PDA

View Full Version : O καφενές

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

Δεινόσαυρος
15/06/2016, 16:03
η γκουγκλ δεν πουλάει πουθενα τα δεδομένα του καθενός.

απλά φροντίζει να γίνονται στοχευμένες διαφημίσεις.

πχ άμα ψάχνεις για μπουφάν, θα σου σκάσει διαφήμιση από το fc-moto όχι από σουπερμάρκετ γαλαξίας.
ή άμα βρίσκεσαι Ολλανδία θα σου έρθουν ολλανδικές διαφημίσεις, όχι από το Περού.

win-WIN-win φάση
Πριν έξι μήνες πήρα νέα ντίζα συμπλέκτη κι από τότε με έχει τρελλάνει στις αγγελίες για ντίζες συμπλέκτη. Ήμουνα λίγες μέρες Ευρώπη, και όλο από Ολλανδικά και Νορβηγικά μαγαζιά μου βγάζει τώρα. Γέλιο :bawl: Μιλάμε και για g**w τις στοχευμένες διαφημίσεις.

Δεινόσαυρος
15/06/2016, 16:05
Και αν δεν το κάνεις, θα σε ρωτάει σε κάθε χρήση GPS μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα και να πεις ναι να τελειώνεις, το ΟΧΙ και τέλος δεν υπάρχει.
Μέχρι τώρα έχω αντέξει τρία χρόνια, και το DECLINE μου έγινε συνήθειο πια! :lol:

Δεινόσαυρος
15/06/2016, 16:14
μωρέ ότι συλλέγει το ξέρω, όπως όλοι στο ίντερνετ δεν είναι η google ο κακός και οι άλλοι αθώες περιστέρες.

το θέμα είναι μπορεί ο Τζορτζώπουλος ξέρω γω ή η alpinestars ή το motomarket να κατέχουν τα προσωπικά μου δεδομένα;
τηλέφωνο, διεύθυνση οικίας, ΑΦΜ, αρ.ταυτότητας, ΑΜΚΑ κτλ

OK, για την MS λέγαμε, και τα δεδομένα των «επαγγελματιών», αλλά πάσει περιπτώσει, μη νομίζεις οτι κι οι μεγαλες εταιρίες μπαίνουν σε φοβερό κόπο να φυλάξουν τα δεδομένα σου. Το καλό σεκιούριτι στοιχίζει. Κι αν τους χακάρουν χέστηκαν, τόσο συχνά γίνεται. ένιγουεη. Τα δεδομένα σου δεν είναι να ανησυχείς τόσο από τον επίδοξο διαφημιστή, όσο από τον Ρώσο χακερά, που θα πουλήσει τα στοιχεία της κάρτας σου, και άλλα ακόμα πιο χαριτωμένα.

Ζεύκας
15/06/2016, 18:59
Βασικά σκοτίστηκα. από 20 χρονώ που κάνω ον λαιν αγορές έχω 2 λογαριασμούς.

τον ένα που έχω συνδέσει κάρτα για τις ηλεκτρονικές αγορές και έχει ίσα-ίσα χρήματα και τον άλλο τον αποταμιευτικό

Δεινόσαυρος
15/06/2016, 19:43
Βασικά σκοτίστηκα...

Ε, ναι, όλοι παίρνουμε τα μέτρα μας, σίγουρα (όσοι σκέφτονται τουλάχιστον)

Αυτο δεν σημαίνει οτι οι εταιρίες δεν παύουν να συλλέγουν και να δομούν μια όλο και πιο ολοκληρωμένη εικόνα, για τους «πελάτες» τους, ίσως πέραν αυτής που θα ήθελαν οι ίδιοι. Σίγουρα κάποιους αυτό δεν τους πειράζει καθόλου. Αλλά να μου πεις, ο μέσος χρήστης του Φουμπου γράφει και πότε πήγε προς ανάγκη του. Οι πιο φανατικοί μπορεί να περιγράφουν και το παραγόμενο.

Άλλοι πάλι μπορεί να έχουν λίγο ψηλότερες απαιτήσεις. Διαλέγετε και... αποφεύγετε.

Ohm
15/06/2016, 21:34
Για την ιστορία, το παραπάνω είναι αυθαίρετο συμπέρασμα ή το έχεις διαβάσει / δει κάπου τεκμηριωμένα ;

δηλαδή αν πω κάτι που δεν το έχω δει "τεκμηριωμένα" είναι ντε και καλά "αυθαίρετο συμπέρασμα" ;

έχω κριτική ικανότητα πατημένης κατσαρίδας ένα πράμα;

παρακολούθησε την ιστορία της microsoft και του google σε σύγκριση με τη xerox και την ibm (εταιρίες με παραπάνω από διπλάσια ηλικία) και θα δεις διαφορά.

η μήπως θες να σου γράψω paper και να περιμένω peer review από το IEEE?

George_Sp
15/06/2016, 21:42
ρε Ohm για το θεό δηλαδή.....

συγκρίνεις μανταρίνια με μήλα και πορτοκάλια με καρπούζια.

άκου microsoft με xerox και google με ibm με μοναδικό κριτήριο την ηλικία.....:cry:

teogtp
15/06/2016, 22:24

άκου microsoft με xerox και google με ibm με μοναδικό κριτήριο την ηλικία.....:cry:

Ohmygod λέγεται ρε συ!
:tooth:

Ohm
15/06/2016, 23:23

ρε George_Sp για το θεό δηλαδή.....

απορρίπτεις με συλλογή από μανάβικο κάτι που δεν κατάλαβες.

άκου κει, μοναδικό κριτήριο την ηλικία.....:cry:

Δεινόσαυρος
20/06/2016, 12:55
Θυμάστε που σχεδόν αγόρασαν την Yahoo για πόσα ήταν; 48 δις;;; (επι Balmer)
Σήμερα σε πλειστηριασμό ούτε 3 δις δεν πιάνει. Πολύ φτηνά την γλίτωσαν!
(χεχε, όλο το πρώην ένδοξο Yahoo στο 1/10 της LinkeIn! Έχει ο καιρός γυρίσματα)

Την Νόκια;; 8.5 δις! (για να μπουν στα κινητά, [σχεδόν] όλοι λέγαν τι φοβερά έξυπνη κίνηση) Πάει. Φούντο κι αυτή.

Κάτι άλλα πρόσφατα... κάτι Aquantive (6.5 φούντο) από εδώ, κάτι άλλα δισεκατομυριάκια από κει, οι άνθρωποι εμφανώς δεν έχουν πρόβλημα να καίνε αβέρτα 20 δισάρια (κι αυτό με τιμές προ-κρίσεως!)

Η μόνη καλή αγορά που κάνανε από άποψη προϊόντος, θαρρώ πως είναι το Skype, αλλά κι από αυτό (που κάτι χρήσιμο κάνει τεσπα) δεν έχουν βγάλει τπτς στα πέντε χρόνια που το έχουν.

7Tolis
23/06/2016, 08:43
Remains of Ancient Greek Naval Base Discovered Near Athens (http://www.history.com/news/remains-of-ancient-greek-naval-base-discovered-near-athens?cmpid=Social_TWITTER_HISTORY_20160622_500347293&linkId=25816350)

nikos_abel
23/06/2016, 08:51
Remains of Ancient Greek Rebel Base Discovered Near Athens (http://www.history.com/news/remains-of-ancient-greek-naval-base-discovered-near-athens?cmpid=Social_TWITTER_HISTORY_20160622_500347293&linkId=25816350)

Εγώ διάβασα το αποπάνω όπως το έχω εντιτάρει :plaf:

amyroukai
23/06/2016, 09:02
Εγώ διάβασα το αποπάνω όπως το έχω εντιτάρει :plaf:

Να μην ανησυχώ για megastructures και καμμιά ακτίνα που θα έρθει από τον ουρανό δηλαδή; είμαστε καθαροί από επαναστάτες;

nikos_abel
23/06/2016, 09:08
Να μην ανησυχώ για megastructures και καμμιά ακτίνα που θα έρθει από τον ουρανό δηλαδή; είμαστε καθαροί από επαναστάτες;

Δεν είπα αυτό :a01:

bulmont
23/06/2016, 09:09
Δεν είπα αυτό :a01:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

congate7
28/06/2016, 00:26
Ο πιο σκληρός Καριόλης (http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/944443/megalos-o-kariolis-sto-10ari-tis-vostonis)

Μπράβο του του ανθρώπου, αλλά ρε φίλε...

Desperado
28/06/2016, 07:42
Ο πιο σκληρός Καριόλης (http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/944443/megalos-o-kariolis-sto-10ari-tis-vostonis)

Μπράβο του όντως.....................αλλά τον φαντάζεσαι στο σχολείο??? "Καριόληηηηη σήκω στον πίνακα....." Που είσαι ρε καριόλη κλπ κλπ. :lol:πρέπει να έχει φάει πολύ τρολάρισμα ο τύπος....λέτε γι'αυτό να πήγε αμερική??

Sapadak
28/06/2016, 08:10
Συντομα...στη Κορέα

361763

teogtp
28/06/2016, 08:15

Μα πως τρεχει ετσι ο καριολης!

Panos76
28/06/2016, 08:56
:a013: http://www.stevecutts.com/illustration.html

congate7
28/06/2016, 09:03
Μιας και τρέχει μαραθώνιο θα πρότεινα να του αφιερώσουμε μια σιδηρόκωλη Καριολιάδα.

Επίσης, αν συμφωνούν οι μοδς και αδμινς, να αλλάξει ο ορισμός της λέξης και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κιτρινοκόκκινες κάρτες πχ οι οδηγοί του Le Mans είναι Καριόληδες(τρέχουν σε αγώνες αντοχής)

SHOOTER045
28/06/2016, 09:09
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.parakato.gr/2016/05/3000.html%3Fm%3D1&ved=0ahUKEwjClrTiksrNAhVMDMAKHXQWCmgQFgg0MAg&usg=AFQjCNGvTjnm2PFQoCOtQrhy74EbTptr6A&sig2=IdryhxY3x6IObjtKE2Fexw

Δεν βρήκα ακριβώς το αντίστοιχο άρθρο, αλλά και αυτό καταδεικνύει το χάλι μας.
Χτες συνάντησα οικογένεια ελλήνων με όχημα με βουλγαρικά νούμερα-σιγα τα ωα θα μου πεις- οι οποίοι ομως ζουν σε κοντινό νομό απο τον δικό μου, και είχαν όλοι βουλγαρικές ταυτότητες.
Δεν Ρώτησα με τι ασχολούνταν επαγγελματικά, αλλά η απάντηση στο <γιατί > αν και το περίμενα
Ηταν οτι δεν ήθελε το κράτος συνεταίρο

amyroukai
28/06/2016, 09:25
Όλοι οι φοροφυγάδες το ίδιο λένε. Και εν προκειμένω είναι τέτοιοι, αφού "κατοικούν σε κοντινό νομό" και όχι στην έδρα της εταιρίας...

PortisHead
28/06/2016, 10:34
Όλοι οι φοροφυγάδες το ίδιο λένε. Και εν προκειμένω είναι τέτοιοι, αφού "κατοικούν σε κοντινό νομό" και όχι στην έδρα της εταιρίας...

Πλεον δεν μπορω να "κατηγορήσω¨κανέναν "μικρό" για φοροδιαφυγή.
Δλδ. πανε να βγάλουνε τα σπασμενα 40 ετων ασυδωσίας απο την τωρινή γενιά επιχειρηματιών ?
Με εκπλήζσει που το λες εσυ , που αν δεν κάνω λάθος εισαι και ελευθερος επαγγελματιας.

amyroukai
28/06/2016, 10:49
Αυτό τι σχέση έχει;

Το πως δουλεύει μία εταιρία με την έδρα και την φορολογία έξω είναι καθορισμένο. Αν κάνεις τα μισά, είσαι κοινός απατεώνας.

Pan (dvs)
29/06/2016, 08:00
Πλεον δεν μπορω να "κατηγορήσω¨κανέναν "μικρό" για φοροδιαφυγή.
Δλδ. πανε να βγάλουνε τα σπασμενα 40 ετων ασυδωσίας απο την τωρινή γενιά επιχειρηματιών ?
Με εκπλήζσει που το λες εσυ , που αν δεν κάνω λάθος εισαι και ελευθερος επαγγελματιας.

Η μεγαλη πλειοψηφια αυτων που εχουνε "μεταναστευσει" οικογενειακως ειναι αυτοι που μεχρι χθες φοροδιαφευγανε.Ουτε πριν ειχανε συνεταιρο το κρατος,γιατι το κλεβανε,απλα σημερα βρηκανε και αλλον εναν τροπο.

Αλλα ο καργιολης οταν χρειαστει νοσοκομειο δεν θα παει στη Βουλγαρια,αλλα θα ερθει στο νοσοκομειο που πληρωνω εγω.Θα κυκλοφορησει στους δρομους που συντηρουντε απο τους φορους που πληρωνω εγω.Τα παιδακια του και τα εγγονια του θα πανε σε Βουλγαρικο σχολει?

Οχι μονο θα τους κατηγορησω αλλα αν μου δωθει η ευκαιρια θα τους φτυσω καταμουτρα.

Τα λαμογια ρε ειναι χαμαιλεοντες και θελουνε πατημα στο κεφαλι.

Υ.Γ.Μιλαω για την πλειοψηφια και οχι γι αυτους που λογω ειδικων συνθηκων αναγκαστηκανε να μεταφερθουνε σε γειτονικες χωρες.

PortisHead
29/06/2016, 08:11
Η μεγαλη πλειοψηφια αυτων που εχουνε "μεταναστευσει" οικογενειακων,ειναι αυτοι που μεχρι χθες φοροδιαφευγανε.Ουτε πριν ειχανε συνεταιρο το κρατος,γιατι το κλεβανε,απλα σημερα βρηκανε και αλλον εναν τροπο.

Αλλα ο καργιολης οταν χρειαστει νοσοκομειο δεν θα παει στη Βουλγαρια,αλλα θα ερθει στο νοσοκομειο που πληρωνω εγω.Θα κυκλοφορησει στους δρομους που συντηρουντε απο τους φορους που πληρωνω εγω.Τα παιδακια του και τα εγγονια του θα πανε σε Βουλγαρικο σχολει?

Οχι μονο θα τους κατηγορησω αλλα αν μου δωθει η ευκαιρια θα τους φτυσω καταμουτρα.

Τα λαμογια ρε ειναι χαμαιλεοντες και θελουνε πατημα στο κεφαλι.

Υ.Γ.Μιλαω για την πλειοψηφια και οχι γι αυτους που λογω ειδικων συνθηκων αναγκαστηκανε να μεταφερθουνε σε γειτονικες χωρες.

ΟΚ , συμφωνουμε 100%.

Για το οτι είναι άδικο τη νυφη να την πληρώσουν και οι νεοι επιχειρηματιες συμφωνεις ?

Pan (dvs)
29/06/2016, 08:24
ΟΚ , συμφωνουμε 100%.

Για το οτι είναι άδικο τη νυφη να την πληρώσουν και οι νεοι επιχειρηματιες συμφωνεις ?

Αδικο ειναι να πληρωσουνε την νυφη οχι μονο οι νεοι αλλα και οι παλιοι επαγγελματιες.

tsompanis
29/06/2016, 08:33
Παναγιώτη για να πάει σε ελληνικό νοσοκομείο θα πρέπει να έχει θεωρημενο βιβλιάριο που σημαίνει ότι πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές.
Από εκεί και πέρα σιγά μην ερθει εδώ να βρει την υγειά του.
Με ένα χιλιαρικακι στο Υγεία Τιράνων του βγενοπουλου σε περνάνε αξονικες, μαγνητικές, κολαρα τσιμουχες, το σέρβις των 100.000 και φεύγεις σε χρόνουςdt!

Pan (dvs)
29/06/2016, 08:41
Παναγιώτη για να πάει σε ελληνικό νοσοκομείο θα πρέπει να έχει θεωρημενο βιβλιάριο που σημαίνει ότι πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές.
Με ένα χιλιαρικακι στο Υγεία Τιράνων του βγενοπουλου σε περνάνε αξονικες, μαγνητικές, κολαρα τσιμουχες, το σέρβις των 100.000 και φεύγεις σε χρόνουςdt!

Σιγα μην δωσει χιλιαρικο.Θα βρει τροπο να κανει την δουλεια του τζαμπα στα δικα μας νοσοκομεια.

Αλλα και να το δωσει και να παει στα Τιρανα,στους δρομους δεν θα κυκλοφορει?Τα παιδια του θα τα στειλει σχολει στη Σοφια?

theofilos888
29/06/2016, 08:42

Δεν εχεις εντελως δικιο σε αυτο. Με βιβλιαριο ευρωπαικης ενωσης και ευρωπαικη καρτα ασφαλισης ερχεται κανονικα στη χωρα και κανει τα παντα ολα και τα κοαλα! Μη σου πω και λιγα ακομη.... :wave2:

Desperado
29/06/2016, 09:05

Δεν εχεις εντελως δικιο σε αυτο. Με βιβλιαριο ευρωπαικης ενωσης και ευρωπαικη καρτα ασφαλισης ερχεται κανονικα στη χωρα και κανει τα παντα ολα και τα κοαλα! Μη σου πω και λιγα ακομη.... :wave2:

Να ρωτήσω κάτι? Όλοι οι Ρομά (sic) που βλέπω στα νοσοκομεία συνέχεια έχουν πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές? ή κάρτα ευρωπαικής ασφάλισης?? :lol:

Νομίζω ότι όπως έχει γίνει τώρα το σύστημα μπορούν όλοι, μα όλοι, ανασφάλιστοι, λαθρομετανάστες κλπ να πάνε στα δημόσια νοσοκομεία κανονικά.

Panos76
29/06/2016, 09:08
Νομίζω ότι όπως έχει γίνει τώρα το σύστημα μπορούν όλοι, μα όλοι, ανασφάλιστοι, λαθρομετανάστες κλπ να πάνε στα δημόσια νοσοκομεία κανονικά.

Οι τελευταίοι με ίσως λίγο καλύτερους όρους. Οι γύφτοι έτσι και αλλιώς έχουν τους δικούς τους όρους, προσπαθείς να μην πλακωθείς μαζί τους για να μη σου φάνε τη σειρά.

SHOOTER045
29/06/2016, 09:14
Να ρωτήσω κάτι? Όλοι οι Ρομά (sic) που βλέπω στα νοσοκομεία συνέχεια έχουν πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές? ή κάρτα ευρωπαικής ασφάλισης?? :lol:

Όλοι όσοι έχω συναντήσει κάρτα απόρων έχουν. Και επίδομα απόρων παίρνουν κτλπ.
Προσφατα στελεχος της κυβέρνησης σε επίσκεψη σε hot spot είπε στους μεταναστες- πρόσφυγες οτι όσοι απο αυτούς επιθυμησουν να μείνουν μόνιμα στην ευρυτερη περιοχή νοικιαζοντας η αγοράζοντας κατοικία, θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

tsompanis
29/06/2016, 10:11

Ενδιαφέρον!

GFawkes
29/06/2016, 14:58
Toν Απριλιο δωθηκαν 1,2 εκατομ. Καρτες Υγειας απο την κυβερνηση
Αρα οσοι τις πηραν εχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ποιοι τις πηραν;....

PortisHead
30/06/2016, 08:28
Toν Απριλιο δωθηκαν 1,2 εκατομ. Καρτες Υγειας απο την κυβερνηση
Αρα οσοι τις πηραν εχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ποιοι τις πηραν;....

Φανταζομαι πως οποιαδήποτε απάντηση θα χαρακτηριστεί φασιστική ε ?
:lol:

taisteal
01/07/2016, 17:46
Καλο μηνα ειπαμε;;
Οχι;
Καλο μηνα λοιπον :)
361942

teogtp
01/07/2016, 18:07
Καλο μηνα ειπαμε;;
Οχι;
Καλο μηνα λοιπον :)
361942

Συνωνυμια να υποθεσω ......
:D

taisteal
01/07/2016, 18:09
Συνωνυμια να υποθεσω ......
:D

Εννοειται!!
Ειμαι κατα του γαμου..

teogtp
01/07/2016, 18:13
Εννοειται!!
Ειμαι κατα του γαμου..

Δεινόσαυρος
11/07/2016, 16:12
Την ανεβάζω εδώ γιατί μου φάνηκε εντυπωσιακά σουρεαλιστική!

362361

Οι Orangemen (http://www.telegraph.co.uk/news/0/what-was-the-battle-of-the-boyne/) σε παραδοσιακή βόλτα στην πλαζ πριν την παρέλαση.
Και ούτε μια ΚΤΜ. Μα τι σόι Orange είναι αυτοί;

+++++

Aμ τι, μόνο οι Μπήτλς;;

362386

George_Sp
15/07/2016, 00:58
Δύσκολο βράδυ για τους Γάλλους στη Νίκαια. Έγινε και κάτι στο Πύργο του Έηφελ που προς το παρόν δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρώτο.
Αύριο πάλι τα προφίλ στο facebook Γαλλικές σημαίες.

Και κάπου λίγο πιο πέρα ένα ακόμα φρικτό βράδυ στη Λωρίδα της Γάζας.

congate7
15/07/2016, 09:20
Δύσκολο βράδυ για τους Γάλλους στη Νίκαια. Έγινε και κάτι στο Πύργο του Έηφελ που προς το παρόν δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρώτο.
Αύριο πάλι τα προφίλ στο facebook Γαλλικές σημαίες.

Και κάπου λίγο πιο πέρα ένα ακόμα φρικτό βράδυ στη Λωρίδα της Γάζας.

Ποια Γάζα ρε φίλε; Εκεί πεθαίνουν κάθε μέρα...
Ας κλάψουμε τους πολιτισμένους Γάλλους να κάνουμε νούμερα, να πουλήσουμε φυλλάδες και να πάρουμε κάνα like

WiSe
15/07/2016, 09:24
Φρικτο παντα οταν πεθαινουν ανθρωποι οπου και να ειναι....

Περιεργο το σκηνικο στη Γαλλια εχει γεννησει ουκ ολιγα ερωτηματικα.

Φυσικα οι δημοσιογραφοι εχουν ξεκινησει απο το πρωι και το παιζουνε Αστυνομοι Σαινιδες και Νικολουλιδες..... Γελοιο....

Acacius
15/07/2016, 13:16
Ποια Γάζα ρε φίλε; Εκεί πεθαίνουν κάθε μέρα...
Ας κλάψουμε τους πολιτισμένους Γάλλους να κάνουμε νούμερα, να πουλήσουμε φυλλάδες και να πάρουμε κάνα like
Σκοτώθηκαν 80+ ανύποπτοι άνθρωποι και μερικοί γράφετε ασχήμιες όπως τις παραπάνω.

Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και για το πώς καταντήσατε.

George_Sp
15/07/2016, 13:56
Σκοτώθηκαν 80+ ανύποπτοι άνθρωποι και μερικοί γράφετε ασχήμιες όπως τις παραπάνω.

Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και για το πώς καταντήσατε.

Μάλλον δε κατάλαβες τι γράφει ο congate όπως και εγώ. Καυτηριάζουμε την επιλεκτική ευαισθησία του δυτικο-ευρωπαικού πολιτισμού ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης είναι άξιος της μοίρας του....tough luck κλπ κλπ.

Το οτι καυτηριάζουμε αυτή την επιλεκτική ευαισθησία δε μας κάνει μισάνθρωπους.

Acacius
15/07/2016, 14:56
Μάλλον δε κατάλαβες τι γράφει ο congate όπως και εγώ. Καυτηριάζουμε την επιλεκτική ευαισθησία του δυτικο-ευρωπαικού πολιτισμού ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης είναι άξιος της μοίρας του....tough luck κλπ κλπ.

Το οτι καυτηριάζουμε αυτή την επιλεκτική ευαισθησία δε μας κάνει μισάνθρωπους.

Μωρέ κατάλαβα... αυτό που δεν καταλαβαίνετε εσείς είναι ότι δεν πρόκειται για επιλεκτική ευαισθησία (την οποία μάλιστα προσάπτω -εν μέρει- σε εσάς). Ένας νορμάλ άνθρωπος θα στεναχωρηθεί για κάθε άδικο θάνατο. Τσουνάμι στην Ινδονησία; Βομβαρδισμοί στη Γάζα; Σφαγές από ISIS; Όλα. Από εκεί και πέρα όμως κάθε συμβάν θα με επηρεάσει διαφορετικά. Άλλο να σκοτωθεί με παπί ένα παλικάρι που δεν ξέρω στην άλλη άκρη της πόλης, άλλο ο γείτονας, άλλο ο ξάδερφός μου. Είναι υποκρισία αν βάλω μαύρα μόνο στον τελευταίο; Είμαι επιλεκτικός αν με ταράξει περισσότερο;

Αυτό που με πείραξε είναι η αντίδρασή σας αλλά και ο τρόπος έκφρασης. Το βρίσκω απρεπές, ειδικά όταν μετά από κάθε γαμωτρομοκρατική στο Παρίσι πρέπει να ψάχνω τους φίλους μου σε φουμπού/τηλέφωνα για το φόβο των Ιουδαίων (ειρωνεία...)

George_Sp
15/07/2016, 15:01
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω. Οτι στεναχωριέμαι εξίσου για όλες τις περιπτώσεις είτε Γαλλία είτε Γάζα και προφανώς και ο Congate το ίδιο αισθάνεται.

Τα σχόλια μας όμως στοχεύουν στο οτι αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτό το ρημαδοπλανήτη και στο τρόπο που ξυπνά κάθε μέρα είναι να σταματήσει να είναι επιλεκτικά ευαίσθητος. αλλά να είναι ολοκληρωτικά ευαίσθητος και φιλάνθρωπος.

Μη φτάνουμε όμως και στο άλλο άκρο.....οτι η ανάδειξη της ΜΗ επιλεκτικής ευαισθησίας είναι αντίστροφα λειτουργική για όσους το θέλουμε.

amyroukai
15/07/2016, 15:09
ειδικά όταν μετά από κάθε γαμωτρομοκρατική στο Παρίσι πρέπει να ψάχνω τους φίλους μου σε φουμπού/τηλέφωνα για το φόβο των Ιουδαίων (ειρωνεία...)

Γιατί σκας; Αφού λογικά θα πάνε να βγάλουν σέλφι με το φορτηγό και τα πτώματα με χάσταγκ # αγιοείχαμε # παρατριχα # μαμάμηνανησυχείς # γιόλο και θα δεις τα στάτους άπντέιτς (ειρωνία...)

Αυτό με τον φόβο των Ιουδαίων, είναι συνωμοσιολογικό που λέει ότι πίσω απ' όλα είναι η μεγάλη σιών κλπ;

Δεινόσαυρος
15/07/2016, 15:50
Εμένα αυτό που με εντυπωσίασε ήταν οτι σε όλες τις Γαλλικές περιπτώσεις οι δράστες ήταν από μπαγκράουντ μικροεγκληματικό, καθόλου θρησκευτικό, και μόνο πρόσφατη «ένταξη» στον Ισλαμισμό. Δεν νομίζω οτι δίνεται αρκετή σημασία σε αυτό το γεγονός, ενώ θάπρεπε...

teogtp
15/07/2016, 17:11
Εγω εχω μια απορια.
Ο σαηκο που επεσε επανω στο πληθος γιατι ειχε το φορτηγο γεματο με οπλα και πυρομαχικα;
:rolleyes:

congate7
15/07/2016, 17:13
Αυτό εννοώ φίλε μου.

362632

Δεν είναι επιλεκτική ευαισθησία. Όταν πεθαίνει κόσμος προφανώς και στεναχωριέμαι, όποιος και να είναι. Δεν κοιτάω χρώμα, εθνικότητα ή ιδιότητα, κοιτάω ανθρώπους.
Είτε από μηχανάκι, είτε από τρομοκρατική επίθεση, είτε από φυσικές καταστροφές είτε από το οτιδήποτε.

Σιχάθηκα τη ζωή μου βλέποντας τζιχαντιστές να σκοτώνουν αδιακρίτως από τη Συρία μέχρι τη Γαλλία, τη μπόκο χαράμ να σφαγιάζει παιδιά μέσα στο σχολείο τους και ανώμαλους να μπαίνουν σε σχολεία στην Αμερική και να σκοτώνουν παιδιά.
Εννοείται πως στεναχωρήθηκα που σκοτώθηκε ο κοσμάκης στη Γαλλία αλλά όχι περισσότερο από τα παιδάκια που στοχευμένα σκοτώνουν σε μια χώρα που ζει την απόλυτη τυραννία πάνω από μισό αιώνα.
Στεναχωρήθηκα το ίδιο διαβάζοντας στο θέμα του dalton για το παλικάρι που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, για τους νεκρούς στο Παρίσι ακόμα και όταν σκότωσαν τους 2 χρυσαυγήτες στο Ηράκλειο και ας είμαι τελείως διαφορετικών αντιλήψεων.
Όλα αυτά χωρίς να έχω γνωστούς πουθενά. Εσένα αντιθέτως σε πείραξε αυτό που έγραψα κρίνοντας λάθος τα γραφτά μου γιατί πίστεψες ότι έβαλα μέσα και τους γνωστούς σου (ειρωνεία;;;; )

Δεν είναι ειρωνεία το να έχουν τα κανάλια αυτή την είδηση πρώτο θέμα επειδή έγινε στην πρωτεύουσα του φωτός και πουλάει και να μη δείχνουν σκληρές εικόνες με κομμένα χέρια και πόδια παιδιών από την Παλαιστίνη, τη Συρία και το Αφγανιστάν;
Δεν είναι ειρωνεία οι φυλλάδες να έχουν το ίδιο θέμα πρωτοσέλιδο για να πουλήσουν την ίδια ώρα που εντός συνόρων άνθρωποι δεν ανάβουν τα φώτα σπίτι τους για να μη φουσκώσει ο λογαριασμός και δεν έχουν να πληρώσουν;
Δεν είναι ειρωνεία να βλέπεις άτομα στα social media να ανεβάζουν φωτογραφίες δήθεν συμπαράστασης σε ένα λαό για τα like και τα και γω δεν ξέρω τι;
Τα παραπάνω έθιξα στο μήνυμα μου.

Τέλος κρίνεις δύο ανθρώπους για τα γραφόμενα τους χωρίς να ξέρεις ούτε τα πιστεύω και τις ιδέες τους ούτε τον τρόπο που γράφουν και εκφράζονται.
Θα ήθελα να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση να ντρέπεσαι για λογαριασμό μου και το πόσο χαμηλά έχω πέσει.

Pan (dvs)
15/07/2016, 17:22
Εγω εχω μια απορια.
Ο σαηκο που επεσε επανω στο πληθος γιατι ειχε το φορτηγο γεματο με οπλα και πυρομαχικα;
:rolleyes:

Σαηκο ητανε ρε καφετζη,οτι ηθελε εκανε.

SHOOTER045
15/07/2016, 19:03
Μάλιστα

http://policenet.gr/article/εφαγε-πρόστιμο-540000€-για-τροχαία-παράβαση-0

amyroukai
15/07/2016, 19:12
Σαηκο ητανε ρε καφετζη,οτι ηθελε εκανε.

Ναι και τι είπαμε ότι έγινε; Παράταση των ειδικών μέτρων στην Γαλλία για πόσους μήνες ακόμα; Μπορεί και να ήταν και σέηκο και κάσηο και τάημεξ και βαλτός από κρατικές υπηρεσίες, μπορεί να ήταν όντως και ο μοναχικός τρελός που τον προσέγγισε ο σωστός ο ιμάμης στρατολόγος. Η όλη ιστορία είναι περίεργη από όλες τις απόψεις.

Pan (dvs)
15/07/2016, 19:42
Ναι και τι είπαμε ότι έγινε; Παράταση των ειδικών μέτρων στην Γαλλία για πόσους μήνες ακόμα; Μπορεί και να ήταν και σέηκο και κάσηο και τάημεξ και βαλτός από κρατικές υπηρεσίες, μπορεί να ήταν όντως και ο μοναχικός τρελός που τον προσέγγισε ο σωστός ο ιμάμης στρατολόγος. Η όλη ιστορία είναι περίεργη από όλες τις απόψεις.

Δεν ειμαι καν σιγουρος αν τον προσεγγισε Ιμαμης.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο εδω και περα θα εχουμε αρκετα τετοια φαινομενα.Πλεον θα ενεργουνε και απο μονοι τους,χωρις καθοδηγηση.

Οπως και να χει οι χωρες της Κεντρικης Ευρωπης θα μπουνε σε ενα καθεστως μονιμης παρακολουθησης.Οπου ολοι, θα παρακολουθουνε ολους.Το τσιπαρισμα ειναι θεμα χρονου.

WiSe
15/07/2016, 19:58
Ακριβως οπως τα λενε οι δυο απο πανω..... Ειναι λυπηρο τραγικο και θλιβερο μαζι.

Δεινόσαυρος
15/07/2016, 20:26
Shooter, για τον συγκεκριμενο, το πρόστιμο ειναι δυο-τρεις μηνες εισόδημα, τιποτα δλδ, απο τα 3 εκατομ που θα βγάλει μεσα στον χρόνο. Και πάλι καλά, να λέει.

teogtp
15/07/2016, 20:37
Ναι....
Αλλα αυτος θα πληρωσει.
Ο αλλος ο υπουργαρας με τις πλαστες ποσα πληρωσε ξερουμε;

Κατσε ξερω και ενα αλλο καλο με τον Κωστικα.....

Δεινόσαυρος
15/07/2016, 21:05
Ναι....
Αλλα αυτος θα πληρωσει.

Mια αρχή είναι αγαπητέ, αυτό μόνο.
Ας καλωσορίσουμε το γεγονός οτι κάποιος παραπληρωμένος τσογλανάκος δεν μπορεί να νομίζει οτι έχει το απυροβόλητο επειδή είναι... ποδοσφαιριστής, και πού ξέρεις, μπορεί με χρόνια και καιρούς να φτάσουμε και στον υπουργάρα...

Εδώ γέλασα που ο Δήμος του Λονδίνου κυνηγάει τον... Ομπάμα για κάποιο τροχαίο ζήτημα, οι Feds αρνούνται να το δεχτούν, αλλά επειδή υπάρχει κάποιο προηγούμενο Σιγκαπούρη και κάπου αλλου (δεν βρίσκω το λινκ ργμτ) τον τρέχουν στο Διεθνές Δικαστήριο. Ψιλοπράγματα, αλλά κάπου πρέπει να αρχίσεις.

spyrakos35
15/07/2016, 21:15
Shooter, για τον συγκεκριμενο, το πρόστιμο ειναι δυο-τρεις μηνες εισόδημα, τιποτα δλδ, απο τα 3 εκατομ που θα βγάλει μεσα στον χρόνο. Και πάλι καλά, να λέει.

έστω οτι είναι έτσι.
θα πληρώσει όμως.
εδώ τους δέρνουν κιόλας (βλέπε καρβέλας)

SHOOTER045
15/07/2016, 21:50
Ναι....
Αλλα αυτος θα πληρωσει.

Κατσε ξερω και ενα αλλο καλο με τον Κωστικα.....

Το 34?

George_Sp
15/07/2016, 22:07
Οι Τούρκοι μόλις έκλεισαν τη γέφυρα του Βοσπόρου με στρατιωτικά οχήματα και μαχητικά κάνουν χαμηλές πτήσεις....Κάποιοι λένε για πραξικόπημα και άλλοι το συνδέουν με τα χθεσινά στη Γαλλία. Μεγάλο το βράδυ και απόψε.
:confused:

teogtp
15/07/2016, 22:15
Πραξικοπημα στην γειτονα Τουρκια....

George_Sp
15/07/2016, 22:24

απόπειρα πραξικοπήματος σε εξέλιξη για να είμαστε ακριβεις. Το επιβεβαίωσε μόλις ο Ερντογάν.
ελικόπτερο άνοιξε πυρ κοντά στο κτήριο των κρατικών μυστικών υπηρεσιών.
χαμηλές πτήσεις μαχητικών στην Άγκυρα.....

επίσης έχουν μπλοκάρει Facebook και Twitter

Hayate
15/07/2016, 22:46
Ναι τα μπλόκαραν αλλα στείλανε με mail οτι γίνεται πραξικόπημα...Οτι να ναι.......

WiSe
15/07/2016, 23:21
Οι τουρκοι στρατιωτες κυνηγανε ποκεμον ρε και ηθελαν την υσηχια τους! ωωωωω :bawl:

Acacius
15/07/2016, 23:54
Αυτό εννοώ φίλε μου.
...

Εκτιμώ ότι έγραψες κάμποσα για να μου εξηγήσεις, αλλά δεν είναι ότι δεν είχα καταλάβει. Απλά διαφωνώ και με τη σκέψη και με τον τρόπο. Την άποψή μου την έγραψα παραπάνω απαντώντας στον George_Sp οπότε δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι.

Edit/Υ.Γ: Αν συνεχίσουμε έτσι, οι επόμενες δεκαετίες προβλέπονται ενδιαφέρουσες, αλλά με την κακή έννοια.

Δεινόσαυρος
16/07/2016, 00:16

ΩΠΑ!

Αλλα ακόμα δεν ξέρουμε έκβαση.

Στρατός ελέγχε κρατικη ΤιΒι, εναέριο χώρο, και έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ερντογκάν λέει τα δικά του από ιδιωτικά κανάλια.

Σε καλό να βγεί....

WiSe
16/07/2016, 00:16
Άσυλο στη Γερμανία ζήτησε σύμφωνα με το NBC ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λίγο μετά το διάγγελμά του μέσω Face Time προς τους Τούρκους πολίτες, το NBC μετέδωσε, επικαλούμενο αμερικανικές στρατιωτικές πηγές πως το αεροπλάνο του Τούρκου προέδρου δεν προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τον κ. Ερντογάν να ζητά άσυλο στην Γερμανία.

Δεινόσαυρος
16/07/2016, 00:25
με τον κ. Ερντογάν να ζητά άσυλο στην Γερμανία.

Την έχει ξεφτιλίσει που την έχει ξεφτιλίσει την Μέρκελ κανα-δυο φορές, είμαι σίγουρος οτι θα χαρεί να του τα ανταποδώσει με το παραπάνω. Ίσως ακόμα και παρέχοντας του άσυλο. Στην φόρμα της αίτησης ας ρωτάει για τις παρα φύση σχέσεις του με γιδοπρόβατα...

amyroukai
16/07/2016, 00:25
Κορυφή σχόλιο: να δώσει ή ελλαδα άσυλο στον ερντογαν και μετά να τον παραδώσει στην τουρκια όπως τον οτσαλαν.

WiSe
16/07/2016, 00:30
Οσο περναει η ωρα κλιμακωνεται το σκηνικο. Μπορουμε να μιλαμε επισημα για Τουρκικη Χουντα! Ο κοσμος εχει αρχισει και γεμιζει ολους τους κεντρικους δρομους......

Απιστευτα πραγματα

lleonidas
16/07/2016, 00:52
Είναι κάπως παράδοξο που η χούντα του Ερντογάν πέφτει από μια άλλη χούντα...και κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η χούντα υποκινήθηκε μόνο από εχθρούς του εκ των έσω.

Δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση μέχρι στιγμής,αν φυσικά αληθεύουν:

1.τα πρώτα ΜΜΕ παγκοσμίως που μετέδωσαν την είδηση + πληροφορίες για το πραξικόπημα ήταν τα Μέσα από το Ισραήλ.

2.Οι Γερμανοί αρνήθηκαν άσυλο στον Ερντογάν και αυτός καταφεύγει στη Μ.Βρετανία

WiSe
16/07/2016, 00:56
362655

WiSe
16/07/2016, 01:17
καταριφθηκε το ελικοπτερο που συμμετειχε στο πραξικοπημα απο τουρκικο F16

17 νεκροι αστυνομικοί από επίθεση στρατιωτών στην Άγκυρα

basilis_k6
16/07/2016, 01:28
κουβα πηγε... Ασσο ημιχρονο-Δυο τελικο

WiSe
16/07/2016, 01:39
Ενταξει παμε για υπνο τωρα.... πιο πολυ κρατησε το ΟΧΙ του δημοψηφισματος....

amyroukai
16/07/2016, 05:58
Αυτό μην σου πω ότι το οργάνωσε ο μουστάκια μόνος του για να καθαρίσει νόμιμα τους εσωτερικούς αντιπάλους και να είναι πιο ισχυρός...

Pan (dvs)
16/07/2016, 06:04
Το πρωτο πραγμα που μου πηγε στο μυαλο αυτο ητανε.

Καθαριζει τους μεσα,εκβιαζει τους Οξω.

WiSe
16/07/2016, 09:22
Καλα ειναι τοσο τυροβρωμικουλοι που δεν θα απειχε και πολυ απο τη πραγματικοτητα. Κωλοφαρα απο κουνια

amyroukai
16/07/2016, 10:11
Τέλειο σχόλιο #2

Εμείς δεν θα βγαιναμε στο δρόμο ούτε αν έκαναν πραξικόπημα τα πόκεμον.

#3 αν σας έρθει στο φεισμπουκ μήνυμα από τον ερντογαν που ζητάει άσυλο δεν είναι ιός

teogtp
16/07/2016, 10:13
Τέλειο σχόλιο #2

Εμείς δεν θα βγαιναμε στο δρόμο ούτε αν έκαναν πραξικόπημα τα πόκεμον.

#3 αν σας έρθει στο φεισμπουκ μήνυμα από τον ερντογαν που ζητάει άσυλο δεν είναι ιός

:bawl:

Joyrider
16/07/2016, 10:25

Ξέρουμε καμιά ασφαλή τρίτη χώρα να τον στείλουμε;

amyroukai
16/07/2016, 10:28
Σαν χτες ήταν το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου ή γελιεμαι;

alexis_d
16/07/2016, 10:29
Σαν χτες ήταν το πραξικόπημα του Μακαρίου ή γελιεμαι;

Ρε Λιακόπουλε...Όντως

:bawl:

amyroukai
16/07/2016, 10:31
Ο καιρός γαρ εγγύς φίλε και το ξανθό γένος ισχυρό

alexis_d
16/07/2016, 10:33
Το έχει πει και ο Παΐσιος...
Πάντως τυχαίο δεν είναι τίποτα..

amyroukai
16/07/2016, 16:05
Και 2700 δικαστικοί διώκονται.

Και όποιος ακόμα πιστεύει ότι δεν ήταν σεναριο ερντογαν, σκηνοθεσία ερντογαν, πρωταγωνιστής ερντογαν... λολ.

Και οι πολιτισμένοι πολίτες, βασανίζουν και λιντσαρουν τα φαντάρια... Μία ομορφιά.

SHOOTER045
16/07/2016, 17:47
Και 2700 δικαστικοί διώκονται.

Και όποιος ακόμα πιστεύει ότι δεν ήταν σεναριο ερντογαν, σκηνοθεσία ερντογαν, πρωταγωνιστής ερντογαν... λολ.

Και οι πολιτισμένοι πολίτες, βασανίζουν και λιντσαρουν τα φαντάρια... Μία ομορφιά.

Η φρεγάτα <Γιαβούζ>ακόμα κανει βόλτες με τους καταλειψιες-πραξικοπηματιες,το ελικόπτερο με τους φυγάδες είναι Ελλάδα,αυτοι τους θελουν απί χτες στα.χέρια τους.
Καλη φάση

:a014:

amyroukai
16/07/2016, 19:11
Όταν λέμε φυγάδες, μιλάμε για ταγματάρχες και λοχίες, δηλαδή το υπομηδενικό... σιγα τα στελέχη που ξέφυγαν.

SHOOTER045
16/07/2016, 20:47
Όταν λέμε φυγάδες, μιλάμε για ταγματάρχες και λοχίες, δηλαδή το υπομηδενικό... σιγα τα στελέχη που ξέφυγαν.

Μπορεί έτσι να θέλουν να φαίνονται.
Το οτι φορούσαν στολές χαμηλόβαθμων η οτι έτσι δήλωσαν τα ΜΜΕ, δεν παει να πει οτι ηταν κιόλας.

Nostradamus
16/07/2016, 20:58
Τώρα γράφουν ότι συνελήφθη ο επικεφαλής της 2ης και ο επικεφαλής της 3ης στρατιας. αν όλοι αυτοί που μαζεύουν και ξηλωνουν από το πρωί ήταν ανακατεμένοι σιγά μην είχε αποτύχει το “πραξικόπημα ”

Sapadak
18/07/2016, 12:06
Και σε άλλα νέα

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Το σύνθημα για την πορεία μελών της μειονότητας δόθηκε σε μήνυμα για το μπαϊράμι από τον γενικό πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, γίνεται κάλεσμα για την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου, ανήμερα επετείου θανάτου του ιδρυτή του κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) Αχμέτ Σαδίκ

Περιμένω όλο τον λαό μας και στην πορεία και στις τελετές, αναφέρει στο μήνυμα του ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς πρόεδρος του DΕΒ

Περισσότερα και ενδιαφέροντα εδω (http://xronos.gr/detail.php?ID=103720)

SHOOTER045
20/07/2016, 13:16
Επιχείρηση <ΝΙΚΗ>

http://policenet.gr/article/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%C2%BB-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1

tsompanis
22/07/2016, 10:14
120 ευρώ το σπέρμα από ενήλικο ταύρο εξ αμερικης
αν έβαζα τον σπαλιαρα, λογικά θα μου έβγαινε φτηνότερα? :bawl:

teogtp
22/07/2016, 10:21
αν έβαζα τον σπαλιαρα, λογικά θα μου έβγαινε φτηνότερα? :bawl:

Υπαρχει μ@λακιστης ταυρων στο Αμερικα;

Panos76
22/07/2016, 10:34