View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ti κυκλοφορουσε εκεινες τις μερες στις ειδησεις ...??? :confused:
12/1/10
<<<Ό,τι και να λέει αύριο η ανακοίνωση ή δήλωση που θα βγει από την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι πως εδώ και μέρες σέρνεται «θέμα Σκόκο – Ολυμπιακού» που είναι 100% υπαρκτό! Όταν σήκωσε το τηλέφωνο ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και κάλεσε τον Νίκο Θανόπουλο, δεν εισέπραξε απάντηση του τύπου «δεν πωλείται ο Σκόκο, δεν το συζητάμε». Γιατί το τηλεφώνημα έγινε και δεν ήταν το μοναδικό. Η ΑΕΚ δεν απάντησε ποτέ αρνητικά. Διότι στο μυαλό των golden boys, Σκόκο ίσον… μεταπωλητική αξία. Περιουσιακό στοιχείο που φέρνει λεφτά και με τα λεφτά που θα φέρει, καλύπτεται το 1/4 ή 1/3 της φετινής «τρύπας».
Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι δεν απάντησαν και ποτέ θετικά στον Ολυμπιακό. Όχι γιατί νοιάστηκαν που η ομάδα θα χάσει τον πιο ποιοτικό της παίκτη (σιγά μην τα βάψουν και μαύρα...). Αλλά γιατί φοβήθηκαν. Και εξακολουθούν να φοβούνται (τις μαζικές και εκρηκτικές αντιδράσεις), αλλιώς ο Σκόκο θα είχε φορέσει ήδη την ερυθρόλευκη φανέλα.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/260226.html >>>
:wave2: stis poies???xa
xa
ax
ax
\
axax
xa
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
stis poies???xa
xa
ax
ax
\
axax
xa
Στις αθλητικες ειδησεις...?? :confused:
vangelis 64
26/01/2011, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:rolleyes:
http://sport24.gr/football/omades/Giouventous/mplekoyn_gioyventoys_me_sise.760052.html ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ έλεος ρε μλκ.Ο Νίνης στη Γιουνάιτεντ,ο Σισέ στη Γιούβε...άντε κι ο Βύντρα στη Μπάγερν
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :rotflmao:
kalgeorge
26/01/2011, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ έλεος ρε μλκ.Ο Νίνης στη Γιουνάιτεντ,ο Σισέ στη Γιούβε...άντε κι ο Βύντρα στη Μπάγερν
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :rotflmao:
o byntra tha paei latsio re :lol:
elpizw diladi :lol:
kalgeorge
26/01/2011, 14:18
woman for president
http://www.gazzetta.gr/afieromata/item/132190-Είναι-τρελή-η-πρόεδρος-(video)
:lol:
blackbusa
26/01/2011, 14:50
http://www.sport-fm.gr/article/455154
:eyepop: :uplate: :hypnotize
OTI NANAI ΛΕΜΕ...ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ...ΣΤΟ 85' ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ (ΝΑΙ 15) ΠΗΔΗΞΑΝ/ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 1 ΣΥΝΕΧΕΙΣΑΝ ΟΙ 5 ΠΡΟΣ ΤΗΝ 33 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ...ΕΚΕΙ ΕΒΡΙΣΑΝ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ...ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΙΝΕ...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ...:yuck: :yuck: :yuck:
και εχουν και μας κοροιδευουν με τον γυφτο οτι φοραει χαμηλοκαβαλο σορτσακι...:yuck: :yuck: :yuck:
kalgeorge
26/01/2011, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.sport-fm.gr/article/455154
:eyepop: :uplate: :hypnotize
OTI NANAI ΛΕΜΕ...ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ...ΣΤΟ 85' ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ (ΝΑΙ 15) ΠΗΔΗΞΑΝ/ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 1 ΣΥΝΕΧΕΙΣΑΝ ΟΙ 5 ΠΡΟΣ ΤΗΝ 33 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ...ΕΚΕΙ ΕΒΡΙΣΑΝ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ...ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΙΝΕ...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ...:yuck: :yuck: :yuck:
και εχουν και μας κοροιδευουν με τον γυφτο οτι φοραει χαμηλοκαβαλο σορτσακι...:yuck: :yuck: :yuck:
ase pou tha fate tin idia timwria me ta Baokia pou ta ekanan poutana
la_villa
26/01/2011, 16:26
βγάλαν ΠΑΛΙ ανακοίνωση μαλακίας τα βαζελάκια...
α ρε πόσο ξεφτύλες είναι.... απίστευτο πόσο γίδια είναι
καμία μα καμία σχέση με τον ΛΑΟ του Ολυμπιακού...ΜΑ ΚΑΜΙΑ:beer: :beer:
ΕΙΠΑΜΕ...............50 - 50
Πέναλτυ έσείς.....??
Πέναλτυ κι έμείς....!!!
Σέ άδεια Τούμπα έσείς....??
Σέ άδεια Καλογρέζα κι έμείς....!!!
ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑ..............ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΠΑΜΕ...............50 - 50
Πέναλτυ έσείς.....??
Πέναλτυ κι έμείς....!!!
Σέ άδεια Τούμπα έσείς....??
Σέ άδεια Καλογρέζα κι έμείς....!!!
ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑ..............ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ
:yuck:
Λιγο ποιο δυνατα γιατι δεν ακουγεσαι απο εκει κατω......... :look:
Που ειναι το προβλημα.........???
Καποιοι επαιξαν 3 εως 6 συνεχομενους αγωνες χωρις φιλαθλους και εβλεπα ησυχια εδω μεσα.....
( Ο Μαρινακης οταν ανελαβε προεδρος σε ...??? Ποσα παιχνιδια δεησε να δει φιλαθλους στο γηπεδο....??? Μπορεις να μου θυμισεις...????? )
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
βγάλαν ΠΑΛΙ ανακοίνωση μαλακίας τα βαζελάκια...
α ρε πόσο ξεφτύλες είναι.... απίστευτο πόσο γίδια είναι
καμία μα καμία σχέση με τον ΛΑΟ του Ολυμπιακού...ΜΑ ΚΑΜΙΑ:beer: :beer:
Για ποια ανακοινωση μιλας.......????
Εγω μονο το μοιρολοι του Μητσου διαβασα..... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/307026.html :evil:
Ασχετο..........
Κυριοι θα σας παρακαλουσα να ριξετε και μια ματια σε αυτο το Θρεντ.....http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1967522#post1967522
Επειδη πολλοι απο εμας ασχολουμαστε με το 5χ5 και διαφορες αλλες αθλητικες δραστηριοτητες νομιζω μας αφορα αμεσα !!!!!
Ευχαριστω !!!
:wave2:
kalgeorge
27/01/2011, 09:15
re kwsta.....ekeinos o kouts tZiwlis.....akoma den exei kanei kamia anakoinwsi??
giati den vlepw kati edw mesa
:bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
27/01/2011, 09:16
Εγω μονο το μοιρολοι του Μητσου διαβασα..... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/307026.html :evil:
ti na kanei kai autos re.....toso pswmi efage apo ton tziger....kapws prepei na to antapodwsei
:yuck: :yuck: :yuck:
la_villa
27/01/2011, 09:54
καπου την διαβασα χτες...των φιλάθλων που καναν πορεία για την ΠΕΚ...
αμα τη βρω θα βαλω link
kalgeorge
27/01/2011, 10:28
:bawl:
222388
Αν μπορούσατε να έχετε 1 παίχτη από άλλη ομάδα της souperleage στην δική σας ποιον θα θέλατε?
Ξεκινάω, τον Βιερίνια του ΠΑΟΚ
:bawl:
klaiw....:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol:
kalgeorge
27/01/2011, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Αν μπορούσατε να έχετε 1 παίχτη από άλλη ομάδα της souperleage στην δική σας ποιον θα θέλατε?
meta tha paixoume tuflomiga?
asta diala pigaine gia pswnia re :lol: :lol: :lol:
blackbusa
27/01/2011, 11:50
μπααααααααα εκει πρεπει να ειναι...στην ουρα για τις μπαμιες....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε αντε μαμίσου, δεν θέλω την γνώμη σου τους υπόλοιπους ρώτησα
πμ για το Σάββατο θα στείλεις τι θα γίνει
μπααααααααα εκει πρεπει να ειναι...στην ουρα για τις μπαμιες....
άσε με εμένα να ψωνίζω και πήγαινε τάϊσε την δική σου μπάμια, καλτσοβελόνα μου εσύ!!
εσύ για Σάββατο?
blackbusa
27/01/2011, 11:57
άσε με εμένα να ψωνίζω και πήγαινε τάϊσε την δική σου μπάμια, καλτσοβελόνα μου εσύ!!
εσύ για Σάββατο?
για να σε δουμε στα χορταρια ποιος την εχει μεγαλυτερη...
σαν πολυ δεν αργει αυτη η εξεταστικη???:confused:
αλλα λογικο μου φαινετε αφου συγχρονος πρεπει να πηγαινεις και ψωνι...εεεεεεε....να δουλευεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. δυστυχως επτωχευσαμεν
kalgeorge
27/01/2011, 12:08
ρε αντε μαμίσου, δεν θέλω την γνώμη σου τους υπόλοιπους ρώτησα
πμ για το Σάββατο θα στείλεις τι θα γίνει
tipota den tha ginei mallon giati i loulou varietai....
ase pou tou ekatse vari ena petoumeno pou efage extes....
to skotwse me sout...kai to psisame meta :bawl: :bawl:
blackbusa
27/01/2011, 12:09
tipota den tha ginei mallon giati i loulou varietai....
ase pou tou ekatse vari ena petoumeno pou efage extes....
to skotwse me sout...kai to psisame meta :bawl: :bawl:
ποσο ηρθε το σκορ φιλαρακι....:smokin:
kalgeorge
27/01/2011, 12:10
ποσο ηρθε το σκορ φιλαρακι....:smokin:
x nomizw...alla den thumamai skor
Τον Σισσε .....( Που θα τους τον παρουμε το καλοκαιρι αλλωστε...) :winka:
blackbusa
27/01/2011, 12:16
x nomizw...alla den thumamai skor
χ οντως 2-2....ποσα γκολ εβαλες και ποσα εβαλα???:smokin:
kalgeorge
:a26: :a26: :a26: :a26: :a016: :a016:
mlk ksenerwsa kai sti skepsi mono
ase pou den ginetai
ase pou einai abalos ti na ton kanete
blackbusa
:wave2: αυτο να το δω και παει μετα η σουπερλιγκ...:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
27/01/2011, 12:17
χ οντως 2-2....ποσα γκολ εβαλες και ποσα εβαλα???:smokin:
3-3 elixe, oxi duo duo
kai ta evales apo assist dikes mou:) :smokin: :smokin:
ase pou den ginetai
ase pou einai abalos ti na ton kanete
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ( Πλακα ....πλακα για φαντασου ....??? :lol: )
blackbusa
27/01/2011, 12:19
3-3 elixe, oxi duo duo
kai ta evales apo assist dikes mou:) :smokin: :smokin:
ασχετε ουτε να μετρας δεν ξερεις....2-2 ηρθε...και απο καμμια ασσιστ σου δεν τα εβαλα....απλα σαν μεγαλος επιθετικογενης αμυντικος που ειμαι....ειμουνα 2 φορες στην σωστη θεση να παρω το ριμπαουντ και να τα καρφωσω και ΤΑ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ...ενω εσυ κατι ζημιες εκανες στα πλεγματα γυρω γυρω....
Λιγο ποιο δυνατα γιατι δεν ακουγεσαι απο εκει κατω......... :look:
Που ειναι το προβλημα.........???
Καποιοι επαιξαν 3 εως 6 συνεχομενους αγωνες χωρις φιλαθλους και εβλεπα ησυχια εδω μεσα.....
( Ο Μαρινακης οταν ανελαβε προεδρος σε ...??? Ποσα παιχνιδια δεησε να δει φιλαθλους στο γηπεδο....??? Μπορεις να μου θυμισεις...????? )
EΙΔΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ............ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ........
Άδικία φίλε, σέ καταλαβαίνω........αδικία.
Σάς έφαγε τό κατεστημένο......ΠΑΟΚ ..... ΑΕΚ...... ΑΡΗΣ...... σάς τσάκισαν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EΙΔΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ............ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ........
Άδικία φίλε, σέ καταλαβαίνω........αδικία.
Σάς έφαγε τό κατεστημένο......ΠΑΟΚ ..... ΑΕΚ...... ΑΡΗΣ...... σάς τσάκισαν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν απαντησες στην ερωτηση μου....... Παλι !!!
kalgeorge
27/01/2011, 12:27
ασχετε ουτε να μετρας δεν ξερεις....2-2 ηρθε...και απο καμμια ασσιστ σου δεν τα εβαλα....απλα σαν μεγαλος επιθετικογενης αμυντικος που ειμαι....ειμουνα 2 φορες στην σωστη θεση να παρω το ριμπαουντ και να τα καρφωσω και ΤΑ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ...ενω εσυ κατι ζημιες εκανες στα πλεγματα γυρω γυρω....
3-3 papara.....:smokin:
blackbusa
27/01/2011, 12:29
3-3 papara.....:smokin:
βλακα...2-2...αφου ηρθαμε ισοπαλια...εγω εβαλα τα 2...το τριτο ποιος το εβαλε???και τα 2 που φαγαμε ηταν που ο Θωδορης(???) δεν εβαλε δυνατα τα χερια του (οπως εκανε ο αλλος) και ουτε καν τζαρτζαρε και το αλλο που ελειπα απο δεξια και το εβαλε ο αλλος μονος του...
:smokin:
vangelis 64
27/01/2011, 12:31
ase pou den ginetai
ase pou einai abalos ti na ton kanete Άσε που τον έχει καπαρώσει η Γιούβε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βλακα...2-2...αφου ηρθαμε ισοπαλια...εγω εβαλα τα 2...
μαλάκα george, δώσε εξηγήσεις ΤΩΡΑ!!!!!!!
blackbusa
27/01/2011, 12:34
Άσε που τον έχει καπαρώσει η Γιούβε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ ρε Τσαρτα ποτε θα ξαναερθης για μπαλλα???ειπα Τσαρτα ε?τωρα ουτε καν Κωστης δεν εισαι κουτσαλογο...παντως αν ερθεις θα σε βαλουμε να παιξεις με τον Cirus αντιπαλο να αισθανθει οτι ξερει μπαλλα ο ασχετος...θα σε περναει και θα λεει οτι σε περασε σαν σταματημενο...το οτι οντως θα εισαι δεν παιζει ρολο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
27/01/2011, 12:38
εσυ ρε Τσαρτα ποτε θα ξαναερθης για μπαλλα???ειπα Τσαρτα ε?τωρα ουτε καν Κωστης δεν εισαι κουτσαλογο...παντως αν ερθεις θα σε βαλουμε να παιξεις με τον Cirus αντιπαλο να αισθανθει οτι ξερει μπαλλα ο ασχετος...θα σε περναει και θα λεει οτι σε περασε σαν σταματημενο...το οτι οντως θα εισαι δεν παιζει ρολο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Έτσι όπως είμαι δε με περνάει κανένας.Ξέρεις τι μήκος έχουν οι πατερίτσες;:bawl: :bawl:
.....
ρε έχω βίδες στο πόδι όπως έχει και ο Βάγγος πλέον.
ακόμα και έτσι όμως σε περνάω σβούρα τρεις φορές και γυρνάω πίσω για να σου κάνω πλάκα και 4η φορά πριν βάλω γκολ. φαντάσου να μην είχα και βίδες στο πόδι τι θα σου έκανα.
μα τι λέω πρέπει να θυμάσαι και μόνος σου τις στιγμές που σου χάρισα απλόχερα πριν χτυπήσω :a021: :a021:
blackbusa
27/01/2011, 12:58
ρε έχω βίδες στο πόδι όπως έχει και ο Βάγγος πλέον.
ακόμα και έτσι όμως σε περνάω σβούρα τρεις φορές και γυρνάω πίσω για να σου κάνω πλάκα και 4η φορά πριν βάλω γκολ. φαντάσου να μην είχα και βίδες στο πόδι τι θα σου έκανα.
μα τι λέω πρέπει να θυμάσαι και μόνος σου τις στιγμές που σου χάρισα απλόχερα πριν χτυπήσω :a021: :a021:
ποτε τις εβαλες τις βιδες ρε???:confused:
ποτε τις εβαλες τις βιδες ρε???:confused:
πλάκα μου κάνεις έτσι?
kalgeorge
27/01/2011, 13:30
Άσε που τον έχει καπαρώσει η Γιούβε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
auti mallon xtupaei nalitzi....eee....oxi nalitzi...kapoion allon apo tous super asteres pou pairnete :bawl: :bawl:
kalgeorge
27/01/2011, 13:31
βλακα...2-2...αφου ηρθαμε ισοπαλια...εγω εβαλα τα 2...το τριτο ποιος το εβαλε???και τα 2 που φαγαμε ηταν που ο Θωδορης(???) δεν εβαλε δυνατα τα χερια του (οπως εκανε ο αλλος) και ουτε καν τζαρτζαρε και το αλλο που ελειπα απο δεξια και το εβαλε ο αλλος μονος του...
3-3 LEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kalgeorge
27/01/2011, 13:33
μαλάκα george, δώσε εξηγήσεις ΤΩΡΑ!!!!!!!
egv kserw oti itan teliws monos tou stin perioxi....i bala brosta tou....soutarei me tin anesi tou....kai skotwse ena pouli pou pernage ekeini tin stigmi...
meta to tsakwse o tzak (to skuli pou exei gia autes tis periptwseis) kai to psisame kai to fagame....
xaraktiristiki i frasi mou sto sout.....a re malaka vasili leipeis tis kaluteres stigmes..:bawl:
blackbusa
27/01/2011, 13:47
3-3 LEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
μετεξεταστεος...ρωτα τον Σταυρο η καλυτερα τον Zack..να σου ποσα εφαγε...:winka:
η τελευταια φαση οντως ηταν μπεκατσα...βεβαια δεν ειμουνα στην περιοχη αλλα εξω και πλαγια...εδω κοτζαμ Τζιμπριλ δεν εχει αφησει πτηνο για πτηνο εγω θα κολλαγα???θα μπορουσα να βγαλω ασσιστ βεβαια αλλα ηθελα να γινω ηρωας...αλλα δεν...:(
kalgeorge
27/01/2011, 13:49
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
222403
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
δεν υπάρχει
blackbusa
27/01/2011, 14:08
πλάκα μου κάνεις έτσι?
οχι ρε...αρα οκ...ανετα...την επομενη φορα θα εχω εναν μεγαλο μαγνητη μαζι μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααααααααααα....και γιαυτο δεν αγοραζεις σπανακι στο σουπερ...εχεις αρκετο σιδερο απο μονος σου....:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ρε...αρα οκ...ανετα...την επομενη φορα θα εχω εναν μεγαλο μαγνητη μαζι μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααααααααααα....και γιαυτο δεν αγοραζεις σπανακι στο σουπερ...εχεις αρκετο σιδερο απο μονος σου....:lol: :lol: :lol:
ρε συ πριν 2 χρόνια είχα μπει νοσοκομείο και έκανα επέμβαση στο δεξί πόδι όταν είχε βγει μία από stop και μου την έχωσε στο πλάι όταν είχα ακόμα το scooter.
έβαλα 3 βίδες στον αστράγαλο και μετά από 2 μήνες έβγαλα την μία (οι άλλες 2 for life).
από τότε κόπηκε η καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής.
τώρα παίζω ερασιτεχνικά με κάτι άμπαλους σαν του λόγου σου που ακόμα και κουτσός τους παιρνάω για πλάκα
όταν δεν πάω για ψώνια πάντα έτσι:lol: :lol: :lol:
blackbusa
27/01/2011, 14:30
MOYAXAXAXAA
XAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAAXAXAX
XAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXXAXA
ρε φιλε εγω ηξερα οτι το subbuteo/ps παιζονται με τα χερια...τωρα τι μου λες για αστραγαλους δεν τα ξερω αυτα...γιαυτο αλλωστε εχεις και τοσο καλη σχεση με το κοντρολ....
της τηλεορασης....
:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl: :bigcry:
Sferopetadhn
27/01/2011, 14:30
ρε συ πριν 2 χρόνια είχα μπει νοσοκομείο και έκανα επέμβαση στο δεξί πόδι όταν είχε βγει μία από stop και μου την έχωσε στο πλάι όταν είχα ακόμα το scooter.
έβαλα 3 βίδες στον αστράγαλο και μετά από 2 μήνες έβγαλα την μία (οι άλλες 2 for life).
τώρα παίζω ερασιτεχνικά με κάτι άμπαλους σαν του λόγου σου που ακόμα και κουτσός τους παιρνάω για πλάκα
όταν δεν πάω για ψώνια πάντα έτσι:lol: :lol: :lol:
Ε καλά. Έτσι και κάνεις πολλές ντρίμπλες δεν το 'χει σε τίποτα να σε στείλει για βίδες και στο άλλο πόδι.
Ρώτα και το πουλί...
blackbusa
27/01/2011, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ε καλά. Έτσι και κάνεις πολλές ντρίμπλες δεν το 'χει σε τίποτα να σε στείλει για βίδες και στο άλλο πόδι.
Ρώτα και το πουλί...
ρε....πιστευεις οτι κανει ντριπλες???γυρω απο τον εαυτο του μενει...κατι σε sogokou ειναι αλλα σε αλλον μεγεθος...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ρώτα και το πουλί...
το ξέρω ότι είναι μπεκατσοσκοτώστρας και άμπαλος, πως έβαλε 2 γκολ μπόρεις να μου το εξηγήσεις:dizzy: ?????????????????????
εκτός αν κάθε τρία άουτ βάραγε πέναλτι.
χωρίς τερματοφύλακα.
και με τέρμα φτιαγμένο από πέτρες
(χωρίς οριζόντιο δοκάρι για να ξεχωρίζουν τα άουτ)
blackbusa
27/01/2011, 14:39
το ξέρω ότι είναι μπεκατσοσκοτώστρας και άμπαλος, πως έβαλε 2 γκολ μπόρεις να μου το εξηγήσεις:dizzy: ?????????????????????
εκτός αν κάθε τρία άουτ βάραγε πέναλτι.
χωρίς τερματοφύλακα.
και με τέρμα φτιαγμένο από πέτρες
(χωρίς οριζόντιο δοκάρι για να ξεχωρίζουν τα άουτ)
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ο Μεσι στο Μοτο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και μηπως θες να ξεθαψουμε τα θρεντακια με τιτλο ''θα σας δειξω εγω"....''θα σας δειξω εγω 2"...κλπ κλπ...πιο πολυ απο το παρασκευη και 13 και τον Rocky εφτασαν...
:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
27/01/2011, 14:47
Ρώτα και το πουλί...
ti malakas eisai :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Tρρρρρεχατε ποδαρακια μου.................. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=246612&cid=10
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
27/01/2011, 16:33
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=DQ1aEfgrf80
siokatas
27/01/2011, 22:12
ase pou tha fate tin idia timwria me ta Baokia pou ta ekanan poutana
και που ακριβως τα καναμε πουτανα...???:confused:
kalgeorge
27/01/2011, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
και που ακριβως τα καναμε πουτανα...???:confused:
ston volo mipws?:uplate:
Sferopetadhn
27/01/2011, 23:22
Αντιεξουσιαστές ήταν ρε...
blackbusa
28/01/2011, 02:17
ολα τα λεφτα λεμε...οτι ναναι...
http://www.sport-fm.gr/article/455473
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
kalgeorge
28/01/2011, 08:15
Αντιεξουσιαστές ήταν ρε...
e pes to nte.....:beer:
giati re pano oti nanai?
kala den ekanan?
giati re pano oti nanai?
kala den ekanan?
+ 300 ( ιδια ερωτηση και απο μενα...)
kalgeorge
28/01/2011, 10:57
http://sport24.gr/football/omades/OlympVolou/phre_nemeth.761894.html
Sferopetadhn
28/01/2011, 11:40
http://sport24.gr/football/omades/OlympVolou/phre_nemeth.761894.html
Έτσι χτίζονται τα παραρτήματα. Δυο μέρες πριν το ματς ξεχρεώνουμε και τα επεισόδια που οργανώσαμε και τα 3 πονταλάκια.
Αυτά είναι!
Επιτελους μετα απο χρονια.....
Ενας ανθρωπος στην αεκ που δεν κλαιει αλλα λεει τα πραγματα με το ονομα τους.....
http://sport24.gr/football/omades/Aek/apexoyme_polu_apo_olympiako_kai_pao.762093.html
kalgeorge
28/01/2011, 12:02
http://sport24.gr/football/omades/AsterasTripolis/ekleise_sthn_oyntineze_o_giannakopoylos.761980.html
Έτσι χτίζονται τα παραρτήματα. Δυο μέρες πριν το ματς ξεχρεώνουμε και τα επεισόδια που οργανώσαμε και τα 3 πονταλάκια.
Αυτά είναι!
Αν νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα μας ανοίξει τα πόδια, γελιέσαι.
Θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και όχι κλειστή άμυνα γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή του
Δεν ξέρω αν κερδίσουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα ωραίο ματς και όχι από αυτά που βλέπεις φάσεις με το σταγονόμετρο.
Αδελφά σωματεία καθότι Ολυμπιακοί και οι 2 μπορεί να είναι, αλλά όχι και παράρτημα επειδή θα τους δώσουμε δανεικό 1 παίκτη, με αυτή τη λογική έχουμε δώσει δανεικούς σε πολλές ομάδες άρα όλες είναι παραρτήματα μας, δεν νομίζω. Ίσα ίσα που οι παίχτες θα τα δώσουν όλα για να φανούν μήπως και τους πάρουμε μεταγραφή.
άσε που αυτό το πρωτάθλημα λόγω έλλειψης ανταγωνισμού μπορούμε να το πάρουμε με τον αυτόματο πιλότο.
καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός έχει 40 παίχτες που δεν γίνεται όλοι να είναι στην ομάδα και έτσι αυτούς που δεν παίζουν τους δίνει δανεικούς να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να δείξουν αν αξίζουν να επιστρέψουν όπως έχει κάνει με Κέρκυρα, Οφη, Πανιώνιο κτλ. γιατί όχι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Παοκ δεν έχει δώσει δανεικούς σε άλλες ομάδες δηλαδή, παραρτήματα σας τους λες αυτούς.
και αν λες για την χρονική στιγμή που έγινε, τι να κάνουμε αφού τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου πότε θα γινόταν δηλαδή.
kalgeorge
28/01/2011, 12:51
Αν νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα μας ανοίξει τα πόδια, γελιέσαι.
.
kalgeorge
28/01/2011, 12:54
, με αυτή τη λογική έχουμε δώσει δανεικούς σε πολλές ομάδες άρα όλες είναι παραρτήματα μας, δεν νομίζω.
α μπραβο....αρχιζεις και μαθαινεις πως παιζεται το παιχνιδι ;)
και να δείξουν αν αξίζουν να επιστρέψουν όπως έχει κάνει με Κέρκυρα, Οφη, Πανιώνιο κτλ. γιατί όχι στον Ολυμπιακό Βόλου. ..
οπως τον ντιογκο ας πουμε....παικταραδες που κανουν καριερα
και αν λες για την χρονική στιγμή που έγινε, τι να κάνουμε αφού τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου πότε θα γινόταν δηλαδή.
δες ΠΟΤΕ πηγαν...ΠΟΙΟΙ παικτες...και ΠΟΤΕ.....αντε μπας και ξυπνησεις και εσυ :ninja:
blackbusa
28/01/2011, 12:57
e pes to nte.....:beer:
giati re pano oti nanai?
kala den ekanan?
τι εκαναν?βασικα τιποτα...απλα μας δουλευουν...ειδες εσυ καμμια τιμωρια στον Μητρογλου?γιατι δεν καλεσε ο ιδιος αθλητικος εισαγγελεας τον Μητρογλου???κλπ κλπ...και βεβαια εχει πλακα που λεει οτι σουπερ λιγκα Κεδ και ΕΠΟ:hypnotize ψαχνουν να βρουν τροπο για να μην τιμωρηθει:confused:
ρε οτι ναναι λεμε...
α μπραβο....αρχιζεις και μαθαινεις πως παιζεται το παιχνιδι ;)
οπως τον ντιογκο ας πουμε....παικταραδες που κανουν καριερα
δες ΠΟΤΕ πηγαν...ΠΟΙΟΙ παικτες...και ΠΟΤΕ.....αντε μπας και ξυπνησεις και εσυ :ninja:
άσε μας ρε Γιωργάκη:rolleyes: άμα θέλω να διαβάσω πίπες ανοίγω και διαβάζω και Πράσινη, πρωταθλητή κτλ
kalgeorge
28/01/2011, 13:26
άσε μας ρε Γιωργάκη:rolleyes: άμα θέλω να διαβάσω πίπες ανοίγω και διαβάζω και Πράσινη, πρωταθλητή κτλ
den tha sou xalasw xatiri bilako
eksalou sto exw pei polles fores oti periergws ethelotufleis
eidika auti i taktiki twn danikwn exei ksekinisei apo ton kapetanio me epitixia....alla esy diavazes kai tote gia ippotes kai aspra aloga :wave2:
kalgeorge
28/01/2011, 13:27
τι εκαναν?βασικα τιποτα...απλα μας δουλευουν...ειδες εσυ καμμια τιμωρια στον Μητρογλου?γιατι δεν καλεσε ο ιδιος αθλητικος εισαγγελεας τον Μητρογλου???κλπ κλπ...και βεβαια εχει πλακα που λεει οτι σουπερ λιγκα Κεδ και ΕΠΟ:hypnotize ψαχνουν να βρουν τροπο για να μην τιμωρηθει:confused:
ρε οτι ναναι λεμε... είναι ΈΝΑ θεμα η τιμωρία του γυφτογλου και ΑΛΛΟ η τιμωρια του διαιτητη...
εφοσον δεν το εγραψε πρεπει να τιμωρηθει.
τωρα αν εσυ λες ¨¨οτι να να騨¨το γεγονος οτι δεν προκειται να γινει κατι, τοτε οκ
απλα νομιζα αναφεροσουν στο οτι δεν επρεπε να τον καλεσουν
den tha sou xalasw xatiri bilako
eksalou sto exw pei polles fores oti periergws ethelotufleis
eidika auti i taktiki twn danikwn exei ksekinisei apo ton kapetanio me epitixia....alla esy diavazes kai tote gia ippotes kai aspra aloga :wave2:
ένα θα σου πω και τελειώνω εδώ γιατί δεν έχω όρεξη για χαζές συζητήσεις (άποψη μου)
σκέψου λίγο πόσους δανεικούς έχεις κατά καιρούς δώσει και εσύ και άλλες ομάδες όπως και αυτή τη στιγμή. Είναι αρκετά τα ματς που σε κέρδισαν ή σου έφεραν Χ οι δανεικοί σου σε άλλες ομάδες.
Γιατί? Απλά γιατί τους δίνεις για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους μπας και ξαναέρθουν και δεν χάσεις χρήματα από αυτούς ή γιατί δεν χωράνε στην 20 που έχεις για βασικό κορμό. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα εξασφαλίσει ότι στα ματς που θα παίξουν αντίπαλοι σου αυτοί ή οι ομάδες τους θα σέρνονται. Τα υπόλοιπα είναι πίπες για να πουλάνε οι φυλλάδες.
Cpt. Haddock
28/01/2011, 13:36
Τελος και οι Μεσογειακοι
:beer: :beer: :beer: :beer:
γλυτωσαμε
kalgeorge
28/01/2011, 13:39
ένα θα σου πω και τελειώνω εδώ γιατί δεν έχω όρεξη για χαζές συζητήσεις (άποψη μου)
σκέψου λίγο πόσους δανεικούς έχεις κατά καιρούς δώσει και εσύ και άλλες ομάδες όπως και αυτή τη στιγμή. Είναι αρκετά τα ματς που σε κέρδισαν ή σου έφεραν Χ οι δανεικοί σου σε άλλες ομάδες.
Γιατί? Απλά γιατί τους δίνεις για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους μπας και ξαναέρθουν και δεν χάσεις χρήματα από αυτούς ή γιατί δεν χωράνε στην 20 που έχεις για βασικό κορμό. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα εξασφαλίσει ότι στα ματς που θα παίξουν αντίπαλοι σου αυτοί ή οι ομάδες τους θα σέρνονται. Τα υπόλοιπα είναι πίπες για να πουλάνε οι φυλλάδες.
entaxei allo lew egw allo esy.
opws thes :wave2:
konsttanttinos
28/01/2011, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τελος και οι Μεσογειακοι
:beer: :beer: :beer: :beer:
γλυτωσαμε
Πρασινη αναπτυξη._
blackbusa
28/01/2011, 15:17
είναι ΈΝΑ θεμα η τιμωρία του γυφτογλου και ΑΛΛΟ η τιμωρια του διαιτητη...
εφοσον δεν το εγραψε πρεπει να τιμωρηθει.
τωρα αν εσυ λες ¨¨οτι να να騨¨το γεγονος οτι δεν προκειται να γινει κατι, τοτε οκ
απλα νομιζα αναφεροσουν στο οτι δεν επρεπε να τον καλεσουν
βασικα για το ιδιο θεμα θα επρεπε να τιμωρηθουν...την εννοια του ''οτι ναναι'' την επιασες...αλλα εχει πιο πολυ πλακα που αναφερει το δημοσιευμα οτι σουπερ λιγκ και επο ψαχνουν να βρουν τροπο να την γλυτωσει...:confused: η ΚΕΔ να το καταλαβω αφου ειναι δικος τους...αλλα οι αλλοι 2 ειναι για γελια το λιγοτερο...
Πρώτη μεταγραφή... ο Λουκάς
Του 29χρονου αμυντικού το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και χαθεί ένας παίκτης με ήθος και επαγγελματισμό, κρίθηκε απαραίτητο από τους διοικούντες να κληθεί άμεσα για ανανέωση.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να βρουν τη "χρυσή τομή" με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος αμείβεται με 450.000 ευρώ ετησίως και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους , ο ίδιος ο άσος του Παναθηναϊκού επιθυμεί να συνεχίσει να φορά την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος δεχόμενος μια αύξηση των αποδοχών του κοντά στις 250.000 ευρώ. (δηλαδή να φτάσει τις 700.000).
πηγή: Sport24
Γιώργο μπάλα ξέρει?
ή τουλάχιστον είναι καλό παιδί????:bawl: :bawl: :bawl: πάλι μεταγραφάρα κάνατε:rotflmao: :rotflmao:
clopy-paste από Newsit
"Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων συνεδρίασε έκτακτως στο Παρίσι και αποφάσισε να πάρει πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, που ήταν να διεξαχθούν στον Βόλο και τη Λάρισα, λόγω των διαρκών καθυστερήσεων και της συνεχούς αναβλητικότητας που υπήρχε από την πλευρά της χώρας μας, στην εξέλιξη των έργων.
Αυτό που δυσαρέστησε τη ΔΕΜΑ και αποτέλεσε τον κύριο λόγο για να προχωρήσει στην αφαίρεση των αγώνων από τη χώρα μας ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού. Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας είχε υποσχεθεί ότι οι αγώνες θα γίνονταν στις δύο πόλεις της Θεσσαλίας, τελικά λόγω κόστους, έμεινε στα σχέδια και προτάθηκε από την Ελλάδα, η φιλοξενία των αθλητών να γίνει σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.
Μάλιστα, η χώρα μας είχε ειδοποιηθεί από τον περασμένο Απρίλιο ότι λόγω των καθυστερήσεων η διοργάνωση "ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί" και ζητούσε πρόοδο στα έργα μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες, κάτι που προφανώς δεν έγινε.
Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2013 και το κόστος της διοργάνωσης υπολογιζόταν σε 135 εκ. ευρώ.
Μέχρι το τέλος της ημέρας, η αρμόδια επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει σε ποιά χώρα θα γίνουν οι αγώνες. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η Ισπανία.'
Ξεφτίλα και διεθνές ρεζιλίκι χωρίς προηγούμενο σίγουρα είναι...
Από την άλλη αν το δεις ρεαλιστικά δεν μας περισσεύανε για "άρτο και θεάματα"...Έχουμε άλλα σοβαρότερα να λύσουμε... Συν το γεγονός ότι πάλι κάποιοι θα έκαναν πάρτυ με αναθέσεις-προμήθειες...
Η δική σας άποψη ???
Vstrommer71
28/01/2011, 15:27
Ευτυχως που γλυτωσαμε κι αυτην την μ@λακια
Σιγα το μεγαλο αθλητικο γεγονος...
Είδα και τα αποτελέσματα από τους "πιο λαμπρούς αγώνες (Ολυμπιακούς) που έγιναν ποτέ !!! "
ΆΣτα φίλε, καλύτερα !!!
Για όσους-ες ακόμα δεν το έχουν καταλάβει: Τωρα πληρώνουμε τον λογαριασμό απο τους ολυμπιακούς του 2004.:mad: :mad: :mad:
kalgeorge
28/01/2011, 15:32
Πρώτη μεταγραφή... ο Λουκάς
Του 29χρονου αμυντικού το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και χαθεί ένας παίκτης με ήθος και επαγγελματισμό, κρίθηκε απαραίτητο από τους διοικούντες να κληθεί άμεσα για ανανέωση.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να βρουν τη "χρυσή τομή" με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος αμείβεται με 450.000 ευρώ ετησίως και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους , ο ίδιος ο άσος του Παναθηναϊκού επιθυμεί να συνεχίσει να φορά την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος δεχόμενος μια αύξηση των αποδοχών του κοντά στις 250.000 ευρώ. (δηλαδή να φτάσει τις 700.000).
πηγή: Sport24
Γιώργο μπάλα ξέρει?
ή τουλάχιστον είναι καλό παιδί????:bawl: :bawl: :bawl: πάλι μεταγραφάρα κάνατε:rotflmao: :rotflmao:
an exaireseis ton sise, einai o loukas o pio epagelmatias apo olous osous paizoun autin tin stigmi ston panathinaiko.
dikaii i ananewsi.....
to an prepei na paizie vasikos i allagi einai allo thema, alla dikaii i ananewsi
an exaireseis ton sise, einai o loukas o pio epagelmatias apo olous osous paizoun autin tin stigmi ston panathinaiko.
dikaii i ananewsi.....
to an prepei na paizie vasikos i allagi einai allo thema, alla dikaii i ananewsi
μπάλα ξέρει???
και μας ο Πάντος καλό παιδί ήταν και του ανανεώναμε το συμβόλαιο μέχρι ένα διάστημα αλλά ούτε βασικός ήταν ούτε έπαιρνε τόσα χρήματα ποτέ. Και ήταν και καλύτερος από τον Βύντρα χαλαρα.
Υ.Γ. Και ο Γεωργέας καλό παιδί είναι αλλά τον δουλεύεις στο Αεκάκι
Δεν φτάνει που χρεωθήκαμε για να κάνουμε τους ΓιανναΑγγελοπουλιακούς, θέλαμε κι άλλους αγώνες;
Cpt. Haddock
28/01/2011, 15:51
Συγχωνευθημεν
Συγχωνευθημεν
Κακώς. Τι σχέση έχουν οι Μεσογειακοί με τη μπάλα? (τη χάσαμε τη μπάλα τώρα...)
Cpt. Haddock
28/01/2011, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κακώς. Τι σχέση έχουν οι Μεσογειακοί με τη μπάλα? (τη χάσαμε τη μπάλα τώρα...)
"Αθλητικο" ειναι το θρεντ
"Αθλητικο" ειναι το θρεντ
Nαι, ανακατέψαμε το Λουκα και τον Πάντο με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τις μεταγραφές με τους Μεσογειακούς. Ωραίο χαρμάνι, δε λέω....:bigcry:
Μέγα λαλακία η "συγχώνευση".... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μέγα λαλακία :sick:
Και λίγος Μπαμπινιώτης και δέσαμε.......... :lol:
siokatas
28/01/2011, 17:51
μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..αλλα τεσπα ολα τα μμε αλλα ειπαν και εδειξαν..:rolleyes:
παντα τα παοκια ειναι οι ταρταροι και οι αλλοι οι επιστημονες..:rolleyes:
kalgeorge
28/01/2011, 17:53
μπάλα ξέρει???
και μας ο Πάντος καλό παιδί ήταν και του ανανεώναμε το συμβόλαιο μέχρι ένα διάστημα αλλά ούτε βασικός ήταν ούτε έπαιρνε τόσα χρήματα ποτέ. Και ήταν και καλύτερος από τον Βύντρα χαλαρα.
Υ.Γ. Και ο Γεωργέας καλό παιδί είναι αλλά τον δουλεύεις στο Αεκάκι
ma ayto sou eipa re.....allo to an prepei na einai vasikos....allo an eprepe na ananewsei..
edw milame gia epagelmatismo!!!!
kala ekanan, arkei na min kaparwnei thesi vasikou
kalgeorge
28/01/2011, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..αλλα τεσπα ολα τα μμε αλλα ειπαν και εδειξαν..:rolleyes:
παντα τα παοκια ειναι οι ταρταροι και οι αλλοι οι επιστημονες..:rolleyes:
dne eipa an ta ksekinisan i poios eftaige i poios edire perisotero pion.
to thema einai an ekanan episodia oi paoktzides pou na dikiaologoun timwria.
twra an esy les oti den ekanan....ok