μεχρι εκει)
ετσι και με το καπνισμα...
λεω συνεχως: "ρε τους μ@λακες τους εθισμενους, το ενα αναβουν και το αλλο σβηνουν"...
αλλα αν δεν ερχεται ο καπνος τους στην μαπα μου,τελειωνει ο ζητημα.
ειναι απλα τα πραγματα μαγκες.
μην τα κανετε δυσκολα.
συμφωνεις στο να γινουν 2 ειδων μαγαζια???καπνιστων και μη???
Cpt. Haddock
15/10/2010, 12:47
"H μέρα της μαρμότας" :sad:
devil's animal
15/10/2010, 12:49
διαβασε πιο πανω ρε Πανουλη...
ναι,το εχω πει οτι συμφωνω...(ειναι πιο "δικαιο" ή "δημοκρατικο" αν θελεις)
τα "" δεν τα εχω βαλει για πλακα...
devil's animal
15/10/2010, 12:52
"H μέρα της μαρμότας" :sad:
:wacko:
214753
Cpt. Haddock
15/10/2010, 12:53
Πες λοιπόν οτι ο Λοβέρδος που ειναι τακτικός στο φορουμ σε διαβαζει, σκέφτεται "ωραια ιδεα" και το εφαρμοζει.
Κανονιζουμε λοιπον εμεις οι δυο να βγουμε. Πού θα παμε;
Πες λοιπόν οτι ο Λοβέρδος που ειναι τακτικός στο φορουμ σε διαβαζει, σκέφτεται "ωραια ιδεα" και το εφαρμοζει.
Βlue Oyster
Cpt. Haddock
15/10/2010, 13:07
Βlue Oyster
Δε ρωτησα πού πας εσυ :wacko:
devil's animal
15/10/2010, 13:07
Βlue Oyster
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Οι δυο σας?? Σε ανοιχτό χώρο.....
εδιτ: με πρόλαβε ο sniper ρπμ
214754
«Θα βγάλουμε τα τασάκια στα τραπέζια»
Με καταστρατήγηση του αντικαπνιστικού νόμου από την Κυριακή προειδοποιούν οι εστιάτορες, οι οποίοι επικαλούνται δραματική πτώση του τζίρου μετά την εφαρμογή του.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1.
Και συμπλήρωσε: «Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400 χιλιάδες εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1882447
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
«Θα βγάλουμε τα τασάκια στα τραπέζια»
Με καταστρατήγηση του αντικαπνιστικού νόμου από την Κυριακή προειδοποιούν οι εστιάτορες, οι οποίοι επικαλούνται δραματική πτώση του τζίρου μετά την εφαρμογή του.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1.
Και συμπλήρωσε: «Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400 χιλιάδες εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1882447
:yuck:
Και μετά γκρινιάζουμε γιατί δεν πάμε μπροστά εφ όσον ο καθείς γράφει το νόμο στα @@ του. Το ότι ο κόσμος έχει περιοριστεί οικονομικά δε λέει τίποτα ε;
Cpt. Haddock
16/10/2010, 09:05
Χθες βραδυ φισκα ήταν όλα
Και το James Joyce που τηρεί το νομο και τα περιξ της Πλ. Μαβίλη που τον έχουν γραψει στ' @@ τους.
Τελικα πού εφαρμοζεται ο νομος και εχουμε πτώση τζίρου;
Μηπως η κλαψα περι πτωσης τζίρου εχει να κανει και με την περαίωση; (θα έλεγε ενα κακο μυαλο...)
Μ@λακιες λενε οι μαγαζατορες και το κακο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που παιρνει το μερος τους (ενω πληρωνει το ποτο 7 και 8 ευρω)
Παντως, ενταξει ας μην τον εφαρμοσουν το νομο. Καλή ιδέα, μετα μπορουν να αρχισουν να μην εφαρμοζουν αγορανομικές διαταξεις. Τι διαολο να παιρνουμε φρεσκα προϊόντα ενω εχουμε πτώση τζίρου;
mikros boudas
16/10/2010, 09:09
βγηκε χθες ο προεδρος των καφε μπαρ(κατι τετοιο τελοσπαντων) και ειπε τα εξης
α)το παθητικο καπνισμα ειναι μυθος και εχει λεει και κλινικες μελετες απο τις 2(δυο) βασεις δεδομενων για επιστημονικες μελετες που υπαρχουν στο ιντερνετ(μαλιστα)
β)το καπνισμα δεν οδηγει σε καρκινο και το λενε μελετες και αυτο(κατι τετοιο ειπε μεσες ακρες και τον εκραξαν)
γ)στην Ευρωπη το μετρο εχει αρχισει να ελαστικοποιειται,μιλησε μαλιστα για Ισπανια και Αγγλια ειδικα.Δεν ξερω τι ξερει,αλλα ουτε αυτο το ειδα πουθενα εγω.
50% λεει κατω η δουλεια λογω απαγορευσης καπνισματος.Σε 15 μερες τα βρηκανε αυτο,που τις μισες εχει και καλο καιρο.
Ολα αυτα,δικαιολογια για να βγαλουν τασακια παλι.
mikros boudas
16/10/2010, 09:13
και για του λογου το αληθες για τις μελετες.
ειναι δημοσιευματα εφημεριδων βασικα και οχι επιστημονικα συγγραματα.
απαραδεκτοι τουλαχιστον:rolleyes:
http://www.scafebar.gr/deltaetamuomicronsigmaiotaepsilon973mualphataualpha.html
το λινκ δε δουλευει απο εδω,δε ξερω το γιατι.
http://www.scafebar.gr/
αυτη ειναι η διευθυνση,πληροφοριακο υλικο->δημοσιευματα για τις μελετες
Gandalf dr685sm
16/10/2010, 09:21
Τις ίδιες μαλακίες έλεγαν και οι φορτηγατζήδες, ... οτι θα δώσουν κλειδιά , θα αψηφήσουν νόμους κτλ.. και δεκάδες απο αυτούς έχουν μηνύσεις τώρα να αντιμετωπίσουν και φυσικά ο νόμος ισχύει πλέον κανονικά.
Όποιος θέλει να πληρώνει πρόστιμα και να χάσει την άδεια του ας το κάνει.
Για την ιστορία η τελική απάντηση απο το Υπουργείο Υγείας ήταν πως ο νόμος ισχύει για όλους... και τα γλέντια σίγουρα θα αρχίσουν μετά τις Δημοτικές εκλογές όπου θα χρειάζονται και χρήματα κιόλας... μην ξεχνάτε το ανταποδοτικό του πρόστιμου.
Gandalf
Hornet_08
18/10/2010, 12:07
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=184402&cid=4
Δεν ξερω τι αποψη να κρατησω σε αυτο, απο την μια μου αρεσει η ανυπακοη, απο την αλλη αυτο που υποστηριζουν ειναι αδικο, δεν μπορει μια ομαδα ανθρωπων να επιλεγει να μην υπακουει στον νομο, επειδη απλως δεν τους συμφερει.
Cpt. Haddock
18/10/2010, 12:09
Ρε, πατε καλά;
Οι ανθρωποι λενε ξεκαθαρα "στ' αρχιδια μας η υγεια σας αρκει να μη χασουμε τζίρο" και το σκέφτεστε αν εχουν δίκιο;
Μαθαμε όλοι τώρα τη μεταβατική περίοδο...
vangelis 64
18/10/2010, 12:12
Ρε, πατε καλά;
Οι ανθρωποι λενε ξεκαθαρα "στ' αρχιδια μας η υγεια σας αρκει να μη χασουμε τζίρο" και το σκέφτεστε αν εχουν δίκιο;
Μαθαμε όλοι τώρα τη μεταβατική περίοδο... Το ίδιο δεν λένε και οι φαρμακοβιομηχανίες,εταιρείες καυσίμων,τροφίμων κλπ;