View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 14:34
0-3
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
0-3
μετα απο αυτο ο Τερενς θα αρχισει τα σκληρα...!!!!
οχι τιποτα αλλα ηταν ετοιμος να το κοψει το παλιορημαδι το τσιγαρο!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
22/01/2011, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.............ΖΩΡΖ
:
Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ...............ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ..:rotflmao: :rotflmao:
Φαντάσου ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...........άπό ένα μάτς όπου σάς πήραμε
ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...........
είδες μόνο μιά κακή έφαρμογή τού κανονισμού......
:rotflmao:
oxi αμπαλε καραγκιοζακο....δεν ειδα μια φαση...σχολιασα ολο το παιχνιδι....
θες δεν θες το εκουσιο χτυπημα του μακου ηταν για κοκκινη.....εσυ ξερεις πολυ καλα απο αυτα...
ακομα κλαις για την φαση του σαριεγκι μετα απο τοσο καιρο:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
ασε που εγω δεν χανομαι.....εδω ειμαι στις ηττες.......εσενα σε ψαχνει το φορουμ καθε φορα μετα απο τις τοσες ξεφτιλες που τρωτε.....
ετοιμασου αλλη μια.....3αρα μεχρι στιγμης απο τον γαυρο βολου :bawl: :bawl:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 14:54
0-4
Sferopetadhn
22/01/2011, 14:54
0-4
The Empire strikes back :bigcry:
kalgeorge
22/01/2011, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
0-4
The Empire strikes back :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 15:05
Αναμενομενο ητανε νομιζω δεν μπορεις να βγαινεις μετα απο ενα παιχνιδι με τον παο που δεν
εχεις παιξει τπτ να νικας απο τυχη 2-0 οπως και με ολυμπιακο και να διαβαζεις για ομαδαρα και
αλλα διαφορα.
Ο βολος εχει πολυ καλη ομαδα και μπραβο του που δεν κλεινετε το ιδιο με πανσεραικο μονο που αυτοι ειναι και ατυχοι.
el_hymador
22/01/2011, 15:21
Τι σου είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ρ.π.μ.....
Δυστυχώς για τους ΑΕΚτζήδες η φάπα ήρθε με τον χειρότερο τρόπο και πολύ σύντομα μάλιστα... όχι τίποτα άλλο, αλλά από το ματς του κυπέλλου όπου παίζανε 22 πάικτες χωρίς αρχή μέση και τέλος μερικοί είδαν στην στη νικήτρια ψήγματα μεγάλης ομάδος...
μπράβο και μαγκιά της της ΑΕΚ που μας κέρδισε, το έχω γράχει και πιο πάνω αυτό, αλλά που πάτε ρε καραμήτροι;
:rotflmao:
ο παππούς τώρα θα έχει προσαρμόσει στην άκρη μιας πίπας ένα τσιμπούκι και στην άκρη αυτού το ρουφηχτήρι ενός ναργιλέ που θα καίει τσιγάρο...
κανά μήνα θα κάνει να φανεί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχει πάει ταξίδι με το χαγιαμπούζα λέμε και θα λείψει μερικές μέρες :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
kalgeorge
22/01/2011, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δυστυχώς για τους ΑΕΚτζήδες η:
ρε συ κωστα πλακα κανεις??? δεν κοιταζανε (καποιοι βεβαια, μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακουλι) οτι απεχουν 15 ποντους απο την κορυφη και για αλλη μια χρονια εκτος κουπας απο νοεμβρη :bawl: :bawl:
el_hymador
22/01/2011, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Έχει πάει ταξίδι με το χαγιαμπούζα λέμε και θα λείψει μερικές μέρες :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Ναι, στο πιποχώρι πήγε του Τσιμπουκιστάν:lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
22/01/2011, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε συ κωστα πλακα κανεις??? δεν κοιταζανε (καποιοι βεβαια, μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακουλι) οτι απεχουν 15 ποντους απο την κορυφη και για αλλη μια χρονια εκτος κουπας απο νοεμβρη :bawl: :bawl:
Γιώργο, παρ' όλα αυτά εγώ επαναλλαμβάνω, μαγκιά τους που μας κέρδισαν... απλά μερικοί νομίζαν ότι έγιναν Μπάρτσα....
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 15:33
Γελοιοι Δημοσιογραφοι ρε πουστη μου ελεος!!!!!!!
Παιρνει συνεντευξη απο τον ντιοπ τωρα ο μαλακας της αεκ ο γεωργεας νο2 και αρχιζει λεγοντας μετα απο 3 πολυ καλα παιχνιδια που επαιξε η αεκ χασατε???
Ποια 3 παιχνιδια ρε πουστη μου θα μας τρελανετε
Μας δινουνε σε ολους δυστηχως το σανο και μερικοι τσιμπαμε περισσοτερο μερικοι λιγοτερο γιατι ολοι τσιμπαμε.
Δεν το αναφερω οτι μονο στη αεκ γινεται σε ολους ο Ολυμπιακος τα ιδια ο Παο ακομα χειροτερα για παοκ δεν αναφερω καν.
Παντα το πιστευα και το ελεγα οτι αυτα τα μουνοπανα δημιουργουν το κλιμα και φτιαχνουν επεισοδια με αυτα που λενε που γραφουνε.
Θελει να πιαστει ο καθε φιλαθλος απο καπου οταν χανει και εχεις τους μαλακες να σου τρεφουνε ελπιδες.
Χειροτερο ειναι δεν το καταλαβαινουνε????
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 15:42
ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΛΕΕΙ!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ
221921
la_villa
22/01/2011, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
μετα απο αυτο ο Τερενς θα αρχισει τα σκληρα...!!!!
οχι τιποτα αλλα ηταν ετοιμος να το κοψει το παλιορημαδι το τσιγαρο!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΑΣΤΟΝ παίρνει πίπες στους βολιώτες τώρα ..... να κόψουν το τσιγάρο .,..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=ec195SefzaI
:bawl: :bawl: :bawl:
Gandalf dr685sm
22/01/2011, 17:13
Το παιχνίδι δεν το είδα , καθώς ήταν στο NOVASPORTS2 και δεν έχω ψηφιακό δέκτη.
Απο όσο διάβαζα σε κάποια real-time των portals, ήμασταν πάλι για να πίνουμε 2-3 μπουκάλια ουίσκυ, έτσι να μας δεί κάποιος.. οπότε τι να σχολιάσω;... άλλωστε το 0-4 τα λέει όλα.
Οι φανέλες άλλωστε ποτέ δεν κέρδισαν μέσα στο γήπεδο.. μόνο οι παίκτες.
Αν πω τώρα πως μετά το κύπελο και την νίκη με ΠΑΟ, αυτή την ήττα την περίμενα θα με πιστεύατε;.. για αυτό και είπα και πριν οτι καλό είναι να μην λέγονται τόσα πολλά, όπως είπα και στον Terens..
Ούτε ομαδάρα γίναμε , ούτε τίποτα.. κάποιοι παίκτες παίζουν καλά και έχουν καλές μέρες. Έχουμε το πλεονέκτημα ενός καλού προπονητή που όμως δεν μπορεί να παίξει μπάλα για άλλους.. μέχρι εκεί! Απο εκεί και πέρα αν δεν σπάσεις αυγά.. ομελέτα δεν έχεις.
Περαστικά μας και σοδίτσα για χώνεμα τώρα μιας και η 4αρα αποτελεί ρεκόρ για την ΑΕΚ που δεν έχει χάσει με τέτοιο σκορ απο άλλες ομάδες, πλήν του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Και το κακό είναι οτι ... δεν υπάρχει ελπίδα ούτε καν για του χρόνου, αφού είναι δηλωμένο πως χρήμα δεν θα έχει η ΑΕΚ μιας και Παπάς θα κάνει πίσω όπως και οι άλλοι. Άλλωστε τώρα πρέπει να πληρώνουν και οχι να τα τσεπώνουν ώς έκαναν.
Καλό μας βράδυ... έστω και με βαρύ στομάχι απο την 4αρα που φάγαμε!
Sferopetadhn
22/01/2011, 19:14
Μπέος (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/131265-%CE%9C%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%91%CE%95%CE%9A)
:bawl:
kalgeorge
22/01/2011, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γιώργο, παρ' όλα αυτά εγώ επαναλλαμβάνω, μαγκιά τους που μας κέρδισαν... απλά μερικοί νομίζαν ότι έγιναν Μπάρτσα....
to eipa kai egw.....magia tous kai duo fores malista.....
apla kanoun auto pou katigoroun tous allous....pairnoun aera;)
kalgeorge
22/01/2011, 19:36
Μπέος (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/131265-%CE%9C%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%91%CE%95%CE%9A)
:bawl:
poio kalo paidi kserei na mou pei poioi (oxi oloi , alla kapoioi) apotelousan tin froura tou beou?;) :smilea:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/01/2011, 21:15
poio kalo paidi kserei na mou pei poioi (oxi oloi , alla kapoioi) apotelousan tin froura tou beou?;) :smilea:
Για πες για πες και εγω καπου τους ξερω που ομως ?????
kalgeorge
I am THE driver
Εγγεγραμμένος από: 20-09-02
Τόπος διαμονής:
poio apo ta paidakia pou kserei bala, tha mas pei, ti xrwma eprepe na einai i kartoula tou makou??
adikimeni aekoula.......
ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ!!!
.................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... ......
ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ
Μόλις έμφανίστηκε μετά τό ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..........
άπό μιά όμάδα διαλυμένη πού οί άπλήρωτοι παίκτες της
έπιλέγουν παιχνίδια γιά νά παίξουν.....
Ή πρώτη άντίδραση,μέχρι νά τό χωνέψει.
Σελίδα 71 τής κουβέντας γιά όλους τούς φίλους τού φόρουμ πού θέλουν νά διαβάσουν
πώς άντιδρά κάποιος πού κουβαλάει 100 κιλά ΚΟΜΠΛΕΞ...!!
Άντί νά καταπιεί τή γλώσσα του τό πρώτο πράμμα
πού βγήκε νά μάς πεί είναι ότι τόν ΑΔΙΚΗΣΑΝ....!!!
Τί σημαίνει αύτό...??
ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.........
μιά όμάδα πού είναι ύπό διάλυση καί ή όποία έπιλέγει μάτς νά παίξει
γιά νά μή χάσει τελείως τούς όπαδούς της...!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ............μέ τούς προέδρους
τά ρεζιλίκια μέ τή σφυρίχτρα,.....
μέ
ΑΡΗ...........
ΚΑΒΑΛΑ............
ξανά ΑΡΗ............καί βαριέμαι νά γράφω
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.................
ΕΙΝΑΙ..........ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
Ρέ μάγκες τού φόρουμ............
Μέ έκπλήσσει τό ότι θάπρεπε μετά άπό κάθε κλαρίνο τής ΑΕΚ νάμαι έδώ ΠΑΡΩΝ
νά βγώ νά πώ κάτι,άλλιώς είμαι κόττα.
Άν είναι νά βγαίνω νά λέω τίς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΩΡΖ
τί νόημα έχει...??
Πεταχτήκατε άπό παντού όλοι οί βάζελοι μέ τρομερό πάθος καί μέ ψάχνατε.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ............ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΟΣ....!!!!!
Νά βγώ νά πώ τί...??
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...??
Γιά νά πείτε μετά έσείς νάτος ρέ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ...!!!
Γιά νά βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους ,έδώ μέσα βγαίνει καί μιλάει ό καθένας
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ..........όχι όπότε θέλουν οί άλλοι νά κάνει SEX....!!!
Δέν ύπάρχει όμάδα φέτος πού νά μήν κέρδισε τήν ΑΕΚ......
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ............ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ..........!!!
Αύτή τήν ΑΕΚ πού είναι 20 βαθμούς πίσω......:rotflmao:
Όπως έγώ δέν άπαιτώ άπό κανέναν καί ούτε τόν χαρακτηρίζω άνάλογα μέ τό πότε
γράφει έδώ μέσα ,
κάντε μου λοιπόν κι έσείς τή χάρη καί έπιτρέψτε μου νά γράφω όποτε γουστάρω....
Ήδη έχω κάνει μιά μεγάλη παρασπονδία βρισκόμενος σέ έκδρομή.......
Όχι βέβαια μέ τό Χάγια,δέν είναι καιρός γιά μοτό.......
Έχω καί τά άρθριτικά μου βλέπετε λόγω ήλικίας.....
:wave2:
kalgeorge
23/01/2011, 05:23
pou sai...prwtoselidakia....
221939
kalgeorge
23/01/2011, 05:25
re trele :bigcry: :bigcry:
to eipame kai ton ximador mazi toses fores......den dikaiologeita kai bravo tis aek kai magia tis aek....
malista einai kai ligo prin.....sta postakia...
episis panivlaka :bigcry: :bigcry: :bigcry: to postaki mou bike AMESWS META THN FASH TOU MAKOY!!!!!
oxi sto telos tou paixnidou opws mas les esy :bigcry: :bigcry: :bigcry:
asto re gero, den to exeis:bigcry: :bigcry:
pare 4 apo ton volo twra kai ton Beo na sou kanei koloxera kai pigaine krupsou gia kana xrono pali sto lagoumi sou :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
23/01/2011, 05:30
πώς άντιδρά κάποιος πού κουβαλάει 100 κιλά ΚΟΜΠΛΕΞ...!!
αστα αυτα και γραψε για τα διοδια που πληρωνουμε...για τα ηθη και εθιμα που εχετε εσεις...για την βρωμα την δυσωδια, την κινηση, το πηξιμο ολα αυτα..χαχχαχαχαχαχαχαχ
πανιβλακα μονο γελιο προκαλεις...το εχεις παρει χαμπαρι αλλωστε μιας και ολοι εδω σε κραζουν.:bawl:
για πες...πως λεγεται αυτος που καθεται και γραφει ολοκληρο σεντονι?:bawl: :bawl:
τσιμπα τωρα ενα......πρωτοσελιδο ακομα...μιας και σου αρεσουν πολυ
221942
Cpt. Haddock
23/01/2011, 09:37
Λιγο ήρεμα με τους χαρακτηρισμους παιδες :wave2:
http://www.dailymotion.com/video/xgp1a0_penalti-ston-fouster
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
εγκλημα κατα της Ελλαδος!!!
kalgeorge
23/01/2011, 12:06
http://www.dailymotion.com/video/xgp1a0_penalti-ston-fouster
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
εγκλημα κατα της Ελλαδος!!!
AYTO TO EDWSAN PENALTY????? :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
AYTO TO EDWSAN PENALTY????? :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Ω ΝΑΙ !!!
kalgeorge
23/01/2011, 12:13
Ω ΝΑΙ !!!
:uplate: :eyepop: :eyepop: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
απαράδεκτο!!!!!!!!!!!!!
να παρέμβει αμέσως με δήλωση-κόλαφο ο λουκάς βύντρα:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
23/01/2011, 13:04
Ειμουνα στο γηπεδο...χαλια μαυρα...βεβαια δεν μπορεις να παιζεις κυριακη τεταρτη σαββατο(:confused: ) και να παιζεις καλα...ιδιος οταν δεν εχεις παιχτες ισαξιους...ενα μεγαλο μπραβο στον Βολο που αξιζε παναξια την νικη και λιγα μας εριξε...προσωπικα δεν με πειραξε καθολου γιατι την ειχα παρει χαμπαρι την δουλεια και απλα απολαυσα το ματσακι και ποσο ομορφο ποδοσφαιρο επαιξαν οι βολιωτες....δεν γιουχαρα καθολου (εκτος απο τον Καραμπελα που σε καθε ματς τον κραζω απο την αρχη) αντιθετος μου αρεσε που ειδα ομορφη μπαλλα...στο τελος χειροκροτησα οπως και ΟΛΟ το γηπεδο για μια ομαδα ανωτερη που αξιζε την νικη και την πηρε και εμφατικα...
μου προκαλουν τρελλα γελια οι γαυροι και ο μονος βαζελος που εχει παραμεινει στον φορουμ...ασχολουνται με μια ομαδα με το χειροτερο ροστερ εδω και πολλα χρονια για να γλυκαθουν απο τα τσιμπουκια που μας εκαναν...πιο πολυ βεβαια καποιοι γαυροι που ξαναεμφανιστηκαν...αυτοι που δεν ασχολουνται με αλλες ομαδες (οπως λενε και οι ιδιοι)...
οσπου να ξαναπαιξουμε γτια εσας ειμαστε ΑΕΚΑΡΑ....μην τα ξαναλεμε....:smokin:
ο Γιουβαρλακης θα βγει να πει για εγκλημα κατα της Ελλαδας η θα κανει παλι μοκο...:ninja:
υ.γ. http://www.youtube.com/watch?v=VyF8cZDcdwE οποιος καταλαβε καταλαβε...αν και το βλεπω χλωμο...:wave2:
la_villa
23/01/2011, 14:27
μούφα πέναλτυ στον Λέτο...τι λέγατε?
και εδώ σίγουρα υπήρχει σκοπίμοτητα σε αντίθεση με το λάθος της Τρίπολης ;) ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μούφα πέναλτυ στον Λέτο...τι λέγατε?
και εδώ σίγουρα υπήρχει σκοπίμοτητα σε αντίθεση με το λάθος της Τρίπολης ;) ;)
το προβλημα σου ειναι οτι σε μας ειναι σκοπιμοτητα ενω σε σας κατα λαθος!
ΞΥΠΝΑ!
το εχουν σκισει το πρωταθλημα κορακια και παραγοντες.
2 πεντακαθαρα οφσαιτ εκοψε στο 1ο στον βαζελο.
διαιτητες που δεν ξερουν τι τους γινεται.
υπαλληλοι ομαδων!
και εσυ...βλέπεις σκοπιμοτητα!
ε...ρε λαβιλλα! ΕΛΕΟΣ!!!!
siokatas
23/01/2011, 15:20
ελα βαλτε και το πεναλτυ του λετο μην ντρεπεστε.....
http://www.dailymotion.com/video/xgp47n_penalti-sto-leto_sport
και παμε ολοι μαζι....
οοοοοο :hypnotize :hypnotize :uplate:
:rolleyes:
siokatas
23/01/2011, 15:23
νομιζω οτι ξεκιναει ο πολεμος της παραγκας....:confused: :confused:
αρχισαν να κυκλοφορουν και οι φουσκωτοι στα αποδυτηρια....
για να δουμε τι θα δουμε πολυ γουσταρω....
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/01/2011, 15:26
:hypnotize :hypnotize :hypnotize ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΕΤΟ???/
:hypnotize :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ 50 - 50
50 ό ένας................50 ό άλλος
Άκούστε τώρα τούς μισθοφόρους στήν TV
νά άναλύουν άπό ποιά κάμερα ήταν πέναλτυ
καί άπό ποιά δέν ήταν.......
:rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
23/01/2011, 15:30
Καλλλλλλλλλλλλλλλ ειπες οτι θα παρεις πρωταθλημα φετος????ωραιο πεναλντυ ρε...
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:
btw ακομα να βγαλει ανακοινωση ο Γιουβαρλακης???γιατι μυριζομαι οτι θα βγαλει και θα πει και για του βαζελου???
υ.γ. 2 μουφες πεναλντυ αλλα ευνοημενος βγηκε ο γαυρος...αλλο το +6 (2 χαμενοι αγωνες...λεμε καμμια μαλακια που και που:lol: ) και αλλο + 7
υ.γ.2 και τα 2 βεβαια δεν ητανε...του γαυρου εβγαζε ματια μιας και φαινετε πεντακαθαρα το κοψιμο της μπαλλας και αλλαγη πορειας...στου Λετο μπορεις και να μπερδευτεις...αλλα γιαυτο μαλλον καποιος παιζει σουπερλιγκ και αλλος στο 3 τοπικο...η μαλλον οχι???:lol:
kalgeorge
23/01/2011, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
ελα βαλτε και το πεναλτυ του λετο μην ντρεπεστε.....
http://www.dailymotion.com/video/xgp47n_penalti-sto-leto_sport
και παμε ολοι μαζι....
οοοοοο :hypnotize :hypnotize :uplate:
:rolleyes:
ντροπη!!!!
κια για το πεναλτυ του λετο και για αυτο του γαυρου
εχει καταντησει αηδια.,....:yuck: :yuck:
kalgeorge
23/01/2011, 15:50
http://www.youtube.com/watch?v=otarSdm7qtk&feature=related
:ninja: :p
Sferopetadhn
23/01/2011, 15:54
Superleague :cry:
ΟΣΦΠ :bigcry:
ΠΑΟ :bawl:
Αιώνιοι :rotflmao: :bawl: :bigcry: :cry: :lol:
50-50 ΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Να το χαίρεστε κι αυτό γαυροβάζελοι...
Μη με ξαναπείτε όμως γιατί χαίρομαι όταν στην Ευρώπη κάνετε... αυτά που κάνετε.
Και τον Μάη θα είναι ωραία με την κούπα για παρέα... Όποιος κι αν είναι το ίδιο μου κάνει. βρώμα και δυσωδία.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!
Το ότι συμπίπτει με το "πόρισμα" για τη Siemens είναι απλή, μα διαβολική, σύμπτωση.
blackbusa
23/01/2011, 16:02
Superleague
ρε εχεις ομαδα και μιλας???15-8 βαθμους πισω και μου θες πρωταθλημα???αμ στον Βολο ξεχασες πως κερδισες???κανε μας την χαρη ρε φιλε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. οτι ο γαυρος θα το παρει ειναι σιγουρο...απλα για να μην γινει το περσινο χουνερι δεν πρεπει να ειναι και ο βαζελος σε αποσταση βολης...
υ.γ. 2ο γαυρος το αξιζει 100% φετος...αλλα γινετε και ρεζιλι με τετοια σφυριγματα...και βεβαια δεν αφηνουμε τιποτα στην τυχη...
υ.γ. 3 ακομα να φαει το κοπαδι ο Γιουβαρλακης???αιντε και περιμενουμε ανακοινωση...:lol:
Ρε παιδες επειδη τα ματς τα ειδα και τα δυο , μπορω να πω τι ειδα ΕΓΩ στα δυο πεναλτι;
Στο 1ο πεναλτι ειδα οτι οαμυντικος του Αστερα διωχνει την μπαλα αλλα αυτη μενει μπροστα απ΄τον παικτη του Ολυμπιακου και στην συνεχεια του τακλιν του περνει τα ποδια ,κατα την γνωμη μου πεναλτι .
Στο 2ο πεναλτι ειδα τον παικτη του Πανιωνιου να περνει μονο την μπαλα , κατα την γνωμη μου οχι πεναλτι.
θα ηθελα και την δικη σας γνωμη οχι τις ντροπες και το ελεος , για να δουμε τα πραγματα καθαρα ποδοσφαιρικα .
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε εχεις ομαδα και μιλας???15-8 βαθμους πισω και μου θες πρωταθλημα???αμ στον Βολο ξεχασες πως κερδισες???κανε μας την χαρη ρε φιλε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα κάμεις ετς;;;
Αν όχι, κλείσε ραντεβού σε ψυχολόγο κι αν δεν σε πιάνει πάνε σε ψυχίατρο.:bigcry: :bigcry:
φίλε μου έχω ακριβώς την ίδια γνώμη για το πρώτο και για το δεύτερο πιστεύω ότι ο διαιτητης δεν είχε καλή θεα στη φάση λόγω των θεσεων των παικτών
είναι γελοίο να καταλογίζει σήμερα κανεις εύνοια προς τον παο ο οποίος δεν έχει όχι ιδιοκτήτη αλλά ούτε καν πρόεδρο
έχω ξαναπει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι διαιτητές αλλά η μπάλα που παίζει η ομάδα μου
δυστυχώς οι διαιτητές για διάφορους λόγους είναι γενικά ανεπαρκείς και τα λάθη τους τα χρησιμοποιελι σαν δικαιολογία ο εκάστοτε ηττημένος:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Ρε παιδες επειδη τα ματς τα ειδα και τα δυο , μπορω να πω τι ειδα ΕΓΩ στα δυο πεναλτι;
Στο 1ο πεναλτι ειδα οτι οαμυντικος του Αστερα διωχνει την μπαλα αλλα αυτη μενει μπροστα απ΄τον παικτη του Ολυμπιακου και στην συνεχεια του τακλιν του περνει τα ποδια ,κατα την γνωμη μου πεναλτι .
Στο 2ο πεναλτι ειδα τον παικτη του Πανιωνιου να περνει μονο την μπαλα , κατα την γνωμη μου οχι πεναλτι.
θα ηθελα και την δικη σας γνωμη οχι τις ντροπες και το ελεος , για να δουμε τα πραγματα καθαρα ποδοσφαιρικα .
Tα ποδια του αμυντικου του Αστερα μενουν μαζεμενα.....
Δεν υπαρχει πεναλτυ σε καμμια απο τις δυο φασεις .....
blackbusa
23/01/2011, 16:13
ποδοσφαιρικα και βαση κανονισμων...
στο πρωτο πεναλντυ ο παικτης διωχνει την μπαλλα με τακλιν...σαν ολοκληρωση αυτου (του τακλιν) βρισκει τον παιχτη...δεν ειναι πεναλντυ γιατι δεν κανει δευτερη κινηση...αλλιως σε καθε τακλιν που ο παικτης εδιωχνε μπαλλα και μετα εβρισκε παιχτη θα ηταν φαουλ...αν εκανε πχ προσπαθεια δευτερου τακλιν τοτε θα ηταν...
στο δευτερο ο παιχτης του Πανιωνιου ουτε την μπαλλα ακουμπησε (ειχε περιεργα φαλτσα) και βεβαια ουτε τον παικτη του παναθηναικου...απλα επεσε με την φορα που ειχε και με δεν μπορεσε να κρατησει την ισορροπια του...
γαυρος εισαι ε???:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
φίλε μου έχω ακριβώς την ίδια γνώμη για το πρώτο και για το δεύτερο πιστεύω ότι ο διαιτητης δεν είχε καλή θεα στη φάση λόγω των θεσεων των παικτών
είναι γελοίο να καταλογίζει σήμερα κανεις εύνοια προς τον παο ο οποίος δεν έχει όχι ιδιοκτήτη αλλά ούτε καν πρόεδρο
έχω ξαναπει πολλές φορές ότι προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι διαιτητές αλλά η μπάλα που παίζει η ομάδα μου
δυστυχώς οι διαιτητές για διάφορους λόγους είναι γενικά ανεπαρκείς και τα λάθη τους τα χρησιμοποιελι σαν δικαιολογία ο εκάστοτε ηττημένος:wave2:
Σωστο και αυτο εν μερη.......
Δεν μπορυν να φωναζουν ομαδες που ειναι 20 βαθμους πισω απο τον πρωτοπορο....
Ειναι εντελως γελοιο....!!!
Με τον βαζελο ημαστε πατσι ποστα ......
Τελος....!!!
Παμε γιαλα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:eek: :eek: :eek: :eek:
blackbusa
23/01/2011, 16:19
Σωστο και αυτο εν μερη.......
Με τον βαζελο ημαστε πατσι ποστα ......
Τελος....!!!
Παμε γιαλα....
αυτη ειναι η διαφορα μας...πρωτοι ειμαστε....τελευταιοι ειμαστε....μας νοιαζει η μπαλλα....και ΑΝ αξιζουμε...ΑΝ ειμαστε πιο τυχεροι...ΑΝ ειναι ατυχοι οι αντιπαλοι...ΑΝ κλπ βγαινουμε και τα λεμε....και δεν συμψιφηζουμε καταστασεις και χρονιες...μας νοιαζει η ΜΠΑΛΛΑ σαν αθλημα...και η ομαδα μας σαν αθλημα...:winka:
blackbusa
23/01/2011, 16:23
ρε ξερετε απο κανονισμους η λετε οτι ναναι???εδω δεν μειλαμε για φαση αμφισβητησης και κρισης....ουτε καν για λαθος θεση του διαιτητη...δηλαδη το πλαγιο κορακι ΔΕΝ ειδε οτι ΠΡΩΤΑ εδιωξε την μπαλλα ο Αστεριωτης???οτι ναναι...:alien:
υ.γ. και βεβαια μια δευτερη κιτρινη στον Κουμιορτζη την εκανε γαργαρα ο Κακος...
αυτη ειναι η διαφορα μας...πρωτοι ειμαστε....τελευταιοι ειμαστε....μας νοιαζει η μπαλλα....και ΑΝ αξιζουμε...ΑΝ ειμαστε πιο τυχεροι...ΑΝ ειναι ατυχοι οι αντιπαλοι...ΑΝ κλπ βγαινουμε και τα λεμε....και δεν συμψιφηζουμε καταστασεις και χρονιες...μας νοιαζει η ΜΠΑΛΛΑ σαν αθλημα...και η ομαδα μας σαν αθλημα...:winka:
Ειναι λαθη η " λαθη " των διαιτητων !!
Απο τα συγκεκριμενα λαθη εκτος απο τον Αστερα και τον Πανιωνιο δεν επηρεαζεται κανεις αλλος...!!!
Επιτροπη διαιτησιας υπαρχει προεδροι των οποιων αδικημενων υπαρχουν ας φωναξουν να τους στειλουν σπιτι τους.....
Η αρχη ηδη εχει γινει.....
Αλλοι κωλοσαν....!! :winka:
kalgeorge
23/01/2011, 16:32
ασε που ειναι και φανατικος :mad:
blackbusa
23/01/2011, 16:36
Ειναι λαθη η " λαθη " των διαιτητων !!
Απο τα συγκεκριμενα λαθη εκτος απο τον Αστερα και τον Πανιωνιο δεν επηρεαζεται κανεις αλλος...!!!
Επιτροπη διαιτησιας υπαρχει προεδροι των οποιων αδικημενων υπαρχουν ας φωναξουν να τους στειλουν σπιτι τους.....
Η αρχη ηδη εχει γινει.....
Αλλοι κωλοσαν....!! :winka:
παλι πλακα κανεις φανταζομαι...για την κορυφη εχουν αμεσο συμφερον οι ομαδες που θα παιξουν play off γιατι ο βαζελος θα εχει περισσοτερους βαθμους...οπως και στην ουρα που δινει μια ανεση σε 5 ομαδες να παιζουν πιο ανετα...
ποιοι κωλοσαν???αυτοι που ελεγαν για τον Κουκουλακη πχ πριν απο 5 μηνες...ο ιδιος ο Κουκουλακης ειπε οτι τα εκανε πουτανα...και τον βαλανε στον παγο για λιγο καιρο???ενω τον Δαλουκα που κατα την γνωμη μου εκανε ΜΟΝΟ ενα λαθος...σε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ...χωρις να εχει καν την βοηθεια του πλαγιου τον καρατομισαν αμεσα???επειδη μιλισε ο μεγαλος εξυγιαντης του ποδοσφαιρου???αυτος δεν ειχε πει οτι ΚΑΘΕ φορα θα γινοταν κατι επιληψημο θα εβγαινε και θα το ελεγε???ασε μας ρε Κωστα...
επιτροπη διαιτησιας????
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
λες για καποια ΚΕΔ που καποια ΕΠΟ (επι εποχης ενος γνωστου δικηγορου πρωην και νυν) πηγε το υφυπουργιο αθλητισμου στην ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ???τοτε που λεγανε να μην εχουνε σχεση μεταξυ τους???και εκανε πισω το κρατος γιατι υπηρχε απειλη αποκλεισμου ΟΛΩΝ τον ελληνικων ομαδων (και της Εθνικης βεβαιως) απο ολες της διοργανωσεις???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
23/01/2011, 16:44
μιας και βλέπετε μονο τα ΥΠΕΡ του γαύρου...
μια ερώτηση...ο Φυτανίδης πόσες κάρτες έπρεπε να μαζέψει σήμερα?
και φυσικά του γαύρου δεν ήταν πέναλτυ...
αρχικα νομισα ότι ο Φουστερ πρόλαβε να τσιμπησει μπαλα αλλά στο replay ήταν πεντακάθαρη φάση...
τεσπα ο Θρύλος ούτς ή άλλως πρόβλημα δεν θα είχε....παίζει με διαφορα Ποδοσφαιρο
απλά ο βλάκας ο διαιτητης μας εξέθεσε σήμερα αχρείαστα
Η μπαλα μετα το τακλιν μενει στην περιοχη του αστερα και δεν φευγει, την μπαλα την διεκδικη ο φουστερ γαι ο παικτης του Αστερα με την συνεχει του τακλιν δεν τον αφηνει να παει στην μπαλα.:eyepop:
blackbusa
23/01/2011, 17:04
α ναι...ξεχασα...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ...λεγετε ασεβια στο αθλημα που λεγετε ποδοσφαιρο...
http://www.youtube.com/watch?v=gDCG4ZU3oiM
και οι ρεζιλιδες εδωσαν κιτρινη καρτα στον Blanco που ειχε κατω απο την μπλουζα του ''Πατερα κουραγιο-σε αγαπαω"...μετα απο 10 μερες πεθανε...
blackbusa
23/01/2011, 17:14
Η μπαλα μετα το τακλιν μενει στην περιοχη του αστερα και δεν φευγει, την μπαλα την διεκδικη ο φουστερ γαι ο παικτης του Αστερα με την συνεχει του τακλιν δεν τον αφηνει να παει στην μπαλα.:eyepop:
ημαρτον λεμε...http://www.youtube.com/watch?v=RNz924plgxM
βλεπεις που παει η μπαλλα???το δεν φευγει πως το εννοεις???
και ξαναλεμε...ο κανονισμος λεει για επαφη με την μπαλλα...αν την βρει πρωτος ο αμυντικος και δεν κανει και αλλη κινηση μαρκαρισματος η φαση συνεχιζετε...
τελικα εισαι γαυρος...:wave2:
Sferopetadhn
23/01/2011, 17:20
Θρύλε μόνο εσύ...
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Τί άλλο θα δούμε από αυτή την ομάδα και τί άλλο θα ακούσουμε από τους οπαδούς της!!!
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
blackbusa
23/01/2011, 17:23
Θρύλε μόνο εσύ...
Τί άλλο θα δούμε από αυτή την ομάδα και τί άλλο θα ακούσουμε από τους οπαδούς της!!!
εσυ τωρα τι θες (ξανα)λεμε ρε φιλε???και μου ηθελες και πρωταθλημα περισυ....δεν βλεπεις τα φετινα σου χαλια...:mad: :mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να το παμε ενα ενα γιατι φενετε κατι δεν θελεις να δεις .Θα εισαι Αστερας παραδεξουτο:wave2:
Τον φουστερ τον βρισκει ναι η οχι; (0:26 - 0:28)
blackbusa
23/01/2011, 17:30
Να το παμε ενα ενα γιατι φενετε κατι δεν θελεις να δεις .Θα εισαι Αστερας παραδεξουτο:wave2:
Τον φουστερ τον βρισκει ναι η οχι;
ναι...τον βρισκει...
διωχνει την μπαλλα ο Οροσκο πριν βρει τον Φουστερ???
Φιλε μετα απο αυτο που απαντησες(σε σεβομε απολητα) δεν εχω να πω τιποτα αλλο γιατι εχουμε διαφορετικη αντιληψη τησ φασης και οχι για αυτα που εγειναν:beer:
Sferopetadhn
23/01/2011, 17:39
εσυ τωρα τι θες (ξανα)λεμε ρε φιλε???και μου ηθελες και πρωταθλημα περισυ....δεν βλεπεις τα φετινα σου χαλια...:mad: :mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λίγα λόγια μην τα πάρω... Είμαι και φανατικός. Ρώτα τον Γιώργο!
blackbusa
23/01/2011, 17:40
Φιλε μετα απο αυτο που απαντησες(σε σεβομε απολητα) δεν εχω να πω τιποτα αλλο γιατι εχουμε διαφορετικη αντιληψη τησ φασης και οχι για αυτα που εγειναν:beer:
δεν εχει καταλαβει τιποτα...αυτο δεν ειναι θεμα αντιληψης η γνωμης....ειναι απλα θεμα κανονισμων...και γραφω για τελευταια φορα μπας και το καταλαβεις...ο κανονισμος λεει...
αν κανεις τακλιν και βρεις ΠΡΩΤΑ την μπαλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πεναλντυ...ετσι ειναι ο κανονισμος της ΦΙΦΑ...τι να κανουμε τωρα???
blackbusa
23/01/2011, 17:44
Λίγα λόγια μην τα πάρω... Είμαι και φανατικός. Ρώτα τον Γιώργο!
ρε μην με μπερδευετε...εσυ εισαι φανατικος και τα περνεις.... αυτος που δεν ειναι και απο τους ''φανατικους'' δεν θα επρεπε να τα περνει???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Γιανα μιην λεει ο καθενας οτι τον συμφερει.
222092
Τελικα εισαι πολυ Αστερας Τριπολης :wave2:
222095
sakis1098
23/01/2011, 18:34
Γιανα μιην λεει ο καθενας οτι τον συμφερει.
αδελφέ ο κανονισμός λέει και κάτι άλλο,ΚΑΤΟΧΟΣ τις μπάλας είναι αυτός που την άγγιξε
τελευταίος
άρα ο παίκτης που ακούμπησε τελευταίος την μπάλα γίνεται αυτομάτος και κάτοχος αυτής
δηλαδή ο παίκτης του Αστέρα πλέον είναι κάτοχος της μπάλας
τελικά μήπως δεν είναι πέναλτυ και είναι φάουλ??????? :wave2:
Sferopetadhn
23/01/2011, 18:34
ρε μην με μπερδευετε...εσυ εισαι φανατικος και τα περνεις.... αυτος που δεν ειναι και απο τους ''φανατικους'' δεν θα επρεπε να τα περνει???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Don't worry... Το πήρε κι αυτός το πεναλντάκι του. Ως μη φανατικός βέβαια παραδέχτηκε ότι ήταν μούφα, αλλά σημασία έχει ότι το πήρε!
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι μπορείς να είσαι ευχαριστημένος είτε πάρεις κάτι, είτε όχι, αναλόγως των περιστάσεων.
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
αδελφέ ο κανονισμός λέει και κάτι άλλο,ΚΑΤΟΧΟΣ τις μπάλας είναι αυτός που την άγγιξε
τελευταίος
άρα ο παίκτης που ακούμπησε τελευταίος την μπάλα γίνεται αυτομάτος και κάτοχος αυτής
δηλαδή ο παίκτης του Αστέρα πλέον είναι κάτοχος της μπάλας
Που το γραφει και δεν το ειδα , μπορεις να το ποσταρεις;
blackbusa
23/01/2011, 21:18
Που το γραφει και δεν το ειδα , μπορεις να το ποσταρεις;
τελικα εχει πιο πολυ πλακα απο οσο θα περιμενα...βασικα δεν το γραφει πουθενα γιατι ειναι η λογικη...
και για πες μας...ο κατοχος της μπαλλας ποιος ηταν???
ερώτηση 1: ο φουστερ πέφτει μόνος του ή τον ρίχνει ο αμυντικός;
ερώτηση 2: αν ο φουστερ ήταν ο τιραμολα και περνούσε τον αμυντικό έβγαινε τετ α τετ ναι ή όχι;
ερώτηση 3: αν ο διαιτητής θέλει να σπρώξει γιατί δεν δίνει το πέναλντυ στον τοροσίδη πιο πριν;
ερώτηση 4:ο κάκος χθες ήταν στημένος και από ποιον, τον πολέμη;
ερώτηση 5:υπήρχε χθες ματς που ο διαιτητής να μην τα έκανε πουτ@ν@;
ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ............ΑΠΑΝΤΕΣ
Καθηγητές διαιτησίας........ MOTO.GR
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tύφλα νάχουν οί Γκαιμπελιστές τής T.V.
Tώρα δέ πού μάθαμε νά διαβάζουμε καί τό βιβλιαράκι....??
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ............ΕΛΕΟΣ
ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΡΟ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...??
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...??
ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ
ΠΙΠΑ - ΚΩΛΟ...!!
ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ....??
Σαίνια μου,καί περιμένατε τή χθεσινή μέρα γιά νά τό καταλάβετε...??
Δέν είδατε τόν Πρόεδρο στήν κερκίδα πού πανηγύριζε...??
ΕΛΑ...........ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Στή Νέα Σμύρνη δέ έκεί έπεσε γέλιο...
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ...!!
Ό άλλος κατέβασε τό σορτάκι καί μάς έδειχνε τά άρχίδια του καί πάει λέγοντας.....
Θά μπορούσε ποτέ νά ξεχωρίσει ,νά διαφέρει τό ποδόσφαιρο άπό αύτό
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.............όπου ή άπάτη πάει καί έρχεται καί ποτέ κανείς
δέν τιμωρείται....??
Φανταστείτε καί νάτανε ή διαφορά στόν πόντο.........
Βέβαια καί οί πράσινοι γιά τά μπικικίνια τού Τσού -Λού
άγωνίζονται......
ΜΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ........
ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....??
ΜΠΑΝΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Τ Σ Ι Κ Ι Τ Α !!!!!!
ΜΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ........
ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....??
Ακριβως ετσι........ :D
Κατα εσενα και μονο αμα θελεις........ 17.....??? 14...??? Ποσους θελεις...???
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
ερώτηση 1: ο φουστερ πέφτει μόνος του ή τον ρίχνει ο αμυντικός;
ερώτηση 2: αν ο φουστερ ήταν ο τιραμολα και περνούσε τον αμυντικό έβγαινε τετ α τετ ναι ή όχι;
ερώτηση 3: αν ο διαιτητής θέλει να σπρώξει γιατί δεν δίνει το πέναλντυ στον τοροσίδη πιο πριν;
ερώτηση 4:ο κάκος χθες ήταν στημένος και από ποιον, τον πολέμη;
ερώτηση 5:υπήρχε χθες ματς που ο διαιτητής να μην τα έκανε πουτ@ν@;
Δεν θα παρεις απαντησεις σε κανενα ερωτημα........
Κανα ασχετο σεντονι ισως....
Απαντησεις μια προς μια ομως.......
Με την καμμια....!!! :winka:
To εχω ξαναπει!
διαιτητες που να ξερουν μπαλα και να εφαρμοζουν κανονισμους δεν υπαρχουν εδω!
κατι πηγε να κανει ο Βασσαρας αλλα χαθηκε και αυτος στο απολυτο-εγωκεντρικο του στυλ!
οποτε μην αναλυουμε καθε φορα του βαζελου η του γαυρου που για μενα σπρωχνονται οπως και να εχει επειδη τα λεφτα του CL ειναι πολλα.
απο τη στιγμη που ο Γιουβαρλακης με τον Πατερα κοντευουν να παιξουν ξυλο μην περιμενετε καλυτερες διαιτησιες!
το μυνημα το στειλανε στον Σιδηροπουλο αμφοτεροι...
Υ.Γ : Παππου σταματα πια μας κουρασες!
φίλε αεκτζή..........
ΑΥΤΗ η αεκ όχι με διαιτητική εύνοια αλλά και να υπήρχε νόμος να ξεκινάει όλα τα παιχνίδια της με 1-0 υπέρ της πάλι αντί για -18 θα ήταν -8 :wave2: :wave2:
1ο δεν εχει καταλαβει τιποτα...αυτο δεν ειναι θεμα αντιληψης η γνωμης....ειναι απλα θεμα κανονισμων...και γραφω για τελευταια φορα μπας και το καταλαβεις...ο κανονισμος λεει...
αν κανεις τακλιν και βρεις ΠΡΩΤΑ την μπαλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πεναλντυ...ετσι ειναι ο κανονισμος της ΦΙΦΑ...τι να κανουμε τωρα???
2οτελικα εχει πιο πολυ πλακα απο οσο θα περιμενα...βασικα δεν το γραφει πουθενα γιατι ειναι η λογικη...
και για πες μας...ο κατοχος της μπαλλας ποιος ηταν???
blackbusa παρε μια αποφαση ρε παιδι μου πιο ειναι αυτο που σε βολευει περισοτερο.
και οπως ελεγε και ο ΧαρυΚλυν ''Τι σταθερος χαρακτηρας αυτο το παιδι σαν υαλοκαθαρηστηρας παει ηγνωμη του''
Εντάξει προφανώς και δεν μ'αρέσει να κερδίζω έτσι όπως και σε κανέναν νοήμων φίλαθλο
θα προτιμούσα να έληγε Χ το ματς.
για τον Terens ήρθε μια χαρά θα κάτσει να γράφει σεντόνια με ασυναρτησίες όπως πάντα και για την 4ρα από τον Βόλο τσιμουδιά.
οι υπόλοιποι που γράφουν για ξεφτίλα της διαιτησίας έχουν δίκιο (και ο terens θα είχε αν δεν έγραφε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ).
Sferopetadhn
24/01/2011, 03:38
Το ότι θα βγαίνατε να υποστηρίξετε ότι το χθεσινό ήταν πέναλτι δεν το περίμενα.
Άβυσσος η ψυχή του γαύρου...
Άντε, σε λίγο δεν θα χρειάζεται καν τάκλιν για να πάρετε πέναλτι. Θα πέφτουν με το κοίταγμα (αν κι έχει γίνει κι αυτό)...
Sferopetadhn
24/01/2011, 03:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Εντάξει προφανώς και δεν μ'αρέσει να κερδίζω έτσι όπως και σε κανέναν νοήμων φίλαθλο
θα προτιμούσα να έληγε Χ το ματς.
:beer:
Απλά, λιτά και κατανοητά!
la_villa
24/01/2011, 03:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
:hypnotize :hypnotize :sick:
la_villa
24/01/2011, 03:48
τελικά όλοι χάσαν το μέτρημα στις κάρτες που θα έπρεπε να μαζέψει χτες ο Φυτανίδης?
μπορέι ο βαζελος να σπρώχνετε ολοφάνερα φέτος αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον γαυρο (βλ. Ηρα ,Παο)
μπορέι ο βαζελος να σπρώχνετε ολοφάνερα φέτος αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον γαυρο (βλ. Ηρα ,Παο)
:eek: :eek: :eek:
:uplate: :uplate: :uplate:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
θα τρελαθω!
θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!
kalgeorge
24/01/2011, 04:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
για τον Terens ήρθε μια χαρά θα κάτσει να γράφει σεντόνια με ασυναρτησίες όπως πάντα και για την 4ρα από τον Βόλο τσιμουδιά.
ρε συ....εκεινος ο προπονητης...ο τΖιωλης.....δεν εχει κανει καθόλου δηλώσεις τώρα ?? :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
δεν βλεπω σεντονια με τις δηλώσεις του τΖιωλη :bawl: :bawl:
πονεσε πολυ η 4αρα μαλλον....και 4 στονπρωτο γύρο......8!!!
μια χαρ :bawl: :bawl:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
222122
:beer:
Απλά, λιτά και κατανοητά!
Αυτο του Τορο που δεν εδωσε ( δεν την εχω δει την φαση ) ητανε πεναλτυ Σφαιρο...???:confused:
kalgeorge
24/01/2011, 04:40
Αυτο του Τορο που δεν εδωσε ( δεν την εχω δει την φαση ) ητανε πεναλτυ Σφαιρο...???:confused:
kwsta gia to sugekrimeno penaltu pou pirate, den xwraei sizitisi...min analioume tis leptomeries.
den to edine oute o valverde :wave2:
kwsta gia to sugekrimeno penaltu pou pirate, den xwraei sizitisi...min analioume tis leptomeries.
den to edine oute o valverde :wave2:
Ρε Γιωργο..... Απο τα λεγομενα μου παραπανω δεν διαφωνουμε πουθενα...... :look:
Εγω αλλο ρωτησα.... :rolleyes:
blackbusa
24/01/2011, 04:52
blackbusa παρε μια αποφαση ρε παιδι μου πιο ειναι αυτο που σε βολευει περισοτερο.
και οπως ελεγε και ο ΧαρυΚλυν ''Τι σταθερος χαρακτηρας αυτο το παιδι σαν υαλοκαθαρηστηρας παει ηγνωμη του''
θα μουτ απαντησεις ομως και εσυ...
1. ακουμπησε πρωτα την μπαλλα πριν ακουμπησει τον Φουστερ???
2. ποιος ειχε κατοχη μπαλλας???
Sferopetadhn
24/01/2011, 04:57
Ούτε εγώ το έχω δει.
Ούτε εγώ το έχω δει.
Oυτε εγω μπορω να το βρω καπου ρε γμτ.... :sick:
Καποιος ρε παιδια που να το ειδε χθες υπαρχει εδω περα...??? :confused:
kalgeorge
24/01/2011, 05:16
Ρε Γιωργο..... Απο τα λεγομενα μου παραπανω δεν διαφωνουμε πουθενα...... :look:
Εγω αλλο ρωτησα.... :rolleyes:
oxi to lew....epidi psirizoume to an patise to grasidi, i eixe skeftei na to patisei i tetoies vlakies..
kanena apo ta duo den itan penaltu, kai mono na to sizitame einai toulaxiston astio
blackbusa
24/01/2011, 05:24
oxi to lew....epidi psirizoume to an patise to grasidi, i eixe skeftei na to patisei i tetoies vlakies..
kanena apo ta duo den itan penaltu, kai mono na to sizitame einai toulaxiston astio
τι κανουμε???δεν το εχεις καταλαβει καλα...αρχιζουμε να μαθαινουμε τους κανονισμους...
kalgeorge
24/01/2011, 05:28
τι κανουμε???δεν το εχεις καταλαβει καλα...αρχιζουμε να μαθαινουμε τους κανονισμους...
eutixws uparxie kapoios edw poy einai gnwstis kai tha mas ta mathei....
diavaze na matheis balitsa agori mouuuuu :bawl: :bawl:
kalgeorge
24/01/2011, 05:30
λαική απαίτηση...να βαλουν wi fi τα πριζουνικ,, βεροπουλος κλπ κλπ και οι λαικές αγορες....για να μπορει να μπαινει και ο βασιλης να μας λεει την γνωμη του :bawl: :bawl:
και αφου το θες να παει εκει η συζητηση απαντησε μου και εμενα!
επρεπε ο Πανιωνιος να παιζει με 10 απο το 49'?
δυσφημηση του αθληματος λεγεται αυτο που εκανε ο τουρκος.
να σου θυμησω βεβαια προβατακι οτι εκει δεν ειχε δωθει κανενα πεναλτι στον Βαζελο και ειχανε προηγηθει 3 φασεις που δεν ηταν οφσαιτ και ο Σισε εβγαινε τετ α τετ.
δεν μενω σε αυτα. απλα να μην λες οτι σου κατεβαινει!
μεχρι και Βαλβερδε εμμεσα το ειπε οτι δεν θελει να νικαει ετσι. απλα ειστε και σεις ανικανοι να τελειωσετε ματς οποτε παει η κουβεντα στη διαιτησια.
αληθεια αυτος ο παιχταρας ο Μιραλας που ΔΕΝ θα αγορασετε που βρισκεται στα τελευταια παιχνιδια?
βγηκε ο Μωραλης και λεει οτι απο τη στιγμη που παιζετε την καλυτερη μπαλα θα παρετε και το πρωταθλημα. για να δουμε...!!!
να παιξετε και 2ο ημιχρονο ομως ετσι??? οχι μονο ενα και να θελετε να σας χαρισουνε το ματς οπως κανατε στο ΟΑΚΑ και σας εφταιγε ο Κακος μετα...!:wave2: