PDA

View Full Version : O καφενές

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21

amyroukai
18/05/2016, 11:21
το πρόβλημα φυσικά δεν είναι αν σου κλέβει σηματάκι αλλά αν έχεις μοιρασμένους φακέλους στο δίκτυο του σπιτιού,τι πρόσβαση έχει στα αρχεία σου ο κάθε μλκς απ' έξω...

Panos76
18/05/2016, 11:23
άντε καμιά τσόντα ξεχασμένη απ τα 00ς να βρουν σε εμένα ή κανένα CV επίσης από τα 00ς :p

PortisHead
18/05/2016, 11:46
Ποιο σήμα να μου κλέψουν ?
Εχω το καλύτερο αντικλεπτικό.
Περα απο το σαλόνι...με το ζορι έχω σήμα στα υπόλοιπα δωμάτια.
Οι γείτονές ουτε καν στη λιστα τους δεν με βλέπουν... :lol:

Pan (dvs)
18/05/2016, 12:02
το πρόβλημα φυσικά δεν είναι αν σου κλέβει σηματάκι αλλά αν έχεις μοιρασμένους φακέλους στο δίκτυο του σπιτιού,τι πρόσβαση έχει στα αρχεία σου ο κάθε μλκς απ' έξω...

Για προχωρα το.

Hayate
18/05/2016, 12:15
Οχι τι με ενδιαφερει το οτι καποιος μου κλεβει λιγο σηματακι,αλλα μιας και επεσα πανω του το ανεβασα.http://www.digitallife.gr/pos-tha-entopisete-pios-sas-klevi-wi-fi-ke-pos-tha-ton-stamatisete-86246

Πώς θα εντοπίσετε ποιος σας κλέβει Wi-Fi (και πώς θα τον σταματήσετε)
by Γιάννης Νικολάου
11 Mar 2016

Wi-Fi στο σπίτι. Καμία φορά η σύνδεσή σας μπορεί να σας προβληματίσει. Μήπως όμως δε φταίει ο πάροχός σας αλλά απλά κάποιος σας κλέβει το Wi-Fi; Ακόμη κι αν δεν το έχετε "ανοικτό" χωρίς κωδικό, μπορεί κάποιος να έχει βρει το password σας (ειδικά αν δεν έχετε αλλάξει το προκαθορισμένο του router) και να χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας.

Πώς θα τον εντοπίσετε λοιπόν;

Ας δούμε ένα-ένα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Κάντε Login στο router σας (να σημειώσουμε ότι διαφορετικά routers έχουν διαφορετικά login styles οπότε πρέπει να βρείτε αυτό που αντιστοιχεί στη δική σας συσκευή). Πληκτρολογήστε την IP address του router στο browser address bar κατευθείαν (π.χ. 192.168.0.1 ή 192.168.1.1 ή 192.168.1.254 - Εάν τα παραπάνω δεν δουλεύουν, μπορείτε να δοκιμάσετε routerlogin.com και θα ανακατευθυνθείτε στο router admin panel σας).

2. Εισάγετε τα administrator username και password.

3. Όταν μπείτε στο Αdmin panel, ψάξτε για menu options όπως είναι τα "Connected devices" ή "Attached devices".

Εάν βρείτε αυτό το menu, θα μπορέσετε να δείτε τη MAC Address, την IP Address και το Device name όλων των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας. Στην εικόνα παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται το «Attached devices».

4. Εάν παρατηρήσετε το όνομα κάποιου extra χρήστη ή extra συσκευής, τότε αυτός είναι ο εισβολέας που χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας χωρίς την άδειά σας.

Πώς θα τον σταματήσετε;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα για να διασφαλίσετε όσο περισσότερο μπορείτε το δίκτυό σας:

1. αλλάζετε αμέσως τον κωδικό, και θέτετε κάποιον πιο ισχυρό.
2. μπορείτε να απενεργοποιήσετε το SSID broadcast.
3. για αποτελεσματικότερη λύση μπορείτε να θέσετε ένα φίλτρο που να βασίζεται στην MAC address των συσκευών.

Το 3 είναι το καλύτερο! Lock το Wi-Fi μέσω MAC Filtering και τέλος όλα...το κεφάλι μου ήσυχο που να κοπανιέται δε μπορεί να μπεί!Αν έρχεται κανας φίλος σπίτι ξεκλείδωμα κ ζμπουτσας!

taisteal
18/05/2016, 12:26
Μην ειστε τσιπιδες..
Δωστε λιγο free wifi στο λαο,αφου δεν εδωσε ο Αντωνης.
Πως θα ζησουμε χωρις ιντερνΕ??

Hayate
18/05/2016, 12:32
Μην ειστε τσιπιδες..
Δωστε λιγο free wifi στο λαο,αφου δεν εδωσε ο Αντωνης.
Πως θα ζησουμε χωρις ιντερνΕ??

Όλα κ όλα,αν μου ζητήσει ο άλλος βεβαίως και θα του δώσω απλόχερα και θα τον βάλω και στη λίστα με τις επιτρεπόμενες συσκευές,αλλά είναι κ αυτό που είπε ο γιάννης παραπάνω,δε γουστάρω να μπουκάρει κανείς σε κανα Shared φάκελο κ να έχουμε "άλλα"....

taisteal
18/05/2016, 12:34
Όλα κ όλα,αν μου ζητήσει ο άλλος βεβαίως και θα του δώσω απλόχερα και θα τον βάλω και στη λίστα με τις επιτρεπόμενες συσκευές,αλλά είναι κ αυτό που είπε ο γιάννης παραπάνω,δε γουστάρω να μπουκάρει κανείς σε κανα Shared φάκελο κ να έχουμε "άλλα"....

Μεταξυ μας,οποιος θελει μπουκαρει οπου θελει...το εχω δει live..

Hayate
18/05/2016, 12:37
Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει αλλά ας μη το κάνουμε κ ξέφραγο αμπέλι.

zannisvel
18/05/2016, 13:22
Πηρα καινουριο router-ακι για το σπιτι και βαζω ονομα I_Can_See_You
και αλλαζει καποιος γειτονας το δικο του σε I_Can_Hear_You

To βλεπω την επομενη μερα και πεθενω απο τα γελια.

Δυο μερες μετα βλεπω και αλλο καινουριο Ι_Ηad_To_Pay_For_WiFi

Περιττο να σας πω τι εγινε...:bawl::bawl:

Η μονη μλκια ειναι οτι κανενας δε το καταλαβαινει οταν το αφηγουμαι....:bawl:

Εν τω μεταξυ νομιζω πρεπει να ειναι απο την εφορια αρχαιοτητων που εχω απεναντι γιατι δε νονμιζω οτι κανενας στη πολυκατοικια ξερει να το αλλαζει.

Θα βαλω screenshot για αποδεικτικο.

Panos76
18/05/2016, 13:29
:lol:

nikos_abel
23/05/2016, 06:35
Notice to Appear,

You have to appear in the Court on the May 28.
You are kindly asked to prepare and bring the documents relating to the case to Court on the specified date.
Note: The case may be heard by the judge in your absence if you do not come.

You can review complete details of the Court Notice in the attachment.

Sincerely,
Christian Powell,
Court Secretary.

Εντάξει, σπαμ είναι. αλλα είναι ευρηματικό.

Panos76
23/05/2016, 10:48
Πάρτε / βρείτε για λίγο τον χρόνο σας και διαβάστε (https://alithinapsemata.wordpress.com/2011/05/31/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-h-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/).

RaGe_Raptor
23/05/2016, 11:02
Πάρτε / βρείτε για λίγο τον χρόνο σας και διαβάστε (https://alithinapsemata.wordpress.com/2011/05/31/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-h-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/).

:beer:

Ζεύκας
23/05/2016, 11:59
ξεκίνησα αλλά σταμάτησα μόλις στην πρώτη παράγραφο η οποία είναι μια παπαριά (https://en.wikipedia.org/wiki/Hellenic_Quest)

σημαντικό να μορφώνεσαι, ακόμα πιο σπουδαίο να έχεις κριτική σκέψη.

RaGe_Raptor
23/05/2016, 12:10
ξεκίνησα αλλά σταμάτησα μόλις στην πρώτη παράγραφο η οποία είναι μια παπαριά (https://en.wikipedia.org/wiki/Hellenic_Quest)

Έχασες πάντως....

Δεινόσαυρος
23/05/2016, 12:37

Φίλε, αυτό που με θλίβει εμένα είναι οτι αυτές οι παπαριές είχαν αρχίσει προ εικοσαετίας. Και νωρίτερα άμα το ψάξεις, αλλα σε τέτοιο επίπεδο κοινωνιοπάθειας, τότε, ίδια εποχη με τα βοθροκαναλα. Μαζι με το Hellenic Quest και οι αμφορείς στο τρίγωνο των Βερμουδών, ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, οι εξαερωμένη πινακίδα του Χουρμουζιάδη, ο Μεγαλέκος με τους εξωγήινους της «Ε», και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Είχα ασχοληθεί λίγο να τα απομυθοποιώ ένα προς ένα (έ, ρε χρόνος χαμένος) αλλα τελικά κατέληξα :- δεν πειράζει, πάντα θα βρίσκεις τέτοια κομπλεξική σαβούρα σε Ρομάντζα, Δαυλούς και τα ρέστα. Σε λίγα χρόνια θάναι περασμένα ξεχασμένα.

Αλλά μετα απο τόσο καιρό να ξαναναδύονται σα βρυκόλακες - τι να πω;
Καπιταλιστικά πράγματα: Ζήτηση και προσφορά.

Δεινόσαυρος
23/05/2016, 12:39
για τους μεγαλυτερους σε ηλικια,η τους μουσικοφιλους των 60's-70's.
αγγλικο τραγουδι(δεν ξερω αν ηταν ελληνικο η ξενο το συγκροτημα) αν θυμαμαι καλα το τραγουδι λεγοταν friends
και οι στιχοι του στο ρεφραιν ειχαν κατι τετοιο: friends,i want to make you happy,i want to make you laugh......
εριξα μια ματια σε google & lyrics αλλα δεν βρηκα κατι.
για καποιον περιεργο λογο μου εχει κολλησει και ηθελα να το ακουσω.:D

Μήπως αυτό;
https://www.youtube.com/watch?v=8pvHZ4ddR-4

stam2
23/05/2016, 13:08
για μισό λεπτό ρε παιδιά...
δηλαδή που είναι τα κόμπλεξ και οι μύθοι?

ότι ένα εξαιρετικά μεγάλο μέρος των λατινογεννών (και όχι μόνο) γλωσσών, περιέχει ελληνικές λέξεις και ρίζες?
ότι η ελληνική γλώσσα βασίζεται στο σημαίνον και στο σημαινόμενον?
ότι η ελληνική έγινε επίσημη γλώσσα του ρωμαϊκού κράτους?
ότι σε αυτόν εδώ τον τόπο που πατούμε η γλώσσα αυτή δεν ξεριζώθηκε?
ότι η ελληνική γλώσσα βασίζεται στην ετυμολογία, και έχει τη δυνατότητα αυτοδιόρθωσης βασιζόμενη σε απλούς κανόνες και ρίζες?
ότι η ελληνική γλώσσα έχει (είχε) έμφυτη μουσικότητα της οποίας μάλιστα οι τελευταίοι μάρτυρες είναι τα δολοφονημένα εκ των "φωστήρων" της μεταπολίτευσης τονικά πνεύματα, τα οποία παρ' όλα αυτά μαζί με την μουσικότητα υπάρχουν ακόμα στις υπόλοιπες λατινογενείς γλώσσες εντός των γλωσσικών δανείων τους?

οκ γράφτηκαν και μερικές αναληθείς ρήσεις "επωνύμων", αλλά ήμαρτον, όχι παντού μηδέν.

Αυτός δεν είναι λόγος να ακυρώνει κανείς όλο το άρθρο.
Αν και δεν νομίζω να έχει κάτι καινούριο να μας πει το άρθρο, καθώς στους περισσότερους (νομίζω/ελπίζω) ότι όλα αυτά είναι γνωστά.

nikos_abel
23/05/2016, 13:12
για μισό λεπτό ρε παιδιά...

ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ

http://www.sarantakos.com/language/hquest2.html
:wave2:

stam2
23/05/2016, 13:28
ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ

http://www.sarantakos.com/language/hquest2.html
:wave2:

είπα να απαντήσω στο ανορθόγραφο και ειρωνικό "διαδόσται" αλλά αφ' ενός η παράθεση είναι μία επανάληψη της παράθεσης του Ζεύκα, δευτερευόντως είναι αδύνατον να εξηγήσεις σε ανθρώπους που λατρεύουν το μηδέν, ότι υπάρχουν κι άλλοι αριθμοί εκεί έξω...

Ζεύκας
23/05/2016, 13:31
οκ γράφτηκαν και μερικές αναληθείς ρήσεις "επωνύμων", αλλά ήμαρτον, όχι παντού μηδέν.

Προσωπικά στάθηκα και σταμάτησα στην πρώτη παράγραφο.
Δεν μηδένισα τη σπουδαιότητα των ελληνικών και την επιρροή τους στο δυτικό πολιτισμό.

Απλά όταν γράφονται ανακρίβειες δεν μπορώ να εμπιστευτώ τα γραφόμενα.
Πάντως απορώ πως ο αρθρογράφος δεν κότσαρε και την ομιλία του Ζολώτα.
Είναι must σε κάθε κείμενο-ανάλυση της ελληνικής γλώσσας.

stam2
23/05/2016, 13:42
Προσωπικά στάθηκα και σταμάτησα στην πρώτη παράγραφο.
Δεν μηδένισα τη σπουδαιότητα των ελληνικών και την επιρροή τους στο δυτικό πολιτισμό.

Απλά όταν γράφονται ανακρίβειες δεν μπορώ να εμπιστευτώ τα γραφόμενα.
Πάντως απορώ πως ο αρθρογράφος δεν κότσαρε και την ομιλία του Ζολώτα.
Είναι must σε κάθε κείμενο-ανάλυση της ελληνικής γλώσσας.

μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Το μηδέν δεν το έβαλες εσύ, κατ' εμέ, αλλά ο επόμενος.
Όσο για την ομιλία του Ζολώτα, μάλλον του φάνηκε τετριμμένο...?
Πάντως αυτός εδώ που λέει τα ίδια, δεν την παρέλειψε...
http://www.explorers-journal.com/we-all-speak-greek/

RaGe_Raptor
23/05/2016, 14:47
Προσωπικά η ελληνική γλώσσα με μαγεύει.η κάθε λέξη περιγράφει επακριβώς αυτό που εννοεί.έτσι συγχωρώ και ανακρίβειες σε άρθρα . Δε σημαίνει ότι είμαι εθνίκι και "αίλυνας". Αμάν πια με τις ταμπέλες.

nikos_abel
23/05/2016, 15:58
είπα να απαντήσω στο ανορθόγραφο και ειρωνικό "διαδόσται" αλλά αφ' ενός η παράθεση είναι μία επανάληψη της παράθεσης του Ζεύκα, δευτερευόντως είναι αδύνατον να εξηγήσεις σε ανθρώπους που λατρεύουν το μηδέν, ότι υπάρχουν κι άλλοι αριθμοί εκεί έξω...

Ζήτω συγνώμη, ήμουν υπερβολικός.

Όσο για το μηδέν, το μηδέν μπορεί να ειναι τα πάντα. Είμαι σε κινητό και δεν μπορώ να παραθέσω πηγές.

nikos_abel
23/05/2016, 16:00
Προσωπικά η ελληνική γλώσσα με μαγεύει.η κάθε λέξη περιγράφει επακριβώς αυτό που εννοεί.έτσι συγχωρώ και ανακρίβειες σε άρθρα . Δε σημαίνει ότι είμαι εθνίκι και "αίλυνας". Αμάν πια με τις ταμπέλες.

Και σε σένα ζήτω συγνώμη, λάθος μου που σε τσουβάλιασα.

Προκαταλήψεις και παλιές συνήθειες.

Θα το διορθώσω, που θα πάει.

RaGe_Raptor
23/05/2016, 16:31
Και σε σένα ζήτω συγνώμη, λάθος μου που σε τσουβάλιασα.

Προκαταλήψεις και παλιές συνήθειες.

Θα το διορθώσω, που θα πάει.

http://www.iflscience.com/editors-blog/what-zero-and-why-it-so-important
:beer:

Μανολης67
28/05/2016, 22:52
ΗΠΑ: Πώς μία λέσχη μοτοσικλετιστών βοήθησε μαθήτρια-θύμα bullying

http://www.protothema.gr/world/article/582083/ipa-pos-mia-leshi-motosikletiston-voithise-mathitria-thuma-bullying

Παντως εγω το έλεγα,,,οι Χαρλεάδες κατά βάθος ειναι καλά παιδιά......

SHOOTER045
28/05/2016, 22:55
ΗΠΑ: Πώς μία λέσχη μοτοσικλετιστών βοήθησε μαθήτρια-θύμα bullying

http://www.protothema.gr/world/article/582083/ipa-pos-mia-leshi-motosikletiston-voithise-mathitria-thuma-bullying

Παντως εγω το έλεγα,,,οι Χαρλεάδες κατά βάθος ειναι καλά παιδιά......

Οι <son's of anarchy>θα ήταν

Μανολης67
29/05/2016, 11:23
Το πιο απλό δεν είναι (για να βρείς αν σε κλέβουν) να δεις πότε αναβοσβήνει το λαμπάκι wi-fi? αμα εχεις κινητά - λαπ τοπ απενεργοποιημένα και αναβοσβήνει το wi-fi..........

SHOOTER045
30/05/2016, 10:59
Λοιπόν.
Μετα απο πολύ προσπάθεια και προετοιμασία στην εξεύρεση κατάλληλου υλικού για παιδιά δημοτικού, και αφού βρέθηκε η ημερομηνία (σήμερα)ετοιμάστηκα,επλυνα το ΤΑ ,πήρα τα χαρτιά μου,
Τα dvd μου για οπτικό υλικό και ξεκίνησα.
Να σημειωσω οτι επειδή υπηρετώ αλλού και αλλού μένω η όλη προσπάθεια έγινε στον ελεύθερο λιγοστό μου χρόνο, στα ρεπό κτλπ.
Το παλευα δυο/τρία χρόνια αυτό.
Πρωτα σαν γονιός και μετά σαν ένστολος.
Ουτε προβολή ουτε δάφνες ήθελα.
Απλα επειδή τα βλέπω στην κωμόπολη που ζω,σκέφτηκα πως οτι κάνω για τα παιδιά είναι κέρδος.
Μιλησα με την τοπική αρχή πήρα το οκ αρκεί να είναι και κάποιος τοπικός μαζί μου.
No prob.
Τελικά για λόγους που δεν μου διευκρινησαν δεν μπορούσε να παραστεί κανείς!!!!
Και αρα μόνος μου απο<ξένη>υπηρεσία δεν έχω εξουσιοδότηση!!!!!
ΑΚΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.
Πεντε πραγματακια θα έλεγα.
Κινηση στην πόλη-πεζοι ,διαβασεις.
Επιβάτες σε οχήματα η μηχανάκια,ζωνες,κράνη
Κινηση με ποδήλατα -προσοχή-οχι ακουστικά-οχι κινηση σε μπουγιο-κατασταση ποδηλάτου κτλπ,
Παράλληλα με οπτικό υλικό.
Τέλος πάντων αυτά.
Απογοήτευση μεγάλη έως σιχαμαρα.

Αυτά

George_Sp
30/05/2016, 12:04
live your dream/myth in greece.....:(

teogtp
30/05/2016, 12:18
Με αφορμή αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149389&p=2753961&viewfull=1#post2753961) ,να ενημερώσω ότι ζητήθηκε το μηχανακι από την ασφάλεια Βόλου για να εξεταστεί εφ'όσον ο κάτοχος του το βρήκε από τύχη.
Σας πληροφορώ ότι κανείς από την υπηρεσία δεν κατέβηκε να ταυτοποιησει το μηχανάκι.
Ο ιδιοκτήτης πήρε βεβαίωση ότι το μηχανακι βρέθηκε και θα βγάλει καινούργια άδεια και πινακίδα.......
Γ@μω!
:eek:

Panos76
30/05/2016, 12:22
Με αφορμή αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149389&p=2753961&viewfull=1#post2753961) ,να ενημερώσω ότι ζητήθηκε το μηχανακι από την ασφάλεια Βόλου για να εξεταστεί εφ'όσον ο κάτοχος του το βρήκε από τύχη.
Σας πληροφορώ ότι κανείς από την υπηρεσία δεν κατέβηκε να ταυτοποιησει το μηχανάκι.
Ο ιδιοκτήτης πήρε βεβαίωση ότι το μηχανακι βρέθηκε και θα βγάλει καινούργια άδεια και πινακίδα.......
Γ@μω!
:eek:

Να συμπληρώσω για ''ιστορικούς λόγους'' πως σε όσα 50ρια μηχανάκια αγόρασα στη ζωή μου (τουλ. 5-6) ουδέποτε κάποιος από την τροχαία κατέβηκε κάτω να ταυτοποιήσει πλαίσια, κλπ.

Sapadak
30/05/2016, 12:23
Να συμπληρώσω για ''ιστορικούς λόγους'' πως σε όσα 50ρια μηχανάκια αγόρασα στη ζωή μου (τουλ. 5-6) ουδέποτε κάποιος από την τροχαία κατέβηκε κάτω να ταυτοποιήσει πλαίσια, κλπ.

Γιαυτό και τα πηγαίναμε με 80αρια κυλινδροπίστονα :lol:

teogtp
30/05/2016, 12:32
Γιαυτό και τα πηγαίναμε με 80αρια κυλινδροπίστονα :lol:

Townmate ο κυριος;
:D

Sapadak
30/05/2016, 12:38
Townmate ο κυριος;
:D

ΚΑΙ townmate.

Τα άλλα τα κάναμε 72αρια :lol:

Γενικότερα 'μαμα' δε πήγαινε ποτέ κανένα

SHOOTER045
30/05/2016, 12:38
Οτι και να πείτε κάποιοι για κάποιους έχετε δίκιο.

buckley
30/05/2016, 12:44
Λοιπόν.
Μετα απο πολύ προσπάθεια και προετοιμασία στην εξεύρεση κατάλληλου υλικού για παιδιά δημοτικού, και αφού βρέθηκε η ημερομηνία (σήμερα)ετοιμάστηκα,επλυνα το ΤΑ ,πήρα τα χαρτιά μου,
Τα dvd μου για οπτικό υλικό και ξεκίνησα.
Να σημειωσω οτι επειδή υπηρετώ αλλού και αλλού μένω η όλη προσπάθεια έγινε στον ελεύθερο λιγοστό μου χρόνο, στα ρεπό κτλπ.
Το παλευα δυο/τρία χρόνια αυτό.
Πρωτα σαν γονιός και μετά σαν ένστολος.
Ουτε προβολή ουτε δάφνες ήθελα.
Απλα επειδή τα βλέπω στην κωμόπολη που ζω,σκέφτηκα πως οτι κάνω για τα παιδιά είναι κέρδος.
Μιλησα με την τοπική αρχή πήρα το οκ αρκεί να είναι και κάποιος τοπικός μαζί μου.
No prob.
Τελικά για λόγους που δεν μου διευκρινησαν δεν μπορούσε να παραστεί κανείς!!!!
Και αρα μόνος μου απο<ξένη>υπηρεσία δεν έχω εξουσιοδότηση!!!!!
ΑΚΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.
Πεντε πραγματακια θα έλεγα.
Κινηση στην πόλη-πεζοι ,διαβασεις.
Επιβάτες σε οχήματα η μηχανάκια,ζωνες,κράνη
Κινηση με ποδήλατα -προσοχή-οχι ακουστικά-οχι κινηση σε μπουγιο-κατασταση ποδηλάτου κτλπ,
Παράλληλα με οπτικό υλικό.
Τέλος πάντων αυτά.
Απογοήτευση μεγάλη έως σιχαμαρα.

Αυτά

Για να επανέλθουμε στο θέμα του Δημητράκη.
Ρε μπαγάσα, μπας και οι προύχοντες ήταν μπλεγμένοι με τίποτα υπεράκτιες και συ καθόσουν και περίμενες ?
Εντελώς όμως " live your dream/myth in greece..." όπως γράφτηκε .

PortisHead
30/05/2016, 13:07
200 χρονια πισω σε ολα....σε ολα ομως και χωρις προοπτικη ανάκαμψης.

Μικρο περιστατικο, που σε κανει να νιωθεις οτι έχουμε παρα πολυ δρομο ακομα.

Στον κουρεα προχτες , πιτσιρικος 13-14 κουρευεται, πισω, ο μπαμπας καμαρωνει (συνομιληκος μου,ειχαν ερθει ξεκρανωτοι με το scooterακι)
και τελειώνοντας.....
-Φτιαχτον ομορφο κυρ.Κωστα, ζελε και τα ρέστα, γιατι οσονουπω , το scooterακι θα το κυκλοφορει αυτος, και θα κυνηγαει γκομενακια.
Πεταγομαι εγω για πλακα , και λεω , οπως και να χει , κατω απο το κρανος δεν θα μπορουν να δουν και πολλα τα κοριτσακια (Επιτηδες)
Δεν μου απανταει , χαχανισαν και οι 2 λες και ημουν εξωγηινος , καβαλησαν το scooter και φυγαν τερμα γκάζια.

Πως να εχουμε ελπιδα οτι κάτι θα αλλάξει :(

SHOOTER045
30/05/2016, 13:56
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Τι να πώ

noodles
30/05/2016, 14:52
μην το ψαχνετε αλλο παιδια. αυτος ο λαος δε θελει να μαθει και να παει μπροστα. δε του αρεσει ο πολιτισμος...

παω για καφε με κρανος-μπουφαν 1.5 χλμ απο το σπιτι και οι ακρανωτοι με ρωτανε μηπως ερχομαι απο καμια καταδρομικη 500χιλιομετρων. καθε φορα ομως!:lol:

nicksior
30/05/2016, 18:10
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Τι να πώ

Ισως χρειάζεται περισσότερη επιμονή.

Δες τι μου συνέβει εμένα..

«Εσείς φταίτε , που μου το επιτρέψατε..»

Φώναζε ο μικρός μου γιός μετά από πάθημα του…

- Μα βρε αγόρι μου , κι εγώ κι η μητέρα σου σε είχαμε προειδοποιήσει..
- Επρεπε να επιμένετε..

Πρέπει να είμαστε περήφανοι, είπα στη γυναίκα μου.
Μεγαλώνουμε έναν γνήσιο Ελληνα!

Ισως όμως ο 5χρονος να είχε δίκιο..

slzr
30/05/2016, 20:56
μην το ψαχνετε αλλο παιδια. αυτος ο λαος δε θελει να μαθει και να παει μπροστα. δε του αρεσει ο πολιτισμος...

παω για καφε με κρανος-μπουφαν 1.5 χλμ απο το σπιτι και οι ακρανωτοι με ρωτανε μηπως ερχομαι απο καμια καταδρομικη 500χιλιομετρων. καθε φορα ομως!:lol:

Ναι ρε... το παίζεις μηχανόβιος; ε; :bawl: (πρέπει να δίνεις κι εξηγήσεις, αυτό που το πας...)

thunder ace
30/05/2016, 21:21
δυστυχως για πρωτη φορα εχετε ΟΛΟΙ δικιο.Τι να πω;Λυπαμαι.....................

Δεινόσαυρος
31/05/2016, 23:12
Ισως χρειάζεται περισσότερη επιμονή.

Δες τι μου συνέβει εμένα..

«Εσείς φταίτε , που μου το επιτρέψατε..»

Φώναζε ο μικρός μου γιός μετά από πάθημα του…

- Μα βρε αγόρι μου , κι εγώ κι η μητέρα σου σε είχαμε προειδοποιήσει..
- Επρεπε να επιμένετε..

Πρέπει να είμαστε περήφανοι, είπα στη γυναίκα μου.
Μεγαλώνουμε έναν γνήσιο Ελληνα!

Ισως όμως ο 5χρονος να είχε δίκιο..

Mε τίποτα δεν είχε δίκιο, του έχουν κολλήσει την ασθένεια της εποχής από το νηπιαγωγείο, φαίνεται!

Στη θέση σου εγώ θα του έλεγα -
«Όχι αγόρι μου, εσύ φταις που δεν μας άκουσες! Και την επόμενη φορά θα επιμείνουμε ακόμα πιο λίγο. Ίσα-ισα ένα "μη" θα σου πούμε, κι αν θες άκου το...» Να αναγκασθεί να στριμωχτεί και λίγο.

Γιατί αν μεγαλώσει με τετοια νοοτροπία, μόνο χούντα θα τον καλύπει στο μέλλον, ή νοοτροπίες ΙΚ.

nikos_abel
01/06/2016, 08:31
Ούτε κάν να ξεκινήσω πόσο διαφωνώ σε όσα είπες.

Σου μιλάει για 5 χρόνων παιδί.

nicksior
02/06/2016, 12:45

Κι εδώ που τα λέμε .. Πως ν αντισταθείς σε μια βρώμικη φατσούλα μούσκεμα στο δάκρυ και την μύξα ..

Βασικά έχεις την άποψη της μαμάς , εγώ κλίνω και λίγο προς «δεινόσαυρο» μεριά..

Τα 5 δεν είναι λίγα όσο αφορά στην τελική διαμόρφωση προσωπικότητας (νομίζω)

Δεινόσαυρος
02/06/2016, 15:31

Πάνε ΠΑΡΑ πολλά χρόνια από τότε που ο πιτσιρικάς μου ήταν πέντε, αλλά ποτέ δεν του έκανα τέτοια χατήρια - μαμά/ξεμαμά μύξα/ξεμύξα.
Μια χαρά μου βγήκε, ποτέ δεν τσινάει σχετικά με ευθύνες, χειρότερος είμαι εγώ απ' αυτόν, θα έλεγα.

Το μόνο κακό με αυτή την στάση είναι ότι ανέπτυξε από πολύ νωρίς μια διαολεμένη αίσθηση χιούμορ, καταλάβαινε αμέσως ακριβώς τι έπαιζε και μπορούσε να προσαρμοστεί ανάλογα.

Άποψή μου: Δεν είναι τα παιδιά βλήματα, για να τους φερόμαστε σαν να είναι βλαμμένα. Μια χαρά καταλαβαίνουν, και το γελάκι, και το πείραγμα, και στα πέντε, και στα τρία ακόμα θα έλεγα. Αν η στάση του γονιού είναι σωστή, χωρίς υπερβολικά νταντέματα, με στοργή αλλά και με χιούμορ, με ελευθερία αλλά και σαφή όρια, και προπάντων χωρίς δράματα και μελό σπανιότατα θα υπάρξει πρόβλημα.

nikos_abel
03/06/2016, 10:52
Κι εδώ που τα λέμε .. Πως ν αντισταθείς σε μια βρώμικη φατσούλα μούσκεμα στο δάκρυ και την μύξα ..

Βασικά έχεις την άποψη της μαμάς , εγώ κλίνω και λίγο προς «δεινόσαυρο» μεριά..

Τα 5 δεν είναι λίγα όσο αφορά στην τελική διαμόρφωση προσωπικότητας (νομίζω)

Πάνε ΠΑΡΑ πολλά χρόνια από τότε που ο πιτσιρικάς μου ήταν πέντε, αλλά ποτέ δεν του έκανα τέτοια χατήρια - μαμά/ξεμαμά μύξα/ξεμύξα.
Μια χαρά μου βγήκε, ποτέ δεν τσινάει σχετικά με ευθύνες, χειρότερος είμαι εγώ απ' αυτόν, θα έλεγα.

Το μόνο κακό με αυτή την στάση είναι ότι ανέπτυξε από πολύ νωρίς μια διαολεμένη αίσθηση χιούμορ, καταλάβαινε αμέσως ακριβώς τι έπαιζε και μπορούσε να προσαρμοστεί ανάλογα.

Άποψή μου: Δεν είναι τα παιδιά βλήματα, για να τους φερόμαστε σαν να είναι βλαμμένα. Μια χαρά καταλαβαίνουν, και το γελάκι, και το πείραγμα, και στα πέντε, και στα τρία ακόμα θα έλεγα. Αν η στάση του γονιού είναι σωστή, χωρίς υπερβολικά νταντέματα, με στοργή αλλά και με χιούμορ, με ελευθερία αλλά και σαφή όρια, και προπάντων χωρίς δράματα και μελό σπανιότατα θα υπάρξει πρόβλημα.

Ναι. αλλα δεν είπατε αυτά πριν!!!!!!

Όχι, δεν θα τον αφήσετε (μιλάμε για 5χρονα τώρα) να πιστέψει ότι ΔΕΝ θα είστε εκεί για ΟΤΙ και μαλακία να κάνει.
Θα πρέπει να ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ πάνω σας.

Από την άλλη, δώστε του οδηγίες. Με ακρίβεια. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ λέμε, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Αν δώσετε οδηγίες, εξασφαλίζετε ότι κατάλαβε (αν πει κατάλαβα, δεν σημαίνει ότι κατάλαβε)
και τότε πάει και κάνει του κεφαλιού του, τότε αφήστε τον να υποστεί τις (ελεγχόμενες) συνέπειες.

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας.

nicksior
03/06/2016, 11:27
Ναι. αλλα δεν είπατε αυτά πριν!!!!!!

Όχι, δεν θα τον αφήσετε (μιλάμε για 5χρονα τώρα) να πιστέψει ότι ΔΕΝ θα είστε εκεί για ΟΤΙ και μαλακία να κάνει.
Θα πρέπει να ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ πάνω σας.

Από την άλλη, δώστε του οδηγίες. Με ακρίβεια. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ λέμε, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Αν δώσετε οδηγίες, εξασφαλίζετε ότι κατάλαβε (αν πει κατάλαβα, δεν σημαίνει ότι κατάλαβε)
και τότε πάει και κάνει του κεφαλιού του, τότε αφήστε τον να υποστεί τις (ελεγχόμενες) συνέπειες.

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας.

ΟΚ. Αρχηγέ!

Με τον μικρό ξεμπερδέψαμε..

Με τον μεγάλο που κοροϊδεύει σαν αποτυχημένο εντουρά τον γέρο πατέρα του και του βρήκε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=2FbW_kVYcl0 σαν παρηγόρια.. Τι κάνουμε?

" Αφου δε μπορείς να πας γρήγορα στο χώμα ρε μπαμπά γιατί δεν αγοράζεις ένα τέτοιο?? "

Το σφάζεις στο γόνατο?

:cry:

SHOOTER045
03/06/2016, 13:50
ΟΚ. Αρχηγέ!

Με τον μικρό ξεμπερδέψαμε..

Με τον μεγάλο που κοροϊδεύει σαν αποτυχημένο εντουρά τον γέρο πατέρα του και του βρήκε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=2FbW_kVYcl0 σαν παρηγόρια.. Τι κάνουμε?

" Αφου δε μπορείς να πας γρήγορα στο χώμα ρε μπαμπά γιατί δεν αγοράζεις ένα τέτοιο?? "

Το σφάζεις στο γόνατο?

:cry:

Εσένα σε περνάει?
Αν ναι ο λόγος του έχει βαρύτητα.
Αν όχι τουμπεκί ψιλοκομμένο

nicksior
03/06/2016, 16:10
Εσένα σε περνάει?
Αν ναι ο λόγος του έχει βαρύτητα.
Αν όχι τουμπεκί ψιλοκομμένο

Δεν είμαι «χωμάτινος» , ποτέ δεν ήμουν..

Μια φορά σε εκδρομή στην Πάρνηθα δοκίμασα λίγο με το μηχανάκι ενός φίλου, φυσικά μπροστά σ αυτόν που πήγαινε «αέρα» εγώ φάνηκα να πηγαίνω σαν κότα , ο τσόγλαν-μποι το κράτησε αυτό κι από τότε το βλέμμα θαυμασμού έγινε βλέμμα συγκατάβασης ..

Εχει γεμίσει και το δωμάτιο του με αφίσες από μηχανάκια που καλά καλά δεν γνωρίζω..

Σίγουρα με το ποδήλατο του στο βουνό (ειδικά στον κατήφορο..) Με πατάει!

Θα του αγόραζα κάποιο από αυτά τα παιδικά εντουράκια αλλά μετά θα πρεπε να ψάξω και για καινούργια γυναίκα …

taisteal
04/06/2016, 19:11
r.i.p ....
360399

panos_zip
06/06/2016, 21:28
Έχω μια φωτογραφία κατεβασμένη και δεν της έχω αλλάξει το όνομα η τα στοιχεια γενικότερα.
Είναι από μια μετατροπή και την είχα βρει σε κάποιο μοτοφόρουμ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρώ εκείνο το θρεντ?
Κάποια φουστι@ κάνετε εσείς οι κομπιουτεράδες και βρίσκετε τις φωτογραφίες από το Παιχνίδι γνώσεων.
Τα λέω καλά η κατάλαβα λάθος?

Acacius
08/06/2016, 01:20
Έχω μια φωτογραφία κατεβασμένη
...
Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρώ εκείνο το θρεντ?

[στο περίπου διότι είμαι σε τάμπλετ]
Ανοίγεις σελίδα google και επιλέγεις images/εικόνες. Σου δίνει δύο δυνατότητες: να βάλεις τη διεύθυνση εικόνας που βρήκες στο ίντερνετ ή (αυτό που θέλεις εσύ) να ανεβάσεις μια εικόνα αποθηκευμένη στον υπολογιστή σου. Το κάνεις και ό,τι σχετικό βρει θα σου το παραθέσει. Αν η εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ιστότοπους, ίσως χρειαστεί να ψάξεις λίγο στα αποτελέσματα.

panos_zip
08/06/2016, 01:57
Ευχαριστώ πολύ!
Ωραίο κόλπο αυτό, δεν το ήξερα.

Βρήκα αυτό που έψαχνα!

duke200
08/06/2016, 07:21
ρε παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα, έκλεισα στην τορωνη Χαλκιδικής διακοπές.

Διαβασα reviews, είδα εικόνες, καλές παραλίες φαίνεται να έχει (τριστινίκα, τορώνη, καλαμίτσι). Με τη σύζυγο θα παμε με το σκλί μας, δεν θέλουμε βαβούρες

Για πείτε κανα review, καλή ταβέρνα, μέρη να δούμε, κλπ.

ευχαριστώ.

Pan (dvs)
08/06/2016, 08:03
ρε παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα, έκλεισα στην τορωνη Χαλκιδικής διακοπές.

Διαβασα reviews, είδα εικόνες, καλές παραλίες φαίνεται να έχει (τριστινίκα, τορώνη, καλαμίτσι). Με τη σύζυγο θα παμε με το σκλί μας, δεν θέλουμε βαβούρες

Για πείτε κανα review, καλή ταβέρνα, μέρη να δούμε, κλπ.

ευχαριστώ.

Θα βρεις στο Πορτο Κουφο.

Επισης στη Σαρτη ψαχνεις το Πεπονακι-Καρπουζακι,θα το βρεις ευκολα.Ρωτα ποιος ειναι ο Δημητρης που εχει την ομορφοτερη Μπε-Μπε και βγαζει τις ομορφοτερες φωτογραφιες.Θα σε κατατοπισει για τα παντα.

Εκανες πολυ καλη επιλογη.

Panos76
10/06/2016, 09:34
http://www.iefimerida.gr/news/271536/ayto-ikanopoiithike-mehri-thanatoy-ton-vrikan-nekro-stin-toyaleta?ref=yfp

:confused:

Desperado
10/06/2016, 09:57
http://www.iefimerida.gr/news/271536/ayto-ikanopoiithike-mehri-thanatoy-ton-vrikan-nekro-stin-toyaleta?ref=yfp

:confused:

Έχει ξεφύγει ο κόΖμος.....:uplate:

Bowleno
10/06/2016, 12:26
Έχει ξεφύγει ο κόΖμος.....:uplate:

Άρα προσέχουμε που τον παίζουμε; :lol:

:uplate:

DrEvil
10/06/2016, 12:42
Άρα προσέχουμε που τον παίζουμε; :lol:

:uplate:

Το που η το ποσο, να προσεξουμε;
Γιατι η μανα μου μου το 'λεγε....
μην το παρακανεις, θα κουφαθεις. Ε, απο το δεξι δεν τα παω καλα.
μην το παρακανεις, θα τυφλωθεις. Ε, απο το αριστερο δεν τα παω καλα.
Τωρα μονο το καρδιακο μου εμεινε!

nikos_abel
10/06/2016, 13:47
μην το παρακανεις, θα κουφαθεις.!

Τι να πει και ο Μπουλένο.......

7Tolis
10/06/2016, 14:01

salospir να πάρεις.

Bowleno
10/06/2016, 14:29

Άμα προσέχεις το που, το πόσο δεν έχει σημασία.....:bawl:

Τι να πει και ο Μπουλένο.......

Ουδεμία σχέσις με τον αυνανισμό :moutza::moutza::moutza:

Πάει ο καφές, μλκς :bawl::bawl:

SHOOTER045
10/06/2016, 14:32
Ουδεμία σχέσις με τον αυνανισμό :moutza::moutza::moutza:

Πάει ο καφές, μλκς :bawl::bawl:

Εδώ άλλοι έχασαν το φως τούς

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.seleo.gr/epistimi/ugeia/166630-telika-tyflonei-aftoi-einai-oi-pragmatikoi-kindynoi-tou-avnanismoy&ved=0ahUKEwiC6sa4u53NAhVXFMAKHRKZAeUQFggZMAA&usg=AFQjCNF2qa_-DBWEOtL0YtreWo2wqWKUgA&sig2=LXukbwfCRxEt2zxTNMNl0A

George_Sp
10/06/2016, 19:10
Μια ερώτηση στη διαχείριση. Ψάχνω το θέμα με τη φθορά στη μηχανή μου και δε το βρίσκω. Κάποια βοήθεια?

MikeG
10/06/2016, 19:14
Μια ερώτηση στη διαχείριση. Ψάχνω το θέμα με τη φθορά στη μηχανή μου και δε το βρίσκω. Κάποια βοήθεια?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146646&highlight=%CF%84%CE%AC%CF%80%CE%B1+%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D

George_Sp
10/06/2016, 19:19
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146646&highlight=%CF%84%CE%AC%CF%80%CE%B1+%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D

τσου...αναφέρομαι στη φθορά από τον καλό μου γείτονα.

MikeG
10/06/2016, 19:20
τσου...αναφέρομαι στη φθορά από τον καλό μου γείτονα.

Θυμάσαι τίτλο;

George_Sp
10/06/2016, 19:32
Θυμάσαι τίτλο;

δυστυχώς δεν.....αν μπορώ να σε βοηθήσω χρονικά ήταν πριν 3-4 μήνες περίπου όταν έγραψα στο Σε Είδα (το προηγούμενο που κλειδώθηκε) και καπάκι άνοιξα το θέμα.

Δε το βρίσκω όμως ούτε στα θέματά μου ούτε στο offtopic.

Σίγουρα ήταν σε μια από τις 2 κατηγορίες:
Ιστορίες του Δρόμου
Στραβά και Ανάποδα

(νομίζω όμως Ιστορίες του Δρόμου)

George_Sp
11/06/2016, 13:43
Τελικά το θέμα μου με τη φθορά από τον γείτονα έφαγε delete? Δε το βρίσκω πουθενά.

In other news.....83 χρονών με ενεργό δίπλωμα.1 νεκρός 4 τραυματίες
http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/41252-enas-nekros-kai-tesseris-travmaties-se-plagiometopiki

Μανολης67
12/06/2016, 10:39
Το θεμα Εuro 2016 κλειδωθηκε εγώ βλέπω Ευρω όμως....
http://www.protothema.gr/sports/article/586392/video-i-mexikana-pou-trelane-tous-tiletheates-tou-kopa-amerika/

Δεινόσαυρος
13/06/2016, 20:49
Βασικά ήθελα να το γράψω στο Habemus, αλλα σκέφτηκα να μην παρατραβήξω το οφτόπικ.

Η Microsoft αγόρασε την Linkedin αντί 26.2 δις!!! Αναφέρω το πόσο έτσι απλά για να το συγκρίνουμε με τις δικες μας, τις εκταμιευμένες δόσεις...

Και τι αγόρασε; Εσείς θα μυ πείτε... έναν κατάλογο με ονόματα επαγγελματιών... που δεν έχει βγάλει φράγκο - κάτι 130 εκατ χασούρα τον προηγούμενο χρόνο διάβαζα.

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο κράτος της Δανίας, πού έλεγε κι ο Σαιξπηρ.

Όχι, πείτε μου. Τι ακριβώς αγόρασαν για 26 δις;; Τι θα χρειαστεί να γίνει για να κάνουν απόσβεση (καλά, άσε το κέρδος). Τα λεφτά δικά τους ήταν, θα μου πεις, σωστά, ούτε δάνειο δεν πήραν, 26 δις κασεράκι μετρητοίς και στο χέρι. 7% της αξίας όλης της εταιρείας (market cap) ρπστμ!

Και οι σχολιαστές ήδη λένε οτι ήταν καλή αγορά! Really???!!!
Είμαι όλος αυτιά...

George_Sp
13/06/2016, 21:01
H Microsoft αγόρασε την υπεραξία ενός διαδεδομένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και των κερδών που δυναμικά μπορεί να αποφέρει μέσω έμμεσης διαφήμισης. Αν διαβάσεις πόσο τζιράρουν σε διαφημιστικά πακέτα μέσω google τα διάφορα social media θα δεις οτι τα 26δις ήταν μια καλή αγορά για ένα τέτοιο brandname.

Δεινόσαυρος
13/06/2016, 22:16
Αν διαβάσεις πόσο τζιράρουν σε διαφημιστικά πακέτα μέσω google τα διάφορα social media θα δεις οτι τα 26δις ήταν μια καλή αγορά για ένα τέτοιο brandname.

Τι να σου πω; Ακόμα δυσκολεύομαι να το καταλάβω... Πού κρύβεται αυτή η υπεραξία; Και αν όντως είναι υπαρκτή, πώς και δεν έχει βγάλει φράγκο το ίδιο το LinkedIn μέχρι τώρα;

Αλλά και υπεραξία να έχει, 26 δις;;; Όσο σχεδόν το 10% της αξίας ενός τιτάνα που σχεδόν μισό αιώνα τώρα δεσπόζει τον κόσμο των κομπιούτερ και είναι καθημερινή λέξη, όσο είναι και το Google;

Όλη τη λίστα Λαγκάρντ να μαζέψεις ίσως να μη φτάσεις τα 26 δις, πόσο μάλλον ένα τσούρμο μπατήριδες προφεσόρους, και επίδοξους προγραματιστές WWW. Τι ακριβώς λένε να τους πουλήσουν μέσω αυτών των διαφημίσεων πια;

GFawkes
14/06/2016, 08:18
Τι να σου πω; Ακόμα δυσκολεύομαι να το καταλάβω... Πού κρύβεται αυτή η υπεραξία; Και αν όντως είναι υπαρκτή, πώς και δεν έχει βγάλει φράγκο το ίδιο το LinkedIn μέχρι τώρα;
:a9:

361011

Pan (dvs)
14/06/2016, 08:30

Αλλά και υπεραξία να έχει, 26 δις;;; Όσο σχεδόν το 10% της αξίας ενός τιτάνα που σχεδόν μισό αιώνα τώρα δεσπόζει τον κόσμο των κομπιούτερ και είναι καθημερινή λέξη, όσο είναι και το Google;

Όλη τη λίστα Λαγκάρντ να μαζέψεις ίσως να μη φτάσεις τα 26 δις, πόσο μάλλον ένα τσούρμο μπατήριδες προφεσόρους, και επίδοξους προγραματιστές WWW. Τι ακριβώς λένε να τους πουλήσουν μέσω αυτών των διαφημίσεων πια;

H Microsoft αγόρασε την υπεραξία ενός διαδεδομένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και των κερδών που δυναμικά μπορεί να αποφέρει μέσω έμμεσης διαφήμισης. Αν διαβάσεις πόσο τζιράρουν σε διαφημιστικά πακέτα μέσω google τα διάφορα social media θα δεις οτι τα 26δις ήταν μια καλή αγορά για ένα τέτοιο brandname.

Οταν αγοραζεις κατι δεν το αγοραζεις απαραιτητα για να σου αποφερει κερδος.Για να ερθει το κερδος της εξαγορας,αν ερθει,θα περασουνε παααααρα πολλα χρονια.

Π.χ.αγοραζεις για να ξεπλυνεις η να νομιμοποιησεις χρημα.

Δεινόσαυρος
14/06/2016, 13:05
GFawkes δεν σε κατάλαβα, κάντο φραγκοδίφραγκα αν θες.
(ΥΓ. Α, ΟΚ τώρα τόπιασα)

===

Διάβαζα την συνέντευξη του ιδιοκτήτη στο TIME, και βασικά έλεγε κάτι - με το συμπάθειο - κλ@π@ρΧ:***ς, για το πώς η τεχνολογία θυσιάζει ζωές στο βωμό της ρομποτοποίησης, αλλά αυτοί (MS/LI) αντιπροσωπεύουν το αντίθετο, την διασύνδεση και την γνήσια ανθρώπινη επαφή!! Προφανώς μεγάλο μέρος των εργαζόμενων της Linkedin δεν είναι ευχαριστημένοι με την κίνηση, και πήγαινε να τα μπαλώσει (και καλά). Στην ουσία μάλλον ήθελε να πεί - χέστηκα για την LinkedIn, ξέρετε πόσα έβγαλα από το νταλαβέρι;

Πάντως (όπως επισήμανε κι ο Παν) νομίζω οτι έχουν κι άλλο σχέδιο, πέρα από την διαφήμιση, για να απομυζήσουν υπεραξία, συγκεκριμένα να ενσωματόσουν το Linkedin όσο πιο πολύ γίνεται μέσα στο Microsoft Office. Από εκεί και πέρα, μπορεί να χρεώνουν για την υπηρεσία με τον μήνα, ή ο,τι άλλο θέλουν.

Παρ' όλα αυτά έμενα η κίνηση μου φάνηκε πολύ περισσότερο στο στυλ του μπουνταλάδικου λάρτζ που πάει να δημιουργήσει εντύπωση παρά οτιδήποτε άλλο. Τόχουμε ξαναδεί στο παρελθον. Ολόιδιο σενάριο, μόνο που οι αριθμοί συνεχώς αυξάνονται.

Αν σε κάποιους αυτά φαίνονται φυσιολογικά πράγματα, πάω πάσο, προσωπικά νομίζω οτι ο κώδων κινδύνου έχει πια ραγίσει...
Για σκεφτείτε, τι μπορείς να πάρεις στο Ελλάντα με 26 δις;

Ohm
15/06/2016, 07:41
απλά, εταιρίες-γίγαντες όπως η μικροσόφτ, η (πρωην) γκουγκλ που είναι σχετικά νέες και που δεν έχουν σαφή κατεύθυνση, τείνουν να εξαγοράζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, σαν καρκίνωμα ένα πράμα, σε μια προσπάθεια να επεκταθούν κι'άλλο.

AristidisZ
15/06/2016, 08:09
απλά, εταιρίες-γίγαντες όπως η μικροσόφτ, η (πρωην) γκουγκλ που είναι σχετικά νέες και που δεν έχουν σαφή κατεύθυνση, τείνουν να εξαγοράζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, σαν καρκίνωμα ένα πράμα, σε μια προσπάθεια να επεκταθούν κι'άλλο.

Για την ιστορία, το παραπάνω είναι αυθαίρετο συμπέρασμα ή το έχεις διαβάσει / δει κάπου τεκμηριωμένα ;

GFawkes
15/06/2016, 08:29
Για την ιστορία, το παραπάνω είναι αυθαίρετο συμπέρασμα ή το έχεις διαβάσει / δει κάπου τεκμηριωμένα ;

Καθολου, ισχυει ως ενα βαθμο, απλα θεωρουν οτι με την συγκεντρωση πολλων διαφορετικων εταιριων θα μπορεσουν να ελεγξουν την αγορα καλυτερα και να κανουν διασπορα στο "προιον " τους.

Δες την google-γιατι να αγορασει το youtube πριν τοσα χρονια. Την ενδιεφερε το βιντεο;

οχι φυσικα αλλα ανοιχθηκε σε μια νεα αγορα,
σε αναγκασε εναντια στην θεληση σου να κανεις login παντου (με το που μπαινεις στο λογαριασμο σου gmail κανεις sign in και στο youtube, google plus, photo site, chat site, shit site Κλπ) λογκαρει και στο gps του κινητου σου και ξερει ανα πασα στιγμη που εισαι, ποιος εισαι (ακομα και τον αριθμο του κινητου σου ακομη και εαν δεν τον εχεις δωσει) και "πουλαει" τα δεδομενα σου σε εταιριες και φορεις που δεν μπορεις να φανταστεις.....
Με απλα λογια ελεγχει την ζωη σου.
:winka:

Ζεύκας
15/06/2016, 12:03
η γκουγκλ δεν πουλάει πουθενα τα δεδομένα του καθενός.

απλά φροντίζει να γίνονται στοχευμένες διαφημίσεις.

πχ άμα ψάχνεις για μπουφάν, θα σου σκάσει διαφήμιση από το fc-moto όχι από σουπερμάρκετ γαλαξίας.
ή άμα βρίσκεσαι Ολλανδία θα σου έρθουν ολλανδικές διαφημίσεις, όχι από το Περού.

win-WIN-win φάση

WiSe
15/06/2016, 12:04

απλά φροντίζει να γίνονται στοχευμένες διαφημίσεις.

πχ άμα ψάχνεις για μπουφάν, θα σου σκάσει διαφήμιση από το fc-moto όχι από σουπερμάρκετ γαλαξίας.
ή άμα βρίσκεσαι Ολλανδία θα σου έρθουν ολλανδικές διαφημίσεις, όχι από το Περού.

win-WIN-win φάση

Και καπως πρεπει να τους πουμε οτι το αγορασαμε και φτανει πια με το πρήξιμο! :lol:

Ζεύκας
15/06/2016, 12:10
adblock και τέλος :beer:

DrEvil
15/06/2016, 12:44

Αυτο το "νεες" και το αλλο με την κατευθυνση, κουδουνισε μεγαλε! Μπιγκ ταϊμ!

DrEvil
15/06/2016, 12:45

Τα διαθετει σε συνερατες της ομως.... και οχι μονο.

amyroukai
15/06/2016, 12:46
Και καπως πρεπει να τους πουμε οτι το αγορασαμε και φτανει πια με το πρήξιμο! :lol:

εμένα ακόμα λάπτοπ μου βγάζει.

λέω να καθαρίσω τα κούκις να αρχίσει να διαβάζει πάλι... :lol:

GFawkes
15/06/2016, 12:52

Γμστα!!!

οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι και .....μπολικοι!!!
:bawl:

Ζεύκας
15/06/2016, 13:02

παράδειγμα;

GFawkes
15/06/2016, 13:06
παράδειγμα;

enjoy

https://www.google.com/partners/#h_a

+nsa, cia, fbi, κλπ...κλπ...κλπ

amyroukai
15/06/2016, 13:09
Μπάμπη αν διαβάσεις τους όρους χρήσης το γράφει αυτό που λέει ο Dr. Θεωρητικά και πρακτικά, οτιδήποτε και να χρησιμοποιήσεις από την Google πρέπει να το αποδεχτείς. Ακόμα και την απλή χρήση GPS για πλοήγηση, πρέπει να αποδεχτείς ότι η Google θα παρακολουθεί και θα στέλνει δεδομένα που συλλέγει το τηλέφωνο συνεχώς. Και αν δεν το κάνεις, θα σε ρωτάει σε κάθε χρήση GPS μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα και να πεις ναι να τελειώνεις, το ΟΧΙ και τέλος δεν υπάρχει.

Το αστείο, σταμάτησε να μου λειτουργεί το Google Fit γιατί... στην χώρα μας απαγορεύεται η χρήση του my places ή κάτι τέτοιο που αποθηκεύει συνεχώς την θέση μας μέσω Gps. ΛΟΛ ρε μόρτες... Ε, προφανώς το απεγκατέστησα κιόλας.

Ζεύκας
15/06/2016, 13:28
μωρέ ότι συλλέγει το ξέρω, όπως όλοι στο ίντερνετ δεν είναι η google ο κακός και οι άλλοι αθώες περιστέρες.

το θέμα είναι μπορεί ο Τζορτζώπουλος ξέρω γω ή η alpinestars ή το motomarket να κατέχουν τα προσωπικά μου δεδομένα;
τηλέφωνο, διεύθυνση οικίας, ΑΦΜ, αρ.ταυτότητας, ΑΜΚΑ κτλ

γιατί δεν έχω δει ποτέ κάποιον να με καλεί να μου πασάρει κάτι το διαφημιστικό.
μόνο οι τηλεφωνικές εταιρείες μου σπαν τα @@ παρόλο που έχω κάνει αίτηση να εξαιρεθεί το τηλεφωνό μου από τον ενιαίο τηλεφωνικό κατάλογο.

ούτε σπαμ στο gmail μου έρχονται, ούτε είχα θέμα με τις διαδυκτιακές τραπεζικές συναλλαγές και αγορές που τις κάνω εδώ και 12 χρόνια.

και είναι άλλο πράγμα να ξέρει κάποιος τις συνήθειες μου ώστε να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του.
πχ ο Ζεύκας προτιμά τη θάλασσα από το βουνό άρα ας του πετάξουμε μια Φολέγανδρο αντί για τα Μετέωρα

και άλλο τελείως ο Ζεύκας να έχει καταχωρήσει την πιστωτική του άρα ξέρει το πχ pamediakopes.gr τι αγορές έχω κάνει και πόσα φράγκα έχω στην τράπεζα κτλ.

DrEvil
15/06/2016, 13:40
και άλλο τελείως ο Ζεύκας να έχει καταχωρήσει την πιστωτική του άρα ξέρει το πχ pamediakopes.gr τι αγορές έχω κάνει και πόσα φράγκα έχω στην τράπεζα κτλ.
Αν χρησιμοποιεις τον Χρωμη, ναι.
Η Γουγλε ξερει ποσα και γιατι τα χαλασες. Και το διαθετει ως πληροφορια σε συνεργατη κατα το δοκουν.
Αυτο που δεν μπορει να δωσει (περαν των υπηρεσιων ασφαλειας των ΗΠΑ -νομιζω και της Ε.Ε, μα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος- και την Ιντερπολ) ειναι τα στοιχεια της καρτας/τραπεζικου λογ/μου σου.

Ζεύκας
15/06/2016, 14:17
ξέρει ο κάθε άσχετος πόσα φράγκα έχω στην τράπεζα;

Panos76
15/06/2016, 14:20

Εδώ ανα πάσα ώρα μπορεί ο πλανήτης να δει (google+) τις φωτογραφίες μας, χ3στηκα να δουν τα φραγκοδίφραγκα που έχω μέσα :lol:

GFawkes
15/06/2016, 14:22

Ασχετος ο Συμβουλος Στρατηγικου Σχεδιασμου του Υπ. Οικονομικων;

361088
θα σε μαλωσω....

DrEvil
15/06/2016, 14:22

Δυνητικα ναι.
Μα αυτος ο ασχετος θα ειναι καποιας υπηρεσιας ασφαλειας χωρας.

Για παμε στο ζουμι, ομορφο αγορι..... Ποσα εχεις;:p

Ζεύκας
15/06/2016, 14:41
Δυνητικα ναι.
Μα αυτος ο ασχετος θα ειναι καποιας υπηρεσιας ασφαλειας χωρας.

Για παμε στο ζουμι, ομορφο αγορι..... Ποσα εχεις;:p

ασ'τα δυνητικά ρε καλαμαρά. λέξεις με τέσσερα διαφορετικά φωνήεντα δεν ξέρω.

επίσης ιταλικό παρτάλι έχω, ότι βγάζω πάει στα μαστόρια :lol: