PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

kalgeorge
24/01/2011, 05:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

αληθεια αυτος ο παιχταρας ο Μιραλας :

ομολογώ οτι επεσα εξω σε αυτο......:(

ελεγα οτι θα εχει χαθει μεχρι τον δεκεμβρη.....αλλα εχει μπει ιανουαριος :bawl: :bawl:

Sferopetadhn
24/01/2011, 06:28
Δεν ξέρω τί λέτε μερικοί εδώ μέσα, αλλά εγώ έχω δυο γαυρόπουλα στη δουλειά. Και οι δύο λένε ότι δεν ήταν με την καμία κι ότι τζάμπα ακούνε το κράξιμο και δίνεται δικαίωμα στους υπολοίπους -όχι άδικα- να κράζουν.

Αυτό που σας λέμε χρόνια τώρα και δεν εννοείτε να καταλάβετε (μερικοί επαναλαμβάνω) παρά μόνο νομίζετε ότι απλά είμαστε κομπλεξικοί ή ζηλιάρηδες ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.

ΥΓ Με εκείνη την ανακοίνωση του Μαριδάκη τί θα γίνει; ;)

CIRUS
24/01/2011, 06:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ομολογώ οτι επεσα εξω σε αυτο......:(

ελεγα οτι θα εχει χαθει μεχρι τον δεκεμβρη.....αλλα εχει μπει ιανουαριος :bawl: :bawl:

έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναι

CIRUS
24/01/2011, 06:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oυτε εγω μπορω να το βρω καπου ρε γμτ.... :sick:

Καποιος ρε παιδια που να το ειδε χθες υπαρχει εδω περα...??? :confused:

ούτε εγώ το έχω δει αυτό.....

g_m900
24/01/2011, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
έλα μλκς λες, απλά αποδίδει καλύτερα και σκοράρει όταν παίζει στη θέση που παίζει τώρα ο Πάντελιτς. Αυτή την στιγμή τον βάζει είτε δεξιά, είτε αριστερά με αποτέλεσμα να μην βάζει τη μπάλα στο πλεχτό. Παιχταράς είναι μην λέμε ό,τι να ναι

μην εισαι και τοσο σιγουρος!
με τον Παντελιτς τρωγοντε ποιος θα παιξει και η οψιον του δεν ενεργοποιηθηκε ακομα. καποιο λακκο εχει η φαβα .

ασε που μπορει να του ειπανε του Γιουβαρλακη οτι ξεναγηθηκε στην Παιανια...:rotflmao: :rotflmao:

konsttanttinos
24/01/2011, 06:51
ΒΟΛΑΡΑ ΡΕ!

Που κρυφτηκες βρε θειο??:lol:

g_m900
24/01/2011, 06:53
http://www.woop.gr/article/15497/asteras-tripoles-olubiakos-0-1-video

δειτε μετα το 1.25

αυτα τα πεναλτυ τα ζηταει μονο ο Τοροσιδης και ο Ντιογο!

CIRUS
24/01/2011, 06:56
μην εισαι και τοσο σιγουρος!
με τον Παντελιτς τρωγοντε ποιος θα παιξει και η οψιον του δεν ενεργοποιηθηκε ακομα. καποιο λακκο εχει η φαβα .

ασε που μπορει να του ειπανε του Γιουβαρλακη οτι ξεναγηθηκε στην Παιανια...:rotflmao: :rotflmao:

εγώ δεν μίλησα γι' αυτό το θέμα. Αυτό που είπα είναι που αποδίδει καλύτερα και ότι είναι πολύ καλός παίχτης.

Από εκεί και πέρα αν έχει λάκο η φάβα στο συμβόλαιο του, αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι κτλ δεν ξέρω τίποτα και δεν κινδυνολογώ, απλά θα δούμε.

Το να πάει σε σας δεν το βλέπω πιθανό γιατί απλά εσείς δεν έχετε χρήματα για μεταγραφές:lol: :lol: :lol:

CIRUS
24/01/2011, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
ΒΟΛΑΡΑ ΡΕ!

Που κρυφτηκες βρε θειο??:lol:

Ολυμπιακάρα ρε πστ μου, είτε Πειραιώς είτε Βόλου τον δαφνοστεφανομένο τον υποστηρίζω.

g_m900
24/01/2011, 07:00

Το να πάει σε σας δεν το βλέπω πιθανό γιατί απλά εσείς δεν έχετε χρήματα για μεταγραφές:lol: :lol: :lol:

ο Βαζελος τωρα δεν αγοραζει ουτε τζαμπα παιχτη και θα παρει τον Μιραλας?

περα απο την πλακα ομως ειναι καλος παιχτης. αν χαμηλωσει λιγο κεφαλι θα εξελιχθει σε αξιοπιστη λυση ως αντι-Γκαλετι σε καμμια περιπτωση ομως δεν εχει την τεχνικη του.

CIRUS
24/01/2011, 07:03
http://www.woop.gr/article/15497/asteras-tripoles-olubiakos-0-1-video

δειτε μετα το 1.25

αυτα τα πεναλτυ τα ζηταει μονο ο Τοροσιδης και ο Ντιογο!

αυτό ήταν όλο, δεν δίνονται αυτά πέναλτι ευτυχώς δεν το έδωσε και αυτό.

καλά μην ορκίζεσαι γιατί μπορώ να σου δείξω αμέτρητα ανάλογα ή και χειρότερα που ζητάνε βύντρα, καραγκούνης και ΣΙΑ και ενίοτε τα πέρνουν κιόλας.:wave2:

CIRUS
24/01/2011, 07:04
αν χαμηλωσει λιγο κεφαλι θα εξελιχθει σε αξιοπιστη λυση ως αντι-Γκαλετι σε καμμια περιπτωση ομως δεν εχει την τεχνικη του.

μα ο άνθρωπος δεν είναι δεξί εξτρεμ για να είναι αντι-Γκαλέτι, επιθετικός είναι

g_m900
24/01/2011, 07:08
μα ο άνθρωπος δεν είναι δεξί εξτρεμ για να είναι αντι-Γκαλέτι, επιθετικός είναι

γιατι ο Γκαλετι μπακ επαιζε? επιθεση επαιζε! ο Μιραλας δεν ειναι σεντερ φορ. ο Βαλβερδε τον εκανε και του βγηκε ελεω ανετοιμου Παντελιτς. τωρα που η γκρινια εχει φτασει στα ουρανια...τον πηγε πιο πλαγια τον Βελγο.

kalgeorge
24/01/2011, 07:10

ρε εβαλε ο μαρινοπουλος wi fi? :eek:

ναι ναι παικταρα. :lol:

αφου σφαζονται ποιος θα τον πρωτο παρει :lol:

kalgeorge
24/01/2011, 07:12
Ολυμπιακάρα ρε πστ μου, είτε Πειραιώς είτε Βόλου τον δαφνοστεφανομένο τον υποστηρίζω.
aderfes tou kosmou enotheite :lol: :lol:

CIRUS
24/01/2011, 07:23
γιατι ο Γκαλετι μπακ επαιζε? επιθεση επαιζε! ο Μιραλας δεν ειναι σεντερ φορ. ο Βαλβερδε τον εκανε και του βγηκε ελεω ανετοιμου Παντελιτς. τωρα που η γκρινια εχει φτασει στα ουρανια...τον πηγε πιο πλαγια τον Βελγο.

δεξί εστρέμ έπαιζε ο Γκαλέτι όπως σου είπα και πιο πάνω, πόσες φορές να το πω. Ούτε μπακ, ούτε επιθετικός, μέσος ήταν.

ο Μιραλάς είναι επιθετικός , κανονικά δεύτερος επιθετικός αλλά έπαιξε καλά και σαν φουνταριστός, πάντως χαφ όπως ο Γκαλέτι δεν είναι σε καμία περίπτωση.

CIRUS
24/01/2011, 07:24
aderfes tou kosmou enotheite :lol: :lol:

πολύ κρύο ρε παιδάκι μου στους -7

κάνα μπουφανάκι χρειάζεσαι?????

CIRUS
24/01/2011, 07:27
ρε εβαλε ο μαρινοπουλος wi fi? :eek:

ναι ναι παικταρα. :lol:

αφου σφαζονται ποιος θα τον πρωτο παρει :lol:

ναι είδαμε και τους δικούς σου παιχταράδες και έχουμε θαμπωθεί (δεν μιλάω για Σισσέ, για όλους τους υπόλοιπους λέω).

STOYBI
24/01/2011, 07:32
αυτό ήταν όλο, δεν δίνονται αυτά πέναλτι ευτυχώς δεν το έδωσε και αυτό.

καλά μην ορκίζεσαι γιατί μπορώ να σου δείξω αμέτρητα ανάλογα ή και χειρότερα που ζητάνε βύντρα, καραγκούνης και ΣΙΑ και ενίοτε τα πέρνουν κιόλας.:wave2:

1'35 μεχρι 1'40.....

Τραβηγμα υπαρχει.....

Η φαση εμποδιζεται......!!!

Πεφτει μεν μετα μονος του κατω αλλα προτου αυτο ο παιχτης σαφως εμποδιζεται....!!

:wave2:

kalgeorge
24/01/2011, 07:39
πολύ κρύο ρε παιδάκι μου στους -7

κάνα μπουφανάκι χρειάζεσαι?????

e re malaka afou oloi agapate toso ton ganimidi, ti na pw? :lol: :lol:

kalgeorge
24/01/2011, 07:40
ναι είδαμε και τους δικούς σου παιχταράδες και έχουμε θαμπωθεί (δεν μιλάω για Σισσέ, για όλους τους υπόλοιπους λέω).

oxi na valeis kai ton sise mesa....afou abalos einai :lol:

kalgeorge
24/01/2011, 07:40
1'35 μεχρι 1'40.....

Τραβηγμα υπαρχει.....

Πεφτει μεν μετα μονος του κατω αλλα προτου αυτο ο παιχτης σαφως εμποδιζεται....!!

oute gia plaka

STOYBI
24/01/2011, 07:41
oute gia plaka

Δεν τον κραταει απο την μπλουζα...???? :eyepop:

kalgeorge
24/01/2011, 07:47
Δεν τον κραταει απο την μπλουζα...???? :eyepop:

re oute gia plaka den dinetai leme

la_villa
24/01/2011, 07:50
κλασική περίπτωση πέναλτυ στον Τόρο...δεν το συζηταμε

ο διαιτητης έκανε σοβαρό λάθος που δεν το είδε αλλά διπλή μαλακία που ισοφάρησε το ένα λάθος με δεύτερο...

κατα ταλλα ο Μιραλλάς παίζει εκει που έπαιζε και στην Γαλλια και φυσικά δεν αποδίδει όπως δεν απέδιδε ούτε εκεί....

η θεση του είναι φορ....ΚΟΡΥΦΗ....το έχει πει εξάλλου κ ο ιδιος αλλά και αποδείχτηκε

για βαλτε τον σισε αριστερο ή δεξι χαφ να γελάσουμε..γιατι πέρα απο σουτ ούτε κοντρολ δεν έχει

kalgeorge
24/01/2011, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
κλασική περίπτωση πέναλτυ στον Τόρο...δεν το συζηταμε

ο διαιτητης έκανε σοβαρό λάθος που δεν το είδε αλλά διπλή μαλακία που ισοφάρησε το ένα λάθος με δεύτερο...

κατα ταλλα ο Μιραλλάς παίζει εκει που έπαιζε και στην Γαλλια και φυσικά δεν αποδίδει όπως δεν απέδιδε ούτε εκεί....

η θεση του είναι φορ....ΚΟΡΥΦΗ....το έχει πει εξάλλου κ ο ιδιος αλλά και αποδείχτηκε

για βαλτε τον σισε αριστερο ή δεξι χαφ να γελάσουμε..γιατι πέρα απο σουτ ούτε κοντρολ δεν έχει

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Sferopetadhn
24/01/2011, 08:09

Για την ταμπακιέρα (Μαρινόπουλος, wi-fi κι έτσι) δε βλέπω να λες τίποτα... :p

STOYBI
24/01/2011, 08:11
re oute gia plaka den dinetai leme

Ηταν σαφεστατη η ερωτηση μου ......

Νομιζω !!

Υπαρχει τραβηγμα υπαρχει και παραβαση τεσπα !!!

Εχασε το δικιο του με την κλασικη Καραγκουνοτουμπα !!

blackbusa
24/01/2011, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

γραφει τα απαραιτητα ρε...νομιζεις οτι εχει και αλλο διαθεσιμο χρονο κρυμμενος στα μαρουλια???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/01/2011, 08:12
Ηταν σαφεστατη η ερωτηση μου ......

Νομιζω !!

Υπαρχει τραβηγμα υπαρχει και παραβαση τεσπα !!!

Εχασε το δικιο του με την κλασικη Καραγκουνοτουμπα !!

οχι ρε, απλα υπαρχει επαφη, αλλα οχι τετοια που να δικαιολογει παραβαση.

αλλιως θα χτυπουσαν απο 50 πεναλτυ ο καθενας στο καθε παιχνιδι
δεν δινεται ουτε για πλακα :wave2:

STOYBI
24/01/2011, 08:14
οχι ρε, απλα υπαρχει επαφη, αλλα οχι τετοια που να δικαιολογει παραβαση.

αλλιως θα χτυπουσαν απο 50 πεναλτυ ο καθενας στο καθε παιχνιδι
δεν δινεται ουτε για πλακα :wave2:

Επαφες αισθανεται μονο ο Λουκας..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τεσπα.... Αδιεξοδο !!

kalgeorge
24/01/2011, 08:14
Επαφες αισθανεται μονο ο Λουκας..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τεσπα.... Αδιεξοδο !!

ετσι...ιδιο πεναλτυ

δεν δινεται

Sferopetadhn
24/01/2011, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γραφει τα απαραιτητα ρε...νομιζεις οτι εχει και αλλο διαθεσιμο χρονο κρυμμενος στα μαρουλια???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βασικά γράφει όταν περιμένει στη σειρά για τυρί, αλλαντικά, κρέας κλπ. Έτσι και τελειώσουν αυτά τρέχει από μακαρόνια σε γιαούρτια και μετά μαναβική...

Γμσ τα...

:bawl:

kalgeorge
24/01/2011, 08:17
Βασικά γράφει όταν περιμένει στη σειρά για τυρί, αλλαντικά, κρέας κλπ. Έτσι και τελειώσουν αυτά τρέχει από μακαρόνια σε γιαούρτια και μετά μαναβική...

Γμσ τα...

:bawl:

ρε τι κολοπαιδα ειστε εσεις ρε :mad:

τσ τσ τσ τσ .....

Sferopetadhn
24/01/2011, 08:40
ρε τι κολοπαιδα ειστε εσεις ρε :mad:

τσ τσ τσ τσ .....

Και κωλόπαιδα και φανατικοί!

CIRUS
24/01/2011, 08:45
1'35 μεχρι 1'40.....

Τραβηγμα υπαρχει.....

βρε τράβηγμα υπάρχει, αλλά τέτοια πέναλτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δίνονται είναι αστεία.

αν ήταν να δίνονταν όλα τα τραβήγματα πέναλτι, σε κάθε κόρνερ θα πρέπει να σφύραγε ο διαιτητής.

Δεν είπα να γίνουμε και Αγγλία που πρέπει να σε σφάξει ο άλλος για να σφυρίξει ο διαιτητής, αλλά πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Εγώ τέτοια πέναλτι θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνονται. Εκτός από το γράμμα του κανονισμού υπάρχει και το πνεύμα του κανονισμού.

Αντρικό άθλημα είναι αλλιώς να γεμίσουμε Καραγκούνηδες, να μην παίζεται ποδόσφαιρο ποτέ, και να είναι μόνιμα οι παίχτες εκτελεστές φάουλ και πέναλτι

kalgeorge
24/01/2011, 08:46

. Εκτός από το γράμμα του κανονισμού υπάρχει και το πνεύμα του κανονισμού.

πωωωωωωωωωωωωω πωωω τι ειπε το παλικαρι λεμε......

θα μας τρελανεις βραδινιατικα :a23: :a23:

CIRUS
24/01/2011, 08:48

έχω βρει καλύτερες τιμές στον Σκλαβενίτη αλλά δεν θέλω να επεκταθώ :blush:

τι να κάνουμε έχουμε και ένα σπίτι να προσέχουμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άσε που με φανατικούς δεν ανταλλάσσω απόψεις

kalgeorge
24/01/2011, 08:49
έχω βρει καλύτερες τιμές στον Σκλαβενίτη αλλά δεν θέλω να επεκταθώ :blush:

τι να κάνουμε έχουμε και ένα σπίτι να προσέχουμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν νομιζω οτι ο παναγιωτης εννοουσε οτι ψωνιζεις για το σπιτι σου :bawl:

CIRUS
24/01/2011, 08:49
πωωωωωωωωωωωωω πωωω τι ειπε το παλικαρι λεμε......

θα μας τρελανεις βραδινιατικα :a23: :a23:

μερικές φορές με θαυμάζω και ο ίδιος:smokin:

STOYBI
24/01/2011, 08:53
βρε τράβηγμα υπάρχει, αλλά τέτοια πέναλτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δίνονται είναι αστεία.

αν ήταν να δίνονταν όλα τα τραβήγματα πέναλτι, σε κάθε κόρνερ θα πρέπει να σφύραγε ο διαιτητής.

Δεν είπα να γίνουμε και Αγγλία που πρέπει να σε σφάξει ο άλλος για να σφυρίξει ο διαιτητής, αλλά πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Εγώ τέτοια πέναλτι θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνονται. Εκτός από το γράμμα του κανονισμού υπάρχει και το πνεύμα του κανονισμού.

Αντρικό άθλημα είναι αλλιώς να γεμίσουμε Καραγκούνηδες, να μην παίζεται ποδόσφαιρο ποτέ, και να είναι μόνιμα οι παίχτες εκτελεστές φάουλ και πέναλτι

Καλα ... Ας ειχε γινει η ιδια φαση στους απεναντι και θα σου ελεγα εγω σημερα..... :wave2:

( Εδω ιδια ακριβως φαση πεναλντυ σε Αεκ - Ολυμπιακος και βλεπαμε το χερι του Τορο οτι ειχε κουνηθει 1 ποντο παραπανω σε αντιθεση με του παιχτη της αεκ που εμεινε ακινητο...)

Επιφυλασομαι μεχρι το επομενο κρατημα- τραβηγμα μπλουζας σε φαση που θα εξελιχθει ΥΠΕΡ του Ολυμπιακου !!!!

:beer: :beer:

CIRUS
24/01/2011, 08:59
Καλα ... Ας ειχε γινει η ιδια φαση στους απεναντι και θα σου ελεγα εγω σημερα..... :wave2:

( Εδω ιδια ακριβως φαση πεναλντυ σε Αεκ - Ολυμπιακος και βλεπαμε το χερι του Τορο οτι ειχε κουνηθει 1 ποντο παραπανω σε αντιθεση με του παιχτη της αεκ που εμεινε ακινητο...)

Επιφυλασομαι μεχρι το επομενο τραβηγμα μπλουζας σε φαση που θα εξελιχθει ΥΠΕΡ του Ολυμπιακου !!!!

Ρε μη μου λες για Βάζελους, Χανούμια, το ξέρω ότι αν γινόταν εναντίων τους κάτι τέτοιο θα έβγαιναν με ντουντούκες να φωνάζουν για καταφανέστατο πέναλτι σύμφωνα με κανονισμούς κτλ. (εννοείται όχι όλοι)

Εγώ λέω αυτό που πιστεύω άσχετα αν είναι ο Ολυμπιακός ή άλλη ομάδα που ευνοείται.

:beer: :beer: :beer:

STOYBI
24/01/2011, 09:01
Ρε μη μου λες για Βάζελους, Χανούμια, το ξέρω ότι αν γινόταν εναντίων τους κάτι τέτοιο θα έβγαιναν με ντουντούκες να φωνάζουν για καταφανέστατο πέναλτι σύμφωνα με κανονισμούς κτλ. (εννοείται όχι όλοι)

Εγώ λέω αυτό που πιστεύω άσχετα αν είναι ο Ολυμπιακός ή άλλη ομάδα που ευνοείται.

:beer: :beer: :beer:

Ασχετο.....

Να σε ρωτησω.......

Εισαι οπως σε θυμαμαι το καλοκαιρι...... ( Ακομα τους πετας το ενα κουφετο μετα το αλλο..?? :winka: ) :evil:

CIRUS
24/01/2011, 09:13
Ασχετο.....

Να σε ρωτησω.......

Εισαι οπως σε θυμαμαι το καλοκαιρι...... ( Ακομα τους πετας το ενα κουφετο μετα το αλλο..?? :winka: ) :evil:

έτσι, έτσι, πέσ'τα γιατί μερικοί, μερικοί έχουν βγάλει γλώσσα.:rotflmao: :rotflmao:

βασικά υποχρεώσεις που έχω δεν με άφησαν να τους τα πετάω, αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτό γιατί τελειώνω με το μεταπτυχιακό μου και το διάβασμα και θα είμαι έτοιμος σύντομα να τους ξανακάνω άλογα.:smokin:

κερνάω :beer: :beer:

kalgeorge
24/01/2011, 09:16
Ασχετο.....

Να σε ρωτησω.......

χωρις ντροπη :lol: :lol: :lol:

CIRUS
24/01/2011, 09:25
χωρις ντροπη :lol: :lol: :lol:

βλέπεις αφήνω άλλους να μιλήσουν για το ταλέντο μου :smokin:

kalgeorge
24/01/2011, 09:26
βλέπεις αφήνω άλλους να μιλήσουν για το ταλέντο μου :smokin:

να ρε μαλακα κωστα βλεπεις τι κανεις? :bawl: :bawl:

που σαι...μπιλυ??

:bawl: :bawl:

222135

CIRUS
24/01/2011, 09:33
έλα μαλάκα, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης που δε σε προίκισε ο θεός με το ποδοσφαιρικό ταλέντο μου!!!!!!!!!!!

εντάξει σταματάω δεν θέλω να σου μαμήσω άλλο την ψυχολογία και να αισθάνεσαι υποδεέστερος.........

κρύο μαλάκα, κρύο, και θα χειροτερέψει βγες έξω να πάρεις καμιά γούνα έχει εκπτώσεις 50% μην τα χάνεις αυτά.

kalgeorge
24/01/2011, 09:38

βγες έξω να πάρεις καμιά γούνα έχει εκπτώσεις 50% μην τα χάνεις αυτά.

na parw ton riera? tha eimai ok? :lol:

la_villa
24/01/2011, 09:45
πάντως σημασία εχει το γεγονός ότι εξαιτίας των λαθών των διαιτητών ο βαζελος απέχει μονο 7 βαθμους τώρα αντι για 8 που θα ήταν αν δεν γινονταν τα 2 λάθη....

οπότε πάλι κερδισμένοι βγήκαν οι βαζελοι...απλώς αυτην την αγωνιστική το κοράκι δεν μπόρεσε να νικήσει, πάλι, γι αυτούς :lol: :lol:

CIRUS
24/01/2011, 09:45
na parw ton riera? tha eimai ok? :lol:

επίτηδες ρε μαλάκα δεν έγραψα ΠΑΛΤΟ γιατί το ήξερα ότι αυτό θα απαντούσες. :lol: :lol: :lol: Γι'αυτό έγραψα γούνα:D :D :D

μην ξεχνιόμαστε, μπρρρρρρρρρ πω πω κωλόκαιρος:p

jimV
24/01/2011, 09:52
Σουπερλιγκ και τα μυαλα στα καγκελα ναουμ.
Σε 3 αγωνες τουλαχιστον τα καναν μπουρδελο χθες.2 πεναλντακια για γελια στους μεγαλους και ενα γκολ που δεν μετρησε στον Αρη.
Κατα τ αλλα ποδοσφαιρικο υπερθεαμα παρακολουθησαμε παλι.Οι αιωνιοι σκιστηκαν προσφεροντας θεαμα.Ο γαυρος επαιξε 30 λεπτα υποφερτα και μετα εγινε οπαδος του Αυναν και ο βαζελος επιασε παλι το γνωστο παιχνιδι του,που ειναι αυτος ο μαυρος με το 9 να του πεταξουμε την μπαλα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Περα απο την πλακα την καλυτερη μπαλα επαιξε ο Βολος και αξια την ξεκ@@@@σε την ΑΕΚ.Γιατι κανεις δεν δινει μια ευκαιρια απο τους μεγαλους στον Τσιωλη.Ειναι πολυ καλος προπονητης,σοβαρος και οι ομαδες του παιζονυ επιθετικο ποδοσφαιρο.Αλλα αν παει σε κανα ΠΑΟΚ ή Αρη θα τον φανε λαχανο οι φυλλαδες.
Παντως εχει πολυ πλακα αυτο με την διαιτησια.Ειδικα του γαυρου και επειδη το εβλεπα το ματς με γαυρο σε πρωτη φαση μου λεει πεναλντι και του λεω εξαρχης χωρις ριπλει ρε μλκ την μπαλα διωχνει πεντακαθαρα και ο πορδερ πεφτει πανω του.Μετα που το ειδε μου λεει ναι ρε εχεις δικιο.
Αμ με τον βαζελο?Αλλος χαβαλες εκει με τον Κακο.Εχασε την ισοροπια του ο μπαλετος και φρου την βουλα.Ξεχασα ομως οτι επρεπε να βγαλει τον μπολιγουντ εξω γτ εδειξε το σλιπακι και κοκκινισαν οι κυριες στις εξεδρες.Εγω λυπαμαι μονο απο το παιχνιδι αυτο τον Σισε, τον εβλεπα και τα ειχε παρει τελειως σε μερικες φασεις ο τυπος.Παντως χαρη κανει στον βαζελο που δεν σηκωνεται να φυγει.

CIRUS
24/01/2011, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimV
Σουπερλιγκ και τα μυαλα στα καγκελα ναουμ.
Σε 3 αγωνες τουλαχιστον τα καναν μπουρδελο χθες.2 πεναλντακια για γελια στους μεγαλους και ενα γκολ που δεν μετρησε στον Αρη.
Κατα τ αλλα ποδοσφαιρικο υπερθεαμα παρακολουθησαμε παλι.Οι αιωνιοι σκιστηκαν προσφεροντας θεαμα.Ο γαυρος επαιξε 30 λεπτα υποφερτα και μετα εγινε οπαδος του Αυναν και ο βαζελος επιασε παλι το γνωστο παιχνιδι του,που ειναι αυτος ο μαυρος με το 9 να του πεταξουμε την μπαλα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Περα απο την πλακα την καλυτερη μπαλα επαιξε ο Βολος και αξια την ξεκ@@@@σε την ΑΕΚ.Γιατι κανεις δεν δινει μια ευκαιρια απο τους μεγαλους στον Τσιωλη.Ειναι πολυ καλος προπονητης,σοβαρος και οι ομαδες του παιζονυ επιθετικο ποδοσφαιρο.Αλλα αν παει σε κανα ΠΑΟΚ ή Αρη θα τον φανε λαχανο οι φυλλαδες.
Παντως εχει πολυ πλακα αυτο με την διαιτησια.Ειδικα του γαυρου και επειδη το εβλεπα το ματς με γαυρο σε πρωτη φαση μου λεει πεναλντι και του λεω εξαρχης χωρις ριπλει ρε μλκ την μπαλα διωχνει πεντακαθαρα και ο πορδερ πεφτει πανω του.Μετα που το ειδε μου λεει ναι ρε εχεις δικιο.
Αμ με τον βαζελο?Αλλος χαβαλες εκει με τον Κακο.Εχασε την ισοροπια του ο μπαλετος και φρου την βουλα.Ξεχασα ομως οτι επρεπε να βγαλει τον μπολιγουντ εξω γτ εδειξε το σλιπακι και κοκκινισαν οι κυριες στις εξεδρες.Εγω λυπαμαι μονο απο το παιχνιδι αυτο τον Σισε, τον εβλεπα και τα ειχε παρει τελειως σε μερικες φασεις ο τυπος.Παντως χαρη κανει στον βαζελο που δεν σηκωνεται να φυγει.

ακριβώς όπως τα λες και μάλιστα από ότι είδα στις φάσεις και σε άλλα ματς τα έκαναν μουρδ@@λο οι διαιτητές.

STOYBI
24/01/2011, 10:21
έτσι, έτσι, πέσ'τα γιατί μερικοί, μερικοί έχουν βγάλει γλώσσα.:rotflmao: :rotflmao:

βασικά υποχρεώσεις που έχω δεν με άφησαν να τους τα πετάω, αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτό γιατί τελειώνω με το μεταπτυχιακό μου και το διάβασμα και θα είμαι έτοιμος σύντομα να τους ξανακάνω άλογα.:smokin:

κερνάω :beer: :beer:

Ετσι.... Ετσι......!!!!!!!!!!!!!!!! :a23: :a23: :a23:

:lol: :lol: :lol:

dukeandthecity
24/01/2011, 10:23
ρε τα χανουμακια :D τους εχουν παρει στο ψιλο λέμε.

http://www.youtube.com/watch?v=ByziU-YtI84&feature=player_embedded

blackbusa
24/01/2011, 16:13
να ρε μαλακα κωστα βλεπεις τι κανεις?

που σαι...μπιλυ??

:mad: :mad: :mad:
εισαι κακεντρεχης....

αφου διπλα στον Μαρινοπουλο εχει και mediamarkt και αγορασε καλυτερο...

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry:

222154

blackbusa
24/01/2011, 16:20
πάντως σημασία εχει το γεγονός ότι εξαιτίας των λαθών των διαιτητών ο βαζελος απέχει μονο 7 βαθμους τώρα αντι για 8 που θα ήταν αν δεν γινονταν τα 2 λάθη....

οπότε πάλι κερδισμένοι βγήκαν οι βαζελοι...απλώς αυτην την αγωνιστική το κοράκι δεν μπόρεσε να νικήσει, πάλι, γι αυτούς :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γαυρικα μαθηματικα...

βαθμολογια τωρα...

γαυρος 48
λαγος 41

οντως +7
αν δεν εδινε τα πεναλντυ...

γαυρος 46
λαγος 40
διαφορα +6

τυφλα να εχει ο Καραθεοδωρης λεμε...:rotflmao:

DUKASII
24/01/2011, 16:34

γαυρικα μαθηματικα...

βαθμολογια τωρα...

γαυρος 48
λαγος 41

οντως +7

γαυρος 46
λαγος 40
διαφορα +6

τυφλα να εχει ο Καραθεοδωρης λεμε...:rotflmao: auto den tipota..telikos kypeloy olympiakos aek 1-2
kai sto telos petixeno gayroys otan pigena na paro ti moto..
kai toys akoyo se koyventa..

80-30 mas epeze simera i diatisia...80- 30...:lol: :bawl: :rotflmao:

la_villa
24/01/2011, 17:02

γαυρος 46
λαγος 40
διαφορα +6

τυφλα να εχει ο Καραθεοδωρης λεμε...:rotflmao:

μα αν δεν έδινε τα πέναλτυ ο γαυρος θα νίκαγε 99,9% πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε και για τον βαζελο (ότι θα ισοφάριζε)

άρα

γαυρος 48
λαγός 40
διαφορά +8

ο γαύρος χτες δεν έχανε βαθμό (τωρα το ότι "έκατσε" πάνω στο 0-1 άλλο...)

δεν το κατάλαβες καλά φαίνεται αυτό που έγραψα...;)

blackbusa
24/01/2011, 17:12
μα αν δεν έδινε τα πέναλτυ ο γαυρος θα νίκαγε 99,9% πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε και για τον βαζελο (ότι θα ισοφάριζε)

άρα

γαυρος 48
λαγός 40
διαφορά +8

ο γαύρος χτες δεν έχανε βαθμό (τωρα το ότι "έκατσε" πάνω στο 0-1 άλλο...)

δεν το κατάλαβες καλά φαίνεται αυτό που έγραψα...;)

να καταλαβω τι???απλα μαθηματικα ειναι...τα ΑΝ εδω δεν χωρανε...κερδισες χαρη σε ενα μουφα πεναλντι και πηρες 3 ποντους....ο βαζελος ισοφαρισε με ενα αλλο μουφα και πηρε 1 ποντο...απλα μαθηματικα ξαναλεω...
και γιατι δεν εχανε βαθμο χτες ο γαυρος???τοτε αν ειναι να δωσουμε στην Barcelona απο τωρα το Champions League...το διηπειρωτικο και οτι αλλο κυπελλο υπαρχει στο ποδοσφαιρο...και βεβαια να μην γινονται καν αγωνες Τσου Λου....

blackbusa
24/01/2011, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
auto den tipota..telikos kypeloy olympiakos aek 1-2
kai sto telos petixeno gayroys otan pigena na paro ti moto..
kai toys akoyo se koyventa..

ουτε καν 70-50 ε????

la_villa
24/01/2011, 18:16
και γιατι δεν εχανε βαθμο χτες ο γαυρος???

γιατί βαση εικόνας του αγώνα ΑΠΛΑ δεν έχανε ο γαυρος χτες...

μια ομάδα σπρώχνετε όταν ΔΕΝ μπορεί

φυσικα θα μπορούσε να είχε δώσει το πεντακάθαρο πέναλτυ του Τόρο και να μην μιλαγε κανείς...
και φυσικά ο Φυτανίδης να είχε πάρει τον δρόμο για τ αποδυτηρια πολύ νωρίς....

απλά μπήκε το γκολ και όλοι μετα το ρίξαν στο χαβαλε, παρόλα αυτα κρύβοντας την μπάλα αρκετες φορές και βγαζοντας 3~4 κλασσικές ευκαιρίες...και αυτα με κατεβασμένες ταχύτητες

υ.γ φυσικά μιλάμε για τον χθεσινό αγώνα...βοηθάει ότι και ο Αστερας απλά δεν βλέπετε και παιζαμε σε ρυθμό ρελαντι.
στον Ολυμπιακός Βόλου π.χ με ίδια απόδοση δεν περιμενω πολλά

zolotas
24/01/2011, 18:57

διαβαζουν γαυρο :bigcry:

sakisdani750
24/01/2011, 19:45
οι ελληνες δεν θα παμε ποτε μπροστα μα ποτε!!!!
μονο με την οπισθεν......

με αυτα που γραφεται εδω μεσα με βαζεται σε σκεψη να μην πολυ κυκλοφορω εξω...ελπιζω στους δρομους να οδηγείτε σωστα μην παρετε κανεναν στον λαιμο σας....εχετε σωστή αντίληψη;

τι ειναι αντιληψη: Με τα αισθητήρια όργανα (π.χ. με τα μάτια) μπορούμε να παρατηρήσουμε φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω μας.

Οι αισθήσεις (του ανθρώπου) είναι πέντε

στη λαϊκή φιλοσοφά υπάρχει και η 'έκτη αίσθηση' που σημαίνει τη δυνατότητα να αισθανθείς ή να συναισθανθείς την άμεση μελλοντική έκβαση ενός γεγονότος.

πες μου τωρα σε παρακαλω πες μου οτι δεν εχω την εκτη αισθηση και οτι ειναι τυχαιο που διαισθανθηκα οτι ο ολυμπιακος θα παρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ο ολυμπιακος και το αιγαλαω να κερδιζει και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουνε.....:wave2:

STOYBI
24/01/2011, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750

με αυτα που γραφεται εδω μεσα με βαζεται σε σκεψη να μην πολυ κυκλοφορω εξω...ελπιζω στους δρομους να οδηγείτε σωστα μην παρετε κανεναν στον λαιμο σας....εχετε σωστή αντίληψη;

τι ειναι αντιληψη: Με τα αισθητήρια όργανα (π.χ. με τα μάτια) μπορούμε να παρατηρήσουμε φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω μας.

στη λαϊκή φιλοσοφά υπάρχει και η 'έκτη αίσθηση' που σημαίνει τη δυνατότητα να αισθανθείς ή να συναισθανθείς την άμεση μελλοντική έκβαση ενός γεγονότος.

πες μου τωρα σε παρακαλω πες μου οτι δεν εχω την εκτη αισθηση και οτι ειναι τυχαιο που διαισθανθηκα οτι ο ολυμπιακος θα παρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ο ολυμπιακος και το αιγαλαω να κερδιζει και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουνε.....:wave2:

Aητος.... Αητος......!!!!

Πες μου τωρα οτι αυριο κατα τις 07΄00 θα ξημερωσει .....να με στειλεις αδιαβαστο....!!!

Το αιγαλαω ειιναι Ξ εθνικη εδω και κατι χρονια....... ( Ειναι που κερδιζε...) :winka:

sakisdani750
24/01/2011, 22:35
Aητος.... Αητος......!!!!

Πες μου τωρα οτι αυριο κατα τις 07΄00 θα ξημερωσει .....να με στειλεις αδιαβαστο....!!!

Το αιγαλαω ειιναι Ξ εθνικη εδω και κατι χρονια....... ( Ειναι που κερδιζε...) :winka:

stupid το έπιασες το νόημα....:beer:

irinia
24/01/2011, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
ερώτηση 1: ο φουστερ πέφτει μόνος του ή τον ρίχνει ο αμυντικός;
ερώτηση 2: αν ο φουστερ ήταν ο τιραμολα και περνούσε τον αμυντικό έβγαινε τετ α τετ ναι ή όχι;
ερώτηση 3: αν ο διαιτητής θέλει να σπρώξει γιατί δεν δίνει το πέναλντυ στον τοροσίδη πιο πριν;
ερώτηση 4:ο κάκος χθες ήταν στημένος και από ποιον, τον πολέμη;
ερώτηση 5:υπήρχε χθες ματς που ο διαιτητής να μην τα έκανε πουτ@ν@;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ............

1. ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΓΟΒΑ

2. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΡΕΧΟΥΛΙ

3. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥΦΕΣ , ΠΕΝΑΛΤΥ........ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ
ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΝΕΡ.

4. ΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ κ.λ.π...
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

5. ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ...........ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Στούμπι μου,λεβέντη μου άπάντησα Σπαρτιάτικα......

blackbusa
24/01/2011, 22:42
γιατί βαση εικόνας του αγώνα ΑΠΛΑ δεν έχανε ο γαυρος χτες...

μα δεν λεμε για ηττα...για ισοπαλια λεμε...http://www.youtube.com/watch?v=wbvNmGr7cFA&feature=related :winka:

υ.γ. μην αρχιζεις να αναφερεσε στο πεναλντυ του Τορογκουνη:lol: η στις καρτες του Φυντανιδη γιατι και οι βαζελοι λενε για 3 off side που εκοψαν το Cisse που εφευγε μονος του....οπως και βεβαια η κοκκινη στον Μητρογλου...εσυ αρχικα ειπες για 2 ιδια λαθη...

STOYBI
24/01/2011, 22:46
.

blackbusa
24/01/2011, 22:50
_

STOYBI
24/01/2011, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΠΑΝΤΗΣΗ............

1. ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΓΟΒΑ

2. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΡΕΧΟΥΛΙ

3. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥΦΕΣ , ΠΕΝΑΛΤΥ........ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ
ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΝΕΡ.

4. ΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ κ.λ.π...
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

5. ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ...........ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Στούμπι μου,λεβέντη μου άπάντησα Σπαρτιάτικα......

1) Στιλετο...??

2) Τι ειναι το τρεχουλι...??? :confused:

3) Σε επιαναν κοροιδο.... :winka:

4) Και εγω νομιζα οτι τα ξερεις ολα..... :sick:

5) Και η πουτανα αμα θελει τα κανει πουτανα (οποτε το ιδιο ειναι...) :ninja:

Δεν απαντησες τιποτα !!! :D

STOYBI
24/01/2011, 23:08
stupid το έπιασες το νόημα....:beer:

Ε.... Μα με τετοια αναλυση που εκανες .....

Μπορουσα να κανω και αλλιως.......???

:beer: >>>> (Αμιτα ειναι.... Να μην σε κακομαθαινουμε...)

Gandalf dr685sm
25/01/2011, 08:48
Το γέλιο της αρκούδας σήμερα καθώς ερχόμενος στην δουλειά με το Ι.Χ. άκουγα στο ραδιόφωνο ΕΡΑΣΠΟΡ και περιγραφή κατάστασης και αντιδράσεων στην ΑΕΚ(με τον πρωινό πάγο δεν ρισκάρω μηχανή.. μια φορά έφαγα τούμπα και έμαθα).

επιγραμματικά.

Κάσιο --- "παικταράς" και προϊόν χιούμορ μάλλον του Αδαμίδη. 25χρονος με 2 φετινές συμμετοχές στην ομάδα του (εκ των οποίων η μία έληξε στο 35' με κόκκινη). Ψηλός κατά δημοσιεύματα , αλλά μάλλον συμβαίνει αυτό στους Λατίνους ειδικά καθώς στο αεροπλάνο τους τραβάνε σε ειδικό κάθισμα μάρκας "Προκρούστη".
Σέντερ μπακ με δικαίωματα μια ομάδας ατζέντηδων , του πατέρα του.. και μιας θείας του που τα είχε κληρονομήσει (... το τελευταίο είναι αληθινό..χαχαχαχαχα). Οι ικανότητες του είναι υπολογιστικές εξού και η Casio σκέφτεται σοβαρά την χορηγία διαφήμισης στον παίκτη. Μάλιστα στην ΑΕΚ σκέφτονται να βάλουν φωτό του στην καλύτερη τροπαιοθήκη μαζί με αυτή του Ασκάρατε και του Άρτσε.

Χιμένεθ--- άνθρωπος με μικρή αίσθηση του χιούμορ. Μια μέρα απλά θα βαρεθεί τα κρύα αστεία με τις μεταγραφές ενίσχυσης και θα πάει Ισπανία να πεί τα δικά του ανέκδοτα απο εκεί.

Σκόκο--- Ο Τζεμπούρ είναι προδότης και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στον λαό της ΑΕΚ, σε χθεσινή συνέντευξη του. Βέβαια και δεν θα το έκανε, αφού ανανέωσε με 1,2 μύρια τον χρόνο. Παρόλα αυτά του αρέσει η Ισπανία και μπορεί στο ανέκδοτο του Αδαμίδη με μεταγραφές ενίσχυσης να συμμεριστεί την απώλεια του χιούμορ του Χιμένεθ και να πάει Ισπανία και αυτός. Αλλά προδότης δεν θα είναι...

Γιάχιτς-- Το ταξίδι των διευθύνοντων της ΑΕΚ στην Βρεττανία είχε να κάνει με εύρεση νομοθετικού πλαισίου για ανθρώπινη κλωνοποίηση καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ελβετικό πολυεργαλείο και μπορείς να τον βάλει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Πάπα-Γκντούπα Ντιόπ--- η καλύτερη "πόρτα" στην άμυνα της ΑΕΚ. Με τέτοιο όγκο και παρουσιαστικό μια ερώτηση του στον επιθετικό "έχετε κάνει κράτηση; " με άγριο ύφος θα κόψει την διάθεση στον οποιοδήποτε να κάνει πράξη την επίθεση του!

Είπαν και άλλα ρε παιδιά, αλλά ειλικρινά είχα λυσσάξει στο γέλιο απο την μία και απο την άλλη "λυπόμουν" με τα χάλια που έχουν φέρει μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ να γίνεται ρεζίλι με τις άσχετες και αδαείς κινήσεις που γίνονται. Πραγματικά , χίλιες φορές με όλους τους πιτσιρικάδες απο τις δεύτερες ομάδες και ας πέσουμε και κατηγορία. Τουλάχιστον θα ξέρουμε οτι είναι το νέο αίμα της ομάδος και δεν χρειάζονται Παπάδες, Νοτιάδες, Βοριάδες κτλ.. για να λένε οτι βάζουν χρήματα αλλά δεν βάζουν.. .και οι παίκτες που μπορούν να φέρουν είναι μόνο αυτοί. Αν δεν μπορούν να δώσουν για να φέρουν 1 έστω καλό παίκτη (παρά 3-4 του καλαθιού και αυτοί δανεικοί).... ας μείνει η ΑΕΚ με τους μικρούς και μια διοίκηση που θα οργανώσει όσα έσοδα, τόσα έξοδα να τελειώνουμε... Ειλικρινά έχω κρυώσει πολύ με το θέμα ΑΕΚ, ακόμα και σε ντέρμπυ που όντως κερδίζουμε φέτος... δεν αρκεί απο μόνο του. Εκείνη την στιγμή απλά πικάρουμε γελάμε... και μετά δεν ασχολούμαστε. Φαίνεται άλλωστε στο άδειο ΟΑΚΑ. Που καλό είναι να το αδειάζουμε και αυτό , καθώς πάνω απο 5-10.000 κόσμο δεν μαζεύει η ΑΕΚ σε παιχνίδια της S.L.

kalgeorge
25/01/2011, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Σκόκο--- Ο Τζεμπούρ είναι προδότης και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στον λαό της ΑΕΚ, σε χθεσινή συνέντευξη του. Βέβαια και δεν θα το έκανε, αφού ανανέωσε με 1,2 μύρια τον χρόνο. Παρόλα αυτά του αρέσει η Ισπανία και μπορεί στο ανέκδοτο του Αδαμίδη με μεταγραφές ενίσχυσης να συμμεριστεί την απώλεια του χιούμορ του Χιμένεθ και να πάει Ισπανία και αυτός. Αλλά προδότης δεν θα είναι...

.

megalo m@@@pano.......vrike eukairia na vgalei glwsa twra pou efuge o tzebour giati alliws tha etrwge koutoulies pali.....thrasidilia to ligotero.....

ton eidame kai auton ti stasi eixe otan upirxan ta dimosieumata gia pao, gauro ,klp klp\:yuck:

Gandalf dr685sm
25/01/2011, 09:07
Σου έχω πεί Γιώργο οτι τους Λατίνους δεν τους γουστάρω έτσι;... ελάχιστοι τιμούν τα χρήματα που παίρνουν! Ο τζεμπούρ ήταν ιδιότροπος χαρακτήρας και όντως δημιουργούσε προβλήματα, αλλά ύπουλος δεν ήταν! Οι Λατίνοι αυτή την βρώμα την έχουν... να στην φέρουν απο πίσω δηλαδή.

Απο εκεί και πέρα... απο όσο είδα μαζεύουμε πάλι δανεικούς (παρά τις δηλώσεις Χιμένεθ) , και παίρνουμε παίκτες που δεν πρόκειται να κάνουν την διαφορά (Ιγκλέσιας)... στα λόγια μόνο κινούμαστε και για Έλληνες (Βέλλιος, Γεωργιάδης), μόνο που εκεί χρειάζονται αυγά για την ομελέτα. Είμαι σου λέω εντελώς κρύος με το θέμα ΑΕΚ. Οχι τόσο γιατί έχει πρόβλημα οικονομικό (και ποιά ομάδα δεν έχει; )... αλλά στο οτι τα λίγα που έχουν , δεν κάνουν ουσιαστικές κινήσεις. Επειδή λοιπόν ήδη έχω αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα μου και το θέμα μπάλα-ΑΕΚ ναι μεν με συγκινεί αλλά είναι για να περνάω καλά ... έχω κόψει και το γήπεδο (απο τα πιο ακριβά εισητήρια της S.L.).

blackbusa
25/01/2011, 10:55
Ο τζεμπούρ ήταν ιδιότροπος χαρακτήρας και όντως δημιουργούσε προβλήματα, αλλά ύπουλος δεν ήταν!.

αυτο πως το καταλαβες απο...
α) οτι ειχε ανεβασει στο site του τον Σεπτεμβριο οτι τα βρηκε με την Αεκ και τελικα δεν υπεργραψε???
β) ζηταγε συνεχεια περισσοτερα λεφτα γιαυτο και δεν υπεγραφε???
γ) στην μεση της μεταγραφικης περιοδου πλακωθηκε με τον Χιμενεθ (για ασημαντη αφορμη) με σκοπο να βρει δουρειο ιππο να την κανει???
δ) ακουγονται κατι φημες για συναντηση και συμφωνια με Γιουβαρλακη στο VillaMercedes μετα τον αγωνα φιλων Zidane/Ronaldo
ε) ειχε δηλωσει οτι θελει να παιξει ΜΟΝΟ στην ευρωπη και τελικα εκλεισε σε μια ελληνικη ομαδα
στ) περισυ ελεγε οτι δεν θα πηγαινε στον ολυμπιακο γιατι δεν του αρεσουν οι ομαδες που εχουν τα ''κοζια"
κλπ κλπ
παιχταρας ναι...υπουλος ναι...αρκετα μουνοπανακι...και βεβαια αρκετα παρτακιας γιατι επαιζε για την παρτη του και οχι για την ομαδα...

προδοτη που λενε αρκετοι αεκτζηδες :lol: δεν τον θεωρω γιατι απλα ειναι επαγγελματιας και κοιταει το συμφερον του...δεν δηλωσε ποτε Αεκτζης και ουτε πουλησε αεκφροσυνη...δεν εγινε μαγκας απο εμας...δεν μας εκανε και εμας μαγκες...με 3 λεξεις...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ...

υ.γ. ακριβως τα ιδια πιστευω για τον Σκοκο...ο καιρος γαρ εγγυς...

kalgeorge
25/01/2011, 11:33
oxi re gamwto....
:( :(

http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Santander/306732.html

Gandalf dr685sm
25/01/2011, 14:24
Ύπουλος εννοώ ρε φίλε να στην χώσει στο παιχνίδι μέσα ή εκτός αυτού, στην έριχνε επιτόπου και στα ίσα...:lol: :rotflmao: :rotflmao: .. οχι φυσικά για το τι έγινε για το συμβόλαιο του.

blackbusa
25/01/2011, 14:27
Ύπουλος εννοώ ρε φίλε να στην χώσει στο παιχνίδι μέσα ή εκτός αυτού, στην έριχνε επιτόπου και στα ίσα...:lol: :rotflmao: :rotflmao: .. οχι φυσικά για το τι έγινε για το συμβόλαιο του.

:eyepop: :hypnotize :uplate:

τι λε ρε μαγε???δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα πηγε να κοψει καποιον στην μεση και μετα σφυριζε αδιαφορα...τεσπα...

kalgeorge
25/01/2011, 14:44
:eyepop: :hypnotize :uplate:

τι λε ρε μαγε???δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα πηγε να κοψει καποιον στην μεση και μετα σφυριζε αδιαφορα...τεσπα...

se 3 paixnidia , :lol: :lol:

kalgeorge
25/01/2011, 18:02
μα.....σοβαρα?????

Προπονητής του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέκος Αλεξανδρής. Ο νεαρός τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, μιας και επιθυμεί να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του, ως προπονητής ομάδας Σούπερ Λίγκα. Έτσι, θα αντικαταστήσει τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς που εδώ και λίγες ώρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Γαύρος:

«Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΓΑΥΡΟΣ κ. Γιάννης Μώραλης με τον προπονητή της ομάδας νέων κ. Αλέξη Αλεξανδρή, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΓΑΥΡΟΣ με τον κ. Αλεξανδρή, καθώς και ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε διαφορετικό από τις υποδομές τομέα».

siokatas
25/01/2011, 21:21

σωστος ετσι πρεπει να σκεφτομαστε για να παμε μπροστα....
γιατι δεν το εγραφες τοσα χρονια??

αληθεια για το κυπελο γιατι δεν εχεις εκτη αισθηση??:lol: :lol: :rotflmao:

giuzer
25/01/2011, 21:53
Το ρεπορταζ λεει πως εαν χαλασει του Αλεξανδρη υπαρχει ως δευτερη λυση ο Γκογκιτς!!
Τι κοινο εχουν;
Καναν τις καλυτερες βουτιες (μαζι με Γιαννακοπουλο) κερδιζοντας αμετρητα μαϊμου πεναλτυ.

blackbusa
26/01/2011, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Το ρεπορταζ λεει πως εαν χαλασει του Αλεξανδρη υπαρχει ως δευτερη λυση ο Γκογκιτς!!
Τι κοινο εχουν;
Καναν τις καλυτερες βουτιες (μαζι με Γιαννακοπουλο) κερδιζοντας αμετρητα μαϊμου πεναλτυ.

o Γκοκιτς δεν θυμαμαι να εκανε ποτε βουτιες...δεν ξερω αν ειχε προθεση αλλα τον προλαβαινανε αλλοι...:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
26/01/2011, 11:57
:rolleyes:
http://sport24.gr/football/omades/Giouventous/mplekoyn_gioyventoys_me_sise.760052.html

iosif
26/01/2011, 11:58
που σημαινει οτι μετα την κερκυρα και τον πανιωνιο θα σωθει και ο πανσερραικος

kalgeorge
26/01/2011, 12:01
http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona/306967.html

DUKASII
26/01/2011, 12:03
μα.....σοβαρα?????

Προπονητής του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέκος Αλεξανδρής. Ο νεαρός τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, μιας και επιθυμεί να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του, ως προπονητής ομάδας Σούπερ Λίγκα. Έτσι, θα αντικαταστήσει τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς που εδώ και λίγες ώρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Γαύρος:

«Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΓΑΥΡΟΣ κ. Γιάννης Μώραλης με τον προπονητή της ομάδας νέων κ. Αλέξη Αλεξανδρή, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΓΑΥΡΟΣ με τον κ. Αλεξανδρή, καθώς και ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε διαφορετικό από τις υποδομές τομέα». esoteriki metakinisi theoreite ayto file mi dinei vasi.

kalgeorge
26/01/2011, 12:04
kai kati pou legame pio prin...gia m@@@pana

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/132157-«Ξεχνάει-εύκολα-ο-Σκόκο-»
http://www.sportdog.gr/article/8762/mepos-den-thumatai-kala

DUKASII
26/01/2011, 12:06
kai kati pou legame pio prin...gia m@@@pana

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/132157-«Ξεχνάει-εύκολα-ο-Σκόκο-»
http://www.sportdog.gr/article/8762/mepos-den-thumatai-kala nai ..ayto to lene oi anthropoi toy olympiakoy einai poly axiopisto re..:bawl: :lol:

kalgeorge
26/01/2011, 12:07
nai ..ayto to lene oi anthropoi toy olympiakoy einai poly axiopisto re..:bawl: :lol:
esy diladi pisteueis oti den?>?

DUKASII
26/01/2011, 12:09
esy diladi pisteueis oti den?>? ego pisteyo mono emena..
ola ta alla sta paparia moy.

an eixe simfonisei tha xe paei.

ta eixame simfonisei me to scoco alla kanane piso giati fovithikan...einai gia paidakia toy dimotikoy.

kalgeorge
26/01/2011, 12:11
ego pisteyo mono emena..

ta eixame simfonisei me to scoco alla kanane piso giati fovithikan...einai gia paidakia toy dimotikoy. giati re sy
ligoi den exoun "metakinithoi" epidi fovithikan teleutaia stigmi ton xamo?

blackbusa
26/01/2011, 12:12
http://www.sportdog.gr/article/8787/mepos-etan-kai-megalo-noumero-photo

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
26/01/2011, 12:14
giati re sy
ligoi den exoun "metakinithoi" epidi fovithikan teleutaia stigmi ton xamo? nai pioi?
diladi eixan simfonisei..scoco me gayro...gayros me aek
gia lefta.ktl
kai eipane as to afisoyme mi xesikothei o kosmos???

sta sovara tora?
kai moy ypostirizeis ti gay propanda tora epeidi thixane to neo melos rafik tzimpoyr??

kalgeorge
26/01/2011, 12:15
nai pioi?
diladi eixan simfonisei..scoco me gayro...gayros me aek
gia lefta.ktl
kai eipane as to afisoyme mi xesikothei o kosmos???

sta sovara tora?
kai moy ypostirizeis ti gay propanda tora epeidi thixane to neo melos rafik tzimpoyr??

oxi re μλκ...δεν ξερω για τον σκοκο....
αλλα να σου πω κατι? υπαρχουν περιπτωσεις παιχτων οπου ηθελαν να τους ξεφορτωθουν οι προεδροι και δεν το εκαναν γιατι φοβηθηκαν την αντιδραση των φιλαθλων.

χεστηκα αν εχει δικιο η οχι ο γαυρος...απλα δεν πιστευω οτι δεν το κυνηγησε ο σκοκο να παει ειτε σε μας ειτε σε γαυρο....και το παιζει τωρα παρθενα

CIRUS
26/01/2011, 12:15
ego pisteyo mono emena..

ta eixame simfonisei me to scoco alla kanane piso giati fovithikan...einai gia paidakia toy dimotikoy.

σωστό μεν,

αλλά επαγγελματίες είναι όπου τους δώσουν περισσότερα πάνε εκτός αν τους κάνουν μεγάλο συμβόλαιο εκεί που είναι.

Να πουλά Αεκοφροσύνη ο Σκόκο όμως είναι λίγο γελοίο

DUKASII
26/01/2011, 12:21
σωστό μεν,

αλλά επαγγελματίες είναι όπου τους δώσουν περισσότερα πάνε εκτός αν τους κάνουν μεγάλο συμβόλαιο εκεί που είναι.

Να πουλά Αεκοφροσύνη ο Σκόκο όμως είναι λίγο γελοίο TI LIGO?TELEIOS EINAI K SIGA mh ti poyla etsi..ton daskalepsane .

kalgeorge
26/01/2011, 12:26
TI LIGO?TELEIOS EINAI K SIGA mh ti poyla etsi..ton daskalepsane .

εγω πιστευω οτι απλα βρηκε ευκαιρια να βγαλει το αχτι του γαι τον αλγερινο που τον ειχε μουρλανει στις κουτουλιες

STOYBI
26/01/2011, 12:33
Ti κυκλοφορουσε εκεινες τις μερες στις ειδησεις ...??? :confused:

12/1/10

<<<Ό,τι και να λέει αύριο η ανακοίνωση ή δήλωση που θα βγει από την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι πως εδώ και μέρες σέρνεται «θέμα Σκόκο – Ολυμπιακού» που είναι 100% υπαρκτό! Όταν σήκωσε το τηλέφωνο ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και κάλεσε τον Νίκο Θανόπουλο, δεν εισέπραξε απάντηση του τύπου «δεν πωλείται ο Σκόκο, δεν το συζητάμε». Γιατί το τηλεφώνημα έγινε και δεν ήταν το μοναδικό. Η ΑΕΚ δεν απάντησε ποτέ αρνητικά. Διότι στο μυαλό των golden boys, Σκόκο ίσον… μεταπωλητική αξία. Περιουσιακό στοιχείο που φέρνει λεφτά και με τα λεφτά που θα φέρει, καλύπτεται το 1/4 ή 1/3 της φετινής «τρύπας».

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι δεν απάντησαν και ποτέ θετικά στον Ολυμπιακό. Όχι γιατί νοιάστηκαν που η ομάδα θα χάσει τον πιο ποιοτικό της παίκτη (σιγά μην τα βάψουν και μαύρα...). Αλλά γιατί φοβήθηκαν. Και εξακολουθούν να φοβούνται (τις μαζικές και εκρηκτικές αντιδράσεις), αλλιώς ο Σκόκο θα είχε φορέσει ήδη την ερυθρόλευκη φανέλα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/260226.html >>>