View Full Version : O καφενές
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
GIXXERAKIAS
14/09/2012, 15:25
Καποιός αλβανός δεν εκανε καλά την δουλειά.....γι'αυτό το λόγο υπάρχουν κενά στα πλακάκια....διαστολή και το αποτελεσμά που έχεις χωρίς αυτά.
George_Sp
14/09/2012, 15:27
Καποιός αλβανός δεν εκανε καλά την δουλειά.....γι'αυτό το λόγο υπάρχουν κενά στα πλακάκια....διαστολή και το αποτελεσμά που έχεις χωρίς αυτά.
20χρόνια είναι το σπίτι φτιαγμένο. Τα συνεργεία ήταν όλοι έλληνες. Ο πλακατζής πάντως και ο αλουμινάς γενικώς αποδείχθηκε οτι ήταν ΓΤΠΚ
now what.....:confused:
GIXXERAKIAS
14/09/2012, 18:28
Τι γουάτ?Ξήλωμα,κόλλα,πλακάκια,σταυρούς,αρμόκολλα και καλά μεροκάματα.:p
καλησπερα παιδια ,θα ηθελα να ρωτησω εαν γινονται καποιες μονιμες εβδομαδιαιες συναντησεις ;;
George_Sp
17/09/2012, 22:17
καλησπερα παιδια ,θα ηθελα να ρωτησω εαν γινονται καποιες μονιμες εβδομαδιαιες συναντησεις ;;
καλησπέρα νίκο. εδώ είσαι :)
http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=5
καλησπέρα νίκο. εδώ είσαι :)
http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=5
ευχαριστω ...με μια πρωτη ματια που εριξα αν καταλαβα καλα ,δεν εχετε μονιμο στεκι καφε επι εβδομαδιαιας βασης .?
George_Sp
17/09/2012, 22:30
ευχαριστω ...με μια πρωτη ματια που εριξα αν καταλαβα καλα ,δεν εχετε μονιμο στεκι καφε επι εβδομαδιαιας βασης .?
και γω 2μήνες είμαι στο φορουμ και δεν έχω κοζάρει σταθερό σημείο. Βόλτες πάντως παίζουνε. Απλά κοίτα να ενημερώνεσαι εγκαίρως :)
οκ θενξ..νομιζω οτι θα ηταν καλο κατι μονιμο επι εβδομαδιαιας βασης οπως κανουν πολλα foroym..
George_Sp
17/09/2012, 22:39
οκ θενξ..νομιζω οτι θα ηταν καλο κατι μονιμο επι εβδομαδιαιας βασης οπως κανουν πολλα foroym..
ξεκίνα το εσύ και ποτέ δε ξέρεις :D
πολυ ωραια εκμπομπη στην ΕΤ3..
endopandou
18/09/2012, 07:52
20χρόνια είναι το σπίτι φτιαγμένο. Τα συνεργεία ήταν όλοι έλληνες. Ο πλακατζής πάντως και ο αλουμινάς γενικώς αποδείχθηκε οτι ήταν ΓΤΠΚ
Καλημέρα
Εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις η ζημιά που έπαθες είναι απο νερά. ΜΗΝ ξανακολλήσεις πλακάκια χωρίς να βρεις την αιτία γιατί θα ξαναπάθεις το ίδιο. Είναι σιγουράκι αυτό.
χμμ..Θα το σκεφτω..
πριν το σκεφτεις κανε ενα search γραφοντας ''δελεαρ'' και ισως καταλαβεις πραγματα.:wave2:
πριν το σκεφτεις κανε ενα search γραφοντας ''δελεαρ'' και ισως καταλαβεις πραγματα.:wave2:
καλα το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! μαπα καφες και 4 ευρω ,κατα τυχη πηγα προχτε με κατι σκουτεραδες !! αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε μονιμο στεκι για καφε ? και επειδη ο ογκος των πληροφοριων στην αναζητηση ειναι μεγαλος ..πες μου αν θες δυο πραγματα ...υπαρχει μονιμος καφες και που ;; η οχι και απλα καθε φορα μαζευεσται σε διαφορετικο μαγαζι ;; εγω εχω κατι υποψιν μου που εχει και καλο καφε[ylli] και φτηνο 2,5 ευρω,με κερασμα κρουασαν τυποποιημενο,εξυπερετηση φιλικη ,και χωρο για τα μηχανακια, σιγουρα ομως δεν θα βολευει ολους ,αν και εχει ευκολη προσβαση γιατι κατα βαση κινησαι σε λεωφορο συνεχεια για να πας και μπαινεις στα στενα για 1χλ , υ.γ για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανα ζορι απλα εμενα σαν μαγαζι μου φενεται καλη φαση, και απλα εμαστε γνωστοι με τον ιδιοκτητη που ειναι σκουτερας τιποτα αλλο !
...πες μου αν θες δυο πραγματα ...
να σου πω...παλια ειχε καθιερωθει καθε δευτερα να πηγαινουμε στο δελεαρ.αυτο ειχε ξεκινησει γιατι τοτε η βενζινη ειχε απ 0,80 μεχρι 1,20-1,30 και αφου πηγαιναμε βολτες το σ/κ τη δευτερα μαζευομασταν και πιναμε μπυρες μιλωντας και χαβαλεδιαζοντας για το πως περασαμε το σ/κ.εκει ερχοτανε οποιος νεος ηθελε και καπως ετσι κυλουσε.μεχρι που το δελεαρ εκλεισε (αλλα δε φταιει αυτο) για να ανακαινιστει.οι τιμες παρεμειναν στον θεο,η βενζινη πηγε στα υψη,οι βολτες κοπηκανε,ατομα φυγανε (για διαφορους λογους,παντρευτηκανε,κανανε παιδια,μεινανε ανεργοι κλπ),παρεες σπασανε (παλι για διαφορους λογους) και καπως ετσι οταν το επιτρεπει ο καιρος παμε και αραζουμε στο περιφτερι του νικολα στην αεροπαγιτου και αμαλιας και το χειμωνα αν το επιτρεπει η τσεπη και υπαρχει ορεξη την πεφτουμε στο pulp στο κουκακι.
παρακολουθα τις συναντησεις και μπορει καπου να σε τρακαρουμε κι εσενα.
DimChios
20/09/2012, 13:45
..... καπου να σε τρακαρουμε κι εσενα.
επαγγελματιας φιλαρακι?
:smokin:
Καλημέρα
Εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις η ζημιά που έπαθες είναι απο νερά. ΜΗΝ ξανακολλήσεις πλακάκια χωρίς να βρεις την αιτία γιατί θα ξαναπάθεις το ίδιο. Είναι σιγουράκι αυτό.
Eγώ πάλι νομίζω πως είναι από συστολές-διαστολές της πλάκας. Μπορεί να συμβεί και μετά από 20 χρόνια. Η λύση και πάλι είναι: ξηλώνεις και ξαναβάζεις.:wave2:
GIXXERAKIAS
21/09/2012, 13:06
Μλκά Τσίου θυμάμαι τις μλκιές που μου έλεγες πριν λίγο στο τηλ και κλαίω από τα γέλια.:bawl::bawl::bawl:
Με το που πέταξες τα γιοσομούρια αμέσως ψιλλιάστηκα πουστι@.:cool:
DimChios
21/09/2012, 13:10
Μλκά Τσίου θυμάμαι τις μλκιές που μου έλεγες πριν λίγο στο τηλ και κλαίω από τα γέλια.:bawl::bawl::bawl:
Με το που πέταξες τα γιοσομούρια αμέσως ψιλλιάστηκα πουστι@.:cool:
δε μπορουσα να κρατηθω ρε αλλιως θα σου εκλεινα ραντεβου οτι "κατεβαινω αποψε Αθηνα"
:bawl:
GIXXERAKIAS
21/09/2012, 13:12
δε μπορουσα να κρατηθω ρε αλλιως θα σου εκλεινα ραντεβου οτι "κατεβαινω αποψε Αθηνα"
Πάντως δεν ξέρω αν η προφορά ήτω ψευτική αλλά τα σπάς μλκ μου,κρατιόμουν να μήν γελάσω.:lol::bawl:
DimChios
21/09/2012, 13:27
Πάντως δεν ξέρω αν η προφορά ήτω ψευτική αλλά τα σπάς μλκ μου,κρατιόμουν να μήν γελάσω.:lol::bawl:
ψευτικη εννοειται ρε μλκ! εχω κι άλλες πολλες παντως!
Και να ξερεις... μου περασε απο το μυαλο να κανω gay φωνουλα-χρυση μου αλλα δε θα ταιριαζε με αναβατη vstrom... ειναι αντρικα μηχανακια αυτα!
GIXXERAKIAS
21/09/2012, 13:41
ψευτικη εννοειται ρε μλκ! εχω κι άλλες πολλες παντως!
Και να ξερεις... μου περασε απο το μυαλο να κανω gay φωνουλα-χρυση μου αλλα δε θα ταιριαζε με αναβατη vstrom... ειναι αντρικα μηχανακια αυτα!
Άχ πάρε με τηλ να σε ακούσω....(θα παίξει ηχογράφηση και ανέβασμα στο μοτό σε .wav paola woofing) :bawl:
George_Sp
21/09/2012, 14:41
Άχ πάρε με τηλ να σε ακούσω....(θα παίξει ηχογράφηση και ανέβασμα στο μοτό σε .wav paola woofing) :bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=XiLUOA0CBTI
:D
PetranGR
04/11/2012, 21:54
καλησπέρα απο εμένα ...
Αύριο έχει πολύ ΤΡΕΞΙΜΟ !
έχασα πορτοφόλι ,και πρέπει να πάω να βγάλω ταυτότητα,δίπλωμα,πιστωτική,φοιτητικό πάσο,και να δώ και για το δίπλωμα τι θα γίνει με την αναβάθμιση,και να καθαρίσω και την Moto μου,για να την βάλω στο car.gr ... όλο αυτό θα μου φάει την ψυχή αύριο ,με το συγκινωνιών τα ΚΕΠ και την αστυνομία σίγουρα και καμία εβδομάδα στανταρ θα είμαι στην αναμονή ... ούφ !!!!
Λίγο κουράγιο παιδιά !!!
PetranGR
10/11/2012, 15:55
Καλησπέρααααααααα :(
Καλησπέρααααααααα :(
αμάν ρε παιδί, κατάφερες επιτέλους, μετά απο τόση γκρίνια, και απολύθηκες και είσαι όλο μες στην πίκρα :lol:
ρε, καλά μας λέγαν τελικά να κάτσουμε μέσα :lol:
PetranGR
10/11/2012, 16:26
ε,ναι δεν έπρεπε να απολυθώ και εγώ το καλοκαιράκι ??? :)
Εντάξει , είχαν δίκιο εν μέρη :P hahahahah!
Τέσπα !!!
GIXXERAKIAS
12/11/2012, 15:36
Μιάς και είναι θέμα που όλους λίγο πολύ μας ενδιαφέρει πιστεύω ότι μπορεί να τεθεί θέμα εδώ....
Εχω βρεί μονοκατοικία 25ετιας 130τμ με 500 ευρω ενοικιο και θερμανση με πετρελαιο,μποιλερ,ηλιακο κτλ.
Αυτή τη στιγμή πληρώνω για 66τμ σε πολυκατοικια 10ετιας (6 όροφοι επί 4 διαμερίσματα) 450ευρω ενοικιο με θερμοσιφωνα και αυτονομη θερμανση με πετρέλαιο επίσης.Πληρώνω τους "καλούς" σε κρύο μήνες (δεκέμβρη,γενάρη,φλεβάρη,μάρτη) από 150-230ευρω (τον μήνα) για κοινόχρηστα-θέρμανση και με τσακίζει οικονομικά.
Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος μένει σε μονοκατοικία χωρίς κοινόχρηστα κτλ, πόσο πετρέλαιο θα καίει τον μήνα με τον θερμοστάτη στους 18 βαθμους συνεχόμενα και οταν θέλουμε πιό πολύ ζέστη (οταν ειμαστε σπίτι) να τον ανεβάζουμε στους 21 πχ.Θα είναι οικονομικότερο η θα φάω το κεφάλι μου?Μου είπαν για κάτι 3άρια τόνους για την σεζόν και κουφάθηκα λέμε! (3000*1,5 = 4500ευρα)
(ξερω ότι παίζουν συντελεστές του πόσο μεγάλο ειναι το σπίτι για να το ζεστάνεις,τι τυπο καυστηρα έχει και το πόσο φορτίο θα χάνεται απο την παλαιότητα του σπιτιού)
Παρακαλώ σεμνές απόψεις και απαντήσεις,όσο αυτό γίνεται εφικτό.;)
Μιάς και είναι θέμα που όλους λίγο πολύ μας ενδιαφέρει πιστεύω ότι μπορεί να τεθεί θέμα εδώ....
Εχω βρεί μονοκατοικία 25ετιας 130τμ με 500 ευρω ενοικιο και θερμανση με πετρελαιο,μποιλερ,ηλιακο κτλ.
Αυτή τη στιγμή πληρώνω για 66τμ σε πολυκατοικια 10ετιας (6 όροφοι επί 4 διαμερίσματα) 450ευρω ενοικιο με θερμοσιφωνα και αυτονομη θερμανση με πετρέλαιο επίσης.Πληρώνω τους "καλούς" σε κρύο μήνες (δεκέμβρη,γενάρη,φλεβάρη,μάρτη) από 150-230ευρω (τον μήνα) για κοινόχρηστα-θέρμανση και με τσακίζει οικονομικά.
Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος μένει σε μονοκατοικία χωρίς κοινόχρηστα κτλ, πόσο πετρέλαιο θα καίει τον μήνα με τον θερμοστάτη στους 18 βαθμους συνεχόμενα και οταν θέλουμε πιό πολύ ζέστη (οταν ειμαστε σπίτι) να τον ανεβάζουμε στους 21 πχ.Θα είναι οικονομικότερο η θα φάω το κεφάλι μου?Μου είπαν για κάτι 3άρια τόνους για την σεζόν και κουφάθηκα λέμε! (3000*1,5 = 4500ευρα)
(ξερω ότι παίζουν συντελεστές του πόσο μεγάλο ειναι το σπίτι για να το ζεστάνεις,τι τυπο καυστηρα έχει και το πόσο φορτίο θα χάνεται απο την παλαιότητα του σπιτιού)
κοντά σε αυτά που ανέφερες βάλε και το δημοτικό τέλος που πλΕρώνεις μέσω ΔΕΗ...εκεί να δεις πανηγύρι.
όπως το κόβω, θα φας το κεφάλι σου (και όχι μόνο...) για μένα ψάξε, υπάρχουν διαμερίσματα 80-90 τετραγωνικά με κάνα 300αρι, τώρα με την κρίση είναι απίστευτο το πόσα ξενοίκιαστα διαμερίσματα υπάρχουν.
φίλος νοίκιασε διαμέρισμα 75 τ.μ. στο Γαλάτσι με 230 τον μήνα
GIXXERAKIAS
12/11/2012, 15:46
κοντά σε αυτά που ανέφερες βάλε και το δημοτικό τέλος που πλΕρώνεις μέσω ΔΕΗ...εκεί να δεις πανηγύρι.
όπως το κόβω, θα φας το κεφάλι σου (και όχι μόνο...) για μένα ψάξε, υπάρχουν διαμερίσματα 80-90 τετραγωνικά με κάνα 300αρι, τώρα με την κρίση είναι απίστευτο το πόσα ξενοίκιαστα διαμερίσματα υπάρχουν.
φίλος νοίκιασε διαμέρισμα 75 τ.μ. στο Γαλάτσι με 230 τον μήνα
Τι εννοείς θα αυξηθεί ο συντελεστής λόγω των τετραγωνικών στην Δεη??:eyepop:
Τηνε γ@μήσαμε και απο εκεί δηλάδης??:uplate:
Βασικά ψάχνουμε για την περιοχή που ήδη είμαστε και οι κα@$#@@#$δες δεν τις κατεβάζουν με τιποτα τις τιμές....Νεα Φιλαδέλφεια.
Ειναι πολυ γενικο το θεμα για να παρεις ακριβη απαντηση.
Θεωρω οτι εισαι Αθηνα, οποτε για οτι σου λεω υπολογιζε μια μεση ελαχιστη -8 σε σχεση με Αθηνα.
Περσυ για ΟΛΗ τη σεζον, σε 1ο οροφο μονοκατοικιας, κατασκευης του '65 ανακαινισμένο πριν 3 χρονια με καινουρια κουφοματα (ΧΩΡΙΣ μονωση ομως) 80μ2 με λεβητα 40χιλ θερμιδων εκαψε 970 λιτρα, με μικρη βοηθεια τις πρωινες ωρες απο ενα κονβεκτορα για να μην αναβουμε τη θερμανση (ουσιαστικα μεσα στο υπνοδωματιο το δουλευαμε)
Δεδομενα
Εβρος
1ος οροφος χωρις να υπαρχει 2ος απο πανω
το ισόγειο απο κατω κλειστο χωρις να μένει καποιος μέσα (υπολογισε ΔΤ 12 βαθμους)
Κλειστο απο βοριά, αλλα με 3 πλευρες ανοιχτες.
Ουσιαστικά μιας και δουλευαμε και οι 2 μας (ναι ειμασταν απο τα τυχερα ζευγαρια :lol: ) δουλευε απο τις 16-17 και μετά
Επισης
Οταν λειπαμε τα πρωινά το αφηναμε στους 15 βαθμούς, επισης το ιδιο και οταν λείπαμε τα ΣΚ το αφήναμε ανοιχτό στους 15 (ειδικά το χειμώνα)
Που τους βλεπουν του 3 τόνους στην Αθηνα δε μπορω να καταλαβω
nikos_abel
12/11/2012, 16:21
Ειναι πολυ γενικο το θεμα για να παρεις ακριβη απαντηση.
Θεωρω οτι εισαι Αθηνα, οποτε για οτι σου λεω υπολογιζε μια μεση ελαχιστη -8 σε σχεση με Αθηνα.
Περσυ για ΟΛΗ τη σεζον, σε 1ο οροφο μονοκατοικιας, κατασκευης του '65 ανακαινισμένο πριν 3 χρονια με καινουρια κουφοματα (ΧΩΡΙΣ μονωση ομως) 80μ2 με λεβητα 40χιλ θερμιδων εκαψε 970 λιτρα, με μικρη βοηθεια τις πρωινες ωρες απο ενα κονβεκτορα για να μην αναβουμε τη θερμανση (ουσιαστικα μεσα στο υπνοδωματιο το δουλευαμε)
Δεδομενα
Εβρος
1ος οροφος χωρις να υπαρχει 2ος απο πανω
το ισόγειο απο κατω κλειστο χωρις να μένει καποιος μέσα (υπολογισε ΔΤ 12 βαθμους)
Κλειστο απο βοριά, αλλα με 3 πλευρες ανοιχτες.
Ουσιαστικά μιας και δουλευαμε και οι 2 μας (ναι ειμασταν απο τα τυχερα ζευγαρια :lol: ) δουλευε απο τις 16-17 και μετά
Επισης
Οταν λειπαμε τα πρωινά το αφηναμε στους 15 βαθμούς, επισης το ιδιο και οταν λείπαμε τα ΣΚ το αφήναμε ανοιχτό στους 15 (ειδικά το χειμώνα)
Ρε φιλαράκι, αν το χειμώνα δεν έχεις 28 βαθμούς και το καλοκαίρι 18 στο σπίτι σου, δεν ξέρεις να ζεις αδερφέ μου
Ρε φιλαράκι, αν το χειμώνα δεν έχεις 28 βαθμούς και το καλοκαίρι 18 στο σπίτι σου, δεν ξέρεις να ζεις αδερφέ μου
Και να θέλω 28 να δω μέσα στο σπιτι στα καλα κρυα δε παιζει :lol: :lol:
Θα φας το κεφαλι σου σιγουρα. 150-230 Ευρο για θερμανση με πετρελαιο σε μονοκατοικια δεν υπαρχει περιπτωση. Εκτος και εαν κανεις μονο εντριβες.:lol:
Εγω σε (παλια) μονοκατοικια με καινουργια κουφωματα δεν επεφτα κατω απο 2,5 τονους. Τωρα με την ξυλοσομπα θα δουμε :cry:
nikos_abel
12/11/2012, 17:06
Και να θέλω 28 να δω μέσα στο σπιτι στα καλα κρυα δε παιζει :lol: :lol:
Στείλε μου να σου διακριβώσω τους θερμοστάτες σου και στους κάνω να δείχνουν και 48 :lol:
GIXXERAKIAS
13/11/2012, 08:12
Θα φας το κεφαλι σου σιγουρα. 150-230 Ευρο για θερμανση με πετρελαιο σε μονοκατοικια δεν υπαρχει περιπτωση. Εκτος και εαν κανεις μονο εντριβες.:lol:
Εγω σε (παλια) μονοκατοικια με καινουργια κουφωματα δεν επεφτα κατω απο 2,5 τονους. Τωρα με την ξυλοσομπα θα δουμε :cry:
Νομίζω ότι ο Άλεξ κάτι τέτοιο γράφει...:cry:
Πάντως είδα το σπίτι...τεράστιο και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι,ότι έχουμε ήδη δεν ταιριάζει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ με το σπίτι αυτό (πολυ ξύλο σκουρο καφέ μέσα στο σπίτι σε τοιχους,ψηλοτάβανο και με μωσαικό) και δεν έχουμε αρκετά πράγματα για να το γεμίσουμε.Θα είναι μόνιμα άδειο....:lol::lol:
Μάλλον θα τα καταφέρω να τις αλλάξω γνώμη.....έχω και τα πεθερικά στο πλευρό μου.:cool:
Τι εννοείς θα αυξηθεί ο συντελεστής λόγω των τετραγωνικών στην Δεη??:eyepop:
Τηνε γ@μήσαμε και απο εκεί δηλάδης??:uplate:
Βασικά ψάχνουμε για την περιοχή που ήδη είμαστε και οι κα@$#@@#$δες δεν τις κατεβάζουν με τιποτα τις τιμές....Νεα Φιλαδέλφεια.
Απλώς ρίξε μια προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ, εκεί που λέει τόσα τετραγωνικά Χ τόσο για δημοτικό τέλος... προφανώς όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά τόσο θα σε σκίσουν...:cry:
για να καταλάβεις, το συνεργείο που συνεργάζεται η εταιρία μου, είναι 700 τετραγωνικά, πλΕρώνει 3.500 ευράκια το δίμηνο και το ρεύμα είναι μόνο 700 ευρώ :uplate: μάντεψε που πάνε τα υπόλοιπα....
GIXXERAKIAS
13/11/2012, 08:34
Απλώς ρίξε μια προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ, εκεί που λέει τόσα τετραγωνικά Χ τόσο για δημοτικό τέλος... προφανώς όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά τόσο θα σε σκίσουν...:cry:
για να καταλάβεις, το συνεργείο που συνεργάζεται η εταιρία μου, είναι 700 τετραγωνικά, πλΕρώνει 3.500 ευράκια το δίμηνο και το ρεύμα είναι μόνο 700 ευρώ :uplate: μάντεψε που πάνε τα υπόλοιπα....
Μάλιστα.....ρέ καλά είμαστε τελικά στο τωρινό σπίτι.....και ας γκρινιάζω ότι δεν βγαίνω με τπτ.:lol:
Νομίζω ότι ο Άλεξ κάτι τέτοιο γράφει...:cry:
Αλλο μονοκατοικια και αλλο μονοκατοικια :lol: :lol:
σου μιλαω για 80μ2 σε ενα επιπεδο
Αν εσυ αναφερεσε σε 60μ2 τη πλάκα και 3 επιπεδα τοτε καλα ακους :lol:
GIXXERAKIAS
13/11/2012, 11:13
Αλλο μονοκατοικια και αλλο μονοκατοικια :lol: :lol:
σου μιλαω για 80μ2 σε ενα επιπεδο
Αν εσυ αναφερεσε σε 60μ2 τη πλάκα και 3 επιπεδα τοτε καλα ακους :lol:
Εγω μιλάω για 130τμ που ποτε δεν θα ζεσταθουν όσο και να δουλευει με τα ξυλινα παλια κουφώματα....:uplate:
Άσε που επειδή είναι πρώτος (και τελευταίος) όροφος και γύρω γύρω αέρας σε όλο το σπίτι.....:look:
Αν έμενα σε μονοκατοικία δεν υπήρχε περίπτωση να έχω θέρμανση άλλη από ξυλόσομπες...
Αν έμενα σε μονοκατοικία δεν υπήρχε περίπτωση να έχω θέρμανση άλλη από ξυλόσομπες...
Αν ειχες χωρο για ξυλα, γιατι οχι, αλλα να γεμισω το σπιτι με μπουρια και αναθυμιάσεις, προσωπικα δε θα το έκανα
Αν ειχες χωρο για ξυλα, γιατι οχι, αλλα να γεμισω το σπιτι με μπουρια και αναθυμιάσεις, προσωπικα δε θα το έκανα
Γιατί είσαι άχρηστος κι ανίδεος. Τα μπουριά είναι μίνιμαλ ντεκό, άσε που μπορείς να βάλεις ακ λίγο τη γκλάβα σου να δουλέψει να τα φτιάξεις όμορφα.
Για τις αναθυμιάσεις τι να σου πω... Χρόνια και χρονάκια είχαμε ξυλόσομπες, ούτε καπνοί, ούτε αναθυμιάσεις (τι αναθυμιάσεις ρε άχρηστε; σε πηγάδι που βγάζει πετρέλαιο μένεις; )
Γιατί είσαι άχρηστος κι ανίδεος. Τα μπουριά είναι μίνιμαλ ντεκό, άσε που μπορείς να βάλεις ακ λίγο τη γκλάβα σου να δουλέψει να τα φτιάξεις όμορφα.
Για τις αναθυμιάσεις τι να σου πω... Χρόνια και χρονάκια είχαμε ξυλόσομπες, ούτε καπνοί, ούτε αναθυμιάσεις (τι αναθυμιάσεις ρε άχρηστε; σε πηγάδι που βγάζει πετρέλαιο μένεις; )
Εχει εχει,
Μιλαω για παλαιοτερης τεχνολογιας σομπες (τσι γιαγιαςμ)
Μπουρια στο σπιτι μεσα ρε φιλε....ζαμεεεεε
Εχει εχει,
Μιλαω για παλαιοτερης τεχνολογιας σομπες (τσι γιαγιαςμ)
Μπουρια στο σπιτι μεσα ρε φιλε....ζαμεεεεε
της θκιας μ δεν είχε.
George_Sp
13/11/2012, 17:02
Μόλις μου ριξε τηλέφωνο φίλος στο κέντρο και μου πε οτι σηκώνουν μηχανάκια με γερανούς της αστυνομίας.
Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου αυτή τη στιγμή με κατεύθυνση Ομόνοια.
Earentil21
19/12/2012, 22:54
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ και νέος μοτοσυκλετιστής. Λέγομαι Βάιος, και μιας και δεν έβρισκα κάποιο σχετικό νήμα είπα να σας συστηθώ εδώ..
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ και νέος μοτοσυκλετιστής. Λέγομαι Βάιος, και μιας και δεν έβρισκα κάποιο σχετικό νήμα είπα να σας συστηθώ εδώ..
Welcome!
marian82thi
23/12/2012, 13:46
Καλησπέρα παιδια, ειμαι νεα στο φορουμ το ονομα μου ειναι μαριανθη
Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.
Σημερα το πρωι παρκαρα σε χωρο φορτοεκφορτωσης κεντρο .Καποιος καλεσε αστυνομια γιατι ενα παιδι του γρατσουνισε το ακριβο του αυτοκινητο και ζητουσε νατου το πληρωσουν .....(το παιδακι ηταν με τα ποδια οχι με ποδηλατο κλπ)
Ηρθε η αστυνομια κι εβγαλε αποφαση υπερ του λογικα γιατι χαμογελουσε.....και αρχισε να γραφει ολα τα παρκαρισμενα.
Παω στο αυτοκινητο μου, ανοιγω την κλειδαρια κι εκεινη την ωρα χτυπαει το κινητο μου....μιλαω ενα λεπτο και οτι παω να μπω ερχεται η αστυνομικος και αντι να μου πει φυγε τωρα γιατι θα σε γραψω μου λεει περιμενε εκει που εισαι ερχομαι να σε γραψω
- μα της λεω φευγω με ειδες που παω να μπω στο αμαξι
-μου απαονταει σε ειδα που μιλας στο τηλ και με γραφεις
-να συνεννοηθω προσπαθω της λεω για να φυγω
-αρχιζει να με φωναζει και να μου λεει κατσε εκει που εισαι ερχομαι σε λιγο να σε γραψω
-πήρα αναποδες μπηκα στο αμαξι κι εφυγα κι εκεινη απο πισω μου να χτυπιεται
παει στο μαγαζι που ημουνα (ηταν συγγενεις μου) και αρχισε να φωναζει και να λεει να με παρουν τηλ να γυρισω να με γραψουν γιατι κρατησαν τον αριθμο απο τις πινακιδες και αν δε γυρισω θα μου κανουν μυνηση και διαφορα τετοια...
Εχουν το δικαιωμα να μου κανουν μυνηση???
Γνωριζει κανεις τις επιπτωσεις???
Τελος εφυγε και ειπε να παω εγω η ιδια στο αστυνομικο τμημα να δει τι θα κανει μαζι μου..
εγω δεν πηγα ομως γιατι μου ειπε ο δικηγορος μου να μην παω καθολου....
MG-KTiNoS
23/12/2012, 14:16
Mηχανάκι δεν έχεις εσύ ?
ΑΝ δεν έχεις να πας να πάρεις δικιά μας είσαι !
Ο δικηγόρος έχει δίκιο..
Τώρα το καλό σενάριο είναι να μην πήρε το νούμερο ή το ξεχάσει ή να βρει άλλον να τσαμπουκαλευτεί ή να βριε γκόμενο κλπ κλπ και να μη γίνει τίποτα.
Το κακό νορμάλ είναι να πάρεις γράμμα για πάρκινγκ σπίτι...
Υπάρχει και ένα κακό σενάριο αλλά δε νομίζω να γίνει !
:)
marian82thi
23/12/2012, 14:21
Χαχαχαχαχαχαχαχα δυστυχως δεν εχω μηχανακι αυτοκινητο εχω και αν βγαλω διπλωμα για μηχανη θα παω οχι για παπακι
Μαλλον πηρε τον αριθμο απο τις πινακιδες γιατι αυτο το περιστατικο εγινε κεντρο με αρκετη κινηση......αυτη λυσαξε χτυπιοταν κανονικα την εβλεπα απο τον καθρεφτη...
Να παρω κληση δε με νοιαζει .... ηνυση να μη γινει και μου βαλουν κανενα μεγαλο προστιμο κλπ αυτο φοβαμαι....
Χαχαχαχαχαχαχαχα δυστυχως δεν εχω μηχανακι αυτοκινητο εχω και αν βγαλω διπλωμα για μηχανη θα παω οχι για παπακι
Και τα forum αυτοκινήτων έχουν κλείσει για τις γιορτές :lol:;
marian82thi
23/12/2012, 14:32
Σορυ παιδια (θα μου πειτε γυναικα εισαι....τι περιμενεις..χαχαχαχαχαχ) απλα πατησα στην αναζητηση για το συγκεκριμενο θεμα μπηκα σε αλλα φορουμε δε με καλυπταν οι απαντησεις τους και ειδα οτι εδω ειναι για μηχανες αλλα ειδα οτι ειστε πιο ψαγμενοι απο αλλα φορουμ και ειπα να ρωτησω.....
Βεβαια οι αναρτησεις που ειδα ηταν πολυ παλιες απο το 2009 κι ετσι πηρα την αποφαση να ρωτησω...
MG-KTiNoS
24/12/2012, 12:55
Σορυ παιδια (θα μου πειτε γυναικα εισαι....τι περιμενεις..χαχαχαχαχαχ) απλα πατησα στην αναζητηση για το συγκεκριμενο θεμα μπηκα σε αλλα φορουμε δε με καλυπταν οι απαντησεις τους και ειδα οτι εδω ειναι για μηχανες αλλα ειδα οτι ειστε πιο ψαγμενοι απο αλλα φορουμ και ειπα να ρωτησω.....
Βεβαια οι αναρτησεις που ειδα ηταν πολυ παλιες απο το 2009 κι ετσι πηρα την αποφαση να ρωτησω...
κΟΊΤΑ εσύ δεν είσαι για αμάξια αυτά είναι για φλόρους.
Εσύ για δω είσαι και λίγο σου πέφτει (άκου με που σου λέω)
ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ
:a10:
marian82thi
27/12/2012, 17:03
κΟΊΤΑ εσύ δεν είσαι για αμάξια αυτά είναι για φλόρους.
Εσύ για δω είσαι και λίγο σου πέφτει (άκου με που σου λέω)
ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ
:a10:
χαχαχαχαχαχαχ να'σαι καλα!
Χρονια πολλα παιδια κι ευχαριστω!
περιμενω ακομα να δω στο βολτα κ συναντησεις την πρωτη βολτα-συναντηση για το 2013....ειμαι αισιοδοξος παντως
Cpt. Haddock
16/01/2013, 08:00
περιμενω ακομα να δω στο βολτα κ συναντησεις την πρωτη βολτα-συναντηση για το 2013....ειμαι αισιοδοξος παντως
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133107
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132954
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133107
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132954
σορρυ μοντ ειμαι νεος ακομα..
htsopelas
18/01/2013, 19:55
ασε την μπ@τσιν@ και την καθε γυναικα με στολη, (το γραφω ετσι γιατι ηθελα να βρισω αλλα δεν το κανω)
που τους κοψανε τους μισθους και την πληρωνουμε εμεις
Cpt. Haddock
18/01/2013, 19:59
:confused:
Allst@rf
18/01/2013, 20:43
:tooth:
MG-KTiNoS
03/02/2013, 14:12
Γιωρήκας - ο Πελαργός με το Λευκώτερο Φτέρωμα
http://www.mchportal.com/international-mainmenu-64/2010-03-28-22-56-34/925-2012-07-17-21-21-56.html
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/epemvash_twn_mat_se_kontres_sth_voyliagmenhs.2118907.html
AristidisZ
07/02/2013, 14:27
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/epemvash_twn_mat_se_kontres_sth_voyliagmenhs.2118907.html
πωω, με τη βενζίνη στα 2 φράγκα σκάει ακόμα κόσμος εκεί ? :D
θυμάμαι πριν καμιά ντουζίνα χρόνια στο πέταλο στα λιμανάκια να θες μέσο για να βρεις να παρκάρεις το όχημα στο πέταλο, και δώστου τα σαξόραλα πάνω κάτω
αχ έρημά μου νιάτα :beer:
htsopelas
07/03/2013, 22:34
αφηστέ τα παιδιά να ξεκα....σουν και πηγαίντε να πιάσετε κανένα κλέφτη που μας έχουν ρημάξει
troikanos13
13/03/2013, 11:00
Τελειωνω τη δουλεια και παο για καφε Γλυφαδα με τετοιο καιρο γιατι με αυτα που διαβαζουμε μονο απογοητευση.
Επειδη like τα κουτια και ειδικα τα χωματινα πριονι εδω ο καλυτερος χερας αγροτης ο οποιος και ως μηχανικος εχει φτιαξει απιστευτα πριονια στο παρελθον αλλα και τωρα ενα 306 με μοτερακι cosworth...
απολαστε τον!!
http://www.youtube.com/watch?v=oSSJUOyeH8A&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=mh8w1zPte0w
KostasRS
08/04/2013, 21:24
:lol::lol:
Be positive. Η Αισιοδοξία, η Ελπίδα, η Ζωή, όλες είναι δίδυμες αδερφές. Και η Αφραγκιά επίσης :)
harris_x
01/05/2013, 08:40
Be positive. Η Αισιοδοξία, η Ελπίδα, η Ζωή, όλες είναι δίδυμες αδερφές. Και η Αφραγκιά επίσης :)
ή μήπως τρίδυμες :p
nikos_abel
08/05/2013, 10:48
Εφοριακοί, κανά λινκ μεχρι πότε γίνονται οι φορολογικές δηλώσεις;
Ακόμα δε τελειώσαμε με τα περσινά, ξεχάσαμε να κοιτάξουμε για τα φετινά :tooth:
AristidisZ
08/05/2013, 10:51
δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα
(δεν είμαι εφοριακός btw)
nikos_abel
08/05/2013, 11:16
εφοριακός
Τι είσαι; :moutza::a26::a29::a015::a016::a38:
Α, δεν είσαι είπες :rotflmao:
nikos_abel
22/05/2013, 08:39
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/News/news_0043.html
και προσέξτε
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/sos/message_7_5_2013
Αν δηλαδή θες να την κάνεις εμπρόθεσμα (λέμε τώρα) είναι κάπως πιθανότερο να πιάσεις το τζόκερ.
:plaf:
AristidisZ
20/06/2013, 12:51
αν έχεις τύχη διάβαινε... (http://www.newsbeast.gr/world/arthro/547709/nigirianos-epivionei-2-meres-kato-apo-to-nero/)
RORY FOR EVER
31/10/2013, 17:56
...ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΕΙ...Κριμα ρε μαμωτο και ειχαμε ανοιξει μια ωραια συζητηση για τη γαβριελλα και τη ζηνα...:D
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24/11/2013, 16:22
Καλησπέρα Παιδία. Με λένε Στέλιο και μόλις έκανα εγγραφή.
Καλώς σας βρήκα.
Υγ είναι στην σωστή ενότητα?
:)
SHOOTER045
24/11/2013, 16:25
ειδες φως και μπηκες και εσυ
καλως ορισες φιλαρακι :beer:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24/11/2013, 16:32
Για την ακρίβεια μόλις χώρισα.
Υγ δεν πουλάω τίποτα.
SHOOTER045
24/11/2013, 17:22
και γυναικες εχουμε
αλλα αν ψαχνεις γκομενα εδω μεσα θα σε απογοητευσω....:D
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24/11/2013, 17:30
Τρόπος του λέγειν το (χώρισα) φίλε μου.
Υγ είμαι στην σωστή ενότητα για το καλώς σας βρήκα?
Στέλιος.
άλλη καλύτερη υπογραφή από το να βάλεις το κινητό σου δεν είχες???
Εκτός κι αν είναι της πρώην σου και θέλεις να την μουρλάνουν στα τηλέφωνα.
:confused:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24/11/2013, 17:50
Αγαπητέ vaska εκτός από το τηλέφωνο υπάρχει και το ονοματεπώνυμο μου.
Μου αρέσει όπου και αν βρίσκομε να γράφω επώνυμα, και όχι μόνο πίσω από ένα απλό νικ ναϊμ.
Όσο για το γκόμενα & πρώην, θα μπορούσα να έχω χωρίσει από πολλά πράματα.
Το συμπέρασμα πως βγάλατε.
Στελιος.
Αγαπητέ vaska εκτός από το τηλέφωνο υπάρχει και το ονοματεπώνυμο μου.
Μου αρέσει όπου και αν βρίσκομε να γράφω επώνυμα, και όχι μόνο πίσω από ένα απλό νικ ναϊμ.
Όσο για το γκόμενα & πρώην, θα μπορούσα να έχω χωρίσει από πολλά πράματα.
Το συμπέρασμα πως βγάλατε.
Στελιος.
Πάσο!!
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24/11/2013, 18:02
Τα ρεστα μου. χα χα χα. Να το παμε απ την αρχη?
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24/11/2013, 18:09
Πριν ξεκινήσω το διάβασμα και το γράψιμο, να παρακαλέσω.
Ποιο φιλαράκι θα μου επιτρέψει να του στείλω μερικά π.μ.? που στην συνεχεία θα μπορεί να τα σβήσει.
Ο λόγος.
Με αυτών τον τρόπο αποθηκεύω κάποια ενδιαφέροντα για εμένα λινκ του Φορουμ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στέλιος.
Πριν ξεκινήσω το διάβασμα και το γράψιμο, να παρακαλέσω.
Ποιο φιλαράκι θα μου επιτρέψει να του στείλω μερικά π.μ.? που στην συνεχεία θα μπορεί να τα σβήσει.
Ο λόγος.
Με αυτών τον τρόπο αποθηκεύω κάποια ενδιαφέροντα για εμένα λινκ του Φορουμ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στέλιος.
Εκτός του ό,τι μπορείς να εγγραφείς (subscribe) σε ένα θέμα για να το παρακολουθείς, μπορείς να στείλεις π.μ. στον εαυτό σου.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
27/11/2013, 16:11
Κατέβηκαν κάποια ποστ η κάνω λάθος?
Κατέβηκαν κάποια ποστ η κάνω λάθος?
κατεβηκαν γιατι θεωρηθηκαν σπαμ.
θεωρηθηκαν σπαμ.
υπό ποίου, εάν επιτρέπεται ..??
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
27/11/2013, 17:07
Αν δεν κανω λάθος σπαμ σημαίνει (ανούσιο ποστ χωρίς νόημα).
Θεωρήθηκε η πρόσφορα εργασίας ανούσια.
Εκτός αν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ.
Αν ήταν σε λάθος θέμα θα μπορούσαν κάλλιστα να μεταφερθούν
DimChios
27/11/2013, 17:07
κατεβηκαν γιατι θεωρηθηκαν σπαμ.
μπορουσαν να φυγουν τα σπαμ, οχι τα του θρεντ! ;)
υπό ποίου, εάν επιτρέπεται ..??
υπο του σκοπευτη αντωνη.
Αν δεν κανω λάθος σπαμ σημαίνει (ανούσιο ποστ χωρίς νόημα).
Θεωρήθηκε η πρόσφορα εργασίας ανούσια.
Εκτός αν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ.
Αν ήταν σε λάθος θέμα θα μπορούσαν κάλλιστα να μεταφερθούν
μα το θρεντ εχει θεμα ''τι δουλεια κανουμε (αν κανουμε)'' κι εσυ δεν εγραψες καν τι δουλεια κανεις. ;)
θα μεταφερονταν αν υπηρχε αντιστοιχο θρεντ.
αν θελεις να προσφερεις εργασια, ανοιξε ενα νεο θρεντ :beer:
μπορουσαν να φυγουν τα σπαμ, οχι τα του θρεντ! ;)
επισης μπορουσαν οι σπαμερς να μην του γαργαλουσαν τα ματια :smokin:
DimChios
27/11/2013, 18:00
τι αλλο θα μπορουσαμε να του γαργαλησουμε ρε?
υπο του σκοπευτη αντωνη.
Και γιατί δεν βγαίνει να το πει ευθέως και αντρικοπαντελονοφορών, Γιώργο..??
Και γιατί δεν βγαίνει να το πει ευθέως και αντρικοπαντελονοφορών, Γιώργο..??
ίσως κάνει δουλείες στο σπίτι και δεν το είδε
nikos_abel
27/11/2013, 20:05
Εγώ πάντως δε μπλέχτηκα
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
28/11/2013, 08:39
Οι 90 ημέρες κάποτε θα έρθουν.
Αλλά τα 50 ποστ αν και έχω γράψει περισσότερα εξακολουθούν να είναι 2.
Θα μου είναι δύσκολο λοιπών να βάλλω μια αγγελία.
Μήπως κάνω κάτι λάθος?
ναστε καλα
Οι 90 ημέρες κάποτε θα έρθουν.
Αλλά τα 50 ποστ αν και έχω γράψει περισσότερα εξακολουθούν να είναι 2.
Θα μου είναι δύσκολο λοιπών να βάλλω μια αγγελία.
Μήπως κάνω κάτι λάθος?
ναστε καλα
Δεν μετρανε τα ποστ σε ολες της κατηγοριες.