PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26

Sferopetadhn
28/04/2011, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
η μπαρτσα είναι κατι αντίστοιχο του γαυρου στην κλαψα.....αν παρακολουθησει κανεις ισπανικο πρωταθλημα ειναι πρωτη στα πεσιματα, κλαμα μουρμουρα κλπ κλπ κλπ...

αναφορικα...η πιο σιχαμένη ομαδα της ευρώπης (σε θέματα εύνοιας ) στο πρωταθλημα της ειναι η μαντσεστερ...:yuck: :yuck:

Και η Ρεάλ του δικτάτορα Φράνκο με ποιά ελληνική ομάδα έχει αντιστοιχία; :lol:

Όσο για τη Γιουνάιτεντ... Πλάκα σας κάνει ο sir!

kalgeorge
28/04/2011, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Καί άν οί βάζελοι έχουν ένα άλλοθι μέ τήν κατά καιρούς Εύρωπαική τους πορεία
έσείς τό μόνο πού έχετε νά έπιδείξετε είναι...........

ΧΥΜΑΔΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????

που είσαι ρε μλκ να θαυμάσεις κολοτούμπα ολκής και να κλάψεις απο τα γέλια?:bawl: :bawl: :bawl:

μεχρι πρίν, ο βαζελος δεν ειχε να παρουσιάσει ουτε πορεία ουτε τίποτα....απλα παραμυθια για να τα πιστεύουμε εμεις :bawl: :bawl:

τωρα υπάρχει αυτη η περιβόητη κατα καιρούς πορεία

ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
28/04/2011, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και η Ρεάλ του δικτάτορα Φράνκο με ποιά ελληνική ομάδα έχει αντιστοιχία; :lol:

Όσο για τη Γιουνάιτεντ... Πλάκα σας κάνει ο sir!

καλα εγω αν θες να μιλήσουμε για το αντίστοιχο της ρεάλ εχω να σου πω...και οχι λόγια στον αερα ;)

οσο για την κολομαντσεστερ....παρακολούθα λίγο και θα δείς :D ¨
είναι χρόνια αυτη η κολώνια :lol:

CIRUS
28/04/2011, 14:49
Αγαπημένε Blackbusa επειδή κάποιες φορές το ένα χέρι δεν φτάνει για να δείξεις αυτό που θες, αφιερωμένο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μου τα χες πρήξει με τα 4, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα :bawl: :bawl: :bawl:

224811

blackbusa
28/04/2011, 14:53
ante re karagiozi.....na pas na deis aek an thes na deis bala....

REAL reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pera apo tin plaka, oute to roster exei i real, oute bala foveri paizei...kai me tin taktiki tha sou spasw ton tsabouka kai an mou vgei kai kamia antepithesi exei kalws....den pas brosta....

skatoomada barca.....puta.....

olo klama kai kako kai tetoia....
puta barca

Μπαρμπα Γιωργο αν θελω να δω μπαλλαρα θα παω να δω το ΒαζελΑΚΗ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

περα απο την πλακα???τι προβλημα εχει το ροστερ???6 δεν εριξαν στην Βαλενθια...αρα μπορουν να παιξουν και επιθετικα...αλλα η εσωστρεφια και ο εγωισμος του Χαμουρινιο φταιει για ολα...προτιμαει να χαλασει καθε φαση παρα να παιξει μπαλλα...πραγμα δεκτο απο ομαδα με παιχτες κατσαπλιαδες (εθνικη 2004) αλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απο ομαδα που κοστιζεις 650 μιλιουνια...αλλα ειπαμε μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και η κακη του ωρα...βεβαια θα παιξουν και τεταρτο παιχνιδι και εκει βλεπω να ξεχναμε τα χαιρια του γαυρου απο γιουβε...

γιατι σκατομαδα η Barca ρε???κρατει μπαλλα και κανει πασσουλες...και ετσι εχει ελεγχο του αγωνα...αν ειναι τοσο ευκολο γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ???

ολο κλαμα???που το ειδες το κλαμα???στο πρωταθλημα εφεραν ισοπαλια με ενα μουφα πεναλντι στην Ρεαλ και δεν ειπαν τιποτα...το κυπελλο το εχασαν ενω επρεπε να μεινει παλι με 10 (για να μην πω με 9) η Ρεαλ...εντελω τυχαια παλι ο Πεπε εκοβε ποδια...και παλι δεν ειπαν τιποτα...και χτες τι να πρωτοπεις???το καθαρο χερι του Ραμος οπου του χαριζει την κιτρινη???τις συνεχομενες βουτιες του ΝτιΜαρια μπας και παρουν κανα φαουλ εξω απο την περιοχη της Barca και εχουν μισο παιχτη μεσα στην αντιπαλη περιοχη???το συνεχομενο κρατημα του Αλονσο στον Τσαβι και εδωσε απλα φαουλ???τις 2 καρατιεςκοβωκεφαλι του Αντεμπαγιορ που πρεπει να μπουνε στο παιχνιδι Τεκκεν???

του μονους που ειδα να κλαινε ειναι ολοι της Real...θελεις να σου βαλω δηλωσεις να δεις να γελασει???αν και δεν χρειαζετε γιατι τις εχεις διαβασει και μονο σου...το γελιο ειναι ο Χαμουρινιο που ειπε οτι δεν καταλαβε γιατι πηρε κιτρινη ο Ραμος (σωστα...σταματησε τον Μεσι μονο με τον αγκωνα και δεν εβγαλε και αιμα) και οτι ηταν αδικη η κοκκινη του Πεπε...τον παλιομπασταρδο που πηγε να κοψει την μπαλλα απο τον ΑΛβες με αυτο το δολοφονικο τακλιν ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΡΙΕΣ...και μειλαει κιολλας...ΗΜΑΡΤΟΝ...

την ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ την εχουμε θαυμασει ΟΛΟΙ...στις αρχες του 2000....οπου διδασκε ποδοσφαιρο...και σε μαγευε...και χειροκροτουσες...παιχτες οπως ο Ζινταν (που οσο και να μην τον πηγαινα σαν ανθρωπο) που ηταν μια μαγεια απο μονος του...η ο Ραουλ που εβαζε γκολ με καθε τροπο...για να μην θυμηθουμε τον Ρεντοτο με εκεινη την μαγικη τριπλα απο αλλο πλανητη...κλπ κλπ...

τωρα το μονο που λεμε ειναι ενα....

madrin CABRON....BARCA EL CAMPEON.....:beer: :beer: :beer:

υ.γ. κραταω οπως βλεπεις μικρο καλαθι γιατι εχουμε και την ρεβανς στο Camp Nou οπου μπορει να μαγεψει ο Χαμουρινιο και να καταπιω την γλωσσα μου...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
υ.γ.2 ελληνικο ποδοσφαιρο εχω ξενερωσει να βλεπω...ιδιως μετα τα τελαιυταια γεγονοτα...μας εμεινε μονο το CL να χαρουμε λιγο και εχουμε τον μαλακα τον Χαμουρινιο να μας τα γαμαει ολα...αρα οπως ειπε και ο Βαγγελης...ρε Μουρινιο...αντε γαμισου ρε....:lol: :lol: :lol:

CIRUS
28/04/2011, 14:53
Οσο για την σιχαμένη την Ρεαλ και τον αχώνευτο τον Μουρίνιο πολύ το χάρηκα

ΜΠΑΡΤΣΑ ρε πσμ :beer: :beer:

kalgeorge
28/04/2011, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Αγαπημένε Blackbusa επειδή κάποιες φορές το ένα χέρι δεν φτάνει για να δείξεις αυτό που θες, αφιερωμένο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειπα και εγω :bawl: :bawl:

blackbusa
28/04/2011, 14:59

ευχαριστω...και μου δειχνεις για πρωτη φορα ποσο κομπλεξακι γαυρος εισαι...ισως η χειροτερη ΑΕΚ των τελευταιων 15 χρονων (περιμενω να δω και του χρονου) εχασε απο τον δευτερο καλυτερο ολυμπιακο (μετα το 1999) με 6-0...λαθος...διασυρθηκε...εσενα αυτο σε εκανε χαρουμενο...λογικο...εμενα προσωπικα με αφησε αδιαφορο...οχι για τα γκολ και την διαφορα...αλλα γιατι φετος ουτε πρωταθλημα κυνηγαγα...ουτε τιποτα...στο καλο το ματς πριν 3 χρονια ειμασταν εμεις και εσεις...ποιος ειναι η καλυτερη ομαδα...λεγατε για +4 για να κλεισετε στοματα....κλπ...κλπ...δυστηχως σε εκεινον τον αγωνα ηθελε και ο Ριβαλντο να κλεισει στοματα και φαγατε μονο τεσσερα...τελικα αποδειξατε ποσο καλυτερη ομαδα εισαστε κανοντας ΕΝΣΤΑΣΗ...εσυ μπορει να μην συμφωνουσες και παπαρια μαντολες...αλλα το ταμπλο εγραψε εσενα πρωΚταθλητη κλπ κλπ...ολα τα αλλα ειναι λογια...

:wave2:

kalgeorge
28/04/2011, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

περα απο την πλακα???τι προβλημα εχει το ροστερ??:

δεν συγκρινεται (σε συνολο) με της μπαρτσα ρε....οχι οτι ειναι λίγο :lol:

το μονο που χαιρομαι ειναι που χανει το κολοπαιδι ο ροναλντο....δεν προκειται να βαλει ποτε μυαλο και ολο σφαλιαρες θα τρωει.

το αν κλαιει ο μουρινιο δεν σημαινει οτι κλαει-εκλαιγε παντα η ρεαλ.
εγω σου μιλαω συνολικα....σε διαστημα ετών. anyway......

ντροπη να μιλαει η ρεαλ για διαιτησια για το χτεσινο αγώνα αλλα και αυτον του κυπέλλου....μονο κλωτσιες εριχναν

CIRUS
28/04/2011, 15:03

δεν ξερω γιατί, προσπαθώ να διαβάσω τι λες και το μόνο που διαβάζω είναι

μπλα, μπλα μπλα, Ριβάλντο, μπλα μπλα μπλα καλύτερη ΑΕΚ μπλα μπλα μπλα Ολυμπιακός μπλα μπλα μπλα

ΤΣΑΠΟΥ

6 είναι καλά να τα αφήσω????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Μη μου λες για κομπλεξισμό και παπαριές, δεν σου μιλάω σοβαρά απλά σε πειράζω, το ξέρω ότι ήταν η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκατιών κτλ αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν τρως 6

224814

kalgeorge
28/04/2011, 15:05
ευχαριστω...και μου δειχνεις για πρωτη φορα ποσο κομπλεξακι γαυρος εισαι...:wave2:
ρε μαλακα τι λές τώρα....σοβαρεψου....

ΟΤΙ και να εγινε ΟΠΩΣ και να εγινε, εφαγες 6 γκολ....πλακα κάνεις???

δηλαδη αν αυριο πει ο γαυρος.....δεν γουσταρω να παιξω σημερα...βαριεμαι που ζω....και του ριξεις 5....δεν θα πεις τιποτα???

οτι και να εγινε.....εφαγες 6αρα φιλε.....
και αυτο θα το ελεγα για οποιαδηποτε ομαδα....και εμεις να ειμασταν.....

εκτος πια και αν σου κανει σαν δικαιολογια, το οτι εισασταν χαλια φετος.....και δεν τρεχει τιποτα....
συνελθε.....

εχεις φαει ολη την χρονια, 6 απο γαυρο, δυο 3αρες απο εμας, 4 απο βολο και ουτε ξερω γω ποιον αλλον

blackbusa
28/04/2011, 15:05

Ό Μαραντόνα ήταν ένα θαύμα τής φύσης καί όχι τής βιομηχανίας φαρμάκων...!!

σορρυ....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

λεμε για τον ιδιο παιχτη που πιαστηκε 2 φορες για χρηση κοκαινης....την μια στο παγκοσμιο κυπελλο του 1994....και μετα σε καποια βιογραφια βγηκαν στην φορα για ψευτικα πουλια και προβλημα εθισμου στα ναρκωτικα κλπ κλπ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει οτι δεν γινετε να πας μπροστα μονο με μπριΤζολες και αυγα...μεχρι και τους ολυμπιακους αγωνε του Αστεριξ ειχαν τον μαγικο ζωμο....ΗΜΑΡΤΟΝ....:bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
28/04/2011, 15:07

οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει οτι δεν γινετε να πας μπροστα μονο με μπριΤζολες και αυγα...

εδω εισαι λαθος φιλε....

οι τοροσιδης-τζορτζεβιτς-στολτιδης ηταν θαυματα της φυσης

:mad: :mad:

:cry: :cry:

STOYBI
28/04/2011, 15:08
[

Ελα.... Ελα.... Μην ακουω μπουρδες για ενστασεις και χαρτια....... :sick:

Σας ειδαμε και εσας στο κυπελο...... :mad:

Το 1939...! :smokin:

kalgeorge
28/04/2011, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[

Ελα.... Ελα.... Μην ακουω μπουρδες για ενστασεις και χαρτια....... :sick:

Σας ειδαμε και εσας στο κυπελο...... :mad:

Το 1939...! :smokin:

κοροιδευε εσυ.......εγω εχω διαβασει και λιγο πιο πριν καπου στο 30 που ειχαν αδικηθει
:cry:

blackbusa
28/04/2011, 15:10
ρε μαλακα τι λές τώρα....σοβαρεψου....

ΟΤΙ και να εγινε ΟΠΩΣ και να εγινε, εφαγες 6 γκολ....πλακα κάνεις???

δηλαδη αν αυριο πει ο γαυρος.....δεν γουσταρω να παιξω σημερα...βαριεμαι που ζω....και του ριξεις 5....δεν θα πεις τιποτα???

