PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

STOYBI
20/01/2011, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Ζουγκλα δικε μου :D :D

ποσα θες

70.000

80.000

ειμαστε εντάξει? :lol: :lol:

Κορνερ παντως η ομαδα σου. Χθες .....

Μπορουσε να εκτελεσει......!!! Δικε μου.

Ελα σε 15 ημερες εδω μεσα να μου πεις αν ο γαυρος μπορουσε να εκτελεσει κορνερ στην τουμπα....

Μην χαθουμε....... !!!!

:wave2:

dukeandthecity
20/01/2011, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κορνερ παντως η ομαδα σου. Χθες .....

Μπορουσε να εκτελεσει......!!! Δικε μου.

Ελα σε 15 ημερες εδω μεσα να μου πεις αν ο γαυρος μπορουσε να εκτελεσει κορνερ στην τουμπα....

Μην χαθουμε....... !!!!

αν αποκλειστεις απο το κυπελλακι ομως, μην ερθεις να μου πεις για την ζουγκλα και οτι δεν μπορεις να εκτελεσεις κορνερ.

Εγω εδω θα ειμαι :D :D

Sferopetadhn
20/01/2011, 07:28
Πες μου εσυ την τιμωρια για το ενα κερμα που συζηταμε τοση ωρα εδω μεσα...

Εγω την ειπα....

Εκκένωση του γηπέδου.

STOYBI
20/01/2011, 07:32
αν αποκλειστεις απο το κυπελλακι ομως, μην ερθεις να μου πεις για την ζουγκλα και οτι δεν μπορεις να εκτελεσεις κορνερ.

Εγω εδω θα ειμαι :D :D

Τι σχεση εχει με το αν αποκλειστω...??? :uplate:

Δηλ μονο εαν κερδισω ( παντα μιλαμε με καταστασεις σαν του βιντεο..) εχω δικαιωμα να μιλησω...??? :look:

Ωραιο σκεπτικο....!!!

:lol: :lol: :lol:

STOYBI
20/01/2011, 07:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Εκκένωση του γηπέδου.

Ναι ε.....

Για παμε να θυμηθουμε τι εγινε στην Πυλαια ( για να κανουμε και τις συγκρισεις και με την χθεσινη βραδια...)

http://www.newsbomb.gr/sports/story/proswrinh-diakoph-sthn-pylaia

dukeandthecity
20/01/2011, 07:38
Τι σχεση εχει με το αν αποκλειστω...??? :uplate:

Δηλ μονο εαν κερδισω ( παντα μιλαμε με καταστασεις σαν του βιντεο..) εχω δικαιωμα να μιλησω...??? :look:

Ωραιο σκεπτικο....!!!

:lol: :lol: :lol:

δεν με κατάλαβες... λεω αν αποκλειστεις μην κρυφτεις πισω απο δικαιολογίες για ζουγκλα και κορνερ. :wave2:

kalgeorge
20/01/2011, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
popo klama..

kai nai ektos apo kokkini einai k apovoli apo ta gipeda..

pss..pws ta les etsi re paidi mou.:lol:

dukeandthecity
20/01/2011, 07:41

http://www.newsbomb.gr/sports/story/proswrinh-diakoph-sthn-pylaia

εκτιθεσε μονο που το βαζεις αυτο το λινκ.

STOYBI
20/01/2011, 07:44
δεν με κατάλαβες... λεω αν αποκλειστεις μην κρυφτεις πισω απο δικαιολογίες για ζουγκλα και κορνερ. :wave2:

Σε ξαναρωταω.... Τι σχεση εχει ο αποκλεισμος ( η το αντιθετο...)

Εαν παιξω οπως επαιξες εσυ χθες...

Πως μπορω να επικαλεστω τετοια πραγματα....????

Εσυ ( ασχετα με το σοκ σας απο το διφραγκο ) Ειδες καπου να παρενοχλειται με μπουκαλια και φωτοβολιδες το παιχνιδι της ομαδα σου..??? :confused:

STOYBI
20/01/2011, 07:45
εκτιθεσε μονο που το βαζεις αυτο το λινκ.

Ο λογος ???

dukeandthecity
20/01/2011, 07:55
Σε ξαναρωταω.... Τι σχεση εχει ο αποκλεισμος ( η το αντιθετο...)

Εαν παιξω οπως επαιξες εσυ χθες...

Πως μπορω να επικαλεστω τετοια πραγματα....????

Εσυ ( ασχετα με το σοκ σας απο το διφραγκο ) Ειδες καπου να παρενοχλειται με μπουκαλια και φωτοβολιδες το παιχνιδι της ομαδα σου..??? :confused:

με το που ξεκιναει ο αγωνας πεφτουν μεσα 3-4 πυρσοι? μονο εγω τους είδα? Αν ο χαλκιας αρχισει τα καραγκιοζιλικια τυπου τζολε και αρχισει και πεφτει κατω οτι ταχα μου τον πυροβολησαν θα έχει καμμια διαφορα νομιζεις για τον ΠΑΟΚ? Στο βιντεακι που εβαλες πιο πανω το μπουκαλι που πεφτει σκαει πανω στην μπαλα που κραταει ο τζολε. Παρολαυτα τιποτα δεν τον σταματαει να πεσει κατω και να κανει το καραγκιοζη.

Και τωρα να σε ρωτησω κατι? Πιστευεις οτι ενας επαγγελματίας αθλητής (που κομμάτι της δουλειας του ειναι να τρωει κλωτσιες) ποναει τοσο πολυ που δεν μπορει να κανει βημα και σωριάζετε με την μια? Και αν τελικα η Τουμπα ειναι ζουγκλα που θα "θρηνήσουμε θύματα" πιστευεις οτι ο τζολε θα επεφτε με την ιδια ανεση στο σημαιακι με κινδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας?

STOYBI
20/01/2011, 08:05
με το που ξεκιναει ο αγωνας πεφτουν μεσα 3-4 πυρσοι? μονο εγω τους είδα? Αν ο χαλκιας αρχισει τα καραγκιοζιλικια τυπου τζολε και αρχισει και πεφτει κατω οτι ταχα μου τον πυροβολησαν θα έχει καμμια διαφορα νομιζεις για τον ΠΑΟΚ? Στο βιντεακι που εβαλες πιο πανω το μπουκαλι που πεφτει σκαει πανω στην μπαλα που κραταει ο τζολε. Παρολαυτα τιποτα δεν τον σταματαει να πεσει κατω και να κανει το καραγκιοζη.

Και τωρα να σε ρωτησω κατι? Πιστευεις οτι ενας επαγγελματίας αθλητής (που κομμάτι της δουλειας του ειναι να τρωει κλωτσιες) ποναει τοσο πολυ που δεν μπορει να κανει βημα και σωριάζετε με την μια? Και αν τελικα η Τουμπα ειναι ζουγκλα που θα "θρηνήσουμε θύματα" πιστευεις οτι ο τζολε θα επεφτε με την ιδια ανεση στο σημαιακι με κινδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας?

Συνεχιζεις να Προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.....

Που επεσαν οι φωτοβολιδες και που σας εμποδισαν στο παιχνιδι σας...???

Εκεινο το βραδυ περιμεναμε ενα 15λεπτο την καθε φορα για να χτυπηθει ενα κορνερ.....

Και αστο σε παρακαλω... Μην μιλαμε για θυμα.....

Θα το χοντρυνουμε...!

Και για να ξεκαθαριζω.......

Δεν εξαιρω τσογλαναραδες του γαυρου σε διαφορες αλλους αγωνες......

Αλλα σημερα ειδικα η δημιουργια εντυπωσεων στα του... Ενος κερματος στο γηπεδο και ειδικα απο παοκτζηδες.....

Μου ηρθε καπως.....

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/01/2011, 08:11
Οχι πως επικροτω το χτεσινο με το κερμα γιατι με τους πυρσους δεν ητανε ουτε δολοφονικη
οπως γραφει η εφημεριδα του Παοκ ουτε ητανε για να πετυχουν καποιον παιχτη του Παοκ
πεφτανε πολυ μακρια ολοι.

Αλλα τουλαχιστον μην τα ξεχναμε αυτα!!

http://www.youtube.com/watch?v=uLfKo3SI-24

Υ.Γ Πρεπει να παιξει με κοσμο ο Παοκ στην ρεβανς

dukeandthecity
20/01/2011, 08:12
Συνεχιζεις να Προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.....

Που επεσαν οι φωτοβολιδες και που σας εμποδισαν στο παιχνιδι σας...???

Εκεινο το βραδυ περιμεναμε ενα 15λεπτο την καθε φορα για να χτυπηθει ενα κορνερ.....

Και αστο σε παρακαλω... Μην μιλαμε για θυμα.....

Θα το χοντρυνουμε...!

Και για να ξεκαθαριζω.......

Δεν εξαιρω τσογλαναραδες του γαυρου σε διαφορες αλλους αγωνες......

Αλλα σημερα ειδικα η δημιουργια εντυπωσεων στα του... Ενος κερματος στο γηπεδο και ειδικα απο παοκτζηδες.....

Μου ηρθε καπως.....

αδερφε, για να δημιουργησεις εντυπώσεις πρεπει να εχεις εναν ολοκληρο μηχανισμο απο πισω σου πανελληνιας εμβελιας. Ο ΠΑΟΚ αυτο το πραγμα ΔΕΝ το εχει σε αντιθεση με τον ολυμπιακο-παναθηναικο. Αν οι βαζελοι παιζουν ΠΑΟΚ για να πληξουν τον ολυμπιακο δεν μπορει να το ελεγξει ο ΠΑΟΚ αυτο.

επισης αυτος ειναι ο ελληνικος αθλητισμος. Αλλοι εχουν την παραγκα και αλλοι εχουν την ζουγκλα. Για μενα είναι λαθος και τα δυο αλλα ειναι οι διαφορετικες οψεις του ιδιου νομισματος.

DUKASII
20/01/2011, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
pss..pws ta les etsi re paidi mou.:lol: Kala klapse pali tora p itheles APOVOLI Gia ayto to faoyl kai blepoyme koyla..

STOYBI
αδερφε, για να δημιουργησεις εντυπώσεις πρεπει να εχεις εναν ολοκληρο μηχανισμο απο πισω σου πανελληνιας εμβελιας. Ο ΠΑΟΚ αυτο το πραγμα ΔΕΝ το εχει σε αντιθεση με τον ολυμπιακο-παναθηναικο. Αν οι βαζελοι παιζουν ΠΑΟΚ για να πληξουν τον ολυμπιακο δεν μπορει να το ελεγξει ο ΠΑΟΚ αυτο.

επισης αυτος ειναι ο ελληνικος αθλητισμος. Αλλοι εχουν την παραγκα και αλλοι εχουν την ζουγκλα. Για μενα είναι λαθος και τα δυο αλλα ειναι οι διαφορετικες οψεις του ιδιου νομισματος.

Τελος για την ωρα......

Θα τα πουμε σε 15 ημερες ανεξαρτητως αποτελεσματος με.....

Αντικειμενικες αποψεις ως προς την εικονα του παιχνιδιου ( επαναλαμβανω ανεξαρτητα το αποτελεσματος......!!!!)

la_villa
Πες μου εσυ την τιμωρια για το ενα κερμα που συζηταμε τοση ωρα εδω μεσα...

Εγω την ειπα....

ποια τιμωρια???

ένας αντιεξουσιαστής ηταν σε 35000 κόσμο....μην τρελαθούμε

ούτε καν πρόστιμο....

μιλα΄με για εναν (1) αντιεξουσιαστή

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/01/2011, 08:20
Εγω θα πω καταρχας μπραβο στον Παοκ για το πως κατεβαινει να παιξει στο Καραισκακη τα

τελευταια χρονια εχει παρει αποτελεσματα με τον τροπο αυτο, ερχεται παιζει προσεχτικα κανει

τον τσαμπουκα του και καλα κανει για μενα,εβλεπα τον Γκαρσια μεσα απο το γηπεδο και εκανε

τα παντα οταν επρεπε εκοβε, πασαρε, τζατζαριζοτανε δυνατα χωρις να φοβαται και σκεφτομαι,

αν υπηρχε και ο βιτολο θα ητανε πολυ ποιο δυσκολα για το κεντρο του χτεσινου Ολυμπιακου.

Εμενα τα δοκαρια δεν μου λενε κατι ο Ολυμπιακος εχτες οπως και στα αλλα ντερμπι απλα δεν επαιξε ετσι το ειδα μεσα στο γηπεδο, τωρα κατι φασεις κατι η κατοχη της μπαλας ειναι για στατικολογους οχι για να πουμε οτι επρεπε να βαλει 4 γκολ.

Τεσπα ξανα λεω πρεπει ο Παοκ να παιξει με κοσμο στην ρεβανς.

dukeandthecity
20/01/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
Οχι πως επικροτω το χτεσινο με το κερμα γιατι με τους πυρσους δεν ητανε ουτε δολοφονικη
οπως γραφει η εφημεριδα του Παοκ ουτε ητανε για να πετυχουν καποιον παιχτη του Παοκ
πεφτανε πολυ μακρια ολοι.

Αλλα τουλαχιστον μην τα ξεχναμε αυτα!!

http://www.youtube.com/watch?v=uLfKo3SI-24

Υ.Γ Πρεπει να παιξει με κοσμο ο Παοκ στην ρεβανς

Ρε αντε να κανετε κερκιδα με ντουντουκες... παλιο ΚΚΕδες :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
20/01/2011, 08:24
Kala klapse pali tora p itheles APOVOLI Gia ayto to faoyl kai blepoyme koyla..

egw den zitisa apovoli man, anefera ton kanonismo
opws sou eipa alloi einai autoi pou klaine gai tetoia sfurigmata....akoma kai meta apo xronia ;)

DUKASII
20/01/2011, 09:09
egw den zitisa apovoli man, anefera ton kanonismo
opws sou eipa alloi einai autoi pou klaine gai tetoia sfurigmata....akoma kai meta apo xronia ;) nai esy de kles..esy den asxolise ame to aekaki..
alla mono esena vlepo na anafereis faseis..gia diatisia..

kalgeorge
20/01/2011, 09:18
nai esy de kles..esy den asxolise ame to aekaki..
nomizw oti mono emena vlepeis panathinaiko etsi kai alliws edw mesa :lol:

den thumamai na egrapse allos

STOYBI
20/01/2011, 09:22
nai esy de kles..esy den asxolise ame to aekaki..

Akoy Koyla........ :look: :bawl: :bawl: :bawl:

Ρε συ ενας βαζελος μας εμεινε ντε και καλα θες να τον διωξεις ....... :lol: :lol:

kalgeorge
20/01/2011, 09:32
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130661-«Υπήρχαν-παλαιστές-στο-Καραϊσκάκη-»

CIRUS
20/01/2011, 09:39
Akoy Koyla........ :look: :bawl: :bawl: :bawl:

Ρε συ ενας βαζελος μας εμεινε ντε και καλα θες να τον διωξεις ....... :lol: :lol:

Όντως οι υπόλοιποι είναι σε λαγούμια εδώ και κάποιο καιρό από ότι βλέπω.

Κρύφτηκαν παρέα με τον Βγενόπουλο και τον Πατερούλη φαίνεται.........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
20/01/2011, 09:39
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130661-«Υπήρχαν-παλαιστές-στο-Καραϊσκάκη-»

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
20/01/2011, 11:29
φυσικά κλείνει με ένα ανέκδοτο...ενδεικτικό των @@ που πέταγε τόση ώρα, την ασχετοσύνη του με το ποδόσφαιρο

Για την υπόθεση πρόκριση: «Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχει ένας ακόμη αγώνας. Αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα με αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα θα περάσει στο β' γύρο».

ας του εξηγηση κάποιος τι έκαναν τα μπαοκια στο Α ημίχρονο και τις καρτες που τους χάρισε ο διαιτητης...
αλλά φυσικα παλαιστης λέει ήταν, του φανήκαν φυσιολογικά...

βρε ουστ.....β

Sferopetadhn
20/01/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
φυσικά κλείνει με ένα ανέκδοτο...ενδεικτικό των @@ που πέταγε τόση ώρα, την ασχετοσύνη του με το ποδόσφαιρο

Για την υπόθεση πρόκριση: «Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχει ένας ακόμη αγώνας. Αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα με αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα θα περάσει στο β' γύρο».

ας του εξηγηση κάποιος τι έκαναν τα μπαοκια στο Α ημίχρονο και τις καρτες που τους χάρισε ο διαιτητης...
αλλά φυσικα παλαιστης λέει ήταν, του φανήκαν φυσιολογικά...

βρε ουστ.....β

Ψέματα λέει ο πούστης!

Ποτέ δεν γίνονται αυτά στο Εθνικό Στάδιο Καραϊσκάκη. Εκεί διδάσκεται ήθος και πολιτισμός.

Μήπως ρε να κάνετε καμιά ένσταση; Είναι δυνατόν να παίζει ο αντίπαλος του Θρύλου με 11 παίκτες; Είναι δυνατόν να βάζει ο Κοντρέρας τον λαιμό του και να χτυπάει τις τάπες του Πάντελιτς του παικταρά;;; Κόντεψε να του βγει το νύχι λέμε!

ΠΡΟΕΔΡΕ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ! ΧΤΕΣ!!!!

ΚΑΤΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ! ΘΡΥΛΕ ΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ...

ΘΡΥΛΟΣ = ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟ.

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΟΥΠΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΝΑΜΕ ΘΡΥΛΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!

Ο ΘΕΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ!

el_hymador
20/01/2011, 14:34
Πρώτα απ όλα καλά να πάθουμε, η υπερβολική έπαρση και η σιγουριά (αλήθεια, με ποιά βάση; ) πληρώνονται!

Κατά δεύτερον χάλια ο αγώνας, γ.τ.π. και οι δύο...σημασία έχει βέβαια πως η ΑΕΚ το πήρε το παιχνίδι, μπράβο της και μαγκιά της!

Τρίτον, αφού κατά πως φάινεται στα διοικητικά συνεχίζουμε να είμαστε *δέλο, μην περιμένετε κάτι καλύτερο, μάλλον φθίνουσα θα είναι η πορεία...

υ.γ. λέω εγώ τώρα...λες να έρθει κάνας Κούπερ στον παγκο;

siokatas
20/01/2011, 15:11
ναι ενας αντιεξουσιαστης ηταν χθες στο γηπεδο ο τριστωνης και καμια 40.000 επιστημονες και βουλευταδες...:D

τι τσιγκουνια ρε αυτη που εχετε να ριξετε μεσα ενα μονο κερμα???μα ενα μονο....???

και ξερετε και στοχο την ατυχια του εποπτη μεσα....τελικα κερμα ηταν??

οσο για το βιντεο που βαλατε ειναι ντροπη παιχτης σαν τον τζολε να κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια...τι να λεει αραγε στα παιδια του οταν θα τον ρωτανε για αυτο..???

παρτε και το γαματο....εχουν φατσες απο μεμετιδες...χααχχααχαχαχαχαχ:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

221698

siokatas
20/01/2011, 15:13
τωρα που την βλεπω την φοτο ο απο πισω με τα κιτρινομαυρα τι ειναι σκοληκας???:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

siokatas
20/01/2011, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
τωρα που την βλεπω την φοτο ο απο πισω με τα κιτρινομαυρα τι ειναι σκοληκας???:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

ντουντουκα θυρα 7 (αυτοκολητο)

χααχαχαχαχ γαματο λεμε και κλαιμε...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
20/01/2011, 17:28
[B
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ! [/B]

OLE......:a23: OLE...:a23: ....OLE.....:a23:

:bigcry:

Σοβαρα τωρα.... Πιστευεις οτι χωραγε το μοσχαρι με αλλους 90 στην φυσουνα......:confused:

Και ακομα ποιο σοβαρα.......Οτι βγηκε και αλωβητος...???? :rolleyes:

la_villa
20/01/2011, 17:33
τι ψάχνεις τώρα απο ποτανάκια του μπαο ρε stoubi....μετα την συνεντευξη θα πηγε στα 4 όπως όλος ο μπαοκ να κανει τσιμπούκια στην ψωλή του Πατερα...γνωστα αυτα
τα είδαμε εξάλλου πρόσφατα

:a31: :a31: :a31: :a31:

(για τον παλαιστη λέω)

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 02:24
Εγώ αναρρωτιέμαι... έχουμε μια ομάδα που δεν έχει χρήματα, οι πάικτες μέχρι πρότινος έκαναν του κεφαλιού τους, πολυφωνία απο πολλούς κοκόρους, λαμόγια με την βούλα πλέον διά ελέγχου...

Και εναν προπονητή που πολλοί θα ήθελαν στις ομάδες τους, που με τα παραπάνω και με ενα ρόστερ περίεργο έχει καταφέρει να είναι εντός παιχνιδιού Ευρώπης (play offs) , έχει πάρει όλα τα ντέρμπυ (πλήν ΠΑΟΚ)...

Αναρρωτιέμαι λοιπόν... αν αυτή η ΑΕΚ , είχε χρήματα (οχι τρελά.. κανονικά πράγματα), είχε αφεντικό και ίδιο ρόστερ ας πούμε... ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;

Τώρα τα περί κυπέλου.. μην βιάζεστε.. έχει άλλο ενα ημίχρονο. Να δούμε και εκείνο και σχολιάζουμε μετά...

Sferopetadhn
21/01/2011, 02:57
OLE......:a23: OLE...:a23: ....OLE.....:a23:

Σοβαρα τωρα.... Πιστευεις οτι χωραγε το μοσχαρι με αλλους 90 στην φυσουνα......:confused:

Και ακομα ποιο σοβαρα.......Οτι βγηκε και αλωβητος...???? :rolleyes:

Με το συγκεκριμένο ντουλάπι όλα είναι πιθανά!

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίχτηκε (μπορεί όχι όλα όσα λέει). Βέβαια αυτά έχουν γίνει/γίνονται δυστυχώς σε πολλά γήπεδα, γι' αυτό αντιδρώ όταν λέτε ότι όσα λέει είναι ψέματα.

Πάντως όπως και να 'χει εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σε μια φυσούνα με αυτόν κι άλλους ομοίους του...

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ! :D

ΥΓ Στο μπάσκετ τί παίχτηκε; Γιατί τόσο χάλια;

Sferopetadhn
21/01/2011, 03:01
τι ψάχνεις τώρα απο ποτανάκια του μπαο ρε stoubi....μετα την συνεντευξη θα πηγε στα 4 όπως όλος ο μπαοκ να κανει τσιμπούκια στην ψωλή του Πατερα...γνωστα αυτα
τα είδαμε εξάλλου πρόσφατα

:a31: :a31: :a31: :a31:

(για τον παλαιστη λέω)

Όταν σου έδινε ο μπάτμαν τα διπλά στην Τούμπα ήταν καλός ο ΜΠΑΟΚ ε;

Τώρα που ξανάρχισαν οι φάπες ζοριστήκατε! Που νομίζετε ότι κάνατε και παράδοση με ξένα @@...

ΤΣΟΥ ΡΕ!

irinia
21/01/2011, 03:12
ΠΑΙΔΙΑ.............ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.

Μόλις έπέστρεψα άπό Έλβετία..........
Είχα πάει σέ μιά κλινική ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ.........
Ξέρετε τό γνωστό πρόβλημα,γιά νά μέ βοηθήσουν νά κόψω τό τσιγάρο....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...........
Ή μόνη γιατριά μού είπαν πώς είναι νά τό ρίξω στήν ΠΙΠΑ......
Γιαυτό...........
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...........μιά καί δέ μού πήρε κανείς μέχρι τώρα....
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ.......

ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..... μπάς καί κόψω τό τσιγάρο....

ΖΩΡΖ............ΚΑΠΤΑΙΝ...............καί οί λοιποί πού κρύφτηκαν...

Κάντε τό καλό καί ρίξτε το στό γυαλό.....!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ άγωνία.....

Cpt. Haddock
21/01/2011, 03:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
..........ΚΑΠΤΑΙΝ...............:wave2:

Εδω ειμαι, απλα ετσι κι αλλιως δε γραφω εγω πολυ

blackbusa
21/01/2011, 04:04
τα τελευεταια χρονια χτυπημα με προθεση σαν του μακου ενω ο σισε εχει πεταξει την μπαλα μπροστα και τρεχει, ειναι κόκκινη ;)

ασε τον Μακο...μπορειτε να κανετε ενσταση...πως και γιατι επαιζε ο Λαγος???αυτον δεν τον εχει πουλησει η Αεκ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε το βαζελακι...

STOYBI
21/01/2011, 04:18
Με το συγκεκριμένο ντουλάπι όλα είναι πιθανά!

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίχτηκε (μπορεί όχι όλα όσα λέει). Βέβαια αυτά έχουν γίνει/γίνονται δυστυχώς σε πολλά γήπεδα, γι' αυτό αντιδρώ όταν λέτε ότι όσα λέει είναι ψέματα.

Πάντως όπως και να 'χει εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σε μια φυσούνα με αυτόν κι άλλους ομοίους του...

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ! :D

ΥΓ Στο μπάσκετ τί παίχτηκε; Γιατί τόσο χάλια;

Bρε συ Σφαιρο...... Οσο ντουλαπα και να εισαι σε μια φυσουνα να σε βαρανε 70-90 ατομα ( σχεδον δυο πουλμαν σφαλιαρες δηλ ) αγρατζουνιστος, και αψεγαδιαστος, δεν βγαινεις......
Σε ολες τις φυσουνες ολο και κατι παιζετε....αλλα με τιποτα οπως τα περιγραφει ο τεραστιων διαστασεων χωρις λαιμο κυριος.......

Sferopetadhn
21/01/2011, 04:25
Bρε συ Σφαιρο...... Οσο ντουλαπα και να εισαι σε μια φυσουνα να σε βαρανε 70-90 ατομα ( σχεδον δυο πουλμαν σφαλιαρες δηλ ) αγρατζουνιστος, και αψεγαδιαστος, δεν βγαινεις......
Σε ολες τις φυσουνες ολο και κατι παιζετε....αλλα με τιποτα οπως τα περιγραφει ο τεραστιων διαστασεων χωρις λαιμο κυριος.......

Ναι μωρέ! Προφανώς και δεν γίνεται γιατί και οι δικοί σας δεν θα ήταν και τίποτε παιδάκια. Απλά το να πέφτουμε από τα σύννεφα ή να λέμε ότι όσα λέει είναι ψέματα είναι σα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουν γίνει πάμπολλες φορές και σε διάφορα γήπεδα συνεπώς καμία ομάδα δε δικαιούται να το παίζει δάσκαλος...

Να μιλήσει κανένας Αστέρας Τρίπολης να πω ναι. Να μιλάμε εμείς κι εσείς... πάει πολύ.

Το θέμα είναι να σταματήσουν κάποτε αυτά μπας και μπορέσουμε να πάμε στο γήπεδο σαν άνθρωποι.

STOYBI
21/01/2011, 04:32
Ναι μωρέ! Προφανώς και δεν γίνεται γιατί και οι δικοί σας δεν θα ήταν και τίποτε παιδάκια. Απλά το να πέφτουμε από τα σύννεφα ή να λέμε ότι όσα λέει είναι ψέματα είναι σα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουν γίνει πάμπολλες φορές και σε διάφορα γήπεδα συνεπώς καμία ομάδα δε δικαιούται να το παίζει δάσκαλος...

Να μιλήσει κανένας Αστέρας Τρίπολης να πω ναι. Να μιλάμε εμείς κι εσείς... πάει πολύ.

Το θέμα είναι να σταματήσουν κάποτε αυτά μπας και μπορέσουμε να πάμε στο γήπεδο σαν άνθρωποι.

Σωστα..... Για αυτο μιλαω και για το συγκεκριμενο παιχνιδι......

Για αυτο οπως ειπα και χθες.....

Θα τα ξαναπουμε στον επαναληπτικο στην τουμπα.....

Το τι θα γινει στην φυσουνα μου ειναι αδιαφορο ( εφοσον και οι δικοι μας βγουν στα μμε φρεσκοξυρισμενοι να λενε οτι τους κοπαναγαν 90...)

Sferopetadhn
21/01/2011, 04:36

Θα τα ξαναπουμε στον επαναληπτικο στην τουμπα.....

Και πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια...

:a26: :a016: :a015: :a52:

kalgeorge
21/01/2011, 04:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ασε τον Μακο...μπορειτε να κανετε ενσταση...πως και γιατι επαιζε ο Λαγος???αυτον δεν τον εχει πουλησει η Αεκ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε το βαζελακι...

tha to paroume sta xartia re
giati epaize o lagos??:mad:
den exei pwlithei????

STOYBI
21/01/2011, 05:39
Και πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια...

:a26: :a016: :a015: :a52:

:a07:

Και εμεις σας αγαπαμε......!!!! :blush:

:lol: :lol:

kalgeorge
21/01/2011, 05:46
http://sport24.gr/Basket/ayth_tha_einai_h_mesogeiakh_ligka.755064.html

Sferopetadhn
21/01/2011, 05:58
http://sport24.gr/Basket/ayth_tha_einai_h_mesogeiakh_ligka.755064.html

Ο τύπος είναι επικίνδυνος. Έχει φτάσει το ελληνικό μπάσκετ στον πάτο και τώρα θέλει να το κλείσει...

kalgeorge
21/01/2011, 06:00
Ο τύπος είναι επικίνδυνος. Έχει φτάσει το ελληνικό μπάσκετ στον πάτο και τώρα θέλει να το κλείσει...

kai??
xwris plaka twra

Sferopetadhn
21/01/2011, 06:27
kai??
xwris plaka twra

Ε τί και ρε μλκ;

Δηλαδή είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Και από πού θα βρουν παίχτες μετά για Εθνικές κλπ; Πέραν του ότι έφτασαν με τις μαλακίες τους το μπάσκετ στον πάτο τώρα θέλουν να κρατήσουν 10 ομάδες και να κλείσουν τις υπόλοιπες. Υπήρχαν κάποτε 5-6 ομάδες πολύ δυνατές και τώρα περνάνε σε όμιλο και χαιρόμαστε.

Κοντεύουν να το κάνουν πιο μπουρδέλο κι απ' το ποδόσφαιρο όταν κάποτε όλες οι ομάδες έφταναν οκτάδα για πλάκα...

Ποιό το νόημα μετά να βλέπει ο οποιοσδήποτε -πέραν των οπαδών- μπάσκετ; Ποιός θα ασχολείται πλην των καμμένων; Και ποιός θα κάθεται να βλέπει ΠΑΟ-Αλ Αχλί;

ΓΤΠ είναι ο θείος. Αλτσχάιμερ το λένε...

Βλέπω τις ομάδες να ξαναγυρνάνε στα τσιμέντα...

kalgeorge
21/01/2011, 06:35
Ε τί και ρε μλκ;

Δηλαδή είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Και από πού θα βρουν παίχτες μετά για Εθνικές κλπ; Πέραν του ότι έφτασαν με τις μαλακίες τους το μπάσκετ στον πάτο τώρα θέλουν να κρατήσουν 10 ομάδες και να κλείσουν τις υπόλοιπες. Υπήρχαν κάποτε 5-6 ομάδες πολύ δυνατές και τώρα περνάνε σε όμιλο και χαιρόμαστε.

Κοντεύουν να το κάνουν πιο μπουρδέλο κι απ' το ποδόσφαιρο όταν κάποτε όλες οι ομάδες έφταναν οκτάδα για πλάκα...

Ποιό το νόημα μετά να βλέπει ο οποιοσδήποτε -πέραν των οπαδών- μπάσκετ; Ποιός θα ασχολείται πλην των καμμένων; Και ποιός θα κάθεται να βλέπει ΠΑΟ-Αλ Αχλί;

ΓΤΠ είναι ο θείος. Αλτσχάιμερ το λένε...

Βλέπω τις ομάδες να ξαναγυρνάνε στα τσιμέντα...
ρε εισαι χαζος? τι σχεση εχουν οι παικτες της εθνικής? οποιος αξιζει θα παιζει οπως και τωρα.
η Α1 θα συνεχιστει κανονικα και θα ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

εγω εχω βαρεθει να περιμενω ενα ολοκληρο χρονο για να δω πλευ οφ. τα υπολοιπα ματς δεν εχουν ενδιαφερον.

τωρα θα ανταγωνιζονται ισαξιοι αντιπαλοι, και με φοντο ευρωπη και λιγκα.
μια χαρα....

Sferopetadhn
21/01/2011, 07:35
ρε εισαι χαζος? τι σχεση εχουν οι παικτες της εθνικής? οποιος αξιζει θα παιζει οπως και τωρα.
η Α1 θα συνεχιστει κανονικα και θα ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

εγω εχω βαρεθει να περιμενω ενα ολοκληρο χρονο για να δω πλευ οφ. τα υπολοιπα ματς δεν εχουν ενδιαφερον.

τωρα θα ανταγωνιζονται ισαξιοι αντιπαλοι, και με φοντο ευρωπη και λιγκα.
μια χαρα....

Ποιό ενδιαφέρον θα έχει ρε; Να κυνηγάνε μία θέση για να παίξουν σε αυτή την παπαριά; Σιγά το ενδιαφέρον! Κι αν βγει όποιος βγει, πώς θα ανταγωνιστεί τους υπάρχοντες εκεί; Με τί λεφτά; Με τα ψιλά που θα πάρει για τη συμμετοχή όταν οι άλλοι θα τα τσεπώνουν σίγουρα και για χρόνια;

Απλά θα σταματήσουν να ασχολούνται με το αντικείμενο κι αυτοί που έχουν απομείνει, δεν θα υπάρχει σάλιο (τώρα και είναι χάλια, φαντάσου τότε) και απλά οι ομάδες θα επιστρέψουν στο ημι-επαγγελματικό.

Αν αυτό τώρα είναι καλό... εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

Μόνο για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ θα είναι καλό μιας και θα βγάζουν περισσότερα απ' ότι τώρα.

kalgeorge
21/01/2011, 07:48
Ποιό ενδιαφέρον θα έχει ρε; Να κυνηγάνε μία θέση για να παίξουν σε αυτή την παπαριά; Σιγά το ενδιαφέρον! Κι αν βγει όποιος βγει, πώς θα ανταγωνιστεί τους υπάρχοντες εκεί; Με τί λεφτά; Με τα ψιλά που θα πάρει για τη συμμετοχή όταν οι άλλοι θα τα τσεπώνουν σίγουρα και για χρόνια;

Απλά θα σταματήσουν να ασχολούνται με το αντικείμενο κι αυτοί που έχουν απομείνει, δεν θα υπάρχει σάλιο (τώρα και είναι χάλια, φαντάσου τότε) και απλά οι ομάδες θα επιστρέψουν στο ημι-επαγγελματικό.

Αν αυτό τώρα είναι καλό... εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

Μόνο για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ θα είναι καλό μιας και θα βγάζουν περισσότερα απ' ότι τώρα.

oxi file, tha maxontai gia thesi stin euroliga!!!!
kai auto einai polla lefta
opoios exasfalisei simetoxi tha einai stin euroliga kai oxi stin liga
;)

Sferopetadhn
21/01/2011, 09:27
;)

Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει το σύστημα. Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι (όπως και στο ποδοσφαιρικό Ch.L.) τα πολλά λεφτά τα παίρνουν οι μεγάλοι και συνεχώς ανοίγουν την ψαλίδα από τους μικρούς.

Το καλύτερο σύστημα, κατά τη γνώμη μου, είναι να μοιράζονται αντίστροφα τα χρήματα (όπως κάνουν με τα draft στο ΝΒΑ) ώστε οι μικροί να παίρνουν περισσότερα μπας και γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Κάτσε να το λειτουργήσουν και βλέπουμε...

blackbusa
21/01/2011, 11:53
;)

στην euroleague δεν κυνηγας θεση...εχεις απλα συμβολαιο...αρα και καποιος να βγει τριτος παιρνει τα 3 του...

υ.γ. ο Τζεμπουρ εκλεισε στον Γαυρο για 6 μηνες...

kalgeorge
21/01/2011, 12:44
στην euroleague δεν κυνηγας θεση...εχεις απλα συμβολαιο...αρα και καποιος να βγει τριτος παιρνει τα 3 του...

υ.γ. ο Τζεμπουρ εκλεισε στον Γαυρο για 6 μηνες...

οχι πλεον....θα γινει ανασχεδιασμος για να βγαινει η τριτη ομαδα στην ευρολιγκα

ο τζιμπουρ πως πηγε στον γαυρο? αφου ελεγε οτι δνε αφηνει την αεκ και ΔΕν μιλαγε με τον γαυρο :lol: :lol:

kalgeorge
21/01/2011, 12:49
η βλακεία των γαυρων δνε κρυβεται ρε γμτ
:bawl: :bawl:

http://www.youtube.com/watch?v=3o-3xuFnKrk&feature=player_embedded

blackbusa
21/01/2011, 12:50
οχι πλεον....θα γινει ανασχεδιασμος για να βγαινει η τριτη ομαδα στην ευρολιγκα

ο τζιμπουρ πως πηγε στον γαυρο? αφου ελεγε οτι δνε αφηνει την αεκ και ΔΕν μιλαγε με τον γαυρο :lol: :lol:
helloooooooooooooooooooo...last year...τωρα εχουμε 2011...

:lol:

kalgeorge
21/01/2011, 12:51
- εκανα καλή επιλογή ρε σαρας σου λεω....ειμαι χαρουμενος...θα σας πατησουμε σημερα
- χαχαχαχαχαχαχαχ

221811

blackbusa
21/01/2011, 12:56
http://www.sport-fm.gr/article/454301

kalgeorge
21/01/2011, 13:04
helloooooooooooooooooooo...last year...τωρα εχουμε 2011...

:lol:

το οποιο σημαινει....

εκτος οτι θα τους κανει πουτανα τα αποδυτηρια...τερματιζει Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΡΑΛΑΛΛΑΣ....:bawl:

αν παραπονιοντουσαν επειδη ο λετο κλωτσουσε μπαλες στον βαλβερδε...ο τζιμπουρ θα τους κλωτσαει τα κεφαλια αχααχαχαχαχαχαχ

οποτε ή φευγει ο τραλαλας και ψαξαν για σανο να ταϊσουν τα προβατα, ή τον θελουν για αναπληρωματικο και θα πουτανιαστουν τα αποδυτηρια τους, ή θα τον βαζουν βασικο αλλα θα πουτανιασουν τα αποδυτηρια ο τραλαλας και ο γυφτοβιτς.

la_villa
21/01/2011, 13:09
γαμησε τα...

ας πάρουν και καστιγιο να γινει salloon το καραισκάκη....ξενερωσαμε τωρα

υ.γ για να δούμε τι θα δούμε....ελπίζω να μας διαψεύσει...γιατι Μιραλλάς-Τζεμπούρ αν αποδώσουν είναι φωτιά

blackbusa
21/01/2011, 13:11
το οποιο σημαινει....

εκτος οτι θα τους κανει πουτανα τα αποδυτηρια...τερματιζει Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΡΑΛΑΛΛΑΣ....:bawl:

αν παραπονιοντουσαν επειδη ο λετο κλωτσουσε μπαλες στον βαλβερδε...ο τζιμπουρ θα τους κλωτσαει τα κεφαλια αχααχαχαχαχαχαχ

οποτε ή φευγει ο τραλαλας και ψαξαν για σανο να ταϊσουν τα προβατα, ή τον θελουν για αναπληρωματικο και θα πουτανιαστουν τα αποδυτηρια τους, ή θα τον βαζουν βασικο αλλα θα πουτανιασουν τα αποδυτηρια ο τραλαλας και ο γυφτοβιτς.

ακομα να μπει ο τσιρος...να μας τα κανει τουμπανα???

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 13:14
Βαλβέρδε και Τζεμπούρ θα είναι το σόου... ο πρώτος λάτρης της πειθαρχίας... ο δεύτερος λάτρης του εαυτού του!

Πολύ καλός παίκτης... το κατέχει το τόπι, αλλά έχει και την συνήθεια να αυτο-προσδιορίζεται ώς ο καλύτερος όλων και οτι πρέπει όλοι να τον προσέχουν. Δείγματα έχει δώσει και στον Πανιώνιο που ουκ ολίγες φορές στα τελευταία έπαιζε μάπες στα αποδητήρια... στην Εθν.Αλγερίας που έχει γίνει μπίλιες με τον προπονητή του,... και σε μαπίδια που έπαιξε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Συγνώμη αλλά όση μπάλα και αν ξέρει , τέτοιοι χαρακτήρες δύσκολα θα παίξουν μπάλα σωστή...

Περαστικά στον γαύρο που τον πήρε... του δίνω περίπου 2 μήνες μέχρι να σκάσει η πρώτη κόντρα.

CIRUS
21/01/2011, 13:17
πω πω κάνουμε χοντρές π@π@ριές μερικές φορές

ακούω πρώτα ότι έκλεισε τον Χαβίτο, λέω όχι ρε πουστη μου τι του βρήκε ο Βαλβέρδε και τον θέλει ο άνθρωπος είναι απλά ένας μέτριος παίχτης και τον πήρε ενώ έχει ήδη τον Ζαιρί που από τον Χαβίτο είναι πολύ καλύτερος. Λέω δεν υπάρχει χειρότερη επιλογη αλλά εντάξει ας κάνει και καμιά μ@λ@κία που και που τι να κάνεις.

ακούω θα πάρει τον καστίγιο που έχει να παίξει μπάλα 4 χρόνια λέω όχι θεε μου μην γίνει αυτό, τελικά την γλιτώσαμε θα πάει στον Αρη.

και τώρα με αποτέλιωσε, τι να τον κάνουμε τον Τσιμπουρ να κάνει τα αποδυτήρια πουτ@ν@ και να παίζει ξύλο με τους συμπαίχτες του??????

ρε είμαστε ομάδα χωρίς τέτοια προβλήματα και κάνουμε ότι μπορούμε να τα φέρουμε, έλεος!!!! Σαν παίχτης καλός είναι αλλά ποιος τον θέλει στην ομάδα του να δημιουργει προβλήματα.........

kalgeorge
21/01/2011, 13:17
ακομα να μπει ο τσιρος...να μας τα κανει τουμπανα???

ειναι στα πριζουνικ τωρα ρε, διαλεγει κεφαλογραβιερες :bawl: :bawl:

blackbusa
21/01/2011, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πω πω κάνουμε χοντρές π@π@ριές μερικές φορές

ακούω πρώτα ότι έκλεισε τον Χαβίτο, λέω όχι ρε πουστη μου τι του βρήκε ο Βαλβέρδε και τον θέλει ο άνθρωπος είναι απλά ένας μέτριος παίχτης και τον πήρε ενώ έχει ήδη τον Ζαιρί που από τον Χαβίτο είναι πολύ καλύτερος. Λέω δεν υπάρχει χειρότερη επιλογη αλλά εντάξει ας κάνει και καμιά μ@λ@κία που και που τι να κάνεις.

ακούω θα πάρει τον καστίγιο που έχει να παίξει μπάλα 4 χρόνια λέω όχι θεε μου μην γίνει αυτό, τελικά την γλιτώσαμε θα πάει στον Αρη.

και τώρα με αποτέλιωσε, τι να τον κάνουμε τον Τσιμπουρ να κάνει τα αποδυτήρια πουτ@ν@ και να παίζει ξύλο με τους συμπαίχτες του??????

ρε είμαστε ομάδα χωρίς τέτοια προβλήματα και κάνουμε ότι μπορούμε να τα φέρουμε, έλεος!!!! Σαν παίχτης καλός είναι αλλά ποιος τον θέλει στην ομάδα του να δημιουργει προβλήματα.........

ΚΑΛΑ ΡΕ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ???ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ???ΡΕ ΚΑΛ...ΛΑΘΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ???

kalgeorge
21/01/2011, 13:19
ΚΑΛΑ ΡΕ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ???ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ???ΡΕ ΚΑΛ...ΛΑΘΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ???

τωρα αν σου πω οτι δεν θυμαμαι......:confused:

blackbusa
21/01/2011, 13:20
τωρα αν σου πω οτι δεν θυμαμαι......:confused:

ρε μηπως ηταν ο lavilla???καποιος το ελεγε σιγουρα....ω ρε πουστη μου...πρεπει να αρχισω να ψαχνω τωρα παλια ποστ???:(

υ.γ. αυτο δεν σε απαλλασει οτι εσαι μαλακας βασιλακη...:lol: :lol: :lol:

la_villa
21/01/2011, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Περαστικά στον γαύρο που τον πήρε... του δίνω περίπου 2 μήνες μέχρι να σκάσει η πρώτη κόντρα.

αν κρατησει τόσο ...καλά είναι....

του δίνω το πολύ 3 αγωνιστικές

υ.γ ότι είναι παικταράς το έγραφα....εγω....όπως και ότι παικτούρες επιθετικούς θεωρούσα μονο τον Τζεμπουρ και τον Μιραλλάς . γιατι το ότι είναι φονιάς δεν πιστευω ότι αμφισβητητε
ότι άμα έπαιζε μονο θα τον ήθελα στην ομάδα ομοίως...
αλλά εκ του ασφαλούς έλεγα...δεν το εννοούσα....

CIRUS
21/01/2011, 13:23

μακάρι να γινόταν κάτι στους 2 πρώτους μήνες και να τον ξεφορτωνόμασταν...

δυστηχώς υπέγραψε 6μηνο με οψιόν αγοράς για 2 χρόνια

πίστεψε με τους 6 πρώτους μήνες θα είναι γατούλα και θα μιλάει με το σεις και με το σας, μόνο πίπες δεν θα παίρνει από τον Βαλβέρδε και ας είναι εκτός 18δας, το θέμα δυστηχώς είναι μετά τους 6 μήνες...........

la_villa
21/01/2011, 13:26
εγω διάβασα ότι αυτος ήθελε 6 μηνες και ο Ολυμπιακός 2,5 χρόνια

και τα βρηκαν στην μέση....ετοιμαστητε

υ.γ του Βαλβερδε του το είπανε? ή ψαχνουν τρόπο να δουν πως θα του το φέρουν?

blackbusa
21/01/2011, 13:27
ουφ...λεω τοσο πολυ γερασα...θα φατε καλα και εσεις τωρα...

υ.γ. βασιλακη μην ξεχνιομαστε...εσυ παραμενεις μαλακας...:lol: :lol: :lol:

la_villa
21/01/2011, 13:28
φοβαμαι να χαρώ που τον πήραμε...είναι φοβερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
21/01/2011, 13:28
εγω διάβασα ότι αυτος ήθελε 6 μηνες και ο Ολυμπιακός 2,5 χρόνια

και τα βρηκαν στην μέση....ετοιμαστητε

υ.γ του Βαλβερδε του το είπανε? ή ψαχνουν τρόπο να δουν πως θα του το φέρουν?

6 μηνες για αρχη...και αν ειναι καλο "παιζακι" θα κατσει αλλα 2 χρονακια...

:D

CIRUS
21/01/2011, 13:32

παιχτούρα είναι, αλλά στον Γαύρο δεν τον θέλω για τον χαρακτήρα του και μόνο ρε συ. Στον Πανιώνιο δεν έκανε αυτά που έκανε σε σας και πιθανόν τότε να τον ήθελα, τώρα όμως και με δεδομένο ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει καλούς επιθετικούς (τότε δεν είχε) ΔΕΝ τον θέλω σε καμία περίπτωση.

τώρα, αντε γραμίσου όπως λέει και το τραγούδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 13:33
Δήλωση Τζεμπούρ...

Μάλιστα, για να κλείσει και τυπικά το θέμα, χρειάστηκε να καμφθούν κάποιες αντιρρήσεις που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι οποίες είχαν κυρίως να κάνουν με το εκρηκτικό του χαρακτήρα του Γαλλοαλγερινού.

Στη συνάντηση, όμως, που είχαν οι δυο τους, οι αντιρρήσεις αυτές έπαψαν να υφίστανται, με τον Τζιμπούρ να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.

Αν θυμάμαι καλά , τα ίδια έλεγε και στον Αδαμίδη , μια βδομάδα πριν ζητήσει αποδείξεις ανδρισμού απο τον Χιμένεθ για να πλακωθούν εκτός γηπέδου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι είπα;... δύο μήνες;.. ναι καλά.. κάτσε να κάνει κανά τάκλιν ο Αβραάμ ή ο Carlos στην προπόνηση ή να τον αφήσει πάγκο κανά δύο παιχνίδια ο Βαλβέρδε και τα λέμε τότε!!!

Πάλι καλά να λέτε που τον πήρατε μόνο για 6 μήνες! ... τουλάχιστον δεν θα χάσετε και πολλά.

Σίγουρα στην ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει και καταστάσεις... αλλά ο χαρακτήρας του είναι οτι πρέπει για να παίζει μπάλα σε καμιά ομάδα Γ κατηγορίας που όλα μπορούν να περιστρέφονται γύρω του.

Έχει και λατίνους μπόλικους ο γαύρος... θα έχουμε πάλι ροκ σκηνές μου φαίνεται!

blackbusa
21/01/2011, 13:34
παιχτούρα είναι, αλλά στον Γαύρο δεν τον θέλω για τον χαρακτήρα του και μόνο ρε συ. Στον Πανιώνιο δεν έκανε αυτά που έκανε σε σας και πιθανόν τότε να τον ήθελα, τώρα όμως και με δεδομένο ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει καλούς επιθετικούς (τότε δεν είχε) ΔΕΝ τον θέλω σε καμία περίπτωση.

τώρα, αντε γραμίσου όπως λέει και το τραγούδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οκ...κλεισε τωρα το κινητο και το νετ γιατι πλησιαζετε στο ταμειο....και θα σε αρχισει στα κλωτσομπουνιδια το μωρο...ασε που αν γραφεις δεν θα μπορεις να κουβαλησεις τις σακκουλες...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

la_villa
21/01/2011, 13:36
Πάρτε τα πελάτες...προλάβαμε

"Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπογραφή του πολύφερνου πρώην παίκτη της ΑΕΚ κινήθηκε το πρωί της Παρασκευής και ο Παναθηναϊκός, αλλά έκανε πίσω όταν πληροφορήθηκε τις προχωρημένες επαφές του με τον Ολυμπιακό"

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 13:38
xoxoxoxo... να έβλεπα κλωτσιές Καραγκούνη-Κατσουράνη-Σισέ και Τζεμπούρ και τι στον κόσμο!!!!

Αυτοί γλύτωσαν θα έλεγα... έτσι και αλλιώς έχουν άλλα θέματα τώρα εκεί.

CIRUS
21/01/2011, 13:39
Πάρτε τα πελάτες...προλάβαμε

"Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπογραφή του πολύφερνου πρώην παίκτη της ΑΕΚ κινήθηκε το πρωί της Παρασκευής και ο Παναθηναϊκός, αλλά έκανε πίσω όταν πληροφορήθηκε τις προχωρημένες επαφές του με τον Ολυμπιακό"

και για καλό το λες αυτό ρε συ άσε να τον πάρουν όπως και τον Λέτο

φαντάζεσαι τετράδα μπουνίδια κλωτσίδια

Κατσουράνης, Καραγκουνης, Λέτο και Τσιμπουρ

δεν θα υπήρχε

άμα έπαιρναν και τον Γκαρσία του Παοκ δεν θα έχαν προπόνηση του Παναθηναικού

blackbusa
21/01/2011, 13:40
και η πλακα ειναι οτι σημερα πρεπει να ξεκινησε η μεταβιβαση και του υπολοιπου Καραισκακη στον Γιουβαρλακη...παλι μαγκας εγινε ο Θειος...προλαβε να πουλησει πριν το καψουν το τηγανι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
21/01/2011, 13:42
και για καλό το λες αυτό ρε συ άσε να τον πάρουν όπως και τον Λέτο

όχι ρε ....κοροιδεύω...

αυτο δεν λέμε τοση ώρα...δεν ξερουμε αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε

kalgeorge
21/01/2011, 13:44

κάτσε να κάνει κανά τάκλιν

προλαβες και το διορθωσες κουφαλα :lol: :lol:

kalgeorge
21/01/2011, 13:45
[B]οκ...κλεισε τωρα το κινητο και το νετ γιατι πλησιαζετε στο ταμειο....και B]

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: κλαιω....

μην τον ακους ρε μλκ, ζηλευει ρε μην ασχο.....εε....ΜΠΙΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΓΥΡΝΑ ΡΕ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΑΡΟΥΛΙΑ

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 13:45
:a22:... ειρμός της σκέψης είναι αυτός.... μην βαράς.. αλλά δεν αλλάζει.. αν σε ΑΓΩΝΑ φάει κανά τάκλιν απο Λέτο κτλ.. το έχεις δύσκολο να γίνει ring το παιχνίδι;

blackbusa
21/01/2011, 13:48
κλαιω....

μην τον ακους ρε μλκ, ζηλευει ρε μην ασχο.....εε....ΜΠΙΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΓΥΡΝΑ ΡΕ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΑΡΟΥΛΙΑ

ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΔΡΟΣ....:mad: :mad: :mad:

ΣΑΝΟ ΤΡΩΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....ΟΧΙ ΜΑΡΟΥΛΙ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 13:51
άνθρωπος που "πουλάει" τους συνεργάτες του με αυτο τον τρόπο (αν ισχύουν τα παρακάτω), τότε σίγουρα θα παρουσιάσει προβλήματα όπου και αν πάει. Απο τον πρώην ατζέντη του..

"Όλα είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τον Ραφίκ. Από τότε που έπαιζε στην Εθνικό Αστέρα. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι.

Όταν μας κάλεσε η ΑΕΚ για να ανανεώσουμε κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα από την πλευρά της και ο κ. Αδαμίδης για να κρατήσει τον παίκτη. Έγινε μία κουβέντα, υπήρξε συμφωνία, αλλά μετά χάλασε.

Φτάσαμε σε μία προφορική συμφωνία. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον κ. Τζεμπούρ. Δεν τον εκπροσωπώ πια, αφού με δική του πρωτοβουλία μίλησε με τον Ολυμπιακό.

Μόνος του ή με κάποιον άλλο έκανε τη διαπραγμάτευση", τόνισε ο πρώην πλέον νομικός εκπρόσωπος του παίκτη, και κατέληξε:

"Με τον Ραφίκ, όπως σας είπα, συνεργαζόμασταν από τότε που ήταν στον Εθνικό Αστέρα. Και είχαμε πιο στενή συνεργασία, όχι μόνο επαγγελματική.

Αντιλήφθηκα, λοιπόν, κάποια πράγματα και δεν είχα άλλη επιλογή. Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ. Ούτε στις συζητήσεις με τη Χόφενχαϊμ ήμουν παρών. Κινήθηκε μόνος του κι εκεί".

la_villa
21/01/2011, 14:15
αν και να πω την αλήθεια είμαι λίγο αισιόδοξος γιατι ο Τζεμπουρ καταφερε κ πήρε μεταγραφη σε μια μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά οπότε και οι απαιτησεις και τα παπατζιλίκια του δεν παιρνάνε

όπου έπαιζε ως τωρα ήταν το πρώτο όνομα...τώρα αυτο παύει να ισχύει και το ξέρει...

αλλιώς είναι σε μικρές ή μικρομεσαίες ομάδες και αλλιώς σε ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού
έτσι όπως έκανε τέτοιο άλμα τώρα ξαφνικά, το ίδιο άνετα μπορεί να ξανακατέβει, και πιστευω ούτε αυτός θα το θέλει

και επίσης δεν υπάρχει πλέον κοκκαλης να χαιδεύει αυτιά...;)

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 15:09
γιατι ο Τζεμπουρ καταφερε κ πήρε μεταγραφη σε μια μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά οπότε και οι απαιτησεις και τα παπατζιλίκια του δεν παιρνάνε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μα και βέβαια.. ποιός δεν θυμάται άλλωστε τον Λέτο να κλωτσάει την μπάλα στο κεφάλι του Βαλβέρδε ... τον Κάρλος να του τα χώνει απο τα ΜΜΕ .. και άλλα ωραία..

Μια χαρά θα ταιριάξει εκεί. Ή μάλλον θα τσακωθεί με τους υπόλοιπους Λατίνους.

STOYBI
21/01/2011, 17:09
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μα και βέβαια.. ποιός δεν θυμάται άλλωστε τον Λέτο να κλωτσάει την μπάλα στο κεφάλι του Βαλβέρδε ... τον Κάρλος να του τα χώνει απο τα ΜΜΕ .. και άλλα ωραία..

Μια χαρά θα ταιριάξει εκεί. Ή μάλλον θα τσακωθεί με τους υπόλοιπους Λατίνους.

Στο πρωτο προβλημα εφυγε με τον κορνε στο στομα.....

Τις μαγκιες πρεπει να βρισκει να της κανει......

Για εμενα δεν θα προλαβει ουτε παρελαση....

irinia
22/01/2011, 02:54
Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ............ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Πήρε πολλές φορές μόνος του τήν ΑΕΚ άπό τό χέρι κσί τήν όδήγησε όταν ή όμάδα
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ........
Όσες φορές όμως ή ΑΕΚ προσπάθησε νά φανεί σάν όμάδα..........αύτός ήταν έκεί
γιά νά καταστρέψει ότι χτιζόταν.....
Δέν φανταζόμουνα ποτέ ότι αύτή ή ΑΕΚ τών χιλίων προβλημάτων θά ρολάριζε μέ τέτοιο τρόπο
μόλις αύτός έβγαινε άπό τήν όμάδα....
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΛΟ....!!!
Άφού προσπάθησε νά τόν έντάξει στό σύνολο,καί είδε ότι δέν προσαρμόζεται
ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ....!!
Φοβερά προσόντα.........ΑΛΛΑ, παίζει γιά τό έγώ του...!!!
Άποκορύφωμα ή μαλακία πέρσυ στό Καυταντζόγλειο στό 86ο λεπτό.
Μετά έπαιζε μόνος του ΠΑΟΚ κ.λ.π....
Τί νά τό κάνω....??
Ό παίκτης δέ μπαίνει σέ καλούπια.....
Μισή όμάδα μόνος του άλλά κάνει πάντα τό δικό του.
ΕΤΣΙ ΔΕ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΑ.......
Καί ή ΑΕΚ αύτή τή στιγμή προσπαθεί νά χτίσει σύνολο,γιατί μέ Καράμπελα ,Γεωργέα,
Γιάχιτς κ.λ.π.....μόνο ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ μπορείς νά σταθείς....
Όποτε θέλει τραυματίζεται,όποτε θέλει πηγαίνει στήν Άλγερία καί τόν ψάχνουν καί οί ίδιοι
οί συμπατριώτες του κ.λ.π....κ.λ.π.....

ΜΠΡΑΒΟ........ΜΑΝΟΛΟ

Άστους νά λένε μαλακίες.......
Έδειξες προχθές καί πάλι τά άντανακλαστικά σου,μετά τή φάση καμπανάκι κινδύνου
όπου πήγε νά φύγει ό Σισσέ καί έφαγε τήν τρικλοποδιά άπό τόν Μάκο....!!
Ή όμάδα τών μυρρίων καί γηπεδούχος σούδωσε χώρο ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........
μετά άπό έκείνη τή φάση...!!

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.............ΖΩΡΖ

Μετά άπό τά κολλημένα χέρια, τήν συνέχιση τού παιχνιδιού ΚΑΤΑ ΣΦΑΙΡΟ όταν ό
τερματοφύλακας είναι ΝΟΚ - ΑΟΥΤ ,
άκόμα ένας νέος κανονισμός προστέθηκε στό βιβλιαράκι τού ΜΟΤΟ-ΦΟΡΟΥΜ... :rotflmao:
Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ...............ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ..:rotflmao: :rotflmao:

Φαντάσου ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...........άπό ένα μάτς όπου σάς πήραμε
ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...........
είδες μόνο μιά κακή έφαρμογή τού κανονισμού......
:rotflmao:
ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ....!!!

Δέν είδες φυσικά πώς βιδώσαμε τόν φοβερό πρώτο σκόρερ σας
τών 10 μυρρίων γιά δεύτερη φορά φέτος,
πώς ό Σαριέγκι δέ μπόρεσε ούτε μέ χέρια πόδια καί κλωτσιές
νά κρατήσει τό Σκόκο πού τόν πέρασε όπως Φερράρι μιά ΝΤΑΛΙΚΑ,
δέν είδες τόν τρομερό Σειταρίδη νά κλατάρει μετά τό 50ο λεπτό,
έπρεπε νά παίξει τό παιδί μπάς καί πουληθεί,
δέν είδες τόν τρομερό Καραγκούνη νά κόβει βόλτες κουβεντιάζοντας στό γήπεδο,
τή μοναδική δέ φορά πού μπήκε στήν περιοχή τής ΑΕΚ ....
ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ
έπειδή περίμενε κάποιον νά τόν πλησιάσει γιά νά ρίξει τή βουτιά
:rotflmao: ,
δέν είδες τόν Λέτο πού ήθελε τρείς μπάλλες όπως τό δωράκι πού τού χάρισαν οί συμπαίκτες του,
ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΦΕΡΡΕΙΡΑ...........
ΠΟΥ ΣΤΟ 92ο ΛΕΠΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ....!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ....??
Λάζαρος ......4 μύρια...?? ΧΑΑΑΑΑΑ
Γκοβού......1,8 τό χρόνο...?? Αύτός πού ήταν έκανε άποτοξίνωση..??
Λέτο....4,5 μύρρια...??
ΣΙΣΣΕ......?? 9 μύρρια...?? Πουλήστε τον κορόιδα τώρα πού γυρίζει...!!
Σειταρίδης... 750 χιλιάρικα φέτος...??
Καί τό άκριβότερο συμβόλαιο......??
Ό άρχηγός τής Έθνικής Βραζιλίας ..??
Ό καλύτερος ξένος πού μάς έλεγες πού πέρασε άπό Έλλάδα...??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....?? ΣΤΑ ΣΠΑ.....??
Καλά Μαρίνος άέρινος
έντελώς όμως,Πετρόπουλος μπήκε στό 92ο λεπτό νά γυρίσει τό μάτς...??
Σαριέγκι γνωστή σταθερή άξία σάν τό παλιό καλό κρασί.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..........γιατί δέν προλαβαίνει τόν άντίπαλο..!!
ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ..............

ΧΑ......ΧΑ........ΧΑ......

Νταμπλούχοι τής μπανανίας........μετά άπό 12 χρόνια,
ή μπανάνα έγινε άπό κόκκινη πράσινη..........ΩΡΙΜΑΣΕ......!!!
ΟΥΣΤ..........ΡΕ...........

Σάς άδίκησε ό κόρακας έπειδή μοίραζε κάρτες στήν ΑΕΚ.....??
Μέχρι καί στό Λϋμπε σέ άνύποπτη φάση τήν έριξε........ΟΥΣΤ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ............

Νοιώθεις τήν άνάγκη..........ρέ πρωταθλητάρα,νά δικαιολογήσεις ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...??

Δέν είναι άνάγκη...........μήν άγχώνεσαι.
Ή τεχνολογία πλέον.....ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ......ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ
Όσο καί νά παραμυθιάζετε τόν κοσμάκη μέ τούς άπαταιώνες στά παράθυρα τής TV..

Kανείς πλέον ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΧΟΡΤΟ....!!!

Ή έποχή τών καουμπόυδων πέρασε άνεπιστρεπτί....!!!!

Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...............δέν περνάει πλέον.

Άλήθεια............

Αύτή τήν έβδομάδα...........

ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ......??? ΟΟΕΕΕΕΕΕΟΟ

Καί νά θυμάσαι..............ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕ Η ΑΕΚΟΥΛΑ..........τών χιλίων προβλημάτων
τή στιγμή πού συγκλονίζεται άπό τά σκάνδαλα τής προηγούμενης πενταετίας.

ΑΥΤΗ Η ΕΦΤΑΨΥΧΗ................................Α Ε Κ Α Ρ Α

Gandalf dr685sm
22/01/2011, 09:38
Εγώ δεν θα έλεγα τόσα πολλά... θα έλεγα μόνο οτι σε ενα παιχνίδι που δεν βλεπόταν , ο Χιμένεθ απέδειξε οτι είναι πολύ καλός προπονητής και κάνοντας χρήση των παικτών που είχε στο 100% πήρε το παιχνίδι.

Ίσως η καλύτερη μεταγραφή του Αδαμίδη φέτος... Χιμένεθ.. με 800.000 ευρώ τον χρόνο και έχει καταφέρει ενα απείθαρχο σύνολο κατά γενική ομολογία να το έχει στο παιχνίδι των playoffs, στο κύπελο και γενικά να φαίνεται ώς μάγος με ραβδάκι της προπονητικής! Πραγματικά ο τύπος γουστάρει αυτό που κάνει για αυτό και απολαμβάνει τον σεβασμό τόσο των δικών μας οπαδών (που πάντα τρωγόντουσαν με τους προπονητές)... όσο και αρκετών των άλλων ομάδων.

Τώρα για το τι θα γίνει... ΑΓΝΩΣΤΟ.. και ειδικότερα απο το καλοκαίρι που δεν θα υπάρχει ρευστό για την ΑΕΚ απο τους μέτοχους (δηλωμένο αυτό)! Εκτός και αν γίνει κάτι συνταρακτικό και βγεί CH.L. (πολύ δύσκολο) που σημαίνει οτι θα υπάρχουν χρήματα για μια ακόμα χρονιά τουλάχιστον!

Gandalf dr685sm
22/01/2011, 09:58
Και επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για την πρόταση απο Αταλάντα και τα 2 μύρια για Μανωλά και Γκέντζογλου....

Ναι.. σίγουρα ειναι δύο παίκτες που έχουν και μέλλον αν δουλέψουν σωστά και δείχνουν οτι έχουν τις ικανότητες για κάτι καλύτερο. Ο Αδαμίδης όμως δεν είναι χαζός που θέλει να τους πουλήσει!

1. Ο Γκέντζογλου δεν θέλει να παίζει στην ΑΕΚ και έχει δείξει οτι παίζει σε ενα 1 απο τα 3 παιχνίδια, στο 100%. Δεν έχει αποκτήσει ακόμα σταθερότητα και σε πρόσθεση οτι ο παίκτης θέλει να φύγει , ενα ποσό στο 1 με 1,2 μύρια ευρώ θα ήταν καλά για την ΑΕΚ. Θυμίζει έντονα την περίπτωση Ταχτσίδη που υπόψιν ... δεν πάει και τόσο καλά ακόμα και εκεί που έχει πάει.

2. Μανωλάς... ο παίκτης έχει ταλέντο. Δουλεύει πολύ. Είναι επαγγελματίας και κακά τα ψέματα είναι "παιδί της ΑΕΚ". Όμως... απο την στιγμή που δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και το γεγονός πως απο το καλοκαίρι θα έχει ληγμένο συμβόλαιο (αν θυμάμαι καλά! ) και θα μπορεί να πάει όπου θέλει μπορεί να χάσει ακόμα και αυτά τα χρήματα η ομάδα.

Δεδομένο επίσης πως δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ πολλά χρήματα για το συμβόλαιο του, οπότε είναι σαφώς πολύ πιο πιθανό να φύγει χωρίς ανταπόδωση ο μικρός που για μένα είναι μια περίπτωση παρόμοια με του Παπασταθόπουλου (αν και δεν έχει τις ίδιες ικανότητες έτσι; ).

Οπότε αν μπορεί να τον πουλήσει ο Αδαμίδης , ας τον δώσει... αλλά οχι να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ με 1 μύριο!!!... ΕΛΕΟΣ!!... ο παίκτης αυτός για οποιαδήποτε ομάδα δεν πρέπει να φύγει κάτω απο 2 μύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης! Και σίγουρα υπάρχουν ομάδες που θα τα δώσουν αν δείξει ακόμα κάτι στα παιχνίδια που μένουν.

Μακάρι να βρεθούν πόροι πάντως και να μείνει , απο το να πάρουμε ξένους ξυλοκόπους απο την Ισλανδία ή αμυντικούς αγάλματα και να τους πληρώσει η ΑΕΚ στο τσάμπα. Συν το οτι είναι Έλληνας και ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ , ειδικότερα όταν το περιβάλλον του είναι κιτρινόμαυρο.

irinia
22/01/2011, 11:54
Και επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για την πρόταση απο Αταλάντα και τα 2 μύρια για Μανωλά και Γκέντζογλου....

Ναι.. σίγουρα ειναι δύο παίκτες που έχουν και μέλλον αν δουλέψουν σωστά και δείχνουν οτι έχουν τις ικανότητες για κάτι καλύτερο. Ο Αδαμίδης όμως δεν είναι χαζός που θέλει να τους πουλήσει!

1. Ο Γκέντζογλου δεν θέλει να παίζει στην ΑΕΚ και έχει δείξει οτι παίζει σε ενα 1 απο τα 3 παιχνίδια, στο 100%. Δεν έχει αποκτήσει ακόμα σταθερότητα και σε πρόσθεση οτι ο παίκτης θέλει να φύγει , ενα ποσό στο 1 με 1,2 μύρια ευρώ θα ήταν καλά για την ΑΕΚ. Θυμίζει έντονα την περίπτωση Ταχτσίδη που υπόψιν ... δεν πάει και τόσο καλά ακόμα και εκεί που έχει πάει.

2. Μανωλάς... ο παίκτης έχει ταλέντο. Δουλεύει πολύ. Είναι επαγγελματίας και κακά τα ψέματα είναι "παιδί της ΑΕΚ". Όμως... απο την στιγμή που δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και το γεγονός πως απο το καλοκαίρι θα έχει ληγμένο συμβόλαιο (αν θυμάμαι καλά! ) και θα μπορεί να πάει όπου θέλει μπορεί να χάσει ακόμα και αυτά τα χρήματα η ομάδα.

Δεδομένο επίσης πως δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ πολλά χρήματα για το συμβόλαιο του, οπότε είναι σαφώς πολύ πιο πιθανό να φύγει χωρίς ανταπόδωση ο μικρός που για μένα είναι μια περίπτωση παρόμοια με του Παπασταθόπουλου (αν και δεν έχει τις ίδιες ικανότητες έτσι; ).

Οπότε αν μπορεί να τον πουλήσει ο Αδαμίδης , ας τον δώσει... αλλά οχι να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ με 1 μύριο!!!... ΕΛΕΟΣ!!... ο παίκτης αυτός για οποιαδήποτε ομάδα δεν πρέπει να φύγει κάτω απο 2 μύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης! Και σίγουρα υπάρχουν ομάδες που θα τα δώσουν αν δείξει ακόμα κάτι στα παιχνίδια που μένουν.

Μακάρι να βρεθούν πόροι πάντως και να μείνει , απο το να πάρουμε ξένους ξυλοκόπους απο την Ισλανδία ή αμυντικούς αγάλματα και να τους πληρώσει η ΑΕΚ στο τσάμπα. Συν το οτι είναι Έλληνας και ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ , ειδικότερα όταν το περιβάλλον του είναι κιτρινόμαυρο.

O MAΝΟΛΟ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ..........

Πολλοί δέν τόν πάνε όμως καί τόν περιμένουν στή γωνία.
ό Γκέντσογλου έχει τά μυαλά τού Ταχτσίδη ,άν πάρουμε 1 μύρριο
ΞΟΥ..........
Ό Μανωλάς έχει συμβόλαιο άκόμα 1,5 χρόνο.
όμως στού Κασίδη τό κεφάλι έγινε μάγκας,
Γιαυτό ή άνανέωση γιά νά πάρει καί ή ΑΕΚ χρήμα ή κάτσε άγόρι 1,5 χρόνο
έξω καί μετά πήγαινε νά βρείς όμάδα νά ξεκινήσεις.
Όχι όλα δικά μας......καί έντεκαδάτος καί δέν άνανεώνω....!!
ΟΧΙ...........
Μάλλον έχει κακό σπόνσορα,τά θέλω όλα δικά μου......

irinia
22/01/2011, 11:56
Εγώ δεν θα έλεγα τόσα πολλά... θα έλεγα μόνο οτι σε ενα παιχνίδι που δεν βλεπόταν , ο Χιμένεθ απέδειξε οτι είναι πολύ καλός προπονητής και κάνοντας χρήση των παικτών που είχε στο 100% πήρε το παιχνίδι.

Ίσως η καλύτερη μεταγραφή του Αδαμίδη φέτος... Χιμένεθ.. με 800.000 ευρώ τον χρόνο και έχει καταφέρει ενα απείθαρχο σύνολο κατά γενική ομολογία να το έχει στο παιχνίδι των playoffs, στο κύπελο και γενικά να φαίνεται ώς μάγος με ραβδάκι της προπονητικής! Πραγματικά ο τύπος γουστάρει αυτό που κάνει για αυτό και απολαμβάνει τον σεβασμό τόσο των δικών μας οπαδών (που πάντα τρωγόντουσαν με τους προπονητές)... όσο και αρκετών των άλλων ομάδων.

Τώρα για το τι θα γίνει... ΑΓΝΩΣΤΟ.. και ειδικότερα απο το καλοκαίρι που δεν θα υπάρχει ρευστό για την ΑΕΚ απο τους μέτοχους (δηλωμένο αυτό)! Εκτός και αν γίνει κάτι συνταρακτικό και βγεί CH.L. (πολύ δύσκολο) που σημαίνει οτι θα υπάρχουν χρήματα για μια ακόμα χρονιά τουλάχιστον!

ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ...........

'Η ΑΕΚ έκανε κάτι σπουδαίο...............ΑΛΛΑ
γιά νά καταδείξω ότι.........
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ................καλό είναι άλλά
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ.....!!!

la_villa
22/01/2011, 12:14
πάντως οι κοστολογήσεις των ονείρων ειναι απίστευτες....ΑΗΑΗΗΗΑΗΑΗΗΑ

που να μιλάγατε και για σοβαρούς παίκτες :lol: :lol: :lol:
τυφλα να είχε ο Πουγιολ

και οι δυο που λέτε πάνω απο 250.000~300.000 δεν πιάνουν ούτε στα καλύτερα όνειρα τους

Gandalf dr685sm
22/01/2011, 13:05
La_Villa... ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ... το ίδιο λέγατε και για τον Παπασταθόπουλο , έφυγε με 3 μύρια απο Ελλάδα και πλέον είναι στην Μίλαν!

Ο Μανωλάς (γεννηθείς το 1991--20χρονος) , κεντρικός αμυντικός με παραστάσεις σε Ευρώπη, βασικός στην εντεκάδα της ΑΕΚ, παίκτης που είναι και στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδος, και έχοντας μπεί και σε λίστα ταλέντων του ESPN..

http://soccernet.espn.go.com/feature/_/id/864120/paraskevas:-greek-talents-to-watch?cc=5739

Και σου φαίνονται λίγα τα χρήματα;... Μάλλον θες εκ νέου ενημέρωση στο πως "διαβάζονται" κάποιοι παίκτες!

Ο πιτσιρικάς το έχει.. κυρίως γιατί ΔΟΥΛΕΥΕΙ και βάζει κεφάλι κάτω! Και το συν , του οτι έχει σαν μάνατζερ/προσωπικό προπονητή τον θείο του που ήταν το καλύτερο Ελληνικό μπάκ στην εποχή του... όπως και να το κάνεις , του δίνει πολύ αξία και το οτι πρόκειται να έχει σίγουρα δυνατότητες παραπάνω στο μέλλον. Ειδικά αν δουλέψει και την ταχύτητα του λίγο.

Το 1 μύριο για πιτσιρικά με ελπίδες για το μέλλον και μέλος και της Εθνικής Ανδρών, είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!!!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 14:09
Ρε τον Μακο!!! αχαχαχαχχαχα ηδη επρεπε να εχει 3 κοκκινες αλλα η τιμια αεκαρα παντα

αδικητε......

kalgeorge
22/01/2011, 14:31
ρε σεις....ποσο ειναι η αεκ με τον γαυρο βολου??
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

καλα κοροιδευατε...κοιταξτε μπας και γλυτωσετε συντριβη τωρα :bawl: