PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26

toyar
20/04/2011, 05:45
Να στο πω αλλιώς.......
αν φέτος έχανες στο καραισκάκη 1-0 με γκολ στο 90 και περνώντας η μπάλα μέσα από καπνογόνο στη μεγάλη περιοχή μπροστά στην 7 τι θα έλεγες;
εγώ δεν είπα τίποτα, απλά σε περίμενα στο β γύρο για τα δέοντα:lol: :lol:

STOYBI
20/04/2011, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Να στο πω αλλιώς.......
αν φέτος έχανες στο καραισκάκη 1-0 με γκολ στο 90 και περνώντας η μπάλα μέσα από καπνογόνο στη μεγάλη περιοχή μπροστά στην 7 τι θα έλεγες;
εγώ δεν είπα τίποτα, απλά σε περίμενα στο β γύρο για τα δέοντα:lol: :lol:

Χωρια που ξεχασες τον Μεγα Παρεδρο Αγαμιδη τους και την γλωσα που εβγαλε μετα τον αγωνα ξεχνωντας φυσικα σε ποιον οφειλε που επαιξε η αεκ ευρωπη.....

Για αυτο δεν τους συγχωρω τους γαυρους που δεν εσπασαν το χαι σκορ... :rolleyes:

( Αυτα γιατι καποιοι παραπανω απορουσαν γιατι ο γαυρος στον συγεκεκριμενο αγωνα δεν τραβηξε χειροφρενο.... )

:winka:

BLACKGAS
20/04/2011, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ........ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ

.........
Καλά ρέ πούστη άπό τό 96 έχετε ξεσκίσει τήν ΑΕΚ μέ όλους τούς τρόπους.
.........
:yuck:

Τελικά συμφωνούμε σε μερικά πράγματα όλοι εδώ μέσα!;)

la_villa
20/04/2011, 13:30
πάντως με μεγάλη χαρά και περηφάνια βλέπω στο μικρο έστω δείγμα εδώ μέσα ότι εμείς οι γαύροι βλέπουμε τις μας φταίει και δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους...

βλέπεις τα βαζελοαεκάκια να περιορίζονται στο κυνήγι φαντασμάτων και στην κλάψα για διαιτησία-κοκκαλη κλπ κλπ...
οτιδήποτε δηλ περα απο την ομάδα τους και την κατάντια τους

και είδαμε πέρσυ τον Θρύλο σε απίστευτο κατάντημα εξαιτίας λαθών του, είδαμε διαιτησία να δίνει στην κυριολεξία πρωτάθλημα στο τσίρκο, είδαμε φέτος την διαιτησία να κρατάει με νύχια και με δόντια το τσίρκο ζωντανο

και τελος είδαμε τους φιλάθλους πέρσυ να εναντιώνονται απέναντι σε αυτούς που είχαν την ευθύνη για την ομάδα και όχι την ευθύνη ,μονο, για το πρωτάθλημα.
και η κατάληξη γνωστή...

και συνεχίζεται....κλάψτε όσο θέλετε τσαούσες...ΓΑΥΡΟΙ δεν θα γίνετε ποτέ..και δεν θέλουμε τέτοιο καταντημα στους οπαδούς μας...

irinia
20/04/2011, 13:46
ΦΑΤΕ ΑΦΟΒΑ...........ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

224172

Cpt. Haddock
20/04/2011, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[...]ΓΑΥΡΟΙ δεν θα γίνετε ποτέ[...]

Ευτυχώς :lol:

la_villa
20/04/2011, 16:10
αυτό λέμε και εμείς....:lol: :lol: :lol: :beer:

STOYBI
20/04/2011, 20:03
ΦΑΤΕ ΑΦΟΒΑ...........ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

Για να το προτεινετε.......

Ειμαστε σιγουροι......

Το επιβεβαιουνουν οι Διοικουντες σας τοσα χρονια τωρα !!

Sferopetadhn
21/04/2011, 08:21
Κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια ένσταση στο μπάσκετ... Ξέρει κανείς τίποτα; :smilea:

BLACKGAS
21/04/2011, 08:43
Έτσι όπως πάει το Αεκάκι το μεγαλείο του μπάσκετ (πάει για πτώχευση και Β Εθνική), θα το ζήσουμε και στο ποδόσφαιρο! Ντέρμπυ με την Ανω Ραχούλα θα παίζει. Και για να μην το ξεχάσω: Φταίει ο Νικολαιδης και ο προδότης ο Μπάγεβιτς! :smokin:

STOYBI
21/04/2011, 09:41
Η προταση της ημερας........... :wave2:

224226

Cpt. Haddock
21/04/2011, 09:43
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

kalgeorge
21/04/2011, 09:46
ρε σεις.....μερικοι εχετε απιστευτο γελιο......

γραφετε κυριολεκτικα οτι σας κατεβει στο κεφαλι.......

Gandalf dr685sm
21/04/2011, 10:07
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10638&subid=2&pubid=128609721

Το λέμε συνέχεια.. οτι δεν είναι υγιές δεν μπορεί να κρατηθεί αιώνια στην ζωή. Πρέπει να κάνει τον κύκλο του και να ξεβρωμίσει κάπως. Α2 μπορεί και να είναι το "καθαρτήριο" για την ομάδα της ΑΕΚ που αν μη τι άλλο έχει μια ιστορία στο άθλημα της σπυριάρας.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ!!... και για όποια ΠΑΕ ή/και ΚΑΕ απλά δεν μπορεί και δεν έχει τα εχέγγυα να συνεχίσει εκεί που είναι. Ανεξαρτήτως ονόματος και ιστορίας.

Πάντως για μένα τουλάχιστον θα είναι μια καλή στιγμή να πάω να δώ την ομάδα μου, χωρίς όλα αυτά τα μαλακισμένα/κάφρους που πήγαιναν για να τα κάνουν ρημαδιό, μιας και πλέον η ΑΕΚ θα πρέπει πραγματικά να παίξει μπάσκετ για να ξανανέβει.. για όσους δεν γνωρίζουν.. η Α2 είναι απείρως δυσκολότερη απο την Α1 καθώς τα οικονομικά εκεί πάντα είναι περιορισμένα και οι παίκτες είναι πάνω κάτω του ίδιου επιπέδου... εκτός και αν βρεθεί κανάς "τρελός" ή "λαμόγιο" και τα χώσει για να την κάνει πάλι ικανή για Α1.

Sferopetadhn
21/04/2011, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε σεις.....μερικοι εχετε απιστευτο γελιο......

γραφετε κυριολεκτικα οτι σας κατεβει στο κεφαλι.......

Πού είσαι ρε σειρά; Χαθήκαμε (μαλακία μου I know).

Όλα καλά;

Η ομάδα καλά; ( :lol: )

kalgeorge
21/04/2011, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Πού είσαι ρε σειρά; Χαθήκαμε (μαλακία μου I know).

Όλα καλά;

Η ομάδα καλά; ( :lol: )

μαλακια σου :cool:

ναι ρε ολα μια χαρα...τρεξιμο....
η ομαδα μια χαρα :ninja:

irinia
21/04/2011, 15:46
Κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια ένσταση στο μπάσκετ... Ξέρει κανείς τίποτα; :smilea:

ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

49-46 στό 39ο λεπτό.

49-58 τελικό....!!!!

Μήπως ξέρει κανείς κάτι...??

Σού προτείνω.........30 Άπριλίου στίς 8.30 τό βράδυ
κάτσε στόν καναπέ καί άπόλαυσε το χωρίς άγχος...!!!

Έγώ θάμαι ......... ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.

Στά ίσια καί παλικαρίσια..........καί χωρίς ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

:wave2:

blackbusa
21/04/2011, 16:23
μαλακια σου :cool:

ναι ρε ολα μια χαρα...τρεξιμο....
η ομαδα μια χαρα :ninja:

γεια σου ρε πρωταθλητη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πως παει το ποδι ρε παπαρα???

kalgeorge
21/04/2011, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γεια σου ρε πρωταθλητη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πως παει το ποδι ρε παπαρα???

giati re man? me to diplo sto karaiskaki den eixe mathimatikes elpides?
to podi paei kai den paei.
ou blexeis man

Sferopetadhn
21/04/2011, 17:16
ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

49-46 στό 39ο λεπτό.

49-58 τελικό....!!!!

Μήπως ξέρει κανείς κάτι...??

Σού προτείνω.........30 Άπριλίου στίς 8.30 τό βράδυ
κάτσε στόν καναπέ καί άπόλαυσε το χωρίς άγχος...!!!

Έγώ θάμαι ......... ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.

Στά ίσια καί παλικαρίσια..........καί χωρίς ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

Ρε πάρτε το και κάντε το κορνίζα. Ας είναι καλά ο γάτος του βάζελου που έφαγε γκολ από τη σέντρα! Βέβαια μπορεί και να μην ήταν τυχαίο, όπως και το σερί του Ηλυσιακού. Συμβαίνουν αυτά άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες!

Δε μου είπες όμως... οι αγώνες τελικά πού κερδίζονται; Στο γήπεδο ή στα χαρτιά;

Είδες τί εννοώ όταν σε λέω ότι όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους κι εσύ με μιλάς για ιδέες; Παλιά αυτά!!!

blackbusa
21/04/2011, 17:27
giati re man? me to diplo sto karaiskaki den eixe mathimatikes elpides?
to podi paei kai den paei.
ou blexeis man
μην με κανεις να ψαξω ποστ πριν λιγο καιρο πουτ ελεγες οτι θα το παρετε σιγουρα...ειναι πολλα τα λεφτα και δεν θα το αφηνε ετσι ο Μαρινακης...βεβαια ειχε καλυτερη ομαδα και λογικα θα το επερνε και με το διπλο στο Καραισκακη...αλλα ειπαμε...ειναι πολλα τα λεφτα...μου αρεσε η σιγουρια σου...

περαστικα ρε μαν...σιγα σιγα με αυτα...εισαι και σε κρισημη ηλικια...:bigcry:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
21/04/2011, 17:32
Ρε πάρτε το και κάντε το κορνίζα. Ας είναι καλά ο γάτος του βάζελου που έφαγε γκολ από τη σέντρα! Βέβαια μπορεί και να μην ήταν τυχαίο, όπως και το σερί του Ηλυσιακού. Συμβαίνουν αυτά άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες!

Είδες τί εννοώ όταν σε λέω ότι όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους κι εσύ με μιλάς για ιδέες; Παλιά αυτά!!!

μουτ ειχε προξενεψει εντυπωση το σχολιο σου περι ενστασης και δεν εγραφα τιποτα επειδη δεν ειχα βρει τιποτα...τωρα που ανεπισιμοεπισημα ακουγετε για ενσταση για στημενο αγωνα μονο ενα πραγμα εχω να πω...

ΟΥΣΤ ΧΧ...ΟΥΣΤ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ...ΟΥΣΤ ΡΕΖΙΛΙΑ...

αν τολμησουν να το κανουν θα γινουν και θα ειναι χειροτεροι απο τους κολογαυρους...ΟΥΣΤ λεμε..με το που θα φυγουν θα ειμαι απο τους πρωτους που θα αγορασουν διαρκειας...

ρε ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...

kalgeorge
21/04/2011, 17:33
μουτ ειχε προξενεψει εντυπωση το σχολιο σου περι ενστασης και δεν εγραφα τιποτα επειδη δεν ειχα βρει τιποτα...τωρα που ανεπισιμοεπισημα ακουγετε για ενσταση για στημενο αγωνα μονο ενα πραγμα εχω να πω...

ΟΥΣΤ ΧΧ...ΟΥΣΤ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ...ΟΥΣΤ ΡΕΖΙΛΙΑ...

αν τολμησουν να το κανουν θα γινουν και θα ειναι χειροτεροι απο τους κολογαυρους...ΟΥΣΤ λεμε..με το που θα φυγουν θα ειμαι απο τους πρωτους που θα αγορασουν διαρκειας...

ρε ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...

na rwtisw kati??? otan leme enstasi........gia stimeno paixnidi sto kolosos?
i gia to 12-0 pou ekane xafnika i aek me to paniwnaki kai anekampse?:D

el_hymador
21/04/2011, 17:40
Τα πρωταθληματα και οι αγωνες δεν κερδιζονται παντα απο τις καλες ομαδες. (και αυτο μπορει να ερμηνευθει με πολλυς τροπους). Συμβαινει παντου και ποσο μαλλον στο ελληνικο πρωταθλημα, οπου ειπεσερχονται... και αλλοι παραγοντες. Απο εκει και επειτα οποιος εχει παιξει εστω και δυο - τρεις φορες μπαλα / μπασκετ, γνωριζει το ποσο σημαντικη-οτατη ειναι η ψυχολογια και το momentum.

Π.χ. ενα παραδειγμα τυχαιο...εχει χτυπησει ο σκληρος στο PC και το φτιαχνεις...παιδευτηκες πολυ, ψαχτηκες να κανεις recovery τα αρχεια σου, αγορασες νεο δισκο, τον συνεδεσες, αρχισες να περνας τα windows (που καπου τα βρηκες και αυτα...) Και εκει που ολα πανε καλα και το χεις γενικα και δεν μασας, στο 98% του φορτωματος... κοβεται το ρευμα... ασταθμητος εξωτερικος παραγοντας που σου γ@μ@ει ολη τη ψυχολογια... αντε μετα τραβα ξανακαντο απο την αρχη παλι... οποιος καταλαβε, καταλαβε :winka:

blackbusa
21/04/2011, 17:43
na rwtisw kati??? otan leme enstasi........gia stimeno paixnidi sto kolosos?
i gia to 12-0 pou ekane xafnika i aek me to paniwnaki kai anekampse?:D

αν ρωτας εμενα δεν εχω γνωση για κανενα απο τα 2 ματς...απλα...οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο...εκτος αν γινει εσκεμμενη παρανομια οπου πρεπει να πεσουν και οι αναλογες τιμωριες...οποιος θυματε Παοκ στο CL καταλαβαινει...

εσυ τι χαιρεσε...σκουλικι δεν εισαι στο μπασκετ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
21/04/2011, 17:47

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ............

Καί τόν έθεσε έκτός play-offs.
Στά χαρτιά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΗ...!!!

Έσύ τί λές ή παραμονή στήν κατηγορία παίχτηκε στό γήπεδο...??

Τώρα στό πάρτε το καί κάντε το κορνίζα.........ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ...??
Μαγκιά μας πού ξαναβγήκαμε γιά νά γλυτώσετε καί ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ
στήν άνακοίνωση διαμαρτυρίας κατά τού Άθηναικού κατεστημένου:rotflmao:
όπου καί άναφέρατε τήν ΑΕΚ.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....!!!

Όσο γιά τόν ύπαινιγμό περί στησίματος τού ΠΑΟ μέσω τού άτυχου Καρνέζη
πού έπαιζε μέ θλάση.....

ΓΕΛΑΩ..........:lol:

Σενάριο έπιστημονικής φαντασίας, τό 0-2 στό πρώτο μάτς ,τά 3 γκόλ τού ΠΑΟ
καί τό τσάφ τού Καρνέζη στό 97ο λεπτό μιάς καί όλοι ήξεραν ότι...
ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 98ο....??

Είπαμε ρέ κούκλε άλλά όχι κι έτσι.
Καί γιατί άποφάσισαν νά μάς δώσουν τήν πρόκριση στό έκατοστό όγδοηκοστό
έβδομο λεπτό...??
Μάς τήν παραχώρησαν λόγω τών άδερφικών σχέσεων πού έχουμε...??

ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.............ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...!!

Γιά πές..................γιά πές

blackbusa
21/04/2011, 17:50
και για οποιον ειδε τον χτεσινο τελικο Ρεαλ Μπαρτσα μπορει να δει καποιος πως μια καλυτερη (πολυ μαλιστα) ομαδα μπορει να χασει λογω διαιτησιας...λεμε για αριστουργημα...χαρισμενες 2 κοκκινες στην Ρεαλ (η μια...το κρατημα του Αλονσο στον Μεσι εβγαζε ματια) και σφυραμε οπως μας βολευει...αφηνουμε το σκληρο παιχνιδι των Μαδριλενων που μαζι με την μαζικη αμυνα μαζινο του Μουρινιο:yuck: καταφερνουμε να σταματησουμε τον αντιπαλο...εστω να παμε το παιχνιδακι στα πεναλντυ και εκει εχει ο θεος...και μην μου πει κανεις οτι και η Ελλαδα πηρε ετσι το euro...εδω μειλαμε για την Ρεαλ που εχει μπατζετ το χρεος της Ελλαδας...και βεβαια στο δευτερο ημιχρονο της παρατασης παιχτηκε 6-7? λεπτα μπαλλα απο καθυστερησεις κλπ...ουστ...αλλα εχει ο καιρος (συντομα) γυρισματα...

kalgeorge
21/04/2011, 18:02
αν ρωτας εμενα δεν εχω γνωση για κανενα απο τα 2 ματς...απλα...οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο...εκτος αν γινει εσκεμμενη παρανομια οπου πρεπει να πεσουν και οι αναλογες τιμωριες...οποιος θυματε Παοκ στο CL καταλαβαινει...

εσυ τι χαιρεσε...σκουλικι δεν εισαι στο μπασκετ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oxi re paidi mou rwtaw.....epidi to seri tou ilisiakou einai upopto.....to seri tis aek pernaei sto ntoukou ;) ;)

kalgeorge
21/04/2011, 18:04
και για οποιον ειδε τον χτεσινο τελικο Ρεαλ Μπαρτσα μπορει να δει καποιος πως μια καλυτερη (πολυ μαλιστα) ομαδα μπορει να χασει λογω διαιτησιας...λεμε για αριστουργημα...χαρισμενες 2 κοκκινες στην Ρεαλ (η μια...το κρατημα του Αλονσο στον Μεσι εβγαζε ματια) και σφυραμε οπως μας βολευει...αφηνουμε το σκληρο παιχνιδι των Μαδριλενων που μαζι με την μαζικη αμυνα μαζινο του Μουρινιο:yuck: καταφερνουμε να σταματησουμε τον αντιπαλο...εστω να παμε το παιχνιδακι στα πεναλντυ και εκει εχει ο θεος...και μην μου πει κανεις οτι και η Ελλαδα πηρε ετσι το euro...εδω μειλαμε για την Ρεαλ που εχει μπατζετ το χρεος της Ελλαδας...και βεβαια στο δευτερο ημιχρονο της παρατασης παιχτηκε 6-7? λεπτα μπαλλα απο καθυστερησεις κλπ...ουστ...αλλα εχει ο καιρος (συντομα) γυρισματα...

ntax den einai akrivws etsi....giati tha borouse sto 1o imixrono na einai 2-0 uper tis real kai na eixame allo paixnidi ..

blackbusa
21/04/2011, 18:14
ntax den einai akrivws etsi....giati tha borouse sto 1o imixrono na einai 2-0 uper tis real kai na eixame allo paixnidi ..

με τα αν δεν κανουμε δουλεια...τα γκολ δεν μπηκαν...φασεις που εγιναν απο αντεπιθεσεις...δεν ειχε καμμια σχεση ο διατητης...εγω αναφερομαι στο σκληρο παιχνιδι της Ρεαλ (βρωμικο θα ελεγα καποιες φορες) και την ανοχη του διαιτητη...ο Αλονσο κλωτσαει και μετα αγκαλιαζει (αφου το παλλικαρι δεν πεφτει με τιποτα) τον Μεσι...δευτερη κιτρινη...α ναι...και τωρα θυμηθηκα ενα μαρκασρισμα του Μαρτσελο στο κνημοαστραγαλοκουντουπιε του Μεσι :rotflmao: ενω τον εχει περασει...λεμε για απευθειας κοκκινη...μιας και εχουμε CL να πλησιαζει μπορουσε να του κανει μεγαλη ζημια...και οι διαστημικοι παιχτες της Μπαρτσα ανθρωποι ειναι οπως ειδες....και αν τσαντιστουν χανουν την συγκεντρωση τους...στο δευτερο ημιχρονο ειδες διαφορα που τους εβαλε μυαλο ο Γκουαρντιολα???

δεν αναφερομαι καθολου στις χειρονομιες του Ραμος και του Πεπε στο 1-0...να δουμε αν θα τιμορηθουν...ειδες τις κινησεις σας μαμησαμε προς την εξεδρα της Μπαρτσα???

kalgeorge
21/04/2011, 18:16

δεν αναφερομαι καθολου στις χειρονομιες του Ραμος και του Πεπε στο 1-0...να δουμε αν θα τιμορηθουν...ειδες τις κινησεις σας μαμησαμε προς την εξεδρα της Μπαρτσα???

ναι .....και μου εκανε εντυπωση....γιατι ο καραγκιοζης ο σπικερ τα παρουσιαζε ολα τοσο ροδινα....τοσο καλα....μονο στην ελλαδα γινονται αυτα....

πχ το να βαλεις δυνατα ντεσιμπελ για να μην ακουγεται το κραξιμο στον εθνικο υμνο.
το να πετανε αντικειμενα στο κεφαλι του μεσι στο κορνερ.
οι χειρονομιες σας γαμισαμε μπροστα στην θυρα των μουλων καταλανων
τα λειζερ, το κλωτσιδι και οι τσαμπουκαδες,,,,

blackbusa
21/04/2011, 18:21
ναι .....και μου εκανε εντυπωση....γιατι ο καραγκιοζης ο σπικερ τα παρουσιαζε ολα τοσο ροδινα....τοσο καλα....μονο στην ελλαδα γινονται αυτα....

πχ το να βαλεις δυνατα ντεσιμπελ για να μην ακουγεται το κραξιμο στον εθνικο υμνο.
το να πετανε αντικειμενα στο κεφαλι του μεσι στο κορνερ.
οι χειρονομιες σας γαμισαμε μπροστα στην θυρα των μουλων καταλανων
τα λειζερ, το κλωτσιδι και οι τσαμπουκαδες,,,,

εγω δεν ειχα σπικερ...με κατι παππουδες το εβλεπα...που λιωμα απο τα κρασια και τα τσιπουρα ακουγαμε Ξυλουρη και σχολια...καλο τερμα αυτος ο Καστιγιο...μπηκε ο Ολαφουμι...ο Μεσι ειναι κουλος και ο χειροτερος του γηπεδου...ο Κριστιανο παλτο που μετα το γκολ εγινε Ο παιχταρας...και ενδιαμεσα ελεγταν ιστοριες Ρομπερτο Καρλος....Γουεμπλει...κλπ κλπ

ελα ρε...ειχε και λειζερ???νομιζα οτι ο Μεσσι πρασινιζε απο το κακο του...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
22/04/2011, 21:41
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ............

Καί τόν έθεσε έκτός play-offs.
Στά χαρτιά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΗ...!!!

Έσύ τί λές ή παραμονή στήν κατηγορία παίχτηκε στό γήπεδο...??

Τώρα στό πάρτε το καί κάντε το κορνίζα.........ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ...??
Μαγκιά μας πού ξαναβγήκαμε γιά νά γλυτώσετε καί ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ
στήν άνακοίνωση διαμαρτυρίας κατά τού Άθηναικού κατεστημένου:rotflmao:
όπου καί άναφέρατε τήν ΑΕΚ.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....!!!

Όσο γιά τόν ύπαινιγμό περί στησίματος τού ΠΑΟ μέσω τού άτυχου Καρνέζη
πού έπαιζε μέ θλάση.....

ΓΕΛΑΩ..........:lol:

Σενάριο έπιστημονικής φαντασίας, τό 0-2 στό πρώτο μάτς ,τά 3 γκόλ τού ΠΑΟ
καί τό τσάφ τού Καρνέζη στό 97ο λεπτό μιάς καί όλοι ήξεραν ότι...
ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 98ο....??

Είπαμε ρέ κούκλε άλλά όχι κι έτσι.
Καί γιατί άποφάσισαν νά μάς δώσουν τήν πρόκριση στό έκατοστό όγδοηκοστό
έβδομο λεπτό...??
Μάς τήν παραχώρησαν λόγω τών άδερφικών σχέσεων πού έχουμε...??

ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.............ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...!!

Γιά πές..................γιά πές

Εγώ απλά λέω ότι όσο "περίεργο" είναι το σερί του Ηλυσιακού, άλλο τόσο είναι και το γκολ από τη σέντρα. Τρέχα να αποδείξεις αν θέλανε ή όχι να το δώσουν. Όπως λες κι εσύ, γιατί να περιμένουν ως το τέλος και να εκτεθούν και να μην το δώσουν εξ αρχής; ;)

Καλή Ανάσταση σε όλους.

irinia
23/04/2011, 14:50
Εγώ απλά λέω ότι όσο "περίεργο" είναι το σερί του Ηλυσιακού, άλλο τόσο είναι και το γκολ από τη σέντρα. Τρέχα να αποδείξεις αν θέλανε ή όχι να το δώσουν. Όπως λες κι εσύ, γιατί να περιμένουν ως το τέλος και να εκτεθούν και να μην το δώσουν εξ αρχής; ;)

Καλή Ανάσταση σε όλους.

OTAN ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.............

Πάντα μά πάντα.......ύπάρχει καί κίνητρο.

Βρές μου έσύ τό κίνητρο στό ΑΕΚ - ΠΑΟ 2-3 γιά τό κύπελλο....!!

Όσο γιά τό γκόλ τής ΑΕΚ..??
Σού θυμίζω τό περσινό τού Σκόκο στό Καραισκάκη καί τό φετινό τού Νέτο
στό Βόλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ αύτού τού είδους τά γκόλ.
Πόσο μάλλον όταν έχεις έναν ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ μέ θλάση όπως δήλωσε καί φάνηκε
Καρνέζη καί έπίσης ΑΠΕΙΡΟ γκολκήπερ μέ πολύ λίγα παιχνίδια στά πόδια του.
Τό μάτς πολύ κρίσιμο καί τό μομέντουμ έκρηκτικό.
Πάνω στό πάθος του καί τό άγχος του έκανε 2 βήματα πιό μπροστά καί τέλος.
προηγουμένως όμως είχε βγάλει 2-3 πολύ δύσκολα.
Έπίσης στό πρώτο γκόλ πού δέχτηκε παρότι άτυχος έδειξε ότι είχε πολύ κακή
ψυχολογία..!!

Όσον άφορά τίς σχέσεις άλλων συλλόγων μετά τής έξουσίας............
ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....??

Καλή Άνάσταση μέ ύγεία............σέ σένα καί όλους όσους διαβάζουν.

:wave2: :beer: :beer:

Sferopetadhn
25/04/2011, 00:17
Όσον άφορά τίς σχέσεις άλλων συλλόγων μετά τής έξουσίας............
ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....??

Άντε ντε πες μου να μάθω κι εγώ!

Πες μου για τα πολλά σφυρίγματα που παίρνει ο ΠΑΟΚ. Για τη μόνιμη εύνοια, για τις σφαγές των αντιπάλων, για το ότι δεν τιμωρείται όπως οι άλλοι!

Περιμένω να δω αυτές τις σχέσεις...

irinia
25/04/2011, 11:14
ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ .......................ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Καί νομίζω πώς σέ έτσουξε άκόμα πιό πολύ γιατί δέν έχεις
νά άντιπαραθέσεις καμμιά ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ σέ βάρος
τού μονίμως άδικημένου ΠΑΟΚ....!!!

ΚΑΝΑΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.........
ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Καί τόχατε τόσο μά τόσο σίγουρο..:lol:

Είναι βλέπεις καί ό Άτρόμητος πού τό κάνει άκόμα πιό όδυνηρό.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...............

Sferopetadhn
25/04/2011, 15:24
ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ .......................ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Καί νομίζω πώς σέ έτσουξε άκόμα πιό πολύ γιατί δέν έχεις
νά άντιπαραθέσεις καμμιά ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ σέ βάρος
τού μονίμως άδικημένου ΠΑΟΚ....!!!

ΚΑΝΑΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.........
ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Καί τόχατε τόσο μά τόσο σίγουρο..:lol:

Είναι βλέπεις καί ό Άτρόμητος πού τό κάνει άκόμα πιό όδυνηρό.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...............

Πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου! Θα απαντήσεις για τον μονίμως ευνοημένο ΠΑΟΚ ή πάλι κωλοτούμπα κάνεις; Λέγε φέτος τί παίχτηκε πάλι...

Όσο για το κύπελλο. Με γεια σας με χαρά σας! Αφού δε μπορέσατε με 2 παίχτες παραπάνω να βάλετε γκολ στο πρώτο ματς, παίξατε ταμπούρι και κάνατε μια φάση. Έτσι είναι η μπάλα. Δεν είμαστε ΠΟΚίτες να θέλουμε να κερδίζουμε όταν δεν το αξίζουμε βλέπεις! Πάντως, αν και μένεις Θεσσαλονίκη δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα κύπελλα αλλά για να γελάμε με ομαδούλες που κάνουν δικαστήρια Δευτεριάτικα μπας και παίξουν με κόσμο. Φέτος ειδικά έχετε φάει όλοι οι "εναλλακτικοί" τρελό ξεμπρόστιασμα με τιμωρίες, ψηφοφορίες στις λίγκες κλπ...

Άντε τώρα ντερμπάκι με τον Ατρόμητο! Ούτως ή άλλως μόνο με Απόλλωνες κι Ατρομήτους έχετε ελπίδα στουςτελικούς γιατί όταν παίζετε με σοβαρά μεγέθη... πάει σύννεφο! Τυχερούλια!

Μόνο προσέξτε μη γίνει καμία στραβή γιατί βλέπω και το ΟΑΚΑ ερείπια όπως τη Φιλαδέλφεια.

Εγώ μαζί σας είμαι :bawl:

imitrelos
25/04/2011, 19:26
Δέν αντέχω θα το πω..................

Ναι η ΑΕΚ έπεσε άδικα ρωτίστε έναν μπασκετικό πόσο καιρό ακουγόταν όλο αυτο που έγινε .....αλλά να πούμε τήν αλήθεια απλά είδατε τί κάνουν οι ομάδες του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο.............

Ο ΠΑΟΚ ναι στο παρελθόν έχει αβανταριστή αρκετά αλλά ας βγεί 1 από ομάδα του ΠΟΚ να πεί ότι δεν έχει πάρει αβάντες............. ανάλογες και όχι μόνο
Απλά είναι λογικό να τρέχουν τόν ΠΑΟΚ φέτος γιατί εύκολο.............
βρε φίλτατοι ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ δέν μπορείται να καταλάβεται ότι είστε πρόβλημα για το κράτος..........θέλεται να ξυπνίσουν οι οπαδοί και να καταλάβουν ότι η δύναμη μιάς ομάδας είναι η δύναμη τής και ΔΕΝ χρειάζεται κανένα ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑ να χρησιμοποιει τήν ομάδα σάν όχημα επίτευξης προσωπικών προσδοκιών.....απαπα συγνώμη φίλε παοκτζη αλλά αυτη είναι η σκληρή αλήθεια ...........

ΟΦΗ------ ΑΝΑΨΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ .............................

Sferopetadhn
25/04/2011, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Δέν αντέχω θα το πω..................

Ναι η ΑΕΚ έπεσε άδικα ρωτίστε έναν μπασκετικό πόσο καιρό ακουγόταν όλο αυτο που έγινε .....αλλά να πούμε τήν αλήθεια απλά είδατε τί κάνουν οι ομάδες του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο.............

Ο ΠΑΟΚ ναι στο παρελθόν έχει αβανταριστή αρκετά αλλά ας βγεί 1 από ομάδα του ΠΟΚ να πεί ότι δεν έχει πάρει αβάντες............. ανάλογες και όχι μόνο
Απλά είναι λογικό να τρέχουν τόν ΠΑΟΚ φέτος γιατί εύκολο.............
βρε φίλτατοι ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ δέν μπορείται να καταλάβεται ότι είστε πρόβλημα για το κράτος..........θέλεται να ξυπνίσουν οι οπαδοί και να καταλάβουν ότι η δύναμη μιάς ομάδας είναι η δύναμη τής και ΔΕΝ χρειάζεται κανένα ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑ να χρησιμοποιει τήν ομάδα σάν όχημα επίτευξης προσωπικών προσδοκιών.....απαπα συγνώμη φίλε παοκτζη αλλά αυτη είναι η σκληρή αλήθεια ...........

ΟΦΗ------ ΑΝΑΨΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ .............................

Να σε πω ότι κατάλαβα ρε σειρά τί θες να πεις θα σε πω ψέματα.

Ακόμη περιμένω να με πείτε για τις αβάντες όμως. Όχι γενικά κι αόριστα! Μία προς μία. Σφυρίγματα θα είναι, αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης (εδώ γελάμε) θα είναι, η στάση των αρχών απέναντι στους οπαδούς μου θα είναι; Περιμένω μία-μία τις αβάντες τις φετινές κι όχι μόνο. Έτσι για να δω αυτό το άτιμο ΠΑΟΚτσήδικο κατεστημένο!

Εδώ ο άλλος μένει Θεσσαλονίκη και λέει για τσούξιμο όταν κανείς από εμάς (τους μετριοπαθείς τουλάχιστον) δεν είπε τίποτε για την ΑΕΚ αλλά για την κακή εμφάνιση της δικής μας ομάδας. Ίσα ίσα που όλοι είπαμε ότι ήταν μαγκιά του Σάχα που σηκώθηκε ενώ θα μπορούσε να κάνει τον ψόφιο όπως διάφοροι άλλοι παλιότερα και μαγκιά της ΑΕΚ που ξαναβγήκε για να λήξει το ματς...

Άντε ρε πείτε με τις αβάντες να ησυχάσει και η ψυχούλα μου αφού έφτασα να δω ΠΑΟΚτσήδικη παράγκα!!!

imitrelos
26/04/2011, 02:54
Ειπα απλά ότι ναι έχει πάρει αβάντες δές απόφαση που πήραν για το μάτς με τήν αεκ , απο τήν άλλή υπάρχουν χειρότερα εγκλήματα από άλλες ομάδες τύπου ΠΟΚ

Για το Μπάσκετ γίνεται ότι και στο ποδόσφαιρο μήν ξεχνάμε ότι και αυτό είναι στο στοίχημα :winka:

Αυτό που είπα για τόν ΠΑΟΚ και ότι ενοχλή εννοώ ότι η ομάδα αυτή λειτουργή με βασικό έσοδο και χορηγό τόν κόσμο του

Για να σταματήσουμε να βλέπουμε τόσα τρελά πράγματα πρέπει οι ομάδες να μπορούν να αυτοσυντηρηθούν να μήν χρειάζονται ενέσης μερικών εκατ. κάθε χρόνο γιατι πίστεψε με ο κάθενας απο αυτούς που βάζουν μερικά θέλουν να τα βγάλουν απο κάπου (εργα, στοιχημα κλπ) με όποιο κόστος και τρόπο και φτάσαμε στήν ελλάδα να κάνουν κουμάντο στόν αθλητισμό άνθρωποι τύπου Μπεου, ψωμιάδη, τσακογιάννη :eyepop: κλπ

Ο Παοκ με λιγότερες πρόστιμα και σωστή διαχείρηση είναι βιώσημη ΠΑΕ, σκευτεσε τι θα γίνει άν καταλάβουν γαυροι ,βαζελοι τι δύναμη που έχουν λόγο μάζας ? δέν χρειάζονται κανένα μαρινάκη ή βαρδινογιάννη

Παραδείγματα ?

Γερμανικό ποδόσφαιρο (βάση νόμου ο μεγαλο/χος μπορεί να έχει μέχρι 49% το 51 σε οπαδούς και κάθε χρόνο διαχειρηστικός έλενχος στα οικονομικά.
ομάδες οπως οι Barca πχ :cool:

Sferopetadhn
26/04/2011, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Ειπα απλά ότι ναι έχει πάρει αβάντες δές απόφαση που πήραν για το μάτς με τήν αεκ , απο τήν άλλή υπάρχουν χειρότερα εγκλήματα από άλλες ομάδες τύπου ΠΟΚ

Αντικειμενικά η τιμωρία μας για το ματς με την ΑΕΚ ήταν χάδι, αλλά αν συγκριθεί με τιμωρίες που έπεσαν φέτος μοιάζει να είναι σφαγιαστική. Να μη μιλήσω για τις μεθοδεύσεις με κάτι εκδικάσεις δυο μήνες μετά ή Σάββατα και Δευτέρες που όπως και να έχει προκαλούν!

Προσωπικά έκοψα το γήπεδο ακριβώς λόγω των επεισοδίων, αλλά δε δέχομαι όλοι να θυμούνται τους νόμους μόνο στην ομάδα μου και μόνο τότε να ζητούν παραδειγματικές τιμωρίες και μαχαίρια στο κόκαλο! Ή όλοι ή κανείς!

Τώρα για τα υπόλοιπα που λες. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεθούν σε κάθε ομάδα σοβαροί άνθρωποι που να θέλουν να μπλέξουν και ταυτόχρονα να μπορεί ο κόσμος να τους εμπιστευτεί τα λεφτά του. Επίσης τα χρήματα και γενικώς τα οφέλη είναι πάρα πολλά για να μη χωθούν τα λαμόγια (ξέπλυμα, στοίχημα, έλεγχος μαζών και πολιτικές πιέσεις κλπ).

Μόνο με δραστικά μέτρα θα γίνει κάτι, αλλά δεν το βλέπω... Εδώ δεν κάνουν στα σοβαρά θα κάνουν στη μπάλα;

Λέμε για να λέμε φίλε για να νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε. Κάτσε δες champions league για πραγματικό ποδόσφαιρο. Έξω παίζουν ποδόσφαιρο και μέσα παίζουμε μπάλα...

Gandalf dr685sm
26/04/2011, 10:46
Μην ακούω ΑΕΚτζήδες να προσπαθούν να βρούν δικαιολογίες γιατί έπεσε η ομάδα στο basket. Όταν έπαιζε με 100-200 φιλάθλους στις κερκίδες είτε επειδή κάποια τζιμάνια τα έσπαγαν και τιμωρούσαν την ομάδα, είτε επειδή απο τους 500 μέσα οι 200 πλήρωναν και οι άλλοι έμπαιναν με ντού.

Η ΑΕΚ απο πέρισυ την είχε γλυτώσει στο basket και σώθηκε απο υποβιβασμό. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αιώνια. Φέτος στην αρχή κάτι πήγε να γίνει με τον Granti... (θυμίζω εδώ οτι πριν λίγο καιρό οι παρακάτω ΠάτρικΣπαρκς , ΕντιΣάνον, ΑντονιΓκράντι, Λαμόντ Μακ, ΡοντρίγκΜελς έφευγαν)... κάποιες νίκες κτλ. αλλά πολύ απλά χωρίς αυγά(χρήμα) ομελέτα δεν κάνεις.

Αυτά που ακούω τώρα για ενστάσεις μόνο γέλιο προκαλούν. Όταν έχεις ομάδα δεν σε εμποδίζει κάποιος διπλοθεσίτης να παίξεις και να κερδίσεις. Να θυμίσω κάτι διαφορές των 15+ πόντων απο σχεδόν όλες τις ομάδες της Α1 ;;;;

Να θυμίσω τώρα οτι αυτή η ΑΕΚ ήταν που κέρδισε Ευρωπαϊκούς και εσωτερικούς τίτλους στην αρχή της δεκαετίας του 2000 , μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ. Οι μισοί και παραπάνω παίκτες της απο τότε , μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 2000 στελέχωναν μεγάλο ποσοστό στην εθνική ομάδα που έφερνε μετάλλια... Απλά για να έχουμε σημείο αναφοράς δηλαδή.

Είναι σαφώς άσχημο να ακούγεται μια ομάδα αυτού του ιστορικού μεγέθους για την "σπυριάρα" να πέφτει κατηγορία, αλλά το όνομα απο μόνο του δεν διασφαλίζει οτι θα είσαι αιώνια στην Α1... οι φανέλες για να μιλήσουν πρέπει να έχουν και υποδομές και παίκτες απο πίσω. Όπως και ισχυρή οικονομικά και με θέληση διοίκηση.

Τάδε έφη το ίδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ...

Την μπασκετική ΑΕΚ ίσως και να την βοηθήσει η πτώση σε μικρότερη κατηγορία. Διότι πρώτον λόγω γενικώς οτι τα ρόστερ εκεί είναι πιο φτηνά σε σχέση με Α1 θα έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως και να γλυτώσει απο κάθε είδους λαμόγιο μιας και η Α2 δεν προσφέρεται για δόξες και τιμές... πρέπει να το αγαπάς το άθλημα εκεί για να κάνεις κάτι σωστό και να μπορείς (αν είναι δυνατόν) να ανέβεις και πάλι στην Α1. Έχοντας πλέον και σταθερό γήπεδο (και οχι να ψάχνεις κλειστό για προπόνηση) αλλά και μια υγιή διοίκηση , ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.. και οχι 100 μαλακισμένα που τα σπάνε και τιμωρείται η ομάδα, συν το οτι απαγορεύουν στην ουσία σε οικογένειες να πάνε στο γήπεδο με αυτή την συμπεριφορά τους.

Τώρα για το κύπελο του Σαββάτου... Ρε Ενωσίτες... σαν πολύ ψηλά δεν τον πήραμε τον αμανέ;.. είπε κανείς πως ο Ατρόμητος θα ανοίξει πόδια και θα πεί περάστε;... Να θυμίσω το κάζο του 2005 μήπως με την ίδια ομάδα στο 1-1 και στο κατόπι με τον Ιωνικό σε αντίστοιχο μέγεθος ομάδων ενώ πήγαινε ουσιαστικά η ΑΕΚ για πρωτάθλημα;

Ο Ατρόμητος πάει με νύχια και δόντια να πάρει κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία του, με ποδοσφαιριστές που δεν είναι φευγάτοι, με διοίκηση που στα δικά της μέτρα και σταθμά κάνει οτι μπορεί για να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα της. Για μένα περισσότερο φαβορί με αυτές τις συνθήκες είναι ο Ατρόμητος παρά εμείς. Για να συμμαζευτούμε λοιπόν , διότι αν χάσει αυτή την κούπα η ΑΕΚ απο τον Ατρόμητο, το κάζο που θα πέσει θα είναι σαν το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο.

Sferopetadhn
26/04/2011, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μην ακούω ΑΕΚτζήδες να προσπαθούν να βρούν δικαιολογίες γιατί έπεσε η ομάδα στο basket. Όταν έπαιζε με 100-200 φιλάθλους στις κερκίδες είτε επειδή κάποια τζιμάνια τα έσπαγαν και τιμωρούσαν την ομάδα, είτε επειδή απο τους 500 μέσα οι 200 πλήρωναν και οι άλλοι έμπαιναν με ντού.

Η ΑΕΚ απο πέρισυ την είχε γλυτώσει στο basket και σώθηκε απο υποβιβασμό. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αιώνια. Φέτος στην αρχή κάτι πήγε να γίνει με τον Granti... (θυμίζω εδώ οτι πριν λίγο καιρό οι παρακάτω ΠάτρικΣπαρκς , ΕντιΣάνον, ΑντονιΓκράντι, Λαμόντ Μακ, ΡοντρίγκΜελς έφευγαν)... κάποιες νίκες κτλ. αλλά πολύ απλά χωρίς αυγά(χρήμα) ομελέτα δεν κάνεις.

Αυτά που ακούω τώρα για ενστάσεις μόνο γέλιο προκαλούν. Όταν έχεις ομάδα δεν σε εμποδίζει κάποιος διπλοθεσίτης να παίξεις και να κερδίσεις. Να θυμίσω κάτι διαφορές των 15+ πόντων απο σχεδόν όλες τις ομάδες της Α1 ;;;;

Να θυμίσω τώρα οτι αυτή η ΑΕΚ ήταν που κέρδισε Ευρωπαϊκούς και εσωτερικούς τίτλους στην αρχή της δεκαετίας του 2000 , μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ. Οι μισοί και παραπάνω παίκτες της απο τότε , μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 2000 στελέχωναν μεγάλο ποσοστό στην εθνική ομάδα που έφερνε μετάλλια... Απλά για να έχουμε σημείο αναφοράς δηλαδή.

Είναι σαφώς άσχημο να ακούγεται μια ομάδα αυτού του ιστορικού μεγέθους για την "σπυριάρα" να πέφτει κατηγορία, αλλά το όνομα απο μόνο του δεν διασφαλίζει οτι θα είσαι αιώνια στην Α1... οι φανέλες για να μιλήσουν πρέπει να έχουν και υποδομές και παίκτες απο πίσω. Όπως και ισχυρή οικονομικά και με θέληση διοίκηση.

Τάδε έφη το ίδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ...

Την μπασκετική ΑΕΚ ίσως και να την βοηθήσει η πτώση σε μικρότερη κατηγορία. Διότι πρώτον λόγω γενικώς οτι τα ρόστερ εκεί είναι πιο φτηνά σε σχέση με Α1 θα έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως και να γλυτώσει απο κάθε είδους λαμόγιο μιας και η Α2 δεν προσφέρεται για δόξες και τιμές... πρέπει να το αγαπάς το άθλημα εκεί για να κάνεις κάτι σωστό και να μπορείς (αν είναι δυνατόν) να ανέβεις και πάλι στην Α1. Έχοντας πλέον και σταθερό γήπεδο (και οχι να ψάχνεις κλειστό για προπόνηση) αλλά και μια υγιή διοίκηση , ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.. και οχι 100 μαλακισμένα που τα σπάνε και τιμωρείται η ομάδα, συν το οτι απαγορεύουν στην ουσία σε οικογένειες να πάνε στο γήπεδο με αυτή την συμπεριφορά τους.

Τώρα για το κύπελο του Σαββάτου... Ρε Ενωσίτες... σαν πολύ ψηλά δεν τον πήραμε τον αμανέ;.. είπε κανείς πως ο Ατρόμητος θα ανοίξει πόδια και θα πεί περάστε;... Να θυμίσω το κάζο του 2005 μήπως με την ίδια ομάδα στο 1-1 και στο κατόπι με τον Ιωνικό σε αντίστοιχο μέγεθος ομάδων ενώ πήγαινε ουσιαστικά η ΑΕΚ για πρωτάθλημα;

Ο Ατρόμητος πάει με νύχια και δόντια να πάρει κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία του, με ποδοσφαιριστές που δεν είναι φευγάτοι, με διοίκηση που στα δικά της μέτρα και σταθμά κάνει οτι μπορεί για να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα της. Για μένα περισσότερο φαβορί με αυτές τις συνθήκες είναι ο Ατρόμητος παρά εμείς. Για να συμμαζευτούμε λοιπόν , διότι αν χάσει αυτή την κούπα η ΑΕΚ απο τον Ατρόμητο, το κάζο που θα πέσει θα είναι σαν το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο.

Μάγε όπως και να έχει, υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς το έχεις αβλεπεί! Το κακό όμως είναι ότι οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές αφενός γιατί η ομάδα σου έχει πολλά θέματα κι αφετέρου γιατί εσύ έχεις να χάσεις πάρα πολλά, ενώ ο Ατρόμητος μόνο να κερδίσει μπορεί. Το μόνο θετικό που βλέπω είναι η πίεση του κόσμου που περισσότερο θα αφυπνίσει (ή και φοβίσει) τους παίχτες σου και λιγότερο θα επηρεάσει αυτούς του Ατρομήτου.

Όπως και να έχει θα είναι ενδιαφέρον, εκτός κι αν είναι τίποτα 3-0 στο εικοσάλεπτο. Περίεργο ματς!

Για το μπάσκετ μην την ψάχνεις. Το άθλημα πέθανε (ή το πεθάνανε). Δεν επιτρέπεται να βγαίνει αυτός ο ΠΑΟΚ τρίτος. Δείχνει την κατάντια όλων των ομάδων που απ' όσο δείχνουν τα πράγματα θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο.

Όσο για τον κόσμο. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι ποδοσφαιρικοί και μόνο σε επιτυχίες πηγαίνουν. Δες τους Ηρακλειδείς στο βόλλεϊ, εμάς κι εσάς στο χάντμπολ κλπ. Μόνο οι ομάδες του ποδοσφαίρου τραβάνε σχετικά ικανοποιητικό αριθμό κόσμου ακόμη κι αν δεν έχουν επιτυχίες. Τα άλλα αθλήματα είναι μεταξύ συγγενών, φίλων και μερικών ρομαντικών.

Gandalf dr685sm
26/04/2011, 13:03
Τα άλλα αθλήματα είναι μεταξύ συγγενών, φίλων και μερικών ρομαντικών

Δεν διαφωνώ ρε φίλε.. και ίσως θα ήταν και καλύτερα να το άφηναν έτσι. Διότι αν θυμάσαι , μέχρι να αλλάξουν και να γίνουν ΚΑΕ οι εταιρίες του basket, θυμάμαι κάτι Σαββάτα απόγευμα που άδειαζαν οι δρόμοι για να δούμε ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (πριν το 1987 κιόλας)...

Εδώ θυμάμαι που έπαιζα μέχρι τον Μάϊο toy 87 στα γήπεδα του basket μαζί με φιλαράκια και αυτούς που το ένιωθαν... και μόλις πήρε την κούπα η Εθνική μετά απο 2-3 μέρες είχε τον κάθε τυχάρπαστο γονιό να φέρνει το παιδί του να γίνει ο νέος Γκάλης και να πιάσει την καλή!!...

Τέλος πάντων.. ειδικά στο basket δηλώνω αθεράπευτα ρομαντικός.. βλάκας ίσως... αλλά έτσι νιώθω για αυτό το άθλημα.

kalgeorge
26/04/2011, 14:03
Τα άλλα αθλήματα είναι μεταξύ συγγενών, φίλων και μερικών ρομαντικών.

den einai akrivws etsi man....prepei na deis paixnidi ping pong panathas me ton gauro kai na einai tiga :lol:

Sferopetadhn
26/04/2011, 15:43
den einai akrivws etsi man....prepei na deis paixnidi ping pong panathas me ton gauro kai na einai tiga :lol:

:bigcry: Τραγικό!

irinia
27/04/2011, 11:43
Πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου! Θα απαντήσεις για τον μονίμως ευνοημένο ΠΑΟΚ ή πάλι κωλοτούμπα κάνεις; Λέγε φέτος τί παίχτηκε πάλι...

Όσο για το κύπελλο. Με γεια σας με χαρά σας! Αφού δε μπορέσατε με 2 παίχτες παραπάνω να βάλετε γκολ στο πρώτο ματς, παίξατε ταμπούρι και κάνατε μια φάση. Έτσι είναι η μπάλα. Δεν είμαστε ΠΟΚίτες να θέλουμε να κερδίζουμε όταν δεν το αξίζουμε βλέπεις! Πάντως, αν και μένεις Θεσσαλονίκη δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα κύπελλα αλλά για να γελάμε με ομαδούλες που κάνουν δικαστήρια Δευτεριάτικα μπας και παίξουν με κόσμο. Φέτος ειδικά έχετε φάει όλοι οι "εναλλακτικοί" τρελό ξεμπρόστιασμα με τιμωρίες, ψηφοφορίες στις λίγκες κλπ...

Άντε τώρα ντερμπάκι με τον Ατρόμητο! Ούτως ή άλλως μόνο με Απόλλωνες κι Ατρομήτους έχετε ελπίδα στουςτελικούς γιατί όταν παίζετε με σοβαρά μεγέθη... πάει σύννεφο! Τυχερούλια!

Μόνο προσέξτε μη γίνει καμία στραβή γιατί βλέπω και το ΟΑΚΑ ερείπια όπως τη Φιλαδέλφεια.

Εγώ μαζί σας είμαι :bawl:

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ..........

Δέ θά μπώ στόν κόπο νά άπαντήσω , παρά μόνο νά σέ ρωτήσω

ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..............

ΠΗΡΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...??

1939..............Νίκος Γκούμας...!!

1978..............Καραισκάκη...!!

1983..............Καλογρέζα....!!

καί φυσικά

2011...........ό τελικός παίχτηκε στήν ΤΟΥΜΠΑ...!!

Τό σοβαρό μέγεθος ήταν ή Τούμπα..??

ΟΧΙ ρέ φίλε............ό Πανθρακικός ήταν πιό δύσκολος,
προηγήθηκε κιόλας.:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Πάντως μάς συγχωρείτε πού δέν παίξαμε μέ 5 έπιθετικούς στήν Τούμπα.
Γιατί έσείς όλο φλόγα ήσασταν ,μέχρι καί τόν Σάχα κάψατε...

Ποιοί προηγήθηκαν πρίν τόν Άτρόμητο..??

ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ............ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

Θά τό ξεπεράσεις...........πού θά πάει...!!

Τί νά άπαντήσω ,ότι είχα νά πώ τό είπα πέρσυ όταν σάς καθάρισε στού Χαριλάου
ό Σπάθας,καί έσπρωχναν ΠΑΟ σέ νέα Σμύρνη , Τρίπολη..!!
Φέτος έτσι κι άλλιώς νεκροί ήσασταν στήν Έλλάδα,όσες δυνάμεις είχατε τίς δώσατε
γιά Εύρώπη άπό τόν Ίούλιο.
ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ ΡΩΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ...!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ.............ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ...??

Γιατί τό νά μάς λές φίδια πώς ό ΠΑΟ έφαγε γκόλ στό 187ο λεπτό
άπό τό κέντρο γιά νά στηθεί στήν ΑΕΚ..?? ΧΑ.....
Τελικά πάνω στόν πόνο σου σέ δικαιολογώ..!!

Άφού μιλάς γιά ένόργανη ,περιμένω άπάντηση.

Cpt. Haddock
27/04/2011, 11:50
[...]1939..............Νίκος Γκούμας...!!
[...]

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

irinia
27/04/2011, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΒΑΖΕΛΕ...............

Γιατί κι έσύ τόν ήπιες...!!

STOYBI
27/04/2011, 11:55
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ..........

Δέ θά μπώ στόν κόπο νά άπαντήσω , παρά μόνο νά σέ ρωτήσω

ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..............

ΠΗΡΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...??

1939..............Νίκος Γκούμας...!!

1978..............Καραισκάκη...!!

1983..............Καλογρέζα....!!

Ωρε...... Αυτα ειναι......!!!! :a013:

( Ειδικα ο τελικος του 39 και ο τελικος απο το εργο η αποδραση των 11....μου ειχαν μεινει αξεχαστοι..... :uplate: )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
27/04/2011, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ωρε...... Αυτα ειναι......!!!! :a013:

( Ειδικα ο τελικος του 39 και ο τελικος απο το εργο η αποδραση των 11....μου ειχαν μεινει αξεχαστοι..... :uplate: )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OTAN ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ..............ΓΙΑ ΤΑ 38

Έσύ τί νομίζεις ότι τά πήρες όλα ΦΕΤΟΣ....??
Έκεί καμαρώνεις όμως ε...??

ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ...............ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ

Μπορεί νά τή βρείς μέσα σέ κανά κύπελλο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
27/04/2011, 12:17
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΒΑΖΕΛΕ...............
Γιατί κι έσύ τόν ήπιες...!!

Πρωτον εκτός απο αλκοολούχα, δεν ήπια τιποτα.

Δευτερον.

:look:

1939 !!! :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

STOYBI
27/04/2011, 12:41
OTAN ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ..............ΓΙΑ ΤΑ 38

Έσύ τί νομίζεις ότι τά πήρες όλα ΦΕΤΟΣ....??
Έκεί καμαρώνεις όμως ε...??

ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ...............ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ

Μπορεί νά τή βρείς μέσα σέ κανά κύπελλο

Καπου το 1929 παιχτηκε γκελα στο κυπελο εναντιον σας........

Ψαξε τις βουλοκερωμενες διακυρηξεις του Ελληνοβενιζελικης ποδοσφαιρικης ομοσπσπονδιας και θα καταλαβεις....

:winka: :winka: :winka:

Sferopetadhn
27/04/2011, 12:42
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Επειδή βλέπω ότι ακόμη δεν βρήκες την τύφλα σου θα μου πεις ποιά άσπιλη κι αμόλυντη ιδέα εκδίκασε υπόθεσή της Δευτεριάτικα για να έχει κόσμο σε κάποιο παιχνίδι που τη βόλευε;

Ποιά είναι η ιδέα που ενώ φωνάζει ότι έχασε πρωτάθλημα στα χαρτιά, προσπαθεί να σωθεί με ένσταση;

Ποιά είναι η ιδέα που της φαίνοται ύποπτα τα σερί του Ηλυσιακού αλλά ένα γκολ από τη σέντρα είναι φυσιολογικό;

Μήπως φυσιολογικό δεν ήταν και το γκολ μέσω πυρσού; Εκεί δε μετράει... η ιδέα σκόραρε!

Όπως φυσικά μετράει ο πυρσός στον Σάχα, αλλά δε μετράει το ξύλο στον Μπάγεβιτς ή οι βολτούλες σε κερκίδες και ταρτάν του ΟΑΚΑ.

Άντε ρε ΑΕΚάρα μου εσύ, γερά με τσαμπουκά για το κύπελλο! Αν είναι να είσαι τόσο ευτυχισμένος χαλάλι του. Άλλωστε είσαι ο μοναδικός καθαρός σύλλογος στη χώρα και το αξίζεις και το φετινό και όλα τα επόμενα (και τα προηγούμενα να μη σε πω, αλλά σε πρόλαβαν άλλοι)!

STOYBI
27/04/2011, 12:49
: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: Α.... τους Απατεωνες...... ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΗΡΑΝ... :rotflmao:

3η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 1938–39 διεξήχθη μετά από 6 χρόνια διακοπής του θεσμού, ενώ για πρώτη φορά μετείχαν ομάδες σεχεδόν από ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο από τις τρεις κύριες ενώσεις που εκπροσωπούσαν τις τρεις μεγάλες πόλεις. Μετείχαν συνολικά 73 σύλλογοι, ενώ μέχρι την φάση των 16 η κλήρωση γινόταν με τοπικά κριτήρια. Στην φάση των 16, προκρίθηκαν χωρίς αγώνες οι 8 «ισχυρές» ομάδες των μεγάλων πόλεων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Απόλλων Αθ., Ολυμπιακός, Εθνικός, ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής), οι οποίες τιθέμενες επικεφαλής αντιμετώπησαν τις υπόλοιπες 8 που έφτασαν στην πρόκριση από τους κατά τόπο προκριματικούς γύρους, με αποτέλεσμα να προκριθούν στα προημιτελικά όλοι οι «ισχυροί».

Το κύπελλο τελικά κατέκτησε η ΑΕΚ για δεύτερη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας στον τελικό που διεξήχθη στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας του ΠΑΟΚ με σκορ 2–1.

Σημ.... :lol: :lol: Ο αγώνας διεκόπη στο 40' σε βάρος του Ολυμπιακού κι ενώ το σκορ ήταν 1–2 υπέρ της ΑΕΚ. Κατοχυρώθηκε με σκορ 0–2 υπέρ της ΑΕΚ. :lol: :lol:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%C E%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD_1939

:rotflmao:

Cpt. Haddock
27/04/2011, 12:54
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ενα τηλεφωνο τον kalgeorge καποιος, κριμα να τα χανει αυτα

STOYBI
27/04/2011, 13:06
[B]:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Μη γελας ρε..... :mad:

Ιστορια ..... !!!! :bigcry:

224673

Cpt. Haddock
27/04/2011, 13:09
http://www.youtube.com/watch?v=8HgS-GI6OpU

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
27/04/2011, 13:14

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Στο 0΄7 φαινετε το αδικο πεναλτυ που εδωσαν υπερ των ελληνων...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
27/04/2011, 13:29
Καλά ... οτι να είναι διαβάζω εδώ.. ρε χαπακωμένοι είστε μεσημεριάτικα;...

1. Ποιά είναι η ιδέα που ενώ φωνάζει ότι έχασε πρωτάθλημα στα χαρτιά, προσπαθεί να σωθεί με ένσταση!!

Τι σχέση έχει το basket (που κοιτάει ο πνιγμένος να πιαστεί απο τα μαλιά του... αν και δεν συμφωνώ με την πράξη αυτή.) με το ποδόσφαιρο και το γεγονός πως ο γαύρος πρέπει ντε και καλά να πάρει κούπα οπότε το κάνει με όποιο τρόπο μπορεί;

2. http://el.wikipedia.org/wiki/ %CE%9...F%8E%CE%BD_1939
:a22:... ήταν εις βάρος του γαύρου με 2-1 και απλά έληξε με 2-0 .. την ένσταση δεν βλέπω που την είδες εσύ.

3. Μήπως φυσιολογικό δεν ήταν και το γκολ μέσω πυρσού

Αυτο το παραμυθάκι θα το κόψετε;... αντί να πέσει καμπάνα που να βουίζουν αυτιά σε αυτούς που τον πέταξαν εντός γηπέδου, απο πάνω βγαίνει και φταίχτης ο Ντιόπ γιατί ντρίμπλαρε ακόμα και την φωτοβολίδα... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ... σε όποια άλλη χώρα που παίζουν ποδόσφαιρο και οχι μπάλα, η γηπεδούχος ομάδα θα είχε τιμωρηθεί με απίστευτη καμπάνα και το παιχνίδι έτσι και αλλιώς θα είχε κατοχυρωθεί υπέρ του άλλου. (δλδ ΑΕΚ) Αυτές τις βλακείες μόνο ανεγκέφαλοι μπορούν να τις δώσουν ώς επιχείρημα (βλ. Μαρινάκης)

χαχαχαχαχα... τρομερό και μπορείς να βάλεις όποια ομάδα θέλεις απο την SL εδώ. Έτσι παίζεται η μπάλα στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς.

STOYBI
27/04/2011, 13:35

:a22:... ήταν εις βάρος του γαύρου με 2-1 και απλά έληξε με 2-0 .. την ένσταση δεν βλέπω που την είδες εσύ.

3

Δεν ξερω τιποτα .....

Στα χαρτια τον πηρατε τον αγωνα ( μιας και εληξε στο 40......) :mad:

Εξι ( 6 ) θα σας ριχναμε στο δευτερο ημιχρονο.... :winka:

Sferopetadhn
27/04/2011, 14:22

1. Ποιά είναι η ιδέα που ενώ φωνάζει ότι έχασε πρωτάθλημα στα χαρτιά, προσπαθεί να σωθεί με ένσταση!!

Τι σχέση έχει το basket (που κοιτάει ο πνιγμένος να πιαστεί απο τα μαλιά του... αν και δεν συμφωνώ με την πράξη αυτή.) με το ποδόσφαιρο και το γεγονός πως ο γαύρος πρέπει ντε και καλά να πάρει κούπα οπότε το κάνει με όποιο τρόπο μπορεί;

3. Μήπως φυσιολογικό δεν ήταν και το γκολ μέσω πυρσού

Αυτο το παραμυθάκι θα το κόψετε;... αντί να πέσει καμπάνα που να βουίζουν αυτιά σε αυτούς που τον πέταξαν εντός γηπέδου, απο πάνω βγαίνει και φταίχτης ο Ντιόπ γιατί ντρίμπλαρε ακόμα και την φωτοβολίδα... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ... σε όποια άλλη χώρα που παίζουν ποδόσφαιρο και οχι μπάλα, η γηπεδούχος ομάδα θα είχε τιμωρηθεί με απίστευτη καμπάνα και το παιχνίδι έτσι και αλλιώς θα είχε κατοχυρωθεί υπέρ του άλλου. (δλδ ΑΕΚ) Αυτές τις βλακείες μόνο ανεγκέφαλοι μπορούν να τις δώσουν ώς επιχείρημα (βλ. Μαρινάκης)

χαχαχαχαχα... τρομερό και μπορείς να βάλεις όποια ομάδα θέλεις απο την SL εδώ. Έτσι παίζεται η μπάλα στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς.

1. Η ιδέα είναι ιδέα είτε στο μπάσκετ είτε στο ποδόσφαιρο. Εκτός κι αν από ιδέα γίνεται εταιρεία όπου μας βολέψει!

3. Τον πυρσό τον πέταξαν οπαδοί της ΑΕΚ άρα μάλλον την ΑΕΚ θα τιμωρούσαν κι όχι τον Ολυμπιακό. Μήπως να ξαναδείς τί έγραψες;

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ! Ο παπάς είναι όλα τα λεφτά :bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
27/04/2011, 14:36
1. Είπα και πριν οτι δεν συμφωνώ με την ένσταση. Είναι όμως τελείως διαφορετικό να προσπαθεί κάποιος να "σώσει εικόνα/image και ομάδα" απο υποβιβασμό απο το ντε και καλά να πάρει πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως όπως είπα δεν συμφωνώ με το θέμα ένσταση. Το είπα και σε προηγούμενα μηνύματα μου άλλωστε. Η ΑΕΚ αν ήθελε να μην υποβιβαστεί να μην έτρωγε +15 απο όλους στην Α1.

2. Δεν θυμόμουν ποιός ήταν γηπεδούχος... αλλά ... Ακόμα και έτσι... ας το διέκοπτε όπως είπα το παιχνίδι... δεν αλλάζει σε κάτι αυτό που είπα, όποιος και αν το πέταξε. Και μιας και με έφερες τόσο πίσω... αν είδα καλά στο youtube έχει γίνει πέναλτυ μισό λεπτό πριν στην ίδια φάση.. είναι ή δεν είναι;... το καπνογόνο μάλλον είχε σκορπίσει καπνό νωρίτερα και δεν φαινόταν, έτσι; Συν το όσο δύσκολο είναι για κάποιον να μαρκάρει με καπνογόνο, άλλο τόσο δύσκολο είναι για εκείνον που ντριμπλάρει.. είτε στο "τηγάνι", είτε στην Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση ας διέκοπτε όπως είπα το παιχνίδι και εις βάρος μας ακόμα... αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι το καπνογόνο δεν είναι το στοιχείο που έδωσε την νίκη στην ΑΕΚ. Όπως δεν ήταν και εκείνο που έδωσε την ήττα σε εσάς μαζί μας.

Γενικά αυτό το σκηνικό με το να πρέπει οι παίκτες να γίνουν πεζοναύτες με αλεξίσφαιρα και κράνη για να αποφύγουν πέτρες, αεροβόλα , καπνογόνα κτλ... πρέπει να σταματήσει. Με τιμωρία των ΠΑΕ γιατί κακά τα ψέματα .. εκείνες τους συντηρούν αυτούς που τα πετάνε. Και ο νοών νοείτω.

kalgeorge
27/04/2011, 14:44
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ενα τηλεφωνο τον kalgeorge καποιος, κριμα να τα χανει αυτα

δεν μπορω ρε μαν εχω χασει την μπαλα με σας.....

οτι κατεβει στον καθενα :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
27/04/2011, 14:47

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ... σε όποια άλλη χώρα που παίζουν ποδόσφαιρο και οχι μπάλα, η γηπεδούχος ομάδα θα είχε τιμωρηθεί με απίστευτη καμπάνα και το παιχνίδι έτσι και αλλιώς θα είχε κατοχυρωθεί υπέρ του άλλου.

προσφατα στη σαλκε νομιζω, διεκοπη το παιχνιδι επειδη 3 λεπτα πριν την ληξη (αν θυμαμαι καλα) επεσε μπουκαλι και κτυπησε τον εποπτη.....

και εμεις....:sick: :sick:

STOYBI
27/04/2011, 14:52
12. Δεν θυμόμουν ποιός ήταν γηπεδούχος... αλλά ... Ακόμα και έτσι... ας το διέκοπτε όπως είπα το παιχνίδι... δεν αλλάζει σε κάτι αυτό που είπα, όποιος και αν το πέταξε. Και μιας και με έφερες τόσο πίσω... αν είδα καλά στο youtube έχει γίνει πέναλτυ μισό λεπτό πριν στην ίδια φάση.. είναι ή δεν είναι;... το καπνογόνο μάλλον είχε σκορπίσει καπνό νωρίτερα και δεν φαινόταν, έτσι; Συν το όσο δύσκολο είναι για κάποιον να μαρκάρει με καπνογόνο, άλλο τόσο δύσκολο είναι για εκείνον που ντριμπλάρει.. είτε στο "τηγάνι", είτε στην Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση ας διέκοπτε όπως είπα το παιχνίδι και εις βάρος μας ακόμα... αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι το καπνογόνο δεν είναι το στοιχείο που έδωσε την νίκη στην ΑΕΚ. Όπως δεν ήταν και εκείνο που έδωσε την ήττα σε εσάς μαζί μας.

Γενικά αυτό το σκηνικό με το να πρέπει οι παίκτες να γίνουν πεζοναύτες με αλεξίσφαιρα και κράνη για να αποφύγουν πέτρες, αεροβόλα , καπνογόνα κτλ... πρέπει να σταματήσει. Με τιμωρία των ΠΑΕ γιατί κακά τα ψέματα .. εκείνες τους συντηρούν αυτούς που τα πετάνε. Και ο νοών νοείτω.

Μαγε ... Αφηστε το θεμα του καπνογονου καλα θαμενο ως εχει μεχρι σημερα.....

Ειναι θεμα που επιβαρυνει κατα αρχην τον τερματοφυλακα και μετα τον ντριμπλαδορο η τον μαρκαριζομενο....

http://www.youtube.com/watch?v=nNNsv80sybM :wave2:

STOYBI
27/04/2011, 14:54
δεν μπορω ρε μαν εχω χασει την μπαλα με σας.....

οτι κατεβει στον καθενα :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Γιατι ρε...

Αμα διακοπει ενα παιχνιδι στο 40 ....

Δεν ειναι κερδισμενο στα χαρτια...???? :evil:

CIRUS
27/04/2011, 15:20
Τι έγινε ρε παιδες άνοιξε ξανά το Forum???

χαμπάρι δεν πήρα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, μου λείψατε μπαγάσικα (ακόμα και οι τριτοτέταρτοι:lol: :lol: )

Cpt. Haddock
27/04/2011, 15:28
προσφατα στη σαλκε νομιζω, διεκοπη το παιχνιδι επειδη 3 λεπτα πριν την ληξη (αν θυμαμαι καλα) επεσε μπουκαλι και κτυπησε τον εποπτη.....

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=47065&autid=12&sn=13

Γράφει ο Αντώνης Πανούτσος

Το ματς της Ζανκτ Πάουλι με τη Σάλκε διακόπηκε όταν ένας οπαδός πέταξε στον επόπτη ένα κυπελλάκι μπίρα. Ο διαιτητής σήκωσε τα δύο χεράκια, έστρεψε τις παλάμες στο έδαφος και έκανε την κίνηση του Game Over. Ακριβώς όπως δεν την έκανε ο διαιτητής στο Καραϊσκάκη όταν έτρωγε το κέρμα ο επόπτης, στην Τούμπα που η ρήψη των αντικειμένων έχει αποποινικοποιηθεί στην πλευρά της 4 και στη Νέα Σμύρνη που ό,τι μπορούν κάνουν μήπως τους βγει καμιά φήμη ότι έχουν γίνει φλώροι. Το εντυπωσιακότερο όμως δεν είναι ότι ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, αλλά ότι ο προπονητής της Ζανκτ Πάουλι δεν ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αλλά συγγνώμη και η διοίκηση δεν την έπεσε στην ομοσπονδία για να συνεχιστεί το ματς. Και εντυπωσιακότατο όλων αυτό που έγινε ένα 48ωρο μετά τον αγώνα. Οι οργανωμένοι της Ζανκτ Πάουλι, μιας ομάδας που στην Ελλάδα έχει περάσει σαν το λίκνο των αναρχικών, βρήκαν τον ένοχο της ρίψης του αντικειμένου και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Ο οποίος μέσα σε δυο-τρεις μήνες θα έχει δικαστεί και αν τα στοιχεία επαρκούν, θα καταδικαστεί τελεσίδικα. Και τώρα, όπως έκαναν και στα παλιά περιοδικά, σκεφτείτε αν το ίδιο γινόταν στην Ελλάδα ποιες θα ήταν οι διαφορές.

Πρώτον, το ματς δεν θα είχε διακοπεί. Οτιδήποτε να πετάξει κανένας σε κεφάλι επόπτη αν δεν είναι μεταλλικό ή δεν ζυγίζει πάνω από μισό κιλό όχι ο διαιτητής, αλλά ούτε ο επόπτης δεν δίνει σημασία. Αλλά και να είχε διακοπεί, αυτό θα είχε γίνει προσωρινά. Οι διαιτητές θα πήγαιναν στο καμαράκι, απέξω θα χτυπιόντουσαν οι Μητρόπουλοι, οι Δημητριάδηδες και οι Φανάρες, θα έπαιρναν τηλέφωνο τον Τεροβίτσα, αυτός θα έπαιρνε τηλέφωνο τον Πιλάβιο και θα ξανάρχιζαν το ματς. Και αν οι κάφροι συνέχιζαν να πετάνε πράγματα και το ματς είχε φτάσει πέρα από το 75', θα το έληγαν αφού το τελευταίο τέταρτο στην Ελλάδα παίζεται μόνο όταν μπορεί να παιχτεί. Ας πούμε όμως ότι κάτι συνέβαινε στον διαιτητή και το έληγε οριστικά. Τότε τι θα γινόταν;

Οι δικηγόροι της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για τη διακοπή θα έλεγαν ότι αυτός που πέταξε το αντικείμενο στον επόπτη ήθελε να το πετάξει σε ένα φίλο του που καθόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, αλλά ο επόπτης στεκόταν στη μέση. Αν αυτό δεν έπιανε, θα έλεγαν ότι ο επόπτης σε όλη τη διάρκεια του ματς προκαλούσε τους οπαδούς και έβριζε την κερκίδα και ότι δεν πετάχτηκε το κέρμα στον επόπτη, αλλά ο επόπτης στο κέρμα. Αλλά και τα επιχειρήματα των δικηγόρων να μην έπιαναν θα καθάριζε η επιτροπή. Η οποία θα αποφάσιζε ότι το ματς πρέπει να συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε, αφού πρώτη φορά πετάχτηκε αντικείμενο σε επόπτη. Και αν δεν ήταν η πρώτη φορά, θα ισχυριζόταν ότι την προηγούμενη είχε πεταχτεί στον πρώτο επόπτη και όχι τον δεύτερο ή την προηγούμενη ο επόπτης ήταν της Ενωσης Φθιώτιδος και όχι της Ηλείας ή την προηγούμενη το κέρμα ήταν πενηνταράκι ενώ τώρα ευρώ. Αλλά ας πούμε ότι η επιτροπή τρελαινόταν και τιμωρούσε με μηδενισμό την ομάδα. Τότε θα ανακάλυπταν προηγούμενες ιστορίες που άλλες ομάδες δεν είχαν τιμωρηθεί. Οτι το 378 π.Χ. σε αρματοδρομίες στην Ολυμπία ο Τρίκοχος ο Πηρυνεύς είχε πετάξει ένα κέρμα σε αφέτη, αλλά όταν ζητήθηκε η γνώμη της Πυθίας είχε αναπνεύσει τα φύλλα της δάφνης και είχε πει ότι αυτά είναι ανθρώπινα, αλλά ανθρώπινο δεν είναι να σε πληρώνουν για να τα καπνίζεις χωρίς τζιβάνα.

Αλλά ακόμα και την Πυθία και τους αρχαίους να έγραφαν –οι θεοί και ο Αδωνις να με συγχωρήσουν– και άφηναν την ομάδα τιμωρημένη, η υπόθεση δεν θα είχε τελειώσει εδώ. Οι οπαδοί της ομάδας θα έκλειναν την Εκθεση της Θεσσαλονίκης και αν δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη θα έκαναν διαδήλωση στο Σύνταγμα και θα έκαιγαν το σπιτάκι του Εύζωνα. Μαζί με τον Εύζωνα, αν η τιμωρία ήταν πάνω από μία αγωνιστική.

Ολοι ξέρουν

Κανένα θύμα δεν περιμένει την απόφαση για να εκδικηθεί. Καμία κοινωνία δεν περιμένει την ικανοποίηση του «περί δικαίου αισθήματος». Κανένας δεν αναρωτιέται αν το έκαναν ή δεν το έκαναν, αν έπεσαν από την μοτοσικλέτα ή σκηνοθέτησαν το ατύχημα, αν πίσω από την υπόθεση της τιμωρίας του Κεντέρη και της Θάνου κρύβονται η WADA, οι Αμερικανοί, οι μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών, οι Ελοχίμ και τα Νεφιλίμ ή κάποιος από τους δαίμονες που οι Ελληνες επιστρατεύουμε όταν δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μια ντουζίνα Ευρωπαίοι έχουν το θάρρος να κάνουν. Να παραδεχτούμε ότι είμαστε ένοχοι και να περιμένουμε την τιμωρία. Η θλιβερή ιστορία του «ατυχήματος» του Κεντέρη και της Θάνου προχωράει στο τέλος με τον εισαγγελέα να ζητάει την ενοχή των δύο, του Τζέκου και του γιατρού που υπέγραψε την εισαγωγή τους στο ΚΑΤ. Η υπόθεση κλείνει στις μέσα σελίδες των εφημερίδων. Οπως ταιριάζει στις υποθέσεις που η απόφαση έχει βγει σε ένα μακρινό παρελθόν από την κοινή γνώμη. Ενοχοι.

«Και ως προς την ποινή;». Την ελαφρύτερη δυνατή, κύριοι δικαστές. Γιατί ο Κεντέρης και η Θάνου μπορεί να μην ήταν τίποτα παιδάκια για να παρασυρθούν, αλλά παιδάκι δεν ήταν ένα ολόκληρο έθνος. Το οποίο εκείνη την εποχή σε έναν ομαδικό παροξυσμό έκλεινε τα μάτια στα Ελληνόπουλα που δεν ήξεραν αρκετά ελληνικά για να παραγγείλουν σε εστιατόριο να ανεβαίνουν για να ακούσουν τον ύμνο στο βάθρο και τους πολιτικούς του που δουλικά ανακάλυπταν δικαιολογίες γιατί οι κακοί ξένοι θέλουν να βγάλουν τα τσαμπιόνια μας ντομπαρισμένα. «Και ως προς την ποινή στον λαό;». Τη βαρύτερη, κύριοι δικαστές. Να έχει να πληρώνει μια ζωή τα χρέη από τους Ολυμπιακούς που δώσανε την τελική πατητή στην οικονομία. Και αυτά σίγουρα δεν τα φάγαμε μαζί…

blackbusa
27/04/2011, 19:31

πας καλα ρε???σε ποια χωρα ζεις εσυ???εμεις εχουμε ΔΝΤ...οι πλαγιοι ζητημα να περνουν κανα 10αρικο για καθε αγωνα...δεν ηταν αντικειμενο εναντιον του...λεφτα απο τον ερανο ηταν...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
27/04/2011, 21:36
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΤΑΡΚ...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΟΛΗ...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ...ΞΥΛΟ...ΒΟΥΤΙΕΣ...ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ...ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΕΙΣ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ 10 ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...

vangelis 64
27/04/2011, 21:43
Πάνο μου,πρέπει να κοιτάξεις λίγο τίς ορμόνες σου.:p

blackbusa
27/04/2011, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πάνο μου,πρέπει να κοιτάξεις λίγο τίς ορμόνες σου.:p

τις ορμονες μου τις βλεπω...μπαλλα δεν βλεπω...:yuck: :yuck: :yuck:

vangelis 64
27/04/2011, 21:52
τις ορμονες μου τις βλεπω...μπαλλα δεν βλεπω...:yuck: :yuck: :yuck: Νταξει ρε συ..θα δεις το Σάββατο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
27/04/2011, 22:08
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΕΠΕ...ΟΥΣΤ...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...ΤΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΣΤΑΡΚ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...

blackbusa
27/04/2011, 22:42
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....

MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....MESSIIIIIIIIIIIIIIIIII....

madrid CABRON....BARCA EL CAMPEON...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vangelis 64
27/04/2011, 22:49
Ρε τούς φουκαράδες τούς σπήκερΣΣ...έλεγε σήμερα ότι ο Μέσι ήταν εκτός παιχνιδιού και τέτοια.Βάζει το πρώτο...νταξ μπήκε στο παιχνίδι:lol: :lol:
βάζει και το δεύτερο και τον παρωμοίωσε με τον Μαραντόνα.:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε αχαΐρευτε,αν ο Μαραντόνα είχε την ταχύτητα τού Μέσσι,θα ήτουνε ζούπερμαν!

Τι ήταν αυτή η κίνηση στο δεύτερο γκολ ρε παιδιά..ποίημα,αριστούργημα!Και βέβαια πολλά πολλά ρισπέκτ σ' αυτόν τον παιχταρά τον Τσάβι.Το χαφ τού αιώνα λέμε!!
:a23: :a23: :a23:

Μουρίνιο...άντε γ@μήσου ρε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
27/04/2011, 23:05
Ρε τούς φουκαράδες τούς σπήκερΣΣ...έλεγε σήμερα ότι ο Μέσι ήταν εκτός παιχνιδιού και τέτοια.Βάζει το πρώτο...νταξ μπήκε στο παιχνίδι
βάζει και το δεύτερο και τον παρωμοίωσε με τον Μαραντόνα.

Τι ήταν αυτή η κίνηση στο δεύτερο γκολ ρε παιδιά..ποίημα,αριστούργημα!Και βέβαια πολλά πολλά ρισπέκτ σ' αυτόν τον παιχταρά τον Τσάβι.Το χαφ τού αιώνα λέμε!!

Μουρίνιο...άντε γ@μήσου ρε.

ξεχασες να αναφερεις με ποιον επαιζε ο Σειταριδης αντιπαλος στην ομαδα νεων...ημαρτον λεμε...:lol: :lol: :lol:

τι παιχτουρα ειναι αυτο το παιδακι ρε πουστη μου...και καλο παιδι...τρωει ξυλο και δεν λεει τιποτα...τρωει κλωτσιες και δεν πεφτει με τιποτα...αγκωνιες και συνεχιζει...βαζει 2 γκολαρες στο Μπερναμπεου και αντι να κανει κανα κολοδαχτυλο σε ολο το γηπεδο (οπως πχ τα κομπλεξακια Ραμος και Πεπε στον τελικο κυπελλου) παει και πανυγηριζει με τους συμπαχτες του...αν συνεχισει ετσι θα ειναι μακραν ο καλυτερος ολων....τωρα ειναι απλα ισαξιος...:a23: :a23: :a23:

μην βιαζεσε...εχουμε ρεβανς...με ολη την ομαδα (συν Ινιεστα) στο Camp Nou...οχι απλα θα ειναι κατηφορικο...λεμε για καταρρακτη...θα το παιξω 5+ goal διαφορα για Barca...

ελπιζω να εκανε περιγραφη ο ιδιος σχολιαστης και να ανεβει στο tube...

http://www.youtube.com/watch?v=8cN9rLYpRxs

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

για τον Μουρινιο δεν μπορω να εκφραστω ελευθερα...:bawl: :bawl: :bawl:

irinia
28/04/2011, 07:24
Ρε τούς φουκαράδες τούς σπήκερΣΣ...έλεγε σήμερα ότι ο Μέσι ήταν εκτός παιχνιδιού και τέτοια.Βάζει το πρώτο...νταξ μπήκε στο παιχνίδι:lol: :lol:
βάζει και το δεύτερο και τον παρωμοίωσε με τον Μαραντόνα.:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a23: :a23: :a23:

Μουρίνιο...άντε γ@μήσου ρε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OTAN METΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΓΚΟΛ

Μαραντόνα καί Μέσσι...........
Ό Μαραντόνα παρότι τριπλάριζε τήν Έθνική Άγγλίας καί όχι μιά Ίσπανική όμάδα
+τό ότι τρίπλαρε έναν παίκτη παραπάνω,
διαπιστήθηκε ότι ήταν ταχύτερος περίπου 2 δεύτερα άπό τόν Μέσσι.
Καί γώ έμεινα έκπληκτος.
Προφανώς δέν μετράει μόνο ή ταχύτητα μέ τήν έννοια Μπόλντ....!!
Μάλλον μετράει ή ταχύτητα μέ τή μπάλλα στά πόδια καί οί έλιγμοί μέ τή μπάλλα
διότι δέν τρέχει εύθεία ό παίκτης...!!
Άλλιώς ίσως κάναμε τούς δρομείς ποδοσφαιριστές.
Άν καί κατά καιρούς συνέβη καί αύτό μέ καλύτερο παράδειγμα τό Γερμαναρά Μπρίγκελ
δεκαθλητή πρωταθλητή έφήβων τής Εύρώπης πού πέρασε στήν ¨Εθνική Γερμανίας
στό ποδόσφαιρο.
Είναι όμως μετρημένοι στά δάχτυλα.
Πάντως είναι σέ καλό δρόμο ό παίκτης.
Γιά νά γίνει όμως Μαραντόνα θέλει .......ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.
Άν έβαζα Μέσσι καί Μαραντόνα νά κάνουν ένα άπλό είκοσάρι,τριαντάρι
δέ νομίζω ότι θά πέρναγε ό Μέσσι,είδικά μέ μπάλλα σέ κοντρόλ..
παρότι έρχεται 20 χρόνια μετά τό Μαραντόνα...!!
Τό φανταστικό είναι πώς σέ μιά έποχή πού τό ποδόσφαιρο έγινε τόσο
όμαδικό καί αύτοματοποιημένο ύπάρχει αύτός ό............
ΝΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ...

kalgeorge
28/04/2011, 08:31
τις ορμονες μου τις βλεπω...μπαλλα δεν βλεπω...:yuck: :yuck: :yuck:

ante re karagiozi.....na pas na deis aek an thes na deis bala....

REAL reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pera apo tin plaka, oute to roster exei i real, oute bala foveri paizei...kai me tin taktiki tha sou spasw ton tsabouka kai an mou vgei kai kamia antepithesi exei kalws....den pas brosta....

skatoomada barca.....puta.....

olo klama kai kako kai tetoia....
puta barca

vangelis 64
28/04/2011, 09:16

ΝΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ...

:wave2: Κρατάω αυτή τη φράση διότι αυτό ακριβώς εννοώ.Σήμερα δεν υπάρχουν χώροι στο γήπεδο για τέτοιες ενέργειες.Οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιο γυμνασμένοι και δυνατοί
και πρέπει,σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο να αποφασίσεις τι θα κάνεις.Ε!...αν το κάνεις μ' αυτόν τον τρόπο κιόλας πιστεύω ότι αυτός ο Μέσι έχει ξεπεράσει το Μαραντόνα.

Σ' αυτό που δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ο Ντιέγκο είναι στο ότι ήταν μια ομάδα μόνος του κυριολεκτικά.Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ και δεν αφήνει περθώρια για παίχτες με τέτοια προσωπικότητα.
Όσο για την ταχύτητα,το ίδιο πράγμα εννοώ κι εγώ.Δεν μπορώ ας πούμε να θεωρήσω τον Μπρίγκελ ποδοσφαιριστή,όσο καλός κι αν ήταν.Δε μού πάει η κοψιά του για το άθλημα ρε παιδί μου!

Άντε...ο Μάϊος μάς έφτασε εμπρός βήμα ταχύ.:winka: :beer: :beer:

STOYBI
28/04/2011, 09:28
OTAN METΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΓΚΟΛ

Μαραντόνα καί Μέσσι...........
Ό Μαραντόνα παρότι τριπλάριζε τήν Έθνική Άγγλίας καί όχι μιά Ίσπανική όμάδα
+τό ότι τρίπλαρε έναν παίκτη παραπάνω,
διαπιστήθηκε ότι ήταν ταχύτερος περίπου 2 δεύτερα άπό τόν Μέσσι.
Καί γώ έμεινα έκπληκτος.
Προφανώς δέν μετράει μόνο ή ταχύτητα μέ τήν έννοια Μπόλντ....!!
Μάλλον μετράει ή ταχύτητα μέ τή μπάλλα στά πόδια καί οί έλιγμοί μέ τή μπάλλα
διότι δέν τρέχει εύθεία ό παίκτης...!!
Άλλιώς ίσως κάναμε τούς δρομείς ποδοσφαιριστές.
Άν καί κατά καιρούς συνέβη καί αύτό μέ καλύτερο παράδειγμα τό Γερμαναρά Μπρίγκελ
δεκαθλητή πρωταθλητή έφήβων τής Εύρώπης πού πέρασε στήν ¨Εθνική Γερμανίας
στό ποδόσφαιρο.
Είναι όμως μετρημένοι στά δάχτυλα.
Πάντως είναι σέ καλό δρόμο ό παίκτης.
Γιά νά γίνει όμως Μαραντόνα θέλει .......ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.
Άν έβαζα Μέσσι καί Μαραντόνα νά κάνουν ένα άπλό είκοσάρι,τριαντάρι
δέ νομίζω ότι θά πέρναγε ό Μέσσι,είδικά μέ μπάλλα σέ κοντρόλ..
παρότι έρχεται 20 χρόνια μετά τό Μαραντόνα...!!
ΝΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ...

Μια και προσωπικα θεορω τον Μεσσι ταχυτερο απο τον Μαραντονα.....

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να εγινε μια τετοια διαπιστωση ( και μαλιστα εβγαλαν και διαφορα 2 sec... :rolleyes: )

Διανυσαν την ιδια αποσταση ( αντε με αποκλιση μερικων ποντων...?? )

Εκαναν τις ιδιες ντριμπλες ακριβως...??

Ειχαν την ιδια πιεση ( και απο πλευρας ικανοτητων ) απο τους αμυντικους...???

2 δευτ. + ντριπλα σε εναν αμυντικο παραπανω ο Μαραντονα

Οποτε τουλαχιστον + 1 δευτ ταχυτερος ακομα...

Μα....3 δευτερολεπτα αποσταση σε οποιοδηποτε σπορ μιλαμε οτι απο αποψη ταχυτητας , ο Μαραντονα με τον Μεσσι εχουν αποσταση οση η γη απο το φεγγαρι... :eyepop:

Ας μην γελιομαστε....Τετοιες διαπιστωσεις ειναι αδυνατον απο καθε αποψη να εχουν βαση....

Οπως και οτι φυσικα υπαρχουν παιχτες ποδοσφαιρου που μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως σε σπριντ 60 και 100 μετρα....

Το αντιθετο ( με μια μπαλα στα ποδια μαλλον μου φαινετε χλομο.....!

Παντα προσωπικη αποψη....!

el_hymador
28/04/2011, 10:00
To περιφημο γκολ του Μαραντονα απεναντι στην Αγγλια, το βλεπω σημερα και μου φαινεται οτι ειναι σε slow motion. Για να μην παρεξηγηθω, ειναι φυσικα υπεροχο και φανταστικο, ενδεικτικο της τεραστιας κλασης αυτου του παικτη. Αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι αρχειακο...

Οπως λεει και ο Βαγγελας, το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει παρα πολυ! Οι χωροι που δινονται απο τους αμυντικους ειναι πολυ μικροι και η ταχυτητα εχει αυξηθει κατακορυφα. Αυτα απαιτουν αστραπιαια σκεψη και ενεργειες στο φτερο.

Τα περι συγκρισης των δυο παικτων ανηκουν στη κατηγορια "κουβεντα να γινεται", ειναι σαν να συγκρινεις τους χρονους που εκανε ο Agostini με αυτους που κανει ο Rossi. Ο καθεις την εποχη του ηταν απιστευτος, το ιδιο συμβαινει και με Μαρντονα - Μεσι.

Cpt. Haddock
28/04/2011, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...]Οπως λεει και ο Βαγγελας, το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει παρα πολυ! Οι χωροι που δινονται απο τους αμυντικους ειναι πολυ μικροι και η ταχυτητα εχει αυξηθει κατακορυφα. Αυτα απαιτουν αστραπιαια σκεψη και ενεργειες στο φτερο. [...]

Διαβαζα πέρισυ στην sportday οτι καποια στιγμή (εξ' αιτιας αυτου), επεσε προταση (fifa?, uefa? ) να μειωθουν οι ποδοσφαιριστες σε 10, ωστε να ανοιξει λιγο ο χωρος.

STOYBI
28/04/2011, 10:54
Το βιντεο με τις δυο φασεις "καρμπον" http://www.youtube.com/watch?v=zKesI2CoWKw&feature=player_embedded

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του......

vangelis 64
28/04/2011, 10:55
Διαβαζα πέρισυ στην sportday οτι καποια στιγμή (εξ' αιτιας αυτου), επεσε προταση (fifa?, uefa? ) να μειωθουν οι ποδοσφαιριστες σε 10, ωστε να ανοιξει λιγο ο χωρος. Δεν το παίζω κάπως,αλλά πολλές το έχω σκεφτεί.Μακάρι να γίνει.Ή να καταργηθεί το οφσάιντ,έστω ως τη μεγάλη περιοχή.
Κάτι θα γίνει πάντως,το άθλημα έχει χάσει πολλή από την αίγλη του,όταν ο κάθε κατσαπλιάς γινόταν ποδοσφαιριστής κάνοντας ίντερβαλ και βάρη.Φτάνει ρεεε!!!

STOYBI
28/04/2011, 11:06
Για την ιστορια παντως ( μιας και μου αρεσει να παιζω με χρονους ) αναφερω οτι στο συγκεκριμενο βιντεο....

10'50 χρονομετρησα τον Μεσσι...

10' 95 τον Μαραντονα....

Σαφως ο δευτερος διεσχισε "περισσοτερο" γηπεδο ....

Απεναντι στον πρωτο που εχασε ομως "αρκετα" περισσοτερο χρονο απεναντι στον τερματοφυλακα...

kalgeorge
28/04/2011, 11:38
Δεν το παίζω κάπως,αλλά πολλές το έχω σκεφτεί

:lol:

224787

Sferopetadhn
28/04/2011, 11:39
Δεν ξέρω για τον Μέσσι και τον Μαραντόνα, αλλά αυτή η Μπαρτσελόνα πιθανώς είναι η καλύτερη ομάδα ever. Δεν ξέρω τί γινόταν με ομάδες τύπου Βραζιλίας το 70 ή Άγιαξ-Ολλανδίας μερικά χρόνια αργότερα, γιατί δεν τα πρόλαβα, αλλά αυτό που βλέπω είναι πράγματι εντυπωσιακό (το λιγότερο).

Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει από καμία ομάδα να παίζει έτσι τους αντιπάλους της. Και τί αντιπάλους! Χτες έκανε τη Ρεάλ να φαίνεται μικρή ομάδα με δέκα παίχτες κάτω από τη σέντρα. Τη Ρεάλ που όποιον άλλο βρει μπροστά της θα τον φάει ζωντανό!

Επίσης, πέραν της τεχνικής, εντύπωση μου κάνει κι το τρέξιμο. Ισχύουν αυτά που ακούγονται για ντόπες; Ειδάλλως τί γυμναστική τους κάνουν αυτούς που δεν κάνουν στους άλλους; :confused:

kalgeorge
28/04/2011, 12:08
με δέκα παίχτες κάτω από τη σέντρα. Τη Ρεάλ που όποιον άλλο βρει μπροστά της θα τον φάει ζωντανό!

σε αυτο δεν φταιει η μπαρτσελονα, αλλα ο μουρινιο

Ειδάλλως τί γυμναστική τους κάνουν αυτούς που δεν κάνουν στους άλλους; :confused:

μην το ξαναπεις αυτο....πιπερι....

Sferopetadhn
28/04/2011, 13:09
σε αυτο δεν φταιει η μπαρτσελονα, αλλα ο μουρινιο

Δεν ξέρω αν μπορεί να την παίξει πιο ανοιχτά. Στο πρώτο ματς έφαγε πέντε...

Πάντως ντόπα, ξεντόπα είναι στιγμές που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να δεις τί κάνανε τα παλικάρια κι αυτό δεν φτιάχνεται με φάρμακα, αλλά με ταλέντο και πολλή δουλειά!

vangelis 64
28/04/2011, 13:37
Δεν ξέρω αν μπορεί να την παίξει πιο ανοιχτά. Στο πρώτο ματς έφαγε πέντε...

Πάντως ντόπα, ξεντόπα είναι στιγμές που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να δεις τί κάνανε τα παλικάρια κι αυτό δεν φτιάχνεται με φάρμακα, αλλά με ταλέντο και πολλή δουλειά! Άσ'τονε ρε Γιώργο,μη τού χαλάς τ' όνειρο.Στο Νου Καμπ θα βάλουνε τέσσερα λεμε!

στίς τσέπες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
28/04/2011, 13:54
Άσ'τονε ρε Γιώργο,μη τού χαλάς τ' όνειρο.Στο Νου Καμπ θα βάλουνε τέσσερα λεμε!

στίς τσέπες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με την ρεαλ ηταν ο Γιωργος..... :confused: ( Αυτο το παιδι.... Ολο λαθος ομαδες διαλεγει.... :lol: :lol: :lol: )

υγ... Α... που ειστε ρε σεις....... :(

Θυμιστε να σας πω ποτε και πως ο Ολυμπιακος με την Μπαρτσελονα εγιναν αδελφα σωματεια.... :winka:

:lol: :lol: :lol:

vangelis 64
28/04/2011, 13:56

Θυμιστε να σας πω ποτε και πως ο Ολυμπιακος με την Μπαρτσελονα εγιναν αδελφα σωματεια.... :winka:

:wave2: Μπα!Και η Μπάρτσα στο αδελφάτο;:D

Sferopetadhn
28/04/2011, 13:59

Γι' αυτό παίρνει σφυρίγματα; :D

irinia
28/04/2011, 14:11
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...........

Τό ποδόσφαιρο άλλαξε μορφή διότι...........
ό άγωνιστικός χώρος γέμισε άλογα.
Πουέρτα,Άμπιντάλ κ.λ.π....
Δέν παίζεται πλέον μέ τέτοιες ταχύτητες έπειδή βελτιώθηκε ή άνθρώπινη
φυλή μέσα σέ 20-30 χρόνια τόσο πολύ,ούτε έπειδή έφαρμόζονται πλέον
οί φανταστικές τακτικές στόν άγωνιστικό χώρο.
Μουρίνιο, κορυφαίος προπονητής άντιγράφει τόν Χερρέρα τού 1960.
Τρίτο σέντερ-μπάκ, τρία άμυντικά χάφ κ.λ.π..
ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Σέ αύτά όφείλονται καί οί παρατετταμένες ταχύτητες καί τά 11 κμ.
πού βγάζουν τά παλικάρια στό γήπεδο.
Κατάφεραν νά δώσουν διάρκεια στό χαπάκωμα πράμμα πού ήταν
άδιανόητο πρίν 30 χρόνια έκτός άπό τά άτομικά άθλήματα τά όποία
είχαν κορύφωση καί άποτοξίνωση...!!!
Ή σαιζόν τού ποδοσφαιριστή μπορεί νάναι 8-9 μήνες ίσως καί παραπάνω.
Τό άτομικό άθλημα έχει 2-3 άγώνες τό χρόνο καί γιά τούς κορυφαίους
καί νεκρές όλόκληρες σαιζόν.
Οί μεγάλες ύποχρεώσεις είναι κάθε 2 χρόνια γιά παράδειγμα στό στίβο,κολύμπι
καί άλλα όλυμπιακά ή τού παγκοσμίου άγωνίσματα.
Ό ποδοσφαιριστής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Μέχρι νά τελειώσει ή χρονιά άρχίζει προετοιμασία γιά τήν έπόμενη.
Καί δέν κορυφώνει σέ έναν άγώνα άλλά κάθε Κυριακή καί Τετάρτη.
Όπως καταλαβαίνετε τέτοιου είδους προετοιμασία μέ φάρμακα,βοηθήματα κ.λ.π.
ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ καί τά ΣΥΚΩΤΙ.
Ό Μέσσι παρότι είναι παικτούρα είναι κτιστός.
Όποιος τόν παρακολουθεί άπό μικρό ίσως θυμάται τούς βαρείς τραυματισμούς
πού έβγαλε κατά καιρούς άλλά Ρονάλντο,σέ τένοντες άρθρώσεις όπου αύξάνεις
τή μυική μάζα ΑΛΛΑ ό τένοντας ΔΕΝ, μέ άποτέλεσμα νά μήν άντέχει παρασύροντας
καί τήν άρθρωση .
Έτσι είδαμε τόν Ρονάλντο νά πέφτει σφαδάζοντας σέ έκείνο τό μάτς τής Ίντερ
Ή έπιστήμη όμως βελτιώνεται..........
Ό Μαραντόνα ήταν ένα θαύμα τής φύσης καί όχι τής βιομηχανίας φαρμάκων...!!
ΠΗΡΕ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΛΑΝΙ..........ΤΟΝ ΚΑΡΕΚΑ
καί οί δύο τους κέρδιζαν τίτλους.............στόν Ίταλικό Νότο.....!!!!
ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Όποιος δέν τούς είδε έχασε.
Μιά μαζική άμυνα ή μπάλλα στόν Μαραντόνα περνούσε 3-4 πάρτο Καρέκα γράψε.
Δέ λέμε γιά τήν Έθνική πού τήν όδηγούσε σάν ύπέρλαμπρο άστέρι.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ............ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΕΣΣΙ..........

Ναί είναι ό καλύτερος όπως κατά καιρούς ήταν πολλοί.
ΤΣΑΛΤΟΝ............ΠΟΥΣΚΑΣ............ΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟ............ΠΕΛΕ
ΜΠΕΚΕΝΠΑΟΥΕΡ............ΠΛΑΤΙΝΙ...............ΚΡΟΙΦ........ΖΙΝΤΑΝ..... ........καί άλλοι

Άλλά άλλο πρώτος κατά καιρούς, καί άλλο ό κορυφαίος.............EVER

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.............ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ:lol:

Θαύμασα χθές τό βράδυ..........τόν ΜΑΣΣΕΡΑΝΟ

Δ Ε Κ Α Ρ Ι

kalgeorge
28/04/2011, 14:17
Γι' αυτό παίρνει σφυρίγματα; :D

η μπαρτσα είναι κατι αντίστοιχο του γαυρου στην κλαψα.....αν παρακολουθησει κανεις ισπανικο πρωταθλημα ειναι πρωτη στα πεσιματα, κλαμα μουρμουρα κλπ κλπ κλπ...

αναφορικα...η πιο σιχαμένη ομαδα της ευρώπης (σε θέματα εύνοιας ) στο πρωταθλημα της ειναι η μαντσεστερ...:yuck: :yuck:

kalgeorge
28/04/2011, 14:22
Μουρίνιο, κορυφαίος προπονητής άντιγράφει τόν Χερρέρα τού 1960.
Τρίτο σέντερ-μπάκ, τρία άμυντικά χάφ κ.λ.π..
[/SIZE]

κοιτα να δείς.....και οταν το εκανε ο τεν-κατε το ειχες κανει σημαια για να κοροιδεύεις:bawl:

μηπως θαυμασες τον μασερανο... Α Μ Υ Ν Τ Ι Κ Ο Χ Α Φ ? :lol:

ρε αμπαλε ειπα να μη σε κραξω.....μιας και το κανουν καλα οι περισσοτεροι εδω μεσα στους οποιους χαριζεις απλετο γέλιο.....αλλά......μηπως θυμασαι και εναν αγώνα που ειχε παρεί τίτλο το αεκακι....καπου στο 1925 με 1930 να μας πεις?? έτσι για να βάζουμε τα πραγματα στην θέση τους

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
28/04/2011, 14:24

Ναί είναι ό καλύτερος όπως κατά καιρούς ήταν πολλοί.
ΤΣΑΛΤΟΝ............ΠΟΥΣΚΑΣ............ΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟ............ΠΕΛΕ
ΜΠΕΚΕΝΠΑΟΥΕΡ............ΠΛΑΤΙΝΙ...............ΚΡΟΙΦ........ΖΙΝΤΑΝ..... ........

ΜΑΝΤΟΥΚΑ....ΡΑΜΠΕΣΑΤΡΑΤΑΝΑ....ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ...ΡΟΥΙΖ ....
:bawl: :bawl:

kalgeorge
28/04/2011, 14:27

:rotflmao: :rotflmao:

που είσαι αγορίνα?

περιμένει η ΕΠΟ να δώσεις το επόμενο τεστ για τον άμπαλο το σισε....

τι πρεπει να κάνει τώρα?

να βάλει απο την αριστερή πλευρά με το δεξί και αντίστροφά?
να εχει μεγαλο ποσοστο στα fouls commited?
να κερδίσει πάνω απο 18 κορνερ σε καποιον αγώνα?
να πάρει την μπάλα απο την κερκίδα να σας περάσει όλους και να δώσει ετοιμο γκόλ (γιατι το να πάρει μπαλα απο την περιοχή κλπ κλπ ήδη το έκανε )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αντε με τον άμπαλο λεμε....