οτι και να εγινε.....εφαγες 6αρα φιλε.....
και αυτο θα το ελεγα για οποιαδηποτε ομαδα....και εμεις να ειμασταν.....

εκτος πια και αν σου κανει σαν δικαιολογια, το οτι εισασταν χαλια φετος.....και δεν τρεχει τιποτα....
συνελθε.....

εχεις φαει ολη την χρονια, 6 απο γαυρο, δυο 3αρες απο εμας, 4 απο βολο και ουτε ξερω γω ποιον αλλον ]
δεν με διαβασες...αν δεν μου εβαζε τα 4 που εφαγε το 2008 δεν θα εγραφα τιποτα...προσωπικα ΔΕΝ με πειραξε...δεν θελω να κερδιζω με καθε τροπο...η να χανω...απλα θελω να βλεπω μπαλλα...και αυτο που επαιξε η ΑΕΚ φετος μονο μπαλλα δεν ειναι...ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ οπως καποιοι...καταλαβαινεις την διαφορα ελπιζω...

και οπως ειπε καποιος γνωστος μου.....''η μπαλλα ειναι οπως οι τσοντα...αν δεν εισαι πρωταγωνιστης (οχι πρωταγωνιστρια μην πεταχτει κανας μπαμιας :lol: ) δεν αξιζει να τρελλενεσε..."

blackbusa
28/04/2011, 15:12

Υ.Γ. Μη μου λες για κομπλεξισμό και παπαριές, δεν σου μιλάω σοβαρά απλά σε πειράζω, το ξέρω ότι ήταν η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκατιών κτλ αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν τρως 6

ουτε εσυ με διαβαζεις...ειπαμε...ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ για τον λογο που εγραψες και εσυ...σε πεθαμενο πτωμα δεν μου αρεσει να ασελγω...να ειμαστε στα ισια (η περιπου) και να μου κανεις οτι καζουρα θελεις...:smilea:

kalgeorge
28/04/2011, 15:13
]

.προσωπικα ΔΕΝ με πειραξε

καλα....οτι πεις....ουτε τους γαυρους τους πειραξε που εφαγαν 7 απο την γιουβε μωρε...αφου δεν επαιζαν μπαλα.....:rolleyes:

]

και αυτο που επαιξε η ΑΕΚ φετος μονο μπαλλα δεν ειναι...

σου ξανα λεω....αυτο ΔΕΝ αποτελει δικαιολογια...... ΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ....λες να νοιαζει τον καθε αντιπαλο σου αν παιζεις μπαλα η οχι???/
πηγαινε στον βολο και πες του.....χεστηκα που με διεσυρες...αφου δεν επαιζα μπαλα....
πηγαινε στους γαυρους και πες σκασιλα μου αν η ιστορια εγραψε 7...αφου δεν επαιζα μπαλα..

kalgeorge
28/04/2011, 15:17
ουτε εσυ με διαβαζεις:
και απορια...γιατι ηταν η χειροτερη των δεκατιών????????

οταν εριχνε 4 στον αρη ηταν καλή?
οταν νικουσε εμας?
που ειναι στον τελικο κυπελλου ειναι καλή???
παντα εκει περιπου δεν τερμάτιζε?
τι το πηραμε σκοινι κορδονι τωρα οτι ηταν χαλια?
:rolleyes:

CIRUS
28/04/2011, 15:17
]
δεν με διαβασες...αν δεν μου εβαζε τα 4 που εφαγε το 2008 δεν θα εγραφα τιποτα...προσωπικα ΔΕΝ με πειραξε...δεν θελω να κερδιζω με καθε τροπο...η να χανω...απλα θελω να βλεπω μπαλλα...και αυτο που επαιξε η ΑΕΚ φετος μονο μπαλλα δεν ειναι...ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ οπως καποιοι...καταλαβαινεις την διαφορα ελπιζω...

και οπως ειπε καποιος γνωστος μου.....''η μπαλλα ειναι οπως οι τσοντα...αν δεν εισαι πρωταγωνιστης (οχι πρωταγωνιστρια μην πεταχτει κανας μπαμιας :lol: ) δεν αξιζει να τρελλενεσε..."

Δηλαδή ρε μλκ δεν μπορούμε να σε πειράξουμε λιγάκι τώρα που σου βάλαμε 6

τι θές να γράψω: όχι δεν το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκαετιών και εμείς σε φόρμα. Ε, εντάξει μωρε οποιωσδήποτε μπορεί να βάλει 6 στην ΑΕΚ το θέμα είναι να τα βάλεις σε καμιά σοβαρή ομάδα.

Σύνελθε όταν τρως 6 δεν είναι δικαιολογία ότι είσαι στη χειρότερη σου κατάσταση. Άλλο 3 και άλλο 6.

και άλλο 7 από την Γιουβέντους :bawl: :bawl:

blackbusa
28/04/2011, 15:18
δεν συγκρινεται (σε συνολο) με της μπαρτσα ρε....οχι οτι ειναι λίγο :lol:

το μονο που χαιρομαι ειναι που χανει το κολοπαιδι ο ροναλντο....δεν προκειται να βαλει ποτε μυαλο και ολο σφαλιαρες θα τρωει.

το αν κλαιει ο μουρινιο δεν σημαινει οτι κλαει-εκλαιγε παντα η ρεαλ.
εγω σου μιλαω συνολικα....σε διαστημα ετών. anyway......

ντροπη να μιλαει η ρεαλ για διαιτησια για το χτεσινο αγώνα αλλα και αυτον του κυπέλλου....μονο κλωτσιες εριχναν

φιλαρακι...προσωπικα πιστευω οτι Τσαβι Ινιεστα και Μεσσι σε 3 διαφορετικες ομαδες δεν θα εκαναν τους παπαδες που κανουν τωρα...ισως ο Μεσσι μοναχα γιατι ειναι ετην φωτος μπροστα...μην λεμε για ροστερ λεπον και μαλακιες...ολη η δουλεια ειναι στην Μασια...

διχρονικα ξεδιαχρονικα...τα τελευταια 3 χρονια ειναι στο κλαμμα...μπας και γλυτωσουν τιποτα...και μετα λεμε για το ελληνικο ποδοσφαιρο....:rolleyes: εδω κοτζαμ Ρεαλ με μπατζετ ξαναλεω 650μυρια και με διαιτησια υπερ της και κλαει...τι να πουν και οι καημενες ελληνικες ομαδες????

α ναι...που γιορτασες την κατακτηση του πρωταθληματος ρε???:bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΘ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
28/04/2011, 15:19
...μην λεμε για ροστερ λεπον και μαλακιες

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΘ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παπαρα για αυτο σου ειπα ΣΥΝΟΛΟ....οχι μοναδες...ΣΥΝΟΛΟ...ξεστραβώσου :lol:

φιλε σου απαντησα και σε αλλο ποστ.....ας κυλουσε το παιχνιδι στο τηγανι κανονικα....οπως πηγε...και βλεπαμε

STOYBI
28/04/2011, 15:26

φιλε σου απαντησα και σε αλλο ποστ.....ας κυλουσε το παιχνιδι στο τηγανι κανονικα....οπως πηγε...και βλεπαμε

Και στον kalgeorge......

3+3+3 βαθμους δωρο....!!!! :D

Και + 3 απο το πλαι στην τσεπη ( γιατι ειναι φιλος....:winka: :winka: )

blackbusa
28/04/2011, 15:29
και απορια...γιατι ηταν η χειροτερη των δεκατιών????????

οταν εριχνε 4 στον αρη ηταν καλή?
οταν νικουσε εμας?
που ειναι στον τελικο κυπελλου ειναι καλή???
παντα εκει περιπου δεν τερμάτιζε?
τι το πηραμε σκοινι κορδονι τωρα οτι ηταν χαλια?
:rolleyes:

ειπα προσωπικη αποψη...

για τον Αρη (αν ψαξεις) ειχα πει οτι κερδισαμε απο φασεις που βγηκαν στον ΧΙμενεθ....και οτι ο Αρης επαιζε ποδοσφαιρο και εμεις κατι σαν αντεπιθεσεις...συν οτι χαριστηκε μια κοκκινη καρτα στο μαλακισμενο στον Λεοναρντο...
με εσας δεν ειναι κατι τρομερο να σας κερδισουμε γιατι εισαστε το ιδιο μπουρδελο με εμας...εκτος απο καποιες εξαρσεις του Τζιμπριλ...στα 10 περιστερια ενα γκολ δωρο...:lol:
στον τελικο εφτασα επειδη εγινε αυτο που ειπα πιο πανω με εσας...βεβαια στο δευτερο παιχνιδι πηγατε καπως να παιξετε λιγο μπαλλιτσα (μαλλον παιξατε)...ειχατε και την διαιτησια αβαντα...αλλα υπαρχει ο Θεος-Καρνεζης...:lol:
με τον Μπαοκ με 9 παιχτες και 20 λεπτα δεν του καναμε φαση...ΗΜΑΡΤΟΝ...βεβαια και ο Μπαοκ παπαρια μπαλλα παιζει και φανηκε η διαφορα στις λεπτομεριες...
τα τελευταια 7 χρονια κοιτα που τερματιζε η ΑΕΚ και ελα και ξαναπες μου...
τι πειραμε ρε???το να βλεπεις την πραγματικοτητα δεν ειναι διακαιολογια...ειναι η πραγματικοτητα...

kalgeorge
28/04/2011, 15:30
Και στον kalgeorge......

3+3+3 βαθμους δωρο....!!!! :D

Και + 3 απο το πλαι στην τσεπη ( γιατι ειναι φιλος....:winka: :winka: )

δηλαδή? :ninja:

ας κυλουσε κανονικα και τα λεγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

kalgeorge
28/04/2011, 15:31
ειπα προσωπικη αποψη...

για τον Αρη (αν ψαξεις) ειχα πει οτι κερδισαμε απο φασεις που βγηκαν στον ΧΙμενεθ....και οτι ο Αρης επαιζε ποδοσφαιρο και εμεις κατι σαν αντεπιθεσεις...συν οτι χαριστηκε μια κοκκινη καρτα στο μαλακισμενο στον Λεοναρντο...
με εσας δεν ειναι κατι τρομερο να σας κερδισουμε γιατι εισαστε το ιδιο μπουρδελο με εμας...εκτος απο καποιες εξαρσεις του Τζιμπριλ...στα 10 περιστερια ενα γκολ δωρο...:lol:
στον τελικο εφτασα επειδη εγινε αυτο που ειπα πιο πανω με εσας...βεβαια στο δευτερο παιχνιδι πηγατε καπως να παιξετε λιγο μπαλλιτσα (μαλλον παιξατε)...ειχατε και την διαιτησια αβαντα...αλλα υπαρχει ο Θεος-Καρνεζης...:lol:
με τον Μπαοκ με 9 παιχτες και 20 λεπτα δεν του καναμε φαση...ΗΜΑΡΤΟΝ...βεβαια και ο Μπαοκ παπαρια μπαλλα παιζει και φανηκε η διαφορα στις λεπτομεριες...
τα τελευταια 7 χρονια κοιτα που τερματιζε η ΑΕΚ και ελα και ξαναπες μου...
τι πειραμε ρε???το να βλεπεις την πραγματικοτητα δεν ειναι διακαιολογια...ειναι η πραγματικοτητα...

ημαρτον ρε μαλακα :bawl:
δυο 3αρες σας ριξαμε...αλλα δεν ειναι τιποτα να μας κερδισετε :bawl: :bawl:

ο τζιμπριλ σας ξεσκισε με όλους τους τροπους....αλλα ειναι εξάρσεις:bawl:

ασε που ειχαμε αβαντα την διαιτησια :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
28/04/2011, 15:32
ρε παπαρα για αυτο σου ειπα ΣΥΝΟΛΟ....οχι μοναδες...ΣΥΝΟΛΟ...ξεστραβώσου :lol:

ρε μαστορα,,,ολες οι ομαδες ειναι συνολο...το θεμα ειναι τι ξερει και τι μπορει να κανει ο καθενας ατομικα...πχ πασες ολοι ξερουν να κανουν...αλλα δεν μπορει να παιξει κανεις οπως η Barca...γιατι εσυ νομιζεις???

ωπα...εσυ δεν μας επρηζες τα παπαρια οτι οι μεγαλες ομαδες κερδιζουν και την διαιτησια???αλλαξε κατι???

blackbusa
28/04/2011, 15:33

ασε που ειχαμε αβαντα την διαιτησια :bawl: :bawl: :bawl:

για το δευτερο παιχνιδι λεω του κυπελλου και τον Βυντρα...η κανω λαθος???:D

STOYBI
28/04/2011, 15:40
δηλαδή? :ninja:

ας κυλουσε κανονικα και τα λεγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Οπως οσο πτωμα και να εισαι ....

Εαν εισαι μεγαλη ομαδα δεν τρως τα 6 γκολ με την δικαιολογια ειμαι πτωμα φετος.....

Αλλο τοσο δεν μπορεις να χανεις το πρωταθλημα με 13 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο...!!!

Υπηρχαν και αλλα χρονια οπου καποιος απο τους μεγαλους αδικηθηκε στο μεταξυ τους ντερμπυ ( και ισως για αυτο τον λογο εχασε πρωταθλημα..... )

Αλλα... Αξιοπρεπως...!

Αλλα αυτο..... το να χανεις το πρωταθλημα με τοσο διαφορα και στο τελος να σου φταιει μονο ενας αγωνας...

Δεν εχει σχεση καμμια φιλε μου.....

Ο τελευταιος που φταιει για τα φετινα σας χαλια ειναι ο Ολυμπιακος.....!!!

Το γιατι το εχω εξηγησει παραπανω....!!!

konsttanttinos
28/04/2011, 15:43
.......
Ό Μαραντόνα ήταν ένα θαύμα τής φύσης καί όχι τής βιομηχανίας φαρμάκων...!!

Οταν επαιρνε ''το θαυμα της φυσης'' το πρωινο των πρωταθλητων* , εσυ ξεκινησες κουτοχορτο.
Στην αρχη χτυπουσε και winnie για να κοπει, και μετα ηθελε κατι πιο δυνατο γιατι δεν του εφτανε... και αρχισε το συναχι...:winka:
Ηθελα να ξερω τι σανο σας ταιζαν τα early 70's και τα εχετε αγιοποιησει ολα σε εκεινες τις εποχες.
Τα αναβολικα στεροειδη ηταν στο peak τους πριν 40 χρονια, γιατι ειχαν τρομερο επιστημονικο ενδιαφερον, τωρα πλεον τα πουλανε στα περιπτερα.

*dianabol και λοιπα, οι γνωστες καταλαβαινουν.

jimV
28/04/2011, 16:17
Ρε αντιπαθητικε Χοζε στο καμπ νου μην κατεβεις καθολου,παρκαρε το πουλμαν που θα σας φερει εξω απο το τερμα και ασε τα παιδακια μεσα να κοιτανε.Αντε σου καναμε δωρο και το κυπελλακι (αν και το χετε ξεχασει το αθλημα και σας εμεινε στα χερια χαχαχχχα) και αυτο γιατι παιζαμε σε ουδετερο γτ αν παιζαμε σε καμια Μαδριτη ξερεις εσυ.....
Περα απο τη πλακα εισαι Ρεαλ ρε γμ το κερατο μου,παιξε λιγακι να δουμε θεαμα και ασε το ταμπουρι.Τοσο ταλεντο εχεις,μπορεις να παιξεις ποδοσφαιρο και συ μου κατεβαζεις ομαδα στην εδρα σου χωρις ενα φορ?Με τους σεντερ φορ της εθνικης Γαλλιας,Αργεντινης εισαι και τους εχεις παγκο και μου βαζεις τον Αντεμπαγιορ ρε???Αμ ο Κακα?Καηκε στο ζεσταμα.Κριμα γτ μπορουσαμε να δουμε φασεις και θεαμα γτ ειναι απο τις καλυτερες ομαδες στον κοσμο.
Οτι κανουν θεατρο ναι μπορει να ειναι υπερβολικοι στις αντιδρασεις τους αλλα και ο Ντι μαρια βουταγε.Τωρα ποιος βγηκε να παιξει μπαλα και ποιος να καταστρεψει πιστευω φανηκε και το καταλαβαινει και ενα παιδακι του δημοτικου.

irinia
28/04/2011, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Οταν επαιρνε ''το θαυμα της φυσης'' το πρωινο των πρωταθλητων* , εσυ ξεκινησες κουτοχορτο.
Στην αρχη χτυπουσε και winnie για να κοπει, και μετα ηθελε κατι πιο δυνατο γιατι δεν του εφτανε... και αρχισε το συναχι...:winka:
Ηθελα να ξερω τι σανο σας ταιζαν τα early 70's και τα εχετε αγιοποιησει ολα σε εκεινες τις εποχες.
Τα αναβολικα στεροειδη ηταν στο peak τους πριν 40 χρονια, γιατι ειχαν τρομερο επιστημονικο ενδιαφερον, τωρα πλεον τα πουλανε στα περιπτερα.

*dianabol και λοιπα, οι γνωστες καταλαβαινουν.

ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ...........

Τό 94 είχε ήδη τελειώσει ή καρριέρα τού Ντιέγκο πρό πολλού.....
Ξεκίνησε τό 1976 στήν Άρχεντίνος Τζούνιορς....
Μπόκα,Μπάρτσα,Νάπολι τελειώνει τό 91....!!!
PEAK..........ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ.

Τό 70 ήσουν άγέννητος καί δέ στάπανε καλά.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Άν κάποιοι έπαιρναν κάτι θάταν μόνο γιά μιά φορά καί σέ κάποιον τελικό.

Τά άναβολικά μέ πολύ κακό τρόπο δινόταν σέ άθλητές άτομικών άγωνισμάτων,
χωρίς μέτρο ,χωρίς ίατρική παρακολούθηση,πειραματόζωα οί άθλητές τότε.
Στίβος,κολύμπι,πάλη,άρση βαρών,ποδηλασία κ.λ.π....
Γιαυτό καί πολλοί άπό αύτούς μάς άφησαν χρόνους.
Μία δόση,ένεση στά νεφρά,ό άθλητής τρελλαινόταν γιά μιά - δυό ώρες.
Έκτός άπό τούς ¨Ανατολικούς πού τόκαναν έπιστήμη καί λαική προπαγάνδα
μέ τά γνωστά άποτελέσματα είδικά στήν κολύμβηση ,μέχρι άλλαγή φύλλου έφτασαν
κάποιες Άνατολικογερμανίδες.

ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ

Διότι άκόμα καί σήμερα δέν κατάφεραν νά κάνουν τήν καρδιά νά άντέχει
τέτοια καταπόνηση γιά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στά άτομικά ύπάρχει περίοδος άποτοξίνωσης
Στό ποδόσφαιρο ή σαιζόν είναι 8-9 μήνες.
Πότε νά κάτσεις..??
Σέ ένα μήνα ξανά προετοιμασία.

ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟ 70

ΤΟ 2000 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.........γκάου..??

Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ
ΗΤΑΝ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ....!!

Δέν τού έχτισε τά μπούτια κανείς μέ έρυθροποιητίνη καί κρεατίνη...!!!
Ένα γιουβαρλάκι ήτανε..........ΑΛΛΑ

ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ....!!!

Άσχετούλη,όταν μιλάς γιά κάτι πρέπει νά τό κατέχεις.
Σήμερα πλέον όλοι..........
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ξέρεις τί είναι αύτό..??

Ρώτα κανέναν όμοσπονδιακό νά σού πεί.

ΦΙΛΑΚΙΑ.........

la_villa
28/04/2011, 18:20
η μπαρτσα είναι κατι αντίστοιχο του γαυρου στην κλαψα.....αν παρακολουθησει κανεις ισπανικο πρωταθλημα ειναι πρωτη στα πεσιματα, κλαμα μουρμουρα κλπ κλπ κλπ...

αναφορικα...η πιο σιχαμένη ομαδα της ευρώπης (σε θέματα εύνοιας ) στο πρωταθλημα της ειναι η μαντσεστερ...:yuck: :yuck:

δηλ χτες η Barca πήρε σφυρίγματα???

ενω η Ρεαλ είναι αντίστοιχη του βαζελου...κλαψα στην κλάψα για διαιτησίες, φαντασματα κλπ κλπ

τελικα να που συμφωνούμε και κάπου :beer: :beer:

konsttanttinos
28/04/2011, 19:55
ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ...........

............
:

Kαι υστερα αναρωτιομαστε γιατι οι της ηλικιας σου τα εχουν κανει πουτανα ολα, και τωρα την πληρωνουμε..βαρεθηκα τους ξερολες που δεν δεχονται κουβεντα και τα ξερουν ολα.. φωτεινε παντογνωστη.
Δεν ξερεις τι σου γινεται, αν και κακως ασχοληθηκα... καλυτερα να μιλησω σ'εναν τοιχο παρα σε φαντασμενο 60αρη... τζαμπα σαλιο.
Αλλα δικαιολογημενα...οταν τα ρουφας εξι(6)-εξι(6) ολα σου φταινε.

STOYBI
28/04/2011, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δηλ χτες η Barca πήρε σφυρίγματα???

ενω η Ρεαλ είναι αντίστοιχη του βαζελου...κλαψα στην κλάψα για διαιτησίες, φαντασματα κλπ κλπ

τελικα να που συμφωνούμε και κάπου :beer: :beer:

Μα καλα....... :confused:

Αυτοι δεν ειναι αδελφα σωματεια με την ρεαλ....???? :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
28/04/2011, 23:05
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ZpR2OPAYqk#at=45

:bawl:

kalgeorge
28/04/2011, 23:06

Εαν εισαι μεγαλη ομαδα δεν τρως τα 6 γκολ με την δικαιολογια ειμαι πτωμα φετος.....

Αλλο τοσο δεν μπορεις να χανεις το πρωταθλημα με 13 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο...!!!

Υπηρχαν και αλλα χρονια οπου καποιος απο τους μεγαλους αδικηθηκε στο μεταξυ τους ντερμπυ ( και ισως για αυτο τον λογο εχασε πρωταθλημα..... )

Αλλα... Αξιοπρεπως...!

Αλλα αυτο..... το να χανεις το πρωταθλημα με τοσο διαφορα και στο τελος να σου φταιει μονο ενας αγωνας...

egw anafertika mono sto paixnidi sto tigani, den eipa genika kati....
as itan stous 4 vathmous opws eprepe i diafora, me esas meta na pate me agxos touba, kai vlepame

kalgeorge
28/04/2011, 23:07
για το δευτερο παιχνιδι λεω του κυπελλου και τον Βυντρα...η κανω λαθος???:D

e ti re??
xwris plaka:look:

XTakias
29/04/2011, 01:44

Αλλα... Αξιοπρεπως...!

To έσβησα σόρυ

irinia
29/04/2011, 06:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Kαι υστερα αναρωτιομαστε γιατι οι της ηλικιας σου τα εχουν κανει πουτανα ολα, και τωρα την πληρωνουμε..βαρεθηκα τους ξερολες που δεν δεχονται κουβεντα και τα ξερουν ολα.. φωτεινε παντογνωστη.
Δεν ξερεις τι σου γινεται, αν και κακως ασχοληθηκα... καλυτερα να μιλησω σ'εναν τοιχο παρα σε φαντασμενο 60αρη... τζαμπα σαλιο.
Αλλα δικαιολογημενα...οταν τα ρουφας εξι(6)-εξι(6) ολα σου φταινε.

ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΑΠΟΨΗ.............

Άπαξιωτικός καί προσβλητικός ήσουν.
Άν έπεδίωκες νά κουβεντιάσεις καί νά άνταλλάξουμε άπόψεις
σίγουρα δέν θά ήταν τό ύφος μου άνάλογο μέ τά γραφόμενα σου.
Τό 70 έκανα στίβο σέ έπίπεδο πρωταθλητισμού Έθνικής όμάδας
καί δέν περιμένω άπό σένα νά μάθω τί σημαίνει ΝΤΟΠΙΝΓΚ....!!!
Διαπίστωσα άπό μόνος μου ότι πρωταθλητισμός μέ κεφτέδες καί γεμιστά
δέ γίνεται,κάποια στιγμή τό σώμα μου κατέρρευσε.
Δισκοκήλες,μυοπεριτονίτιδες,άκανθώδεις άποφύσεις,γόνατα άρθρώσεις κ.λ.π.
Ξέρω πολύ καλά ποιοί πότε καί πώς τά έμπασαν στή χώρα τότε,μιά ίστορία
πού είχε ξεκινήσει έντονα στήν Εύρώπη τό 60 μέ κορυφαίους Άνατολικούς
καί Βορρειοευρωπαίους.
Σού λένε κάτι τά όνόματα Μπρούκς καί Βίρεν..??
Οί Άμερικάνοι έμφανίζονται δυναμικά τό 68 στό Μεξικό.
Καί έφυγα χωρίς νά βάλω στό στόμα μου ούτε βιταμίνη.
Κατέβασε τούς τόνους,σταμάτα νά χαρακτηρίζεις καί άν όντως θές νά
μάθεις έδώ είμαι.
Δέν ξέρω ποιά είναι ή σχέση σου μέ τόν άθλητισμό καί άν γνωρίζεις
τί σημαίνει ΝΤΟΠΙΝΓΚ σέ βάθος ή άπλά λές αύτά πού διαβάζεις
κατά καιρούς.
Προσωπικά μεγάλωσα στά γήπεδα,καί τό έπάγγελμα μου άνήκει έκεί.
ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...??
Καί μιλάς μέ τόση σιγουριά...??
Ή γενιά μου φιλαράκο ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Έπειδή συνεχώς τάχεις μέ τή γενιά μου.
Κάποιοι άπό μάς παλέψαμε,πολλοί μάς πούλησαν, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ.......
Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, Η ΦΛΩΡΟΓΕΝΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ...!!
Πρός τό παρόν είναι άραγμένη στά καφέ ,τρώει αύτά πού μάζεψε ή δικιά μου
καί όλοι όνειρεύονται νά γίνουν διευθυντές κάπου.
Μέχρι τά 30 σάς ταίζουμε.............έ λοιπόν ήρθε κι ή ώρα σας νά δούμε
τί άπίδια πιάνει ό σάκκος.
Άλλά άπό ότι βλέπω δέ σάς χωράει ή χώρα πιά.
Γεμίσαμε πτυχιούχους τούβλα πού τό μυαλό τους είναι ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Έδώ όμως είναι ό παράδεισος κι ή κόλαση έδώ.
Έγώ πάω γιά σύνταξη,άπολύομαι.
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΩΡΑ....!!!
Όταν δέν ξέρω δέ ντρέπομαι νά ρωτήσω.
ΕΣΥ...??
Καί μιά συμβουλή.
Ότι μαλακία καί νά γράφει ό άπέναντι σου,άν θές όντως νά πείς τή γνώμη σου
άντιπαραθέτοντας τά έπιχειρήματα σου,
ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ.
Όλοι μπορεί νά έχουμε λάθος,ό τρόπος όμως πού μάς τό ύποδεικνύει κάποιος
έχει πολλή μεγάλη σημασία.
Άν τό κάνεις σάν ΚΟΚΚΟΡΑΚΙ είναι σίγουρο πώς θά είσπράξεις είρωνία
καί άντίδραση.

Cpt. Haddock
29/04/2011, 07:18
Παρακαλώ να ηρεμήσετε λιγο όλοι σας :wave2:

irinia
29/04/2011, 07:38
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ..............

Γιά τόν γαύρο ή έξάρα ήταν τό άλλοθι γιά τό ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Τήν έπεδίωξε γιατί κάτι ήθελε νά άποδείξει.
Βεβαίως όχι στούς σκεπτόμενους φιλάθλους πού βλέπουν όλο τό σκηνικό,
όλο τό έργο πού παίζεται χρόνια τώρα άλλά σέ αύτούς πού όπως είπε καί ό φίλτατος
Δώνης.........ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ...!!
Γιά τήν ΑΕΚ τώρα.
Ή ΑΕΚ φέτος είναι μιά όμάδα μέ πολλά οίκονομικά προβλήματα ή όποία γιά
νά κρατάει συσπειρωμένους τούς φιλάθλους της άποφάσισε νά χτυπάει
συγκεκριμμένα παιχνίδια μιά καί ή διοίκηση ήταν έντελώς άσυνεπής
άπέναντι στούς παίκτες όσον άφορά τά οίκονομικά καί συνεπώς δέν
μπορείς νά πιέσεις κάποιον γιά κάτι όταν έσύ ό ίδιος είσαι άπαράδεκτος
άπέναντι του...!!
τό είπε κι ό Μανόλο σέ δηλώσεις του.
Πώς νά άπαιτήσω άφού όλοι είναι άπλήρωτοι..??
Πώς νά έπιβάλλω πειθαρχικό έλεγχο καί μέ τιμωρίες,ποινές όταν έγώ δέν πληρώνω..??
ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...........
κάποια στιγμή...........
έπαιζε τήν ύπαρξη της γιά τήν έπόμενη χρονιά μέ Καβάλα , ΠΑΟΚ κύπελλο, ΠΑΟΚ πρωτάθλημα
ξανά ΠΑΟΚ κύπελλο.
Καί όταν όλα τελείωσαν καί ήρθε ή είσοδος στά play-offs καί ή πρόκριση
στόν τελικό διά πυρός καί σιδήρου στήν κυριολεξία
ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.............καί θά περιμένει τόν τελικό.
ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...........καί οί σύν αύτώ γιά
έσωτερική κατανάλωση προφανώς.
Καί άντί νά κατεβάσει στό Καραισκάκη μιά όμάδα μέ τά δεύτερα μιά καί κάποιοι παίκτες
προτίμησαν νά ξεκουραστούν ή νά δηλώσουν τραυματίες μετά άπό τέτοια κούρσα
πήγε μέ τούς ύπόλοιπους νά τούς έκθέσει σάν πρόβατα στή σφαγή.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΟΛΟ.
Έκεί κατεβάζεις Μοσχονά ,Καλαμιώτη, Κλωναρίδη, Τσαμουρλίδη, Ίντζόγλου, Άργυρίου κ.λ.π...
καί δέ βάζεις τόν Έντερ στό 75ο λέγοντας του τί νά κάνουμε πρέπει νά σέ βάλω μέ τό σκόρ 5-0
ούτε ξεφτελίζεις τόν 37χρονο Λύμπε.

ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΟΛΟ...........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Είμαι σίγουρος ότι οί μικροί θάτρωγαν πολύ λιγότερα γιά πολλούς λόγους...!!

κάπως έτσι γράφτηκε αύτό τό 6-0 γιά τό όποίο γίνεται πολύς ντόρος χωρίς νά ύπάρχει
ίδιαίτερος λόγος.
ίσως μόνο γιά αύτούς πού τρώνε τό καλαμπόκι.
Πρίν μερικούς μήνες δέν είσέπραξε ή Ρεάλ τών 650 μυρρίων πεντάρα μέ
κατεβασμένα χέρια...??
Μήπως ή Βιγιαρεάλ τών ήμιτελικών τής Εύρώπης δέν είσέπραξε 6άρες...??

Άντίθετα έκείνο τό 4-0 πρίν τρία χρόνια στήν Καλογρέζα όπου παιζόταν ό τίτλος
ή ΑΕΚ βλέποντας τά κατεβασμένα κεφάλια ΦΡΕΝΑΡΙΣΕ σεβόμενη τήν ίστορία τού ΟΣΦΠ.
Διότι ή νίκη έχει άξία όταν ό άντίπαλος ύπάρχει στό γήπεδο.
ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ............ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.

;)

irinia
29/04/2011, 07:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παρακαλώ να ηρεμήσετε λιγο όλοι σας :wave2:

ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.............

Άκοίμητος φρουρός.....
Έμένα πώς μέ βλέπεις..??
Άνεβάζω τήν άκροαματικότητα τού φόρουμ..??

kalgeorge
29/04/2011, 08:56
πανουλη......http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/anevase_video_me_to_theatro_toy_alves.846671.html

ουτε μια αντιρρηση οτι του πεπε ηταν στεγνη κόκκινη.....αλλα όλα τα άλλα δες τα..

Cpt. Haddock
29/04/2011, 08:57
[...]Άνεβάζω τήν άκροαματικότητα τού φόρουμ..??

Προσεξε μην κατέβει η δικη σου :lol:

kalgeorge
29/04/2011, 09:01

ή ΑΕΚ βλέποντας τά κατεβασμένα κεφάλια ΦΡΕΝΑΡΙΣΕ σεβόμενη τήν ίστορία τού ΟΣΦΠ.

;)

τουμπα τουμπιτσα.......κολοτουμπιτσα.....

και ο παο φρεναρισε σεβομενος.....το οτι ειχε 2-3 μερες μετα ευρωπαικό αγώνα οταν σας εριχνε αλλη μια 4αρα στο οακα...αλλα τότε λεγατε οτι δεν ισχύουν αυτα...και οτι απλα δεν μπορουσαμε περισσοτερα

kalgeorge
29/04/2011, 09:05
νταξ ρε σεις...δνε ειπανε και τιποτα τα παιδια....:lol:

CIRUS
29/04/2011, 09:20
Ή γενιά μου φιλαράκο ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Έπειδή συνεχώς τάχεις μέ τή γενιά μου.
Κάποιοι άπό μάς παλέψαμε,πολλοί μάς πούλησαν, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ.......
Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, Η ΦΛΩΡΟΓΕΝΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ...!!
Πρός τό παρόν είναι άραγμένη στά καφέ ,τρώει αύτά πού μάζεψε ή δικιά μου
καί όλοι όνειρεύονται νά γίνουν διευθυντές κάπου.
Μέχρι τά 30 σάς ταίζουμε.............έ λοιπόν ήρθε κι ή ώρα σας νά δούμε
τί άπίδια πιάνει ό σάκκος.
Άλλά άπό ότι βλέπω δέ σάς χωράει ή χώρα πιά.
Γεμίσαμε πτυχιούχους τούβλα πού τό μυαλό τους είναι ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Έδώ όμως είναι ό παράδεισος κι ή κόλαση έδώ.
Έγώ πάω γιά σύνταξη,άπολύομαι.
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΩΡΑ....!!!

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τα γράφεις αυτά, η δική σου η γενιά έφαγε σε βάρος των επόμενων και όλοι οι επόμενοι θα κληθούν να πληρώνουν τα σπασμένα λόγω της δικής σου γενιάς και ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς και κατακρίνεις τους επόμενους. ΝΤΡΟΠΗ σου ρε φίλε, λίγο τσίπα δεν βλάπτει.

δε λέω ότι εσύ φταις ή ότι εσύ προσωπικά έκανες κάτι κακό αλλά είναι ντροπής πράγματα αυτά που λες και άκρως προσβλητικά.

Τούβλο και φλώρος είσαι και φαίνεσαι λοιπόν στο επιστρέφω.

Μαρέσει που μετά ζητάς και από τον άλλο να μην σου μιλάει άσχημα για να του απαντάς ανάλογα. Ενώ εσύ αν δεν προκληθείς είσαι με το σεις και με το σας......

Γραμμένο σε έχω αλλά θα το εκτιμούσα αν ζήταγες ένα συγνωμη για αυτά που έγραψες θα ήταν τουλάχιστον παρήγορο να καταλάβαινες το μέγεθος της Μ@...... που έγραψες.

Κακώς τα γράφω αυτά εδώ που κάνουμε χαβαλέ για τα αθλητικά και τίποτε άλλο αλλά ειλικρινά προκαλούν πολύ αυτά που γράφεις.

Όσο για την 6ρα δε πα να πείτε ό,τι θέλετε σας έτσουξε πολύ είτε είσασταν χάλια είτε δεν είσασταν 6 γκολ είναι διασυρμός και κλαίτε όσο θέλετε

και επειδή έγραψες για την 5ρα που έριξε η Μπάρτσα στην Ρεάλ για πηγαίντε ρωτήστε ένα Μαδριλένο αν τον πόνεσε ή όχι η 5ρα και αν την επόμενη μέρα έλεγε δεν με πείραξε καθόλου γιατί η ομάδα μου δεν μπήκε στο γήπεδο και η αξία του ητημένου δίνει αξία στον Νικητή.

Cpt. Haddock
29/04/2011, 09:22
Ρεεεεεεε !!! :a37:

CIRUS
29/04/2011, 09:30
Ρεεεεεεε !!! :a37:

Συγνώμη ρε συ έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να δουλεύω 7 μέρες την βδομάδα να μαμιέμαι κανονικά για να σπουδάσω παράλληλα με την δουλειά χαραμίζοντας όλο τον ελεύθερο μου χρόνο και να έχω ένα πουρό να μου λέει ότι η γενιά μου είναι της καφετέρειας φλώροι και τούβλα με πτυχία και καλά ξεμπερδέματα με τους Μαμιάδες του Μνημονίου.

Ε συγνώμη έχει και η υπομονή τα όρια της

πραγματικά λίγα του έγραψα, αν μου τα έλεγε από κοντά αυτά μέχρι αύριο θα τον βάραγα

blackbusa
29/04/2011, 09:58
πανουλη......http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/anevase_video_me_to_theatro_toy_alves.846671.html

ουτε μια αντιρρηση οτι του πεπε ηταν στεγνη κόκκινη.....αλλα όλα τα άλλα δες τα..

ναι...οκ...ωραιο βιντεακι...αλλα τι?ημαρτον λεμε...δεν υπαρχει πιο καλη ληψη απο αυτη του πεπε για να δικαιολογησει την κοκκινη καρτα...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ...στου Αρμπελοα δεν εβαλαν απο ολες τις καμερες να δουμε την ομορφη κινηση που κανει με τον ωμο...του Πεδρο ηταν οντως υπερβολικη αλλα μπορει και να εφαγε την φαπα του...

απο την αλλη ομως...αν ηθελαν να ειναι σωστοι να εβαζαν...τις 3 βουτιες του ΝτιΜαρια απο αριστερα...απο αυτα τα 3 φαουλ καταφερε να φτασουν 2 παιχτες της Ρεαλ στην περιοχη και ειναι ολες οι φασεις της Ρεαλ σε ολο τον αγωνα...το καθαρο χερι του Ραμος οπου του χαριζετε η κιτρινη στο πρωτο ημιχρονο...την δευτερη (που ο Χαμουρινιο λεει οτι ηταν αδικη) οπου σταματαει τον Μεσι με αγκωνα σωμα ποδια...στην ιδια φαση του Αρμπελοα το καθαρο κρατημα απο μπλουζα χερια κεφαλι του Αλονσο για να σταματησει την αντεπιθεση στον Τσαβι...την χαρισμενη κιτρινη στον Πεπε που κανει φαουλ στον Βιγια ενω εχει περασει αναμεσα απο 3 παιχτες...τα 2 συνεχομενα εγκληματικα χτυπηματα του Αντεμπαγιορ σε διαστημα 10 sec...τις συνεχομενες επικινδυνες κλωτσιες απο πισω...και σιγουρα ολο και κατι θα εχω ξεχασει...

αυτες ειναι πουστικες τακτικες του Χαμουρινιο μπας και τον λυπηθουν στο Καμπ Νου οι διαιτητες και η Ουφα και δεν σπασει καθε ρεκορ...κριμα σε εναν τοσο μεγαλο συλλογο οπως η Ρεαλ να πεφτει στο τρυπακι αυτου του τυχαρπαστου...ουστ...ειναι ντροπη αυτο...για την Ρεαλ...για το ποδοσφαιρο...για την νοημοσυνη μας...για για για...

τι δεν καταλαβες με τον Βυντρα???επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες απο το 60'...3 χαρισμενες κιτρινες θυμαμαι...εχω αδικο???και αν θυμαμαι καλα αυτος εκανε το 1-3..

δεν μου απαντησες...η μεγαλες ομαδες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???

Gandalf dr685sm
29/04/2011, 10:14
Να πω και εγώ τον πόνο μου;...

Ντρέπομαι ρε παιδιά... ντρέπομαι γιατί απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ στην σπυριάρα θα πάρει θέση "στα χαρτιά" στο επόμενο πρωτάθλημα.

Φτάσαμε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και ζητάμε και δικαίωση διότι κάποιος είναι διπλοθεσίτης και έλεγχε λέει παίκτες.. και εντάξει ας πούμε οτι αυτό ειναι παράνομο και πρέπει να τιμωρηθεί ΑΥΤΟΣ με πρόστιμο και αποβολή απο τους χώρους.

Η ομάδα του (Ηλυσιακός) και οι παίκτες εκεί τι φταίνε;... δεν έπαιζαν;

Οτι και να λέμε , είναι αδικία κατά του Ηλυσιακού. Την ΑΕΚ την αγαπάω.. .αλλά θέλω να κερδίζει και εντός γηπέδου... και μεταξύ μας, αυτή η ομάδα, όταν φτάνει 1-2 θέσεις απο τον υποβιβασμό και σε όλη την διάρκεια της Α1 έκανε ήττες ... ε... έχει πολύ μικρό δικαίωμα να φωνάζει για αδικίες.. Διότι ακόμα και αν έλεγχε παίκτες ο "σκιώδης πρόεδρος" του Ηλυσιακού.. εννοείται οτι δεν το έκανε μόνο με την ΑΕΚ...

Τι να πω;... αυτά που κατακρίναμε ... τα λουζόμαστε!

Υ.Γ. Terens είσαι faoul και κόκκινη κάρτα... το χρέος άρχισε να δημιουργείται απο την χούντα και ύστερα... σήμερα που είμαι 38 ετών καλούμαι να πληρώσω χρέη που δημιούργησαν ενήλικοι τότε , βολεμένοι σήμερα.... εγώ τότε ήμουν 2 ετών!!!! Αυτούς τους διαχωρισμούς τους κάνουν εκείνοι που στερούνται λογικής... ανήκεις εκεί; Το πρόβλημα το βρήκαμε και αν θες το συνεχίσαμε και εμείς την δεκαετία του 90 (ώς ενήλικοι πλέον). Μην ακούω όμως οτι φταίει ΜΟΝΟ η γενιά των 30+... γιατί βρήκαμε (και εκπαιδευτήκαμε) να το συνεχίσουμε... δεν το δημιουργήσαμε!

kalgeorge
29/04/2011, 10:16
ναι...οκ...ωραιο βιντεακι...αλλα τι?ημαρτον λεμε...δεν υπαρχει πιο καλη ληψη απο αυτη του πεπε για να δικαιολογησει την κοκκινη καρτα...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ...στου Αρμπελοα δεν εβαλαν απο ολες τις καμερες να δουμε την ομορφη κινηση που κανει με τον ωμο...του Πεδρο ηταν οντως υπερβολικη αλλα μπορει και να εφαγε την φαπα του...

απο την αλλη ομως...αν ηθελαν να ειναι σωστοι να εβαζαν...τις 3 βουτιες του ΝτιΜαρια απο αριστερα...απο αυτα τα 3 φαουλ καταφερε να φτασουν 2 παιχτες της Ρεαλ στην περιοχη και ειναι ολες οι φασεις της Ρεαλ σε ολο τον αγωνα...το καθαρο χερι του Ραμος οπου του χαριζετε η κιτρινη στο πρωτο ημιχρονο...την δευτερη (που ο Χαμουρινιο λεει οτι ηταν αδικη) οπου σταματαει τον Μεσι με αγκωνα σωμα ποδια...στην ιδια φαση του Αρμπελοα το καθαρο κρατημα απο μπλουζα χερια κεφαλι του Αλονσο για να σταματησει την αντεπιθεση στον Τσαβι...την χαρισμενη κιτρινη στον Πεπε που κανει φαουλ στον Βιγια ενω εχει περασει αναμεσα απο 3 παιχτες...τα 2 συνεχομενα εγκληματικα χτυπηματα του Αντεμπαγιορ σε διαστημα 10 sec...τις συνεχομενες επικινδυνες κλωτσιες απο πισω...και σιγουρα ολο και κατι θα εχω ξεχασει...

αυτες ειναι πουστικες τακτικες του Χαμουρινιο μπας και τον λυπηθουν στο Καμπ Νου οι διαιτητες και η Ουφα και δεν σπασει καθε ρεκορ...κριμα σε εναν τοσο μεγαλο συλλογο οπως η Ρεαλ να πεφτει στο τρυπακι αυτου του τυχαρπαστου...ουστ...ειναι ντροπη αυτο...για την Ρεαλ...για το ποδοσφαιρο...για την νοημοσυνη μας...για για για...

τι δεν καταλαβες με τον Βυντρα???επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες απο το 60'...3 χαρισμενες κιτρινες θυμαμαι...εχω αδικο???και αν θυμαμαι καλα αυτος εκανε το 1-3..

δεν μου απαντησες...η μεγαλες ομαδες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???

nai re.... nai se auta pou grafeis....gia tis megales omades....kai sou eipa kai pio panw i real twra DEN einai megali omada....sugkritika me ta alla thiria diladi.

tou vuntra eilikrina den to thumamai re file....alithia.
tou arbeloa me ton wmo tou xtipima.....OUTE GIA PLAKA....MHN TO PEIS KAIPOUTHENA ALLOU...

tou pepe sou eipa kokkini xwris deuteri skepsi....
to videaki den leei tipota, apla na deis ligo tin klapsa kai tin mourmoura pou sou elega.

blackbusa
29/04/2011, 10:26
nai re.... nai se auta pou grafeis....gia tis megales omades....kai sou eipa kai pio panw i real twra DEN einai megali omada....sugkritika me ta alla thiria diladi.

tou vuntra eilikrina den to thumamai re file....alithia.
tou arbeloa me ton wmo tou xtipima.....OUTE GIA PLAKA....MHN TO PEIS KAIPOUTHENA ALLOU...

tou pepe sou eipa kokkini xwris deuteri skepsi....
to videaki den leei tipota, apla na deis ligo tin klapsa kai tin mourmoura pou sou elega.

μα εγω του Αρμπελοα δεν ειπα οτι ηταν κοκκινη καρτα...ισως ουτε καν κιτρινη...αλλα αν εχεις ενδιασμο που θα την δωσεις (Αλονσο-Αρμπελοα) ο δευτερος ειναι ευκολη λυση...οι αντιδρασεις ειναι οντως too much αλλα αυτο δεν αναιρει οτι η Ρεαλ με την Μπαρτσα ειναι πολυ ευνοημενη...στα τελευατια 3 παιχνιδια εστω...

στειλε email στην ΑS οτι η Real δεν ειναι μεγαλη ομαδα...:lol: :lol: :lol:

το θηριο τα τελευταια 3 χρονια ειναι ΕΝΑ...και εχουν βαλθει ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ να προσπαθησουν να παρουν βοηθηματα...στο τελος εχουνε και δηλωσει στο twitter λεει του Ferdinand...απο τα πιο μεγαλα τσεκουρια και κολοπαιδαραδες και εχει και γνωμη...αν και βασικα εχει δικιο...με αυτον το αιμα η το σπασμενο ποδι ειναι σιγουρο...σιγα που εκανε κατι ο Πεπε....:lol: :lol: :lol: :lol:

μαλλον μυριζετε και αυτος την ΠΟΥΤΣΑ που ερχετε και παει να σωσει οτι προλαβει...ετοιμασου και για δηλωσεις του ''τσιχλα''...αλλος κλαψομουνις απο εκει...:smilea:

το να σε αδικει η διατησια και να το κανεις θεμα το θεωρω σωστο και επιβεβλημενο γιατι πρεπει να παιζουν ολοι με τους ιδιους κανονισμους...αυτο το γραφω για να μην παρεξηγηθω...

ρε θα μου απαντησης τελικα....

Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???:evil:

blackbusa
29/04/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ντρέπομαι ρε παιδιά... ντρέπομαι γιατί απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ στην σπυριάρα θα πάρει θέση "στα χαρτιά" στο επόμενο πρωτάθλημα.

Φτάσαμε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και ζητάμε και δικαίωση διότι κάποιος είναι διπλοθεσίτης και έλεγχε λέει παίκτες.. και εντάξει ας πούμε οτι αυτό ειναι παράνομο και πρέπει να τιμωρηθεί ΑΥΤΟΣ με πρόστιμο και αποβολή απο τους χώρους.

Οτι και να λέμε , είναι αδικία κατά του Ηλυσιακού. Την ΑΕΚ την αγαπάω.. .αλλά θέλω να κερδίζει και εντός γηπέδου... και μεταξύ μας, αυτή η ομάδα, όταν φτάνει 1-2 θέσεις απο τον υποβιβασμό και σε όλη την διάρκεια της Α1 έκανε ήττες ... ε... έχει πολύ μικρό δικαίωμα να φωνάζει για αδικίες.. Διότι ακόμα και αν έλεγχε παίκτες ο "σκιώδης πρόεδρος" του Ηλυσιακού.. εννοείται οτι δεν το έκανε μόνο με την ΑΕΚ...

ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΧΧ ΟΡΙΓΙΝΑΛ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ...ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...

αν ηθελε να ειναι σωστος ο χατζημουσιας....να εκανε την καταγγελια οταν πρωτοεμαθε για το θεμα του διπλοθεσητη...και οχι τωρα στο τελος...και ειναι πιο πουστικος ο τροπος που εγινε ετσι γιατι...αν σωζοταν η ομαδα θα ελεγαν οτι καταφεραν να την σωσουν χωρις να κανουν καταγγελιες κλπ κλπ...και θα το επαιζαν μαγκες...ενω τωρα γινονατι χειροτερα απο τους γαυρους...εστω ο Κοκκαλης ειναι gay γιατι δεν ξερει τι εχει απο λεφτα...ο Χατζημουσιας ενας απλος καραπουσταρα του κερατα ειναι...

ουστ....ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

kalgeorge
29/04/2011, 10:35
ρε θα μου απαντησης τελικα....

Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???:evil:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ 500 ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ :bawl:

blackbusa
29/04/2011, 10:37
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ 500 ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ :bawl:

οκ τοτε βαζελΑΚΟΥΛΗ....:lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
29/04/2011, 10:54
Πάνο δεν διαφωνώ σε όσα λές... το λουζόμαστε πάει σε εμάς διότι οι "απέναντι" οπαδοί δεν διαχωρίζουν ΚΑΕ-ΠΑΕ-Ερασιτεχνική (και σωστά πράττουν).

Απλά τα όσα είπες, τα είπα πιο "ήπια"... αλλά στην ουσία συμφωνούμε.

kalgeorge
29/04/2011, 10:55
οκ τοτε βαζελΑΚΟΥΛΗ....:lol: :lol: :lol:
ai mwri loulou :lol:

kalgeorge
29/04/2011, 10:56
Πάνο δεν διαφωνώ σε όσα λές... το λουζόμαστε πάει σε εμάς διότι οι "απέναντι" οπαδοί δεν διαχωρίζουν ΚΑΕ-ΠΑΕ-Ερασιτεχνική (και σωστά πράττουν).

ρε σεις να ρωτησω κατι?

τι παει να πει....δεν θελω να αποβληθει ο ηλυσιακος?

ΑΝ ηταν ακυρη η συμμετοχη του συμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ τοτε ΚΑΚΩΣ επαιζε και ΣΩΣΤΑ αποβαλλεται....διαφωνουμε σε αυτο???

τωρα το αν επρεπε να γινει νωριτερα ή γιατι δεν μιλησε κανεις ή κλπ κλπ κλπ.....ειναι για καταναλωση

blackbusa
29/04/2011, 10:58

μαγε...οσο και να σου φανει περιεργο και να μην το πιστευεις...δεν ειμαι οπαδος...ειμαι φιλαθλος....:smilea:

STOYBI
29/04/2011, 11:00
ρε σεις να ρωτησω κατι?

ΑΝ ηταν ακυρη η συμμετοχη του συμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ τοτε ΚΑΚΩΣ επαιζε και ΣΩΣΤΑ αποβαλλεται....διαφωνουμε σε αυτο???

τωρα το αν επρεπε να γινει νωριτερα ή γιατι δεν μιλησε κανεις ή κλπ κλπ κλπ.....ειναι για καταναλωση

Δεν παυει να ερχεται σε συγκριση στα με του γαυρου το 08.....

Οτι και να εχει γινει , οσο δικαιο και να ειναι δεν παυει....

Να ειναι ενα παιχνιδι κερδισμενο στα χαρτια....!!!

kalgeorge
29/04/2011, 11:04
Δεν παυει να ερχεται σε συγκριση στα με του γαυρου το 08.....

Οτι και να εχει γινει , οσο δικαιο και να ειναι δεν παυει....

Να ειναι ενα παιχνιδι κερδισμενο στα χαρτια....!!!

κωστα δεν διαφωνησα σε αυτο.....εγω αναφερομαι μονο στο θεμα του αν πρεπει να τηρηθουν οι νομοι ή οχι ΜΕΤΑ απο ενα χρονικο διαστημα..

Gandalf dr685sm
29/04/2011, 11:08
@kalgeorge...

Να τιμωρηθεί... σαφώς... αλλά ο μέτοχος-ιδιοκτήτης , αίντε και ενα βαρύ πρόστιμο στην ομάδα οικονομικό κτλ κτλ... Όμως εδώ μιλάει για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ομάδος σε αυτό με την ΑΕΚ... τουλάχιστον αυτό είναι το σκεπτικό του Αθλ. Εισαγγελέα ( αν το έλεγε μηδενισμό σε όλα τα παιχνίδια, θα είχε λόγική ίσως , επειδή αδικούνται όλοι απο αυτό).

Εν πάση περιπτώσει.. όπως είπα και πριν. Αν η ΑΕΚ έπαιζε όπως πρέπει και δεν έχανε στο 60% των παιχνιδιών στην Α1, το ερώτημα είναι αν θα είχε κάνει αυτή την ένσταση/καταγγελία;... ακριβώς η ίδια ερώτηση που είχα κάνει τότε με την υπόθεση Βάλνερ. Αν ο ΟΣΦΠ έπαιρνε άνετα ή δεν έπαιρνε όπως και να είχε , κούπα, θα είχε κάνει ένσταση;

blackbusa
29/04/2011, 11:09
ρε σεις να ρωτησω κατι?

κοιτα...ειναι αμφιδρομη ερωτησ αυτο...οπως εχει και αμφιδρομη απαντηση...οι νομοι ειναι για να τηρουνται...αρκει να ειναι σαφεις...και απο το αποτελεσμα οντως εκανε πουστια ο Ηλυσιακος...το θεμα ειναι ποτε κανεις τις κινησεις σου...οταν το μαθαινεις και εισαι σωστος και κυριος...η οταν ειναι η τελευταια λυση σου....πχ ο Πανιωνιος και ο Ηρακλης (απο τα δεδομενα) πεφτουν κατηγορια λογω χρεων η κατι τετοιο...εχει απολυτο δικιο ο Πυλαδακης που φωναζει και λεει οτι...''και εγω θα μπορουσα να βαλω φεσια....να παρω 3-4 παιχταραδες....να σωθω...και στα παπαρια μου''

τεσπα...μεγαλη κουβεντα που δεν εχει παντα σωστη λυση και απαντηση...στην Ελλαδα εννοουμε...γιατι σε οποιοδηποτε αλλη φυσιολογικη και νομοταγης χωρα τετοια θεματα δεν θα υπηρχαν καν...

υ.γ. τρελλη αποφαση της ΣουπερΛιγδας για τον Μαρινακη και την δυσφυμηση του ποδοσφαιρου...dont u agree???:wacko: :lol:

kalgeorge
29/04/2011, 11:09
@kalgeorge...

Να τιμωρηθεί... σαφώς... αλλά ο μέτοχος-ιδιοκτήτης , αίντε και ενα βαρύ πρόστιμο στην ομάδα οικονομικό κτλ κτλ... Όμως εδώ μιλάει για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ομάδος σε αυτό με την ΑΕΚ... τουλάχιστον αυτό είναι το σκεπτικό του Αθλ. Εισαγγελέα ( αν το έλεγε μηδενισμό σε όλα τα παιχνίδια, θα είχε λόγική ίσως , επειδή αδικούνται όλοι απο αυτό).

Εν πάση περιπτώσει.. όπως είπα και πριν. Αν η ΑΕΚ έπαιζε όπως πρέπει και δεν έχανε στο 60% των παιχνιδιών στην Α1, το ερώτημα είναι αν θα είχε κάνει αυτή την ένσταση/καταγγελία;... ακριβώς η ίδια ερώτηση που είχα κάνει τότε με την υπόθεση Βάλνερ. Αν ο ΟΣΦΠ έπαιρνε άνετα ή δεν έπαιρνε όπως και να είχε , κούπα, θα είχε κάνει ένσταση;

ωπα σορρυ φιλε δεν ειχα διαβασει.....μιλαω για μηδενισμο ΣΕ ΟΛΑ... δεν νομιζω οτι παιζει να μηδενιστει μονο με την αεκ...που ακουστηκε αυτο :look:

konsttanttinos
29/04/2011, 11:10
ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΑΠΟΨΗ.............

.........
Άν τό κάνεις σάν ΚΟΚΚΟΡΑΚΙ είναι σίγουρο πώς θά είσπράξεις είρωνία
καί άντίδραση.

{αποψεις επι προσωπικού ελογοκρίθησαν} :D

kalgeorge
29/04/2011, 11:11

.εχει απολυτο δικιο ο Πυλαδακης που φωναζει και λεει οτι...''και εγω θα μπορουσα να βαλω φεσια....να παρω 3-4 παιχταραδες....να σωθω...και στα παπαρια μου''

:

του πηλαδ. πεσ του να παει να γα@@@....γιατι νομιζε οτι θα ειχε την αβαντα του γιουβαρλακη εκει που επρεπε και δεν μιλησε ΟΤΑΝ επρεπε....μετα άρχισε να λαλαει που πηρε τον πουλο

blackbusa
29/04/2011, 11:14
του πηλαδ. πεσ του να παει να γα@@@....γιατι νομιζε οτι θα ειχε την αβαντα του γιουβαρλακη εκει που επρεπε και δεν μιλησε ΟΤΑΝ επρεπε....μετα άρχισε να λαλαει που πηρε τον πουλο

φιλαρακι εγω αυτο δεν το ξερω για Πηλαδακη και Γιουβαρλακη...το θεμα ειναι οτι εχει δικιο???αλλα ειπαμε...στην Ελλαδα ειμαστε...χτες εβλεπα Porto-Villiareal...ξερεις φανταζομαι πως καταφερε να παιξει η δευτερη στην ευρωπη ε???τι να λεμε τωρα...:wave2:

kalgeorge
29/04/2011, 11:16
φιλαρακι εγω αυτο δεν το ξερω για Πηλαδακη και Γιουβαρλακη...το θεμα ειναι οτι εχει δικιο???αλλα ειπαμε...στην Ελλαδα ειμαστε...χτες εβλεπα Porto-Villiareal...ξερεις φανταζομαι πως καταφερε να παιξει η δευτερη στην ευρωπη ε???τι να λεμε τωρα...:wave2:

ρε συ αυτο που γραφεις αντικρουει το προηγουμενο......

ο πηλαδακης αυτα που ανεφερε τα ξερει εδω και πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες αγωνιστικες.....

γιατι δεν τα είπε τοτε?????εε????

το ιδιο πραγμα ειναι ;)

STOYBI
29/04/2011, 11:16
κωστα δεν διαφωνησα σε αυτο.....εγω αναφερομαι μονο στο θεμα του αν πρεπει να τηρηθουν οι νομοι ή οχι ΜΕΤΑ απο ενα χρονικο διαστημα..

Πρεπει...!!!

Αλλα οχι μονο ΜΕΤΑ την "μοιραια" ηττα...!!!

Για μενα εφοσον υπαρχει το συμφερον υπερ της του ηττημενου απο την τιμωρια της νικητριας ομαδας ( δηλ... πρωταθλημα --ευρωπη--υποβιβασμος..)

Η τιμωρια θα επρεπε να ηταν η οποιαδηποτε αλλη εκτος του κερδισμενου στα χαρτια παιχνιδιου απο τον ηττημενο...

STOYBI
29/04/2011, 11:19
υ.γ. τρελλη αποφαση της ΣουπερΛιγδας για τον Μαρινακη και την δυσφυμηση του ποδοσφαιρου...dont u agree???:wacko: :lol:

Απο ποτε η φουστα του Σισσε εγινε δυσφημηση του ποδοσφαιρου...??? :confused:

blackbusa
29/04/2011, 11:21
ρε συ αυτο που γραφεις αντικρουει το προηγουμενο......

ο πηλαδακης αυτα που ανεφερε τα ξερει εδω και πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες αγωνιστικες.....

γιατι δεν τα είπε τοτε?????εε????

το ιδιο πραγμα ειναι ;)

αυτο δεν το γνωριζα...τοτε μαλακια του...αν και...απο οσο γνωριζω...οσο αφορα τον φακελο της αδειοδοτησης τον κανει η ΕΠΟ...και η ΕΠΟ αποφασισε τον υποβιβασμο του Πανιωνιου και του Ηρακλη...ο Πηλαδακης δεν εκανε καμμια καταγγελια/ενσταση/ενεργια...απλα (αν καταλαβα καλα) ζηταει να μην πεσει η ομαδα του (σωστο κατα εμε) και οχι να ανεβει καποια αλλη ομδα απο την πιο κατω κατηγορια...αντιλαβου φανταζομαι την διαφορα...

blackbusa
29/04/2011, 11:22
Απο ποτε η φουστα του Σισσε εγινε δυσφημηση του ποδοσφαιρου...??? :confused:

απο τοτε που εδιναν αβερτα κιτρινες καρτες στον Blanco για την μασκα του Ζορρο...

STOYBI
29/04/2011, 11:23
απο τοτε που εδιναν αβερτα κιτρινες καρτες στον Blanco για την μασκα του Ζορρο...

A....... :rolleyes:

kalgeorge
29/04/2011, 11:31
αυτο δεν το γνωριζα...τοτε μαλακια του...αν και...απο οσο γνωριζω...οσο αφορα τον φακελο της αδειοδοτησης τον κανει η ΕΠΟ...και η ΕΠΟ αποφασισε τον υποβιβασμο του Πανιωνιου και του Ηρακλη...ο Πηλαδακης δεν εκανε καμμια καταγγελια/ενσταση/ενεργια...απλα (αν καταλαβα καλα) ζηταει να μην πεσει η ομαδα του (σωστο κατα εμε) και οχι να ανεβει καποια αλλη ομδα απο την πιο κατω κατηγορια...αντιλαβου φανταζομαι την διαφορα...

ρε ο πηλαδακης απο ιανουαριο στις εφημεριδες φωναζει οτι εχει στοιχεια κλπ κλπ για τις αλλες ομαδες...

αρα δεν επρεπε να μιλησει απο τοτε??

blackbusa
29/04/2011, 11:39
ρε ο πηλαδακης απο ιανουαριο στις εφημεριδες φωναζει οτι εχει στοιχεια κλπ κλπ για τις αλλες ομαδες...

αρα δεν επρεπε να μιλησει απο τοτε??

ξαναλεω...δεν το ειχα προσεξει...αφου ηταν ετσι επρεπε να κανει κατι λογικα...αλλα ξαναλεω οτι σε ενα σοβαρο ποδοσφαιρικο κρατος δεν χρειαζοταν κανενας Πηλαδακης να κανει καταγγελια /ενεργιες...θα το εκανε απο μονη της η ΕΠΟ...

η Villareal παιζει φετος ευρωπη γιατι η Mallorca ειχε οικονομικα προβληματα...και το αποφασισε η Uefa και η ισπανικη ομοσπονδια...δεν χρειαστηκε καμμια καταγγελια...:winka:

kalgeorge
29/04/2011, 12:07
ξαναλεω...δεν το ειχα προσεξει...αφου ηταν ετσι επρεπε να κανει κατι λογικα...αλλα ξαναλεω οτι σε ενα σοβαρο ποδοσφαιρικο κρατος δεν χρειαζοταν κανενας Πηλαδακης να κανει καταγγελια /ενεργιες...θα το εκανε απο μονη της η ΕΠΟ...

η Villareal παιζει φετος ευρωπη γιατι η Mallorca ειχε οικονομικα προβληματα...και το αποφασισε η Uefa και η ισπανικη ομοσπονδια...δεν χρειαστηκε καμμια καταγγελια...:winka:

τωρα μιλαμε για ελλαδα φιλαρακι...τι σχεση εχουν τα σοβαρα ποδοσφαιρικα κρατη? :bawl:

kalgeorge
29/04/2011, 13:10
http://contra.gr/Boxing/USA/320468.html
:look: :sick:

blackbusa
29/04/2011, 13:48
http://contra.gr/Boxing/USA/320468.html
:look: :sick:

σιγα τα ωα...δεν με εχεις πετυχει να βγαινω απο τουαλετα...αυτα τα 10κιλα πανω κατω τα εχουμε λεμε ανετα...:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
30/04/2011, 16:24
ΤΡΕΛΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....

ΟΛΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ .....

ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.....ΚΑΙ ΟΙ 20 :bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
30/04/2011, 21:46
Καραγκιοζιλίκια ρε πούστη μου....

1. Κύπελο πήραμε .. μετά απο 10 χρόνια.. οκ είναι μια επιτυχία... αλλά αυτοί (οι οπαδοί) κάνουν λες και πήραμε Champions League κόντρα στην Μπάρτσα.

2. Αυτό το μαλακισμένο φαινόμενο να μπουκάρουν οι φίλαθλοι πριν κάν τελειώσει το παιχνίδι που έχει γίνει νέα μόδα πρέπει να τελειώνει πλέον.

Τι να πω... για να έχουμε μια ιδέα , είναι σαν να βλέπαμε κανά παιχνίδι στην Primera Division (τον περασμένο τελικό κυπέλου) και 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι να το τελειώνουν φίλαθλοι που θα μπουκάρουν μέσα...

ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.. ΟΥΓΚΑΝΤΑ....

Επιτέλους.. βάλτε σκύλους μέσα στο γήπεδο.. βάλτε κάμερες, ... εξοπλίστε τους αστυνομικούς με tasers και χρωμόσφαιρες... αφού θεωρούν τα μαλακισμένα πως είναι πεδίο μάχης, ας βρούν στρατό απέναντι τους.

ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ!

sakis1098
30/04/2011, 22:24

1. Κύπελο πήραμε .. μετά απο 10 χρόνια.. οκ είναι μια επιτυχία... αλλά αυτοί (οι οπαδοί) κάνουν λες και πήραμε Champions League κόντρα στην Μπάρτσα.

2. Αυτό το μαλακισμένο φαινόμενο να μπουκάρουν οι φίλαθλοι πριν κάν τελειώσει το παιχνίδι που έχει γίνει νέα μόδα πρέπει να τελειώνει πλέον.

Τι να πω... για να έχουμε μια ιδέα , είναι σαν να βλέπαμε κανά παιχνίδι στην Primera Division (τον περασμένο τελικό κυπέλου) και 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι να το τελειώνουν φίλαθλοι που θα μπουκάρουν μέσα...

Επιτέλους.. βάλτε σκύλους μέσα στο γήπεδο.. βάλτε κάμερες, ... εξοπλίστε τους αστυνομικούς με tasers και χρωμόσφαιρες... αφού θεωρούν τα μαλακισμένα πως είναι πεδίο μάχης, ας βρούν στρατό απέναντι τους.

ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ!

+1000 αδελφέ

από έναν ΑΕΚτζή που δεν κάθησε καν να δει την απονομή

sakis1098
30/04/2011, 22:25
ΤΡΕΛΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....

ΟΛΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ .....

ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.....ΚΑΙ ΟΙ 20 :bawl: :bawl: :bawl:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: 21 βρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zolotas
30/04/2011, 22:48

η λυση ειναι μια φιλαρακι..........να μην ξαναπατησει κανεις σε γηπεδο και στα παπαρια μου οι ιδεες και οι ιστοριες .

la_villa
30/04/2011, 23:12
...as itan stous 4 vathmous opws eprepe i diafora, me esas meta na pate me agxos touba, kai vlepame

αν ήταν στους 11~13 βαθμούς η διαφορά όπως έπρεπε ΠΡΙΝ το ματς στο τηγάνι...

να τα λέμε όλα...;)

imitrelos
30/04/2011, 23:18

ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ!

+ όσα θες.........

Καραγκιοζιλίκια η πλάκα ότι άσχετα απο το 1ο γκόλ έπαιξε καλά
αλλά με όλα αυτά άντε να ασχοληθείς με τήν μπάλα

jimV
01/05/2011, 00:03
Φανταστειτε λεω γω τωρα να στραβωνε το ματσακιον και να κερδιζε ο Ατρομητος τί θα γινοταν :eyepop:
Ειμαστε για τον πεκο εντελως.Σουλατσαρει ο καθε καμμενος οπου γουσταρει και κανει οτι του ταυλωσει.Ημαρτον.Την πεσανε μετα και στους ποδοσφαιριστες που πηγαν να προστατευσουν τις οικογενειες τους.Αλλα επρεπε να ειχε τα @@ ο Κακος να μη το ληξει και να το παρει στα χαρτια το Περιστερι (λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα),εργατικη πρωτομαγια στο ΟΑΚΑ θα κανανε

blackbusa
01/05/2011, 01:18
πριν λιγο γυρισα απο το γηπεδο...πληρωσα 30 ευρω για ενα εισητηριο που εκανε 15...μαλακια μου...χαρισα η μαλλον μου κλεψανε 15 ευρω για να τα κανουν ντραγκια...βολτιτσες...καπνογονα...πιστολια/φωτοβολιδες...οσοι εφτασαν ΟΑΚΑ χωρις εισητηριο μπηκαν...λεμε ολοι...δεν ξερω ποσοι...4-5000 παντως ανετα...ισως και παραπανω...εγινε το ντου στις 6 παρα...στις θυρες δεν υπηρχε ελεγχος...ο καθενας οπου γουσταρε εμπαινε...οτι εθελε εβαζε μεσα...για μια στιγμη σκεφτηκα να παω να πω στον Πιλαβιο να κανει λιγο πιο περα να κατσουμε παρεα...δεν το εκανα...μαλακια μου...

''κυριες και κυριοι ο ελληνικος εθνικος υμνος''...κανεις δεν τον τραγουδα...απλα κοιταμε ολοι το ντου μεταξυ Ατρομητεων και Αεκτζηδων...τα ματ ηρθαν με 5λεπτη καθυστερηση για να εχουμε υπερπαραγωγη...2 πανω απο εδω...2 μπουφαν απο εκει...ανταλλαγη λαφυρων...ξεκιναει ο αγωνας...αντε μπας και δουμε για αυτο που πηγαμε...

στο πρωτο ημιχρονο το ματς σουπα...πιο αργο και απο ταινια του Αγγελοπουλου...μπαινει ενα γκολ που ολοι πανυγηριζουμε...στο καπακι μαθαινω για offside...πριν το δω δεν ηθελα να εκφερω γνωμη...καθαροτατο offside...δεν φταιει ο Κακος...ο πλαγιος εκανε μαλακια...πρεπει να τον μπερδεψαν οι 2 παιχτες που ηταν κοντα του...τεσπα...μπαλλα ειναι...

ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο και τα καπνογονα πεφτουν κατα εκατονταδες...διακοπη...τεσπα το ματς συνεχιζετε...αρχιζουν και μπαινουν ατομα στο ταρταν...καποιοι λενε 100...αλλοι 200...αλλοι 500...εγω λεω το λιγοτερο 1500...ΑΝΕΤΑ...τα ΜΑΤ στα 3 μετρα...κυριολεκτικα...απλα κοιταζονται...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ...λεμε για πολυ ξυλο θα ετρωγαν...μπαινει το δευτερο γκολ και γινετε το πρωτο ντου...οι μπατσοι αμετοχοι...καπως οι σεκιουριταδες τους σταματανε...ο κοσμος γινετε 3.000 ανετα...μην πω παραπανω...γινετε το 3-0...το πιστευετε η οχι δεν πανυγηριστικε τοσο...ισως νοητικα κρατηθηκαμε να μην ξαναγινει ντου...

στο σημειο που βρισκομε δεν βλεπω το ρολοι και τον χρονο...οι διακοπες δικαιολογουν τα 9 λεπτα που εδειξε ο Κακος...καποια στιγμη σφυραει κατι ο Κακος...ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...αλλοι πανε να πανυγηρησουν...αλλοι να πλακωσουν...ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...πανζουρλισμος...πιστευω (οπως και ολοι οι υπολοιποι σοβαροι) οτι το ματς τελειωσε κανονικα...ερχετε το μηνυμα...ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ...εντωμεταξυ βλεπω να γινετε της Βαγδατης Λιβυης Αφγανισταν...της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ξυλο...καπνογονα...βαρελοτα...φωτοβολιδες στυλο...και οι μπατσοι να κοιτανε...να δεχονται τα παντα...μαλλον και αυτοι πρεπει να τα ειχαν χασει....και μετα απο 40 λεπτα γινετε η πιο ξενερωμα απονομη εβερ...ΟΥΣΤ...

δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Δωνη...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΥΣΤ...

υ.γ. δεν θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν δεν επερνε η ΑΕΚ το κυπελλο...
υ.γ.2 ποσο λυπηρω ειναι να ακους τον Σαρμιεντο να λεει οτι λυπαται που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...και ζητησε και συγγνωμη για την πραξη του...
υ.γ.3 σημερα η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ εγινε αεκακι/αεκουλα...ισως και κατι χειροτερο...καληνυχτα σας...

irinia
01/05/2011, 06:38

Υ.Γ. Terens είσαι faoul και κόκκινη κάρτα... το χρέος άρχισε να δημιουργείται απο την χούντα και ύστερα... σήμερα που είμαι 38 ετών καλούμαι να πληρώσω χρέη που δημιούργησαν ενήλικοι τότε , βολεμένοι σήμερα.... εγώ τότε ήμουν 2 ετών!!!! Αυτούς τους διαχωρισμούς τους κάνουν εκείνοι που στερούνται λογικής... ανήκεις εκεί; Το πρόβλημα το βρήκαμε και αν θες το συνεχίσαμε και εμείς την δεκαετία του 90 (ώς ενήλικοι πλέον). Μην ακούω όμως οτι φταίει ΜΟΝΟ η γενιά των 30+... γιατί βρήκαμε (και εκπαιδευτήκαμε) να το συνεχίσουμε... δεν το δημιουργήσαμε!

ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...??

Είπα έμείς ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ,τί άλλο νά γράψω.
Δέν έριξα μομφή στούς νέους σήμερα γιά τό χάλι μας.
Περιγράφω τήν πραγματικότητα
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ..??
ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 30+...??
Μάλλον πολύ βιαστικά μέ διάβασες,καί έβγαλες λάθος συμπεράσματα.
Όσο γιά τό χρέος ..? έπί τής ούσίας πρίν λίγα χρόνια ξεχρεώναμε
άκόμα τά δάνεια πού πήρε ό Καποδίστριας.
Τό γιατί άποφάσισαν νά μάς βγάλουν τώρα στό κλαρί θεωρώ ότι
μιά καί δέν ύπάρχει 3ος παγκόσμιος πόλεμος οί πόλεμοι άπό δώ καί μπρός
θά έχουν τέτοιου είδους μορφή...!!

Ichigo
01/05/2011, 06:56
Εντάξει έχετε να πάρετε πρωτάθλημα 20 χρόνια και κύπελο 10 και είναι λογικό να στε τόσο πεινασμένοι. Αλλά να την πέσετε στον τραγικό και ανύπαρκτο ποδοσφαιρικά Ατρόμητο; Για αυτό θα στε μια ζωή ΑΕΚάκι :lol: :wave2:

irinia
01/05/2011, 07:06
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τα γράφεις αυτά, η δική σου η γενιά έφαγε σε βάρος των επόμενων και όλοι οι επόμενοι θα κληθούν να πληρώνουν τα σπασμένα λόγω της δικής σου γενιάς και ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς και κατακρίνεις τους επόμενους. ΝΤΡΟΠΗ σου ρε φίλε, λίγο τσίπα δεν βλάπτει.

δε λέω ότι εσύ φταις ή ότι εσύ προσωπικά έκανες κάτι κακό αλλά είναι ντροπής πράγματα αυτά που λες και άκρως προσβλητικά.

Τούβλο και φλώρος είσαι και φαίνεσαι λοιπόν στο επιστρέφω.

Μαρέσει που μετά ζητάς και από τον άλλο να μην σου μιλάει άσχημα για να του απαντάς ανάλογα. Ενώ εσύ αν δεν προκληθείς είσαι με το σεις και με το σας......

Γραμμένο σε έχω αλλά θα το εκτιμούσα αν ζήταγες ένα συγνωμη για αυτά που έγραψες θα ήταν τουλάχιστον παρήγορο να καταλάβαινες το μέγεθος της Μ@...... που έγραψες.

Κακώς τα γράφω αυτά εδώ που κάνουμε χαβαλέ για τα αθλητικά και τίποτε άλλο αλλά ειλικρινά προκαλούν πολύ αυτά που γράφεις.

Όσο για την 6ρα δε πα να πείτε ό,τι θέλετε σας έτσουξε πολύ είτε είσασταν χάλια είτε δεν είσασταν 6 γκολ είναι διασυρμός και κλαίτε όσο θέλετε

και επειδή έγραψες για την 5ρα που έριξε η Μπάρτσα στην Ρεάλ για πηγαίντε ρωτήστε ένα Μαδριλένο αν τον πόνεσε ή όχι η 5ρα και αν την επόμενη μέρα έλεγε δεν με πείραξε καθόλου γιατί η ομάδα μου δεν μπήκε στο γήπεδο και η αξία του ητημένου δίνει αξία στον Νικητή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.............

Μάθε νά σκέπτεσαι.
Στήν έποχή μου , ΦΛΩΡΟ λέγαμε .............
τόν
ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ..........
αύτόν πού τάχε χωρίς νά ζορίζεται,τόν καλοντυμένο χωρίς νά κουράζεται,αύτόν
πού είχε πάντα χρήμα στό πορτοφόλι νά πιεί καί νά φάει,
αύτόν πού τά χεράκια του δέν είχαν σκάσει άπό τό κρύο καί τό ζόρι,αύτόν πού δούλευε λιγότερο άπό όλους καί περνούσε καλύτερα άπό όλους,
αύτόν πού γυάλιζε ή μάπα του γιατί δέν είχε φάει ζόρι.....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΜΕ ΦΛΩΡΟ....??

Αύτόν πού κάθεται στό καφέ άπό τό πρωί ώς τό βράδυ μέ τό κινητό ΧΑΛΑΡΟΣ
μέ τά κάκκαλα τής οίκογένειας καί περιμένει τόν κάθε πολιτικάντη
νά τόν διορίσει μέ 3 καί 60...??
ΣΤΑ 30 ΤΟΥ....??
Έπειδή τή μπατανόβουρτσα καί τό μυστρί τό έπιασαν οί άλλοδαποί...??
Έπειδή τά ροδάκινα καί τίς φράουλες άπό τά χωράφια τους τά μαζεύουν
πλέον κάτι μαυροκαλιασμένοι Νοτιοασιάτες...??
ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ............άφού δέ βλέπεις πού παέι ή Έλληνική
κοινωνία κρίνοντας έξ ίδίων τά άλλότρια...!!
Τό ζητούμενο δέν είσαι ΕΣΥ
Μιά όλόκληρη γεννιά είναι.
ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.....!!
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ....!!
Δέν σάς έριξε φταίξιμο κανείς γιά τό χάλι μας.
Σίγουρα έμείς φταίμε πού μεγαλώσαμε πρίν άπό σάς καί θέλαμε γιά σάς τό καλύτερο.
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΦΛΩΡΟΥΣ..........
ΚΑΡΑΦΛΩΡΟΥΣ.........
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ......!!!

Όσο γιά τά τούβλα........κρίμα καί είσαι καί μορφωμένος.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...............
ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ
ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ 1,4..........
2, 3, ΚΑΙ 4.......ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ....??

ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙ...............ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ....??

ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....??

ΚΟΙΜΑΣΑΙ....??

Ή έπειδή δουλεύεις έσύ νομίζεις ότι είσαι τό κέντρο τής γής...??

Όμως τά φάγαμε πιά ,άλλοι πολλά ,άλλοι λίγα κοκκαλάκια καί άλλοι ΚΑΘΟΛΟΥ...!!
Καί έτοιμαστείτε:lol: έσείς πιά νά σηκωθείτε άπό τά καφέ
καί νά πιάσετε όλα αύτά τά έπαγγέλματα τά χειρονακτικά,τεχνίτες κ.λ.π....
γιατί γεμίσαμε άπό ΤΟΥΒΛΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ....!!!

:yuck:

toyar
01/05/2011, 07:33
κρίμα για όσα έγιναν στον τελικό:sick: :sick:
και δεν έπαιζε και ο ολυμπιακός για να τα φορτώσουμε στον μαρινάκη:rolleyes:

irinia
01/05/2011, 07:44
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ............

Ή Έλληνική κοινωνία αύτή τή στιγμή δέν έφτασε άπλά στόν πάτο.
Τόν άνοιξε καί βγήκε άπό κάτω...!!
Δέ θά μπορούσε λοιπόν καί τό ποδόσφαιρο πού άποτελεί ένα άναπόσπαστο κομμάτι της
νά έχει άλλη πορεία.
Όταν ή άτιμωρησία έχει φτάσει στό ζενίθ,
όταν άκούμε βατοπέδια καί Ζίμενς χωρίς ίχνος ντροπής καί τσίπας,
όταν βλέπουμε τούς διαβρωμένους πολιτικούς νά συνεχίζουν
χωρίς φόβο καί πάθος συνοδευόμενοι πλέον σέ κάθε τους έξοδο
άπό μιά διμοιρία μάτ..........
τί περιμένουμε νά λειτουργήσει σωστά ό χώρος τού ποδοσφαίρου
όπου άνέκαθεν μάζευε άποβράσματα διοικητικά καί όπαδούς άρρωστους
μέ κοινωνικά προβλήματα...??
Πολλών χωρών ή διάλυση,ίδίως βαλκανικών πρό ένωμένης Γιουγκοσλαβίας
ξεκίνησε άπό τά ΓΗΠΕΔΑ....!!
Ό χώρος αύτός σάν χώρος μαζικής έκτόνωσης προσφέρεται γιά τέτοιου
είδους συμπεριφορές...!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...........ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΝΤΡΟΠΗ......!!

Γιά τό άγωνιστικό κομμάτι....

Λυπάμαι άκόμα πιό πολύ γιατί δώσαμε τό δικαίωμα σέ έναν τύπο νά χαρακτηρίσει
τό κύπελλο ώς κάλπικο...!!
Άν μπήκε ένα γκόλ offside άπό ένα λάθος πού έκανε ό βοηθός γιατί είχε μπροστά του
άμυντικό καί έχασε τόν Λύμπε,
άς μάς πεί ό σπυριάρης είδε ΠΕΝΑΛΤΥ στόν Δέλλα...??
Είδε άποβολή Καμαρά καί Σκόνδρα....??
ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ..................πού έπαιζε μέ μιά
άσήμαντη καί πολύ μικρή όμαδούλα πού βρέθηκε στόν τελικό
όπως πολλές φορές γίνεται στό κύπελλο,τόν λεγόμενο θεσμό τών έκπλήξεων.
Ο ΚΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
40 ΕΜΕΙΣ, 60 Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ....!!
Μήπως πρώτη φορά τό κάνει..??
Παρότι είχε μπροστά του τό μικρό Άτρόμητο φρόντισε νά τό κάνει.
Κίτρινη στό Ντιόπ...??
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ....!!
Φάουλ στό Ντιόπ μέσα στή μικρή περιοχή...??
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....!!!
Ό άνθρωπος φαίνεται,δέν κρύβεται.
Ότι μπορούσε έκανε,είδικά μετά τό ήμίχρονο όπου πιθανόν έμαθε γιά τό offside
έκανε τά πάντα γιά νά σώσει τόν βοηθό του .

Ό βοηθός έκανε ένα καθοριστικό λάθος, τό οποίο πολύ θά ήθελα νά δώ στή γνωστή γραμμή.

ΔΩΝΗ.............

Δέν ήταν 2 τά μέτρα τού offside

ΤΡΙΑ ΗΤΑΝ...................

ΛΥΜΠΕ........................ΜΠΑΧΑ........................ΚΑΦΕΣ.

Κι άν έπαιζες καί τά 7 λεπτά πού ήθελες είμαι σίγουρος πώς θάτρωγες κι άλλο....!!!

Τό άπίθανο τής ίστορίας είναι πώς ή ΑΕΚ χθές έσωσε τόν τελευταίο τών play-offs.....!!!
Στήν τρελλή περίπτωση πού έχανε χθές καί έβγαινε πρώτη στά play-offs
γιά λογαριάστε....!!

Φίλοι Άεκτσήδες,ή χρονιά τελείωσε γιά μάς μέσα στή ντροπή.
Άπό δώ καί μπρός προβλέπω νέες ΕΞΑΡΕΣ....!!!

Τό κατάφερε κι αύτό αύτή ή όμάδα,νά μάς δώσει ένα κύπελλο κι άντί
νά γιορτάζουμε όλοι έμείς στήν κερκίδα νά μείνουμε άποσβωλομένοι
άπό τή συμπεριφορά όλων αύτών τών ρεμαλιών....!!!
Πρίν λίγο καιρό είδαμε μιά Έθνική γιορτή νά γίνεται μέ τήν προστασία τών ΜΑΤ
Χθές είδαμε μιά γιορτή νά ξαναγίνεται μέ τίς διμοιρίες στήν πρώτη γραμμή.

Σέ ένα θά συμφωνήσω μέ τό Δώνη .
Στήν άποψη πού έξέφρασε όταν χαρακτήρισε τό κράτος.....

yannis24
01/05/2011, 07:50
πριν λιγο γυρισα απο το γηπεδο...πληρωσα 30 ευρω για ενα εισητηριο που εκανε 15...μαλακια μου...χαρισα η μαλλον μου κλεψανε 15 ευρω για να τα κανουν ντραγκια...βολτιτσες...καπνογονα...πιστολια/φωτοβολιδες...οσοι εφτασαν ΟΑΚΑ χωρις εισητηριο μπηκαν...λεμε ολοι...δεν ξερω ποσοι...4-5000 παντως ανετα...ισως και παραπανω...εγινε το ντου στις 6 παρα...στις θυρες δεν υπηρχε ελεγχος...ο καθενας οπου γουσταρε εμπαινε...οτι εθελε εβαζε μεσα...για μια στιγμη σκεφτηκα να παω να πω στον Πιλαβιο να κανει λιγο πιο περα να κατσουμε παρεα...δεν το εκανα...μαλακια μου...

''κυριες και κυριοι ο ελληνικος εθνικος υμνος''...κανεις δεν τον τραγουδα...απλα κοιταμε ολοι το ντου μεταξυ Ατρομητεων και Αεκτζηδων...τα ματ ηρθαν με 5λεπτη καθυστερηση για να εχουμε υπερπαραγωγη...2 πανω απο εδω...2 μπουφαν απο εκει...ανταλλαγη λαφυρων...ξεκιναει ο αγωνας...αντε μπας και δουμε για αυτο που πηγαμε...

στο πρωτο ημιχρονο το ματς σουπα...πιο αργο και απο ταινια του Αγγελοπουλου...μπαινει ενα γκολ που ολοι πανυγηριζουμε...στο καπακι μαθαινω για offside...πριν το δω δεν ηθελα να εκφερω γνωμη...καθαροτατο offside...δεν φταιει ο Κακος...ο πλαγιος εκανε μαλακια...πρεπει να τον μπερδεψαν οι 2 παιχτες που ηταν κοντα του...τεσπα...μπαλλα ειναι...

ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο και τα καπνογονα πεφτουν κατα εκατονταδες...διακοπη...τεσπα το ματς συνεχιζετε...αρχιζουν και μπαινουν ατομα στο ταρταν...καποιοι λενε 100...αλλοι 200...αλλοι 500...εγω λεω το λιγοτερο 1500...ΑΝΕΤΑ...τα ΜΑΤ στα 3 μετρα...κυριολεκτικα...απλα κοιταζονται...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ...λεμε για πολυ ξυλο θα ετρωγαν...μπαινει το δευτερο γκολ και γινετε το πρωτο ντου...οι μπατσοι αμετοχοι...καπως οι σεκιουριταδες τους σταματανε...ο κοσμος γινετε 3.000 ανετα...μην πω παραπανω...γινετε το 3-0...το πιστευετε η οχι δεν πανυγηριστικε τοσο...ισως νοητικα κρατηθηκαμε να μην ξαναγινει ντου...

στο σημειο που βρισκομε δεν βλεπω το ρολοι και τον χρονο...οι διακοπες δικαιολογουν τα 9 λεπτα που εδειξε ο Κακος...καποια στιγμη σφυραει κατι ο Κακος...ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...αλλοι πανε να πανυγηρησουν...αλλοι να πλακωσουν...ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...πανζουρλισμος...πιστευω (οπως και ολοι οι υπολοιποι σοβαροι) οτι το ματς τελειωσε κανονικα...ερχετε το μηνυμα...ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ...εντωμεταξυ βλεπω να γινετε της Βαγδατης Λιβυης Αφγανισταν...της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ξυλο...καπνογονα...βαρελοτα...φωτοβολιδες στυλο...και οι μπατσοι να κοιτανε...να δεχονται τα παντα...μαλλον και αυτοι πρεπει να τα ειχαν χασει....και μετα απο 40 λεπτα γινετε η πιο ξενερωμα απονομη εβερ...ΟΥΣΤ...

δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με τον Δωνη...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΟΥΣΤ...

υ.γ. δεν θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν δεν επερνε η ΑΕΚ το κυπελλο...
υ.γ.2 ποσο λυπηρω ειναι να ακους τον Σαρμιεντο να λεει οτι λυπαται που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...και ζητησε και συγγνωμη για την πραξη του...
υ.γ.3 σημερα η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ εγινε αεκακι/αεκουλα...ισως και κατι χειροτερο...καληνυχτα σας...

+1000000

Συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ !!!!

Cpt. Haddock
01/05/2011, 08:07
Για πειτε, είχαμε τελικο κυπελου χθες; :wacko:

Ρε χωρις πλακα....

Πολυβόλα (κατα προτίμηση υδροψυκτα Lewis για να εχουν και μια εσάνς ιστορίας) και στο ψαχνο.
Νεκρούς χρειάζεται η υποθεση πλέον και πολλους μαλιστα. Αλλιως κανενας δεν έχει την πολιτική βούληση να σταματησει τους σκαταδες.

Μονο οταν γεμίσει πτώματα το καθε ΟΑΚΑ θα δειτε προκοπή. Μεχρι τότε, αυτα θα γινονται γιατι κανενας αρμοδιος (ειτε ΕΠΟ, είτε πολιτεία) δεν εχει τα @@ να ριξει μια ΓΕΡΗ καμπανα.

Αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα. Ειναι στο κλιμα της γενικότερης καταρρευσης. Είδατε τη "μοτοπορεία"

200-300 μηχανακια που κανουν την Αθηνα να μοιαζει με Ταϊλανδη, με αφιονισμένους ακρανωτους ΕΞΩ απο τη ΓΑΔΑ. Και δεν τρέχει καστανο, κανενας δεν μπαινει στον κοπο να τους σταματήσει ή και καλυτερα να τους σκοτώσει όλους, να καθαρίσει η πολη απο την πλεμπα, να βελτιωθεί το gene pool.

Για όσους αισθανονται (σε διαφορα αλλα μηνυματα και περιστάσεις) περηφανοι ως έλληνες, τους αφιερώνω τις χθεσινες εικόνες.

Οσο παταω την ίδια γη και μιλαω την ίδια γλωσσα με το χθεσινο πολτό, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Ελληνας....

Τελος

AUFGEBRACHT
01/05/2011, 08:19
Για άλλη μια φορά το όνομα της Ελλάδας δοξάζεται στα πέρατα της οικουμένης

-Ινδία
http://www.footballindia.com/news/Chaotic_Greek_Cup_final_ends_in_pitch_invasion/news-2011-april-news_20110430_986/news_article.aspx
-Yahoo sports
http://sports.yahoo.com/soccer/blog/dirty-tackle/post/AEK-fans-celebrate-cup-win-by-setting-Greek-foo?urn=sow-wp1313
-Connecticut Post,ΗΠΑ
http://www.ctpost.com/sports/article/Chaotic-Greek-Cup-final-ends-in-pitch-invasion-1360073.php
-Sports Illustrated
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/soccer/wires/04/30/2080.ap.soc.greek.cup.final.0124/index.html

bulmont
01/05/2011, 08:19
Για πειτε, είχαμε τελικο κυπελου χθες; :wacko:

Ρε χωρις πλακα....

Πολυβόλα (κατα προτίμηση υδροψυκτα Lewis για να εχουν και μια εσάνς ιστορίας) και στο ψαχνο.
Νεκρούς χρειάζεται η υποθεση πλέον και πολλους μαλιστα. Αλλιως κανενας δεν έχει την πολιτική βούληση να σταματησει τους σκαταδες.

Μονο οταν γεμίσει πτώματα το καθε ΟΑΚΑ θα δειτε προκοπή. Μεχρι τότε, αυτα θα γινονται γιατι κανενας αρμοδιος (ειτε ΕΠΟ, είτε πολιτεία) δεν εχει τα @@ να ριξει μια ΓΕΡΗ καμπανα.

Αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα. Ειναι στο κλιμα της γενικότερης καταρρευσης. Είδατε τη "μοτοπορεία"

200-300 μηχανακια που κανουν την Αθηνα να μοιαζει με Ταϊλανδη, με αφιονισμένους ακρανωτους ΕΞΩ απο τη ΓΑΔΑ. Και δεν τρέχει καστανο, κανενας δεν μπαινει στον κοπο να τους σταματήσει ή και καλυτερα να τους σκοτώσει όλους, να καθαρίσει η πολη απο την πλεμπα, να βελτιωθεί το gene pool.

Για όσους αισθανονται (σε διαφορα αλλα μηνυματα και περιστάσεις) περηφανοι ως έλληνες, τους αφιερώνω τις χθεσινες εικόνες.

Οσο παταω την ίδια γη και μιλαω την ίδια γλωσσα με το χθεσινο πολτό, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Ελληνας....

Τελος

+ 100000........

Γι' αυτό και 'γω μας χαιρέτησα ......... (και μην ακούσω απόψεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ.
Απλά σκεφτητε τι λογική έχει αυτός ο όχλος και τι του αξίζει)

AUFGEBRACHT
01/05/2011, 08:23
Εμένα πάντως μ΄αρέσει η κλισέ φράση "το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μετά από τα επεισόδια πήγε 100 χρόνια πίσω"... Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα λοιπόν, να πως έπρεπε να είναι η σημερινή απονομή του τροπαίου.

225059

Gandalf dr685sm
01/05/2011, 08:25
και όσο το σκέφτομαι, τόσο το συνειδητοποιώ παραπάνω.... με αυτά που κάνουν μέσα στα γήπεδα, στους δρόμους, η ατιμωρησία απο τους πολιτικούς.. η ατιμωρησία και η ασυδοσία του πλήθους...

νερό στον μύλο κάποιων που λένε πως μόνο ενα δικτάτορας, θα κάνει την χώρα καλά.

ΔΥΣΤΥΧΏΣ!!!:mad: