View Full Version : Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
kalgeorge
14/09/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το αστείο βέβαια, ειναι οτι ολη αυτή η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας :lol: :rotflmao: :lol:
ενω οι αλλες είναΙ?:lol:
κουβεντα να γινεται ρε μαν
Akatanomastos
14/09/2010, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και φυσικα στ' @@ των ιθυνοντων η υγεια...απλως θελουν να ζουμε περισσοτερο ετσι ωστε να δουλευουμε περισσοτερο...
και στην τελικη...δεν δεχομαι ρε την υποκρισια του αμερικανου,γιατι απο αυτους τους μαλακες ξεκινησαν ολα...
δεν μπορεις ρε φιλε ,απο την μια ,να χαλας εκατομυρια δολλαρια για να πεισεις να καπνιζω,βαζοντας την γκομενα να κανει καμελ και να λες οτι 15 μερες μετα θα εχω λευκοτερα δοντια και μετα να μου το κοβεις με τον τσαμπουκα...
δηλαδη
εσυ δεν θες να ζεις περισσοτερο (και κατα συνεπεια να δουλευεις παραπανω?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
14/09/2010, 12:28
Το αστείο βέβαια, ειναι οτι ολη αυτή η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας
+1000000000000000000
Το μέτρο πέρασε, ισχύει και όποιος έχει την διάθεση μπορεί να προσπαθήσει να κάνει αυτό που νομίζει αναλαμβάνοντας και την ευθύνη του προστίμου μετά.
Gandalf
Cpt. Haddock
14/09/2010, 12:30
ρε ηλια ελεος...καταλαβαινεις τι λες? οτι το παθητικο καπνισμα εγινε ξαφνικα η αιτια των προβληματων υγειας του πλανητη?
ο χριστος και η παναγια ρε συ...
Θα 'λεγα να μην το ξεχειλώνεις, αλλα ναι, η στατιστική καρκίνων (γενικώς - άρα και μεταστατικών) είναι για 1 στους 4 κατοικους.
Θλιβερό νούμερο και επιβεβαιωμένο οικογενειακά :sad:
Όσο για το κόστος, ρώτα κι άλλους "παθόντες" να σου πουν πόσο κανει μια ένεση χημειοθεραπείας (την οποία πληρώνει το ασφ. ταμείο - δηλαδή εσυ κι εγω)
Εαν μπορούμε να βρουμε τρόπο να μειώσουμε τις πηγές προέλευσης του καρκίνου, καλό ειναι.
:winka:
Τώρα σε λίγο που θα κάθονται και οι μη καπνιστές έξω με τις σομπούλες γιατί έτσι αποφάσισε η παρέα να τους δω.
VALES μη περιμένεις απάντηση...γιατί στην Ελλάδα πονάει κεφάλι = κόβουμε κεφάλι. Κάτι πιο δημοκρατικό δεν υπάρχει..
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
I rest my case...
Ελάτε και κάντε και την Ελλάδα χωρα με ζόμπι. Όπως αυτές που "ζηλεύουμε" όλοι...
Και σωστά πράτετε. Οι καπνιστές φταίνε για όλα... Τέλος πάντων. Εδώ ο ντέβιλ θα δώσει και τον πατέρα του. Αντε ρε, μπράβο. Σιγά σιγά και τις μανάδες μας στο όνομα των ΗΡΏΩΝ που έρχονται και μας σώζουν.
Ο ρεϊν πιο πάνω καλά τα είπε.
Μόνο μιά χάρη: όταν θεσπιστεί στη Νέα Ελλάδα και το υποχρεωτικό πήδημα στον κώλο σφυρίξτε να την κάνω. Μου αρέσει να είμαι μπουρτζόβλαχος, χωρίς φιλότιμο, που καπνίζει και ότι και να γίνει δεν θα δώσει αυτούς που τον έφεραν εδώ που είναι σήμερα.
Over and out.
:sad: :wave2:
υπόκλιση
γάμα τα bro
kalgeorge
14/09/2010, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Τώρα σε λίγο που θα κάθονται και οι μη καπνιστές έξω με τις σομπούλες γιατί έτσι αποφάσισε η παρέα να τους δω.
VALES μη περιμένεις απάντηση...γιατί στην Ελλάδα πονάει κεφάλι = κόβουμε κεφάλι. Κάτι πιο δημοκρατικό δεν υπάρχει..
χααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
καλο ρε φιλε......πολυ καλο....
μεσα...και χωρις να καπνισεις.....και αν θες....( ο φιλος μου εννοω)
αν οχι...περαστικα σου...και μια στο τοσο θα σου κανω το χατηρι να ντουμανιαζω μαζι σου
Akatanomastos
το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα
η αντιδραση πηγαζει παντα απο αυτο που λεμε
"ατιθασο χαρακτηρα μας":bigcry:
μονο και μονο για την μαγκια στην παρεα θα βλεπεις αντιδραστικους τυπους να δημιουργουν προβληματα
Gandalf dr685sm
Όσο για το κόστος, ρώτα κι άλλους "παθόντες" να σου πουν πόσο κανει μια ένεση χημειοθεραπείας
Αν έχω μάθει καλά ... 160ευρώ την ένεση;;;; :eyepop: :eyepop:
Gandalf
Ρε αδερφέ, έχεις καταλάβει οτι η υγεία δεν ειναι αντικείμενο επιχειρηματων; :look:
ε χμμ...μήπως να το ξανασκεφτόσουν....;
Και η ανοιχτή καρδιά στοιχίζει παιδιά μήπως να κόψουμε το αρνί το πάσχα?
Cpt. Haddock
14/09/2010, 12:38
Και η ανοιχτή καρδιά στοιχίζει παιδιά μήπως να κόψουμε το αρνί το πάσχα?
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
ελεος ρε σεις, πειτε κατι καλυτερο :bawl:
reinmeister
14/09/2010, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δηλαδη
εσυ δεν θες να ζεις περισσοτερο (και κατα συνεπεια να δουλευεις παραπανω?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θελω...αλλα πολυ περισσοτερο απο αυτο ,θελω να ειναι επιλογη μου...κρινοντας απο τα γελια που βαζεις θεωρω οτι εσενα δεν σε πειραζει κατι τετοιο,οποτε...:wave2:
ηλια...και θελεις τωρα να μου πεις, σοβαρα μιλωντας παντα, οτι ενας στου 4 που παθαινουν καρκινο,το παθαινουν απο το παθητικο καπνισμα και οχι απο τους 1002 αλλους πολυ περισσοτερο καρκινογονους παραγοντες,οπως τροφες,βιομηχανικα αποβλητα,τοξικο αερα κλπ...
εγω κι εσυ πληρωνουμε την ενεση φιλε,οπως κι ο β και γ πληρωνει τα δικα μας εξοδα οταν γινομαστε 1000 κομματια με τα μηχανακια...δεν ειναι δικαιολογια αυτη...ολοι πληρωνουμε ολους...
ax na do ti tha kanete oloi eseis molis forologisoyne ti malakia stin elladaa
:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
14/09/2010, 12:40
και εδώ ο νόμος για την σχετική ρύθμιση προς απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους.
http://www.yyka.gov.gr/ministry/grafeio-typoy/deltia-typoy/2010/aygoystos/koini-ypoyrgiki-apofasi-gia-tin-efarmogi-toy-nomoy-peri-olikis-apagoreysis
Και κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί κάποιος να κάνει καταγγελία και νομίζω προσωπικά οτι δεν έχει τύχει ίδιας προβολής.
