View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VI
siokatas
28/01/2011, 18:08
....http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/132696-Χωρίς-κόσμο-η-Τούμπα
τι να πεις τωρα..??ολοι αθωωθηκαν και εμεις.....
απο δευτερα θα παιξουνε μηνυσεις παντως και να δουμε τι θα λενε τα μπατσακια του βολου...:evil:
αληθεια σκεφτηκαν οτι χωρις φιλαθλους ισως εχουν καποια ελπιδα στην τουμπα.μπορει να παιρνει μονο 30.000 το γηπεδο ομως τωρα θα εχει 40.000 απο εξω....και να δουμε πως θα φυγουν απο εκει...με το μετρο που δεν εχουμε...???:ninja:
siokatas
28/01/2011, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
dne eipa an ta ksekinisan i poios eftaige i poios edire perisotero pion.
to thema einai an ekanan episodia oi paoktzides pou na dikiaologoun timwria.
twra an esy les oti den ekanan....ok
οι γαυροι εκαναν??οι βαζελοι??οι αεκτζηδες σε αυτους γιατι τους αθωωσαν και στον παοκ οχι..τι να πεις.ολοκληρη κροτιδα εσκασε στο χερι του παπαλουκα και εγινε γαργαρα...
Ευτυχως που μας πηραν τη διοργανωση των Μεσογειακων, οι οποιοι θα μας κοστιζαν βασει προυπολογισμου 80.000.000? (δηλαδη τουλαχιστον 180.000.000?).
Και ολα αυτα, για να βολευθουν ο Ντορας και ολα τα υπολοιπα τζιμανια, που μας εχουν καταστρεψει οικονομικα με τους αγωνες του 2004.
la_villa
28/01/2011, 18:18
μαλακία που είναι κλειστή η Τούμπα...
προτιμούσα με κόσμο...πιστευω θα περνάγαμε αέρα...τωρα φοβαμαι χαλαρότητα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
....http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/132696-Χωρίς-κόσμο-η-Τούμπα
τι να πεις τωρα..??ολοι αθωωθηκαν και εμεις.....
ναι τιμωρια κυριε ,δεν καταλαβα.............ρε σεις πατε κανετε φασαριες που?? στον βολο?? λες και ηταν κανα σουπερ ντερμπυ....
πατε σπαστε τα στο καραισκακη ,να σας χαρω....
και πανηγυριζω για την τιμωρια ,η προκριση ειναι 60-40 πλεον.......
με κοσμο 50-50
siokatas
28/01/2011, 18:35
στον βολο φιλε μου δεν εγιναν φασαριες.
ακουσες να καει κανενα αμαξι?κανενα μαγαζι??ακουσες να πεφτει ξυλο στους δρομους.??
φαγανε τον παπα απο τους μπατσους με τα χημικα και ξεκινησαν ολα...
υπαρχουν βιντεο που οι μπατσοι ριχνουν δακρυγονα απο εξω προς τα μεσα...χωρις λογο..
γιαυτο βαλανε και την φωτια για τα δακρυγονα
τωρα στην τουμπα τι νομιζεις θα γινει??στημενο ειναι το κολπο...αρκει να μην φαμε το δολωμα...
αντιεξουσιαστες εχουν καποιοι αλλοι οχι εμεις...:ninja:
siokatas
28/01/2011, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ναι τιμωρια κυριε ,δεν καταλαβα.............ρε σεις πατε κανετε φασαριες που?? στον βολο?? λες και ηταν κανα σουπερ ντερμπυ....
πατε σπαστε τα στο καραισκακη ,να σας χαρω....
και πανηγυριζω για την τιμωρια ,η προκριση ειναι 60-40 πλεον.......
με κοσμο 50-50
οι αλλοι γιατι δεν τιμωρουνται??
blackbusa
28/01/2011, 18:47
οι αλλοι γιατι δεν τιμωρουνται??
εισουνα στον Βολο?
siokatas
28/01/2011, 18:48
ναι..
καποιος μπροστα μου πηγε με το παιδι του και ρωταει ενα μπατσο γιατι φοραει μασκα ετσι χωρις λογο,και ο μπατσος τον λεει με υφακι..προχωρα ρε ...
ετσι οπως τα κανουνε τα πραγματα θα γινει οτι και στο μπασκετ..δεν θα πηγαινει ο κοσμος...
blackbusa
28/01/2011, 18:54
ναι
και δεν εγινε τιποτα???στο ασχετο αρχισαν να πετανε δακρυγονα???
siokatas
28/01/2011, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και δεν εγινε τιποτα???στο ασχετο αρχισαν να πετανε δακρυγονα???
οταν ο κοσμος ηταν μεσα στο γηπεδο γιατι πετουσαν απο εξω προς τα μεσα??ξερεις ποσοι ηταν μεσα μετα παιδια τους??και αν προκληθηκαν απο καποιους γιατι δεν τους επιαναν δλδ?:mad:
blackbusa
28/01/2011, 18:58
οταν ο κοσμος ηταν μεσα στο γηπεδο γιατι πετουσαν απο εξω προς τα μεσα??ξερεις ποσοι ηταν μεσα μετα παιδια τους??και αν προκληθηκαν απο καποιους γιατι δεν τους επιαναν δλδ?:mad:
αυτο δεν ειναι απαντηση σε αυτο που ρωτησα....οποιος παει τα παιδια του στους φανατικους ειναι το λιγοτερο μαλακας...
siokatas
28/01/2011, 19:03
αυτο δεν ειναι απαντηση σε αυτο που ρωτησα....οποιος παει τα παιδια του στους φανατικους ειναι το λιγοτερο μαλακας...
οταν πας εκτος και σου δινουν δυο θυρες ξερεις που θα παν οι φανατικοι??εκτος αν εννοεις οτι ο κοσμος δεν πρεπει να πηγαινει στα εκτος με τα παιδια του..
blackbusa
28/01/2011, 19:08
οταν πας εκτος και σου δινουν δυο θυρες ξερεις που θα παν οι φανατικοι??εκτος αν εννοεις οτι ο κοσμος δεν πρεπει να πηγαινει στα εκτος με τα παιδια του..
εσυ πως το κοβεις???θα επρεπε???εδω εχω κοψει τα εκτος μην φαμε καμμια αδεσποτη με την μαλακια που τους δερνει...τπ παιδι μου θα πηγαινα???
ακομα δεν μου απαντησες γιατι αρχισαν να πετανε χημικα ομως...
siokatas
28/01/2011, 19:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ πως το κοβεις???θα επρεπε???εδω εχω κοψει τα εκτος μην φαμε καμμια αδεσποτη με την μαλακια που τους δερνει...τπ παιδι μου θα πηγαινα???
ακομα δεν μου απαντησες γιατι αρχισαν να πετανε χημικα ομως... [/QUOTE
βλεπεις κατι??
http://www.youtube.com/watch?v=wT_Orvm2y8A&feature=player_embedded#
kalgeorge
28/01/2011, 19:26
φιλε μου οι φασαριες εγιναν για δυο λογους.....
α) γιατι πολλοι μαγκες δικοι σας προσπαθησαν να μπουν χωρις εισητηριο, και οταν φαγατε το ακυρο απο την αστυνομια τα κανατε πουτανα εξω απο το γηπεδο,, δες τιποτα φωτο απο τις σπασμενες τουαλετες και μιλαμε παλι....
β) εισασταν πολυ περισσοτεροι απο τους φιλαθλους του γαυρου βολου, μπηκατε καμμια 100στη στον αγωνιστικο χωρο και πηγατε και τους πηρατε σημαια με καποιες"μικροσυμπλοκες" :wave2:
ασε λοιπον τα χωρις λογο και δεν φταιγαμε σε τιποτα κλπ κλπ
:wave2:
blackbusa
28/01/2011, 19:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ακομα δεν μου απαντησες γιατι αρχισαν να πετανε χημικα ομως... [/QUOTE
βλεπεις κατι??
http://www.youtube.com/watch?v=wT_Orvm2y8A&feature=player_embedded#
τα χημικα επεσαν...φωτια αναψε...ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ δεν μου ειπες....ετσι χωρις λογο???
siokatas
28/01/2011, 19:31
για τα εκτος γηπεδου λενε και καλα οτι καποιοι πηγαν να μπουν χωρις εισητηριο...
ελενχος εγινε απο την αστηνομια πριν το γηπεδο για το αν εχουν και εισητηρια...
δεν τους ειδαν τοτε??:D
υπαρχουν και βιντεο απο εκτος γηπεδου οπου και η παε εδωσε σημερα στην επιτροπη αλλα ειπαμε....δεν μπορω να τα βρω ρε γμτ..:confused:
siokatas
28/01/2011, 19:34
φιλε μου οι φασαριες εγιναν για δυο λογους.....
α) γιατι πολλοι μαγκες δικοι σας προσπαθησαν να μπουν χωρις εισητηριο, και οταν φαγατε το ακυρο απο την αστυνομια τα κανατε πουτανα εξω απο το γηπεδο,, δες τιποτα φωτο απο τις σπασμενες τουαλετες και μιλαμε παλι....
β) εισασταν πολυ περισσοτεροι απο τους φιλαθλους του γαυρου βολου, μπηκατε καμμια 100στη στον αγωνιστικο χωρο και πηγατε και τους πηρατε σημαια με καποιες"μικροσυμπλοκες" :wave2:
ασε λοιπον τα χωρις λογο και δεν φταιγαμε σε τιποτα κλπ κλπ
δεν ειπα οτι καποιοι δεν εφταιγαν ( αλλα και παλι δεν μπορουσαν να τους πιασουν?) ειπα οτι φαγαν τον παπα οτι θα γινει και στην τουμπα...για τα εισητηρια το γραφω παραπανω..απλα δεν μπορω να βρω τα βιντεο ρε γμτ
siokatas
28/01/2011, 19:38
θελεις να γελασεις λιγο δες διαφορα...http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8356&subid=2&pubid=109324782
ειδες καμια τιμωρια εσυ??
blackbusa
28/01/2011, 19:44
θελεις να γελασεις λιγο δες διαφορα...http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8356&subid=2&pubid=109324782
αν λες για την ΑΕΚ ειμουνα μεσα στο γηπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ουτε καν οι δημοσιογραφοι που για κατι τετοια τριβουν τα χερια τους...και ξαφνικα μετα απο 2 μερες:hypnotize καποιοι βρεικαν επεισοδια...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...
kalgeorge
28/01/2011, 19:45
ναι σε αυτο δεν διαφωνω....εγω μιλησα για τα επεισοδια του παοκ.
και μια παρατηρηση αν μου επιτρεπεις.....δνε περιμενα να αντιδρασεις ετσι. συνηθως ακουω δεν φταιγαμε κλπ κλπ κλπ
:a013:
kalgeorge
28/01/2011, 19:46
αν λες για την ΑΕΚ ειμουνα μεσα στο γηπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ουτε καν οι δημοσιογραφοι που για κατι τετοια τριβουν τα χερια τους...και ξαφνικα μετα απο 2 μερες:hypnotize καποιοι βρεικαν επεισοδια...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...
για τον γυαρο λεει και το κερμα.....μαλλον
blackbusa
28/01/2011, 19:47
και μια παρατηρηση αν μου επιτρεπεις.....δνε περιμενα να αντιδρασεις ετσι. συνηθως ακουω δεν φταιγαμε κλπ κλπ κλπ
τι λες και εσυ ρε???τα επεισοδια ακουσες που δηθεν εγιναν???ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...μην λες και εσυ οτι ναναι...για το περιστατικο που 15 μαλακισμενα μπηκαν στην θυρα 33 τα εχω περιγραψει οπως εγιναν...
αν ξαπλωνε στην τουμπα αυτος ο χεστης θα σηκωνοταν σε μια βδαμαδα......οι ανθρωποι ειναι χεσμενοι πανω τους....τι να συζηταμε
βλεπουν ολυμπιακο και τρεμουν
blackbusa
28/01/2011, 19:50
για τον γυαρο λεει και το κερμα.....μαλλον
για την Αεκ λεει 100%...οπως και προανεφερε και πριν οτι αυτοι τιμωρηθηκαν και εμεις οχι...
siokatas
28/01/2011, 19:52
φιλε μου ολοι δεν ειναι ιδιοι.
δεν με νοιαζει αν χασει ο παοκ απο το σκουλικη την κυριακη με νοιαζει να παιξουμε μπαλα,αν δεν παιξουμε φυσικο να χασουμε.με νοιαζει να μας παιξουν τουλαχιστον 60-40 λογο εδρας.
τι να το κανω το στημενο ρε φιλε ειναι σαν να πηγαινω στον καρρα στα μπουζουκια να πληρωνω 150 το μπουκαλι και αυτος να μου βαζει playback...
και να τιμωρουσαν την αεκ τι θα γινοταν? υπαρχει περιπτωση να φαει 3 γκολ απο μια ομαδα με 2 παικτες?
καλα και η αεκ με τους βετερανους που παιζει δεν παει πισω .....κλειστε μεταγραφη και τον αρδιζογλου με τις κατεβασμενες καλτσες :lol:
siokatas
28/01/2011, 19:55
για ολους λεω...και αεκ και γαυρο.αν εριχναν κερμα στην τουμπα τη λεγανε τωρα ξερετε.???
εμφυλιοςςςςς ενω στο τηγανι πηγε ο διατητης και μονο που δεν σηκωσε τον εποπτη
kalgeorge
28/01/2011, 19:55
τι λες και εσυ ρε???τα επεισοδια ακουσες που δηθεν εγιναν???ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...μην λες και εσυ οτι ναναι...για το περιστατικο που 15 μαλακισμενα μπηκαν στην θυρα 33 τα εχω περιγραψει οπως εγιναν...
ρε παπαρα εγω για τον παοκ μιλησα, οχι την αεκ
ρε φιλε ειναι σαν να πηγαινω στον καρρα στα μπουζουκια να πληρωνω 150 το μπουκαλι και αυτος να μου βαζει playback...
αν πας καρρα και δωσεις και 150 τοτε εισαι για τα σιδερα :lol:
siokatas
28/01/2011, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αν πας καρρα και δωσεις και 150 τοτε εισαι για τα σιδερα :lol:
ελα ρε λεμε τωρα...αχαχαχαχαχαχ:beer: :beer:
δεν με νοιαζει αν χασει ο παοκ απο το σκουλικη την κυριακη
πλακα κανεις ?? θελω νικη και μονο νικη ......τελος ......εδω ο μητρογλας τους εσκασε 2 μπαλες και μεις θα παμε να χασουμε ? :mad: .......δεν το δεχομαι ρε φιλε
τωρα αν ο αλλος ο χαβοσ μου ριξει αναπηρους ......παπαζογλου και κουτσανικουληδες .....τοτε θα το φαμε το τριμπαλο
ετοιμαζω κορνεδες μετα
siokatas
28/01/2011, 20:38
οχι δεν κανω πλακα.αν παιξουν μπαλα θα τους φαμε ...
με παπαζογλου στο 75΄..να ποναει...
να παιξουν ομως γιατι μου τελειωνει και το κολλυριο..
γμτ την ηλεκτροκοληση μου μεσα..:D
siokatas
28/01/2011, 20:49
ο χαβος φοβατε και τις καρτες αν και δηλωσε οτι garcia παιζει κανονικα...
222525
Gandalf dr685sm
29/01/2011, 10:27
Ματέος, Μπάχα, Μίτσελ.. όλοι δανεικοί ώς πάικτες με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Πως θα βρεθούν τα λεφτά δεν μας είπαν!! Εκτός και αν έχουν σκοπό να μαζέψουν 6-7 δανεικούς πολύ καλούς παίκτες για να μπορέσει η ΑΕΚ να διεκδικήσει θέση για CH.L. έτσι ώστε να υπάρχουν χρήματα του χρόνου. Γιατί μην μου πεί κανείς πως η ΑΕΚ θα έχει 3-4 μύρια μαζεμένα το καλοκαίρι ίσως και παραπάνω για να τους πάρει μόνιμα.
kalgeorge
29/01/2011, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ματέος, Μπάχα, Μίτσελ.. όλοι δανεικοί ώς πάικτες με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Πως θα βρεθούν τα λεφτά δεν μας είπαν!! Εκτός και αν έχουν σκοπό να μαζέψουν 6-7 δανεικούς πολύ καλούς παίκτες για να μπορέσει η ΑΕΚ να διεκδικήσει θέση για CH.L. έτσι ώστε να υπάρχουν χρήματα του χρόνου. Γιατί μην μου πεί κανείς πως η ΑΕΚ θα έχει 3-4 μύρια μαζεμένα το καλοκαίρι ίσως και παραπάνω για να τους πάρει μόνιμα.
απλα κλεινει καποιες τρυπες μεχρι το καλοκαιρι ρε μαγε, και καλα κανει.
τοτε....βλεπουν τι θα κανουν
kalgeorge
29/01/2011, 12:11
α και που σαι ,,,Βασίλη???
ο γκαλιτσιος μπονους δωρο στον πανιωνιο.....:lol: :lol:
αλλα ειπαμε υπαρχει αι βασίλης :lol: :lol:
blackbusa
29/01/2011, 14:27
απλα κλεινει καποιες τρυπες μεχρι το καλοκαιρι ρε μαγε, και καλα κανει.
τοτε....βλεπουν τι θα κανουν
+1299
Gandalf dr685sm
30/01/2011, 11:30
Πολύ κουβέντα για τον Ματέος... είναι τελικά τόσο καλός όσο τον παρουσιάζουν; Υποτίθεται οτι μέχρι και ο Μουρίνιο έχει εκφραστεί θετικά και οτι η Ρεάλ έχει κρεμάσει ταμπέλα ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επάνω του!
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει...
kalgeorge
30/01/2011, 19:26
αυτος ο βολος σημερα αντισταθηκε πολυ σθεναρα :bawl: :bawl:
εκανε αμετρητες φασεις :bawl: :bawl:
αυτος ο βολος σημερα αντισταθηκε πολυ σθεναρα :bawl: :bawl:
εκανε αμετρητες φασεις :bawl: :bawl:
Ενω εσεις....... :look:
Τραβηξατε ζορι σε αυτη την αγωνιστικη..... :(
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
30/01/2011, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ενω εσεις....... :look:
Τραβηξατε ζορι σε αυτη την αγωνιστικη..... :(
δεν το ειδες?
λιγη τυχη να ειχε ο εργοτελης θα μας ειχε πεταξει 3 μπαλακια...
για θυμισε μου και τις φασεις του γαυρου βολου.....αν βρεις
δεν το ειδες?
λιγη τυχη να ειχε ο εργοτελης θα μας ειχε πεταξει 3 μπαλακια...
για θυμισε μου και τις φασεις του γαυρου βολου.....αν βρεις
Περιπου στα..... 3 μπαλακια μετραω και εγω εαν ειχε λιγο τυχη ο Βολος....!!
( Αληθεια.... Θες τωρα να αναλυσουμε φασεις και να συγκρινουμε την επικινδυνοτητα τους....??? :dizzy: )
kalgeorge
30/01/2011, 20:28
Περιπου στα..... 3 μπαλακια μετραω και εγω εαν ειχε λιγο τυχη ο Βολος....!!
( Αληθεια.... Θες τωρα να αναλυσουμε φασεις και να συγκρινουμε την επικινδυνοτητα τους....??? :dizzy: )
γαιτι οχι?
4 τετατετ ειχε ο εργοτελης....τα δυο απο οτι θυμαμαι ο μπουντιμιρ.
για πες..εκτος του σουτ (ουτε για πλακα δεν εμπαινε ) του μπρεσκα τι αλλο ειχε ο βολος?
Σολακησ..... στο 44
Μπρεσκα 10 ,38, 65
+ Οτι.... τεσσερα χαμενα; τετατετ ειναι πολλα !!!
kalgeorge
30/01/2011, 21:45
Σολακησ..... στο 44
Μπρεσκα 10 ,38, 65
+ Οτι.... τεσσερα χαμενα; τετατετ ειναι πολλα !!!
και ομως...δες τις φασεις...
στο δευτερο ημιχρονο
εντιτ!! τωρα εδειχνε τις φασεις.....μια εκανε μονο ο μπρεσκα
:bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge: οι Εργοτέλης μας έπαιξε για πλάκα και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, έπρεπε να κερδίσει ενώ εσείς άνετα περάσατε ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Βόλο και έτσι κερδίσατε άνετα.
stoubi: μα τι λες εσείς περάσατε άνετα, εμάς ο Βόλος μας έκανε πλάκα έχασε 4 ευκαιρίες και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει. Είσασταν πολύ καλύτεροι από τον εργοτέλη και άνετα κερδίσατε.
kalgeorge: όχι όχι είμασταν γτπ ο εργοτέλης μας ξέσκισε
stoubi: σε παρακαλώ ο Βόλος σου λέω μας ξεκολι@σε ενώ εσείς περάσατε άνετα τον εργοτέλη, είσασταν καλύτεροι μην επιμένεις, το αξίζατε να κερδίσετε.
kalgeorge: δεν είναι έτσι μην επιμένεις είσαστε καλύτεροι
stoubi: όχι δεν μπορώ να το δεχτώ εσείς είσασταν καλύτεροι
CIRUS: ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΥΓ: πάλι καλά που ξέρω τι ομάδα είστε:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
30/01/2011, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
CIRUS: :
μπιλυ τελικα αι βασιλης υπαρχει ρε? :bawl:
μπιλυ τελικα αι βασιλης υπαρχει ρε? :bawl:
καλά μ@λ@κ@ς είσαι:confused: :confused: ????? κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουμε κιολας για να πάρουν τον άχρηστο τον Γκαλίτσιο, τι αι βασίλης και π@π@ριες μου τσαμπουνάς αυτός είναι πιο άχρηστος και άμπαλος και από τον blackbusa ποιος τον θέλει στην ομάδα του???
Υ.Γ. Ντάξει υπερβάλω λίγο με τον blackbusa αλλά είναι αρκετά κοντά στην αλήθεια τα γραφόμενα:lol: :lol:
blackbusa
30/01/2011, 22:17
καλά μ@λ@κ@ς είσαι:confused: :confused: ????? κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουμε κιολας για να πάρουν τον άχρηστο τον Γκαλίτσιο, τι αι βασίλης και π@π@ριες μου τσαμπουνάς αυτός είναι πιο άχρηστος και άμπαλος και από τον blackbusa ποιος τον θέλει στην ομάδα του???
ωπα ρε Μαμαλακη παιχταρα...κανεις μονο τα ψωνια η τα μαγειρευεις κιολλας???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωπα ρε Μαμαλακη παιχταρα...κανεις μονο τα ψωνια η τα μαγειρευεις κιολλας???
μαγειρεύω κιόλας έλα και θα σου κάνω το τραπέζι. θα σου φτιάξω το αγαπημένο σου
ΚΑΛΤΣΟΝΕ
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
30/01/2011, 22:24
ΚΑΛΤΣΟΝΕ
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge: οι Εργοτέλης μας έπαιξε για πλάκα και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, έπρεπε να κερδίσει ενώ εσείς άνετα περάσατε ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Βόλο και έτσι κερδίσατε άνετα.
stoubi: μα τι λες εσείς περάσατε άνετα, εμάς ο Βόλος μας έκανε πλάκα έχασε 4 ευκαιρίες και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει. Είσασταν πολύ καλύτεροι από τον εργοτέλη και άνετα κερδίσατε.
kalgeorge: όχι όχι είμασταν γτπ ο εργοτέλης μας ξέσκισε
stoubi: σε παρακαλώ ο Βόλος σου λέω μας ξεκολι@σε ενώ εσείς περάσατε άνετα τον εργοτέλη, είσασταν καλύτεροι μην επιμένεις, το αξίζατε να κερδίσετε.
kalgeorge: δεν είναι έτσι μην επιμένεις είσαστε καλύτεροι
stoubi: όχι δεν μπορώ να το δεχτώ εσείς είσασταν καλύτεροι
CIRUS: ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΥΓ: πάλι καλά που ξέρω τι ομάδα είστε:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
30/01/2011, 23:30
ΚΑΛΤΣΟΝΕ
δεν κανεις καλυτερα μια ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ που την ξερεις καλυτερα....
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
giobazolias
31/01/2011, 02:05
Δε λεω...........κοβουν και ραβουν οι μανατζερ στο ποδοσφαιρο αλλα οχι κι ετσι!!!
http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/Schalke04/307636.html
Και οι δημοσιογραφοι ομως πολυ προπαγανδα!
ο Χαριστεας λεει εφυγε απ την Αρλ γιατι τσακωθηκε με τον Χατζιμπεγκιτς........ και καλα!!!
Δεν εφυγε γιατι ηταν ανυπαρκτος και η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει αυτον και το Μπασινα μαζι!!!
δεν κανεις καλυτερα μια ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ που την ξερεις καλυτερα....
δεν μπορώ, αυτή την έχεις ανάγει σε επιστήμη εσύ και δεν θα είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα
ΚΑΛΤΣΟΝΕ που το τρως και πετάς καλύτερα:bawl: :bawl:
kalgeorge
31/01/2011, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Δε λεω...........κοβουν και ραβουν οι μανατζερ στο ποδοσφαιρο αλλα οχι κι ετσι!!!
http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/Schalke04/307636.html
Και οι δημοσιογραφοι ομως πολυ προπαγανδα!
ο Χαριστεας λεει εφυγε απ την Αρλ γιατι τσακωθηκε με τον Χατζιμπεγκιτς........ και καλα!!!
Δεν εφυγε γιατι ηταν ανυπαρκτος και η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει αυτον και το Μπασινα μαζι!!!
kai o magat eixe dilwsei oti den ton thelei stin omada :)
fantasou ti piesi tha dextike...poios...o magat...gia na tou upograpsei mexri tokalokairi
kalgeorge
31/01/2011, 14:01
http://www.gazzetta.gr/black-box/item/133441-Γιουβέντους,-ώρα-μηδέν
:smokin:
Gandalf dr685sm
31/01/2011, 15:12
Είμαι ανάποδος.. είμαι γκρινιάρης.. οτι θέλετε πέιτε... η ερώτηση μου είναι η εξής όμως. Απο την στιγμή που κλείνουμε τρύπες με δανεικούς που κατά τα λεγόμενα πολλών μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μίτσελ, Μπάχα, Ματέος).. γιατί δεν έγινει αυτή η κίνηση απο την αρχή της χρονιάς; Τουλάχιστον να είχαμε την όποια πιθανότητα να παίξουμε μπάλα για την τριάδα του SL.;;;
Ξέρω ξέρω.. είμαι γκρινιάρης.
kalgeorge
31/01/2011, 15:15
Είμαι ανάποδος.. είμαι γκρινιάρης.. οτι θέλετε πέιτε... η ερώτηση μου είναι η εξής όμως. Απο την στιγμή που κλείνουμε τρύπες με δανεικούς που κατά τα λεγόμενα πολλών μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μίτσελ, Μπάχα, Ματέος).. γιατί δεν έγινει αυτή η κίνηση απο την αρχή της χρονιάς; Τουλάχιστον να είχαμε την όποια πιθανότητα να παίξουμε μπάλα για την τριάδα του SL.;;;
giati argisate na parete xabari oti to roster sas einai gia ton p@@@ kavala :bawl: :bawl:
giati argisate na parete xabari oti to roster sas einai gia ton p@@@ kavala :bawl: :bawl:
τουλάχιστον αυτοί το πήρανε χαμπάρι
εσείς????:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
31/01/2011, 15:20
τουλάχιστον αυτοί το πήρανε χαμπάρι
εσείς????:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
emas petaei to roster re :a23: :a43: :a43:
emas petaei to roster re :a23: :a43: :a43:
oti petaei, petaei den diafono
alla
kalitera petaxei ston kalatho ton axriston
kalgeorge
31/01/2011, 15:23
oti petaei, petaei den diafono
alla
kalitera petaxei ston kalatho ton axriston
esas pantws :a021: :a021: :a021:
esas pantws :a021: :a021: :a021:
κάτσε μη βιάζεσαι, έχει και δεύτερο γύρο:p
εμείς πέρυσι είμασταν χειρότεροι και από κηδεία σε τραυματισμούς και παίχτες παρόλα ταύτα σας κερδίσαμε 2 φορές. Αν το κάνετε και εσείς 2 φορές θα σας παραδεχτώ.
αυτό δεν αναιρεί ότι το ροστερ σας είναι γτπ
άσε που με αυτή την λογική δεν σε παίρνει να μιλάς για μερικά χρονάκια για το ρόστερ της ΑΕΚ
πελάτη σε έχει, όπου σε βρίσκει ασελγεί πάνω σου
blackbusa
31/01/2011, 15:34
αφου ο βατραχος ειχε δηλωσει οτι το ροστερ τουτ θυμηζε την ομαδα του 90...το ξεχασες κιολλας αυτο???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πάντως αυτό που θα κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ από όσο έχω καταλάβει και εφόσον δεν υπάρχουν φράγκα για να αγοράζει καλούς παίχτες,
θα πέρνει δανεικούς που έχουν αποτύχει σε άλλες ομάδες αλλά είχαν κάνει σε άλλες ομάδες καλές σεζόν και θα προσπαθεί να τους δώσει μια ευκαιρία να ξαναφανουν παίρνοντας μεταγραφή από την ομάδα που απέτυχαν. Ετσι και η ομαδες που δανείζουν θα είναι ευχαριστημένες και η Αεκ θα έχει με χαμηλότερο μπάτζετ παίχτες μεγαλύτερης αξίας από ότι θα δαπανούσε για να τους αγοράσει.
βέβαια με αυτό τον τρόπο δεν φτιάχνεις ποτέ ομοιογενές σύνολο, οπότε ο Χιμένεθ θέλει και κάποιους Ελληνες πιτσιρικάδες με ταλέντο ώστε να στήσει ένα βασικό κορμό με αυτούς ωστε να υπάρχει ένας βασικός κορμός ομάδας που θα χωράνε και οι διάφοροι ξένοι που θα δανείζεται. Απαραίτητη προϋπόθεση μεγάλη πίστωση χρόνου και σταθερός προπονητής για να βγει κάποιο καλό αποτέλεσμα.
Πολύ αμφίβολο θα έλεγα. Αν δεν βρεθούν κάποιοι να βάλουν χρήματα όλα τα άλλα μπαλώματα είναι και ανάλογα αποτελέσματα φέρνουν εφόσον έχεις οργανωμένους αντιπάλους με ισχυρές διοικήσεις και χρήμα απέναντι σου. Ενας κούκος πάντως δεν φέρνει την άνοιξη είτε προπονητής είτε παίχτης είναι αυτός.
μπορεί και να κάνω λάθος, αυτήν την εντύπωση μου έχει δημιουργήσει πάντως η Αεκ και οι επιλογές της.
kalgeorge
31/01/2011, 17:56
κάτσε μη βιάζεσαι, έχει και δεύτερο γύρο:p
εμείς πέρυσι είμασταν χειρότεροι και από κηδεία σε τραυματισμούς και παίχτες παρόλα ταύτα σας κερδίσαμε 2 φορές. Αν το κάνετε και εσείς 2 φορές θα σας παραδεχτώ.
αυτό δεν αναιρεί ότι το ροστερ σας είναι γτπ
άσε που με αυτή την λογική δεν σε παίρνει να μιλάς για μερικά χρονάκια για το ρόστερ της ΑΕΚ
πελάτη σε έχει, όπου σε βρίσκει ασελγεί πάνω σου
ayto to kanoun kai alles mikres omades :lol: :lol:
den leei kati:)
la_villa
31/01/2011, 18:07
οπότε τελικά εμάς το αεκακι μας έριξε στην τη θέση πέρσυ (οπως τους αρεσει να φαντασιώνονται) ή ήμασταν εμείς για τον Μπέο...(συν κατι γιαννενα κλπ κλπ)???
μην τα λέτε έτσι...τους χαλάτε τις ονειρώξεις
kalgeorge
31/01/2011, 18:09
re to skotwsate to palikari re :bawl: :bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=cGwmefe75Ac
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
31/01/2011, 19:22
ante epidi stenoxwrisa tous arianous.....:beer:
http://www.youtube.com/watch?v=O4Tp_0vdYRs&feature=related
sakis1098
31/01/2011, 21:34
πάντως αυτό που θα κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ από όσο έχω καταλάβει και εφόσον δεν υπάρχουν φράγκα για να αγοράζει καλούς παίχτες,
θα πέρνει δανεικούς που έχουν αποτύχει σε άλλες ομάδες αλλά είχαν κάνει σε άλλες ομάδες καλές σεζόν και θα προσπαθεί να τους δώσει μια ευκαιρία να ξαναφανουν παίρνοντας μεταγραφή από την ομάδα που απέτυχαν. Ετσι και η ομαδες που δανείζουν θα είναι ευχαριστημένες και η Αεκ θα έχει με χαμηλότερο μπάτζετ παίχτες μεγαλύτερης αξίας από ότι θα δαπανούσε για να τους αγοράσει.
βέβαια με αυτό τον τρόπο δεν φτιάχνεις ποτέ ομοιογενές σύνολο, οπότε ο Χιμένεθ θέλει και κάποιους Ελληνες πιτσιρικάδες με ταλέντο ώστε να στήσει ένα βασικό κορμό με αυτούς ωστε να υπάρχει ένας βασικός κορμός ομάδας που θα χωράνε και οι διάφοροι ξένοι που θα δανείζεται. Απαραίτητη προϋπόθεση μεγάλη πίστωση χρόνου και σταθερός προπονητής για να βγει κάποιο καλό αποτέλεσμα.
Πολύ αμφίβολο θα έλεγα. Αν δεν βρεθούν κάποιοι να βάλουν χρήματα όλα τα άλλα μπαλώματα είναι και ανάλογα αποτελέσματα φέρνουν εφόσον έχεις οργανωμένους αντιπάλους με ισχυρές διοικήσεις και χρήμα απέναντι σου. Ενας κούκος πάντως δεν φέρνει την άνοιξη είτε προπονητής είτε παίχτης είναι αυτός.
μπορεί και να κάνω λάθος, αυτήν την εντύπωση μου έχει δημιουργήσει πάντως η Αεκ και οι επιλογές της.
+1198 file moy...............................
kalgeorge
01/02/2011, 08:14
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/133547-Toν-ξεφτίλισε-ο-Παντιάνι-(video) :a23: :a23: :a23: :a23:
ΣΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ....................Η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΡΑΤΤΙ
Μέ τόσο χρήμα ,τόσους παιχταράδες καί ήρθε ένας Μουρίνιο
ΝΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ...............ΟΛΑ..!!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ................ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.....!!!
Κανείς δέν πρόκειται νά κάνει ποτέ τίποτε...........ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Μιά ίστορία πού έπιβαβαιώνεται κάθε Κυριακή ...........
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.....!!!
Διότι ύπάρχουν καί άλλες λύσεις............
Όταν παίζεις μέ μιά όμάδα πού τής έχεις στείλει
δύο-τρείς παίκτες καί προπονητή......
όλα είναι ώραία...... :rotflmao: :rotflmao:
Άσε τήν ΑΕΚ ήσυχη λοιπόν.............
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ.................
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ.....!!!
Καί φέτος δέν έχετε παράπονο.....
Ούτε πέρσυ..............
Ούτε παραπρόπερσυ ............
ΟΤΑΝ ΣΕ 60 ΛΕΠΤΑ..............ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 4-0
ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ............
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ....??
Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ....??
Γιαυτό άσε τήν ΑΕΚ ήσυχη , καί γλέντα αύτό πού σέ ταίζουν.....
Ένα έργο πού ξέρεις τό τέλος του.....:rotflmao: :rotflmao:
Τώρα τά ύπόλοιπα γιά σταθερές διοικήσεις ,χρήμα κ.λ.π......
είναι νάχαμε νά λέγαμε μαλακιούλες γιά νά μήν
άσχολούμαστε μέ τά αίσχη τής κάθε Κυριακής....!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ....................Η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΡΑΤΤΙ
Μέ τόσο χρήμα ,τόσους παιχταράδες καί ήρθε ένας Μουρίνιο
ΝΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ...............ΟΛΑ..!!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ................ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.....!!!
Κανείς δέν πρόκειται νά κάνει ποτέ τίποτε...........ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Μιά ίστορία πού έπιβαβαιώνεται κάθε Κυριακή ...........
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.....!!!
Διότι ύπάρχουν καί άλλες λύσεις............
Όταν παίζεις μέ μιά όμάδα πού τής έχεις στείλει
δύο-τρείς παίκτες καί προπονητή......
όλα είναι ώραία...... :rotflmao: :rotflmao:
Άσε τήν ΑΕΚ ήσυχη λοιπόν.............
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ.................
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ.....!!!
Καί φέτος δέν έχετε παράπονο.....
Ούτε πέρσυ..............
Ούτε παραπρόπερσυ ............
ΟΤΑΝ ΣΕ 60 ΛΕΠΤΑ..............ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 4-0
ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ............
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ....??
Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ....??
Γιαυτό άσε τήν ΑΕΚ ήσυχη , καί γλέντα αύτό πού σέ ταίζουν.....
Ένα έργο πού ξέρεις τό τέλος του.....:rotflmao: :rotflmao:
Τώρα τά ύπόλοιπα γιά σταθερές διοικήσεις ,χρήμα κ.λ.π......
είναι νάχαμε νά λέγαμε μαλακιούλες γιά νά μήν
άσχολούμαστε μέ τά αίσχη τής κάθε Κυριακής....!!!
Μπραβο.........
Ετσι........
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΓΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΙ.....
ΣΩΣΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
......................................................
κύριε τελίτσα εμένα ούτε με τάϊσαν ποτέ, ούτε με ταϊζουν τίποτα
είπα την γνώμη μου για την Αεκ και άμα σαρεσει, αν όχι στα φρύδια μου
θα στω πω τελευταία φορά όποιος πιστεύει ότι υπάρχει παράγκα και εξακολουθεί να παρακολουθεί πρωτάθλημα παραύτα, εμένα για ΜΑΚΑΚΑΣ μου κάνει.
αφού είναι όλα προδιαγεγραμμένα μην το βλέπεις το μαμήδι, το ρημάδι το πρωτάθλημα, ασχολήσου με κάτι άλλο.
και ο Ολυμπιακός Βόλου ΕΝΤΙΜΑ σε έκανε ΑΛΟΓΟ έτσι για να τελιώνουμε.
Αλλοι την βρίσκουν κανονικά, άλλοι με σαδομαζο, άλλοι με άντρες, άλλοι γουστάρουν παρτούζες
εσύ την βρίσκεις με παρασκήνια, διαιτησίες, κλάψα, κλάψα και δώσε πόνο. Δικαίωμα σου αλλά μας τα έχεις κάνει και ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μάστορα σε εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε τη διαστροφή σου.
Αντε να κόψεις το κάπνισμα στο Βόλο
Cpt. Haddock
01/02/2011, 10:19
[....]ασχολήσου με κάτι άλλο.[....]
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
dukeandthecity
01/02/2011, 10:50
ο συγκεκριμένος ειναι μεγάλος καραγκιοζης και τα ακουει μια χαρα απο τους οπαδους της ομάδας του.
Και για αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=yIrwNIs3NMM) (στο 3.23) και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα.
Απλα έχει καλές σχεσεις με τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ και τον βγάζουν λάδι.
kalgeorge
01/02/2011, 13:34
http://www.sport24.gr/football/Germany/amfisvhthsh_gia_xaristea.765636.html
:bawl: :bawl:
sakisdani750
01/02/2011, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Και για αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=yIrwNIs3NMM) (στο 3.23) και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα.
Απλα έχει καλές σχεσεις με τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ και τον βγάζουν λάδι.
τον βαραει κλοτσια τον χαλκια στο δεξι το ποδι απο πισω στην γαμπα η εγω βλεπω λαθος???
καπου στο 3.38 σε ριπλει φαινεται καθαρα!
dukeandthecity
01/02/2011, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
τον βαραει κλοτσια τον χαλκια στο δεξι το ποδι απο πισω στην γαμπα η εγω βλεπω λαθος???
καπου στο 3.38 σε ριπλει φαινεται καθαρα!
οτι τον χτυπαει στην γαμπα καλά το είδες... αλλα και αυτος το γ@μησε και ψοφησε. Πεφτει κατω, βλεπει οτι βγαινει σεντρα και παει να σηκωθει και με το που ακουει το σφυριγμα ξαναπέφτει. Μολις δε ξεκιναει ο τσαμπουκας, οσαν την σουστα θεραπευετε :lol: :lol:
αυτα που κοροιδευουμε...
kalgeorge
01/02/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
οτι τον χτυπαει στην γαμπα καλά το είδες... αλλα και αυτος το γ@μησε και ψοφησε. Πεφτει κατω, βλεπει οτι βγαινει σεντρα και παει να σηκωθει και με το που ακουει το σφυριγμα ξαναπέφτει. Μολις δε ξεκιναει ο τσαμπουκας, οσαν την σουστα θεραπευετε :lol: :lol:
αυτα που κοροιδευουμε...
na min anaferoume kan oti den uparxei penaltu stin fasi tou vierinia :smokin: kai oti exei proigithei faoul :smokin:
emeis ton xalkia ton koroideuame mia zwi....kai otan ton diwxame, elege olo paparies....kai pige kai agglia kai pire ta @@@, kai twra ton vrizete eseis....
to poio astio apo ola sto video pou evales....o gianakopoulos pou pige na tou zitisie ton logo gia to theatro :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
siokatas
01/02/2011, 18:52
τι εγινε ρε παιδια 2.500 μπατσοι συνοδεια για την ομαδα του δημοσιου??
και ελικοπτερο εφεραν οπου πετουσε σημερα κατα τις 6 πανω απο την τουμπα...ντροπη ρε για τα νησια δεν εχουν λεφτα να βαλουν ελικοπτερο και χαθηκαν ζωες και εδω για τον μπουλη εφεραν και ελικοπτερο....
:yuck: αισχος...
ουτε ο προεδρος τις δημοκρατιας ουτε ο πρωθυπουργος δεν εχει ερθει με τοσοι συνοδεια...
πληρωνε κοσμακι.....:(
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/133725-«Η-Τούμπα-ανήκει-στον-ΠΑΟΚ»
διαβαστε στο τελος με μικρα την προπαγανδα...τωρα θα περασει ο γαυρος την επομενη φαση...
αχαχαχαχ γραψε ρε με μεγαλα δεν εχεις ψυχη....χαχααχα
υ.γ.ας τους δινουμε το κυπελο και το πρωταθλημα καθε χρονο να μας αφησουν ολους τους αλλους να παιξουμε μπαλα...
siokatas
01/02/2011, 19:07
διαβαστε και εδω τι λεει ενας γαυρο ρεπορτερ...http://www.gazzetta.gr/bloggers/iraklis-antipas/item/133805-Όχι-και-η-λαϊκή-αγορά
"Αλλά είναι υπερβολικό να κινητοποιείται η μισή αστυνομική δύναμη της χώρας, για να μπορέσει να διεξαχθεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, χωρίς μάλιστα την παρουσία οπαδών."
και
". Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι ότι τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να τους τσιτώνεις."
τι πινεις ρε φιλε?? τους τσιτωνεις και παιζουν μπαλαρα ε??κατι σαν την μπαρτσα...
τι εγινε ρε παιδια 2.500 μπατσοι συνοδεια για την ομαδα του δημοσιου??
και ελικοπτερο εφεραν οπου πετουσε σημερα κατα τις 6 πανω απο την τουμπα...ντροπη ρε για τα νησια δεν εχουν λεφτα να βαλουν ελικοπτερο και χαθηκαν ζωες και εδω για τον μπουλη εφεραν και ελικοπτερο....
:yuck: αισχος...
ουτε ο προεδρος τις δημοκρατιας ουτε ο πρωθυπουργος δεν εχει ερθει με τοσοι συνοδεια...
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/133725-«Η-Τούμπα-ανήκει-στον-ΠΑΟΚ»
διαβαστε στο τελος με μικρα την προπαγανδα...τωρα θα περασει ο γαυρος την επομενη φαση...
υ.γ.ας τους δινουμε το κυπελο και το πρωταθλημα καθε χρονο να μας αφησουν ολους τους αλλους να παιξουμε μπαλα...
Αληθεια....???
Γιατι σας καλουν εξω απο το γηπεδο χωρις διακριτικα της ομαδας σας...????
http://paok-panoapola.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
siokatas
01/02/2011, 19:44
ποιος τα λεει αυτα ???
αυτην την στιγμη στην σαλονικα παιζουν δυο γνωμες..
1. ολοι εξω απο την τουμπα μικρη μεγαλη ολοι λεμε κυριλε χωρις να δωσουμε δικαιωμα μονο φωνη και οχι ντουντουκες... :lol: :lol: :rotflmao:
ακου 200 μετρα απο το γηπεδο..:sad:
αλλα παλι θα μας ακουν..
2.κανεις εξω ολοι παραλια μονο ραδιακια και παοκ και δεν ειμαι καλα....:cry:
οσο για τα λεφτα που χανει η ομαδα περιπου 1 εκ λεμε να βαλουμε ολοι ρεφενε...καλα θα σκασει ο μπουλης,...:lol:
ποιος τα λεει αυτα ???
αυτην την στιγμη στην σαλονικα παιζουν δυο γνωμες..
1. ολοι εξω απο την τουμπα μικρη μεγαλη ολοι λεμε κυριλε χωρις να δωσουμε δικαιωμα μονο φωνη και οχι ντουντουκες... :lol: :lol: :rotflmao:
ακου 200 μετρα απο το γηπεδο..:sad:
αλλα παλι θα μας ακουν..
2.κανεις εξω ολοι παραλια μονο ραδιακια και παοκ και δεν ειμαι καλα....:cry:
οσο για τα λεφτα που χανει η ομαδα περιπου 1 εκ λεμε να βαλουμε ολοι ρεφενε...καλα θα σκασει ο μπουλης,...:lol:
<<< Ας πάμε τώρα σε κάποια τεχνικά θέματα
- Όσοι πάνε στην Τούμπα, δεν θα πρέπει να φέρουν πάνω τους διακριτικά της ομάδας μας! Είναι σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να έχουμε κατά νου. Οι οικονομικές συνθήκες και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, πλέον, έχουν αλλάξει. Ο καταπιεσμένος πολίτης, ο αριστερός και ο αναρχικός θα παραβρεθεί σίγουρα στην ειρηνική μας συγκέντρωση και αν γίνει το παραμικρό, θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες σε αυτούς, γιατί εμείς θα πάμε ειρηνικά, να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. ΟΧΙ διακριτικά της ομάδας μας. >>>
Ο καταπιεσμενος πολιτης..
Ο Αριστερος....
Ο Αναρχικος.....
Μου αρεσει που κανατε απο τωρα πασα τα επεισοδια..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
siokatas
01/02/2011, 20:00
φιλε μου εδω ο κοσμος εχει εξαγριωθει με ολα αυτα.
ο μαρινακης ηθελε να κανει επιδειξη και την εκανε..(ας πληρωσει τωρα και τον λογαριασμο ομως τοσα οχηματα θα κινηθουν ).
το blogpost που εβαλες αυτο λεει.μπορει ο κοσμος που εχει σαλταρει με ολα αυτα που του συμβαινουν αφου προκαλητε να κανει επεισοδια,πως εισαι σιγουρος οτι θα εινα μονο παοκια στην συγκεντρωση?
siokatas
01/02/2011, 20:03
ειναι στημενο το εργο και το ξερουν ολοι....αστα αυτα...
ας ελπισουμε για το καλλητερο αυριο γιατι ο κοσμος ολος εχει σαλταρει με ολα αυτα..
και αφου θελετε τοσο τον τιτλο να σας τον χαρισουμε και ας παιξουμε δικαια στο γηπεδο 50-50.
ο μαρινακης ηθελε να κανει επιδειξη και την εκανε..(ας πληρωσει τωρα και τον λογαριασμο ομως τοσα οχηματα θα κινηθουν ).
το blogpost που εβαλες αυτο λεει.μπορει ο κοσμος που εχει σαλταρει με ολα αυτα που του συμβαινουν αφου προκαλητε να κανει επεισοδια,πως εισαι σιγουρος οτι θα εινα μονο παοκια στην συγκεντρωση?
Ναι εχεις δικιο.......
Δεν τα εκανε για εσας......
Που ξερουμε οτι δεν θα ξεσπασει πανω μας ο Καταπιεσμενος πολιτης λογο πχ... Του αυξημενου εισιτηριου των λεωφορειων...??? :confused:
:sick:
ειναι στημενο το εργο και το ξερουν ολοι....αστα αυτα...
ας ελπισουμε για το καλλητερο αυριο γιατι ο κοσμος ολος εχει σαλταρει με ολα αυτα..
και αφου θελετε τοσο τον τιτλο να σας τον χαρισουμε και ας παιξουμε δικαια στο γηπεδο 50-50.
Τι σχεση εχει ο τιτλος με τις καφριλες σας στο Βολο...???? :look:
siokatas
01/02/2011, 20:10
αυτο σου θυμιζει κατι??ειχαν στηθει στο ταρταν και σαν να ελεγαν πεταξτε οτι βρειτε..ποιος εδωσε αραγε την εντολη?? καλα ολα για τον τιτλο δεν τα κανετε??
222750
siokatas
01/02/2011, 20:18
Τι σχεση εχει ο τιτλος με τις καφριλες σας στο Βολο...???? :look:
ειδες εσυ καφριλες στον βολο??εγω που ειμουν μεσα δεν ειδα κατι..αλλα τεσπα αυτα τα ξαναειπαμε...ολοι δεν ειναι ιδιοι και οι γαυροι τα εχουν σπασει και οι βαζελοι και τα χανουμια αλλα γαργαρα...
στο παοκ αρης 0-1 πηγαν οπαδοι μας μετα το ματς να κραξουν τους παιχτες και τους ορμηξαν οι μπατσοι και επεσαν και χημικα και φαγαμε και μια αγωνιστικη που το ξαναειδες εσυ αυτο??
βγηκαν τα σκουληκια οι αποστολη και ειπαν ολα καλα δεν μας πειραξε κανεις...
τι εκαναν και καλα προστατεψαν την ομαδα του παοκ??
αυριο αυτο θα γινει παλι απλα αυριο δεν θα ειναι μονο παοκτσιδες θα εχει και απλο λαο...
στο τελος θα γινει οτι και στο μπασκετ....δεν θα νοιαζεται κανεις...ας ελπισουμε μονο να μην εχουμε θυματα η ζημιες ανθρωπον που δεν φταινε...
σημερα ακουσα να λεγετε ακομα και αυτο απο ανθρωπο 60 χρονων...
ας προσεξουν αυριο και ας μην ξεχνανε οτι στην σερβια απο ενα ματς αρχισαν ολα...
:sad:
τι να πουμε τωρα χρειαζονταν ολα αυτα??που πανε σε εμπολεμη ζωνη???
siokatas
01/02/2011, 20:29
τρελαθηκε ο κοσμος λεμεεεεε http://www.youtube.com/watch?v=T0NJXj5eZv0
:smokin: :smokin:
ειδες εσυ καφριλες στον βολο??εγω που ειμουν μεσα δεν ειδα κατι..αλλα τεσπα αυτα τα ξαναειπαμε...ολοι δεν ειναι ιδιοι και οι γαυροι τα εχουν σπασει και οι βαζελοι και τα χανουμια αλλα γαργαρα...
στο παοκ αρης 0-1 πηγαν οπαδοι μας μετα το ματς να κραξουν τους παιχτες και τους ορμηξαν οι μπατσοι και επεσαν και χημικα και φαγαμε και μια αγωνιστικη που το ξαναειδες εσυ αυτο??
βγηκαν τα σκουληκια οι αποστολη και ειπαν ολα καλα δεν μας πειραξε κανεις...
τι εκαναν και καλα προστατεψαν την ομαδα του παοκ??
αυριο αυτο θα γινει παλι απλα αυριο δεν θα ειναι μονο παοκτσιδες θα εχει και απλο λαο...
στο τελος θα γινει οτι και στο μπασκετ....δεν θα νοιαζεται κανεις...ας ελπισουμε μονο να μην εχουμε θυματα η ζημιες ανθρωπον που δεν φταινε...
σημερα ακουσα να λεγετε ακομα και αυτο απο ανθρωπο 60 χρονων...
ας προσεξουν αυριο και ας μην ξεχνανε οτι στην σερβια απο ενα ματς αρχισαν ολα...
:sad:
τι να πουμε τωρα χρειαζονταν ολα αυτα??που πανε σε εμπολεμη ζωνη???
Γαργαρα δεν εχουμε κανει εδω μεσα για τις καφριλες κανενος.....
Το ειπα και τις προαλες το λεω και τωρα....
Ο Μαρινακης τρια παιχνιδια εκανε να δει την ομαδα του με κοσμο οταν πρωτοανελαβε.....
Ομως....
Eπειδη τελικα ησουν μεσα και δεν ειδες τιποτα......
Τερματιζω την κουβεντα εδω...!!!
Αφου ριξεις μια ματια εδω..... http://www.sportena.com/2011/01/olympiakos-volou-paok-epeisodia-me-ripsi-dakrygonwn-video/
Καληνυχτα....!
la_villa
01/02/2011, 21:01
τι ομάδα είσαι???
"Υπό τις έντονες επιδοκιμασίες 5000 οπαδών του και την επιτήρηση… ελικοπτέρου ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στην Τούμπα την τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό,"
έχεις δίκιο...πλήρωνε κοσμάκη για την προπόνηση....
όσο για την τελευταία παρατηρηση μάλλον δεν καταλαβες ότι ΔΕΝ το έγραψε ο δημοσιογράφος του ρεπορτάζ και δεν έχει σχέση μνε το άρθρο...ούτε καν με την gazzetta...
δοκίμασε να κάνεις "κλικ" πάνω του....;) ;) ;)
μιλαμε για τυφλό μίσος....
la_villa
01/02/2011, 21:07
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλά, αυτα περίμεναν οι ζουλού.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΟΡΥΦΑΙΟ...οοοοοοοοοχι δεν ήμασταν εμείς....
"- Όσοι πάνε στην Τούμπα, δεν θα πρέπει να φέρουν πάνω τους διακριτικά της ομάδας μας! Είναι σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να έχουμε κατά νου. Οι οικονομικές συνθήκες και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, πλέον, έχουν αλλάξει. Ο καταπιεσμένος πολίτης, ο αριστερός και ο αναρχικός θα παραβρεθεί σίγουρα στην ειρηνική μας συγκέντρωση και αν γίνει το παραμικρό, θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες σε αυτούς, γιατί εμείς θα πάμε ειρηνικά, να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. ΟΧΙ διακριτικά της ομάδας μας.
Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ | Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛA ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛOΥΣ http://paok-panoapola.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html#ixzz1CjwPXoNM"
με αυτό που λενε έπρεπε να υποστηριζουν ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ώστε να φαίνεται ΠΟΙΟΙ συμμετέχουν και ποιοι όχι...
θέλουν οι πουτάνες να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει...ρε τι διαβαζουμε ...και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!μόνο στην ελλάδα γίνονται αυτά
ειδικά αυτο "Ο καταπιεσμένος πολίτης" είναι ΤΟΡ....
siokatas
01/02/2011, 22:44
Γαργαρα δεν εχουμε κανει εδω μεσα για τις καφριλες κανενος.....
Το ειπα και τις προαλες το λεω και τωρα....
Ο Μαρινακης τρια παιχνιδια εκανε να δει την ομαδα του με κοσμο οταν πρωτοανελαβε.....
Ομως....
Eπειδη τελικα ησουν μεσα και δεν ειδες τιποτα......
Τερματιζω την κουβεντα εδω...!!!
Αφου ριξεις μια ματια εδω..... http://www.sportena.com/2011/01/olympiakos-volou-paok-epeisodia-me-ripsi-dakrygonwn-video/
Καληνυχτα....!
οπα δεν ειπα οτι εκανες εσυ την γαργαρα.εξαλου οτι και να λεμε εμεις εδω καποιες αποφασισεις δεν αλλαζουν για τις επιτροπες μιλουσα και για αθλητικους δικαστες.....αληθεια γιατι αραγε σταματησαμε να εχουμε αθλητικο δικαστη στην σαλονικα οεο...