PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

kalgeorge
28/11/2010, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Sosta k ton Melberg itan texnasma Gia na parete ton gigada Biersomething!
l

και παλι εισαι φαουλ
ειπα εγω οτι δεν προσπαθησαμε για μελμπεργκ?
εκτος και αν εδω μιλας μια με εμας μια κοντρα στις εφημεριδες:lol:

blackbusa
28/11/2010, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
βρε Terens... έλεος δλδ. Και εγώ ΑΕΚτζής είμαι αλλά αδικία δεν είδα.

1. Το goal μπαίνει στο 90+ (υπάρχει βίντεο.. δέστο). Αλλά ακόμα και αν δεχτώ οτι μπήκε στο 90- όπως λες, οι πανυγηρισμοί τελειώνουν στο 91.45 όπως είπα. Άρα και πάλι εκτός χρόνου.

2. Για το πέναλτυ... είδες το βίντεο;.. ξεχειλώνει την φανέλα ή οχι ο Λεονάρντο; Ο παίκτης είναι τελευταίος;.. είδες εκείνο το παιχνίδι ή κανά άλλο;

3. Για τα offside δεν είμαι σίγουρος... είδα τα 2 του ΟΣΦΠ και μου έκαναν εντύπωση γιατί ειδικά του Ρόμενταλ ο παίκτης είναι 1 μέτρο πίσω απο τον τελευταίο αμυντικό και οχι στην γραμμή.

4. Ο Γκέντζογλου κάτσε και δες τα στιγμιότυπα σήμερα.. αρχίζει και πέφτει πριν καν τον ακουμπήσουν. Στην Ελλάδα δικαιούσαι να φωνάζεις καθώς δίνονται πολλά τέτοια (π.χ. του Πάντελιτς όπως λες)... στην Ευρώπη... ακόμα θα γελούσαν!

5. Η ΑΕΚ δεν έγινε ομαδάρα... ακόμα οι ίδιοι παίκτες με χιλιάδες προβλήματα είναι απλά ο γαύρος χθες δεν βλεπόταν. Τώρα το τι θα γίνει απο εδώ και εμπρός είναι άλλο θέμα

Κρατώ το πάθος που έδειξαν οι παίκτες (επιτέλους!!! )... κρατώ τον Χιμένεθ (μαλάκα μου.. .λαχείο έβγαλε ο Αδαμίδης).. κρατώ το οτι για πρώτη φορά το ΟΑΚΑ ήταν έδρα και λυπήθηκα που δεν μπορούσα να πάω (ΣΚ δουλειά μετά απο πολύ καιρό).

Κρατώ επίσης το οτι ο γαύρος είναι μαύρο χάλι (και παίρνω πίσω την δήλωση μου περί πρωταθλήματος)... κρατώ οτι ο Βαλβέρδε έχει εμμονή με τους λατίνους και βάζει τον Φετφατζίδη στο 86+ ενώ ο παίκτης αυτός μπορεί να σου κάνει τρελή ζημιά αν ήταν έστω και 10 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο. Σε μια φάση πέρασε 3-4 σαν σταματημένους.. μετά δεν είχε που να δώσει!!

Κρατώ επίσης το οτι η ΑΕΚ των χίλιων-δύο προβλημάτων , των υπέργηρων , των μέτριων , της μιζέριας, των βεντέτων με ενα νέο προπονητή ... Έκανε τους άλλους δύο του ΠΟΚ να φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι. Αν έπεφτε λίγο χρήμα και σωστές μεταγραφές... θα είχαμε τρελό γέλιο σήμερα με τους άλλους δύο των δεκάδων μυρίων ευρώ που τρώνε καρπαζές στο ΟΑΚΑ.

1.το γκολ δεν θυμαμαι πουρ ακριβως μπηκε αλλα ακριβως με τους πανυγηρισμους του Blanco σηκωνει τα 4 λεπτα ο τεταρτος...μεσα στην ροη του παιχνιδιου ειναι...δεν ειναι διακοπη λογω τρταυματισμου...
2. εγινε ακριβως στην ευθεια μου...και ακριβως μπροστα στην original...κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ...εγω ο ιδιος πριν καν σφυριξει το κορακι λεω πεναλντυ γιατι ειδα το κρατημα απο την φανελα...ειναι κιτρινη γιατι κραταει φανελα...η μπαλλα ειναι ψηλα και εχει μια πορεια που δεν μπορει να θεωρηθει ο παιχτης σε προφανη θεση για γκολ (αρα και κοκκινη)...
3. τα offside ηταν παλι ακριβως στην ευθεια μου...offside καθαρα νομιζω....λογω αντιθετης φορας του σωματος με τον αμυντικο...μπορει να πατανε στην γραμμη...αλλα τα σωματα κανουν σαν V...
4. o Γκεντζογλου δεν ξερω αν ειχε σκοπο να πεσει απο πριν η οχι...το θεμα ειναι οτι τρωει την κλωτσια πεντακαθαρα...και ειναι πανω στην γραμμη...ο κανονισμος λεει πεναλντυ...(απο το βιντεο)
5.αυτο ειναι γνωστοτατο και το ξερουμε και οι ιδιοι...σε καποια ματς η ομαδα δεν βλεπετε...πρεπει να βρουν καποιο ρυθμο...αλλα αυτο δεν γινετε γιατι με το που βλεπεις να φορτσαρουν λιγο πεφτουν κατω με κραμπες...γαμημενε βατραχε με τις γαμημεμες προετοιμασιες σου...

απο την εικονα του γηπεδου ειναι οτι ο ολυμπιακος επαιζε με ενα πλανο...ειχε καποια τακτικη...ανεβαιναν και βοηθαγαν τα πλαγια...ειναι πολυ προπονημενοι και τρεχουν...ως το 60 βεβαια...η Αεκ εδιχνε πιο πολυ να ψαχνει τις προσωπικες ενεργιες...
ο Καραμπελας ειναι επικινδυνος...ο Γιαχιτς παει με της μερες του...ο Λεοναρντο το ιδιο...ο Μπερνς εκτος αγωνα...ο Μακος με εντυπωσιασε...τα τρεξιματα ηξερα οτι τα ειχε....αλλα χτες εφτιαχνε και παιχνιδι...ειδωμεν...ο Σκοκο φανηκε να ειχε προβλημα απο τον τραυματισμο του αλλα ειδα κατι πουτ ειχα να δω απο την πρωτη χρονια που ηρθε...μαρκαρε και δεν φαινοταν αδιαφορος...ελπιζω να μην ηταν μονο λογω του ντερμπυ και του νεου συμβολαιου...τελος ελπιζω να ξυπνησουν στην διοικηση και να κρατησουν τον Blanco...το παιδι ετρεχε παλι ασταματητα...ασταματητα λεμε...μαρκαρε...βοηθαγε...καλυπτε πισω...και βεβαια εχει αποδηξει οτι ειναι παντα εκει που πρεπει να ειναι...

υ.γ. ο Φετφ εδειξε χτες αυτο που ελεγα και ειχα και κοντρα με καποιους...ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ 3-4 παιχτες χτες...εκανε μια κουρσα στην μεγαλη περιοχη απο την μια γωνια στην αλλη χωρις να μπορεσει να κανει τιποτα...ο λογος???τον καλυπτανε μονο στο αριστερο ποδι...ουτε σουτ μπορεσε κανει (εψαχνε χωρο απο οτι φανηκε) ουτε πασα καταφερε....

blackbusa
28/11/2010, 16:18
και ξαναλεω...η εντυπωση απο το γηπεδο ειναι οτι το κορακι ειχε σκοπο να παιξει 50-50...ιδιος μιας και ο ολυμπιακος επαιζε καλυτερα...μετα το χαμενο πεναλντυ φανηκε να θελει να κρατησει το παιχνιδι στο Χ...

για την φαση του καπνογονου ειναι οντως μαλακια...αλλα εκτος απο οτι επεσε στο καπακι απο τον μη καταλογισμο πεναλντυ στον Γκεντζογλου δεν πρεπει να πολυκαταλαβε τι εγινε ο κορακας...μαλλον θα προτιμησε να αφησει το παιχνιδι να παιζετε σε πανζουρλισμο απο το να το διακοψει και να γινει της πουτανας...

:wave2:

STOYBI
28/11/2010, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
γαυρακια τι εγινε?

τωρα δεν μας κοροιδευετε πλεον που χασαμε απο το αεκακι?:lol:

ερωτηση
προς γαυρους....δηλαδη φετος αν παρετε πρωταθλημα...θα λετε...δνε πειραζει που δεν πηραμε ντερμπυ...το πρωταθλημα μετραει? γατι οταν το ειχε πει αυτο καποιος παναθηναικος, κραζατε:lol: :lol:

ερωτηση
προς γαυρους....αυτοι οι....ιμπαγασα, ριερα..ρομενταλ...που ειναι ρε? εχουν ερθει στο γαυρο ? μιλαμε για ενα σκασμο μύρια ετσι?:lol:

ερωτηση...
γενικα....αυτος ο μιραλας τελικα ειναι παικταρας?...γιατι βλεπω δεν σκοραρει στα ντερμπυ...:lol:
δευτερη για μιραλας ερωτηση....εκει που βγήκε μονος του τετατετ...επρεπε.....να ....πασαρει σε αυτον που ακολουθούσε?????(οπως ειπε και καποιος εδω μεσα ονοματα_δενλεμε_) :lol: :lol: :lol: :lol:

ερωτηση
προς ολους....τα καραγκιοζιλικια που κανετε με την διαιτησια και το κλαψομουνιασμα που σας διακατεχει..το εχετε καταλαβει? ή μονο λετε για τους αλλους;) ;)

Βιαστικες ερωτησεις μαστορα......... :smilea:

Εχει και αλλο....!!

sakis1098
28/11/2010, 21:13
διαβάζω με πολύ προσοχή τις απόψεις σας .......

λοιπόν 1 τύχη 2 το δακρυγόνο 3 το καπνογόνο 4 η βροχή 5 .............

θα θέλατε μήπως να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να δούμε όλα τα αποτελέσματα

(πρωτάθλημα/κύπελο) στους μεταξύ μας αγώνες ?????????????????

τι σας κάνει να πιστεύετε (τους περισσότερους) ότι το αποτέλεσμα εχτές είναι η εξαίρεση?

γιατί εγώ σαν ΑΕΚ ντρέπομαι πάρα πολύ να έχω 14 πρωταθλήματα διαφορά από την Ξάνθη

και να έχω 3-4 παραπάνω νίκες

Gandalf dr685sm
28/11/2010, 22:11
doctorX, ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά... γιατί μόνο εξαίρεση δεν ήταν η χθεσινή νίκη. Να υπενθυμισω για μία φορά ακόμα.

Η ΑΕΚ των υπέργηρων ποδοσφαιρικά, των νεών, των μετρίων, του ανύπαρκτου budget, της κρυφής διοίκησης, της μιζέριας.. κτλ .. κτλ.. κτλ.. λέξεις που λέγονται τόσο καιρό εδώ μέσα....

Ξέρω οτι πέρσι και φέτος σας έχει κάνει μία απο σαλάτα. Η ΑΕΚ αυτή λοιπόν ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ απο εσάς αλλά απο τον κακό της τον εαυτό. Όσο και αν τραγουδάτε λοιπόν τώρα , φέτος το ταμπλό γράφει 2-0 στα ντέρμπυ με το ΠΟΚ. Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα θα δούμε... αλλά μην μου λέτε διάφορα για δικαιολογίες. Απλά τον ήπιατε και τελείωσε....:rolleyes:

vangelis 64
28/11/2010, 22:24

ερωτηση...
γενικα....αυτος ο μιραλας τελικα ειναι παικταρας?...γιατι βλεπω δεν σκοραρει στα ντερμπυ...:lol:
δευτερη για μιραλας ερωτηση....εκει που βγήκε μονος του τετατετ...επρεπε.....να ....πασαρει σε αυτον που ακολουθούσε?????(οπως ειπε και καποιος εδω μεσα ονοματα_δενλεμε_) :lol: :lol: :lol: :lol:
Εεε....συγγνώμη,σε μένα μιλάς μον αμούρ;:smokin:

kalgeorge
28/11/2010, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εεε....συγγνώμη,σε μένα μιλάς μον αμούρ;:smokin:

οχι ρε φιλε...πως σου ρθε αυτο? :bawl: :bawl:

vangelis 64
28/11/2010, 22:29
οχι ρε φιλε...πως σου ρθε αυτο? :bawl: :bawl: Α νόμιζα!:a22:

kalgeorge
28/11/2010, 22:35
Α νόμιζα!:a22:

ναι ρε μυρωδια εσενα ελεγα..

για ριξε και μια απαντηση τωρα :lol:

sakis1098
28/11/2010, 23:05
.

218240

STOYBI
28/11/2010, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
.

Oμαδικη αυτοκτονια λογο της ηττας απο την αεκ....??? :look:

Μαλιστα.....!!! :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
29/11/2010, 02:14
ναι ρε μυρωδια εσενα ελεγα..

για ριξε και μια απαντηση τωρα :lol: Μάλιστα κύριε καθηγητά.Λοιπόν...Ορμούμενος από τα λόγια μου για τον τρίποδο,που χάνει τα τετ α τετ με το τσουβάλι(γεγονός αυτό,όχι γνώμη μου),βρίσκεις μια αλλη φάση τετ α τετ που χάνεται από έναν ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ,που για πολλούς-και όχι άδικα-θεωρείται πολύ καλός και πολλά υποσχόμενος παίχτης(όχι παιχταράς μαν...άλλοι λέγονται παιχταράδες)

Συγκρίνεις δηλαδή τον πουθενά...τον πιτσιρικά,με τον φτασμένο και τρισμέγιστο ογκόλιθο Ζιμπρίλ ιερόσυλε!:mad:

Ρε φίλε,ο τρισμέγιστός σάς έδωσε ένα ντάμπλ και πάει τώρα για το δεύτερο συνεχόμενο.:bawl: :bawl:
Έτσι εύκολα σκοράρουν όλοι μπρος στο άδειο τέρμα;Ούτε ο Μπλάνκο να ήτανε.:bawl: :lol: :rotflmao:
Το καλό για την ΑΕΚ-συγγνώμη την αεκρούλα ήθελα να πω-είναι ότι ο Μπλάνκο δεν έχει χάσει μπάλες ακόμα, και μπορούν να πληρώνονται οι μισθοί τών
Γιάχιτς,Λεονάρντο,Μάκου,,Καράμπελα,Μπερνς,Γκέντσογλου ,Αραμπατζή κλπ σχετικά εύκολα.:rotflmao: :rotflmao:

Ρε μλκ,δείξε μου πάιχτη τών 10 μυρίων που έχει χάσει τόσα τετ α τετ σε δυό χρόνια όσα ο τρίποδος,και σού υπόσχομαι δημόσια μετάνοια και αιώνια αφοσίωση.:bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:

blackbusa
29/11/2010, 02:23
http://www.youtube.com/watch?v=PKJ2RwVIDUo

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao:

μεγαλος τζιμαρος....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
29/11/2010, 11:38
Μάλιστα κύριε καθηγητά.Λοιπόν...Ορμούμενος από τα λόγια μου για τον τρίποδο,που χάνει τα τετ α τετ με το τσουβάλι(γεγονός αυτό,όχι γνώμη μου),βρίσκεις μια αλλη φάση τετ α τετ που χάνεται από έναν ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ,που για πολλούς-και όχι άδικα-θεωρείται πολύ καλός και πολλά υποσχόμενος παίχτης(όχι παιχταράς μαν...άλλοι λέγονται παιχταράδες)

Συγκρίνεις δηλαδή τον πουθενά...τον πιτσιρικά,με τον φτασμένο και τρισμέγιστο ογκόλιθο Ζιμπρίλ ιερόσυλε!:mad:

Ρε φίλε,ο τρισμέγιστός σάς έδωσε ένα ντάμπλ και πάει τώρα για το δεύτερο συνεχόμενο.:bawl: :bawl:
Έτσι εύκολα σκοράρουν όλοι μπρος στο άδειο τέρμα;Ούτε ο Μπλάνκο να ήτανε.:bawl: :lol: :rotflmao:
Το καλό για την ΑΕΚ-συγγνώμη την αεκρούλα ήθελα να πω-είναι ότι ο Μπλάνκο δεν έχει χάσει μπάλες ακόμα, και μπορούν να πληρώνονται οι μισθοί τών
Γιάχιτς,Λεονάρντο,Μάκου,,Καράμπελα,Μπερνς,Γκέντσογλου ,Αραμπατζή κλπ σχετικά εύκολα.:rotflmao: :rotflmao:

Ρε μλκ,δείξε μου πάιχτη τών 10 μυρίων που έχει χάσει τόσα τετ α τετ σε δυό χρόνια όσα ο τρίποδος,και σού υπόσχομαι δημόσια μετάνοια και αιώνια αφοσίωση.:bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:

ρε μαλακα χωρις πλακα την παλευεις???/
κολοτουμπιαζεις στην ηλικια σου???
δεν σου ειπα ουτε να κρινεις τον τζιμπριλ ουτε τον μιραλας ουτε κανεναν....

εξηγησε μου ΜΟΝΟ αν επραξε καλα ο μιραλας που σουταρε εκει, ή αν επρεπε να κανει πασα...
αυτο θελω μονο..

ΜΟΝΟ αυτο απαντησε μου...

για να δουμε το καταλαβες τωρα?

vangelis 64
29/11/2010, 12:28
ρε μαλακα χωρις πλακα την παλευεις???/
κολοτουμπιαζεις στην ηλικια σου???
δεν σου ειπα ουτε να κρινεις τον τζιμπριλ ουτε τον μιραλας ουτε κανεναν....

εξηγησε μου ΜΟΝΟ αν επραξε καλα ο μιραλας που σουταρε εκει, ή αν επρεπε να κανει πασα...
αυτο θελω μονο..

ΜΟΝΟ αυτο απαντησε μου...

για να δουμε το καταλαβες τωρα? Τι να σού εξηγήσω ρε γίδι;Πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα και δεν τού'πιασε,πλάκα κάνεις ή απλά τά'χεις παίξει;:dizzy:

Έντιτ.Ξανάδα τη φάση.Πού να δώσει ρε ανεκδιήγητε τη μπάλα ο άνθρωπος;Στο συμπαίχτη του που είναι μαρκαρισμένος;Μλκ είσαι για ψυχοφάρμακα λέμε!:rotflmao:

blackbusa
29/11/2010, 14:26
http://www.youtube.com/watch?v=ba9CsvQ6RlI&feature=player_embedded

:lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl:

doctor x
29/11/2010, 16:22
doctorX, ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά... γιατί μόνο εξαίρεση δεν ήταν η χθεσινή νίκη. Να υπενθυμισω για μία φορά ακόμα.

Η ΑΕΚ των υπέργηρων ποδοσφαιρικά, των νεών, των μετρίων, του ανύπαρκτου budget, της κρυφής διοίκησης, της μιζέριας.. κτλ .. κτλ.. κτλ.. λέξεις που λέγονται τόσο καιρό εδώ μέσα....

Ξέρω οτι πέρσι και φέτος σας έχει κάνει μία απο σαλάτα. Η ΑΕΚ αυτή λοιπόν ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ απο εσάς αλλά απο τον κακό της τον εαυτό. Όσο και αν τραγουδάτε λοιπόν τώρα , φέτος το ταμπλό γράφει 2-0 στα ντέρμπυ με το ΠΟΚ. Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα θα δούμε... αλλά μην μου λέτε διάφορα για δικαιολογίες. Απλά τον ήπιατε και τελείωσε....:rolleyes:

esi apo afta pou egrapsa katalaves oti...psaxno dikeologies??????
diladi afti i omada ,m aftous tous pektes -gia tin AEK leo- bori na exi...kalitero eafto???????-i esto poli kalitero?-den ipa oti ine paraxeni i niki apla ine -sxetiki exeresi -simfona me tis mexri tora emfanisis ke ta ftoxa apotelesmata-ektos k an exete adikithi sta ipolipa opote pao...Terens ,eeeeee paso enoo-...
ke to epixirima ton ipiame ke ...teliose pera tou oti katalaveno tin...analitiki prosegisi pou exi , exo mia erotisi ...ti teliose?????
PS.ego ipa oti exi varos i fanela tis AEK ke an tis dothi i efkeria -stin katastasi pou mas exi dixi mexri tora-m ena iroiko mats bori na pari ena derby ....sta sinexomena pexnidia omos ine to provlima ke den bori -logika- na pisi...giati ola afta pou les oti legode edo mesa bori kata tin...prosfili sinithia polon na ine toulaxiston ipervolika ala exoun ke poli alithia mesa...
:bigcry: :wave2:

jimV
29/11/2010, 17:52
Ηττοπαθης ειναι ο Βαλβερδε και μην ξεγελιεσαι επειδη εβαλε τον Παντελιτς μεσα και τον Ιμπαγασα.Τις νικες δεν τις παιρνεις βαζοντας μονο επιθετικους.Την νικη σε ντερμπι την περνεις με τον τσαμπουκα και το παθος πανω απο ολα.Εγω δεν ειδα τον γαυρο να βγαζει ψυχη ουτε με βαζελο ουτε με Αεκ.
Δεν τους πωρωνει τελος ειναι εμφανες αυτο.
Στο Καραισκακη καθαριζει η ατμοσφαιρα με τον κοσμο εκτος ομως ειναι γτπ.
Δεν επιτρεπεται να μην παρεις εστω το χ με την Αεκ οπως επαιξε η Αεκ.
Στα ντερμπι τρως σιδερα.Κερδιζεις στο ημιχρονο τον βαζελο που φαινεται να τα χει χαμενα και στο τελος χανεις κιολας.Που ηταν εκει ο προπονητης να τους βαλει στην πριζα και να ριξουν αλλο ενα και να τον πεθανουν τον βαζελο?
Με την Αεκ εμφανιστηκαν χαλαροι τελειως.Χανεις απο γκολ του φορ που ναι μονος στη μικρη σου περιοχη στο 90.Χανεις πεναλτι χανεις τετ α τετ και μετα πας να παρεις το Χ,καλα να παθεις θενιορ.
Μπραβο στην ΑΕΚ που βγαλε νευρο και ψυχη και τους ξερανε και τους 2.
ΥΓ.τωρα αυτο περι...ηττοπαθειας του Βαλβερδε οταν στην ισοπαλια παιζει με την πιο επιθετικη ενδεκαδα που εχουμε δει φετος στον Ολυμπιακο δεν το...σχολιαζω καν!

7gibernau
29/11/2010, 20:00
παιδες παιζει κανα σαιτ για το ρεαλ μπαρτσα??

irinia
29/11/2010, 20:31
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Σέ 1,5 μήνα .............

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 0-4

ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0

ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 1-0

Καί έχασε στήν Τούμπα τρώγοντας γκόλ στό 45ο λεπτό
καί στό 92ο παίζοντας μέ 10 άπό τό 78ο λεπτό....!!!

Ή ΑΕκ έχασε..........ΔΙΚΑΙΑ

Στήν Τούμπα, στό Βόλο, καί στή Καβάλα.

Μέ Πανιώνιο καί Κέρκυρα.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Όλως τυχαίως τό ένα μάτς στήν έναρξη γιά νά κοπούν τά φτερά,
καί τίς δύο φορές πού όντως θά πλησιάζαμε τήν κορυφή
ΝΤΑΝΤΟΜΟ στή Σμύρνη,καί ΑΣΤΕΡΑΣ στήν Καλογρέζα....!!

Αυτά γιά νά δίνονται άπαντήσεις σέ όσους έχουν άπορίες.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ...........
πήδημα στήν Τούμπα γιά νά πάμε ξεβράκωτοι στό ντέρμπυ
πού όμως ή άδικία περιορίστηκε μόνο γιά τήν Καβάλα
ΔΕΛΛΑΣ............ΜΑΝΩΛΑΣ χωρίς κεντρικούς άμυντικούς,
ή δέ προσπάθεια στό ίδιο μάτς γιά κούρεμα τού ΠΑΟΚ
δέν άπέδωσε μέ τόν τιμωρηθέντα ΚΑΚΟ.
Διότι πού έπαιζε μετά ό ΠΑΟΚ....??
Χθές είδαμε ένα ώραίο έργο στό ΒΟΛΟ.....!!

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....???

ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟ.....??

Άντε όσοι κοιμάστε...........συνεχίστε....!!!

Ύπάρχουν κάποιοι πού φροντίζουν πρίν άπό σάς γιά σάς....!!!

7gibernau
29/11/2010, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
παιδες παιζει κανα σαιτ για το ρεαλ μπαρτσα?? εδω τιποτα??

doctor x
29/11/2010, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimV
Ηττοπαθης ειναι ο Βαλβερδε και μην ξεγελιεσαι επειδη εβαλε τον Παντελιτς μεσα και τον Ιμπαγασα.Τις νικες δεν τις παιρνεις βαζοντας μονο επιθετικους.Την νικη σε ντερμπι την περνεις με τον τσαμπουκα και το παθος πανω απο ολα.Εγω δεν ειδα τον γαυρο να βγαζει ψυχη ουτε με βαζελο ουτε με Αεκ.
Δεν τους πωρωνει τελος ειναι εμφανες αυτο.
Στο Καραισκακη καθαριζει η ατμοσφαιρα με τον κοσμο εκτος ομως ειναι γτπ.
Δεν επιτρεπεται να μην παρεις εστω το χ με την Αεκ οπως επαιξε η Αεκ.
Στα ντερμπι τρως σιδερα.Κερδιζεις στο ημιχρονο τον βαζελο που φαινεται να τα χει χαμενα και στο τελος χανεις κιολας.Που ηταν εκει ο προπονητης να τους βαλει στην πριζα και να ριξουν αλλο ενα και να τον πεθανουν τον βαζελο?
Με την Αεκ εμφανιστηκαν χαλαροι τελειως.Χανεις απο γκολ του φορ που ναι μονος στη μικρη σου περιοχη στο 90.Χανεις πεναλτι χανεις τετ α τετ και μετα πας να παρεις το Χ,καλα να παθεις θενιορ.
Μπραβο στην ΑΕΚ που βγαλε νευρο και ψυχη και τους ξερανε και τους 2.

exis dikio oson afora to sxolio sou...afto ine pou leo "elipsi xaraktira" se afta ta mats...de diafono...
apla aftos o xaraktiras /metalo diamorfonete stin diarkia mias omadas ftani na dosis xrono..zimonete mesa apo ta pexnidia....i 10 stous 11 pektes tou olimpiakou idika sto pexnidi me tin AEK irthan to kalokeri ousiastika ke den ixan kamia epafi me eliniko podosfero,olimpiako klp
i omades ftaxnode vima-vima...prota plano pos prepi na pezi i omada, dimiourgia kormou meta ...
gia paradigma o PAO bori na ..etroge tis sfaliares stin evropi fetos ala edine dinata pexnidia ke ixe sinadisi diskoles katastasis ...vale oti den ine "kenouria"omada-i perisoteri pezoun k apo persi toulaxiston mazi ,otan sinadise ton olimpiako lipon pou san OMADA fetos sto xtisimo tis den ixe perasi teties katastasis itan pio..."baroutokapnismenos" ...k elpizo na katalavenis ti thelo na po...

den nomizo oti den ...tous ta xoni o Valverde exalou ...

na sto po ke pio apla ...protimo ena proponiti pou apodedigmena exi plano,sxedio,doulevi ke xtizi apo kapion pou tha tous ...pathiazi me pirinous logous...tha kerdisis ena mats omada omos...xmmmm

k epanalamvano exo tin ediposi oti tous prizi o Valverde -den imaste sta..apoditiria ke stin...proponisi exalou lol-ala to gegonos oti -odos-o olimpiakos fenete "soft"sta ektos edras diskola mats exigite pio poli ...podosferika me afta pou ipa...gia afto de viazome na vgalo siberasmata:wave2:

PS.to sigouro pados ine oti -me osa exi dixi-den ine karagiozis k exi mia sovarotita sti siberifora tou pou lipi apo to eliniko podosfero...gia afto elpizo na petixi..ase pou tha dixi k ena dromo...doulias,sxediou ,sovarotitas gia tin epitixia mias omadas-afto ine ke to kako tis arxikis epemvasis Marinaki gia dietisia klp voithise na strafi i sizitisi alou...

irinia
29/11/2010, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εδω τιποτα??

P2P ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ..........

Καί κάτι θά δείς....

7gibernau
29/11/2010, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
P2P ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ..........

Καί κάτι θά δείς....

:wave2: :beer:

ares_tz
29/11/2010, 20:48
Παιδιά άκουσα ότι σήμερα 29/11 γίνεται το "κλασικό" παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης στις 22.00 στο Καμπ Νόου

Δεν έμαθα ΠΟΙΟ κανάλι θα το μεταδώσει...για πείτε, ευχαριστώ..:smilea:

doctor x
29/11/2010, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Σέ 1,5 μήνα .............

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 0-4

ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0

ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 1-0

Καί έχασε στήν Τούμπα τρώγοντας γκόλ στό 45ο λεπτό
καί στό 92ο παίζοντας μέ 10 άπό τό 78ο λεπτό....!!!

Ή ΑΕκ έχασε..........ΔΙΚΑΙΑ

Στήν Τούμπα, στό Βόλο, καί στή Καβάλα.

Μέ Πανιώνιο καί Κέρκυρα.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Όλως τυχαίως τό ένα μάτς στήν έναρξη γιά νά κοπούν τά φτερά,
καί τίς δύο φορές πού όντως θά πλησιάζαμε τήν κορυφή
ΝΤΑΝΤΟΜΟ στή Σμύρνη,καί ΑΣΤΕΡΑΣ στήν Καλογρέζα....!!

Αυτά γιά νά δίνονται άπαντήσεις σέ όσους έχουν άπορίες.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ...........
πήδημα στήν Τούμπα γιά νά πάμε ξεβράκωτοι στό ντέρμπυ
πού όμως ή άδικία περιορίστηκε μόνο γιά τήν Καβάλα
ΔΕΛΛΑΣ............ΜΑΝΩΛΑΣ χωρίς κεντρικούς άμυντικούς,
ή δέ προσπάθεια στό ίδιο μάτς γιά κούρεμα τού ΠΑΟΚ
δέν άπέδωσε μέ τόν τιμωρηθέντα ΚΑΚΟ.
Διότι πού έπαιζε μετά ό ΠΑΟΚ....??
Χθές είδαμε ένα ώραίο έργο στό ΒΟΛΟ.....!!

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....???

ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟ.....??

Άντε όσοι κοιμάστε...........συνεχίστε....!!!

Ύπάρχουν κάποιοι πού φροντίζουν πρίν άπό σάς γιά σάς....!!!

δηλαδη συμφωνα με σενα ο Χιμενεθ ειναι βλακας...

ares_tz
29/11/2010, 20:56
NovaSports?:wave2:

Kaloston
29/11/2010, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
NovaSports?:wave2:
:nono:

BLACKGAS
29/11/2010, 21:05
CONNEX δυστηχώς

Nazgul
29/11/2010, 21:09
Kανα link?

ares_tz
29/11/2010, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Kανα link?

Ναι υπάρχει πουθενά LIVE?

:winka:

boldor900f
29/11/2010, 21:23
στο 23ο λεπτο 2-0

από livescore.com

mes que un club

kalgeorge
29/11/2010, 21:59
Τι να σού εξηγήσω ρε γίδι;Πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα και δεν τού'πιασε,πλάκα κάνεις ή απλά τά'χεις παίξει;:dizzy:

Έντιτ.Ξανάδα τη φάση.Πού να δώσει ρε ανεκδιήγητε τη μπάλα ο άνθρωπος;Στο συμπαίχτη του που είναι μαρκαρισμένος;Μλκ είσαι για ψυχοφάρμακα λέμε!:rotflmao:

egω φιλε βλεπω οτι ΟΛΟΙΔΙΑ φαση του μιραλας λεςς.....ενταξει πλασαρε και δεν του βγηκε
ιδια φαση σισε...λες ...επρεπε να δωσει πασα...απαγορευεται να το χασει.κλπ κλπ..

πρεπει να σας ποναει πολυ ο τριποδος τελικα

sakis1098
29/11/2010, 22:18
http://www.youtube.com/watch?v=AHK0rgkLChM&feature=player_embedded

αν μη τι άλλο κάποιοι έχουν πολύ humor :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
29/11/2010, 22:42

αν μη τι άλλο κάποιοι έχουν πολύ humor :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer: :beer:

καλο ειναι να ονειρευεστε :lol: :lol:

η φατσα αντωνιου παντως γαμω τα γελια :bawl:

MikeG
29/11/2010, 22:49
5

Zid
29/11/2010, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
5

Κοιτα να δεις... ρε.. κατι πράματα... :rolleyes:

blackbusa
29/11/2010, 22:55

MOYAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxa
XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXXAXAxaxaxaxaxaxaxxaxaxaXAXAXAXAX
XAXAXAXAXXAXAxaxaxaxaxaXAXAXAxaxaxaxaxaxa

irinia
29/11/2010, 22:56
δηλαδη συμφωνα με σενα ο Χιμενεθ ειναι βλακας...

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΑΥΤΟ...........

Μού τό έξηγείς....??

jimV
29/11/2010, 23:47
doctor συμφωνω μαζι σου μ αυτα που λες οτι εχει σχεδιο και οτι κτιζει κατι αλλα ημαρτον στα ντερμπι ειδικα πρεπει να ναι και λιγο καμικαζι.Πολυ χαλαροτητα.Κανε τα πλανα σου πριν τον αγωνα αλλα βγαλτους και την βαρβατιλα ναουμ!!!
Να γυαλιζει λιγο το ματι γιατι αλλιως δεν πας πουθενα.Πρωταθλητισμος και χαλαρα δεν γινεται πουθενα.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΡΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Περα απο την πλακα αυτη η ομαδα παιζει απιστευτα.Τους εκανε χαζους εντελως.

Vstrommer71
30/11/2010, 00:04
5-0 και λιγα ηταν...
Ποδοσφαιρικο υπερθεαμα Α' διαλογης....
Ποσο απλα,αλλα συναμα και ποσο θεαματικα μπορει να παιζεται το ποδοσφαιρο...
Οποιος δεν ειδε,απλα εχασε!:beer:

emiliano
30/11/2010, 00:22
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

οφθαλμόλουτρο

http://my-greek.blogspot.com/2010/11/barcelona-real-5-0-video.html

TheFace
30/11/2010, 00:55
MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON !!! :a021: :a021: :a021:

blackbusa
30/11/2010, 03:38
http://www.youtube.com/watch?v=SYJbIWDFJ7w&feature=BF&list=ULZlV5pmnJ7YM&index=24

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ....ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

blackbusa
30/11/2010, 03:40
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΒΑΖΕΛΑ...

http://www.youtube.com/watch?v=G9mmBbiNwcI&feature=BF&list=ULZlV5pmnJ7YM&index=7

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

blackbusa
30/11/2010, 03:42
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΛΕΜΕ....ΜΗΤΡΟΓΚΟΛ...

http://www.youtube.com/watch?v=aoIHlwanaxM&feature=BF&list=ULZlV5pmnJ7YM&index=15

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :cry: :cry: :cry: :cry:

vangelis 64
30/11/2010, 04:02
egω φιλε βλεπω οτι ΟΛΟΙΔΙΑ φαση του μιραλας λεςς.....ενταξει πλασαρε και δεν του βγηκε
ιδια φαση σισε...λες ...επρεπε να δωσει πασα...απαγορευεται να το χασει.κλπ κλπ..

πρεπει να σας ποναει πολυ ο τριποδος τελικα Δε σε πιστεύω ρε μλκ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν,η φάση για την οποία είπα ότι ο τρίποδος έπρεπε να πασάρει,αφορούσε το ματς με το γαύρο στο 20 περίπου,όταν ο τρισμέγιστος...ο ογκόλιθος πέρασε τον Πάρντο και ανοίχτηκε αριστερά.

Εκεί λοιπόν-κι ενώ ήταν πλάγια και με παίχτες μπροστά του-προτίμησε ένα ηλίθιο σουτ στην κλειστή(που ήδη είχε καλύψει ο Πάρντο)από το να δώσει ένα έτοιμο γκολ σε συμπαίχτη που έμπαινε αμαρκάριστος στον άξονα τής περιοχής με το τέρμα φάτσα κάρτα.Ίδια φάση έτσι;:bawl: :bawl: :bawl:

Επίσης ο Μιραλάς έχασε ένα τετ α τετ.Πόσα έχει έχει χάσει ο τρίποδος ρε συ,έχεις μετρήσει;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σ' αφήνω τώρα γιατί πράγματι μ' έχει πονέσει το νεφρό απ' τα γέλια:bawl: :bawl:

irinia
30/11/2010, 05:15
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ..................

Μά δέν ύπάρχει κανένας ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΣ σέ αύτό τό φόρουμ.............

νά μού............

ΠΑΡΕΙ.............

ΜΙΑ ΠΙΠΑ............ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΕΛΕΟΣ

μπάς καί κόψω έγώ τό Άεκάκι αύτό τό άναθεματισμένο τό τσιγάρο....???

:smokin: :smokin: :smokin:

alexxxcbr
30/11/2010, 08:34
Aπλα και ευκολα τους διελυσαν.

:smokin:

manhunter
30/11/2010, 08:45
Σπίτι τους τα γατάκια....
Κουνήθηκαν κιόλας...
Απαράδεκτη η ενέργεια του Ρονάλντο...

the who
30/11/2010, 08:50
Ωραια προπονηση.Κουφαλες Μαδριλενοι γ@μω το Φρανκο σας.
Μπαγερν
Μπαρτσα
ΜΠΑΟΚ

yannis24
30/11/2010, 08:54
τουλαχιστον εμεις τα βαζελακια τουσ χωσαμε και ενα γκολακι !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
30/11/2010, 09:56
ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...........

ΤΟΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.........

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ........

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 44........

ασε που θα ειχαμε κοψει τοσα χρονια το .....

τσιγαρο....!! :smokin: :smokin: :smokin:

Και για να δουμε.....

Πως θα μοστραραν στα προβατα τα πρωτοσελιδα σε αντιθετο αποτελεσμα.....???? :confused:

<< ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΗ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ... :lol:

ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ :bigcry:

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ..... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ !!! :bawl: :bawl:

TROOPER
30/11/2010, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
5-0 και λιγα ηταν...
Ποδοσφαιρικο υπερθεαμα Α' διαλογης....
Ποσο απλα,αλλα συναμα και ποσο θεαματικα μπορει να παιζεται το ποδοσφαιρο...
Οποιος δεν ειδε,απλα εχασε!:beer:

αυτο!!!

vangelis 64
30/11/2010, 09:59
Κώστα...

Μαρινάκης: "Να ματώνετε τη φανέλα, να μη δίνουμε δικαιώματα στους απλήρωτους" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

doctor x
30/11/2010, 10:29
πλερωμενη ...απαντηση!:bigcry:

218464

vangelis 64
30/11/2010, 10:39
πλερωμενη ...απαντηση!:bigcry: Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο παραλήπτη.:winka:

el_hymador
30/11/2010, 11:38
Α ρε Παναθα! Τουλαχιστον εμεις βαλαμε και ενα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σοβαρα τωρα...αυτη η ομαδα απλα δεν αντιμετωπιζεται, καλυτερα να της δινουν τα κυπελλα και τους τιτλους απο την αρχη για να μην ξεφτιλιζονται οι αλλες ομαδες...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
30/11/2010, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...........

ΤΟΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.........

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ........

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 44........

ασε που θα ειχαμε κοψει τοσα χρονια το .....

τσιγαρο....!! :smokin: :smokin: :smokin:

Και για να δουμε.....

Πως θα μοστραραν στα προβατα τα πρωτοσελιδα σε αντιθετο αποτελεσμα.....???? :confused:

<< ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΗ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ... :lol:

ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ :bigcry:

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ..... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ !!! :bawl: :bawl:

ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ???????

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΤΕ!!!
Ο ΖΗΚΟΣ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΕΓΚΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ -8.

kalgeorge
30/11/2010, 11:52
ρε ειδατε που μας κοροιδευατε με την μπαρτσα???:mad:

εμεις τουλαχιστον της βαλαμε και ενα γκολ :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
30/11/2010, 11:54
Δε σε πιστεύω ρε μλκ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν,η φάση για την οποία είπα ότι ο τρίποδος έπρεπε να πασάρει,αφορούσε το ματς με το γαύρο στο 20 περίπου,όταν ο τρισμέγιστος...ο ογκόλιθος πέρασε τον Πάρντο και ανοίχτηκε αριστερά.:

οχι φιλαρακι...και ειναι κριμα να κολοτουμπιαζεις...

η φαση η οποια σχολιασες ΕΣΥ ηταν αυτο που εχασε με την μπαρτσα.....τωρα αν μπερδευτηκες και νομιζες απαντουσες αλλου.. οκ.
σχολιασες αυτο με την μπαρτσα, και οτι επρεπε να πασαρει..

ασε λοιπον τα παρντο και γαυρους και μκιες :wave2:

blackbusa
30/11/2010, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ???????

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΤΕ!!!
Ο ΖΗΚΟΣ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΕΓΚΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ -8.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πωπωπω...τζουζει πολυ τελικα...και πιο μεγαλη ξεφτιλα ειναι να μην πατας στο γηπεδο...θυμασε το 78???το κλαμα σας????και οτι δεν κατεβηκατε στο μπαραζ...μονο 6 ειχατε φαει στο κυπελο...καλοχωνευτο τωρα απο τον Ισμαελ...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
30/11/2010, 11:59
http://www.youtube.com/watch?v=dX2mN_5mpnk

- 8 :wave2:

Cpt. Haddock
30/11/2010, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:[...]θυμασε το 78???[...]

ελεος :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
30/11/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ελεος :bawl: :bawl: :bawl:

ρε καπτεν λεμε για ξεφτυλες...και αυτες δεν εχουν χρονολογια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/11/2010, 12:03
http://www.youtube.com/watch?v=KnQ2AIFssqc

οι πεμπτοι να μην μειλανε....και btw την πεμπτη που παιζετε στην ευρωπη???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
30/11/2010, 12:07
http://www.youtube.com/watch?v=KnQ2AIFssqc

οι πεμπτοι να μην μειλανε....και btw την πεμπτη που παιζετε στην ευρωπη???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν παιζω καπου βγηκα πεμπτος φιλε περσι..

συνηθως ομως τα τελευταια δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα παιζω τριτη τεταρτη..

kalgeorge
30/11/2010, 12:11
τριτη τεταρτη..

τριτη-τεταρτη συνεχομενα? σε δυο διοργανωσεις δηλαδη? :p :p
παντως ειναι οπως το ειπες.....τριτΗ τεταρτΗ...οχι τριτες τεταρτες...

εναν αγωνα, και μετα δεν παιζεις παλι :bawl: :bawl:

blackbusa
30/11/2010, 12:12
Δεν παιζω καπου βγηκα πεμπτος φιλε περσι..

συνηθως ομως τα τελευταια δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα παιζω τριτη τεταρτη..

δεν τα λες καλα...δεν παιζεις ευρωπη οχι επειδη βγηκες πεμπτος αλλα επειδη σε αποκλεισε καποια Μακαμπι (ειναι και πολλες :lol: ) στους 987687587970909 του Europa...α ναι...και πεμπτο σε εβγαλε (και) η ΑΕΚ...

τωρα που θα σφιξουν τα γαλατα για τα καλα θα ξαναπαιζεις τεταρτη....απογευμα ομως....και για ενα ημιχρονο...

kalgeorge
30/11/2010, 12:12
θα ξαναπαιζεις τεταρτη....απογευμα ομως....και για ενα ημιχρονο...

:rotflmao: :rotflmao: :
ιντερτότο ? :look:

blackbusa
30/11/2010, 12:14
ιντερτότο ? :look:

παιζει ο Εργοτελης Ιντερτοτο???και βασικα αυτοι παιζουν τριτη νομιζω...απο την ανοιξη...:lol: :lol: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
30/11/2010, 12:17
τριτη-τεταρτη συνεχομενα? σε δυο διοργανωσεις δηλαδη? :p :p
παντως ειναι οπως το ειπες.....τριτΗ τεταρτΗ...οχι τριτες τεταρτες...

εναν αγωνα, και μετα δεν παιζεις παλι :bawl: :bawl:

Γεια σου καθηγητη με τις διορθωσεις σου και τα τρομερα αστεια σου δεν λες στον τσακωνα να σε παρει μαζι του στα ανκδοτα μεσω τηλεφωνου που λεει???
θα βγαλεισ και λεφτα ρε φιλε..:wave2: :wave2:

kalgeorge
30/11/2010, 12:20
Γεια σου καθηγητη με τις διορθωσεις σου και τα τρομερα αστεια σου δεν λες στον τσακωνα να σε παρει μαζι του στα ανκδοτα μεσω τηλεφωνου που λεει???
θα βγαλεισ και λεφτα ρε φιλε..:wave2: :wave2:

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσωραιος :wave2:

STOYBI
30/11/2010, 12:54
ΩΧΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ .........!!!!!!!!

Μας νικησε η αεκρουλα 1- 0 λεμε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και εβαλε το λιθαρακι της να βγουμε 5οι και αυτη..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παιξαμε με καποια Μακαμπι....... απο την οποια η αεκ εως γνωστον ειναι 200 επιπεδα ομαδα παραπανω......

Κονσολα ATARI σε μαυροασπρη tv η κερατουκλα.... :bigcry:

Θυμηθηκαμε και το 78 λεμε.... :cry:

Οπου ως γνωστον.....

Ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ξεφτυλα το να μην κατεβαινεις να παιξεις σε μπαραζ......

Απο το να πεφτεις κατω σαν τον ...... στο γηπεδο ΣΟΥ......

Απο το να σβηνεις τα φωτα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ στο γηπεδο ΣΟΥ.....

Απο....

Απο....

Απο....

Και ολα αυτα ....

Γιατι νικησε το Αεκακι......

1- 0

Ελα..... Του χρονου θα κοψουμε και τουρτιτσα λεμε......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/11/2010, 13:02

δεν εχουμε δικαιωμα για πανυγηρια???δεν το καταλαβα???δηλαδη εσεις περισυ με τον βαζελο τα ιδια κανατε...και βεβαια το κραξιμο συνεχιζεται γιατι σποραδικα βγαινουν γαυροι απο τα λαγουμια τους και λενε οτι λενε...αμα μεινεις σιωπηλος (οχι οτι δεν ειναι ο γαυρος μετα απο τετοιο τσιμπουκωμα) απλα δεν θα πεσει κραξιμο...διαφωνεις με κατι???

μη κραζεις γαι το 78 γιατι εσυ (ο γαυρος εννοω και οχι μονο εσυ προσωπικα)για να μειωσεις τον βαζελο πας ακομα πιο πισω...ειπαμε...καποια γεγονοτα δεν εχουν χρονολογια...

και οπως ειπα και στον Καλ...μεχρι τον επομενο γυρο ΑΕΚΑΡΑ και για εσας....ρουφηξτε τωρα το τρομπονι και υπομονη...

iosif
30/11/2010, 13:04
καταρχην η ΑΕΚάρα
νίκησε
το γαυράκι

iosif
30/11/2010, 13:07
οταν επεφταν κατω,

ειχαν συμβει καποια σφαγιαστικα σφυριγματα πριν

φυσικα η αποφαση τοτε του πετροσταθη ηταν μειωτικη για τον συλλογο, εννοειται

αλλα πρεπει να νιωθουμε και καποια ντροπη

να βγαινουν γαυροι και βαζελοι και να μιλανε για ξεφτιλες και διαιτησιες....

πρωταθλημα στα χαρτια και στα δικαστηρια..........

να κοβεις τουρτες με 4-0 στην αιγινα και να σου σκαει καραγκιοζοπουλος (παιρναμε τιτλο και με χ τοτε......)

και να λεγεσαι Ολυμπιακος Συνδεσμος Φυλακισμενων Προεδρων.....

iosif
30/11/2010, 13:17
και για να τελειωνουμε

μεγαλο μεγεθος ο οσφπ

αλλα και ο ορισμος της ανηθικοτητας

οι μισοι τιτλοι του ειναι παντελως καλπικοι

εδω η αεκ, επαιρνε τρια χρονια σερι τιτλο με ΟΜΑΔΑΡΑ απο τις καλυτερες πουχουν βγει στην ελλαδα εβερ και ομως εκανε 3-6 ηττες την χρονια στο πρωταθλημα. γιατι παιζοταν στα ισα.

αλλα σκαει η ευρωπη οπου ο λαομισητος μας εχει χαρισει υπεροχες στιγμες. και κει γελαμε.

ας φτασει ο οσφπ στους 8 και των τριων ευρωπαικων διοργανωσεων και μετα μιλαμε

Gandalf dr685sm
30/11/2010, 13:20
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=21130&subid=2&pubid=90510662

:a013:

STOYBI
30/11/2010, 13:29
δεν εχουμε δικαιωμα για πανυγηρια???δεν το καταλαβα???δηλαδη εσεις περισυ με τον βαζελο τα ιδια κανατε...και βεβαια το κραξιμο συνεχιζεται γιατι σποραδικα βγαινουν γαυροι απο τα λαγουμια τους και λενε οτι λενε...αμα μεινεις σιωπηλος (οχι οτι δεν ειναι ο γαυρος μετα απο τετοιο τσιμπουκωμα) απλα δεν θα πεσει κραξιμο...διαφωνεις με κατι???

μη κραζεις γαι το 78 γιατι εσυ (ο γαυρος εννοω και οχι μονο εσυ προσωπικα)για να μειωσεις τον βαζελο πας ακομα πιο πισω...ειπαμε...καποια γεγονοτα δεν εχουν χρονολογια...

και οπως ειπα και στον Καλ...μεχρι τον επομενο γυρο ΑΕΚΑΡΑ και για εσας....ρουφηξτε τωρα το τρομπονι και υπομονη...

Ενταξει... Σε καθε παρομοια νικη εχουν δικαιωμα και βγαινουν διαφοροι απο τα λαγουμια τους....

Δεν ειπα οτι δεν.... δικαιωμα στα πανυγηρια ( το αντιθετο μαλιστα.....)

Απλα... παρασυρθηκατε και σε αλλα γεγονοτα τα οποια δεν μπορουν να μεινουν αναπαντητα ......... :winka:

blackbusa
30/11/2010, 13:43
Ενταξει... Σε καθε παρομοια νικη εχουν δικαιωμα και βγαινουν διαφοροι απο τα λαγουμια τους....

Δεν ειπα οτι δεν.... δικαιωμα στα πανυγηρια ( το αντιθετο μαλιστα.....)

Απλα... παρασυρθηκατε και σε αλλα γεγονοτα τα οποια δεν μπορουν να μεινουν αναπαντητα ......... :winka:

και δεν βγηκαν ολοι απο εσας ακομα...ο μπατμαν ακομα κρυμμενος ειναι....εμεις πανυγηρισαμε...εχω θεωρω με κοσμιο τροπο...και καποιοι απο εσας αρχισαν τα αεκακι και πεστε κατω...και παλι σε βρισκω σωστο....παρασυρθηκατε και δεν μπορουσαμε να μην απαντησουμε...:winka:

sakis1098
30/11/2010, 14:09
αφήστε βρε τα παιδιά να βγάλουν τον πόνο τους και γι αυτό το μανήκι που ρουφήξανε.........

έτσι κι αλλιώς μετά και τα φετεινά κέρδισαν επάξια τον τίτλο: του ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ :bawl:

γιατί τέτοια κλάψα κανείς βρεεεεεεεεεε...........

μόνο οι φίλοι μας οι GAYροι :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

jimV
30/11/2010, 14:59
Τελικα πολυ κολοπαιδο ο ...Κριστιανο!!!
Δεν πειραζει ρε πελατη σε χουμε γλεντησει πολλες φορες και με την Γιουναιτεντ και με την Ρεαλ.
Ρε την παλευετε καθολου που τσακωνεστε για το ελληνικο πρωταθλημα ???
Θα κατσω να βρω κανα βιντεακι απο ΥΕΝΕΔ να δουμε τι εγινε τοτες
Και φετος ολα καλα θα πανε.
Η Αεκ εκανε τις νικες τις στα ντερμπι και χαρηκε και στο τελοσ θα πλακωθουν τα 2 λαμογια ποιος εχει τις πιο πολλες αβαντες να το παρει
Τι τρελενεστε ετσι???

blackbusa
30/11/2010, 17:54
7 λεπτα καθυστερηση στο ντερμπυ....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

218513

doctor x
30/11/2010, 18:17
μια που καποιος ανεφερε την ΥΕΝΕΔ :bigcry: να παω την...αντιπαραθεση λιγοοοοο πιο παλια?

ποιος πλασαρει ποιον απο πιο παιχνιδι και ποιοι ηταν οι ξενοι του Ολυμπιακου τοτε?-το...δυσκολο!!!!!-

218515

irinia
30/11/2010, 18:37
MEΓΑΛΕ..................ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ

Τά ύπόλοιπα βρείτε τα........

doctor x
30/11/2010, 18:41
Terens me...apogoitevis!mi mou pis den...thimase to pexnidi?;)

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 15:29
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=91100663

ανταρσία στο κότερο και οι ποντικοί τσακώνονται μεταξύ τους...

sakis1098
01/12/2010, 15:34
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=91100663

ανταρσία στο κότερο και οι ποντικοί τσακώνονται μεταξύ τους...

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
01/12/2010, 16:17
:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

re Leto....xtupa ton ton pousti kala na isixasoume
:p

sakis1098
01/12/2010, 18:00
re Leto....xtupa ton ton pousti kala na isixasoume
:p

δεν συνηθίζω να μπλέκομαι στα οικογενειακά σας αλλά νομίζω ότι ο Γιώργαρος γέρασε πιά κι

άρχισε να τα χάνει σιγά σιγά ;)

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 20:07
1-0 η ΑΕΚ στον βούρκο της Κροατίας με Σκόκο... πολύ ξύλο και λάσπη. Μόνο μπάλα δεν είναι αυτό. Αν μείνει πάντως έτσι με την Ζενίτ να κερδίζει προς το παρόν 1-0 τους Βέλγους πάμε για πρόκριση.

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 20:17
2-0 με τον Μανωλά απο κόρνερ...

Αν παραμείνει το 1-0 της Ζενίτ επί της Άντερλεχτ... τα δύσκολα είναι μετά καθώς πρέπει στο ΟΑΚΑ να κρατήσει ισοπαλία το παιχνίδι για να περάσει.

sakis1098
01/12/2010, 20:19
0-2 οι απλήρωτοι και μάλλον πρόκριση

ενώ οι καλοπληρωμένοι ........................... :beer: :beer: :beer: από τον καναπέ :lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 20:23
και 2-0 απο την Ζενίτ...

Αν μείνει έτσι προβλέπω γραμμή mazino, ταμπούρια, αντιαεροπορικά και laser απο την εξέδρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ρώσους. Και φυσικά γιατροσόφια , ξόρκια και προσευχές για αποφυγή τραυματισμών.

sakis1098
01/12/2010, 20:34
και 2-0 απο την Ζενίτ...

Αν μείνει έτσι προβλέπω γραμμή mazino, ταμπούρια, αντιαεροπορικά και laser απο την εξέδρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ρώσους. Και φυσικά γιατροσόφια , ξόρκια και προσευχές για αποφυγή τραυματισμών.

εγώ λέω να ρίξουμε και κανά δύο stinger στο αεριπλάνο που θα τους μεταφέρει στην Αθήνα

μήπως και γλιτώσουμε την υπέρτατη ευρωξεφτίλα να αποκλειστούμε από την ZENIT το

παλιοκαφενείο :smokin:

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 20:40
και 3ο απο τον Μπλάνκο....

Όσο για την Ζενίτ.. την κλασσική και αναίμακτη οδό ρε φίλε... όπως οι γαύροι παλαιότερα στο basket. Νερό με μικρόβια να τους "κόψει" ...χαχαχαχα...

Δύσκολα θα είναι εδώ στο ΟΑΚΑ και η μόνη ελπίδα μας για να είμαστε ειλικρινείς είναι πως η Ζενίτ είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Gandalf dr685sm
01/12/2010, 20:45
1-3 και το ξύλο συνεχίζεται... μιλάμε για πολύ λάσπη και πολύ ξύλο.

sakis1098
01/12/2010, 22:14
άντε μωρέ Αρειανάρα κι εσύ και ο Μπάοκ αύριο να "βγάλουμε τρελά γούστα φιΛαράκι"