4. Σε όσους πωλούν προϊόντα καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους ή ανέχονται παραβίαση της σχετικής διάταξης του παρόντος επιβάλλεται πρόστιμο από πεντακόσια (500) έως δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ. Η υποτροπή λαμβάνεται υπόψη για το ύψος του επιβαλλόμενου προστίμου. Στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία τη χορήγησε, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών. Στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία τη χορήγησε.
kalgeorge
14/09/2010, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai pame pali.....
kai giati na tin forologisoune re??/
den exoume to dikaiwma tis epilogis na einai malakes h oxi?
:lol:
makis206
14/09/2010, 12:41
Τουμπεκί :lol: :rotflmao:
reinmeister
θα πουλησουμε το gsxr 750 που εχουμε πμας και γλιτωσουμε τον φορο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
θελω...αλλα πολυ περισσοτερο απο αυτο ,θελω να ειναι επιλογη μου...κρινοντας απο τα γελια που βαζεις θεωρω οτι εσενα δεν σε πειραζει κατι τετοιο,οποτε...:wave2:
γελαω γιατι τα επιχειρηματα τυπου:
"καπνιζω, επειδη οι Καπνοβιομηχανιες με πεισανε να καπνιζω
και τωρα θελει το κρατος να με πεισει να το κοψω"
ειναι για γελια
θα πουλησουμε το gsxr 750 που εχουμε πμας και γλιτωσουμε τον φορο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μαλακία είπες ..γιατι να πουλήσεις gsxr 750 δεν γινεται...:sad:
Αν είχε μονάδα μέτρησης η μλκία θα μπορούσαμε να τη φορολογήσουμε και θα πλουτίζαμε Δούκα..
Το μέτρο δε πρόκειται να δουλέψει, μόλις πέσουν και τα μεγάλα μέσα Καζίνο-Μπουζούκια κατα το Μάιο απλά θα τροποποιηθεί κατ εμέ, παίζει να υπάρξει και κανας έξτρα φόρος αν θες να γίνεις καφετέρια καπνίζοντων και θα κοπεί το κάπνισμα απλά στα δημόσια κτήρια. Δε βλέπω άλλη λύση...
kalgeorge
14/09/2010, 12:44
Αν είχε μονάδα μέτρησης η μλκία θα μπορούσαμε να τη φορολογήσουμε και θα πλουτίζαμε Δούκα..
Το μέτρο δε πρόκειται να δουλέψει, μόλις πέσουν και τα μεγάλα μέσα Καζίνο-Μπουζούκια κατα το Μάιο απλά θα τροποποιηθεί κατ εμέ, παίζει να υπάρξει και κανας έξτρα φόρος αν θες να γίνεις καφετέρια καπνίζοντων και θα κοπεί το κάπνισμα απλά στα δημόσια κτήρια. Δε βλέπω άλλη λύση...
ara to diko sas tha perasei....
ti griniazete tote?? :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ara to diko sas tha perasei....
ti griniazete tote?? :lol: :lol: :lol:
Δεν γκρινιάζουμε.... "εσεις" ξεσπαθώσατε... :winka:
:smokin:
kalgeorge
14/09/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν γκρινιάζουμε.... "εσεις" ξεσπαθώσατε... :winka:
kala kaname re
ante kateva katw na kaneis to tsigaro sto dromo....
sta diala
[/B]
Ποιος σου είπε οτι τον έπεισε η καπνοβιομηχανία να καπνίσει?Που το άκουσες αυτό και γέλασες?
Διάβασε τι κάνει το 1ο τσιγάρο και γιατί πας στο 2ο..τι ναρκωτικό είναι η νικοτίνη και ίσως να καταλάβεις οτι η καπνοβιομηχανίες δε πείθουν ούτε διαφημίζονται πια..πουθενά. Απλά εκμεταλεύονται αυτό το ναρκωτικό..νόμιμα.
reinmeister
14/09/2010, 12:47
γελαω γιατι τα επιχειρηματα τυπου:
ειναι για γελια
δεν το σωζεις αγαπητε...
καπνιζω επειδη καποιος σαφεστατα με επεισε,αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να καπνιζω και τωρα το κρατος ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να το κοψω...
και αυτο δεν ειναι για γελια ,αλλα για κλαμματα...
μην ανασκευαζεις κατα το δοκουν λεγομενα...δεν βοηθαει...
Gandalf dr685sm
14/09/2010, 12:47
κέντρα διασκέδασης ανω των 300m² και καζίνο απο 1/6/2011 , θα είναι υπόχρεα... απο τότε δηλαδή που θα ανοίξουν τα καλοκαιρινά μαγαζιά... άρα πάει απο 9-10/2011 στην ουσία.
Gandalf
Akatanomastos
14/09/2010, 12:48
Ποιος σου είπε οτι τον έπεισε η καπνοβιομηχανία να καπνίσει?Που το άκουσες αυτό και γέλασες?
Διάβασε τι κάνει το 1ο τσιγάρο και γιατί πας στο 2ο..τι ναρκωτικό είναι η νικοτίνη και ίσως να καταλάβεις οτι η καπνοβιομηχανίες δε πείθουν ούτε διαφημίζονται πια..πουθενά. Απλά εκμεταλεύονται αυτό το ναρκωτικό..νόμιμα.
καπνιστης ειμαι φιλε
και καπνιζω σαν αραπης ΣΠΙΤΙ μου, και στους δρομους
στα μπαρ που πηγαινω ομως δεν με χαλασει καθολου που κανω 3 τσιγαρα αντι για πακετο
ειναι περιεργο αλλα το συνηθισα σε ενα μηνα,
ουτε καταπιεση ενιωσα ουτε τιποτα
και ουτε λιγοτερο αντρας νομιζω εγινα επειδη μου το επεβαλλαν
δεν το σωζεις αγαπητε...
καπνιζω επειδη καποιος σαφεστατα με επεισε,αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να καπνιζω και τωρα το κρατος ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να το κοψω...
και αυτο δεν ειναι για γελια ,αλλα για κλαμματα...
μην ανασκευαζεις κατα το δοκουν λεγομενα...δεν βοηθαει...
δεν προσπαθω να σωσω τιποτα, ουτε ανακατασκευαζω..
κανεις δεν σε υποχρεωσε να το κοψεις, σε κλειστους δημοσιους χωρους δεν μπορεις να καπνισεις
τεραστια διαφορα
εσυ οτι θεωρεις οτι προσπαθουν να σε πεισουν να το κοψεις, σε ενοχλει αυτο
και αυτοματα υπαρχει και μια λογικη
"καπνιζω απο αντιδραση"
αυτο ειναι για γελια
Το θέμα είναι πολύ απλό και το ξεχειλώνουμε.
Είτε το κράτος ενδιαφέρεται για την υγεία όλων κι απαγορευει την πώληση προϊόντων καπνού (και βγαίνουμε στην παρανομία οι καπνιστές :lol: :lol: ) είτε δεν απαγορεύει τίποτα γιατί δεν έχουμε την ισονομία που υπαγορεύει το Σύνταγμα.
Kalgeorge δε γκρινιάζουμε..απλά επισημαίνουμε την ηλιθιότητα που έχει ο λαός μας. Δώσανε μια γραμμή ρουφιανιάς δέχτηκε χιλιάδες κλήσεις-καταγγελίες που καμία δε μπόρεσε να αξιοποιήσει γιατί δεν έχει ανθρώπινο δυναμικό καν...ο ηλίθιος λαός την πληρώνει..
Διέρει και βασίλευε ξαφνικά βγήκε το αίσθημα των αντικαπνιστών στη χώρα μας και όλοι βγήκαν να πουν τι πάθανε απ το παθητικό τσιγάρο..λες και σε υποχρέωνε καμια παρέα καπνιστών να πας μαζί της στην καφετέρια..και περάσαμε στο άλλο άκρο και όχι στο λογικό. (αφου επιτρέπεται ο καπνός και τα προιόντα του, να έχουμε καταστήματα που να επιτρέπεται και η χρήση τους, τι πιο απλο). Με όλους τους ηλίθιους του λαού ξαφνικά υποστηρικτές
Και εν τέλει τα μεγάλα μέσα θα βάλουν το χέρι τους και όλα αυτά θα γίνουν μια μεγάλη ακόμα φούσκα ενός νόμου που δε πέρασε..τροποποιήθηκε και πέρασε..
αυτή η γαμημένη επίκληση των νόμων όταν μας βολεύει είναι μεγάλη...άντε να μην την πω
Έρχεται κάτι, μας κάνει και το κουνάμε στην μούρη των διπλανών μας με ύφος τώρα σε πήδηξα που έχω την εξουσία.
Επειδή ο καθένας έχει τα δικά του "μαύρα σημεία" στη ζωή (πολλά ή λίγα), αυτές οι υστερίες του τύπου το λέει και ο νόμος, άρα πάρε τα τέτοια μου, άρα έχω δίκιο, άρα θα σε κυνηγήσω άρα άρα άρα, είναι μεγάλη πουστιά
Και επίσης πέραν αυτού, σύντομα θα έχουμε και άλλα τέτοια φιρμάνια με νέα πρότυπα συμπεριφοράς. Και τότε θα δούμε πόσο θα πονάει αυτούς που χαίρονται τώρα.
Για να μην ξεχνάμε: το γεγονός ότι δεν υπάρχει ελευθερία επιλογής στα μαγαζιά αν θα είναι καπνιζόντων ή μη και το γεγονός ότι στην ταράτσα και το μπαλκόνι δεν επιτρέπεται επίσης το κάπνισμα (επειδή είναι μέρη του κτιρίου!!!!!!!!!!!!!) κάνει όλα τα επιχειρήματα περί υγείας κλπ αστεία
Akatanomastos
14/09/2010, 12:52
επισης
ειδικα στην ελλαδα που δεν κανει τρομερο κρυο,
παρτε την μπυρα σας στο ποτηρακι,
και πιειτε την εξω
και καντε και ενα πακετο τσιγαρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επισης
ειδικα στην ελλαδα που δεν κανει τρομερο κρυο,
παρτε την μπυρα σας στο ποτηρακι,
και πιειτε την εξω
και καντε και ενα πακετο τσιγαρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες μου οτι εσύ θα είσαι μέσα και η παρέα σου έξω.. :rotflmao: :lol: :rotflmao:
kalgeorge
14/09/2010, 12:54
Kalgeorge δε γκρινιάζουμε..απλά επισημαίνουμε την ηλιθιότητα που έχει ο λαός μας. Δώσανε μια γραμμή ρουφιανιάς δέχτηκε χιλιάδες κλήσεις-καταγγελίες που καμία δε μπόρεσε να ..
re oti thelete lete....grami roufianias??? ti nomizete oti pairnete stin katoxi tilefwno tous germanous???
re file...apantise mou se kati.....
eilikrina omws.
min peis ienai mellontiko, einai upothetiko einai enai eiani...apla apntise...
exeis paei ton gio sou gia portokaladitsa...kai o dipla fusaei ton kapno stin mouri tou.
kai tou les...re megale se parakalw...kai sou leei...kane mas tin ixari re file...an den goustarei fuge....
tha sou aresei..e?
re oti thelete lete....grami roufianias??? ti nomizete oti pairnete stin katoxi tilefwno tous germanous???
eilikrina omws.
exeis paei ton gio sou gia portokaladitsa...kai o dipla fusaei ton kapno stin mouri tou.
kai tou les...re megale se parakalw...kai sou leei...kane mas tin ixari re file...an den goustarei fuge....
tha sou aresei..e?
Θα του σπάσω τα μούτρα αφού θες ειλικρίνεια..αλλά πες μου και εσύ κάτι ειλικρινά..σου έχει συμβεί αυτό?Και φυσούσε τον καπνό στα μούτρα του παιδιού σου?
eilikrina omws.
tha sou aresei..e? μπορεισ ανετα να τον επεταξεις εξω..(τον λουτσο σου οχι το τυπο) να τον εκερασεις μια τσιτσακια φρεσκα και αν κανει πως μιλαει του λες..
ρε αντε γαμα το κωλο σου λεμε...αμα δε σαρεσει περνα εξω..εγω κατουριεμαι.
Cpt. Haddock
14/09/2010, 12:57
Πρεζάκια ρε πστμ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:
Πρεζάκια ρε πστμ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:
Φιλαράκι μήπως έχεις 1 ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα στη γωνία?Συγνώμη ε? :P
reinmeister
14/09/2010, 12:59
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το θεμα ειναι οτι θα εξακολουθησουμε να καπνιζουμε στα μαγαζια,οπως γινοταν παντα,το "κολπο" σας το ειπα πριν,οποτε θα μεινετε με την γευση της ξυνιλας...
κι οχι μονο αυτο,αλλα θα τρωτε και τον καπνο στην μαπα,γιατι η μοναξια στον καφε-ποτο δεν παλευεται...:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
alres.. απο όσο ξέρω τουλάχιστον στο μπαλκόνι εφόσον δεν μιλάμε για ημι-υπαίθριο χώρο κλειστό με βιτρίνες, επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό γνωρίζω.
Τώρα όσον αφορά την επίκληση νομων και ελεγκτικών μηχανισμών... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Το είπα και πριν.. έχω ενα μαλάκα που παρά τις παρακλήσεις σε εστιατόριο δεν το σβύνει και δίπλα του ακριβώς είναι το παιδί μου (ετών 10 τότε)... άσε με εμένα... τι πρέπει να κάνω εκεί;... να του σπάσω την κεφάλα με καμιά καρέκλα ή να καταφύγω στην λύση του ελεγκτικού μηχανισμού εφόσον δεν καταλαβαίνει αλλιώς;
Τι σας έρχεται πιο σωστό δηλαδή;
Gandalf
Akatanomastos
Πρεζάκια ρε πστμ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: ρε καπτεν
αυτο που με τρελαινει εμενα
ειναι αλλο
ειμαι σιγουρος οτι
αυτο που γινετε δεν γινετε λογω "εξαρτησης" και "πρεζακια"
αλλα τον κλασσικο τσαμπουκα και μαγκια, ότι δεν θελω να κανω οτι μου λενε οι αλλοι
Κανεις δεν απαγορευσε το καπνισα ΚΑΘΟΛΙΚΑ για να μιλαμε για εξαρτηση, και ελλειψη νικοτινης
αμα γινοταν λογω εξαρτησης θα ειχε λογικη και να το συζητησουμε
αλλα κανεις δεν πεθανε επειδη αντι για 30 τσιγαρα εκανε 10 μια βραδια
οποτε τελος συζητησης
:rotflmao:
Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:01
Φιλαράκι μήπως έχεις 1 ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα στη γωνία?Συγνώμη ε? :P
αστο διαολο ρε αλητη ναρκομανη :mad:
:rotflmao:
kalgeorge
14/09/2010, 13:01
Θα του σπάσω τα μούτρα αφού θες ειλικρίνεια..αλλά πες μου και εσύ κάτι ειλικρινά..σου έχει συμβεί αυτό?Και φυσούσε τον καπνό στα μούτρα του παιδιού σου?
stin mouri mou file...xwris plaka...
kai giname malia kouvaria giati pira mia paromoia apantisi...
giati tha tous spaseis ta moutra re file????DIKAIWMA TOU DEN EINAI?
erxetai o kapnos panw sou.....ti na kanoyme twra???
na fugeis an den thes ;) ;)
Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:03
Κανεις δεν απαγορευσε το καπνισα ΚΑΘΟΛΙΚΑ για να μιλαμε για εξαρτηση, και ελλειψη νικοτινης
Μα δεν είδες;
Εδώ θα προτιμουσαν να απαγορευθεί πληρως, να μην πουλιέται καπνος :rotflmao:
Ζητάς απο τον καπνιστή μια παραχώρηση για την υγεία σου (και τη δική του) και αυτός προτιμάει την πληρη απαγόρευση :rotflmao:
:bawl:
Άλλο να έρχεται ο καπνός..που ευγενικά του ζητάς αν μπορεί ν αλλάξει θέση ακόμα και στο που το κρατάει γιατί σ ενοχλεί κ άλλο να φυσάει στα μούτρα σου τον καπνό.
Και εμένα παρόλο που καπνίζω μ ενοχλεί ο καπνός..και έχω αρκετές φορές ζητήσει να κρατάει έστω αλλού το τσιγάρο ο συνάδελφος χωρίς ν αντιμετοπίσω το παραμικρό..
kalgeorge
14/09/2010, 13:05
Μα δεν είδες;
Εδώ θα προτιμουσαν να απαγορευθεί πληρως, να μην πουλιέται καπνος :rotflmao:
Ζητάς απο τον καπνιστή μια παραχώρηση για την υγεία σου (και τη δική του) και αυτός προτιμάει την πληρη απαγόρευση :rotflmao:
:bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
14/09/2010, 13:05
Άλλο να έρχεται ο καπνός..που ευγενικά του ζητάς αν μπορεί ν αλλάξει θέση ακόμα και στο που το κρατάει γιατί σ ενοχλεί κ άλλο να φυσάει στα μούτρα σου τον καπνό.
Και εμένα παρόλο που καπνίζω μ ενοχλεί ο καπνός..και έχω αρκετές φορές ζητήσει να κρατάει έστω αλλού το τσιγάρο ο συνάδελφος χωρίς ν αντιμετοπίσω το παραμικρό..
re sy plaka mou kaneis?
kathesai se enatrapezi....oloi gurw sou kapnizoyn..
tha peis se oloys na allaxoun stasi sto tsigaro na min erxetai panw sou?? :lol:
asto sto sugkekrimeno paradeigma mono xamenos vgainei o mi kapnistis
Ε ναι τι?Καλύτερα να μη το βρίσκαμε καν και να το πέρναμε απόφαση 2-3ς μήνες στερητικά και τέλος παρά η μαλακία που προσπαθούν να περάσουν..
Σαν να σου πουλάνε ss και να σου απαγορεύουν να μπεις στην πίστα είναι το θέμα της απαγόρευσης του τσιγάρου ειδικά σε καφετέρια. Όσο κι αν δε το καταλαβαίνετε οι υγιέστατοι αντικαπνιστές..
stin mouri mou file...xwris plaka...
kai giname malia kouvaria giati pira mia paromoia apantisi...
giati tha tous spaseis ta moutra re file????DIKAIWMA TOU DEN EINAI?
erxetai o kapnos panw sou.....ti na kanoyme twra???
na fugeis an den thes ;) ;)
Άρχισε να πηγαίνεις γυμναστήριο. Θα σου χρειαστεί. :lol: :lol:
Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:08
Επαναλαμβάνω οτι η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας, αλλα δε γ@μεις :lol:
re sy plaka mou kaneis?
Τώρα που θα κάθεσαι σ ένα τραπέζι και κανείς δε θα ναι γύρω σου, θα πηγαίνεις ακόμα στην ίδια καφετέρια άραγε?Η θα κάθεσαι έξω με κάποιους απ τους καπνιστές?
re sy plaka mou kaneis?
Κακώς... θα έπρεπε να απαιτήσεις να αδειάσει το μαγαζί. :wave2:
Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:10
Ρε σεις.... :look:
Μπας κι έχει απαγορευθεί πληρως το καπνισμα και η πώληση καπνου;
Τόσα νεύρα που βλέπω εδώ απο τους καπνιστές, δε δικαιολογούνται παρα μονο απο χαρμάνιασμα :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Έτσι λοιπόν, αν σας βρωμάει η καφετέρια ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!
Αν σαν βρωμάνε τα μπουζούκια ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!
Προσαρμόστε το όπου σας κάθεται στο λαιμό και ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!
Οχι ρε φιλε
Αν γουσταρεις να καπνιζεις μεσα στην καφετερια ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!!
Αν γουσταρεις να καπνιζεις μεσα στα μπουζουκια ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!!
Προσαρμοσε το οπου σου καθεται στο λαιμο και ΜΗΝ ΠΑΣ!!!
και οσο για τον φιλο που εγραψε οτι οι καπνιστες εχουν τακτ , πηγαινε σε οικογενειακη ταβερνα κυριακη μεσημερι με παιδακια μεσα και δες....πηγα με το μωρο και του φυσαγανε στη μουρη τον καπνο....
ΤΑΚΤ ΜΑΙ ΑΣ.... :mad:
Γιαννης - Καπνιστης
Ρε σεις.... :look:
Μπας κι έχει απαγορευθεί πληρως το καπνισμα και η πώληση καπνου;
Τόσα νεύρα που βλέπω εδώ απο τους καπνιστές, δε δικαιολογούνται παρα μονο απο χαρμάνιασμα :bawl:
Ε δε μπορείς να το καταλάβεις γιατί δε καπνίζεις..εγώ έχω κατάστημα εμπορικό..μου έφυγε ο κώλος να το στήσω..και θα μου απαγορέψουν να καπνίζω μέσα επειδή δε θες εσύ να αναπνέεις τον καπνό μου ρε συ?Μη μπεις ποτέ..να με υποχρεώσουν να βάλω μια ταμπέλα οτι ο Καπετάνιος να μείνει απ έξω γιατί δε καπνίζει..Τι πιο απλο δλδ?
Υ.Γ καπνίζω κανονικά ε..κ περιμένω τους 1ους της δημοτικής να περάσουν αλλά μάταια..είναι πολλές οι καταγγελίες Άρρρηηη
Gandalf dr685sm
14/09/2010, 13:12
Cpt... όπως είπες.. το μέτρο ισχύει και η κουβέντα πλέον δεν έχει νόημα. Όποιος θέλει πράττει και αναλαμβάνει και ευθύνες μετά. Τόσο απλά.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
alres.. απο όσο ξέρω τουλάχιστον στο μπαλκόνι εφόσον δεν μιλάμε για ημι-υπαίθριο χώρο κλειστό με βιτρίνες, επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό γνωρίζω.
Τώρα όσον αφορά την επίκληση νομων και ελεγκτικών μηχανισμών... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Το είπα και πριν.. έχω ενα μαλάκα που παρά τις παρακλήσεις σε εστιατόριο δεν το σβύνει και δίπλα του ακριβώς είναι το παιδί μου (ετών 10 τότε)... άσε με εμένα... τι πρέπει να κάνω εκεί;... να του σπάσω την κεφάλα με καμιά καρέκλα ή να καταφύγω στην λύση του ελεγκτικού μηχανισμού εφόσον δεν καταλαβαίνει αλλιώς;
Τι σας έρχεται πιο σωστό δηλαδή;
Gandalf
και όμως...και όμως θεωρούνται χώροι του κτηρίου. Το "εντός" με μια λογική και νομική υπέρβαση, θεωρείται από την πόρτα του όποιου χώρου και μετά....Δεν συζητάμε για τους μικρούς χώρους που εθιμικώ δικαίω ήταν καπνηστήρια και όλοι ήταν κομπλέ με αυτό.
[ Πάντως, αν υπήρχε σε αυτή την κωλοχώρα μεταξύ των εργαζομένων αυτή η στοιχειώδης επιθυμία για μικρές μάχες στη δουλειά, άνετα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν "αποδίδει" επειδή δεν μπορεί να καπνίσει. Άσε που είναι αλήθεια. Όπως επίσης και με τη μουσική και με πολλά ακόμα τέτοια.
Κάτι προχώ αφεντικά στο Αμέρικα και αλλού σε ρωτάνε (ή μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) "πως θες να δουλέψεις, πως σου αρέσει το ένα, πως το άλλο," στα είχανε και μετά σου ζητάγανε κάτι τρομακτικές αποδόσεις...Άλλη πουστιά ]
Με τον καπνό δεν πέθανε κανείς. Αν κάποιος είναι υπερβολικές και δεν νοιώθει τη στοιχειώδη κοινωνική συμπεριφορά, του μιλάς και τον πείθεις ή όχι. Και φέυγεις ή μένεις.
Ξύλο για το τσιγάρο μου κάνει μια υπερβολή από εδώ μέχρι την Άγια Κούβα.
Ξύλο για τη ρουφιανιά ευχαρίστως
Akatanomastos
14/09/2010, 13:14
το αλλο κορυφαιο
εγραφα η νταμεν κιτιν
αν θελουν να μας κανουν ευρωπαιους ας φτιαξουν τα σχολεια
τους δρομους κλπ κλπ
πολυ σωστο
ΑΛΛΑ
εχετε παρατηρησει πως οταν παει να γινει κατι που μας αφορα, και για διαφορους λογους μας ενοχλει
δεν κανουμε ΠΟΤΕ παραχωρηση, αλλα αντιπροτεινουμε κιολας άλλα μετρα που ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πρεπει ποτε να αφορουν την δικια μας κοινωνικη ομαδα(κοινωνικη ομαδα με μια γενικοτερη εννοια, πχ καπνιστες,ή συνταξιουχοι, ή οδηγοι νταλικων κλπ κλπ)
ε πως περιμενετε να γινει κατι ετσι ποτε..
Εγώ πάλι σαν χαζός και 'ξέχειλος' μπερδεύτηκα...
αυτός_ο_ιδιος άνοιξε ένα θρεντ, στο οποίο κατακρίνει το δόσιμο, το οποίο τελικά θα έπρεπε να είναι υποχρέωση του καταστηματάρχη -αν με δει να καπνίζω, να μου την πει ή και να με πετάξει έξω εάν κάνω το βαρύ πεπόνι- και όχι δική μου στο να πάρω τηλέφωνο.
Πως φτάσαμε στο να αναλύουμε ένα ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ μέτρο/νόμο, ο οποίος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους?
Αλήθεια, ποιός θυμάται τους πρώτους μήνες λειτουργίας των ΜακΝτι στο Σύνταγμα? Αν άναβες τσιγάρο, σου ερχόταν το προσωπικό με ένα τασάκι, σε παρακαλούσε να το σβήσεις ή να περάσεις έξω για να το τελειώσεις. Μια χαρά θεμιτό και λογικό, μου φαίνεται.
Στη Γερμιανία επί παραδείγματι, έχουν θαλάμους όπου χώνεσαι (με εξαιρετικό μηχανισμό απορρόφησης) και καπνίζεις το τσιγαράκι σου, όντας σαν έκθεμα σε βιτρίνα. Με έκανε να νοιώθω πολύ άσχημα και επέλεγα να μην καπνίζω.
Αλλά η ευθύνη ήταν του καταστηματάρχη/υπεύθυνου του χώρου. Όχι του πελάτη.
Προσωπικά αυτό με ενοχοχλεί.
Όχι περισσότερο όμως από την ανευθυνότητα του καπνίζοντος, να μην σέβεται τους γύρω του.
Θέμα συνείδησης είναι.
Ας είμαστε συνειδητοί(ποιημένοι) και οχι ρουφιάνοι.
Και αυτό, νομίζω, πως ήταν το πνεύμα αυτού_του_ιδίου.
Shaolin Monk
14/09/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Κακώς... θα έπρεπε να απαιτήσεις να αδειάσει το μαγαζί. :wave2:
Μπαααααααααα...., σηκωνεσαι πανω δειχνωντας το ακουστικο και λες: Τωρα θα δειτε τι θα σας κανω αλητες, δεν ειμαι κα'νας τυχαιος εγω...
kalgeorge
14/09/2010, 13:17
Τώρα που θα κάθεσαι σ ένα τραπέζι και κανείς δε θα ναι γύρω σου, θα πηγαίνεις ακόμα στην ίδια καφετέρια άραγε?Η θα κάθεσαι έξω με κάποιους απ τους καπνιστές?
και παρεα θα εχω (τους καπνιστες φιλους μου ) και κοσμο γεματο θα ειναι....
αν θελεις....θα σου λεω που ειναι να ερχεσαι και εσυ
:wave2:
Akatanomastos
14/09/2010, 13:18
εχει πλακα παντως το ολο θεμα
ειναι σαν να εισαι προβατο
και να σε σφαζουν
και να επαναστατεις επειδη το μαχαιρι εχει σκουρια και θα παθεις τετανο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:19
[...]..εγώ έχω κατάστημα εμπορικό..[...]Υ.Γ καπνίζω κανονικά ε..[...]
Συγγνώμη, δηλαδή για ενα τσιγάρο θες να ρισκάρεις προστιμο ενώ μπορείς να βγεις έξω; Εισαι σοβαρός;
Τι να πω....
:sick:
Δε χρειάζεται ταμπέλα... Δε θα μπω και μονος μου. Ηθελα να παω σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών της γειτονιας να το ενισχύσω και να μην παω σε μεγάλες αλυσίδες.
Μπήκα και ο τυπος ήταν με το τσιγάρο στο χέρι.
Εφυγα και δε με ξαναείδε
Καλές δουλειές! :lol: :wave2:
Υπόψιν οτι καπνιζα για χρονια, όχι πολύ, αλλα καπνιζα. Μια μέρα το 'κοψα μαχαίρι (άνετα) και έκτοτε ειμαι τελείως περιστασιακός ( = τρακαδόρος :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
[...]Με τον καπνό δεν πέθανε κανείς[...]
Ναι γιατρέ μου. Πες κι άλλα :wacko:
και παρεα θα εχω (τους καπνιστες φιλους μου ) και κοσμο γεματο θα ειναι....
αν θελεις....θα σου λεω που ειναι να ερχεσαι και εσυ
Θα καπνίζω έξω σου λέω με τη σόμπα..πίνοντας nes γλυκό με γάλα μου μάθατε όλοι τους capuccino ναουμ..κοίτα μην σε πετύχω έξω κ εσένα με τους φίλους..
Ποιος είπε στη Γερμανία οτι ο καπνιστής έχει δικαίομα να καπνίσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο..ε δε ζητάμε κάτι άλλο..έστω αυτό. Αλλα είπαμε στο Ελλάντα πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι..
Shaolin Monk
14/09/2010, 13:20
και να σε σφαζουν
και να επαναστατεις επειδη το μαχαιρι εχει σκουρια και θα παθεις τετανο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξερεις τι εχει πιο πολυ πλακα; Οτι το Avatar σου και το Νικ σου κολλανε φοβερα με τη συζητηση... :lol:
Μην παρεξηγηθεις, ε: πλακα κανω... :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
14/09/2010, 13:20
Με τον καπνό δεν πέθανε κανείς. Αν κάποιος είναι υπερβολικές και δεν νοιώθει τη στοιχειώδη κοινωνική συμπεριφορά, του μιλάς και τον πείθεις ή όχι. Και φέυγεις ή μένεις.
alres... ακριβώς αυτό είναι το νόημα όλου του νήματος φίλε...
Απο καπνό άμεσα όχι.. δεν πεθαίνεις... εκτός και αν είσαι σε καμιά πυρκαγιά δάσους.. Έμμεσα όμως;
Όσον αφορά το αν πείσω κάποιον.. δεν θα έπρεπε καν να μπαίνω στην διαδικασία φίλε. Εδώ είναι το ζητούμενο. Οτι δεν υπάρχει σεβασμός απο κάποιους ακόμα και όταν το υποδυκνείεις.. και οχι.. ούτε θα μπώ στο δίλημα να φύγω ή να μείνω. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ να σεβαστεί την υγεία μου και μετά την επιθυμία του για κάπνισμα. Είναι λογική προτεραιότητα.
Και αν οχι εμένα όπως είπα... το παιδί που είναι δίπλα του. Και το ξύλο πίστεψε με εκείνη την στιγμή που είναι τεταμένα τα νεύρα καθώς η αλαζονεία κάποιων περισσεύει , δεν είναι πολύ μακριά σαν επακόλουθο.. οπότε προτιμώ την νομική οδό και το 50αρικο που θα του σκάσει σαν καμπάνα.
Gandalf
και να σε σφαζουν
Σωστό. Τα μοσχάρια όμως τι τα ενοχλεί?
Akatanomastos
14/09/2010, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ξερεις τι εχει πιο πολυ πλακα; Οτι το Avatar σου και το Νικ σου κολλανε φοβερα με τη συζητηση... :lol:
Μην παρεξηγηθεις, ε: πλακα κανω... :rotflmao: :lol: :rotflmao:
τωρα που το λες..
Θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η κουκουλα ειναι συμβολικη
δεν την φοραω κανονικα
το ονομα ηρθε ποιο πριν
απλα τωρα συμπεσανε ολα μαζι:beer:
Akatanomastos
14/09/2010, 13:23
Σωστό. Τα μοσχάρια όμως τι τα ενοχλεί?
καλα ας γυρισουμε στο παραδειγμα με τις κλανιες
ειναι καλητερο:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
kalgeorge
14/09/2010, 13:24
ειναι κυριολεκτικα βλακεια να λετε ρουφιανια την προσπαθεια να προστατεψει καποιος την υγεια του...το παιδι του....κλπ κλπ
τραγικα αστειο....
kalgeorge
14/09/2010, 13:25
καλα ας γυρισουμε στο παραδειγμα με τις κλανιες
ειναι καλητερο:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ε μα ειδες? το πα εγω αλλα....
Συγγνώμη, δηλαδή για ενα τσιγάρο θες να ρισκάρεις προστιμο ενώ μπορείς να βγεις έξω; Εισαι σοβαρός;
Τι να πω....
:sick:
Δε χρειάζεται ταμπέλα... Δε θα μπω και μονος μου. Ηθελα να παω σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών της γειτονιας να το ενισχύσω και να μην παω σε μεγάλες αλυσίδες.
Μπήκα και ο τυπος ήταν με το τσιγάρο στο χέρι.
Εφυγα και δε με ξαναείδε
Καλές δουλειές! :lol: :wave2:
Εδώ σου λέω προτιμώ να χάνω πελάτες που ξαφνικά έγιναν φανατικοί αντικαπνιστές και στο "πρόστιμο" που θα μου ρίξει ποιος?? θα κολήσω?ΧΑΧ για να περάσουν τα τσουτσεκάκια της δημοτικής..τα περιμένω.
Δε ξέρω πως απομακρύνθηκες απ το κατάστημα της γειτονιάς σου..αν ήταν με το τσιγάρο στο στόμα και πήγε να σ εξυπηρετήσει κακό του κεφαλιού του. Αν κάπνιζε και άφησε το τσιγάρο στο τασάκι για να σ εξυπηρετήσει όπως κάνω εγώ..κακό του δικού σου κεφαλιού..γιατί μιλάμε για ρατσισμό πια..
ε μα ειδες? το πα εγω αλλα....
Ναι αλλά ακόμη περιμένω απάντηση.
Αν έκλαναν οι 40 από τους 50? :lol:
kalgeorge
14/09/2010, 13:28
τοτε γιατι καποιοι ενοχλειστε με τους ναρκωμανείς ρε σεις?
αυτοι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν χρήση? ενοχλουν κανεναν?
ασε που θα καθονται σε ενα τραπεζακι στην γωνια τους και δεν θα ενοχλουν...
αυτοι δεν πρεπει να εχουν το δικαιωμα της επιλογής?
και γιατι δηλαδη να απαγορεύεται? αν θες κανεις χρήση...αν δεν θες επιλογη σου....
:D
kalgeorge
14/09/2010, 13:29
θα καθοντουσαν σπιτι τους....καιθα το εκαναν mexican gas chamber
:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
14/09/2010, 13:30
sf1n4k1... ενημερωτικά και εντελώς φιλικά.. μην κάνεις μαγκιές.. μέχρι και αναστολή άδειας λειτουργίας και αυτόφωρο πάει το θέμα. Και το πρόστιμο πάει εφορία.. .δεν το γλυτώνεις με τίποτα. Ειδικά τώρα.
Φιλικά πάντα...κρίμα είναι να το αρπάξεις έτσι χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει και λόγος.
Θα ευωδίαζε ο τόπος....
Μα ντιπ χαμπάρι πια;;;;:lol: :lol: :lol:
εντιτ: άλλωστε ο Κάλβιν ΚΛΑΪΝ μια χαρά πουλάει....
και γιατι δηλαδη να απαγορεύεται? αν θες κανεις χρήση...αν δεν θες επιλογη σου....
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει σε παραδείγματα.
Πουλάνε πρέζα φορολογίσιμη στα περίπτερα?
Σου χει ζητήσει κανας σερνόμενος καπνιστής λεφτά να πάρει τυρόπιτα στη γωνία δήθεν?
Akatanomastos
14/09/2010, 13:31
ναι σορρυ το ξεχασα
η απαντηση ειναι ιδια φιλε
ΔΕΝ μπορουμε να μπουμε στην λογικη οτι επειδη κατι το κανουν πολυ ειναι σωστο
αν δηλαδη σε μια χωρα με 1.000.000 απο τους οποιους οι 800.000 ειναι αντρες
που τους αρεσουν να βιαζουν, θα πρεπε να ηταν νομιμος ο βιασμος και οι 200.000 γυναικες(και καποιες λουγκρες :D ) να βιαζοντε καθε μερα και με το σπαθι του νομου?(εκτος απο τα αλλο σπαθια:D )
Η επιλογη των πολλων βαφτιζετε ΠΑΝΤΑ σωστη?
οχι υπαρχουν και αλλα κριτηρια
kalgeorge
14/09/2010, 13:32
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει σε παραδείγματα.
Πουλάνε πρέζα φορολογίσιμη στα περίπτερα?
Σου χει ζητήσει κανας σερνόμενος καπνιστής λεφτά να πάρει τυρόπιτα στη γωνία δήθεν?
μου ζητουν συνεχεια λεφτα για να αγορασουν τσιγαρα....αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας :rotflmao: :rotflmao:
παραδειγμα ηταν...για να δεις οτι και εσεις την παρτυ σας κοιτατε....αναφορικα με τον περιορισμο-απαγορευση
Akatanomastos
14/09/2010, 13:34
παραδειγμα ηταν...για να δεις οτι και εσεις την παρτυ σας κοιτατε....αναφορικα με τον περιορισμο-απαγορευση
ΑΛΛΑ
εχετε παρατηρησει πως οταν παει να γινει κατι που μας αφορα, και για διαφορους λογους μας ενοχλει
δεν κανουμε ΠΟΤΕ παραχωρηση, αλλα αντιπροτεινουμε κιολας άλλα μετρα που ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πρεπει ποτε να αφορουν την δικια μας κοινωνικη ομαδα(κοινωνικη ομαδα με μια γενικοτερη εννοια, πχ καπνιστες,ή συνταξιουχοι, ή οδηγοι νταλικων κλπ κλπ)
ε πως περιμενετε να γινει κατι ετσι ποτε..
alres... ακριβώς αυτό είναι το νόημα όλου του νήματος φίλε...
Απο καπνό άμεσα όχι.. δεν πεθαίνεις... εκτός και αν είσαι σε καμιά πυρκαγιά δάσους.. Έμμεσα όμως;
Όσον αφορά το αν πείσω κάποιον.. δεν θα έπρεπε καν να μπαίνω στην διαδικασία φίλε. Εδώ είναι το ζητούμενο. Οτι δεν υπάρχει σεβασμός απο κάποιους ακόμα και όταν το υποδυκνείεις.. και οχι.. ούτε θα μπώ στο δίλημα να φύγω ή να μείνω. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ να σεβαστεί την υγεία μου και μετά την επιθυμία του για κάπνισμα. Είναι λογική προτεραιότητα.
Και αν οχι εμένα όπως είπα... το παιδί που είναι δίπλα του. Και το ξύλο πίστεψε με εκείνη την στιγμή που είναι τεταμένα τα νεύρα καθώς η αλαζονεία κάποιων περισσεύει , δεν είναι πολύ μακριά σαν επακόλουθο.. οπότε προτιμώ την νομική οδό και το 50αρικο που θα του σκάσει σαν καμπάνα.
Gandalf
Έμμεσα;;;Τις 3-4 φόρες που θα βγεις τη βδομάδα;;; Να σου πω εγώ κάτι έμμεσα που σε στέλνουνε αδιάβαστο κάθε μέρα.....
Αυτή τη φάση με την υγεία σας ρε μάγκες.....την υγεία σας.....το φωνάζετε λες και όλοι όσοι καπνίζουμε πρέπει λόγω της ενοχής μας να πεθάνουμε αύριο.....και σεις να ζήσετε 300 χρόνια.....
Την υγεία σας ρε μάγκες δεν την πειράζουν 10-20 τσιγάρα. Αυτό που την πειράζει είναι τα κόμπλεξ που βγαίνουν στην επιφάνεια εξοπλισμένα με νομική ισχύ πλέον....Στα μαγαζιά καπνίζουμε, φωνάζουμε, πίνουμε, τις παίζουμε, κοιτάμε κορίτσια, κατουράμε στα γρήγορα, στραβώνουμε με τις φάτσες μας, χαλαρώνουμε, ζούμε....
Η ζωή έχει και ρίσκα και κινδύνους, χαρές και στραβά, ανοχές και άλλα τέτοια.
Εσείς ρε μάγκες (γενικά) γιατί γαμιέστε στο δρόμο και πάτε μαλιοκούβαρα, πέφτετε επάνω σε μας που δεν πάμε έτσι, προκαλείται ατυχήματα (με όλες τις συνέπειες ε) αλλά εμείς συνεχίζουμε να γουστάρουμε να βλέπουμε μηχανές να πηγαίνουν γρήγορα, για παράδειγμα; Τι ανωμαλία είναι αυτή;;;
εδιτ
Αν δω σουζάκια στο φανάρι να του ρίξω τρεις γρήγορες έτσι για το έμμεσα ή να πάρω τηλ τους μπάτσους;;; Γιατί άπειρες φορές το έχω σώσει να μην πέσω πάνω σε επίδοξους pedrossa αλλά τι να κάνω, τα έχει και αυτά ο δρόμος.... Αναλογικά τα έχουν και αυτά οι έξοδοι και οι συναναστροφές με τους ανθρώπους...Αλλά που να νοιώσετε ρε.......
Δεν θα καταλάβετε ποτέ. Και έχετε πάρει αγκαλιά το κράτος λες και είναι ο μπαμπας σας. Θα περάσουμε όλοι πολύ καλά
ρε Τζωρτζ....
Γίνεται παρτάκι στο σπίτι φίλου καπνιστή και σε καλεί....
Στο τηλέφωνιο σου λέει "Έλα Γιώργο κι έχω κανονίσει να έρθουν και 5-6 Ρωσσιδάκια σούπερ"
Ξέρω, εσύ θα τον ρωτήσεις αν θα καπνίζουν κι αν σου πει ναι, δεν θα πας....
Ασε μας ρε μλκ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sf1n4k1... ενημερωτικά και εντελώς φιλικά.. μην κάνεις μαγκιές.. μέχρι και αναστολή άδειας λειτουργίας και αυτόφωρο πάει το θέμα. Και το πρόστιμο πάει εφορία.. .δεν το γλυτώνεις με τίποτα. Ειδικά τώρα.
Φιλικά πάντα...κρίμα είναι να το αρπάξεις έτσι χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει και λόγος.
Ενημερωμένος, με την 3η αναστέλεται η άδεια (και αν)..και εγώ δε πιστεύω να πιάσω την 1η καν..είμαι στο χώρο μου, εγώ πλήρωσα για να στηθεί και συνεχίζω να νιώθω ελέυθερος να κάνω όσα τσιγάρα θέλω μέσα στο χώρο μου..
Τώρα τα δημοτικά στρουμφάκια θα ενημερωθούν ότι αν κλείσω το μαγαζί μου θα πεινάσω, αν πεινάσω θα γίνω κακοποιός..με το καλημέρα..άει λοιπόν να κόψεις καμια κλίση σε κανα παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο..για να μη γίνεις ο 1ος μου πελάτης..
Αυτόφορω δε μπορεί να με πάει καν, βασικά ούτε την ταυτότητά μου δεν είμαι υποχρεωμένος να του δείξω. Και την ώρα που θα μπει θα είμαι ΚΛΕΙΣΤΟΣ...γιατί το ωράριο είναι ελέυθερο και ΈΚΛΕΙΣΑ 3 δευτερόλεπτα πριν..α σιχτίρ που θα χάσουμε και παντός είδους δημοκρατικό ελέυθερο αίσθημα και μέσα στα μαγαζιά μας..
Οταν αρχισαν να μαζευονται καμμια 50αρια πρεζακια κατω απο το γραφειο μου καθε μερα και το κανανε στεκι , και τους εβλεπα απο κοντα καθε μερα , και ενω ειχα ακουσει για ενεσεις στα γεννητικα οργανα ξαφνικα το ειδα με τα ματια μου πανω απο 5 φορες , τη μια ειδικα την ειχε καρφωμενη στον λουτσο και περπαταγε , ΤΟΤΕ λοιπον ηταν που ειπα "ο γιος μου , καλυτερα πουστης παρα πρεζακιας"...
ειναι κυριολεκτικα βλακεια να λετε ρουφιανια την προσπαθεια να προστατεψει καποιος την υγεια του...το παιδι του....κλπ κλπ
τραγικα αστειο....
Πλάκα έχεις.
δλδ θα κάνεις υποχρέωσή σου την δουλειά του άλλου???
αντί να σηκωθείς να φύγεις από το κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί για τον νόμο και την υγεία σου?
Μήπως, αφού είσαι πρόθυμος να σηκώνεις τα βάρη των άλλων, να σου μεταφέρω και ένα δανειάκι που έχω, ετς για το καλό του τόπου?
kalgeorge
14/09/2010, 13:40
ρε Τζωρτζ....
Στο τηλέφωνιο σου λέει "Έλα Γιώργο κι έχω κανονίσει να έρθουν και 5-6 Ρωσσιδάκια σούπερ"
ekei exw to dikaiwma tis epilogis re file...einai diko mou to provlima. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
"ο γιος μου , καλυτερα πουστης παρα πρεζακιας"... [/B]
Αυτό εννοείται ρε φίλε..το ένα είναι πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή (του πρεζάκια)
Το άλλο είναι σεξουαλική προτίμιση που δε σου πέφτει καν λόγος για το τι θα διαλέξει ο γιος σου.
Αλλάζουμε την κουβέντα όμως..τι σχέση έχει η πρέζα με το τσιγάρο..είναι και τα 2 ναρκωτικά οκ..το ένα είναι νόμιμο όμως..
makis206
14/09/2010, 13:42
ρε Τζωρτζ....
Toν βγάζεις τον φούστη να g@misei στο πεζοδρόμιο ή δεν τον βγάζεις;:lol: :rotflmao: :bawl:
kalgeorge
14/09/2010, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Πλάκα έχεις.
δλδ θα κάνεις υποχρέωσή σου την δουλειά του άλλου???
αντί να σηκωθείς να φύγεις από το κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί για τον νόμο και την υγεία σου?
Μήπως, αφού είσαι πρόθυμος να σηκώνεις τα βάρη των άλλων, να σου μεταφέρω και ένα δανειάκι που έχω, ετς για το καλό του τόπου?
nai exw plaka apo mikros.....alla pio poly kanw plaka me diaforous pou grafoun oti tous katevei sto kefali :)
na sikwhtw kai na fugw apo tin kafeteria diladi epidi o allos kapnizei e?? :lol:
pio logiko mou akougetai na fugei autos pou kapnizei....
en tw metaxu to geloio -asteio tis upothesis einai oti oloi eseis pou antidrate...tha eiste sto tsak na plakwtheite me auto pou tha fusaei iton kapno stin mouri tis kopelas sas..tou paidiou sas....klp klp .....
tote xafnika tha ta vlepete diaforetika ta pragmata..ee???
kalgeorge
14/09/2010, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Toν βγάζεις τον φούστη να g@misei στο πεζοδρόμιο ή δεν τον βγάζεις;:lol: :rotflmao: :bawl:
mlkkkk :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχει δίκιο όμως ρε Μακη....
Εκεί επιλέγει.....
Πεζοδρόμιο ή ταράτσα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Δε φυσάει κανείς καπνό στη μούρη του άλλου..όσο κι αν επιμένεις..
Cpt. Haddock
14/09/2010, 13:44
[...]δημοκρατικό ελέυθερο αίσθημα [...]
Το τσιγάρο στο δίνει αυτό; :rotflmao: :bawl: :lol:
Ρε σεις, κριμα. Λιγη αξιοπρέπεια :wave2:
kalgeorge
14/09/2010, 13:44
Δε φυσάει κανείς καπνό στη μούρη του άλλου..όσο κι αν επιμένεις..
χχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ενταξει...μετα απο αυτο δεν εχω να πω κατι αλλο.
nai exw plaka apo mikros.....alla pio poly kanw plaka me diaforous pou grafoun oti tous katevei sto kefali :)
na sikwhtw kai na fugw apo tin kafeteria diladi epidi o allos kapnizei e?? :lol:
pio logiko mou akougetai na fugei autos pou kapnizei....
en tw metaxu to geloio -asteio tis upothesis einai oti oloi eseis pou antidrate...tha eiste sto tsak na plakwtheite me auto pou tha fusaei iton kapno stin mouri tis kopelas sas..tou paidiou sas....klp klp .....
tote xafnika tha ta vlepete diaforetika ta pragmata..ee???
Μόνο το "ότι να'ναι" κολλάει στα παραπάνω. Δεν κατάλαβες λέξη από όσα έγραψα.
Και μην με παρεξηγήσεις, απλά δεν σε καταλαβαίνω.
Οπότε ας το αφήσουμε εδω.
Χωρίς καμμία διάθεση για αντιπαράθεση.
kalgeorge
14/09/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Χωρίς καμμία διάθεση για αντιπαράθεση.
παρομοίως :wave2:
ego_o_idios
14/09/2010, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Σωστό μεν αλλά: Στην Ελλάδα από ρουφιάνους έχουμε χορτάσει. Τρελή παραγωγή λέμε. Το συγκεκριμένο μέτρο, συμφωνώ ότι είναι καθαρά κολπάκι της κυβέρνησης. Αλλά δεν καθίσταται ρουφιάνος όποιος πάρει τηλέφωνο. Σε καμία περίπτωση.
Ας πούμε ότι έχουμε και οι δύο από ένα μαγαζί στην ίδια περιοχή. Εγώ αδιαφορώ για το μέτρο και επτιτρέπω το κάπνισμα στο μαγαζί μου. Εσύ σέβεσαι το μέτρο και το απαγορεύεις. Εγώ λοιπόν έχω 100 πελάτες την ημέρα και εσύ 10. Δεν πρέπει κάποιος να σε προστατέψει από εμένα τον παρανομούντα? Δεν πρέπει να ενημερώσεις την αρμόδια αρχή για την παρανομία που διαπράττω?
Θα είσαι ρουφιάνος?
ne 8a ime giati anarotiese?
den to kserame na ginoume ke antikimena katapolemisis tis antagonistikotitas-isotitas ton katastimaton..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
poses ales paparies 8a akousoume:lol:
Akatanomastos
14/09/2010, 13:51
γιατι
στην περιπτωση του φιλου
τι τον εμποδιζε τον καταστηματαρχη και πριν την γραμμη ρουφιανας
να παρει μια μπατσο-φωλια να του το κλεισουν του απεναντι?:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Το τσιγάρο στο δίνει αυτό; :rotflmao: :bawl: :lol:
Ρε σεις, κριμα. Λιγη αξιοπρέπεια :wave2:
Απ τη στιγμή που είμαι παγιδευμένος σ αυτό και επιτρέπεται η χρήση του, πληρώνω φόρο για να το αγοράσω. Το να το καπνίζω στο χώρο της δουλειάς μου που εγώ επένδυσα να στηθεί σαφώς είναι δημοκρατία και ελευθερία. Το να μου το απαγορέψουν με το έτσι θέλω δεν είναι..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις.