View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI
Cpt. Haddock
01/05/2011, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Εμένα πάντως μ΄αρέσει η κλισέ φράση "το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μετά από τα επεισόδια πήγε 100 χρόνια πίσω"... Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα λοιπόν, να πως έπρεπε να είναι η σημερινή απονομή του τροπαίου.
100 χρονια πριν το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ήταν πολυ καλυτερο :lol:
Τερενς, για πες μας κι εσυ που ξερεις :rotflmao:
Gandalf dr685sm
01/05/2011, 08:33
α... και να συμπληρώσω... ο Ντέμης μπορεί να έκανε πολλά λάθη, αλλά τελικά κατόπιν εορτής είναι φανερό οτι είχε δίκιο για κάποια τσογλάνια που νομίζουν οτι το γήπεδο και η ΑΕΚ τους ανήκει.. Κρίμα που δεν κατάφερε να τους "ξηλώσει" απο τον κορμό της ΑΕΚ σαν παράσιτα που είναι.
AUFGEBRACHT
01/05/2011, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
α... και να συμπληρώσω... ο Ντέμης μπορεί να έκανε πολλά λάθη, αλλά τελικά κατόπιν εορτής είναι φανερό οτι είχε δίκιο για κάποια τσογλάνια που νομίζουν οτι το γήπεδο και η ΑΕΚ τους ανήκει.. Κρίμα που δεν κατάφερε να τους "ξηλώσει" απο τον κορμό της ΑΕΚ σαν παράσιτα που είναι.
Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου,νομίζω πως ο Ντέμης χρησιμοποίησε τα ανεγκέφαλα παράσιτα που αναφέρεις για να γίνει πρόεδρος και μετά αφού έκανε τη δουλειά του, τους έκανε πέρα...
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ είναι λίγο για να περιγράψουν το χθεσινό επεισόδιο της Βίας. (χθεσινό γιατί έχουμε δει πολλά επεισόδια με διάφορα χρώματα φανέλας να πρωταγωνιστούν)
Αν δεν μπουν φυλακή όλοι τα τσογλάνια που μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε φίλαθλοι κάποιας ομάδας προκοπή δεν πρόκειται να δούμε. Κρίμα πραγματικά.......:(
Sferopetadhn
01/05/2011, 09:39
Ρε παιδιά ο Ατρόμητος τώρα μπορεί να κάνει ένσταση γιατί το ματς δεν έληξε κανονικά;
Κοίτα ρε κάτι ιδέες που κυκλοφοράνε ελεύθερες... Καλά που το πήρανε γιατί ακόμη ιδέες θα αντάλλασαν με τα ΜΑΤ!
:lol: :lol: :lol: Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ
Gandalf dr685sm
01/05/2011, 09:53
όσο δικαιούμασταν και εμείς όταν δεν έληξε κανονικά με εσάς...
απορώ πως το κοιτάνε κάποιοι οπαδικά, όταν εμφανώς πλέον το πρόβλημα είναι ανεξαρτήτως χρώματος "μαντηλιού συμμορίας"... γιατί μόνο έτσι το βλέπουν οι συγκεκριμένοι.
Και σε συνέχεια των όσων πιστεύουν και στην καθημερινότητα τους, γιατί σίγουρα η ίδια συμπεριφορά χαρακτηρίζει και την ζωή τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.....!!
Δεν πιστεύω ότι αξίζει να χαραμίζω πια φαιά ουσία για να σου απαντήσω, κρίνω ότι δεν την αξίζεις, παρόλα αυτά σου απαντάω για τελευταία φορά συνοπτικά:
Ντρέπομαι πραγματικά για αυτά που έγραψες μερικές σελίδες πίσω, με ενόχλησαν και με εκνεύρισαν πολύ και λυπάμαι που προσπαθείς να τα υποστηρίξεις κιόλας.
Απλά αν η δικιά μου γενιά τα κάνει σκατά, δεν θα κατηγορήσω και θα χαρακτηρίσω τους επόμενους ακόμα και χειρότερα να κάνουν γιατι πολύ απλά εμείς θα τους έχουμε οδηγήσει εκεί. Κοιτάμε την καμπούρα μας και αν είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να δούμε μέτρο παρα πέρα από αυτή το βουλώνουμε και δεν λέμε κουβέντα για την καμπούρα του άλλου ειδικά όταν αυτός υφίσταται τις συνέπειες τις δικής μας καμπούρας και θα τις υφίσταται για πολλά χρόνια ακόμα. Ακόμα δε και να εκφέρουμε γνώμη προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας μη ξεχνώντας τα δικά μας τεινά. Εσύ δεν κάνεις τίποτα από αυτά και δεν σέβεσαι τίποτα και κανέναν. Ανθρωπος που δεν σέβεται τίποτα δεν αξίζει και σεβασμό από κανέναν.
Αν αυτή πάντως είναι η καλοπέραση που φυλάξατε για μας σας ευχαριστούμε ταμάλα αλλά θα προτιμούσαμε να μην μας την δίνατε.
ΤΕΛΟΣ από εμένα.
vangelis 64
01/05/2011, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Εντάξει έχετε να πάρετε πρωτάθλημα 20 χρόνια και κύπελο 10 και είναι λογικό να στε τόσο πεινασμένοι. Αλλά να την πέσετε στον τραγικό και ανύπαρκτο ποδοσφαιρικά Ατρόμητο; Για αυτό θα στε μια ζωή ΑΕΚάκι :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
κρίμα για όσα έγιναν στον τελικό:sick: :sick:
και δεν έπαιζε και ο ολυμπιακός για να τα φορτώσουμε στον μαρινάκη:rolleyes: Χαίρομαι που κάποιοι βλέπουν σε βάθος τη φύση τών προβλημάτων.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για όσους αισθανονται (σε διαφορα αλλα μηνυματα και περιστάσεις) περηφανοι ως έλληνες, τους αφιερώνω τις χθεσινες εικόνες.
Οσο παταω την ίδια γη και μιλαω την ίδια γλωσσα με το χθεσινο πολτό, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Ελληνας....
Τελος Ηλία μου,όποιος δεν ντρέπεται για τα χθεσινά,είναι απλώς ηλίθιος.Όλα μάς χαρακτηρίζουν σαν λαό.Και το χθεσινό χάλι,και όλα τα χάλια που έχουν συμβεί,και όλα τα καλά.
Τέλος πάντων...:wave2:
konsttanttinos
01/05/2011, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Δεν πιστεύω ότι αξίζει να χαραμίζω πια φαιά ουσία για να σου απαντήσω, κρίνω ότι δεν την αξίζεις, παρόλα αυτά σου απαντάω για τελευταία φορά συνοπτικά:
Ντρέπομαι πραγματικά για αυτά που έγραψες μερικές σελίδες πίσω, με ενόχλησαν και με εκνεύρισαν πολύ και λυπάμαι που προσπαθείς να τα υποστηρίξεις κιόλας.
Απλά αν η δικιά μου γενιά τα κάνει σκατά, δεν θα κατηγορήσω και θα χαρακτηρίσω τους επόμενους ακόμα και χειρότερα να κάνουν γιατι πολύ απλά εμείς θα τους έχουμε οδηγήσει εκεί. Κοιτάμε την καμπούρα μας και αν είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να δούμε μέτρο παρα πέρα από αυτή το βουλώνουμε και δεν λέμε κουβέντα για την καμπούρα του άλλου ειδικά όταν αυτός υφίσταται τις συνέπειες τις δικής μας καμπούρας και θα τις υφίσταται για πολλά χρόνια ακόμα. Ακόμα δε και να εκφέρουμε γνώμη προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας μη ξεχνώντας τα δικά μας τεινά. Εσύ δεν κάνεις τίποτα από αυτά και δεν σέβεσαι τίποτα και κανέναν. Ανθρωπος που δεν σέβεται τίποτα δεν αξίζει και σεβασμό από κανέναν.
Αν αυτή πάντως είναι η καλοπέραση που φυλάξατε για μας σας ευχαριστούμε ταμάλα αλλά θα προτιμούσαμε να μην μας την δίνατε.
ΤΕΛΟΣ από εμένα.
Mην τρελαινεσαι ρε φιλε.Αυτα τα μυαλα μας οδηγησαν στον αποπατο.Οσο για τον συγκεκριμμενο, εχει ολα τα συμπτωματα της γεροντικης ανοιας..Οποτε, ο,τι πει ο γιατρος..
Οπως λεμε ''τρια πουλακια καθονταν..''.
τα επεισόδια είναι αποτέλεσμα της υπάρχουσας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που περνάμε
το ποδόσφαιρο δυστυχώς υπάρχει παγκόσμια και διαχρονικά ΚΑΙ για να ξεσπάει ο κόσμος
φέτος έχουν γίνει περισσότερα ντου από ποτέ και από οπαδούς πολλών ομάδων (ολυμπιακός,παο,αεκ,παοκ,αρης κλπ) χωρίς λόγο
όποιος τα επεισόδια αυτά πάει να τα συνδέσει με συγκεκριμένες ομάδες (όπως πχ στο καραισκάκη) απλώς εθελοτυφλεί
ο ΚΑΘΕ μαρινάκης είναι αφορμή του προβλήματος και όχι αιτία
el_hymador
01/05/2011, 11:08
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Έχουμε δικαίωμα επιλογής και κρίση. Το ποδοσφαιρικό προϊόν που παράγει η Ελλάδα, είναι από τα χειρότερα στον κόσμο, δεδομένης της δυναμικής της χώρας. Λαμόγια, κατσιαπλάδες, νονοί, τσαμπουκάδες, βρωμιά, διαπλοκή, όλα μέσα σε ένα βόθρο ζυμώνονται και ζέχνουν απίστευτα. Το θέαμα ανύπαρκτο, που και που βλέπουμε κανά καλό αγώνα και έχουμε να το λέμε για κανά 10ρι χρόνια μετά. Αναλογιστείτε μόνο με τι ασχολούνται (ασχολούμαστε) οι ποδοσφαιρόφιλοι της Ελλάδας σε ποσοστό 99%. Με διαιτητικά λάθη, με τιμωρίες, με δηλώσεις επιπέδου μπράβων, με ντου, με διαπλοκές προσώπων και καταστάσεων, οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο δηλαδή.
Υπάρχει ένας πυρήνας 5.000 (κάπου εκεί) αφιονισμένων ταλιμπάν - μισθοφόρων οπαδών σε κάθε ομάδα, που είναι απίστευτα κατεστραμένοι και τελειωμένοι και οι οποίοι προκαλλούν αυτά τα αίσχη. Ξεχνούν λίγο τη μίζερη ύπαρξη τους, πίνοντας 5 μπάφους (και ποιός ξέρει και τι άλλο...) και μετά πάνε γήπεδο να τα σπάσουν. Το ποδόσφαιρό όμως δεν το στηρίζουν αυτοί, γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν αδείασεις τις τσέπες τους θα βρεις 5 ευρώ, χαρτάκια RIZLA μεγάλο μέγεθος και κάρτες για τζιβάνες.
Το ελληνικό ποδόσφαιρό και κατα συνέπεια όλη αυτή τη μπόχα, τη στηρίζουμε εμείς, εγώ και εσύ. Μπορεί να μην πηγαίνουμε γήπεδο, μπορεί να μην αγοράζουμε φυλλάδες, αλλά και από τα site ενημερωνόμαστε και στηνόμαστε μπροστά στις τηλεοράσεις σαν βλαμμένοι για να παρακολουθήσουμς "μαγικές βραδιές" όπως η χθεσινή. Εν ολίγοις ,είμαστε εμείς και όχι τα ολιγάριθμα όρκ των γηπέδων, που επιβεβαιώνουμε στατιστικώς, ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαοφιλές άθλημα στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω τι ανοχές έχουμε αναπτύξει στην αναγούλα και στη μπόχα, αλλά κάπου αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Και θα σταματήσει πολύ απλά και αναίμακατα, αν σταματήσουμε και εμείς να ασχολούμαστε. Αν στον επόμενο τελικό κυπέλλου τα ποσοστά τηλεθέασης πέσουν στο 10%, αν η επισκεψιμότητα στα αθλητικά site μειωθεί δραματικά (καλά τις εφημερίδες τις αγοράζουν τελειωμένοι κατά κανόνα...) αν πάψουμε τέλως πάντων να ασχολόυμαστε με αυτό που μας σερβίρουν, τότε θα δείτε πως θα σφίξουν οι κόλοι! Ας πηγαίνουν στα γήπεδα 1000 άτομα κάθε φορά και ας πλακώνονται μεταξύ τους.
Είναι λίγο ουτοπικό βέβαια αυτό που περιγράφω, αλλά ας αποστασιοποιηθούμε λίγο ρ.π.μ.! Σιγά το θέαμα που θα χάσουμε στην τελική!
vangelis 64
01/05/2011, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Έχουμε δικαίωμα επιλογής και κρίση. Το ποδοσφαιρικό προϊόν που παράγει η Ελλάδα, είναι από τα χειρότερα στον κόσμο, δεδομένης της δυναμικής της χώρας. Λαμόγια, κατσιαπλάδες, νονοί, τσαμπουκάδες, βρωμιά, διαπλοκή, όλα μέσα σε ένα βόθρο ζυμώνονται και ζέχνουν απίστευτα. Το θέαμα ανύπαρκτο, που και που βλέπουμε κανά καλό αγώνα και έχουμε να το λέμε για κανά 10ρι χρόνια μετά. Αναλογιστείτε μόνο με τι ασχολούνται (ασχολούμαστε) οι ποδοσφαιρόφιλοι της Ελλάδας σε ποσοστό 99%. Με διαιτητικά λάθη, με τιμωρίες, με δηλώσεις επιπέδου μπράβων, με ντου, με διαπλοκές προσώπων και καταστάσεων, οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο δηλαδή.
Υπάρχει ένας πυρήνας 5.000 (κάπου εκεί) αφιονισμένων ταλιμπάν - μισθοφόρων οπαδών σε κάθε ομάδα, που είναι απίστευτα κατεστραμένοι και τελειωμένοι και οι οποίοι προκαλλούν αυτά τα αίσχη. Ξεχνούν λίγο τη μίζερη ύπαρξη τους, πίνοντας 5 μπάφους (και ποιός ξέρει και τι άλλο...) και μετά πάνε γήπεδο να τα σπάσουν. Το ποδόσφαιρό όμως δεν το στηρίζουν αυτοί, γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν αδείασεις τις τσέπες τους θα βρεις 5 ευρώ, χαρτάκια RIZLA μεγάλο μέγεθος και κάρτες για τζιβάνες.
Το ελληνικό ποδόσφαιρό και κατα συνέπεια όλη αυτή τη μπόχα, τη στηρίζουμε εμείς, εγώ και εσύ. Μπορεί να μην πηγαίνουμε γήπεδο, μπορεί να μην αγοράζουμε φυλλάδες, αλλά και από τα site ενημερωνόμαστε και στηνόμαστε μπροστά στις τηλεοράσεις σαν βλαμμένοι για να παρακολουθήσουμς "μαγικές βραδιές" όπως η χθεσινή. Εν ολίγοις ,είμαστε εμείς και όχι τα ολιγάριθμα όρκ των γηπέδων, που επιβεβαιώνουμε στατιστικώς, ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαοφιλές άθλημα στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω τι ανοχές έχουμε αναπτύξει στην αναγούλα και στη μπόχα, αλλά κάπου αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Και θα σταματήσει πολύ απλά και αναίμακατα, αν σταματήσουμε και εμείς να ασχολούμαστε. Αν στον επόμενο τελικό κυπέλλου τα ποσοστά τηλεθέασης πέσουν στο 10%, αν η επισκεψιμότητα στα αθλητικά site μειωθεί δραματικά (καλά τις εφημερίδες τις αγοράζουν τελειωμένοι κατά κανόνα...) αν πάψουμε τέλως πάντων να ασχολόυμαστε με αυτό που μας σερβίρουν, τότε θα δείτε πως θα σφίξουν οι κόλοι! Ας πηγαίνουν στα γήπεδα 1000 άτομα κάθε φορά και ας πλακώνονται μεταξύ τους.
Είναι λίγο ουτοπικό βέβαια αυτό που περιγράφω, αλλά ας αποστασιοποιηθούμε λίγο ρ.π.μ.! Σιγά το θέαμα που θα χάσουμε στην τελική! +800!
πάντα ήθελα να γράψω κάτι τέτοιο :lol:
Cpt. Haddock
01/05/2011, 11:15
Kωνσταντινε, cirus και Τερενς, σας εχω ήδη πει πανω απο μια φορα οτι το θρεντ δεν αφορά την προσωπικη σας κοντρα.
Σταματειστε το εδω παρακαλω.
la_villa
01/05/2011, 11:22
τι να πούμε...
τα είπε ΟΛΑ με τον καλύτερο τρόπο (για όλα) ο blackbusa....
το θεμα έιναι να τα έγραφαν έτσι και οι εφημερίδες....και οι πρόεδροι...
Καλά τώρα είδα κανά δυο πλάνα στη tv .
Που να έχαναν και όλας ....:confused: :confused:
Ρε τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ??
Να τα κόψουν όλα , πρωταθλήματα , κύπελλα , Ευρώπες επ αορίστου και βλέπουμε .....να δεις πως γίνονται οι λύκοι αρνάκια και πως οι "κλέφτες " πρόεδροι θα βρουν λύσεις σε αυτά τα φαινόμενα , και θα πετάξουν έξω από τα γήπεδα όλα τα πρεζάκια .
mats8282
01/05/2011, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΥΣΤ...
+'Οσα θες
Τα ίδια έλεγα και εγώ όσο περιμέναμε να βγει η απόφαση....Τα ίδια έλεγα όταν έγιναν τα επισόδεια στην αρχή,τα ίδια όταν,στο 65',μαζεύονταν οι κάφροι στο ταρτάν...
Και μια άλλη δήλωση.Χτες είμουνα με τους ΜΑΤατζήδες,έπρεπε να τους λιώσουν....
kalgeorge
01/05/2011, 12:00
πριν λιγο γυρισα απο το γηπεδο...πληρωσα 30 ευρω για ενα εισητηριο που εκανε 15...μαλακια μου...χαρισα η μαλλον μου κλεψανε 15 ευρω για να τα κανουν ντραγκια...βολτιτσες...καπνογονα...πιστολια/φωτοβολιδες...οσοι εφτασαν ΟΑΚΑ χωρις εισητηριο μπηκαν...λεμε ολοι...δεν ξερω ποσοι...4-5000 παντως ανετα...ισως και παραπανω...εγινε το ντου στις 6 παρα...στις θυρες δεν υπηρχε ελεγχος...ο καθενας οπου γουσταρε εμπαινε...οτι εθελε εβαζε μεσα...για μια στιγμη σκεφτηκα να παω να πω στον Πιλαβιο να κανει λιγο πιο περα να κατσουμε παρεα...δεν το εκανα...μαλακια μου...
''κυριες και κυριοι ο ελληνικος εθνικος υμνος''...κανεις δεν τον τραγουδα...απλα κοιταμε ολοι το ντου μεταξυ Ατρομητεων και Αεκτζηδων...τα ματ ηρθαν με 5λεπτη καθυστερηση για να εχουμε υπερπαραγωγη...2 πανω απο εδω...2 μπουφαν απο εκει...ανταλλαγη λαφυρων...ξεκιναει ο αγωνας...αντε μπας και δουμε για αυτο που πηγαμε...
στο πρωτο ημιχρονο το ματς σουπα...πιο αργο και απο ταινια του Αγγελοπουλου...μπαινει ενα γκολ που ολοι πανυγηριζουμε...στο καπακι μαθαινω για offside...πριν το δω δεν ηθελα να εκφερω γνωμη...καθαροτατο offside...δεν φταιει ο Κακος...ο πλαγιος εκανε μαλακια...πρεπει να τον μπερδεψαν οι 2 παιχτες που ηταν κοντα του...τεσπα...μπαλλα ειναι...
ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο και τα καπνογονα πεφτουν κατα εκατονταδες...διακοπη...τεσπα το ματς συνεχιζετε...αρχιζουν και μπαινουν ατομα στο ταρταν...καποιοι λενε 100...αλλοι 200...αλλοι 500...εγω λεω το λιγοτερο 1500...ΑΝΕΤΑ...τα ΜΑΤ στα 3 μετρα...κυριολεκτικα...απλα κοιταζονται...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ...λεμε για πολυ ξυλο θα ετρωγαν...μπαινει το δευτερο γκολ και γινετε το πρωτο ντου...οι μπατσοι αμετοχοι...καπως οι σεκιουριταδες τους σταματανε...ο κοσμος γινετε 3.000 ανετα...μην πω παραπανω...γινετε το 3-0...το πιστευετε η οχι δεν πανυγηριστικε τοσο...ισως νοητικα κρατηθηκαμε να μην ξαναγινει ντου...
στο σημειο που βρισκομε δεν βλεπω το ρολοι και τον χρονο...οι διακοπες δικαιολογουν τα 9 λεπτα που εδειξε ο Κακος...καποια στιγμη σφυραει κατι ο Κακος...ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...αλλοι πανε να πανυγηρησουν...αλλοι να πλακωσουν...ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...πανζουρλισμος...πιστευω (οπως και ολοι οι υπολοιποι σοβαροι) οτι το ματς τελειωσε κανονικα...ερχετε το μηνυμα...ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ...εντωμεταξυ βλεπω να γινετε της Βαγδατης Λιβυης Αφγανισταν...της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ξυλο...καπνογονα...βαρελοτα...φωτοβολιδες στυλο...και οι μπατσοι να κοιτανε...να δεχονται τα παντα...μαλλον και αυτοι πρεπει να τα ειχαν χασει....και μετα απο 40 λεπτα γινετε η πιο ξενερωμα απονομη εβερ...ΟΥΣΤ...
δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Δωνη...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΥΣΤ...
υ.γ. δεν θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν δεν επερνε η ΑΕΚ το κυπελλο...
υ.γ.2 ποσο λυπηρω ειναι να ακους τον Σαρμιεντο να λεει οτι λυπαται που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...και ζητησε και συγγνωμη για την πραξη του...
υ.γ.3 σημερα η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ εγινε αεκακι/αεκουλα...ισως και κατι χειροτερο...καληνυχτα σας... :a19: :a23: :a23:
Ξεκολλατε λιγο με τις ομαδες οτι ειναι ιδεες θρησκειες και ολα τα ρεστα που λεγονται απο ολους τους οπαδους γτ αλλιως δεν θα δουμε ασπρη μερα.Καταφερνετε και πορωνεται κοσμο που μεσα στα πλαισια του οχλου κανει πραγματα που αν ηταν μονος του θα τα κατακρινε.Οσο μεσα στα γηπεδα μπαινει ο καθε καμμενος να πιει οτι θελει και να κανει οτι θελει γτ στην τελικη ελα μωρε μλκ γ@μησε τα ολα και δεν τρεχει τπτ,ετσι θα μεινουμε και θα παμε και χειροτερα.Στην Αργεντινη θυμαστε τα επεισοδια στα γηπεδα στην αντιστοιχη κριση τους?Ετσι θα γινει και εδω.Ο κοσμος θελει καπου να ξεσπασει και βρισκει ευκολη και ατιμωρητη διεξοδο στο γηπεδο που ηδη υπαρχουν οι στρατοι καμμενων της καθε ομαδας.
Οταν τους ειδα μεσα στο στιβο και εβλεπα και τους μπατσους λεω παει θα τους φανε λαχανο τους ματαδες και θα χουμε πολυ σοβαρα επεισοδια.Ετοιμαστειτε ερχονται και τα πλευ ωχ και τους βλεπω ετοιμους για μεγαλο θεαμα
Παντως ρπμ καποια στιγμη πρεπει ενας σφυριχτρας μια φορα να πει αντε γ@μηθειτε το ληγω και το δινω στον καθε Ατρομητο αλλα μετα ποιος θα τον προστατεψει δεν ξερω.Ο φοβος παιζει μπαλα λοιπον και ας βγαλει το φιδι απο την τρυπα καποιος τρελος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Χαίρομαι που κάποιοι βλέπουν σε βάθος τη φύση τών προβλημάτων.
Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό πρέπει να το εκλάβω ως ειρωνία αλλά δε προτίθεμαι να κάτσω να γράψω σεντόνι απόψεων του στυλ "πήγαμε 100 χρόνια πίσω κλπ" ;) Όλοι είδαν τι έγινε εχθές οπότε συμπεράσματα βγάζει εύκολα καθένας. :wave2:
PS είμαι Παναθηναϊκός :wave2:
Sferopetadhn
01/05/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όσο δικαιούμασταν και εμείς όταν δεν έληξε κανονικά με εσάς...
απορώ πως το κοιτάνε κάποιοι οπαδικά, όταν εμφανώς πλέον το πρόβλημα είναι ανεξαρτήτως χρώματος "μαντηλιού συμμορίας"... γιατί μόνο έτσι το βλέπουν οι συγκεκριμένοι.
Και σε συνέχεια των όσων πιστεύουν και στην καθημερινότητα τους, γιατί σίγουρα η ίδια συμπεριφορά χαρακτηρίζει και την ζωή τους.
Μάγε χαβαλέ κάνω σε κάποιους που νομίζουν ότι οι ομάδα τους ή οι οπαδοί της ξεχωρίζουν για κάποιον -ακατανόητο σε εμένα- λόγο, από τη μάζα των οπαδών-κάφρων των υπόλοιπων ομάδων...
Ο νοών νοείτω!
ΥΓ Άσε την καθημερινή ζωή απ' έξω από εδώ. Μη μπερδεύεις ανόμοια πράγματα. Δεν ξέρεις και δεν ξέρω. ;)
Cpt. Haddock
01/05/2011, 20:32
Για να δειτε πόσο βαθυ ειναι το προβλημα
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75832&catid=6
Δε δέρνονται μόνο στην Αθήνα! Πρωτοφανή σε έκταση επεισόδια σημειώθηκαν χθες στο Καινούργιο σε αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Μεδεών Κατούνας και στο Νέο Θέρμιο Απόλλων για την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.
Στο γήπεδο υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων και στο τέλος του αγώνα υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων.
Στη συνέχεια στο γήπεδο εισέβαλαν οπαδοί της Κατούνας οι οποίοι, όπως αναφέρει το thebest.gr κυνήγησαν και χτύπησαν παίκτες του Θέρμου.
Από τα επεισόδια υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί σοβαρότεροι των οποίων ήταν του Θεοδόση Κόκκοτου και του γιου του, πρώην παίκτη του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύονται.
Όλα τα επεισόδια έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Λιόνα αλλά και των παρατηρητή του αγώνα, πρώην διεθνή διαιτητή Βασίλη Νικάκη.
Για την πειθαρχική δίωξη των ομάδων θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ, βάσει των εκθέσεων του διαιτητή και του παρατηρητή.
Για την ιστορία, στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Κατούνας επικράτησε με 1-0
Για να καταλαβουμε με τι κοσμο εχουμε να κάνουμε: Πλακώνονται για τον αγωνα "Θερμο-Κατούνα"
Ποσο μηδαμινη ζωη πρεπει να έχουν πια...
Γιά την Κατούνα ρε γαμώτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
01/05/2011, 22:41
[url]Ποσο μηδαμινη ζωη πρεπει να έχουν πια...
entaxei....auto den einai kai akrivws etsi/.....alla ok
:beer:
kalgeorge
01/05/2011, 22:54
kai epidi kapoioi aektzides elegan gia ton kalo lao tis aekroulas kai ton kako twn allwn omadwn......
http://www.youtube.com/watch?v=CMvzfT9l17Q&feature=share :wave2:
vangelis 64
01/05/2011, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό πρέπει να το εκλάβω ως ειρωνία αλλά δε προτίθεμαι να κάτσω να γράψω σεντόνι απόψεων του στυλ "πήγαμε 100 χρόνια πίσω κλπ" ;) Όλοι είδαν τι έγινε εχθές οπότε συμπεράσματα βγάζει εύκολα καθένας. :wave2:
PS είμαι Παναθηναϊκός :wave2: Ναι,ήταν ειρωνεία!Όταν μετά απ' όλο αυτό το προχθεσινό μπουρδέλο,γράφεις σε στυλ οπαδικό.
Μπορεί κι εσύ να έκανες την πλάκα σου,την ειρωνεία σου.Ο γραπτός λόγος είναι κρύο πράγμα και τις περισσότερες φορές δεν αντικατοπτρίζει αυτά που θέλουμε να πούμε.
Προς το παρόν μπύρες και τα υπόλοιπα μακάρι από κοντά.:beer: :beer: :beer: :wave2:
blackbusa
02/05/2011, 00:14
http://www.youtube.com/watch?v=18oRUAmZbks
:wave2:
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί κάνει, ουσιαστικά σε όλους, εντύπωση η είσοδος των
"θεωρητικά φίλων" της ΑΕΚ στο γήπεδο.
Ήταν γνωστό πως "αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει θα γίνει της...π....ας" όπως και έγινε.
Είναι επίσης γνωστό πως όταν παίζει Παναθηναϊκός Ολυμπιακός πάλι επεισόδια θα έχει όπως και όταν παίζει η κάθε ομάδα με την κάθε ομάδα με οπαδούς.
Είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια ή η τελευταία;
Φράσεις του στυλ: "Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, οι ανεγκέφαλοι κουκουλοφόροι, ο υπέροχος κόσμος(οποιασδήποτε ομάδας) με κάνουν και γελάω.
Το μαχαίρι είναι του βουτύρου και δεν κόβει ούτε χαρτί.
Οι ανεγκέφαλοι μόνο αυτό δεν είναι. Ξέρουν να φτιάχνουν μολότοφ, να κάνουν τον τέλειο κλεφτοπόλεμο, να χτυπούν, να μπαίνουν τσάμπα στο γήπεδο και να τρομοκρατούν ομάδες και παράγοντες(όχι μόνο για τον τελικό).
Αυτοί που μπήκαν μόνο ΑΕΚ δεν είναι. Άπλυτα χουλιγκάνια που στο όνομα της μάζας και μιας θύρας ορμούν στους λίγους-ή έναν και λογικό είναι να χτυπούν.
Έκανε λοιπόν εντύπωση μεγάλη σε όλους. Τα ίδια δεν έγιναν πολλές ακόμη φορές στο πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν; Τελευταίο δεν είναι το ξύλο οσφπ-παο; Τα κίτρινα παιδιά δεν έδειραν τον Μπάγεβιτς; Πόσοι συνελήφθησαν;
Ουδείς...
Αν λοιπόν δεν υπάρξουν πραγματικές τιμωρίες καριέρα στον τόπο τούτο δεν θα κάνει κανείς.
Αρχικά σε κάθε τέτοια κίνηση που κάνουν αυτοί οι "χτυπάω ομαδικά και τρέχω" θα πρέπει η ομάδα να τιμωρείται αυστηρά. Όχι χρηματικά.
Αν δεν μπορεί να τους ελέγξει ας διαλύσει τους συνδέσμους. Κανείς δεν θα λυπηθεί. Αν τους θέλει, ας τους ελέγξει. Απλά αν τους θέλει πάλι αυτοί θα κάνουν κουμάντο.
Το κράτος να σταματήσει την επιχορήγηση. Ας δώσει τα λεφτά για νοσοκομεία, σχολεία και δρόμους. Είναι παράλογο να χρηματοδοτείς την βία.
Αλλά πραγματικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση η είσοδος των οπαδών.
Είμαστε υποκριτές αν λέμε πως μας έκανε εντύπωση. Και επίσης μην λέμε πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει, ή έπρεπε να διακοπεί(το λογικό δηλαδή). Εδώ με νίκη της ΑΕΚ έγινε ότι έγινε.
Ας ζητήσει η ΑΕΚ να ξαναγίνει ο τελικός χωρίς κόσμο, και να δώσουν εισιτήρια σε όλους τους οπαδούς που θέλουν να παίξουν ξύλο να μαζευτούν σε ένα γήπεδο που θα έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτό τον τελικό.
Ένα γήπεδο τετράγωνο αρκετά μεγάλο φτιαγμένο από μπετό και σίδερο. Μόλις μπουν όλοι μέσα ας κλειδώσουν τις πόρτες και να τις ανοίξουν σε δέκα μέρες.
Επίσης το ποδόσφαιρο δεν πάει εκατό χρόνια πίσω. Δεν πήγε μπροστά για να πάει πίσω.
blackbusa
02/05/2011, 00:32
δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω αλλα τα γεγονοτα δεν με αφηνουν...εγιναν επεισοδια γενικα στην Αθηνα...κατα τις 6+ εγινε ντου και μπηκαν οσοι τσαμπατζηδες ηθελαν στο γηπεδο...πριν και κατα την διαρκεια του αγωνα σουλατσαρανε ατομα στο ταρταν...πριν τελειωσει ο τελικος (αφου ο Κακος δεν σφυριξε την ληξη) εγινε ντου απο 3000 κοσμο...μεχρι εκεινη την στιγμη θεωρω και θεωρουσα υπευθηνη την αστυνομια την ΕΠΟ και την original...μετα τα σημερινα (οχι πια ενθερμο) γεγονοτα με δηλωσεις και δελτια τυπου θεωρω εξισου συνηπευθηνη και την ΠΑΕ ΑΕΚ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...
kalgeorge
02/05/2011, 08:03
:yuck: :yuck:
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ilisiakos/kaname_ta_strava_matia_gia_aek.849142.html
Ναι,ήταν ειρωνεία!Όταν μετά απ' όλο αυτό το προχθεσινό μπουρδέλο,γράφεις σε στυλ οπαδικό.
Μπορεί κι εσύ να έκανες την πλάκα σου,την ειρωνεία σου.Ο γραπτός λόγος είναι κρύο πράγμα και τις περισσότερες φορές δεν αντικατοπτρίζει αυτά που θέλουμε να πούμε.
Προς το παρόν μπύρες και τα υπόλοιπα μακάρι από κοντά.:beer: :beer: :beer: :wave2:
Ποσες....
Μα ποσες φορες δεν εχουν γραψει εδω μεσα σε οπαδικο στυλ για του καθε ειδους επεισοδια σε οποιοδηποτε γηπεδο......
Χαιρομαι που επιτελους καταλαβαν πολλοι ( δυστηχως με αυτο τον τροπο......)
Οτι η καφριλα ειναι ΜΙΑ ομαδα ,δεν εχει χρωμα και σχεση με φανελλες, και οτι μονο αν στραφει η πολιτεια παρακαμπτωντας ομαδες και προεδρους ( γιατι συνεργασια απο αυτους δεν υπαρχει ....http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/320813.html ) κατι μπορει να γινει για να βελτιωθουν καπως τα πραγματατα...!
kalgeorge
02/05/2011, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/320813.html ) :
ntax o adamidis exei katantisei teliws grafikos.....milaei poly kai trwei kapakes sfaliares, alla mualo den bazei.
eidika oi upografes sto telos, aek kupellouxos 2010-11 exoun poly gelio axxxaxaaxxaxa
Gandalf dr685sm
02/05/2011, 09:25
ΠΑΕ, οπαδοί , κόσμος, κοινωνία.. δεν μου κάνουν εντύπωση.. Όπως είπε και ο Terens... δίοδος εκτόνωσης πλέον το γήπεδο για πολλά προβλήματα. Και όπως πάνε τα πράγματα και δυσκολεύουν όλο και πιο ανησυχητικά τα πράγματα θα γίνονται για μένα.
Τώρα για τα περί αξίας κυπέλου ... τα είπα και πριν... είναι μια καλή επιτυχία για την ΑΕΚ μετά απο 10 χρόνια κοντά... Αλλά μην το μεγενθύνουμε κιόλας. Ούτε CH.L είναι, ούτε κύπελο UEFA... ούτε καν τοπικό πρωτάθλημα. Ένα έμπλαστρο είναι για να καλύψει πληγή που έχει γίνει με χατζάρα...πόσο θα κρατήσεις;
Για τις φασαρίες.. απο όσο διαβάζω ήδη λέει αποθηκεύουν στην ΕΛ.ΑΣ "πολεμοφόδια" για τα νέα μέτρα που έρχονται φέτος... οπότε καταλαβαίνετε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ntax o adamidis exei katantisei teliws grafikos.....milaei poly kai trwei kapakes sfaliares, alla mualo den bazei.
eidika oi upografes sto telos, aek kupellouxos 2010-11 exoun poly gelio axxxaxaaxxaxa
Αυτο που δεν ειναι γα γελια ρε Γιωργο ειναι αυτο......
"Η ΑΕΚ δέχεται επιθέσεις από παντού και ο πόλεμος εναντίον της θα ενταθεί πριν και κατά τη διάρκεια των play off και όχι μόνο. ""
( Τελος παντων δεν θελω να επεκταθω συγκεκριμενα μιας και παραπανω μιλαω στην τελικη για ολους τους..... Και για αυτους που ζητανε συγνωμη μετα... Και για αυτους που ζητανε και τα ρεστα...)
kalgeorge
02/05/2011, 10:01
Αυτο που δεν ειναι γα γελια ρε Γιωργο ειναι αυτο......
"Η ΑΕΚ δέχεται επιθέσεις από παντού και ο πόλεμος εναντίον της θα ενταθεί πριν και κατά τη διάρκεια των play off και όχι μόνο. ""
( Τελος παντων δεν θελω να επεκταθω συγκεκριμενα μιας και παραπανω μιλαω στην τελικη για ολους τους..... Και για αυτους που ζητανε συγνωμη μετα... Και για αυτους που ζητανε και τα ρεστα...)
ναι μωρε ενταξει , δεν διαφωνω....ολοι γραφικοι ειναι .....
και ο καραγκιοζης ο δωνης, που ενω εστηνε κωλο ψηφιζοντας λευκο για τον μαρινακη και εκτατσε ο γαυρος και εφαγε 3 στο τελος....ηταν ολα καλα τοτε.....
τωρα θυμηθηκε οτι ολα ειναι μπουρδελο......
ναι μωρε ενταξει , δεν διαφωνω....ολοι γραφικοι ειναι .....
και ο καραγκιοζης ο δωνης, που ενω εστηνε κωλο ψηφιζοντας λευκο για τον μαρινακη και εκτατσε ο γαυρος και εφαγε 3 στο τελος....ηταν ολα καλα τοτε.....
τωρα θυμηθηκε οτι ολα ειναι μπουρδελο......
1) Μιλας με υποθεσεις ....
2) Και..... μπερδευεις και τα μπουρ....λα...
Το θεμα μας ειναι ποιος και αν εστησε κωλο που.....????
Η για την καφριλα......
Αλλο μπουρδ...ο το ενα....
Αλλο το αλλο.......!!!!
kalgeorge
02/05/2011, 10:50
1) Μιλας με υποθεσεις ....
2) Και..... μπερδευεις και τα μπουρ....λα...
Το θεμα μας ειναι ποιος και αν εστησε κωλο που.....????
Η για την καφριλα......
Αλλο μπουρδ...ο το ενα....
Αλλο το αλλο.......!!!!
που ρε κωστα μιλαω με υποθέσεις:eyepop:
και δεν μπερδευω καθολου τα μπου.......
ολα αλυσιδα πανε....ο σπανος οταν ζητηθηκε να καταθεσει για την μομφη για τα επεισοδια που ειχαν γινει, ειπε η ομαδα μου ειναι εξω απο αυτα...οποτε δεν παιρνουμε θεση....
τωρα που η ομαδα του ειναι ΜΕΣΑ σε αυτα...θυμηθηκε το τι επικρατει.
αυτο εννοω.
που ρε κωστα μιλαω με υποθέσεις:eyepop:
και δεν μπερδευω καθολου τα μπου.......
ολα αλυσιδα πανε....ο σπανος οταν ζητηθηκε να καταθεσει για την μομφη για τα επεισοδια που ειχαν γινει, ειπε η ομαδα μου ειναι εξω απο αυτα...οποτε δεν παιρνουμε θεση....
τωρα που η ομαδα του ειναι ΜΕΣΑ σε αυτα...θυμηθηκε το τι επικρατει.
αυτο εννοω.
Mπερδευεις για το αν εκατσε ο γαυρος να φαει 3 ....!!
Εγω δεν σε ρωταω ποιος αλλος και τι θα ειχε κανει εαν ειχε βγει προεδρος στην SL...
Εγω λεω οτι απο κανεναν προεδρο και ομαδα δεν μπορουν να περιμενουν ποια τιποτα....
kalgeorge
02/05/2011, 11:21
Mπερδευεις για το αν εκατσε ο γαυρος να φαει 3 ....!!
Εγω δεν σε ρωταω ποιος αλλος και τι θα ειχε κανει εαν ειχε βγει προεδρος στην SL...
Εγω λεω οτι απο κανεναν προεδρο και ομαδα δεν μπορουν να περιμενουν ποια τιποτα....
re sy to idio leme...... αν ενδιαφεροντουσαν, θα ειχαν κανει κατι....
αλλα ο καθενας κοιταει πως θα βολευτει, που θα εισχωρησει και ολα αυτα
SvsGreek
02/05/2011, 15:20
Ελλαδαρα αθανατη κ γουστοζικη.
Αθωος λοιπον...με απιστευτο τροπο...ο Μπεεεεεεεος!!!
Του κουτρουλι ο γαμος στον τελικο του αισχους!!!!!
Ομαδες πουενω εχουν παρελθει τα χρονικα ορια κανουν εφεση κ θα ΠΑΡΟΥΝ αδεια συμμετοχης!!!
Ομαδες οι οποιες δεν εχουν κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και αλλες οι οποιες δεν τις εχουν κλεισει!!!!!
Ομαδες που χρωστανε ΦΠΑ και θα κανουν μεταγραφες.....κ εμεις ο κοσμακις για 100 ευρω φπα τρωμε προσωποκρατηση!!!!!
Ο Μπεεεεεεεεος διοικει παε!!!!!!!!!
Ο Ψωμιαδης το ιδιο!!!!!!!
Ο υπευθυνος τυπου της παε παοκ βγαινει δημοσια κ λεει οτι τα ντου στη Θ4 πριν τα ματς "ειναι δικαιολογημενα απο το κοσμο επειδη δεν μπορουν ολοι να αγορασουν εισιτηριο"!!!!! και για να βοηθησει η παε τι πραττει? Ακουστε ..."δινουμε δωρεαν εισιτηρια στους συνδεσμους για οποιο μελος θεωρουν οι συνδεσμοι οτι εχει αναγκη"!!!!!!!!
Κ ποσα αλλα ακομα τετοια.....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ επιτελους σε ολα. Μπουρδελο τα εχετε κανει......ΟΛΕΣ οι ομαδες να διαλυθουν αμεσα κ καθε κοπροσκυλο εγκληματιας ο οποιος εχει τον οπαδισμο ως μανδυα κ παει κ κανει εγκληματα να σαπισει στη φυλακη.
Λευτερια σε ολους τους οπαδους..δλδ δωστε μας επιτελους κατι ΑΓΝΟ ή διαλυστε αυτο το μπουρδελο που εχετε δημιουργησει...λαμογια...κεραταδες.
Οι απλοι οπαδοι που δεν γουσταρουμε επεισοδια κ μαλακιες θα ειμαστε ακομα κ στην Δ να ειναι η ομαδα μας...οπως κ στην Αγγλια....εξω επιτελους τα κοπροσκυλα απο το "ποδοσφαιρο" που εχουμε.
kalgeorge
02/05/2011, 21:12
http://www.youtube.com/watch?v=NOSVVrj0WZo&feature=player_embedded#at=197
:bawl: :bawl:
Τι εγινε ρε παιδια....... :smilea:
Τετοια μεγαλειωδη νικη επι του Ατρομητου λεμε......
Κυπελαρα Ελλαδας ειναι αυτη.... Ξαναλεμε....
Στην μουλωχτη στα Σπατα το γιορτασατε......??? :( http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8720&subid=2&pubid=128635021
Ουτε ενα Φοντανακι τους υπολοιπους ουτε τιποτα.......??? :sad:
yannis24
04/05/2011, 14:54
http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231106587
Σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη
Το ενδεχόμενο αναβολής ή ματαίωσης των πλέι οφ εξετάζει η κυβέρνηση
Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της αναβολής ή της ματαίωσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά τη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στον Π.Γερουλάνο, τον Γ. Νικητιάδη και τον Π.Μπιτσαξή με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Το θέμα συζητήθηκε σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και στην οποία ήταν παρόντες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο ΓΓΑ κ. Πάνος Μπιτσαξής.
Εκεί συζητήθηκαν προτάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και μεταξύ των προτάσεων ήταν να ζητηθεί η ματαίωση ή η αναβολή των πλέι οφ, τα οποία αρχίζουν την Κυριακή.
Μετά τη σύσκεψη των τριών, ξεκίνησε νέα, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των κ.κ. Νικητιάδη, Μπιτσαξή και υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της βίας.
blackbusa
04/05/2011, 15:49
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν εχουν τα @@ ας μην αφησουν καμμια ελληνικη ομαδα να παιξει ευρωπη...Βαγγελη ακους????:lol:
αιντε βαζελακια...την βλεπω εγω την δουλεια...ματαιωση των play off και οι ομαδες που θα παιξουν ευρωπη θα ειναι οπως τελειωσε το πρωταθλημα....:winka:
vangelis 64
04/05/2011, 16:03
αν εχουν τα @@ ας μην αφησουν καμμια ελληνικη ομαδα να παιξει ευρωπη...Βαγγελη ακους????:lol:
αιντε βαζελακια...την βλεπω εγω την δουλεια...ματαιωση των play off και οι ομαδες που θα παιξουν ευρωπη θα ειναι οπως τελειωσε το πρωταθλημα....:winka: Πάει...Αγγλία γίναμε.:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
04/05/2011, 16:06
Εντάξει, τα @@ να ματαιωθουν τα πλέη-ωχ δεν τα ΄χουν, θα με εξεπλητε το αντιθετο. Απλα ειναι μια καλη ευκαιρια να τελειωνουμε με αυτον τον ηλιθιο "θεσμο"
blackbusa
04/05/2011, 16:17
Πάει...Αγγλία γίναμε.:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
εχμμμμμμμμμ...δεν ελεγα εσενα τον Βαγγελη...αλλα τον αλλο που ψαχνοταν....:lol: :lol: :lol:
vangelis 64
04/05/2011, 16:38
εχμμμμμμμμμ...δεν ελεγα εσενα τον Βαγγελη...αλλα τον αλλο που ψαχνοταν....:lol: :lol: :lol: Δεν πειράζει ρε συ,το ίδιο είναι.Φαντάζεσαι να έβγαινε ο Γιώργαρος βαρύς βαρύς και νά'λεγε.."Η κυβέρνηση απαγορεύει στίς ελληνικές ομάδες,να μετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπαλλα,για 5 χρόνια"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
04/05/2011, 16:40
Εντάξει, τα @@ να ματαιωθουν τα πλέη-ωχ δεν τα ΄χουν, θα με εξεπλητε το αντιθετο. Απλα ειναι μια καλη ευκαιρια να τελειωνουμε με αυτον τον ηλιθιο "θεσμο" Μακάρι!!
kalgeorge
05/05/2011, 08:34
ti mlks :bawl: :bawl:
225364
kalgeorge
05/05/2011, 08:37
ti mlks :bawl: :bawl:
""
Μάλιστα ορισμένοι οπαδοί «ξέφυγαν» καθώς κρατάνε σημαίες των Σκοπίων στα χέρια τους και πάνω στην γενική σύγχυση που επικρατεί ζητάνε να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάει να αγωνιστεί στο αντίστοιχο των Σκοπίων!"""
http://www.gazzetta.gr/article/item/191353-skopianes-semaies-kai-epeisodia
Cpt. Haddock
05/05/2011, 09:08
Να πάει, να παει, γουσταρω... :smokin:
kalgeorge
05/05/2011, 09:53
που σαι .....cirus??????
σου βρηκα συμπαίκτη ρε κατσίκι!
:bawl: :bawl: :bawl:
http://www.sport24.gr/Paraxena/katsika_podosfairisths.851677.html
λοιπον
ο τελικος κυπελλου ηταν ενας κλασικος ελληνικος τελικος κυπελλου. τιποτα παραπανω ή λιγοτερο. δεν ηταν ο τελικος αγγλιας.
και περσι και προπερσι και παντα τα ιδια γινονταν. θυμαστε τα πλοια στην κρητη, τα περσινα στο οακα, τον βολο στο λαρισα-παο....
απλα η βια στα γηπεδα εχει ξεφυγει διοτι υπαρχει συσωρευμενη οργη απο τη μια για διαφορους λογους και ανοχη από την αλλη αυτη η βια να εκδηλωνεται στα γηπεδα. επισης οι μισοι παραγοντες στην α, β και γ εθνικη θα πρεπε να ειναι μεσα εδω και πολλλλα χρονια.
εμενα μουκοψαν τη χαρα τα επεισοδια οπως και σε αλλους βεβαια. σιχτιρισα ομως και αεκτζηδες πουλεγαν "βαρατε τους ρε" απευθυνομενοι στα ματ. σορρυ αλλα οταν πλακωνονται γουρουνια με γουρουνια γιατι πρεπει να διαλεξω γουρουνι?
επισης θαθελα να ριξω ενα χεστηρι σε ψαρινο κλπ παρασιτα που λενε να αποποιηθει η αεκ το κυπελλο. το οποιο κερδισε δικαιοτατα αγωνιστικα (οι αθλιες συνθηκες ηταν καιγια τις δυο ομαδες) και απεκλεισε παο-παοκ.
οσο για δωνη, ε τι να πω. ενταξει εχει κονε με μμε και εγινε προπονηταρας και καλα. "εριξε" 3 στον οσφπ αλλα αυτο ηταν καθαρο....οπως και η ψηφος στον μπεο που εδωσε ο γιωργακης ο σπανος (με τον οποιο μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια. τωρα ειναι σεμνο . οταν ηταν πιτσιρικα ειχε παρει μια τσελικα και τοπαιζε στην πλ. ελευθεριας και στη μεμου και στο περιβολακι μαγκας....ασε για το πως κονομησανε....).
για τον ηρα λυπαμαι αλλα....καλο θα ηταν να επεφταν οσοι πρεπει. τωρα οσοι νομιζαν οτι σωθηκαν στα γηπεδα οι πανιωνιος, κερκυρα, ξανθη ε καλα. ας δουν το ροστερ τους, τους προπονητες τους και τα αποτελεσματα τους μετα το β γυρο.
kalgeorge
05/05/2011, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
οσο για δωνη, ε τι να πω. ενταξει εχει κονε με μμε και εγινε προπονηταρας και καλα. "εριξε" 3 στον οσφπ αλλα αυτο ηταν καθαρο....οπως και η ψηφος στον μπεο που εδωσε ο γιωργακης ο σπανος
. τωρα οσοι νομιζαν οτι σωθηκαν στα γηπεδα οι πανιωνιος, κερκυρα, ξανθη ε καλα. ας δουν το ροστερ τους, τους προπονητες τους και τα αποτελεσματα τους μετα το β γυρο.
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...........THA XUPNISEIS KOSMO...
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...........THA XUPNISEIS KOSMO...
Τωρα κατι θελετε να πειτε αλλα τι...??? :confused:
kalgeorge
05/05/2011, 12:15
Τωρα κατι θελετε να πειτε αλλα τι...??? :confused:
tipota re man ..:wave2:
Cpt. Haddock
05/05/2011, 12:25
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=272559
:lol:
vangelis 64
05/05/2011, 13:08
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=272559
:lol: Τι γελά ρε,εγώ για πλάκα το είπα!:bawl:
kalgeorge
05/05/2011, 13:23
:uplate: :uplate: :uplate:
http://www.sport24.gr/Paraxena/dolofoniko_xtuphma_se_mats_sto_kazaxstan.852589.html
http://www.sport24.gr/football/England/paikths_esprwkse_viaia_gynaika-epopth.852756.html
vangelis 64
05/05/2011, 13:33
:uplate: :uplate: :uplate:
http://www.sport24.gr/Paraxena/dolofoniko_xtuphma_se_mats_sto_kazaxstan.852589.html
http://www.sport24.gr/football/England/paikths_esprwkse_viaia_gynaika-epopth.852756.html Φάση σαν τού πρώτου βίντεο,την έχω ζήσει σαν παίχτης.Το έκανε ένα τσουτσέκι σε συμπαίχτη μου εκτός φάσης.Πώς δεν τού'κοψε τη μέση!:mad: :mad:
Cpt. Haddock
05/05/2011, 13:43
O Βεγγος παιζει ποδοσφαιρο. Φιλικος αγωνας ηθοποιών-δημοσιογράφων, δεκαετια '70
http://www.youtube.com/watch?v=zehlgwNHpRw&feature=share
Θαναση :beer:
blackrose
05/05/2011, 22:05
απολαυστε και εναν φοβερο οπαδο!
http://www.youtube.com/watch?v=Fese28fn3aM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=O53A-QEZYNw&feature=related
ΜΠΡΑΓΚΑ............ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΤΡΑ, ΛΑΡΙΣΣΑ
Μιά πόλη μέ 150000 κατοίκους γράφει ίστορία.
Άπλά μέ ένα δικό της γήπεδο,όργανωμένη καί ψαγμένη
μέ παίκτες Λατίνους πού έχουν δεσμούς μέ τήν Πορτογαλλία.
ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ...
Μιά άπάντηση σέ όλους αύτούς πού βγάζουν τήν κατάταξη τών
όμάδων σύμφωνα μέ τό πόσα ξοδεύουν..!!
ΘΑΥΜΑ....??
Μακάρι νά ζούσαμε καί μείς αύτό το θαύμα.
Μακάρι νά ζούσαμε μέ τήν έλπίδα ότι μπορεί κάποτε νάρθει.
ΠΑΕΙ, ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ...!!
Έμείς πλακωνόμαστε στά γραφεία προσπαθώντας όπως πάντα
νά άθωώσουμε τά ΛΑΜΟΓΙΑ...!!
Λίγες σειρές καθισμάτων χώριζαν τούς φίλους τής Μπράγκα άπό αυτούς
τών Άετών τής Λισσαβώνας .
ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, άπλά λίγοι άνθρωποι άσφαλείας τού γηπέδου.
ΠΑΡΟΤΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ...............ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ....!!
Καί δώ οί ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ............ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ .........
καί τό μόνο πού καταφέρνουν είναι νά σπρώχνουν τό άμοιρο ποδόσφαιρο,
τό μοναδικό σπόρ στή χώρα μας πού σέ καιρούς κρίσης καταφέρνει νά μαζέψει
τόσο κόσμο.............
ΠΙΟ ΚΑΤΩ
ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ .................ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.....!!!
Έλληνική κοινωνία........ΧΑ ΧΑ..........ΧΑ
Άλήθεια ρέ Δώνη ...............
άν δέν ύπήρχε αύτό πού άποκάλεσες όπως άποκάλεσες.........
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ..........??
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ......??
ΟΨΙΜΕ.................ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ
Μόλις πρίν άπό ένα μήνα μάς τάισες ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ....!!
ΜΠΡΑΓΚΑ................ΜΑΓΚΕΣ..........
ΖΗΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.........!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.............
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
απολαυστε και εναν φοβερο οπαδο!
http://www.youtube.com/watch?v=Fese28fn3aM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=O53A-QEZYNw&feature=related
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σέ όλο της τό μεγαλείο,κατ'έπέκτασιν καί σέ όλόκληρη τήν Έλληνική κοινωνία.
Τελικα εδω μεσα ...Τις τελευταιες δυο -τρεις σελιδες ποστ...
( Αφου εσκεμενα προσπαθουν να μην γραφτουν αλλα ονοματα.....)
Εβγαλα το συμπερασμα οτι για ολα φταιαει ο....
Ατρομητος...
Ο Σπανος....
Ο δωνης.....
Και το καλαμποκι.....
Για αυτους λοιπον.....Αφιερωμενο και το πρωτοσελιδο για κερασακι...!
:cool:
225442
la_villa
06/05/2011, 10:54
τι ψάχνεις ρε stoubi
η γραφικότητα στο μεγαλείο της.... δεν είναι τυχαία ΕΤΣΙ σήμερα η ελληνική κοινωνία...
χαλαρα αντιλαμβάνεσαι που μας έφθασε ΣΗΜΕΡΑ το ΧΤΕΣ...δυστυχώς
kalgeorge
06/05/2011, 12:22
""Βοργιας: Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το "κασέτα-gate", σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 τόνισε μεταξύ άλλων: "Aν ο Ηρακλής έδινε τον Βέλλιο εκεί που έπρεπε, όπως έκανε ο Πανιώνιος τον Γενάρη, θα έπαιρνε άδεια, ακόμη κι αν κατέθετε άδειο φάκελο"."
:a13: :a13: :a13:
""Βοργιας: Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το "κασέτα-gate", σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 τόνισε μεταξύ άλλων: "Aν ο Ηρακλής έδινε τον Βέλλιο εκεί που έπρεπε, όπως έκανε ο Πανιώνιος τον Γενάρη, θα έπαιρνε άδεια, ακόμη κι αν κατέθετε άδειο φάκελο"."
:a13: :a13: :a13:
O πως τον ειπες...????
Καλα που δεν εγινε πρακτορας πεσ του......
:wave2: http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Everton/318090.html :wave2:
:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
06/05/2011, 12:50
Γιατί οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν στις φανέλες τους νούμερα όπως 77, 90, 85, 98, 99 κ.λ.π ;
Γιατί έγραψαν στις φανέλες τους ποσα εκατομμύρια χρωστάει στον κάθε έναν τους ο Πρόεδρος για να μη τα ξεχάσουν.
kalgeorge
06/05/2011, 13:18
http://www.gazzetta.gr/article/item/191774-gepedo-atatourk-ste-mikra
http://www.gazzetta.gr/article/item/191782-pithane-anatrope-me-aek
:a21: :a21: :a31: :a31: :a31: :a31:
Τελικα εδω μεσα ...Τις τελευταιες δυο -τρεις σελιδες ποστ...
( Αφου εσκεμενα προσπαθουν να μην γραφτουν αλλα ονοματα.....)
Εβγαλα το συμπερασμα οτι για ολα φταιαει ο....
Ατρομητος...
Ο Σπανος....
Ο δωνης.....
Και το καλαμποκι.....
Για αυτους λοιπον.....Αφιερωμενο και το πρωτοσελιδο για κερασακι...!
:cool:
OΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ................ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ
ΦΤΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...........ΑΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ....!!!
Πολύ θά τόθελα νά ύπάρχουν κι άπό άλλες μεριές τέτοια μυαλά.
Λυπάμαι άλλά σέ μερικούς ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ...!!
Θά πρέπει νά είναι κανείς πολύ ήλίθιος ή νά μήν έχει ίδέα άπό μπάλλα ή
νάναι τύφλα ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΑΝΤΙΑΕΚΤΣΗΣ, γιά νά μή νοιώσει ότι έτσι ή άλλιώς
τό κύπελλο άγωνιστικά θά πήγαινε στήν ΑΕΚ καί όχι σέ μιά όμάδα πού έτρεμε
στό γήπεδο καί τό μόνο πού προσπαθούσε ήταν νά τό πάει στό 0-0 μέχρι
τήν παράταση...
Μετρούσε δέ μετρούσε αύτό τό offside ή ΑΕΚ άργά ή γρήγορα ένα γκόλ
θά τόκανε καί θά τό διαχειριζόταν καλά όπως καί τόκανε.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ....!!
Καλή προσπάθεια Στούμπι, νά διακωμωδήσεις αύτό τό κύπελλο.
Γιά όσους όμως έχουν γνώση, λογική καί δέν τρώνε ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
είναι τόσο άστεία όσο καί άποτυχημένη προσπαθώντας νά καλύψει
τό συμπέρασμα πού προκύπτει άπό τά όσα έγραψα προηγουμένως...!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.........
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ........ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΔΥΟ...............................ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.
Έμείς οί Άεκτσήδες δέν είμαστε καθόλου περήφανοι γιαυτόν τόν τίτλο.
Ή όμάδα σου έχει κατακτήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ μέ πολύ χειρότερο τρόπο.
Ό πιό πρόσφατος...??
Ένα πρωτάθλημα στά χαρτιά πού έβγαζε μάτια.
Τό μόνο πού είδα άπό μέρους σου όμως ήταν νά έπικαλείσαι τή νομιμότητα...!!
Άκόμα καί σέ αύτό όμως ήσουν λάθος.
Καμμιά όμάδα πού έχασε τέτοιου είδους μάτς ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ...!!
Μηδενίστηκαν οί άντίπαλοι άλλά κανείς χαμένος δέν πήρε τρείς πόντους
μέ τούς όποίους νά κατέκτησε τίτλο....!!!
Τό νά λοιδωρείς τούς άνταγωνιστές σου γιά κάτι στό όποίο είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
15 χρόνια τώρα........είναι....
Θά κλείσω μέ μιά φράση πού νομίζω άντιπροσωπεύει όλους έμάς .......
πού άγαπάμε τήν ΑΕΚ τής καρδιάς μας.
ΑΙ.............ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ..!!
el_hymador
06/05/2011, 20:33
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
225506
SvsGreek
07/05/2011, 07:13
Ρε τον φαρμακοτριφτη. Μπραβο σε Γιαννακοπουλε...σε παραδεχομαι ρε πουστη μου. Με οποιον τροπο κ αν το εκανες εγινες αρχοντας στην Ευρωπη..κ ας γαμησατε την Ελλαδα μαζι με το γαυρο για να ειστε μονοι σας κ να τα σαρωνετε ολα. Αλλα ετσι ειναι στον συχρονο κοσμο..ο δυνατος οχι απλα νικαει αλλα γαμαει τον καθε μικροτερο..οικονομικα μιλωντας.
Απο εκει κ περα...παει λοιπον η γρια στη Β'. Κ αντε αυτοι ειναι χαζοι οσο τα λαχανα κ ενω ακομα κ συνδεσμικες εκπομπες αλλων οπαδων ανεφεραν ολη τη σεζον οτι η γρια δεν εχει κανει ΑΜΚ κ θα πεσει αυτοι εκει στη διοικηση τους τα ριχναν στο Ρεμο!!!
Αλλα κανεις μας δε μπορει να σκεφτει οτι ΜΟΝΟ η γρια χρωσταει χρεη τα οποια δεν μπορει να αποπληρωσει. Εκτος κ αν στην αεκ παγωσουν τα χρεη οπως γιναν κ στο παοκ (μαστορα εχω κ γω καποια χρεη στην ΟΕ μου, μου τα παγωνετε για καμια 10ετια?). Κ φυσικα ΟΛΕΣ οι παε πρεπει να ΠΑΝΕ ΣΟΥΜΠΙΤΕΣ στη δ...οσες χρωστανε κ δεν μπορουν ΑΜΕΣΑ να παρουσιασουν οτι τα εχουν διακανονισμενα να παρουν το μπουλο.
Ολοι οι οπαδοι θα μαστε εκει ακομα κ στην 4η ερασιτεχνικη κατηγορια.....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Κ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Ισοβια , μαμησι κ ξυλο σε καθε τσογλανο εγκληματια ο οποιος καπηλευεται τον οπαδισμο (με την UK εννοια)
OΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ................ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ
ΦΤΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...........ΑΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ....!!!
Πολύ θά τόθελα νά ύπάρχουν κι άπό άλλες μεριές τέτοια μυαλά.
Λυπάμαι άλλά σέ μερικούς ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ...!!
Θά πρέπει νά είναι κανείς πολύ ήλίθιος ή νά μήν έχει ίδέα άπό μπάλλα ή
νάναι τύφλα ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΑΝΤΙΑΕΚΤΣΗΣ, γιά νά μή νοιώσει ότι έτσι ή άλλιώς
τό κύπελλο άγωνιστικά θά πήγαινε στήν ΑΕΚ καί όχι σέ μιά όμάδα πού έτρεμε
στό γήπεδο καί τό μόνο πού προσπαθούσε ήταν νά τό πάει στό 0-0 μέχρι
τήν παράταση...
Μετρούσε δέ μετρούσε αύτό τό offside ή ΑΕΚ άργά ή γρήγορα ένα γκόλ
θά τόκανε καί θά τό διαχειριζόταν καλά όπως καί τόκανε.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ....!!
Καλή προσπάθεια Στούμπι, νά διακωμωδήσεις αύτό τό κύπελλο.
Γιά όσους όμως έχουν γνώση, λογική καί δέν τρώνε ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
είναι τόσο άστεία όσο καί άποτυχημένη προσπαθώντας νά καλύψει
τό συμπέρασμα πού προκύπτει άπό τά όσα έγραψα προηγουμένως...!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.........
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ........ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΔΥΟ...............................ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.
Έμείς οί Άεκτσήδες δέν είμαστε καθόλου περήφανοι γιαυτόν τόν τίτλο.
Ή όμάδα σου έχει κατακτήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ μέ πολύ χειρότερο τρόπο.
Ό πιό πρόσφατος...??
Ένα πρωτάθλημα στά χαρτιά πού έβγαζε μάτια.
Τό μόνο πού είδα άπό μέρους σου όμως ήταν νά έπικαλείσαι τή νομιμότητα...!!
Άκόμα καί σέ αύτό όμως ήσουν λάθος.
Καμμιά όμάδα πού έχασε τέτοιου είδους μάτς ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ...!!
Μηδενίστηκαν οί άντίπαλοι άλλά κανείς χαμένος δέν πήρε τρείς πόντους
μέ τούς όποίους νά κατέκτησε τίτλο....!!!
Τό νά λοιδωρείς τούς άνταγωνιστές σου γιά κάτι στό όποίο είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
15 χρόνια τώρα........είναι....
Θά κλείσω μέ μιά φράση πού νομίζω άντιπροσωπεύει όλους έμάς .......
πού άγαπάμε τήν ΑΕΚ τής καρδιάς μας.
ΑΙ.............ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ..!!
Που βλεπεις εσυ την διακωδωμηση στο εξωφυλλο που εβαλα οταν εσυ υποστηριζεις το ιδιο στα γραφομενα σου μετα τον αγωνα (δεν βλεπω να διαφωνεις καπου..??)
][/QUOTE] ΔΩΝΗ.............
Δέν ήταν 2 τά μέτρα τού offside
ΤΡΙΑ ΗΤΑΝ...................
ΛΥΜΠΕ........................ΜΠΑΧΑ........................ΚΑΦΕΣ.
Κι άν έπαιζες καί τά 7 λεπτά πού ήθελες είμαι σίγουρος πώς θάτρωγες κι άλλο....!!!][/QUOTE]
Δεν ξερω.... Δεν ξερω.....
Δεν ξερω εαν για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου φταινε οι δυο μεγαλοι ...
Η το οταν ακουμε για βατοπαιδια και Ζημενς, μιας και η ατιμωρησια εχει φτασει στο Ζενιθ... Μην ξεχνας οτι καποτε πολλων χωρων η διαλυση αρχισε απο τα γηπεδα... ( αυτη ηταν στην αρχη η αποψη σου>>> ) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=113625&perpage=15&pagenumber=140
Δεν ξερω εαν δικαιουσε να μιλας για τις φωνες του χοντρου στην αρχη. ( δεν ξεχωριζω ουτε υποβαθμιζω απεναντι στα του κυπελου τους ξεφτιλες στο καραισκακη πριν λιγο καιρο...... Για να μην που πεταξεις καμμια .......... παρακατω στο λεω... )
Ο χοντρος με αυτα που ειχε πει ηταν τοσο ευκολο να ξεβρακωθει σε αυτο το θεμα που οι αχρηστοι προεδροι των απεναντι ουτε αυτο δεν καταφεραν....
Δεν ξερω καν πια...
Εαν βλεπεις --θυμασαι καλα, η απλα σου αρεσει να λες ψεματα ( μιας και εχω εκφερει παραπολλες φορες την γνωμη μου για τα περι ενστασης το 08 και δεν εχω επικαλεστει ποτε καμμια ειδους νομιμοτητα σε αυτο το πρωταθλημα του γαυρου...)
Αντιθετα με εσενα
Που ξεχωριζεις ποδοσφαιρο και μπασκετ στο θεμα ενσταση --- χαρτια ( μιας και συνεχιζεις να μιλας μονο για τα του γαυρου ενω για τα μολις μπασκετικα προσφατα απλα σιωπη....
el_hymador
07/05/2011, 12:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:
Από το πρωτοσέλιδο της Πράσινης σήμερα, πολύ επιτυχημένο!!
225551
kalgeorge
07/05/2011, 13:08
http://www.youtube.com/watch?v=O53A-QEZYNw&feature=youtube_gdata_player
mats8282
07/05/2011, 15:33
Συμπλοκή με καλάσνικοφ ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (6/5) στην περιοχή της Κορίνθου.
Τρεις άγνωστοι που εκτιμάται ότι είναι οπαδοί του Ολυμπιακού πυροβόλησαν εφτά οπαδούς του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στα πόδια δύο από αυτούς ηλικίας 27 και 28 ετών.
Το επεισόδιο ήταν συνέχεια μιας άλλης συμπλοκής που είχε γίνει νωρίτερα έξω από το Σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Κόρινθο.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του φάιναλ φόρ της Βαρκελώνης στο μπασκετ, μια ομάδα οπαδών της ομάδας που πανηγύριζε πήγε στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού όπου έκαναν επίθεση, με αποτέλεσμα να συμπλακούν με τους αντίπαλους οπαδούς.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που έτρεψαν σε φυγή τους νεαρούς, οι οποίοι όμως έκλεισαν "ραντεβού" για αργότερα προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους στη διασταύρωση των οδών Καλλιθέας και Αϊδινίου. Εκεί πήγαν οι επτά οπαδοί του ΠΑΟ όπου δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από τρεις άλλους που είχαν πάει για τον ίδιο σκοπό στο σημείο.
Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κορίνθου.
Στον τόπο του επεισοδίου από τους αστυνομικούς βρέθηκαν δώδεκα κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ προανάκριση γίνεται από το τμήμα ασφάλειας Κορίνθου.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/321846.html
Καλά πάμε για εκεί που πάμε :alien:
Που βλεπεις εσυ την διακωδωμηση στο εξωφυλλο που εβαλα οταν εσυ υποστηριζεις το ιδιο στα γραφομενα σου μετα τον αγωνα (δεν βλεπω να διαφωνεις καπου..??)
] ΔΩΝΗ.............
Δέν ήταν 2 τά μέτρα τού offside
ΤΡΙΑ ΗΤΑΝ...................
ΛΥΜΠΕ........................ΜΠΑΧΑ........................ΚΑΦΕΣ.
Κι άν έπαιζες καί τά 7 λεπτά πού ήθελες είμαι σίγουρος πώς θάτρωγες κι άλλο....!!!][/QUOTE]
Δεν ξερω.... Δεν ξερω.....
Δεν ξερω εαν για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου φταινε οι δυο μεγαλοι ...
Η το οταν ακουμε για βατοπαιδια και Ζημενς, μιας και η ατιμωρησια εχει φτασει στο Ζενιθ... Μην ξεχνας οτι καποτε πολλων χωρων η διαλυση αρχισε απο τα γηπεδα... ( αυτη ηταν στην αρχη η αποψη σου>>> ) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=113625&perpage=15&pagenumber=140
Δεν ξερω εαν δικαιουσε να μιλας για τις φωνες του χοντρου στην αρχη. ( δεν ξεχωριζω ουτε υποβαθμιζω απεναντι στα του κυπελου τους ξεφτιλες στο καραισκακη πριν λιγο καιρο...... Για να μην που πεταξεις καμμια .......... παρακατω στο λεω... )
Ο χοντρος με αυτα που ειχε πει ηταν τοσο ευκολο να ξεβρακωθει σε αυτο το θεμα που οι αχρηστοι προεδροι των απεναντι ουτε αυτο δεν καταφεραν....
Δεν ξερω καν πια...
Εαν βλεπεις --θυμασαι καλα, η απλα σου αρεσει να λες ψεματα ( μιας και εχω εκφερει παραπολλες φορες την γνωμη μου για τα περι ενστασης το 08 και δεν εχω επικαλεστει ποτε καμμια ειδους νομιμοτητα σε αυτο το πρωταθλημα του γαυρου...)
Αντιθετα με εσενα
Που ξεχωριζεις ποδοσφαιρο και μπασκετ στο θεμα ενσταση --- χαρτια ( μιας και συνεχιζεις να μιλας μονο για τα του γαυρου ενω για τα μολις μπασκετικα προσφατα απλα σιωπη....
:wave2: [/QUOTE]
ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ............
Έννοείται πώς ύπάρχει μερίδιο εύθύνης γιά αύτό τό χάλι άπό όλους.
Όπως όμως άντιλαμβάνεσαι ,η μεγαλύτερη γιά τήν κατάντια μας όφείλεται
στούς 2 μεγάλους.
Καί ή ΑΕΚ κατά καιρούς έχει άδικήσει κόσμο, ό ΠΑΟΚ κ.λ.π....
Όλοι όμως στά πλαίσια τής δυναμικής τους καί τών τίτλων πού
κατέκτησαν κατά καιρούς.
Όταν έχεις νά πάρεις πρωτάθλημα άπό τό 1992-93 δέ χρειάζεται νάσαι
Άινστάιν γιά νά καταλάβεις ότι αύτή ή όμάδα έχει πολύ μικρότερο μερίδιο
εύθύνης γιά αύτή τή διαφθορά.
καί μάλιστα όχι έπειδή έχει νά πάρει 18 χρόνια τίτλο λόγω άγωνιστικής άδυναμίας
άλλά λόγω έξόφθαλμων άδικιών...!!
Εκεί πού γράφω γιά τά γήπεδα έννοώ ότι..........
σάν χώροι μαζικής συγκέντρωσης τά γήπεδα ,ύπάρχει διάχυτη ή ψυχολογία τού όχλου
περί μαζικών άνεξέλεγκτων άντιδράσεων.
Λόγω της μάζας κυριαρχεί ή ψυχολογία τής άτιμωρησίας...!!!
Οί άφορμές φυσικά τά γήπεδα, καί όχι τά αίτια.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ.
Τό Σάββατο βράδυ έν εύθυμία τελώντας έλεγε ίστορίες γιά αρκούδες
τίς όποίες έπανέλαβε Κυριακή πρωί στή ΝΕΤ πού άκουσα μέ τά αύτιά μου,
καί τή Δευτέρα άνασκεύαζε κατόπιν παρέμβασης τών συμβούλων του....!!
ΝΟ COMMENTS ΛΟΙΠΟΝ...............!!!
Θυμάμαι ότι............ΝΑΙ ΜΕΝ έγραφες ότι οί τίτλοι παίζονται στά γήπεδα
ΑΛΛΑ πολλές φορές προέβαλες τή ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ...!!
Έπί τής όποίας άπάντησα.
Πρόσφατο παράδειγμα...??
Τήν ίδια χρονιά κρίθηκε μέ τόν ίδιο άκριβώς τρόπο ό τίτλος τής Πορτογαλλίας
στή Β' Έθνική.
Τιμωρία μέν ΑΛΛΑ ό χαμένος δέν πήρε βαθμούς.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ.....!!!
Ή δική μας περίπτωση θά τελεσιδικήσει μάλλον μετά θάνατον...!!
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ...........ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ...??
Μπορεί νά κάνω λάθος καί νά τάγραψε άλλος..........ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ,
καί θά τό δεχτώ άμέσως.
Άπλά ή θέση μου γιά σένα θά άλλάξει όχι οί άπόψεις μου γιά τόν ΟΣΦΠ.
Γιά τόν Δώνη είρωνεύτηκα διότι ό άνθρωπος τρέφει πολύ μίσος γιά μιά όμάδα
πού τήν όδήγησε στόν πάτο καί παίρνει άκόμα λεφτά άπό αύτήν
άποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..!!
Καί είρωνεύτηκα ώς πρός τό άγωνιστικό μέρος λέγοντας καί πάλι ότι καί νά μή μετρούσε
τό πρώτο γκόλ ή ΑΕΚ θά εύρισκε τόν τρόπο νά πάρει αύτό τό κύπελλο
άπέναντι σέ αύτήν τήν όντως συνοικιακή όμάδα....!!
Έχεις διαφορετική άποψη έδώ..??
Τόση χολή γιά ένα άμφισβητούμενο γκόλ...??
Γιά τήν άποβολή τού Καμαρά καί τό πέναλτυ στό Δέλλα δέ μάς είπε τίποτε..!!
Προχθές ή Τόττεναμ έχασε τό Τσού Λού ένώ είχε προηγηθεί μέσα στό Τσέλσυ
άπό 2 άκυρα γκόλ στό 46ο καί στό 89ο λεπτό...!!!
Καί ό βοηθός τού Κάκου δέν είχε καμμία πρόθεση.
Τόν μπέρδεψε ό Γεωργέας μέ τό μπάκ μπροστά του καί τούφυγε ή φάση.
Πρώτη φορά είδαμε νά μετράει γκόλ offside...??
Ό Κάκος είναι γνωστός στούς Άεκτσήδες ,έχει πάντα πρόβλημα.
Πιό πρόσφατο ..??
Ή άποβολή τού Μανωλά στήν Τούμπα όταν τού ξέφυγε ή κόκκινη τού Τζιμπούρ.
Ίδια φάση πού έπανέλαβε 2 φορές ό Καμαρά στόν τελικό ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ....!!
Έστειλε τόν Μανωλά μέ κόκκινη καί διαμόρφωσε κατά κάποιον τρόπο τό άποτέλεσμα.
Έστειλε καί τόν Δέλλα καί έμεινε ή ΑΕΚ ξεβράκωτη στήν Καβάλα...!!
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΝΑ ΠΩ............
Δέν έχεις άκούσει τήν παροιμία καλύτερα νά μασσάς παρά νά μιλάς..??
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ....
Μιά όμάδα πού έφτασε πρώτη σέ Εύρωπαικό τίτλο τό 1968 όταν φαινόταν άπίθανο τότε
γιά τόν Έλληνικό άθλητισμό,
μέ δεύτερο Εύρωπαικό τίτλο,μέ συμμετοχή σέ φαίναλ 4 καί τελικό μάλιστα
νά χτυπιέται ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ μέ τόν Ήλυσιακό γιά τήν παραμονή...??
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...??
ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...??
ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.............
γιατί μεγάλωσα μέ τό μπάσκετ....!!
Όταν κατέβαιναν στό Παλαί .......... Παγκράτι, Άετός, Δημόκριτος κ.λ.π...
Κέφαλος, Πέππας,Κολοκυθάς,Ζούπας Τρόντζος,Άμερικάνος,Οίκονόμου,Ίωαννίδης, Εύστρατίου ,
Μπαρλάς,Σταμέλος ΜΟΣΧΟΣ ... ΑΘΑΝΑΤΟΣ, κ.λ.π.....κ.λ.π....
ΤΡΙΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ 15 ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ....!!!
Κι ό γαύρος Παπαστράτειο μέ λαμαρίνες ,νά στάζει στίς βροχές.
καλά το πάμε καλά το πάμε ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΜΕ! :a30: :a30:
:a43: :a43: :a25: ★ ★ ★ ★ ★ ★ :a25: :a43: :a43:
7gibernau
08/05/2011, 19:31
6................
225700
http://www.youtube.com/watch?v=O53A-QEZYNw&feature=youtube_gdata_player
αντε και στο 7ο!!!!!!!
el_hymador
08/05/2011, 19:46
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
225702
kalgeorge
08/05/2011, 20:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ase mas re kwsta.....
edw efuge o spanoulis leme :( :(
mats8282
08/05/2011, 20:34
Μπράβο στον ΠΑΟ :beer:
el_hymador
08/05/2011, 23:53
ase mas re kwsta.....
edw efuge o spanoulis leme :( :(
Μη μου το θυμιζεις αυτο σε παρακαλω....:sad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
kalgeorge
09/05/2011, 08:28
Μη μου το θυμιζεις αυτο σε παρακαλω....:sad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
μη γελας ρε...νοιωσε λιγο ρε...:(
που θα παμε τωρα χωρις τον υπερηχητικό?
χωρις τον V-SPAN?
πως θα παμε ευρωλιγκα με καλαθη, καιμακογλου, βουγιουκα?
νοιωστε λιγο ρε γαμώτο.......καντε οτι μπορειτε να ερθει πισω ο φραγκοφονουλης....
α) τελικα ρε σεις.....εκανε καλα ή οχι ο σπανουλης που εφυγε....απορια το εχω ακομα.
β) ο κατσουρανης τι επαιξε με τον παοκ?
γ) τελικα αυτος ο αμπαλος ο τζιμπριλ θα σηκωθεί να φύγει καμια φορά??? μας εχει φαει τα συκώτια λεμε....δεν σκοραρει με τιποτα .
[
ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ............
Έννοείται πώς ύπάρχει μερίδιο εύθύνης γιά αύτό τό χάλι άπό όλους.
Όπως όμως άντιλαμβάνεσαι ,η μεγαλύτερη γιά τήν κατάντια μας όφείλεται
στούς 2 μεγάλους.
Καί ή ΑΕΚ κατά καιρούς έχει άδικήσει κόσμο, ό ΠΑΟΚ κ.λ.π....
Όλοι όμως στά πλαίσια τής δυναμικής τους καί τών τίτλων πού
κατέκτησαν κατά καιρούς.
Όταν έχεις νά πάρεις πρωτάθλημα άπό τό 1992-93 δέ χρειάζεται νάσαι
Άινστάιν γιά νά καταλάβεις ότι αύτή ή όμάδα έχει πολύ μικρότερο μερίδιο
εύθύνης γιά αύτή τή διαφθορά.
καί μάλιστα όχι έπειδή έχει νά πάρει 18 χρόνια τίτλο λόγω άγωνιστικής άδυναμίας
άλλά λόγω έξόφθαλμων άδικιών...!!
Εκεί πού γράφω γιά τά γήπεδα έννοώ ότι..........
σάν χώροι μαζικής συγκέντρωσης τά γήπεδα ,ύπάρχει διάχυτη ή ψυχολογία τού όχλου
περί μαζικών άνεξέλεγκτων άντιδράσεων.
Λόγω της μάζας κυριαρχεί ή ψυχολογία τής άτιμωρησίας...!!!
Οί άφορμές φυσικά τά γήπεδα, καί όχι τά αίτια.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ.
Τό Σάββατο βράδυ έν εύθυμία τελώντας έλεγε ίστορίες γιά αρκούδες
τίς όποίες έπανέλαβε Κυριακή πρωί στή ΝΕΤ πού άκουσα μέ τά αύτιά μου,
καί τή Δευτέρα άνασκεύαζε κατόπιν παρέμβασης τών συμβούλων του....!!
ΝΟ COMMENTS ΛΟΙΠΟΝ...............!!!
Θυμάμαι ότι............ΝΑΙ ΜΕΝ έγραφες ότι οί τίτλοι παίζονται στά γήπεδα
ΑΛΛΑ πολλές φορές προέβαλες τή ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ...!!
Έπί τής όποίας άπάντησα.
Πρόσφατο παράδειγμα...??
Τήν ίδια χρονιά κρίθηκε μέ τόν ίδιο άκριβώς τρόπο ό τίτλος τής Πορτογαλλίας
στή Β' Έθνική.
Τιμωρία μέν ΑΛΛΑ ό χαμένος δέν πήρε βαθμούς.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ.....!!!
Ή δική μας περίπτωση θά τελεσιδικήσει μάλλον μετά θάνατον...!!
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ...........ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ...??
Μπορεί νά κάνω λάθος καί νά τάγραψε άλλος..........ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ,
καί θά τό δεχτώ άμέσως.
Άπλά ή θέση μου γιά σένα θά άλλάξει όχι οί άπόψεις μου γιά τόν ΟΣΦΠ.
Γιά τόν Δώνη είρωνεύτηκα διότι ό άνθρωπος τρέφει πολύ μίσος γιά μιά όμάδα
πού τήν όδήγησε στόν πάτο καί παίρνει άκόμα λεφτά άπό αύτήν
άποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..!!
Καί είρωνεύτηκα ώς πρός τό άγωνιστικό μέρος λέγοντας καί πάλι ότι καί νά μή μετρούσε
τό πρώτο γκόλ ή ΑΕΚ θά εύρισκε τόν τρόπο νά πάρει αύτό τό κύπελλο
άπέναντι σέ αύτήν τήν όντως συνοικιακή όμάδα....!!
Έχεις διαφορετική άποψη έδώ..??
Τόση χολή γιά ένα άμφισβητούμενο γκόλ...??
Γιά τήν άποβολή τού Καμαρά καί τό πέναλτυ στό Δέλλα δέ μάς είπε τίποτε..!!
Προχθές ή Τόττεναμ έχασε τό Τσού Λού ένώ είχε προηγηθεί μέσα στό Τσέλσυ
άπό 2 άκυρα γκόλ στό 46ο καί στό 89ο λεπτό...!!!
Καί ό βοηθός τού Κάκου δέν είχε καμμία πρόθεση.
Τόν μπέρδεψε ό Γεωργέας μέ τό μπάκ μπροστά του καί τούφυγε ή φάση.
Πρώτη φορά είδαμε νά μετράει γκόλ offside...??
Ό Κάκος είναι γνωστός στούς Άεκτσήδες ,έχει πάντα πρόβλημα.
Πιό πρόσφατο ..??
Ή άποβολή τού Μανωλά στήν Τούμπα όταν τού ξέφυγε ή κόκκινη τού Τζιμπούρ.
Ίδια φάση πού έπανέλαβε 2 φορές ό Καμαρά στόν τελικό ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ....!!
Έστειλε τόν Μανωλά μέ κόκκινη καί διαμόρφωσε κατά κάποιον τρόπο τό άποτέλεσμα.
Έστειλε καί τόν Δέλλα καί έμεινε ή ΑΕΚ ξεβράκωτη στήν Καβάλα...!!
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΝΑ ΠΩ............
Δέν έχεις άκούσει τήν παροιμία καλύτερα νά μασσάς παρά νά μιλάς..??
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ....
Μιά όμάδα πού έφτασε πρώτη σέ Εύρωπαικό τίτλο τό 1968 όταν φαινόταν άπίθανο τότε
γιά τόν Έλληνικό άθλητισμό,
μέ δεύτερο Εύρωπαικό τίτλο,μέ συμμετοχή σέ φαίναλ 4 καί τελικό μάλιστα
νά χτυπιέται ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ μέ τόν Ήλυσιακό γιά τήν παραμονή...??
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...??
ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...??
ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.............
γιατί μεγάλωσα μέ τό μπάσκετ....!!
Όταν κατέβαιναν στό Παλαί .......... Παγκράτι, Άετός, Δημόκριτος κ.λ.π...
Κέφαλος, Πέππας,Κολοκυθάς,Ζούπας Τρόντζος,Άμερικάνος,Οίκονόμου,Ίωαννίδης, Εύστρατίου ,
Μπαρλάς,Σταμέλος ΜΟΣΧΟΣ ... ΑΘΑΝΑΤΟΣ, κ.λ.π.....κ.λ.π....
ΤΡΙΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ 15 ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ....!!!
Κι ό γαύρος Παπαστράτειο μέ λαμαρίνες ,νά στάζει στίς βροχές.
:wave2: [/B]
Eπαναλαμβανω σε καμμια περιπτωση δεν ηταν ηθικο το του γαυρου το 08 ....! :rolleyes:
Κατα τα αλλα ( Αν και δεν το θυμαμαι στο παρελθον να εχει ξαναγινει) δεν διαφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου εκτος ισως....
Στα του Δωνη .... Δεν παυει να πηγε τον ατρομητο σε εναν τελικο κυπελου.....
Σιγουρα η απογοητευση του με την εμφανιση τους θα ηταν μεγαλη...
( Η οποια εγινε ακομα μεγαλυτερη με την κακη εμφανιση της αεκ---επεισοδια--1ο γκολ--- προκλητικες δηλωσεις αγαμιδη αμεσως μετα τον αγωνα...)
Ζοτς σταμάτα
δεν είναι πια αστείο
σου κανε μήνυση
το αστεροσκοπείο
Γεια σου ρε Πανάθα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
la_villa
09/05/2011, 15:07
δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά απο το να μείνει ο καλύτερος επιθετικός της S.L στον Θρύλο...
αντε μπράβο....:beer: :beer:
Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκνευρισμένος από τα λάθη που έγιναν από τους συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν οι «πράσινοι» πίεζαν για να ισοφαρίσουν και κυρίως από ένα άστοχο γέμισμα του «Κάρα» στις καθυστερήσεις που έφυγε πολύ ψηλά άουτ και μία κακή εκτέλεση κόρνερ. Και με το που ο Σιδηρόπουλος σφύριξε τη λήξη του αγώνα, μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση.
Ο Σισέ έβριζε στα αγγλικά (σ.σ. με την πιο... γνωστή λέξη) και τα έβαλε και με τον Καραγκούνη για το λάθος του. «Τι είναι αυτά; Ούτε μία σέντρα δεν μπορείς να κάνεις; Ούτε ένα σωστό κόρνερ;», του φώναζε χαρακτηριστικά. Εκεί αρχικά, ο «Κάρα» του είπε να ηρεμήσει: «Κάλμα, ηρέμησε Τζιμπρίλ. Εχω κι εγώ νεύρα. Μην μιλάς, ηρέμησε...».
Ο Σισέ συνέχισε στο ίδιο ύφος και του απάντησε: «Όσο θέλω θα μιλάω, όσο γουστάρω θα μιλάω αφού δεν μπορείς να βγάλεις μία σέντρα!».
πηγή:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128641615
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
EΛΑ ΣΦΑΙΡΟ...........ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
Γιά τή σφαγή τού ΠΑΟΚ...
Αύτό τό χτύπημα στά πνευμόνια......
ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕΚΑ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.............ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ....!!!!
Καί πεναλτάρα έχω........Γκαρσία..!!
Πολύ φαρδύ στήθος.....:rotflmao: :rotflmao:
Eπαναλαμβανω σε καμμια περιπτωση δεν ηταν ηθικο το του γαυρου το 08 ....! :rolleyes:
Κατα τα αλλα ( Αν και δεν το θυμαμαι στο παρελθον να εχει ξαναγινει) δεν διαφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου εκτος ισως....
Στα του Δωνη .... Δεν παυει να πηγε τον ατρομητο σε εναν τελικο κυπελου.....
Σιγουρα η απογοητευση του με την εμφανιση τους θα ηταν μεγαλη...
( Η οποια εγινε ακομα μεγαλυτερη με την κακη εμφανιση της αεκ---επεισοδια--1ο γκολ--- προκλητικες δηλωσεις αγαμιδη αμεσως μετα τον αγωνα...)
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ.........
Όταν προέρχεσαι άπό μιά σχολή πού έχει κάνει έπιστήμη τήν ΑΔΙΚΙΑ
δέν δικαιούσαι νά μιλάς........τουλάχιστον μέ τέτοιον τρόπο.
Ένας λόγος παραπάνω πού έφαγες ψωμί σέ αύτήν τήν όμάδα.
Καί άκόμα σέ πληρώνει .
Όσο γιά τό άγωνιστικό του προφίλ...??
Λίγα πράμματα,δέν κάνει γιά μεγάλο σύλλογο.
Πήγε τή Λάρισσα σέ έναν τελικό καί τόν πήρε, αύτά.!!
Φέτος ένας μόνο σοβαρός άντίπαλος ύπήρξε, ό Όλυμπιακός Βόλου
πού τόν πέτυχε πάνω στήν τελική εύθεία γιά Εύρώπη καί τόν άπέκλεισε
στίς λεπτομέρειες.
Προπονητής μέ συγκεκριμμένο στύλ πού ταιριάζει σέ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Δέ θά στεκόταν ποτέ σέ ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ, ΑΕΚ δοκίμασε,ΑΡΗ....!!
Γιά μικρομεσαίος τό παλεύει,μή ξεχνάμε καί πώς γλύτωσε φέτος ε...??
Προτελευταία άγωνιστική καί μέ πολλές σκιές.:lol:
Δέ θά μού έπεφτε τό πρεστίζ άν συμφωνούσα καί καμμιά φορά μαζί σου.
Έκείνο πού θεωρώ σίγουρο είναι πώς νοιώθουμε καί οί δύο έπιτακτική
τήν άνάγκη νά συμφωνήσουμε καί κάπου........
ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ....!!!
Sferopetadhn
09/05/2011, 20:40
EΛΑ ΣΦΑΙΡΟ...........ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
Γιά τή σφαγή τού ΠΑΟΚ...
Αύτό τό χτύπημα στά πνευμόνια......
ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕΚΑ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.............ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ....!!!!
Καί πεναλτάρα έχω........Γκαρσία..!!
Πολύ φαρδύ στήθος.....:rotflmao: :rotflmao:
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟ ΛΙΓΚ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ PLAY OFF!
ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΪΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!
ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ Η ΙΔΕΑ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ- ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΛΟΧΙΜ!
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ. ΣΚΑΜΠΩ, ΜΠΑΟΥΛΟΝΤΙΒΑΝΑ, ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!
ΥΓ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΟΛΑ??? ΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΤΗΝ ΙΔΕΑ!
kalgeorge
09/05/2011, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
[B]ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!B]
βασικα τζωρτζ τωρα κανεις αυτα που κοροιδευεις στους αλλους.....
αντι για ναι ρε σεις...τους σφαξαμε και μας αρεσε....αραδιαζεις σεντονια ανουσια ;) :wave2:
EKEI ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Η ΙΔΕΑ...........ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ.
Καί χωρίς Πυροσβεστική...!!
Περιμένω νά μάς σχολιάσεις τό χτύπημα τού ήρωα σας...ΚΑΡΑΤΕΚΑ.
Τό τίμημα έμείς τό πληρώσαμε.
Ϋπάρχει μεγαλύτερος πόνος άπό τό νά παίρνεις τίτλο μετά άπό
9 χρόνια καί νά μή χαίρεσαι...??
ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ...!!
Άλλιώς τό είχατε σχεδιάσει μέ τόν μικρό Άτρόμητο...!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ...??
καί κεί ξέσκισμα μέσα στό σπίτι σας πάλι..??
:lol: :lol:
η τιμωρια της αεκ ειναι προκληση και σκανδαλο
1 αγωνιστικη σε παο, οσφπ και παοκ και ηταν γηπεδουχοδηλαδη ειχαν την ευθυνη του ματς. σε μας 3 και αποσυρση μπονους του οπαπ....προφανως το ξυλικι σε σισε και το ντου των παοκτζηδων δεν δυσφημισε μεσω βιας το αθλημα....
αυτες οι τιμωριες φυσικα και θα επρεπε να υπαρχουν. ομως τους κανονες δεν τους αλλαζεις στο τελος του παιχνιδιου μονομερως, τους βαζεις απο την αρχη της σεζον και τους τηρεις απαρεγκλιτα.
μην ξεχναμε οτι η αεκ δεν ηταν γηπεδουχος και τον αγωνα διοργανωνε η επο. αλλα προφανως η αεκ δεν πρεπει να βγει τσου.λου. (οχι- μεταξυ μας- οτι θα προκριθουμε αλλα λεμε τωρα)
αληθεια τα παοκια για τι πραγμα μιλανε? στην τουμπα πρεπει να μας κανουν αγαλμα του δεχτηκαμε να τελειωσει το ματς. να μην πω οτι πρεπει να διαφημιζουν στη φανελα την παε αεκ.
πληρωσαν οπως ηταν φυσικο την αλαζονεια τους. φιλοι μου παοκια μιλαγαν για σιγουρο θριαμβο επι της αεκουλας.... και τους ελεγα " ρε σεις αν βαλετε γκολ-που δεν-θα φατε τρια"
μην τρελλαθουμε. Η ΑΕΚ εναντιον του παοκ. της ομαδας που οι οπαδοι θα ηθελαν να ειναι γαυροι αλλα ντρεπονται να το λενε. του γαυρου του βορρα! καλα κανουν και μας μισουν (επι της ουσιας μας ζηλευουν οπως ο ξαδελφος ο αποτυχημενος ζηλευει τον επιτυχημενο). ειναι υγεια να ζηλευεις τον καλυτερο.
καλα στο χαντμπολ ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα τετοιο σεναριο. τι συνουσια ηταν αυτη!!!!!
kalgeorge
10/05/2011, 10:51
ela tzigger...psaxou.....
fere kai bDelits texniko dieuthinti kai mazepste tous
http://www.snotr.com/video/6606
dukeandthecity
10/05/2011, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
η τιμωρια της αεκ ειναι προκληση και σκανδαλο
1 αγωνιστικη σε παο, οσφπ και παοκ και ηταν γηπεδουχοδηλαδη ειχαν την ευθυνη του ματς. σε μας 3 και αποσυρση μπονους του οπαπ....προφανως το ξυλικι σε σισε και το ντου των παοκτζηδων δεν δυσφημισε μεσω βιας το αθλημα....
αυτες οι τιμωριες φυσικα και θα επρεπε να υπαρχουν. ομως τους κανονες δεν τους αλλαζεις στο τελος του παιχνιδιου μονομερως, τους βαζεις απο την αρχη της σεζον και τους τηρεις απαρεγκλιτα.
μην ξεχναμε οτι η αεκ δεν ηταν γηπεδουχος και τον αγωνα διοργανωνε η επο. αλλα προφανως η αεκ δεν πρεπει να βγει τσου.λου. (οχι- μεταξυ μας- οτι θα προκριθουμε αλλα λεμε τωρα)
αληθεια τα παοκια για τι πραγμα μιλανε? στην τουμπα πρεπει να μας κανουν αγαλμα του δεχτηκαμε να τελειωσει το ματς. να μην πω οτι πρεπει να διαφημιζουν στη φανελα την παε αεκ.
πληρωσαν οπως ηταν φυσικο την αλαζονεια τους. φιλοι μου παοκια μιλαγαν για σιγουρο θριαμβο επι της αεκουλας.... και τους ελεγα " ρε σεις αν βαλετε γκολ-που δεν-θα φατε τρια"
μην τρελλαθουμε. Η ΑΕΚ εναντιον του παοκ. της ομαδας που οι οπαδοι θα ηθελαν να ειναι γαυροι αλλα ντρεπονται να το λενε. του γαυρου του βορρα! καλα κανουν και μας μισουν (επι της ουσιας μας ζηλευουν οπως ο ξαδελφος ο αποτυχημενος ζηλευει τον επιτυχημενο). ειναι υγεια να ζηλευεις τον καλυτερο.
καλα στο χαντμπολ ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα τετοιο σεναριο. τι συνουσια ηταν αυτη!!!!!
εισαι λάθος 100%. Και δυστυχώς κανετε το ΜΕΓΙΣΤΟ λάθος να βαζετε τις ηλιθιες οπαδικες κοντρες σε ενα αθλημα καθαρα ερασιτεχνικό. Συγχαρητήρια για την νικη της ΑΕΚ μεσα στην Μίκρα αλλα (παραδόξως) καναμε το πρωτο βημα και δεν ανοιξε ρουθουνι στην κατακτηση του πρωταθλήματος. Πραξτε και εσεις τα δεοντα για ενα αθλημα που δεν εχει αναγκη τον οπαδισμό.
φιλε κανεις λαθος οτι δεν ανοιξε ρουθουνι
πηγε φιλος μου
μετα το ματς εξω απο το γηπεδο οι καφροι περιμεναν τους παιχτες της αεκ. επεσε πολυ ξυλο
και φυσικα εννοειται οτι τα καφριλικια ειναι ακυρα δεν συζηταμε τα αυτονοητα